ÖZNUR MEYVECİ BUKET ÇATALBAŞ KURU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "06071704 ÖZNUR MEYVECİ 07071106 BUKET ÇATALBAŞ KURU"

Transkript

1 ÖZNUR MEYVECİ BUKET ÇATALBAŞ KURU

2 SARPHAN FİNANS PARK

3 PROJENİN KONUMU

4 Proje, Ümraniye ilçesi Site Mahallesi Finans Merkezi bölgesinde, büyük ölçekli konutların, karma projelerin bulunduğu kentsel gelişim alanında yer almaktadır.

5 Yakın konumda nitelikli siteler bulunmaktadır. Bölgede yer alan konut siteleri Varyap Meridian, Kent Plus, Up-Hill Court, Ağaoğlu Projeleri, Soyak Yenişehir siteleridir.

6 Finans merkezi yapıldıktan sonra oluşacak çevre

7 Sarphan Finanspark Projesi; Sarp Group, TOKİ iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa edilmektedir. Projenin arsa üzerindeki konumlanışı

8 2011 ULUSLARARASI GAYRİMENKUL ÖDÜLLERİ KARMA KULLANIM MİMARİSİ KATEGORİSİNDE KITALARARASI BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ

9 2011 AVRUPA GAYRİMENKUL ÖDÜLLERİ KARMA KULLANIM MİMARİSİ KATEGORİSİNDE AVRUPA BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ

10 ENTEGRASYON Sarphan Finans Park Projesi Emlak Konut GYO nun arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işidir. Projenin yapıldığı arsa Emlak Konut GYO ya aittir. Emlak Konut GYO bu arsa için kapalı zarf usulü bir ihale gerçekleştirmiştir. Oluşturulan ihale şartnamesinde, şirketlerin hangi özelliklere sahip olması gerektiğini, oluşturulacak olan teknik kadro için gerekli özelliklerin neler olduğu gibi kriterleri belirlemiştir. Teknik kadro için istenen şartlar: Şantiye şefi (inşaat mühendisi veya mimar- en az 10 yıl tecrübeli) Her biri en az 5 yıl tecrübeli olmak şartıyla; 4 inşaat mühendisi veya mimar 2 makine mühendisi 2 elektirik mühendisi 2 harita mühendisi veya tekniker

11 Kapalı zarflarda, tüm şirketler nasıl bir proje planladıklarını, ne kadar gelir elde edeceklerini ve elde edecekleri gelirin yüzde kaçının emlak konuta ait olacağını belirtirler. Emlak Konut GYO ihale süreci bittikten sonra tüm zarfları açar. İlk önce hangi şirketlerin proje için yeterli donanıma sahip olduğunu ve belgelerinin eksiksiz olup olmadığını inceler. Daha sonra yeterli gördüğü firmalar arasında açık bir ihale gerçekleştirir. Açık ihale sürecine kadar firmalar tekliflerini daha ayrıntılı şekilde hazırlarlar. Maliyet ön tahmin raporu, teknik kadro, projeden elde edilecek gelir ve bu gelir üzerinden Emlak Konuta vereceği yüzdeyi oluştururlar. Emlak Konut hangi şirket kendisine daha yüksek rakam sunarsa o şirketi seçer Sarp Group gelirinin % 37,5 unu Emlak Konuta vermeyi taahhüt etmiştir ve en yüksek meblayı sunarak ihaleyi kazanmıştır.

12 Organizasyon Şeması

13 KAPSAM Proje Sahibi : Sarp Group Yüklenici Firma : Emlak Paz. Ve Yeni Sarp İnşaat Arsa Alanı : ,48m2 İnşaat Alanı : ,03m2 Blok Sayısı : 7 Daire Sayısı : 336 Mağaza Sayısı : 51 Ofis Sayısı : 123 Mimar : Çamoğlu Mimarlık

14 Sarphan Finans Park Projesi; 1 adet Otel bloğu (A blok), 1 adet rezidance bloğu (B blok), 1 adet Ofis bloğu (C blok) ve 3 adet ticaret bloğundan (D,E,F bloklar) oluşmakta olan karma kullanımlı bir projedir.

15 A Blok Otel bloğu olarak tanımlanmıştır. Bu blok 7 bodrum-zemin-11 Normal kat ve toplam m² alanlı olarak tasarlanmıştır. Bodrum katlarda otopark, otelin ortak alanları, zemin katta resepsiyon, otel girişi, ortak alanlar, restoran, diğer katlarda ise otel odaları ve ortak alanlar bulunmaktadır. B Blok (B1-B2 Bloklar tek bina olup iki girişlidir) residance bloğu olarak tanımlanmıştır. Bu blok 10 bodrum-zemin-44 Normal kat ve toplam m² alanlı olarak tasarlanmıştır. Blok içerisinde 341 adet daire, 7 adet dükkan tanımlanmıştır. Bodrum katlarda ortak alanlar ve otoparklar-depolar, zemin katta dükkanlar, normal katlarda konut birimleri bulunmaktadır. C Blok ofis bloğu olarak tanımlanmıştır. Bu blok 4 bodrum-zemin-7 Normal kat ve toplam m² alanlı olarak tasarlanmıştır. Blok içerisinde 123 adet ofis 15 adet dükkan tanımlanmıştır. Bodrum katta ortak alanlar ve otoparklar-depolar, zemin katta dükkanlar, normal katlarda ofis birimleri bulunmaktadır.

16 D, E ve F Blokları dükkan bloğu olarak tanımlanmıştır. D blok 7 bodrum-zemin kat ve toplam m² alanlı olarak tasarlanmıştır. Bodrum katlar ortak alanlar ve otoparklar, zemin katta 10 adet dükkan bulunmaktadır. E blok 6 bodrum-zemin kat ve toplam m² alanlı olarak tasarlanmıştır. Bodrum katta ortak alanlar ve otoparklar, zemin katta 17 adet dükkan bulunmaktadır. F blok 4 bodrum-zemin kat ve toplam m² alanlı olarak tasarlanmıştır. Bodrum katta ortak alanlar ve otoparklar zemin katta içerisinde 4 adet dükkan bulunmaktadır.

17 PROJE ÇİZİMLERİ

18 B Blok Plan Örneği

19 C Blok Plan Örneği

20 D Blok Plan Örneği

21 E Blok Plan Örneği

22 F Blok Plan Örneği

23 PROJE KESİTLERİ

24 ÖRNEK PLAN TİPLERİ

25

26

27

28

29 ZAMAN Proje zaman çizelgesinin çalışan teknik kadronun tecrübeleriyle planladıkları süreler üzerinden devam ettiği ve belli bir program planının bulunmadığı öğrenilmiştir. Projenin bitiş zamanı olarak planlanan 2013 Ağustos tarihi, Finans Merkezinin Master Plan çalışmalarından dolayı geçikmiştir ve 10 ay gecikme süresi tanınmıştır. Zaman çizelgesi aktivitelerin kendi içinde bitiş ve başlangıcını belirleyecek şekilde planlanır. Önceden planlanan bitiş tarihleri yoktur. Hedef olarak konulan tarihler, o aktivite sürecine geçildikten sonra konulan bitiş tarihleridir.

30 Bazı aktivitelerin bitiş kontrol çizelgesi

31 MALİYET Statik proje üzerinden kaba inşaat maliyeti hesaplanır. Bütün birimler imalat metrajlarını çıkarır ve güncel fiyatlarla çarpılarak toplam maliyet bulunmuş olur. Proje, üst gelir grubuna hitap etmesi sebebiyle üst kalitede malzemeler kullanılmaktadır. Sarp Group, 164 milyon TL hasılat taahhüdüyle ihalesini kazandığı projede, 2013 Ocak ayında açıklanan tabloda TL'lik satış cirosu ile Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ.'nin en başarılı ortaklık projesi oldu. Sarp Group gelirinin % 37,5 unu Emlak Konuta vermeyi taahhüt etmiştir.

32 TEDİYE GRAFİĞİ

33 İNSAN KAYNAKLARI Oluşturulan teknik kadro Proje müdürü tarafından belirlenmektedir. Teknik kadrodaki tüm elemanlar öncelikle proje müdürüne bağlıdır. Alt birimlerde çalışacak olan elemanlar ilk önce kendi birimlerinin şeflerinin onayı ile işe alınırlar. Daha sonra bu alımlar proje müdürüne bildirilir. Alt birimlerin bir problemi olduğunda şantiye şefine bildirilir. Şantiye şefi gerek gördüğü taktirde proje müdürüne, o da gerekirse genel koordinatöre iletir. İşe alımlar referans veya internet üzerinden ilan yoluyla gerçekleşmiştir.

34 Şantiyede çalışacak kişiler öncelikle sağlık muayenesine gidip ardından iş güvenlik uzmanıyla görüşüp genel bir bilgi alır. Yaka kartı verilerek sahaya çıkartılır. İşe alımlarda öncelik çalışanın tecrübesidir. Örneğin çok katlı bir yapıda çalışacak kişinin daha önce yüksek katlı yapıda çalışıp çalışmadığına bakılır. Çalışacağı alanda eğitim almamış olanların şantiyenin yakınında bulunan meslek lisesinde akşam eğitimi ile sertifika alması sağlanmaktadır.

35 YAKA KARTI ÖRNEĞİ

36 İLETİŞİM Şantiye içinde iletişimler mail yoluyla, gerçekleşir. Organizasyon şemasındaki düzene göre yapılır. İletişim dili Türkçedir. Örneğin bir mimarın Taşeron bir firmayla olan iletişimde gönderdiği mail proje müdürü ve şantiye şefine de gönderilir.

37 RİSK İş güvenliği uzmanı Hakan bey kalite güvence sistemlerine göre saha kontrolleri yaparken öncelikle mesleki tecrübenin gerektiğini söyledi. Uygulamanın yapılacağı alandaki tehlikelerin önceden bilinmesi mesleki tecrübe ile sağlanıyor. İşe başlamadan önce ne gibi tehlikeler olduğu ön görülüp tedbir alınması konusunda uyarılarda bulunulduğundan bahsetti. Uygunsuzluk gördüğünde öncelikle çalışana, ardından firmaya uyarı yapılarak ve rapor tutularak müdahalede bulunuluyor. Belirlenen rapora göre geri dönüş olup önlem alınıyor. Süreç aşamasında yine kontrol ve müdahale ediliyor. Uygunsuzluğun devam etmesi durumunda taşeron firmaya para cezası uygulanıyor.

38 Uyarının, Taşeron Firma yetkilisine mail yolu ile bildirilmesi.

39 Uygunsuzluğun devam etmesi sebebiyle firmaya göderilen ceza tespit tutanağı

40 SÖZLEŞME Sözleşmeler işin başlangıç, bitiş tarihini, teknik şartnameleri, inşaatta hangi malzemeler kullanılacağı ve kalite özelliklerinin hepsini içerir. Yapılan sözleşmelerle herşey güvence altına alınmıştır. Bu sözleşmeler işin hangi malzemelerle,hangi ekipmanlarla, hangi personel ile nasıl yapılacağını ve bunun gibi her türlü bilgi verilmektedir. Gerekli keşif hesapları da sözleşmelere eklenir.

41

42

43 ALTLIK OLARAK KULLANILAN BELGELERDEN ÖRNEKLER

44

45 Geçici Kabul için İnşaat İlerleme Tespit Tutanağı

46 Kesin Kabul için İnşaat İlerleme Tespit Tutanağı

47

48

49

50 Mahal listesinden bir örnek

KORUFLORYA AİLE REZİDANS VE YAŞAM MERKEZİ 08071067 CANSU BAYIR 08071050 BÜŞRA BİLGE SOFU

KORUFLORYA AİLE REZİDANS VE YAŞAM MERKEZİ 08071067 CANSU BAYIR 08071050 BÜŞRA BİLGE SOFU KORUFLORYA AİLE REZİDANS VE YAŞAM MERKEZİ 08071067 CANSU BAYIR 08071050 BÜŞRA BİLGE SOFU KORUFLORYA, Aydınlı, Metal Yapı, Arke ve Vizyonlife ortaklığının TOKİ işbirliğiyle hayata geçirdiği bir projedir.

Detaylı

PROJE YAPIM YÖNETİM DERSİ MALTEPE PARK AVM. 09071051 Betül HATİPOĞLU 09071120 Muhammet TETİKOĞLU

PROJE YAPIM YÖNETİM DERSİ MALTEPE PARK AVM. 09071051 Betül HATİPOĞLU 09071120 Muhammet TETİKOĞLU PROJE YAPIM YÖNETİM DERSİ MALTEPE PARK AVM 09071051 Betül HATİPOĞLU 09071120 Muhammet TETİKOĞLU Projelendirme Konsept Projesi ve Mimari Proje: Fehmi Kobal Design Architects Peyzaj Mimarisi: DS Mimarlık

Detaylı

KENT KONUT TUANA EVLERİ

KENT KONUT TUANA EVLERİ KENT KONUT TUANA EVLERİ KENT KONUT KİMDİR? KENT KONUT KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN BİR YAN KURULUŞU OLARAK 2005 YILINDA KURULMUŞTUR. GENEL MÜDÜR BAHATTİN YANIK IN ÖNDERLİĞİNDE KOCAELİ GENELİNDE SOSYAL

Detaylı

Proje Genel Bilgileri

Proje Genel Bilgileri TORUN TOWER Proje Genel Bilgileri TORUN TOWER PROJESİ Adres: Konsept Mimari Tasarım: Arquitectonica Uygulama Mimari Tasarım: Piramit Mimarlık Statik Tasarım: Yapı Teknik İnş.San. ve Proje Elektrik Tasarım:

Detaylı

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) SIRA NO

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) SIRA NO OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENİLEN BELGELER 1 Proje incelemesi 2 Röleve projeleri 3 Tadilat projeleri

Detaylı

SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. İSTANBUL İLİ, ÜMRANİYE İLÇESİ, ÇAKMAK MAHALLESİ, 2436 ADA, 5 PARSEL, 06.01.2017 FPS.02.04 2 İÇİNDEKİLER UYGUNLUK BEYANI 3 1. RAPOR BİLGİLERİ 4 2. ŞİRKET - MÜŞTERİ

Detaylı

KARTAL KULE PROJESİ AYLIK FAALIYET RAPORU- AĞUSTOS 2013

KARTAL KULE PROJESİ AYLIK FAALIYET RAPORU- AĞUSTOS 2013 AYLIK FAALIYET RAPORU- AĞUSTOS 2013 RAPOR İÇERİĞİ PROJE BİLGİLERİ MASTER İŞ PROGRAMI AKTİVİTELER İLERLEME DURUMU MALZEME BİLGİLERİ ÖNEMLİ GELİŞMELER ŞANTİYE RESİMLERİ PROJE BİLGİLERİ PROJENİN KONUMU PROJE

Detaylı

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 I. ÇEYREK YATIRIMCI SUNUMU

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 I. ÇEYREK YATIRIMCI SUNUMU GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 I. ÇEYREK YATIRIMCI SUNUMU 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Halk GYO) gayrimenkule, gayrimenkule dayalı haklara, gayrimenkul projelerine ve

Detaylı

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır.

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Tüm altyapı çalışmalarının ilk adımı olan harita mühendislik hizmetlerinin ülke kalkınmasındaki

Detaylı

EMAAR SQUARE 08071047 GÖKÇENUR UYAR 07071704 FERİT AYDOĞAN

EMAAR SQUARE 08071047 GÖKÇENUR UYAR 07071704 FERİT AYDOĞAN EMAAR SQUARE 08071047 GÖKÇENUR UYAR 07071704 FERİT AYDOĞAN EMAAR SQUARE DÜNYANIN ÖNDE GELEN GAYRİMENKUL GELİŞTİRME ŞİRKETLERİNDEN BİRİ OLAN EMAAR PROPERTİES PJSC NİN ÜLKE İŞTİRAKİ OLAN EMAAR TÜRKİYE, İSTANBUL

Detaylı

RESICON Kimdir? Ticaret Anonim Şirketi» kuruldu.

RESICON Kimdir? Ticaret Anonim Şirketi» kuruldu. RESICON Kimdir? Özellikle konut geliştirme, pazarlama ve satış konularında hizmet vermek üzere Aybars Kızılsencer tarafından, «Resicon Gayrimenkul Pazarlama Satış ve Yatırım Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi»

Detaylı

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 III.ÇEYREK

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 III.ÇEYREK GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 III.ÇEYREK YATIRIMCI SUNUMU KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkullere dayalı haklara, gayrimenkul projelerine

Detaylı

İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER VE İŞ BİTİRME SÜRELERİ

İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER VE İŞ BİTİRME SÜRELERİ İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER VE İŞ BİTİRME SÜRELERİ YAPIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Ödenek Teminine

Detaylı

AĞAOĞLU MASLAK 1453 PROJESİ NİN PROJE YAPIM YÖNETİMİ İLKELERİ KAPSAMINDA İNCELENMESİ

AĞAOĞLU MASLAK 1453 PROJESİ NİN PROJE YAPIM YÖNETİMİ İLKELERİ KAPSAMINDA İNCELENMESİ PROJE 13 30.12.2013 08071102 SEDA ARSLAN 07071103 OĞUZ BAŞIKÜÇÜK 08071123 UMUT ÖZGÜR KARAKUŞ AĞAOĞLU MASLAK 1453 PROJESİ NİN İLKELERİ KAPSAMINDA İNCELENMESİ COĞRAFİ KONUM GENEL BİLGİLER Fotoğraf.1 VAZİYET

Detaylı

SELCAN GÜLEÇ. Karşıyaka / İzmir Cep No: 0(506) E-Posta: LinkedIn: linkedin.com/in/sgulec/

SELCAN GÜLEÇ. Karşıyaka / İzmir Cep No: 0(506) E-Posta: LinkedIn: linkedin.com/in/sgulec/ SELCAN GÜLEÇ Karşıyaka / İzmir Cep No: 0(506) 585 92 51 E-Posta: selcan.gulec@gmail.com LinkedIn: linkedin.com/in/sgulec/ KİŞİSEL BİLGİLERİM Uyruğu : Türkiye Cumhuriyeti Doğum Yeri : İzmir Doğum Tarihi

Detaylı

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. İSTANBUL İLİ ÜMRANİYE İLÇESİ'NDE YER ALAN SARPHAN FİNANSPARK PROJESİ BÜNYESİNDEKİ 40 ADET BAĞIMSIZ BÖLÜM GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU HAZIRLAYAN KURUM TALEP

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 2016 / 1. Çeyrek

YATIRIMCI SUNUMU 2016 / 1. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU 2016 / 1. Çeyrek KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara ve sermaye piyasası

Detaylı

İHALE ŞARTNAMELERİNDE İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ

İHALE ŞARTNAMELERİNDE İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ İHALE ŞARTNAMELERİNDE İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ Hazırlayan Oktay MUTLU Çevre Yük. Mühendisi İş Güvenliği Uzmanı 0(530) 543 37 45 oktay.mutlu@ibb.gov.tr - Kamu İhale Kanunları - İhale nedir? ve Süreçleri

Detaylı

Emlak GYO A.Ş. Halka Arz Bilgisi

Emlak GYO A.Ş. Halka Arz Bilgisi Bu rapor, SPK nın 12.02.2013 tarih ve 5/145 nolu İlke Kararı nda bahse konu halka arza aracılık eden kuruluş dışında farklı bir kuruluş tarafından hazırlanan rapor kapsamında olmayıp, sadece müşterilerimizi

Detaylı

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Halk GYO) gayrimenkule, gayrimenkule dayalı haklara, gayrimenkul projelerine ve sermaye piyasası araçlarına yatırım

Detaylı

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. İSTANBUL İLİ ÜMRANİYE İLÇESİ'NDE YER ALAN SARPHAN FİNANSPARK PROJESİ GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU HAZIRLAYAN KURUM TALEP TARİHİ - NO REEL GAYRİMENKUL DEĞERLEME

Detaylı

YEKA MÜHENDİSLİK YEKA MÜHENDİSLİK

YEKA MÜHENDİSLİK YEKA MÜHENDİSLİK YEKA MÜHENDİSLİK YEKA MÜHENDİSLİK Elektrik - Elektronik Mühendisi Takım Lideri Yavuz YEŞİLKAYA Vizyonumuz Elektrik plan, proje ve taahhüt işlerinde müşterilerimize karşı oluşturduğumuz güvenilirliği koruyarak

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 2015 / 2. ÇEYREK

YATIRIMCI SUNUMU 2015 / 2. ÇEYREK YATIRIMCI SUNUMU 2015 / 2. ÇEYREK KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara ve sermaye piyasası

Detaylı

www.sarphanfinanspark.com SARP GROUP 1990 yılından bu yana faaliyet gösteren Sarp Group, Türkiye nin bir çok şehrinde hayata geçirdiği başarılı projelerle adından söz ettirmiş, güvenilir çözüm ortaklarıyla

Detaylı

a) Adresi : CUMHURİYET MAH. KARAAĞAÇ CAD. NO:5 GÖLBAŞI BELEDİYESİ HİZMET BİNASI

a) Adresi : CUMHURİYET MAH. KARAAĞAÇ CAD. NO:5 GÖLBAŞI BELEDİYESİ HİZMET BİNASI ATIK SU ARITMA TESİSİ YAPTIRILACAKTIR GÖLBAŞI BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖLBAŞI BELEDİYESİ ATIK SU ARITMA TESİSİ yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü

Detaylı

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. İSTANBUL İLİ ÜMRANİYE İLÇESİ'NDE YER ALAN SARPHAN FİNANSPARK PROJESİ GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU HAZIRLAYAN KURUM TALEP TARİHİ - NO REEL GAYRİMENKUL DEĞERLEME

Detaylı

2014 3. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU

2014 3. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU 2014 3. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkule dayalı haklara, gayrimenkul projelerine ve sermaye piyasası araçlarına

Detaylı

İSTANBUL İLİ ATAŞEHİR İLÇESİ VARYAP MERIDIAN PROJESİ 1245 ADET BAĞIMSIZ BÖLÜM DEĞERLEME RAPORU

İSTANBUL İLİ ATAŞEHİR İLÇESİ VARYAP MERIDIAN PROJESİ 1245 ADET BAĞIMSIZ BÖLÜM DEĞERLEME RAPORU Altunizade Mah. Sırma Perde Sok. Sırma Apt. No:23/2 Üsküdar/ İST. Tel : (216) 474 03 44 Faks : (216) 474 03 46 bilgi@ygd.com.tr www.ygd.com.tr İSTANBUL İLİ ATAŞEHİR İLÇESİ VARYAP MERIDIAN PROJESİ 1245

Detaylı

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. İSTANBUL İLİ ÜMRANİYE İLÇESİ'NDE YER ALAN SARPHAN FİNANSPARK PROJESİ GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU HAZIRLAYAN KURUM TALEP TARİHİ - NO REEL GAYRİMENKUL DEĞERLEME

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 2018 / 2. Çeyrek

YATIRIMCI SUNUMU 2018 / 2. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU 2018 / 2. Çeyrek KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara ve sermaye piyasası

Detaylı

Kişisel Bilgiler. İletişim Bilgileri. İş Deneyimi. Ad Soyad. Büşra Bekar. Doğum Tarihi Doğum Yeri. Sakarya. Medeni Durumu.

Kişisel Bilgiler. İletişim Bilgileri. İş Deneyimi. Ad Soyad. Büşra Bekar. Doğum Tarihi Doğum Yeri. Sakarya. Medeni Durumu. Kişisel Bilgiler Ad Soyad Büşra Bekar Doğum Tarihi 20.04.1983 Doğum Yeri Medeni Durumu Sakarya Bekar Askerlik Durumu *** İletişim Bilgileri Adres Erenler Merkez Mh. 1047.Sokak No:10 2 Erenler-SAKARYA Telefon

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 2017 / Yılsonu

YATIRIMCI SUNUMU 2017 / Yılsonu YATIRIMCI SUNUMU 2017 / Yılsonu KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara ve sermaye piyasası

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 2015 YS

YATIRIMCI SUNUMU 2015 YS YATIRIMCI SUNUMU 2015 YS KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara ve sermaye piyasası araçlarına

Detaylı

Kişisel Bilgiler. İstanbul Anadolu / Pendik / Şeyhli. Şeyhli mah. Çakmak sok. D19 Daire: Temmuz 1989.

Kişisel Bilgiler. İstanbul Anadolu / Pendik / Şeyhli. Şeyhli mah. Çakmak sok. D19 Daire: Temmuz 1989. Hakan Sayar Kişisel Bilgiler Yaşadığı Yer İstanbul Anadolu / Pendik / Şeyhli Adres Şeyhli mah. Çakmak sok. D19 Daire:24 Cep Telefonu 0534 493 60 95 E-po sta Adresi hakansayar5@gmail.com Do ğum Tarihi 04

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 2018 / 1. Çeyrek

YATIRIMCI SUNUMU 2018 / 1. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU 2018 / 1. Çeyrek KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara ve sermaye piyasası

Detaylı

YAPIS ANA İŞ AKIŞ ŞEMASI

YAPIS ANA İŞ AKIŞ ŞEMASI YAPIS ANA İŞ İHTİYACIN ORTAYA ÇIKMASI İHALE ÖNCESİ İŞLER TALEP Birimlerden gelen ihtiyaç talep yazılarının Rektörlüğe gelmesi Yaklaşık maliyetin belirlenmesi Eşik Değer Tespiti İş programına / stratejiye

Detaylı

EVKO PROJE DANIŞMANLIK

EVKO PROJE DANIŞMANLIK EVKO PROJE DANIŞMANLIK 1979 yılında İnşaat Yüksek Mühendisi Turan Zengin tarafından EVKO Mühendislik adıyla kurulan ilk firmamız, 35 yıldır inşaat sektörüne yurt içi ve yurt dışında mühendislik hizmetleri,

Detaylı

Alırken Kazanın Satarken Kar Edin Kazançlı Kiralayın İşinize Değer Katın!

Alırken Kazanın Satarken Kar Edin Kazançlı Kiralayın İşinize Değer Katın! EMLAK KONUT GYO A.Ş. 1953 yılında bir ülkenin kentleşme çalışmalarına öncülük edecek, insanların yaşam kalitesini yükseltecek anlayış hayat buldu. İnşaat alanının köklü markası Emlak Konut un, başarılarla

Detaylı

RESICON Kimdir? Ticaret Anonim Şirketi» kuruldu.

RESICON Kimdir? Ticaret Anonim Şirketi» kuruldu. RESICON Kimdir? Özellikle konut geliştirme, pazarlama ve satış konularında hizmet vermek üzere Aybars Kızılsencer tarafından, «Resicon Gayrimenkul Pazarlama Satış ve Yatırım Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi»

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 2016 Yılsonu

YATIRIMCI SUNUMU 2016 Yılsonu YATIRIMCI SUNUMU 2016 Yılsonu KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara ve sermaye piyasası araçlarına

Detaylı

BÜRES PROJESİ İKA ENERJİ MÜHENDİSLİK SANAYİ LTD. ŞTİ.

BÜRES PROJESİ İKA ENERJİ MÜHENDİSLİK SANAYİ LTD. ŞTİ. BÜRES PROJESİ İKA ENERJİ MÜHENDİSLİK SANAYİ LTD. ŞTİ. İKA ENERJİ KISA TANITIM İŞ SÜREÇLERİ RÜZGAR ANALİZLERİ PROJE YAKLAŞIMI LOJİSTİK YÖNETİMİ SUNUM MALİYET VE NAKİT YÖNETİMİ İSİG YÖNETİMİ RİSK YÖNETİMİ

Detaylı

CEPHE DANIŞMANLIK VE MİMARLIK

CEPHE DANIŞMANLIK VE MİMARLIK CEPHE DANIŞMANLIK VE MİMARLIK HAKKIMIZDA Zent Danışmanlık & Mimarlık Ltd. Şti. Mimar Abdurrahim Zent ve Fatih Zent tarafından kurulmuştur. Kurucu ortaklarından Mimar Abdurrahim Zent ülkemizin önde gelen

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 2017 / 1. Çeyrek

YATIRIMCI SUNUMU 2017 / 1. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU 2017 / 1. Çeyrek KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara ve sermaye piyasası

Detaylı

65 yıllık tecrübe ve Emlak Konut güvencesiyle Kuzey Yakası nda ofisler, alışveriş merkezleri, okullar, spor alanları, otel, hayvanat bahçesi ve

65 yıllık tecrübe ve Emlak Konut güvencesiyle Kuzey Yakası nda ofisler, alışveriş merkezleri, okullar, spor alanları, otel, hayvanat bahçesi ve 65 yıllık tecrübe ve Emlak Konut güvencesiyle Kuzey Yakası nda ofisler, alışveriş merkezleri, okullar, spor alanları, otel, hayvanat bahçesi ve Millet Bahçesi yle yaşamınıza değer katacak, metro hatlarına

Detaylı

2013 YILSONU YATIRIMCI SUNUMU

2013 YILSONU YATIRIMCI SUNUMU 2013 YILSONU YATIRIMCI SUNUMU KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkullere dayalı haklara, gayrimenkul projelerine ve sermaye piyasası araçlarına

Detaylı

RESICON Kimdir? Ticaret Anonim Şirketi» kuruldu.

RESICON Kimdir? Ticaret Anonim Şirketi» kuruldu. RESICON Kimdir? Özellikle konut geliştirme, pazarlama ve satış konularında hizmet vermek üzere Aybars Kızılsencer tarafından, «Resicon Gayrimenkul Pazarlama Satış ve Yatırım Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi»

Detaylı

a) Adresi : Alemdar Mahallesi, Ankara Caddesi, Hükümet Konağı Sokak, No: Cağaloğlu Fatih/İSTANBUL : https://ekap.kik.gov.

a) Adresi : Alemdar Mahallesi, Ankara Caddesi, Hükümet Konağı Sokak, No: Cağaloğlu Fatih/İSTANBUL : https://ekap.kik.gov. İLAN İSTANBUL VERGİ DENETİM KURULU PENDİK HİZMET BİNASINA AİT ZEMİN ETÜDLERİ, MİMARİ, STATİK, MEKANİK, ELEKTRİK, ALTYAPI VE PEYZAJ UYGULAMA PROJELERİ, MAHAL LİSTELERİ, METRAJ, YAKLAŞIK MALİYET HESAPLARI

Detaylı

FİRMA TANITIM DOSYASI

FİRMA TANITIM DOSYASI FİRMA TANITIM DOSYASI YBA İNŞAAT TURİZM TAAHHÜT GIDA EMLAK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Kurucu ortaklarının kendi ihtisas alanlarında deneyimlerle kazanılmış olan bilgi birikimini daima yeni teknolojilerle hayata

Detaylı

Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU

Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU 2014 2. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkullere dayalı haklara, gayrimenkul projelerine ve sermaye piyasası

Detaylı

İHALE İLANI ADANA TİCARET ODASI

İHALE İLANI ADANA TİCARET ODASI İHALE İLANI ADANA TİCARET ODASI ADANA TİCARET ODASI HİZMET BİNASI yapım işi açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır: 1 - İdarenin a) Adresi Abidinpaşa

Detaylı

Trabzon umuzu Yatırıma Davet Ediyoruz

Trabzon umuzu Yatırıma Davet Ediyoruz Trabzon umuzu Yatırıma Davet Ediyoruz YOMRA_KATALOG_YENI_A4_BOYUT.indd 1 19/04/18 17:36 YOMRA_KATALOG_YENI_A4_BOYUT.indd 2 19/04/18 17:36 YOMRA_KATALOG_YENI_A4_BOYUT.indd 3 19/04/18 17:36 Kültür ve Medeniyetlerin

Detaylı

Trabzon umuzu Yatırıma Davet Ediyoruz

Trabzon umuzu Yatırıma Davet Ediyoruz Trabzon umuzu Yatırıma Davet Ediyoruz Kültür ve Medeniyetlerin Buluştuğu Şehir Trabzon Yomra Sanayi Sitesi nin Farkı Trabzon a değer katacak Yomra Sanayi Sitesi, eşsiz konumu ve her sektöre hitap eden

Detaylı

ODAKULE BİNASI Üst Hakkı İhalesi Tanıtım Dosyası

ODAKULE BİNASI Üst Hakkı İhalesi Tanıtım Dosyası ODAKULE BİNASI Üst Hakkı İhalesi Tanıtım Dosyası İstanbul Sanayi Odası 22/09/2014 İHALE KONUSU GAYRİMENKUL İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER Kasımpaşa Stadyumu TRT spark Otoparkı Odakule Binası stiklal Caddesi

Detaylı

ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRMESİ

ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRMESİ ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRMESİ Stajın Amaçları Yaz stajı ile, öğrencilerin; Edindiği teorik bilgilerin uygulamaları hakkında

Detaylı

Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı. 1. İhale İnşaat Grubu İş Akış Şeması :

Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı. 1. İhale İnşaat Grubu İş Akış Şeması : Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı 1. İhale İnşaat Grubu İş Akış Şeması : Proje Grubunun Yaptığı veya Denetlediği Mimari Projenin Statik olarak denetlenmesi İnşaat grubu olarak yapılan değişikliklerin

Detaylı

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ .HAKKIMIZDA 1999 yılında kurulan İHK İNŞAAT TİCARET LTD.ŞTİ projeden anahtar teslimine kadar gerek kamu binaları gerekse özel sektöre taahhüt edilen işlerde işverenlerinin ihtiyaçlarını koşulsuz işveren

Detaylı

BAŞAK GRUP, kurulduğu tarihten itibaren, tüm sektörlerde var olan ihtiyaçlara en iyi ve hızlı şekilde

BAŞAK GRUP, kurulduğu tarihten itibaren, tüm sektörlerde var olan ihtiyaçlara en iyi ve hızlı şekilde İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ TANITIM DOSYASI 2015 BAŞAK GRUP, kurulduğu tarihten itibaren, tüm sektörlerde var olan ihtiyaçlara en iyi ve hızlı şekilde cevap verebilen sayılı kuruluşlardan biridir. İhtiyaç

Detaylı

BERİLEFE YAPI FİRMA TANITIM DOSYASI

BERİLEFE YAPI FİRMA TANITIM DOSYASI BERİLEFE YAPI FİRMA TANITIM DOSYASI A ) BERİLEFE YAPI PROJE MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK FALİYET ALANLARIMIZ Kat Karşılığı Konut Yapılması Çok Katlı Konutların Yapılması Villaların Yapılması Ticari Projelerin

Detaylı

EMLAK KONUT GYO A.Ş. NDEN, ARSA SATIŞI KARŞILIĞI GELİR PAYLAŞIMI İŞİ İHALE İLANI

EMLAK KONUT GYO A.Ş. NDEN, ARSA SATIŞI KARŞILIĞI GELİR PAYLAŞIMI İŞİ İHALE İLANI EMLAK KONUT GYO A.Ş. NDEN, ARSA SATIŞI KARŞILIĞI GELİR PAYLAŞIMI İŞİ İHALE İLANI Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından, aşağıda tapu kaydı bilgileri bulunan gayrimenkul üzerinde, Arsa

Detaylı

İNŞAAT SEKTÖRÜNDE WEB TABANLI ERP UYGULAMALARI

İNŞAAT SEKTÖRÜNDE WEB TABANLI ERP UYGULAMALARI İNŞAAT SEKTÖRÜNDE WEB TABANLI ERP UYGULAMALARI xproje Erp Uygulamaları MyArge Bilgi Teknolojileri İletişim = 0 544 413 20 86 bilgi_arge@myarge.com Projelerinizde Teknolojiyi En Üst Seviyede Kullanarak

Detaylı

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. İSTANBUL İLİ ÜMRANİYE İLÇESİ'NDE YER ALAN SARPHAN FİNANSPARK PROJESİ GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU HAZIRLAYAN KURUM TALEP TARİHİ - NO REEL GAYRİMENKUL DEĞERLEME

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 2016 / 3. Çeyrek

YATIRIMCI SUNUMU 2016 / 3. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU 2016 / 3. Çeyrek KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara ve sermaye piyasası

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 2016 / 2. Çeyrek

YATIRIMCI SUNUMU 2016 / 2. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU 2016 / 2. Çeyrek KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara ve sermaye piyasası

Detaylı

Aybars Kızılsencer RESICON Soyak Yapı A.Ş. Zorlu Gayrimenkul Eroğlu Gayrimenkul RESICON GROUP

Aybars Kızılsencer RESICON Soyak Yapı A.Ş. Zorlu Gayrimenkul Eroğlu Gayrimenkul RESICON GROUP " RESICON Kimdir? On iki yılı aşkın sürede toplamda yirmi bin adedi geçen konutun Pazarlama ve Satışı ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı ve Direktörlük görevlerinde bulunan RESICON CEO su Aybars Kızılsencer;

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 2018 Yılsonu

YATIRIMCI SUNUMU 2018 Yılsonu YATIRIMCI SUNUMU 2018 Yılsonu KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara ve sermaye piyasası araçlarına

Detaylı

TESİSAT SEKTÖRÜNÜN GENEL DURUMU VE GELECEĞİ

TESİSAT SEKTÖRÜNÜN GENEL DURUMU VE GELECEĞİ MTMD ÇALIŞTAYI EDİRNE-2017 TESİSAT SEKTÖRÜNÜN GENEL DURUMU VE GELECEĞİ KANİ KORKMAZ YAPI SEKTÖRÜNDE KAPASİTE İstanbul da 2016 senesinde ruhsat alan inşaat alanı Türkiye 202 milyon m 2 İstanbul %25 50 milyon

Detaylı

Emlak GYO A.Ş. Halka Arz Bilgisi

Emlak GYO A.Ş. Halka Arz Bilgisi Bu rapor, SPK nın 12.02.2013 tarih ve 5/145 nolu İlke Kararı nda bahse konu halka arza aracılık eden kuruluş dışında farklı bir kuruluş tarafından hazırlanan rapor kapsamında olmayıp, sadece müşterilerimizi

Detaylı

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. İSTANBUL İLİ ÜMRANİYE İLÇESİ'NDE YER ALAN SARPHAN FİNANSPARK PROJESİ GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU HAZIRLAYAN KURUM TALEP TARİHİ - NO REEL GAYRİMENKUL DEĞERLEME

Detaylı

Yıldız da yeni bir yaşam yıldızı doğuyor: RENAZA

Yıldız da yeni bir yaşam yıldızı doğuyor: RENAZA Yıldız da yeni bir yaşam yıldızı doğuyor: RENAZA Ankara da, hayatınıza prestij ve konfor katacak yeni bir proje yükseliyor. Başkentin en popüler yerlerinden biri olan Yıldız da, parlak bir yatırım, prestijli

Detaylı

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU 1 GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU VİA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ İSTANBUL İLİ, GAZİOSMANPAŞA İLÇESİ, KÜÇÜKKÖY MAHALLESİ 3 PAFTA, 17863 PARSEL VİAPORT VENEZIA PROJESİ -STOKTA KALAN (VİA GYO

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV TANIM FORMU

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV TANIM FORMU Birimi Alt Birim Sınıfı Kadro Ünvanı Uzmanlık Alanı Adı Soyadı Bağlı Olduğu Ünvan Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Yapım İşleri Denetleme Şube Müdürlüğü Teknik Hizmetler Mühendis İnşaat Mühendisi

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 2017 / 2. Çeyrek

YATIRIMCI SUNUMU 2017 / 2. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU 2017 / 2. Çeyrek KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara ve sermaye piyasası

Detaylı

FİRMA TANITIM DOSYASI

FİRMA TANITIM DOSYASI FİRMA TANITIM DOSYASI ÇELİKÇİ İNŞAAT Taahhüt Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. Kurucu ortaklarının kendi ihtisas alanlarında deneyimlerle kazanılmış olan bilgi birikimini daima yeni teknolojilerle hayata geçirebilmek

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 2017 / 3. Çeyrek

YATIRIMCI SUNUMU 2017 / 3. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU 2017 / 3. Çeyrek KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara ve sermaye piyasası

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 2018 / 3. Çeyrek

YATIRIMCI SUNUMU 2018 / 3. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU 2018 / 3. Çeyrek KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara ve sermaye piyasası

Detaylı

KOSİFLER İNŞAAT & OTEL YATIRIMLARI

KOSİFLER İNŞAAT & OTEL YATIRIMLARI KOSİFLER İNŞAAT & OTEL YATIRIMLARI KOSİFLER İNŞAAT Kosifler Grup 1945 yılında kurulmuş olup yurt içi ticaret ve ithalattan üretim ve inşaata kadar çok çeşitli sektörlerde faaliyet göstermektedir. İlk olarak

Detaylı

Trabzon umuzu Yatırıma Davet Ediyoruz

Trabzon umuzu Yatırıma Davet Ediyoruz Trabzon umuzu Yatırıma Davet Ediyoruz Yomra Sanayi Sitesi nin Farkı Trabzon a değer katacak Yomra Sanayi Sitesi, eşsiz konumu ve her sektöre hitap eden büyüklükteki işyeri ve dükkanları ile iş dünyasına

Detaylı

08071084 HASAN TAŞTAN 08071028 MEHMET ÜNAL

08071084 HASAN TAŞTAN 08071028 MEHMET ÜNAL 08071084 HASAN TAŞTAN 08071028 MEHMET ÜNAL Soyak Grubu Soyak Topluluğu 1961 yılında kuruldu ve gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm olmak üzere dört sektörde faaliyet göstermektedir. Soyak Topluluğu,

Detaylı

2015 I. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU

2015 I. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU 2015 I. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara ve sermaye piyasası

Detaylı

YAPIM İŞLERİ MUAYENE VE KABUL YÖNETMELİĞİ İÇİNDEKİLER

YAPIM İŞLERİ MUAYENE VE KABUL YÖNETMELİĞİ İÇİNDEKİLER YAPIM İŞLERİ MUAYENE VE KABUL YÖNETMELİĞİ Birinci Bölüm Amaç, Kapsam ve Dayanak Madde 1- Amaç ve Kapsam Madde 2- Dayanak İkinci Bölüm Yapım İşlerinde Geçici ve Kesin Kabul İşlemleri İÇİNDEKİLER Madde 3-

Detaylı

Artuğ Bayer İnşaat Mühendisi

Artuğ Bayer İnşaat Mühendisi Artuğ Bayer İnşaat Mühendisi Adres Bilgileri : Türkiye - Kocaeli - Merkez - Yahya Kaptan Mah. Ev Telefonu : 90 (262) 331 80 88 Cep Telefonu : 90 (532) 562 45 79 E-Posta : artug_bayer@yahoo.com bayerartug@hotmail.com

Detaylı

SATIN ALMA İŞLEMLERİ YAYIN TARİHİ 01.05.2006 PROSEDÜRÜ. REVİZYON NO 02 BİRİM ADI REVİZYON TARİHİ 01.04.2013 Satın Alma SAYFA NO 1 / 6

SATIN ALMA İŞLEMLERİ YAYIN TARİHİ 01.05.2006 PROSEDÜRÜ. REVİZYON NO 02 BİRİM ADI REVİZYON TARİHİ 01.04.2013 Satın Alma SAYFA NO 1 / 6 Satın Alma SAYFA NO 1 / 6 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı; hastanenin tüm bölümlerinin malzeme, hizmet, yapım, bakım onarım ve demirbaş taleplerinin satın alma öncesi ön değerlendirmelerinin kontrollü şartlar

Detaylı

SÜREÇ EL KİTABI Process Manual

SÜREÇ EL KİTABI Process Manual Genel Evrak Kayıt Memuru Yüklenicinin onay başvurusu Yüklenicinin sunmuş olduğu yazı ve ekinde yer alan iş programının kaydedilmesi Daire Başkanı Gelen evrakın sevk edilmesi Üniversitemize diğer kurum,

Detaylı

PROJE YÖNETİMİ KAPSAMINDA MASTER PLAN ALTOK KURŞUN KASIM 2017,

PROJE YÖNETİMİ KAPSAMINDA MASTER PLAN ALTOK KURŞUN KASIM 2017, PROJE YÖNETİMİ KAPSAMINDA MASTER PLAN ALTOK KURŞUN KASIM 2017, PROJE YÖNETİMİ BİR KÜLTÜR DÜR. PROJE YÖNETİMİ BİR DİSİPLİNDİR BİR MİLYAR DOLARLIK BİR PROJEYİ NASIL YÖNETİYORSANIZ ONBİN DOLARLIK BİR PROJEYİ

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

Sayı : B.18.0.ÇYG.0.06.02-010.06.02-8934 27.07.2006 Konu : Derin Deniz Deşarjı Proje Onay Genelgesi DAĞITIM GENELGE (2006/21)

Sayı : B.18.0.ÇYG.0.06.02-010.06.02-8934 27.07.2006 Konu : Derin Deniz Deşarjı Proje Onay Genelgesi DAĞITIM GENELGE (2006/21) Sayı : B.18.0.ÇYG.0.06.02-010.06.02-8934 27.07.2006 Konu : Derin Deniz Deşarjı Proje Onay Genelgesi DAĞITIM GENELGE (2006/21) Bu Genelge, 08.05.2003 tarih ve 25102 sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe

Detaylı

I. PROJENİN HAZIRLANMASI VE SORUMLULUKLAR

I. PROJENİN HAZIRLANMASI VE SORUMLULUKLAR Sayı : B.18.0.ÇYG.0.06.02-010.06.02-8934 27.07.2006 Konu : Derin Deniz Deşarjı Proje Onay Genelgesi DAĞITIM GENELGE (2006/21) Bu Genelge, 08.05.2003 tarih ve 25102 sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe

Detaylı

Yapı Aplikasyon Projesi ve Teknik Uygulama Sorumluluğunda Düzenlenecek Evraklar

Yapı Aplikasyon Projesi ve Teknik Uygulama Sorumluluğunda Düzenlenecek Evraklar Yapı Aplikasyon Projesi ve Teknik Uygulama Sorumluluğunda Düzenlenecek Evraklar 1. Örnek Dilekçe.. (Ek-1) 2. HKMO dan alınan Yapı Aplikasyon Projelerinde yapı sahibi ile SHKM arasında imzalanan TİP-2 Sözleşme...

Detaylı

0(216) (507)

0(216) (507) Kişisel Bilgiler Sefa Murat Ersoy Adres KARLIKTEPE MAH. SOGANLIK CAD. SUTCULER SOK. NO2/9 KARTAL/İSTANBUL Kartal / İstanbul Anadolu / Türkiye Telefonlar Ev Telefonu Cep Telefonu (1) E-Posta 0(216) 488

Detaylı

Business. Maslak. of. Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı...

Business. Maslak. of. Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı... Business Maslak. of Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı... Onlarca kat yok Onlarca kat fark var! İşin en güzel tarafı; Maslak! İş ve finans dünyasının kalbi Maslak, düşlediği yatay ofis e sonunda kavuşuyor.

Detaylı

GİRİŞİMCİLİK DESTEK PROGRAMI

GİRİŞİMCİLİK DESTEK PROGRAMI Mimari iş Planı 2.3 İş Fikri ve Seçme Nedeni 1990'lı yılların başında Emlak Bankası tarafından Uydu Kent olarak planlanan Ataşehir'de Toplu konut idaresi TOKİ iştiraki Emlak GYO'ya ait arsalar İstanbul

Detaylı

RESMİ GAZETE: TARİH : 13.07.2001 SAYI : 24461. 4708 sayılı yapı denetimi kanunu hangi tarihte resmi gazetede yayınlanmıştır?

RESMİ GAZETE: TARİH : 13.07.2001 SAYI : 24461. 4708 sayılı yapı denetimi kanunu hangi tarihte resmi gazetede yayınlanmıştır? SORU -1 RESMİ GAZETE: TARİH : 13.07.2001 SAYI : 24461 4708 sayılı yapı denetimi kanunu hangi tarihte resmi gazetede yayınlanmıştır? A) 13.07.2001 B) 13.07.2011 C) 17.03.2001 D) 17.03.2011 SORU -2 4708

Detaylı

T.C. ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü. ÖZETİ: Derin Deniz Deşarjı Proje Onay Genelgesi GENELGE NO. ------------ (2006/21)

T.C. ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü. ÖZETİ: Derin Deniz Deşarjı Proje Onay Genelgesi GENELGE NO. ------------ (2006/21) T.C. ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü Genelge No: 2006/21 Tarih : 27.07.2006 ÖZETİ: Derin Deniz Deşarjı Proje Onay Genelgesi GENELGE NO. ------------ (2006/21) (Bu Genelge'nin, 2011

Detaylı

KONUT VE BÜFE İNŞAATI İLE ALTYAPI VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ İŞİ YAPTIRILACAKTIR T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI- TOKİ

KONUT VE BÜFE İNŞAATI İLE ALTYAPI VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ İŞİ YAPTIRILACAKTIR T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI- TOKİ T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) İHALE İLANI YAPIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR. KONUT VE BÜFE İNŞAATI İLE ALTYAPI VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ İŞİ YAPTIRILACAKTIR T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ

Detaylı

İHALE İLANI T.C. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı

İHALE İLANI T.C. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı İHALE İLANI T.C. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mühendislik Laboratuvar Binası Yapım İşi Açık

Detaylı

BORNOVA (İZMİR) 3720 ADA, 5 (2,3,4) PARSEL NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU

BORNOVA (İZMİR) 3720 ADA, 5 (2,3,4) PARSEL NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU 1-ALANIN TANIMI Planlama alanı; İmar Planı değişikliği yapılan alan, İzmir İli, Bornova İlçesi sınırları içerisindedir. Bornova İlçesi İzmir İlinin merkezinde yer alan bir ilçe konumundadır.(şekil 1,2).

Detaylı

Trabzon umuzu Yatırıma Davet Ediyoruz

Trabzon umuzu Yatırıma Davet Ediyoruz Trabzon umuzu Yatırıma Davet Ediyoruz Yomra Sanayi Sitesi nin Farkı Trabzon a değer katacak Yomra Sanayi Sitesi, eşsiz konumu ve her sektöre hitap eden büyüklükteki işyeri ve dükkanları ile iş dünyasına

Detaylı