Uygulanmakta olan işlemler Epilasyon Lazer epilasyon ( Alexandrite ve NdYag ) IPLepilasyon İğneli epilasyon Cilt Gençleştirme NdYag ve Fraxionel

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Uygulanmakta olan işlemler Epilasyon Lazer epilasyon ( Alexandrite ve NdYag ) IPLepilasyon İğneli epilasyon Cilt Gençleştirme NdYag ve Fraxionel"

Transkript

1 Uygulanmakta olan işlemler Epilasyon Lazer epilasyon ( Alexandrite ve NdYag ) IPLepilasyon İğneli epilasyon Cilt Gençleştirme NdYag ve Fraxionel lazer IPL Radyofrekans PRP Mezoterapi JetPeel Kimyasal Peeling Botox Dolgu Dermaroller ile Dermaterapi Leke / İz Tedavisi Fraxionel lazer, IPL Kimyasal peeling, JetPeel Kılcal Damar Tedavisi NdYag lazer, IPL Ellman Surgitron RF Selülit/ Bölgesel Zayıfl ama Eximia Kavitasyon Radyofrekans Mezoterapi, Lipoterapi Ayak Bakımı Tırnak batması tedavisi Diyabetik ayak bakımı

2 Lazer Epilasyon: Lazer epilasyona başlarken kişinin genel sağlığı, ten ve kıl rengi, kullandığı ilaçlar uzman hekim tarafından değerlendirilir. Daha başarılı lazer epilasyon sonuçları için farklı lazer ve Ipl tipleri geliştirilmiştir. Sakarya hastanesi ve tıp merkezinde Ipl, Alexadrite, NdYag lazerler ile farklı ten ve kıl renkleri için birçok etkili epilasyon alternatifi mevcuttur. Epilasyona başlamadan en az üç hafta öncesinde cımbız, ağda, ip gibi kıl köküne etkisi olabilen işlemler terk edilmelidir. Ayrıca tüylerin sarartılmasından da kaçınmak gerekir. Lazer epilasyon tekrarlayan seanslar halinde yapılır. Her bölge için farklı seans sayısı ve seans aralığı gerekir. Seans araları yüz bölgesinde genellikle 4-6 hafta; vücudun diğer bölgelerinde 8-10 haftadır. Seans sayıları genellikle 4-8 seansdır ancak yüz bölgesinde ise daha fazladır. IPL Cihazı: Lazerlerden farklı olarak aynı anda birçok dalga boyunda ışın üretebilen yoğunlaştırılmış ışık kaynaklarıdır. Değiştirilebilen farklı başlıkları sayesinde epilasyon, cilt gençleştirme, leke tedavisi, kılcal damar tedavisi gibi değişik uygulamalar Ipl cihazlarıyla yapılır.

3 Botoks: Yıllar geçtikçe yüz cildimiz defalarca tekrarlanan mimik hareketler, yer çekimi, güneş ışınları, olumsuz birçok çevresel faktörler etkisiyle esnekliğini kaybeder ve kırışıklıklar oluşur. Yüzümüzdeki mimik kırışıklıkların en sık oluştuğu yerler alın, iki kaş arası ve göz etrafıdır. Bu kırışıklıkların azaltılması amacıyla botoks tedavisi yapılır. Clostridium Botilinum denilen bakteriden elde edilen Botoks enjeksiyon bölgesindeki mimik kasların kasılmasını geçici olarak engelleyerek kırışıklığın azalmasına katkıda bulunur. Burada önemli olan hangi mimik kasın hangi çizgilenmeye sebep olduğunu bilen, yeterli deneyime sahip uzman doktor tarafından hastanın yaş, cinsiyet ve cilt yapısına uygun bir uygulama yapılmasıdır. Botoksun etkisi bireyden bireye farklı sürelerde olmak üzere sonlanır. Mimik kaslar tekrar çalışmaya başlar. Bu nedenle ihtiyaç varsa botoks uygulamasını tekrarlamak uygun olur. Ayrıca el, ayak ve koltuk altı bölgelerinde aşırı terleme tedavisi amacıyla botoks kullanılır. Terleyen deri bölgelerine uygulandığında; ter bezleri ile sinir uçları arasındaki iletimi durdurarak ter bezlerinin çalışmasını gaeçici olarak azaltır. Böylece aşırı terleme önlenir. Gerektiğinde uygulama tekrarlanır.

4 Dolgu: Yaşlanan cilt kollajen ve deri altı yağ dokusu kaybına uğrar. Buna bağlı olarak sarkmalar, çökmeler ve kırışıklıklar oluşur. Kimi dolgu maddeleri kullanılarak bu görünümü kısmen onarmak mümkün olabilir. Dolgu maddesi olarak kullanılan hyaluronik asit cildimizde bulunan doğal bir maddedir. Ağız ve burun kenarında uzanan çizgilerin; akne veya travma sonucu oluşmuş çökük alanların bu maddeyle doldurulması ile doğala yakın bir görünüm oluşturmak amaçlanır.

5 PRP (Platelet Rich Plasma): Hastadan alınan kanın teknik bir işlemden geçirilip bileşenlerine ayrıştırıldıktan sonra elde edilen az miktardaki plateletten zengin plazmanın(prp) aynı hastanın cildine özel bir yöntemle geri verilmesi esasına dayanan uygulamadır. Bu tedavi saç dökülmesinde, saç köklerinin canlandırılmasında, kimi kırışıklıklarda yarar sağlamaktadır. Mezoterapi: Çok ince uçlu bir iğne ile derinin orta tabakasına minimal dozlarda yapılan mikro enjeksiyonlardan oluşan bir tedavidir. Mezoterapi; saç dökülmelerinde en etkili ve önemli tedavi yöntemlerinden biridir. Saçlı deriye yapılan enjeksiyonla saç kökünün beslenmek için gereksinim duyduğu vitamin, mineral, oligoelement ve dolaşım düzenleyiciler hedef dokuya doğrudan verilmiş olur. Yüz, boyun, dekolte bölgesi ve el sırtlarında oluşan yaşlanma etkilerinin azaltılması amacıyla yapılan mezoterapilere mezolift denir. Gerek saç mezoterapisinde ve gerek mezolift uygulamalarında onaylanmış fabrikasyon farmakolojik güvenli ürünler tercih edilir.

6 Lipoterapi: Bölgesel yağ birikimlerinin eritilmesi amacıyla yağ hücrelerini parçalayan doğal ilaçların yağ dokusuna özel bir enjeksiyon tekniği ile verilmesine dayanan yöntemdir. Radyofrekans ve kavitasyon gibi yöntemlerle kombine edilerek daha başarılı sonuçlar alınabilmektedir.

7

8 Dermaroller ile Dermaterapi: Dermaterapi silindirik bir tambur üzerine dizilmiş özel çelik iğnelerden oluşan cihazın (Dermaroller) tedavi edilecek bölgeye hekim tarafından uygulanmasıyla yapılan minimal invaziv bir yöntemdir. Dermaroller farklı amaçlar için farklı iğne boylarına ve dizilişine sahip olarak üretilmiştir. Dermaroller hastaya özeldir. Bir hastaya kullanılan dermaroller başka bir hastaya kullanılmaz. Dermaroller tedavi edilecek rahatsızlığa uygun seans aralıklarında uygulanır. Bu seans aralıkları bir ila dört hafta arasında değişir. Dermaroller ile cilt gençleştirme, akne izleri, cilt çatlakları saç dökülmesi tedavileri yapılabilmektedir. Dermaroller tek başına uygulanabildiği gibi gerektiğinde bazı özel topikal ilaçlarla beraber de kullanılır. Bu ilaçlar uygulama yapılan alanda iğneler vasıtasıyla açılmış olan mikro kanallardan cildin içerisine nüfuz ederler. Ayrıca açılan mikrokanallar deri tarafından yara olarak algılanıp yara tamir mekanizması ile boşluklar yeni kollajen doku, hiyalüronik asit ve fi brillerle dolar. Bu uygulamadan sonra; seçilmiş olan dermaroller tipine ve uygulama yöntemine bağlı olarak hasta birkaç saat ile iki üç gün içinde günlük aktivitesine geri döner.

9 Cilt Gençleştirme: Cildimiz zaman içinde öncelikle doğal süreçlerin etkisiyle ve ayrıca çevresel faktörlerin de katkısıyla kırışır, matlaşır, elastikiyetini kaybeder. Kuru ve cansız görünüme bürünür. Bu değişim yüz bölgemizde en görünür ve göz önünde olduğu için imajımızı olumsuz etkiler. Cildimizde oluşan ve kozmetik olarak da pek istemediğimiz bu değişimleri kısmen düzeltmek veya yavaşlatmak cilt gençleştirme kavramının özüdür. Cilt gençleştirmeye yönelik uygulamaların hiçbiri sihirli değnek etkisi yapmaz. Bu nedenle sıklıkla birkaç farklı uygulama birbiri ardına kullanılır. Cilt gençleştirmede kullanılan modern uygulamaların başında lazerler ve fraksiyonel lazerler gelir. Ipl cihazları da bu kulvardadır. Bu cihazların tümü güçlü cihazlardır Fraksiyonel lazerler cilde arada ışınlanmamış doku bırakacak şekilde nüfuz ederler. Bu sayede daha az yan etki ve daha hızlı iyileşme süresi vaat ederler. Ipl cihazları SR ve ST problarıyla nonablatif (soyucu olmayan) cilt gençleştirme yapar. Cildin yeniden kollajen ve hyalüronik asit yapması uyarılır. NdYag lazerler cilde derinlemesine nüfuz ederek cildi uyarıp toparlayıcı etki yapar. Radyofrekans cihazlar cilt gençleştirmede kullanılan diğer bir modern aletlerdir. Bu uygulamada elektromanyetik dalgalar cildin alt tabakalarına nüfuz eder. Orada yarattıkları etki ile kollajen ve hyalüronik asit sentezini arttırırlar.

10 Radyofrekans cilt gençleştirme genellikle 3 haftada bir olmak üzere 6-8 seans uygulanır. Bu uygulama tüm cilt tiplerinde güneşten bağımsız dört mevsim yapılabilir. Uygulama sonrası kişi kısa süre sonra günlük hayatına devam edebilir. Radyofrekans yüz haricinde; bacak ve kalçada sellülit görünümünü azaltmak, karın bölgesinde bölgesel toparlanma ve kollarda sarkmaların azaltılması amacıyla da uygulanır. Kimyasal peelingler ve cilt gençleştirme, leke tedavisi, gözenek sıkılaştırma, akne ve izleri tedavisi gibi amaçlarla uygulanır. Bu amaçla meyva asitleri(aha, AFA), TCA,fenol vb. kullanılır.meyva asitleriyle yapılan peeling sonrasında kişiler günlük aktivitelerine hemen dönebilirler. JetPeel teknolojisi basınçlı hava ve serum fi zyolojiği birleştirerek cilt yüzeyinde mekanik peeling yapar. Cilt gençleştirme kavramına destek veren diğer uygulamalar; botoks, dolgu, mezoterapi, PRP, dermaroller ile dermoterapi, cilt bakımları ve tabii ki düzenli uyku ve dengeli beslenmedir.

11 Kılcal Damar Tedavisi: Yüzde genetik yatkınlık, hassas ve ince deriye sahip olmak, güneş ışınlarına aşırı derecede maruz kalmak kılcal damarlarda genişlemelere sebep olur. Benzer şekilde genetik yatkınlık, uzun süre ayakta durmak ve topuklu ayakkabı giymek, hamilelik ve kilo fazlalığı bacaklarda kılcal damar genişlemelerine yol açar. Sakarya hastanesi ve tıp merkezinde Ipl, radyofrekans cihazı ve NdYag lazer ile kılcal damar tedavileri yapılmaktadır.

12 Selülit Tedavisi: Selülit çoğunlukla bayanlarda görülen ve erişkin bayanlarda neredeyse % 80 üzeri sıklıkta görülen bir kozmetik yakınmadır. Sıklıkla uyluk ve kalçalarda portakal kabuğu görünümü yaratır. Yağ dokunun yoğun olduğu bölgelerde oluşmasına rağmen normal veya düşük kilolu bireylerde de görülür. Selülitli dokuda; yağ hücre gruplarında, bağ dokusunda ve damarsal yapıda bozukluklar saptanmıştır. Dokular arasında ödem vardır. Sakarya hastanesi ve tıp merkezinde mezoterapi ve lipoliz, radyofrekans, kavitasyon cihazı ile selülit tedavisi yapılmaktadır.

13 Ayak Bakım Merkezi : Ünitemizde, ayakta sorun oluşturan tırnak kalınlaşmaları, batmaları, enfeksiyonu, ayrıca çeşitli tırnak hastalıkları nedeni yle oluşan şekil bozuklukları tedavileri yapılmaktadır. Ayrıca diyabetik ayak, nasırlar, siğiller, mantarlar tedavi edilmekte ve tıbbi uygulamalar yapılmaktadır.

14 Klinik Dermatoloji Uygulamaları Dermatolojik Muayene Elektrokoter FotoFinder Dermatoscopi ile nevüs tetkiki Brymill Crioterapi Alerji testleri Wood light ile inceleme Olympus mikroskopla deri tetkiki

ÖZEL ÖZKAYA HASTANE İŞLETMECİLİĞİ

ÖZEL ÖZKAYA HASTANE İŞLETMECİLİĞİ ÖZEL ÖZKAYA HASTANE İŞLETMECİLİĞİ Özel Özkaya Hastane İşletmeciliği olarak 2006 yılından itibaren Kızılay da bulunan Tıp Merkezlerimiz siz değerli hastalarımıza hizmet vermektedir. Merkezlerimiz ; - Milli

Detaylı

GENEL İŞLEMLER Deri ve mukoza smear`leri, direkt Deri ph ölçülmesi, deri tipi tayini Wood ışığı muayenesi Deri ve mukoza smear`leri (giemsa, wright,

GENEL İŞLEMLER Deri ve mukoza smear`leri, direkt Deri ph ölçülmesi, deri tipi tayini Wood ışığı muayenesi Deri ve mukoza smear`leri (giemsa, wright, GENEL İŞLEMLER Deri ve mukoza smear`leri, direkt Deri ph ölçülmesi, deri tipi tayini Wood ışığı muayenesi Deri ve mukoza smear`leri (giemsa, wright, gram vb) Mantar aranması Mantar kültürü yapılması, her

Detaylı

Sağlık ve Güvenle Hizmetinizdeyiz. * Tüm işlemlerimiz Uzman Doktorumuz (Cilt Hastalıkları Uzmanı) kontrolünde gerçekleştirilmektedir.

Sağlık ve Güvenle Hizmetinizdeyiz. * Tüm işlemlerimiz Uzman Doktorumuz (Cilt Hastalıkları Uzmanı) kontrolünde gerçekleştirilmektedir. Sağlık ve Güvenle Hizmetinizdeyiz * Tüm işlemlerimiz Uzman Doktorumuz (Cilt Hastalıkları Uzmanı) kontrolünde gerçekleştirilmektedir. HAKKIMIZDA >> SEVGİLİ MİSAFİRLERİMİZ Çağımız eğitimin ve görsel ifadenin

Detaylı

BOTOKS VE DOLGU UYGULAMALARI

BOTOKS VE DOLGU UYGULAMALARI BOTOKS VE DOLGU UYGULAMALARI BOTOX UYGULAMASI - Zamanın etkisi ile belirginleşen mimik çizgilerini hafifletmek ya da ortadan kaldırmak amacıyla kullanılan kolay ve güvenilir bir yöntemdir. - Botoks enjeksiyonu

Detaylı

PRP NEDİR... 1 PRP UYGULAMASINDA AMAÇ NEDİR... 2 PRP UYGULAMASI NASIL YAPILIR, PRP UYGULAMA SÜRESİ... 3

PRP NEDİR... 1 PRP UYGULAMASINDA AMAÇ NEDİR... 2 PRP UYGULAMASI NASIL YAPILIR, PRP UYGULAMA SÜRESİ... 3 İÇİNDEKİLER PRP NEDİR... 1 PRP UYGULAMASINDA AMAÇ NEDİR... 2 PRP UYGULAMASI NASIL YAPILIR, PRP UYGULAMA SÜRESİ... 3 PRP UYGULAMASI AĞRILI MIDIR, PRP UYGULAMASININ ETKİLERİ, PRP UYGULAMASI SONRASINDA YAN

Detaylı

07.10.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

07.10.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 07.10.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü Doç. Dr. Hoşnuter: Basit Merdiven Altı Güzellik Merkezlerine Dikkat Yaz aylarında

Detaylı

Lazer Epilasyon - Zayıflama - Cilt Bakım - Kuaför

Lazer Epilasyon - Zayıflama - Cilt Bakım - Kuaför ŞANLIURFA ŞUBESİ Lazer Epilasyon - Zayıflama - Cilt Bakım - Kuaför IN HAFTAN Ü 7 GÜN NİZDE HİZMETİ SON TEKNOLOJİ CİHAZLARLA SAYISIZ SEANS İLE LAZER EPİLASYON 10 KİLO VERME GARANTİSİ Sayfa 5'te Sayfa 1'de

Detaylı

INTRACEL - Altın İğne RF İyi Haftalar

INTRACEL - Altın İğne RF İyi Haftalar INTRACEL - Altın İğne RF 16.02.2015 İyi Haftalar Intracel nedir? INTRACELL Altın iğne uygulamasında cildin yüzeyinin altında kalan tabakalarına onarılabilir ölçüde ufak bir hasar vererek ilgili bölgedeki

Detaylı

LAZER LIPOSUCTION (LAZER İLE YAĞ ALMA) GÖĞÜS ESTETİĞİ KEPÇE KULAK ESTETİĞİ BURUN ESTETİĞİ

LAZER LIPOSUCTION (LAZER İLE YAĞ ALMA) GÖĞÜS ESTETİĞİ KEPÇE KULAK ESTETİĞİ BURUN ESTETİĞİ LAZER LIPOSUCTION (LAZER İLE YAĞ ALMA) Vücut şekillendirme ve sıkılaştırmak için yeni jenerasyon lazer liposuction... GÖĞÜS ESTETİĞİ Etkin ve güvenilir Tek seansta fazla yağlarınızdan kurtulma imkanı Narkoz

Detaylı

Uygulama yirmi dakika sürüyor ve hemen normal yaşamınıza dönebiliyorsunuz. "Kaşlarımın arasındaki çizgi beni aslında olmasamda, kızgın gösteriyor.

Uygulama yirmi dakika sürüyor ve hemen normal yaşamınıza dönebiliyorsunuz. Kaşlarımın arasındaki çizgi beni aslında olmasamda, kızgın gösteriyor. Yüzümüzde aşırı çalışan mimik kasları dinamik yüz çizgilerine yol açıyor ve bizi olduğumuzdan daha yaşlı gösteriyor. Bu çizgilerin cerrahi ile giderilmesi çok zahmetli olabiliyor. Botoks maddesini yüzdeki

Detaylı

1. İnsan vücudunun ölçülerini konu edinen bilim dalı aşağıdakilerden hangisidir?

1. İnsan vücudunun ölçülerini konu edinen bilim dalı aşağıdakilerden hangisidir? VÜCUT BAKIMI 1. İnsan vücudunun ölçülerini konu edinen bilim dalı aşağıdakilerden hangisidir? A) Anatomi B) Fizyoloji C) Antropometri D) Antropoloji 2. Kemik, diş, kas, organlar, sıvılar ve adipoz dokunun

Detaylı

PLAZMA ENERJİSİ. ELEKTROPORASYON (İğnesiz Mezoterapi) SONOPORASYON (Düşük Frekanslı Ultrason) ESTETİKTE 4.BOYUT. www.khrono-x.com

PLAZMA ENERJİSİ. ELEKTROPORASYON (İğnesiz Mezoterapi) SONOPORASYON (Düşük Frekanslı Ultrason) ESTETİKTE 4.BOYUT. www.khrono-x.com PLAZMA ENERJİSİ RADYOFREKANS FRAKSİYONEL RF ELEKTROPORASYON (İğnesiz Mezoterapi) SONOPORASYON (Düşük Frekanslı Ultrason) ESTETİKTE 4.BOYUT www.khrono-x.com 1-PLAZMA ENERJİSİ Plazma enerjisi maddenin 4.halidir.

Detaylı

Dr.Jale Yüksek Pehlivan Saç Dökülmesi Artık Korkulu Rüya Değil 15.02.2015. Tarih Aralığı: 15.02.2015-15.02.2015. Haber Sayısı: 45

Dr.Jale Yüksek Pehlivan Saç Dökülmesi Artık Korkulu Rüya Değil 15.02.2015. Tarih Aralığı: 15.02.2015-15.02.2015. Haber Sayısı: 45 Dr.Jale Yüksek Pehlivan Saç Dökülmesi Artık Korkulu Rüya Değil 15.02.2015 Tarih Aralığı: 15.02.2015-15.02.2015 Haber Sayısı: 45 İÇİNDEKİLER No Adı Haber Başlığı 1 15.02.2015 AJANSMANISA.COM Saç Dökülmesi

Detaylı

Güzelliğiniz için herşey

Güzelliğiniz için herşey Güzelliğiniz için herşey 1 lazer uygulamaları Lazer ışığı; sadece hedeflenen dokuda (kıl kökü, damar gibi) ışık ısısıyla tahribat yaparak etki gösterir. Hastanemiz Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim

Detaylı

OTOLOG SELÜLER REJUVENASYON INNOVATIVE TREATMENT FOR SKIN BIO - STIMULATION

OTOLOG SELÜLER REJUVENASYON INNOVATIVE TREATMENT FOR SKIN BIO - STIMULATION OTOLOG SELÜLER REJUVENASYON INNOVATIVE TREATMENT FOR SKIN BIO - STIMULATION 0476 OTOLOG SELÜLER REJUVENASYON NEDİR VE NASIL ETKİLİ OLUR? Daha genç ve canlı bir cilt arzuluyorsanız Density Platelet Jel

Detaylı

For Sifa University Hospital Saç Ekimi Ünitesi

For Sifa University Hospital Saç Ekimi Ünitesi For Sifa University Hospital Saç Ekimi Ünitesi www.sifa.edu.tr FUE SAÇ EKİMİ Saç ekimi, çeşitli nedenlerle saç açıklığı ya da seyrekliği oluşmuş alanlara, kişinin kendi saç köklerinin nakledilerek saçsız

Detaylı

Copyright 2016 Dr. Aslı ERALP, Tüm hakları saklıdır.

Copyright 2016 Dr. Aslı ERALP, Tüm hakları saklıdır. www.draslieralp.com Copyright 2016 Dr. Aslı ERALP, Tüm hakları saklıdır. Merhaba, 1987 yılında TED Ankara Koleji ni ikincilikle bitirip aynı yıl Hacettepe Üniversitesi nde tıp eğitimine başladım. Fakültemin

Detaylı

TTB deki. SGK daki puanı. önerdiğimiz puanlar. daki kodu. puanı. Genel

TTB deki. SGK daki puanı. önerdiğimiz puanlar. daki kodu. puanı. Genel İŞLEM ADI Genel EK-8 / EK-9 daki kodu SGK daki puanı TTB deki puanı Deri ve mukoza smearleri, direkt 10 10 Deri ph ölçülmesi, deri tipi tayini 700,040 15 15 15 Wood ışığı muayenesi 700,390 7 15 15 Deri

Detaylı

Gerekçe. Birim. Genel İşlemler

Gerekçe. Birim. Genel İşlemler İŞLEM ADI Genel İşlemler BD/İE Birim Önerilen Birim Deri ve mukoza smearleri, direkt 10 10 Deri ph ölçülmesi, deri tipi tayini 15 15 Wood ışığı muayenesi 15 15 Deri ve mukoza smearleri (giemsa, wright,

Detaylı

Autologous Tissue Regenating Kit

Autologous Tissue Regenating Kit 93/42/EEC Kapsamında ClassIIb Tıbbi Cihaz Autologous Tissue Regenating Kit 0476 Saç dış görünüşümüzün ayrılmaz bir parçasıdır, sosyo kültürel bağlamda sembolik anlamları vardır; benlik saygısı, özgüven

Detaylı

Dermokozmetik ve Estetik Merkezi. Facebook.com/livhospital Twitter.com/livhospital Instagram.com/livhospital

Dermokozmetik ve Estetik Merkezi.   Facebook.com/livhospital Twitter.com/livhospital Instagram.com/livhospital Dermokozmetik ve Estetik Merkezi Linkedin.com/livhospital 0850 222 2 548 444 4 548 PLK-YRD-309 Liv Hospital bilgilendirme broşürüdür. Yalnız dahili kullanım içindir. www.livhospital.com Facebook.com/livhospital

Detaylı

Confonne alla nonna UNI EN ıso 13485:2004 ıso 134as,2003.,\?IENM CERTıı=ıcATA EN ısc 9C01

Confonne alla nonna UNI EN ıso 13485:2004 ıso 134as,2003.,\?IENM CERTıı=ıcATA EN ısc 9C01 Confonne alla nonna UNI EN ıso 13485:2004 ıso 134as,2003,\?IENM CERTıı=ıcATA EN ısc 9C01 BAŞLIKLAR: Konsol Plazma Başlığı Şırınga Başlığı Rulo Elektrot Fraksiyonel Elektrot ENDİKASYONLAR: Blefaroplasti

Detaylı

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı. Cildimiz, yaşlanma belirtilerini en belirgin olarak yansıtan organdır.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı. Cildimiz, yaşlanma belirtilerini en belirgin olarak yansıtan organdır. YAŞLILARDA SIK KARŞILAŞILAN DERİ SORUNLARI Prof.Dr.Ayşen Karaduman Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Cildimiz, yaşlanma belirtilerini en belirgin olarak yansıtan organdır.

Detaylı

(KURUMA ÖZEL ANLAŞMA ÖZETİDİR) VM ESTETİK KULÜBÜ ÜYELİK AVANTAJLARI

(KURUMA ÖZEL ANLAŞMA ÖZETİDİR) VM ESTETİK KULÜBÜ ÜYELİK AVANTAJLARI KURUMSAL(TEKLİF OVACIKMH.D,100KARAYOLUNO:36,BAŞİSKELE/KOCAELİ TEL:+90262.8883820,21GSM:0532.3703749 E,Mail:info@vitamore.com.trWeb:www.vitamore.com.tr (KURUMA ÖZEL ANLAŞMA ÖZETİDİR) VM ESTETİK KULÜBÜ ÜYELİK

Detaylı

Mhz NANO HIFU (HIGH INTENSITY FOCUS ULTRASOUND) AMELİYATSIZ YÜZ GERME TEKNOLOJİSİNDE YÜKSEK ETKİNLİK. Non-invaziv Yüz Germe. 2 Hz

Mhz NANO HIFU (HIGH INTENSITY FOCUS ULTRASOUND) AMELİYATSIZ YÜZ GERME TEKNOLOJİSİNDE YÜKSEK ETKİNLİK. Non-invaziv Yüz Germe. 2 Hz NANO HIFU (HIGH INTENSITY FOCUS ULTRASOUND) 2 YIL GARANTİ AMELİYATSIZ YÜZ GERME TEKNOLOJİSİNDE YÜKSEK ETKİNLİK NANO Teknoloji Başlıklar (1.5mm / 2 Hz, 3mm / 2 Hz ve 4.5mm) NANO Frekans4,3 Mhz 2 Hz Yeni

Detaylı

IŞIK DOLGUSU GÖZ ALTI IŞIK DOLGUSU & TEOXANE HYALURONİK ASİT AİLESİ CONFIDENT IN YOUR SKIN, CONFIDENT IN YOUR LIFE TM

IŞIK DOLGUSU GÖZ ALTI IŞIK DOLGUSU & TEOXANE HYALURONİK ASİT AİLESİ CONFIDENT IN YOUR SKIN, CONFIDENT IN YOUR LIFE TM IŞIK DOLGUSU GÖZ ALTI IŞIK DOLGUSU & TEOXANE HYALURONİK ASİT AİLESİ CONFIDENT IN YOUR SKIN, CONFIDENT IN YOUR LIFE TM Işık Dolgusu Göz altı Işık Dolgusu Işık Dolgusu TEOXANE ARGE UZMANLIĞINDAN ÖZGÜN BİR

Detaylı

Dr.Jale Yüksek Pehlivan Soğukta Cildin Nem Mantosu Azalıyor 09.01.2015. Tarih Aralığı: 09.01.2015-09.01.2015. Haber Sayısı: 60

Dr.Jale Yüksek Pehlivan Soğukta Cildin Nem Mantosu Azalıyor 09.01.2015. Tarih Aralığı: 09.01.2015-09.01.2015. Haber Sayısı: 60 Dr.Jale Yüksek Pehlivan Soğukta Cildin Nem Mantosu Azalıyor 09.01.2015 Tarih Aralığı: 09.01.2015-09.01.2015 Haber Sayısı: 60 İÇİNDEKİLER No Adı Haber Başlığı 1 09.01.2015 54HABER.COM Soğukta Cildin nem

Detaylı

Kendiniz için, bir güzellik yapın

Kendiniz için, bir güzellik yapın Kendiniz için, bir güzellik yapın Dünya Standartlarında Estetik Uygulamaların Adresi: Akay Hastanesi İnsanlar binlerce yıldır genç ve güzel görünmenin kendilerine verdiği güç için çaba sarfetmişler. 5000

Detaylı

Atatürk Cd. İsmet İnönü Bulvarı. 4304 Sk. Marina Vista. Burger King

Atatürk Cd. İsmet İnönü Bulvarı. 4304 Sk. Marina Vista. Burger King Koltuk altı aşırı terlemesinde (hiperhidrozis) Botox Tıbbın birçok alanında çok etkili sonuçlar veren Botox, artık aşırı terleme tedavisinde de kullanılmaktadır. Atatürk Cd. 4304 Sk. İsmet İnönü Bulvarı

Detaylı

GÜZELLİK VE SAÇ BAKIM HİZMETLERİ

GÜZELLİK VE SAÇ BAKIM HİZMETLERİ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI GÜZELLİK VE SAÇ BAKIM HİZMETLERİ KARBOKSİTERAPİ-MEZOTERAPİ- LİPOLİZ VE LAZER İLE VÜCUT BAKIMI 815SBG033 Ankara, 2011 Bu modül, mesleki ve teknik eğitim okul/kurumlarında uygulanan

Detaylı

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi GÜZELLİĞİNİZ İÇİN Cilt Bakımları Bu bakım, cildin doğal parlaklığını ortaya çıkararak yüzün ışıldamasını sağlar. Ölü deri giderme, yüz ve boyun masajı ile başlar, özel bir maskenin uygulanması ile devam

Detaylı

Diyabetik Ayak Bakımı

Diyabetik Ayak Bakımı AYAK BAKIM ÜNİTESİ Ayak Bakımı Günlük yaşamda el ve ayaklarımız çeşitli nedenlerle yıpranıyor ve bakıma ihtiyaç duyuyor. Bayındır Tıp Merkezi Ayak Bakım Ünitesi nde, 160 saatlik eğitim programını geçtikten

Detaylı

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik İMDİ YENİLENME ZAMANI! IT'S TIME TO SLOW DOWN! EXCLUSIVE Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik ŞİMDİ YENİLENME ZAMANI! Ultra Enerji Kremi Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Cildi yenilemek için olağanüstü

Detaylı

İnmede Tedavisi BR.HLİ.102

İnmede Tedavisi BR.HLİ.102 BR.HLİ.102 Serebral Felç (İnme) ve Spastisitede Botoks Spastisite Nedir? Spastisite belirli kasların aşırı aktif hale gelerek, adale katılığına, sertliğine ya da spazmlarına neden olmasıyla ortaya çıkan

Detaylı

MEDİKAL KOZMETOLOJİ ÜNİTESİ LASER EPİLASYON

MEDİKAL KOZMETOLOJİ ÜNİTESİ LASER EPİLASYON MEDİKAL KOZMETOLOJİ ÜNİTESİ LASER EPİLASYON LAZER EPİLASYONUN HASTANE BÜNYESİNDE UYGULANMASI AVANTAJ MIDIR? Daha önceden lazer epilasyon uygulamalarının denetimi ile ilgili net bir yasa yoktu ve bu uygulamalar

Detaylı

REGENERATION INSIDE US

REGENERATION INSIDE US SUCCESSFULL METHOD TO GIVE ENERGY AND BRIGHTNESS TO HAIR REGENERATION INSIDE US PROGRAMMA INNOV ATIVO CONTRO CAL VIZIE E DIRADAMENTI INNOVATIVE PROGRAM TO REDUCE THE FALL OF HAIR 0476 AUTOLOGOUS CELLULAR

Detaylı

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur G İ R İ Ş %100 Doğal Hiçbir katkı maddesi içermez Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar Cildi nemlendirir Doğal nem dengesine kavuşturur Cilde taze ve duru bir görünüm

Detaylı

X-Wave. Akustik Dalga Terapisi

X-Wave. Akustik Dalga Terapisi X-Wave Akustik Dalga Terapisi sales@btlnet.com www.btlnet.com All rights reserved. Although every care has been taken to provide accurate and up-to-date information, no responsibility can be accepted for

Detaylı

SLİM 8. 4 farklı başlık ile aynı anda farklı bölgelerde uygulama imkanı ile zamandan tasarruf sağlar.

SLİM 8. 4 farklı başlık ile aynı anda farklı bölgelerde uygulama imkanı ile zamandan tasarruf sağlar. SLİM 8 Çalışma Mekanizması İnvazif olmayan kalıcı bir sistemdir. 4 farklı başlık ile aynı anda farklı bölgelerde uygulama imkanı ile zamandan tasarruf sağlar. Apoptosis biyoloji biliminde özellikle embriyoloji

Detaylı

KEMİK VE DİŞ ETİ SORUNLARI İÇİN EN GÜVENİLİR VE EN ETKİLİ ÇÖZÜM

KEMİK VE DİŞ ETİ SORUNLARI İÇİN EN GÜVENİLİR VE EN ETKİLİ ÇÖZÜM DOKU YENİLENMESİNDE OTOLOG ÇÖZÜM TÜRKİYEDE TEK DENTAL PRP KİTİ KEMİK VE DİŞ ETİ SORUNLARI İÇİN EN GÜVENİLİR VE EN ETKİLİ ÇÖZÜM YENİLENMEK KENDİ İÇİMİZDE ONARICI DOKU YENİLENMESİNİ HIZLANDIRAN YENİLİKÇİ

Detaylı

MEME KANSERİ. Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Sağlıklı Günler Diler

MEME KANSERİ. Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Sağlıklı Günler Diler MEME KANSERİ Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Sağlıklı Günler Diler KANSER NEDİR? Hücrelerin kontrolsüz olarak sürekli çoğalmaları sonucu yakındaki ve uzaktaki başka organlara yayılarak kötü klinik

Detaylı

Periodontoloji nedir?

Periodontoloji nedir? Periodontoloji 1 2 Periodontoloji Periodontoloji nedir? Periodontoloji, dişleri ve implantları çevreleyen yumuşak ve sert dokuların iltihabi hastalıkları ve bunların tedavisi ile ilgilenen bir dişhekimliği

Detaylı

Saç Ekimi. hair implant. dünyanın saçını ekiyoruz

Saç Ekimi. hair implant. dünyanın saçını ekiyoruz Saç Ekimi dünyanın saçını ekiyoruz Beslenmenizden mevsim değişikliklerine pek çok faktör saçlarınızı etkileyebilir ve dökülmelerine sebep olabilir. Ciddi olmayan düzeyde saç dökülmesi problemi yaşıyorsanız

Detaylı

LinErase, tıbbi cihaz sınıfı III'dür. LinErase Cllagen, bağ dokusunun restorasyonu için en uygun koşulları üretir. Dermal biyo-yeniden canlandırmada

LinErase, tıbbi cihaz sınıfı III'dür. LinErase Cllagen, bağ dokusunun restorasyonu için en uygun koşulları üretir. Dermal biyo-yeniden canlandırmada LinErase, tıbbi cihaz sınıfı III'dür. LinErase Cllagen, bağ dokusunun restorasyonu için en uygun koşulları üretir. Dermal biyo-yeniden canlandırmada yardımcı bir madde olarak gösterilir ve dermişin bağ

Detaylı

ESTETİK TIPTA CİLT GÖRÜNTÜLEME

ESTETİK TIPTA CİLT GÖRÜNTÜLEME MIRAVEX ANTERA 3D ESTETİK TIPTA CİLT GÖRÜNTÜLEME Estetik işlemler, cildin dokusunu ve görünümünü geliştirmeyi hedefler. IPL cihazları, kahverengi noktaları hedef alır ve istenmeyen melanini azaltır. Vasküler

Detaylı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı 1 Deri en geniş ve en ağır organ (9 kg) tüm vücut ağırlığının ~ % 16 sını kaplar ve alanı yetişkinlerde ~ 1.8 m²- 2 m 2, bebeklerde ~ 0.25 m²dir

Detaylı

Kansız kişilerde görülebilecek belirtileri

Kansız kişilerde görülebilecek belirtileri Kansızlık (anemi) kandaki hemoglobin miktarının yaş ve cinsiyete göre kabul edilen değerlerin altında olmasıdır. Bu değerler erişkin erkeklerde 13.5 g/dl, kadınlarda 12 g/dl nin altı kabul edilir. Kansızlığın

Detaylı

anti-age güzelliðinizin sýrrý

anti-age güzelliðinizin sýrrý anti-age güzelliðinizin sýrrý 1 Lubex anti-age Lubex in Vizyonu 2 güzelliðinizin sýrrý 3 day light Cildinizin ideal þekilde nemlenmesini, cilt elastikiyetinin saðlanmasýný, serbest radikallere karþý korunmasýný,

Detaylı

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE TEDAVİ ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE TEDAVİ ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE TEDAVİ ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI Profesyonel Kimyasal Pe Leke Tedavi Kimyasal peeling, cilt soymanın kimyasal ajanlarla gerçekleştirilen hızlandırılmış

Detaylı

SAÇ DÖKÜLMELERİ. Yrd.Doç.Dr. Nazlı Dizen Namdar. DPÜ Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilimdalı

SAÇ DÖKÜLMELERİ. Yrd.Doç.Dr. Nazlı Dizen Namdar. DPÜ Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilimdalı SAÇ DÖKÜLMELERİ Yrd.Doç.Dr. Nazlı Dizen Namdar DPÜ Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilimdalı SAÇ DÖKÜLMELERİ İnsanlık tarihi boyunca saç büyük öneme sahipti. Saç insanın doğal güzelliğinin

Detaylı

Dr.Jale Yüksek Pehlivan Uzmanlardan Lazer Epilasyon Uyarısı Haberi 23.02.2015. Tarih Aralığı: 23.02.2015-26.02.2015.

Dr.Jale Yüksek Pehlivan Uzmanlardan Lazer Epilasyon Uyarısı Haberi 23.02.2015. Tarih Aralığı: 23.02.2015-26.02.2015. Dr.Jale Yüksek Pehlivan Uzmanlardan Lazer Epilasyon Uyarısı Haberi 23.02.2015 Tarih Aralığı: 23.02.2015-26.02.2015 Haber Sayısı: 60 İÇİNDEKİLER No Adı Haber Başlığı 1 23.02.2015 AJANSMANISA.COM Uzmanlardan

Detaylı

DAMAR HASTALIKLARINDA GÜNCEL YAKLAŞIMLAR

DAMAR HASTALIKLARINDA GÜNCEL YAKLAŞIMLAR T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI D.P.Ü. KÜTAHYA EVLİYA ÇELEBİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ DAMAR HASTALIKLARINDA GÜNCEL YAKLAŞIMLAR PROF. DR. AHMET HAKAN VURAL OP. DR. GÜLEN SEZER ALPTEKİN ERKUL OP. DR. SİNAN ERKUL

Detaylı

Saç Ekimi BR.HLİ.050

Saç Ekimi BR.HLİ.050 Saç Ekimi Saçlarınızda ciddi bir azalma mı söz konusu? Saçlı bölgenin giderek azaldığını hissetmenizin yanı sıra çevrenizde de fark edilmeye mi başlandı? Bazıları dalga mı geçiyor? Hiç canınızı sıkmayın.

Detaylı

BEL AĞRISI. Dahili Servisler

BEL AĞRISI. Dahili Servisler BEL AĞRISI Dahili Servisler İnsan omurgası vücut ağırlığını taşımak, hareketine izin vermek ve spinal kolonu korumak için dizayn edilmiştir. Omurga kolonu, birbiri üzerine dizilmiş olan 24 ayrı omur adı

Detaylı

Dental ve Medikal Estetik Akademi. Yüz Estetiğine Giriş Programı. Sağlık için teknoloji...

Dental ve Medikal Estetik Akademi. Yüz Estetiğine Giriş Programı. Sağlık için teknoloji... Dental ve Medikal Estetik Akademi Yüz Estetiğine Giriş Programı 1. Gün / Öğleden Önce Botulinum Toksin ( BTX ) Başlangıç ve İleri Seviye Teoriği 09:00-11:00 Botilunum Toksin ( BTX )Tarihçesi Tıpta Botulinum

Detaylı

Yetkili: 0543 784 28 84

Yetkili: 0543 784 28 84 Estethica branşları: Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Saç, Kaş ve Sakal Ekimi Dermatoloji ve Medikal Estetik Ağız ve Diş Sağlığı / Estetik Diş Hekimliği Varis Kliniği Akupunktur Nöral Terapi Diyet

Detaylı

%98 OKSİJEN GEÇİRGEN RENKLİ MİNERAL FONDÖTEN

%98 OKSİJEN GEÇİRGEN RENKLİ MİNERAL FONDÖTEN %98 OKSİJEN GEÇİRGEN RENKLİ MİNERAL FONDÖTEN SPF30 Mineral güneş koruyucu Temel olarak cildin tüm dokularına oksijen geçirgenliği sağlayan üçlü silika retiküler taşıyıcı sistem. FDA nın cilt iyileştirici

Detaylı

KANITA DAYALI TIP AÇISINDAN PRP ENDİKASYONLARI

KANITA DAYALI TIP AÇISINDAN PRP ENDİKASYONLARI KANITA DAYALI TIP AÇISINDAN PRP ENDİKASYONLARI Yasemin Saray Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı 03/11/15 KULLANIM ALANLARI Alopesi Akne skarları ve diğer skarlar Rejuvenasyon

Detaylı

Glikolik Asit Bazlı. Cilt Bakım Ürünleri

Glikolik Asit Bazlı. Cilt Bakım Ürünleri Glikolik Asit Bazlı Cilt Bakım Ürünleri Cosmoscience Laboratuvarları nda geliştirilmiştir ve Fransa da üretimi yapılmaktadır. Bitki ekstraktları ve glikolik asit bazlı amenokozmetk ürün serisine sahiptir.

Detaylı

Karolinska Üniversite Hastanesi Onkoloji Kliniği, DOCETAXEL TEDAVİSİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Karolinska Üniversite Hastanesi Onkoloji Kliniği, DOCETAXEL TEDAVİSİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME Karolinska Üniversite Hastanesi Onkoloji Kliniği, DOCETAXEL TEDAVİSİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME Size bir antikanser ajan olan Docetaxel tedavisi önerildi. Tedavi yaklaşık 1,5 saat sürer ve üç hafta aralıklarla

Detaylı

ERGENLİKTE HİJYEN SAĞLIK VE KİŞİSEL BAKIM. Hazırlayan Okul Rehber Öğretmeni İrem YILDIRIM

ERGENLİKTE HİJYEN SAĞLIK VE KİŞİSEL BAKIM. Hazırlayan Okul Rehber Öğretmeni İrem YILDIRIM ERGENLİKTE HİJYEN SAĞLIK VE KİŞİSEL BAKIM Hazırlayan Okul Rehber Öğretmeni İrem YILDIRIM SAĞLIK VE HİJYEN NEDİR? Sağlık; kişinin doğuştan getirdiği kalıtsal özellikleri ile fiziksel, biyolojik ve sosyal

Detaylı

CELLULITE CONTROL BODY SMOOTHING CREME

CELLULITE CONTROL BODY SMOOTHING CREME CELLULITE CONTROL BODY SMOOTHING CREME - Yağı hedefler - Yağı parçalar - Yeni yağ depolarının oluşumunu engeller - Hücrenin metabolizmasını arttırır Normal Cilt Selülit Cellulite Control, selülit görünümünü

Detaylı

LENFÖDEM ERKEN TANI VE ERKEN TEDAVİ GEREKTİREN BİR HASTALIKTIR!

LENFÖDEM ERKEN TANI VE ERKEN TEDAVİ GEREKTİREN BİR HASTALIKTIR! LENFÖDEM ERKEN TANI VE ERKEN TEDAVİ GEREKTİREN BİR HASTALIKTIR! Lenfödem, lenf sıvısının dolaşımındaki yetersizlik yüzünden dokular arasında proteinden zengin sıvı birikimine bağlı olarak şişlik ve ilerleyen

Detaylı

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi Bitkisel Şampuan Serisi Active Shine, her saç tipine özel olarak tasarlanmış, bitkisel aktiflerle zenginleştirilmiş bir seridir. Bitkisel içeriğiyle herhangi bir yan etkiye neden olamadan doğrudan saçlara

Detaylı

COURSE 6 : 3D FILLER TUNNEL TECHNIQUE USING RF CANULE

COURSE 6 : 3D FILLER TUNNEL TECHNIQUE USING RF CANULE COURSE 6 : 3D FILLER TUNNEL TECHNIQUE USING RF CANULE Assoc. Prof. Dermatologist Dr. Erol KOC Mezoklinik, Koçyiğit Medikal www.perfecthaturkiye.com 2 Ürünler PERFECTHA FINELINES İnce ve Yüzeysel Çizgiler

Detaylı

Vajinal Gençleştirne Vajinal Daraltma Stres Üriner İnkontinans Tedavisi İdrar Kaçırma Tedavisi Vajinal Kuruluk Menopoz Sonrası Rehabilitasyon Tekrarlayan Enfeksiyonlar Doğum Sonrası Rehabilitasyonu Labia

Detaylı

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Genel Bilgi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi, doğuştan veya sonradan olan doku kaybı ve şekil bozukluklarının düzeltilmesi

Detaylı

Düğün hazırlıklarınız başladı, check-listinize her gün yeni bir tik atıyorsunuz ancak bu esnada cildinizin sesine kulak verdiniz mi?

Düğün hazırlıklarınız başladı, check-listinize her gün yeni bir tik atıyorsunuz ancak bu esnada cildinizin sesine kulak verdiniz mi? Düğün hazırlıklarınız başladı, check-listinize her gün yeni bir tik atıyorsunuz ancak bu esnada cildinizin sesine kulak verdiniz mi? Estetik Dermatolog Yrd. Doç. Dr. Melisa Eczacıbaşı cildinizi de düğüne

Detaylı

BUZ EPİLASYON ve CİLT ONARIM Ünitesi. 1 Mükemmel Cihaz 7 ŞAŞIRTICI TEDAVİ

BUZ EPİLASYON ve CİLT ONARIM Ünitesi. 1 Mükemmel Cihaz 7 ŞAŞIRTICI TEDAVİ SİZİ TEKNOLOJİSİ ile TANIŞMAYA DAVET EDİYORUZ... BUZ EPİLASYON ve CİLT ONARIM Ünitesi 1 Mükemmel Cihaz 7 ŞAŞIRTICI TEDAVİ 20 DK. da TÜM VÜCUT ACISIZ BUZ EPİLASYON AKNE, LEKE, VASKÜLER Tedavi Cilt GENÇLEŞTİRME

Detaylı

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma Gıdalar ve Güzellik Besinlerin dengeli bir şekilde tüketilmesi cildin sağlıklı bir görünüme sahip olmasını sağlar. Aşağıda cilt sağlığına katkıları olan besinler ve içerdikleri vitaminler ile mineraller

Detaylı

VARİS TEDAVİSİNDE KONFORUN YENİ ADI. Endovenöz Radyofrekans Ablasyon

VARİS TEDAVİSİNDE KONFORUN YENİ ADI. Endovenöz Radyofrekans Ablasyon VARİS TEDAVİSİNDE KONFORUN YENİ ADI Endovenöz Radyofrekans Ablasyon Varis ve venöz yetersizlik toplumda en sık görülen belki de bu nedenle kanıksanabilen ciddi bir hastalıktır.venöz yetersizliğin ana nedeni

Detaylı

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cilt kırışıklıkları herhangi bir hastalık belirtisi değil, doğal bir süreçtir. Ciltte oluşan kırışıklıkların

Detaylı

Kalp Kapak Hastalıkları

Kalp Kapak Hastalıkları BR.HLİ.085 içerisinde kanın bulunduğu dört odacık vardır. Bunlardan ikisi sağ, ikisi ise sol kalp yarımında bulunur. Kalbe gelen kan önce sağ atriuma gelir ve kalbin sağ kulakcığı ve sağ karıncığı arasında

Detaylı

Dr.Jale Yüksek Pehlivan Genç Görünümlü Cildin sırları 30.01.2015. Tarih Aralığı: 30.01.2015-01.02.2015. Haber Sayısı: 38

Dr.Jale Yüksek Pehlivan Genç Görünümlü Cildin sırları 30.01.2015. Tarih Aralığı: 30.01.2015-01.02.2015. Haber Sayısı: 38 Dr.Jale Yüksek Pehlivan Genç Görünümlü Cildin sırları 30.01.2015 Tarih Aralığı: 30.01.2015-01.02.2015 Haber Sayısı: 38 İÇİNDEKİLER No Adı Haber Başlığı 1 30.01.2015 54HABER.COM Genç Görünümlü Cildin Sırları

Detaylı

İDEAL UYGULAMA OLAN 20 SEANSTA İLK 10 SEANS HER GÜN, SONRAKİ SEANSLAR GÜN AŞIRI UYGULANIR. AYDA YAKLAŞIK 10 KG KİLO VERDİREBİLEN BİR SİSTEMDİR.

İDEAL UYGULAMA OLAN 20 SEANSTA İLK 10 SEANS HER GÜN, SONRAKİ SEANSLAR GÜN AŞIRI UYGULANIR. AYDA YAKLAŞIK 10 KG KİLO VERDİREBİLEN BİR SİSTEMDİR. 2 dakikada 700 kalori yaktıran mucize yöntem! Kızılay Natura Beauty'da 1 seanslık Cyro CABİN (soğuk lipoliz) uygulaması 80 TL yerine 19 TL! (3 ay geçerlidir.) Ünlülerin yeni gözdesi: Cyro-Cabin 2 dakika

Detaylı

MENİSKÜS ZEDELENMELERİ

MENİSKÜS ZEDELENMELERİ MENİSKÜS ZEDELENMELERİ Diz eklemi uyluk (femur) ve kaval (tibia) kemikleri arasında kusursuz bir uyum içinde çalışır. Bu uyumun sağlanmasında, diz içerisinde yer alan menisküs denilen yarım ay şeklindeki

Detaylı

Cildinize hak ettiği geleceği verin

Cildinize hak ettiği geleceği verin Cildinize hak ettiği geleceği verin «Profesyonel estetik metodlarımızla kişilerin güzellik ihtiyaçlarına cevap verebilmeniz mümkün olabilecektir» Eczacı ve kurucu Georges Gay - 1926 HİKAYEMİZ DÜNYA ESTETİĞİ

Detaylı

Erkek hormonları ( androjen ) seviyesi, Sebum yapımının artması, Kıl follikülünde değişiklikler, Bakteriler.

Erkek hormonları ( androjen ) seviyesi, Sebum yapımının artması, Kıl follikülünde değişiklikler, Bakteriler. AKNE Sivilce; Acne; Acne Vulgaris; Pimples; Sivilce kıl köklerinin tıkanması ve iltihaplanmasıdır. Tıkalı kıl kökleri kara noktalar, ak noktalar veya sivilceler olarak ortaya çıkabilirler. Tüm bu görünümler

Detaylı

MESOHOME. Sprey Mezoterapi Serisi

MESOHOME. Sprey Mezoterapi Serisi MESOHOME Sprey Mezoterapi Serisi MESOHOME MesoAroma Firması, Dermoaroma Group Şirketleri bünyesinde yer alır. Merkezi İtalya'da bulunan şirket; profesyonel ve ev tipi mezoterapi ürünleri, PRP kitleri,

Detaylı

KULLANMA TALİMATI. ACNEDUR Merhem. Haricen uygulanır.

KULLANMA TALİMATI. ACNEDUR Merhem. Haricen uygulanır. KULLANMA TALİMATI ACNEDUR Merhem Haricen uygulanır. Etkin madde: 100 g merhem 3 g Tetrasiklin hidroklorür içerir. Yardımcı maddeler: Beyaz vazelin, orta zincirli trigliserid, titanyum (IV) oksit (E 171),

Detaylı

Kadınlar Neyi Yanlış Yapıyorlar

Kadınlar Neyi Yanlış Yapıyorlar 29 medikent Yaşadığımız günün gereği bakımlı olmak kaçınılmaz oldu. Herkes bilgisi ve bütçesi doğrultusunda birşeyler yapmaya çalışıyor. İşte burada yanlışlar da beraberinde geliyor. Peki nerede, neden

Detaylı

HĐPERPĐGMENTASYONLA SEYREDEN HASTALIKLAR

HĐPERPĐGMENTASYONLA SEYREDEN HASTALIKLAR HĐPERPĐGMENTASYONLA SEYREDEN HASTALIKLAR Prof. Dr. Seher Bostancı Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Hiperpigmentasyon; güneş ışığına maruziyet, çeşitli ilaç veya kimyasal maddelerle

Detaylı

Ameliyatsız Yüz Gerdirme ve Vücut Şekillendirme

Ameliyatsız Yüz Gerdirme ve Vücut Şekillendirme REFLEX Robot Teknolojisi ACE Aktif Soğutma Teknolojisi İnce Kartuş Tasarımı Uzatılmış Kullanım Ömrü Yüz ve Vücut İşlemleri Ameliyatsız Yüz Gerdirme ve Vücut Şekillendirme Teknik Veri Genel Özellikler Voltaj

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

İLAÇ, KOZMETİK ÜRÜNLER İLE TIBBİ CİHAZLARDA RUHSATLANDIRMA İŞLEMLERİ ECZ HAFTA

İLAÇ, KOZMETİK ÜRÜNLER İLE TIBBİ CİHAZLARDA RUHSATLANDIRMA İŞLEMLERİ ECZ HAFTA İLAÇ, KOZMETİK ÜRÜNLER İLE TIBBİ CİHAZLARDA RUHSATLANDIRMA İŞLEMLERİ ECZ 961 1. HAFTA İLAÇ Hastalıkların teşhisi, tedavisi, profilaksisi (hastalıktan korunma) cerrahi girişimlerin kolaylaştırılması ve

Detaylı

Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder

Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder www.dermadolin.com.tr www.minidolin.com.tr www.seranem.com.tr Büyükler de kullanabilir 1- Hodan Yağı (Borago Officinalis) 2- Bal Özütü (Ekstraktı) 3-

Detaylı

KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ

KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ Anew Vitale +25 Serisi -Pro Energy Kompleksi ile formüle edilen Anew Vitale serisi ilk yaşlanma belirtileri ile mücadelede ince çizgi görünümü, genişlemiş gözenek görünümü,

Detaylı

Hisar Intercontinental Hospital

Hisar Intercontinental Hospital Varisler BR.HLİ.92 Venöz Hastalıklar (Toplardamarlar) Varis Hastalığı: Bacaklarımızda kirli kanı yukarı taşımak üzere görev alan iki ana ven sistemi bulunur. Yüzeyel ve derin ven sistemi olarak adlandırılan

Detaylı

Kendiniz ve Sevdikleriniz İçin Sağlıklı Bir Karar! AEGON KİŞİYE ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI

Kendiniz ve Sevdikleriniz İçin Sağlıklı Bir Karar! AEGON KİŞİYE ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI Kendiniz ve Sevdikleriniz İçin Sağlıklı Bir Karar! AEGON KİŞİYE ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI 0850 221 15 55 Uluslararası güç Farklı plan alternatifleri Geniş medikal hizmet ağı Bütçenize uygun çözümler Aegon

Detaylı

Periodontoloji nedir?

Periodontoloji nedir? Periodontoloji Periodontoloji nedir? Periodontoloji, dişleri ve implantları çevreleyen yumuşak ve sert dokuların iltihabi hastalıkları ve bunların tedavisi ile ilgilenen bir dişhekimliği dalıdır. Periodontoloji,

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI Dermaceutic, dünya çapında 30.000 i aşkın dermatoloji uzmanının tercih ettiği bir markadır. İçeriğinde, hyaluronik asit, stabilize

Detaylı

PİNXEL ALTIN İĞNE KULLANIM KLAVUZU

PİNXEL ALTIN İĞNE KULLANIM KLAVUZU PİNXEL ALTIN İĞNE KULLANIM KLAVUZU İÇERİK 1. Makine Tanıtımı 1.1. Sistem Bileşimi 1.2. Yedek parçalar 1.3. Makine Parametresi 2. Sistem Tanıtımı 2.1. Çalışma Teorisi 2.2. Uygulama Alanları 2.3. Ekran tanıtımı

Detaylı

KULLANMA TALİMATI. Bu ilacı kullanmaya başlamadan önce bu KULLANMA TALİMATINI dikkatlice okuyunuz, çünkü sizin için önemli bilgiler içermektedir.

KULLANMA TALİMATI. Bu ilacı kullanmaya başlamadan önce bu KULLANMA TALİMATINI dikkatlice okuyunuz, çünkü sizin için önemli bilgiler içermektedir. KULLANMA TALİMATI BELOGENT merhem Cilt üzerine uygulanır. Etkin madde: Her 1 gram merhemde dipropiyonat formunda 0,5 mg a eşdeğer betametazon ve sülfat formunda 1,0 mg a eşdeğer gentamisin bulunmaktadır.

Detaylı

11. SINIF KONU ANLATIMI 32 DUYU ORGANLARI 1 DOKUNMA DUYUSU

11. SINIF KONU ANLATIMI 32 DUYU ORGANLARI 1 DOKUNMA DUYUSU 11. SINIF KONU ANLATIMI 32 DUYU ORGANLARI 1 DOKUNMA DUYUSU DUYU ORGANLARI Canlının kendi iç bünyesinde meydana gelen değişiklikleri ve yaşadığı ortamda mevcut fiziksel, kimyasal ve mekanik uyarıları alan

Detaylı

Deri, vücudun sa lam ve koruyucu dı örtüsüdür. Salgı bezleri, tırnaklar,tüyler ile deri bir organ ve sistemdir. En geni organdır (Yakla ık 1.

Deri, vücudun sa lam ve koruyucu dı örtüsüdür. Salgı bezleri, tırnaklar,tüyler ile deri bir organ ve sistemdir. En geni organdır (Yakla ık 1. Deri, vücudun sa lam ve koruyucu dı örtüsüdür. Salgı bezleri, tırnaklar,tüyler ile deri bir organ ve sistemdir. En geni organdır (Yakla ık 1.5-2 m 2 ) Deri esas olarak iki tabakadan olu ur Üst deri (Epidermis)

Detaylı

Dr.Jale Yüksek Pehlivan Diş Gıcırdatmasına Karşı Botoks Haberi 13.03.2015. Tarih Aralığı: 01.01.2015-25.03.2015. Haber Sayısı: 64

Dr.Jale Yüksek Pehlivan Diş Gıcırdatmasına Karşı Botoks Haberi 13.03.2015. Tarih Aralığı: 01.01.2015-25.03.2015. Haber Sayısı: 64 Dr.Jale Yüksek Pehlivan Diş Gıcırdatmasına Karşı Botoks Haberi 13.03.2015 Tarih Aralığı: 01.01.2015-25.03.2015 Haber Sayısı: 64 İÇİNDEKİLER No Adı Haber Başlığı 1 16.03.2015 SAMSUNHABER.TC Diş Gıcırdatmasına

Detaylı

AKCİĞER KANSERİ AKCİĞER KANSERİNE NEDEN OLAN FAKTÖRLER

AKCİĞER KANSERİ AKCİĞER KANSERİNE NEDEN OLAN FAKTÖRLER AKCİĞER KANSERİ Akciğer kanseri; akciğerlerde anormal hücrelerin kontrolsüz olarak çoğalması sonucu ortaya çıkar. Kanser hücreleri akciğerlere, komşu dokulara veya vücudun diğer bölgelerine yayılabilir.

Detaylı

PRP Terapi nedir? Kanınızdaki güzel ilaç, Genesis PRP

PRP Terapi nedir? Kanınızdaki güzel ilaç, Genesis PRP PRP Terapi nedir? Plateletten zengin plazma (platelet rich plasma-prp), doku iyileşmesini arttırıcı etkisiyle yaklaşık 20 senedir tıpta kullanılmakta olup, son dönemlerde uygulama alanları oldukça genişlemiş

Detaylı

Bölüm 7 Tahribatsız Malzeme Muayenesi

Bölüm 7 Tahribatsız Malzeme Muayenesi Bölüm 7 Tahribatsız Malzeme Muayenesi Tahribatsız muayene; malzemelerin fiziki yapısını ve kullanılabilirliğini bozmadan içyapısında ve yüzeyinde bulunan süreksizliklerin tespit edilmesidir. Bu işlemlerde,

Detaylı