YPX2016 NEW AGE. 24. Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "YPX2016 NEW AGE. 24. Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı. www.yapex.com"

Transkript

1 YPX2016 NEW AGE Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı

2 Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı KASIM 2016 ANTALYA EXPO CENTER

3 yenileniyor, büyüyor ve daha dinamik hizmetleri ile katılımcılarına yepyeni bir fuar ortamı sunmak için hazırlanıyor da 24. yılını gerçekleştirecek olan YAPEX, bu yıldan itibaren yenilenen ve büyütülen fuar alanı Antalya Expo Center da katılımcı ve ziyaretçilerinin karşısına yepyeni bir fuar yaklaşımı ile çıkıyor. YAPEX Yapı, İnşaat ve Restorasyon Fuarı nın 23 yılda gelmiş olduğu noktada, bazı malzeme grupları ve sergileme içerikleri öne çıkıyor, fuarın önemli ve güçlü bir ürün kategorisini oluşturuyor... Diğer bazı ürün kategorileri, Antalya ve hinterlandı ile bu bölgelerde önem kazanan turizm mimarisi açısından ayrıca önem taşıyor... Ve YAPEX de bu yıldan itibaren bazı ürün grupları da, kendi özgün sektör tanımlamaları ile artık fuarda daha da önemle vurgulanacak, büyütülecek ve profesyonel ziyaretçileri ile buluşturulacak yeni kategorileri oluşturuyor. olarak tanımladığımız bu yeni yaklaşımında ve yeni döneminde, YAPEX Fuarı mızda 8 yeni kategori altında fuarın tüm sergileme, tanıtım ve etkinlikler programını geliştiriyoruz. Broşürümüz kapsamında bu 8 kategoriye ilişkin anlatımlarımızı ve yapacaklarımızı özetle inceleyeceksiniz. YAPEX in yeni döneminde, fuar alanımız Antalya Expo Center ın büyütülerek yenilenmiş ve altyapısı geliştirilmiş yepyeni salonlarında farklı bir YAPEX bulacaksınız. I Yapı VE Malzeme I Restorasyon I AHŞAP I DOĞALTAŞ I İçmİmarİ & Dekorasyon I Mİmarİ Aydınlatma I Makİna & Ekİpman I Enerji & Tesisat Değerli Kuruluşunuzu ve nitelikli ürünlerinizi, YAPEX in yenilenen konseptinde ve büyüyen Antalya Expo Center alanlarında, kendi ana kategoriniz kapsamında fuarımızın profesyonel ziyaretçi kitlesi ile buluşturmaya, yeni dönem projelerinde yer almaya davet ediyoruz. YAPEX FUARLARI ORGANİZASYON KOMİTESİ

4 YAPEX 2016 ile yepyeni sunum ve etkinliklere sahne olacak YAPEX Fuarında tüm yapı ve inşaat faaliyetleri 8 ana kategoride profesyonel fuar izleyicilerinin ve projecilerin karşısına çıkacak. Fuar öncesi ve fuar esnasındaki tüm duyurular, tanıtım çalışmaları, ziyaretçi grupları, dokümanter ve yayın hizmetleri ile YAPEX organizasyonu bu 8 ana kategoriye odaklanılarak gerçekleşecek: 08 Enerjİ & Tesİsat Elektro & Mekanik İklimlendirme Enerji Sistemleri 01 Yapı & Malzeme Yapı-İnşaat Ürünleri Kaba Yapı Malzemeleri İnce Yapı Malzemeleri Bitirme Malzemeleri 07 Makİna-Ekİpman İş Makinaları İnşaat Makinaları Taşıma-Kaldırma Asansörler ypx Restorasyon Koruma Projeleri Restorasyon Ürünleri Renovasyon Ürünleri 06 Mİmarİ Aydınlatma Aydınlatma Sistemleri Armatürler Neleri Kapsıyor? 03 A h ş a p Yapısal Ahşap Prefabrikasyon İşlenmiş Ahşap Ürünler İçmİmarİ & Dekorasyon Mobilya Aksesuar Contract Ürünler Doğaltaş Mermer-Granit Ebadlı Ürünler Dekoratif Taşlar YAPEX yalnızca klasik bir yapı malzemesi fuarı değil. Aynı zamanda bir mekan yaratımı ve yaşam alanları fuarı. Bu bakış açısı ile kapsamında bulundurduğu; temel yapı malzeme ve ürünlerinden koruma-restorasyon kültürü ve uygulamalarına, doğal yapı malzemelerinden teknolojik inovasyona, iç ve dış mekan tasarımından mimari fonksiyon çözümlerine, her tür mekansal ortamın gereksindiği donanıma kadar son derece geniş bir spektrumda yapı ve yaşam alanları kültürü, tasarımı ve çözümleri fuarıdır.

5 YAPEX de YAPI VE MALZEME Önümüzdeki 5 yıllık süreçte en az konutun ve ticari yapının inşa edileceği Antalya da, çevre hinterlandı ile de geniş bir yapı malzemeleri pazarı bulunuyor. Yapex Havzası olarak tanımladığımız bu geniş etki alanında bulunan tüm yatırım ve projelere YAPEX ile ulaşmak mümkün. Yapıların tüm fonksiyonları için ürünleri kapsayan altyapıdan bitirme malzemelerine kadar tüm ürün seçeneklerini ziyaretçilerine sunuyor: Kaba YapI Malzemelerİ Strüktürel YapI ElemanlarI Prefabrİk Ürünler Cephe ve Duvar Malzemelerİ Döşeme ve Zemİn Malzemelerİ ÇatI ve Tavan Malzemelerİ İnce YapI Malzemelerİ YalItIm Malzemelerİ YapI Kİmyasalları KapIlar & Pencereler Bİtİrme Malzemelerİ YapI Donatıları Çevre ve Rekreasyon Ürünlerİ YAPEX 2016, tüm ziyaretçi potansiyeline, fuarda sergilenecek malzeme çeşitliliğini, inovasyonları, ürün alternatiflerini fuar öncesi etkin biçimde duyurmakta.

6 YAPEX de KORUMA VE RESTORASYON Tarihi Kentler Birliği Belediyelerinin kentsel ve yapısal koruma-restorasyon projeleri ile standlı katılımcı oldukları, ÇEKÜL Vakfı ile birlikte gerçekleştirilen, YAPEX in bu yıl altıncısını kapsamında bulundurduğu bölümünde tarihi yapı restorasyonları ve koruma projeleri için özel ürün ve uygulamalar sergilenmekte: Yapısal koruma projeleri Restorasyon malzemeleri Renovasyon ürünleri Fonksİyon yenileme YapI güçlendirme malzemeleri Doğal yapı malzeme ve ürünleri salonları her yıl yatırımcı kamu kurumları, belediye yönetimleri ve kadroları ile kentsel koruma-restorasyon birimleri tarafından takip edilmekte; restoratörler, mimarlar, yapı ustaları tarafından da ilgi ile izlenmekte. Projelere restorasyon malzemesi ve uygulama hizmetleri sunan sektör firmaları, proje büroları da yatırımcı ve projeci belediyeler ile YAPEX de temas geliştirmekteler.

7 YAPEX de AHŞAP YAPEX in her yıl daha da büyüyen ve ürün çeşitliliğini artıran bölümünü ahşap mimari ve ürünler standları oluşturuyor. tanımıyla başlıbaşına bir kategori olarak ziyaretçiye sunulan bu bölüm standlarında ahşap bazlı malzemelerden strüktürel elemanlara ve prefabrik yapılara kadar geniş bir ahşap yapı kültürü ve ürün yelpazesi sunuluyor: Yapısal ahşap Strüktürel ahşap elemanlar Ahşap prefabrikasyon İşlenmİş ahşap ürünler Ahşap bazlı peyzaj ve çevre donatıları Tüm Akdeniz bölgesi sahil şeridi ve hinterlandında bulunan turizm tesisleri, villa-konut projeleri, konut ve tesis yatırımcıları, proje bazlı ahşap kullanıcıları standlarında sergilenen ürünler ile buluşmak üzere YAPEX in özel çalışmaları ile saptanıyor ve fuarı izliyorlar.

8 YAPEX de DOĞALTAŞLAR YAPEX in mimari uygulamalarda geniş bir ürün alternatifi sunduğu bölümü de mermerler, granitler ve diğer doğaltaşların sergilendiği. Fuarın bu kategorideki standlarında tüm mimari uygulamalar için ebadlı, dekoratif ve işlenmiş doğal taş ürünler mimarlar ve inşaatçılarla buluşuyor: Mermerler Doğal granitler İşlenmİş doğaltaşlar Ebadlı cephe kaplama ürünleri Zemİn kaplama ürünleri Dekoratİf doğaltaş uygulamaları Doğaltaşların gerek mimari yapı malzemesi olarak cephe ve zeminlerde, gerekse de iç-dış mekanların dekoratif donatıları olarak kullanımları, taş türleri ve çeşitleri standlarında mimarlar ve inşaatçılarla, ayrıca bu ürün grubunun çok önemli kullanıcı kesimi olan turizm tesisleri yatırımcıları ile fuarda buluşuyorlar.

9 YAPEX de İÇ MİMARİ VE DEKORASYON YAPEX, Antalya merkezli olmak üzere Akdeniz bölgesinde yüzlerce büyük ölçekli turizm tesisinin, gerek proje müellifleri gerekse işletmecilerinin her yıl izlediği, iç mekan yatırım ve yenilemeleri için standürün çeşitliliğine başvurduğu bir turizm mimarisi fuarı. kategorisiyle de fuar, mimar ve dekoratörlerin, tesis müteahhitlerinin, otel yatırımcı ve işletmecilerinin iç mekanlar için mutlaka izledikleri ürün yelpazesini kapsıyor: Contract ürünler, otel İç mekan projeleri Mobİlyalar - İç ve dış mekan Mobİlya aksesuarları Dekorasyon ürünleri Mutfak ve banyo mobilyaları Ev tekstili ürünleri Projelİ İçmİmarİ uygulamalar, ürünler Yeni konut alanları ve projelerinin de gündemde olduğu Antalya da konut sahipleri de standlarında sunulan ürünlerin önemli bir alıcı grubunu oluşturuyor ve fuardaki ürün alternatiflerini izliyorlar.

10 YAPEX de MİMARİ AYDINLATMA Fuarda turizm tesislerinin ve modern konut yatırımlarının izlediği önemli bir katılım kategorisi de. Mimari aydınlatmanın tasarım, tesisat, armatür olmak üzere tüm bir sistem olarak yer aldığı bu YAPEX kategorisi için mimar ve içmimarlar, dekoratörler, elektrik mühendisleri, yapı uygulamacıları, tesis işletmecileri, ilgili standlardaki ürünleri ve teknik çözümleri izlemek üzere fuara yönlendiriliyorlar. Aydınlatma sistemleri Armatürler Aydınlatma tesisat ürünleri Led sistemler Tesİs dekoratif aydınlatmaları Açık alan ve peyzaj aydınlatmaları ürün grubu katılımcıları için fuar rganizasyonu tarafından; turizm tesisleri, elektrik mühendisleri, aydınlatma projecileri ve uygulamacıları, lüks konut yapımcılarından oluşan geniş bir ziyaretçi potansiyeline özel olarak çalışılmakta.

11 YAPEX de ENERJİ VE TESİSAT Elektrik, elektronik ve mekanik... Enerji üretimi ve kullanımı... YAPEX de her bir ürün grubunun özel ziyaretçi potansiyeli bulunuyor. Mühendisler, projeciler, altyapı projeleri, tesisat uygulamaları... kategorisiyle fuarın son derece önemli bir ana ürün grubunu vurguluyoruz: Elektrİk şalt malzeme ve tesisat ürünleri Elektronİk ve otomasyon sistemleri Görsel-İşİtsel sistemler Mekanİk tesisat ürünleri Isıtma-Soğutma-İklİmlendİrme Cİhazlar, merkezi üniteler Solar enerji sistemleri Doğalgaz sistemleri Alternatİf enerji sistemleri Güvenlİk sistemleri Arıtma, atık ve geri dönüşüm sistemleri Yapılarda sistem ve tesisat uygulamalı farklı fonksiyonların ürün gruplarını içeren standlarında teknolojik gelişme ve inovasyonlar ile uygulama teknikleri, kendi özgün ziyaretçi grupları ile buluşmakta. Tesislerde teknik müdürler ve birimler, mühendisler, teknikerler, bu ziyaretçi gruplarının başında geliyor.

12 YAPEX de MAKİNA VE EKİPMAN İnşaat alanları, şantiyeler... Üretim merkezleri, sanayi tesisleri, depolama ve lojistik alanları... İnşaat, Mermer, Turizm ve Tarım sektörleri... tüm bu çalışma alanları için makinaekipman gruplarını kapsamına alıyor: Endüstrİyel İş makinalari İnşaat makinalari Şantİye ekipmanı Taşıma-Kaldırma ekipmanı Vİnçler Hareketlİ platformlar Asansörler Yürüyen merdivenler, bantlar alanlarında, YAPEX de giderek büyüyen bir ürün grubu olan makina-mekanik ekipmanı katılımcıları; standlarında şantiyecilerle, tesis sahipleri ve satınalmacıları ile, mermer ocakları sahipleri ile buluşacaklar. Makina mühendisleri, tesis teknik yöneticileri, mekanik teknisyen ve kullanıcılar, bu ziyaretçi grupları içinde fuarın özellikle makinaekipman kategorisi standlarına yönlendireceği profesyoneller.

13 YAPEX İN ziyaretçi hedefleri YAPEX Fuarlarının ziyaretçi hedefleri, Türkiye nin tüm bölgelerinden profesyonel meslek gruplarını, yurtiçi ve yurtdışından projeciler ile ticaret gruplarını kapsıyor da yaklaşık profesyoneli ağırlamayı planlayan YAPEX için öncelikli ziyaretçi hedefleri arasında, yapı/inşaat sektörlerinde doğrudan karar verici ve uygulayıcı konumda olan statü sahipleri bulunuyor: %90 ı fuarı projeleri için çözüm alternatifleri amacıyla ziyaret ediyor. %85 i doğrudan yapı sektörü ile bağlantılı kişilerden oluşuyor. %75 i karar verici konumda bulunuyor. YAPEX Fuarlarına her yıl Antalya dışındaki çeşitli büyük iller ve bölgelerden grup ziyaretleri ve tur organizasyonları, YAPEX tarafından düzenleniyor. Bu yıl Antalya dışından (büyük kentler ve tüm Anadolu genelinden) hedeflenen yaklaşık kişiyi bulacak profesyonel gruplar da fuarı organize seyahatler ile izleyecekler. Mimar ve Mühendisler İnşaatçılar, Taahhüt Kurumları Turizm Tesis Yatırımcı Ve İşletmecileri Konut ve Plaza Projeleri Müellifleri Yapı Malzemesi Satıcıları, Bayiler %35 Son Kullanıcı ve Tesis Sahipleri %3 Akademik Gruplar %12 Sektör Çalışanları 2015 verilerine göre YAPEX ziyaretçilerin oransal dağılımı %4 %11 Mimarlar, Proje Müellifleri İşletmeciler, Tesis Yöneticileri %4 Teknik Elemanlar, Yapı Ustaları %16 Mühendisler %10 Yapı Malzemesi Ticareti %5 İnşaatçılar, Taahhüt Firmaları Kamu Kuruluşları, Yatırımcı Yerel İdareler, Belediyeler Sektörel Meslek Odaları ve Birlikleri Uygulamacılar, Teknik Elemanlar, Usta ve Zanaatkarlar

14 YAPEX E KATILIM Katılım Bedelleri (konstrüksiyonsuz boş alan) 49 m 2 ye kadar sergi alanı 480 TL/m 2 + KDV m 2 arası sergi alanı 450 TL/m 2 + KDV 100 m 2 ve üstü sergi alanı 420 TL/m 2 + KDV Açık alan sergi alanları 300 TL/m 2 + KDV Organizasyon KASIM Çarşamba-Cumartesi Antalya Expo Center Antalya Expo Center Yerleşim Planı Malzeme Kapısı Service Entrance Malzeme Kapısı Service Entrance WC Malzeme Kapısı Service Entrance TAŞIMA & KALDIRMA/ EKİPMAN MERMER VE DOĞAL TAŞLAR YAPI, TESİSAT ve SİSTEMLER AHŞAP İÇ MİMARİ VE DEKORASYON AYDINLATMA WC RESTORASYON VE KORUMA Restaurant / Cafeteria Vip & Konferans & Kokteyl Salonu Vip & Conference & Reception Hall Giriş ve Enformasyon Entrance and İnformation Salon/Hall1 Fuar Yönetimi / Exhibition Management Giriş ve Enformasyon Entrance and İnformation Salon/Hall2 Giriş ve Enformasyon Entrance and İnformation Salon/Hall3 Fuar Kataloğu: Yapex Fuar Kataloğu, Veritabanı normlarında hazırlanmış içeriği ile fuar kapsamındaki tüm bilgi ve koordinatları çeşitli kategorilerde sunan ve dijital (CD) formatta hazırlanan bir başvuru kaynağıdır. Teknik dizinler ile zenginleştirilmiş katalogda tüm fuar katılımcılarına ait bilgiler yer alırken, katalog kullanıcıları fuar sonrasında da her türlü ürün ve firma arayışlarında yıl boyunca kullanacakları bir kaynağa sahip olurlar. Bu standart yayınların dışında katılımcı kuruluşlar dilerlerse kendilerine ayrılabilecek dijital ve kapak reklam alanlarından yararlanabilirler. İnternette yapex.com YAPEX in resmi sitesi yapex.com da fuara ilişkin tüm bilgiler bulunmaktadır. Fuara katılım bilgileri, geçen organizasyonlara ait veriler, ürün grupları, firma bilgileri, fuar hizmet ve servislerine ilişkin bilgiler, stand hazırlık bilgileri, konaklama, ulaşım vb. gibi yardımcı bilgiler, online davetiye servisleri ve güncel duyurularla haberler için fuar sitemizin yayınlarını izleyebilirsiniz: KOSGEB Desteği Yapex 2016 fuar katılımcıları KOSGEB tarafından belirlenen kotalar dahilinde desteklenmektedir. Destek programından yararlanabilmek için katılım başvurularınızı erken yapınız.

15 YAPEX de standlar Standart modüler stand sistemi; Octanorm alüminyum konstrüksiyon, duvar panoları, alın / isimlik panosu, tavan konstrüksiyonu, aydınlatma ve zemin halısından oluşmaktadır. Standart Modüler stand kurulum hizmeti almak isteyen katılımcılar için, katılım bedellerine ek olarak: 50 TL/m 2 + kdv > Standart stand konstrüksiyon bedeli eklenir. Donanımlı stand sistemi kurulumu; Standart modüler konstrüksiyona ilaveten stand içi belirli tefriş ürünlerini de kapsayarak katılımcı firmaya tahsis edilmektedir. Bunun dışında özel projeli stand kurulum uygulamaları da mevcuttur (özel standlar için talebe göre teklif istenmelidir). Donanımlı stand kurulum hizmeti almak isteyen katılımcılar için, katılım bedellerine ek olarak: 120 TL/m2 + kdv > Donanımlı stand konstrüksiyon bedeli eklenir. Konstrüksiyonsuz sergi alanı: Dileyen katılımcılar önceden proje bildirerek kendi özgün stand konstrüksiyon ve dekorasyonlarını boş alan üzerinde uygulayabilirler. Standart Stand Sistemi; Donanımlı Stand Sistemi

16 Organizasyon ANTALYA: Metin Kasapoğlu Cad. 63/4, Tel: Fax: İSTANBUL: Atatürk Mah. Ataşehir Bulvarı 42/A Ada, Gardenya Residence 7/1 Blok K:12 D: Ataşehir Tel: Fax: NEWAGE T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

26. ULUSLARARASI YAPI MALZEMELERI, INŞAAT TEKNOLOJILERI, YAPI YENILEME VE RESTORASYON FUARI KASIM 2018 ANTALYA EXPO CENTER. w w w.ya p ex.

26. ULUSLARARASI YAPI MALZEMELERI, INŞAAT TEKNOLOJILERI, YAPI YENILEME VE RESTORASYON FUARI KASIM 2018 ANTALYA EXPO CENTER. w w w.ya p ex. 26. ULUSLARARASI YAPI MALZEMELERI, INŞAAT TEKNOLOJILERI, YAPI YENILEME VE RESTORASYON FUARI P R OJ E MALZEME I N O VA S YO N 14-17 KASIM 2018 ANTALYA EXPO CENTER w w w.ya p ex.com YAPEX Yapı Fuarı her

Detaylı

23. Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı. 18-21 Kasım 2015 Çarşamba-Cumartesi Antalya Expo Center

23. Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı. 18-21 Kasım 2015 Çarşamba-Cumartesi Antalya Expo Center İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme Çarşamba-Cumartesi Endüstriyel İnovasyon Yapısal ve Kentsel Koruma Çağdaş Tasarım Teknik Çözümler YAPEX, yapı-inşaat sektörlerinden her yıl hedeflenen yaklaşık 30.000

Detaylı

DESIGN WEEK ANTALYA İÇ MEKAN TASARIMI VE MOBİLYA Kasım 2017 Antalya Expo Center

DESIGN WEEK ANTALYA İÇ MEKAN TASARIMI VE MOBİLYA Kasım 2017 Antalya Expo Center Antalya... Profesyonel etkinliklerin, uluslararası ticaretin, turizm mimarisinin, modern kentleşmenin ve tasarımın yeni odağı. Tasarım dünyası, mobilya sektörü, projeciler ve kullanıcılar buluşuyor...

Detaylı

Yapex 2014 Yapı ve Restorasyon Fuarı Sonuç Raporu..

Yapex 2014 Yapı ve Restorasyon Fuarı Sonuç Raporu.. Yapex 2014 Yapı ve Restorasyon Fuarı Sonuç Raporu.. Yapex 2014, 22 nci Uluslararası Yapı ve Restorasyon Fuarı, 13-16 Kasım 2014 tarihlerinde Antalya Expo Center Salonlarında büyük bir ticari başarıyla

Detaylı

YAPI MALZEMELERİ 04-07

YAPI MALZEMELERİ 04-07 İNŞAAT, DEKORASYON M AY I S ve EMLAK GÜNLERİ 2 0 1 7 Yer: TÜRK BEYLERİ KENT MEYDANI / ETİMESGUT ANA SPONSORLAR İLETİŞİM SPONSORU BİRLEŞİK İNŞAAT MÜTEAHHİTLERİ FEDERASYONU YAPI MALZEMELERİ 04-07 Türkiye'nin

Detaylı

www.expoanalytech.com 20-22 Nisan 2017 ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı İSTANBUL Analİz ve Medya Sponsorları Organizasyon

www.expoanalytech.com 20-22 Nisan 2017 ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı İSTANBUL Analİz ve Medya Sponsorları Organizasyon www.expoanalytech.com 20-22 Nisan 2017 ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı İSTANBUL Analİz ve Laboratuvar Teknolojİlerİ Fuarı Organizasyon Medya Sponsorları Tüm endüstriler için LAB ve

Detaylı

İLAÇ ENDÜSTRISI, TEKNOLOJILERI VE BILEŞENLERI FUARI API ÜRÜN TEKNOLOJİ ÜRETİM NİSAN 2018

İLAÇ ENDÜSTRISI, TEKNOLOJILERI VE BILEŞENLERI FUARI API ÜRÜN TEKNOLOJİ ÜRETİM NİSAN 2018 İLAÇ ENDÜSTRISI, TEKNOLOJILERI VE BILEŞENLERI FUARI API ÜRÜN TEKNOLOJİ ÜRETİM 19-21 NİSAN 2018 ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı İSTANBUL www.expopharmanext.com ORGANİZASYON MEDYA SPONSORLARI

Detaylı

Yapex Interior. Proje Dosyası 18-21 Kasım 2015 Antalya Expo Center Fuar Alanı: Bir Tasarım Gezintisi. www.yapex.com

Yapex Interior. Proje Dosyası 18-21 Kasım 2015 Antalya Expo Center Fuar Alanı: Bir Tasarım Gezintisi. www.yapex.com www.yapex.com Bir Tasarım Gezintisi Yapex Interior Proje Dosyası 18-21 Kasım 2015 Antalya Expo Center Fuar Alanı: Yapex Interior Yapex 2015 Fuarı kapsamında hazırlanan özel bir sunumdur. 2 Bir Tasarım

Detaylı

21-23 Nisan 2016 ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, İSTANBUL

21-23 Nisan 2016 ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, İSTANBUL 21-23 Nisan 2016 ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, İSTANBUL Ar-ge den üretime, ürün işlemeden hassas kontrol sistemlerine... Temizodalar. Cleanroom Exhibition: Yalnızca bir fuar değil,

Detaylı

Endüstriyel Bakım Teknolojileri Fuarı. 21-23 Nisan 2016. ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, İSTANBUL

Endüstriyel Bakım Teknolojileri Fuarı. 21-23 Nisan 2016. ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, İSTANBUL Endüstriyel Bakım Teknolojileri Fuarı 21-23 Nisan 2016 ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, İSTANBUL Endüstriyel Ağır Bakım ve Hassas Bakım Teknolojileri için uzmanlık platformu... Kamusal

Detaylı

12-15 ARALIK 2016. III. TÜRK-ARAP YAPI İNŞAAT MALZEMELERİ ve TEKNOLOJİLERİ FUARI II. TÜRK-ARAP EV TEKSTİLİ, DEKORASYON,İÇ MİMARİ, MOBİLYA FUARI

12-15 ARALIK 2016. III. TÜRK-ARAP YAPI İNŞAAT MALZEMELERİ ve TEKNOLOJİLERİ FUARI II. TÜRK-ARAP EV TEKSTİLİ, DEKORASYON,İÇ MİMARİ, MOBİLYA FUARI 12-15 ARALIK 2016 III. TÜRK-ARAP YAPI İNŞAAT MALZEMELERİ ve TEKNOLOJİLERİ FUARI II. TÜRK-ARAP EV TEKSTİLİ, DEKORASYON,İÇ MİMARİ, MOBİLYA FUARI İKİLİ GÖRÜŞME, ALIM HEYETİ ORGANİZASYONU 1. ORGANİZASYON TANITIM

Detaylı

12. Uluslararası Yapı Ürünlerİ ve Teknolojİlerİ Fuarı

12. Uluslararası Yapı Ürünlerİ ve Teknolojİlerİ Fuarı www.adiguzelgrup.com 12. Uluslararası Yapı Ürünlerİ ve Teknolojİlerİ Fuarı 16 19 Mayıs 2013 Trabzon Dünya Tİcaret Merkezİ BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) İZNİ

Detaylı

19-21 NİSAN ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı İSTANBUL. API ÜRÜN TEKNOLOJİ ÜRETİM ORGANİZASYON

19-21 NİSAN ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı İSTANBUL.  API ÜRÜN TEKNOLOJİ ÜRETİM ORGANİZASYON API ÜRÜN TEKNOLOJİ ÜRETİM 19-21 NİSAN 2018 ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı İSTANBUL www.exponutrivision.com ORGANİZASYON MEDYA SPONSORLARI 2 NUTRASÖTİK ENDÜSTRİSİ FUARI VE KONFERANSI

Detaylı

ENDÜSTRIYEL SÜRDÜRÜLEBILIRLIK VE BAKIM TEKNOLOJILERI FUARI

ENDÜSTRIYEL SÜRDÜRÜLEBILIRLIK VE BAKIM TEKNOLOJILERI FUARI SÜRDÜRÜLEBILIRLIK IÇIN TEKNOLOJI, INOVASYON, BAKIM... 19-21 NİSAN İSTANBUL, 2018 ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı www.maintenanceistanbul.com Organizasyon: ENDÜSTRIYEL SÜRDÜRÜLEBILIRLIK

Detaylı

ENDÜSTRİYEL SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE BAKIM TEKNOLOJİLERİ FUARI NİSAN 2019 ICEC LÜTFI KIRDAR ULUSLARARASI KONGRE VE SERGI SARAYI İSTANBUL

ENDÜSTRİYEL SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE BAKIM TEKNOLOJİLERİ FUARI NİSAN 2019 ICEC LÜTFI KIRDAR ULUSLARARASI KONGRE VE SERGI SARAYI İSTANBUL ENDÜSTRİYEL SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE BAKIM TEKNOLOJİLERİ FUARI 18-20 NİSAN 2019 ICEC LÜTFI KIRDAR ULUSLARARASI KONGRE VE SERGI SARAYI İSTANBUL www.maintenanceistanbul.com ENDÜSTRIYEL TESISLERDE TEMEL HEDEF:

Detaylı

Destek veren kuruluşlar

Destek veren kuruluşlar Destek veren kuruluşlar Kocaeli Artistik Kuaförler Derneği Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Terziler Odası MOBESKO Teknoloji Bilişim Ses Sistemleri Bu fuara ait defilenin ses ve ışık sistemleri

Detaylı

1-4 EKİM 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI

1-4 EKİM 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI LED KONFERANSI VE LED&LED AYDINLATMA FUARI BİR ARADA LED Konferansı, Led&Led Aydınlatma Fuarı ile eşzamanlı olarak 01-04 Ekim 2015 tarihinde

Detaylı

19-21 NISAN 2018 FUARLARI ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı İSTANBUL. Biyoteknoloji, Yaşam Bilimleri ve Endüstrileri Fuarı

19-21 NISAN 2018 FUARLARI ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı İSTANBUL. Biyoteknoloji, Yaşam Bilimleri ve Endüstrileri Fuarı Analiz ve Laboratuvar Teknolojileri Fuarı Biyoteknoloji, Yaşam Bilimleri ve Endüstrileri Fuarı İlaç Ehdüstrisi, Teknolojileri ve Bileşenleri Fuarı Nutrasötik Endüstrisi Fuarı YAŞAM BİLİMLERİ FUARLARI 2018

Detaylı

YAPEX 2016 Fuar Hazırlık Dosyası

YAPEX 2016 Fuar Hazırlık Dosyası Akdeniz Tanıtım A.Ş. YAPEX 2016 Fuar Hazırlık Dosyası Fuar katılımınıza ilişkin teknik hazırlık bilgileriniz ve hizmet taleplerinizi, bu dosya kapsamındaki formları doldurarak, en geç 14 Ekim 2016 tarihine

Detaylı

GELENEKSEL ÇARŞILARDA KORUMA

GELENEKSEL ÇARŞILARDA KORUMA 25.Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı 15-18 Kasım 2017 Antalya Expo Center GELENEKSEL ÇARŞILARDA KORUMA Organizasyon: Destekleyenler www.yapexrestorasyon.com

Detaylı

YAŞAM BİLİMLERİ FUARLARI 2018

YAŞAM BİLİMLERİ FUARLARI 2018 Analiz ve Laboratuvar Teknolojileri Fuarı Uluslararası Biyoteknoloji, Yaşam Bilimleri ve Endüstrileri Fuarı YAŞAM BİLİMLERİ FUARLARI 2018 19-21 Nisan 2018 ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi

Detaylı

Yasam, alanlarına a çılan detaylar...

Yasam, alanlarına a çılan detaylar... Yasam, alanlarına a çılan detaylar... 18. Uluslararası Pencere, Panjur, Cephe Sistemleri ve Aksesuarları, Profil Üretim Teknolojileri ve Makineleri, Yalıtım Malzemeleri, Hammadde ve Tamamlayıcı Ürünler

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 21 24 Mayıs 2015 KONYA İNŞAAT FUARI KONYA KENT 2015 KONYA DEKOR 2015 KONYA İDEAL EV 2015

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 21 24 Mayıs 2015 KONYA İNŞAAT FUARI KONYA KENT 2015 KONYA DEKOR 2015 KONYA İDEAL EV 2015 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 21 24 Mayıs 2015 KONYA İNŞAAT FUARI 12. Yapı, İnşaat Malzemeleri, İş ve İnşaat Makineleri, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Tesisat ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı Hırdavat ve Nalburiye

Detaylı

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR.

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR. . EVLİLİK HAZIRLIKLARI, EV GEREÇLERİ VE MOBİLYA FUARI 10-14 NİSAN 201 TRABZON DÜNYA TİCARET MERKEZİ BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

14-17 KASIM 2018 ANTALYA EXPO CENTER

14-17 KASIM 2018 ANTALYA EXPO CENTER OSBÜK ORGANIZE SANAYI BÖLGELERI FUARI VE ZIRVESI YENİ NESİL OSB LER VE YATIRIMCILAR PLATFORMU... HEDEF: 2023 14-17 KASIM 2018 ANTALYA EXPO CENTER www.osbexpo.com OSBÜK görev tanımlarında da yer aldığı

Detaylı

Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip,

Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip, www.astasaries.com Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip, beklenen konfor, güven ve rahatlığı sağlamayı ilke edinen ASTAŞARİES Yapı ortakları gerek yurtiçi gerek yurtdışı birçok önemli projede

Detaylı

22-25 Mayıs 2014 Cam Piramit Antalya. Antalya Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

22-25 Mayıs 2014 Cam Piramit Antalya. Antalya Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı 22-25 Mayıs 2014 Cam Piramit Antalya Antalya Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Destekleyen Kurumlar T.C. Sivas Valiliği Sivas Belediye Başkanlığı Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Sivas Ticaret

Detaylı

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir.

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. Gerek fonksiyonel ve modern mimari çözümleri, gerekse estetik ve kaliteye vermiş

Detaylı

Ayt Elegance, konumunuzu ve zarafetinizi yükselten bir yasam..

Ayt Elegance, konumunuzu ve zarafetinizi yükselten bir yasam.. Ayt Elegance, konumunuzu ve zarafetinizi yükselten bir yasam.. HAKKIMIZDA 2004 YILINDA BAŞLANAN BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ AYT GROUP ileri teknoloji odaklı yönetim anlayışı ve güçlü mühendislik altyapısıyla 1O

Detaylı

SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ?

SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ? SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ? TÜM BEKLENTİLERİNİZE EN İYİ YANITLARI BULACAĞINIZ PROJE, SULTANBEYLİ EMLAK KONUTLARI;

Detaylı

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz.

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. 2 Sizlere yakışır bir yaşam alanı sunuyoruz, çünkü sevdiklerinizin ne kadar değerli olduğunu biliyoruz.

Detaylı

20.SANTEK Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı / 05-08 Mayıs 2016

20.SANTEK Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı / 05-08 Mayıs 2016 Detay Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti HAKKIMIZDA Detay Fuarcılık Organizasyon & Tanıtım Hizmetleri Limited Şirketi TOBB- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nin Y-276 numaralı Yurtiçinde

Detaylı

DETAY Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti

DETAY Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti DETAY Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti HAKKIMIZDA Detay Fuarcılık Organizasyon & Tanıtım Hizmetleri Limited Şirketi TOBB- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nin Y-276 numaralı Yurtiçinde

Detaylı

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI Övgü PINAR-Nurel KILIÇ Yapı fuarları; mal ve hizmet üreten kuruluşlar ile yine bu sektörde çalışan yöneticiler, mimarlar, mühendisler,

Detaylı

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI. Organizasyon

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI.   Organizasyon VIAPORT MARINA, TUZLA 02-05 Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI www.expomaritt.com Organizasyon BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

07-10 Eylül 2016. Altınpark Expo Center / ANKARA 10. 10. 10. Uluslararası Yerel Yönetimler Zirvesi. Bu fuar KOSGEB desteğinden yararlanmaktadır.

07-10 Eylül 2016. Altınpark Expo Center / ANKARA 10. 10. 10. Uluslararası Yerel Yönetimler Zirvesi. Bu fuar KOSGEB desteğinden yararlanmaktadır. 07-10 Eylül 2016 Altınpark Expo Center / ANKARA 2016 Bu fuar KOSGEB desteğinden yararlanmaktadır. 10. 2016 10. 2016 10. Uluslararası Yerel Yönetimler Zirvesi Merkez: Gaz Mustafa Kemal Bulvarı No: 137 PK:

Detaylı

Sponsorluk Fırsatları

Sponsorluk Fırsatları Sponsorluk Fırsatları Geniş Yelpazeden Oluşan 5 Farklı Paket Seçeneği Ayrıca diğer opsiyonlar için lütfen sponsorluk menusunu inceleyiniz! Satış Maksimize+ Yüksek Görünürlük + Marka Konumlandırma Sponsorlu

Detaylı

Building and Engineering a Safer World

Building and Engineering a Safer World Connecting Global Competence Building and Engineering a Safer World February 25 27, 2016 www.sesa-build.com Sürdürülebilir, güvenli şehirler için yapı malzemeleri ve teknolojileri fuarı 25 27 Şubat 2016

Detaylı

KÜLTÜR ÖNCELIKLI YÖNETIM

KÜLTÜR ÖNCELIKLI YÖNETIM KÜLTÜR ÖNCELIKLI YÖNETIM Ülkemizde son yüzyılda doğal ve kültürel varlıkların korunmasında değişik kesimlerin ortak bir çizgide buluşmaya başlaması, yılların yanlışlarının hızının bir oranda yavaşlamasını,

Detaylı

Vatanım Hazır Beton İnşaat

Vatanım Hazır Beton İnşaat 01 02 Vatanım Hazır Beton İnşaat Ardıç Evleri projesinde sizlere yeni ve huzurlu bir dünya vadeden Vatanım Hazır Beton İnşaat, kurulduğu 1992 yılından günümüze kadar, çok sayıda kamu ve özel sektör projelerine

Detaylı

9. Uluslararası Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı Kasım 2017

9. Uluslararası Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı Kasım 2017 9. Uluslararası Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı de Yeni Yerinde %60 Daha Büyük 2325 Kasım İstanbul BEYLİKDÜZÜ FUAR MERKEZİ BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR

Detaylı

www.stteurasia.com 3. Uluslararası Yüzey İşlem, Galvaniz Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı 12-14 Ekim 2017 İstanbul Fuar Merkezi

www.stteurasia.com 3. Uluslararası Yüzey İşlem, Galvaniz Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı 12-14 Ekim 2017 İstanbul Fuar Merkezi www.stteurasia.com 3. Uluslararası Yüzey İşlem, Galvaniz Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı 12-14 Ekim 2017 Eş Zamanlı Olarak İstanbul Fuar Merkezi Medya Partneri İş Birliği ile Destekleyenler Organizatör

Detaylı

İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle

İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle birleştirilerek çağdaş mimari anlayışıyla projelerimize aktarılmaktadır. MBN İNŞAAT,

Detaylı

Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz.

Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz. Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz. Bu katalogdaki daire görüntüleri içinde kullanılmış olan dekorasyon malzeme, materyal ve peyzaj görüntüleri temsili nitelikte olup,

Detaylı

21-23 NİSAN İSTANBUL, 2016. Bİyoteknolojİ, Yaşam Bİlİmlerİ ve Endüstrİlerİ Fuarı. www.biotecheurasia.com

21-23 NİSAN İSTANBUL, 2016. Bİyoteknolojİ, Yaşam Bİlİmlerİ ve Endüstrİlerİ Fuarı. www.biotecheurasia.com www.biotecheurasia.com Bİyoteknolojİ, Yaşam Bİlİmlerİ ve Endüstrİlerİ Fuarı 21-23 NİSAN İSTANBUL, 2016 ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Medya Sponsorları İlerİ teknolojiler, gelişmeler,

Detaylı

1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66 m²), 4 Adet

1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66 m²), 4 Adet Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de yer alan 3 doğanın içinde yer alan 1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66

Detaylı

BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR

BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR www.yuksekoba.com www.yuksekoba.com BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR Kendine özgü sıradışı tasarımı, projesi ve mekanı ile YÜKSEKOBA RESIDENCE, her anınıza yeni bir boyut kazandıran sosyal imkanları ile

Detaylı

9. Uluslararası İnşaat Malzemeleri Yapı Yenileme Fuarı

9. Uluslararası İnşaat Malzemeleri Yapı Yenileme Fuarı 9. Uluslararası İnşaat Malzemeleri Yapı Yenileme Fuarı 26-29 Mart 2015 Tel. : 0.312 442 28 20 (Pbx) Fax : 0.312 442 26 96 info@cyffuar.com.tr BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR

Detaylı

İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6

İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6 İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6 SPONSORLUK OLANAKLARI SPONSORLARA SAĞLANACAK ORTAK HİZMETLER Yaka Kartı Sponsoru veya Kayıt Alanı Sponsoru olarak HPKON 2017 Fuarı na katılan

Detaylı

NO DIG EXPO TURKEY. 4 th. in conjunction with eş zamanlı olarak

NO DIG EXPO TURKEY. 4 th. in conjunction with eş zamanlı olarak NO DIG EXPO TURKEY ALTYAPI VE KAZISIZ TEKNOLOJILER FUARI 29-31 MART 2018, İSTANBUL FUAR MERKEZI in conjunction with eş zamanlı olarak WATER LOSS FORUM TURKEY 4 th www.waterlossforum.org BU FUAR 5174 SAYILI

Detaylı

Haziran - June 2012. Dünya Samsun da Buluşuyor. World meets in. Dünyaya Açılıyor. Opens up to the World

Haziran - June 2012. Dünya Samsun da Buluşuyor. World meets in. Dünyaya Açılıyor. Opens up to the World Haziran - June 2012 Dünya Samsun da Buluşuyor Samsun Dünyaya Açılıyor World meets in Samsun Opens up to the World Değerli Üretici ve İhracatçılarımız, Yurtdışı pazarlara açılma azminde olan 500 ü aşkın

Detaylı

Ticaret Merkezi Referanslarımız

Ticaret Merkezi Referanslarımız Proje Adı Şehri CNR Fuar Alanı (Hall 2-3-4-5-6-7-8 ) İstanbul STANDALONE/EY2400 32 900 CNR Fuar Alanı (Hall 9/10) İstanbul STANDALONE/EY2400 22 750 Kayseri Dünya Ticaret Merkezi Kayseri STANDALONE/EY3600

Detaylı

Yapıda uzman imzası. Make. projesi

Yapıda uzman imzası. Make. projesi Yapıda uzman imzası Make 30 projesi Yapıda uzman imzası Şirketimiz, alt ve üst yapı inşaatlarının projelendirme, fizibilite ve uygulama alanlarında faaliyet göstermektedir. Neden Make İnşaat? Projelerini

Detaylı

Kütüphane, Arşiv ve Müze Yöneticileri 3. Kez Antalya'da buluşuyor.

Kütüphane, Arşiv ve Müze Yöneticileri 3. Kez Antalya'da buluşuyor. KAM ÇALIŞTAYI 2016 "DÖNÜŞÜM" Kütüphane, Arşiv ve Müze Yöneticileri 3. Kez Antalya'da buluşuyor. Çağımızda Bilgi Teknolojileri hızla değişmekte ve gelişmektedir. Şüphesiz Kütüphane, Arşiv ve Müzeler bu

Detaylı

Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım...

Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım... Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım... BAŞARININ ANAHTARI, DÜNYADA OLUP BİTENLERİ ALGILAYIP GÜNÜN İHTİYAÇLARINA UYGUN ÜRÜNLERİ SUNMAKTIR. Pieter C. Vink Sizlerden aldığımız güç ve güvenle, köklü ticaret

Detaylı

TÜRKİYE DE DÜZENLENEN FUARLARA DAİR BİLGİ

TÜRKİYE DE DÜZENLENEN FUARLARA DAİR BİLGİ TÜRKİYE DE DÜZENLENEN FUARLARA DAİR BİLGİ Tarih Fuar Link IFEXPO 4 6 Şubat 4 6 Şubat 13. Uluslararası İstanbul İç Giyim, Çorap İSTANBUL İPLİK http://www.tuyap.com.tr/fuarlar/ifexpo-13- uluslararasi-istanbul-ic-giyim-corap-fuari#fuar-profili

Detaylı

GÖLGELENDİRME ÖZEL BÖLÜMÜ STANBUL. Gölgelendirme, Koruma ve Kapatma Sistemleri. Çarşamba - Cumartesi Çarşamba - Cumartesi TÜYAP FUAR VE KONGRE MERKEZ

GÖLGELENDİRME ÖZEL BÖLÜMÜ STANBUL. Gölgelendirme, Koruma ve Kapatma Sistemleri. Çarşamba - Cumartesi Çarşamba - Cumartesi TÜYAP FUAR VE KONGRE MERKEZ GÖLGELENDİRME Gölgelendirme, Koruma ve Kapatma Sistemleri ÖZEL BÖLÜMÜ Küresel Fuar Endüstrisi Birliği Onaylı Fuar 8-11 Mart 2017 Çarşamba - Cumartesi Çarşamba - Cumartesi Küresel Fuar Endüstrisi Birliği

Detaylı

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU 3 MUTLULUK DOLU Bilim Kent Meşe Evleri aileniz ve sevdiklerinizle birlikte güvenli ve mutlu, hayattan soyutlanmadan huzur içerisinde sürdürebileceğiniz bir yaşamın kapılarını aralıyor. 5 HUZURLU Bilim

Detaylı

Saygıdeğer Katılımcılar;

Saygıdeğer Katılımcılar; Saygıdeğer Katılımcılar; Türkiye nin ekonomi santrali, kalkınmanın öncü şehri, yarattığı işgücü potansiyeli ile de ülkemizin önde gelen şehirlerinden biri olan Kocaeli nin ve Doğu Marmara nın marka değerini

Detaylı

21-23 NİSAN İSTANBUL, 2016 BİYOTEKNOLOJİ, YAŞAM BİLİMLERİ VE ENDÜSTRİLERİ FUARI. www.biotecheurasia.com

21-23 NİSAN İSTANBUL, 2016 BİYOTEKNOLOJİ, YAŞAM BİLİMLERİ VE ENDÜSTRİLERİ FUARI. www.biotecheurasia.com www.biotecheurasia.com BİYOTEKNOLOJİ, YAŞAM BİLİMLERİ VE ENDÜSTRİLERİ FUARI 21-23 NİSAN İSTANBUL, 2016 ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Medya Sponsorları İLERİ TEKNOLOJİLER, GELİŞMELER,

Detaylı

SPONSORLUK GENEL BİLGİLER

SPONSORLUK GENEL BİLGİLER SPONSORLUK GENEL BİLGİLER Logo Stant Davetiye Web Katalog ANA SPONSOR 4/4 24m² 100 Evet 2 Sayfa KATILIMCI/ZİYARETÇİ YAKA KARTI SPONSORU 3/4-50 Evet - BASIN SPONSORU 3/4 12m² 50 Evet 1 Sayfa İLETİŞİM SPONSORU

Detaylı

FUARLAR. 2015 Fuarlar takvimi. http://www.tobb.org.tr/fuarlarmudurlugu/documents/fuarlar/2015fuartakvimi.xls

FUARLAR. 2015 Fuarlar takvimi. http://www.tobb.org.tr/fuarlarmudurlugu/documents/fuarlar/2015fuartakvimi.xls FUARLAR Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Fuarlar Müdürlüğü. http://www.tobb.org.tr/fuarlarmudurlugu/sayfalar/anasayfa.php 2015 Fuarlar takvimi. http://www.tobb.org.tr/fuarlarmudurlugu/documents/fuarlar/2015fuartakvimi.xls

Detaylı

ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ

ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ Türk aydınlatma ürünleri kalite, fiyat ve teslim sürelerindeki avantajından dolayı çevre coğrafyada tercih ediliyor.

Detaylı

DOSYASI SPONSORLUK HILTON İSTANBUL CONVENTION & EXHIBITION CENTER NİSAN 2018

DOSYASI SPONSORLUK HILTON İSTANBUL CONVENTION & EXHIBITION CENTER NİSAN 2018 SPONSORLUK DOSYASI BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİ TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR. NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ? Biz TG EXPO Uluslararası Fuarcılık A.Ş. ve destekçilerimiz;

Detaylı

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL:HAUS CORNER-15002-79,10 TEKNİK ŞARTNAME-1 Yapının Arfa- Taşıyıcı Magu Strüktür Yapı Donanımlı Sistemini Paket Ürün n

Detaylı

7. ULUSLARARASI LED SİSTEMLERİ, TEKNOLOJİLERİ, UYGULAMALARI VE AYDINLATMA FUARI

7. ULUSLARARASI LED SİSTEMLERİ, TEKNOLOJİLERİ, UYGULAMALARI VE AYDINLATMA FUARI 7. ULUSLARARASI LED SİSTEMLERİ, TEKNOLOJİLERİ, UYGULAMALARI VE AYDINLATMA FUARI 29 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında organize edilen ve T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından desteklenen Türkiye

Detaylı

Teknik Müşavirlik Hizmetlerine Sağlanacak Devlet Yardımları

Teknik Müşavirlik Hizmetlerine Sağlanacak Devlet Yardımları SİRKÜLER Sayı : 2017/06 Tarih : 12.01.2017 Konu : TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI Sirkülerimizin konusunu Teknik Müşavirlik Hizmetlerine Sağlanacak Devlet Yardımları oluşturmaktadır.

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

ANADOLU TARİH ve KÜLTÜR TURİZMİ FUARI

ANADOLU TARİH ve KÜLTÜR TURİZMİ FUARI ANADOLU TARİH ve KÜLTÜR TURİZMİ FUARI Anatolian History and Culture Tourism Fair 01-04 KASIM 2012 KAYSERİ DÜNYA TİCARET MERKEZİ SUNUŞ Anadolu tarihi dendiği zaman tarihi yalnız yalın anlamı ile değil kentin

Detaylı

Antalya Elektrik, Aydınlatma ve Bina Otomasyonları Fuarı 27-30 OCAK 2016. Antalya Expo Center www.eurasialight.com

Antalya Elektrik, Aydınlatma ve Bina Otomasyonları Fuarı 27-30 OCAK 2016. Antalya Expo Center www.eurasialight.com Antalya Elektrik, Aydınlatma ve Bina Otomasyonları Fuarı 27-30 OCAK 2016 Antalya Expo Center www.eurasialight.com Fuar Hakkında Fuarın Adı: Eurasia Light&Electricity Avrasya Aydınlatma, Elektrik ve Bina

Detaylı

01-04 ARALIK 2005 // İZMİR Makina Mühendisleri Odası İzmir ubesi // İzmir Büyükşehir Belediyesi İZFA

01-04 ARALIK 2005 // İZMİR Makina Mühendisleri Odası İzmir ubesi // İzmir Büyükşehir Belediyesi İZFA 01-04 ARALIK 2005 // İZMİR Makina Mühendisleri Odası İzmir ubesi // İzmir Büyükşehir Belediyesi İZFA Doğru yerdesiniz... HİDROLİK VE PNÖMATİK 2005 size yeni pazarların kapılarını aralayacak... Makina Mühendisleri

Detaylı

REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI. 12. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı 21-23 Nisan 2016

REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI. 12. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı 21-23 Nisan 2016 12. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı 21-23 Nisan 2016 IFM, Istanbul Fuar Merkezi, Yeşilköy ( Atatürk Havaalanı Karşısı ) REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI 1 Index Led Ekran ( Fuar Kayıt Bankosu

Detaylı

İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör

İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör 25-27 EKiM 2018 İSTANBUL FUAR MERKEZİ www.interdyeprinting.com SPONSORLUK SEÇENEKLERİ İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör Turkish Textile Dyeing and Finishing Industrialists Association

Detaylı

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir.

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir. HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN Remley Land, bir Remley Grup projesidir. NEDEN REMLEY LAND? 1. Giriş Şehirler gelişiyor, aileniz büyüyor ve zaman değişiyor... Geleceğin mimarı olma vizyonu ile çalışan

Detaylı

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL: FREZYA- FNR205-198,75 + 86,20 TEKNİK ŞARTNAME-1 Yapının Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM

Detaylı

GIDA, MERSİN 8. ULUSLARARASI. GIDA TEKNOLOJİLERİ ve PAKETLEME. Sponsorluk Dosyası 17-20 NİSAN 2014. GAP ve Orta Doğu nun Dünyaya Açılan Kapısı:

GIDA, MERSİN 8. ULUSLARARASI. GIDA TEKNOLOJİLERİ ve PAKETLEME. Sponsorluk Dosyası 17-20 NİSAN 2014. GAP ve Orta Doğu nun Dünyaya Açılan Kapısı: MERSİN 8. ULUSLARARASI GIDA, GIDA TEKNOLOJİLERİ ve PAKETLEME 17-20 NİSAN 2014 Yenişehir Fuar Merkezi Sponsorluk Dosyası GAP ve Orta Doğu nun Dünyaya Açılan Kapısı: BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE

Detaylı

BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER

BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER 01.02.2017 03.02.2017 Alleather IDF Deri Fuarı Giysilik, Ham Deriler, Deri Konfeksiyon, Deri İşleme Makineleri, Finisaj, Kimyasallar Fuar Merkezi Yeşilköy 02.02.2017

Detaylı

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL: ARMİNA - 05705-126,40 + 7,50 TEKNİK ŞARTNAME-1 Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün Adı EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME-1. Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri

TEKNİK ŞARTNAME-1. Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri MODEL: LİLYUM - 07944-141,00 + 4,30 Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) Yapının Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI KABA İNŞAAT

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 15 18 Mayıs 2014 KONYA YAPI VE DEKORASYON FUARI 2014 IHS KONYA 2014 KONYA ASANSÖR 2014 KONYA KENT 2014

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 15 18 Mayıs 2014 KONYA YAPI VE DEKORASYON FUARI 2014 IHS KONYA 2014 KONYA ASANSÖR 2014 KONYA KENT 2014 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 15 18 Mayıs 2014 KONYA YAPI VE DEKORASYON FUARI 2014 11. Yapı Malzemeleri, Yapı Teknolojileri, Dekorasyon ve Aydınlatma Fuarı IHS KONYA 2014 Konya 11. Isıtma, Soğutma, Havalandırma,

Detaylı

MODERN YAŞAMIN TÜM ÖZELLİKLERİ, KENT HAYATININ GEREKSİNİMLERİYLE BİR ARADA...

MODERN YAŞAMIN TÜM ÖZELLİKLERİ, KENT HAYATININ GEREKSİNİMLERİYLE BİR ARADA... MODERN YAŞAMIN TÜM ÖZELLİKLERİ, KENT HAYATININ GEREKSİNİMLERİYLE BİR ARADA... YAŞAM ALANINDAN ÇOK ÖTE, GERÇEK BİR KENT PROJESİ... 2 İZMİT İN MODERN YÜZÜNÜ OLUŞTURAN KÖRFEZKENT E; 1. VE 2. PROJELERİN ARDINDAN

Detaylı

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTMveya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTMveya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL: AKASYA - 10888-122,40 + 2,70 TEKNİK ŞARTNAME-1 Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün Adı EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI

Detaylı

olan adaylar tercih edemezler. - ALANI VE TÜM DALLARI

olan adaylar tercih edemezler. - ALANI VE TÜM DALLARI kurumları mezunları için ayrılan kontenjanlarına, mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarının aşağıda belirtilen alan/dallarından mezun olan 600 AHŞAP TEKNOLOJİSİ Görsel Sanatlar 6003 AİLE VE TÜKETİCİ HİZMETLERİ

Detaylı

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL: DORA - 07666-129,60 + 12,85 TEKNİK ŞARTNAME-1 Yapının Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI

Detaylı

Hayat yeniden başlasın...

Hayat yeniden başlasın... Hayat yeniden başlasın... Hayat yeniden başlasın. Bursa nın yükselen değeri Özlüce, yepyeni bir projeye ev sahipliği yapıyor. Konumu, mimarisi ve iç dizaynıyla ailenizle birlikte mutlu ve kaliteli bir

Detaylı

B O D R U M HOTEL & CONVENTION CENTER

B O D R U M HOTEL & CONVENTION CENTER B O D R U M B O D R U M Adres İçmeler P.K. 357 48400 Bodrum / MUĞLA / TÜRKİYE Tel +90 252 3168980 313 73 00 Faks +90 252 313 73 01 Web Adresi E-mail Kategori www.ersan.com.tr booking@ersan.com.tr 5 Star

Detaylı

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var...

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var... Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var... 357 ayrıcalıklı daireden oluşan konut yaşamı, 52 ticari alanı ve cadde üstü yaşamı ile Vaditepe Gölevleri Bahçeşehir in standatlarını, sizin de yaşam kalitenizi

Detaylı

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi SULTANBEYLİ Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi Katma değeri yüksek bir proje Maltepe, Kurtköy ve Pendik ilçeleriyle çevrili Sultanbeyli, 90 lı yıllarda başladığı gelişimle bugün İstanbul

Detaylı

ACE of M.I.C.E. EXHIBITION 2016 REKLAM VE TANITIM KATEGORİLERİ

ACE of M.I.C.E. EXHIBITION 2016 REKLAM VE TANITIM KATEGORİLERİ ACE of M.I.C.E. EXHIBITION 2016 REKLAM VE TANITIM KATEGORİLERİ Sponsorluk kategorilerine ilişkin detaylı bilgi almak ve özel sponsorluk talepleriniz için Turizm Medya Grubu ile sales@ameistanbul.com adresinden

Detaylı

11. Uluslararası İnşaat Malzemeleri Yapı Yenileme Fuarı. Sezon Başlangıcındaki Tek Başkent Buluşması

11. Uluslararası İnşaat Malzemeleri Yapı Yenileme Fuarı. Sezon Başlangıcındaki Tek Başkent Buluşması ANKARA 2017 www.yapidecor.com.tr 11. Uluslararası İnşaat Malzemeleri Yapı Yenileme Fuarı Sezon Başlangıcındaki Tek Başkent Buluşması 20-23 NİSAN 2017 Mustafa Kemal Mahallesi 2143. Sokak Gökçeoğlu Plaza

Detaylı

YAPEX INTERIOR 2015 PROJE DOSYASI. 18-21 Kasım 2015 AKDENİZ TANITIM A.Ş. DEZİNTİ TASARIM DANIŞMANLIK. Antalya Expo Center

YAPEX INTERIOR 2015 PROJE DOSYASI. 18-21 Kasım 2015 AKDENİZ TANITIM A.Ş. DEZİNTİ TASARIM DANIŞMANLIK. Antalya Expo Center YAPEX INTERIOR 2015 PROJE DOSYASI AKDENİZ TANITIM A.Ş. DEZİNTİ TASARIM DANIŞMANLIK 18-21 Kasım 2015 Antalya Expo Center 1. Yapex Interior 2. Antalya ve Taahhüt Sektörü 3. YAPEX Akdeniz Tanıtım A.Ş. 4.

Detaylı

Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat

Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat 02 03 GÜVENLİ YAŞAM BİZİMLE BAŞLIYOR GÜVENLİ YAŞAM BURADA Burgüven İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 1994 yılında Bursa da kurulmuştur. Kuruluşundan bugüne kadar birçok

Detaylı

Reklam ve Sponsorluk. Alternatifleri. ifwedding.izfas.com.tr

Reklam ve Sponsorluk. Alternatifleri. ifwedding.izfas.com.tr Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri ifwedding.izfas.com.tr Dış Mekan Reklam Alternatifleri Açık Sergi Alanı Pano Reklam Alanı ÖZELİKLER: Ölçü: 600x500cm Baskı & Uygulama: İzfaş tarafından yaptırılacaktır.

Detaylı

26-29 EKİM 2015 I. TÜRK-ARAP. HAZIR GİYİM, TEKSTİL, KONFEKSİYON, DERİ, AYAKKABI, ÇANTA ve TEKNOLOJİLERİ FUARI İKİLİ GÖRÜŞME, ALIM HEYETİ ORGANİZASYONU

26-29 EKİM 2015 I. TÜRK-ARAP. HAZIR GİYİM, TEKSTİL, KONFEKSİYON, DERİ, AYAKKABI, ÇANTA ve TEKNOLOJİLERİ FUARI İKİLİ GÖRÜŞME, ALIM HEYETİ ORGANİZASYONU 26-29 EKİM 2015 I. TÜRK-ARAP HAZIR GİYİM, TEKSTİL, KONFEKSİYON, DERİ, AYAKKABI, ÇANTA ve TEKNOLOJİLERİ FUARI İKİLİ GÖRÜŞME, ALIM HEYETİ ORGANİZASYONU 1. ORGANİZASYON TANITIM TURAB Fuarcılık, Türk-Arap

Detaylı

hayallerinizi inşaa ediyoruz

hayallerinizi inşaa ediyoruz hayallerinizi inşaa ediyoruz İstanbul hiç bu kadar yakın olmamıştı. İstanbul da çalışıp Bursa da yaşayabilirsiniz. Canınız boğazda kahvaltımı yapmak istiyor, 75 dk. sonra ordasınız. Yeni adresiniz; tarihi

Detaylı

Hakkımızda LAVİSER olarak 2003 yılında; gayrimenkul, dekorasyon, mobilya ve tadilat sektöründe ilk adımı attık. 2014 yılında bünyemize kattığımız Laviser markamızla dekorasyon sektöründe inovatif düşünce

Detaylı

İMALAT ENDÜSTRİSİNİN BULUŞMA NOKTASI WIN FUARI 2.FAZ OTOMASYON, ENERJİ, ELEKTRİK, ELEKTRONİK FUARI ZİYARET SONUÇLARI

İMALAT ENDÜSTRİSİNİN BULUŞMA NOKTASI WIN FUARI 2.FAZ OTOMASYON, ENERJİ, ELEKTRİK, ELEKTRONİK FUARI ZİYARET SONUÇLARI İMALAT ENDÜSTRİSİNİN BULUŞMA NOKTASI WIN FUARI 2.FAZ OTOMASYON, ENERJİ, ELEKTRİK, ELEKTRONİK FUARI ZİYARET SONUÇLARI Nurel KILIÇ 29 Mart - 01 Nisan 2012 tarihlerinde İstanbul da; WIN 2. Faz, OTOMASYON

Detaylı

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ Mimari Tasarım Projelendirme İmalat Of is is Mobilyaları Uygulama www.tapso.com Ofis Mağaza Hastane Otel Restaurant Tapso Project Gibi Düşünmek Tapso Project

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı