T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ"

Transkript

1 TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Dr.Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğt. ve Arşt Hst İHTİYAÇ TALEP FORMU Sayfa No : 1 /1 Birim : OTELCİLİK HİZMETLERİ DEPOSU Talep Tarihi / No : 1 1 /0 1 / / 58 SIRA NO BRANŞ KODU MALZEMENİN ADI SUT KODU TALEP MİKTAR BİRİMİ ÇALIŞMA KOLTUĞU Künye vlo: YOK 41 ADET TABURE Künye No: YOK 19 ADET TELEVİZYON Künye No: YOK 92 ADET REFAKATÇİ KOLTUĞU Künye No: YOK 180 ADET KANEPE Künye No: YOK 21 ADET ETEJER Künye No: YOK 64 ADET DEVE BOYNU Künye No: YOK 49 ADET GİYİNME DOLABI Künye No: YOK 18 ADET BUZDOLABI (MİNİ) Künye No: YOK 36 ADET TALEBE YÖNELİK GEREKÇE VE GÖRÜŞLER HASTANEMİZ GENELİ İÇİN HASTA MEMNUNİYETİ ARTIRMAYA YÖNELİK TALEPLERİMİZDİR. Stok Takip Kapsamındadır / Kapsamında Değildir. Yukarıda belirtilen talebin satın alınması hususunu onayınıza arz UYGUNDUR \ UYGUN DEĞİLDİR. BMBSOFT Bilgisayar Yazılım İletişim Sistemleri

2 ÇALIŞMA KOLTUĞU TEKNİK ŞARTNAMESİ Dr. Abdurrahman Yurtarslan Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi genelinde kullanılmak üzere alınacak olan Çalışma Koltuğu teknik şartnamesidir Koltuk yüksekliği: 118 cm, Koltuk derinliği:68 cm, Koltuk genişliği:57 cm, Oturma derinliği:46 cm, Arkalık üst kenarın oturma yüzeyinde yüksekliği:75 cm, Arkalık genişliği:47 cm (±3) olmalıdır Oturumda dansite en az 45 kg/m3 olan dökme sünger kullanılmalıdır, sırtta kumaşa entegre 32 dansite kesme sünger kullanılmalıdır Kolçakları üzeri gövde rengi ped kaplı alüminyum enjeksiyon kolçaklar olmalıdır Koltuğun ayakları plastik tekerlekli alüminyum enjeksiyon ayak imal edilmiş olmalıdır Koltuğun iskeleti 25 lik borudan imal edilmiş sırt ve konraplak üzeri poliüretan oturumdan meydana gelecek şekilde üretilmiş olmalıdır SUNİ DERİ: 400gr/m2 ağırlık, %18 polyester %1 poliüretan %80 PVC olmalıdır Koltuktaki amortisör gazlı amortisör olmalıdır Sırt ve oturumu birleştirmek için kalınlığı en az 7mm özel şekil verilmiş lama kullanılmalıdır Oturumda kalınlığı en az 10 mm olan kayın kontraplak kullanılmalıdır Malzemelerin renkleri kurum tarafından belirlenecektir Malzemelerin montajı ve montaj malzemeleri firma tarafından ücretsiz ve şartnameye uygun olarak tamamlanarak çalışır vaziyette teslim edilecektir İhaleye katılan firmalar koltuklar ile ilgili katolog üzerinden numune getirmek zorundadır. 3. GARANTİ, KABUL VE MUAYENE 3.1. Koltuklar için en az 2 yıl süreli garanti verilecektir Garanti süresi içinde kullanım hatası dışında kalan, imalat hataları sonucunda ortaya 3.3. Şartname esaslarına uygun olmayan işler imalatlar yüklenici tarafından istenilen şartlarda ücretsiz olarak tekrar yapılacaktır İş bitimi sistem eksiksiz ve çalışır olarak teslim edilerek muayenesi yapılacaktır.

3 TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Ankara İli 3. Bölge Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Dr.Abdurahman Yurtarslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi AMELİYATHANE TABURESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ : Dr. Abdurrahman Yurtarslan Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ameliyathanesinde kullanılmak üzere gerekli tabura şartnamesidir Yüksekliği hidrolik olarak ayarlanabilecektir derce dönebilmelidir Sırt desteksiz ve kolçaksız olacaktır Üzeri Kolay temizlenebilen deri kaplamalı olacaktır. 3. GARANTİ KABUL VE MUAYENE 3.1. Tabureler için en az 2 yıl süreli garanti verilecektir işi alan yüklenici Tabureleri Ameliyathane servislere teslim edecektir Taburelerin teslimi için nakliye ve işçilik işi alan yükleniciye aittir Garanti süresi içinde kullanım hatası dışında kalan, imalat hataları sonucunda ortaya 3.5. Şartname esaslarına uygun olmayan işler imalatlar yüklenici tarafından istenilen şartlarda ücretsiz değiştirilecektir iş bitimi sistem eksiksiz ve çalışır olarak teslim edilerek muayenesi yapılacaktır.

4 TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Ankara İli 3. Bölge Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Dr.Abdurahman Yurtarslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi 30 LED TV TEKNİK ŞARTNAMESİ Dr. Abdurrahman Yurtarslan Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi Andiçen ek hizmet binasında kullanılmak üzere alınacak olan L.ED TV teknik şartnamesidir Çözünürlüğü en az 1920x1080 (Full HD) olmalıdır Üzerinde minimum 2 adet 2 x 8 watt gücünde hoporlör bulunmalıdır Led TV 1er üzerinde uydu alıcısı olacaktır Duvara monte etmeye uygun olmalıdır Class A enerji sınıfı olmalıdır Ekran boyutu 30 inch olmalıdır Led TV üzerinde en az 3 adet USB 2.0 girişi, 4 adet HDMI girişi, Mp3, Jpeg Divx, Mkv, Avi olmalıdır PC girişi olmalıdır Scart girişi olmalıdır Ultra dinamik kontrastı bulunmalıdır Resim gösterim hızı minimum 200 Hz olmalıdır Led TV 1er duvar askı aparatı ile birlikte teslim edilecektir İşi alan yüklenici firma televizyonların duvara montajını yaparak çalışır vaziyette teslim edecektir İhaleye katılan firmalar televizyonlar ile ilgili katalog üzerinden numune getirmek zorundadır. 3. GARANTİ, KABUL VE MUAYENE 3.1. Led TV ler için en az 2 yıl süreli garanti verilecektir Led TV lerin garantileri üzerinde onaylanmış olacaktır Garanti süresi içinde kullanım hatası dışında kalan, imalat hataları sonucunda ortaya 3.4. Led TV ler montajı Hastane idaresinin uygun göreceği zamanlarda sağlık hizmetlerinde aksamaya yol açmayacak şekilde planlanacaktır Yapılan iş teknik servis nezaretinde yapılacak olup şartname esaslarına uygun olmayan işler imalatlar yüklenici tarafından istenilen şartlarda ücretsiz olarak tekrar yapılacaktır İş bitimi sistem eksiksiz ve çalışır olarak Hastanemiz Otelcilik Birimine teslim edilerek muayenesi yapılacaktır.

5 REFAKATÇİ KOLTUĞU TEKNİK ŞARTNAMESİ Dr. Abdurrahman Yurtarslan Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi genelinde kullanılmak üzere Refakatçi Koltuğu teknik şartnamesidir. : 2.1. iskelet sistemi metal profil olmalıdır Oturma ve sırt kısmı süngeri 32 dansite olmalıdır Ürünün alt kısmında hasta ve yakınlarının eşyalarını muhafaza etmek için bazali sistem olmalıdır Tek kişilik kolay açılabilen çekyatlı sistem olmalıdır Üzerinde kolayca çıkartılıp takılabilen cırtlı bir örtü olmalıdır Üründe değişik renk ve desen seçenekleri olmalıdır Üründe alternatif kol seçenekleri olmalıdır, (kumaş veya ahşap kollu, ahşap kol; kayın keresteden yapılmalıdır.) 2.8. Profil et kalınlığı 2mm olmalıdır Ölçüleri; - kapalı pozisyonda boy: 103 cm -Açık pozisyonda boy: 185 (±5 cm) -Oturma derinliği:85 cm -Oturma kısım genişliği: 60 cm -Sırt kısım uzunluğu: 45 cm - Baza derinliği: 20 cm -Başucu kısmında refakatçi yastığının kaymasını önleyen platform yüksekliği: 20 cm (±3 cm) -Koltuğun yerden yüksekliği istenildiği takdirde daha yükseğe veya daha alçağa alınabilir özellikte olmalıdır. - Ayak papuç yerden yüksekliği: 10 cm (±3 cm) - Taşınabilir ağırlık: 150 Kg Refakatçi koltuklarının montajı ve aksesuarları firma tarafından ücretsiz ve şartnameye uygun olarak tamamlanarak kullanılabilir vaziyette teslim edilecektir İhaleye katılan firmalar refakatçi koltukları ile ilgili katolog üzerinden numune getirmek zorundadır. 3. GARANTİ, KABUL VE MUAYENE 3.1. Refakatçi koltukları için en az 2 yıl süreli garanti verilecektir Garanti süresi içinde kullanım hatası dışında kalan, imalat hataları sonucunda ortaya 3.3. Şartname esaslarına uygun olmayan işler imalatlar yüklenici tarafından istenilen şartlarda ücretsiz olarak tekrar yapılacaktır Koltuklar kullanılabilir vaziyette teslim edilerek muayenesi yapılacaktır.

6 KANEPE 3 lü TEKNİK ŞARTNAMESİ Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi genelinde kullanılmak üzere alınacak olan Kanepe 3 lü teknik şartnamesidir Metal ayaklı olmalıdır Altı bazali, sırt kısmı yatırılarak yatak haline getirilebilir olmalıdır Kanepe ile birlikte 2 adet kırlent verilecektir Kol dayanaklarının kumaş kaplı yumuşak malzemeden imal edilmiş olmalıdır Kumaşı silinebilir olmalıdır Koltuk kumaş rengi ile kırlentleri farklı renklerde olmalıdır Kanepelerin montajı ve aksesuarları firma tarafından ücretsiz ve şartnameye uygun olarak tamamlanarak kullanılabilir vaziyette teslim edilecektir ihaleye katılan firmalar kanepeler ile ilgili katolog üzerinden numune getirmek zorundadır. 3. GARANTİ, KABUL VE MUAYENE 3.1. Kanepeler için en az 2 yıl süreli garanti verilecektir Garanti süresi içinde kullanım hatası dışında kalan, imalat hataları sonucunda ortaya 3.3. Kanepelerin montajı Hastane idaresinin uygun göreceği zamanlarda sağlık hizmetlerinde aksamaya yol açmayacak şekilde planlanacaktır Şartname esaslarına uygun olmayan işler imalatlar yüklenici tarafından istenilen şartlarda ücretsiz olarak tekrar yapılacaktır İş bitimi sistem eksiksiz ve çalışır olarak teslim edilerek muayenesi yapılacaktır

7 ETEJER TEKNİK ŞARTNAMESİ Dr. Abdurrahman Yurtarslan Onkoloji Eğiti jıtım ve Araştırma Hastanesi genelinde kullanılmak üzere alınacak olan Etejer teknik şartnamesi 2. TEKNİK ÖZELLİK 2.1. Etejer hastanede kullan 2.2. Çekmece, ara boşl 2.3. Etajer 1. sınıf 18m 2.4. İthal çekmece ra 2.5. Etejer tekerlekleri 2.6. Çekmece klapasi kısımlar 18mm (:,, ^ 2.7. Çekmece ve kapak üzerinde 2.8. Çekmece iç ölçüsü 31x30 cm (±2c 2.9. Etejer ebatları 42,5x40x81 cm (±2cm) Etejer kolay temizlenebilir yüzeyleri pü İhaleye katılan firmalar etejer ile ilgili /rs?n> jyumlu olmalıdır. oluşmalıdır. li olmalıdır, üzeri lamine kaplama diğer lıdır. ölçüsü 35,5x36x5 cm (±2cm) olmalıdır. iz olmalı ve renk değişimi olmamalıdır, üzerinden numune getirmek zorundadır. 3. GARANTİ, KABUL VE MUAYEN 3.1. Etejerler için en az 2 yıl süreli garanti verilec 3.2. Garanti süresi içinde kullanım hatası dışında kalan, imalat hataları sonucunda ortaya çıkan her türlü olumsuzluğun giderilmesi yükleniciye aittir Etejerler montajı Hastane idaresinin uygun göreceği zamanlarda sağlık hizmetlerinde aksamaya yol açmayacak şekilde planlanacaktır Şartname esaslarına uygun olmayan işler imalatlar yüklenici tarafından istenilen şartlarda ücretsiz olarak tekrar yapılacaktır Etejerlerin teslimi yapıldıktan sonra muayenesi yapılacaktır. A N K A R A O N KOI O İİ FÖİTİM

8 TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Ankara İli 3. Bölge Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Dr.Abdurahman Yurtarslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi HASTA YEMEK MASASI (DEVEBOYNU) TEKNİK ŞARTNAMESİ Dr. Abdurrahman Yurtarslan Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi genelinde kullanılmak üzere alınacak olan Hasta önü Yemek Masası (Deve Boynu) teknik şartnamesidir Yükseklik ayarlı amortisörlü olmalıdır Üst tablası ABS plastik kaplamalı olmalıdır Ayakları tekerlekli olmalıdır (iki) yıl garantili olmalıdır. 3. GARANTİ KABUL VE MUAYENE 3.1. Deveboynu için en az 2 yıl süreli garanti verilecektir İşi alan yüklenici deveboyunlarını Otelcilik Hizmetlerinin söylediği servislere teslim edecektir Deveboyunlarının teslimi için nakliye ve işçilik işi alan yükleniciye aittir Garanti süresi içinde kullanım hatası dışında kalan, imalat hataları sonucunda ortaya 3.5. Şartname esaslarına uygun olmayan işler imalatlar yüklenici tarafından istenilen şartlarda ücretsiz değiştirilecektir İş bitimi sistem eksiksiz ve çalışır olarak teslim edilerek muayenesi yapılacaktır.

9 GİYİNME DOLABI TEKNİK ŞARTNAMESİ Dr. Abdurrahman Yurtarslan Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi genelinde kullanılmak üzere alınacak olan Soyunma Dolapları teknik şartnamesidir. : 2.1. Genel boyutlar 50x190x50 cm boyutlarında olmalıdır Ahşap bölüm,üst tabla 25 mm tek yüz melamin kaplı yonga levha diğer yüz 0,60 mm lamine levha.kapak 18 mm tek yüz melamin kaplı yonga levha,arkalık 8 mm melamin kaplı yonga levha olmalıdır Kaplama lamine levha 0,60 mm (+- 0,05 mm)(maun,ceviz,armut,akçaağaç,vizon, krem, beyaz) olmalıdır PVC kenar bandı veya PVC geçme fitil üst tabla ile kapak 2 mm PVC,gövde ile orta Dikme ve raflar 0,01 mm olmalıdır Aksesuar malzemeleri minifiks bağlantı rafpimi saten kulp,q60 mm metal + plastik ayarlı çan ayak papuç, ve 1 adet askı çubuğu,1 kilit, 3 adet menteşe bulunmalıdır Malzemelerin renkleri kurum tarafından belirlenecektir Malzemelerin montajı ve montaj malzemeleri firma tarafından ücretsiz ve şartnameye uygun olarak tamamlanacak ve çalışır kullanılabilecek vaziyette teslim edilecektir Soyunma dolapları hasta odasında duvara monte ile tutturulacaktır İhaleye katılan firmalar soyunma dolapları ile ilgili katolog üzerinden numune getirmek zorundadır.

10 3. GARANTİ, KABUL VE MUAYENE 3.1. Soyunma dolapları için en az 2 yıl süreli garanti verilecektir Garanti süresi içinde kullanım hatası dışında kalan, imalat hataları sonucunda ortaya 3.3. Dolapların montajı Hastane idaresinin uygun göreceği zamanlarda sağlık hizmetlerinde aksamaya yol açmayacak şekilde planlanacaktır Şartname esaslarına uygun olmayan işler imalatlar yüklenici tarafından istenilen şartlarda ücretsiz olarak tekrar yapılacaktır Soyunma dolaplarının teslimi yapıldıktan sonra muayenesi yapılacaktır.

11 BUZDOLABI (MİNİ) TEKNİK ŞARTNAMESİ Dr. Abdurrahman Yurtarslan Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi genelinde kullanılmak üzere alınacak olan Buzdolabı (mini) teknik şartnamesidir Buzdolabının toplam hacmi en az 90lt olmalıdır Soğutucu hacmi en az net 86 İt olmalıdrr İklim sınıfı SN-T olmalıdır Kapı yönü değiştirilebilir olmalıdır Buz çözme (de-frost) manual olmalıdır Enerji sınıfı A+ olmalıdır Enerji tüketimi en az (kwh/saat) 0,323 olmalıdır Buzdolabının yüksekliği 82 cm Genişliği 47,5 derinliği 53 cm olmalıdır Alınacak buzdolaplarının rengi hastane idaresi tarafından belirlenecektir Buzdolaplarının montajı ve aksesuarları firma tarafından ücretsiz ve şartnameye uygun olarak tamamlanarak çalışır vaziyette teslim edilecektir Buzdolaplarının kurulacağı alan ihaleye katılan firmalarca önceden görülerek Tekliflerini buna göre vereceklerdir İhaleye katılan firmalar buzdolapları ile ilgili katolog üzerinden numune getirmek zorundadır. 3. GARANTİ, KABUL VE MUAYENE 3.1. Buzdolapları için en az 2 yıl süreli garanti verilecektir Garanti süresi içinde kullanım hatası dışında kalan, imalat hataları sonucunda ortaya 3.3. Buzdolaplarının montajı Hastane idaresinin uygun göreceği zamanlarda sağlık hizmetlerinde aksamaya yol açmayacak şekilde planlanacaktır Yapılan iş teknik servis nezaretinde yapılacak olup şartname esaslarına uygun olmayan işler imalatlar yüklenici tarafından istenilen şartlarda ücretsiz olarak tekrar yapılacaktır iş bitimi sistem eksiksiz ve çalışır olarak teslim edilerek muayenesi yapılacaktır.

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Dr.Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğt. ve Arşt Hst İHTİYAÇ TALEP FORMU Sayfa No : 1 /1 Birim : ANDİÇEN POLİKLİNİKLER

Detaylı

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No:

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 0 1 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 1 7 332421105 AHŞAP LEVHA KAPLAMALI YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMLARI PELLE AHŞAP MASA İÇİN Üründe kullanılan malzemeler 220X100 X75h ölçüler cm dir Masa tablası 30 mm yonga

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI

DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI Elazığ ili SODES Benim Yıldızım Olur musun? Projesi kapsamında Mobilya Grubu Satın Almaya İlişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde

Detaylı

Teknik Şartname Standart Formu

Teknik Şartname Standart Formu İLAN NUMARASI: İHALE 1, LOT 2 Teknik Şartname Standart Formu 1. Genel Tanım KKTC Turizm Çevre ve Kültür Bakanlığı nın Turizm Kapasitesinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında hibeden yararlanmaya

Detaylı

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 10 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 2 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM 332425843 MASA TAKIMI OLMK 1021 OFİSLINE

Detaylı

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 8 2 10 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 8 2 10 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ŞEF ÇALIŞMA MASASI ETAJERLİ VENÜS L İKON VENÜS ŞEF MASASI ETAJERLİ MASA İÇİN TEKNİK ÖZELLİKLER 28+18 MM YONGA LEVHA VE MELAMİN

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Dr.Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğt. ve Arşt Hst İHTİYAÇ TALEP FORMU Sayfa No : 1 /3 Birim : ATÖLYE MERKEZ STOGU Talep Tarihi / N o: 11/01/2016...

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI STANDARTLARINA UYGUN OKUL SIRALARI

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI STANDARTLARINA UYGUN OKUL SIRALARI ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU (EK4) Sıra No: 115 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 16 1 2 2 4 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) 335.808.011 Okul Sıraları ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Dr.Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğt. ve Arşt Hst İHTİYAÇ TALEP FORMU Sayfa No : 1

Detaylı

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4)

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 1 Tarihi: 09.05.2016 KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 3 6 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM YÖNETİCİ MASA TAKIMI (MASA+KÜTÜPHANE+ETAJER+KESON+ORTA

Detaylı

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No:

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 0 1 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 1 7 332421105 AHŞAP LEVHA KAPLAMALI YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMLARI PELLE AHŞAP MASA İÇİN Üründe kullanılan malzemeler Alüminyum profil veya kapak profilleri 220X100 X75h

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Dr.Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğt. ve Arşt Hst İHTİYAÇ TALEP FORMU Sayfa No : / Birim SIRA NO : SAĞLIK

Detaylı

Tarihi:27.04.2015 KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 2 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ

Tarihi:27.04.2015 KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 2 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU (EK-4) Sıra No: 13 Tarihi:27.04.2015 KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 2 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM 332.717.085 BERUSSA

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI SEVGİ EĞİTİM VE HOŞGÖRÜ GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI SEVGİ EĞİTİM VE HOŞGÖRÜ GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI SEVGİ EĞİTİM VE HOŞGÖRÜ GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ Elazığ ili SODES Güçlü Toplum Güçlü Kadın Projesi kapsamında Mobilya Grubu Satın Almaya İlişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU izmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU izmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU izmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Tel: 452 52 52 - Fax: 487 31 27 İhale No : 2014/ 1249 İlgili Birim : DÖN.SER.AYNİYAT

Detaylı

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 6 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 6 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK4) Sıra No: 6 ÜRÜNE AİT RESİM ÜRÜNE AİT TEKNİK ÇİZİM MASA İÇİN TEKNİK ÖZELLİKLER Genel Boyutlar ( Not1) MELAMİN KAPLI E1 KALİTESİNDE YONGA, PVC KENAR BANDI,SUNİ DERİ,MİNİFİX BAĞLANTI,

Detaylı

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 2 4 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 2 4 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 35 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 2 4 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM 332425828 MASA TAKIMI OLPN 1003 OFİSLINE

Detaylı

A B C. Sıra No Teknik Özellikler Miktar

A B C. Sıra No Teknik Özellikler Miktar İLAN NUMARASI: İhale 2, Lot 2 Teknik Şartname Standart Formu 1. Genel Tanım KKTC Turizm Çevre ve Kültür Bakanlığı nın Turizm Kapasitesinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında hibeden yararlanmaya

Detaylı

NİĞDE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ YURDU MAL ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

NİĞDE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ YURDU MAL ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ NİĞDE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ YURDU MAL ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ Niğde Üniversitesi Öğrenci Yurdunda kullanılmak üzere muhtelif mal ve malzeme alınacak olup, alınacak mal ve malzemelerin özellikleri aşağıda

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Dr.Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğt. ve Arşt Hst İHTİYAÇ TALEP FORMU Sayfa No : 1 /1 Birim : OTELCİLİK

Detaylı

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU (EK-4) Sıra No: 4 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 3 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜNE AİT RESİM ÜRÜNE AİT TEKNİK ÇİZİM MASA İÇİN KİTAPLIK VEYA DOLAP İÇİN TEKNİK ÖZELLİKLER 180*76

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEMEL EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEMEL EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEMEL EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ne bağlı okul öncesi eğitim ve ilköğretim kurumlarında kullanılan temel donatım malzemelerinin sadece sağlık, güvenlik, kullanışlılık ve yaş grubunun

Detaylı

ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU (EK-4) KATAGORİ KIRILIMI 332.681.012 YOK YOK YOK ASMA L APARATI YOK YOK. DMO nun belirlediği toleranslar

ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU (EK-4) KATAGORİ KIRILIMI 332.681.012 YOK YOK YOK ASMA L APARATI YOK YOK. DMO nun belirlediği toleranslar ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU (EK-4) Sıra No: Tarihi: 11.02.2015 KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 39 3 7 332.681.012 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ OMEGA MASA TAKIMI

Detaylı

İlk Yayın Tarihi Öğrenci Laboratuvarı Benç Sistemleri Teknik Şartnamesi

İlk Yayın Tarihi Öğrenci Laboratuvarı Benç Sistemleri Teknik Şartnamesi 1 / 7 A. Genel Özellikler: 1. Laboratuvar kurulumunda gerçekleştirilecek tüm yapım işlemleri ihale üzerinde kalan firmaya ait olmalıdır. Laboratuvara yapılacak tezgah, alt dolap, raf sistemi, çekmecelerin

Detaylı

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 55. Tarihi:23/03/2010 KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 55. Tarihi:23/03/2010 KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 55 Tarihi:23/03/2010 KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 3 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI (KÜTÜPHANE ETEJER,ORTA SEHBA,KESON 2 KÖŞE

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELER! KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELER! KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ TÜRKİYE KAMU HASTANELER! KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Dr.Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğt. ve Arşt Hst İHTİYAÇ TALEP FORMU Sayfa No : 1/1 Birim : BİLGİ İŞLEM

Detaylı

Tarihi:24.04.2015 KATAGORİ KIRILIMI 8 1 2 3 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM

Tarihi:24.04.2015 KATAGORİ KIRILIMI 8 1 2 3 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 61 Tarihi:24.04.2015 KATAGORİ KIRILIMI 8 1 2 3 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI 332.717.057 ISHI METAL AYAKLI (L TİPİ) YÖNETİCİ ÇALIŞMA MASASI; MASA 200*80*75h, ETAJER: 175,5*47,5*63h,

Detaylı

TEKNİK ÖZELLİKLER. Tabla ve perde 4 kenarı 0,80mm pvc dir,

TEKNİK ÖZELLİKLER. Tabla ve perde 4 kenarı 0,80mm pvc dir, ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 6 Tarihi:24.04.2015 KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 3 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI 332.717.046 YENİ COMPACT YÖNETİCİ MASA TAKIMI ; ( MASA 200*80*74, KÜTÜPHANE 200*46*94h, ETAJER

Detaylı

Yeni stadımızın localarının tefriģi için gerekli olan mobilya ve tefriģat malzemelerinin teknik özellikleri ekli dosyada mevcuttur.

Yeni stadımızın localarının tefriģi için gerekli olan mobilya ve tefriģat malzemelerinin teknik özellikleri ekli dosyada mevcuttur. Yeni stadımızın localarının tefriģi için gerekli olan mobilya ve tefriģat malzemelerinin teknik özellikleri ekli dosyada mevcuttur. Teklif verecek firmaların tekliflerini 16.04.2015 PerĢembe günü saat

Detaylı

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 148 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 2 3 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM FALEZ-BUMERANG 180'LiK ETEJER VE KESONLU

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Ankara İli Kamu Hastaneleri Birliği 3 Nolu Genel Sekreterliği Dr.Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğt. ve Arşt Hst STOK TAKİP ONAY FORMU Sayfa No : 1 /1 Birim : BİLGİ İŞLEM

Detaylı

KİTAPLIK VEYA DOLAP İÇİN 18 MM YONGA LEVHA - 30 MM YONGA LEVHA 8MM YONGA LEVHA. * Üründe kullanılan malzemeler 211*43*92H. Genel Boyutlar ( Not-1)

KİTAPLIK VEYA DOLAP İÇİN 18 MM YONGA LEVHA - 30 MM YONGA LEVHA 8MM YONGA LEVHA. * Üründe kullanılan malzemeler 211*43*92H. Genel Boyutlar ( Not-1) KİTAPLIK VEYA DOLAP İÇİN 18 MM YONGA LEVHA - 30 MM YONGA LEVHA 8MM YONGA LEVHA 211*43*92H ÜST TABLA ÇİFT KAT 18 MM YONGA LEVHA - YANLAR 30 MM YONGA LEVHA - DOLAP ARKALIĞI 8MM YONGA LEVHA - KAPAKLAR 18

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI KEBAN KURS VE OKUL TALEBELERİNE YARDIM DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI KEBAN KURS VE OKUL TALEBELERİNE YARDIM DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI KEBAN KURS VE OKUL TALEBELERİNE YARDIM DERNEĞİ Elazığ ili SODES EĞİTİMLİ GENÇLER HUZURLU GELECEK Projesi kapsamında Demirbaş Mobiya mal alımına SODES 2012 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 4. Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO MASA TAKIMI NMOL 3001 TEKNİK ÖZELLİKLER

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 4. Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO MASA TAKIMI NMOL 3001 TEKNİK ÖZELLİKLER ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 4 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 1 7 DMO KATALOG KOD NO 332 425 006 ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM MASA TAKIMI NMOL 3001 OFİSLINE/NORMA

Detaylı

Sayfa No : 1 /1. Birim : ATÖLYE MERKEZ STOĞU Talep T a rihi/n o: 2 6 /0 1 /2 0 1 6... / 197 SIR/ NO

Sayfa No : 1 /1. Birim : ATÖLYE MERKEZ STOĞU Talep T a rihi/n o: 2 6 /0 1 /2 0 1 6... / 197 SIR/ NO T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Dr.Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğt. ve Arşt Hst İHTİYAÇ TALEP FORMU Sayfa No : 1

Detaylı

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ ÜRÜN CİNSİ ÜRÜN TEKNİK ÖZELLİĞİ GÖRSEL ADET PERSONEL ÇALIŞMA MASASI ÇALIŞMA MASASI 160*75*75ÖLÇÜLERİNDE OLACAK. ÜST TABLA 26 MM, YAN PERDELER 18 MM MELAMİN OLACAK.

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Dr.Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğt. ve Arşt Hst İHTİYAÇ TALEP FORMU S ayfa No : 1 / 1 Birim : O T E L

Detaylı

Bilal COġKUN 0505 2689384. Yeni Mah. Horan Caddesi Değirmen Sokak no:2 Karakoçan/ELAZIĞ

Bilal COġKUN 0505 2689384. Yeni Mah. Horan Caddesi Değirmen Sokak no:2 Karakoçan/ELAZIĞ DOĞRUDAN TEMĠN ĠLANI KARAKOÇAN KURS VE OKUL TALEBELERİNE YARDIM DERNEĞİ Elazığ ili SODES Deprem Mağduru Genç Yüreklere Bir Dosteli Projesi kapsamında ofis malzemeleri ve etüt sınıfları malzemesi alımına

Detaylı

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU (EK4) Sıra No: 148 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 16 1 2 2 5 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) Okul Sıraları ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM *Sınıf Masası

Detaylı

11.07.2014 BLT YAPI FİYAT TEKLİFİ - ALTERNATİF 1 TOOLS SERİSİ

11.07.2014 BLT YAPI FİYAT TEKLİFİ - ALTERNATİF 1 TOOLS SERİSİ BLT YAPI FİYAT TEKLİFİ - ALTERNATİF 1 TOOLS SERİSİ 1.BODRUM KAT TOPLANTI ODASI 1-2-3 ÜRÜNLER ADETİSK. BR. FİYAT TUTAR TOOLS TOPLANTI MASASI / W:120 L:300cm, MASA TABLASI: MELAMİN, AYAKLAR:, KABLO KANALLI

Detaylı

Biz Martı Ailesi olarak 1964 yılından beri sadece okul mobilya satmıyoruz, kalite satıyoruz.

Biz Martı Ailesi olarak 1964 yılından beri sadece okul mobilya satmıyoruz, kalite satıyoruz. 2 3 Biz Martı Ailesi olarak 1964 yılından beri sadece okul mobilya satmıyoruz, kalite satıyoruz. Bizim geniş bir ürün yelpazemiz içinde okul mobilyalarımızın esasları evrensel boyutta bilgi üretimini arttıracak

Detaylı

T.C. VAN VALİLİĞİ Van H alk Sağlığı M üdürlüğü

T.C. VAN VALİLİĞİ Van H alk Sağlığı M üdürlüğü T.C. VAN VALİLİĞİ Van H alk Sağlığı M üdürlüğü Sayı : 37.811.563-934/ 07/01/2015 Konu : Teklife Davet Kurumumuzun ihtiyacı olan (6) kalem Demirbaş ve Sarf Malzemesi alımı; işi satın alınacaktır. İlgilendiğiniz

Detaylı

Ofis ve Eğitim Mobilyaları. www.akaju.com.tr

Ofis ve Eğitim Mobilyaları. www.akaju.com.tr Ofis ve Eğitim Mobilyaları KUrUmsal Umsal AKAJU Ofis ve Eğitim Mobilyaları Ofis ve eğitim mobilyaları Kurulduğu günden bugüne ofis ve eğitim mobilyaları sektöründe faaliyet göstermekte olan firmamız sahip

Detaylı

Site Mah./Elazığ Cad./No:5 ALACAKAYA 0424 481 64 98. yunusdoner@gmail.com Yunus DÖNER Dernek Üyesi

Site Mah./Elazığ Cad./No:5 ALACAKAYA 0424 481 64 98. yunusdoner@gmail.com Yunus DÖNER Dernek Üyesi DOĞRUDAN TEMİN İLANI ALACAKAYA KURS VE OKUL TALEBELERİNE YARDIM DERNEĞİ Elazığ ili SODES Benim de Geleceğim Var! Projesi kapsamında Elektronik Ürünler mal alımına ilişkin SODES 2010 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 05/12/2012 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20126591 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/12/2012 TARİHİ,

Detaylı

TRT WORLD HABER KANALI MOBİLYA ALIMINA İLİŞKİN TEKNİK ŞARTNAME

TRT WORLD HABER KANALI MOBİLYA ALIMINA İLİŞKİN TEKNİK ŞARTNAME .AMAÇ TRT WORLD HABER KANALI MOBİLYA ALIMINA İLİŞKİN TEKNİK ŞARTNAME Kurumumuzun yeni açılacak olan TRT World Haber Kanalında kullanılmak üzere 34 adet 4 kişilik çalışma masası, 2 adet 2 kişilik çalışma

Detaylı

MEMURLAR VAKFI ELAZIĞ ŞUBE BAŞKANLIĞI

MEMURLAR VAKFI ELAZIĞ ŞUBE BAŞKANLIĞI DOĞRUDAN TEMİN İLANI Elazığ ili SODES Geleceğini Emin Ellere Bırak Projesi kapsamında Mobilya Satın Almaya İlişkin SODES 2010 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde 13/9 maddesine göre Doğrudan Temin usulü

Detaylı

YÖNETİCİ AHŞAP MASALAR İMJYMS-002180 DOB / Yönetici Melamin masa tk. ÜRÜNE AİT TEKNİK TEKNİK ÖZELLİKLER. Masa üst tablası ve ön panel 2mm pvc

YÖNETİCİ AHŞAP MASALAR İMJYMS-002180 DOB / Yönetici Melamin masa tk. ÜRÜNE AİT TEKNİK TEKNİK ÖZELLİKLER. Masa üst tablası ve ön panel 2mm pvc 1 540 504 5 60 351 351 356 756 115 15 ÖZELLİK FORMU (EK4) Sıra No: 119 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 3 6 DMO KATALOG KOD NO 332.808.002 ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE

Detaylı

HASTANE EKİPMANLARI VE DONANIMLARI

HASTANE EKİPMANLARI VE DONANIMLARI HASTANE EKİPMANLARI VE DONANIMLARI 40 yılı aşkın üretim tecrübesini, günümüz teknoloji ve tasarım anlayışıyla buluşturan MEYSA A.Ş. medikal sektörünün ihtiyaçlarına cevap verebilmek üzere MEISSA markasıyla

Detaylı

2046 TAKIM ARABASI MEKANİK 6 ÇEKMECE

2046 TAKIM ARABASI MEKANİK 6 ÇEKMECE TAKIM ARABALARI TAKIM ARABALARI Çalışma ortamlarında düzen sevenler, Altaş ve Carolus çekmeceli arabaları çok sevecek. Mobil, yerden tasarruf eden ve bakımı oldukça kolay bu el arabaları kaosu yok edecek

Detaylı

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 15 16 2 2 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ 334.770001 SARMAŞIK İKİLİ ÇEKYAT 113196 TİFFANY - SARMAŞIK

Detaylı

ALB 6320 19 KG AYARLI SÜRME KAPAK SİSTEMİ 10 ALB 7500 25 KG AYARLI ALÜMİNYUM ÇERÇEVE SÜRGÜ MEKANİZMASI 11 ALB 7600 15 KG AYARLI CAM SÜRGÜ SİSTEMİ 11

ALB 6320 19 KG AYARLI SÜRME KAPAK SİSTEMİ 10 ALB 7500 25 KG AYARLI ALÜMİNYUM ÇERÇEVE SÜRGÜ MEKANİZMASI 11 ALB 7600 15 KG AYARLI CAM SÜRGÜ SİSTEMİ 11 INDEX ALB GARDROP HEMYÜZ SÜRME SİSTEMi 0 ALB 7777 GARDROP HEMYÜZ SÜRME SİSTEMi 0 ALB 0 GARDROP / MUTFAK HEMYÜZ SÜRME SiSTEMi 02 ALB 0 AYARLI SÜRME GARDROP SİSTEMİ 02 ALB 0 70 KG AYARLI SÜRME GARDROP SİSTEMİ

Detaylı

E-2500 ÇAĞRI MERKEZİ MOBİLYA MASA SİSTEMİ 80x80x120h **Ses yalıtımlı kumaş sistemi

E-2500 ÇAĞRI MERKEZİ MOBİLYA MASA SİSTEMİ 80x80x120h **Ses yalıtımlı kumaş sistemi Çağrı merkezi mobilya sistemleri Ofis mobilyaları Fileli ofis koltukları üretimi Mobilya üretim fabrikasından en uygun fiyatlarla masa grupları, koltuk grupları, call center grupları. E-2500 ÇAĞRI MERKEZİ

Detaylı

ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU

ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU (EK-4) KATAGORİ KIRILIMI 18.1.3.3 TARİHİ 20.05.2014 DMO KATALOG KOD NO 355349051 MED2000 / ÜRÜNE AİT RESİM Sıra No: 11 1. motor marka, model, menşei, kaldırma kuvveti (sütun

Detaylı

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK4) Sıra No: 33 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 1 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM MASA TAKIMLARI DM100085 TUNA/KİNG DOĞAL

Detaylı

PRECISE DEKORASYON AKATLAR GENEL MÜDÜRLÜK, Akatlar mah.zeytinoğlu cad.yeşim sk. No:23 Etiler/beşiktaş/istanbul posta kodu:34335

PRECISE DEKORASYON AKATLAR GENEL MÜDÜRLÜK, Akatlar mah.zeytinoğlu cad.yeşim sk. No:23 Etiler/beşiktaş/istanbul posta kodu:34335 RESİM NO: FATURA KALEM SIRA NO: TANIMI:MASA TABLA: 0mm ÇİFT YÜZÜ AHŞAP DESEN BİLAMİNANT KAPLI YONGA LEVHA, CUMBALARI PVC KENAR BANDI. SÜMENSİZ TİP. AYAK VE MODESTY PANEL: 0mm ÇİFT YÜZÜ AHŞAP DESEN BİLAMİNANT

Detaylı

BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ

BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ 1 BARTAPLAN Modüler Bölme Duvar Sistemi BARTAPLAN Modüler Bölme Duvar Sistemi ithal çelik taşıyıcı dikme profillerine, özel alüminyum klips profilleri ile giydirilen

Detaylı

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 2 3 6 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 2 3 6 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 12 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 2 3 6 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM 332.589050 FALEZ-LEGO 160'LIK ETEJER+KESONLU

Detaylı

DOĞRUDAN TEMĠN ĠLANI AZĠZAN EĞĠTĠM ARAġTIRMA VE KÜLTÜR DERNEĞĠ

DOĞRUDAN TEMĠN ĠLANI AZĠZAN EĞĠTĠM ARAġTIRMA VE KÜLTÜR DERNEĞĠ DOĞRUDAN TEMĠN ĠLANI AZĠZAN EĞĠTĠM ARAġTIRMA VE KÜLTÜR DERNEĞĠ Elazığ ili SODES 2012-23-826 nolu Her Genç Gelecektir Projesi kapsamında mobilya mal alımına iliģkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

DARK METAL. Hedef Kitlesi: Erkek Teması: Dokulu siyahın gücü ve zarafetiyle birleşen modern tasarım.

DARK METAL. Hedef Kitlesi: Erkek Teması: Dokulu siyahın gücü ve zarafetiyle birleşen modern tasarım. Hedef Kitlesi: Erkek Teması: Dokulu siyahın gücü ve zarafetiyle birleşen modern tasarım. DARK METAL Segmenti: Genç ve Çocuk Özellikleri: Siyah embos canyon metal embos Yaş Aralığı: 12-24 Yaş Sertifikaları:

Detaylı

Satın almaya esas olmak üzere, aşağıda cinsi ve miktarı yazılı olan emtiayı KDV hariç BİRİM FİYAT üzerinden teklifinizi bildirmenizi rica ederim.

Satın almaya esas olmak üzere, aşağıda cinsi ve miktarı yazılı olan emtiayı KDV hariç BİRİM FİYAT üzerinden teklifinizi bildirmenizi rica ederim. SİVAS VALİLİGİ SAGLIK MÜnÜRLÜGÜ SATINALMA BİRİMİ TARİH 10,07,2015 TEKLİF TARİHi: 15,07,2015 TEKLİF SAATİ 10:00 İHALE USULÜ : 4734/22-D J Satın almaya esas olmak üzere, aşağıda cinsi ve miktarı yazılı olan

Detaylı

Sanayi Mh.Yunus Emre Cad. No:13/A 4.Levent/İSTANBUL İstanbul caddesi No:7 TAŞDELEN/İSTANBUL www.elsaofismobilya.com Mail: info@elsaofismobilya.

Sanayi Mh.Yunus Emre Cad. No:13/A 4.Levent/İSTANBUL İstanbul caddesi No:7 TAŞDELEN/İSTANBUL www.elsaofismobilya.com Mail: info@elsaofismobilya. Merkez.: Fab.: Sanayi Mh.Yunus Emre Cad. No:13/A 4.Levent/İSTANBUL İstanbul caddesi No:7 TAŞDELEN/İSTANBUL www.elsaofismobilya.com Mail: info@elsaofismobilya.com Firma İLYAS KOÇ Name/İsim Telefon No 0212-2952326

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule kare platform 7 basamaklı ara merdiven 150 cm düz kaydırak platform korkuluğu 2 ad güneş figürü çatı kemeri 2 li salıncak seti 1 tk POLİETİLEN

Detaylı

NEXT YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI FLUTE YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI BACKER YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI OYSTER YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI DMO ÜRÜNLERİ 2009

NEXT YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI FLUTE YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI BACKER YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI OYSTER YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI DMO ÜRÜNLERİ 2009 14500 FLUTE YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI 21500 NEXT YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI MASA; TOPLANTILI; 322,5x105xh75cm. boyutlarındadr. (dikdörtgen modülü 210x105cm.) Üst tablalar 48mm. (30+18) MDF üzeri doğal

Detaylı

KİM DEMİŞ SADECE OFİSTE ÇALIŞILIR DİYE? DAHA AZA DAHA FAZLASI. hepsi sağlam hepsi hesaplı...

KİM DEMİŞ SADECE OFİSTE ÇALIŞILIR DİYE? DAHA AZA DAHA FAZLASI. hepsi sağlam hepsi hesaplı... KİM DEMİŞ SADECE OFİSTE ÇALIŞILIR DİYE? DAHA AZA DAHA FAZLASI Evinizde mutluluklara yer açın... 5 Raflı Kitaplık Fikirlerle Dolu Bir Dünyaya Hoş Geldiniz... Yükseklik : 175 cm Genişlik : 60 cm Derinlik

Detaylı

zen Karteksler Sabit Kesonlar/Metal Klapalı Metal Kesonlar/Metal Tablalı & Klapalı Aksesuarlar 0315 T Ölçüler (cm) l d h Kod 1 Açıklama Stil

zen Karteksler Sabit Kesonlar/Metal Klapalı Metal Kesonlar/Metal Tablalı & Klapalı Aksesuarlar 0315 T Ölçüler (cm) l d h Kod 1 Açıklama Stil Karteksler 30.125.111.001 ZEN KARTEKS 4 ÇEKMECELİ PLASTİK KULPLU 46 61 128 30.125.111.002 ZEN KARTEKS 3 ÇEKMECELİ PLASTİK KULPLU 46 61 98 30.125.111.003 ZEN KARTEKS 2 ÇEKMECELİ PLASTİK KULPLU 46 61 68

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ. JİNEKOLOJİK ve ÜROLOJİK AMAÇLI MUAYENE MASASI TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ. JİNEKOLOJİK ve ÜROLOJİK AMAÇLI MUAYENE MASASI TEKNİK ŞARTNAMESİ $ ^.0 3»^- T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ JİNEKOLOJİK ve ÜROLOJİK AMAÇLI MUAYENE MASASI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 2 ad kare platform 1 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad 3 basamaklı ara merdiven 1 ad çatı 1 ad 150 cm düz kaydırak 1 ad 150 cm helezon kaydırak 1 ad

Detaylı

PERSPEKTİF ÇİZİM EKLENECEK

PERSPEKTİF ÇİZİM EKLENECEK ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU (EK-4) Sıra No: 286 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 3 2 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM ERSA DOMİNO YÖNETİCİ MASASI

Detaylı

POLİÜRETAN DOLGULU PALETLERLE ÜRETİLEN KEPENK ŞARTNAMESİ. 1. Panjur üreticisi firmanın ISO 9001 kalite güvence belgesi olmalıdır.

POLİÜRETAN DOLGULU PALETLERLE ÜRETİLEN KEPENK ŞARTNAMESİ. 1. Panjur üreticisi firmanın ISO 9001 kalite güvence belgesi olmalıdır. OTOMATİK KEPENK POLİÜRETAN DOLGULU PALETLERLE ÜRETİLEN KEPENK ŞARTNAMESİ A. ÜRETİCİ FİRMA KALİTE BELGELER 1. Panjur üreticisi firmanın ISO 9001 kalite güvence belgesi olmalıdır. 2. Panjur üreticisi firmanın

Detaylı

Devlet Malzeme Ofisi Ürünleri Kataloğu

Devlet Malzeme Ofisi Ürünleri Kataloğu Ofis ve Eğitim Mobilyaları Devlet Malzeme Ofisi Ürünleri 2017-2019 Kataloğu URUMSAL AKAJU Ofis ve Eğitim Mobilyaları Ofis ve Eğitim Mobilyaları Kurulduğu günden bugüne ofis ve eğitim mobilyaları sektöründe

Detaylı

basis Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye 2015/02 R 01

basis Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye  2015/02 R 01 basis 2015/02 R 01 TCCThe Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye basis basis 1 Basis 20 A Basis 30 A 2 Basis 18 A Basis 12 A Basis 12 tabletli

Detaylı

MTD 27A AHŞAP ÇOCUK OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

MTD 27A AHŞAP ÇOCUK OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME MTD 27A AHŞAP ÇOCUK OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1) GENEL BİLGİLER MTD 27A AHŞAP ÇOCUK OYUN GRUBU PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Kare Ahşap platform 3 Adet Merdiven 1 Adet Köprü

Detaylı

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ UYGULAMA KREŞ VE ANAOKULU TEFRİŞİNE AİT İHTİYAÇ LİSTESİ

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ UYGULAMA KREŞ VE ANAOKULU TEFRİŞİNE AİT İHTİYAÇ LİSTESİ BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ UYGULAMA KREŞ VE ANAOKULU TEFRİŞİNE AİT İHTİYAÇ LİSTESİ SIRA NO Cinsi Kullanılacağı Birim AHŞAP KREŞ MALZEMELERİ Teknik Özellikleri Birimi Adet Fiyat Tutar 1 Bebek karyolası (0-2

Detaylı

Donmuş muhafaza odaları 12-14 m³

Donmuş muhafaza odaları 12-14 m³ Electrolux, soğuk odalarla ilgili geniş bir ürün yelpazesine sahiptir, çok farklı boyutları vardır. Tropik koşullarda (+43 C ortam sıcaklığında) çalışmaya uygundurlar. Soğuk odaların (-2 /+8 C) panel kalınlığı

Detaylı

Eylül 2015 Toptan Fiyat Listesi 2015

Eylül 2015 Toptan Fiyat Listesi 2015 Eylül 05 Toptan Listesi 05 L ARTE YAZI TAHTALARI Teleskopik Ayaklı Yazı Tahtası Laminat,Eloksal Alüminyum Çerçeveli, Profil Ayaklı, Fırın boyalı ve yıl Garantilidir 897408747 40x50 Teleskopik Dikey 00

Detaylı

ERBAZLAR MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. ÜRÜN FİYAT LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

ERBAZLAR MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. ÜRÜN FİYAT LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ ERBAZLAR MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. ÜRÜN FİYAT LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ OFİS MASALARI PRESTO YÖNETİCİ MASASI 170*75*75H CM LAMİNAT METAL AYAKLI ÜRÜN DMO KODU 332609024 ÜRÜN FİRMA KODU 90392

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule helezon kaydırak platformu 3 gen platform 2 ad 5 basmaklı merdiven çatı 150 cm helezon kaydırak 150 cm düz kaydırak platform korkuluğu 3 ad yaprak figürü bacak giydirme figürü

Detaylı

Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. /TccTurkiye /02 R 01

Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. /TccTurkiye /02 R 01 2015/02 R 01 TCCThe Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye trevo trevo 1 Trevo 8 MFA Trevo 7 MFA Trevo 9 MFA 2 Trevo 6 MFA Trevo 5 MFA

Detaylı

VAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-65-0418 NOLU ENGELLERİ AŞIYORUM, MESLEĞİMLE BULUŞUYORUM İSİMLİ SODES PROJESİ

VAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-65-0418 NOLU ENGELLERİ AŞIYORUM, MESLEĞİMLE BULUŞUYORUM İSİMLİ SODES PROJESİ VAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-65-0418 NOLU ENGELLERİ AŞIYORUM, MESLEĞİMLE BULUŞUYORUM İSİMLİ SODES PROJESİ VAN İPEKYOLU KONYA BEYHEKİM MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİNE KONAKLAMA ve SEYAHAT ATÖLYESİ İÇİN MALZEME

Detaylı

KİM DEMİŞ SADECE OFİSTE ÇALIŞILIR DİYE? DAHA AZA DAHA FAZLASI. hepsi sağlam hepsi hesaplı...

KİM DEMİŞ SADECE OFİSTE ÇALIŞILIR DİYE? DAHA AZA DAHA FAZLASI. hepsi sağlam hepsi hesaplı... KİM DEMİŞ SADECE OFİSTE ÇALIŞILIR DİYE? DAHA AZA DAHA FAZLASI Evinizde mutluluklara yer açın... 5 Raflı Kitaplık Fikirlerle Dolu Bir Dünyaya Hoş Geldiniz... Yükseklik : 175 cm Genişlik : 60 cm Derinlik

Detaylı

KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORTA KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ MOBİLYA MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORTA KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ MOBİLYA MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORTA KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ MOBİLYA MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 2014 Sayfa 1 1. TANIMLAR: Bu madde tarif edilen sözleşme ve eklerinde kullanıldığı takdirde aşağıdaki

Detaylı

Î8» KONU: Demirbaş Malzeme TEKLİF MEKTUBU

Î8» KONU: Demirbaş Malzeme TEKLİF MEKTUBU TÜRKfYE CUMHURİYET/ KALKINMA BAKANU

Detaylı

DYNAMIC. Segmenti: Genç Renk Alternatifleri: Beyaz-Ahşap Desenli. Hedef Kitlesi: Unisex Teması: Ahşap ve Beyaz Kombinasyonu

DYNAMIC. Segmenti: Genç Renk Alternatifleri: Beyaz-Ahşap Desenli. Hedef Kitlesi: Unisex Teması: Ahşap ve Beyaz Kombinasyonu DYNAMIC Hedef Kitlesi: Unisex Teması: Ahşap ve Beyaz Kombinasyonu Segmenti: Genç Renk Alternatifleri: Beyaz-Ahşap Desenli Yaş Aralığı: 12-24 Yaş Sertifikaları: TSE Kıyafetlerin hava alması için havalandırma

Detaylı

MAKAM KOLTUKLARI 3-20 BİLGİSAYAR KOLTUKLARI BEKLEME KOLTUKLARI OTURMA GRUPLARI TABURELER & SANDALYELER 50-51

MAKAM KOLTUKLARI 3-20 BİLGİSAYAR KOLTUKLARI BEKLEME KOLTUKLARI OTURMA GRUPLARI TABURELER & SANDALYELER 50-51 MAKAM KOLTUKLARI 3-20 BİLGİSAYAR KOLTUKLARI 21-33 BEKLEME KOLTUKLARI 34-40 OTURMA GRUPLARI 41-49 TABURELER & SANDALYELER 50-51 MAKAM KOLTUKLARI Üründe oturma grubunun aşağı - yukarı hareketini ve kendi

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 2 ad kare platform 1 ad 3 gen platform 1 ad 100 cm ikiz kaydırak 1 ad 100 cm tüp kaydırak 1 ad kütük merdiven 1 ad platform korkuluğu 1 ad metal tırmanma 1 tk bacak giydirme

Detaylı

Atatürk Köşesi. Kod; 1020 Atatürk Portresi. Kod; 1040 Gençliğe Hitabe. Kod; 1030 İstiklâl Marşı. Kod; 1010. Atatürk Köşesi. Kod; 1000.

Atatürk Köşesi. Kod; 1020 Atatürk Portresi. Kod; 1040 Gençliğe Hitabe. Kod; 1030 İstiklâl Marşı. Kod; 1010. Atatürk Köşesi. Kod; 1000. Atatürk Köşesi Kod; 1020 Atatürk Portresi Kod; 1040 Gençliğe Hitabe Kod; 1030 İstiklâl Marşı Kod; 1010 Atatürk Köşesi Kod; 1000 Atatürk Köşesi (186 x 220 x 10 cm) 1 MEB Standardı Kimya-Biyoloji Laboratuvarı

Detaylı

CASABLANCA KOLEKSİYON LANSMANI

CASABLANCA KOLEKSİYON LANSMANI CASABLANCA KOLEKSİYON LANSMANI GELENEKSELLİĞİN MODERN YORUMU Masallarla büyüdük, sevdiklerimizle masallardaki gibi bir hayat yaşamak en büyük hayalimiz Casablanca Serisi ile bu hayal biraz olsun gerçekleşiyor.

Detaylı

TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ

TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ İDARİ ve TEKNİK ŞARTNAME Doküman No Mİ_F_13 Revizyon No. 00 Rev. Tarihi 00 Yayın Tarihi 03.03.2010 Şartname No OFİS MOBİLYALARI TEFRİŞATI ALIMI İŞİ Madde 1- İş Sahibi İdareye İlişkin

Detaylı

SİTİL L GRUBU KMF SİTİL DELİKLİ SAC PERDELİ MASA AYAĞI SİTİL MASA AYAĞI KMF

SİTİL L GRUBU KMF SİTİL DELİKLİ SAC PERDELİ MASA AYAĞI SİTİL MASA AYAĞI KMF www keskinmetal com Metal Formunda SİTİL MASA AYAĞI SİTİL DELİKLİ SAC PERDELİ MASA AYAĞI Yükseklik: 72 cm Uzunluk: 65-165 cm ayarlı ve sabit ara traversli Koli ebat: 70x70x16 cm SİTİL L GRUBU MEGA MASA

Detaylı

2016 yılı Medikal Ürünler Kataloğu. Ürünlerimiz;

2016 yılı Medikal Ürünler Kataloğu. Ürünlerimiz; 2016 yılı Medikal Ürünler Kataloğu www.lalmedikal.com www.soysalmedikalyatak.com www.havaliyatak.co Sektörünün önce firması olan lal medikal hastalarınızın evde bakımı için özel olarak ürettiğimiz hasta

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 2 ad kare platform 2 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad çatı 1 ad 100 cm tüp kaydırak 1 ad tüp geçit 1 ad 100 cm düz kaydırak 1 ad kütük merdiven 1

Detaylı

İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ LABORATUVAR KURULUMU İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ LABORATUVAR KURULUMU İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitim Laboratuvarı Satınalma İlanı Kurumumuza Mehmet Balcı Yerleşkesinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü eğitim hizmetlerinde kullanılmak üzere eğitim laboratuvarı

Detaylı

GÜNLÜK PLAN 1. VİTRİN ÇİZİMİ

GÜNLÜK PLAN 1. VİTRİN ÇİZİMİ GÜNLÜK PLAN Tarih: 26.11.2007 Ders: Mobilya Resimleri Konu: Vitrin Çizimi Süre: 3 Ders saati Dersin amaçları: Genel Amaç: Öğrenci bu modül ile salon (oturma odası) mobilyalarının resmini çizerek maliyet

Detaylı

Valerya Deluxe Takım (Beverly Krem Mercan) & Golden Orta Sehpa

Valerya Deluxe Takım (Beverly Krem Mercan) & Golden Orta Sehpa YENİ ÜRÜN BİLGİLENDİRMESİ Konu : Yeni Ürün Bilgilendirmesi Hk. Sayı No : 2016-025 05.04.2016 Sayın Anabayimiz, İstikbal markamız ile serimize dahil edilen Valerya Deluxe Takım ürünümüzün tanıtım bilgilendirmesi

Detaylı

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 5 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 3 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM 332.589045 FALEZ-MONEV 200'LÜK MASA TAKIMI

Detaylı

Soğuk Tablalı Servis Üniteleri

Soğuk Tablalı Servis Üniteleri Self Servis Fit Sistemi, tüm yiyecek sunumlarındaki problemler için modern, çok amaçlı ve şık bir çözümdür; geleneksel self-servis sistemleri ve "free-flow" sistemleri için özellikle uygundur. [bsoğuk

Detaylı

Devlet Malzeme Ofisi Ürünleri Kataloğu

Devlet Malzeme Ofisi Ürünleri Kataloğu Ofis ve Eğitim Mobilyaları Devlet Malzeme Ofisi Ürünleri 2017-2019 Kataloğu KURUMSAL AKAJU Ofis ve Eğitim Mobilyaları Ofis ve Eğitim Mobilyaları Kurulduğu günden bugüne ofis ve eğitim mobilyaları sektöründe

Detaylı

YALIN ÇİZGİLERİ DOĞAL MALZEMELERLE BULUŞTURAN NORA SERİSİ

YALIN ÇİZGİLERİ DOĞAL MALZEMELERLE BULUŞTURAN NORA SERİSİ YALIN ÇİZGİLERİ DOĞAL MALZEMELERLE BULUŞTURAN NORA SERİSİ Nora Serisi, Kuzey Avrupa etkisiyle şekilleniyor ve İskandinav tasarımın yalın anlayışıyla yaşam alanlarınızda aydınlık bir atmosfer yaratıyor.

Detaylı

TANITMA ve KULLANMA KLAVUZU

TANITMA ve KULLANMA KLAVUZU Ürünün Cinsi Mobilya Model Yatak Odası Takımı Alt Model Adı Tüm alt modeller için geçerlidir. Marka İmalatçı Ürünün temizliğinde deterjan harici temizlik malzemesi kullanılmamalı ve ürünün yüzeyinde temizlik

Detaylı