Xerox ConnectKey Bugünün talepleri ve geleceğin görevleri için doğru teknoloji.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Xerox ConnectKey Bugünün talepleri ve geleceğin görevleri için doğru teknoloji."

Transkript

1 Xerox ConnectKey Xerox ConnectKey Bugünün talepleri ve geleceğin görevleri için doğru teknoloji.

2 En acil sorunlarınızı düzeltmeyi vaat eden sayısız çözüm karşısında şaşkına dönmek işten değil. Çalışanlarınız için doğru çözümleri seçmek gittikçe daha karmaşık hale geliyor. İhtiyacınız olan, işleri perde arkasında zahmetsizce halleden çözümler; ihtiyaç duyduğunuzda size yardımcı olan çözümler. ConnectKey teknolojisi ile geliştirilen çok fonksiyonlu sistemlerimiz, teknoloji yerine işinize odaklanmanıza izin vererek, hem küçük ve orta ölçekli, hem de büyük kurumsal müşteriler için hayatî bir avantaj sağlar. Uygulanması kolay bu sistemler, iletişim kurmanızı, önemli bilgileri işlemenizi ve paylaşmanızı hızlı ve kolay bir hale getiren gerçek, pratik çözümler sağlar; karmaşık kağıt işlerini basitleştirir ve maliyetleri düşürür.

3 Xerox ConnectKey basitlik yeniden tanımlandı. İşletmenizde Xerox kullanmaya başladığınızda, tutarlı bir kullanıcı deneyimi ve işlerin zahmetsizce yapılmasını sağlayan kullanışlı yeniliklerin tadını çıkaracaksınız. Sistem ConnectKey Kontrol Ünitesi ve ConnectKey Çözümleri üzerine kurulduğundan, çalışanlar, günümüzün giderek değişen iş ortamlarında dokümanları güvenli ve akıllı yöntemlerle kolayca yönetebilirler. Bugünün karmaşasını çözmek. Xerox ın çığır açan mimarisi ConnectKey, en son kontrol ünitesi teknolojisini ileri yazılım çözümleriyle birleştirerek iş açısından kritik öneme sahip süreçlerinizi basitleştiren araçları hizmetinize sunar. İster cihazları kendiniz yönetiyor olun, ister bir Xerox Managed Print Service (Yönetilen Yazdırma Hizmeti) kullanmayı tercih edin, maliyetleri düşürmeniz ve ilerlemeyi sürdürmeniz için ConnectKey in sunduğu araçlar size büyük avantaj sağlayacak. ConnectKey, çok fonksiyonlu sistemlerimizin çoğunun ve çok sayıdaki buluta hazır, mobil iş çözümlerinin temelini oluşturur. Kullanımı kolay arayüz; pratik, yenilikçi özellikler ve eşsiz üretkenlik sayesinde kağıdı dijital iş akışlarına aktarabilir, verileri gereken kişilere iletebilir ve daha hızlı, daha esnek doküman yönetimiyle iş yapma hızınızı artırabilirsiniz. Ayrıca bütün ConnectKey çok fonksiyonlu sistemlerde tümleşik olarak bulunan benzersiz güvenlik özellikleri sayesinde, gizli bilgileri güvenle paylaşabilirsiniz. ConnectKey portföyünün hem donanımı hem de kontrol ünitesi Xerox tarafından tasarlanıp üretildiğinden, her şeyin birbiriyle sorunsuz çalışacağına emin olabilirsiniz. Xerox ConnectKey hakkında daha fazla bilgi için sayfasını ziyaret edin.

4 Günümüzün çalışma şekilleri için büyük rahatlık. Çalışanların ofis sınırlarını ve sabah 9 akşam 5 rutinini aştığı bir ortamda, ConnectKey çok fonksiyonlu sistemler, bulut tabanlı teknolojiler ve mobil cihazlarla tam entegre olan mobil yazdırma ve tarama çözümleri sunmaktadır. Böylece daha fazla rahatlık, daha yüksek verimlilik ve daha maliyet etkin bir altyapı mümkün olmaktadır. Her yerden bağlanın ve paylaşın. ConnectKey çok fonksiyonlu sistemler, tek dokunuşla güçlü tarama özelliklerini, metin arababilir ve tek/çok sayfalı PDF ler gibi çeşitli formatlarda destekliyor. Buluta tarama çözümlerimiz, belgeleri Microsoft Word, Excel ve PowerPoint e dönüştürmenize izin veriyor. Belgelerinizi standart ağ klasörleri, e-posta, bulut tabanlı bellekler (Office 365, DropBox, Google Docs, Evernote vb.), belge yönetimi yardımı uygulamaları veya destekleyici kurumsal kaynak planlama sistemleri üzerinden paylaşabilirsiniz. Ofiste özgürlük ve hareket alanı. Akıllı telefon ve tabletlerin olmazsa olmaz iş araçları olarak yayılırken, siz de hareket halindeki iş gücünüzün bağlanabileceği çok işlevli bir cihaza ihtiyaç duyuyorsunuz. ConnectKey çok fonksiyonlu sistemler, kablosuz bağlantı özelliği ile size cihazı herhangi bir ek ağ altyapısı maliyeti olmaksızın daha erişilebilir konumlara yerleştirme özgürlüğü tanır. Ofiste ve ofis dışında Xerox ın neden hareket halindeki profesyonellerin tek tercihi olduğuyla ilgili daha fazla bilgi için ı ziyaret edin.

5 İstediğiniz çalışma şekli. İşleriniz her zaman imkanlarla yarış halindedir. Tempoya ayak uydurmak, doğru yardımı almak anlamına gelir. Bu çözüm size sadece bugünkü işleri daha hızlı halletme imkanı vermekle kalmaz, aynı zamanda iş arkadaşlarınız ve müşterilerinizle birlikte çalışmanın yeni ve daha iyi yollarını kullanmaya başlamak için ihtiyaç duyduğunuz araçları da sunar. Zaman kazandıran yönetim. İster yüzlerce cihazı yöneten usta bir yönetici olun, ister tek cihaz kullanan bir birey; Xerox size yeni iş akışı süreçlerini ve diğer görevleri uygulamak için herkesin kullanabileceği araçlar sunar. Yerleşik araçlar potansiyel sorunları halletmenize yardımcı olurken, ConnectKey üzerinde kurulu çok fonksiyonlu sistemlerin de daha uzun süre, daha verimli kalmasına olanak tanır. Ve yardıma ihtiyaç duyulduğunda, hız önemlidir. Biz de bunu düşünerek, Çevrimiçi Desteği ve herkesin hızlı yardım almak için ön panelden izleyebileceği Katıştırılmış Yardım Videolarını koyduk. Uzaktan Kumanda Panelimiz destek ve yanıt süresini daha da kısaltarak her yerden gerçek zamanlı eğitim ve sorun gidermeye olanak tanır; böylece sorunları anında çözebilir ve ofiste servis beklemek zorunda kalmazsınız. BT altyapısının genişletilmesine gerek olmaksızın ConnectKey çok fonksiyonlu sistemlerde çalışabilen uygulamaların oluşturulmasını sağlayan Extensible Interface Platform (EIP) sunucusuz teknolojisi sayesinde çözümleri özelleştirmek artık mümkün. Böylece destek uygulamalarından taramaya kadar farklı özelliklerle cihazınızın kullanımını kişiselleştirip daha kolay hale getirebilirsiniz. Artık engel yok. ConnectKey teknolojisi, mevcut kişilerinizi sorunsuz içe aktarmanıza ve birden fazla ConnectKey cihazına yaymanıza ve favoriler belirlemenize olanak tanıyan gelişmiş adres defteri gibi özellikler sunuyor. Xerox la işbirliği yaparak üretkenliğinizi önemli ölçüde artırmanın diğer yolları hakkında bilgi edinmek için adresini ziyaret edin.

6 Güvenle bağlanın. Sizin verileriniz. Sizin işiniz. Cihazınızı hepsinin erişimine açmanız beraberinde riskler de getirir. Çok fonksiyonlu sistemlerin, kötü amaçlı eylemler için potansiyel giriş noktaları olduğunu bilmek de çok önemlidir. Size ait olanı korumak için işbirliği. McAfee teknolojisi entegrasyonu içeren ConnectKey çok fonksiyonlu sistemleri, kendisini potansiyel dış tehditlerden koruyan sektörün ilk çok fonksiyonlu sistemleridir. McAfee nin güvenilir adresler listesi teknolojisi, cihazlarınızda yalnızca güvenli, önceden onaylı sistem dosyalarının çalıştırılmasına izin verdiği için, yazılımları yeni güvenlik tehditlerine karşı elle güncelleme ihtiyacını ortadan kaldırır. Ayrıca otomatik Cisco TrustSec Kimlik Hizmetleri Motoru (ISE) entegrasyonu, ağ altyapısı genelinde kimlerin ve hangi cihazların sisteme bağlandığını kontrol etmek üzere kapsamlı bir görünürlük sağlar. Nerede olursa olsun daha güvenli. ConnectKey, şirketinizin gizli bilgilerinin güvende kalmasını sağlamanıza yardımcı olmak için en geniş kapsamlı gelişmiş özellikler ve teknolojileri sağlar. Kutudan çıkarır çıkarmaz kullanmaya başlayabileceğiniz standart güvenlik özelliklerimiz arasında; 256-bit sabit disk şifreleme, McAfee koruması, görüntü üzerine yazma, zaman silme imkanı sunan güvenli yazdırma, harici posta sunucularına e-postalama ve işleriniz açısından hayati önem taşıyan bilgileri tüm tehlikelerden korumanıza yardımcı olacak daha birçok başka koruyucu özellik yer alır. Standartlara uyum. Kapsamlı, çok katmanlı güvenliğin kolay uygulanması ve yönetimi, her işletmenin başarısında büyük rol oynayan faktörlerdir. Xerox teknolojisinin izinsiz erişimden korunmayı ve birçok kilit sektörde iş standartlarına uygunluğu sağladığı test edilmiş ve onaylanmıştır. Xerox ın sizi nasıl daha güvenli yaptığı hakkında daha fazla bilgi için, adresini ziyaret edin.

7 Basit çözümlerle maliyetten tasarruf. İşletmenizin başarılı olabilmesi için mümkün olan her noktada maliyetleri azaltmanız gerekir. Xerox, zaman kazanmanıza, maliyetleri kontrol altında tutmanıza, ofisinizde yazdırma yönetimini basitleştirmenize ve kayda değer bir yatırım getirisi sağlamanıza yardımcı olacak yenilikçi araçlarla size önemli bir rekabet avantajı kazandırabilir. O zaman kazandırdıkça siz paradan tasarruf edersiniz. ConnectKey, çok basit kontrollerden kullanımın kısıtlanmasına ve yazdırmaların düzenlenmesine kadar, sizin ihtiyaçlarınız doğrultusunda şekillenir. Mevcut Kullanıcı İzni kontrolü, dahili kimlik doğrulama sisteminizle entegre olarak, önceden belirlenmiş veya kimlik doğrulaması yapılmamış kullanıcıların kullanıcı arayüzünde belirli özellikleri görmesini engellemenize ve yazdırma veya çift yönlü belgeleri tamamen ya da uygulamaya, günün saatine veya haftanın gününe göre kısıtlamanıza olanak tanır. Ayrıca Microsoft Windows yazdırma sürücülerimiz, her uygulama için farklı ayarlar kaydetme imkanı sunarak kullanıcılarınızın değişiklik yapma ihtiyacını en aza indirir ve potansiyel hata riskini düşürür. Daha fazla tasarruf için daha düşük enerji tüketimi. Uluslararası ENERGY STAR programının ortaklarından biri olarak, Xerox un her yeni nesil ürünü daha fazla işlevsellik sunar ve daha az enerji kullanır; böylece müşterilerimiz paradan tasarruf edebilir ve karbon ayak izlerini küçültebilir. Ayrıca ConnectKey çok fonksiyonlu sistemleri Cisco EnergyWise gibi enerji yönetimi çözümleriyle uyumludur. Xerox ın sürdürülebilirlik çabaları hakkında daha fazla bilgi için sayfasını ziyaret edin. Kolay Kimlik Doğrulama Xerox çok fonksiyonlu sistemleri, daha da güçlü bir maliyet kontrolü sağlamak üzere isteğe bağlı ConnectKey Çözümleri ile yükseltilebilir. Kullanıcıların yakınlaştırılarak okutulan kartlar, öğrenci kimlikleri veya güvenlik kartları ile cihaza giriş yapmalarına olanak tanıyan bu çözümler, 85 i aşkın kart türünü destekleyerek kimlik doğrulama, kullanım izleme ve faturalama için güvenli bir yöntem sunar.

8 Xerox ConnectKey Ürün Portföyü İşte, ConnectKey çok işlevli yazıcılarımız. ConnectKey MFP ColorQube 8700* A4 44 syf/dak 44 syf/dak Renkli ve siyah beyaz baskıda 44 syf/dak a varan yazdırma hızları Çevre dostu Solid Ink teknolojisi ColorQube 9300 Serisi A3 55 syf/dak 60 syf/dak Renklide 38 ila 50 syf/dak, siyah beyazda 50 ila 60 syf/dak yazdırma hızı Düşük çalıştırma maliyetleri ve düşük toplam sahip olma maliyeti Çevre dostu Solid Ink teknolojisi WorkCentre 7200 Serisi* A3 * 2013 ün 2. çeyreğinde çıkacaktır 25 syf/dak 25 syf/dak Renkli ve siyah beyaz baskıda 20 ila 25 syf/dak a varan yazdırma hızları Maliyete duyarlı yazdırma 5845/ /5875/5890 ColorQube 8900* A4 WorkCentre 5800 Serisi A3 90 syf/dak 45 ila 90 syf/dak a varan yazdırma hızı Renkli tarama ve delik delme, zımbalama, araya ekleme, klasör ve kitapçık üretme dahil çok çeşitli bitirme seçenekleri WorkCentre 7800 Serisi A3 44 syf/dak 50 syf/dak 44 syf/dak Renkli ve siyah beyaz baskıda 44 syf/dak a varan yazdırma hızları Düşük çalıştırma maliyetleri ve düşük toplam sahip olma maliyeti Çevre dostu Solid Ink teknolojisi 55 syf/dak Renklide 30 ila 50 syf/dak, siyah beyazda 30 ila 55 syf/dak yazdırma hızı Çok çeşitli son işlem seçeneklerine sahip, kullanımı kolay veya profesyonel iş akışlarına olan ihtiyaç Kilit Özelliklerve Çözüm Becerileri Kolaylık Standart Tek Dokunuşla Tarama, Xerox Mobile Express Driver Opsiyonel SharePoint için ConnectKey, Wi-Fi Kit, Xerox Printback, Xerox Mobil Yazdırma, Xerox Mobil Print Cloud Üretkenlik Standart Adres Defter Entegrasyonu, Uzaktan Kontrol Paneli, Uygulama Varsayılanları, Metin Aranabilir PDF, XPS Yazdırma Kiti 1, PostScript Yazdırma Kiti 2, Print Around, TWAIN, Eve Tarat, Epostaya Tarat, Posta Kutusuna Tarat, Klonlama, Çevrimiçi Destek, Colour By Words, Xerox Global Print Driver, Xerox CentreWare Web Opsiyonel Xerox Scan to PC Desktop SE ve Pro, Yabancı Aygıt Arabirim Kiti, Unicode Yazı Tipi Kiti Güvenlik Standart Tümleşik McAfee, McAfee epo Uyumlu, Sabit Disk Görüntü Üzerine Yazma, 256-bit Şifreleme (FIPS uyumlu), Güvenli Baskı, Güvenli Faks, Güvenli E-Posta, Cisco TrustSec entegrasyonu, Ağ Kimlik Doğrulaması, SSL, SNMPv3, Common Criteria Sertifikası 3 Maliyet Kontrolü Opsiyonel Standart McAfee Integrity Control, Akıllı Kart Etkinleştirme (CAC/ PIV,.NET), Güvenli Erişim (örneğin Magstripe, Legic, Mifare, IND/EMM/HITAG) Yazdırma ilkeleri, Kullanıcı İzinleri, Xerox Standard Accounting, Xerox Power Management Opsiyonel Equitrac Office, YSoft SafeQ, Print Audit ve daha birçok Alliance Partner Çözümü 1 XPS Yazdırma Kiti, WorkCentre 5800 Serisi ve 7800 Serisinde opsiyoneldir 2 PostScript Yazdırma Kiti, WorkCentre 7200 Serisinde opsiyoneldir 3 Sertifika bekleniyor Daha fazla bilgi için bizi şu adresten ziyaret edebilirsiniz: Xerox Corporation. Tüm hakları saklıdır. Xerox, Xerox ve figüratif işareti, CentreWare, ColorQube, ConnectKey, Extensible Interface Platform, Global Print Driver, Mobile Express Driver, Scan to PC Desktop ve WorkCentre Xerox Corporation ın Amerika Birleşik Devletleri ve/ veya diğer ülkelerde ticari markalarıdır. Xerox Corporation, Bir ENERGY STAR ortağı olarak bu ürünlerin enerji verimliliği açısından ENERGY STAR prensiplerine uyduğunu belirlemiştir. ENERGY STAR ve ENERGY STAR markası tescilli A.B.D. markalarıdır. Diğer tüm ticari markalar kendi üreticilerine aittir. Bu broşürdeki bilgiler haber verilmeksizin değiştirilebilir. 2/13 BR5044 XOGBR-514A-print

Xerox WorkCentre 5865/5875/5890 Çok Fonksiyonlu Sistem Çığır açan basitlik sayesinde üstün üretkenlik.

Xerox WorkCentre 5865/5875/5890 Çok Fonksiyonlu Sistem Çığır açan basitlik sayesinde üstün üretkenlik. WorkCentre 5865 / 5875 / 5890 A3 Siyah Beyaz Çok Fonksiyonlu Sistem Xerox WorkCentre 5865/5875/5890 Çok Fonksiyonlu Sistem Çığır açan basitlik sayesinde üstün üretkenlik. Daha fazla üretkenliğe izin verebilmek

Detaylı

WorkCentre 5845 / 5855 A3 Siyah Beyaz Çok Fonksiyonlu Sistem. Xerox WorkCentre 5845/5855 Çok Fonksiyonlu Sistem Yeni bir ofis üretkenliği türü.

WorkCentre 5845 / 5855 A3 Siyah Beyaz Çok Fonksiyonlu Sistem. Xerox WorkCentre 5845/5855 Çok Fonksiyonlu Sistem Yeni bir ofis üretkenliği türü. WorkCentre 5845 / 5855 A3 Siyah Beyaz Çok Fonksiyonlu Sistem Xerox WorkCentre 5845/5855 Çok Fonksiyonlu Sistem Yeni bir ofis üretkenliği türü. Akıllıca bir ofis teknolojisi yatırımı yaptığınızda, seçtiğiniz

Detaylı

Xerox WorkCentre 7220/7225 Çok Fonksiyonlu Sistem Bugünün işlerini karşılayarak yarının fırsatlarını oluşturun.

Xerox WorkCentre 7220/7225 Çok Fonksiyonlu Sistem Bugünün işlerini karşılayarak yarının fırsatlarını oluşturun. WorkCentre 7220/7225 A3 Renkli Çok Fonksiyonlu Sistem Xerox WorkCentre 7220/7225 Çok Fonksiyonlu Sistem Bugünün işlerini karşılayarak yarının fırsatlarını oluşturun. Çalışma yönteminizi daha akıllı hale

Detaylı

Çarpıcı Renkler, Büyük Tasarruf

Çarpıcı Renkler, Büyük Tasarruf ColorQube 9301/9302/9303 A3 Renkli Çok Fonksiyonlu Sistem Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Çok Fonksiyonlu Sistem Çarpıcı Renkler, Büyük Tasarruf Her başarılı işletmenin rekabette ön plana çıkmak için maliyetlerini

Detaylı

Çalışma şeklinizi değiştirin.

Çalışma şeklinizi değiştirin. WorkCentre 7830/7835/7845/7855 A3 Renkli Çok Fonksiyonlu Sistem Xerox WorkCentre 7800 Serisi Çok Fonksiyonlu Sistem Çalışma şeklinizi değiştirin. Akıllıca yapılan teknoloji yatırımlarıyla koyduğunuzdan

Detaylı

Xerox WorkCentre 7970. Renkli Çok İşlevli Yazıcı. Çalışmanın yeni yollarını keşfedin.

Xerox WorkCentre 7970. Renkli Çok İşlevli Yazıcı. Çalışmanın yeni yollarını keşfedin. Xerox WorkCentre 7970 A3 Renkli Çok İşlevli Yazıcı Xerox WorkCentre 7970 Renkli Çok İşlevli Yazıcı Çalışmanın yeni yollarını keşfedin. Günümüzde iş dünyasında sivrilmek için sektörde lider bir performans

Detaylı

Xerox WorkCentre 3655 A4 Siyah Beyaz Çok İşlevli Yazıcı. Çok İşlevli Yazıcı. Bir adım önde olun.

Xerox WorkCentre 3655 A4 Siyah Beyaz Çok İşlevli Yazıcı. Çok İşlevli Yazıcı. Bir adım önde olun. Xerox WorkCentre 3655 A4 Siyah Beyaz Çok İşlevli Yazıcı Xerox WorkCentre 3655 Çok İşlevli Yazıcı Bir adım önde olun. Rekabetçi pozisyonunuzu korumak için daha azıyla daha fazlasını yapmalısınız. Süreçlerin

Detaylı

ColorQube 8900 A4 Renkli Çok Fonksiyonlu Yazıcı. Xerox ColorQube 8900. Çalışma Grubu Performansı ve Renkli Baskıda Gerçek Tasarruf

ColorQube 8900 A4 Renkli Çok Fonksiyonlu Yazıcı. Xerox ColorQube 8900. Çalışma Grubu Performansı ve Renkli Baskıda Gerçek Tasarruf ColorQube 8900 A4 Renkli Çok Fonksiyonlu Yazıcı Xerox ColorQube 8900 Çok Fonksiyonlu Yazıcı Çalışma Grubu Performansı ve Renkli Baskıda Gerçek Tasarruf Rekabet ve kazanç sağlamak için, işletmenizde kullandığınız

Detaylı

Xerox ConnectKey Teknolojisi. Ofis üretkenliği için ekosistem.

Xerox ConnectKey Teknolojisi. Ofis üretkenliği için ekosistem. Xerox ConnectKey Teknolojisi Ofis üretkenliği için ekosistem. Bu bir makine değil. Bu bir akıllı ofis asistanı. Bugünün iş yeri, modern, mobil ve teknoloji odaklı iş gücünün üretkenlik ihtiyaçlarını karşılayabilecek

Detaylı

Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN

Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN SUNUMLARI SOHBETE, FİKİRLERİ YARATICILIĞA VE VERİMLİLİĞİ ÜRETKENLİĞE DÖNÜŞTÜRÜN YARATIN, BİRLİKTE ÇALIŞIN VE PAYLAŞIN İnsanlar,

Detaylı

Renkli Çok İşlevli Yazıcı

Renkli Çok İşlevli Yazıcı Xerox WorkCentre 6655 Letter / A4 Renkli Çok İşlevli Yazıcı Xerox WorkCentre 6655 Renkli Çok İşlevli Yazıcı İstediğiniz çalışma şekli. İş yapma maliyeti, doğru teknolojiye yatırım yaptığınızda çok daha

Detaylı

KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI

KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI Gerekli olan her yere tarama yapın Ofis ortamları, çalışma alanları ve iş faaliyetleri

Detaylı

Daha Fazlasını İsteyin

Daha Fazlasını İsteyin Daha Fazlasını İsteyin Hızlı ve güvenilir mono lazer yazıcı serisi. İşiniz için en akıllı çözüm. YAZICI FOTOKOPİ TARAYICI FAKS KABLOSUZ AĞ www.brother.com.tr İşiniz için her dakikanın değerli olduğunun

Detaylı

WorkCentre 5945/5955 Çok İşlevli Yazıcı

WorkCentre 5945/5955 Çok İşlevli Yazıcı Xerox WorkCentre 5945/5955 A3/Tabloid boyutu Siyah Beyaz Çok İşlevli Yazıcı WorkCentre 5945/5955 Çok İşlevli Yazıcı Ofis üretkenliği basitleştirildi. 2 Ofis teknolojisi yatırımınızın gerçek değeri her

Detaylı

İşletmenize. güç katan. yazıcı çözümleri. Yeni renkli lazer yazıcı serisi ile tanışın

İşletmenize. güç katan. yazıcı çözümleri. Yeni renkli lazer yazıcı serisi ile tanışın İşletmenize güç katan yazıcı çözümleri Yeni renkli lazer yazıcı serisi ile tanışın İşinizi Güçlendirmek İçin Yetenekli Baskı Çözümleri Brother olarak işiniz için iyi bir teknoloji partneri olmak isteriz

Detaylı

KX-MB2100 SERİSİ ÇOK FONKSİYONLU YAZICILAR. YÜKSEK ÜRETKENLİK, DÜŞÜK MALİYET.

KX-MB2100 SERİSİ ÇOK FONKSİYONLU YAZICILAR. YÜKSEK ÜRETKENLİK, DÜŞÜK MALİYET. KX-MB2100 SERİSİ ÇOK FONKSİYONLU YAZICILAR. YÜKSEK ÜRETKENLİK, DÜŞÜK MALİYET. GELİŞTİRİLMİŞ İŞ ÜRETKENLİĞİ VE ARTIRILMIŞ BELGE GÜVENLİĞİ İÇİN ANAHTAR Panasonic in KX-MB2100 serisi çok fonksiyonlu yazıcıları,

Detaylı

HP kimlik doğrulamalı baskı çözümleri

HP kimlik doğrulamalı baskı çözümleri HP kimlik doğrulamalı baskı çözümleri Hangi kimlik doğrulamalı baskı çözümü işiniz için doğru olanı? HP işinizin eşsiz olduğunu çok iyi biliyor. İşte bu nedenle kimlik doğrulamalı baskı dağıtımını yapmanız

Detaylı

TOPLANTILAR AKICI OLSUN

TOPLANTILAR AKICI OLSUN Epson EB-1400Wi Serisi TOPLANTILAR AKICI OLSUN yansıtma genişliği: birden fazla kullanıcı not ekleyebilir yazdırma, kaydetme ve paylaşma İŞ İÇİN TASARLANDI ENTEGRE, ETKİLEŞİMLİ TOPLANTI ODASI SİSTEMİ 100

Detaylı

KV-S1058Y / KV-S1028Y Belge tarayıcıları İŞLETMENİZİN İHTİYAÇLARINA UYGUN ŞEKİLDE TARAMA YAPIN TASARLANMIŞ AĞ TARAYICILARI

KV-S1058Y / KV-S1028Y Belge tarayıcıları İŞLETMENİZİN İHTİYAÇLARINA UYGUN ŞEKİLDE TARAMA YAPIN TASARLANMIŞ AĞ TARAYICILARI KV-S1058Y / KV-S1028Y Belge tarayıcıları İŞLETMENİZİN İHTİYAÇLARINA UYGUN ŞEKİLDE TARAMA YAPIN ÇALIŞMA BIÇIMINIZE UYGUN TASARLANMIŞ AĞ TARAYICILARI Gerekli olan her yere tarama yapın Ofis ortamları, çalışma

Detaylı

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür.

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür. Nagios Enterprises, kurumsal ölçekte, BT altyapı gözetiminde endüstri standardı olan Nagios için resmi ürünler, hizmetler ve çözümler sunuyor. Dünya çapında yüz binlerce kullanıcıyla Nagios bilgi teknolojileri

Detaylı

Kaspersky Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler İçin Güvenlik

Kaspersky Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler İçin Güvenlik Kaspersky Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler İçin Güvenlik 2018 KOBİ'lerin Kendilerine Özgü Sorunları ve Gereksinimleri Vardır Bulut BT'ye Geçiş Basit, hepsi bir arada çözüm Kullandığın kadar öde İzleme

Detaylı

İstemci Yönetimi ve Genel Yazdırma Çözümleri

İstemci Yönetimi ve Genel Yazdırma Çözümleri İstemci Yönetimi ve Genel Yazdırma Çözümleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu

Detaylı

Orta ölçekli şirketler için uçtan uca işbirliği sunuyoruz.

Orta ölçekli şirketler için uçtan uca işbirliği sunuyoruz. Orta ölçekli şirketler için uçtan uca işbirliği sunuyoruz. İletişiminiz ne kadar iyi? Bu, günümüzün mobil ve sanal iş alanı ortamında çalışanları iş ortakları ve müşterileri arasında kesintisiz iletişim

Detaylı

ENFORMATİK Dersin Amacı

ENFORMATİK Dersin Amacı ENFORMATİK - 2015 Dersin Amacı Bilgisayar ve donanımlarını tanıtmak, Temel bilgi teknolojisi kavramlarını ve uygulamalarını tanıtmak, İşletim sistemini etkin bir şekilde kullanmak, İnternet ve İnternet

Detaylı

İstemci Yönetimi ve Mobil Yazdırma Çözümleri

İstemci Yönetimi ve Mobil Yazdırma Çözümleri İstemci Yönetimi ve Mobil Yazdırma Çözümleri Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun A.B.D de tescilli ticari markasıdır.

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

Kaspersky Open Space Security: Release 2. İşletmeniz için birinci sınıf bir BT güvenliği çözümü

Kaspersky Open Space Security: Release 2. İşletmeniz için birinci sınıf bir BT güvenliği çözümü Kaspersky Open Space Security: Release 2 İşletmeniz için birinci sınıf bir BT güvenliği çözümü Güncellenmiş uygulamalar Updated applications Release 2 uygulamaları: Kaspersky Anti-virus for Windows Workstations

Detaylı

Microsoft Office 365 le. Küçük işletmenizi mobil hale getirin MICROSOFT OFFICE 365 LE KÜÇÜK IŞLETMENIZI MOBIL HALE GETIRIN 1

Microsoft Office 365 le. Küçük işletmenizi mobil hale getirin MICROSOFT OFFICE 365 LE KÜÇÜK IŞLETMENIZI MOBIL HALE GETIRIN 1 Microsoft Office 365 le Küçük işletmenizi mobil hale getirin MICROSOFT OFFICE 365 LE KÜÇÜK IŞLETMENIZI MOBIL HALE GETIRIN 1 Şunu kabul edelim: Müşterilerinizin ve çalışanlarınız çoğu zaten mobil. Her gün

Detaylı

Menüler. Yazdırmaya Ara Ver

Menüler. Yazdırmaya Ara Ver Xerox ConnectKey.0 Teknolojisi Kontrol Paneli Kullanabileceğiniz hizmetler yazıcınızın ayarlarına bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında ayrıntılı bilgi için Kullanım Kılavuzu'na bakın.

Detaylı

Doküman camı seçeneği

Doküman camı seçeneği Xerox WorkCentre 9/9 Çok İşlevli Yazıcı Kopyalama yapma. Dokümanlarınızı doküman besleyici giriş kasetine yüzleri yukarı dönük şekilde yükleyin. Kılavuzu dokümanlara dokunacak. Önceki tüm programlama seçimlerini

Detaylı

Ağ Bağlantısı Hızlı Kurulum Kılavuzu

Ağ Bağlantısı Hızlı Kurulum Kılavuzu Xerox WorkCentre M118/M118i Ağ Bağlantısı Hızlı Kurulum Kılavuzu 701P42720 Bu kılavuz aşağıdakilerle ilgili yordamlar sağlar: Ekranlarda Gezinme sayfa 2 DHCP Kullanarak Ağ Ayarları sayfa 2 Statik IP Adresi

Detaylı

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES Yazılım Yükleme Kılavuzu HP LaserJet Enterprise M4555 MFP Series Yazılım Yükleme Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2011 Copyright Hewlett-Packard Development Company,

Detaylı

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih Vodafone dan Office 365 Satış temsilcisi ismi Tarih Yeni Office 365 Paketleri Bir işletmenin tüm temel çalışma ihtiyaçlarını karşılayacak üretkenlik paketi Sadece Office uygulamalarını güncellemek isteyen

Detaylı

DAHA HIZLI. DAHA ESNEK. DAHA İŞLEVSEL.

DAHA HIZLI. DAHA ESNEK. DAHA İŞLEVSEL. DAHA HIZLI. DAHA ESNEK. DAHA İŞLEVSEL. TEK TUŞLA, BİRDEN FAZLA BELGE TARAMA HER MEKAN İÇİN ZAMAN KAZANDIRAN, ÜRETKENLİK SAĞLAYAN TARAMA KOMPAKT BİR PAKETTE YÜKSEK PERFORMANS MI ARIYORSUNUZ? MALİYETLERİ

Detaylı

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com Powered by www.etgigrup.com www.vedubox.com Entegre E-Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sisteminiz 1DK da Hazır! Kolay Basit İnovatif Esnek Entegre Entegre Eğitim Platformu Uzaktan Eğitim, e-eğitim, Online

Detaylı

BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI

BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 2017 BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 1 İçindekiler Office 365 Nedir?... 2 Office 365 Özellikleri ve Kullanımı... 3 Kurumsal Zimbra E-Posta Adresindeki E-Postaları Yönlendirme... 9 2 Office 365 Nedir? Office

Detaylı

Papercut ile TÜKETİMİ AZALTIN, BASKILARI TAKİP EDİN & TASARRUF EDİN.

Papercut ile TÜKETİMİ AZALTIN, BASKILARI TAKİP EDİN & TASARRUF EDİN. Papercut ile TÜKETİMİ AZALTIN, BASKILARI TAKİP EDİN & TASARRUF EDİN. PaperCut MF SysAdmin lerin En Sevdiği Yazılım MFP Gömülü Yazılım ve Donanım entegrasyonu Yazdırma, Fotokopi, Tarama ve Faks özelliklerine

Detaylı

XOA-E 10 cihaz Toplam: 10 XOA-E 2-Web 10 cihaz Toplam: 12

XOA-E 10 cihaz Toplam: 10 XOA-E 2-Web 10 cihaz Toplam: 12 CIHAZ KOMBINASYON ÖRNEKLERI XOA-E 10 cihaz Toplam: 10 XOA-E 2-Web 10 cihaz Toplam: 12 Cihazların kombine edilmesi için en az 1 yönetici cihaz (tercihen A3 fotokopi makinesi) gerekmektedir. Sadece 1 ek

Detaylı

KARTUŞLARA VEDA EDİN. Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar

KARTUŞLARA VEDA EDİN. Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar KARTUŞLARA VEDA EDİN Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar ULTRA DÜŞÜK MALİYETLİ GÜNLÜK BASKI İster evde çalışın ister ofiste, bir Epson mürekkep tanklı (ITS) yazıcı, baskı ve iş maliyetlerinizi azaltacaktır.

Detaylı

Çalışanları ihtiyaç duyduğu bilgiye en hızlı ulaştıran araç. www.innova.com.tr

Çalışanları ihtiyaç duyduğu bilgiye en hızlı ulaştıran araç. www.innova.com.tr Çalışanları ihtiyaç duyduğu bilgiye en hızlı ulaştıran araç - Önceki müşteri tekliflerine nasıl ulaşabilirim? - Servisim kaçta nereden kalkıyor? - Bilgisayarım bozuldu kim onarabilir? - Bu dosyanın çıktısını

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm 0 TUR ların açıklamaları Bu kullanıcı kılavuzunda aşağıdaki simgeyi kullanıyoruz: lar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin diğer

Detaylı

Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu

Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu Brother Universal Printer Driver (BR-Script3) Brother Mono Universal Printer Driver (PCL) Brother Universal Printer Driver (Inkjet) Sürüm B TUR 1 Toplu bakış 1 Brother Universal

Detaylı

KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS

KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS 1 KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS Kurumsal unsurlar ve BT üzerindeki etkileri ÇEVİKLİK Hızlı hareket edin, çevik ve esnek olun İşletme sahiplerinin %66'sı kurumsal çevikliğin öncelik olduğunu

Detaylı

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series 2 Easy Series Güvenlik Paneli Kolay ve güvenilir koruma sağlar Konut projelerinize değer katın Prestijli apartman blokları, yüksek binalar ve

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SUBASOFT Hakkımızda Subasoft yazılım, yazılım projelerinizi bütün olarak ele alır. Web site projelerini sadece kod yazmak ya da arayüz eklemek olarak görmüyoruz.firmanızın

Detaylı

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda.

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. Broşür Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. 2010 Cisco ve/veya bağlı kuruluşları. Tüm hakları saklıdır. Bu belge Genel Cisco Bilgileri ni içerir. Sayfa 1/5 Yeni Çalışma

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Sürüm 0 TUR

AirPrint Kılavuzu. Sürüm 0 TUR AirPrint Kılavuzu Sürüm 0 TUR Not tanımları Bu kullanıcı el kitabında aşağıdaki simgeyi kullanıyoruz: Not Notlar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin diğer özelliklerle

Detaylı

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür Dynamic Transcoding 2 Dynamic Transcoding Her zaman, her yerde 7/24 uzaktan erişim ve kontrol Sınırlı bant genişliği mobil cihazlarda HD video yayınlamayı

Detaylı

BULUTA ILERLEYIN imagerunner ADVANCE Üçüncü Nesil 2 nci Sürüm Ofis Renkli ve Siyah-Beyaz akıllı çok işlevli cihazlar serisi. Canon

BULUTA ILERLEYIN imagerunner ADVANCE Üçüncü Nesil 2 nci Sürüm Ofis Renkli ve Siyah-Beyaz akıllı çok işlevli cihazlar serisi. Canon BULUTA ILERLEYIN imagerunner ADVANCE Üçüncü Nesil 2 nci Sürüm Ofis Renkli ve Siyah-Beyaz akıllı çok işlevli cihazlar serisi Canon 2018 Copier MFP Line of the Year imagerunner ADVANCE ÜÇÜNCÜ NESIL 2 nci

Detaylı

UYGULAMALAR VE PENCERE ÖĞELERİ

UYGULAMALAR VE PENCERE ÖĞELERİ UYGULAMALAR VE PENCERE ÖĞELERİ OFİSİNİZE EN DOĞRU YENİLİĞİ GETİRİR Giriş Geçmişte, yazıcılar yalnızca yazıcıydı ve ilk alındığı zaman sahip oldukları işlevler zamanla aynı şekilde kaldı. Smart UX uygulaması

Detaylı

İZLEME VE KAYIT YAZILIMI

İZLEME VE KAYIT YAZILIMI İZLEME VE KAYIT YAZILIMI hanwha-security.eu Herkes için kolaylık Tek Çekirdek Sunucu Ücretsiz Deneme 45 gün Tam Özellik Kullanıcı Dostu Oynatma Canlı Arayüz Özellikler Merkezileştirilmiş Yönetim Operatörler

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu 1. Adım Windows Server 2012'yi Yükleme Bilgisayarınız Windows Server 2012 yüklenmiş olarak teslim edildiyse, 1. Adım'ı atlayabilirsiniz. Yükleme Yönergeleri Yükleme yönergeleri,

Detaylı

Kurumsal bilgiye hızlı ve kolay erişim Bütünleşik Belge Yönetimi ve İş Akış Sistemi içinde belgeler, Türkçe ve İngilizce metin arama desteği ile içeri

Kurumsal bilgiye hızlı ve kolay erişim Bütünleşik Belge Yönetimi ve İş Akış Sistemi içinde belgeler, Türkçe ve İngilizce metin arama desteği ile içeri İş süreçleri ve belgelerin bilgisayar ortamında izlenmesi Bütünleşik Belge Yönetimi ve İş Akış Sistemi Kurumların belge ve içerik yönetim işlemleriyle iş süreçlerinin tanımlanması ve denetlenmesi ve bu

Detaylı

Xerox ConnectKey Teknolojisine sahip Çok Fonksiyonlu Yazıcılarla (MFP'ler) Kullanım İçin

Xerox ConnectKey Teknolojisine sahip Çok Fonksiyonlu Yazıcılarla (MFP'ler) Kullanım İçin Xerox App Gallery Uygulaması Hızlı Başlangıç Kılavuzu 702P03997 Xerox ConnectKey Teknolojisine sahip Çok Fonksiyonlu Yazıcılarla (MFP'ler) Kullanım İçin Xerox App Gallery Uygulamasını, ConnectKey özelliğine

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İŞ YERİNDE GELİŞİM Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İş gücünüz, müşterileriniz, ortaklarınız ve tedarikçileriniz, farklı konumlara dağılmış durumda ve hareketli. Akıllı telefonlar ve

Detaylı

Bilgisayar Dersi. Öğr. Gör Kağan GÜL. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi

Bilgisayar Dersi. Öğr. Gör Kağan GÜL. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Bilgisayar Dersi Öğr. Gör Kağan GÜL Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Öğr. Gör. Kağan GÜL h4ps://kagan.ahievran.edu.tr Bilgisayara Giriş Bilgisayarların Tarihçesi İlk Bilgisayarlar Kişisel Bilgisayarlar

Detaylı

E-postaya Tarama Hızlı Kurulum Kılavuzu

E-postaya Tarama Hızlı Kurulum Kılavuzu Xerox WorkCentre M118i E-postaya Tarama Hızlı Kurulum Kılavuzu 701P42712 Bu kılavuz, aygıtındaki E-postaya Tara özelliğini ayarlama hakkında hızlı başvuru sağlar. Aşağıdakiler için yordamlar içerir: E-postaya

Detaylı

Taramanın evrimi. KV-S2087 A4 çok belgeli tarayıcı

Taramanın evrimi. KV-S2087 A4 çok belgeli tarayıcı Taramanın evrimi KV-S2087 A4 çok belgeli tarayıcı İstisnai özellikler, istisnai değer Birden fazla boyutu ve materyali aynı anda tarama esnekliğini ister miydiniz? Yüksek fiyatlar olmadan zaman kazandıran

Detaylı

Phaser 4600 / 4620 A4 Siyah Beyaz Lazer Yazıcı. Xerox Phaser 4600 / 4620 Lazer Yazıcı Sınıfındaki en iyi yazdırma hızıyla ofiste üstün verimlilik

Phaser 4600 / 4620 A4 Siyah Beyaz Lazer Yazıcı. Xerox Phaser 4600 / 4620 Lazer Yazıcı Sınıfındaki en iyi yazdırma hızıyla ofiste üstün verimlilik Phaser 4600 / 4620 A4 Siyah Beyaz Lazer Yazıcı Xerox Phaser 4600 / 4620 Lazer Yazıcı Sınıfındaki en iyi yazdırma hızıyla ofiste üstün verimlilik Phaser 4600 / 4620 Lazer Yazıcı Daha kısa sürede daha fazla

Detaylı

Ofisinizin potansiyelini en üst seviyeye taşıyan güvenilir yardımcınız

Ofisinizin potansiyelini en üst seviyeye taşıyan güvenilir yardımcınız Çok Fonksiyonlu Mürekkep Püskürtmeli Ofis Yazıcısı Ofisinizin potansiyelini en üst seviyeye taşıyan güvenilir yardımcınız Küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik hızlı, güvenilir ve üst düzey performans

Detaylı

BASITLIK BAŞTAN TANIMLAYIN EN ÖNEMLİ NEDENLER: SANALLAŞTIRILMIŞ ORTAMLAR İÇİN EMC VSPEX BLUE

BASITLIK BAŞTAN TANIMLAYIN EN ÖNEMLİ NEDENLER: SANALLAŞTIRILMIŞ ORTAMLAR İÇİN EMC VSPEX BLUE BAŞTAN TANIMLAYIN BASITLIK ATIK. ÖLÇEKLENEBILIR. GÜVENILIR. EN ÖNEMLİ NEDENLER: SANALLAŞTIRILMIŞ ORTAMLAR İÇİN EMC VSPEX BLUE Basitliği Baştan Tanımlayın: Atik, Ölçeklenebilir ve Güvenilir. Orta Ölçekli

Detaylı

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi serisi, okullar,

Detaylı

Güvenli Doküman Senkronizasyonu

Güvenli Doküman Senkronizasyonu Güvenli Doküman Senkronizasyonu Güvenli Doküman Senkronizasyon sistemi, hızlı ve güvenli kurumsal doküman paylaşım ve senkronizasyon uygulamasıdır. GDS ne sağlar?» Kurumsal hafıza oluşturulmasını sağlar,»

Detaylı

innovation inspired by technology İnnova deneyimiyle SharePoint 2016 ya geçin

innovation inspired by technology İnnova deneyimiyle SharePoint 2016 ya geçin innovation inspired by technology İnnova deneyimiyle SharePoint 2016 ya geçin SharePoint 2016 neler getiriyor? Herhangi bir cihazdan basit bir şekilde veri paylaşımı yapabilir. Modern ekip siteleri, yayınlama

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir:

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir: AirPrint Kılavuzu Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir: HL-L340DW/L360DN/L360DW/L36DN/L365DW/ L366DW/L380DW DCP-L50DW/L540DN/L540DW/L54DW/L560DW MFC-L700DW/L70DW/L703DW/L70DW/L740DW Sürüm A TUR Not

Detaylı

İleriye doğru açık bir yol

İleriye doğru açık bir yol Broşür İleriye doğru açık bir yol Bir HP PartnerOne İş Ortağı ile çalışmanın avantajlarını keşfedin HP portföyünün eşsiz zenginliği, yetkili HP PartnerOne İş Ortağı nın becerileriyle birlikte size piyasada

Detaylı

SERVER TANFER. Yazılım Ürünleri Satış Müdürü IBM Türk

SERVER TANFER. Yazılım Ürünleri Satış Müdürü IBM Türk SERVER TANFER Yazılım Ürünleri Satış Müdürü IBM Türk Rethink IT. Reinvent Business. Onur Buçukoğlu Tivoli Ürün Yöneticisi, Orta ve Doğu Avrupa / Türkiye / Rusya Başlıca Üç Dönüşüm Gerçekleşiyor Akıllı

Detaylı

HID Mobile Access Kullanışlı, akıllı ve güvenli. Güvenle Mobil Teknolojilere Geçin

HID Mobile Access Kullanışlı, akıllı ve güvenli. Güvenle Mobil Teknolojilere Geçin HID Mobile Access Kullanışlı, akıllı ve güvenli Güvenle Mobil Teknolojilere Geçin Mobil dünya için akıllı erişim Gün içinde yapılması gereken birçok iş için sadece bir cihaz taşımak mükemmel bir olanak.

Detaylı

Dijital gelişimin gücünü hissedin

Dijital gelişimin gücünü hissedin CopyCentre TM WorkCentre TM WorkCentre TM Pro fotokopi yazdırma tarama faks e- posta Dijital gelişimin gücünü hissedin CopyCentre TM WorkCentre TM WorkCentre TM Pro Maksimum çeviklik, olağanüstü performans

Detaylı

CloudPro Server Backup. Güçlü bir Veri Yedekleme Çözümü ile İş Sürekliliğinizde Devamlılığın Anahtarı

CloudPro Server Backup. Güçlü bir Veri Yedekleme Çözümü ile İş Sürekliliğinizde Devamlılığın Anahtarı CloudPro Server Backup Güçlü bir Çözümü ile İş Sürekliliğinizde Devamlılığın Anahtarı CloudPro Server Backup Uygun Maliyetli Buluta Çözümü Küçük ve orta ölçekli birçok firma, kurumsal seviyede veri yedekleme

Detaylı

Xerox WorkCentre 3655 Çok İşlevli Yazıcı Kontrol Paneli

Xerox WorkCentre 3655 Çok İşlevli Yazıcı Kontrol Paneli Kontrol Paneli Kullanabileceğiniz hizmetler yazıcınızın ayarlarına bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında ayrıntılı bilgi için Kullanım Kılavuzu'na bakın. 3 4 5 Dokunmatik ekran Menüler

Detaylı

Lexmark çok fonksiyonlu renk ile çalışma gününüzü güçlendirin!

Lexmark çok fonksiyonlu renk ile çalışma gününüzü güçlendirin! X540 Serisi Lexmark X543dn X544 modelleri BASKI FOTOKOPİ TARAMA FAKS KULLANILABİLİR Dakikada 23 Sayfaya Kadar Renkli Dakikada 23 Sayfaya Kadar Siyah ÇİFT TARAFLI BASKI Ağ Lexmark çok fonksiyonlu renk ile

Detaylı

Ekip içi işbirliğini artırın ve yapım takvimlerini kısaltın Yapım işleri için HP DesignJet baskı ve tarama çözümleri

Ekip içi işbirliğini artırın ve yapım takvimlerini kısaltın Yapım işleri için HP DesignJet baskı ve tarama çözümleri Ekip içi işbirliğini artırın ve yapım takvimlerini kısaltın Yapım işleri için HP DesignJet baskı ve tarama çözümleri Zamanında ve bütçeyi aşmadan teslim edin Yerinde baskı ve taramayla bina ve takvim değişikliklerini

Detaylı

ViewStick 2. Öne Çıkan Özellikler

ViewStick 2. Öne Çıkan Özellikler ViewSync Kablosuz Sunum Adaptörü ViewSync ViewStick 2 ViewSonic ViewSync ViewStick 2 kablosuz sunum ağ geçit adaptörü sahip olduğu HDMI/MHL arayüzü ile içeriklerinizi kolayca kablosuz olarak aktarabilirsiniz.

Detaylı

Menüler. Yazdırmaya Ara Ver

Menüler. Yazdırmaya Ara Ver Xerox ConnectKey.0 Teknolojisi Kontrol Paneli Kullanabileceğiniz hizmetler yazıcınızın ayarlarına bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında ayrıntılı bilgi için Kullanım Kılavuzu'na bakın.

Detaylı

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T47 PC, güçlü Intel J1900 2GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard işletim sistemi kullanır. SC-T47, Citrix ICA/HDX, VMware PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak ağ protokollerinin

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm 0 TUR Notların tanımı Bu kullanım kılavuzunda aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin

Detaylı

Xerox WorkCentre 5845 / 5855 / 5865 / 5875 / 5890 Kontrol Paneli

Xerox WorkCentre 5845 / 5855 / 5865 / 5875 / 5890 Kontrol Paneli 8 / 8 / 86 / 87 / 890 Kontrol Paneli Kullanılabilen hizmetler yazıcı ayarlarınıza bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında bkz. Kullanım Kılavuzu. ABC DEF Menüler GHI PQRS 7 JKL TUV 8 MNO

Detaylı

CopyCentre TM. WorkCentre TM Pro 265/275 265/275 265/275. fotokopi yazdırma tarama faks e- posta. Ofisinize üretim. performansı

CopyCentre TM. WorkCentre TM Pro 265/275 265/275 265/275. fotokopi yazdırma tarama faks e- posta. Ofisinize üretim. performansı CopyCentre TM WorkCentre TM WorkCentre TM Pro fotokopi yazdırma tarama faks e- posta Ofisinize üretim performansı CopyCentre TM WorkCentre TM WorkCentre TM Pro Büyük ofis çalışma grupları ve küçük üretim

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM ORYANTASYON KİTAPÇIĞI (ÖĞRENCİ)

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM ORYANTASYON KİTAPÇIĞI (ÖĞRENCİ) İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM ORYANTASYON KİTAPÇIĞI (ÖĞRENCİ) 1 Değerli Öğrencimiz İstanbul Aydın Üniversitesine Hoşgeldiniz, Bu kitapçıkta, İAÜ bünyesindeki bilgi işlem teknolojilerini kullanabilmeniz

Detaylı

Daha düşük işletme maliyeti, daha yüksek verimlilik

Daha düşük işletme maliyeti, daha yüksek verimlilik WorkForce Pro WF-C5000 Inkjet Serisi Daha düşük işletme maliyeti, daha yüksek verimlilik Ekolojiye uyumlu teknologi Daha verimli bir çalışma ortamı oluşturun Gün boyunca baskı alın ve çalışın Yenilikçi

Detaylı

Client Management ve Mobile Printing Çözümleri. Belge Parça Numarası: 410173-141

Client Management ve Mobile Printing Çözümleri. Belge Parça Numarası: 410173-141 Client Management ve Mobile Printing Çözümleri Belge Parça Numarası: 410173-141 Ocak 2006 İçindekiler 1 Client Management Çözümleri Yapõlandõrma ve Yerleştirme................... 1 2 Yazõlõm Yönetimi ve

Detaylı

BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI

BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 2017 BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 1 Office 365 Nedir? Office 365, Microsoft tarafından sağlanan e-posta ve takviminize her yerden erişebileceğiniz, Office dokümanlarınızı (Word, Excel, PowerPoint vb.)

Detaylı

WorkCentre 6400 Renkli Çok Fonksiyonlu Yazıcı

WorkCentre 6400 Renkli Çok Fonksiyonlu Yazıcı WorkCentre 6400 Renkli Çok Fonksiyonlu Yazıcı WorkCentre 6400S Otomatik 2 taraflı yazdırma/fotokopi/ tarama özellikleri olan tam özellikli bir renkli çok fonksiyonlu yazıcı WorkCentre 6400X 6400S'nin bütün

Detaylı

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Kontrol Paneli

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Kontrol Paneli Kontrol Paneli Kullanılabilen hizmetler yazıcı ayarlarınıza bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında bkz. Kullanım Kılavuzu. 3 5 Mürekkep Erişim Kapağı Düğmesi Menüler 7 İş kontrolleri Dokunmatik

Detaylı

Kartuş Derdine Son. Kaliteden ödün vermeden düşük maliyetli baskı

Kartuş Derdine Son. Kaliteden ödün vermeden düşük maliyetli baskı Kartuş Derdine Son Kaliteden ödün vermeden düşük maliyetli baskı Ev ve küçük ofis kullanımı için idealdir. Hızlı ve düşük maliyetli, aynı zamanda kullanıcı dostu bir çok fonksiyonlu yazıcıya sahip olmanın

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

Xerox fi 4595. Ofistekigerçek yardımcınız

Xerox fi 4595. Ofistekigerçek yardımcınız Xerox fi 4595 kopyala yazdır tara email gönder Ofistekigerçek yardımcınız Yüksek verimlilik Üstün performans, kullanım kolaylığı ve çok yönlülüğün muhteşem kombinasyonu sayesinde Xerox 4595 fotokopi/yazıcı

Detaylı

Vizyokontrol Sistem Tanımı

Vizyokontrol Sistem Tanımı Vizyokontrol Sistem Tanımı Sistem mimarisi, pek çok bağımsız ısıl enerji üretim tesislerinden,dilediğiniz kadar kendisine bağlanabileceğiniz Viziyo-Kontrol merkezi hizmet sunum platformunu temel almaktadır.

Detaylı

SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI

SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI 3 VERİMİ ARTTIRIN Kullanım kılavuzu ve renkli LCD paneli ile büyük hacimli baskıları hızlı bir şekilde alın ve kolaylıkla baskı malzemesi

Detaylı

2. hafta Bulut Bilişime Giriş

2. hafta Bulut Bilişime Giriş 1 2. hafta Bulut Bilişime Giriş 3. Bulut Bilişime Duyulan İhtiyaç Son yıllarda veri kullanımında görülen artışlar sayesinde verinin elde edilmesi ve üzerinde analizler yapılarak genel değerlendirmelerde

Detaylı

Dell PowerConnect 3500 serisi anahtarlar

Dell PowerConnect 3500 serisi anahtarlar Dell PowerConnect 3500 serisi anahtarlar Uygun maliyetli 10/100Base-T Küçük çalışma grupları ve uzak şube ofisleri için ideal olan eski, tümüyle yönetilen 10/100Base-T ağları için Dell PowerConnect 3500

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm A TUR Notların açıklamaları Bu kullanıcı kılavuzunda aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar, ortaya çıkabilecek bir duruma nasıl yanıt vermeniz gerektiğini size söyler

Detaylı

30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire. çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını. belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve

30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire. çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını. belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve 30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve kullanımı kolay bir iletişim sistemi olan son Responder versiyonu

Detaylı

Xerox WorkCentre 7220 / 7225 Kontrol Paneli

Xerox WorkCentre 7220 / 7225 Kontrol Paneli Xerox WorkCentre 70 / 7 Kontrol Paneli Kullanılabilen hizmetler yazıcı ayarlarınıza bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında bkz. Kullanım Kılavuzu. ABC DEF Menüler GHI PQRS 7 JKL TUV 8

Detaylı

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKPORTA Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi Uygulama Çözümü Kurum içinde veya dışında faaliyet gösteren Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi uygulama alanında, tek bir

Detaylı

Sürüm 1.0 09/10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Internet Services

Sürüm 1.0 09/10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Internet Services Sürüm 1.0 09/10 Xerox 2010 Xerox Corporation. Tüm Hakları Saklıdır. Yayınlanmamış haklar Amerika Birleşik Devletleri'nin telif hakkı kanunlarınca korunmaktadır. Bu yayının içeriği, Xerox Corporation'ın

Detaylı

Doküman camı seçeneği

Doküman camı seçeneği Xerox WorkCentre 8/8/8/87/890 Kopyalama Yapma Hizmetler Ana Sayfası İş Durumu Dokunmatik Ekran Başlat Tümünü Temizle Dur. Dokümanlarınızı doküman besleyici giriş kasetine yüzleri yukarı bakacak şekilde

Detaylı