ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SPOR ŞENLİKLERİ YARIŞMA TALİMATI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SPOR ŞENLİKLERİ YARIŞMA TALİMATI"

Transkript

1 ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SPOR ŞENLİKLERİ YARIŞMA TALİMATI AMAÇ Madde 1 Bu talimatın amacı, Üniversite içi yarışmaların uluslararası oyun kuralları, Yürütme Kurulu ve Teknik Kurulun belirlediği özel kurallar ile ilgili spor branşlarının müsabaka ve hakem yönetmeliklerine göre yürütülmesini sağlamaktır. KAPSAM: Madde 2 - Bu talimat Üniversite içi spor yarışmaları ile bu yarışmalara katılan yönetici, antrenör ve sporcuları kapsar. KOMİTE VE KURULLAR Madde 3- (1) Komite ve Kurullar: Organizasyon Komitesi, Yürütme Kurulu ve Teknik Kurul olmak üzere 3 gruptan oluşur. a) Organizasyon Komitesi Başkan : Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü Üye : Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Üye : Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve bu görevle ilgili spor dalı temsilcisi tarafından yürütülür. b) Yürütme Kurulu: Spor Bilimleri Fakültesi yetkilileri, spor uzmanı öğretim elemanları, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ilgili şube müdürü ve tesis sorumlularından oluşur. c) Teknik Kurul: Spor şenliklerinde temsil edilen branşlarda uzman öğretim elemanlarından oluşur. KOMİTE VE KURULLARIN GÖREVLERİ 1. Saha ve salonları belirlemek, 2. Yarışmalara girecek takımları küme ve gruplara ayırmak ve faaliyet programında belirtilen gruplara göre program ve fikstürü hazırlamak, 3. Yarışmalarda çıkabilecek idari ve teknik anlaşmazlıkları ve yapılan itirazları inceleyerek karara bağlamak, 4. Hakem ve saha komiserlerinin raporlarını incelemek, cezayı gerektiren konularda ilgililerin savunmalarını almak ve diğer belgelerle tedbirli veya tedbirsiz olarak hakemler için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sporcu ve idareciler için Üniversitenin ilgili Disiplin Kurullarına sevkleri konusunda karar almak, 5. Zorunlu nedenlerle yapılamayacağı anlaşılan yarışmaları, ilgili spor dalının yönetmeliklerine göre ertelemek, (Yarışma saatinde erteleme kararı yalnızca hakeme aittir. Ancak yarışmaların devamı sırasında doğacak anormal hallerde yarışmanın başka bir yerde sonuçlandırılması hususunda tertip komitesi tam yetkilidir.)

2 6. Yarışma sonuçlarını onaylamak ve ilan etmek. YARIŞMALARA KATILACAKLARDA ARANACAK HUSUSLAR Madde 3. (1) Ondokuz Mayıs Üniversitesinin ilgili eğitim- eğretim dönemine kayıtlı olmayan öğrenci yarışmalara katılamaz. (2) Sporcular öğrenim gördükleri birimin kayıtlı öğrencisi olacaktır. (3) Aşağıda belirtilen durumdaki öğrenciler spor faaliyetlerine iştirak edemezler. a) Özel öğrenci statüsünde veya kayıt dondurmuş olanlar. b) Herhangi bir nedenle çıkış işlemleri yapmış öğrenciler. c) Herhangi bir suçtan disiplin cezası almış (uyarı ve kınama hariç) olan öğrenciler. d) Öğrenci kimliklerinde silinti, kazıntı ve tahribat olanlar TAKIM VE SPORCULARIN YARIŞMALARA KATILMA ŞARTLARI Madde 4. Yarışmalara katılacak takım listeleri takımların bağlı olduğu birimlerden onaylı olacaktır. Bu listelere göre çevre ilçelerden gelecek takımlarının ulaşım ihtiyaçları Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından karşılanacaktır. OYUN SÜRELERİ UZATMALAR VE SONUÇLARIN İLANI Madde 5- a) Müsabakalarda Oyun Süreleri İlgili spor dalının açıklamalar bölümünde belirtilen sürelerdir. b) Uzatmalar: İlgili spor dalının açıklamalar bölümünde belirtilen sürelerdir. c) Sonuçların Onaylanması ve Duyurulması: Uluslararası kurallara göre düzenlenen ve sona eren yarışmaların teknik sonuçları hakem raporları ile belli olur. Tertip komitelerince tescil edilir. Ancak itiraz halinde ilgili dalın teknik komitesi incelemeyi yaparak sonuçlandırır. Her dalın Tertip Komitesi yetkilidir. ERTELEME Madde 6- Yarışmaların Ertelenmesi: Üniversite içi spor yarışmaları belirtilen tarih, saat, saha ve salonlarda başlar. Yarışmalar ancak zorunlu nedenlerle başka bir tarihe ertelenebilir. İTİRAZLAR Madde 7- (1) İtirazlar yarışmanın başlamasından önce müsabaka yerinde, karşı takım kaptanı veya idarecisi önünde uygunsuzluğa neden olan konu belirtilerek takım kaptanı veya idarecisi tarafından yarışmanın yetkili hakemlerine yazılı olarak yapılır. (2) Yarışma sonrası yapılacak itirazlar ise tertip komitesine yapılır. (3) Kimlik ve cezalı sporcu oynatma konusundaki uygunsuzluklara müsabakanın bitiminden sonra en geç 1 saat içinde yazılı olarak itiraz edilir. (4)Yürütme Kurulu itirazları değerlendirir ve karara bağlar. Yürütme Kurulunun kararına karşı itirazlar Organizasyon Komitesine yapılır. Organizasyon Komitesinin kararı kesindir. DİSİPLİN Madde 8- Yarışmalarda çıkabilecek sorunlarda Üniversite mevzuatının ilgili hükümleri uygulanır.

3 HÜKMEN YENİK SAYILMA Madde 9- (1) Yarışma yerinde, yarışmanın gerektirdiği spor kıyafeti ile zamanında bulunmamak veya ilgili yarışma yönetmeliğinin öngördüğü sayıdan az yarışmacı ile yarışmaya çıkmak. (2) Herhangi bir takımın yararına ve kaybına neden olacak biçimde yarışmayı tamamlamadan sahadan çekilmek. (Tertip Komitesince, sahadan çekilen takımın idarecileri ve buna sebep olan yarışmacılar hakkında disiplin kurulu hükümleri uygulanır), (3) Kimlik belgesiz yarışmak, (Belgesini hakeme göstermeyen oyuncu yarıştırılmaz), (4) Yarışma anında, sporcu, idareci, antrenör veya taraftarlardan biri veya birkaçı tarafından hakemin görev yapmasına engel olunması, (5) Müsabakalarda kavga etmek, küfür etmek, olay çıkarmak, (6) Takım sorumlusunun takımının başında bulunmaması, (7) Sahte belgeli veya başka birimin mensubu oyuncuyu oynatmak, HAKEMLER Madde 10- Müsabaka ve yarışmalar, ilgili spor dalının bu konuya ilişkin Yönetmeliğindeki esaslara göre; Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı lisanslı hakemler, özerk dernek hakemleri yönetecektir. ÖDÜLLER Madde 11- Yarışmalarda derece alan takım ve sporcuların ödülleri Spor Şenliği sonunda yapılacak törenle hak sahiplerine takdim edilir. DİĞER HUSUSLAR 1. Üniversite içi spor şenliklerinde Uluslararası yarışma talimatları ve Üniversite yarışma talimatı ile Üniversite disiplin talimatı ve etik ilkeleri geçerli olacaktır. 2. Yarışmalarda çıkacak her türlü anlaşmazlıklardan Organizasyon Komitesi/Teknik Kurul/ Yürütme Kurulu yetkilidir. 3. Bir sporcu birkaç branşta yarışabilir. 4. Spor şenliklerinde doğacak her türlü sorunda en üst karar mercii Organizasyon Komitesidir. 5. Onaylı takım listeleri müsabakalardan bir saat önce Yürütme Kuruluna teslim edilecektir. 6. Müsabakalar süresince öğrenci takımlarının başında 1 Öğretim elemanı bulundurulması zorunludur. Takım başında Öğretim Elemanı mevcut değil ise ilgili spor sorumlusundan imzalı bir belge alınarak görev verilen kişi tarafından yürütme kuruluna teslim edilmelidir. 7. Öğrencilerin spor şenlikleri süresince, izinli sayılmaları hususu Fakülte Dekanlıkları ve Yüksekokul Müdürlüklerinin sorumluluğundadır. 8. Kafile isim listeleri, sporcu öğrencilerin spor yapmalarında sağlık açısından bir sakınca olmadığına dair hekim onayı alındıktan sonra Organizasyon Komitesine teslim edilecektir. 9. Halı saha ve salonlarda giyilecek spor ayakkabıları kauçuk, lastik veya yumuşak plastik tabanlı olacak, metal veya mika vidalı olmayacaktır.

4 10. Spor şenliklerine katılacağını resmi yoldan ilettiği halde müsabaka günü takımlarını sahaya çıkarmayan takımların bir sonraki yıl düzenlenecek Spor Şenliklerine alınması Organizasyon Komitesinin kararına bağlı olacaktır. BASKETBOL 1. Takımlar en fazla 12 sporcu, 1 idareci, 1 antrenörden oluşacaktır. 2. Yarışmalar tek devreli lig usulüne göre yapılacaktır. 3. Takımlar müsabakalara formasız çıkmayacaktır. VOLEYBOL 1. Takımlar en fazla 12 sporcu, 1 idareci, 1 antrenörden oluşacaktır. 2. Yarışmalar tek devreli lig usulüne göre yapılacaktır. 3. Grup müsabakalarında kazanılmış 2 set, yarı final ve final müsabakasında ise kazanılmış 3 set dikkate alınacaktır. 4. Takımlar müsabakalara formasız çıkmayacaktır. FUTBOL 1. Turnuvanın düzenlenmesinde, Turnuva süresince herhangi bir olumsuzluk anında Tertip Komitesinin alacağı kararlar geçerlidir. 2. Futbol müsabakaları halı sahada oynanacaktır. 3. Turnuva iki kategoride düzenlenecektir. 1. Kategoride; Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencileri katılacaktır. Takımlar kadrolarında en fazla bir yüksek lisans ve bir yabancı uyruklu öğrenci bulundurabilecektir. 2. Kategoride; Ondokuz Mayıs Üniversitesi akademik ve idari personelinden oluşturulmuş takımlar katılacaktır. 4. Turnuvayı Organizasyon Komitesinin görevlendireceği hakemler yönetecektir. 5. Takımların listesi 12 kişiden oluşacaktır (1 Kaleci, 6 oyuncu, 5 yedek oyuncu). Liste verildikten sonra kesinlikle ilave söz konusu olmayacaktır. 6. Takımların kıyafetleri bir bütün ve tek tip olacaktır. Sporcular sahada krampon giymeyeceklerdir. 7. Turnuvaya katılacak bütün takımlar, oyuncu ve çalıştırıcı listelerini müsabaka tarihinden 5 gün önce tertip komitesine ulaştıracaktır. 8. Turnuvaya katılan takımlar, maça başlamadan önce öğrenci kimlik kartları (öğrenci takımları) ile personel kimlik kartlarını (akademik ve idari takım) ibraz edecektir. 9. Müsabaka listeleri 7 asil, 5 yedek oyuncu olmak üzere 12 kişiden oluşacaktır. 10. Müsabaka süresince sınırsız oyuncu değişikliğine izin verilecek, çıkan oyuncu tekrar oyuna girebilecektir. 11. Müsabaka süresi 2 x 25 dakika üzerinden olacaktır. Devre arası 10 dk.

5 12. Ofsayt kuralları dışında tüm futbol oyun kuralları geçerli olacaktır. 13. Turnuvaya katılan takımlar müsabakadan 15 dakika önce hazır bulunacak ve takım kaptanları müsabakanın başlamasına 10 dakika kala listelerini görevli Komite Üyelerine teslim edecektir. 14. Müsabakanın başlama saatinde hazır bulunmayan takımlar hükmen mağlup sayılacaktır. 15. Müsabakada iki grup olacak (A ve B grupları), grup maçları fikstüre göre puan usulü tek devreli oynanacaktır. Grup maçları bitiminde A Grup birincisi ile B Grup ikincisi, B Grup birincisi ile de A Grup ikincisi tek maç eleme usulü yarı final oynayacaktır. 16. Yarı final mağlüpleri 3.lük ve 4.lük, galipleri de 1.lik ve 2.lik müsabakası oynanacaktır. 17. Puan usulü oynanan maçlarda galibiyete 3 puan, beraberliğe 1 puan verilir. 18. Eleme usulü oynanan müsabakalarda maçın berabere bitmesi durumunda direkt seri penaltı atışlarına gidilecektir. 5 (Beş) er penaltı atışı yapılacaktır. MASA TENİSİ 1. Müsabakalar 5 set üzerinden oynanacaktır (kazanılmış 3 set ). 2. Sporcular müsabakalara, spor kıyafetleri ile katılacaklardır (eşofman veya şort-tişört, spor ayakkabı). 3. Diskalifiye edilen sporcu organizasyon süresince yarışmalara katılamayacaktır. ORYANTİRİNG 1. Oyuncular yarışma bölgesinde önceden belirtilen ve turuncu-beyaz bayraklar bulunan noktaları (checkpoint) en hızlı şekilde bulmaya çalışır. 2. Oyuncular ellerindeki haritalarda belirtilen bu noktalara ulaştıklarında bu noktaya ulaştıklarını ispatlamak için yanlarında bulundurdukları kartları bu noktalarda bulunan zımbalarla zımbalamalıdır. 3. Oryantiring yarışına katılan herkes, yarış alanını terk etmeden önce bitiş masasına durumu iletmek zorundadır. Parkur etabı bitirilmeden alan terk edilse bile bilginin verilmesi gerekir. 4. Harita üzerinde ulaşmaları gerektiği yere ulaşamayan oyuncular sıralamada sürelerine bakılmaksızın hatasız yapanların altında, hata sayılarına göre yer alırlar. 5. Bir etabı en kısa sürede hatasız tamamlayan yarışmacı 100 puan, en uzun sürede hatasız tamamlayan yarışmacı 60 puan kazanır. Etabı 1 hata yaparak tamamlayan yarışmacılar sürelerine bakılarak 58 puandan aşağıya doğru 1 puan aralıkla sıralanırlar. 2 hata yapan yarışmacılar sürelerine bakılarak, en alttaki 1 hata yapan yarışmacının puanından 2 eksikle aşağıya doğru sıralanırlar. Hata sayısı arttıkça puanlama sistemi de aynı şekilde devam eder. 6. Hatasız bitirenlerin puanlaması aşağıdaki örnekte olduğu gibi yapılacaktır.

6 Erkek En uzun süre: 2440 sn En kısa Süre: 650 sn Aradaki Fark 1790 sn En yüksek puan: 100 En düşük puan: 60 Sürenin dağıtılacağı puan aralığı (100-60)=40 Bir saniyeye karşılık gelen puan 40/1790=0, Bu tablodaki örnek sürelere göre puanlama şu şekilde oluşur: Sıra ADI SOYADI Süre (dk) Süre (sn) Hata Puan 1 SERKAN SAYDERE 10 : ,00 2 CUMA CAN ÖKSÜZ 13 : ,16 3 CUMANAZAR GELDİYEV 13 : ,91 4 NEDİM ÇOLAK 15 : ,30 5 MUHAMMET ASLAN 17 : ,95 6 FURKAN CENGİZ 19 : ,83 7 ERAY YENİLMEZ 19 : ,72 8 MEHMET İRGİN 21 : ,92 9 DOĞAN KALE 22 : ,92 10 YUSUF ŞENER 22 : ,69 11 EGE BURHAN 22 : ,36 12 GÜRKAN ULUKÖYLÜ 24 : ,81 13 YILMAZ NAS 24 : ,68 14 FERDİ KARADEMİR 24 : ,23 15 YUNUSEMRE OKYAZ 28 : ,25 16 SAMET CÖDEL 29 : ,77 17 ALİ TORLUOĞLU 33 : ,90 18 ENES MERDİVAN 33 : ,83 19 DOĞUKAN AYDURMUŞ 40 : ,00 7. Tüm etaplar tamamlandığında yarışmacılar etaplardan aldıkları puanların toplamına göre sıralanacaklardır.

7 8. Bir etaba katılamayan sporcu katılmadığı etaptan puan alamaz. Ancak devam eden diğer etaplara katılıp puan toplayabilir. 9. Yarışmalar esnasında katılımcılar bireysel olarak ilerleme gösterir. Başka bir katılımcıyı takip etmek yasaktır. 10. Parkurda haritada belirtildiği şekilde ilerlenmesi gerekir. Hedefleri verilen sıra ile dolaşmayan adaylar diskalifiye edilir. Ceza gerektiren durumlar nelerdir? 1. Parkurdaki işaret bayraklarının yerlerini değiştirmek veya saklamak 2. Katılımcının kendi güvenliğine, çevreye veya mimariye zarar veren hareketlerde bulunmak 3. Parkurda iki ya da daha çok kişiyle beraber dolaşmak OKÇULUK 1. Yarışmada 10 metreden 80 cm lik hedef kâğıdına atış yapılacaktır. 2. Sıralama atışlarında katılımcılar 4 seri 3 ok toplam 12 ok atacaklardır. 3. Eleme atışlarında katılımcılar 3 seri 3 ok toplam 9 ok atacaklardır seri (3 ok) için verilen süre 150 saniyedir. 5. Sıralama atışlarında eşitlik durumunda öncelikle karavana sayısına bakılacak eşitlik devam ederse 10 ların sayısına yine devam ederse 9 ların sayısına bakılacaktır. bu kriterlere rağmen eşitlik yine bozulmazsa tek ok atışı yapılacak merkeze en yakın oku atan katılımcı üst sıraya yerleşecektir. 6. Tek ok atışı için verilen süre 40 saniyedir. 7. Eleme atışlarında puan eşitliği durumunda tek ok atışı yapılacak merkeze en yakın oku atan katılımcı elemeyi kazanacaktır. DİSİPLİN KURALLARI 1. Turnuva süresince Organizasyon Komitesi ve Yürütme Kurulundan 3 üye aynı zamanda Disiplin Kurulu olarak görev yapacaktır. 2. Müsabakalarda direk kırmızı kart gören sporcu turnuvadan men edilecek olup, diğer maçlarda oynayamayacaktır. Çift sarı karttan kırmızı kart gören oyuncu kural gereği 1 maç oynayamaz (Hakem raporu doğrultusunda). 3. Küfür ve fiili saldırı sonucu kırmızı kart gören sporcu tertip komitesinin alacağı karar ile turnuvadan men edilecektir. 4. Turnuva süresince liste harici kaçak oyuncu oynatan takımlar hükmen mağlup sayılacak ve turnuvadan ihraç edilecektir. 5. Maç başlamadan önce tüm takımlar rakip takıma itiraz hakkına sahiptir. Maç bitiminden sonra yapılacak itirazlar geçersiz olacaktır. Organizasyon Komitesinin alacağı kararlar geçerli olacaktır.

8 FAKÜLTE VEYA YÜKSEKOKUL ADI : MÜSABAKANIN ADI MÜSABAKANIN YERİ MÜSABAKA TARİHİ İDARECİ ANTRENÖR Sıra No ADI SOYADI KAFİLE İSİM LİSTESİ S P O R C U L A R FAKÜLTE / DOĞUM YÜKSEKOKUL TARİHİ YERİ SINIFI DOKTOR Sporcuların Sağlık Yönünden Müsabakalara Katılmasında Sakınca Yoktur DEKAN / MÜDÜRÜ

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sayı : 35326388-813/03 Konu : Karabük Üniversitesi Rektörlük Kupası ------------------------------------------------------------------------

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ SPOR LİGLERİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI YARIŞMA TALİMATI

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ SPOR LİGLERİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI YARIŞMA TALİMATI SELÇUK ÜNİVERSİTESİ SPOR LİGLERİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI YARIŞMA TALİMATI 1. BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER MADDE 1- AMAÇ : Selçuk Üniversitesinde, her düzeyde sporu çok yönlü olarak tanıtmak, sevdirmek, öğrencileri

Detaylı

2. GELENEKSEL SPOR ŞENLİĞİ

2. GELENEKSEL SPOR ŞENLİĞİ T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ 2. GELENEKSEL SPOR ŞENLİĞİ NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ SPOR ġenlġğġ YARIġMA TALĠMATI GENEL HÜKÜMLER AMAÇ : Necmettin Erbakan Üniversitesine bağlı Fakülte, Yüksekokul

Detaylı

2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU

2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU 2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU Sorumlu Kişi Adı : GSM ve Dahili İletişim Bilgileri : E-posta (güncel) : Belgegeçer : ERKEK FUTBOL PERSONEL TAKIM LİSTESİ 1 2 3 4 5

Detaylı

REKTÖRLÜK KUPASI SALON FUTBOLU (ERKEK) TURNUVASI BAŞVURU FORMU

REKTÖRLÜK KUPASI SALON FUTBOLU (ERKEK) TURNUVASI BAŞVURU FORMU 2018-2019 REKTÖRLÜK KUPASI SALON FUTBOLU (ERKEK) TURNUVASI BAŞVURU FORMU Fakülte/ Yüksekokul / MYO Adı : Sorumlu Kişi Adı : GSM ve Dahili İletişim Bilgileri : E-posta (güncel) : Belgegeçer : ERKEK SALON

Detaylı

İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2018 YILI REKTÖRLÜK KUPASI YARIŞMA TALİMATI

İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2018 YILI REKTÖRLÜK KUPASI YARIŞMA TALİMATI İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2018 YILI REKTÖRLÜK KUPASI YARIŞMA TALİMATI GENEL HÜKÜMLER AMAÇ: İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesine bağlı Enstitü, Fakülte, Yüksekokul, Meslek Yüksekokulu, bölümlerdeki öğrenciler

Detaylı

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ ADEM ÇELİK SPOR OYUNLARI YÖNERGESİ

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ ADEM ÇELİK SPOR OYUNLARI YÖNERGESİ BEYKENT ÜNİVERSİTESİ ADEM ÇELİK SPOR OYUNLARI YÖNERGESİ AMAÇ: MADDE 1. Bu yönergenin amacı, Beykent Üniversitesi Adem Çelik Spor Oyunlarını düzenleme ve yürütme esaslarını belirlemektir. KAPSAM: MADDE

Detaylı

BOZOK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 10.SPOR ŞENLİKLERİ PROGRAMI ( NİSAN 2017 )

BOZOK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 10.SPOR ŞENLİKLERİ PROGRAMI ( NİSAN 2017 ) KAMPÜS STADYUMU BOZOK ÜNİVERSİTESİ 06 07 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 0.SPOR ŞENLİKLERİ PROGRAMI ( 0- NİSAN 07 ) BOZOK ÜNİVERSİTESİ FUTBOL MÜSABAKA MAÇ LİSTESİ 0:00 MÜH. MİM.FAK. SAĞLIK YÜKSEKOKULU :30 BESYO SORGUN

Detaylı

BİRİMLER ARASI PERSONEL FUTBOL TURNUVASI YARIŞMA TALİMATI

BİRİMLER ARASI PERSONEL FUTBOL TURNUVASI YARIŞMA TALİMATI BİRİMLER ARASI PERSONEL FUTBOL TURNUVASI YARIŞMA TALİMATI 1- TURNUVANIN AMACI: Necmettin Erbakan Üniversitesi Akademik ve İdari Personelin birlikte sosyal bir aktivite içerisinde yer alması ve aynı zamanda

Detaylı

3. Müsabakada takımlar sahaya 7 kişi çıkamaması durumunda sahaya en az 6 kişi ile çıkabilirler. Bu sayının altında takım sahaya çıkması durumunda

3. Müsabakada takımlar sahaya 7 kişi çıkamaması durumunda sahaya en az 6 kişi ile çıkabilirler. Bu sayının altında takım sahaya çıkması durumunda Üniversitemiz çalışanları arasında birlik ve beraberliği ile birimler arası kaynaşmayı sağlamak, çalışma motivasyonunu artırmak amacıyla SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI bünyesinde Personel Halı

Detaylı

AMASYA ÜNİVERSİTESİ 6. KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞENLİĞİ SPOR MÜSABAKA TALİMATLARI HALI SAHA FUTBOL MÜSABAKA TALİMATI HALI SAHA FUTBOL YÜRÜTME KURULU

AMASYA ÜNİVERSİTESİ 6. KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞENLİĞİ SPOR MÜSABAKA TALİMATLARI HALI SAHA FUTBOL MÜSABAKA TALİMATI HALI SAHA FUTBOL YÜRÜTME KURULU AMASYA ÜNİVERSİTESİ 6. KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞENLİĞİ SPOR MÜSABAKA TALİMATLARI TERTİP KOMİTESİ BAŞKAN : Prof. Dr. M. Akif ZİYAGİL Bed. Eğt. ve Spor Böl.Bşk. ÜYE : Ünal AYDOĞAN Sağ.Kül.ve Spor Dai. Bşk.

Detaylı

ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 5. SPOR ŞENLİĞİ MÜSABAKALARI

ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 5. SPOR ŞENLİĞİ MÜSABAKALARI ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 5. SPOR ŞENLİĞİ MÜSABAKALARI ÖĞRENCİ BASKETBOL (24 Mart 11 Nisan 2014) 1. Eğitim Fakültesi 2. Orman Fakültesi 3. Fen Edebiyat Fakültesi

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 2018 YILI REKTÖRLÜK KUPASI YARIŞMA TALİMATLARI

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 2018 YILI REKTÖRLÜK KUPASI YARIŞMA TALİMATLARI KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 2018 YILI REKTÖRLÜK KUPASI YARIŞMA TALİMATLARI GENEL HÜKÜMLER AMAÇ: Karabük Üniversitesine bağlı Enstitü, Fakülte, Yüksekokul, Meslek Yüksekokulu ve Bölümlerdeki öğrenciler arasında

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜK KUPASI BASKETBOL BRANŞI GENEL KURALLAR

MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜK KUPASI BASKETBOL BRANŞI GENEL KURALLAR MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜK KUPASI BASKETBOL BRANŞI GENEL KURALLAR 1-Müsabakalar Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü ndeki Büyük Spor Salonu nda oynanacaktır. 2-Müsabakalarda Forma renkleri ve modelleri

Detaylı

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ 1 ANKARA 2017 2 Cumhuriyeti yaşatma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz şenliğimize

Detaylı

REKTÖRLÜK KUPASI MAÇLARI GRUPLARI

REKTÖRLÜK KUPASI MAÇLARI GRUPLARI 2014 2015 REKTÖRLÜK KUPASI MAÇLARI GRUPLARI 2014 2015 REKTÖRLÜK KUPASI ERKEKLER KADINLAR VOLEYBOL BASKETBOL GRUPLARI ERKEKLER VOLEYBOL A GRUBU TIP FAKÜLTESİ (turnuvadan çekildi ) FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Detaylı

BAYBURT ÜNİVERSİTESİ SPOR YÖNERGESİ

BAYBURT ÜNİVERSİTESİ SPOR YÖNERGESİ BAYBURT ÜNİVERSİTESİ SPOR YÖNERGESİ Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; Bayburt Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı akademik ve idari birimlerin katılımıyla yapılacak olan spor faaliyetlerini; uluslararası

Detaylı

REKTÖRLÜK KUPASI MAÇLARI GRUPLARI

REKTÖRLÜK KUPASI MAÇLARI GRUPLARI 2014 2015 REKTÖRLÜK KUPASI MAÇLARI GRUPLARI VOLEYBOL TURNUVA STATÜSÜ Voleybol Müsabakaları, 12 takım, 6 lı olmak üzere 2 grup olarak ayrılmışlardır. Gruplarında ilk 2 ye giren takımlar Yarı finale çıkacaklardır

Detaylı

T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 29/03/2017-E.7559 T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BEKRK1UB* Sayı : 16889778-813.03-E. Konu : Spor Şenliği SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü. Sayı : /10/2017 Konu : Öğrenci Spor Turnuvaları

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü. Sayı : /10/2017 Konu : Öğrenci Spor Turnuvaları *BE8VL9F6* T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü Sayı : 61219748-813.03-8417 03/10/2017 Konu : Öğrenci Spor Turnuvaları GENEL SEKRETERLİK MAKAMINA Üniversitemiz Selçuk Yaşar Kampüsü

Detaylı

AMASYA ÜNİVERSİTESİ 12. KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞENLİĞİ

AMASYA ÜNİVERSİTESİ 12. KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞENLİĞİ AMASYA ÜNİVERSİTESİ 12. KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞENLİĞİ TERTİP KOMİTESİ BAŞKAN : Prof. Dr. Kemal POLAT ÜYE : Prof. Dr. Recep KÜRKÇÜ ÜYE : Daire Başkanı Taşkın YILMAZ ÜYE : Şube Müdürü Cemal OKTAY ÜYE : Doç.

Detaylı

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA 2017 Cumhuriyeti yaşatma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz şenliğimize

Detaylı

FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALAR

FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALAR FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALAR 1- Müsabakalar, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Amirliğince öngörülen hükümlere, Uluslararası Kurallara, Yarışma Talimatlarına

Detaylı

PAMUKKALE BELEDİYESİ PAMUKKALE DE 7. FUTBOL ŞÖLENİ İLKBAHAR 2018 HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ

PAMUKKALE BELEDİYESİ PAMUKKALE DE 7. FUTBOL ŞÖLENİ İLKBAHAR 2018 HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ PAMUKKALE BELEDİYESİ PAMUKKALE DE 7. FUTBOL ŞÖLENİ İLKBAHAR 2018 HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER 1. Pamukkale Belediyesi 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018 Halı Saha Turnuvası Pamukkale

Detaylı

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER/ YÜKSEKOKULLAR ARASI SPOR TURNUVALARI

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER/ YÜKSEKOKULLAR ARASI SPOR TURNUVALARI FAKÜLTELER/ YÜKSEKOKULLAR ARASI SPOR TURNUVALARI BRANŞLAR BASKETBOL VOLEYBOL - SALON FUTBOLU - MASA TENİSİ TURNUVA PROGRAMI Kayıt İçin Son Tarih : 15 Ekim 2014 Çarşamba Kura Tarihi : 20 Ekim 2014 Pazartesi

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER (1) Halı Saha Ligi TFF tarafından düzenlenir. Futbol Gelişim Direktörlüğü bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir.

Detaylı

KATILAN OKULLAR. Ankara Özel Tevfik Fikret Anadolu Lisesi. Galatasaray Lisesi. İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi. İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi

KATILAN OKULLAR. Ankara Özel Tevfik Fikret Anadolu Lisesi. Galatasaray Lisesi. İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi. İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi 1 Cumhuriyeti yaşatma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz turnuvamıza katılan tüm okullara başarılar dileriz. KATILAN OKULLAR Ankara Özel Tevfik

Detaylı

FKMD AKPORT LOJİSTİK HALI SAHA TURNUVASI

FKMD AKPORT LOJİSTİK HALI SAHA TURNUVASI FKMD AKPORT LOJİSTİK HALI SAHA TURNUVASI MÜSABAKA YÖNETMELİKLERİ VE OYUN KURALLARI Amaç Madde 1- Bu yönetmeliğin amacı FKMD AKPORT LOJİSTİK Halı Saha Turnuvasında oynanan tüm Halı Saha Futbol Müsabakalarının

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER (1) Halı Saha Ligi TFF tarafından düzenlenir. TFF bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir. (2) Halı Saha Ligi, Türkiye

Detaylı

K.K.T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi

K.K.T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi K.K.T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi FUTBOL AÇIKLAMALAR 1- Müsabakalar, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER (1) Halı Saha Ligi TFF tarafından düzenlenir. Futbol Gelişim Direktörlüğü bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir.

Detaylı

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI VI. SPOR ŞENLİĞİ

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI VI. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI VI. SPOR ŞENLİĞİ 1 ANKARA 2018 Cumhuriyeti yaşatma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz şenliğimize

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPOR FAALİYETLERİ FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALARI

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPOR FAALİYETLERİ FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALARI 1. Yarışmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen hükümlere, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatlarına uygun olarak yapılacaktır.

Detaylı

ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU 2012-2013 ÖĞRETİM YILI YARIŞMA TALİMATI

ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU 2012-2013 ÖĞRETİM YILI YARIŞMA TALİMATI ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU 2012-2013 ÖĞRETİM YILI YARIŞMA TALİMATI 1. BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER MADDE 1- AMAÇ : Yüksek Öğretim kurumlarında, her düzeyde sporu çok yönlü olarak tanıtmak, sevdirmek, öğrencileri

Detaylı

FMV IŞIK OKULLARI 100 YILLIK OKULLAR 15. SPOR ŞÖLENİ BİLGİLENDİRME FORMU

FMV IŞIK OKULLARI 100 YILLIK OKULLAR 15. SPOR ŞÖLENİ BİLGİLENDİRME FORMU TARİH 03 07 MAYIS 2017 FMV ÖZEL IŞIK LİSESİ NİŞANTAŞI KAMPÜSÜ BRANŞ MASA TENİSİ ( GENÇ KIZ-GENÇ ERKEK ) 1. Masa Tenisi Müsabakaları 04 Mayıs 2017 Perşembe günü başlayacaktır. 2. Yarışmalar, uluslararası

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ (1) Halı Saha Ligi TFF tarafından düzenlenir. TFF bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir. (2) Halı Saha Ligi, Türkiye

Detaylı

SEZONU TÜRKİYE MASTERLER VE VETERANLAR FUTBOL LİGİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI STATÜSÜ

SEZONU TÜRKİYE MASTERLER VE VETERANLAR FUTBOL LİGİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI STATÜSÜ 2016 2017 SEZONU TÜRKİYE MASTERLER VE VETERANLAR FUTBOL LİGİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI STATÜSÜ MADDE 1 TAKIM SAYISI, GRUPLARIN OLUŞUMU 2016 2017 sezonu TMVFL Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakaları 16 takımın

Detaylı

KARABÜK ÜNĠVERSĠTESĠ 2016 YILI REKTÖRLÜK KUPASI YARIġMA TALĠMATI

KARABÜK ÜNĠVERSĠTESĠ 2016 YILI REKTÖRLÜK KUPASI YARIġMA TALĠMATI KARABÜK ÜNĠVERSĠTESĠ 2016 YILI REKTÖRLÜK KUPASI YARIġMA TALĠMATI GENEL HÜKÜMLER AMAÇ: Karabük Üniversitesine bağlı Enstitü, Fakülte, Yüksekokul, Meslek Yüksekokulu ve Bölümlerdeki Akademik personel, Ġdari

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ 2016 SPOR OYUNLARI 17 Mart 15 Mayıs 2016 FUTBOL BASKETBOL VOLEYBOL MASA TENİSİ TENİS SATRANÇ ESKRİM

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ 2016 SPOR OYUNLARI 17 Mart 15 Mayıs 2016 FUTBOL BASKETBOL VOLEYBOL MASA TENİSİ TENİS SATRANÇ ESKRİM ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ 2016 SPOR OYUNLARI 17 Mart 15 Mayıs 2016 FUTBOL BASKETBOL VOLEYBOL MASA TENİSİ TENİS SATRANÇ ESKRİM Spor Oyunları Komisyonu Komisyon Başkanı Prof.Dr. Eray ALPER Rektör Yardımcısı Üye

Detaylı

ANTALYA OSB CUP HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI ŞARTNAMESİ

ANTALYA OSB CUP HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI ŞARTNAMESİ ANTALYA OSB CUP 2017 2. HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI ŞARTNAMESİ A. TURNUVANIN AMACI Antalya OSB bölgesinde faaliyet gösteren şirketleri bir araya getirmek, kaynaştırmak ve çalışanlarının spor yaşantılarının

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ (1) Halı Saha Ligi TFF tarafından düzenlenir. TFF bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir. (2) Halı Saha Ligi, Türkiye

Detaylı

2. YUSUF ALKAN FUTBOL TURNUVASI KURALLARI ve KATILIM FORMU

2. YUSUF ALKAN FUTBOL TURNUVASI KURALLARI ve KATILIM FORMU Sayfa1 2. YUSUF ALKAN FUTBOL TURNUVASI KURALLARI ve KATILIM FORMU *TURNUVA 16 TAKIMDAN OLUŞACAKTIR. *TURNUVA 4 TEMMUZ 1 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞECEKTİR. *MÜSABAKALAR SALI ve PERŞEMBE GÜNLERİ

Detaylı

AMASYA ÜNİVERSİTESİ 10. KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞENLİĞİ

AMASYA ÜNİVERSİTESİ 10. KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞENLİĞİ AMASYA ÜNİVERSİTESİ 10. KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞENLİĞİ TERTİP KOMİTESİ BAŞKAN : Prof. Dr. Telhat ÖZDOĞAN ÜYE : Doç Dr. Recep KÜRKÇÜ ÜYE : Daire Başkanı Ünal AYDOĞAN ÜYE : Şube Müdürü Cemal OKTAY ÜYE : Yrd.

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG VOLEYBOL MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG VOLEYBOL MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG VOLEYBOL MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan ÜNİLİG Voleybol una katılım

Detaylı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE İÇİ GENÇLİK VE SPOR MÜSABAKALARI TALİMATNAMESİ

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE İÇİ GENÇLİK VE SPOR MÜSABAKALARI TALİMATNAMESİ GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE İÇİ GENÇLİK VE SPOR MÜSABAKALARI TALİMATNAMESİ Amaç MADDE 1 (1) Bu Talimatnamenin amacı; Gümüşhane Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı akademik ve idari birimlerin katılımıyla

Detaylı

2015-2016 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ HOKEY BRANġ AÇIKLAMALARI

2015-2016 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ HOKEY BRANġ AÇIKLAMALARI 1. Yarışmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen hükümlere, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatlarına uygun olarak yapılacaktır.

Detaylı

KATILAN OKULLAR BRANŞLAR KATEGORİLER

KATILAN OKULLAR BRANŞLAR KATEGORİLER 1 Cumhuriyeti yaşatma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz şenliğimize katılan tüm okullara başarılar dileriz. KATILAN OKULLAR Ankara Özel Tevfik

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2017-2018 SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; 1'inci Lig ve BTM grubunda tescilli futbol takımlarında bulunan kulüplerin A takım kategorisinin

Detaylı

KATILAN OKULLAR SPOR BRANŞLARI VE KATEGORİLER

KATILAN OKULLAR SPOR BRANŞLARI VE KATEGORİLER KATILAN OKULLAR Lisesi Fransız Lisesi Fransız Lisesi Saint Joseph Fransız Lisesi - İstanbul Saint Joseph Fransız Lisesi - İzmir Fransız Lisesi Sainte Pulchérie Fransız Lisesi Tevfik Fikret Lisesi - Ankara

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, IIHF : Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Gençler Ligi : 2017-2018 Sezonu Genç Erkekler Ligini,

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Gençler Ligi : 2014-2015 Sezonu Genç Erkekler Ligini ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF Gençler Ligi

Detaylı

KULÜPLERARASI TENİS LİGİ TALİMATI-2017

KULÜPLERARASI TENİS LİGİ TALİMATI-2017 KULÜPLERARASI TENİS LİGİ TALİMATI-2017 1. KAPSAM: Kulüplerarası Tenis Ligi nin düzenlenmesi, idari ve teknik konularda uygulanacak usul ve esaslar bu talimatta belirlenmiştir. Ligin oynanması sırasında

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 18. Spor Senligi - ( 04 Mart - 15 Mayıs 2013 ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 18. Spor Senligi -

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2017-2018 SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; 1'inci Lig ve BTM grubunda tescilli futbol takımlarında bulunan kulüplerin A takım kategorisinin

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 35. REKTÖRLÜK KUPASI

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 35. REKTÖRLÜK KUPASI DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 35. REKTÖRLÜK KUPASI GENEL ESASLARI 1. Amaç: Rektörlük Kupası Turnuvaları, Üniversitemiz öğrencileri arasındaki dostluk ve kardeşliği pekiştirmek, öğrencilerin tanışarak kaynaşmalarını

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Tarih ve Sayı: 22/02/2017-73775 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BENF62K4V* Sayı :18830503-813.03- Konu :Uluslararası Halı Saha Futbol Turnuvası İKTİSAT FAKÜLTESİ

Detaylı

TENİS AÇIKLAMALAR 4-a) b) ç) 5. a) b) c) b) 9.

TENİS AÇIKLAMALAR 4-a) b) ç) 5. a) b) c) b) 9. TENİS AÇIKLAMALAR 1. Yarışmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatları ile Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen hükümlere

Detaylı

ÇORUM BELEDİYESİ SPOR İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2. KURUMLAR ARASI SPOR ŞÖLENİ GENEL KURALLAR

ÇORUM BELEDİYESİ SPOR İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2. KURUMLAR ARASI SPOR ŞÖLENİ GENEL KURALLAR ÇORUM BELEDİYESİ SPOR İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2. KURUMLAR ARASI SPOR ŞÖLENİ GENEL KURALLAR 1-Çorum Belediyesi II. Kurumlar Arası Spor Şöleni, Çorum ili ve ilçelerinde bulunan tüm Kurum ve Kuruluşlarda çalışan

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Gençler Ligi : 2015-2016 Sezonu Genç Erkekler Ligini, ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF Gençler Ligi

Detaylı

RTE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

RTE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ RTE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ 2013 YILI SONBAHAR DÖNEMİ FUTBOL TURNUVASI KATILIM ŞARTLARI VE OYUN KURALLARI Hastanemiz personelleri arasında düzenlenmesi planlanan geleneksel " Sonbahar

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KİCK BOKS ŞAMPİYONASI AÇIKLAMALAR

TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KİCK BOKS ŞAMPİYONASI AÇIKLAMALAR TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KİCK BOKS ŞAMPİYONASI Yeri ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BESYO Tarihi 17-19 NİSAN 2015 Tel 0374-253 45 71 TEKNİK TOPLANTI Yeri BESYO BİNASI TOPLANTI SALONU Tarihi 16 NİSAN 2015

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 SÜPER LİG STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 SÜPER LİG STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2018-2019 SEZONU U21 SÜPER LİG STATÜSÜ Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; Süper Lig grubunda tescilli futbol takımlarında bulunan kulüplerin A takım kategorisinin bir alt-kategorisi

Detaylı

SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 ANADOLU YILDIZLAR LİGİ ANALİG UYGULAMA TALİMATI

SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 ANADOLU YILDIZLAR LİGİ ANALİG UYGULAMA TALİMATI SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 ANADOLU YILDIZLAR LİGİ ANALİG UYGULAMA TALİMATI Amaç, Kapsam, Dayanak Amaç MADDE 1-Sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 26/02/2015-13780 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BEK4VAZP* Sayı : 27433487-813.03/ Konu : 2015 Rektörlük Kupası B Ligi ı FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2018-2019 SEZONU U21 BÖLGESEL 1'inci LİG STATÜSÜ Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; 1'inci Lig ve BTM grubunda tescilli futbol takımlarında bulunan kulüplerin A takım kategorisinin

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Sezonu U17 (17 Yaş-altı) Ligi Statüsü

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Sezonu U17 (17 Yaş-altı) Ligi Statüsü Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu 2017-2018 Sezonu U17 (17 Yaş-altı) Ligi Statüsü Madde 1 - Amaç ve Kapsam: Bu statü; Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu na ilgili sezon için kayıt yaptıran Süper Lig, 1.Lig ve

Detaylı

TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU. Yönetim Kurulu Karar Tarihi ve Sayısı 15.03.2014 / 11

TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU. Yönetim Kurulu Karar Tarihi ve Sayısı 15.03.2014 / 11 TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU PAİNTBALL YARIŞMA TALİMATI TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU Yönetim Kurulu Karar Tarihi ve Sayısı 15.03.2014 / 11 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, IIHF : Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Gençler Ligi : 2016-2017 Sezonu Genç Erkekler Ligini ifade

Detaylı

SEZONU TÜRKİYE MASTERLER VE VETERANLAR FUTBOL FEDERASYONU TÜRKİYE ŞAMPİYONASI STATÜSÜ

SEZONU TÜRKİYE MASTERLER VE VETERANLAR FUTBOL FEDERASYONU TÜRKİYE ŞAMPİYONASI STATÜSÜ 2017 2018 SEZONU TÜRKİYE MASTERLER VE VETERANLAR FUTBOL FEDERASYONU TÜRKİYE ŞAMPİYONASI STATÜSÜ MADDE 1 TAKIM SAYISI, GRUPLARIN OLUŞUMU 2017 2018 sezonu TMVFL Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakaları 24 takımın

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Bayanlar Ligi Statüsü (23 Mart 2011 tarih ve 95/2010-2011 sayılı Yönetim Kurulu genelgesiyle düzenlenmiştir.) Madde 1 - Amaç ve Kapsam: 2010 2011 Futbol Sezonu Bayanlar Ligi

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜMÜ REKTÖRLÜK KUPASI FAKÜLTELER ARASI ÖĞRENCİ TURNUVALARI GENEL KURALLARI

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜMÜ REKTÖRLÜK KUPASI FAKÜLTELER ARASI ÖĞRENCİ TURNUVALARI GENEL KURALLARI FAKÜLTELER ARASI ÖĞRENCİ TURNUVALARI GENEL KURALLARI. Turnuvanın yürütülmesinden Beden Eğitimi Bölümü sorumludur. Her türlü olay karşısında Beden Eğitimi Bölümü tarafından alınan kararlar uygulanacaktır..

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, 1. Lig : 2014-2015 Sezonu Erkekler 1. Ligini ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF 1.Ligi müsabakaları Ocak

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 8. SPOR ŞENLİĞİ MÜSABAKALARI

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 8. SPOR ŞENLİĞİ MÜSABAKALARI SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 8. SPOR ŞENLİĞİ MÜSABAKALARI ÖĞRENCİ BASKETBOL 2. Sağlık Bilimleri Fakültesi 3. Artvin MYO 4. Arhavi MYO 5. Borçka Acarlar MYO BASKETBOL TURNUVASI GRUPLAR 1 Borçka

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Kadınlar Ligi : 2014-2015 Sezonu Kadınlar Ligini ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF Kadınlar Ligi Aralık

Detaylı

1993 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 14 MART TIP BAYRAMI

1993 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 14 MART TIP BAYRAMI 1993 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 14 MART TIP BAYRAMI FUTBOL TURNUVASI 2013 ANKARA 1 KATILAN ÜNİVERSİTELER Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Fatih Üniversitesi

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Evrak Tarih ve Sayısı: 05/03/2019-E.19171 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BEACLN038* Sayı : 27433487-813.03/ Konu : 2019 Rektörlük Kupası Futbol Turnuvası MÜHENDİSLİK

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 21/09/2017-E.73331 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BE6PBPTZS* Sayı : 27433487-813.03/ Konu : 2017 Rektörlük Futbol Turnuvası YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU

Detaylı

ĠġĠTME ENGELLĠLER SPOR FEDERASYONU BAġKANLIĞI SPOR DALLARI TALĠMATI BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Genel Hükümler. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ĠġĠTME ENGELLĠLER SPOR FEDERASYONU BAġKANLIĞI SPOR DALLARI TALĠMATI BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Genel Hükümler. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ĠġĠTME ENGELLĠLER SPOR FEDERASYONU BAġKANLIĞI SPOR DALLARI TALĠMATI BĠRĠNCĠ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar AMAÇ Madde 1- Bu Talimatın amacı, İşitme Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 03/12/2018-E.95336 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BE8RKSTZC* Sayı : 27433487-813.03/ Konu : 2018-2019 Rektörlük Kupası Salon Futbolu Turnuvası

Detaylı

2013-2014 ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI FUTBOL AÇIKLAMALAR

2013-2014 ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI FUTBOL AÇIKLAMALAR 2013-2014 ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI FUTBOL AÇIKLAMALAR 1. Yarışmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatları ile Spor Faaliyetleri

Detaylı

Macahel Eğitim Kültür ve DayanıĢma Vakfı

Macahel Eğitim Kültür ve DayanıĢma Vakfı Macahel Eğitim Kültür ve DayanıĢma Vakfı FUTBOL TURNUVA YÖNETMELĠĞĠ Mütevelli Heyeti Onay Tarihi: 11.01.2009 Sayı: 02 BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı,

Detaylı

FUTBOL AÇIKLAMALAR. Gençler kategorisi kız ve erkek takımları arasında oynanacaktır. Yıldız Kız/Erkek :(

FUTBOL AÇIKLAMALAR. Gençler kategorisi kız ve erkek takımları arasında oynanacaktır. Yıldız Kız/Erkek :( K.K.T.C. MĠLLĠ EĞĠTĠM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon ġubesi FUTBOL AÇIKLAMALAR 1- Müsabakalar, Milli Eğitim ve

Detaylı

III. GELENEKSEL SPOR ŞENLİĞİ

III. GELENEKSEL SPOR ŞENLİĞİ T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ III. GELENEKSEL SPOR ŞENLİĞİ NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ SPOR ŞENLİĞİ YARIŞMA TALİMATI GENEL HÜKÜMLER AMAÇ : Necmettin Erbakan Üniversitesine bağlı Fakülte, Yüksekokul

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ 2016 2017 ÖĞRETİM YILI SPOR OYUNLARI MÜSABAKA PROGRAMI SPOR OYUNLARI ORGANİZASYONU MADDE 1 - AMAÇ : Üniversitemiz birimleri arasında, her düzeyde sporu çok yönlü olarak

Detaylı

İZVET İZMİR VETERAN MASA TENİSÇİLERİ SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ EGE FERDİ RATİNG LİGİ TALİMATI

İZVET İZMİR VETERAN MASA TENİSÇİLERİ SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ EGE FERDİ RATİNG LİGİ TALİMATI İçindekiler Sayfa No. 1.0 Amaç-Kapsam 2 2.0 Tanım 2 3.0 Sorumluluklar -Kısaltmalar 2 4.0 Uygulama 2,3,4.5 Hazırlayan : İzvet Turnuva Tertip Komitesi Onay : Başkan Değişiklik Kayıtları: Yayın No Değişiklik

Detaylı

Adnan Menderes Üniversitesi

Adnan Menderes Üniversitesi Adnan Menderes Üniversitesi 21. SPOR ŞENLİĞİ 29 Şubat - 20 Mayıs 2016 ADÜ SKS 21. SPOR ŞENLİĞİ SPOR BRANŞLARI Futbol Basketbol Voleybol BİRİMLER Erkek Bayan Erkek Bayan Erkek Aydın İktisat Fakültesi +

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG SALON FUTBOLU MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG SALON FUTBOLU MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG SALON FUTBOLU MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan ÜNİLİG Salon Futbolu

Detaylı

FKMD FUTSAL TURNUVASI 2013 MÜSABAKA YÖNETMELİKLERİ VE OYUN KURALLARI

FKMD FUTSAL TURNUVASI 2013 MÜSABAKA YÖNETMELİKLERİ VE OYUN KURALLARI FKMD FUTSAL TURNUVASI 2013 MÜSABAKA YÖNETMELİKLERİ VE OYUN KURALLARI Amaç Madde 1- Bu yönetmeliğin amacı, FKMD Futsal Turnuvasında oynanan tüm Futsal Müsabakalarının hazırlığı, oynanması ve tescili ile

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI YILDIZLAR TENİS LİGİ TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI YILDIZLAR TENİS LİGİ TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI YILDIZLAR TENİS LİGİ TALİMATI Kapsam Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1- Bu talimat, kulüpler arası Yıldızlar tenis liglerinin düzenlenmesini, idari

Detaylı

13.ANGORA KUPASI FUTBOL FİKSTÜRÜ

13.ANGORA KUPASI FUTBOL FİKSTÜRÜ MERKEZ ÇİM SAHA Özel Hususlar / Esnek Kurallar: Not: Tüm müsabakalar Üniversite Sporları Federasyonu Oyun Kurallarına ve Misyonuna Tabidir. Ancak, turnuvanın yapısı ve amacı doğrultusunda bazı esnek kurallar

Detaylı

EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ FUTBOL BRANġ AÇIKLAMALARI

EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ FUTBOL BRANġ AÇIKLAMALARI 1. YarıĢmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen hükümlere, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatlarına uygun olarak yapılacaktır.

Detaylı

2012-2013 HENTBOL FEDERASYONU GENÇLER LİGİ MÜSABAKALRI

2012-2013 HENTBOL FEDERASYONU GENÇLER LİGİ MÜSABAKALRI 2012-2013 HENTBOL FEDERASYONU GENÇLER LİGİ MÜSABAKALRI İÇİNDEKİLER BÖLÜM I FAALİYETLERİN AMACI..2 BÖLÜM II TAKVİM VE PROGRAM.5 BÖLÜM III STATÜ...5 BÖLÜM IV KADROLAR VE SPORCULAR.6 BÖLÜM V RESMİ GÖREVLİLER.6

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI VE BİREYSEL TENİS LİGİ TALİMATI

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI VE BİREYSEL TENİS LİGİ TALİMATI TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI VE BİREYSEL TENİS LİGİ TALİMATI İLK YAYIN TARİHİ DEĞİŞİKLİK TARİHİ TALİMAT SERİ NUMARASI 18.08.2011 20.06.2017 Doğu_Lig_1001 TTF Doğu Kulüpleri Arası ve Bireysel

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Süper Lig : 2014-2015 Sezonu Erkekler Süper Ligini, ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF Süper Liginin

Detaylı

ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU 2014-2015 ÖĞRETİM YILI YARIŞMA TALİMATI

ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU 2014-2015 ÖĞRETİM YILI YARIŞMA TALİMATI ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU 2014-2015 ÖĞRETİM YILI YARIŞMA TALİMATI 1. BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER MADDE 1- AMAÇ : Yüksek Öğretim kurumlarında, her düzeyde sporu çok yönlü olarak tanıtmak, sevdirmek, öğrencileri

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI İlk Yayın Tarihi Değişiklik Tarihi Talimat Seri Numarası 18.08.2011 28.07.2013 Doğu_Takım_Şmp_1001 TTF Doğu Kulüpleri Arası Takım

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI Kapsam Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1- Bu talimat, kulüpler arası takım şampiyonasının düzenlenmesini, idari ve teknik

Detaylı

TÜRKİYE BEDENSEL ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU BAŞKANLIĞI

TÜRKİYE BEDENSEL ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU BAŞKANLIĞI TÜRKİYE BEDENSEL ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 2018-2019 SEZONU OTURARAK VOLEYBOL ETAPLI SÜPER LİGİ STATÜSÜ 2018-2019 Sezonunda Süper Lig (10 takım) iki grup ve final grubu etaplarından oluşmak

Detaylı

FUTSAL BRANŞ TALİMATI

FUTSAL BRANŞ TALİMATI K.K.T.C. MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI BAKANLIĞI Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi FUTSAL BRANŞ TALİMATI 1- Müsabakalar Uluslararası

Detaylı

www.koycegiz-beachhandball.com

www.koycegiz-beachhandball.com 12. ULUSLARARASI ve TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KÖYCEĞİZ YAŞAR SEVİM PLAJ HENTBOL ŞAMPİYONASI 6-10 TEMMUZ 2009 www. koycegiz-beachhandball.com 12. ULUSLARARASI ve TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KÖYCEĞİZ YAŞAR SEVİM PLAJ

Detaylı