Solar Controller. Fark sýcaklýðý, kollektör veya return sensör sýcaklýðý göstergeden gözlenebilir

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Solar Controller. Fark sýcaklýðý, kollektör veya return sensör sýcaklýðý göstergeden gözlenebilir"

Transkript

1 Solar Controller SC Solar Controller 3 sýcaklýk algýlama sensörü Kollektör sýcaklýk algýlama sensörü Return sýcaklýk algýlama sensörü Tank sýcaklýk algýlama sensörü Fark sýcaklýðý, kollektör veya return sensör sýcaklýðý göstergeden gözlenebilir Fark sýcaklýk açma/kapama set deðeri tanýmlayabilme imkaný Kollektör ve return sensör giriþleri için düþük/yüksek alarm seçeneði Kollektör ve return sýcaklýklarý düþük/yüksek alarm seçeneklerini iptal etme imkaný 3 sensör için "Sensör koptu arýzasý" tespiti Sensör koptu arýzaýnda sirkülasyon pompasý için çalýþma þekli seçimi Kollektör için donma korumasý Tank su sýcaklýðý kontrol fonksiyonu ( Tank üzerindeki ýsýtýcý ile)

2 Genel tanýtým SC-1600 güneþ enerjisi sistemlerinde, güneþ paneli (kollektör) sýcaklýðý ve su tanký (return) sýcaklýðý arasýndaki farka baðlý olarak sirkülasyon pompasýný kontrol etmek için dizayn edilmiþtir. Ayrýca saat ayarlý tank termostatý fonksiyonuda cihaz üzerinde yer almaktadýr. Cihaz üzerinde su tanký geri dönüþ (return) su sýcaklýðý, güneþ paneli (kollektör) su sýcaklýðý ve aralarýndaki sýcaklýk farký gözlenebilmektedir. Su tanký geri dönüþ (return) su sýcaklýðý ve güneþ paneli (kollektör) su sýcaklýðý için düþük/yüksek alarm seçenekleri ile çevrim pompasýnýn devre dýþý kalmasý saðlanabilmektedir. Ayrýca bu alarmlar program parametrelerinde iptal edilebilmektedir. Kýþ aylarýnda kollektör üzerindeki su sýcaklýðýnýn donmasýný engellemek için cihaz üzerinde tanýmlanabilen program parametreleri ile donma kontrolü yapýlabilmektedir. Tank ýsýtýcýsý için 3 farklý çalýþma modu: Isýtýcý kapalý Istýcý sürekli devrede (Su sýcaklýðý ayarlanan deðerde sabit tutulur) Ayarlanan saatte çalýþma Pompa Kontrolü Pompa kollektör ve return sensörlerinden okunan fark sýcaklýða baðlý olarak çalýþýr Isýtýcý Kontrolü Isýtýcý, tank üzerine yerleþtirilen sensör üzerinden okunan ýsýya baðlý olarak ON/OFF çalýþtýrýlýr Kontrol çýkýþý Pompa çýkýþý Tank ýsýtýcý çýkýþý Besleme gerilimi 230V (-%15;+%10) 50/60Hz 115V (-%15;+%10) 50/60Hz 24V (-%15;+%10) 50/60Hz 12V (-%15;+%10) 24V (-%15;+%10) (Sipariþte belirtilmelidir). Proses giriþi 3 adet PTC sensör Kollektör, return ve tank sensörleri

3 Ön Panel Tank su sýcaklýðý göstergesi Tank su sýcaklýðý için ayar butonlarý: Tank içerisindeki su sýcaklýðýný ayarlamak için kullanýlýr. Fark sýcaklýk göstergesi: Kollektör ( S1) ve Return (S2) sensörlerinden okunan sýcaklýk deðerleri arasýndaki farký gösterir. Fark Sýcaklýk= Kollektör(S1) - Return(S2) Fark sýcaklýk için ayar butonlarý: Sürkilasyon pompasýnýn devreye gireceði fark sýcaklýk deðerini ayarlamak için kullanýlýr. Saat göstergesi Dakika göstergesi Isýtýcý için baþlangýç ve çalýþma saati ayar butonlarý: Tank içerisindeki rezistans ile zamana baðlý su ýsýtma modunda, ýsýtýcýnýn hangi saatler arasýnda devrede kalacaðýný belirleyen aralýklarý girmek için kullanýlýr. Cihaza baðlý sensörlerin ve sistemin arýza durumunu gösteren LED grubudur. Sürkilasyon pompa LED'i: Sürkilasyon pompasý devrede ise yanar. Isýtýcý LED'i: Isýtýcý devrede ise yanar.

4 Ön Panel Program modu giriþ butonu ve LED'i: Program moduna giriþ için kullanýlýr. Bu butona 10 saniye süre ile basýldýðýnda program moduna girilir ve üzerindeki LED yanar. OFF seçim butonu ve LED'i: Tank üzerindeki ýsýtýcýyý devre dýþý býrakmak için bu butona basýlarak cihaz OFF moduna alýnýr. OFF modunda iken buton üzerindeki LED yanar. ON seçim butonu ve LED'i: Tank üzerindeki ýsýtýcýyý devreye almak için bu butona basýlarak cihaz ON moduna alýnýr. ON modunda iken buton üzerindeki LED yanar. Tank içerisindeki su sýcaklýðý, ayar deðerinde sabit tutulur. Zaman saatine baðlý çalýþma seçim butonu ve LED'i: Tank üzerindeki ýsýtýcýyý girilen saat aralýðýnda devreye almak için bu butona basýlarak cihaz zaman saatine baðlý çalýþma moduna alýnýr. Zaman saatine baðlý çalýþma modunda iken buton üzerindeki LED yanar. Tank içerisindeki su sýcaklýðý, ayar deðerinde sabit tutulur.

5 Kollektör ve return sýcaklýklarýnýn gözlenmesi Kollektör sýcaklýðýnýn gözlenmesi: Kollektör sýcaklýðýný görmek için þekilde gösterilen konfigürasyon butonuna basýnýz. Konfigürasyon butonunu basýlý tutarak OFF butonuna bastýðýnýzda kollektör sýcaklýðý saat göstergesinde görüntülenecektir. Return sýcaklýðýnýn gözlenmesi: Return sýcaklýðýný görmek için þekilde gösterilen konfigürasyon butonuna basýnýz. Konfigürasyon butonunu basýlý tutarak "ON" butonuna bastýðýnýzda return sýcaklýðý saat göstergesinde görüntülenecektir.

6 Sürkilasyon Pompasýnýn El Ýle Çalýþtýrýlmasý ve Durdurulmasý Sisteme su alýnmasý ve suyun dolaþtýrýlabilmesi için cihaza el ile sürkilasyon pompasýnýn çalýþtýrýlmasý ve durdurulmasý özelliði eklenmiþtir. Sürkilasyon Pompasýnýn El Ýle Çalýþtýrýlmasý Pompanýn el ile devreye alýnmasý için "" butonuna 5 saniye süre ile basýnýz. 5 saniye sonunda pompa devreye girecektir ve pompanýn devreye girdiðini gösteren LED birer saniye aralýklarla yanýp sönecektir. Pompa LED'i el ile devreye alýndýðýnda birer saniye aralýklarla yanýp söner. Sürkilasyon Pompasýnýn El Ýle Durdurulmasý El ile devreye alýnan pompayý devre dýþý býrakmak için "" butonuna 5 saniye süre ile basýnýz. 5 saniye sonunda pompa devreden çýkacak ve kollektör-return sýcaklýk farkýna baðlý olarak çalýþmaya baþlayacaktýr.

7 Fark sýcaklýk deðerinin ayarlanmasý Burada ayarlanan fark sýcaklýk deðeri pompanýn çalýþmaya baþlayacaðý fark sýcaklýk deðeridir. Örnek: Fark sýcaklýk set deðeri 7 C olarak ayarlanmýþ ise pompa kollektör(s1) ve return(s2) arasýndaki sýcaklýk farký 7 C ve üzerinde ise çalýþmaya baþlar. Pompa program modunda ayarlanan devreden çýkma sýcaklýk deðerine kadar çalýþýr. Devreden çýkma sýcaklýðýna eriþildiðinde pompa devreden çýkar. Fark Sýcaklýk Pompanýn devreye girmesi için fark sýcaklýk deðeri Pompanýn devreden çýkmasý için fark sýcaklýk deðeri Pompa devreye girer Pompa devreden çýkar Pompa devreye girer Pompa devreden çýkar T Fark sýcaklýk göstergesi altýnda bulunan arttýrma veya eksiltme butonlarýndan herhangi bir tanesine basýldýðýnda set LED i yanar ve göstergede set deðeri görüntülenir. Göstergede fark sýcaklýk ayar deðeri görüntülenir ve set LED'i yanar. T Artýrma ve eksiltme butonlarý ile fark sýcaklýk ayar deðeri deðiþtirilir. T Artýrma ve eksiltme butonlarýna 2 saniye boyunca basýlmaz ise set LED i söner ve ayarlanan deðer hafýzaya alýnýr. T 2 saniye sonunda gösterge ölçüðü fark sýcaklýk deðerini gösterir ve set LED'i söner. T

8 Tank sýcaklýk deðerinin ayarlanmasý Tank T Tank sýcaklýk göstergesi altýnda bulunan arttýrma veya eksiltme butonlarýndan herhangi bir tanesine basýldýðýnda set LED i yanar ve göstergede set deðeri görüntülenir. Göstergede tank sýcaklýk ayar deðeri görüntülenir ve set LED'i yanar. Tank T Artýrma ve eksiltme butonlarý ile tank sýcaklýk ayar deðeri deðiþtirilir. Tank T Artýrma ve eksiltme butonlarýna 2 saniye boyunca basýlmaz ise set LED i söner ve ayarlanan deðer hafýzaya alýnýr. Tank T 2 saniye sonunda gösterge ölçüðü tank sýcaklýk deðerini gösterir ve set LED'i söner. Tank T

9 Tank termostatý çalýþma modu seçimi Tank üzerinde elektrikli ýsýtýcý mevcut ise aþaðýda açýklanan çalýþma modlarý seçilebilir. Elektrikli ýsýtýcý için seçilebilir çalýþma modlarý: 1- modunda tank üzerindeki ýsýtýcý devre dýþýdýr. 2- modunda tank üzerindeki ýsýtýcý ayarlanan sýcaklýk deðerine baðlý olarak sürekli çalýþtýrýlýr ve su sýcaklýðýný ayarlanan deðerde muhafaza eder. 3- Zamana baðlý çalýþmada, tank üzerindeki ýsýtýcý ayarlanan baþlangýç saatinde devreye girer ve çalýþma zamaný boyunca devrede kalýr. Çalýþma zamaný dolduðunda baþlangýç saatine kadar devre dýþý kalýr. Devrede kaldýðý süre içerisinde tank sýcaklýðý ayarlanan deðerde tutulur. Tank termostatý çalýþma modu seçimi tank heater butonuna bastýðýnýzda ýsýtýcý çalýþma modu "" olarak seçilmiþ olur ve buton üzerindeki LED yanar. tank heater butonuna bastýðýnýzda ýsýtýcý çalýþma modu "" olarak seçilmiþ olur ve buton üzerindeki LED yanar. tank heater Saatli çalýþma butonuna bastýðýnýzda ýsýtýcý çalýþma modu sattli çalýþma olarak seçilmiþ olur ve buton üzerindeki LED yanar.

10 Baþlangýç saatinin ayarlanmasý Baþlangýç saatini görmek ve deðiþtirebilmek için üzerinde saat sembolü bulunan butona basýnýz. Butona bastýðýnýzda göstergede baþlangýç saati belirecektir ve set LED i yanacaktýr. Baþlangýç saati görüntülenir. Artýrma ve eksiltme butonlarý ile set deðeri deðiþtirilebilir. Artýrma ve eksiltme butonlarýna 2 saniye boyunca basýlmaz ise set LED i söner ve ayarlanan deðer hafýzaya alýnýr. Göstergede saat görüntülenir.

11 Çalýþma zamanýnýn ayarlanmasý Çalýþma zamanýný görmek ve deðiþtirebilmek için üzerinde kum saati sembolü bulunan butona basýnýz. Butona bastýðýnýzda göstergede baþlangýç saati belirecektir ve set LED i yanacaktýr. Çalýþma zamaný görüntülenir. Artýrma ve eksiltme butonlarý ile set deðeri deðiþtirilebilir. Artýrma ve eksiltme butonlarýna 2 saniye boyunca basýlmaz ise set LED i söner ve ayarlanan deðer hafýzaya alýnýr. Göstergede saat görüntülenir.

12 Program moduna giriþ ve parametre deðerinin deðiþtirilip kaydedilmesi Çalýþma ekraný Hour Minute Set butonuna 10 saniye süre ile basýnýz. Süre sonunda Prog ledi yanar ve program moduna girilir. Hour Minute Program ekraný Parametre seçimi Arttýrma ve eksiltme butonlarý yardýmý ile deðerini deðiþtirmek istediðiniz parametreyi seçiniz. Hour Hour Minute Minute Program ekraný Parametre seçimi Parametrenin içeriðini görmek ve deðiþtirmek için ENTER butonuna basýnýz. Program ekraný Parametre deðeri Arttýrma ve eksiltme butonlarý parametre deðerini deðiþtiriniz. Hour Minute Program ekraný Parametre deðeri Hour Minute Deðerini deðiþtirdiðiniz parametre deðerini hafýzaya almak için ENTER butonuna basýnýz. Program ekraný Parametre seçimi Sonraki sayfa

13 Program moduna giriþ ve parametre deðerinin deðiþtirilip kaydedilmesi Hour Minute Program ekraný Parametre seçimi Parametre seçim ekranýnda iken arttýrma ve eksiltme butonlarý yardýmý ile deðerini deðiþtirmek istediðiniz parametreyi seçebilirsiniz. Parametre deðerini deðiþtirmek için önceki iþlem adýmlarýný takip ediniz. Program modundan çýkmak ve çalýþma ekranýna dönmek için parametre seçim ekranýnda iken PROG butonuna basýnýz. Çalýþma ekraný Hour Minute

14 Parametre Tanýmlamalarý ve Açýklamalar Fark sýcaklýk alt set deðeri Sirkülasyon pompasýnýn devreden çýkacaðý alt sýcaklýk deðerini belirler. Fark sýcaklýk set deðeri alt limit Fark sýcaklýk set deðerinin ayarlanabilir alt deðerini belirler. Set deðeri P01 ve P02 ile belirlenen limitlerin dýþýnda deðer alamaz. Fark sýcaklýk set deðeri üst limit Fark sýcaklýk set deðerinin ayarlanabilir üst deðerini belirler. Set deðeri P01 ve P02 ile belirlenen limitlerin dýþýnda deðer alamaz. Fark sýcaklýk set deðeri P01 parametresi ile belirlenen deðerden küçük bir deðere ayarlanamaz. Fark sýcaklýk set deðeri P02 parametresi ile belirlenen deðerden büyük bir deðere ayarlanamaz. Kollektör sýcaklýðý için yüksek alarm set deðeri Yüksek alarm deðeri maksimum deðerine alýndýðýnda göstergede OFF mesajý görüntülenir ve yüksek alarm iptal edilir. Bu alarm oluþtuðunda sirkülasyon pompasý devre dýþý kalýr. Kollektör sýcaklýðý için düþük alarm set deðeri Düþük alarm deðeri minimum deðerine alýndýðýnda göstergede OFF mesajý görüntülenir ve düþük alarm iptal edilir. Bu alarm oluþtuðunda sirkülasyon pompasý devre dýþý kalýr. Kollektör sýcaklýðý düþük/yüksek alarm histeresiz deðeri Su tanký geri dönüþ (return) sýcaklýðý için yüksek alarm set deðeri Yüksek alarm deðeri maksimum deðerine alýndýðýnda göstergede OFF mesajý görüntülenir ve yüksek alarm iptal edilir. Bu alarm oluþtuðunda sirkülasyon pompasý devre dýþý kalýr. Su tanký geri dönüþ (return) sýcaklýðý için düþük alarm set deðeri Düþük alarm deðeri minimum deðerine alýndýðýnda göstergede OFF mesajý görüntülenir ve düþük alarm iptal edilir. Bu alarm oluþtuðunda sirkülasyon pompasý devre dýþý kalýr. Su tanký geri dönüþ (return) sýcaklýðý düþük/yüksek alarm histeresiz deðeri AKTÝF Alarm Düþük Alarm Set deðeri Yüksek Alarm Set deðeri PASÝF A-HYS A-HYS Kollektör veya su tanký geri dönüþ sýcaklýðý Yukarýda tanýmlanan alarmlar oluþtuðunda sirkülasyon pompasýnýn çalýþmasýna izin verilmez.

15 Parametre Tanýmlamalarý ve Açýklamalar Kollektör suyu donma korumasý için sirkülasyon pompasýnýn devreye girme sýcaklýðý Kollektör suyu sýcaklýðý bu parametre ile tanýmlanan sýcaklýk deðerine düþtüðünde sirkülayon pompasý devreye girer. Kollektör suyu donma korumasý için sirkülasyon pompasýnýn devreden çýkma sýcaklýðý Kollektör suyu sýcaklýðý P-09 parametresi ile tanýmlanan sýcaklýk deðerine düþtüðünde sirkülayon pompasý devreye girer. Sirkülasyon pompasý, kollektör suyu sýcaklýðý P-10 ile tanýmlanan deðere yükselinceye kadar devrede kalýr. Sýcaklýk bu parametre ile tanýmlanan deðere ulaþtýðýnda sirkülasyon pompasý devreden çýkarýlýr. Sensör kopmasý durumunda sirkülasyon pompasý çalýþma seçenekleri Sensör kopmasý durumunda sirkülasyon pompasý için 3 farklý durum tanýmlanabilir. Bu durumlar aþaðýda sýralanmýþtýr. Sensör kopmasý durumunda sirkülasyon pompasý devre dýþý býrakýlýr. Sensör kopmasý durumunda sirkülasyon pompasý devreye alýnýr. Sensör kopmasý durumunda sirkülasyon pompasý belirlenen süreler kadar periyodik olarak devreye alýnýr ve devre dýþý býrakýlýr. Sensör kopmasý durumunda ve periyodik çalýþma þeklinde sirkülasyon pompasýnýn devrede kalma zamaný ( dakika) P-11 parametresi Pryd seçili ise geçerlidir. Sensör kopmasý durumunda ve periyodik çalýþma þeklinde sirkülasyon pompasýnýn devre dýþý kalma zamaný ( dakika) P-11 parametresi Pryd seçili ise geçerlidir. Isýtýcý çýkýþý için histeresiz deðeri RC Filtre için zaman sabitesi ( Saniye) Sýcaklýk ölçümünde kullanýlan dijital RC filtresinin zaman sabitesini belirler. RC filtre zamaný 0.0 (OFF) yapýldýðýnda filtre iptal edilir. Filtre Cevabý 100% 63.2% 0% Zaman RC Zamaný

16 Þebeke L Power Supply Pompa Çýkýþý 8A@250V Isýtýcý 8A@250V PTC 1000 Ohm@25 C Return Collector Tank Elektronik Sistemde elektrikli ýsýtýcý kullanýlmýyor ise tank sýcaklýk sensörü(s3) takýlmayacaktýr. Cihazýn ýsýtýcý çýkýþýna herhangi bir baðlantý yapýlmayacaktýr. NOT1: Sigorta deðeri yükün çektiði akýma göre belirlenir. NOT2: Sigorta deðeri yükün çektiði akýma göre belirlenir. NOT3: Sigorta deðeri yükün çektiði akýma göre belirlenir. Proje Adý Hazýrlayan aylayan Açýklama Proje Kodu Tarih Rev.No Sayfa No Cihaz için Açma/Kapama Anahtarý Sigorta 1A Sigorta NOT1 Sigorta NOT2 Sigorta NOT3 N Kollektör Sensörü Tank Sensörü Isýtýcý Kollektör Return Sensörü Sirkülasyon Pompasý

Güneþ Ýle Su Isýtma Sistemleri için Fark Sýcaklýk Kontrol Cihazý

Güneþ Ýle Su Isýtma Sistemleri için Fark Sýcaklýk Kontrol Cihazý Fark Sýcaklýk Kontol Cihazý DC-1000 Güneþ Ýle Su Isýtma Sistemleri için Fark Sýcaklýk Kontrol Cihazý Kollektör, return ve tank sýcaklýðý için 3 sýcaklýk sensör giriþi Fark sýcaklýðý, kollektör, return

Detaylı

20 Adým Profil Kontrol Cihazý

20 Adým Profil Kontrol Cihazý Profil Kontrol Cihazý PRFC7-2100 PRFC 7-2100 Out3 Start/Pause Profile Controller 20 Adým Profil Kontrol Cihazý Isýtma / Soðutma fonksiyonu seçimi ON/OFF veya Oransal (P) Çalýþma 20 adýma kadar program

Detaylı

1-4 dijit LED display 10mm : Proses ve set deðeri göstergesi, program parametre göstergesi

1-4 dijit LED display 10mm : Proses ve set deðeri göstergesi, program parametre göstergesi Cihazýn Kullanýmý ve Çalýþtýrýlmasý Ön Panel Tanýmý 9 10 1 BTC37-120 Prog Pump Fan Temperature Controller 2 3 4 5 6 7 8 1-4 dijit LED display 10mm : Proses ve set deðeri göstergesi, program parametre göstergesi

Detaylı

Üniversal Giriþli Proses indikatörü

Üniversal Giriþli Proses indikatörü Üniversal Giriþli Proses Ýndikatörü UPI4-2100 UPI4-2100 L1 L2 L3 Out1 Out2 Universal Process Indicator Üniversal Giriþli Proses indikatörü mv, V, ma, termocuple ve RTD giriþi seçilebilir ( 16 bit çözünürlük

Detaylı

Tek Setli, Tek Çýkýþlý, Çok Fonksiyonlu Hýz Ölçer

Tek Setli, Tek Çýkýþlý, Çok Fonksiyonlu Hýz Ölçer Tek li, Tek Çýkýþlý Hýz Ölçer TCS37-100.S TCS37-100 Timer&Counter&Speed Tek li, Tek Çýkýþlý, Çok Fonksiyonlu Hýz Ölçer 6 dijit LED Display (Yeþil veya Kýrmýzý), 8mm dijit boyu Ýki ayrý çarpým faktörü(00.0001...

Detaylı

Ýki Setli, Ýki Çýkýþlý, Çok Fonksiyonlu Pozisyon Ýndikatörü

Ýki Setli, Ýki Çýkýþlý, Çok Fonksiyonlu Pozisyon Ýndikatörü Pozisyon Ýndikatörü TCS37-200.PSI TCS37-200 Timer&Counter&Speed Ýki Setli, Ýki Çýkýþlý, Çok Fonksiyonlu Pozisyon Ýndikatörü 6 dijit LED Display (Yeþil veya Kýrmýzý), 8mm dijit boyu Mekanik reset deðeri

Detaylı

ESM-3711-CL 77 x 35 DIN Boyutlu, Minimum ve Maksimum Sýcaklýk Kaydý Yapan Dijital, ON / OFF Soðutma Kontrol Cihazý

ESM-3711-CL 77 x 35 DIN Boyutlu, Minimum ve Maksimum Sýcaklýk Kaydý Yapan Dijital, ON / OFF Soðutma Kontrol Cihazý ESM-3711-CL 77 x 35 DIN Boyutlu Soðutma Kontrol Cihazý Dahili Buzer ESM-3711-CL 77 x 35 DIN Boyutlu, imum ve Maksimum Sýcaklýk Kaydý Yapan Dijital, ON / OFF Soðutma Kontrol Cihazý - 3 Dijit göstergeli

Detaylı

1-4 dijit LED display 14mm : Proses ve set deðeri göstergesi, program parametre göstergesi

1-4 dijit LED display 14mm : Proses ve set deðeri göstergesi, program parametre göstergesi Cihazýn Kullanýmý ve Çalýþtýrýlmasý Ön Panel Tanýmý SPC7-2100 1 2 3 4 5 6 11 Static Pressure Controller 13 12 1-4 dijit LED display 14mm : Proses ve set deðeri göstergesi, program parametre göstergesi

Detaylı

Hava Üflemeli Katý Yakýt Kazaný Ýçin Kontrol Cihazý

Hava Üflemeli Katý Yakýt Kazaný Ýçin Kontrol Cihazý Katý Yakýtlý ve Sýcak Hava Üflemeli Kazanlý Kalorifer Kazanlarý Ýçin Kontrol Cihazý BTC 7-2300.B BTC 7-2300 Alarm1 Alarm2 Alarm3 Yakýt Bitti Termik Yakýt Fan Pompa/Körük Temperature Controller Hava Üflemeli

Detaylı

Cihazýnýzý kullanmadan önce lütfen DÝKKATLE okuyun!!..

Cihazýnýzý kullanmadan önce lütfen DÝKKATLE okuyun!!.. TOU 01 KULLANMA KLAVUZU EPC (Teknolojik deðiþiklikler nedeniyle deðiþiklik hakký saklýdýr. Üretici Firma deðiþiklikleri önceden haber verilmeksizin yapabilir.) Cihazýnýzý kullanmadan önce lütfen DÝKKATLE

Detaylı

EPM-7790 72x72 DIN Boyutlu

EPM-7790 72x72 DIN Boyutlu Dijital otansiyometre EM-7790 72 x 72 DIN Boyutlu Dijital otansiyometre Cihazý EM-7790 72x72 DIN Boyutlu Frekans Konvertörü(Motor Sürücüsü) Kontrol aneli - 4 Dijit Göstergeli - Ön anelden kolay ayarlanabilir

Detaylı

DC VOLTMETRE DCV-10 / 10A / 10C / 10S / 10CS / 11 / 11A / 11C / 11S / 11CS

DC VOLTMETRE DCV-10 / 10A / 10C / 10S / 10CS / 11 / 11A / 11C / 11S / 11CS DC OLTMETRE DC-10 / 10A / 10C / 10S / 10CS / 11 / 11A / 11C / 11S / 11CS DÝKKAT -Cihaz baðlanýrken bütün enerjiyi kesiniz. -Cihaz þebekeye baðlandýðýnda ön paneli çýkartmayýnýz. -Cihazý solvent yada benzeri

Detaylı

ESM-4420 48x48 DIN 1/16 Sýcaklýk Kontrol Cihazý

ESM-4420 48x48 DIN 1/16 Sýcaklýk Kontrol Cihazý ESM-4420 48x48 DIN 1/16 Sýcaklýk Kontrol Cihazý ESM-4420 48 x 48 DIN 1/16 Üniversal Giriþli Sýcaklýk Kontrol Cihazý - 4 dijit proses(v) ve 4 dijit proses set deðeri(sv) göstergesi - Üniversal proses giriþi

Detaylı

İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLER. 3-4 KONTROL PANELİ HARİCİ KONTROL ÜNİTESİ BAĞLANTILAR VE HABERLEŞMELER 23-24

İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLER. 3-4 KONTROL PANELİ HARİCİ KONTROL ÜNİTESİ BAĞLANTILAR VE HABERLEŞMELER 23-24 ULD-25AL ÇAP ÖLÇER 2016 İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLER. 3-4 KONTROL PANELİ... 5-13 HARİCİ KONTROL ÜNİTESİ... 14-22 BAĞLANTILAR VE HABERLEŞMELER 23-24 2 ÖZELLİKLER ÖZELLİKLER MODEL : U25AL ÖLÇÜM YÖNTEMİ.:

Detaylı

ESM- 7720 72x72 DIN Boyutlu Sýcaklýk Kontrol Cihazý

ESM- 7720 72x72 DIN Boyutlu Sýcaklýk Kontrol Cihazý ESM- 7720 72x72 DIN Boyutlu Sýcaklýk Kontrol Cihazý ESM-7720 72 x 72 DIN Boyutlu Üniversal Giriþli Sýcaklýk Kontrol Cihazý - 4 dijit proses(v) ve 4 dijit proses set deðeri(sv) göstergesi - Üniversal proses

Detaylı

Dijital Fark Ýndikatörü

Dijital Fark Ýndikatörü Dijital Fark Ýndikatörü DI 7-2120.D Ýki Setli, Ýki Çýkýþlý Fark Ýndikatörü 4 + 4 Gösterge 14mm ve 10mm Farklý alarm seçenekleri Alarm fonksiyonlarý için çekmede-býrakmada gecikme zamaný Display nokta pozisyonu

Detaylı

CAMÝ ISITMA SÝSTEMLERÝ KULLANIM KILAVUZU - 3 v2

CAMÝ ISITMA SÝSTEMLERÝ KULLANIM KILAVUZU - 3 v2 CAMÝ ISITMA SÝSTEMLERÝ KULLANIM KILAVUZU - 3 v2 18.07.2008 CAMÝ ISITMA SÝSTEMLERÝ KULLANIM KILAVUZU OMAK MAKÝNA SANAYÝÝ ve TÝCARET LÝMÝTED ÞÝRKETÝ DR. MEDÝHA ELDEM SOKAK 69/3 KOCATEPE /ANKARA TEL : 312

Detaylı

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1 DELAB TM-18C KAÇAK AKIM RÖLESİ İÇERİK GENEL / BUTON FONKSİYONLARI.2 PARAMETRE AYARLARI...2 PARAMETRE AÇIKLAMALARI 3 KAÇAK AKIM AYARLARI...3 AÇMA SÜRESİ AYARLARI.3 AŞIRI AKIM AYARLARI...4 ÇALIŞMA SÜRESİ..4

Detaylı

ÝÇÝNDEKÝLER AÇIKLAMALAR ÖZELLÝKLER. MODELLER - 4 ve 6 Ýstasyonlu Model Seçenekleri ÝÇ MEKAN MODEL - 24VAC Transformatörle birlikte

ÝÇÝNDEKÝLER AÇIKLAMALAR ÖZELLÝKLER. MODELLER - 4 ve 6 Ýstasyonlu Model Seçenekleri ÝÇ MEKAN MODEL - 24VAC Transformatörle birlikte ÝÇÝNDEKÝLER MINI IRRIGATION CONTROLLER MODELLER - ve Ýstasyonlu Model Seçenekleri ÝÇ MEKAN MODEL - VAC Transformatörle birlikte ÖZELLÝKLER... AÇIKLAMALAR... TALÝMATLARI Giriþ... Diðer Fonksiyonlar... Programlama

Detaylı

Üst Gösterge: Kazan su sýcaklýðýný gösterir. Sensör koptuðunda göstergede "OFL" mesajý görüntülenir. Tüm çýkýþlar kapatýlýr.

Üst Gösterge: Kazan su sýcaklýðýný gösterir. Sensör koptuðunda göstergede OFL mesajý görüntülenir. Tüm çýkýþlar kapatýlýr. Katý Yakýtlý ve Sulu Kazanlý Kalorifer Kazanlarý Ýçin Kontrol Cihazý BTC 7-2300.W BTC 7-2300 Alarm1 Alarm2 Alarm3 Yakýt Bitti Termik Yakýt Fan Pompa/Körük Temperature Controller Göstergeler Üst Gösterge:

Detaylı

Auto Tune - Self Tune - Auto Self Tune

Auto Tune - Self Tune - Auto Self Tune Auto Tune - Self Tune - Auto Self Tune EMKO cihazlarýnda Tune seçimi ile PID parametrelerinin tesbit edilmesi için farklý metod uygulanýr. Bunlar Auto Tune (Limit Cycle Tuning) ve Self Tune (Step Response

Detaylı

DKG-190 AKÜ ŞARJ KONTROL CİHAZI TANITIM ÖZELLİKLER. DKG-190 Kullanım Kılavuzu V-1.1 (24.03.2015) -1-

DKG-190 AKÜ ŞARJ KONTROL CİHAZI TANITIM ÖZELLİKLER. DKG-190 Kullanım Kılavuzu V-1.1 (24.03.2015) -1- DKG-190 AKÜ ŞARJ KONTROL CİHAZI TANITIM DKG-190 telekom sistemlerinde kullanılan jeneratörlerin çalışma saatlerini azaltmak amacıyla tasarlanmış ileri teknoloji ürünü bir cihazdır. Cihaz kullanıldığı yerlerde

Detaylı

Ýliþikte sunulan Servis Rehberinde Fiat ýn servis listesi, Garanti kitapçýðýnda ise garanti þartlarý ve ilave hizmetler yer almaktadýr:

Ýliþikte sunulan Servis Rehberinde Fiat ýn servis listesi, Garanti kitapçýðýnda ise garanti þartlarý ve ilave hizmetler yer almaktadýr: 001-022 BRAVO GB.qxp 12.02.2008 16:37 Page 1 Deðerli Müþterimiz, Fiat ý tercih ettiðiniz için teþekkür eder, Fiat Bravo yu seçtiðiniz için sizi tebrik ederiz. Bu kitabý, yeni Fiat Bravo nuzun tüm özelliklerini

Detaylı

4-1. Ön Kontrol Paneli

4-1. Ön Kontrol Paneli 4-1. Ön Kontrol Paneli 1 MIG Tabanca Bağlantısı 2 Su Soğutma Ünitesi Bağlantısı(Kırmızı) Torçtan su soğutma ünitesine dönen su için. 3 Su Soğutma Ünitesi Bağlantısı(Mavi) Su soğutma ünitesinden torca giden

Detaylı

OTOMATİK KUTULU LCD GÖSTERGELİ MODEL 1 KAZAN KONTROL PANOSU KULLANIM KLAVUZU

OTOMATİK KUTULU LCD GÖSTERGELİ MODEL 1 KAZAN KONTROL PANOSU KULLANIM KLAVUZU OTOMATİK KUTULU LCD GÖSTERGELİ MODEL 1 KAZAN KONTROL PANOSU KULLANIM KLAVUZU Kazan Kontrol Panosu Ürün Açıklaması Pano AÇ/KAPA tuşundan açılır. Cihaz açıldığında ekran görüntüsü aşağıdaki gibidir. Burada

Detaylı

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan: Mustafa Arnavut Adem Aköl Kalite Konseyi Başkanı Sinan Özyavaş Kalite Koordinatörü 1/5 1. AMAÇ Bu talimatın amacı

Detaylı

EZM-4430 48 x 48 DIN 1/16 Üniversal Giriþli Programlabilir Sayýcý

EZM-4430 48 x 48 DIN 1/16 Üniversal Giriþli Programlabilir Sayýcý EZM-4430 48x48 DIN 1/16 rogramlanabilir Sayýcý EZM-4430 48 x 48 DIN 1/16 Üniversal Giriþli rogramlabilir Sayýcý - 6 Dijit roses (V) ve 6 dijit Set (SV) deðeri göstergesi - Reset, ause ve ChA-ChB sayma

Detaylı

EAOM-3-HM-ALT EAOM-3-STP-ALT EAOM-3-HM-STP-ALT

EAOM-3-HM-ALT EAOM-3-STP-ALT EAOM-3-HM-STP-ALT , 7x7 DIN Boyut EAOM-3 Manuel Start ve Motor Korumalý Kontrol cihazlarý Kontak Anahtarlý, EAOM-3-ALT Kontak Anahtarlý ve Jeneratör Voltajýndan Aþýrý Hýz Algýlama, EAOM-3-MAG Kontak Anahtarlý ve Manyetik

Detaylı

GRAFİK EKRAN STOKERLİ KAZAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANIM KILAVUZU V1.0

GRAFİK EKRAN STOKERLİ KAZAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANIM KILAVUZU V1.0 GRAFİK EKRAN STOKERLİ KAZAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANIM KILAVUZU V1.0 1 1. TUŞLAR : YUKARI/AŞAĞI TUŞLARI: Cihaza yeni değer girişi bu tuşlar ile yapılır. SICAKLIK AYARI: Kazan sıcaklık set değeri bu tuş ile

Detaylı

MODEL HCC SICAK YOLLUK KONTROL MODÜLLERİ KULLANMA KILAVUZU

MODEL HCC SICAK YOLLUK KONTROL MODÜLLERİ KULLANMA KILAVUZU MODEL HCC SICAK YOLLUK KONTROL MODÜLLERİ KULLANMA KILAVUZU OPKON OPTİK ELEKTRONİK KONTROL SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Terazidere Mah.60.Yıl Cad.No:46 Kat:3 Bayrampaşa / İstanbul Tel:0212 501 48 63 Faks:0212 501 48

Detaylı

Kullanım Uygulamaları Ön Görünüş. Dijital Ekran Mode Butonu Programlama Tuşu Sıcaklık Değiştirme tuşu ( - ) Sıcaklık Değiştirme tuşu ( +)

Kullanım Uygulamaları Ön Görünüş. Dijital Ekran Mode Butonu Programlama Tuşu Sıcaklık Değiştirme tuşu ( - ) Sıcaklık Değiştirme tuşu ( +) Kullanım Uygulamaları Ön Görünüş Dijital Ekran Mode Butonu Programlama Tuşu Sıcaklık Değiştirme tuşu ( - ) Sıcaklık Değiştirme tuşu ( +) Dijital Ekran Üzerindeki Bilgiler 1.Manuel Çalışma 2.Çalışma Fonksiyonları

Detaylı

KULUÇKA PRG. VERSION 14.04 KULLANMA KLAVUZU

KULUÇKA PRG. VERSION 14.04 KULLANMA KLAVUZU AGRİ ELEKTRİK ELEKTRONİK MAKİNE SAN.TİC.LTD.ŞTİ. KULUÇKA PRG. VERSION 14.04 KULLANMA KLAVUZU EKİM 2014 AKHİSAR 1 ) Kuluçka Makinesi Sürüm 14.04 ın Temel Özellikleri 1. Gelişim makineleri 115200,57600,38400,19200,9600

Detaylı

B603 - B603B SERİSİ FREKANS KONTROLLÜ SÜRÜCÜLER KULLANMA KILAVUZU

B603 - B603B SERİSİ FREKANS KONTROLLÜ SÜRÜCÜLER KULLANMA KILAVUZU B603 - B603B SERİSİ FREKNS KONTROLLÜ SÜRÜCÜLER KULLNM KILUZU İÇERİK Sayfa BĞLNTI E KULLNIM BİLGİLERİ... 1 1.0 Elektriksel bağlantılar... 1 1.1 na terminal... 1 1.2 Kontrol devresi bağlantıları... 1 2.0

Detaylı

Endüstriyel Mutfak Kontrol Cihazları

Endüstriyel Mutfak Kontrol Cihazları Tek Katlı Unlu Mamül Pişirme Kontrol ihazı (OVEN ONTROL.SINGLE) Çift Katlı Unlu Mamül Pişirme Kontrol ihazı (OVEN ONTROL.DUL) Unlu Mamül Pişirme Fırınları İçin (ESM-99X ESM-99X-N) Zaman yarlı Isıtma Kontrol

Detaylı

D-W6001 Alarm panelimiz hakkında bilmemiz gerekenler ;

D-W6001 Alarm panelimiz hakkında bilmemiz gerekenler ; STB bağlantısını sirenimizin üzerindeki flaşörü çalıştırmak için, bu bağlantıyı yapmak zorunlu değildir. MicroSwich bağlantısını sabotaj bağlantısı olarak kullanıyoruz. Bağlantıyı yapmak zorunlu değildir.

Detaylı

TC4S TC4SP TC4Y TC4M TC4H TC4W TC4L

TC4S TC4SP TC4Y TC4M TC4H TC4W TC4L TC erisi Ekonomik PID Kontrol Özellikler Yeni geliþtirilen PID algoritmasý ve msn örnekleme hýzý ile ideal sýcaklýk ü saðlar. yný cihazda bütünleþmiþ RP ve Röle çýkýþlarý : RP çýkýþý faz ve saykýl yapma

Detaylı

1-4 dijit LED display 14 mm : Proses deðeri göstergesi, program parametre göstergesi

1-4 dijit LED display 14 mm : Proses deðeri göstergesi, program parametre göstergesi Cihazýn Kullanýmý ve Çalýþtýrýlmasý Ön Panel Tanýmý TC 7-2130 1 2 3 4 5 Set2 Set3 Prog Out 1 Out 2 Out 3 Set Reset Fx Temperature Controller 6 7 8 9 10 11 12 13 1-4 dijit LED display 14 mm : Proses deðeri

Detaylı

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan: Mustafa Arnavut Adem Aköl Kalite Konseyi Başkanı Sinan Özyavaş Kalite Koordinatörü 1/12 1. AMAÇ Bu talimatın amacı

Detaylı

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan: Mustafa Arnavut Adem Aköl Kalite Konseyi Başkanı Sinan Özyavaş Kalite Koordinatörü 1/5 1. AMAÇ Bu talimatın amacı

Detaylı

ALARM KAPALI SNOOZE ALARM AÇIK

ALARM KAPALI SNOOZE ALARM AÇIK ALARM KAPALI SNOOZE ALARM AÇIK KAPALI GENEL ÖZELLİKLER: 1. ERTELEME/IŞIK BUTONU Bu buton ile ortalama 4 sn boyunca ışık özelliğini kullanabilirsiniz. İlgili buton, saatin tepesinde bulunan paneldir. Bu

Detaylı

þahsi güvenlik; otomobilin korunmasý; çevrenin korunmasý.

þahsi güvenlik; otomobilin korunmasý; çevrenin korunmasý. 001-033 Punto Nuova TR_R.qxd 03.02.2006 11:02 Page 1 Deðerli Müþterimiz, FIAT ý tercih edip, Fiat Grande Punto yu seçtiðiniz için tebrik ederiz. Bu kitabý, yeni Fiat Grande Punto nuzun tüm özelliklerini

Detaylı

MODEL OP-LP1 MODEL OP-LP2

MODEL OP-LP1 MODEL OP-LP2 MODEL OP-LP1 MODEL OP-LP2 MESAFE / POZİSYON ÖLÇME VE KONTROL CİHAZI Sürüm 2.0 KULLANMA KILAVUZU UYARI! CİHAZI KULLANMADAN ÖNCE DİKKATLİCE OKUYUNUZ 1. Cihazın elektriksel bağlantılarını son sayfada belirtilen

Detaylı

NASIL ÇALIÞIR? Watertime arýtma robotu nasýl çalýþýr? Bir kere tesisata baðlandýktan sonra otomatik olarak çalýþmaya baþlar.

NASIL ÇALIÞIR? Watertime arýtma robotu nasýl çalýþýr? Bir kere tesisata baðlandýktan sonra otomatik olarak çalýþmaya baþlar. NASIL ÇALIÞIR? Watertime arýtma robotu nasýl çalýþýr? Bir kere tesisata baðlandýktan sonra otomatik olarak çalýþmaya baþlar. Ürettiði içme suyunu depolar ve kullanýma hazýr halde tutar. Depoda eksilen

Detaylı

HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi

HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi GENEL ÖZELLÝKLER HERCULES Condensing 32 2 I Yer Tipi Boylerli

Detaylı

2 Kablolu Villa Zil Paneli

2 Kablolu Villa Zil Paneli 2 Kablolu Villa Zil Paneli 2K-91-2K-92 Kullanım Kılavuzu 2K-91 2K-92 2K-91-2K-92 2 Kablolu Villa Zil Paneli İÇİNDEKİLER 1.Bölümler ve Fonksiyonları... 1 2.Terminal Açıklamaları... 1 3.Özellikler... 2 4.Montaj...

Detaylı

SMART- Oda Termostatý

SMART- Oda Termostatý SMART- Oda Termostatý Montaj ve Kullaným Kýlavuzu . Kitap Rev. Tarihi: 070104 Kitap Baský Tarihi: 080104 Kitap Rev. No: 00 Oda Termostatý Montaj ve Kullaným Kýlavuzu Ýçindekiler GÝRÝÞ 3 - Özelklikleri

Detaylı

Mini CRD MONTAJ & KULLANIM KILAVUZU. Program Saatli Dijital Oda Termostatı. Ürün Kodu : 3.020167

Mini CRD MONTAJ & KULLANIM KILAVUZU. Program Saatli Dijital Oda Termostatı. Ürün Kodu : 3.020167 Mini CRD Program Saatli Dijital Oda Termostatı MONTAJ & KULLANIM KILAVUZU Ürün Kodu : 3.020167 G E N E L Ö Z E L L İ K L E R İki sıcaklık seviyeli oda termostatı, Kalorifer Devresi için haftalık program

Detaylı

ALP 44 L ÖLÇÜ VE KONTROL CİHAZI KULLANMA KILAVUZU

ALP 44 L ÖLÇÜ VE KONTROL CİHAZI KULLANMA KILAVUZU ALP 44 L ÖLÇÜ VE KONTROL CİHAZI KULLANMA KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1. TEKNİK ÖZELLİKLER... 1 2. BAĞLANTILAR... 2 3. ÖN PANEL TANIMLARI. 3 4. CİHAZIN PROGRAMLANMASI. 4 4.1. Skala Değerinin Girilmesi (S_Lo /

Detaylı

TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU LUBMATIC DC zaman ayarlý ELEKTRÝKLÝ SIVI YAÐ VE SIVI GRES POMPALARI TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU VERSÝYON 1.00 SANAYÝ ve TÝCARET BAKANLIÐINCA TESPÝT EDÝLEN KULLANIM ÖMRÜ 10 YIL. GÝRÝÞ Bu tanýtma ve kullanma

Detaylı

Teknik bilgi 2003. Münferit mahal sıcaklık kontrol elemanları. Bağlantı şeması

Teknik bilgi 2003. Münferit mahal sıcaklık kontrol elemanları. Bağlantı şeması Teknik bilgi 2003 Münferit mahal sıcaklık kontrol elemanları İşlevi: Oventrop oda termostatları ile, Oventrop elektro-termik servo tahrikler ve Oventrop radyatör vanaları kullanarak, münferit mahal sıcaklık

Detaylı

ENDA MODBUS PROTOKOLÜ

ENDA MODBUS PROTOKOLÜ 1. GÝRÝÞ ENDA MODBUS PROTOKOLÜ Modbus protokolü istemci/sunucu mimarisine dayalý bir endüstriyel iletiþim protokolüdür. Ýlk kez Modicon firmasý tarafýndan geliþtirilmiþ bir standart olup sahadaki cihazlar

Detaylı

ETHK-20 MEYVE SEBZE KURUTUCU ISI POMPASI PLC KULLANIM KLAVUZU

ETHK-20 MEYVE SEBZE KURUTUCU ISI POMPASI PLC KULLANIM KLAVUZU ETHK-20 MEYVE SEBZE KURUTUCU ISI POMPASI PLC KULLANIM KLAVUZU 1. Manuel Mod Şekil I Manuel Mod geçmek için Manuel Moda Geç butonuna dokununuz. Karşımıza gelen ekranda ki fonksiyonları değiştirmek için

Detaylı

EZM-4930 96x48 DIN 1/8 Programlanabilir Sayýcý. EZM-4930 96 x 48 DIN 1/8 Üniversal Giriþli Programlabilir Sayýcý

EZM-4930 96x48 DIN 1/8 Programlanabilir Sayýcý. EZM-4930 96 x 48 DIN 1/8 Üniversal Giriþli Programlabilir Sayýcý EZM-4930 96x48 DIN 1/8 rogramlanabilir Sayýcý EZM-4930 96 x 48 DIN 1/8 Üniversal Giriþli rogramlabilir Sayýcý - 6 Dijit roses (V) ve 6 dijit Set () deðeri göstergesi - Reset, ause ve ChA-ChB sayma giriþleri

Detaylı

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan: Mustafa Arnavut Adem Aköl Kalite Konseyi Başkanı Sinan Özyavaş Kalite Koordinatörü 1/6 1. AMAÇ Bu talimatın amacı

Detaylı

Ýliþikte sunulan Servis Rehberinde Fiat ýn servis listesi, Garanti kitapçýðýnda ise garanti þartlarý ve ilave hizmetler yer almaktadýr

Ýliþikte sunulan Servis Rehberinde Fiat ýn servis listesi, Garanti kitapçýðýnda ise garanti þartlarý ve ilave hizmetler yer almaktadýr 001-031 LINEA 1ed it.qxp 21.04.2007 10:48 Page 1 Deðerli Müþterimiz, Fiat ý tercih edip, Fiat Linea yý seçtiðiniz için size teþekkür ederiz. Bu kitabý aracýnýzýn tüm özelliklerini tanýmanýza ve onu mümkün

Detaylı

Hava Kaynaklı Isı Pompası Kablolu Kontrol Paneli

Hava Kaynaklı Isı Pompası Kablolu Kontrol Paneli Hava Kaynaklı Isı Pompası Kablolu Kontrol Paneli Kullanma Kılavuzu İklimlendirme Cihazları Ürünümüzü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Cihazı kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz

Detaylı

SK 2400 On-Off Seviye Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı

SK 2400 On-Off Seviye Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı SK 2400 On-Off Seviye Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı SK 2400 MKK v10.02-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 4 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 5 4. MONTAJ ve KABLOLAMA... 5 4.1. Montaj...

Detaylı

DKG-175 TRANSFER KONTROL ÜNİTESİ (DC BESLEME GEREKTİRMEYEN)

DKG-175 TRANSFER KONTROL ÜNİTESİ (DC BESLEME GEREKTİRMEYEN) DKG-175 TRANSFER KONTROL ÜNİTESİ (DC BESLEME GEREKTİRMEYEN) TANITIM Datakom DKG-175 DIN ray montajlı ve DC besleme gerektirmeyen bir transfer kontrol cihazıdır. Bu özelliğiyle transfer panolarına akü beslemesi

Detaylı

E5_C Serisi Hızlı Başlangıç Kılavuzu

E5_C Serisi Hızlı Başlangıç Kılavuzu E5_C Serisi Hızlı Başlangıç Kılavuzu İÇİNDEKİLER 1. Giriş 2. Sensör Bağlantı Şekilleri 3. Sensör Tipi Seçimi 4. Kontrol Metodunun PID Olarak Ayarlanması 5. Auto-Tuning Yapılması 6. Alarm Tipinin Değiştirilmesi

Detaylı

4-1. Ön Kontrol Paneli

4-1. Ön Kontrol Paneli 4-1. Ön Kontrol Paneli 1 Açma/Kapama(ON/OFF) Düğmesi.! Fan motoru termostat kontrollü olduğu için sadece soğutma gerektiğinde çalışır.! Su soğutma ünitesi otomatik kontrollüdür, sadece gerektiğinde çalışır.

Detaylı

* Şehir isimleri TIME/CALENDAR SETTINGS (Saat/Takvim Ayarları), WORLD TIME (Dünya Saati) ve ALARM modlarında, sağdan sola doğru değişir.

* Şehir isimleri TIME/CALENDAR SETTINGS (Saat/Takvim Ayarları), WORLD TIME (Dünya Saati) ve ALARM modlarında, sağdan sola doğru değişir. DUO DISPLAY QUARTZ / Cal. H023 ÖZELLİKLER 1. SAAT / TAKVİM (TIME / CALENDAR) 2. DÜNYA SAATİ (WORLD TIME) 3. ALARM 4. KRONOMETRE (STOPWATCH) 5. ŞEHİR İSİMLİ DÖNER BEZEL 6. PİL GÖSTERGESİ BUTONLAR & KADRAN

Detaylı

Seviye Transmitteri. Seviye Gösterici Transmitter --------------------------------------- Model LIT25. Temassız Ultrasonik Sensörlü

Seviye Transmitteri. Seviye Gösterici Transmitter --------------------------------------- Model LIT25. Temassız Ultrasonik Sensörlü Seviye Transmitteri Temassız Ultrasonik Sensörlü Tank Envanteri, Seviye Gözlemleme ve Kontrolü için Seviye Gösterici Transmitter --------------------------------------- Model LIT25 Kimyasal Depolama Tankları,

Detaylı

Gaz Dedektörü GSP1. Grafik LED-göstergeli Gaz Dedektörü için Kullanıcı Kılavuzu. SYSTRONIK Elektronik u. Systemtechnik GmbH

Gaz Dedektörü GSP1. Grafik LED-göstergeli Gaz Dedektörü için Kullanıcı Kılavuzu. SYSTRONIK Elektronik u. Systemtechnik GmbH SYSTRONIK Elektronik u. Systemtechnik GmbH Grafik LED-göstergeli Gaz Dedektörü için Kullanıcı Kılavuzu Gaz Dedektörü GSP1 Kullanmadan önce kılavuzu okuyun! Tüm güvenlik talimatlarına uyun! Daha sonrası

Detaylı

TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU ALL1 mini Standart ALL1 mini Entegre kontrol üniteli ELEKTRÝKLÝ GRES POMPALARI TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU VERSÝYON 2.00 SANAYÝ ve TÝCARET BAKANLIÐINCA TESPÝT EDÝLEN KULLANIM ÖMRÜ 10 YIL. GÝRÝÞ Tüm makineler,

Detaylı

Eşanjör Kontrolü Uygulamaları

Eşanjör Kontrolü Uygulamaları L-ION İçindekiler Giriş...1 Isıtma Eşanjörü Kontrol Senaryosu...2 Analog Giriş Parametreleri...2 Dijital Giriş Parametreleri...3 Analog Oransal ve Yüzer Çıkış Parametreleri...3 Kontrol Tanımı Parametreleri...4

Detaylı

EWCM 809 (NH3) BU CİHAZ NEDİR? NERELERDE KULLANILIR? UYGULAMA ALANLARINA ÖRNEK KISACA... TEKNİK BİLGİLER

EWCM 809 (NH3) BU CİHAZ NEDİR? NERELERDE KULLANILIR? UYGULAMA ALANLARINA ÖRNEK KISACA... TEKNİK BİLGİLER EWCM 809 (NH3) Amonyaklı soğutma uygulamaları için çoklu kompresör sistemleri kontrol cihazı Televis sistem çıkışı Alarm için kontak çıkışı BU CİHAZ NEDİR? EWCM 809, amonyaklı soğutma sistemlerindeki makine

Detaylı

GEMO. www.gemo.com.tr GÜRBÜZOĞLU ELEKTRONĐK SANAYĐ VE TĐCARET LTD. ŞTĐ. OCAK 2014 AR2 SERĐSĐ PLC / AKILLI RÖLELER. www.gemo.com.tr

GEMO. www.gemo.com.tr GÜRBÜZOĞLU ELEKTRONĐK SANAYĐ VE TĐCARET LTD. ŞTĐ. OCAK 2014 AR2 SERĐSĐ PLC / AKILLI RÖLELER. www.gemo.com.tr Çamlıtepe Cad. No: 297 / 3-4 Siteler / ANKARA Tel: (0312) 350 39 00 Fax: (0312) 351 11 17 GÜRBÜZOĞLU ELEKTRONĐK SANAYĐ VE TĐCARET LTD. ŞTĐ. AR2 SERĐSĐ PLC / AKILLI RÖLELER Yetkili Bayi: OCAK 2014 Cihaz

Detaylı

EPLC-6 Kontrol Paneli

EPLC-6 Kontrol Paneli EPLC-6 Kontrol Paneli 1. Ürün Bilgisi EPLC-6, 4.3 TFT dokunmatik ekrana sahip özel tasarlanmış PLC ve röle modülünden oluşan bir pompa kontrol ünitesidir. Dokunmatik PLC ünitesi pano kapağına, röle modülü

Detaylı

LUBMATIC DC zaman ayarlý ELEKTRÝKLÝ SIVI YAÐ VE SIVI GRES POMPALARI TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU VERSÝYON 2.00

LUBMATIC DC zaman ayarlý ELEKTRÝKLÝ SIVI YAÐ VE SIVI GRES POMPALARI TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU VERSÝYON 2.00 LUBMATIC DC zaman ayarlý ELEKTRÝKLÝ SIVI YAÐ VE SIVI GRES POMPALARI TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU VERSÝYON 2.00 GÝRÝÞ Tüm makineler, ekipmanlar ve araçlar yýpratýcý çalýþma koþullarý altýnda uzun süre çalýþtýklarý

Detaylı

CM727 KULLANIM KILAVUZU

CM727 KULLANIM KILAVUZU CM727 KULLANIM KILAVUZU 1 CM 727 KULLANIM KILAVUZU Tanım CM727, ısıtma sistem verimliliğini kontrol etmek,siz evdeyken ve dışarıdayken konfor sıcaklıklarını sağlamak amacıyla dizayn edilmiş bir programlanabilir

Detaylı

GEPA. set. RQ-112B Reaktif Güç Kontrol Rölesi. set. set RQ B SERİSİ REAKTİF GÜÇ RÖLELERİ

GEPA. set. RQ-112B Reaktif Güç Kontrol Rölesi. set. set RQ B SERİSİ REAKTİF GÜÇ RÖLELERİ RQ B SERİSİ REAKTİF GÜÇ RÖLELERİ RQ B Serisi reaktif güç röleleri, alçak gerilim elektrik tesislerinin reaktif güç kompanzasyonunda kullanılırlar. Kondansatör gruplarını devreye alan ve çıkaran reaktif

Detaylı

2- NO Alarm Çıkış Rölesi 3- Fark Basınç Girişleri mA çıkış 5- Çoklu çalışma için bağlantı giriş çıkışı 6- Beklemeye Alma Girişi

2- NO Alarm Çıkış Rölesi 3- Fark Basınç Girişleri mA çıkış 5- Çoklu çalışma için bağlantı giriş çıkışı 6- Beklemeye Alma Girişi Kontrol Paneli 1- Kapak cıvataları 2- Anahtar 3- Selenoid in aktif olduğunu belirten uyarı ışığı 4- LCD Ekran 5- Set tuşu 6- Yukarı tuşu 7- Aşağı tuşu Kullanıcı Parametrelerine ulaşmak için SET (=) tuşuna

Detaylı

Üniversal Ölçüm Cihazý UMG 505. Þebeke Analizi ve Enerji Yüklerinin Optimizasyonu

Üniversal Ölçüm Cihazý UMG 505. Þebeke Analizi ve Enerji Yüklerinin Optimizasyonu Üniversal Ölçüm Cihazý UMG 505 Þebeke Analizi ve Enerji Yüklerinin Optimizasyonu Modem Yazýcý LON Mobus PC I/O Kullanýmý LON Üniversal Ölçüm Cihazý Kullanýmý UMG 505 düþük gerilim ve orta gerilim þebekelerindeki

Detaylı

DKEY ÇFT KÖE PVC KAYNAK KONTROL :

DKEY ÇFT KÖE PVC KAYNAK KONTROL : DKEY ÇFT KÖE PVC KAYNAK KONTROL : Özellikler: Boyut : 72 x 44 x 95 mm Giri Voltajı : 7 ~ 36 VDC Güç : 3 ma Çıkılar : 2 adet 24VDC 5 ma 2 adet SSR çıkıı 24 V Giriler : 5 adet kuru kontak 2 adet J tipi T/C

Detaylı

JUMO TB/TW Sıcaklık sınırlayıcı, sıcaklık gözetim tertibatı,

JUMO TB/TW Sıcaklık sınırlayıcı, sıcaklık gözetim tertibatı, JUMO GmbH & Co. & Co. KG KG Gönderi adresi: Mackenrodtstraße 14, Delivery address:mackenrodtstraße 36039 Fulda, 14, Almanya 36039 Fulda, Germany Postal Posta address: adresi: 36035 36035 Fulda, Fulda,

Detaylı

1. Tanım ve Özellikler. 1.1. Tanım

1. Tanım ve Özellikler. 1.1. Tanım 1. Tanım ve Özellikler 1.1. Tanım Modbus protokolü ile OmniCon, Bilgisayar, PLC ve dier cihazlarla haberleerek topladıı bilgileri göstermek üzere tasarlanmı Info Panel kontrol ve haberleme ünitesidir.

Detaylı

EK - 9 Zaman Sayýcý ELEKTRONÝK KONTROL KARTI TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU VERSÝYON 2.00

EK - 9 Zaman Sayýcý ELEKTRONÝK KONTROL KARTI TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU VERSÝYON 2.00 EK - 9 Zaman Sayýcý ELEKTRONÝK KONTROL KARTI TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU VERSÝYON 2.00 GÝRÝÞ Tüm makineler, ekipmanlar ve araçlar yýpratýcý çalýþma koþullarý altýnda uzun süre çalýþtýklarý için, hareketli

Detaylı

Yumuşak Yolvericiler. Kalkış için kontrollü yol verme fonksiyonları. Duruş için özellikle pompa uygulamalarına yönelik yumuşak duruş fonksiyonları

Yumuşak Yolvericiler. Kalkış için kontrollü yol verme fonksiyonları. Duruş için özellikle pompa uygulamalarına yönelik yumuşak duruş fonksiyonları Yumuşak Yolvericiler Vektör kontrollü AKdem dijital yumuşak yol vericisi, 6-tristör kontrollü olup, 3 fazlı sincap kafesli motorlarda yumuşak kalkış ve duruş prosesleri için tasarlanmıştır. Vektör kontrol,

Detaylı

Cihazınız; 100-230VAC, 50-60Hz AC gerilim ile çalışır. Girişe maksimum 3A sigorta bağlanabilir. Çıkışlarına maksimum 5A yük bağlanabilir.

Cihazınız; 100-230VAC, 50-60Hz AC gerilim ile çalışır. Girişe maksimum 3A sigorta bağlanabilir. Çıkışlarına maksimum 5A yük bağlanabilir. OmniCon kontrol cihazı ph, ORP, EC, TDS, FCL, TCL, CLO2, Ozon, HCL, H2O2, PAA, DO..vb. gibi değerlerin ölçümünü yapmak, çeşitli çıkış birimlerine dönüştürmek ve kontrol etmek amacıyla geliştirilmiş bir

Detaylı

GW420. Kurutma Makinesi Bilgisayar Kullanım Klavuzu. Lütfen kurulumdan önce dikkatle okuyunuz.

GW420. Kurutma Makinesi Bilgisayar Kullanım Klavuzu. Lütfen kurulumdan önce dikkatle okuyunuz. GW420 Kurutma Makinesi Bilgisayar Kullanım Klavuzu Lütfen kurulumdan önce dikkatle okuyunuz. KATALOG Bölüm 1 Klavye Arayüzü... 1 Bölüm 2 Çalışma Talimatı... 2 1. Sistem Başlatma... 2 2. Parametre Ayarları...

Detaylı

Solar kontrolör RWD32S

Solar kontrolör RWD32S Solar Kontrolör Solar kontrolör RWD32S. Solar termal market 07 Kullanılan Solar kollektörler 2007* Dünya da Avrupa da *Source: ESTIF 2008 Sayfa 2 Mayis, 2010 Solar market trendi-2007 İşletilen Solar termal

Detaylı

TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001

TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001 TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz

Detaylı

MİDEA MARKA ISI POMPASI- TİCARİ TİPLER YALNIZ SICAK SU ISITMA

MİDEA MARKA ISI POMPASI- TİCARİ TİPLER YALNIZ SICAK SU ISITMA MİDEA MARKA ISI POMPASI- TİCARİ TİPLER YALNIZ SICAK SU ISITMA 1ph/50Hz:10kW 3ph/50Hz:20kW 3ph/50Hz:43kW 1. Kapasite: Monofaze 10kW; trifaze 20/43kW. 2. Yüksek Verim; COP= 4 ( Dış Ortam Sıcaklığı: 20/15⁰C,

Detaylı

E-FK-100-Ö FIRIN KONTROL CİHAZI

E-FK-100-Ö FIRIN KONTROL CİHAZI 1. TANIM: E-FK-100-Ö FIRIN KONTROL CİHAZI E-FK-100-Ö fırın kontrol cihazı üç farklı tip fırında (A, B ve C tipi) kullanılmak amacıyla programlanmıştır. Cihazın her biri 220 V AC de 10 A anahtarlayabilen

Detaylı

UIC-20-P ÖLÇÜ VE KONTROL CÝHAZI

UIC-20-P ÖLÇÜ VE KONTROL CÝHAZI KULLANMA KILAVUZU (v-1.0) UIC-20 sistek 1 2 UIC-20-P ÖLÇÜ VE KONTROL CÝHAZI Sistek Elektronik Sistemler Sanayi ve Ticaret Ltd. Þti. Ývedik OSB. 1354.Cad (eski 21.Cad.) No:98 06680 Ostim/ANKARA Tel: (312)394

Detaylı

KONTROL INVIKTA Double

KONTROL INVIKTA Double KONTROL INVIKTA Double PAKET ĠÇERĠĞĠ A) "Temel POOL Double" ph ve REDOKS kontrol cihazı B) Emme cihazlı (2 m) PVC Kristal 4x6 C) Polietilen dağıtım hortumu (3 m) D) Bağlantı vidası ( =6 mm) E) Zemin filtresi

Detaylı

KONTROL INVIKTA PAKET İÇERİĞİ. Duvara Montaj DİKKAT. 0000136972 rev. 1.0 1

KONTROL INVIKTA PAKET İÇERİĞİ. Duvara Montaj DİKKAT. 0000136972 rev. 1.0 1 KONTROL INVIKTA PAKET İÇERİĞİ A) "Kontrol Invikta" ph ve REDOKS ölçüm & kontrol cihazı B) Emiş Hortumu (2 m) PVC Kristal 4x6 C) Basma Hortumu (3 m) Polietilen D) Bağlantı vidası ( =6 mm) E) Emiş filtresi

Detaylı

ENDKON USKK 09 KONTROL PANELİ KULLANIM KILAVUZU

ENDKON USKK 09 KONTROL PANELİ KULLANIM KILAVUZU ENDKON USKK 09 KONTROL PANELİ KULLANIM KILAVUZU Makine Kapalıyken: LCD Ekranda üretici firma yazısı vardır. Sistem kapalıyken kazan üzerindeki motorlar 5, 6, 7 ve 8 numaralı düğmeler kullanılarak test

Detaylı

RWF50 ORANSAL KONTROL CİHAZI

RWF50 ORANSAL KONTROL CİHAZI RWF50 ORANSAL KONTROL CİHAZI RWF50 nin arkasında kızaklı sıkıştırma aparatı vardır. Bu aparatı üzerinden çıkardıktan sonra, cihazı yuvanın içindne geçirip aparatı arkadan takarak tırtıklı tırnakları sayesinde

Detaylı

ELITE PR DİKKAT. O ayar sıvısı seti M) Enjektör valfi için redüksiyon. Duvara Montajı

ELITE PR DİKKAT. O ayar sıvısı seti M) Enjektör valfi için redüksiyon. Duvara Montajı ELITE PR Paket İçindekiler: A) "ELITE PR" ph ve REDOX kontrol cihazı B) PVC Crystal 4x6 ile emme cihazı (2 m) C) Polietilen hortum (3m) D) Bağlantı vidası (φ=6 mm) E) Emme çekvalfi F) FPM basma çekvalf

Detaylı

SD-AY mA SEVİYE PROBU

SD-AY mA SEVİYE PROBU SD-AY420 4-20mA SEVİYE PROBU Vira Isı Endüstriyel Ürünler A.Ş. Metal İş Sanayi Sitesi 11. Blok No:37-39 İkitelli/İstanbul Tel: 0.212.549.57.70 Fax: 0.212.549.58.48 info@viravalf.com www.viravalf.com SD-AY420

Detaylı

DemirDöküm A Serisi Duvar Tipi Split Klima

DemirDöküm A Serisi Duvar Tipi Split Klima DemirDöküm A Serisi Duvar Tipi Split Klima Satış Sonrası Hizmetler Yöneticiliği 1 08/2008 Rev 0 İÇİNDEKİLER 1. TEKNİK ÖZELLİK TABLOSU...3 2. ÇALIŞMA FONKSİYONLARI...4 2.1. Otomatik Çalışma Konumu... 4

Detaylı

RWD Solar Teknik Sunum

RWD Solar Teknik Sunum RWD SOLAR RWD Solar Teknik Sunum Copyright Siemens AG 2010. All rights reserved. Multi-montaj çözümü Ray veya vida ile panel içine montaj Ön panel montajı DIN raylı sistemle modüler panel içi montaj IP20

Detaylı

PELETLİ KAZAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANIM KILAVUZU

PELETLİ KAZAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANIM KILAVUZU PELETLİ KAZAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANIM KILAVUZU V1.0 1. TUŞLAR : ENTER - ESC - YUKARI/AŞAĞI : 1 Cihaza yeni değer girişlerinde, kullanılır. YUKARI ve AŞAĞI tuşları ile değer girişi yapılır. ENTER tuşu

Detaylı

Oransal Kontrol Cihazı RWF 40

Oransal Kontrol Cihazı RWF 40 Oransal Kontrol Cihazı RWF 40 Güç artımı AÇ/2. kademe Güç azaltma KAPAT/1ci kademe Brülör devrede Değer azaltma 2ci kademe çalışma Gerçek değer görünümü (kırmızı) Ayar noktası görünümü (yeşil) El kontrol

Detaylı

DIGITAL ODA TERMOSTATI SYN-177 RF. Kurulum ve kullanım talimatı DİKKAT! KURULUM VE KULLANIM ÖNCESİNDE MUTLAKA OKUYUNUZ.

DIGITAL ODA TERMOSTATI SYN-177 RF. Kurulum ve kullanım talimatı DİKKAT! KURULUM VE KULLANIM ÖNCESİNDE MUTLAKA OKUYUNUZ. DIGITAL ODA TERMOSTATI SYN-177 RF Kurulum ve kullanım talimatı DİKKAT! KURULUM VE KULLANIM ÖNCESİNDE MUTLAKA OKUYUNUZ. Bu termostatı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Bu ısıtma kontrol cihazı, doğru kullanım

Detaylı

Bağımsız Geçiş Kontrol Cihazı

Bağımsız Geçiş Kontrol Cihazı Bağımsız Geçiş Kontrol Cihazı Kullanım Kılavuzu Kullanmaya başlamadan önce Kullanım Kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz. 1. Paket İçeriği; Adı Miktar Notlar Geçiş kontrol cihazı 1 Kullanım kılavuzu 1

Detaylı

AC SERİSİ ASANSÖR KUMANDA SİSTEMLERİ. Melih AYBEY AYBEY ELEKTRONİK

AC SERİSİ ASANSÖR KUMANDA SİSTEMLERİ. Melih AYBEY AYBEY ELEKTRONİK AC SERİSİ ASANSÖR KUMANDA SİSTEMLERİ Melih AYBEY AYBEY ELEKTRONİK AC SERİSİ GENEL ÖZELLİKLERİ CANBus tabanlı kat, kabin ve grup haberleşme sistemi Kat bilgisini sayıcı, monostabil sayıcı, gray kod, kuyu

Detaylı

1- Su ve elektrik tesisatının yukarıda anlatıldığı şekilde yapıldığını kontrol ediniz. 2- Hidroforun besleyeceği tesisattaki tüm muslukları kapatınız.

1- Su ve elektrik tesisatının yukarıda anlatıldığı şekilde yapıldığını kontrol ediniz. 2- Hidroforun besleyeceği tesisattaki tüm muslukları kapatınız. ÇALIŞTIRMA 1- Su ve elektrik tesisatının yukarıda anlatıldığı şekilde yapıldığını kontrol ediniz. 2- Hidroforun besleyeceği tesisattaki tüm muslukları kapatınız. 3- Hidrofor emme hattındaki vanayı tamamen

Detaylı

Kameralý Aydýnlatma Sistemi

Kameralý Aydýnlatma Sistemi Us e r M an ual Smartguard M otion Li ght wit h Video Ca mera Kameralý Aydýnlatma Sistemi AEC-939AD Paket Ýçeriði Kameralý Aydýnlatma Sistemi Kullanma kýlavuzu 1 Adet alyan anahtar 1 Adet 300w halojen

Detaylı