ATAŞEHİR İN DEĞERİNE DEĞER KATTIK

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ATAŞEHİR İN DEĞERİNE DEĞER KATTIK"

Transkript

1

2

3 ATAŞEHİR İN DEĞERİNE DEĞER KATTIK 5 yıl önce sizlerle beraber Ataşehir de sıfırdan bir belediye kurduk. 400 bine yaklaşan nüfusu ile dört ayrı ilçe belediyesinden gelen, en az hizmet görmüş 17 mahallemizin sorumluluğunu üstlendik. Sizden aldığımız güç ve destekle kısa sürede büyük işler başardık. Ataşehir de hoşgörüye, gelişime, toplumsal dayanışmaya ve halkla bütünleşmeye dayanan katılımcı bir yönetim anlayışını hayata geçirdik. Belediye olarak hiçbir zaman, dil, din, ırk ve mezhep ayrımı yapmadık, yapmayacağız. Çünkü biz Ataşehir in yüzde yüzüyüz. 5 yıl boyunca altyapıdan sağlığa, parklardan çevreye, kültürden teknolojiye çok sayıda projeye imza attık. Ataşehir hizmetlerimizle hızlı bir kalkınma ve büyüme sürecine girdi. Son iki yılın en fazla değer kazanan ilçeleri sıralamasında, zirveyi kimseye bırakmadık. Ve bundan böyle de bırakmayacağız. Devam eden hizmetlerimiz ve kısa sürede hayata geçireceğimiz vizyon projelerimizle Ataşehir i bir gören, bir daha ayrılmak istemeyecek. Çünkü gelecek burada şekillenecek Şimdi 5 yıl öncesinin heyecanıyla önümüzdeki dönemi hayal etme vakti. Vatandaşlarımızın barınma ve sağlık ihtiyacı başta olmak üzere yaşam kalitelerini artıracağız. Yeşil ile iç içe, doğa ile dost Ataşehir i kültür, sanat ve sporun merkezi yapacağız. Birlikte kurduğumuz bu muhteşem ilçeyi büyütmek, değerini yüceltmek ve marka değerini arttırmak için aynı azim ve kararlılıkla göreve hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz. Desteğiniz en büyük gücümüzdür. Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

4

5 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ

6 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

7 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ ATAŞEHİR E YAKIŞAN BİR HİZMET BİNASI İNŞA ETTİK! ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI 32 Bin M 2 AKILLI TEKNOLOJİK ENGELLİ ve ÇEVRE DOSTU 7 Akıllı binamız kullandığı elektriğin %8 ini güneş enerjisinden üretiyor ve arıtma sistemiyle atık suyun geri dönüşümünü sağlıyor. Benzersiz teknolojik altyapımızla, internet üzerinden sunduğumuz e-belediye uygulamalarına 24 saat kesintisiz ulaşabilirsiniz.

8 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

9 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ DEMOKRASİYE YARAŞAN MECLİS BİNASI ATAŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS SALONU Küçükbakkalköy de bir alışveriş ve kültür merkezi inşa ettik. 60 bin m 2 lik binada Ataşehir Belediyesi Meclis Salonu, Evlendirme Kompleksi ile Cemal Süreya Etkinlik ve Sergi Salonu da bulunuyor. Ataşehir in en merkezi bölgesinde yer alan Belediye Meclis Salonumuz da tüm üyeler oturdukları yerden konuşma yapabiliyor ve oylarını elektronik ortamda kullanabiliyorlar. Ayrıca, söz alan her üyenin görüntüsü büyük ekrana yansıtılarak tüm izleyiciler tarafından izlenmesi sağlanıyor. Binada parti grupları, komisyonlar, muhtarlar, basın ve arşiv için de modern donanımlar bulunuyor. 9

10 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

11 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ GURURLUYUZ; ATAŞEHİR E YAKIŞANI YAPTIK ATAŞEHİR BELEDİYESİ NİKAH SALONU İlçemize kazandırmaktan gurur duyduğumuz hizmetlerimizden biri de Küçükbakkalköy de inşa ettiğimiz Nikah Salonu Kompleksi. Son derece modern ve şık tasarlanan Nikah Salonu Kompleksimiz de her gün onlarca çift mutluluğa evet diyor. 11 Kompleksimizde biri 400 kişilik olmak üzere, üç farklı evlendirme salonu ile gelin odaları bulunuyor. Profesyonel ses, ışık ve görüntü sistemleri ile donattığımız 400 kişilik büyük salonda konferans, konser ve tiyatro gibi farklı etkinliklere de ev sahipliği yapıyoruz.

12 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

13 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ İSTANBUL UN EN SAĞLIKLI İLÇESİ OLDUK! TÜRKAN SAYLAN TIP MERKEZİ SGK İLE ANLAŞMALI Yılda 200 bin Ataşehirli ye 1. Sınıf Sağlık Hizmeti sunuyoruz. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kulak - Burun - Boğaz Göz Hastalıkları İç Hastalıkları (Dahiliye) Kadın Hastalıkları Dermatoloji (Cildiye) Acil / Aile Hekimliği Ağız ve Diş Sağlığı Laboratuvar Mikrobiyoloji Biyokimya Radyoloji Evlilik Öncesi Danışmanlık 13

14 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

15 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ İSTANBUL UN EN SAĞLIKLI İLÇESİ OLDUK! ÜCRETSİZ ATAŞEHİR BELEDİYESİ SAĞLIK MERKEZİ Kadın ve Aile Sağlığı, Anne ve Çocuk Sağlığı, Ergenlik Çağı Fizyolojik ve Psikolojik Destek, Kemik Yoğunluğu Ölçümü alanlarında SGK lı olup olmadığına bakılmaksızın tüm Ataşehirliler e hizmet sunuyoruz. 15

16 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

17 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ İSTANBUL UN EN SAĞLIKLI İLÇESİ OLDUK! DOÇ. DR. BAHRİYE ÜÇOK HASTA KONUK EVİ Ataşehir de, İstanbul dışından gelen hasta ve yakınları için dört dörtlük bir konuk evi kurduk. 17 Özellikle kemoterapi, radyoterapi gören kanser hastalarına sağlıklı ve konforlu barınma olanağı sağlamanın gururunu yaşıyoruz.

18 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

19 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ İSTANBUL UN EN SAĞLIKLI İLÇESİ OLDUK! ÜCRETSİZ FERHATPAŞA SAĞLIK POLİKLİNİĞİ Ferhatpaşa da SGK lı olup olmadığına bakılmaksızın, herkesin yararlanabildiği bir sağlık polikliniğini hizmete açtık. Kadın doğum, Çocuk, Dâhiliye ve Ağız ve Diş Sağlığı hizmetleri sunuyoruz. 19

20 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

21 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ SİZ GELEMİYORSANIZ, BİZ GELİRİZ: EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ SOSYAL ALARM SİSTEMİ Engelli ya da 65 yaş üstü vatandaşlarımız evlerine kurduğumuz sosyal alarm sistemi ile sadece bir tuşa dokunarak, 7 gün 24 saat sağlık ve sosyal destek hizmetlerimizden ücretsiz olarak yararlanabiliyorlar. Ayrıca bu kapsamda vatandaşlarımıza evde muayene, hemşirelik ve kişisel bakım (kuaför, temizlik vb.) hizmetleri de sunuyoruz. 21 HASTA NAKİL AMBULANSI Engelli ve 65 yaş üstü yatalak, sedye ile taşınması gereken hastaların evden sağlık kurumuna, sağlık kurumundan evine ya da sağlık kuruluşundan sağlık kuruluşuna naklini gerçekleştiriyoruz.

22 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

23 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ SİZ GELEMİYORSANIZ, BİZ GELİRİZ: EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ UZMAN DOKTORLARIMIZ GÖREV BAŞINDA İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımız 7 gün 24 saat Tıbbi Danışmanlık hizmetimizden ücretsiz yararlanabiliyor. Her türlü sağlık sorununuz için Sağlık Hattımızı arayabilirsiniz. Sağlık Hattı: ACİL YARDIM AMBULANSIMIZ HİZMETİNİZDE Tüm Ataşehirlilere Dünya Sağlık Örgütü nün belirlediği acil durumlarda Acil Yardım Ambulansımız ücretsiz hizmet veriyor.

24 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

25 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ ATAŞEHİR DE KİMSE YALNIZ DEĞİL! ATAŞEHİR BELEDİYESİ AŞEVİ 365 GÜN KESİNTİSİZ HİZMET! Vatandaşlarımızın dar günlerinde yanlarındayız. Aşevimiz günde 8000 kap sıcak yemeği ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırıyor. Ayrıca çok sayıda aileye erzak, kırtasiye, hasta ve çocuk bezi yardımında da bulunuyoruz. 25 Gizlilik İlkesi: Yardımlarımızı reklam yapmadan, sivil araçlarla yapıyoruz. Amacımız kimsenin kendini mahcup hissetmemesi.

26 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

27 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ ATAŞEHİR DE KİMSE YALNIZ DEĞİL! DAR GELİRLİ VATANDAŞLARIMIZA ÜCRETSİZ İÇME SUYU DAĞITIYORUZ Temiz ve güvenilir içme suyu en temel sağlık ve insan hakkıdır. Sosyal demokrat belediyeciliğin bu ilkesiyle Ataşehir de yaşayan dar gelirli ve yoksul vatandaşlarımıza sağlıklı içme suyunu ücretsiz ulaştırıyoruz. ATAŞEHİR İÇİNDE ÜCRETSİZ TOPLU TAŞIMA OLANAĞI SAĞLIYORUZ 27 İlçemizde toplu ulaşımın olmadığı güzergâhlarda mahalleler arası ücretsiz ulaşım imkânı sunuyoruz. Ayrıca vatandaşlarımıza, çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler için ihtiyaç duyduklarında şehir içi ve şehir dışı ücretsiz araç desteği veriyoruz.

28 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

29 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ ESATPAŞA TAZİYE EVİ FERHATPAŞA TAZİYE EVİ ACINIZ ACIMIZDIR Dar gelirli, kalabalık nüfusa sahip ve küçük konutlarda yaşayan Ataşehirli ailelerin acılı günlerinde taziyeleri kabul edebilmelerini, misafirlerine ikramlarını rahatça yapabilmelerini sağlamak için taziye evleri kuruyoruz. Esatpaşa dan sonra ikinci taziye evimizi Ferhatpaşa da hizmete açıyoruz. 29 Acılı günlerinizde Taziye Evimizde buluşuyor, taziye yemeklerimizi ve dualarımızı paylaşıyoruz.

30 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

31 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ ATAŞEHİR DE KİMSE YALNIZ DEĞİL! ATAŞEHİR BELEDİYESİ KADIN KONUK EVİ Zor durumda kalan, şiddet gören ya da kimsesi olmayan kadın ve çocuklarımıza da kucak açtık. Türkiye nin 2. Ruhsatlı Kadın Konuk Evi olan Ataşehir Belediyesi Kadın Konuk Evi nde kadınlarımıza; 31 Kabul ve barınma, Psiko - sosyal destek ve rehabilitasyon ile Eğitim hizmetleri sunuyoruz.

32 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

33 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ ÜCRETSİZ ULAŞIM SERVİSİ SUNAN TEK ÖĞRENCİ KONUK EVİ ATAŞEHİR BELEDİYESİ KIZ ÖĞRENCİ KONUK EVİ Ataşehir Belediyesi Kız Öğrenci Konuk Evi nde misafirlerimizi yuva sıcaklığında ağırlıyoruz. Depreme dayanıklı, güvenli bir binaya sahip Kız Öğrenci Konuk Evimiz; öğrenci kapasitesi, 2, 3, 4, 6 kişilik odaları, 24 saat sıcak su, güvenlik ve İnternet olanakları ile öne çıkıyor.

34 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

35 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ ATAEVLERİMİZLE YANIBAŞINIZDAYIZ Ataevleri adını verdiğimiz Sosyal Hizmet Merkezlerimiz de 7 den 70 e tüm Ataşehirlere ücretsiz kültür, sanat, spor eğitimleri veriyoruz. Çocuklarımıza, gençlerimize etüt destekleri ve ihtiyaç duyduklarında psiko-sosyal danışmanlık hizmetleri de sunuyoruz. İnönü Ataevi Aşık Veysel Ataevi Mustafa Kemal Ataevi Yeni Çamlıca Ataevi Kayışdağı Lions Ataevi Ferhatpaşa Ataevi 30 Ağustos Ataevi 35

36 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

37 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ GENÇLİK MERKEZLERİMİZİ GENÇLERİMİZLE BİRLİKTE YÖNETİYORUZ FERHATPAŞA GENÇLİK MERKEZİ İÇERENKÖY GENÇLİK MERKEZİ İstiyoruz ki gençlerimiz, birlikte üretebildikleri, kaliteli vakit geçirebildikleri ortamlara sahip olsunlar. Bu amaçla gençlerimizin kültürel ve sosyal açıdan gelişimlerinin desteklendiği, hayat becerilerinin kazandırıldığı gençlik merkezleri kuruyoruz. Gençlik merkezlerimizden ilkini yıllarca belediyeler tarafından ihmal edilmiş Ferhatpaşa Mahallemiz de hayata geçirdik. Ferhatpaşa Gençlik Merkezi nde üniversiteye hazırlanan öğrencilerimize dönük etüt ve ders desteklerinin yanı sıra; çeşitli dallarda sanat eğitimleri, satranç, gezi gibi kulüp faaliyetleri ile temel bilgisayar kullanımı gibi destekler sunuyoruz. Çok kısa bir süre sonra gençlik merkezlerimizin ikincisini İçerenköy de hizmete açacağız. 37

38 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

39 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ İŞSİZLİK KADER DEĞİL! ATAŞEHİR BELEDİYESİ MESLEK EDİNDİRME MERKEZİ (ATAMEM) Herkesin bir mesleği olsun diye Ataşehir Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi ni kurduk. Merkemizde; Kuaförlük, Aşçılık, Bilgisayar destekli muhasebe, Web tasarımı, El sanatları, İngilizce dil kursları düzenliyor ve sertifika alanların aktif çalışma hayatına katılmalarını sağlıyoruz. 39

40 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

41 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ ENGELSİZ BİR ATAŞEHİR İÇİN EL ELE VERDİK TÜRKİYE İŞİTME VE KONUŞMA REHABİLİTASYON VAKFI Başta çocuklar olmak üzere işitme engelli vatandaşlarımızın sosyal ve işitsel eğitim almalarını sağlamak amacıyla Batı Ataşehir de bir bina inşa ettik. Bu binada Türkiye İşitme ve Konuşma Rehabilitasyon Vakfı (TİV) ile ortak çalışmalar yürütüyoruz. 41 Proje kapsamında; İşitme engelli çocuklara bireysel ve okul öncesi grup eğitimleri, Haftanın belirli saatlerinde ritim, resim, dans, yüzme ve at binme gibi geliştirici eğitimler veriyoruz.

42 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

43 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ ENGELSİZ BİR ATAŞEHİR İÇİN EL ELE VERDİK DÜŞLER AKADEMİSİ Engelli ve sosyal dezavantajlı vatandaşlarımızın sanat yoluyla yaşama katılmalarını sağlamak amacıyla Düşler Akademisi ile işbirliği yaptık. Türkiye Vodafone Vakfı, Birleşmiş Milletler ve DPT tarafından desteklenen Herkes için sanat sloganı ile yürüttüğümüz proje kapsamında öğrencilerimiz; 43 Vokal Ritim Dans Film Fotoğraf DJ Enstrüman Resim Tasarım atölyelerinden ve Kişisel gelişim Motivasyon aktivitelerinden faydalanıyorlar.

44 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

45 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ ATAŞEHİR İ SOKAK SOKAK YENİLEDİK! ALT VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARIMIZ Sizlerin verdiği destekle 5 yıldır Ataşehir de hizmet veriyoruz. Önceliğimizi mahallelerimizdeki alt yapı sorunlarına verdik. Sokaklarımızı çamurdan, çukurdan kurtardık. Bu kapsamda yağmur suyu sorununu çözdük. İnşa ettiğimiz yağmur suyu hatlarını ana taşıyıcı kanallara bağladık, böylece su taşkınlarının önüne geçtik. 400 BİN TON ASFALT DÖKTÜK 390 BİN M 2 PARKE TAŞI DÖŞEDİK 225 BİN M 2 TRETUVAR 184 BİN M BORDÜR 60 KM TOPLAYICI ve TAŞIYICI YAĞMUR SUYU KANALI İNŞA ETTİK! 45

46 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

47 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ ATAŞEHİR CADDE CADDE GÜZELLEŞİYOR ALT VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARIMIZ Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından başladığımız üst yapı çalışmaları kapsamında cadde ve sokaklarımızı daha yaşanılabilir yapılara kavuşturduk. Meydanı ve bulvarı olmayan ilçemizde meydanlar ve bulvarlar kazandırmak için Prestij Cadde yapımlarına başladık. 1 yayalaştırma, 1 bulvar düzenlemesi olmak üzere 16 caddemizde kent meydanı düzenlemesi yaptık. Prestij Cadde düzenleme projeleri ile Ataşehir, yepyeni yaşam alanlarına kavuştu. 47

48 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

49 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ ATAŞEHİR İN ULAŞIM PLANINI HAZIRLADIK! Ataşehir 3 farklı ilçe ile bir beldeden gelen 17 mahalleden oluşuyor. Bu nedenle ilçemizde entegre bir ulaşım sistemi bulunmuyor. İmar bütünlüğü de bulunmadığı için cadde ve sokakların genişlikleri de her mahallede farklılıklar gösteriyor. Bildiğiniz gibi İstanbul da ulaşım ile ilgili tüm planlama ve uygulama yetkisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi ne ait. Ancak biz görev alanımızda olmamasına rağmen ilçemizin tümünü kapsayacak şekilde bir Ulaşım Planı hazırladık. Bu planı uygulanmasını sağlamak üzere İBB Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü nün onayına sunduk. Ataşehir Ulaşım Planı 2014 Yılı Ocak ayında söz konusu kurum tarafından onaylandı. Önümüzdeki Nisan ayından itibaren plan uygulamaları aşama aşama hayata geçecek. Bu sayede Ataşehir trafiğinde aşamalı bir şekilde rahatlamalar olacak. 49 Örneğin bölgemizde TOKİ uygulama alanında kalan alanlarda yapılan inşaatların hafriyatlarının taşınacağı güzergahlar İBB ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından belirleniyor ve bu konuda belediyemizin herhangi bir tasarruf yetkisi bulunmuyor. Ataşehir Ulaşım Planı çerçevesinde Nisan ayından itibaren bölgemizin önemli ulaşım akslarına belirli saatler dışında ağır tonajlı hafriyat kamyonlarının girmesi yasaklanacak. Bu plan sayesinde ilçemizde trafik sinyalizasyon lambalarının süresi, tek ve çift yön uygulamaları, parklanma gibi çok sayıda probleme çözüm üretmeye başlamış olacağız.

50 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

51 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ ATAŞEHİR DE YEŞİL BİR DÜNYA KURDUK! 1 M 2 YEŞİL ALANI BİLE İMARA AÇMADIK Plansız kentleşme İstanbul başta olmak üzere tüm kentlerimizi betonlaştırırken biz, Ataşehir de 1 m 2 yeşil alanı bile imara açmadık da Ataşehir Belediyesi olarak diğer ilçe belediyelerinden devir aldığımız yeşil alan miktarı m 2 iken, 5 yılda bu alanı m 2 ye çıkardık. Böylece ilçemizdeki kişi başına düşen yeşil alan miktarı İstanbul daki en yüksek değerlerden biri olan 4,25 m² ye ulaştı. 51

52 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

53 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ ÇEVRE KONUSUNDA EN BİLİNÇLİ İLÇEYİZ BİZİM PROJEMİZİ TÜM TÜRKİYE KUCAKLADI: MAVİ KAPAK KAMPANYASI Belediye olarak Yeşil düşünüyor, yeşil yaşıyoruz! Çevreye ve doğaya duyarlı kampanyalarımızla Türkiye ye örnek oluyoruz. Mavi Kapak Kampanyası ile 200 ton kapak topladık, 3000 tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. 53 Ayrıca; 73 bin 604 ton ambalaj 16 bin 301 kg pil 380 ton bitkisel yağ 710 ton motor yağı 9 bin 225 kg elektronik atığı topladık.

54 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

55 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ ÇEVRE KONUSUNDA EN BİLİNÇLİ İLÇEYİZ ÇÖPLERİMİZ BİLE ÇİÇEK AÇTI KentPlus Ada da proje ortaklarımızla birlikte Çöpler Çiçek Olsun adını verdiğimiz yeni bir kampanya başlattık. Evsel atıkların organik kısımlarını ayrıştırarak bahçemiz ve saksılarımızda kullanılacak gübreyi artık kendi çöplerimizden elde ediyoruz. 55

56 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

57 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ ÇEVRE KONUSUNDA EN BİLİNÇLİ İLÇEYİZ PLASTİĞE HAYIR DEDİK 01 Mayıs 2013 itibariyle Ataşehir de plastik torba kullanımına son verdik. Ataşehir deki tüm işletmeler artık yeniden kullanılabilir nitelikteki file, bez torba, kese kâğıdı ile çevre dostu biyobozunur poşet kullanıyor. Pes Doğrusu, Bez Doğrusu sloganı ile başlattığımız kampanyamıza halkımızın desteğini almak için çeşitli tanıtım ve hediye kampanyaları da düzenledik. 57

58 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ESKİ YENİ

59 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ DAHA TEMİZ, DAHA GÜZEL BİR ATAŞEHİR İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ ÇÖPLERİ YER ALTINA ALIYORUZ Ataşehir de vatandaşlarımızın daha temiz, sağlıklı bir çevreye sahip olmaları için, pek çok noktaya, kapalı ve sağlam mekanizmasıyla koku ve çöp sızıntısını önleyen yer altı konteynerleri yerleştiriyoruz. Türkiye genelinin üzerine çıkarak, ilçemizin yüzde 30 una yer altı konteynerleri yerleştirdik. 2 yıl içerisinde tüm Ataşehir de bu sisteme geçmeyi hedefliyoruz. 59 RENGARENK, ESTETİK SOKAKLAR İlçemizde görüntü kirliliği oluşturan trafolara cephe giydirmesi yaparak kent estetiği ile uyumlu hale getiriyoruz. Şimdiye kadar 100 tane trafoyu renklendirdik. Önümüzdeki 1 yıl içerisinde Ataşehir deki tüm trafoları kent estetiğine yaraşır görünüme ulaştıracağız.

60 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

61 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ AFETLERE KARŞI HAZIRLIKLIYIZ ATAŞEHİR BELEDİYESİ AKUT ÖZEL AFET EĞİTİM VE ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ Göreve geldiğimizden bu yana doğal afetlere karşı projeler hazırlıyor ve bu konuda en yetkin kurumlarla iş birlikleri gerçekleştiriyoruz. AKUT ile birlikte Türkiye nin ilk Özel Afet Eğitim ve Araştırma Enstitüsü nü Ataşehir de kurduk. Enstitümüz, deprem ve sel gibi afetlerin zararlarının azaltılması yönünde bilimsel araştırmalar yapıyor ve profesyonel arama-kurtarma ekipleri yetiştiriyor. Ayrıca Ataşehir de öğrenciye ve site yöneticilerine temel afet bilinci eğitimleri verdik ve vermeye devam ediyoruz. 61

62 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

63 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ AFETLERE KARŞI HAZIRLIKLIYIZ AFET KOORDİNASYON MERKEZİ (AKOM) Olası her türlü afet ve acil durumda afetin öncesinden bitimine kadar geçen sürede, afetin en az zararla atlatılmasını sağlamak amacıyla Afet Koordinasyon Merkezi ni (AKOM) hayata geçirdik. AKOM un ilk çalışmalarından biri, GIS (Geographic Information System) tabanlı Ataşehir Afet Bilgi Sistemi (ABİS) oldu. Bu sistemi üzerinden paylaşıyoruz. ABİS ile ilçeye ait afet planları ve jeoloji haritaları görüntülenip, en kısa yol analizleri yapılabiliyor. 63

64 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

65 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ KÜLTÜR ve SANATIN ADRESİYİZ SANAT EĞİTİMLERİNİ MAHALLELERİMİZE GETİRİYORUZ Başta çocuklar ve gençler olmak üzere 7 den 70 e tüm Ataşehirliler in ilgi duydukları sanat eğitimlerini ücretsiz almaları için kurslar düzenliyoruz. Yılda 12 bin öğrencimiz ücretsiz kültür ve sanat eğitimlerimizden yararlanıyor. 65 Eğitimlerimizden faydalanan kursiyerlerimizden oluşan gruplarla Çocuk Orkestrası, Halk Oyunları, Perküsyon ve Halk Müziği topluluklarımızı kurduk. Halk Oyunları ve Perküsyon topluluklarımız şimdiden uluslararası başarılara imza atıyor.

66 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

67 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ KÜLTÜR ve SANATIN ADRESİYİZ EN GÜZEL OYUNLARI ATAŞEHİR E TAŞIYORUZ Ataşehirliler in ücretsiz olarak tiyatro izlemelerini sağlayarak, toplumun ortak değerlerini güçlendirmek ve kentsel yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla her yıl geleneksel olarak tiyatro festivalleri düzenliyoruz. Yetişkinler ve çocuklar için ayrı ayrı organize etiğimiz festivallerde, vatandaşlarımız birbirinden ünlü tiyatro sanatçılarını canlı izleme şansına sahip oluyorlar. İlk hizmet dönemimizde 200 Bine yakın Ataşehirli yi en güzel tiyatro oyunları ile ücretsiz buluşturduk! 67

68 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

69 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ KÜLTÜR ve SANATIN ADRESİYİZ SEVİNCİMİZ DE TÜRKÜDÜR BİZİM HÜZNÜMÜZ DE KARDEŞ KÜLTÜRLERİN FESTİVALİ Kardeş Kültürlerin Festivali nde her yıl ilçemizde ünlü yıldızları ağırlıyor, milyonlarca vatandaşımızla birlikte kardeşlik türküleri söylüyoruz. Geleneksel hale gelen festivalimizde birbirinden ünlü sanatçıları ve müzik gruplarını Ataşehirliler le buluşturuyoruz. Kardeş Kültürlerin Festivali nde 2 Milyona yakın Ataşehirli ile birlikte türküler, şarkılar söyledik... 69

70 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

71 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ KÜLTÜR ve SANATIN ADRESİYİZ USTALAR ATAŞEHİR E SES VERİYOR Bülent Ortaçgil, İdil Biret, Kerem Görsev, Erkan Oğur, Hüsnü Şenlendirici ve Fahir Atakoğlu gibi uluslararası sanatçılarımızı Ataşehirliler ile ücretsiz buluşturuyoruz. 71

72 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

73 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ KÜLTÜR ve SANATIN ADRESİYİZ CEMAL SÜREYA ETKİNLİK ve SERGİ SALONU Küçükbakkalköy de bulunan salonumuz Büyük şair Cemal Süreya nın ismini taşıyor. Gelişmiş ses ve ışık sistemiyle donatılmış etkinlik salonu 150 kişilik oturma kapasitesine sahip. Merkezimiz ayrıca geniş fuayesi ile çok sayıda tiyatro, panel, müzik dinletisi vb. etkinliklere ev sahipliği yapıyor. 73

74 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

75 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ SPORDA ÖNCELİĞİ KADINLARA VERDİK! ATAŞEHİR BELEDİYESİ KADIN FUTBOL TAKIMI Ataşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımımız, kadın futbolunun en üst ligi olan 1.Lig de ve sezon şampiyonu oldu. Ülkemizi Avrupa Kadınlar Şampiyonlar Ligi nde temsil etti sezonunu ise ikincilikle tamamladı sezonunun ilk yarısını da birincilikle tamamlayan takımımız bu yıl da şampiyonluğu hedefliyor. 75

76 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

77 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ SPORDA ÖNCELİĞİ KADINLARA VERDİK! ATAŞEHİR BELEDİYESİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI Kurulduğu ilk yıl Bölgesel Lig den 3. Lig e, ardından 2. Lig e çıkan Ataşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımımız bu sezon da başarıyla mücadelesine devam ediyor. 77

78 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

79 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ GENÇ SPORCULAR YETİŞTİRİYORUZ ÜCRETSİZ SPOR KURSLARI Çocuklarımızı sporla tanıştırmak ve sporcu bir gençlik yetiştirmek için ücretsiz kurslar düzenliyoruz. 5 yıl boyunca on binlerce çocuğumuz ücretsiz olarak bu kurslarımızda spor yapma olanağı buldular. Çocuklarımız için yıl boyunca; Basketbol Futbol Tekvando Jimnastik Tenis Voleybol Kick Boks Yüzme alanlarında eğitimler veriyoruz. Kadınlara yönelik ise ücretsiz Fitness Programı ile yaz mevsiminde yüzme kursları düzenliyoruz. Ayrıca Ataşehirliler parklarımızda bahar ve yaz aylarında uzman hocalar eşliğinde sabah sporu yapma imkânı buluyorlar. 79

80 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

81 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ İBADETHANELERİMİZE GÖZÜMÜZ GİBİ BAKIYORUZ BİZİM BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZDA DİN, DİL, IRK, KÜLTÜR ve MEZHEP FARKI OLMADI, OLMAYACAK! 81 Tüm ibadethanelerimize yıl boyunca temizlik, hijyen, bakım ve onarım desteği veriyoruz.

82 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

83 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ TÜM CANLAR KUTSALDIR BİZİM İÇİN ONLAR BİZİM CAN DOSTUMUZ! Ataşehirimiz de bizlerle birlikte yaşayan can dostlarımızı unutmuyor, onların yaşamlarını bir nebze de olsa kolaylaştırabilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. 83 SU İSTASYONLARI CAN DOSTUM NAKİL AMBULANSI KEDİ EVLERİ hizmetleri ile can dostlarımızın her zaman yanındayız.

84 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

85 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER! KÜÇÜKBAKKALKÖY YARI KAPALI PAZAR ALANI Ataşehir de alışveriş yapmak artık daha keyifli. Vatandaşlarımız bir yandan en taze meyve ve sebzelere uygun fiyatlardan ulaşırken diğer yandan da kafeteryalarda yorgunluklarını atıp, komşuları ile bir araya gelebiliyorlar m 2 alana inşa edilen çok amaçlı, yarı kapalı pazar alanımızda; Zabıta, Sağlık birimleri, Mescit, Bebek bakım ünitesi, Erkek-kadın WC, Dinlenme alanları ile Açık otopark alanı bulunuyor. 85 Otomatik yangın söndürme sistemi bulunan alan kamera sistemi ile sürekli olarak izleniyor. Ayrıca dijital ekranlar ile vatandaşlarımıza sürekli olarak bilgilendirmeler yapılıyor.

86 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

87 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ ZORLAŞTIRMIYOR, KOLAYLAŞTIRIYORUZ YENİŞEHİR HİZMET MERKEZİ Ülkemizde ilk kez bir mahalle halkı ihtiyaç duyduğu tüm kamu ve sağlık hizmetlerine tek bir merkezden ulaşabiliyor. Bu ay hizmete giren Yenişehir Hizmet Merkezi nde Belediye Birimleri, Sağlık Ocağı, PTT Bank, İSKİ, İGDAŞ, AYEDAŞ, Muhtarlık bir arada. Yenişehirliler ihtiyaç duydukları çok sayıda hizmete ve mahallemizin en merkezi noktasında ulaşabiliyor. Türkiye deki tüm kamu birimlerinin örnek alması gereken bu projeyi Ataşehir de hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 87

88

89 DEVAM EDEN PROJELERİMİZ

90 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

91 DEVAM EDEN PROJELERİMİZ YERİNDE KENTSEL DÖNÜŞÜM EMEKEVLER PROJESİ (1500 KONUT) Belediyemizin güvencesiyle Emekevler de Ataşehirlilere güvenli, huzurlu, kusursuz bir gelecek inşa ediyoruz. Üstelik; vatandaşlarımızı komşularından ayırmadan, çocuklarımızı arkadaşlarından koparmadan dönüşümü yerinde sağlıyoruz. 20 YIL VADE AYLIK TL LİK TAKSİTLERLE YÜZME HAVUZU FITNESS SALONU GÜVENLİ OYUN PARKLARI KAPALI ve AÇIK OTO PARKLARI ile lüks konut olarak tasarlanan sağlıklı yaşam alanları oluşturuyoruz. 91

92 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

93 DEVAM EDEN PROJELERİMİZ KÜLTÜR VE SANATIN KALBİ ATAŞEHİR DE ATIYOR Ataşehir i müziğin, resmin, tiyatronun, dansın hayat bulduğu, capcanlı bir yaşam alanı haline getirmeyi hedefliyoruz. Bu amaçla ilçemizde üç kültür kompleksi inşa ediyoruz. İddia ediyoruz, yeni kültür merkezlerimiz açıldığında Ataşehir, İstanbul un kültür ve sanat haritasının kavşak noktalarından biri olacak. 93

94 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

95 DEVAM EDEN PROJELERİMİZ KÜLTÜR VE SANATIN KALBİ ATAŞEHİR DE ATIYOR İÇERENKÖY KEMAL SUNAL KÜLTÜR MERKEZİ Unutulmaz oyuncu Kemal Sunal ın ismini taşıyan kültür merkezimiz 23 bin m 2 alan üzerine inşa ediliyor. Yapımı bu yıl tamamlanacak olan Kemal Sunal Kültür Merkezi; ücretsiz film, tiyatro ve dans gösterilerine ev sahipliği yapacak. Konferans salonlarımızda düşün ve sanat yaşamımıza yön verecek toplantılar organize edilecek. Çok amaçlı salonlarımızda sivil toplum örgütleri etkinliklerini sergileyebilecek. Amatör ve profesyonel müzisyenler prova odalarında özgürce müzik yapabilecek. Klasik kütüphanelerin yanı sıra görme engelliler için sesli kütüphane, ayrıca elektronik kütüphane kuracağız. Kapalı otoparkı da olan bu merkezimiz trafik açısından da bölgeye nefes aldıracak. Kültür Merkezi nde, ismini aldığı usta oyuncu Kemal Sunal için bir anma müzesi de bulunacak. Ayrıca merkezimizde belediye hizmet birimleri de yer alacak. 95

96 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

97 DEVAM EDEN PROJELERİMİZ KÜLTÜR VE SANATIN KALBİ ATAŞEHİR DE ATIYOR ÖRNEK MAHALLESİ MUSTAFA SAFFET KÜLTÜR MERKEZİ Çok yakında hizmete girecek olan Örnek Mahallesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi, Şehit Cahar Dudayev Caddesi üzerinde yer alıyor. 10 bin m 2 alan üzerine inşa edilen bina 6 kattan oluşuyor. Engelli vatandaşlarımızın da kolaylıkla yararlanabileceği donanıma sahip kültür merkezimizde, tiyatro ve sinema salonlarının yanı sıra çok amaçlı salon, kafe ve derslikler bulunuyor. Mustafa Saffet Kültür Merkezi nde ayrıca, çocuk atölyeleri - derslikler - müzik, dans & prova stüdyoları - idare ofisleri - kapalı otopark da yer alıyor. 97

98 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

99 DEVAM EDEN PROJELERİMİZ KÜLTÜR VE SANATIN KALBİ ATAŞEHİR DE ATIYOR İÇERENKÖY NEŞET ERTAŞ KÜLTÜR EVİ İçerenköy deki ikinci kültür projemiz Abdallık geleneğinin son temsilcisi, 2012 yılında kaybettiğimiz ünlü ozanımız Neşet Ertaş ın adını taşıyor. Alanaldı Caddesi üzerinde yer alan kültür merkezi m 2 alan üzerine inşa ediliyor. 99 Görme engelli kitaplığı, sergi satış üniteleri, tiyatro sinema salonları ve çok amaçlı salon gibi mekânların bulunacağı kültür merkezimiz bu yıl hizmet vermeye başlayacak.

100

101 YAPILACAK PROJELERİMİZ

102 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ATAPARK

Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister.

Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister. Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister. Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ADİL EŞİTLİKÇİ İNSANA SAYGILI DOĞA DOSTU ŞEFFAF ÜRETKEN KATILIMCI Bundan 5 yıl önce

Detaylı

Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister.

Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister. Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister. Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ADİL EŞİTLİKÇİ İNSANA SAYGILI DOĞA DOSTU ŞEFFAF ÜRETKEN KATILIMCI Bundan 5 yıl önce

Detaylı

Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister.

Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister. Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister. Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ADİL EŞİTLİKÇİ İNSANA SAYGILI DOĞA DOSTU ŞEFFAF ÜRETKEN KATILIMCI Bundan 5 yıl önce

Detaylı

Yeni Bir Heyecanla, Yeniden...

Yeni Bir Heyecanla, Yeniden... Yeni Bir Heyecanla, Yeniden... Üsküdar Belediye Başkan Yardımcılığı görevi ile geçen on yıllık sürede güzel ilçemize altyapıdan yeşil alan ve çocuk parklarına, kültürden sanata, eğitimden kentleşmeye,

Detaylı

EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU!

EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU! Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ADİL EŞİTLİKÇİ İNSANA SAYGILI DOĞA DOSTU ŞEFFAF ÜRETKEN KATILIMCI EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU! ATAŞEHİR DE BATTAL İLGEZDİ İLE DEVAM; ÇÜNKÜ ATAŞEHİR İN DEĞERİNE

Detaylı

EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU!

EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU! Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ADİL EŞİTLİKÇİ İNSANA SAYGILI DOĞA DOSTU ŞEFFAF ÜRETKEN KATILIMCI EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU! ATAŞEHİR DE BATTAL İLGEZDİ İLE DEVAM; ÇÜNKÜ ATAŞEHİR İN DEĞERİNE

Detaylı

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü City Forever, Beylikdüzü Konut Sayısı: 171 Dükkan - Mağaza Sayısı: 15 Proje Özellikleri: City Forever da, yeşil alanlar, yüzme havuzu, sağlıklı yaşam ve spor merkezi, iki katlı kapalı otopark, çocuk oyun

Detaylı

Yeni Bir Heyecanla, Yeniden...

Yeni Bir Heyecanla, Yeniden... Yeni Bir Heyecanla, Yeniden... Üsküdar Belediye Başkan Yardımcılığı görevi ile geçen on yıllık sürede güzel ilçemize altyapıdan yeşil alan ve çocuk parklarına, kültürden sanata, eğitimden kentleşmeye,

Detaylı

Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU!

Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU! Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU! Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ATAŞEHİR DE BATTAL İLGEZDİ İLE DEVAM; ÇÜNKÜ ATAŞEHİR İN DEĞERİNE DEĞER KATTIK Bundan

Detaylı

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM!

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM. GERİ KALAN HER ŞEY SİZİN. İhlas Yapı nın Ispartakule de Bizim Evler 1 le başlayan ve Bizim Evler 6 ile 5.000 konutu bulan masalsı yolculuğu,

Detaylı

www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı

www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı İlçemizde; kişi başına düşen 0.2 metrekarelik yeşil alan miktarını

Detaylı

Zeytinburnu Belediyesi

Zeytinburnu Belediyesi Zeytinburnu Belediyesi Açılış ve Temel Atma Töreni Yapılacak Hizmetlerimiz Toplam 748.151.280 TL Yatırım zeytinburnu.istanbul 444 1984 Sayın Abdulkerim TAŞ T.C. Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Projelerimizin

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU!

Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU! Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU! Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ADİL EŞİTLİKÇİ İNSANA SAYGILI DOĞA DOSTU ŞEFFAF ÜRETKEN KATILIMCI ATAŞEHİR DE BATTAL

Detaylı

www.byminsaat.com.tr rüya sehir

www.byminsaat.com.tr rüya sehir www.byminsaat.com.tr rüya sehir RÜYA ŞEHİR KAPILARINI AÇIYOR Hayalinizdeki konforlu, huzurlu ve eğlenceli yaşam standartını RÜYA ŞEHİR de bulacaksınız. Her yaş grubundan çocuğun güven içinde oynayacağı

Detaylı

Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU!

Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU! Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU! Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ADİL EŞİTLİKÇİ İNSANA SAYGILI DOĞA DOSTU ŞEFFAF ÜRETKEN KATILIMCI ATAŞEHİR DE BATTAL

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL VE SPOR ÇAĞI

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL VE SPOR ÇAĞI IN SOSYAL VE SPOR ÇAĞI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İnsan ve kalkınma odaklı projelerimizle Altındağ ın geleceğini de inşa edeceğiz ŞİARIMIZ; Milletimizin

Detaylı

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ MSY Yapı olarak 12 yıl önce kurduğumuz hayallerin, attığımız adımların gururunu; ellinin üzerinde projemiz, bini aşkın konut satışımızla yaşıyoruz. Kaliteli ve modern yaşamı evlerimize,

Detaylı

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ!

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! EĞİTİMİN ALTIN MARKASINDA BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! %100 ÖĞRENİM BURSU FIRSATI ANADOLU LİSESİ TEOG PUANINLA SÜRESİZ BURS KAZAN! GELECEĞE GÜÇLÜ BAŞLA! EN İYİSİNİ SEÇ, DOĞRU KARAR VER ŞANSA İHTİYACIN YOK EĞİTİME

Detaylı

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Güçlü ve güvenilir bir isim... 2 yarınları görmek... Yarınları görmek,yaşanaçak eserler ortaya koymak ve bu eserlere sahip çıkmak. Sadece bir proje yapmak değil asıl olan, sizinle beraber yaşayan,doğaya ve size saygılı eserler ortaya

Detaylı

1) ATAŞEHİR KONGRE MERKEZİ PROJESİ

1) ATAŞEHİR KONGRE MERKEZİ PROJESİ 1) ATAŞEHİR KONGRE MERKEZİ PROJESİ PARSEL ALANI : 15.225 m² OTOPARK TABAN OTURUMU : 13.342 m² KONGRE MERKEZİ TABAN OTURUMU : 6764 m² YAPI İNŞAAT ALANI : 61.706 m² PROJENİN AMACI: İstanbul un 2010 Kültür

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK VE BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI:

Detaylı

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın çalışıyoruz.

Detaylı

geleceğinize DEĞECEK

geleceğinize DEĞECEK geleceğinize DEĞECEK FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın

Detaylı

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 75 info@emlakkonut.com.tr ı www.emlakkonut.com.tr Mahalle

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 133 134 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI

Detaylı

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 TARİHÇE:Ergene nin köylerindendir. Tipik Trakya köy yerleşimi özellikleri göstermektedir. 19. Yy sonu 20. Yy başından itibaren

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz Stillistanbul Sabiha gökçen Hava Limanı Neomarin AVM Pendik Marina Divan Otel Modern istanbul un Kalbindeyiz Okan üniversitesi Via Port Alışveriş Merkezi istanbul Park F1 Pisti Koç Lisesi Teknopark Sabancı

Detaylı

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam www.metsannexus.com METSAN NEXUS BİR PROJESİDİR Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam tarzını

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 91 92 Elektrik, Elektronik, Bilgisayar ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK, BİLGİSAYAR ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS

Detaylı

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL ÇAĞI

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL ÇAĞI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI IN SOSYAL ÇAĞI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İnsan ve kalkınma odaklı projelerimizle Altındağ ın geleceğini de inşa edeceğiz ŞİARIMIZ; Milletimizin hizmetkarıyız.

Detaylı

Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam.

Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam. Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam. Kartal ın hayata bakış açısı değişiyor... Hayat yeni bir anlam kazanıyor. 01 Rezidans yaşamının ışıltılı dünyası içinde, tüm ayrıcalıkların elinizin

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 121 122 Elektrik, Elektronik ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI SINIFLAR

Detaylı

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın!

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın! Bir projesidir. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor GENEL BAKIŞ Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın! Ankara nın en temiz havasına sahip Göksu Gölü ne komşu olarak yarınınıza

Detaylı

www.asiyanyalincak.com Kuş yuvası sıcaklığında modern mimari Deniz esintisinin doğaya karıştığı yerdedir Aşiyan Yalıncak Güzel şehir Trabzon da hayat bulan proje Boztepe Grup İnşaat güvencesiyle kapılarını

Detaylı

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI IN AİLE ÇAĞI ŞİARIMIZ; Milletimizin hizmetkarıyız. Her ne yaparsak önce milletimizle istişarede bulunacağız ve ortak akılla hareket edeceğiz. Altındağ da hiçbir

Detaylı

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama Yaşamın Rengi Yaşamın Rengi Tasarım & Basım : Demirkolbasim.com Topraktan Yaşama Seydioğlu Grup Yatırım A.Ş. Merkez Ofis Tel : 0216 307 61 96 Fax : 0216 307 61 97 Adres : Velibaba mah.dolayoba Cad. Tolga

Detaylı

Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız. Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister.

Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız. Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister. Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister. Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ADİL EŞİTLİKÇİ İNSANA SAYGILI DOĞA DOSTU

Detaylı

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler Aradığınız; modern mimarisiyle göz alıcı, merkezi konumda ve kalabalıktan uzakta bir ev ise, Flex tam da size göre! Caddeye Flex İvmesi Kendi sosyal yapısını zemin

Detaylı

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com F&H Y PI BURJ ANTEP Adres : Zübeyde Hanım bul. Masal Park karşısı No:38 GAZİANTEP Tel : +90 342 322 43 00 (3 hat) Fax : +90 342 322 43 03 E-mail : info@fhyapi.com www.burjantep.com BurjAntep Bir Fh Yapı

Detaylı

WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ ~ EMLAK 34 ~ Telefon:212-875 30 40 www.emlak34.com.tr. İlan No:f-321780-285 Referans No:WS-111

WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ ~ EMLAK 34 ~ Telefon:212-875 30 40 www.emlak34.com.tr. İlan No:f-321780-285 Referans No:WS-111 I WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ Satılık - Apartman Dairesi 9,011,111 TL 169 m2 İstanbul / Beylikdüzü Oda Sayısı : 3 KADİR ÖZEL Telefon 212-875 55 57 Salon Sayısı : 1 Banyo Sayısı : 2 Yapının Şekli

Detaylı

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE GÜÇLÜ İNŞAAT A.Ş. Temelleri 1991 yılında atılan Güçlü İnşaat, bugün ana müteahhit ve yatırımcı olarak Amerika dan, Afrika ya kadar geniş bir coğrafyada faaliyet gösteriyor. Güçlü İnşaat A.Ş., bilgi ve

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi Farkındalık Yaratacak

Detaylı

TUVAL GARDEN, bir TPD GRUP Projesidir.

TUVAL GARDEN, bir TPD GRUP Projesidir. TUVAL GARDEN, bir TPD GRUP Projesidir. TPD GRUP Köklerine bağlı, geleneksel değerlerini çağımız gerekleriyle harmanlamış, her geçen gün daha da profesyonelleşen, yaptığı işi en iyi şekilde bitirmeye çabalayan,

Detaylı

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Silivri Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Yapı sektöründeki teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri takip eden Yazıcı Yapı, çevreye saygılı, modern mimariyi temsil eden özgün yapılar tasarlamak

Detaylı

GÖLBAŞI BELEDİYESİ PROJELERİMİZ

GÖLBAŞI BELEDİYESİ PROJELERİMİZ GÖLBAŞI BELEDİYESİ PROJELERİMİZ 2016-2017 > MEVLANA SPOR MERKEZİ > SEĞMENLER PAZAR YERİ > ŞEHIR PARKI > MOGAN GÖLÜ > EYMIR MAHALLESİ SOSYAL TESİSİ > SEMT SAHALARI > KÜLTÜR MERKEZLERİ > CEPHE YENİLEME >

Detaylı

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında EYÜP Eyüp Sultan Camii Tarihi Surlar Miniatürk KONUM Beyaz Rezidans Eyüp; kültürel dokusu, tarihi özelliği ve muhteşem Haliç manzarasıyla İstanbul un en eski semtlerinden olan ve tarihi yarımadaya asırlardır

Detaylı

Kıbrıstaki Eviniz Premium.indd 1 20.08.2015 11:34:20

Kıbrıstaki Eviniz Premium.indd 1 20.08.2015 11:34:20 Kıbrıstaki Eviniz Premium.indd 1 20.08.2015 11:34:20 Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizlersiniz. Mustafa Kemal Atatürk Premium.indd 2 20.08.2015

Detaylı

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER. Yardım Talep Dilekçesi. Ataşehir Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınmış yazı

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER. Yardım Talep Dilekçesi. Ataşehir Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınmış yazı SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMET TAMAMLANMA SÜRESİ 1 KURU GIDA YARDIMI Vergi Dairesinden -Uygun görülen kuru gıda yardımı müteakip 10 (on) içerisinde yardımlar

Detaylı

KILIÇ İNŞAAT www.kilicinsaatsamsun.com

KILIÇ İNŞAAT www.kilicinsaatsamsun.com KILIÇ İNŞAAT www.kilicinsaatsamsun.com HAKKIMIZDA Kılıç Eğitim Araçları Mobilya İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adı ile hizmet vermektedir. 1974 yılında Hüseyin KILIÇ

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Esenler Toplam Yatırım 317.000 Milyon YTL (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

www.avrasyatermal.com www.avrasyatermal.com 0850 811 84 34 Sizlerin Mutlu, Huzurlu ve Sağlıklı Olmanız İçin Sağlık, otel, devre mülk ve devre tatil olarak projelendirilen Avrasya Termal, Marmara nın

Detaylı

yıldızlara yer açtık...

yıldızlara yer açtık... Yıldızlara yer açtık Kentin hayatı kolaylaştırıcı tüm ayrıcalıklarına çok yakın ama doğa ile iç içe bir yaşam, yeşilin her tonunun teknoloji ile dostça bir araya geldiği detaylar, gündüz güneşin, gece

Detaylı

Ticaret Merkezi Referanslarımız

Ticaret Merkezi Referanslarımız Proje Adı Şehri CNR Fuar Alanı (Hall 2-3-4-5-6-7-8 ) İstanbul STANDALONE/EY2400 32 900 CNR Fuar Alanı (Hall 9/10) İstanbul STANDALONE/EY2400 22 750 Kayseri Dünya Ticaret Merkezi Kayseri STANDALONE/EY3600

Detaylı

Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar

Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar Bağdat Caddesi nde ÖZLEDİĞİNİZ YAŞAM PROJE TESLİM TARİHİ TEMMUZ 2016 Yeşilpark Cadde Projesi, İstanbul un en değerli bölgelerinden olan Bağdat Caddesi Göztepe

Detaylı

Deniz ile Ormanın Birleştiği Proje

Deniz ile Ormanın Birleştiği Proje Deniz ile Ormanın Birleştiği Proje SAĞLIKLI GÜVENLİ BİR YAŞAM Güvenlikten konfora yaşamın sadece nefes almak olmadığını düşünüyorsanız huzurlu, güvenli, sağlıklı hakettiğiniz yaşam merkezi KEMERYALI KONUTLARI

Detaylı

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR Sultangazi de 36 Altın Ay Altyapı ve Üstyapı HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 SULTANGAZİ NİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ Sultangazi

Detaylı

BAKIRÇA MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ. Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638

BAKIRÇA MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ. Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638 Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638 TARİHÇE: Bakırca Mahallemiz 18. Yy.dan günümüze değin iskan gören ve tipik Trakya Köy özelliklerini BAKIRÇA MAHALLESİ bünyesinde

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ Bayındırlık ve İskan Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 16.07.1985 tarihli ve 85/9707 sayılı Bakanlar

Detaylı

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması )

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) Yeni Projelerimiz 1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) 2. Taş duvar ve yol genişleme işlerinin

Detaylı

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN!

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN! DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN! YENİ BİR DASİF! Yine şehir kültürüyle uyumlu, insana ve çevreye değer veren, mükemmel bir yaşam alanı. DASİF BlueBell. Yeniden kalbiniz çarpacak, heyecanlanacaksınız!

Detaylı

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız?

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız? Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız? Hayallerinizi inşa ediyoruz. Sanat Park Hakkında Sanat Park, Konya nın en değerli caddelerinden Şefik Can ın hemen yanı başında yükseliyor. Konya

Detaylı

R. Tayyip ERDOĞAN T.C. Başbakanı

R. Tayyip ERDOĞAN T.C. Başbakanı R. Tayyip ERDOĞAN T.C. Başbakanı Dr. Kadir TOPBAŞ İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sevgili Ataşehirliler, Ataşehir e hizmet yolunda yeni bir sayfayı açmak üzere olduğumuz bugünlerde heyecanla ve şevkle

Detaylı

ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU

ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU Uyguladığı kooperatif modeli ile eğitimde ülkemizde tek ve örnek bir kurum olan Çağdaş Eğitim Kooperatifi, kurulduğu tarihten bu yana hep eğitimin

Detaylı

YENİ OTOGAR ÇALIŞMASINA BAŞLADIK

YENİ OTOGAR ÇALIŞMASINA BAŞLADIK Ekim / 2012 YENİ OTOGAR ÇALIŞMASINA BAŞLADIK Manisa nın en önemli ihtiyaçlarından biri olan yeni bir oto terminal binasını kente kazandırmak için çalışmalara başladık. Hal Müdürlüğü arkasındaki alana yapacak

Detaylı

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

KENTİN YENİ ARMASI.  YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE KENTİN YENİ ARMASI www.yunusoglu.com.tr YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE HER AÇIDAN KUSURSUZ İzmir in en hızlı büyüyen bölgesi Gaziemir de, çok özel bir proje yükseliyor. Site içerisinde, rezidans konseptinde

Detaylı

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI Türkiye İstatistik Kurumu ve Özürlüler İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan Türkiye Özürlüler Araştırması sonuçlarına göre, ülkemizde yaklaşık 8,4 milyon

Detaylı

ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI ( ) Prof. Dr. Hülya DEMİR

ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI ( ) Prof. Dr. Hülya DEMİR ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI (2017-2018) Prof. Dr. Hülya DEMİR Mekânsal kullanım tanımları ve esasları (madde 5) i) Sosyal altyapı alanları (kentsel sosyal altyapı alanları) Birey ve toplumun kültürel, sosyal

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017-2018 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI sahibi olabilirler. Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, MEB YLSY Projesi kapsamında lisansüstü

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

TEBLİĞ. Yapının Birim Maliyeti YAPININ MİMARLIK HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFI (BM) TL/m 2

TEBLİĞ. Yapının Birim Maliyeti YAPININ MİMARLIK HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFI (BM) TL/m 2 6 Mayıs 2014 SALI Resmî Gazete Sayı : 28992 Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: TEBLİĞ MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2014 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA

Detaylı

C5-A A2 C5-B C4-B 622 ADA 1 PARSEL C4-A C3-A C2-A C3-B D6 C2-B A1 C1-A C9-B C1-B D1 D5 C8-A C9-A C8-B C7-B C6-A C7-A C6-B 616 ADA 15 PARSEL

C5-A A2 C5-B C4-B 622 ADA 1 PARSEL C4-A C3-A C2-A C3-B D6 C2-B A1 C1-A C9-B C1-B D1 D5 C8-A C9-A C8-B C7-B C6-A C7-A C6-B 616 ADA 15 PARSEL A3 B C5-A C4-B 622 ADA 1 PARSEL A2 C5-B C4-A C3-A C2-A C1-B C3-B D6 C2-B A1 C1-A C9-B D1 D5 D3 C7-B C6-A C9-A C8-B D4 D2 C8-A C7-A C6-B 616 ADA 15 PARSEL Mahalle kültürü geleceğe taşınıyor! Mahalle geleneğini

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Sinop İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği. Türkeli Devlet Hastanesi

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Sinop İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği. Türkeli Devlet Hastanesi T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Sinop İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Türkeli Devlet Hastanesi TARİHÇE: 2001-2015 HASTANEMİZ 1999 YILINDA BİTİŞİK 2 BLOK ŞEKLİNDE İNŞAA

Detaylı

SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR DÜNYA İÇİN, ÇEVREYE DUYARLI PROJELER

SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR DÜNYA İÇİN, ÇEVREYE DUYARLI PROJELER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR DÜNYA İÇİN, ÇEVREYE DUYARLI PROJELER Biz Alman Yapı olarak hem bugün hemde gelecek için tasarlanmış yüksek kaliteli yaşam alanları inşa ediyoruz ve projelerimizin altına imzamızı atmaktan

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 167 168 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI

Detaylı

PINARBAŞI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı FİKRİ GÖKDUMAN. Sokak Sayısı: 11 Nüfus: 836

PINARBAŞI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı FİKRİ GÖKDUMAN. Sokak Sayısı: 11 Nüfus: 836 Mahalle Muhtarı FİKRİ GÖKDUMAN Sokak Sayısı: 11 Nüfus: 836 TARİHÇE: PINARBAŞI MAHALLESİ Pınarbaşı Köyünü Kırcaali ve Harmanlı yöresinden göç eden aileler kurmuştur. Burası daha önce çiftlik arazisidir.

Detaylı

OTOPARK POLİTİKALARI

OTOPARK POLİTİKALARI TÜRKİYE SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİ DENİZLİ BULUŞMASI OTURUM: SAĞLIKLI KENTLERDE ULAŞIM POLİTİKALARI OTOPARK POLİTİKALARI Konuşmacı: Mustafa DÜNDAR OSMANGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OTOPARK POLİTİKALARI Sağlık,

Detaylı

YULAFLI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HÜSAMETTİN BİNNAZ. Cadde Sayısı: 7 Sokak Sayısı35 Nüfus: 630

YULAFLI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HÜSAMETTİN BİNNAZ. Cadde Sayısı: 7 Sokak Sayısı35 Nüfus: 630 Mahalle Muhtarı HÜSAMETTİN BİNNAZ Cadde Sayısı: 7 Sokak Sayısı35 Nüfus: 630 TARİHÇE: 20. Yy da iskan görmüş bir mahalledir. 06.12.2012 tarih ve 28489 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 6360 Sayılı kanun

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK VE BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI:

Detaylı

www

www HUZURLU BİR HAYAT EVİNİZDEN BAŞLAR 2 1 7.400 m² alan üzerine ayrık nizam 3 blok toplamda 60 daire şeklinde inşa edilecek olan Hanedan Konakları şehrin gürültüsünden uzak, manzara ve doğayı karşısına alan

Detaylı

Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır.

Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır. 16-366 Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır. İlgili Genelge Ekte Bilgilerinize Sunulmuştur. G E N E L G E 16-366 Ek Bayındırlık ve İskan Bakanlığınca 2006 Yılı Yapı Yaklaşık

Detaylı

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM GENEL ÖZELLİKLER Ege ve Akdeniz çanağının en güzel koyu Göltürkbükü Cennet Koyu nda iki buçuk kilometre sahil şeridinde Eşsiz güzellikte Akdeniz bitki örtüsü

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI sahibi olabilirler. Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, MEB YLSY Projesi kapsamında lisansüstü öğrenim

Detaylı

İĞNELER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HALİT DİNDAR. Cadde Sayısı: 2 Sokak Sayısı: 4 Nüfus:452

İĞNELER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HALİT DİNDAR. Cadde Sayısı: 2 Sokak Sayısı: 4 Nüfus:452 Mahalle Muhtarı HALİT DİNDAR Cadde Sayısı: 2 Sokak Sayısı: 4 Nüfus:452 TARİHÇE: Çok eski zamanlardan günümüze iskan göre Büyükkarıştıran ile yol bağlantısı olup, geçiş güzergahında bulunan köy, 19. Yy.dan

Detaylı

www.esmarinkonaklari.com

www.esmarinkonaklari.com www.esmarinkonaklari.com GENEL BİLGİLER ES MARIN KONAKLARI 8262 m 2 arsa alanı, 23754,68 m 2 inşaat alanından oluşuyor. Ferah bir yaşam sürmeniz için sitenin %60 ı yeşil alanlar ve sosyal aktiviteleriniz

Detaylı

... H a y a l E t t i ğ i n i z D ü n y a 1978 yılından bu yana özverili çalışmalarının neticesinde her projede Denizli ye yeni bir soluk getiren Terzioğlu İnşaat, 40. yılında yine ses getirecek bir toplu

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 0424 247 47 66-0532 546 42 38 bilgi@armadaelaziz.com www.armadaelaziz.com Çaydaçıra Mah. Hacı Ali Efendi Sk. No:7 Elazığ g ü z e l y a ş a m a k s a n

Detaylı

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR YAŞAM yeniden `de TANIMLANIYOR Dağ Mühendislik Ltd. Şti., mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri temsili olarak konmuş olup, tutar satış

Detaylı

İş hayatında dengeleri değiştirecek

İş hayatında dengeleri değiştirecek İş hayatında dengeleri değiştirecek 1 2 3 Yıldız a İş imiz Düştü Ankara da iş hayatının nabzının attığı yer olan Yıldız, farklı mimarisiyle göz dolduran Yıldız Kule ye ev sahipliğine hazırlanıyor. İş hayatında

Detaylı

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN 0 532 608 64 08 0 532 317 12 49 AYDIN IN YEPYENİ YAŞAM PROJESİ: GREEN PARK AYDIN 1 2 ZEYKO İNŞAAT ZEYKO İNŞAAT GÜVENCESİYLE ZEYKO İNŞAAT TAN AYDIN A ARTI DEĞER KAZANDIRACAK

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

istasyonkentseldonusum pbx istasyonkentseldonusum istasyonkentseldonusum

istasyonkentseldonusum pbx  istasyonkentseldonusum istasyonkentseldonusum HANE HALKI ANKETİ +90 342 211 12 00 pbx www.istasyonkentseldonusum.com bilgi@istasyonkentseldonusum.com istasyonkentseldonusum istasyonkentseldonusum istasyonkentseldonusum Kentsel Dönüşüm Ofisi Çakmak

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, MEB YLSY Projesi kapsamında lisansüstü öğrenim görmek üzere

Detaylı

#kaliteyikesfet. #teknolojiyikesfet. #mutlulugukesfet. #degisimikesfet #konforuk. #dostlugukesfet. #tarzınıkesfet. #sagligikesfet.

#kaliteyikesfet. #teknolojiyikesfet. #mutlulugukesfet. #degisimikesfet #konforuk. #dostlugukesfet. #tarzınıkesfet. #sagligikesfet. sfe e ik in t a y a ih n e y # t #teknolojiyikesfet #sagligikesfet #dostlugukesfet #kolayligikesfet #degisimikesfet es #konforuk f et #tarzınıkesfet #mutlulugukesfet #tasarimikesfet #kaliteyikesfet 03

Detaylı

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! Bornova da markalı yaşam kaldığı yerden devam ediyor. TRADEMARK Studio Bornova, kusursuz tasarımı ve sosyal donatıları ile beklentilerinizi bir adım öteye taşıyor. İZMİR ŞEHİR

Detaylı