SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI"

Transkript

1 SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 468 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır tarihinde Zaman Gazetesi nde yayımlanan Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi bölümü Profesör kadrosu ilanı görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; tarihinde Zaman Gazetesi nde yayımlanan Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi bölümü Profesör kadrosuna başvuran adayların jüri üyelerinin aşağıdaki isimlerden oluşmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. JÜRİ ÜYELERİ : 1- Prof.Dr.Serdar KEMALOĞLU Dicle Üniversitesi Tıp Fak.Beyin ve Sinir Cerrahisi ABD.Diyarbakır 2- Prof.Dr.Nurullah YÜCEER İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi ABD.İZMİR 3- Prof.Dr.Saffet TÜZGEN İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi ABD.İSTANBUL 4- Prof.Dr.Metin Ant ATASOY Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi ABD.ESKİŞEHİR 5- Prof.Dr.Uğur TÜRE Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi ABD. İSTANBUL YEDEK ÜYELER : 1- Prof.Dr.Ayhan ATTAR Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi ABD. ANKARA 02- Personel Dairesi Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslar arası İlişkiler Bölümü Siyasi Tarih Anabilim Dalına tarihli ve 1155 sayılı Personel Hareketleri Onayı ile 2. Derece Doçent kadrosuna naklen atanan Doç. Dr. Giray Sayur BOZKURT un, 18 yıl hizmetinin bulunması ve Kazanılmış Hak Aylığı 1. Derecenin 4. Kademesinde olduğundan 1. Derece Doçent kadrosuna atanabilmesi için, ekteki listede dökümü verilen boş kadronun; 78 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 4. Maddesi uyarınca aktarılması ve 5. Maddesi uyarınca atama izni verilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

2 ÜYK-468/1 03-Personel Dairesi Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Programları ve Öğretim Anabilim Dalına 16/03/2012 tarihli ve 1234 sayılı Personel Hareketleri Onayı ile 2. Derece Doçent kadrosuna naklen atanan Doç. Dr. Ahmet ESKİCUMALI nın 17 yıl hizmetinin bulunması ve Kazanılmış Hak Aylığı 1. Derecenin 4. Kademesinde olduğundan 1. Derece Doçent kadrosuna atanabilmesi için, ekteki listede dökümü verilen boş kadronun; 78 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 4. Maddesi uyarınca aktarılması ve 5. Maddesi uyarınca atama izni verilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 4-Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı nın tarih ve /82 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; 14 Nisan 2012 tarihlerinde düzenlenen Doğa Yürüyüşü nde katılımcı öğrencilerimize 550 adet kumanya bedelinin Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı ilgili kaleminden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 5-İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve /394 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslar arası İlişkiler Bölümü Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı nda aşağıdaki dersi vermek üzere Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Şaban KAYIHAN ın Uluslararası İlişkiler Bölümü nde 2547 Sayılı Kanunun 40/a/d maddesi uyarınca görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. GÖREVLENDİRİLDİĞİ ADI SOYADI OKUL KODU BÖLÜM DERSİN ADI SAAT T+U+ L Y. Y. ÖĞR. TÜRÜ ÜNİVERSİTE /FAKÜLTE Prof.Dr.Şaban KAYIHAN Uluslar arası İlişkiler Ticaret Hukuku (II.Ö.Seç..) 2+0 Ba har Lisans SAÜ FR.29 6-Sakarya Üniversitesi İleri Teknolojiler Uygulama Topluluğu (SAİTEM) danışmanı Yrd.Doç.Dr.Türker Fedai ÇAVUŞ un tarih ve G.E tarih ve 7430 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Sakarya Üniversitesi İleri Teknolojiler Uygulama Topluluğu bünyesinde geliştirilen EVRİM Elektrik Enerjili Otomobil Projesi kapsamında Mayıs tarihleri arasında Rotterdam a düzenlenecek olan Hollanda-Shell Eco Marthon yarışmasında ekte isimleri belirtilen öğrencilerin belirtilen tarihler arasında görevlendirilmelerinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

3 ÜYK-468/2 7-Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanlarını İnceleme ve Değerlendirme Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Eğitim-Öğretim Yılında Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı olarak görevlendirilmesi düşünülen Engin CAN ın; 2547 Sayılı Kanunun 34.maddesi uyarınca Uzman olarak Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü nde çalıştırılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 8- Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Tıbbı Farmakoloji Anabilim Dalı Profesör kadrosuna başvuran Prof.Dr.Mehmet Emin BÜYÜKOKUROĞLU un jüri raporlarını değerlendirmek üzere komisyon oluşturulması hususu görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Prof.Dr.Mehmet Emin BÜYÜKOKUROĞLU nun jüri raporlarını değerlendirmek üzere; Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında aşağıda belirtilen üyeler tarafından bir Değerlendirme Komisyonu oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. KOMİSYON ÜYELERİ : Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Prof. Dr. M.Ali YALÇIN Prof. Dr.Osman Nuri DİLEK Rektör Rektör Yardımcısı Tıp Fak. Dek. 9- İşletme Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 100/454 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; İşletme Fakültesi Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı nda Hukuka Giriş ve İş Hukuku dersleri görevlendirme değişiklerinin uygun olduğuna ve Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Ercan AKYİĞİT ve Yrd.Doç.Dr.Damla KÜÇÜK tarafından verilmesinin uygun olduğuna oybirliği karar verildi. 10- İşletme Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve /479 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; İşletme Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Ayhan SERHATERİ nin rahatsızlığı nedeniyle ile Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı nda ekte belirtilen dersleri vermek üzere yapılan ders program ve görevlendirme değişikliğinin uygun olduğuna oy birliği ile karar verildi. 11- Yayın Komisyon Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz Yayın Komisyonu nun tarihli ve 135 sayılı toplantısında alınan kararların ekteki şekliyle uygun olduğuna oy birliği ile karar verildi. 12- Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığının tarih ve /963 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Arş.Gör. Burçe ORHAN ın 2547 Sayılı Kanunun 35. maddesi uyarınca ÖYP kapsamında Yüksek Lisans eğitimi sonuna kadar Hacettepe Üniversite nde görevlendirmesinin uygun olduğuna ve gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na arzına oybirliği ile karar verildi.

4 ÜYK-468/3 13- Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün yayın faaliyetleri çerçevesinde ekli listede belirtilen eserlerin telif haklarının alınması için gerekli olan ücretin Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü ilgili kaleminden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 14- Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve /599 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Sinop Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nde Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) kapsamında Araştırma görevlisi olarak görev yapmakta olan Samet ÇAKMAKER in 2547 sayılı kanunun 35. maddesi uyarınca Sosyal Bilimler Enstitüsü Türk Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı Yüksek Lisans programında öğrenimini devam ettirmesi için Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Türk Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalına 1 (bir) adet (ÖYP) kontenjanı tahsis edilmesinin uygun olduğuna ve gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına arzına oybirliği ile karar verildi. 15- Tıp Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve /204 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Erzincan Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Fehmi ÇELEBİ nin Üniversitemiz Tıp Fakültesi nde planlanmış olan Eğitim- Öğretim çalışmalarına katılmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 16- Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı oundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Sakarya Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi Makine Bölümünden tarih ve 205 sayılı Akademi Yönetim Kurulu Kararı ile mezun olan Alaeddin ÇAVUŞOĞLU nun kayıt esnasında vermiş olduğu evraklarda adı Alaattin olarak geçmiş olup; adı geçen öğrencinin mezun olduktan sonra nüfus kayıt örneğinde adının Alaattin olması nedeniyle öğrencinin adının Alaeddin olarak diplomasına işlenmesinin uygun olduğuna oybirliği karar verildi. 17-Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölümünden tarih ve 1004/ sayılı diploma ile mezun olan Mehtap KABA nın kaybolan diplomasının yerine Sakarya Üniversitesi Diploma, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik in 5. Maddesi (Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgelerini Kaybedenlere Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgeleri Yerine Verilecek 2. Nüshalarını Düzenleme Esasları) gereğince DUPLICATE verilmesine oybirliği karar verildi. 18-Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendislik Bölümü nden tarih ve 1366/01-64 sayılı diploma ile mezun olan Alper İbrahim ÇAKAR ın kaybolan diplomasının yerine Sakarya Üniversitesi Diploma, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik in 5. Maddesi (Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgelerini Kaybedenlere Diploma, Sertifika veya Uzmanlık

5 ÜYK-468/4 Belgeleri Yerine Verilecek 2. Nüshalarını Düzenleme Esasları) gereğince DUPLICATE verilmesine oybirliği karar verildi. 19- Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Kurulu nun tarihli ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Kurulu icra kurulu olarak görev yapan ekli listede isimleri belirtilen personellerin Haziran 2012 tarihleri arasında İspanya da düzenlenecek olan 8th Stategic Management Conferance konulu konferansa katılmak ve bildiri sunmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi ve 6245 Sayılı Harcırah Kanunu uyarınca yolluk-yevmiye ve kongre katılım bedellerinin Rektörlük Bütçesinden karşılanmak üzere Haziran 2012 tarihleri arasında maaşlı-izinli olarak görevlendirilmelerinin oy birliği ile karar verildi. 20- Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 467 sayılı toplantısında alınan 1 nolu kararla Doç.Dr.Türker BAŞ ın jüri raporlarını değerlendirmek üzere kurulan Komisyon un Raporu o kundu. Yapılan gizli oylama sonunda; Doç.Dr.Türker BAŞ ın İşletme Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü Profesör kadrosuna 2547 Sayılı Kanun un 26. Maddesi uyarınca atanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 21- Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı nın tarih ve /86 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; 05. Mayıs 2012 tarihlerinde düzenlenecek olan Doğa Yürüyüşü nde katılımcı öğrencilerimize 600 adet kumanya bedelinin Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı ilgili kaleminden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 22-Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü nün tarih ve /121 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü nün Mali Yılı Revize Bütçesi; 2547 Sayılı Kanunun 58. maddesi, Döner Sermayeli İşletmeler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 4., 5. ve 6.maddelerinin ekteki şekliyle uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 23- Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve /207 Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın 615/70 sayılı yazıları Yapılan görüşmeler sonunda; Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi Dekanlığı ve Mühendislik Fakültesi Dekanlığına ait ekte belirtilen malzemelerin temin edilerek bedelinin Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasına oy birliği ile karar verildi. 24- Personel Dairesi Başkanlığı nın tarih ve /1428 sayılı yazısı

6 ÜYK-468/5 Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz çeşitli birimlerinde ihtiyaç duyulan ve ekli listede dökümü verilen boş kadroların, 78 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname nin 4. Maddesi uyarınca aktarılması ve 5. Maddesi uyarınca atama izni verilmesinin uygun olduğuna ve gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na arzına oybirliği ile karar verildi. 25- Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve /242 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğrencilerinden numaralı öğrenci Ahmet BURAN ve numaralı Yusuf KAPTANOĞLU nun Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı nda Erasmus Öğrenci değişimi Programı kapsamında almış oldukları Türkiye Ekonomisi dersini final sınavı öncesinde Türkiye ye dönmek zorunda kaldıkları için Bahar Yarıyılı nda İktisat Bölümü nden almalarının uygun olduğu İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Kurulu nca belirtilmiş olup; ancak yapılan inceleme sonucunda adı geçen öğrencilerin Türkiye Ekonomisi dersinde başarısız olduklarını bildikleri halde Bahar Yarıyılı nda yazılma konusunda da bir taleplerinin bulunmadığı anlaşılmış olduğundan söz konusu talebin uygun olmadığına oybirliği ile karar verildi 26- Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemizdeki elektrik kesintilerinin en aza indirilebilmesini amaçlayan çalışmalar neticesinde Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.ile işin sonuçlanmasına yönelik Üniversitemiz adına yatırılması gereken ekte belirtilen güvence bedelinin Rektörlük Bütçesinin yetersiz olması nedeniyle Döner Sermaye Gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 27- Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarih ve /214 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Elemanı Arş.Gör.Seray S.YARALI nın Mayıs 2012 tarihleri arasında Malatya da düzenlenecek olan 1.Halk Oyunları Kongresi sine katılmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca yolluklu-yevmiyeli maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 28-Gündemde görüşülecek başka madde olmadığından oturuma son verildi.

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 439 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 466 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Musa EKEN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 432 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 452 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 456 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 472 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. Ticaret Hukuku Anabilim Dalı

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. Ticaret Hukuku Anabilim Dalı SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 458 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 467 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 436 TOPLANTI TARİHİ : 20.01.2010 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 425 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 450 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 433 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı

Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 457 TOPLANTI TARİHİ :01.12.2011 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 444 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.İlyas

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.İlyas

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 408 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Binnaz BAYTEKİN başkanlığında toplanmış ve

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 453 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 447 TOPLANTI TARİHİ : 07.07.2011 Üniversitemiz Yönetim Kurulu başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. 1-Üniversitemiz

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 434 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 420 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 490 TOPLANTI TARİHİ : 10.01.2013 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 477 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25.11.2004 2004/17 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25.11.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 30.03.2005 2005/4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 30.03.2005 Çarşamba günü saat 09:30 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR VEKİLİ Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Prof. Dr. Kadir ARDIÇ Müh. Fak. Dekanı İlahiyat Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Prof.Dr.Orhan

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 08.04.2004 2004/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 08.04.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 428 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 190 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 469 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. 1- Personel Dairesi

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12.02.2004 2004/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 12.02.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 06.01.2005 2005/1 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 06.01.2005 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25/12/2013 tarihinde saat 13:15 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 3/3/2014 2014/3

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 3/3/2014 2014/3 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 3/3/2014 2014/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 3/3/2014 Pazartesi günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 442 TOPLANTI TARİHİ : 05.05.2011 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19/8/2015 2015/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 19/8/2015 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

KARAR 34.01- Personel Daire Başkanlığı nın 14.10.2015 tarih ve 44793 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR 34.01- Personel Daire Başkanlığı nın 14.10.2015 tarih ve 44793 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 34.01- Personel Daire

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 341 TOPLANTI TARİHİ : 11.03.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Vekili Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Sosyal Bilimler

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Uğur ŞEN Prof.Dr.Nejat

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 474 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 376 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 374 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 23.12.2010 2010/18 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 23.12.2010 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 339 TOPLANTI TARİHİ : 28.01.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 29.06.2006 2006/9 Üniversitemiz Senatosu 29.06.2006 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21.02.2008 2008/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 21.02.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 352 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 403 TOPLANTI TARİHİ : 23.07.2009 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 27.08.2009 2009/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 27.08.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 482 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 4 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 24/04/2015 2014-2015/12

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 24/04/2015 2014-2015/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 24/04/2015 Cuma Günü saat 14.30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 401 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 07.07.2009 2009/11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 07.07.2009 Salı günü saat 11:00 de Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ayşe

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 342 TOPLANTI TARİHİ : 01.04.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR DEFTERİ TARİHİ: 19.03.2015

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR DEFTERİ TARİHİ: 19.03.2015 Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL MÜHENDİSLİK FAK. DEKANI Prof.Dr.YılmazDAŞÇIOĞLU FEN-EDEBİYAT FAK.DEKANI Prof.Dr.Ramazan AKDEMİR TIP FAKÜLTESİ DEKANI Prof.Dr.Hamza AL İKT.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 465 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK Sİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 181 ülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki maddeleri

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 397 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 481 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22.06.2006 2006/11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 22.06.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 02.09.2010 2010/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 02.09.2010 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 334 TOPLANTI TARİHİ : 12.11.2009 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 426 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 475 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /5

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /5 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 30.03.2006 2006/5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 30.03.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 06.11.2015 2015-2016/3

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 06.11.2015 2015-2016/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 06.11.2015 Cuma Günü saat 15.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

GÜNDEM: 1- Bilgilendirme

GÜNDEM: 1- Bilgilendirme T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 237 Tarih : 14.05.2015 Toplantıda Bulunanlar : Prof. Dr. Mehmet KÜÇÜK(Başkan) Prof. Dr. Bülent VEREP(Üye)

Detaylı

ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : 21.11.2012 TOPLANTI NO : 17 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Halil KALABALIK başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

GÜNDEM: 1-Bilgilendirme

GÜNDEM: 1-Bilgilendirme T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 220 Tarih : 23.07.2014 Toplantıda Bulunanlar : Prof. Dr. Orhan Kemâl TAVUKÇU(Başkan) Prof. Dr. İbrahim YEREBAKAN(Üye)

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 198 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25.12.2008 2008/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25.12.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVĠT ÜNĠVERSĠTESĠ TIP FAKÜLTESĠ YÖNETĠM KURULU KARARLARI

T.C. BÜLENT ECEVĠT ÜNĠVERSĠTESĠ TIP FAKÜLTESĠ YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN (Dekan) Doç. Dr. Ali Uğur EMRE ()-(Ġzinli) Prof. Dr. Rafet KOCA () Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami ()-( Ġzinli) SALĠHOĞLU Prof. Dr. ġükrü

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 429 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

GENEL ŞARTLAR. 1. 657 sayılı Kanun un 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

GENEL ŞARTLAR. 1. 657 sayılı Kanun un 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, AÇIKLAMALAR "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programına İlişkin Usul Ve Esaslar" uyarınca, Yükseköğretim Kurumlarına Alan sınavı yapılan Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) araştırma görevlisi kadroları dışında

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 380 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih : 26 Ocak 2016 Toplantı Sayısı : 01 Karar:1 Üniversitemiz Önlisans, Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği komisyonu tarafından revize edilen Çukurova

Detaylı

Yabancı Uyruklu Kont. ALES Puan Türü SÖZ EA. 5 - - - EA Eğitim Fakültesi mezunu olmak. 5 - - - EA SÖZ EA SÖZ EA SÖZ EA SÖZ EA SAY

Yabancı Uyruklu Kont. ALES Puan Türü SÖZ EA. 5 - - - EA Eğitim Fakültesi mezunu olmak. 5 - - - EA SÖZ EA SÖZ EA SÖZ EA SÖZ EA SAY T.C. PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN, Üniversitemiz Sosyal, Fen ve Sağlık Bilimleri Enstitülerine, 2009-2010 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına, kontenjanlar

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ALİ FUAD BAŞGİL HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ALİ FUAD BAŞGİL HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Fakültemiz Yönetim Kurulu 0.07.205 tarihinde Saat 6:00 da Dekan Prof. Dr. Mustafa TİFTİK başkanlığında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi toplantı salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekan v. Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekan v Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 366 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 377 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Yılmaz Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr.Orhan

Detaylı