12-18 Yaş Grubu İngilizce Yaz Okulu Programı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "12-18 Yaş Grubu İngilizce Yaz Okulu Programı"

Transkript

1 12-18 Yaş Grubu İngilizce Yaz Okulu Programı Toronto Üniversitesi İngilizce Yaz Okulu Programı 12 ile 18 yaş arasındaki öğrencilere Temmuz ve Ağustos ayları boyunca farklı seviye ve yoğunlukta İngilizce Programlar ve Akademik Programlar sunuyor yazında İngilizce seviyesi başlangıçtan üniversite hazırlık seviyesine kadar olan tüm öğrenciler Genel İngilizce, Yoğun İngilizce, TOEFL ve IELTS Sınavlarına Hazırlık Programlarına katılabilirler. Tüm programlar; sınıf içi eğitim, grup çalışmaları, interaktif modüller ile Toronto daki kültürel aktivitelerin birleştirilmesini ve Kanada nın özellikle de turistler için en gözde eğlence merkezlerine hafta içi gezilerini ve hafta sonu turlarını içeriyor. Bu programlar öğrencilere Kanada nın 1 numaralı üniversitesi olan University of Toronto da (Toronto Üniversitesi) eğitim alma olanağının yanında Kanada nın İstanbul u sayılan Toronto şehrini keşfetmeleri ve İngilizce konuşulan bir çevrede kendilerini geliştirmeleri ve yeni vizyonlar edinmeleri adına bir çok fırsat da sunuyor. Toronto Her yıl 21 milyonu aşkın turistin ziyaret ettiği Toronto aynı zamanda Birleşmiş Milletler tarafından son yıllarda üst üste dünyanın en güzel, yaşam kalitesi en yüksek ve en güvenli şehri olarak seçilmiştir. Toronto yaklaşık 5 milyon nüfusu ile Kanada nın en büyük şehridir. Dünya nın en büyük ticaret ve eğlence merkezlerinden biri olan Toronto, Kanada da en çok okulun bulunduğu Ontario eyaletinin de kalbidir. Bir çok uluslararası araştırmada dünyanın en yeni ve mükemmel şehri olarak tanımlanan Toronto şehri aynı zamanda Amerika kıtasında yaşamak için en güvenli ve temiz metropol seçilmektedir. Çok kültürlü yapısıyla gurur duyan Toronto şehri, dört mevsiminde yaşandığı ve yazın sıcaklıkların +30 dereceye kadar çıktığı, bir iç deniz etkisi gösteren Ontario gölünün sarmaladığı, muhteşem doğa parçalarının modern hayatla iç içe ve ulaşılabilir olduğu nadir şehirlerden biridir. Toronto Üniversitesi Toronto Üniversitesi Dünya nın En İyi Üniversiteleri sıralamasında 17.sırada olan Kanada nın en büyük ve 1 numaralı üniversitesidir. 180 yılı aşkın bir süredir Toronto Üniversitesi kendisini 17 okul ve fakültesiyle, 13 öğretim hastanesi ve 19 master hastanesiyle dünyanın en büyük, en ünlü ve en iyi üniversiteleri arasında ilk sıralarda yer alır. Başarılı mezunları arasında 4 tane Kanada Başbakanı ve 6 Nobel ödülü kazanan mezunu yer almaktadır öğrencisiyle Toronto Üniversitesi, Kanada nın en büyük eğitim kurumu olarak bilinmekte olup lisans ve master alanındaki liderliğini sürdürmektedir. New College: New College, Toronto Üniversitesini oluşturan yedi kolejden bir tanesidir. Farklı kültürlerden birçok öğrenciyi içerisine alan New Kolej in üniversitenin İngilizce Yaz Okulu Programları için mükemmel bir yerdir.

2 University of Toronto Yaz Okulu Eğitim Programları Dersler Sabah Programları ve Öğleden Sonra Programları olmak üzere iki oturumda veriliyor. Katılımcılar İngilizce öğrenme ihtiyaçlarına göre bu kurslara katılabilirler. Toronto Üniversitesi'nin yaz okulu programlarında tüm dersler üniversitenin bölüm öğretmenleri tarafından verilir. Öğrencilere program başlangıcında seviye tespit sınavı uygulanır ve öğrenciler seviyelerine göre sınıflara yerleştirilirler. Böylelikle öğrenciler kendi seviyelerinden öğrenciler ile aynı sınıflarda eğitim görürler. Yoğun İngilizce Eğitim Programı Yaş: Yaş Grubu (Junior), Yaş Grubu (Senior) Program Süresi: 4 Hafta Ders Saati: Haftada 30 saat; Toplamda 120 Saat Katılım Koşulu: Orta Seviye den (Intermediate) İleri Seviye ye (Advanced) Kadar Bu program ileri düzeyde İngilizce bilgisine sahip olmak isteyen öğrenciler için önemli bir akademik İngilizce içeriği sunmaktadır. Öğrencilere her gün 6 saat yoğun İngilizce dersi sunulur. Bu yolla öğrencilerin İngilizce konuşma, dinleme, kelime bilgisi arttırma, diyalog kurma, eleştirel metin okuma ve etkili yazı yazma bilgi ve yeteneklerini geliştirilir. Program sonunda öğrencilere New College, University of Toronto katılım sertifikası verilmektedir. TOEFL veya IELTS Hazırlık Programı Yaş: Yaş Grubu (Senior) Program Süresi: 4 Hafta Ders Saati: Haftada 30 saat; Toplamda 120 Saat Katılım Koşulu: İleri Orta Seviye den (Upper Intermediate) İleri Seviye ye (Advanced)Kadar Bu program öğrencilerin İngilizce eğitim veren bir üniversiteye kabul edilmelerini pekiştirecek düzeyde bir İngilizce yeterliliği kazanmalarını ve TOEFL IBT testine veya ILETS sınavına hazırlanarak hedeflenen sonuçları almalarını sağlamaktadır. Öğrencilere her gün 6 saat Eleştirel Okuma, Sözlü Sunum, Essay Yazma, Akademik İngilizce yi Dinleme ve Anlama gibi TOEFL ve ILETS sınavlarının bölümlerindeki konular da sınıfların da eğitim alırken, Toronto Üniversitesi nin kütüphanelerinde de yararlanma olanağına sahip olurlar. Öğretmenleri öğrencilerle her gün bire bir görüşmeler yaparak sınıfta gördükleri derslerde ve TOEFL veya IELTS hazırlıklarındaki performanslarını değerlendirerek geri bildirimde bulunur ve öğrenciye performansını geliştirecek akademik destek sunarlar. Öğrenciler program sonunda New College, University of Toronto sertifikasının yanı sıra TOEFL IBT veya ILETS Pratik Test Skorunu da almaktadır.

3 Öğrencilerin Günlük Program Örneği TOEFL veya IELTS Hazırlık Programı 8:00-9:00 Kahvaltı 9:00-10:00 Ders Öncesi Online Hazırlık 10:00-13:00 TOEFL veya IELTS Hazırlık İngilizce Dersleri (3 Ders) 13:00-14:00 Öğle Yemeği 14:00-17:00 Üniversite ve Akademik Hazırlık (3 Ders) 18:00-19:30 Akşam Yemeği 20:00-22:30 Akşam Aktiviteleri 23:00 Uyku Zamanı Yoğun İngilizce Programı 8:00-9:00 Kahvaltı 9:00-10:00 Ders Öncesi Online Hazırlık 10:00-13:00 İngilizce Dersleri (3 Ders) 13:00-14:00 Öğle Yemeği 14:00-17:00 İngilizce Dersleri (3 Ders) 18:00-19:30 Akşam Yemeği 20:00-22:30 Akşam Aktiviteleri 23:00 Uyku Zamanı Konaklama Tüm öğrenciler Toronto üniversitesinin kampüsü içerisinde yer alan New College rezidanslarında konaklamaktadır. Konaklama tek veya çift kişilik ; klima, internet erişimi, dahili telefon bulunan konforlu odalarda yapılıyor. Bu rezidanslar uluslararası öğrencilere rahatlık ve konforunun yanı sıra, güvenli bir çevrede konaklama fırsatını sunmaktadır. Kültürel Aktiviteler ve Geziler Akşam Aktiviteleri Bu aktiviteler Beyzbol Maçı, Jazz Festivali, Rogers Centre, Ontario Resim Galerisi, Royal Ontario Müzesi, Toronto Limanı Gezisi, Tekneyle Ontario Gölü turu ve Kuzey Amerika nın en yüksek binası olan CN Kulesi gibi Toronto nun en popüler bölgelerine gezileri içermektedir. Haftasonu Gezileri Hafta sonu aktiviteleri öğrencilerin rahatlaması, Kanada kültürü ve Kanada nın coğrafik yapısını anlayabilmeleri adına Toronto Merkez Adası na, Kanada nın Wonderland ine, ki burası Kuzey Amerika nın ilk ve en büyük eğlence parklarından biridir, ve Niagara Şelaleleri ne düzenlenen unutulmaz turları içermektedir.

4 Toronto Ünversitesi Yaz Okulu Programı Önemli Noktalar : 1- SEVİYE TESPİT SINAVI: Programın ilk günü tüm öğrenciler Seviye Tespit Sınavına gireceklerdir. Öğrencilerin sınıfları bu sınavın sonucuna göre belirlenecektir. Bu nedenle programa katılacak öğrencilerin Seviye Tespit Sınavına gerekli önemi vermelerini rica ederiz. 2- DEĞERLENDİRME ve SONUÇ BELGESİ : Program bitiminde katılan her öğrenciye özel olarak İngilizce dilinin temel 4 yeteneğini ölçen ve değerlendiren bir Sonuç Belgesi verilmektedir. Bu belge, öğrencilerin Writing (Yazma), Reading(Okuma), Listening(Dinleme) ve Speaking(Konuşma) becerilerinde kaydettikleri gelişmeyi program süresince öğrencilere ders veren öğretmenlerinin kendi görüşlerinin de yer aldığı gerçekçi ve detaylı bir belgedir. 3- Program sonunda öğrencilere verilen New College, University of Toronto katılım sertifikası yurtdışında üniversite başvurusu yapacak öğrenciler için güçlü bir referans belgesidir. Diğer öğrenciler için de eğitim hayatları sırasında katıldıkları aktiviteler içinde her zaman ilk sırada yer alabilecek niteliğe sahiptir. 4- Programa katılacak öğrencilerin yanlarında Laptop larını götürmelerini öneririz. Program Tarihi : 28 Haziran Temmuz 2014 (4 Hafta) 27 Temmuz Ağustos 2014 (4 Hafta) Program Ücreti: Her şey Dahil Program Ücreti: Kanada Doları Her şey Dahil fiyat öğrencilerin Toronto Üniversitesinde ki Yaz Okulu eğitimleri süresince tüm ihtiyaçlarını kapsamaktadır: İngilizce Eğitimi Konaklama 3 Öğün Açık Büfe Yemek Sağlık Sigortası Öğleden sonra ve Akşam aktiviteleri Hafta Sonu Gezileri Giderken Havaalanından Karşılama ve Dönüşte Havaalanından Uğurlama Öğrencilere sürekli eşlik eden üniversite görevlisi danışmanlar Başvuru Ücreti : $200 Kanada Doları *Başvuru ücreti fiyata dahildir ve başvuru ücreti herhangi bir iptal durumunda iade edilmez. KANADA VİZESİ : 1- Kanada Vizesi Başvuru Ücreti 75 Kanada Doları dır. Vize başvuru ücreti Kanada Büyükelçiliği nin Garanti Bankasındaki ilgili hesabına öğrenci adına yatırılır. 2- Programa başvurusunu yapan öğrencilerin velilerine Kanada Vize Başvurusu konusunda detaylı bilgi daha sonra verilecektir.

5 3- Program katılan öğrencilerden Kanada Vizesi Başvuru İşlemlerinin yapılması için tarafımızdan servis ücreti alınmayacaktır. KANADA UÇAK BİLETİ: 1- Program Ücretine Uçak Bileti fiyatı dahil değildir. 2- Türk Hava Yolları ve Air Canada İstanbul Toronto direkt uçuşu vardır. 3- Uçak Bileti fiyatları her gün değişmektedir, şu dönem en ucuz fiyatla bilet alınan dönemdir. 4- Uçak Bileti rezervasyonlarında ve bilet satın alınırken öğrencinin ve/veya velinin kimliğindeki tam isminin yazılması gereklidir. Öğrencinin Pasaportunda ve/veya kimliğindekinden eksik ve/veya farklı bir isimle yapılan Uçak Bileti rezervasyonlarında sorun yaşanmaktadır. Programla ilgili tüm sorularınız için, başvuru ve kayıt işlemleri için lütfen bizi arayın: İletişim: Köksal Ekinci

Kültürel Zenginliklerle Birleştirilmiş Dil Eğitimi

Kültürel Zenginliklerle Birleştirilmiş Dil Eğitimi Kültürel Zenginliklerle Birleştirilmiş Dil Eğitimi Öğrenciler, NESE'de dil öğrenmenin yanı sıra Amerikan kültürünüde öğrenmektedir. Kültürel zenginliklerle birleştirilmiş İngilizce eğitimi, maksimum dil

Detaylı

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15...

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... İçindekiler Edinburgh da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Edinburgh da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15

Detaylı

LEEDS LANGUAGE ACADEMY DE GENEL İNGİLİZCE KURSLARI

LEEDS LANGUAGE ACADEMY DE GENEL İNGİLİZCE KURSLARI LEEDS LANGUAGE ACADEMY DE GENEL İNGİLİZCE KURSLARI Leeds Language Academy de Genel İngilizce kursları in okuma, yazma, dinleme ve konuşma alanlarındaki becerilerini geliştirmek üzere hazırlanmıştır. Bu

Detaylı

1. Eğitim süresi ne kadar? İngilizce Hazırlık Programında eğitim süresi 2 dönem yani bir akademik yıldır.

1. Eğitim süresi ne kadar? İngilizce Hazırlık Programında eğitim süresi 2 dönem yani bir akademik yıldır. İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMI ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI Sevgili Öğrencilerimiz, Bu kitapçık, İstinye Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü İngilizce Hazırlık

Detaylı

Çeyrek asırdır Türkiye de eğitimin ciddi bir iş olduğunun farkında olan Bilfen Liseleri; evrensel ilkeler ışığında, spora, müziğe, sanata ve kültürel

Çeyrek asırdır Türkiye de eğitimin ciddi bir iş olduğunun farkında olan Bilfen Liseleri; evrensel ilkeler ışığında, spora, müziğe, sanata ve kültürel Çeyrek asırdır Türkiye de eğitimin ciddi bir iş olduğunun farkında olan Bilfen Liseleri; evrensel ilkeler ışığında, spora, müziğe, sanata ve kültürel etkinliklere meraklı; yabancı dili iyi konuşan, akademik

Detaylı

EĞİTİM SİSTEMİ İNCELEME GEZİSİ, KANADA 9-15 Nisan 2018 Son Kayıt Tarihi: 9 Şubat 2018

EĞİTİM SİSTEMİ İNCELEME GEZİSİ, KANADA 9-15 Nisan 2018 Son Kayıt Tarihi: 9 Şubat 2018 EĞİTİM SİSTEMİ İNCELEME GEZİSİ, KANADA 9-15 Nisan 2018 Son Kayıt Tarihi: 9 Şubat 2018 Bilgi ve Kayıt İçin Aşağıdaki İletişim Bilgileri Üzerinden Hazal Aslı ALİMOĞLU ile irtibat kurunuz hazal@abacusyed.com

Detaylı

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik Sayı Konu : 61217792-000- "V^T/ Tû 2 ^ : İngilizce Dil Okulu OWç.î72014 TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Uluslararası Saraybosna Üniversitesinin

Detaylı

Vivez et Parlez Français

Vivez et Parlez Français Vivez et Parlez Français 1993 yılında kurulan HİT Uluslararası Eğitim Yayın ve Dış Ticaret A.Ş Türkiye nin en büyük kuruluşlarını yönetmiş, eğitim konusunda deneyimli yöneticileri, yönetim kurulu üyeleri

Detaylı

BRIGHTON & HOVE INTERACTIVE ENGLISH LANGUAGE SCHOOL

BRIGHTON & HOVE INTERACTIVE ENGLISH LANGUAGE SCHOOL BRIGHTON & HOVE INTERACTIVE ENGLISH LANGUAGE SCHOOL Okul sahile birkaç dakika yürüyüş mesafesinde yer almaktadır. Özel bir okul olan Interactive English Language School sadece yetişkinlere yönelik eğitim

Detaylı

UBC Derecenize Doğru İlk Adımınız BAŞLANGIÇ NOKTANIZ

UBC Derecenize Doğru İlk Adımınız BAŞLANGIÇ NOKTANIZ UBC Derecenize Doğru İlk Adımınız BAŞLANGIÇ NOKTANIZ Uluslararası Birinci Sınıf Öğrencileri İçin Yenilikçi, Entegre Bir Program ULUSLARARASI PROGRAM UBC lisans programınıza İngilizce dil eğitimi ile akademik

Detaylı

AKADEMİK YILI ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ İŞLETME ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI EXECUTIVE MBA PROGRAMI

AKADEMİK YILI ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ İŞLETME ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI EXECUTIVE MBA PROGRAMI 2018 2019 AKADEMİK YILI EXECUTIVE MBA PROGRAMI Modüler bir yapıya ve zengin bir içeriğe sahip olup, 8 haftalık (toplamda 15 ay süren) altı modülden oluşan programımız, farklı sektörlerden genellikle 8

Detaylı

YAZ OKULU PROGRAMLARI

YAZ OKULU PROGRAMLARI 2017 YAZ OKULU PROGRAMLARI Farklı Renkleri Hisset İÇİNDEKİLER Önsöz İngiltere İrlanda İsviçre Kanada Toronto Üniversitesi Programı Toronto & Ottowa Programı Toronto Programı Vancouver Programı Sevgili

Detaylı

ÖZEL TEKLİF EĞİTİM GÜN VE SAATLERİ HAFTALIK OLARAK YAZILMIŞTIR. FİYATLANDIRMA IMO YA ÖZEL BAŞLANGIÇ (BEGINNER) 891,00 TL İLERİ SEVİYELER (ELM-INT-ADV)

ÖZEL TEKLİF EĞİTİM GÜN VE SAATLERİ HAFTALIK OLARAK YAZILMIŞTIR. FİYATLANDIRMA IMO YA ÖZEL BAŞLANGIÇ (BEGINNER) 891,00 TL İLERİ SEVİYELER (ELM-INT-ADV) ÖZEL TEKLİF EĞİTİM GÜN VE SAATLERİ HAFTALIK OLARAK YAZILMIŞTIR. FİYATLANDIRMA SEVİYE BAŞLANGIÇ (BEGINNER) İLERİ SEVİYELER (ELM-INT-ADV) LİSTE FİYATI 990,00 TL 1.494,00 TL IMO YA ÖZEL 891,00 TL 1344,00

Detaylı

Kanada Dünyanın 2. Büyük Ülkesidir. Nüfusu yaklaşık

Kanada Dünyanın 2. Büyük Ülkesidir. Nüfusu yaklaşık Kanada Dünyanın 2. Büyük Ülkesidir Nüfusu yaklaşık 36 000 000 Jacques Cartier 1535 yılında ilk defa Montreal ayak basan Fransız Kaptan Kanada kelimesi Iroquois dilindeki Kanata kelimesinden türemiştir;

Detaylı

2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI

2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI 2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI Program Tarihi Program Ücreti Son Başvuru Tarihi 27 Ocak 2013 / 3 Şubat 2013 (7 Gece) Programın Amaçları Genel Amaçlar ; - İngilizce

Detaylı

Hangi üniversiteler İngilizce kursu veriyor?

Hangi üniversiteler İngilizce kursu veriyor? On5yirmi5.com Hangi üniversiteler İngilizce kursu veriyor? İşte İngilizce kursu düzenleyen üniversiteler... Yayın Tarihi : 3 Şubat Çarşamba (oluşturma : 12/27/) Üniversitelerin yabancı diller fakülteleri

Detaylı

-AKADEMİK PROGRAMLAR-

-AKADEMİK PROGRAMLAR- VARNA İŞLETME ÜNİVERSİTESİ (VARNA UNIVERSITY OF MANAGEMENT VUM ) Varna İşletme Üniversitesi, Bulgaristan ın Varna, Dobrich ve Sofya şehirlerinde kampüsleri olan bir yüksek öğrenim kurumudur. 1996 yılında

Detaylı

Kanada Dünyanın 2. Büyük Ülkesidir. Nüfusu yaklaşık 35 000 000

Kanada Dünyanın 2. Büyük Ülkesidir. Nüfusu yaklaşık 35 000 000 Kanada da Eğitim Kanada Dünyanın 2. Büyük Ülkesidir Nüfusu yaklaşık 35 000 000 Jacques Cartier Jacques Cartier 1535 yılında ilk defa Montreal ayak basan Fransız Kaptan Kanada kelimesi Iroquois dilindeki

Detaylı

GENEL İNGİLİZCE PROGRAMI (Yetişkin Öğrenciler 16 Yaş Üzeri)

GENEL İNGİLİZCE PROGRAMI (Yetişkin Öğrenciler 16 Yaş Üzeri) Mentora Language Schools Fethiye 30.000 m2 alana yayılan kampüsü ile doğa içerisinde (en yakın yerleşime yürüme mesafesinde) alışılmışın dışında bir öğrenme deneyimi sunuyor. 8-16 yaş arası öğrencilerimiz

Detaylı

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI EC English Malta http://www.ecenglish.com/younglearners/ MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI Malta nın en gözde okullarından Saint Martin s College da verilen eğitim öğrencilere konforlu ve de güvenli bir alternatif

Detaylı

Uluslararası İzleme Kitabı

Uluslararası İzleme Kitabı esl geleceğinizi hazırlayan * kolej diploma ULUSLARARASI EĞİTİM VE ÖĞRETİM dereceleri işler Uluslararası İzleme Kitabı sonsuz olasılıklar www.georgianc.on.ca/international Neden Georgian? Sonsuz Fırsatlar!

Detaylı

Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu

Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu 109. ÇİN İTHAL VE İHRAÇ MALLARI FUARI - TUR PROGRAMLARI 1. DÖNEM / 15-19 Nisan 2011 TK.1 Türk Hava Yolları ile Direk GUANGZHOU

Detaylı

Uluslararası İzleme Kitabı

Uluslararası İzleme Kitabı esl geleceğinizi hazırlayan * kolej diploma ULUSLARARASI EĞİTİM VE ÖĞRETİM dereceleri işler Uluslararası İzleme Kitabı sonsuz olasılıklar www.georgianc.on.ca/international Neden Georgian? Georgian College

Detaylı

KAISERSLAUTERN ÜNIVERSITESI

KAISERSLAUTERN ÜNIVERSITESI KAISERSLAUTERN ÜNIVERSITESI Kaiserslautern Üniversitesi araştirma, lisansüstü eğitim ve sanayi ile isbirligi icinde olan teknik bir üniversitedir. Üniversite ekonominin değişik alanlarında yüksek kalitede

Detaylı

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada...

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Kanada Folyaj Dönemi Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Tarih : 15-10-2017-22-10-2017 Şehirler : Montreal, Ottawa, Quebec City, Toronto Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret

Detaylı

Yurt Dışında Yüksek Lisans Yapmak

Yurt Dışında Yüksek Lisans Yapmak On5yirmi5.com Yurt Dışında Yüksek Lisans Yapmak Yüksek lisans eğitiminize yurt dışında devam etmek istiyorsanız, işte bilmeniz gereken herşey... Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2010 Cuma (oluşturma : 8/18/2015)

Detaylı

YAZ AKADEMİSİ TÜRK VE AMERİKALI ÖĞRENCİLER RUTGERS YAZ AKADEMİSİ'NDE BULUŞUYOR

YAZ AKADEMİSİ TÜRK VE AMERİKALI ÖĞRENCİLER RUTGERS YAZ AKADEMİSİ'NDE BULUŞUYOR YAZ AKADEMİSİ 2015 TÜRK VE AMERİKALI ÖĞRENCİLER RUTGERS YAZ AKADEMİSİ'NDE BULUŞUYOR RUTGERS YAZ AKADEMİSİ NEDİR? Rutgers Yaz Akademisi, Rutgers Üniversitesi ve Tektas Consulting LLC işbirliği ile Türk

Detaylı

İçindekiler. New York da okul gezisi. 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 2 *** New York da Eğitici Tatil. 8 gün/ 7 gece 2014/15...

İçindekiler. New York da okul gezisi. 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 2 *** New York da Eğitici Tatil. 8 gün/ 7 gece 2014/15... İçindekiler New York da okul gezisi 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 2 *** New York da Eğitici Tatil 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** New York da Yaz Okulu 11 gün/ 10 gece 2014/15

Detaylı

study@ili.ca www.ili.ca

study@ili.ca www.ili.ca Halifax nerededir? Halifax sahili Halifax hakkında Büyükşehir Kuruluş: 1749 Ilıman iklim Nüfusu 400.000 35.000 üniversite öğrencisi 5 Üniversite ve kolej Atlantik Kanada'sının en büyük şehri Devlet işleri,

Detaylı

UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ)

UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ) UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ) LOKASYON Londra merkezde, Thames Nehri kenarındaki University of East London kampüsünde ayrıca bir

Detaylı

İRLANDA DİL OKULLARI

İRLANDA DİL OKULLARI İRLANDA DİL OKULLARI Düşük maliyetle profesyonel öğretmenler ile küçük gruplar halinde İngilizce öğrenin. Bizim yetişkin programlarımız,öğrencilerle bireysel gruplar ve bire-bir kurslar eşliğinde tüm yıl

Detaylı

ANKARA ANITKABİR 2 Gece/3 Gün

ANKARA ANITKABİR 2 Gece/3 Gün ANKARA ANITKABİR 2 Gece/3 Gün 1.GÜN 06:00 Okul önünden Hareket 13:00 Öğle yemeği 14:30 Anıtkabir Kurtuluş Müzeleri gezisi, 17:00 Otele varış ve odalara yerleşme 19:30 Akşam yemeği 22:30 Uyku saati 2.GÜN

Detaylı

ESL programın direktörü olarak, Arkansas State Üniversitesi nin TICE uluslararası ingilizce programına hoşgeldiniz diliyorum.

ESL programın direktörü olarak, Arkansas State Üniversitesi nin TICE uluslararası ingilizce programına hoşgeldiniz diliyorum. ESL programın direktörü olarak, Arkansas State Üniversitesi nin TICE uluslararası ingilizce programına hoşgeldiniz diliyorum. Programımızın size akademik ve sosyal başarı için gerekli ingilizce dil yeteneğini

Detaylı

İçindekiler. Dublin de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5

İçindekiler. Dublin de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 İçindekiler Dublin de okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Dublin de Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC... sayfa

Detaylı

ABD'de İngilizce Eğitimi

ABD'de İngilizce Eğitimi ABD'de İngilizce Eğitimi Yaklaşık 120,000 öğrenci İngilizce öğrenmek için her yıl ABD ye gelmektedir. Birçoğu ABD deki üniversite ve yüksekokullara giriş için hazırlanmaya; bazıları Amerikan yaşamını tecrübe

Detaylı

ÇİN'DE ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ ( Shanghai Şehri )

ÇİN'DE ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ ( Shanghai Şehri ) ÇİN'DE ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ ( Shanghai Şehri ) Çin de üniversite ler,bilimsel araştırmalarda ve mühendislik projelerinde gösterdikleri başarılar ile dikkat çekmektedir. Son yıllarda yaptıkları başarılı projeler

Detaylı

METROPOLITAN T I M E. 2016 NEW YORK YAZ OKULU İngilizce Öğrenmek Hiç Bu Kadar Eğlenceli Olmamıştı!

METROPOLITAN T I M E. 2016 NEW YORK YAZ OKULU İngilizce Öğrenmek Hiç Bu Kadar Eğlenceli Olmamıştı! METROPOLITAN T I M E 2016 NEW YORK YAZ OKULU İngilizce Öğrenmek Hiç Bu Kadar Eğlenceli Olmamıştı! NEDEN METROPOLITAN İLE AMERİKA? HAKKIMIZDA Metropolitan Eğitim 2006 yılında New York'da Amerika'ya eğitim

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU GİRİŞ Bu kılavuz, TED Kocaeli Koleji ne kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Okulumuza, 2018-2019

Detaylı

YAZ KAMPI. İzmir Özel Türk Koleji Eğitim Direktörlüğü 02322440500/1305 Imperial Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı 02324640608

YAZ KAMPI. İzmir Özel Türk Koleji Eğitim Direktörlüğü 02322440500/1305 Imperial Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı 02324640608 YAZ KAMPI Ardingly Kolej Kampüsü, Londra ve Brighton a 30 dakika uzaklıkta olan, muhteşem doğal güzellikleriyle ünlü Haywards Heath şehrinde bulunmaktadır. Ardingly Kolej in British Study Centre öğrencileri

Detaylı

ÇİN'DE ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ ( Şangai Şehri )

ÇİN'DE ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ ( Şangai Şehri ) ÇİN'DE ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ ( Şangai Şehri ) Çin de üniversite ler,bilimsel araştırmalarda ve mühendislik projelerinde gösterdikleri başarılar ile dikkat çekmektedir. Son yıllarda yaptıkları başarılı projeler

Detaylı

10-17 Yaş Grubu ICEP WORLD

10-17 Yaş Grubu ICEP WORLD ICEP WORLD Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Merkezi 1986 dan günümüze Haziran - Eylül ayları nda 10-18 yaş çocuklarımızın ve gençlerimizin, farklı kültürden gelen öğrenci gruplarıyla birlikte hem İngilizce öğrenerek

Detaylı

Akademik Amaçlı İngilizce 2015-2016 Kanada, Toronto da eğitim georgebrown.ca/eap

Akademik Amaçlı İngilizce 2015-2016 Kanada, Toronto da eğitim georgebrown.ca/eap Akademik Amaçlı İngilizce 2015-2016 Kanada, Toronto da eğitim georgebrown.ca/eap George Brown College ın tam zamanlı Akademik Amaçlı İngilizce programı size Kanada da başarılı olmanız için ihtiyacınız

Detaylı

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI 26 Ağustos 2015-30 Ağustos 2015 1 1.Gün(26 Agustos 2015 Çarşamba ): İstanbul-Aşkabad o İstanbul Atatürk Havaalanı nda 22.30 da Madalyon Tur Yetkilisi

Detaylı

İ T A L Y A Yaz Okulu yaş L I G N A N O Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu.

İ T A L Y A Yaz Okulu yaş L I G N A N O Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu. İ T A L Y A Yaz Okulu 12-18 yaş L I G N A N O 2019 Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu. Okulumuz Adriatik sahillerinin en gözde turizm mekanı olan

Detaylı

JUNIOR SUMMER PROGRAM 13-17 YAŞ ARASI

JUNIOR SUMMER PROGRAM 13-17 YAŞ ARASI JUNIOR SUMMER PROGRAM 13-17 YAŞ ARASI www.atlantissummer.com LONDRA ŞEHRİ 13 İLE 17 YAŞLARI ARASINDAKİ GENÇLER BU YAZ TATİLİNDE SİZLERİ İNGİLTERE'NİN BAŞKENTİ VE DÜNYA ŞEHRİ LONDRA' YA BEKLİYORUZ!.. HAFTADA

Detaylı

TRU da Dil ve Kültür. Üniversite Yaşamına Hazırlanın!

TRU da Dil ve Kültür. Üniversite Yaşamına Hazırlanın! Dil ve Kültür TRU da Dil ve Kültür Üniversite Yaşamına Hazırlanın! Neler kazanacaksınız: > > Gelişmiş sunum becerileri > > Kültürlerarası iletişim konusunda eğitim > > Gerçek yaşam ortamlarında İngilizce

Detaylı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Rusça yı Anavatanı Olan Rusya da Öğrenmeye davet ediyor

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Rusça yı Anavatanı Olan Rusya da Öğrenmeye davet ediyor Rusya da Rusça Dil Eğitimi Programları Rusça Dil Eğitimi Programlarımız Rusya Kursk Şehri ve Rusya Belgorod şehirlerinde devlet üniversiteleri bünyesinde organize edilmektedir. Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim

Detaylı

Ebeveyn Rehberinize Hoş Geldiniz

Ebeveyn Rehberinize Hoş Geldiniz Ebeveyn Rehberinize Hoş Geldiniz Çocuğunuzun başka bir ülkede üniversiteye gitmesine karar vermek büyük bir karardır. Çocuğunuzun iyi bir eği;m alacağını, köklü bir üniversitede öğrenim göreceğini ve güvende

Detaylı

SPEAKING CAMP www.youth-agenda.org

SPEAKING CAMP  www.youth-agenda.org SPEAKING CAMP 1-7 ŞUBAT İSTANBUL - ŞiLE - AĞVA www.youth-agenda.org 2. ULUSLARARSI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI İSTANBUL ( ŞİLE-AĞVA 1-7 ŞUBAT ) İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı

Detaylı

Sağlık Yöneticileri Derneği Sağlık Sistemleri ve Sağlık Politikaları İnceleme Çalıştayı II

Sağlık Yöneticileri Derneği Sağlık Sistemleri ve Sağlık Politikaları İnceleme Çalıştayı II Çalıştaya Davet, Şu ana kadar Sağlık Yöneticileri Derneği olarak ülkemizde pek çok Kongre, Seminer ve Eğitim çalışmalarına imza attık. Bu çalışmalarda hem akademik hem de uygulamalardaki tecrübe paylaşımlarına

Detaylı

İçindekiler. Paris de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Paris de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5

İçindekiler. Paris de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Paris de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 İçindekiler Paris de okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Paris de Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Paris de Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC... sayfa

Detaylı

ADIM ADIM KURTULUŞ YOLUNDA

ADIM ADIM KURTULUŞ YOLUNDA ADIM ADIM KURTULUŞ YOLUNDA TUR PROGRAMI: GEYVE BOZÖYÜK İNÖNÜ AFYON POLATLI 2 Gece / 3 Gün 1.GÜN: 06.30 Okul bahçesinde buluşma ve hareket 08.00 Otobüste kahvaltı paketi ikramı 09.00 Geyve Geçidi, Kuvvayi

Detaylı

İçindekiler. Bordeaux da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Bordeaux da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15...

İçindekiler. Bordeaux da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Bordeaux da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... İçindekiler Bordeaux da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Bordeaux da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Bordeaux da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC...

Detaylı

Amerika Dil Okulları 2018 Yılı Eğitim ve Konaklama Fiyatları

Amerika Dil Okulları 2018 Yılı Eğitim ve Konaklama Fiyatları Amerika Dil Okulları 201 Yılı Eğitim ve Fiyatları İngilizce dil eğitimi almak için ilk akla gelen ülkelerden birisi olan Amerika da eğitim alabileceğiniz bir çok şehir seçeneğiniz vardır. Amerika da dil

Detaylı

TURA DAHİL OLAN HİZMETLER:

TURA DAHİL OLAN HİZMETLER: ULUDAĞ KAYAK KAMPI 2 gece - 3 gün TUR PROGRAMI: 1.GÜN: Sabah saat 07:00 da okuldan hareket. Öğlen otele varış. Öğle yemeği, odalara yerleşme ve yarım gün kayak yapma imkanı, akşam yemeği ve konaklama.

Detaylı

DENİZLİ - PAMUKKALE GEZİSİ 1 gece / 2 gün (Uçaklı)

DENİZLİ - PAMUKKALE GEZİSİ 1 gece / 2 gün (Uçaklı) DENİZLİ - PAMUKKALE GEZİSİ 1 gece / 2 gün (Uçaklı) 1.GÜN 03.45 06.00 İstanbul Denizli Uçuşu 07.30 Denizli hava Limanına Varış 08.00 Hava Limanında otobü ile buluşma 09.00 Hierapolis Antik Kenti, (Sütunlu

Detaylı

Lisansüstü Programlarına Yeni Öğrenci Kayıt Rehberi

Lisansüstü Programlarına Yeni Öğrenci Kayıt Rehberi Lisansüstü Programlarına Yeni Öğrenci Kayıt Rehberi Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsü Sevgili Öğrencimiz, Doğu Akdeniz Üniversitesi ne hoş geldiniz. Sizi, Doğu Akdeniz Üniversitesi nde

Detaylı

Rusya da Rusça Dil Eğitimi Programları Ay Süreli Dil Kursları için Ay Süreli Dil Rusça Dil Kursları

Rusya da Rusça Dil Eğitimi Programları Ay Süreli Dil Kursları için Ay Süreli Dil Rusça Dil Kursları Rusya da Rusça Dil Eğitimi Programları Rusça Dil Eğitimi Programlarımız Rusya Kursk Şehri ve Rusya Belgorod şehirlerinde devlet üniversiteleri bünyesinde organize edilmektedir. Kursk şehri dışında kalan

Detaylı

MALEZYADA DĠL EĞĠTĠMĠ

MALEZYADA DĠL EĞĠTĠMĠ MALEZYADA DĠL EĞĠTĠMĠ Üniversite, 1993 yılında kurulmuş olup Malezya nın hatta Uzak Doğunun en prestijli üniversiteleri arasındadır. Sunduğu çeşitli akademik programları, yenilikçi ve yaratıcı öğretim

Detaylı

CHEVENING LİSANSÜSTÜ BURSLARI. Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanlığı

CHEVENING LİSANSÜSTÜ BURSLARI. Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanlığı CHEVENING LİSANSÜSTÜ BURSLARI 1 Chevening Nedir? İngiltere de öğrenim görmek isteyen uluslararası lisansüstü öğrencilere finansman sağlayan prestijli bir ödül programı. Dışişleri ve Commonwealth Bakanlığı

Detaylı

Lisansüstü Programlarına Yeni Öğrenci Kayıt Rehberi

Lisansüstü Programlarına Yeni Öğrenci Kayıt Rehberi Lisansüstü Programlarına Yeni Öğrenci Kayıt Rehberi Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsü Sevgili Öğrencimiz, Doğu Akdeniz Üniversitesi ne (DAÜ e) hoş geldiniz. Sizi, DAÜ de görmekten büyük

Detaylı

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDE YURT DIŞINDAN ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME YÖNERGESİ

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDE YURT DIŞINDAN ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME YÖNERGESİ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDE YURT DIŞINDAN ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME YÖNERGESİ Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı Namık Kemal Üniversitesine önlisans ve lisans düzeyinde,

Detaylı

KUZEY IŞIKLARI / FİNLANDİYA TURU

KUZEY IŞIKLARI / FİNLANDİYA TURU KUZEY IŞIKLARI / FİNLANDİYA TURU 1. Gün İSTANBUL HELSINKI ROVANIEMI Atatürk Havalimanı, Dış Hatlar Terminali, kontuarı önünde, saat 11:30 da buluşuyoruz. Bilet ve bagaj işlemlerimizin ardından, saat 13:55

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Nairobi (2) / Masai Mara (3) 5 Gece 6 Gün BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi deneyimini Kenya da birebir

Detaylı

İngiltere: web tanıtım sayfası : http://ingilteredilokulu.avrupadilleri.com/ 4 Hafta: Ülke İngiltere

İngiltere: web tanıtım sayfası : http://ingilteredilokulu.avrupadilleri.com/ 4 Hafta: Ülke İngiltere Fiyat 1.855 Fiyat 1.795 Şartlar Rezidans Daire Konaklama + Ders Kitapları + Fiyat 3.375 Fiyat 3.255 Fiyat 1.990 Fiyat 1.850 Şartlar Rezidans Daire Konaklama + Ders Kitapları + Fiyat 3.830 Fiyat 3.350 Fiyat

Detaylı

İngiltere de Eğitim ve Yaşam

İngiltere de Eğitim ve Yaşam İngiltere de Eğitim ve Yaşam Semra Yalçın, Eğitim Koordinatörü Ocak 2014 İngiltere de Eğitim Neden İngiltere de Eğitim? Dünya standartlarında tanınan programlar Benzersiz eğitim ve yenilikçilik geleneği

Detaylı

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Oslo (1) / Alta (5) 6 Gece 7 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Tur Tarihi: 6 Gece 7 Gün Tur Fiyatı: Zorluk Derecesi:

Detaylı

İçindekiler. Malta da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5

İçindekiler. Malta da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 İçindekiler Malta da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Malta da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC... sayfa

Detaylı

İçindekiler. Malta da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5

İçindekiler. Malta da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 İçindekiler Malta da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Malta da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC... sayfa

Detaylı

bir yıllık yüksek lisans doktora programlarının 3-9 aylık araştırma kısmı

bir yıllık yüksek lisans doktora programlarının 3-9 aylık araştırma kısmı Chevening Bursları Chevening Bursu genç profesyonellere belirtilmiş alanlarda çalışma yapmak için ideal bir ortam sağlamanın yanı sıra bu kişilere İngiltere nin benzersiz öğrenim ortamı içinde meslektaşları

Detaylı

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Tur Tarihi: 4 Gece 5 Gün Zorluk Derecesi:

Detaylı

Üniversitemize yerleşen öğrencilerimizi tebrik ediyor, Kesin Kayıt için BVU kayıt günlerinde Merkez Kampüsümüze bekliyoruz.

Üniversitemize yerleşen öğrencilerimizi tebrik ediyor, Kesin Kayıt için BVU kayıt günlerinde Merkez Kampüsümüze bekliyoruz. Üniversitemize yerleşen öğrencilerimizi tebrik ediyor, Kesin Kayıt için BVU kayıt günlerinde Merkez Kampüsümüze bekliyoruz. BVU Adres: Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi 34093 Fatih/İstanbul Telefon:

Detaylı

Esenkent Mahallesi Onur Güvener Sok. Truva Evleri No:8 Bahçeşehir / İstanbul Tel : Fax :

Esenkent Mahallesi Onur Güvener Sok. Truva Evleri No:8 Bahçeşehir / İstanbul Tel : Fax : BALIKESİR - EDREMİT 2 GECE - 3 GÜN 1.Gün ; 05.30 Bahçeköy Açı Lisesi Buluşma 05.40 Okuldan hareket 07.00 Yenikapı-Bandırma Feribot 09.30 Feribottan iniş 11.30 Öğle Yemeği (Eti Maden İşletmeleri) 12.45

Detaylı

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün Ljubljana, ışıl ışıl sokakları, gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler, sokak sanatçıları ve rengarenk meydanı ile Avrupa lı turistlerin en popüler

Detaylı

Garanti Bankası. İstanbul, Nişantaşı Şubesi, Şube Kodu: 132 TR

Garanti Bankası. İstanbul, Nişantaşı Şubesi, Şube Kodu: 132 TR AFS Programları 2018 2019 Başvuru Koşulları 1. T.C. Vatandaşı olmak, 2. Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim ve Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüklerine bağlı liselerdeki; Lise Hazırlık, 9, 10,11 ve 12.

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

MBA PROGRAMI. Program, toplam 5 modül ve yaz aylarında yapılan hızlandırılmış 3 mini modülden oluşmuştur.

MBA PROGRAMI. Program, toplam 5 modül ve yaz aylarında yapılan hızlandırılmış 3 mini modülden oluşmuştur. MBA PROGRAMI İşletme Tezsiz Yüksek Lisans (MBA) Programı, birkaç yıl iş deneyimine sahip olan ve belli alanlarda uzmanlaşmak isteyen genç profesyonellere yönelik bir programdır. Program 2009 yılında başlamıştır.

Detaylı

CETC. Küçük sınıflarımızdan ofis. oluşturduğu rahatlığı ve kişisel

CETC. Küçük sınıflarımızdan ofis. oluşturduğu rahatlığı ve kişisel CETC Türkiye de Butik İngilizce nin tek yaratıcısı ve kurucusudur. Profesyonel ve kaliteli eğitime duyulan büyük ihtiyaç nedeniyle kurucular, 17 yıllık eğitim deneyimleriyle 15 yıllık iş deneyimlerini

Detaylı

Language Testing Service) ve BEC (Business

Language Testing Service) ve BEC (Business British Side da Kurumsal Kurslar Biz Kimiz? British Side, British Council in Türkiye de kurs bölümünü kapatması sonrasında, British Council in yöneticileri ve eğitmenleri tarafından kurulan, müşteri odaklı

Detaylı

Bu tur, normal kondisyon seviyesinde, çok zorlayıcı olmayan, hafif doğa yürüyüşü ve trekking performansı içeren bir turdur.

Bu tur, normal kondisyon seviyesinde, çok zorlayıcı olmayan, hafif doğa yürüyüşü ve trekking performansı içeren bir turdur. İrlanda Turu http://deepnature.com/yurtdisi-plus-turlari/irlanda-turu/ Süre:8 GECE 9 GÜN Bu 9 günlük İrlanda turu ile İrlandalıların kendilerine özgü kültürü, kırsal hayat ve şehir hayatının harika bir

Detaylı

T.C. ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ TÜRKÇE ÖĞRETİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ

T.C. ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ TÜRKÇE ÖĞRETİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ T.C. ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ TÜRKÇE ÖĞRETİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönerge nin amacı;

Detaylı

KONYA TURU 2 GECE - 3 GÜN

KONYA TURU 2 GECE - 3 GÜN KONYA TURU 2 GECE - 3 GÜN Tur programı 09 Kasım 2016 Çarşamba 04.50- Okuldan Hareket 06.30- Sabiha Gökçen Hava Limanına varış 06.30-07.00 - Bilet ve bagaj işlemlerini gerçekleştirme 08.05- Pegasus Hava

Detaylı

Alberta. Kanada'nın. Eyaletinde Eğitim Alın. Sizi eyaletimizde eğitim görmeye davet ediyoruz!

Alberta. Kanada'nın. Eyaletinde Eğitim Alın. Sizi eyaletimizde eğitim görmeye davet ediyoruz! Alberta'da Eğitim Kanada'nın Alberta Eyaletinde Eğitim Alın Sizi eyaletimizde eğitim görmeye davet ediyoruz! Dünyanın en iyileri arasında yer alan bir eğitim sistemine kayıt olun. Alberta Hükümeti tarafından

Detaylı

Doktora. Yatay Geçiş (Y. Lisans) T.C Uyruklu T.C Uyruklu. Yatay Geçiş (Doktora) Başvuru Alanları. Yabancı Uyruklu. T.C Uyruklu.

Doktora. Yatay Geçiş (Y. Lisans) T.C Uyruklu T.C Uyruklu. Yatay Geçiş (Doktora) Başvuru Alanları. Yabancı Uyruklu. T.C Uyruklu. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI Tezsiz Yüksek Lisans Anabilim

Detaylı

22-27 EYLÜL 2014 FİNLANDİYA GEZİMİZ 22,09,2014 PAZARTESİ - BULUŞMA VE PISA 23.09.2014 SALI - ALVAR AALTO SAĞLIK VE SPOR FAKÜLTESİ

22-27 EYLÜL 2014 FİNLANDİYA GEZİMİZ 22,09,2014 PAZARTESİ - BULUŞMA VE PISA 23.09.2014 SALI - ALVAR AALTO SAĞLIK VE SPOR FAKÜLTESİ 22-27 EYLÜL 2014 FİNLANDİYA GEZİMİZ 22,09,2014 PAZARTESİ - BULUŞMA VE PISA Gece geç saatlerde Helsinki yolculuğumuz başlayacak. Uzun bir uçak yolculuğu yapacağız.ardından bir saatlik bir uçuş sonunda Jyvaskyla

Detaylı

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU HAZIRLIK SINIFI EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU HAZIRLIK SINIFI EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU HAZIRLIK SINIFI EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Yasal Dayanak Amaç Madde 1 - (1) Bu yönergenin amacı, Bursa Teknik Üniversitesi

Detaylı

kültürel değişim programıdır.

kültürel değişim programıdır. Work and Travel programı, her yıl tüm dünyadan 100.000 i aşkın üniversite öğrencisinin katıldığı, size sezonluk bir işte çalışarak Amerikan yaşamı ve kültürü başta olmak üzere bir çok değişik kültürü birebir

Detaylı

KAPADOKYA TURU (2 GECE KONAKLAMALI ) GÖREME-AVANOS-URGÜP-KAYSERİ

KAPADOKYA TURU (2 GECE KONAKLAMALI ) GÖREME-AVANOS-URGÜP-KAYSERİ KAPADOKYA TURU (2 GECE KONAKLAMALI ) GÖREME-AVANOS-URGÜP-KAYSERİ 1.GÜN 22.30 Okul önünden Nevşehir e hareket, 2.GÜN 07.00 Araçta kahvaltı paketi ikramı, 08.30 Hacı Bektaş a varış ve Hacıbektaş-ı veli dergâhının

Detaylı

Horner School of English

Horner School of English Horner School of English 1993 yılında kurulan ve Horner ailesinin işlettiği bir İngilizce dil okuludur. Okul, Dublin şehir merkezinde yer almakta ve Dublin in ana alışveriş caddesi olan Grafton Street

Detaylı

Little Britain. Ölüdeniz Fethiye

Little Britain. Ölüdeniz Fethiye Little Britain in Ölüdeniz Fethiye INTERNATIONAL MEDITERRANEAN ACADEMY Turizm cenneti olan Ölüdeniz - Fethiye de yeşil ve mavilikler içerisinde kurulu 33000m2 lik kampüste, İngilizceyi İngilizlerden öğrenmek

Detaylı

HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS

HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS Ekim-Kasım-Aralık 2018, Ocak ve Mart 2019 kalkışlı, Delhi den Delhi ye Trenle Hindistan turu 8 gece 9 gün! Delhi - Jaipur - Sawai Madhopur - Chittorgarh - Udaipur Jaisalmer

Detaylı

dünyanın ihtiyaç duyduğu sosyal sorumluluk bakış açısına sahip liderler

dünyanın ihtiyaç duyduğu sosyal sorumluluk bakış açısına sahip liderler Global Talent S AIESEC Nedir? S Dünya da 1948 yılından bu yana yaklaşık 124 ülkede faaliyet gösteren ve tamamen öğrenciler tarafından yürütülen, geliştirdiği programlar aracılığıyla dünyanın ihtiyaç duyduğu

Detaylı

BRÜKSEL DEKİ ÖZEL DİL OKULUNUZ. İletişim için:

BRÜKSEL DEKİ ÖZEL DİL OKULUNUZ. İletişim için: 3 BRÜKSEL DEKİ ÖZEL DİL OKULUNUZ İletişim için: YAZ OKULUNDA BAŞLANGIÇ SEVİYESİNDE - İŞ İNGİLİZCESİ Business English Beginners dil programımız temel seviyede bir İngilizceye sahip olan herkesi kapsayan

Detaylı

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Kurban Bayramı Turu 4 Ekim 2014 Neden Gitmeli? Pamir ve Fan Dağları arasında gösterişli vadiler, Kristal yeşili göller ve İpek yolu güzergahları

Detaylı

TOEFL Hakkında Herşey!

TOEFL Hakkında Herşey! On5yirmi5.com TOEFL Hakkında Herşey! TOEFL sınavına girmek istiyor ama ne yapmanız gerektiğini bilmiyorsanız işte size yol gösterecek bir yazı... Yayın Tarihi : 1 Ocak 2010 Cuma (oluşturma : 10/27/2015)

Detaylı

TÜRÜ: FULL PANSİYON KONAKLAMALI AC MILAN FUTBOL OKULU+ İNGİLİZCE DİL KAMPI

TÜRÜ: FULL PANSİYON KONAKLAMALI AC MILAN FUTBOL OKULU+ İNGİLİZCE DİL KAMPI ETKİNLİK ADI: AC MILAN JUNIOR CAMP TÜRKİYE TÜRÜ: FULL PANSİYON KONAKLAMALI AC MILAN FUTBOL OKULU+ İNGİLİZCE DİL KAMPI LOKASYON: IM ACADEMY - FETHİYE KAMP DÖNEMLERİ: 1- I. Dönem : 11.08.2013 18.08.2013

Detaylı

YABANCI DİLLER MERKEZİ ÖĞRETİM DİLİ İNGİLİZCE OLAN BÖLÜMLER İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMI HAKKINDA SIKÇA SORULAN SORULAR

YABANCI DİLLER MERKEZİ ÖĞRETİM DİLİ İNGİLİZCE OLAN BÖLÜMLER İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMI HAKKINDA SIKÇA SORULAN SORULAR YABANCI DİLLER MERKEZİ ÖĞRETİM DİLİ İNGİLİZCE OLAN BÖLÜMLER İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMI HAKKINDA SIKÇA SORULAN SORULAR 1. İstanbul Kültür Üniversitesi nde okumaya hak kazandım. İngilizce Hazırlık Programı

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU 1 GİRİŞ Bu kılavuz, 2017-2018 eğitim öğretim yılında TED Kocaeli Kolejine kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır.

Detaylı

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ VILNIUS & RIGA & TALLINN 04-10 Kasım 2017 6 Gece / 7 Gün 04 Kasım Cumartesi: Türk Havayolları TK1407 sefer sayılı uçak ile, İstanbul Atatürk Havalimanından 10:25 de hareket.

Detaylı