l) Yazmz saylslnrn teklif mektuplan ilzerine mutlaka yazrlmasl gerekmektedir. 2) Teklif zarflan firma tarafinda bizzat verilecektir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "l) Yazmz saylslnrn teklif mektuplan ilzerine mutlaka yazrlmasl gerekmektedir. 2) Teklif zarflan firma tarafinda bizzat verilecektir."

Transkript

1 T.C. SAGLIK BAKANLI6I BATMAN BOLGE DEWET HASTANESi BA$TABIPLiCI Sayr : B. I 0.4.rSM.+.tz.oo.zot../S.../-fo 3v03/2011 Konu : Teklife Davet Sayln :...,.,., Tel : Faks : Kurumumuzun ihtiyacl olan (3) kalem Ameliyathane takdirde K.D.v. harig fiyat teklifinizi en geg 04.04'201I suresinin de bildirilmesini arlrica ederim. servisi igin sarf malzeme altmt i;i sattn altnacakttr. Ilgilendipiniz tarih ve saat l4:00'a kadar gdndermenizi, teklifinizde teslimat 6fi6ttdFACA Ba$hekim Yardmfisr Satrnalma tarih ve saati TeklifBagvuru Yeri Teslimat Yeri TeklifT0r I - 14:00 Batman Bdlge Devlet Hastanesi Ihale Odasl Batman B6lge Devlet Hastanesi Teklif Birim Fiyat - Iiin tamaml 7/0 gift itneli prolen l3 mm Bowie-Dick Test Paketi Endo trokar l0'luk (10 mm) EK: Teknik sartname Satrnalmann Yapllaca[r Birim: Batnan Bolge Devlet Hastanesi Ba'tabipligi NOTLAR: l) Yazmz saylslnrn teklif mektuplan ilzerine mutlaka yazrlmasl gerekmektedir. 2) Teklif zarflan firma tarafinda bizzat verilecektir. 3) Teklifedilen malzemelere ait orjinal katalog var ise t klifmektuplan igerisinde getirilmesi gerekmektedir. 4) $arth teklifler ve Turk Lirasr haricinde verilen fiyatlar degerlendirmeye almrnayacakttr. 5) Teslimat sitresi teklif mektuplannda mutlaka belirtilecektir. Teslimat stiresi delerlendirmelerde tercih nedeni olarak kullanrlabilecektir. Teslimat st[esi Mali Ytl Sonunu gegen teklifler deperlendirmeye altnmayacakttr. 6) Ortopedi ve Beyin Cerrahi malzemelerinde, ameliyetta kullantlan malzeme miktarlarr belli olmadr$r igin; teklifler "Birim Fiyat" ilzerinden I adet igin verilecek. Sonrasrnda; ameliyatta kullantlan malzeme mikhrlarl nispetinde belgelerde dtizenleme yaprlacak ve buna uygun gekilde faturalandtnlacaldtr. 7) Firmalar teklifettikleri 0riinlerin UBB kodlannl fiyat verdikleri urttnlerh yanlanna yaztlacaklardr. 8)Y0klenicinin bildirecepi banka hesabrna, mal teslinine miltakiben muayene kabul igleminden sonra, SaSllk Kurumlart Ddner Sermaye Sa).rnanhgr Batman Sal,rnanhk MtldtirlUgU tarafindan Doksan(90) g0n igerisinde yatlnlacaktrr. 9) Sdz konusu mahn teslim suresi siparig tarihinden itibaren (...) gilndur. Cultepe Mah. Eflatun Cad. No: I BATMAN Teleion: Faks: e'posta: batrnandhs5@saglik.gov.tr Elektronik ag:

2 T.C. SAdLIK BAKANLIEI BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESi BASTABiPLiEI Satlnalmann Yapllacagr Birim: Batman Bitlge Devlet Hastanesi Ba$tabipligi NOTLAR: I ) Yazrmrz sayrsrnrn teklif mektuplan iizerine mutlaka yazllmast gerekmelledir. 2) Teklifzarflarr firma talaftnda bizzat verilecehir. 3) Teklifedilen malzemelere ait orjinal katalog var ise teklifmektuplan igerisinde getirilrnesi gerekmektedir. 4) $arth teklifler ve Ttlrk Lirasl haricinde verilen fiyatlar delerlendirmeye ahnmayacaktlr. 5) Teslimat siiresi teklif mektuplannda mutlaka belirtilecektir. Teslimat stlresi degerlendirmelerde tercih nedeni olarak kullamlabilecektir. Teslimat siiresi Mali Yrl Sonunu gegen teklifler degerlendirmeye alnmayacaktrr. 6) Ortopedi ve Beyin Cerrahi malzemelerinde, ameliyetta kullanrlan malzeme miktarlan belli olmadrpr igin; teklifler "Birim Fiyat" tizerinden I adet igin verilecek. Sonrasrnda; ameliyatta kullanrlan malzeme mikiarlan nispetinde belgelerde diizenleme yaprlacak ve buna uygun gekilde faturalandrrrlacaktr. 7) Firmalar teklifettikleri 0riinlerin UBB kodlanm fiyat verdikleri iiriinlerin yanlanna yazrlacaklardrr. 8)Yiiklenicinin bildireceli banka hesabrn4 mal teslinine mutakiben muayene kabul igleminden sonra, Saghk Kurumlan Ddner Sermaye Saymanltf,r Batman Saymanl ( MUdiirlUgi.i tarafindan Doksan(9o) giin igerisinde yatnlacaktlr. 9) Sdz konusu mahn teslim silresi siparii tarihinden itibaren... (...) giindur. Gillt pe Mah. Eflatun Cad. No:l BATMAN Telefon: Faks: e-posta: batmandhs5@saglik.gov.tr Etektronik ag:

3 PoLFROPiLEN TEKNIK SARTNAMESI l. Urun malzeme igerili polipropilen olmahdr. 2. Sentetik monofilament yaprda ve nonabsorbable olmahdr. 3. Mavi renkli olmahdr. 4. Dokudan minimum travma ile gegmeli, gerilim direncini uzun sllre korumah ve esneme dzellipine sahip olrnahdrr.lplife balh ilneler paslanmaz gelikten olmahdrr. Kullanrm srasmda dokulardan kolayhkla ve minimum travmayla deforme olnadan gegmelidir.ilne alagrmurdaki nikel orant en azo/ol, kom oranl ise en az %18 olrnahdr.firma bu durumu belgelemelidir. kurum gerekli gdrdugu takdirde bu oranlann tesbiti igin masraflan katrhmcr hrma tarafindan kargrlanmak ozere ilgili llrilno bagrmslz laboratuarlara gonderecektir. 5. lgnelerin doku travmasrna neden olmamasr igin iplise batlantr krsmr yanth yaptda olmamahdr. 6. Uriln ambalajr sterilitesini koruyacak gekilde, makas veya ba$ka bir alet kullammr gerektirmeden agrlabilir yaprda olmahdr. 7. Uriin gift ambalaj iginde olmah, i9 ambalaj ozel lakh kalrt ve PVC'den blister olarak" drg ambalajn bh ytizu $effafdiger ozel lakh katrttan imal edilmig olrnahdr. '4lzu 8. Her kutuda ve potette imalatgr adl tlriln adr, USP ve EP (Mefik) delerleri, iplik uzunlulu, iplite ballr ilnenin boyu, gember 9ekli, g0vde yaprsr ve l/l resmi bulunmaldr. tlrttniin seri numarasr, tiretim ve son kullanma tarihi, sterilizasyon gekli belirtilmiq olmahdr. ameliyat srasnda tlrtlnlerin kantmamasl igin beher poget {lzerinde olan bilgilerin tamaml i9 markada da yer almahdr.bilgileri olmayan firmalarrn bu kalemleri ihale drgr brakrlacaktn.urthlerin ameliyat ortamrnda kangmamasr igin birim potet tlzerinde yer alan bilgilerin tamamr i9 makarada da yer almahdr. 9. Her kutu uzerinde barkod bulunmahdrr. 10. tjrtln Etilen Oksit ile steril edilmiq olmah, her bir kutu ve i9 ambalajr uzerinde belirtilmig oknahdr. 1t. Urun 7/0 Ebatlannda olnah ve tamamr gift ilpeli olrnahdrr. 12. Urtnun miadr en az 5 y olup, teslim tarihinden itibaren en az 4 yrl si[eli kullanrm dmro kalnahdr.daha hsa miadh olaa ttrtlnler ihale d$l brak acaktlr. 13. Fima ISO 9001 velveya ISO:13485, tldln CE ve TSE belgesine sahip olnahdr. 14. Belgeler noter tastikli olmahdr. 15. istenen miktarda numune sallanmalt, numuneler denenmeli ve sonuca gdre uygunluk ahnmahdr. Uygun olmayan llrllnler ihale drgr brakrlacaktrr. 16. Firmalar teklifleri ile beraber garanti belgesi vermelidir. 18. Urthtln T.C. ilag ve Trbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasr'nda (TITUBB) Sagl* BakanlGl tarafindan onayh oldupuna dair belgeyi veya tasdikli suretini teklif dosvalan ile birlikte vereceklerdir.

4 0sPocAE.E TROIGR 1G15i/tvl Dispsable Olmahdr. Endoskopik ameliyatlarla kullanma uygun olmahdr. Tmkar sistemi, obtiiatdr ve kanalden olugmahdr. Bu sistemdd bpak kannle her ydnden ohtank kullanm imkan saglamahdtr. Trckar, 5 mm den 15 mm Fpna kadar olan el aletle nin gagigine eksta bir konvettor ihtiyeg duymaksen kullanlabilnelidir. Trokann uzunlugu 100 mm olmahdr. Tmkar kanulrln0n ig ksmrnda gaz kagalm engelleye@k flap valf sistemi olmahdr. Tmkada bulunan ag yollu vana sistemi htzh desaflasyon olane veren ve batn icindeki direw olarak gelmesini engelleyen mekanizmat/a sahip olmaldr. Doku yaralanmasm dnlemek igin tokann ucunda hrzh harcket edebilen Fetraf emn/et md@nizmas olmahdn Trckar avug iprisinde s*rlank emnyet mekanizmas amive edilehlmeli ve bu mekanizma obhiatcir Azerindeki kma renkli indikataden takip dilebilmelidir. Fasya defelini anlemek igin trckann batna gii? uyguladrgr dandame hareketinden MCmsz olaak btpk sabit kalmahdn Tmkar kan A adiogallk Fkimleri ekilemeywk dzellime olmahdr. Stedl paketininin ig*iside &12 mm ada Ani bulunmahdr. Steil pakefli malzeme en az 5 y muadh olmahdr. ISO, TUV, CE, FDA giu uluslamras sbndaftlardan en az birine sahip olmahdn Oretici frrma teklif edilen matzemeye yaz otarak garanti vermetidir. Malz meyi bklif eden fima disaibatdd0k veya yekili sancr belgesini ihaz etnetidir.

5 1. Tek kullanrmhk olmahdrr. 2. Buhar gegigini kontrol etmek igin (100 adet altta 100 adet Ustte) kagrt bariyerlere sahip olmahdrr. 3. Medikal ka!rt ile sarrlr olmahdrr. 4. Ka![ bariyerlerin tam ortasrnda otoklavlardaki buhar gegig ve hava kagaklarrnr,problemleri tespit etmek igin film kapl 6zel indikator baskrh tesr kartr olmahdrr. 5. Indikatdr ( renk deligtiren ) murekkep su bazh olmahdrr. 6. Ebatlan eni 11 cm, boyu 11 cm derinlik 2,50 cm olmahdrr. 7. Otoklavlardaki seri kullanrma baglamadan 0nce Bowie-Dick programrnda kullanrma uygun olup problemleri tespit edebilmelidir. 8. lglem indikatdru Medikal Wrap Kalrda sarrk olan otoklav bandrnrn Uzerinde olmald rr. 9. Uzerinde son kullanma tarihi,iiretim tarihi,lot numarast ve iireticinin ismi olmahdrr. 10.EN Class (2+ 4) standartlarrna uygun olmalrdrr. 11.lSO 9001:2000 belgesine haiz olmalrdrr. 12.lSO belgesine haiz olmaltdrr.

T.C. SAdLIK BAKANLIEI TiJRKiYE KAMU HASTANELERi BiR[idi BATMAN 86LCE DEVLET HASTANESi

T.C. SAdLIK BAKANLIEI TiJRKiYE KAMU HASTANELERi BiR[idi BATMAN 86LCE DEVLET HASTANESi :f't T.C. SAdLIK BAKANLIEI TiJRKiYE KAMU HASTANELERi BiR[idi BATMAN 86LCE DEVLET HASTANESi Sayr : B. 10.4.1SM.4.72.00.20/ Konu : ]'eklif'e llavet Sa] In : Kufunlunruzun ihtiyacr olan AMELiYATHANE( Ilgilendiginiz

Detaylı

r.ffii inrivlc LisrEsi i.iii.j iti*tinin de bildirilmesini arlrica ederim' i Fiyat i ^saimln sol-cn DEVLET HASTANESI i Birim i ToPlam FiYat

r.ffii inrivlc LisrEsi i.iii.j iti*tinin de bildirilmesini arlrica ederim' i Fiyat i ^saimln sol-cn DEVLET HASTANESI i Birim i ToPlam FiYat T.C. SACLIK BAKANLIdI. TURKiYE KAMU HASTANELERi Bllll9l ^saimln sol-cn DEVLET HASTANESI Sayr : B.l0.4.ISM.4'72'00'20l Konu: Teklife Davet Saytn : Kurumumuzun ihtiyacr olan AMELiyATHANE GENEL cer.uroloji

Detaylı

T.C. SACLIKBAKANLIdI TURKiYE KAMU HASTANELERI BiRLiGi BATMAN BOLGE DEvLET Ha.sTaJ,{Tsi. inrivlq LisrDSi

T.C. SACLIKBAKANLIdI TURKiYE KAMU HASTANELERI BiRLiGi BATMAN BOLGE DEvLET Ha.sTaJ,{Tsi. inrivlq LisrDSi T.C. SACLIKBAKANLIdI TURKiYE KAMU HASTANELERI BiRLiGi BATMAN BOLGE DEvLET Ha.sTaJ,{Tsi Sayr : 8.10.4.1SM.4.72.00.20/... Konu : Teklife Davet 03.11.2014 Sayrn :... Kurumumuzun ihtiyacr olan Nehiyet HASAN

Detaylı

Srra. : Tiim Kalemlere Teklif verilmesi Zorunludur. ihriyac LisTESi. Sayl ; B. 10.4.tSM.4.72.00.20t Konu : Teklife Davet

Srra. : Tiim Kalemlere Teklif verilmesi Zorunludur. ihriyac LisTESi. Sayl ; B. 10.4.tSM.4.72.00.20t Konu : Teklife Davet T.C. SAELIK BAKANLIEI TURKiYE KAMU HASTANELERi BiRLiEi BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESi Sayl ; B. 10.4.tSM.4.72.00.20t Konu : Teklife Davet Sayrn :... Kurumumuzun ihtiyacr olan BiYOKiMYA igin MALZ.ALIMI isi

Detaylı

""r*,t,"rtr,"t",eklif mektuplarl uzerine mutlaka yazllmasr gerekmektedir' :iffiff;lh

r*,t,rtr,t,eklif mektuplarl uzerine mutlaka yazllmasr gerekmektedir' :iffiff;lh T.C. SAELIK BAKANLICI BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESi SATINALMA KOMiSYON BA$KANLIE I Sayr : B.r0.4.rsM.4.72.00.20/ Is I t-* Konu : Teklife Davet 10.08.2011 Sayrn :... Kurumumuzun ihtiyacr olan Ameliyathaneye

Detaylı

l:nopr 5 i B POLAR CUP ADET

l:nopr 5 i B POLAR CUP ADET T.C. SAdLIK BAKANLIdI TtrRKiyE KAMU HASTANELERI BiRLidi BATMAN solco DEVLET HmrnNpsi Sayr : B.10.4.1SM.4.72.00.20/... Konu : Teklife Davet 14.10.2014 Saytn :... Kurumumuzun ihtiyacr olan Hasan KILICASLAN

Detaylı

T.C. SAdLIK BAKANLIEI BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESi SATINALMA KOMiSYON BASKANLICI. ihriyac LisrEsi. Fiyat 6/0 Polyprolen keskin l3 rnm l/2 100 ADDT

T.C. SAdLIK BAKANLIEI BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESi SATINALMA KOMiSYON BASKANLICI. ihriyac LisrEsi. Fiyat 6/0 Polyprolen keskin l3 rnm l/2 100 ADDT T.C. SAdLIK BAKANLIEI BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESi SATINALMA KOMiSYON BASKANLICI Sayr :8.r0-4.lSM.4.72.00.20t dfq\ Konu : Teklife Davet 08.08.2011 Sayrn :... Kurumumuzun ihtiyacr olan Ameliyathaneye 6

Detaylı

Srra Mal / Hizmet Adr Miktarl Birimi Markast Birim. I Pankreatik Stent 30 ADEl'

Srra Mal / Hizmet Adr Miktarl Birimi Markast Birim. I Pankreatik Stent 30 ADEl' T.C. SAELIK BAKANLIdI TURKiYE KAMU HASTANELERi BiRLie i BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESi Say r : B. l0.4.lsm.4.'72.00.201... Konu :Teklif'e Davet 23.10.2015 \.1\rtl :...,...,,._..,, Kurumunuzun ihtiyacr olan

Detaylı

T.c' SAELKBAKANLIGI TiJRKIYE ii,qn'ru lusrlnslnni ninlidi. icin acil beyin cenahi malzemesi altmt iqi satrn almacakttr.

T.c' SAELKBAKANLIGI TiJRKIYE ii,qn'ru lusrlnslnni ninlidi. icin acil beyin cenahi malzemesi altmt iqi satrn almacakttr. T.c' SAELKBAKANLIGI TiJRKIYE ii,qn'ru lusrlnslnni ninlidi. ;AiMAN ;6LGE DEVLET HASTANESI 12.08.2014 Sayr : B.10.4.ISM.4.72'00'201 "" Konu :Teklife Davet Saytn :...'..' Kurumumuzun ihtiyacr olan Tevfik

Detaylı

: lexlrt utnm tryal-l$rn I anatnl

: lexlrt utnm tryal-l$rn I anatnl T.C. SAELK BAKAI{LIGI BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESI SATINALMA KOMISYON BA$KANLIGI i?.1,, i;lhx'bx;1 " ",,o1!6 Lb u.07.2011 Sayrn : Kurumumuzun ihtiyao olan Uroloji servisi igin anieliyat malzemesi almr

Detaylı

iurivlq LisrESi Slra- Mal / Hizmet Adr i Miktarr

iurivlq LisrESi Slra- Mal / Hizmet Adr i Miktarr T.C. SAGLIK BAKANLICI runxiyn KAMU HASTANELERI BIRLIGI -gainiin n6lcn DEvLET HASTANESI Sayr : B.l0.4.ISM.4 '72'00'201 Konu : Teklife Davet Sayn: Kurumumuzun ihtiyacr olan KEMoTERApi servisi iqin uelz ALIMI

Detaylı

ihtiyac LiSTESi Sayr : B.10.4.ISM.4.72.00.20l Konu : Teklife Davet BA6LANTI APARATI

ihtiyac LiSTESi Sayr : B.10.4.ISM.4.72.00.20l Konu : Teklife Davet BA6LANTI APARATI T.C. SAdLIK BAKANLI6I TURKiYE KAMU HASTANELERi BiRLiEi BATMAN B6LGE DEVLET HASTANESi Sayr : B.10.4.ISM.4.72.00.20l Konu : Teklife Davet Sayrn : Kurumumuzun ihtiyacr olan HASTANENTN MUHTELIF SERVISLERINDE

Detaylı

ffi : Teklif Birim Fiyar-igin Tamamr ihriyac LisrESi Op.Dr.Ciineyit c0neg Bashekim Yardrmcrsr

ffi : Teklif Birim Fiyar-igin Tamamr ihriyac LisrESi Op.Dr.Ciineyit c0neg Bashekim Yardrmcrsr ffi T.C. sae LrK BAKANL GI BATMAN BOLGE DEVLET HASTANEsi SATTNALMA KoMisyoN BA$KANLtdr -j 05.08.2011 Sayrn:. Kurumumuzun ihtiyacr olan On iki Ayhk Qevre Yonetimi Ve Danrgmanhk Hizmeti Ahmr igi satrn altnacaktlr.

Detaylı

ALl. : Tiim Kalemlere Teklif verilmesi Zorunludur. ihtiyac LiSTESi. Sayf : B.10.4.1SM.4.'72.00.20/ Konu : Teklife Davet. Fivat

ALl. : Tiim Kalemlere Teklif verilmesi Zorunludur. ihtiyac LiSTESi. Sayf : B.10.4.1SM.4.'72.00.20/ Konu : Teklife Davet. Fivat T.C. SAcLIK BAKANLIEI TURKIYE KAMU HASTANELERi BiRLiEi BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESi Sayf : B.10.4.1SM.4.'72.00.20/ Konu : Teklife Davet Sayrn :... Kurumumuzun ihtiyacr otan HEMOGRAM REAKTiFI icin TEST

Detaylı

ihtiyac LisTEsi T.C. SAdLIK BAKANLICI BATMAN B6LGE DEVLET IIASTANESi SATINALMA KOMiSYON BASKANLIEI 25.07.201'l

ihtiyac LisTEsi T.C. SAdLIK BAKANLICI BATMAN B6LGE DEVLET IIASTANESi SATINALMA KOMiSYON BASKANLIEI 25.07.201'l T.C. SAdLIK BAKANLICI BATMAN B6LGE DEVLET IIASTANESi SATINALMA KOMiSYON BASKANLIEI 25.07.201'l Dayrn :... Kurumumuzun ihtiyacl olan Hastane iqin trbbi sarf malzeme alrmr i;i satn alrnacaktlr. Ilgilendiginiz

Detaylı

: fiim Kalemlcre fgklifverilmesi Zorunludur

: fiim Kalemlcre fgklifverilmesi Zorunludur T.C. sadlik BAKANL16I T.IRKiYE KAMU HASTANELERi BiRLidi BATMAN BOLCE DEVLET HASTANf,Si Sayr : 8.10.4.1SM.4.72.00.20/ Konu ; Tcklifc Davet Sayrn :... Kurumumuzun ihti)'acr olan GULNAZ AKKOYLN icin KvC MALZ

Detaylı

ihtivac Listesi : l ekil brnm tlyat - lgtn tamaml 28t03D0ll Sayr : B. I 0.4.lSM.0.'rr.00.r0,...2.A. t'- 5 Agz bakm kiti 150 Adet Teklif Bagvuru Yeri

ihtivac Listesi : l ekil brnm tlyat - lgtn tamaml 28t03D0ll Sayr : B. I 0.4.lSM.0.'rr.00.r0,...2.A. t'- 5 Agz bakm kiti 150 Adet Teklif Bagvuru Yeri T,C. SACLIK BAKANLICI BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESi BA$TABiPLiGI Sayr : B. I 0.4.lSM.0.'rr.00.r0,...2.A. t'- 5 28t03D0ll Konu : Teklife Davet Saym:... Tel : Faks : Kurumumuzun ihtiyacr olan (8) kalem Yogun

Detaylı

] i VF,NTR KULER LEED : I ADET

] i VF,NTR KULER LEED : I ADET T.C. SAdLIK BAKANLIEI TURKiYE KAMU HASTANELsni sinl,igi BATMAN solcb DEVLET unsrnxnsi Sayr : ll.l0.4.lsm.4.72.00.201 Konu : Teklife Davet Sayrn : Kurumumuzun ihtiyacr olan SITO LICE iqin KARDIYOLOJI IVIALZ.ALIMI

Detaylı

ihrivlc LisrEsi 2 i ADET

ihrivlc LisrEsi 2 i ADET T.C. SAGLIK BAKANLIdI TURKiYE KAMU HASTANELEni sinligi BATMAN sol.ce DEVLET HnstnNssi Sayr : B. I 0.4.15M.4.72.00.20/ Konu : Teklife Davet Saytn :... Kurumumuzun ihtiyacr olan RADYOLOJI BoLUMU iqin MALZEME

Detaylı

Fax :4882213066 16 TRANSPORT SWAP KURU. SAYI :... KONU : Yakla5rk Maliyet Tespiti. l eklil-tiirii. (cestrll) I5 OKSiDAZ AYIRACI 50 ADET

Fax :4882213066 16 TRANSPORT SWAP KURU. SAYI :... KONU : Yakla5rk Maliyet Tespiti. l eklil-tiirii. (cestrll) I5 OKSiDAZ AYIRACI 50 ADET C T.C. SAELIK BAKANLIEI Batman Bdlge Devlet Hastanesi Batman B6lge Devlet Hastanesi lhale Kodu : 01364 SAYI :... KONU : Yakla5rk Maliyet Tespiti t5.12.2011 )ayrn :,... - Hastanemizin ibtiyaqlanndan a5afrda

Detaylı

Toplam Fivat. Fivat 1 MANTFOLD SET(ANJiOGMFI. Tanrmlayrct Farma ve UBB. S.No Ma! / Hizmet Adt Miktarr Birimi Birim

Toplam Fivat. Fivat 1 MANTFOLD SET(ANJiOGMFI. Tanrmlayrct Farma ve UBB. S.No Ma! / Hizmet Adt Miktarr Birimi Birim T.C. Harran Universitesi Aragtrrma ve Uygulama Hastanesi Srra No: 02729 Konu: Teklif Mektubu iqin Adr: KARDiYoLoJi SERViSi-uelzEIr,tB ALIMI Fiq Kodu : Fiyalar KDV Harig olarak verilmelidir. Mdzemelerin

Detaylı

T.U.R. ORTU SET. Setin ozellikleri asagrdaki gibi olmahdrr. Numunelere gore degerlendirme yaprlacaktrr.

T.U.R. ORTU SET. Setin ozellikleri asagrdaki gibi olmahdrr. Numunelere gore degerlendirme yaprlacaktrr. T.U.R. ORTU SET Setin ozellikleri asagrdaki gibi olmahdrr. 1 ADET T.U.R. ortusu (T.U.R. DRAPE )200-240 CM 1 ADEr DUZ ortu ( DRAPE ) 100.120 CM 1 ADET ALET MASA ortusu PE/NW ( BACK TABLE DRAPE PE/NW ) 150-200CM

Detaylı

rt-rnriyn KAMU HASTANELEni ninligi BATMAN s0lct DEVLET ulsunnsi Fiyat i : Ttim Kalemlere Teklif verilmesi Zorunludur

rt-rnriyn KAMU HASTANELEni ninligi BATMAN s0lct DEVLET ulsunnsi Fiyat i : Ttim Kalemlere Teklif verilmesi Zorunludur T.C. sagltk nlxlnr,rgr rt-rnriyn KAMU HASTANELEni ninligi BATMAN s0lct DEVLET ulsunnsi Sayr : B. I 0.4.15M.4.72.00.201 Konu : Teklife Davet 22.09.2014 Sayrn :................. Kurumumuzun ihtiyacr olan

Detaylı

T.C. SAdLIK BAKANLIGI TiiRKiYE KAMU HAsrAnolnni ninligi BATMAN ndlcn DEvLET HASTANESI. isrivlc LisrEsi. Birimi

T.C. SAdLIK BAKANLIGI TiiRKiYE KAMU HAsrAnolnni ninligi BATMAN ndlcn DEvLET HASTANESI. isrivlc LisrEsi. Birimi T.C. SAdLIK BAKANLIGI TiiRKiYE KAMU HAsrAnolnni ninligi BATMAN ndlcn DEvLET HASTANESI \ayr : 8.10.4.1SM.4.72.00.201 Konu : Teklife Davet 5a-vln Kurumumuzun ihrryacr olan ADEM qinar iein ortopedi MALZ ALIMI

Detaylı

1- Malzeme/hizmet tesliminin \1c

1- Malzeme/hizmet tesliminin \1c T.C. FIRAT UNiVERSITESi HASTANESi 06NER SERMAYE IsLETME BiRIMI ELAzlG TEKLIF ISTEME FORMU Talep Eden Blrim :BlLGl I$LEM KOOROINATORLUGU Ftrat Universitesi Hastanesi ihtiyacr malzeme/hizmet sattn ahnacaktrr.

Detaylı

SAELIK BAKAIIUGT BATMAN BOLGE DEVLET HASTAi\ESI. Sayr : 8.10.4.ISM.4.72.00,20/... Konu : Teklife Davet. I 30 Derece Komea

SAELIK BAKAIIUGT BATMAN BOLGE DEVLET HASTAi\ESI. Sayr : 8.10.4.ISM.4.72.00,20/... Konu : Teklife Davet. I 30 Derece Komea T.C. SAELIK BAKAIIUGT BATMAN BOLGE DEVLET HASTAi\ESI Sayr : 8.10.4.ISM.4.72.00,20/... Konu : Teklife Davet Saym :... Kurumumuzun ihtiyacr olan GOz Servisine Malzeme Ahmr igi sahn almacaktr. Ilgilendifiniz

Detaylı

rexlir isreue FoRMU euzg

rexlir isreue FoRMU euzg lstem No :18073: 15/1501 Talep Eden Blrim :FTR TEDAVI Urulresi T.C. FTRAT Uuivensiresl xnsrenesi o6xen SERMAYE i$uerntte einiml euzg rexlir isreue FoRMU 17.03.2015 Frrat Universitesl Hastanesi ihtiyacr

Detaylı

T.C. SACLIK BAKANLIEI TURKiYE KAMU HASTANELERi BiRLidi BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESI. inrivlq LisrESi

T.C. SACLIK BAKANLIEI TURKiYE KAMU HASTANELERi BiRLidi BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESI. inrivlq LisrESi T.C. SACLIK BAKANLIEI TURKiYE KAMU HASTANELERi BiRLidi BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESI Sayr : B.10.4.1SM4.72.00.20/... Konu : Teklife Davet 20,10.2014 Sayrn :... Kurumumuzun ihtiyacr olan Yusuf GOK igin

Detaylı

Itrfustafolrman. at.ve Uygulama 2130Tescil N

Itrfustafolrman. at.ve Uygulama 2130Tescil N Itrfustafolrman at.ve Uygulama 2130Tescil N KUR;UN ONlUr AsKI ARABASI rnxnir ga.nrnavtnsi I,tor- t1 t- tsl' l3g-t3\ PEzzER sonda TEKNIK 9ARTNAMES 1 Teker teker steril paketlerde bulunacakttr. 2. Paketlerin

Detaylı

T.C. FrRAT Uulvensiresl xasranesi. o6xen SERMAYE lglernlte alnlirl. euzg rexulr lsreme FoRMU. TUTAT.ZETUTE/HIZTUTEI+iSTES+

T.C. FrRAT Uulvensiresl xasranesi. o6xen SERMAYE lglernlte alnlirl. euzg rexulr lsreme FoRMU. TUTAT.ZETUTE/HIZTUTEI+iSTES+ lstem No Talep Eden Blrim :BlLGl I$LEM KooRDINATORLUGU T.C. FrRAT Uulvensiresl xasranesi o6xen SERMAYE lglernlte alnlirl euzg rexulr lsreme FoRMU Frrat Universitesi Hastanesi ihtiyacr malzeme/hizmet satrn

Detaylı

T.C. SAELIK BAKANLIdI. ihtiyac LisrEsi. Fiyet GASTRIK KALIBRASYON I ADET TUPU 36 FRENCH ) DUZ KAPATICI KESiCi. Cenel Toplam(KDV Harig):

T.C. SAELIK BAKANLIdI. ihtiyac LisrEsi. Fiyet GASTRIK KALIBRASYON I ADET TUPU 36 FRENCH ) DUZ KAPATICI KESiCi. Cenel Toplam(KDV Harig): ,ii'c.,. rv + :sv,i '.lii : t T.C. SAELIK BAKANLIdI TiiRKiyE KAMU HASTANELERi BiRLidi BATMAN BdLCE DEVLET HASTANESi Sayr : I1.10.4.1SM.4.72.00.20l Konu: Teklif'c Davgt 5ayrn... Kurumumuzun ihtiyacr olan

Detaylı

T.C. FIRAT Univenslresi xasrauesi o6uen SERMAYE igrcrme einimi. elqz6 rexllp lsrenae FoRMU. MALzEME/Hlzmrr ilsresi

T.C. FIRAT Univenslresi xasrauesi o6uen SERMAYE igrcrme einimi. elqz6 rexllp lsrenae FoRMU. MALzEME/Hlzmrr ilsresi T.C. FIRAT Univenslresi xasrauesi o6uen SERMAYE igrcrme einimi elqz6 rexllp lsrenae FoRMU Frrat Universitesi Hastanesi ihtiyacr malzeme/hizmet safin alrnacaktrr. Fiyat teklif belirtilen tarih ve saatte

Detaylı

"o){a13yfpu. lt Enjektdr (5 Ml'lik siyah uclu) Adet 5000 - 4'\ sayf i u) ., ADANA l!1..i4-.rzor+ Konu : Yakla{rk Maliyet YAKLA$IK MALIYETE ESAS FORM

o){a13yfpu. lt Enjektdr (5 Ml'lik siyah uclu) Adet 5000 - 4'\ sayf i u) ., ADANA l!1..i4-.rzor+ Konu : Yakla{rk Maliyet YAKLA$IK MALIYETE ESAS FORM - 4'\ sayf i u) Konu : Yakla{rk Maliyet T.C. ADANA VALiLIEi Il Saghk Miidurltlu YAKLA$IK MALIYETE ESAS FORM MUEssEsEsiNE., ADANA l!1..i4-.rzor+ Mudtirltgiimtziin ihtiyaq olan a$agrda cinsi, miktan ve dzellikleri

Detaylı

ADANfi:r.ir.iGi Hatk Satl{r Mtrdiirtiigi

ADANfi:r.ir.iGi Hatk Satl{r Mtrdiirtiigi Sayr Konu Yaklagrk Maliyet. ADANfi:r.ir.iGi Hatk Satl{r Mtrdiirtiigi YAKLA$TK MALIYETE ESAS F,ORM ADANA... L... t2013 nntinssnsnsinn Mtidtirliiprimiiztin ihtiyacr olan agaprda cinsi, miktan ve rjzellikleri

Detaylı

Sayr : Konu : Yaklagrk Maliyet.

Sayr : Konu : Yaklagrk Maliyet. Sayr : Konu : Yaklagrk Maliyet. I.C. ADANA VALiLiGi Hatk Sagtrfr Miidtirtiigi YAKLA$IK MALiYETE ESAS FORtr,I ADANA... t... t20t3 MUESSESESiNE Mtidiirltiliimiiziin ihtiyacr olan aga$rda cinsi, miktan ve

Detaylı

diilnis Hastane Yiinl

diilnis Hastane Yiinl T.C. SAELIK BAKANLICI TURKiYE KAMU HASTANELEni ninlici BATMAN ndlce DEvLET HnsrnNpsi Sayr : B. 10.4.15M.4.72.00.20/ Konu : Teklife Davet Sayrn:... Kurumumuzun ihtiyacr olan ndroloii yogun bakrmda kullanrlmak

Detaylı

T.C. SAGLIKBAKANLIGI TURKiYE KAMU HASTANELNNi SiNLiGi BATMAN nolcn DEvLET uesrn'nssi. ihrivlq LisrESi. Fivat i Fivat VVIRICDNO:I i I ADET ADET

T.C. SAGLIKBAKANLIGI TURKiYE KAMU HASTANELNNi SiNLiGi BATMAN nolcn DEvLET uesrn'nssi. ihrivlq LisrESi. Fivat i Fivat VVIRICDNO:I i I ADET ADET T.C. SAGLIKBAKANLIGI TURKiYE KAMU HASTANELNNi SiNLiGi BATMAN nolcn DEvLET uesrn'nssi Sayr : B.l0.4.ISM.4 '72.00.201 Konu : Teklife Davet Sayn: Kurumumuzun ihtiyacr olan MUSTAFA AKSOY iqn KARDiYOLOJi MALZ

Detaylı

TilT i. ADEriii. rft. @ i I taderi ; ; 4 iconrnelzer i,ader i i i STEM. rtlmivn xl*tu HAsTANELEni ninr'igi snrman rdl-ce DEVLET HASTANESI.

TilT i. ADEriii. rft. @ i I taderi ; ; 4 iconrnelzer i,ader i i i STEM. rtlmivn xl*tu HAsTANELEni ninr'igi snrman rdl-ce DEVLET HASTANESI. T.C. SACLIKBAKANLIGI rtlmivn xl*tu HAsTANELEni ninr'igi snrman rdl-ce DEVLET HASTANESI 21.08.2014 Sayr : B.10.4.ISM.4 72.00.20/ Konu : Teklife Davet Saytn :... Kurumumuzun ihtiyacr olan Sevi yalgi igin

Detaylı

T.C. SAGLIK BAKANLIGI. g.ndermenizi, teklifinizde teslimat siiresinin a. ildiilr";;;i;;"4.i,". ( inrivlq LisrESi. Miktan i

T.C. SAGLIK BAKANLIGI. g.ndermenizi, teklifinizde teslimat siiresinin a. ildiilr;;;i;;4.i,. ( inrivlq LisrESi. Miktan i T.C. SAGLIK BAKANLIGI TURKiyE KAMU HASTANELnni ninr,igi BATMAN s6i,cn DEvLET rr.isr,innsi Sayr : B. 10.4.ISM.4.72.00.20/ Konu : Teklife Davet Saym: Kurumumuzun ihtiyacr olan ACiL RONTGEN each sisremi iqin

Detaylı

T.C. SAELIKBAKANLIdI TURKiYE KAMU HASTANELERi BiRLiCi BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESi

T.C. SAELIKBAKANLIdI TURKiYE KAMU HASTANELERi BiRLiCi BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESi T.C. SAELIKBAKANLIdI TURKiYE KAMU HASTANELERi BiRLiCi BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESi Sayr : B. 10.4.ISM.4.72.00.20/ Konu : Teklife Davet 20.01.2015 Sayrn :... Kurumumuzun ihtiyacr olan $emsihan TA$KIRAN

Detaylı

Sayr : B.10.4.1SM.4.72.00.201 Konu : Yaklagrk Maliyet

Sayr : B.10.4.1SM.4.72.00.201 Konu : Yaklagrk Maliyet T.C. SAELIK BAKANLIdI BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESi BASTABiPLIGi Sayr : B.10.4.1SM.4.72.00.201 Konu : Yaklagrk Maliyet 01/04/2011 Sayrn... Idaremizin ihtiyacr olan aqalrda cins ve miktan yanb (14) kalem

Detaylı

$ Teklif mehubunda silinti vs kazrnt yaprlmayecaklrr Son teklil verme tadh ve saalinden sonra gelen teklifler

$ Teklif mehubunda silinti vs kazrnt yaprlmayecaklrr Son teklil verme tadh ve saalinden sonra gelen teklifler lslem No Talep Eden Blrim Flrat ljnlversltesl Hastanesl ihtlyacr malz6mo/hlzmet Batrn ahhacakttr. Fiyat tekllf agagrda bsllrtilon tarih vo saatte Odn6r Sormaye Sattn alma Blrimln blrzat, fak3 veya posta

Detaylı

'-20 oksijen ttipti igin tig boru

'-20 oksijen ttipti igin tig boru T.C. sacllkenkanlldt.. -2'2 ru nrive rirnn u HAsTAN ELER -Biljllgl ' ii-irvrln solcn DEvLET HASTANESI Sayr : B.10.4.ISM'4'72'00'20/ Konu : Teklife Davet Saytn :............. '..' Kurumumuzun ihtiyacr otan

Detaylı

Hastanemizin ihtiyacı olan ve aşağıda listede yazılı malzeme/hizmet satın alınacaktır.

Hastanemizin ihtiyacı olan ve aşağıda listede yazılı malzeme/hizmet satın alınacaktır. T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü Sayı : 161.42.545.930/ 27/11/2015 Konu : Teklif İLGİLİ MAKAMA Hastanemizin ihtiyacı olan ve aşağıda listede yazılı malzeme/hizmet satın

Detaylı

@esi. T.C. Harran Universitesi Tlp Fakiiltesi Aragttrma ve Uygulama Hastanesi. Genel Toplam(KDV Harig): LUER LOK ENJEKToR(N3s)KiLiTLi i6rue eonpr.

@esi. T.C. Harran Universitesi Tlp Fakiiltesi Aragttrma ve Uygulama Hastanesi. Genel Toplam(KDV Harig): LUER LOK ENJEKToR(N3s)KiLiTLi i6rue eonpr. T.C. Harran Universitesi Tlp Fakiiltesi Aragttrma ve Uygulama Hastanesi LUER LOK ENJEKToR(N3s)KiLiTLi i6rue eonpr. Genel Toplam(KDV Harig): @esi Meteoroloji Cad. $ANLIURFA lrtibattetefon:tel.: 0(414) 318

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/07/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2011092 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 0/08/2011 TARİHİ,

Detaylı

.I..(.. SA.;LIK BAKANLIEI TI;RKiyE KAMU HASTANILERI BlR -ie i BATII \\ BOLGf DIVLEI HASTAI'{T:Si. ihrilae LlsrEsi

.I..(.. SA.;LIK BAKANLIEI TI;RKiyE KAMU HASTANILERI BlR -ie i BATII \\ BOLGf DIVLEI HASTAI'{T:Si. ihrilae LlsrEsi .I..(.. SA.;LIK BAKANLIEI TI;RKiyE KAMU HASTANILERI BlR -ie i BATII \\ BOLGf DIVLEI HASTAI'{T:Si Sa)' : B.l0.4.lSN1.l 72 00 201 Konu : lckliic [)arct 09.04.2015 Kurumunruzun ihliyaor olan qocuk Cenahi

Detaylı

'-"$$&$j. AGrzLrK ENDosKopiK (BiTE BLocK) TEKNiK gartnamesi

'-$$&$j. AGrzLrK ENDosKopiK (BiTE BLocK) TEKNiK gartnamesi AGrzLrK ENDosKopiK (BiTE BLocK) TEKNiK gartnamesi Disposable ve esnek yaprda olmahdtr. Lateks ieermemelidir. Aqrzhk arkadan lastik baglamah olmast laztm. Agrzda sabitleyebilinmesini saglamak igin lastik

Detaylı

g:t;tt,k utd;til" Tebtiginde yer alan trbbi matzemeler igin sut kodu, Tebli$de yer almayan malzeme olmast

g:t;tt,k utd;til Tebtiginde yer alan trbbi matzemeler igin sut kodu, Tebli$de yer almayan malzeme olmast lstem No Talep Eden Blrim : 13543: 1413010 : BILGI I$LEM KooRDINATORLUGU T.C. FIRAT urivensiresi xesraruesl DONER SERMAYE lglerue elnlirtl ELAZI6 TEKLIF ISTEME FORMU Frrat Universitesi Hastanesl ihtlyacr

Detaylı

L' inrplant multifleman gekirdek damar r.izerine, multifleman G-g adet yan. 5'Krimpler, dokuya zarar vermeyecek gekirde yumugak hatrara sahip ormarr,

L' inrplant multifleman gekirdek damar r.izerine, multifleman G-g adet yan. 5'Krimpler, dokuya zarar vermeyecek gekirde yumugak hatrara sahip ormarr, ISTERNUM KAPAMA KABLOSU{4'LU PAKET-LERDE) L' inrplant multifleman gekirdek damar r.izerine, multifleman G-g adet yan d:rmarrn sarrlmasrndan orugan gok framanrr yaprda clrmarrdrr 2.-En az t,lmm karrnrrkta

Detaylı

'f.c. ADANA VALiI-iGi it saghk Miidiirln[ii. TEKLiF FORMU. 2 Adet. t0 Adet. l0 Adet

'f.c. ADANA VALiI-iGi it saghk Miidiirln[ii. TEKLiF FORMU. 2 Adet. t0 Adet. l0 Adet (, + :!-'.a-!ar :: il: rli,rir:rill 'f.c. ADANA VALiI-iGi it saghk Miidiirln[ii Sayr: l6182509.sahnalma / 8! Konu: Teklif Formu l.8.t.o.3tzorc TEKLiF FORMU. Mndnrliigiitriize balh idari ve Mali iqler $ube

Detaylı

ihtil'ac LisrEsl UzDr. idris YILDIRIM Hastene Ydneticisi Sayr : B.10.4.1SM.4.72.00.20l Konu : Teklife Davet

ihtil'ac LisrEsl UzDr. idris YILDIRIM Hastene Ydneticisi Sayr : B.10.4.1SM.4.72.00.20l Konu : Teklife Davet T.C. SAELIK BAKANLIEI TLRKIYtr KAMU HASTANELf,Ri BiRLle I BATMA-II BOLGE DEVLET HASTANESI Sayr : B.10.4.1SM.4.72.00.20l Konu : Teklife Davet Sayrn : -,,.,... Kurumumuzun ihtiyacr olan KVC AMELiYA I HANE

Detaylı

T.C SAĞ LIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe Devlet H astanesi PİY A SA A RAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU.

T.C SAĞ LIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe Devlet H astanesi PİY A SA A RAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU. T.C SAĞ LIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe Devlet H astanesi İhale Kodu ; 00104 SAYI : KONU: Teklif Mektubu PİY A SA A RAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU satmaima birimine gönderilmesini

Detaylı

4. Dozallama grrrngasr (1 adet)

4. Dozallama grrrngasr (1 adet) 3'LU MEMBRAN FlLrRAsyoN slsteml TEKNIK 9ARTNAMESI (100 Ml Huni Hacimli) ' Membran filtrasyon sistemi a9a!rdaki malzemelerden olugmahdrr, 1. Ugki Paslanmaz Qelik Manifold (1 adet) 2. Vakum Pompasr (1 adet)

Detaylı

T.C. SACLIK BAKANLIEI BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESI. Miktan ADET ADET ADET ADET ADET. Curel Toplam(KDV Harig):

T.C. SACLIK BAKANLIEI BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESI. Miktan ADET ADET ADET ADET ADET. Curel Toplam(KDV Harig): Sayr : 8.10.4 ISM 4.72.00 20/ Knu : Tklife Davet 377 T.C. SACLIK BAKANLIEI BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESI 5,lir'rliM,c' rruisyn BASKANLIGI 06.05.2011 Sayrn: Kurumumuzun ihtiyacl lan Kalit takdirde K.D.V.

Detaylı

/0420t1. Ihtiyag Listesi. Sayr : B. 10.4.ISM.+.tz.oo.zot..ZE;fl. fg.-tr-.aain ecen. Teklif Birim Fiyat - igin tamamr

/0420t1. Ihtiyag Listesi. Sayr : B. 10.4.ISM.+.tz.oo.zot..ZE;fl. fg.-tr-.aain ecen. Teklif Birim Fiyat - igin tamamr T.C. SAGLIK BAKANLIcI BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESi BA$TABiPLiEI Sayr : B. 10.4.ISM.+.tz.oo.zot..ZE;fl /0420t1 Konu : Teklife Davet sayln:,... Tel : Faks : Kurumumuzun ihtiyacr olan (7) kalem Noroloji

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU İLGİLİ FİRMALARA

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU İLGİLİ FİRMALARA Tarih ve Sayı: 11/07/2017-E.10727 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BELC3JBRL* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Diş Üniti kolu ve aspiratör ucu alımı hk. TEKLİF MEKTUBU

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 14/09/2017-E.14203 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BENF43D8S* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği Fakültesi

Detaylı

(s,) t"l Ruptiy" Mukin".i ( Z,-bu ) (TL) (TL) .!k.. r.l!.. rzoq

(s,) tl Ruptiy Mukin.i ( Z,-bu ) (TL) (TL) .!k.. r.l!.. rzoq t (s,) i {;.!i.r(.iirk E.ij('::r,i.(i! Sayr : 77090304. Satmalma / $1 ( Konu: Teklif Formu T.C. ADANA VALiLiGi Il Saghk Miidrirltifri.!k.. r.l!.. rzoq TEKLIF FORMU Miidtirliiliimiiz ve Mr.idiirliigiimiize

Detaylı

BRANIJL(SARI-MAVi ) GENEL HUKUMLER. Tunceli Halk Sapihfr Miidiirliigii 2013 Yrhna Ait 11 I(alem Trbbi Sarf Malzeme Teknik $artnalmesidir.

BRANIJL(SARI-MAVi ) GENEL HUKUMLER. Tunceli Halk Sapihfr Miidiirliigii 2013 Yrhna Ait 11 I(alem Trbbi Sarf Malzeme Teknik $artnalmesidir. Tunceli Halk Sapihfr Miidiirliigii 2013 Yrhna Ait 11 I(alem Trbbi Sarf Malzeme Teknik $artnalmesidir. GENEL HUKUMLER l-)listedeki malzemelerin ttimtinde 'f.c. Safhk Bakanh[r ruhsatr veya onayr veyahut

Detaylı

S Teklif mektubunda silinti ve kazrntr yaprlmayacakrr. Son teklif verme tarih ve saatinden sonra gelen teklifler

S Teklif mektubunda silinti ve kazrntr yaprlmayacakrr. Son teklif verme tarih ve saatinden sonra gelen teklifler T.C. FIRAT UN VERS TESI HASTANES DONER SERMAYE i9letme BlRiMi ELAZIG TEKLIF STEME FORMU lstem No i33353 1711475 Talep Eden Blrim : gocuk(yenidogan) yogunbaktm UNITESI Flrat Unlversltesl Hastanesl lhtlyacr

Detaylı

5 sayfadan olugmaktadr.

5 sayfadan olugmaktadr. ANKARATINiVERSITESI ELEI(TRON HIZLAI\DIRICISI VE LAZER TESISI (IARLA) " HAFIF YUK TA$IMA ijnitesi" TEKNIK $ARTNAMESI Proje No: 2006K-120470 Teknik $artname Numarasr: TARLA-2O1sTSDNOII Bu teknik dzellik

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 0/06/015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 015357 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/06/015 TARİHİ, SAAT

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 19/12/2017-E.20052 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEKR4NKBC* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği Fakültesi

Detaylı

lil ,ol lj I tl J:J ,r"i *_l "r;$-".il"qt " " l*j l ..l,'l Fax :04144113016 i*---j -:l -t Fax

lil ,ol lj I tl J:J ,ri *_l r;$-.ilqt   l*j l ..l,'l Fax :04144113016 i*---j -:l -t Fax T.C. SAGLIKBAKANLIGI runrivn KAMU IrAsrANELnnl rununnu AKQAKALD DEVLET nasrennsi ihale Kodu : 00133 28.10.2015 SAYI : KONU : Yaklagrk MaliYet TesPiti SAYIN Hastanemizin ihtiyaglalndan agasrda cinsi ve

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA) Tarih ve Sayı: 18/03/2019-E.4119 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE8VBZTC3* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Malzeme Alımı Hk. TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

Detaylı

@aizemeninteslimedilmemesidurumundaidaretaraflndankanungere0ijlgiiimercilere

@aizemeninteslimedilmemesidurumundaidaretaraflndankanungere0ijlgiiimercilere T'C. FIRAT UNiVERSiTESi HASTANES D6NER SERMAYE iglerme BiRiMi ELAZIG TEKL F STEME FORMU lstem No Talep Eden Blrim : QOCUKC/ENIDOGAN) YOGUNBAKIM UNITESI Ftrat Universitesl Hastanesi ihtlyacr malzeme/hizmet

Detaylı

r\ t. t0.4.tsm.4.72 00.20l

r\ t. t0.4.tsm.4.72 00.20l T.C. SACLIK BAKANLIGI TI RKI} f KAM( HASTAIIELERi BiRLIGI BATVA\ BOLCE DE\ LET H{STA\ESi r\ t. t0.4.tsm.4.72 00.20l rr, I.tlife Daver 06.01.2015 Kurumumuzun ihtiyact olan ir \ hariq tiyat tcklifinizi en

Detaylı

TÜRK KIZILAYI FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEKNİK TANIMLAR... 2 2. TEDARİK EDİLECEK FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 2 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Uygulama ve Araştırma Hastanesi

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Uygulama ve Araştırma Hastanesi TEKLİFLERDE MARKA VE UBB KODU BELİRTİLMELİDİ Bu Teknik Şartname ile birlikte aşağıdaki malzeme(ler) alınacaktır. 23002000 OYNAR BASLIKLI LINEER STAPLER (30- MM) 23004000 DAIRESEL STAPLER 21 23008000 PURSE

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU TCDD 3.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Alsancak/İZMİR

DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU TCDD 3.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Alsancak/İZMİR DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU TCDD 3.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Alsancak/İZMİR Teklif Sahibinin Adı Soyadı/Ticaret Ünvanı : Açık Tebligat Adresi : Bağlı Bulunduğu Vergi Dairesi

Detaylı

T.C. Har',r,, i,'l,iersitesi Trp Fakfiltesi Aragttrba ve Uygulama Hastanesi. l.^..\ rc'.cq. Toplam. Genel Toplam(KDV

T.C. Har',r,, i,'l,iersitesi Trp Fakfiltesi Aragttrba ve Uygulama Hastanesi. l.^..\ rc'.cq. Toplam. Genel Toplam(KDV T.C. Har',r,, i,'l,iersitesi Trp Fakfiltesi Aragttrba ve Uygulama Hastanesi l.^..\ rc'.cq Toplam Genel Toplam(KDV idare No : 63760.38.32.00.01.330 idare Adr : Han'an Universitesi Ara$hrma ve Uygulama Hastanesi

Detaylı

9-*"1. '{.rd.\r.^.\l' d' (N;lnlLfr1. DiJiTAt KUMPAS TEKNIK 9ARTNAMESi. 4. Derinlik 6lgebilme dzellili olmahdrr. 2. Hassasiyet : 0,01 mm.

9-*1. '{.rd.\r.^.\l' d' (N;lnlLfr1. DiJiTAt KUMPAS TEKNIK 9ARTNAMESi. 4. Derinlik 6lgebilme dzellili olmahdrr. 2. Hassasiyet : 0,01 mm. DiJiTAt KUMPAS TEKNIK 9ARTNAMESi 1. 0-150 mm arahgrnr 6lgebilmelidir. 2. Hassasiyet : 0,01 mm. 3. Dijital giistergeye sahip olmahdrr. 4. Derinlik 6lgebilme dzellili olmahdrr 5. Pilleri beraberinde olmaldrr

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 10/04/2018-E.18945 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı *BELM4FHUF* Sayı :49364569-809.01/ Konu

Detaylı

iuriv,rq LisrEsi Fiyat ; Sayr : B.10.4.1SM.4.72.00.20/ Konu : Teklif-e Davet

iuriv,rq LisrEsi Fiyat ; Sayr : B.10.4.1SM.4.72.00.20/ Konu : Teklif-e Davet T.C. SAGLIK BAKANLIdI TURKiYE KAMU HASTANELEni ninlici BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESi Sayr : B.10.4.1SM.4.72.00.20/ Konu : Teklif-e Davet Saytn :... Kurumumuzun ihliyacr olan KURULtJMI.J i$ i;i satrn ahnacakitr.

Detaylı

Acrk teblieat adresi. Telefon ve Faks numarasl. Not:

Acrk teblieat adresi. Telefon ve Faks numarasl. Not: Acrk teblieat adresi Telefon ve Faks numarasl Not: Srra No Mal Kaleminin Adr ve Krsa Agrklamasr Miktarr Tutarr (Para birirni,t belirtilerek) Toplam Tutar (K.D.V Haric) *Tabloya gerektiti kadar satrr eklenecektir.

Detaylı

.. SAdLIK BAKANLIGI. 'l elefon : 0488 221 3065-66 Frx : 0468 221 30 68 E-posta : batmandhss@saglikgov.tr

.. SAdLIK BAKANLIGI. 'l elefon : 0488 221 3065-66 Frx : 0468 221 30 68 E-posta : batmandhss@saglikgov.tr T.C... SAdLIK BAKANLIGI 'TURKIYE KAMU HASTANELERI BiRLiCI BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESi Sayr : B.10.4.1SM.4.72.00.20l Konu : Teklile Davet Jayrn :..,...,,.,... Kurumumuzun ihtivacr olan KAMiLE CUNE$ icln

Detaylı

I' I. Tanrmlayrcr Firma ve UBB. AMELiYATHANE - MALZEME ALIMI. Teklif Tarihi: SAAT 12:00

I' I. Tanrmlayrcr Firma ve UBB. AMELiYATHANE - MALZEME ALIMI. Teklif Tarihi: SAAT 12:00 T.C. Harran Universitesi Araqtlrma ve Uygulama Hastanesi AMELiYATHANE - MALZEME ALM fiyatrnr agan telilifler de[erlendirme dlgr brrakrlacaktrr. 0demeler muayene kabul sonrast l-3 Ay arasrndadrr- Tarafindan

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/03/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20162127 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 29/03/2016 TARİHİ,

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA) Tarih ve Sayı: 19/10/2018-E.15622 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE5U4YANB* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Tıbbi malzeme alımı hk. TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

Detaylı

:r"ffi. irti:4lld_y'jl lae * M0dilrlitg0 Mustafa Kemal pasa Burvan yiiregir / ADANA. ...TL'dir

:rffi. irti:4lld_y'jl lae * M0dilrlitg0 Mustafa Kemal pasa Burvan yiiregir / ADANA. ...TL'dir Sayl Konu :r"ffi T.C. ADANA VALILI6I llsaglrk M0d0rl0d0 TEKLIF FORMU Mud0rl0gUm0ziin ihtryacl olan asaeda cinsi, miktan rc dzellikleri belinilen ( 15 ) kalem maeeme 4734 sayrh y,amu lhaie Kanunun 22.maddesr

Detaylı

11-Firmataraftndansiparisediletaraftndankanun

11-Firmataraftndansiparisediletaraftndankanun istem No Talep Eden Birim Ftrat Universitesi Hastanesi ihtiyacr malzeme/hizmet satrn alrnacaktrr. Fiyat teklif agagrda belirtilen tarih ve saatte D6ner Sermaye Satrn alma Birimine bizzat, faks veya posta

Detaylı

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU izmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU izmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU izmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Tel: 452 52 52 - Fax: 487 31 27 İhale No İlgili Birim İşin Adı 2015/164 AMELİYATHANE

Detaylı

., ril yefl : Batman Bctlge Devlet Hastanesi

., ril yefl : Batman Bctlge Devlet Hastanesi T.C. SACLIK BAI(ANLIEI TIJRKIYE KAMU HASTANILERi BiRLiEi BATMAN BOLGE Df,VLf,T HASTANESi!.r\r : 8.10.4.1SM.4.72.00.20/ L., rr Lr l'eklife Davet Kurumumu/un rhlilacr olan SALIH A 1,.r,. ll\,ar teklifinizi

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. TEKLİF MEKTUBU İlgili Firmalara

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. TEKLİF MEKTUBU İlgili Firmalara Tarih ve Sayı: 13/03/2018-E.4193 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE5N4E710* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Malzeme Alımı Hk. TEKLİF MEKTUBU İlgili Firmalara Diş Hekimliği

Detaylı

T.C. SAELIK BAKAIiLIEI TfrRKiyE KAMU HASTANELERi BiRLiei BATJ\IAN BOLGE Df,VLET HASTANf,SI. ihtiyac r,istisi

T.C. SAELIK BAKAIiLIEI TfrRKiyE KAMU HASTANELERi BiRLiei BATJ\IAN BOLGE Df,VLET HASTANf,SI. ihtiyac r,istisi T.C. SAELIK BAKAIiLIEI TfrRKiyE KAMU HASTANELERi BiRLiei BATJ\IAN BOLGE Df,VLET HASTANf,SI Satr B l0 4 ISM 4 7? 00.20/ Konu : Tcklite Ddvet 10.03.2015 Kun,,nurn'rzun rl,liljcr.lan Yrldrz IIARAN rq'n onope'lr

Detaylı

HAcETTEPE u ru ivrnsiresi

HAcETTEPE u ru ivrnsiresi HAcETTEPE u ru ivrnsiresi airiust ARA$TtRMA pno.lerrni roonoirunsyon einin/ l 06800 Beytr:pe-Ankara (0312)297 61 116 Faks: (0312)297 65 42 :(0312)297 61 33 (0312)297 61 36 E-a$ :www. rcsearch,hacettepe,edu,tr

Detaylı

ji:l :_l , 4ptt I Genel I Toplaqi I TARTI " --. LARENGESKOPSETI _l oi l' l I Fax :04144113016 I Firma Yetkilisi 4_. I

ji:l :_l , 4ptt I Genel I Toplaqi I TARTI  --. LARENGESKOPSETI _l oi l' l I Fax :04144113016 I Firma Yetkilisi 4_. I T.C. SAGLKBAKANLd Tt]RKiYE KAMU HASTANELER KURUMU AKQAKALE DEVLET H.tsrnNnsi ihale Kodu : 00139 SAY : KONU : Yaklagrk Maliyet Tespiti 28.t0.2015! i r l' l SAYN Hastanemizin ihtiyaglarrndan agaprda cinsi

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAN IŞINLAMA ETİKETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAN IŞINLAMA ETİKETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAN IŞINLAMA ETİKETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER MADDE 1 TEDARİK EDİLECEK KAN IŞINLAMA ETİKETLERİNİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ 3 MADDE 2 İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 14/09/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20184942 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 18/09/2018 TARİHİ,

Detaylı

-izou HALl,kauguk esaslt

-izou HALl,kauguk esaslt TEKN K SARTNA -izou HALl,kauguk esaslt kahnlrklarda 50.000 volta lzeme olmialrdrr.elektrik 100 koruma sa[layrcr,gegitli koruma

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185577 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. 18/10/2018 SAAT 17:00 E KADAR EN SON

Detaylı

Konu. HAcETTEPE U ru ivensiresi sir-iftrsrl ARA$Tt RMA pno,l r unl roono i rursvon BiRiM i. Sayr :

Konu. HAcETTEPE U ru ivensiresi sir-iftrsrl ARA$Tt RMA pno,l r unl roono i rursvon BiRiM i. Sayr : HAcETTEPE U ru ivensiresi sir-iftrsrl ARA$Tt RMA pno,l r unl roono i rursvon BiRiM i 06800 Beytepe-Ankara Telefon : (0312)297 61 33 (0312)297 61 36 Faks: (0312)297 65 42 Proje lglem Telefon :( 03121297

Detaylı

iil ****1",'ffiiuv]#ri,*ri?;H#:i*[";i.::::"" li'"',ffi trlm::f','l:,1i#i',tl;iil:l'it:11"1"'i'ji,l;;;' *;'elerrendirmeve

iil ****1,'ffiiuv]#ri,*ri?;H#:i*[;i.:::: li'',ffi trlm::f','l:,1i#i',tl;iil:l'it:111'i'ji,l;;;' *;'elerrendirmeve T.C. SACLIK BAKANLIeI TURKIYE KAMU HASTANELERi BiRLiEi BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESi Sayr : B. f 0.4.1SM.4.72.00.20/ Konu : Teklife Davet Sayrn:. Kurumumuzun ihtiyacr olan TROPONiN I, BETA HCC/HCG Ilgilerdiginiz

Detaylı

*** Ürün görseli ektedir. Fakültemiz de Numuneleri yerinde görebilirsiniz.

*** Ürün görseli ektedir. Fakültemiz de Numuneleri yerinde görebilirsiniz. Tarih ve Sayı: 15/11/2017-E.17991 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BENU4K1E8* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği Fakültesi

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN MERKEZLERİ OTOMATİK LANSET TEKNİK ŞARTNAMESİ. Türk Kızılayı Kan Merkezleri 2016 yılı Otomatik Lanset Teknik Şartnamesi Sayfa 1

TÜRK KIZILAYI KAN MERKEZLERİ OTOMATİK LANSET TEKNİK ŞARTNAMESİ. Türk Kızılayı Kan Merkezleri 2016 yılı Otomatik Lanset Teknik Şartnamesi Sayfa 1 TÜRK KIZILAYI KAN MERKEZLERİ OTOMATİK LANSET TEKNİK ŞARTNAMESİ Türk Kızılayı Kan Merkezleri 2016 yılı Otomatik Lanset Teknik Şartnamesi Sayfa 1 İÇİNDEKİLER MADDE 1 TANIMLAR..... 3 MADDE 2 İHALENİN KONUSU....

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU İLGİLİ FİRMALARA

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU İLGİLİ FİRMALARA Tarih ve Sayı: 12/01/2018-E.628 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE844A3S3* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :2 Numara plak ve kulak çubuğu alımı hk. TEKLİF MEKTUBU İLGİLİ

Detaylı

l' t, (rr) Sayr: 770903M.Satrnatrna I!SS Konu: Yaklattk Maliyet OSrl9rzors YAKLASIK MALIYETE ESAS FORM GenelToplam:

l' t, (rr) Sayr: 770903M.Satrnatrna I!SS Konu: Yaklattk Maliyet OSrl9rzors YAKLASIK MALIYETE ESAS FORM GenelToplam: + l' t, J r:r \'.tr& Rrn.!.i, Sayr: 770903M.Satrnatrna I!SS Konu: Yaklattk Maliyet T.C. ADANA VALILIGi ll sagl* Miidtuliigi OSrl9rzors YAKLASIK MALIYETE ESAS FORM MUESSESEsTNE - Miidnrhignmiize bagd ydnetim

Detaylı

Sut Miktart Birimi. ap+oro: 2 ADET AP4010. ot. Kodu : S.No : Mal / Hizmet Adt. 2sl

Sut Miktart Birimi. ap+oro: 2 ADET AP4010. ot. Kodu : S.No : Mal / Hizmet Adt. 2sl T.C. Harran [Jniversitesi Aragttrma ve Uygulama Hastanesi Srra No: 02756 Konu: Teklif Mektubu iqin Adr: 10. GRUe 8 KALEM ortopedi ve TRVMAToLoJi servisi 22lF MALZEME ALIMI Fiq Kodu : i Fiyalar KDV Harig

Detaylı

SHEEHY PARTİAL OSSICULAR PROSTHESIS (POP) TEKNİK ŞARTNAMESİ 11-56362

SHEEHY PARTİAL OSSICULAR PROSTHESIS (POP) TEKNİK ŞARTNAMESİ 11-56362 SHEEY PARTİAL OSSİCULAR PROSTHESİS 11-12362 1- Polycel başın üstü kemikle kartilaj ya da dokuyla yüz yüze geldiği noktada hidroksilapatit materyal ile kaplı 2- Tamamen kanallı olup, makasla veya bistüri

Detaylı