ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU YÜKSEKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU YÜKSEKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI"

Transkript

1 ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU YÜKSEKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI Doküman No: KOS Yürürlük Tarihi: Revizyon No/Tarih: GÖREV BİLGİLERİ Sorumlusu Görevin Kapsamı En Yakın Üst Yönetici Yüksekokul Müdürü İlgili Meslek Yüksekokulu Rektör Görevi Başında Olmadığı Zaman Vekâlet Edecekler Müdür Yardımcısı BİRİMİN TEMEL FONKSİYONU Eğitim ve öğretim, araştırma ve geliştirme, danışmanlık ve yayın faaliyetleri GÖREVLERİ 1. Eğitim ve öğretim faaliyetlerini yürütmek 2. Çağdaş mesleki teknik eğitimin gerektirdiği bilgi, beceri ve teknolojik gelişmelerde yüksek standartlara sahip, ulusal platformda aranılır nitelikte ara elemanlar yetiştirmek 3. Endüstri, tarım ve toplumla bütünleşerek eğitim verilen bölgenin teknolojik, bilimsel, kültürel ve tarım alanlarında mevcut potansiyelinin güçlendirildiği bir ortam oluşturmak 4. Bulunmuş olduğu bölgenin sosyo-ekonomik yapısına uygun olarak kişi, kurum ve kuruluşlara danışmanlık hizmeti vermek 5. Bilimsel ve akademik yayın faaliyetleri yürütmek.

2 ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI Doküman No: KOS Yürürlük Tarihi: Revizyon No/Tarih: GÖREV BİLGİLERİ Görevin Adı Görevin Kapsamı En Yakın Üst Yönetici Görevi Başında Olmadığı Zaman Vekâlet Edecekler Göreve Bağlı Kadrolar ve Unvanlar Meslek Yüksekokulu Müdürü İlgili Meslek Yüksekokulu Rektör Müdür Yardımcısı Müdür Yardımcıları, Bölüm Başkanlıkları, Öğretim Elemanları, MYO Sekreteri ve MYO İdari Birimleri İŞİN TEMEL FONKSİYONU Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünün işleyişi ile çalışma düzeninin sevk ve idaresi GÖREV ve SORUMLULUKLARI Sayılı Yüksek Öğretim Kanununda verilen görevleri yapar. 2. Meslek Yüksekokul kurullarına başkanlık eder ve kurul kararlarının uygulanmasını sağlar. 3. Meslek Yüksekokul birimleri arasında eşgüdümü sağlayarak Yüksekokul birimleri arasında düzenli çalışmayı sağlar, 4. Meslek Yüksekokulunun misyon ve vizyonunu belirler; bunu tüm çalışanları ile paylaşır, gerçekleşmesi için çalışanları motive eder. 5. Her yıl meslek yüksekokulunun analitik bütçesinin gerekçeleri ile birlikte hazırlanmasını sağlar. 6. Taşınırların etkili, ekonomik, verimli ve hukuka uygun olarak edinilmesi ve kullanılması; kontrollerinin yapılması, taşınır kayıt ve kontrol yetkilisi vasıtasıyla kayıtlarının saydam bir şekilde tutulması ve hazırlanan Yönetim Hesabının verilmesini sağlar. 7. Meslek Yüksekokulunun kadro ve ödenek ihtiyaçlarını gerekçesi ile Rektörlük makamına sunar. 8. Meslek Yüksekokulunun birimleri üzerinde genel gözetim ve denetim görevini yapar. 9. Meslek Yüksekokulunda bilgisayar ve çıktı ortamında bilgi sisteminin oluşmasını sağlar. 10. Bilgi sistemi için gerekli olan anketlerin hazırlanması ve uygulanmasını sağlar. 11. Meslek Yüksekokulunda eğitim-öğretimin düzenli bir şekilde sürdürülmesini sağlar. 12. Eğitim-öğretim ve araştırmalarla ilgili politikalar ve stratejiler geliştirir. 13. Meslek Yüksekokulunun idari ve akademik personeli için ihtiyaç duyulan alanlarda kurs, seminer ve konferans gibi etkinlikler düzenleyerek Meslek Yüksekokulunun sürekli öğrenen bir organizasyon haline gelmesi için çalışır.

3 14. Meslek Yüksekokulu değerlendirme ve kalite geliştirme çalışmalarının düzenli bir biçimde yürütülmesini sağlar. 15. Meslek Yüksekokulunun eğitim-öğretim sistemiyle ilgili sorunları tespit eder, çözümler, gerektiğinde üst makamlara iletir. 16. Eğitim-öğretimde yükselen değerleri takip eder ve Meslek Yüksekokulu bazında uygulanmasını sağlar. 17. Meslek Yüksekokulunda araştırma projelerinin düzenli olarak hazırlanmasını ve sürdürülmesini sağlar. 18. Meslek Yüksekokulundaki programların akredite edilmesi için gerekli çalışmaların yapılmasını sağlar. 19. Meslek Yüksekokulunun stratejik planının hazırlanmasını sağlar. 20. Meslek Yüksekokulunun fiziki donanımı ile insan kaynaklarının etkili ve verimli olarak kullanılmasını sağlar. 21. Meslek Yüksekokulu yerleşkesinde gerekli güvenlik tedbirlerinin alınmasını sağlar. 22. Meslek Yüksekokulunu üst düzeyde temsil eder, 23. Meslek Yüksekokulu tüzel kişiliğini temsil eder, 24. Her öğretim yılı sonunda Meslek Yüksekokulunun genel durumunun işleyişi hakkında Rektöre rapor verir. 25. Rektörün alanı ile ilgili vereceği diğer görevleri yapar. 26. Görev ve sorumluluk alanındaki faaliyetlerin mevcut iç kontrol sisteminin tanım ve talimatlarına uygun olarak yürütülmesini sağlar. 27. Tasarruf ilkelerine uygun hareket eder. 28. Bağlı personelin işlerini daha verimli, etken ve daha kaliteli yapmalarını sağlayacak beceri ve deneyimi kazanmaları için sürekli gelişme ve iyileştirme fırsatlarını yakalayabilmelerine olanak tanır. 29. Meslek Yüksekokulundaki akademik ve idari işlevlerin en iyi şekilde yerine getirilmesi hususunda nihai yetki ve sorumluluğa sahiptir, 30. Öğrencilere gerekli sosyal hizmetleri sağlar, 31. Eğitim-öğretim, bilimsel araştırma ve yayın faaliyetlerinin düzenli bir şekilde yürütülmesini sağlar. YETKİLERİ 1. Yukarıda belirtilen görev ve sorumlulukları gerçekleştirme yetkisine sahip olmak. 2. Faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için gerekli araç ve gereci kullanabilmek. 3. Erzincan Üniversitesinin temsil yetkisini kullanmak. 4. İmza yetkisine sahip olmak. 5. Harcama yetkisini kullanmak. 6. Emrindeki yönetici ve personele iş verme, yönlendirme, yaptıkları işleri kontrol etme, düzeltme, gerektiğinde uyarma, bilgi ve rapor isteme yetkisine sahip olmak. 7. Emrindeki yönetici ve personelin performans değerlendirmesini yapmak; cezalandırma, ödüllendirme, eğitim verme, işini değiştirme ve izin verme yetkisine sahip olmak. 8. Kuruma alınacak personelin seçiminde değerlendirmeleri karara bağlama ve onaylama yetkisine sahip olmak. İŞİN GEREKTİRDİĞİ GİZLİLİK DÜZEYİ Bilgi Edinme Hakkı Kanununa göre bilgi edinme hakkı kapsamı dışında tutulan bilgi ve belgeler. BU İŞTE ÇALIŞANDA ARANAN NİTELİKLER Sayılı Devlet Memurları Kanunu nda ve 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu nda belirtilen genel niteliklere sahip olmak, 2. Görevinin gerektirdiği düzeyde iş deneyimine sahip olmak,

4 3. Yöneticilik niteliklerine sahip olmak; sevk ve idare gereklerini bilmek, 4. Faaliyetlerini en iyi şekilde sürdürebilmesi için gerekli karar verme ve sorun çözme niteliklerine sahip olmak. SORUMLULUK Meslek Yüksek Okulu Müdürü, yukarıda yazılı olan bütün bu görevleri kanunlara ve yönetmeliklere uygun olarak yerine getirirken, Erzincan Üniversitesi Rektörüne karşı sorumludur.

5 ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜR YARDIMCISI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI Doküman No: KOS Yürürlük Tarihi: Revizyon No/Tarih: GÖREV BİLGİLERİ Görevin Adı Görevin Kapsamı En Yakın Üst Yönetici Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı İlgili Meslek Yüksekokulu MYO Müdürü Görevi Başında Olmadığı Zaman Vekâlet Edecekler Diğer Müdür Yardımcısı Göreve Bağlı Kadrolar ve Unvanlar Bölüm Başkanlıkları, Öğretim Elemanları, Bölüm Sekreterleri İŞİN TEMEL FONKSİYONU Erzincan Üniversitesi üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; Meslek Yüksekokulumuzun vizyonu, misyonu doğrultusunda eğitim ve öğretimi gerçekleştirmek için gerekli tüm faaliyetlerinin etkenlik ve verimlilik ilkelerine uygun olarak yürütülmesi amacıyla çalışmaları yapmak ve bu kapsamda Müdüre yardımcı olmak, Müdür bulunmadığında yerine vekâlet etmek. GÖREV ve SORUMLULUKLARI 1. Meslek Yüksekokul değerlendirme ve kalite geliştirme çalışmalarını yürütür. 2. Değerlendirme ve kalite geliştirme çalışmaları için standartların belirlenmesini sağlar. 3. Değerlendirme ve kalite geliştirme çalışmaları için kurulların oluşturulmasını ve çalışmalarını sağlar. 4. Değerlendirme ve kalite geliştirme çalışmalarının yıllık raporlarını hazırlar ve Müdürlük makamına sunar. 5. Meslek Yüksekokulunda yürütülen programların çıktı yeterliliklerinin belirlenmesini sağlar. 6. Meslek Yüksekokulunun öz değerlendirme raporunu hazırlar. 7. Meslek Yüksekokulunun stratejik planını hazırlar. 8. Belirlenen standartların kalitesinin geliştirilmesini sağlar. 9. Meslek Yüksekokulundaki programların akredite edilmesi için gerekli çalışmaları yapar. 10. Meslek Yüksekokulundaki programların akredite edilmesi için gelen Akreditasyon ziyaret ekibinin programını hazırlar ve yürütür. 11. Öğretim elemanlarına Öğretim Süreci Değerlendirme Anketlerinin uygulanmasını sağlar. 12. Öğrencilerin Meslek Yüksekokulunu değerlendirme anketlerini hazırlar ve uygulanmasını sağlar. 13. Eğitim-öğretim ve araştırmalarla ilgili politikalar ve stratejiler geliştirir. 14. Öğrenci konseyi ve temsilciliği için gerekli olan seçimleri yapar.

6 15. Dilek ve öneri kutularının düzenli olarak açılmasını ve değerlendirmesini yapar. 16. Her eğitim-öğretim yılı sonunda yapılacak olan Akademik Genel Kurul sunularını hazırlar. 17. Meslek Yüksekokulunda öğretim üyeleri tarafından yürütülen projeleri takip eder. 18. Derslik kapı programları ile öğretim elemanı kapı programlarının hazırlanmasını sağlar. 19. Öğretim elemanlarının derslerini düzenli olarak yapmalarını sağlar. 20. Ders ücret formlarının düzenlenmesini sağlar ve kontrol eder. 21. Müdür olmadığı zamanlarda müdürlüğe vekâlet eder. 22. Meslek Yüksekokulu prosedürlerinin uygulama alanlarında belirtilen faaliyetleri yerine getirir, 23. Sorumlusu olduğu Bölümlerin ders ve laboratuvarları için Müdürlüğün talep ettiği bilgileri ve dokümanları verir, 24. Her yarıyıl sonunda sorumlusu olduğu bölümlerde, öğrenciler tarafından doldurulan ders değerlendirme formu sonuçlarına göre iyileştirme çalışmaları yapar, 25. Yüksek Öğretim Kanunu ve Yönetmeliklerinde belirtilen diğer görevleri yapmak. 26. Müdürün görev alanı ile ilgili vereceği diğer işleri yapar. YETKİLERİ 1. Yukarıda belirtilen görev ve sorumlulukları gerçekleştirme yetkisine sahip olmak, 2. Faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için gerekli araç ve gereci kullanabilmek, 3. Erzincan Üniversitesinin temsil yetkisini kullanmak, 4. İmza yetkisine sahip olmak, 5. Emrindeki yönetici ve personele iş verme, yönlendirme, yaptıkları işleri kontrol etme, düzeltme, gerektiğinde uyarma, bilgi ve rapor isteme yetkisine sahip olmak. BU İŞTE ÇALIŞANDA ARANAN NİTELİKLER Sayılı Devlet Memurları Kanunu nda ve 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu nda belirtilen genel niteliklere sahip olmak, 2. Görevinin gerektirdiği düzeyde iş deneyimine sahip olmak, 3. Yöneticilik niteliklerine sahip olmak; sevk ve idare gereklerini bilmek, 4. Faaliyetlerini en iyi şekilde sürdürebilmesi için gerekli karar verme ve sorun çözme niteliklerine sahip olmak. SORUMLULUK Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı, yukarıda yazılı olan bütün bu görevleri kanunlara ve yönetmeliklere uygun olarak yerine getirirken, Meslek Yüksek Okulu Müdürüne karşı sorumludur.

7 ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU BÖLÜM BAŞKANI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI Doküman No: KOS Yürürlük Tarihi: Revizyon No/Tarih: GÖREV BİLGİLERİ Görevin Adı Görevin Kapsamı En Yakın Üst Yönetici İlgili Bölümün Bölüm Başkanı İlgili Meslek Yüksekokulu Bölümü Müdür Yardımcısı Görevi Başında Olmadığı Zaman Vekâlet Edecekler İlgili Bölümün Öğretim Elemanı Göreve Bağlı Kadrolar ve Unvanlar Öğretim Elemanları, Bölüm Sekreterleri İŞİN TEMEL FONKSİYONU Erzincan Üniversitesi üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; Meslek Yüksekokulumuzun vizyonu, misyonu doğrultusunda eğitim ve öğretimi gerçekleştirmek için gerekli tüm faaliyetlerinin etkenlik ve verimlilik ilkelerine uygun olarak yürütülmesi amacıyla idari ve akademik işleri bölüm içerisinde yapar. 1. Bölüm kurullarına başkanlık eder. GÖREV ve SORUMLULUKLARI 2. Bölümün ihtiyaçlarını Meslek Yüksekokulu Makamına yazılı olarak rapor eder. 3. Meslek Yüksekokulu ile Bölüm arasındaki her türlü yazışmanın sağlıklı bir şekilde yapılmasını sağlar. 4. Bölüme bağlı Programlar arasında eşgüdümü sağlar. 5. Her akademik yarıyılın başında haftalık ders programlarını yapar, 6. Bölümün ders dağılımının öğretim elemanları arasında dengeli bir şekilde yapılmasını sağlar. 7. Bölümde eğitim-öğretimin düzenli bir şekilde sürdürülmesini sağlar. 8. İlgili bölümün ek ders ve sınav ücret çizelgelerinin zamanında ve doğru bir biçimde hazırlanmasını sağlar. 9. Bölümün eğitim-öğretimle ilgili sorunlarını tespit eder, Müdürlüğe iletir. 10. Bölümün değerlendirme ve kalite geliştirme çalışmalarını yürütür, raporları Müdürlüğe sunar. 11. Meslek Yüksekokulu Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Birimi ile eşgüdümlü çalışarak Bölüme bağlı programların akredite edilme çalışmalarını yürütür. 12. Eğitim-öğretimin ve bilimsel araştırmaların verimli ve etkili bir şekilde gerçekleşmesi amacına yönelik olarak bölümdeki öğretim elemanları arasında bir iletişim ortamının oluşmasına çalışır. 13. Meslek Yüksekokul Akademik Genel Kurulu için Bölüm ile ilgili gerekli bilgileri sağlar. 14. Her dönem başında ders kayıtlarının düzenli bir biçimde yapılmasını sağlar. 15. Bölüm öğrencilerinin eğitim-öğretim sorunları ile yakından ilgilenir.

8 16. Bölümündeki öğrenci-öğretim elemanı ilişkilerinin, eğitim-öğretimin amaçları doğrultusunda, düzenli ve sağlıklı bir şekilde yürütülmesini sağlar. 17. Ders kayıtlarının düzenli bir biçimde yapılabilmesi için danışmanlarla toplantılar yapar. 18. Önlisans eğitim-öğretim ve sınav yönetmeliği ile yönergelerin ruhuna uygun bir şekilde uygulanmasını sağlar. 19. Öğretim elemanlarının derslerini düzenli olarak yapmalarını sağlar. 20. Bölüm ERASMUS programlarının planlanması ve yürütülmesini sağlar. 21. Rektörün, Meslek Yüksek Okulu Müdürünün, görev alanı ile ilgili vereceği diğer işleri yapar. YETKİLERİ 1. Yukarıda belirtilen görev ve sorumlulukları gerçekleştirme yetkisine sahip olmak. 2. Faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için gerekli araç ve gereci kullanabilmek. 3. İmza yetkisine sahip olmak, 4. Emrindeki yönetici ve personele iş verme, yönlendirme, yaptıkları işleri kontrol etme, düzeltme, gerektiğinde uyarma, bilgi ve rapor isteme yetkisine sahip olmak. 5. Bölümüne alınacak personelin seçiminde değerlendirmeleri karara bağlama ve onaylama yetkisine sahip olmak. BU İŞTE ÇALIŞANDA ARANAN NİTELİKLER Sayılı Devlet Memurları Kanunu nda ve 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu nda belirtilen genel niteliklere sahip olmak, 2. Görevinin gerektirdiği düzeyde iş deneyimine sahip olmak, 3. Yöneticilik niteliklerine sahip olmak; sevk ve idare gereklerini bilmek, 4. Faaliyetlerini en iyi şekilde sürdürebilmesi için gerekli karar verme ve sorun çözme niteliklerine sahip olmak. SORUMLULUK Bölüm başkanı, yukarıda yazılı olan bütün bu görevleri kanunlara ve yönetmeliklere uygun olarak yerine getirirken, Meslek Yüksek Okulu Müdürüne, Rektörlüğe bağlı birimlerde ise Rektöre karşı sorumludur. ADI SOYADI GÖREVİ İMZA Hazırlayan Tekin GÜÇ Şef Kontrol Eden Kahraman ALPARSLAN Yüksekokul Sekreteri Onaylayan Yrd. Doç. Dr. Serap UZUNER YURT Müdür

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ 1. İŞLETME MÜDÜRÜ KURUM BİLGİLERİ Üst Birim Birim Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları Selçuk Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü İşletme

Detaylı

Doküman No: Yayın Tarihi: Revizyon No: Revizyon Tarihi: Görev Bölüm Başkanı Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Birol AKGÜN

Doküman No: Yayın Tarihi: Revizyon No: Revizyon Tarihi: Görev Bölüm Başkanı Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Birol AKGÜN Birim Adı: Görev Adı: Sorumluluk Alanı: Görev Tanımı: Alt Birim: Görev/İş Unvanı: Birim Yetkilisi: Görev Devri: Sorumlu Personel: Bölümleri üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak;

Detaylı

MÜDÜR T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

MÜDÜR T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu MÜDÜR Müdür Görevin Bağlı Bulunduğu Genel Sekreter Yardımcısı - Genel Sekreter - Rektör Yardımcısı - Rektör Yrd. Doç. Dr. Namık BİLİCİ 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu nda verilen görevleri yapmak. Yüksekokul

Detaylı

SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ MÜDÜRLÜĞÜ Müdür Görevin Bağlı Bulunduğu Rektör Yardımcısı, Rektör Yrd.Doç.Dr.Eyüp ALTINÖZ 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanununda verilen görevleri yapmak. Yüksekokul kurullarına başkanlık eder ve kurul kararlarının

Detaylı

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ Dekan Görevin Bağlı Bulunduğu Rektör Yardımcısı, Rektör Prof.Dr.İbrahim KÜRTÜL 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanununda verilen görevleri yapmak. Fakülte kurullarına

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ HADİM MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ HADİM MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ HADİM MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KURUM BİLGİLERİ Üst Birim Selçuk Üniversitesi Birim HADİM MYO Müdürlüğü Görevi Müdür/Harcama Yetkilisi Üst Yönetici/Yöneticileri Selçuk Üniversitesi

Detaylı

GÖREV TANIM FORMU : SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ALT BİRİMİ :ENSTİTÜ MÜDÜRÜ. : Yrd.Doç.Dr. Levent KÜÇÜK BAĞLI OLDUĞU MAKAM : REKTÖRLÜK MAKAMI

GÖREV TANIM FORMU : SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ALT BİRİMİ :ENSTİTÜ MÜDÜRÜ. : Yrd.Doç.Dr. Levent KÜÇÜK BAĞLI OLDUĞU MAKAM : REKTÖRLÜK MAKAMI ALT : ENSTİTÜ MÜDÜRÜ :ENSTİTÜ MÜDÜRÜ : Yrd.Doç.Dr. Levent KÜÇÜK BAĞLI OLDUĞU MAKAM : REKTÖRLÜK MAKAMI YETKİ GÖREV VE SORUMLULUKLARI Ardahan Üniversitesi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak;

Detaylı

Ünitesi : Kırklareli Üniversitesi. Adı Soyadı : Üst Yönetici/Yöneticileri : Rektör. Astları :

Ünitesi : Kırklareli Üniversitesi. Adı Soyadı : Üst Yönetici/Yöneticileri : Rektör. Astları : T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU İÇ KONTROL SİSTEMİ GÖREV TANIMLARI Ünitesi : Kırklareli Üniversitesi Bölümü : Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ORGANİZASYONEL BİLGİLER Adı Soyadı

Detaylı

Akademik Personel Görev Tanımı ve Sorumlulukları

Akademik Personel Görev Tanımı ve Sorumlulukları Akademik Personel Görev Tanımı ve Sorumlulukları Dekan tüm faaliyetlerin etkenlik ve verimlilik ilkelerine uygun bir şekilde yürütülmesi amacıyla çalışmaları yapmak, planlamak, yönlendirmek, koordine etmek

Detaylı

Görevi ve Sorumlulukları

Görevi ve Sorumlulukları Doküman No:KOS-2.3 01.101.1 T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU AKADEMİK PERSONEL GÖREV TANIMLARI Yayın Tarihi: 07/02/2014 Revizyon No/Tarihi: Görevin Adı: Yüksekokul Müdürü Sorumlu Olduğu Üst

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ. İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi. İç Kontrol Sistemi Organizasyon El Kitabı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ. İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi. İç Kontrol Sistemi Organizasyon El Kitabı 4.2.Görev Tanımları 4.2.1.Dekan Görev Tanımı İKTİSADİ İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ GÖREV FORMU Yönetici/Yöneticileri Astları Prof. Dr. Mahmut KARTAL İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Rektör Akademik

Detaylı

Ünitesi : Kırklareli Üniversitesi. Adı Soyadı : Üst Yönetici/Yöneticileri : Rektör. Astları :

Ünitesi : Kırklareli Üniversitesi. Adı Soyadı : Üst Yönetici/Yöneticileri : Rektör. Astları : T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU İÇ KONTROL SİSTEMİ GÖREV TANIMLARI Ünitesi : Kırklareli Üniversitesi Bölümü : Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ORGANİZASYONEL BİLGİLER Adı Soyadı

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI Hazırlayan: Binali KOÇ, C.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü 58140 SİVAS. Adı Soyadı : Ünitesi : İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Görevi : Üst Yönetici/Yöneticileri : Rektör Astları : Şube Müdürü, Ayniyat

Detaylı

İLGİLİ MEVZUAT 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu ve 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu

İLGİLİ MEVZUAT 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu ve 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu T.C. (Dekanlık) ALT BİRİM - DEKAN Amasya Üniversitesi üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; fakültenin vizyonu, misyonu doğrultusunda eğitim ve öğretimi gerçekleştirmek için

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ CİHANBEYLİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. CMYO Müdürlüğü Yüksekokulu Müdürü. Yüksekokul Personeli

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ CİHANBEYLİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. CMYO Müdürlüğü Yüksekokulu Müdürü. Yüksekokul Personeli T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ CİHANBEYLİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KURUM BİLGİLERİ Üst Birim Birim Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları Selçuk Üniversitesi CMYO Müdürlüğü Yüksekokulu Müdürü Selçuk Üniversitesi

Detaylı

2547 Sayılı Kanunun 16 ıncı maddesinde belirtilen hususlara ilaveten Dekan ın görev, yetki ve sorumlulukları şunlardır:

2547 Sayılı Kanunun 16 ıncı maddesinde belirtilen hususlara ilaveten Dekan ın görev, yetki ve sorumlulukları şunlardır: ORGANİZASYON BİLGİLERİ Dekanlık Rektör/YÖK Başkanı Dekan 2547 Sayılı Kanunun 16 ıncı maddesinde belirtilen hususlara ilaveten Dekan ın görev, yetki ve sorumlulukları şunlardır: 1. Fakülte kurullarına başkanlık

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ Revizyon No Tarihi

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ Revizyon No Tarihi GÖREVİN ADI : DEKAN 1. GÖREVİN KISA TANIMI Kocaeli Üniversitesi üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; fakültenin vizyonu, misyonu doğrultusunda eğitim ve öğretimi gerçekleştirmek

Detaylı

EK-3.9 İDARİ İSLER VE KOORDİNASYON DAİRE BAŞKANLIĞI

EK-3.9 İDARİ İSLER VE KOORDİNASYON DAİRE BAŞKANLIĞI EK-3.9 İDARİ İSLER VE KOORDİNASYON DAİRE BAŞKANLIĞI İdari İşler ve Koordinasyon Daire Başkanı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü; Genel Müdür Yardımcılığı (Bağlı) İŞİN KISA TANIMI: Tarımsal

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÇUMRA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU. Çumra Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Öğretim Üyesi/Görevlisi. Araştırma Görevlisi

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÇUMRA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU. Çumra Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Öğretim Üyesi/Görevlisi. Araştırma Görevlisi Üniversite Logosu T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÇUMRA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU Fakülte Logosu KURUM BİLGİLERİ Üst Birim Birim Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları Selçuk Üniversitesi Çumra Uygulamalı

Detaylı

BAĞLI OLDUĞU KIŞI / KURUL

BAĞLI OLDUĞU KIŞI / KURUL ve Kont İşl., Şoför,Tekniker,Teknisyen, Teknisyen Yardımcısı, Hizmetli) ÜNVANI: Fakülte Sekreteri ÇALIŞTIĞI BÖLÜM: Fen Fakültesi Dekanlığı BAĞLI OLDUĞU KIŞI / KURUL : Dekan KENDISINE BAĞLI KADROLAR : ve

Detaylı

4.2. Görev Tanımları Yüksekokul Müdürü Görev Tanımı

4.2. Görev Tanımları Yüksekokul Müdürü Görev Tanımı 4.2. Görev Tanımları 4.2.1. Yüksekokul Müdürü Görev Tanımı GÖREVİN KISA TANIMI. Adı Soyadı : Ahmet ŞENGÖNÜL Görevi : Meslek Yüksek Okulu Müdürü Üst Yönetici/Yöneticileri : Rektör Astları : Akademik ve

Detaylı

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ PINARHİSAR MESLEK YÜKSEKOKULU İÇ KONTROL SİSTEMİ GÖREV TANIMLARI. Ünitesi : Kırklareli Üniversitesi

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ PINARHİSAR MESLEK YÜKSEKOKULU İÇ KONTROL SİSTEMİ GÖREV TANIMLARI. Ünitesi : Kırklareli Üniversitesi T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ PINARHİSAR MESLEK YÜKSEKOKULU İÇ KONTROL SİSTEMİ GÖREV TANIMLARI Ünitesi : Kırklareli Üniversitesi Bölümü : Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ORGANİZASYONEL BİLGİLER Adı Soyadı

Detaylı

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İÇ KONTROL SİSTEMİ GÖREV TANIMLARI. Ünitesi : Kırklareli Üniversitesi. Bölümü : Enstitü Müdürlüğü

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İÇ KONTROL SİSTEMİ GÖREV TANIMLARI. Ünitesi : Kırklareli Üniversitesi. Bölümü : Enstitü Müdürlüğü T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İÇ KONTROL SİSTEMİ GÖREV TANIMLARI Doküman No: Yürürlük Tarihi: Revizyon Tarih/No: Ünitesi : Kırklareli Üniversitesi Bölümü : Enstitü Müdürlüğü Adı

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BEYŞEHİR ALİ AKKANAT UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. Uygulamalı Bilimler Y.O Müdürlüğü Müdür/Harcama Yetkilisi

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BEYŞEHİR ALİ AKKANAT UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. Uygulamalı Bilimler Y.O Müdürlüğü Müdür/Harcama Yetkilisi T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BEYŞEHİR ALİ AKKANAT UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KURUM BİLGİLERİ Üst Birim Birim Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları Selçuk Üniversitesi Uygulamalı Bilimler

Detaylı

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU Astları : : Rektör : Fakültedeki tüm öğretim üye ve elemanları ile tüm idari personel Fakülte ve birimlerinin sorumlusudur. kendisine çalışmalarında yardımcı olmak üzere Fakültenin kadrolu öğretim üyeleri

Detaylı

EFLANİ MESLEK YÜKSEKOKULU

EFLANİ MESLEK YÜKSEKOKULU EFLANİ MESLEK YÜKSEKOKULU Görevin Bağlı Bulunduğu Müdürlük Meslek Yüksekokulu Müdürü Rektör Yardımcısı- Rektör Doç. Dr. Hüseyin Avni KIRMACI 1-2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanununda verilen görevleri yapar.

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ YALVAÇ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ YALVAÇ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ YALVAÇ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU ORGANİZASYONEL BİLGİLER Ünitesi : Süleyman Demirel Üniversitesi Bölümü : Yalvaç Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Görevi

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİ ASTLARI GENEL SEKRETERLİĞİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ GENEL SEKRETER YARDIMCISI, GENEL SEKRETER, REKTÖR YARDIMCILARI VE REKTÖR PERSONELLERİ Selçuk Üniversitesi üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve

Detaylı

T.C. ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü AD SOYAD T.C. KADRO GÖREVLERİ * UNVANI Görevin Kısa Tanımı Üniversite üst yönetimi tarafından belirlenen vizyon, misyon, amaçlar ve hedeflere uygun olarak; Enstitü nün eğitim-öğretim, araştırma ve topluma

Detaylı

SDÜ-YDYO GÖREV TANIMI

SDÜ-YDYO GÖREV TANIMI Kodu Pİ01 PERSONEL İŞLERİ HACER SARIBAŞ PERSONEL SDÜ üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; gerekli tüm faaliyetlerinin etkenlik ve verimlilik ilkelerine uygun olarak yürütülmesi

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ ERASMUS+ KOORDİNATÖRLÜĞÜ ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ KOORDİNATÖRÜ REKTÖR/REKTÖR YARDIMCISI KOORDİNATÖRLÜK BİRİMLERİ Selçuk Üniversitesi üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; koordinatörlüğün

Detaylı

ORGANİZASYONEL BİLGİLER

ORGANİZASYONEL BİLGİLER Bölümü : Meslek Yüksekokulu lüğü Görevi : M.Y.O. ü/harcama Yetkilisi Üst Yönetici/Yöneticileri : Rektör Meslek Yüksekokulu ve birimlerinin temsilcisi olan, Rektör tarafından üç yıl süre ile doğrudan atanır.

Detaylı

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İÇ KONTROL SİSTEMİ GÖREV TANIMLARI. Ünitesi : Kırklareli Üniversitesi. Bölümü : Enstitü Müdürlüğü

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İÇ KONTROL SİSTEMİ GÖREV TANIMLARI. Ünitesi : Kırklareli Üniversitesi. Bölümü : Enstitü Müdürlüğü T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İÇ KONTROL SİSTEMİ GÖREV TANIMLARI Doküman No: Yürürlük Tarihi: Revizyon Tarih/No: Ünitesi : Kırklareli Üniversitesi Bölümü : Enstitü Müdürlüğü Adı

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ KOORDİNATÖRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI Doküman No ERA/GT01 KOORDİNATÖRÜ REKTÖR/REKTÖR YARDIMCISI KOORDİNATÖRLÜK BİRİMLERİ Selçuk Üniversitesi üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun

Detaylı

T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ GEMLİK ASIM KOCABIYIK MESLEK YÜKSEKOKULU BİRİM GÖREV TANIMLARI

T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ GEMLİK ASIM KOCABIYIK MESLEK YÜKSEKOKULU BİRİM GÖREV TANIMLARI BİRİM: T.C. Meslek Yüksekokulu Müdürü Rektörlük Uludağ Üniversitesi üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; Meslek Yüksekokulunun vizyonu, misyonu doğrultusunda eğitim ve öğretimi

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü GÖREV TANIMI FORMU

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü GÖREV TANIMI FORMU Sosyal Bilimler Enstitüsü lüğü Ünitesi Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları : Necmettin Erbakan Üniversitesi : Enstitü lüğü : Enstitü ü / Harcama Yetkilisi : Rektör : Tüm Enstitü Personeli Necmettin

Detaylı

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GÖREV TANIMLARI

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GÖREV TANIMLARI OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GÖREV TANIMLARI 1 İÇİNDEKİLER 1.... 3 1.1. Sosyal Bilimler Enstitü Sekreterliği... 4 1.2. Sosyal Bilimler Enstitüsü Kurulu... 5 1.3. Sosyal Bilimler

Detaylı

Üst Birim Birim Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları

Üst Birim Birim Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları GÖREV TANIMLARI KURUM BİLGİLERİ Astları Dekan / Harcama Yetkilisi Rektörü Fakülte Akademik ve İdari Personeli 26.12.2007 tarihli ve 26738 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kamu İç Kontrol Standartları üst

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BEYŞEHİR ALİ AKKANAT MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BEYŞEHİR ALİ AKKANAT MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BEYŞEHİR ALİ AKKANAT MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KURUM BİLGİLERİ Üst Birim Selçuk Üniversitesi Birim Beyşehir A.A.MYO Müdürlüğü Görevi Müdür/Harcama Yetkilisi Üst Yönetici/Yöneticileri

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BEYŞEHİR ALİ AKKANAT MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BEYŞEHİR ALİ AKKANAT MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BEYŞEHİR ALİ AKKANAT MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KURUM BİLGİLERİ Üst Birim Birim Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları Selçuk Üniversitesi Beyşehir A.A.MYO Müdürlüğü Müdür/Harcama

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ SARAYÖNÜ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ SARAYÖNÜ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Üniversite Logosu T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ SARAYÖNÜ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Yüksekokul Logosu KURUM BİLGİLERİ Üst Birim Selçuk Üniversitesi Birim Sarayönü MYO Müdürlüğü Görevi Müdür/Harcama Yetkilisi

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ GÜNEYSINIR MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. Güneysınır Meslek Yüksekokulu Meslek Yüksekokulu Müdürü

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ GÜNEYSINIR MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. Güneysınır Meslek Yüksekokulu Meslek Yüksekokulu Müdürü T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ GÜNEYSINIR MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KURUM BİLGİLERİ Üst Birim Birim Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları Selçuk Üniversitesi Güneysınır Meslek Yüksekokulu Meslek Yüksekokulu

Detaylı

--- GÖREV TANIMI YAZISI

--- GÖREV TANIMI YAZISI İŞ ÜNVANI : Yazı İşleri Sorumlusu EN YAKIN YÖNETİCİLERİ : Fakülte Sekreteri ALTINDAKİ İŞ UNVANLARI : --- ÜNVANI: Memur ÇALIŞTIĞI BÖLÜM: Eğitim Bilimleri Fakültesi Dekanlığı BAĞLI OLDUĞU KİŞİ / KURUL :

Detaylı

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ. Taşova Meslek Yüksekokulu GÖREV TANIMI

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ. Taşova Meslek Yüksekokulu GÖREV TANIMI T.C. BİRİMİ: GÖREV ADI: Yüksekokul Müdürü GÖREV AMACI: Amasya Üniversitesi nin misyon, vizyon, amaç ve ilkeleri ile Amasya Taşova Meslek Yüksekokulunun misyon ve vizyonu doğrultusunda, ilgili mevzuat çerçevesinde,

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI. Edebiyat Fakültesi Dekanlığı Dekan/Harcama Yetkilisi

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI. Edebiyat Fakültesi Dekanlığı Dekan/Harcama Yetkilisi T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KURUM BİLGİLERİ Üst Birim Birim Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanlığı Dekan/Harcama Yetkilisi Selçuk

Detaylı

T.C AMASYA ÜNİVERSİTESİ TAŞOVA MESLEK YÜKSEKOKULU GÖREV TANIMLARI

T.C AMASYA ÜNİVERSİTESİ TAŞOVA MESLEK YÜKSEKOKULU GÖREV TANIMLARI BİRİMİ: Taşova Meslek Yüksekokulu GÖREV ADI: Yüksekokul Müdürü T.C GÖREV AMACI: Amasya Üniversitesi nin misyon, vizyon, amaç ve ilkeleri ile Amasya Taşova Meslek Yüksekokulunun misyon ve vizyonu doğrultusunda,

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BEYŞEHİR ALİ AKKANAT İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BEYŞEHİR ALİ AKKANAT İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BEYŞEHİR ALİ AKKANAT İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KURUM BİLGİLERİ Üst Birim Birim Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat İşl. Fak. Dekanlığı

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KURUM BİLGİLERİ Üst Birim Selçuk Üniversitesi Birim Mimarlık Fakültesi Dekanlığı Görevi Dekan/Harcama Yetkilisi Üst Yönetici/Yöneticileri Selçuk Üniversitesi

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU İŞ TANIMLARI VE GEREKLERİ

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU İŞ TANIMLARI VE GEREKLERİ ERCİYES ÜNİVERSİTESİ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU İŞ TANIMLARI VE GEREKLERİ Şubat /2017 1 İÇİNDEKİLER ORGANİ)ASYON YAPISI İŞ TANIMLARI VE GEREKLERİ İŞ ÜNVANI: MÜDÜR İş Taıı: Görev ve Sorululukları:

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI. Ziraat Fakültesi Dekanlığı Dekan/Harcama Yetkilisi

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI. Ziraat Fakültesi Dekanlığı Dekan/Harcama Yetkilisi ZİRAAT FAKÜLTESİ LIĞI Üst Dekan/Harcama Yetkilisi Rektörü Fakülte Personeli n Tanımı üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; fakültenin vizyonu, misyonu doğrultusunda eğitim ve

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. Üst Birim Birim Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. Üst Birim Birim Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları KURUM BİLGİLERİ Üst Birim Birim Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları Selçuk Üniversitesi TBMYO MYO Müdürü Selçuk Üniversitesi Rektörü Yüksekokulu Sekreteri ve Müdür Yardımcıları ve Personeller Bu görev

Detaylı

T.C. İzmir Bornova Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik

T.C. İzmir Bornova Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik T.C. İzmir Bornova Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönetmeliğin amacı; Bornova

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ ORGANİZASYON YAPISI

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ ORGANİZASYON YAPISI İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ ORGANİZASYON YAPISI İÇİNDEKİLER İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ... 1 EĞİTİM FAKÜLTESİ... 1 ORGANİZASYON YAPISı... 1 ÖNSÖZ... 7 İŞ ÜNVANI: DEKAN... 11 İş Tanımı:... 11 Görev ve Sorumlulukları:...

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ AKŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. AKŞEHİR MYO Müdürlüğü Müdür/Harcama Yetkilisi. Yüksekokul Personeli

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ AKŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. AKŞEHİR MYO Müdürlüğü Müdür/Harcama Yetkilisi. Yüksekokul Personeli T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ AKŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KURUM BİLGİLERİ Üst Birim Birim Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları Selçuk Üniversitesi AKŞEHİR MYO Müdürlüğü Müdür/Harcama Yetkilisi

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SAFİYE ÇIKRIKÇIOĞLU MESLEK YÜKSEKOKULU YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ GÖREV TANIMI

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SAFİYE ÇIKRIKÇIOĞLU MESLEK YÜKSEKOKULU YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ GÖREV TANIMI 1 - GÖREVLİNİN ADI : 2 - GÖREVİN ADI : Meslek Yüksekokulu Müdürü YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ GÖREV TANIMI 3 - GÖREVİN KAPSAMI : Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu 4- GÖREVİN KISA TANIMI : Erciyes Üniversitesi

Detaylı

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Diyarbakır Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Diyarbakır Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü 3.4 GÖREV TANIMLARI 3.4.1 YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ GÖREV TANIMI GÖREVİN ADI : Meslek Yüksek Okulu Müdürü GÖREVİN KAPSAMI : Meslek Yüksekokulu GÖREVİN KISA TANIMI Dicle Üniversitesi üst yönetimi tarafından belirlenen

Detaylı

S.Ü. SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜSKEKOKULU GÖREV DAĞILIMLARI

S.Ü. SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜSKEKOKULU GÖREV DAĞILIMLARI Üst Birim Birim KURUM BİLGİLERİ Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Meslek Yüksekokulu Müdürü / Harcama Yetkilisi Selçuk Üniversitesi

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ KADINHANI FAİK İÇİL MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. Kadınhanı Faik İçil Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Müdür/Harcama Yetkilisi

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ KADINHANI FAİK İÇİL MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. Kadınhanı Faik İçil Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Müdür/Harcama Yetkilisi T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ KADINHANI FAİK İÇİL MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KURUM BİLGİLERİ Üst Birim Birim Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları Selçuk Üniversitesi Kadınhanı Faik İçil Meslek Yüksekokulu

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ KARAPINAR AYDOĞANLAR MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları

T.C. SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ KARAPINAR AYDOĞANLAR MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları Üst Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Müdür/Harcama Yetkilisi Rektörü Yüksekokul Personeli üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; yüksekokulun vizyonu, misyonu doğrultusunda eğitim

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ AKŞEHİR KADİR YALLAGÖZ SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. Akşehir Kadir YALLAGÖZ SYO Müdürlüğü Müdür/Harcama Yetkilisi

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ AKŞEHİR KADİR YALLAGÖZ SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. Akşehir Kadir YALLAGÖZ SYO Müdürlüğü Müdür/Harcama Yetkilisi Üst Yönetici/Yöneticileri Müdür/Harcama Yetkilisi Rektörü Yüksekokul Personeli Bu görev tanımı formu; 26.12.2007 tarihli ve 26738 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kamu İç Kontrol Standartları Tebliği ile

Detaylı

FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ

FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ Birim Yöneticisinin Sunuşu İçindekiler I - GENEL BİLGİLER A. Misyon, Vizyon ve Değerler B. Yetki, Görev ve Sorumluluklar C. Birime İlişkin Bilgiler 1. Fiziksel Yapı 2.

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ İŞ TANIMLARI VE GEREKLERİ

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ İŞ TANIMLARI VE GEREKLERİ ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ İŞ TANIMLARI VE GEREKLERİ İÇİNDEKİLER ORGANİZASYON YAPISI... 1 İŞ TANIMLARI VE GEREKLERİ 2 İŞ ÜNVANI: DEKAN... 3 İş Tanımı:... 3 Görev ve Sorumlulukları:...

Detaylı

TAŞKENT MESLEK YÜKSEKOKULU

TAŞKENT MESLEK YÜKSEKOKULU T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MÜDÜRLÜĞÜ KURUM BİLGİLERİ Üst Birim Selçuk Üniversitesi Birim Taşkent MYO Müdürlüğü Görevi Müdür/Harcama Yetkilisi Üst Yönetici/Yöneticileri Selçuk Üniversitesi Rektörü Astları

Detaylı

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GÖREV TANIMLARI

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GÖREV TANIMLARI OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GÖREV TANIMLARI 1 İÇİNDEKİLER 1. Müdürlüğü... 3 1.1. Enstitü Sekreterliği... 5 1.2. Enstitü Kurulu... 7 1.3. Enstitü Yönetim Kurulu... 8 1.4. Mali

Detaylı

İŞ ÜNVANI: DEKAN GÖREV VE SORUMLULUKLARI:

İŞ ÜNVANI: DEKAN GÖREV VE SORUMLULUKLARI: İŞ ÜNVANI: DEKAN İŞ TANIMI: Fakültenin ve birimlerinin temsilcisi olan dekan, rektörün önereceği, üniversite içinden veya dışından üç profesör arasından Yükseköğretim Kurulunca üç yıl süre ile seçilir

Detaylı

Doküman No: Yayın Tarihi: Revizyon No: Revizyon Tarihi: Görev Dekan Dekan Yardımcısı Öğr. Gör. Abdulqadir Adem MOHAMMED

Doküman No: Yayın Tarihi: Revizyon No: Revizyon Tarihi: Görev Dekan Dekan Yardımcısı Öğr. Gör. Abdulqadir Adem MOHAMMED Birim Adı: Görev Adı: Sorumluluk Alanı: Görev Tanımı: Alt Birim: Görev/İş Unvanı: Birim Yetkilisi: Görev Devri: Sorumlu Personel: Öğretim Görevlisi üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun

Detaylı

ENSTİTÜ MÜDÜRÜ GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI:

ENSTİTÜ MÜDÜRÜ GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI: ENSTİTÜ MÜDÜRÜ ORGANİZASYONDAKİ YERİ : Rektöre bağlı görev yapar. Enstitü kurullarına başkanlık etmek, enstitü kurullarının kararlarını uygulamak ve enstitü birimleri arasında düzenli çalışmayı sağlamak,

Detaylı

KAYISI ARAŞTIRMA İSTASYONU MÜDÜRLÜĞÜ EK 3.17 EĞİTİM - YAYIM BİRİMİ

KAYISI ARAŞTIRMA İSTASYONU MÜDÜRLÜĞÜ EK 3.17 EĞİTİM - YAYIM BİRİMİ KAYISI ARAŞTIRMA İSTASYONU MÜDÜRLÜĞÜ EK 3.17 EĞİTİM - YAYIM BİRİMİ Eğitim Yayım Sorumlusu Dök.No KAİM.İKS.FRM.070 Sayfa No 1 / 2 İŞİN KISA TANIMI: Kayısı Araştırma İstasyonu Müdürlüğü üst yönetimi tarafından

Detaylı

BALIKÇILIK VE SU ÜRÜNLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YETİŞTİRİCİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI İŞ TANIMI VE GEREKLERİ BELGELERİ

BALIKÇILIK VE SU ÜRÜNLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YETİŞTİRİCİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI İŞ TANIMI VE GEREKLERİ BELGELERİ BALIKÇILIK VE SU ÜRÜNLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YETİŞTİRİCİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI İŞ TANIMI VE GEREKLERİ BELGELERİ ORGANİZASYON ŞEMASI BÖLÜM: ŞEMA NO: YETİŞTİRİCİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI BSGM.İKS.ŞMA.001 / 02 Yetiştiricilik

Detaylı

BATMAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ ORGANİZASYON YAPISI

BATMAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ ORGANİZASYON YAPISI BATMAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ ORGANİZASYON YAPISI 2016 ÖNSÖZ 4 Organizasyon Şeması 5 Dekanı İş Tanımı 6-7-8 Görev ve Sorumlulukları Yetkileri Dekan Yardımcısı İş Tanımı 9-10-11 Görev

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İŞ TANIMLARI VE GEREKLERİ

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İŞ TANIMLARI VE GEREKLERİ ERCİYES ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İŞ TANIMLARI VE GEREKLERİ İÇİNDEKİLER ORGANİZASYON YAPISI... 1 İŞ TANIMLARI VE GEREKLERİ... 2 İŞ ÜNVANI: DEKAN... 3 İş Tanımı:... 3 Görev ve Sorumlulukları:...

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU. Temel İş ve Sorumluluklar

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU. Temel İş ve Sorumluluklar Astları n Amacı : MÜDÜRLÜK : Müdür : Rektör : Enstitünün tüm akademik ve idari personeli : Enstitüde yürütülen her türlü işlemlerin sağlıklı bir şekilde yürütülmesini sağlamak. Enstitü misyon ve vizyonunu

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU YÜKSEKOKUL SEKRETERİ GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU YÜKSEKOKUL SEKRETERİ GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU YÜKSEKOKUL SEKRETERİ GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI Doküman No: KOS-2.3.3.1 Yürürlük Tarihi: 01.01.2014 Revizyon No/Tarih: GÖREV BİLGİLERİ Görevin

Detaylı

T.C GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ZİLE MESLEK YÜKSEKOKULU. Görev Tanımları GÖREV TANIMLARI

T.C GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ZİLE MESLEK YÜKSEKOKULU. Görev Tanımları GÖREV TANIMLARI T.C ZİLE MESLEK YÜKSEKOKULU 2015 Görev Tanımları GÖREV TANIMLARI www.zmyo.gop.edu.tr 356 317 5078 zmyo@gop.edu.tr ZİLE MESLEK YÜKSEKOKULU ORGANİZASYON ŞEMASI Yönetim Kurulu Yüksekokul Kurulu Bölüm Başkanlıkları

Detaylı

1.GÖREVİN KISA TANIMI

1.GÖREVİN KISA TANIMI T.C ORGANİZASYONEL Ünitesi : Gaziosmanpaşa Üniversitesi BİLGİLER Bölümü : Erbaa M.Y. Müdürlüğü Görevi : MYO Müdürü/Harcama Yetkilisi Üst Yönetici/Yöneticileri : Rektör 26/12/2007 tarihli ve 26738 sayılı

Detaylı

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Yabancı Diller Yüksekokulunda Görevli İdari ve Akademik Personellerin görevleri aşağıdaki şekilde hüküm altına alınmıştır. 1) İç kontrol sisteminin kurulması, standartlarının

Detaylı

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ. Personel Görev Tanımları ve Görev Dağılımları

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ. Personel Görev Tanımları ve Görev Dağılımları OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Personel Görev Tanımları ve Görev Dağılımları 1. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı (Prof. Dr. Zeynep TÜRK) İktisadi ve İdari

Detaylı

ERÜ İLAHİYAT FAKÜLTESİ İŞ TANIMI, GÖREV, YETKİ ve SORUMLULUKLARI

ERÜ İLAHİYAT FAKÜLTESİ İŞ TANIMI, GÖREV, YETKİ ve SORUMLULUKLARI ERÜ İLAHİYAT FAKÜLTESİ İŞ TANIMI, GÖREV, YETKİ ve SORUMLULUKLARI ÜNVANI: DEKAN Fakültenin ve birimlerinin temsilcisi olan Dekan, Üniversite Rektörü nün önereceği, üniversite içinden veya dışından üç profesör

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ KADINHANI FAİK İÇİL MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ KADINHANI FAİK İÇİL MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ MESLEK YÜKSEKOKULU LÜĞÜ Müdür/Harcama Yetkilisi Rektörü Meslek Yüksekokulu Personeli n Tanımı üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; Meslek Yüksekokulunun vizyonu, misyonu doğrultusunda

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. Üst Birim Birim Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. Üst Birim Birim Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KURUM BİLGİLERİ Üst Birim Birim Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları Selçuk Üniversitesi TBMYO MYO Müdürü Selçuk Üniversitesi Rektörü

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ (BAP) KOORDİNATÖRLÜĞÜ. BAP Koordinatörlüğü

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ (BAP) KOORDİNATÖRLÜĞÜ. BAP Koordinatörlüğü KURUM BİLGİLERİ Üst Birim Selçuk Üniversitesi Birim BAP Koordinatörlüğü Görevi Rektör Üst Yönetici/Yöneticileri YÖK Başkanı Astları Akademik ve İderi Personel Bu görev tanımı formu; 26.12.2007 tarihli

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ GÖREV FORMU Üst Yönetici / Yöneticileri : Enstitü ü Rektör tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; Enstitünün vizyonu ve misyonu doğrultusunda eğitim ve öğretim hizmetlerinin yürütülmesi amacıyla

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLER İ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLER İ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLER İ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ Enstitü Müdürü/Harcama Yetkilisi Rektörü Enstitü Personeli 26.12.2007 tarihli ve 26738 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kamu İç Kontrol 1.

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ SARAYÖNÜ MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ SARAYÖNÜ MESLEK YÜKSEKOKULU T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ -GÖREV TANIMLARI- GT-01 10.08.2017 Revizyon: 00 SELÇUK ÜNİVERSİTESİ T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MÜDÜRLÜĞÜ Üst Birim Selçuk Üniversitesi Birim Sarayönü MYO Müdürlüğü KURUM BİLGİLERİ

Detaylı

Batman Üniversitesi MESLEK YÜKSEKOKULU 2015 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU

Batman Üniversitesi MESLEK YÜKSEKOKULU 2015 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU Batman Üniversitesi MESLEK YÜKSEKOKULU 2015 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU Batman 2015 İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ.....3 I GENEL BİLGİLER A MİSYON VE MİSYON... 4 B YETKİ GÖREV VE SORUMLULUKLAR.5 C İDAREYE İLİŞKİN

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ HUĞLU MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ HUĞLU MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Müdür/Harcama Yetkilisi Rektörü Yüksekokul Personeli üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; yüksekokulun vizyonu, misyonu doğrultusunda eğitim ve öğretimi gerçekleştirmek için

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ KADINHANI FAİK İÇİL MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI MÜDÜR. Meslek Yüksekokulu Personeli

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ KADINHANI FAİK İÇİL MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI MÜDÜR. Meslek Yüksekokulu Personeli Doküman No KMYO/GT01 Müdür/Harcama Yetkilisi Rektörü Meslek Yüksekokulu Personeli n Tanımı üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; Meslek Yüksekokulunun vizyonu, misyonu doğrultusunda

Detaylı

1.GÖREVİN KISA TANIMI

1.GÖREVİN KISA TANIMI T.C ORGANİZASYONEL Ünitesi : Gaziosmanpaşa Üniversitesi BİLGİLER Bölümü : Sağlık Yüksekokulu lüğü Görevi : S.Y.O. ü/harcama Yetkilisi Üst Yönetici/Yöneticileri : Rektör Sağlık Yüksekokulu ve birimlerinin

Detaylı

MÜDÜR T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

MÜDÜR T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu MÜDÜR Müdür Görevin Bağlı Bulunduğu Genel Sekreter Yardımcısı - Genel Sekreter - Rektör Yardımcısı - Rektör Yrd. Doç. Dr. Namık BİLİCİ Görev ve Sorumlulukları 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu nda verilen

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ AKŞEHİR İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ DEKANLIĞI. AKŞEHİR İİBF Dekanlığı Dekan/Harcama Yetkilisi

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ AKŞEHİR İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ DEKANLIĞI. AKŞEHİR İİBF Dekanlığı Dekan/Harcama Yetkilisi Dekan/Harcama Yetkilisi Rektörü Fakülte Personeli n Tanımı üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; fakültenin vizyonu, misyonu doğrultusunda eğitim ve öğretimi gerçekleştirmek

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ DEVELİ HÜSEYİN ŞAHİN MESLEK YÜKSEKOKULU

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ DEVELİ HÜSEYİN ŞAHİN MESLEK YÜKSEKOKULU YETKİ, GÖREV VE SORUMLULUKLAR ERCİYES ÜNİVERSİTESİ DEVELİ HÜSEYİN ŞAHİN MESLEK YÜKSEKOKULU 2016 Tlf: 90 352 621 9899-90 352 621 9091 Fax:+90 352 621 9515 http://dmyo.erciyes.edu.tr 38400 Develi/ Kayseri/Türkiye

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV TANIMI FORMU FAKÜLTE DEKANI SORUMLULUKLARI

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV TANIMI FORMU FAKÜLTE DEKANI SORUMLULUKLARI SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV TANIMI FORMU FAKÜLTE DEKANI SORUMLULUKLARI 1- Fakültenin ve birimlerinin temsilcisi olan Fakülte Dekanı Rektör tarafından 3 yıl süre ile atanır. Fakülte Dekanı kendisine

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları Üst Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları Müdür/Harcama Yetkilisi Rektörü Yüksekokul Personeli 26.12.2007 tarihli ve 26738 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kamu İç Kontrol Standartları Tebliği ile kamu

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları Üst Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları Müdür/Harcama Yetkilisi Rektörü Yüksekokul Personeli 26.12.2007 tarihli ve 26738 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kamu İç Kontrol Standartları Tebliği ile kamu

Detaylı

TC GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU. Temel İş ve Sorumluluklar

TC GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU. Temel İş ve Sorumluluklar TC Astları n Amacı : MÜDÜRLÜK : Müdür : Rektör : Enstitünün tüm akademik ve idari personeli : Enstitüde yürütülen her türlü işlemlerin sağlıklı bir şekilde yürütülmesini sağlamak Enstitü misyon ve vizyonunu

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 30/06/2014-12502

Evrak Tarih ve Sayısı: 30/06/2014-12502 Evrak Tarih ve Sayısı: 30/06/2014-12502 T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü *BENUB17U* Sayı : 79221218-612.01.01- Konu: Kamu İç Kontrol Standartlarına Uyum

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ERASMUS KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI KURUM KOORDİNATÖRÜ

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ERASMUS KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI KURUM KOORDİNATÖRÜ ERASMUS+ KOORDİNATÖRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI KOORDİNATÖRÜ REKTÖR/REKTÖR YARDIMCISI KOORDİNATÖRLÜK BİRİMLERİ Selçuk Üniversitesi üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; koordinatörlüğün

Detaylı

GÖREV PROSEDÜR KARTI

GÖREV PROSEDÜR KARTI Bağlı Olduğu Birim Yüksekokul Müdürlüğü İdari Büro MÜDÜR YARDIMCILIĞI Görevi Fiilen Yürüten KAHRAMAN KILAVUZ Görev Adı Müdür Yardımcısı SDÜ Yabancı Diller Yüksekokulu üst yönetimi tarafından belirlenen

Detaylı

EK-3.9 İDARİ İSLER VE KOORDİNASYON DAİRE BAŞKANLIĞI

EK-3.9 İDARİ İSLER VE KOORDİNASYON DAİRE BAŞKANLIĞI 70 EK-3.9 İDARİ İSLER VE KOORDİNASYON DAİRE BAŞKANLIĞI NO KODU İdari İşler ve Koordinasyon Daire Başkanı İş Tanımı Ve Gerekleri Belgesi YAYIN TARİHİ TAGEM.İKS.FRM.070 01.06.2012 71 72 73 Bütçe ve Mali

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ DEKANLIĞI HASSAS GÖREV RAPORU

HİTİT ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ DEKANLIĞI HASSAS GÖREV RAPORU Standart 2:Misyon Organizasyon Yapısı ve Görevler Hassas Görev (Tanım) T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ DEKANLIĞI HASSAS GÖREV RAPORU 2.6. İdare Yöneticileri faaliyetlerin yürütülmesinde

Detaylı