LÜKS KADĐFE TĐCARET VE SANAYĐ A.Ş. Sayfa No: 1 SERĐ:XI NO:29 SAYILI TEBLĐĞE ĐSTĐNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETĐM KURULU FAALĐYET RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "LÜKS KADĐFE TĐCARET VE SANAYĐ A.Ş. Sayfa No: 1 SERĐ:XI NO:29 SAYILI TEBLĐĞE ĐSTĐNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETĐM KURULU FAALĐYET RAPORU"

Transkript

1 Sayfa No: 1 Bu rapor tarihli ve sayılı Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe giren Sermaye Piyasası Kurulu nun Đşletmeler Tarafından düzenlenecek Finansal Raporlar ile Bunların Hazırlanması ve Đlgililere Sunulmasına Đlişkin Đlke, Usul ve Esasları Hakkında Seri: XI, No:29 sayılı Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya Đlişkin Esaslar Tebliği nin 8.madde hükmü uyarınca düzenlenmiş olup, şirketimizin dönemi itibari ile işletme faaliyetlerinin değerlendirilmesi ve yatırımcılarımıza bilgi verilmesi amacını taşımaktadır. A-Raporun Dönemi, Ortaklığın Ünvanı, Dönem Đçinde Yönetim ve Denetleme Kurullarında Görev Alan Başkan ve Üyelerin Ad ve Soyadları, Bu Görevlerinin Süreleri (Başlangıç ve Bitiş Tarihleri ile) Rapor Dönemi : Ortaklığın Ünvanı : Lüks Kadife Ticaret ve Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri, Denetim Kurulu Üyeleri ve Görev Süreleri : Adı Soyadı Görevi Görev Süresi Yaşar Küçükçalık Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Küçükçalık Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erdal Kesrelioğlu Yönetim Kurulu Üyesi Sabahattin Fazlıoğlu Denetim Kurulu Üyesi Đbrahim Haberdar Denetim Kurulu Üyesi Đbrahim Hassaraç Denetim Kurulu Üyesi Şirketimizin tarihinde yapılan 2009 yılı Olağan Genel Kurulunda, Yönetim ve Denetim Kurulumuz yukarıdaki şekilde oluşmuştur. B-Đşletmenin Performansını Etkileyen Ana Etmenler, Đşletmenin Faaliyette Bulunduğu Çevrede Meydana Gelen Önemli Değişiklikler, Đşletmenin Bu Değişikliklere Karşı Uyguladığı Politikalar, Đşletmenin Performansını Güçlendirmek Đçin Uyguladığı Yatırım Politikası Şirketimizin Performansını Etkileyen Ana Etmenler : 2010 yılı ilk dokuzı aylık satışlarımızda 2009 yılı ilk dokuz aylık satışlarımıza göre % 25,32 lik bir ciro artışı sağlanmıştır. Bu artış döşemelik kumaş satışlarımızın artması ile meydana gelmiştir. Şirketimizin Faaliyette Bulunduğu Çevrede Meydana Gelen Önemli Değişiklikler, Şirketimizin Bu Değişikliklere Karşı Uyguladığı Politikalar : Yurt içi iplik fiyatlarındaki artışlardan dolayı DĐĐB kapasamında, Suriye den pamuk ipliği ve Malezyadan polyester iplik ithalatı gerçekleştirilmiştir.

2 Sayfa No: 2 Şirketimizin Performansını Güçlendirmek Đçin Uyguladığı Yatırım Politikası : 1 Adet 2.el kaplama makinesi alınmıştır Yılı 12.ayında alınan 8 Tonluk 2. el doğalgaz kazanı bacası yaptırılarak devreye alınmıştır. 1 Adet 2. El Kaplama makinesi ve 2 Adet 2.El Kalite kontrol masası yanında 1 Adet Şarjlı El forklifti alınmıştır. C-Şirketimizin Finasman Kaynakları ve Risk Yönetim Politikaları : Finansman Kaynakları : Đhracat bedellerimiz tutarında spot döviz kredisi kullanılmış ve döviz riski bertaraf edilmiştir. Finansman ihtiyacımızı rotatif ve spot krediler ile karşılamaktayız. Risk Yönetim Politikaları : a-finansal Riskler : Finansal riskleri bertaraf etmek amacıyla haftalık Finansman toplantısı yapılmaktadır. Alacak riskini minimize etmek amacı ile ne tür çalışmalar yapılacağı, müşteri risklerinin gözden geçirilmesi ve döviz pozisyonumuz takip edilerek kur riski taşınmaması amaçlanmaktadır. b- Diğer Riskler : Doğal afetlere karşı işletme personeli eğitilmekte ve gerekli durum planları bulunmaktadır. Đş sağlığı ve Đş güvenliği ile ilgili personelimize gerekli eğitimler yaptırılmaktadır. 10 personelimiz ilk yardım eğitimlerini tamamlayarak, Đlk Yardım Sertifikalarını almışlardır. Ç- Şirketimizin Ortaklık Yapısı : Hisse Adedi Sermaye Payı Sermaye Oranı % Küçükçalık Tekstil San. ve Tic.A.Ş , ,00 74,74 Yılmaz Küçükçalık-Yaşar Küçükçalık , ,00 6,50 Yılmaz Küçükçalık , ,00 0,14 Yılmaz Mercan 0,28 0,28 0,00 Diğer , ,72 18,62 TOPLAM , ,00 100,00 D- Hesap Döneminin Kapanmasından Đlgili Finansal Tabloların Kabulüne Kadar Geçen Sürede Meydana Gelen Önemli Olaylar : Hesap döneminin kapanmasından sonra meydana gelen ve kamuya duyurmuş olduğumuz önemli bir olay yoktur.

3 Sayfa No: 3 E- Đşletmenin Gelişimi Hakkında Yapılan Öngörüler ; Müşteri istekleri doğrultusunda, ihtiyaca göre ilave makineler alınarak kendi bünyemizde polyester boyamalarının yapılması sağlanmıştır. Kaplama makinesi alınarak kaplama çalışmalarına başlanmıştır. F-Kurumsal Yönetim Đlkelerine Uyum Raporu ; Şirketimiz kuruluşundan bugüne kadar kurumsal yönetim anlayışı çerçevesinde ; hissedarlarımız, çalışanlarımız, müşterilerimiz, tedarikçilerimiz ve diğer kurum ve kuruluşlarla olan ilişkilerinde daima güven, dürüstlük, hesap verilebilirlik, müşteri memnuniyeti, şeffaflık ve sosyal sorumluluk prensibi dahilinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Kurumsal yönetim ilkelerini uygulayacağımızı ve bu ilkelerin gerektirdiği düzenlemeleri takip ederek güncel tutacağımızı bildiririz. 1- Pay Sahipleri a)pay sahipleri Đle Đlişkiler Birimi; Pay sahipleri ile ilişkiler Mali ve Đdari Đşler Müdürlüğü bünyesinde yürütülmektedir. Hisse senetleriyle ilgili temettü, sermaye artırım işlemleri SPK tebliğlerine uyularak şirket merkezinde veya şirketin anlaşmalı olduğu Oyak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Merkez ve şubeleri ile yapılmaktadır. b) Pay Sahiplerinin Bilgi Edinme Haklarının Kullanımı : Gerekli bilgilendirmeler ĐMKB ye ve SPK ya yapılan Özel Durum Açıklamaları ile yapılmaktadır. Ayrıca şirketin faaliyetleri ile ilgili web sayfamızda yatırımcı ilişkileri sayfası mevcut olup gerekli güncellemeler devamlı yapılmaktadır tarihli Özel Durum Açıklamamızda belirttiğimiz üzere Pay sahipleri ile Đlişkiler Birimi yöneticisi Muhasebe ve Mali Đşler Müdürü Mehmet Mülayim dir. Đletişim bilgileri aşağıdaki şekildedir. Tel : Faks : e-posta adresi : mmulayim@lukskadife.com.tr dir. c) Genel Kurul Bilgileri : Genel Kurul ilanı Genel Kurul tarihinden 15 gün önce yerel ve ulusal gazetede yayınlanır ve ĐMKB ve SPK ya bildirilir. Genel kurullarımızda mevcut kanun hükümleri uygulanmaktadır yılı Genel Kurulumuz tarihinde % 82,18 toplantı nisabı ile toplanmıştır. d) Oy Hakları ve Azınlık Hakları :Şirket ana sözleşmemizde imtiyazlı oy hakkı yoktur.her pay bir oy hakkına sahiptir. Azınlık paylarının yönetimde temsiline ve birikimli oy kullanma yöntemine ait uygulamamız bulunmamaktadır.

4 Sayfa No: 4 e) Kar Dağıtım Politikası ve Kar Dağıtım Zamanı : Sermaye piyasası kurulunun mevcut düzenlemeleri doğrultusunda yapılmaktadır. f) Payların Devri : Şirketimiz hisse senetleri hamiline yazılı olup, ana sözleşmede payların devrine ilişkin kısıtlayıcı bir hüküm yoktur. Hisse senetlerinin devri TTK ve SPK hükümlerine göre yapılabilir. 2- Kamuyu Aydınlatma ve Şeffaflık a) Şirket bilgilendirme politikası : Şirketimiz tabi olduğu yasal mevzuat çerçevesinde, faaliyetleri ile ilgili olarak açıklanması istenen hususları tam ve doğru olarak kamuoyuna duyurur. Şirketimiz bilgilendirme politikası olarak; SPK nın Seri :VIII, No:39 (Seri: VIII, No:54) sayılı Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına Đlişkin Esaslar Tebliği ile Seri: XI, No:29 sayılı Sermaye Piyasasında Muhasebe Standartları Hakkında Tebliğ ne bağlıdır. b) Özel Durum Açıklamaları: Kamuyu aydınlatma ve şeffalık ilkesi çerçevesinde, başta ortaklarımız olmak üzere menfaat sahipleri ile diğer ilgililerin zamanında bilgilendirilmesini temin etmek amacıyla Özel Durum Açıklamaları yapılmaktadır. c) Şirket Đnternet Sitesi ve Đçeriği: adresinden ulaşılabilen bir internet sitesi mevcuttur. Đnternet sitemizde Yatırımcı Đlişkileri Bölümü bulunmaktadır. d) Gerçek Kişi Nihai Hakim Pay Sahibi/Sahiplerinin Açıklanması: Şirketimiz ana ortağı olan Küçükçalık Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş., Yaşar ve Yılmaz Küçükçalık hakim pay sahibidir. Ortaklık yapımız her yıl Faaliyet Raporunda yayınlanmaktadır. 3- Menfaat Sahipleri a) Menfat Sahiplerinin Bilgilendirilmesi: Yasal bildirimler aracılığıyla bilgilendirilmektedir. b) Menfaat Sahiplerinin Yönetime Katılımı : Pay sahipleri Yönetim Kurulu nda bulunmaları dolayısıyla yönetime katılmaktadırlar. Çalışanlar ise Genel Müdür liderliğinde yapılan toplantılar yoluyla yönetime katılmaktadır. 4- Yönetim Kurulu a) Yönetim Kurulunun Yapısı, Oluşumu : Ana Sözleşmemizde Yönetim Kurulu'nun 3 ila 7 üyeden oluşacağı yazılıdır tarihli Olağan Genel Kurulumuzda Yönetim Kurulumuza 3 üye seçilmiş olup 1 başkan, 1 başkan vekili ve 1 üye olarak görev yapmaktadırlar.

5 Sayfa No: 5 G-Yapılan Araştırma ve Geliştirme Faaliyetleri ; Şirketimiz bünyesinde kurulmuş Ar-Ge birimi bulunmamakla beraber üretim konumuzla ilgili piyasa taleplerine uygun olarak laboratuar ve yeni deneme çalışmaları yapılmaktadır. H-Dönem Đçinde Esas Sözleşmede Yapılan Değişiklikler ve Nedenleri ; Dönem içerisinde herhangi bir değişiklik yapılmamıştır. I-Faaliyette Bulunduğu Sektör ve Yeri Hakkında Bilgi ; Đşletmemiz 1972 yılında kurulmuş ve 1975 yılında üretime başlayarak tekstil sektöründe faaliyet göstermektedir. Bu sektör uzun yıllar ülkemizin lokomotif sanayilerinden biri olmakla beraber son yıllarda ithal ürünlerle rekabet etmekte zorlanmaktadır. Bu sektörde fitilli kadife de yurt içi ve yurt dışında bir çok üretici bulunmakta, düz kadife üretiminde ise yurt içinde tek üretici konumundadır. Sektör olarak karşılaştırmalı bir analiz mevcut bulunmamaktadır. Đ- Đşletmenin Üretim Birimlerinin Nitelikleri, Kapasite Kullanım Oranları ve Bunlardaki Gelişmeler, Genel Kapasite Kullanım Oranı, Faaliyet Konusu Mal ve Hizmet Üretimindeki Gelişmeler, Miktar Kalite, Sürüm ve Fiyatların Geçmiş Dönem Rakamlarıyla Karşılaştırmalarını Đçeren Açıklamalar : 1- Üretim ve kapasite ile ilgili bilgiler ; Üretim K.K.O Üretim K.K.O Malın Cinsi Toplam Kapasite 2009/9 2010/9 Kadife Kumaş M2/Yıl M2 % M2 % 32 Ort.Birim Fiyat/Mt 7.08 Tl/Mt 6,58 Tl/Mt 2- Satış ile ilgili bilgiler ; Malın Cinsi Satış / Metre Br.Ort Fiyat Tutar Kadife Kumaş 2009/ Mt Tl/Mt Tl Kadife Kumaş 2010/ Mt 8.86 Tl/Mt Tl

6 Sayfa No: 6 3- Finansal Göstergeler ; Likidite Oranları 2009/9 2010/9 Cari Oran (Dönen Varl./Kısa V.Borçlar) 1,95 1,79 Likidite Oran (Haz.Değ.+Alac./Kısa V.B.) 0,98 1,00 Finansal Yapı Oranları 2009/9 2010/9 Borçlar/Özkaynaklar 0,64 0,70 K.Vd.Borçlar/Toplam Kaynaklar 0,22 0,30 Borçlar/Aktifler 0,39 0,41 Karlılık Oranları 2009/9 2010/9 SMM/Net Satışlar 0,80 0,80 Brüt Kar Marjı ( B.Satış Karı/Net Satışlar) 0,20 0,20 Net Faaliyet Marjı ( E.Faaliyet Karı/Net Satışlar) ,06 Dönem Net Karı-Zararı/ Net Satışlar -0,04 0,05 J- Yönetim Kadrosu ; Adı Soyadı Görevi Mesleki Tecrübesi Feramin Çeliktaş Genel Müdür 24 Yıl Mehmet Mülayim Muh.ve Mali Đşler Müdürü 15 Yıl K-Personel ve Đşçi Hareketleri Toplu Sözleşme Uygulamaları ; Tarih Çalışan Sayısı Đşten Ayrılan Đşe Başlayan XXII. Dönem Grup Toplu Đş Sözleşmesi 31 Ağustos 2010 tarihinde tarihinden geçerli olmak üzere yürürlüğe girmiş ve 36 ay olarak tarihine kadar yürürlükte olacaktır. Saygılarımızla, LÜKS KADĐFE TĐC.VE SAN.A.Ş. YÖNETĐM KURULU

LÜKS KADİFE TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

LÜKS KADİFE TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 Bu rapor 09.04.2008 tarihli ve 26842 sayılı Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe giren Sermaye Piyasası Kurulu nun İşletmeler Tarafından düzenlenecek Finansal Raporlar ile Bunların Hazırlanması

Detaylı

LÜKS KADĐFE TĐCARET VE SANAYĐ A.Ş. Sayfa No: 1 SERĐ:XI NO:29 SAYILI TEBLĐĞE ĐSTĐNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETĐM KURULU FAALĐYET RAPORU

LÜKS KADĐFE TĐCARET VE SANAYĐ A.Ş. Sayfa No: 1 SERĐ:XI NO:29 SAYILI TEBLĐĞE ĐSTĐNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETĐM KURULU FAALĐYET RAPORU Sayfa No: 1 Bu rapor 09.04.2008 tarihli ve 26842 sayılı Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe giren Sermaye Piyasası Kurulu nun Đşletmeler Tarafından düzenlenecek Finansal Raporlar ile Bunların Hazırlanması

Detaylı

LÜKS KADĐFE TĐCARET VE SANAYĐ A.Ş. Sayfa No: 1 SERĐ:XI NO:29 SAYILI TEBLĐĞE ĐSTĐNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETĐM KURULU FAALĐYET RAPORU

LÜKS KADĐFE TĐCARET VE SANAYĐ A.Ş. Sayfa No: 1 SERĐ:XI NO:29 SAYILI TEBLĐĞE ĐSTĐNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETĐM KURULU FAALĐYET RAPORU Sayfa No: 1 Bu rapor 09.04.2008 tarihli ve 26842 sayılı Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe giren Sermaye Piyasası Kurulu nun Đşletmeler Tarafından düzenlenecek Finansal Raporlar ile Bunların Hazırlanması

Detaylı

LÜKS KADİFE TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

LÜKS KADİFE TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 Bu rapor 09.04.2008 tarihli ve 26842 sayılı Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe giren Sermaye Piyasası Kurulu nun İşletmeler Tarafından düzenlenecek Finansal Raporlar ile Bunların Hazırlanması

Detaylı

LÜKS KADİFE TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

LÜKS KADİFE TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 Bu rapor 09.04.2008 tarihli ve 26842 sayılı Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe giren Sermaye Piyasası Kurulu nun İşletmeler Tarafından düzenlenecek Finansal Raporlar ile Bunların Hazırlanması

Detaylı

Büyükdere cad No: 185 Kanyon ofis Binası 8. Kat Levent/ĐST. Görevi Öğrenim Durumu

Büyükdere cad No: 185 Kanyon ofis Binası 8. Kat Levent/ĐST. Görevi Öğrenim Durumu RAPORUN DÖNEMĐ : 01 OCAK 2012-31MART 2012 ORTAKLIĞIN ÜNVANI : J.P. MORGAN MENKUL DEĞERLER A.Ş. SERĐ : XI NO: 29 SAYILI TEBLĐĞE ĐSTĐNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETĐM KURULU FAALĐYET RAPORU A-Giriş 1-Raporlama Dönemi:

Detaylı

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 OCAK 2011-31 MART 2011 FAALİYET RAPORU ORTAKLIK YAPISI VE SERMAYE DAĞILIMI Esas Sermaye : 12.500.000 TL Ortaklar Hisse Tutarı (TL) % İsmail Katmerci

Detaylı

LÜKS KADĐFE TĐCARET VE SANAYĐĐ A.Ş. 01 OCAK 31 MART 2013 TARĐHĐ ĐTĐBARĐYLE SERĐ:XI, NO:29 SAYILI TEBLĐĞE ĐSTĐNADEN HAZIRLANMIŞ

LÜKS KADĐFE TĐCARET VE SANAYĐĐ A.Ş. 01 OCAK 31 MART 2013 TARĐHĐ ĐTĐBARĐYLE SERĐ:XI, NO:29 SAYILI TEBLĐĞE ĐSTĐNADEN HAZIRLANMIŞ LÜKS KADĐFE TĐCARET VE SANAYĐĐ A.Ş. 01 OCAK 31 MART 2013 TARĐHĐ ĐTĐBARĐYLE SERĐ:XI, NO:29 SAYILI TEBLĐĞE ĐSTĐNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETĐM KURULU FAALĐYET RAPORU Sayfa No: 1 Bu rapor 09.04.2008 tarihli ve

Detaylı

AKMERKEZ GAYRĐMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĐM ŞĐRKETĐ 01.04.2009 30.06.2009 DÖNEMĐ FAALĐYET RAPORU

AKMERKEZ GAYRĐMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĐM ŞĐRKETĐ 01.04.2009 30.06.2009 DÖNEMĐ FAALĐYET RAPORU AKMERKEZ GAYRĐMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĐM ŞĐRKETĐ 01.04.2009 30.06.2009 DÖNEMĐ FAALĐYET RAPORU Bu rapor, 09.04.2008 tarihli ve 26842 sayılı Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe giren Sermaye Piyasası

Detaylı

LÜKS KADİFE TİCARET VE SANAYİİ A.Ş. 01 OCAK 2014 30 EYLÜL 2014 YÖNETİM KURULU ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

LÜKS KADİFE TİCARET VE SANAYİİ A.Ş. 01 OCAK 2014 30 EYLÜL 2014 YÖNETİM KURULU ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU LÜKS KADİFE TİCARET VE SANAYİİ A.Ş. 01 OCAK 2014 30 EYLÜL 2014 YÖNETİM KURULU ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 A-Raporun Dönemi, Ortaklığın Ünvanı, Dönem İçinde Yönetim ve Denetleme Kurullarında Görev

Detaylı

AKMERKEZ GAYRĐMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĐM ŞĐRKETĐ 01.07.2008 30.09.2008 DÖNEMĐ FAALĐYET RAPORU

AKMERKEZ GAYRĐMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĐM ŞĐRKETĐ 01.07.2008 30.09.2008 DÖNEMĐ FAALĐYET RAPORU AKMERKEZ GAYRĐMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĐM ŞĐRKETĐ 01.07.2008 30.09.2008 DÖNEMĐ FAALĐYET RAPORU Bu rapor, 09.04.2008 tarihli ve 26842 sayılı Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe giren Sermaye Piyasası

Detaylı

BOROVA YAPI ENDÜSTRİSİ A.Ş.

BOROVA YAPI ENDÜSTRİSİ A.Ş. BOROVA YAPI ENDÜSTRİSİ A.Ş. 01.01.2011 31.12.2011 YILLIK FAALİYET RAPORU RAPORUN DÖNEMİ : 01.01.2011 31.12.2011 ORTAKLIĞIN ÜNVANI : Borova Yapı Endüstrisi A.Ş. YÖNETİM KURULU VE DENETİM KOMİTESİ: Şirketimizin

Detaylı

LÜKS KADĐFE TĐCARET VE SANAYĐĐ A.Ş. 01 OCAK 31 ARALIK 2013 TARĐHĐ ĐTĐBARĐYLE. Seri: II SAYILI TEBLĐĞE ĐSTĐNADEN HAZIRLANMIŞ

LÜKS KADĐFE TĐCARET VE SANAYĐĐ A.Ş. 01 OCAK 31 ARALIK 2013 TARĐHĐ ĐTĐBARĐYLE. Seri: II SAYILI TEBLĐĞE ĐSTĐNADEN HAZIRLANMIŞ LÜKS KADĐFE TĐCARET VE SANAYĐĐ A.Ş. 01 OCAK 31 ARALIK 2013 TARĐHĐ ĐTĐBARĐYLE Seri: II - 14.1 SAYILI TEBLĐĞE ĐSTĐNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETĐM KURULU FAALĐYET RAPORU Sayfa No: 1 Bu rapor 09.04.2008 tarihli

Detaylı

LÜKS KADĐFE TĐCARET VE SANAYĐĐ A.Ş. 01 OCAK 30 HAZĐRAN 2013 TARĐHĐ ĐTĐBARĐYLE SERĐ:XI, NO:29 SAYILI TEBLĐĞE ĐSTĐNADEN HAZIRLANMIŞ

LÜKS KADĐFE TĐCARET VE SANAYĐĐ A.Ş. 01 OCAK 30 HAZĐRAN 2013 TARĐHĐ ĐTĐBARĐYLE SERĐ:XI, NO:29 SAYILI TEBLĐĞE ĐSTĐNADEN HAZIRLANMIŞ LÜKS KADĐFE TĐCARET VE SANAYĐĐ A.Ş. 01 OCAK 30 HAZĐRAN 2013 TARĐHĐ ĐTĐBARĐYLE SERĐ:XI, NO:29 SAYILI TEBLĐĞE ĐSTĐNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETĐM KURULU FAALĐYET RAPORU Sayfa No: 1 Bu rapor 09.04.2008 tarihli

Detaylı

FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ

FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ Doğru mesajları farklı gruplara iletebilen en önemli kurumsal iletişim aracı Adres Nispetiye Cad. Levent İşhanı No: 6/2 34330 Levent - İstanbul www.tuyid.org Tel (212)

Detaylı

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 OCAK 2014 30 HAZİRAN 2014 FAALİYET RAPORU Sayfa No:1 İÇİNDEKİLER Sayfa No 1.GENEL BİLGİLER, ORTAKLIK YAPISI VE SERMAYE DAĞILIMI... 1 2. DÖNEM İÇİNDE

Detaylı

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 OCAK 2011-30 HAZİRAN 2011 FAALİYET RAPORU ORTAKLIK YAPISI VE SERMAYE DAĞILIMI Esas Sermaye Ödenmiş Sermaye : 12.500.000 TL : 12.500.000 TL Şirketimizn

Detaylı

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 OCAK 2012 31 MART 2012 FAALİYET RAPORU Sayfa No:1 İÇİNDEKİLER Sayfa No 1. ORTAKLIK YAPISI VE SERMAYE DAĞILIMI... 1 2. DÖNEM İÇİNDE ESAS SÖZLEŞMEDE

Detaylı

1 Ocak- 30 Haziran 2010 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU BİRLİK MENSUCAT TİC.VE SAN.İŞL. A.Ş. Sayfa No: 1

1 Ocak- 30 Haziran 2010 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU BİRLİK MENSUCAT TİC.VE SAN.İŞL. A.Ş. Sayfa No: 1 Sayfa No: 1 BİRLİK MENSUCAT TİC.VE SAN.İŞL. A.Ş. 1 Ocak- 30 Haziran 2010 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Sayfa No: 2 İÇİNDEKİLER 1. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu... 3 2. Sektörel Gelişmeler... 3 3. Satışlar...

Detaylı

BAK AMBALAJ SANAYĐ ve TĐCARET A.Ş. BĐLGĐLENDĐRME POLĐTĐKASI

BAK AMBALAJ SANAYĐ ve TĐCARET A.Ş. BĐLGĐLENDĐRME POLĐTĐKASI BAK AMBALAJ SANAYĐ ve TĐCARET A.Ş. BĐLGĐLENDĐRME POLĐTĐKASI AMAÇ Bak Ambalaj San. ve Tic. A.Ş., Sermaye Piyasası Mevzuatı hükümleri ve ilgili kanunlara uygun bir şekilde pay ve menfaat sahiplerinin ve

Detaylı

Otokar OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 ARA HESAP DÖNEMİ NE AİT FAALİYET RAPORU

Otokar OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 ARA HESAP DÖNEMİ NE AİT FAALİYET RAPORU OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 ARA HESAP DÖNEMİ NE AİT FAALİYET RAPORU OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. 31.03.2014 FAALİYET RAPORU Şirketimizin, 2014 yılının ilk çeyreğini

Detaylı

F aaliyet Raporu SANKO İTHALAT İHRACAT ANONİM ŞİRKETİ'NİN 30.04.2008 Çarşamba Tarihli OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİ 1. Açılış ve Başkanlık Divanı seçiminin yapılması, 2. Toplantı Tutanaklarının imzalanması

Detaylı

1 Ocak- 30 Haziran 2009 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU BİRLİK MENSUCAT TİC.VE SAN.İŞL. A.Ş. Sayfa No: 1

1 Ocak- 30 Haziran 2009 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU BİRLİK MENSUCAT TİC.VE SAN.İŞL. A.Ş. Sayfa No: 1 Sayfa No: 1 BİRLİK MENSUCAT TİC.VE SAN.İŞL. A.Ş. 1 Ocak- 30 Haziran 2009 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Sayfa No: 2 İÇİNDEKİLER 1. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu...3 2. Sektörel Gelişmeler...4 3. Satışlar...4

Detaylı

BOROVA YAPI ENDÜSTRİSİ A.Ş.

BOROVA YAPI ENDÜSTRİSİ A.Ş. BOROVA YAPI ENDÜSTRİSİ A.Ş. 01.01.2011 30.06.2011 ARA HESAP DÖNEMİ FAALİYET RAPORU RAPORUN DÖNEMİ : 01.01.2011 30.06.2011 ORTAKLIĞIN ÜNVANI : Borova Yapı Endüstrisi A.Ş. YÖNETİM KURULU VE DENETİM KOMİTESİ:

Detaylı

YAPRAK SÜT VE BESİ ÇİFTLİKLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

YAPRAK SÜT VE BESİ ÇİFTLİKLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI YAPRAK SÜT VE BESİ ÇİFTLİKLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI Şirketin bilgilendirme politikası kurumsal internet sitesinde yayınlanmakta olup, bilgilendirme politikası ile ilgili işlerin

Detaylı

ŞEKER PİLİÇ VE YEM SAN. TİC. A.Ş.

ŞEKER PİLİÇ VE YEM SAN. TİC. A.Ş. ŞEKER PİLİÇ VE YEM SAN. TİC. A.Ş. SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ 01.01.2010-31.12.2010 FAALİYET RAPORU İçindekiler Yönetim Kurulu... 2 Denetim Kurulu.. 2 Sermaye Yapısı.. 2 Temettü

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yayınlanan Kurumsal Yönetim İlkeleri ne uyum sağlanması yönündeki çalışmalar 2010 yılında da sürdürülmüş olup, Rhea Girişim

Detaylı

L O G O S p o r t f ö y y ö n e t i m i a. ş.

L O G O S p o r t f ö y y ö n e t i m i a. ş. L O G O S p o r t f ö y y ö n e t i m i a. ş. SERİ:II NO:14 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1-Raporun Dönemi : 01.01.2014-31.12.2014 2-Genel Bilgiler: Ticaret Unvanı:

Detaylı

: Bu rapor 01 Ocak Aralık 2012 çalışma dönemini kapsamaktadır.

: Bu rapor 01 Ocak Aralık 2012 çalışma dönemini kapsamaktadır. Sayfa No: 1 Raporun Dönemi Ticaret Ünvanı : Bu rapor 01 Ocak 2012 31 Aralık 2012 çalışma dönemini kapsamaktadır. : Prim Menkul Değerler A.Ş. Ticaret Sicil No : 247130 Merkez Adresi : Levent Caddesi No.3

Detaylı

ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 1. Raporun dönemi : 01/01/2012-30/09/2012 2. Ortaklığın Ünvanı : ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 3. Dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan Başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin

Detaylı

1. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI

1. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI 1. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI Merko Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., 01/01/2009 31/12/2009 faaliyet döneminde SPK tarafından yayınlanan Kurumsal Yönetim İlkelerine uymuştur. BÖLÜM I - PAY SAHİPLERİ

Detaylı

KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 Sayın Ortaklarımız, 2012 yılı üç aylık faaliyetlerimizle ilgili bilgileri Sermaye Piyasası Kurulu Seri XI. No : 1 sayılı Tebliğ hükümleri çerçevesinde aşağıda bilgilerinize sunuyoruz. I- GİRİŞ

Detaylı

SARDİS MENKUL DEĞERLER A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

SARDİS MENKUL DEĞERLER A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 1. Raporun Dönemi: Bu rapor, Sardis Menkul Değerler A.Ş. nin 1 Ocak 2010 30 Haziran 2010 çalışma dönemini kapsamaktadır. 2. Ortaklığın Unvanı: Sardis Menkul Değerler A.Ş. 3. Dönem İçinde Görev

Detaylı

TAKSĐM YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2008 YILI 31/12/2008 TARĐHLĐ FAALĐYET RAPORU

TAKSĐM YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2008 YILI 31/12/2008 TARĐHLĐ FAALĐYET RAPORU Sayfa No: 1 I.GĐRĐŞ TAKSĐM YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2008 YILI 31/12/2008 TARĐHLĐ FAALĐYET RAPORU 1.Raporun Dönemi : Bu rapor 01 Ocak 2008-31 Aralık 2008 çalışma dönemini kapsamaktadır. 2.Ortaklığın Unvanı

Detaylı

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş. 2008 Yılı Faaliyet Raporu

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş. 2008 Yılı Faaliyet Raporu Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş. 2008 Yılı Faaliyet Raporu Yönetim Kurulu ve Denetçilermiz Semahat S. ARSEL Hasan BENGÜ Temel K. ATAY Josephus Joannes Nicolaas Maria BAKX Emine Alangoya Başar

Detaylı

KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş. BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş. BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş. BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Giriş : Şirketimizin 2014 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem maddelerini görüşüp karara bağlamak üzere 25.03.2015 Çarşamba

Detaylı

GARANTİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. FAALİYET RAPORU

GARANTİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 GARANTİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. FAALİYET RAPORU I- GİRİŞ 1. Raporun dönemi: 01/01/2008-30/06/2008 2. Ortaklığın ünvanı: Garanti Yatırım Ortaklığı A.Ş. 3. Dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında

Detaylı

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 OCAK 2012 30 EYLÜL 2012 FAALİYET RAPORU Sayfa No:1 İÇİNDEKİLER Sayfa No 1. ORTAKLIK YAPISI VE SERMAYE DAĞILIMI... 1 2. DÖNEM İÇİNDE ESAS SÖZLEŞMEDE

Detaylı

KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 Sayın Ortaklarımız, 2011 yılı üç aylık faaliyetlerimizle ilgili bilgileri Sermaye Piyasası Kurulu Seri XI. No : 1 sayılı Tebliğ hükümleri çerçevesinde aşağıda bilgilerinize sunuyoruz. I- GİRİŞ

Detaylı

VESTEL BEYAZ EŞYA SANAYĐ VE TĐCARET ANONĐM ŞĐRKETĐ 2008 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BĐLGĐLENDĐRME DOKÜMANI

VESTEL BEYAZ EŞYA SANAYĐ VE TĐCARET ANONĐM ŞĐRKETĐ 2008 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BĐLGĐLENDĐRME DOKÜMANI VESTEL BEYAZ EŞYA SANAYĐ VE TĐCARET ANONĐM ŞĐRKETĐ 2008 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BĐLGĐLENDĐRME DOKÜMANI Şirketimiz Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı, 2008 yılı çalışmalarını incelemek ve aşağıda yazılı

Detaylı

Seri:XI, No:29 sayılı Tebliğe istinaden hazırlanmış 30.6.2011 tarihli Faaliyet Raporudur.

Seri:XI, No:29 sayılı Tebliğe istinaden hazırlanmış 30.6.2011 tarihli Faaliyet Raporudur. ÖZBAL ÇELİK BORU Seri:XI, No:29 sayılı Tebliğe istinaden hazırlanmış 30.6.2011 tarihli Faaliyet Raporudur. a) Raporun Dönemi: 1.1.2011-30.6.2011 Ortaklığın Ünvanı: Özbal Çelik Boru San. Tic. Ve Taah. A.Ş.

Detaylı

Bilgilendirme Politikası, SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri çerçevesinde Yönetim Kurulu tarafından onaylanmıştır.

Bilgilendirme Politikası, SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri çerçevesinde Yönetim Kurulu tarafından onaylanmıştır. Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. Bilgilendirme Politikası 1-Amaç Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. bilgilendirme politikasında amaç, Ortaklığın hissedarlarıyla şeffaf ve yakın bir iletişim kurarak Ortaklığa ilişkin

Detaylı

MERRILL LYNCH MENKUL DEĞERLER A.Ş. YÖNETİM KURULU MART 2009 FAALİYET RAPORU

MERRILL LYNCH MENKUL DEĞERLER A.Ş. YÖNETİM KURULU MART 2009 FAALİYET RAPORU MERRILL LYNCH MENKUL DEĞERLER A.Ş. YÖNETİM KURULU MART 2009 FAALİYET RAPORU I. SUNUŞ 1. Tarihsel Gelişim, Ortaklık Yapısı ve Sermaye ve Ortaklık Yapısı Değişimleri Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. (

Detaylı

AKSU İPLİK DOKUMA VE BOYA APRE FABRİKALARI T.A.Ş. ORTAKLAR GENEL KURULU NA SUNULAN 2006 YILI FAALİYETLERİNE İLİŞKİN YÖNETİM KURULU RAPORUDUR. Şirketimizin 2006 yılı hesaplarını incelemek ve Genel Kurulumuzun

Detaylı

ARSAN TEKSTİL TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ARSAN TEKSTİL TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1. Raporun Dönemi : 01.01.2012 31.03.2012 2. Faaliyet Konusu Arsan Tekstil Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi 1984 yılında Türkiye de kurulmuş olup her türlü pamuk ipliği üretimi, sentetik iplik üretimi,

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM UYUM RAPORU

KURUMSAL YÖNETİM UYUM RAPORU KURUMSAL YÖNETİM UYUM RAPORU 1.KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI Bagfas Bandırma Gübre Fabrikaları A.Ş. (Şirket) 01.01.2009-31.12.2009 döneminde Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayınlanan 04.07.2003

Detaylı

İNTEMA İNŞAAT VE TESİSAT MALZEMELERİ YATIRIM VE PAZARLAMA A.Ş. / INTEM, 2014 [] 30.05.2014 16:49:47

İNTEMA İNŞAAT VE TESİSAT MALZEMELERİ YATIRIM VE PAZARLAMA A.Ş. / INTEM, 2014 [] 30.05.2014 16:49:47 A.Ş. / INTEM, 2014 [] 30.05.2014 16:49:47 Genel Kurul Kararları Tescili Adres Büyükdere Cad. Ali Kaya Sok: No:5 Levent-İstanbul Telefon 212-3179433 Faks 212-2844988 Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler

Detaylı

Murahhas Aza. Denetimden Sorumlu Komite Üyesi. Denetimden Sorumlu Komite Üyesi. Denetleme Kurulu Üyesi

Murahhas Aza. Denetimden Sorumlu Komite Üyesi. Denetimden Sorumlu Komite Üyesi. Denetleme Kurulu Üyesi Sayfa No.1 1. Raporun Dönemi 01.01.2011 31.12.2011 2. Ortaklığın Ünvanı Makina Takım Endüstrisi A.Ş. 3. Yönetim ve Denetleme Kurulu Üyeleri Türk Ticaret Kanunu ve ilgili düzenlemeler gereğince Şirketimiz

Detaylı

01 OCAK 2014 31 MART 2014 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ÇAMLICA HES YAMULA HES

01 OCAK 2014 31 MART 2014 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ÇAMLICA HES YAMULA HES AYEN ENERJİ A.Ş. 01 OCAK 2014 31 MART 2014 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ÇAMLICA HES YAMULA HES 1 HAZIRLAMA ESASLARI Yıllık Faaliyet Raporu, Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri II-14.1 sayılı Sermaye

Detaylı

EGE SERAMİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2009 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İZMİR

EGE SERAMİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2009 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İZMİR EGE SERAMİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2009 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İZMİR İÇİNDEKİLER 1. Giriş... 2 2. Şirketin uyguladığı temettü politikası... 3 3. Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU'NUN (II-14.1) TEBLİĞİ NE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ SÖNMEZ FİLAMENT SENTETİK İPLİK VE ELYAF SANAYİİ A.Ş.

SERMAYE PİYASASI KURULU'NUN (II-14.1) TEBLİĞİ NE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ SÖNMEZ FİLAMENT SENTETİK İPLİK VE ELYAF SANAYİİ A.Ş. SERMAYE PİYASASI KURULU'NUN (II-14.1) TEBLİĞİ NE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ SÖNMEZ FİLAMENT SENTETİK İPLİK VE ELYAF SANAYİİ A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Bu rapor, Sermaye Piyasası Kurulu nun II-14.1

Detaylı

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş 29 HAZİRAN 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş 29 HAZİRAN 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş 29 HAZİRAN 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI 27.05.2015 tarihinde yapılması planlanan Şirketimizin 2014 yılına ilişkin

Detaylı

VARLIK YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1

VARLIK YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 Sayfa No: 1 I-GİRİŞ 1-Raporun Dönemi : 01.01.2010-31.03.2010 2-Ortaklığın Unvanı : Varlık Yatırım Ortaklığı A.Ş. 3-Dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında 31.03.2010 tarihi itibariyle aktif olarak

Detaylı

ATA ONLİNE MENKUL KIYMETLER A.Ş. MART 2013 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

ATA ONLİNE MENKUL KIYMETLER A.Ş. MART 2013 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU I-GİRİŞ ATA ONLİNE MENKUL KIYMETLER A.Ş. MART 2013 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. Raporun dönemi : 01/01/2013-31/03/2013 2. Ortaklığın unvanı : ATA ONLİNE MENKUL KIYMETLER A.Ş. 3. Dönem içinde yönetim ve denetleme

Detaylı

MAKĐNA TAKIM ENDÜSTRĐSĐ A.Ş. Sayfa No.1 SERĐ.XI NO.29 SAYILI TEBLĐĞE ĐSTĐNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETĐM KURULU FAALĐYET RAPORU

MAKĐNA TAKIM ENDÜSTRĐSĐ A.Ş. Sayfa No.1 SERĐ.XI NO.29 SAYILI TEBLĐĞE ĐSTĐNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETĐM KURULU FAALĐYET RAPORU Sayfa No.1 1. Raporun Dönemi 01.01.2012 30.06.2012 2. Ortaklığın Ünvanı Makina Takım Endüstrisi A.Ş. 3. Şirket Hakkında Genel Bilgiler Merkez Adresi : Osmanağa Mah.Halitağa Cad.Ekşioğlu Đş Hanı No.18/20

Detaylı

MARBAŞ B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

MARBAŞ B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI MARBAŞ B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI Amaç: Marbaş B Tipi Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş. nin kamuyu bilgilendirme politikası, şirketin geçmiş performansının

Detaylı

OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU RAPORU 1 OCAK 31 ARALIK 2014

OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU RAPORU 1 OCAK 31 ARALIK 2014 OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU RAPORU 1 OCAK 31 ARALIK 2014 OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. 01.01.2014-31.12.2014 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU RAPORU Sayın Hissedarlarımız, Şirketimizin,

Detaylı

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 OCAK 2012 30 HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU Sayfa No:1 İÇİNDEKİLER Sayfa No 1. ORTAKLIK YAPISI VE SERMAYE DAĞILIMI... 1 2. DÖNEM İÇİNDE ESAS SÖZLEŞMEDE

Detaylı

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2008 31/12/2008 FAALİYET RAPORU

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2008 31/12/2008 FAALİYET RAPORU VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2008 31/12/2008 FAALİYET RAPORU 1- Raporun dönemi, ortaklığın unvanı, dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin ad

Detaylı

FORD OTOMOTĐV SANAYĐ A.Ş. BĐLGĐLENDĐRME POLĐTĐKASI. 1.Amaç ve kapsam

FORD OTOMOTĐV SANAYĐ A.Ş. BĐLGĐLENDĐRME POLĐTĐKASI. 1.Amaç ve kapsam FORD OTOMOTĐV SANAYĐ A.Ş. BĐLGĐLENDĐRME POLĐTĐKASI 1.Amaç ve kapsam Ford Otomotiv Sanayi A.Ş (kısaca Ford Otosan veya şirket ); ilgili yetkili kurumlar, hissedarlar ve yatırımcıları şirketin faaliyetleri

Detaylı

EGE SERAMİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1 OCAK 30 HAZİRAN 2011 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

EGE SERAMİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1 OCAK 30 HAZİRAN 2011 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU EGE SERAMİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1 OCAK 30 HAZİRAN 2011 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İZMİR 26 Ağustos 2011 İÇİNDEKİLER 1. Giriş... 2 2. Şirketin uyguladığı temettü politikası... 3 3. Kurumsal Yönetim

Detaylı

2011 YILI KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU

2011 YILI KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU 2011 YILI KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU 1. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI Halka açık bir sermaye piyasası kurumu olan İş Yatırım Ortaklığı A.Ş. saydamlık, eşitlik, sorumluluk ve hesap

Detaylı

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2013 31.03.2013 FAALİYET RAPORU

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2013 31.03.2013 FAALİYET RAPORU VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2013 31.03.2013 FAALİYET RAPORU 1- Raporun dönemi, ortaklığın unvanı, dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin ad

Detaylı

KONFRUT GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

KONFRUT GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KONFRUT GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 31 ARALIK 2010 TARİHİ İTİBARIYLE SERİ:XI, NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ KONFRUT GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU 2010 YILI FAALİYET RAPORU RAPORUN

Detaylı

KONFRUT GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

KONFRUT GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KONFRUT GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 31 ARALIK 2011 TARİHİ İTİBARIYLE SERİ:XI, NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ KONFRUT GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU 2011 YILI FAALİYET RAPORU RAPORUN

Detaylı

TİCARET VE SANAYİ İŞLETMELERİ T.A.Ş Tarihinde Sona Eren Hesap Dönemine Ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu

TİCARET VE SANAYİ İŞLETMELERİ T.A.Ş Tarihinde Sona Eren Hesap Dönemine Ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu TİCARET VE SANAYİ İŞLETMELERİ T.A.Ş. 31.03.2013 Tarihinde Sona Eren Hesap Dönemine Ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu Bu rapor, Sermaye Piyasası Kurulu nun işletmeler tarafından düzenlenecek finansal raporlar

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU Kurumsal yönetimin; Şirket in başarıya ulaşması, bu başarının devamı ve Şirketimizin pay sahiplerine ekonomik değer sağlanması açısından önemli olduğuna inanmaktayız.

Detaylı

ULUSLARARASI TEKSTĐL ŞĐRKETLERĐ KURUMSAL YÖNETĐM KARŞILAŞTIRMA RAPORU

ULUSLARARASI TEKSTĐL ŞĐRKETLERĐ KURUMSAL YÖNETĐM KARŞILAŞTIRMA RAPORU iyi şirket DANIŞMANLIK A.Ş. ULUSLARARASI TEKSTĐL ŞĐRKETLERĐ KURUMSAL YÖNETĐM KARŞILAŞTIRMA RAPORU Teşvikiye Caddesi 131/2, Kat:4 Nişantaşı, Đstanbul Tel:212 291 93 29 Faks:212 291 93 34 1 Bu çalışma, uluslararası

Detaylı

ULAŞLAR TURİZM YATIRIMLARI VE DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET VE PAZARLAMA A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU

ULAŞLAR TURİZM YATIRIMLARI VE DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET VE PAZARLAMA A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU EK(1) ULAŞLAR TURİZM YATIRIMLARI VE DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET VE PAZARLAMA A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU 2012 Sayfa 1 1.Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Beyanı Kurumsal yönetim uygulamalarının

Detaylı

VARLIK YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

VARLIK YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 I-GİRİŞ 1-Raporun Dönemi : 01.01.2009-31.03.2009 2-Ortaklığın Unvanı : Varlık Yatırım Ortaklığı A.Ş. 3-Dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında 31.03.2009 tarihi itibariyle aktif olarak

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ ne UYUM RAPORU

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ ne UYUM RAPORU KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ ne UYUM RAPORU 1. Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Beyanı : 1 Ocak 2010 31 Aralık 2010 faaliyet dönemi içinde, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Kurumsal Yönetim İlkeleri

Detaylı

EGE SERAMİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2010 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

EGE SERAMİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2010 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU EGE SERAMİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2010 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İZMİR 14 Mayıs 2010 İÇİNDEKİLER 1. Giriş... 2 2. Şirketin uyguladığı temettü politikası... 3 3. Kurumsal Yönetim İlkelerine

Detaylı

BAGFAŞ BANDIRMA GÜBRE FABRİKALARI A.Ş. NİN 2011 YILINA AİT 26/04/2012 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

BAGFAŞ BANDIRMA GÜBRE FABRİKALARI A.Ş. NİN 2011 YILINA AİT 26/04/2012 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI BAGFAŞ BANDIRMA GÜBRE FABRİKALARI A.Ş. NİN 2011 YILINA AİT 26/04/2012 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimizin 42. Olağan Genel Kurul Toplantısı, 26 Nisan 2012

Detaylı

DOĞAN YAYIN HOLDİNG A.Ş.

DOĞAN YAYIN HOLDİNG A.Ş. DOĞAN YAYIN HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK - 31 MART 2009 ARA HESAP DÖNEMİ FAALİYET RAPORU www.dyh.com.tr İÇİNDEKİLER A. Doğan Yayın Holding A.Ş. Hakkında...4 B. 01.01-30.09.2008 Döneminde Önemli Gelişmeler...8 C.

Detaylı

DEUTSCHE SECURITIES MENKUL DEĞERLER A.Ş. OCAK HAZİRAN 2012 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

DEUTSCHE SECURITIES MENKUL DEĞERLER A.Ş. OCAK HAZİRAN 2012 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU DEUTSCHE SECURITIES MENKUL DEĞERLER A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ: XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU DEUTSCHE SECURITIES MENKUL DEĞERLER A.Ş. OCAK HAZİRAN 2012 DÖNEMİ

Detaylı

ALTERNATİF YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI. 1- Amaç

ALTERNATİF YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI. 1- Amaç ALTERNATİF YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI 1- Amaç Alternatif Yatırım Ortaklığı A.Ş., Sermaye Piyasası Mevzuatı, Türk Ticaret Kanunu ve ilgili diğer mevzuat kapsamında, tüm pay sahiplerimiz

Detaylı

Bilgilendirme Politikası

Bilgilendirme Politikası Bilgilendirme Politikası Bankamız ortaklarına, yatırımcılarına ve kamu dahil tüm menfaat sahiplerine bilgi aktarılmasını teminen Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı "Özel Durumlar Tebliği" çerçevesinde

Detaylı

01/01/2010-30/06/2010 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

01/01/2010-30/06/2010 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU MERKEZ B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 01/01/2010-30/06/2010 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. Raporun Dönemi : 01/01/2010-30/06/2010 2. Şirketin Ünvanı : Merkez B Tipi Menkul Kıymetler Yatırım

Detaylı

ALKHAIR PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. YÖNETİM KURULU 2012 YILI FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1

ALKHAIR PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. YÖNETİM KURULU 2012 YILI FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 Sayfa No: 1 1-Rapor Dönemi : 01.01.2012-31.03.2012 2-Şirketin Unvanı : Alkhair Portföy Yönetimi A.Ş. 3. Dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan Başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin ad

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİ NİN 1.3 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR.

SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİ NİN 1.3 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR. ADANA ÇİMENTO SANAYİİ TÜRK A.Ş. SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİ NİN 1.3 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR. 1.3.1 Şirketin internet sitesinde, genel kurul

Detaylı

REFERANS MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ 01.01.2015-31.12.2015 DÖNEMİ YILLIK FAALİYET RAPORU

REFERANS MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ 01.01.2015-31.12.2015 DÖNEMİ YILLIK FAALİYET RAPORU REFERANS MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ 01.01.2015-31.12.2015 DÖNEMİ YILLIK FAALİYET RAPORU WWW.referansmenkul.com.tr www.primetrade.com.tr Referans Menkul Değerler AŞ. Tescilli Markası İÇİNDEKİLER: A-

Detaylı

ZİRAAT PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01 OCAK 2014-30 HAZİRAN 2014 DÖNEMİNE AİT YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ZİRAAT PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01 OCAK 2014-30 HAZİRAN 2014 DÖNEMİNE AİT YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ZİRAAT PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01 OCAK 2014-30 HAZİRAN 2014 DÖNEMİNE AİT YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU I-GİRİŞ: 1- Raporun Dönemi : 01.01.2014 30.06.2014 2- Ortaklığın Unvanı : ZİRAAT PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş.

Detaylı

01.01.2012 30.06.2012 Ara Dönem Faaliyet Raporu

01.01.2012 30.06.2012 Ara Dönem Faaliyet Raporu COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. 01.01.2012 30.06.2012 Ara Dönem Faaliyet Raporu Sayfa No:2 BÖLÜM 1: KURUMSAL BİLGİLER Yönetim Kurulu Şirketimizin 26.04.2012 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısında,

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU 1 - KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI ER-ÇİM-SAN HOLDİNG A.Ş. (Bundan böyle ortaklık diye anılacaktır) 1 Ocak 2014 31 Aralık 2014 döneminde "Kurumsal Yönetim

Detaylı

UŞAK SERAMİK SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU I GİRİŞ

UŞAK SERAMİK SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU I GİRİŞ Sayfa No: 1 I GİRİŞ 1. RAPORUN DÖNEMİ : 01 Ocak 2008 30 Haziran 2008 2. ORTAKLIĞIN ÜNVANI : UŞAK SERAMİK SANAYİİ A.Ş. 3. YÖNETİM KURULU - DENETİM KURULU VE YETKİLERİ YÖNETİM KURULU Ana sözleşmemizin 8.

Detaylı

VARLIK YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1

VARLIK YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 Sayfa No: 1 I-GİRİŞ 1-Raporun Dönemi : 01.01.2010-30.06.2010 2-Ortaklığın Unvanı : Varlık Yatırım Ortaklığı A.Ş. 3-Dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında 30.06.2010 tarihi itibariyle aktif olarak

Detaylı

L O G O S p o r t f ö y y ö n e t i m i a. ş.

L O G O S p o r t f ö y y ö n e t i m i a. ş. L O G O S p o r t f ö y y ö n e t i m i a. ş. LOGOS PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2016-31.03.2016 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1-Genel Bilgiler: Raporun Dönemi: 01.01.2016-31.03.2016 Ticaret Unvanı: Logos

Detaylı

01.01.2012-31.12.2012 FAALĠYET RAPORU

01.01.2012-31.12.2012 FAALĠYET RAPORU Sayfa No:1 ĠSTANBUL PORTFÖY YÖNETĠMĠ A.ġ. 01.01.2012-31.12.2012 FAALĠYET RAPORU Faaliyet Raporu Ġçeriği 1. Raporun Dönemi 2. Ortaklığın Ünvanı 3. Dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan

Detaylı

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş Yılı Faaliyet Raporu. Sayın Ortaklarımız;

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş Yılı Faaliyet Raporu. Sayın Ortaklarımız; Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş. 2010 Yılı Faaliyet Raporu Sayın Ortaklarımız; 2010 yılı Faaliyet neticelerini karara bağlamak için toplanmış olan Genel Kurul a katılımınızdan dolayı teşekkür

Detaylı

1) Kurumsal Yönetim Đlkelerine Uyum Beyanı

1) Kurumsal Yönetim Đlkelerine Uyum Beyanı 1) Kurumsal Yönetim Đlkelerine Uyum Beyanı Bu beyan, Sermaye Piyasası Mevzuatı, Şirket Esas Sözleşmesi ve Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim Đlkelerinde yer alan düzenleme, hüküm ve prensipler çerçevesinde;

Detaylı

Aegon Emeklilik ve Hayat A.Ş. Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporu - 2015

Aegon Emeklilik ve Hayat A.Ş. Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporu - 2015 1. ne Uyum Beyanı AEGON Emeklilik ve Hayat A.Ş. Hazine Müşteşarlığı tarafından yayınlanan Kurumsal Yönetim İlkeleri ni genel hatlarıyla uygulamaktadır. BÖLÜM I: PAY SAHİPLERİ 2. Pay Sahiplerinin Bilgi

Detaylı

EGE SERAMİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1 OCAK 30 HAZİRAN 2009 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

EGE SERAMİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1 OCAK 30 HAZİRAN 2009 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU EGE SERAMİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1 OCAK 30 HAZİRAN 2009 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İZMİR 27.08.2009 İÇİNDEKİLER 1. Giriş... 2 2. Şirketin uyguladığı temettü politikası... 3 3. Kurumsal Yönetim İlkelerine

Detaylı

DEUTSCHE SECURITIES MENKUL DEĞERLER A.Ş. OCAK EYLÜL 2011 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

DEUTSCHE SECURITIES MENKUL DEĞERLER A.Ş. OCAK EYLÜL 2011 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 DEUTSCHE SECURITIES MENKUL DEĞERLER A.Ş. OCAK EYLÜL 2011 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1 Sayfa No: 2 DEUTSCHE SECURITIES MENKUL DEĞERLER A.Ş. OCAK - EYLÜL 2011 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. Rapor Dönemi:

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU 1. KARSU TEKSTIL Sanayi ve Ticaret A.Ş., yönetimin kurumsallaşmasında Sermaye Piyasası Kurulu nca yayınlanan Kurumsal Yönetim İlkeleri ni yol gösterici olarak benimsemiştir.

Detaylı

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /03/2014 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR.

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /03/2014 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/2014 31/03/2014 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. Dönem İçinde Yönetim Kurullarında Görev Alan Üyeler : Yönetim Kurulu : Yönetim Kurulu Başkanı Sn., 1951 doğumlu

Detaylı

AKMERKEZ GAYRĐMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĐM ŞĐRKETĐ 01.07.2009 30.09.2009 DÖNEMĐ FAALĐYET RAPORU

AKMERKEZ GAYRĐMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĐM ŞĐRKETĐ 01.07.2009 30.09.2009 DÖNEMĐ FAALĐYET RAPORU AKMERKEZ GAYRĐMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĐM ŞĐRKETĐ 01.07.2009 30.09.2009 DÖNEMĐ FAALĐYET RAPORU Bu rapor, 09.04.2008 tarihli ve 26842 sayılı Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe giren Sermaye Piyasası

Detaylı

DİRİLİŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 Ocak Aralık 2012 YÖNETİM KURULU YILLIK FAALİYET RAPORU

DİRİLİŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 Ocak Aralık 2012 YÖNETİM KURULU YILLIK FAALİYET RAPORU DİRİLİŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 Ocak 2012 31 Aralık 2012 YÖNETİM KURULU YILLIK FAALİYET RAPORU SERMAYE PİYASASI KURULU NUN SERİ: XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞTIR. İÇİNDEKİLER

Detaylı

BORUSAN MANNESMANN BORU SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KAMUYU BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

BORUSAN MANNESMANN BORU SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KAMUYU BİLGİLENDİRME POLİTİKASI BORUSAN MANNESMANN BORU SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KAMUYU BİLGİLENDİRME POLİTİKASI Güncelleme Tarihi: Aralık 2014 1. Amaç: Borusan Mannesmann Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. (BMB veya Şirket), Sermaye Piyasası

Detaylı

ĐMKB 100 ŞĐRKETLERĐ KURUMSAL YÖNETĐM ARAŞTIRMASI

ĐMKB 100 ŞĐRKETLERĐ KURUMSAL YÖNETĐM ARAŞTIRMASI iyi şirket Danışmanlık A.Ş. ĐMKB 100 ŞĐRKETLERĐ KURUMSAL YÖNETĐM ARAŞTIRMASI Şirketimizin kuruluşundan beri kurumsal yönetim alanında sürdürdüğümüz çalışmalar arasında tamamladığımız bir araştırmanın sonuçlarını

Detaylı

YAPRAK SÜT VE BESİ ÇİFTLİĞİ SAN. VE TİC A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

YAPRAK SÜT VE BESİ ÇİFTLİĞİ SAN. VE TİC A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI YAPRAK SÜT VE BESİ ÇİFTLİĞİ SAN. VE TİC A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI Amaç ve Kapsam Bilgilendirme politikasının temel amacı, ticari sır kapsamı dışındaki gerekli bilgi ve açıklamaların pay sahipleri,

Detaylı