VISS cephe sistemleri Isı yalıtımlı mulyon transomlu çelik sistemler

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "VISS cephe sistemleri Isı yalıtımlı mulyon transomlu çelik sistemler"

Transkript

1 VISS cephe sistemleri Isı yalıtımlı mulyon transomlu çelik sistemler

2 2 STEEL SYSTEMS VISS CEPHE SISTEMLERI Taşıyıcı elemanlar İkna edici argümanlar VISS cephe sistemleri çeliğin avantajları üzerine inşa edilir. VISS yalıtımlı cephe sistemi, mulyon transom cepheler için ısı izolasyonlu çelik sistemidir. u modüler bileşenler, herhangi bir cephe oluşturmak için kullanılabilir. Farklı derinlik ve güçlendirme seçeneklerine sahip olan profillerin kombinasyonuyla özel yapısal özellikler karşılanabilir- fonksiyonel unsurlar çok çeşitli aksesuarlar ile sağlanır. Ne estetik ne de cephe yapısının homojen görünümü bundan etkilenmez. Sonuç olarak mimar ve tasarımcılar, ısı ve ses yalıtımı, yangından korunma gibi pek çok özelliğe cephe bütünlüğünü bozmadan sahip olabilmektedir. Cephe firmaları test edilip onaylanan uygulama metodolojisi ve birim bileşen sayısının az olması nedeni ile stok kolaylığından faydalanır. Jansen çelik cephe sistemlerinde farklı statik alternatifler bulunabilir: Serbest, tek tarafı sabit veya mütemadi cepheler. Tavan, taban ve sabitleme plakaları binanın ana taşıyıcılarına basit ve güvenli bir şekilde kaynaklanabilir. Yüzey genişliği ve mm ve derinliği 280 mm ye kadar profiller geniş açıklılar için idealdir. Profiller birbirine kaynaklı veya geçmeli olarak bağlanabilirler. Geçmeli bağlantılar atölyelerde daha büyük ölçekli cephelerin sistematik ön üretimine olanak sağlar. Kaynaklı bağlantıda karmaşık üniteler ve sıradışı formlar üretilebilir ya da kombine edilebilir. Jansen VISS cephe sistemleri EN ürün standartlarına göre test edilmiştir. u sayede Jansen cephe sistemleri, ülkelerinde zorunlu CE sertifikasına uyumlu cepheler yapılmasına olanak sağlar.

3 STEEL SYSTEMS VISS CEPHE SISTEMLERI 3

4 4 STEEL SYSTEMS VISS CEPHE SISTEMLERI Profil çeşitleri Taşıyıcı profiller mm Z Z Z Z Z Z Z = Sıcak daldırma galvanizli şeritten imal edilmiş

5 STEEL SYSTEMS VISS CEPHE SISTEMLERI 5 Profil çeşitleri Taşıyıcı profiller mm Z Z Z Z Z

6 6 STEEL SYSTEMS VISS CEPHE SISTEMLERI Cover sections mm Stainless steel cover sections

7 STEEL SYSTEMS VISS CEPHE SISTEMLERI 7 Cover sections mm

8 8 STEEL SYSTEMS VISS CEPHE SISTEMLERI VISS cepheler Düşey camlama Sadelik, zarafet, teknik beceri ve ekonomik verimin birleşimi Gerek yeni projeler gerekse restorasyon işlerinde proje büyüklüğünden bağımsız olarak- uygundur. Yapısal gereksinimler, panel ebatları veya cam kombinasyonları dikkate alınarak, teknik ve ekonomik açıdan optimum bileşenler modüler sistemden seçilir. VISS cephe sistemleri, yeni binalar ve restorasyonlar için uygulanmaya başlanan ve yüksek ısı yalıtım standartları öngören pasif ev sertifikası gerekliliklerine de uygundur. Kapak profillerinde geniş derinlik ve kesit seçenekleri mevcuttur mm arası cam kombinasyonlarında kullanılabilir. EN ile uyumlu CE sertifikası Isı geçirgenlik U f > 0.73 W/m 2 K Ses yalıtımı Rw-45 d Su geçirmezlik sınıfı RE 1200 Hava geçirgenlik sınıfı E Rüzgar yüküne direnç sınıfı 2 kn/m 2 Darbe direnç sınıfı E5/I5 TRV güvenlik testi başarılıdır (Güvenlik bariyer camları için lman teknik regülasyonu)

9 STEEL SYSTEMS VISS CEPHE SISTEMLERI 9 VISS Işıklık sistemleri Özgün ihtiyaçlar için farklı formlar VISS ışıklıklar, büyüklük, planlama güvenilirliği ve montaj kolaylığı ile tarif edilebilir. Çatı cam sistemleri alanında, kaynaklı çelik yapılar, çeliğin dayanım avantajını tam anlamıyla kullanır. u yolla, geniş yatay cam sistemleri, ince profiller ve karmaşık tasarımların gerçeğe dönüşmesi ile yaratılabilir. VISS cephe sistemleri karmaşık çatı detaylarına teknik anlamda güvenilir ve estetik çözümler sağlar. Kapak profillerinde geniş derinlik ve kesit seçenekleri mevcuttur mm arası cam kombinasyonlarında kullanılabilir.

10 10 STEEL SYSTEMS VISS CEPHE SISTEMLERI VISS asic / VISS I x tra Düşey camlama Tasarım özgürlüğü ve sistem çözümünün avantajlarının kombinasyonu VISS asic ve VISS I x tra ile, Jansen herhangi bir taşıyıcı üzerine monte edilebilen, ekonomik ve estetik bir sistem çözümü sunar. Sistem konfigürasyonu onaylı VISS sistemini temel almaktadır. Geniş açıklığa sahip cepheler oluşturabilir ve taşıyıcı yapı formunu mimari ve yapısal gereksinimlere göre seçebilirsiniz. Kapak profillerinde geniş derinlik ve kesit seçenekleri mevcuttur mm arası cam kombinasyonlarında kullanılabilir. EN ile uyumlu CE markalaması Isı geçirgenlik U f > 0.95 W/m 2 K Sızdırmazlık sınıfı RE 1200 Hava geçirgenlik sınıfı E Rüzgar yüküne direnç sınıfı 2 kn/m 2 Darbe direnç sınıfı E5/I5 TRV güvenlik testi başarılıdır (Güvenlik bariyer camları için lman teknik regülasyonu)

11 STEEL SYSTEMS VISS CEPHE SISTEMLERI 11 VISS asic Işıklık sistemleri Geniş açıklıklı cam ışıklık uygulamaları Herhangi bir taşıyıcı sistem üzerine monte edilebilen estetik ve ekonomik bir sistem çözümüdür. VISS asic çelik konstrüksiyonla uyumlu bir şekilde uygulama imkanı veren, test edilip onaylanmış bir sistem çözümüdür. Taşıyıcı profil formları açısından seçim özgürlüğü sağlar mm arası cam kombinasyonlarında kullanılabilir.

12 12 STEEL SYSTEMS VISS CEPHE SISTEMLERI

13 STEEL SYSTEMS VISS CEPHE SISTEMLERI 13 VISS Linea ve VISS Delta Etkileyici çelik cepheler için profiller İç mekanları daha aydınlık yapmak için maksimum ışık geçişine izin veren sade şekle sahip bu profiller etkileyici cepheler yaratmaya olanak verir - ister zarif ok formuyla VISS Delta, ister T şeklindeki güçlü profil VISS Linea arasında seçim yapılabilir. Sadece mm yüzey genişliği ve içeri doğru konikleşen şekliyle, profiller hafif ve zarif bir görünüşe sahiptir. Profil kesitlerinin yarattığı statik değerler ve güçlendirme seçenekleri açık ve yaratıcı cephe opsiyonlarını arttırır. Sistemin test edilip onaylanmış teknolojisi sertifikalı VISS sistemleriyle uyumludur. EN ile uyumlu CE sertifikası Isı geçirgenlik U f > 0.73 W/m 2 K Ses yalıtımı Rw-45 d Sızdırmazlık sınıfı RE 1200 Hava geçirgenlik sınıfı E Rüzgar yüküne direnç sınıfı 2 kn/m 2 Darbe direnç sınıfı E5/I5 TRV güvenlik testi başarılıdır (Güvenlik bariyer camları için lman teknik regülasyonu) VISS Linea VISS Delta

14 14 STEEL SYSTEMS VISS CEPHE SISTEMLERI VISS cephe örneği Variante flaches Deckprofil mm Düz Variante Kapaklı flaches mm Deckprofil seçenekleri mm Variante flaches Deckprofil mm Düz Variante Kapaklı flaches mm Deckprofil seçenekleri mm VISS Linea lazer-kaynaklı Variante VISS Linea lasergeschweisst riante VISS Linea lasergeschweisst

15 STEEL SYSTEMS VISS CEPHE SISTEMLERI

16 STEEL SYSTEMS VISS CEPHE SISTEMLERI VISS ışıklık sistem uygulamaları

17 28 STEEL SYSTEMS VISS CEPHE SISTEMLERI

18 18 STEEL SYSTEMS VISS CEPHE SISTEMLERI - - VISS asic uygulamaları - (Schweissbolzen) - (Schweissbolzen) (Schweissbolzen) (saplama kaynaklı montaj) - (Schweissbolzen) - Variante çeşidi Variante - (vidalı (Schraubbolzen) - civatalı (Schraubbolzen) montaj) Variante - (Schraubbolzen) Variante - (Schraubbolzen)

19 STEEL SYSTEMS VISS CEPHE SISTEMLERI 19 VISS I x tra uygulamaları - - (Schweissbolzen) çeşidi Variante (vidalı - civatalı (Schraubbolzen) montaj) Variante - (Schraubbolzen) - - Variante çeşidi - (vidalı (Schraubbolzen) civatalı montaj) - (Schweissbolzen) - (Schweissbolzen) - (Schweissbolzen)

20 20 STEEL SYSTEMS VISS CEPHE SISTEMLERI

21 STEEL SYSTEMS VISS CEPHE SISTEMLERI 21 VISS Cephe Sistemleri Yüksek yapısal özellikleri ile çelik profiller Minimum destek noktaları ile maksimum taşıma kapasitesi Z 280 Mükemmel yapısal özellikleri ve ağır yüklere dayanıklı özel vidalı bağlantıları içeren VISS çelik profilleri gibi yeni profil kombinasyonları sayesinde Jansen, karmaşık cephe 3 yapıları için kapsamlı bir çözüm sunmaktadır. Geniş açıklıklar ve ağır panellerin oluşturduğu bu tarz cephelerde mimari estetik, yapısal bütünlük ve verimli imalatı ortak paydada buluşturmaktayız Z 280 Yapısal değerler Z I X = cm 4 W X = cm Z I X = cm 4 W X = 85.2 cm Z Z 180 Faydaları Z 220 Köşelerde minimum yarıçap Profillerin stokta tutulması sayesinde hızlı teslim süreleri Sistem profilleri sayesinde verimli imalat: karmaşık kaynak işlemleri olmadan birleştirebilme Galvanizli profillerle içten ve dıştan güvenilir yüzey koruması Standart kutu profillere göre daha düşük malzeme ağırlığı Z I X = cm 4 W X = 61.8 cm Z 180

22 22 STEEL SYSTEMS VISS CEPHE SISTEMLERI VISS SG Cam cama cepheler Cephenin dış ortamla uyumunda Çevre ile uyumlu şeffaf bir cephe fikri, uyumlu ve estetik bir şekilde tamamı cam cepheler ile gerçeğe dönüşebilir. Tamamen cam mimari aydınlık ve açıklık hissi yaratır. İç mekanda zarif görünüş ve eşzamanlı olarak geniş ölçekli cam alanların kurulumu büyük bir ferahlık duygusu verir. Çelik ve onun üstün taşıyıcı özellikleri, tasarımcılar ve mimarlara tamamı cam cephe çözüm konseptlerini basit ve ekonomik bir şekilde gerçeğe dönüştürme imkanı verir. VISS SG ve VISS yarı SG sistemleri yüzey genişliği mm veya mm olan herhangi bir VISS profili ve herhangi bir destek üzerine monte edilebilen VISS asic çözümü ile kombine edilebilir. Işıklık sistemi bile VISS SG kullanılarak tüm cam yapı tarzına kolaylıkla uyarlanabilir. u, minimum bileşen ilavesi ile geniş bir seçenek çeşidi sağlar. Cam kalınlığı 30 mm ile 70 mm arasındadır. 2.5 mt x 5.0 mt ölçülerine kadar cam paneller kullanılabilir. ETG 002 a uyumlu CE sertifikasyonu ET 13/0015 vrupa teknik onayı Isı geçirgenlik U f > 0.84 W/m 2 K Sızdırmazlık sınıfı RE1200 e kadar Hava geçirgenlik sınıfı E ye kadar Rüzgar yüküne direnç sınıfı 2 kn/m 2 Darbe direnci E5/I5 e kadar TRV güvenlik testi başarılıdır (Güvenlik bariyer camları için lman teknik regülasyonları)

23 STEEL SYSTEMS VISS CEPHE SISTEMLERI VISS SG örnekleri

24 24 STEEL SYSTEMS VISS CEPHE SISTEMLERI VISS Fire Yangına dayanıklı cepheler Güvenlikten taviz vermek yok Yangından korumada hassas bölgeler için Jansen, VISS Fire sistemini geliştirmiştir genel kullanım için modüler bir cephe. Sistem düşey cephelerde iç ve dış mekanda tüm yangından koruma sınıflarında kullanımına uygundur. (E30//90, EI30//90). Tüm sınıflarda ayrıca TRV güvenlik testleri yapılmıştır. VISS Fire Janisol 2 ve Janisol C4 yangın kapıları ile kullanım için ayrıca onaylanmıştır. mm yüzey genişliği ile yangından koruma gereksinimleri hassas ve zarif bir şekilde uygulanabilir. mm den 280 mm e ulaşan derinlikler 00 mm yüksekliğe ve sınırsız genişliğe ulaşan yapısal çözüm çeşitleri sunar. irçok alternatifin olması tasarımcıya çekici geniş cam alanlar yaratmak için ihtiyaç duyduğu özgürlüğü sunar. Delta ve Linea yük taşıyıcı profilleri zarif bir form vermek için kullanılabilir. EN 1364 a uyumlu olarak test edilmiştir. Yangından koruma sınıfı E30 / E / E90 / EI30 / EI / EI90 TRV güvenlik testleri başarılıdır (Güvenlik bariyer camları lman teknik regülasyonları) mm yüzey genişlikleri mm arası derinlikler 5-70 mm panel (cam ) kalınlıkları

25 STEEL SYSTEMS VISS CEPHE SISTEMLERI 25 VISS Fire örnekleri

26 26 STEEL SYSTEMS VISS CEPHE SISTEMLERI

27 STEEL SYSTEMS VISS CEPHE SISTEMLERI 27 VISS RC4 hırsızlığa karşı direnç ve kaçış direnci Maksimum bina koruması Lüks mülklerin korunması için Jansen hırsızlığa karşı dirençli RC3 sistem çözümünü geliştirerek VISS RC4 şeklinde sunmuştur. Sadece birkaç ilave bileşen ile test edilip onaylanmış olan VISS RC3 sistem çözümü, arttırılmış güvenlik gereksinimlerini karşılayan VISS RC4 sistemine dönüşür. Görsel olarak standart VISS cephesine özdeş VISS RC4 yapısı görüntü itibari ile hırsıza dirençli özelliklerini ele vermez. u nedenle değişik proje gereksinimleri aynı görüntü ile uygulanabilir. VISS RC4, mm ve mm yüzey genişliklerindeki mevcut VISS sistemleri ile kombine edilebilir EN 1627 ile uyumlu hırsızlık ve kaçış direnci Isı geçirgenlik U f > 0.84 W/m 2 K Sızdırmazlık sınıfı RE 1200 Hava geçirgenlik sınıfı E sınıfı Rüzgar yüküne direnç 2 kn/m 2 Darbe direnç sınıfı E5/I5 VISS RC versiyonları Janisol kapı ve pencere sistemlerinin hırsızlığa dirençli profil çözümleri ile kombine edilebilir Çift ve üçlü cam kullanımı

28 28 STEEL SYSTEMS VISS CEPHE SISTEMLERI VISS ters vasistas pencere ve paralel açılır pencereler Kullanıcı konforu ve arttırılmış tasarım özgürlüğü için yeni açılma tipleri VISS SG ters vasistas pencere ve paralel açılır pencereler sadece VISS SG cephelerle hatasız bir şekilde entegre olmakla kalmaz bütünsel etki elde etmek için tamamı camdan görüntüye imkan verir- aynı zamanda standart VISS ve VISS asic sistemleri içine de kurulabilirler mm ve mm profil genişlikleri için uygundur. VISS ileri sürgülü ters vasistas pencere veya paralel açılır pencereler SG versiyonu olarak veya alternatif olarak mekanik bağlantılı olarak uygulanabilir. u tasarım, örneğin lmanya da gerekli olan, dış panel üzerindeki mekanik sabitleme şartlarına haizdir. Çelik, iç mekanda dar çizgilerden oluşan ancak büyük boşluk hissi veren geniş ölçekli cam alanları oluşturmaya imkan verir. 58 mm ye ulaşan ikili ve üçlü cam kullanımı ve doğal havalandırma seçeneği, enerji tasarrufu için artan gereksinimleri karşılar ve kullanıcıların konforunu güvence altına alır. Tamamen camdan imal ters vasistas pencereler ve paralel açılır pencereler (SG) Ters vasistas pencere: Kanat ağırlığı 180 kg e kadar Maksimum kanat genişliği mm (G Y) Paralel açılan pencere: Kanat ağırlığı 300 kg a kadar Maksimum kanat genişliği mm (G Y) Maksimum 4 m 2 ye varan kanat alanı Cam kalınlığı 28 den 58 mm ye kadar Camın kasaya mekanik olarak bağlanması yapıştırmadan Zincirli motor seçeneği mevcuttur, kilit motoruna gerek yoktur EN ile uyumlu CE sertifikasyonu Uf değerleri > 1.8 W/m2K Sızdırmazlık sınıfı 9 ya kadar Hava geçirgenlik sınıfı 4 e kadar Rüzgar yüküne direnç sınıfı /C 4 e kadar

29 STEEL SYSTEMS VISS CEPHE SISTEMLERI 29 Ters vasistas pencere Paralel açılan pencere

30 30 STEEL SYSTEMS VISS CEPHE SISTEMLERI VISS sistemleri Pivot kapı Tüm hat boyunca mükemmellik için Yerden-tavana ve modül alan kapıları için projeye özel bir çözüm olan yeni VISS pivot kapı ile VISS cephe sistemlerinin giriş alanlarında da devam edebilir. u ürünle Jansen büyük ölçekli cam cephe tasarım seçeneklerini hem görsel hem de fonksiyonel bir vurgu ile genişletmektedir. Özel uygulamalar ve gereksinimler için büyük, ısı yalıtımlı cephe pivot kapı (örneğin gösteri salonları girişleri, avluları vs.) VISS cephe yapısına özdeş görüntü Denenmiş ve onaylanmış VISS cephe kapılarını temel alan imalat prensibi 27 mm den 42 mm ye varan cam kalınlıkları için ısıl yalıtımlı kapı kanal profilleri VISS pivot kapısı, hem içe hem de dışa açılabilir, fakat sadece içeriden kontrol edilebilir Kapı ve kasa profil ölçüleri bağımsız olarak seçilebilir veya yapısal gereksinimlere uygun olarak tanımlanabilir Üst ve alt kilidi ile gizli kanat sürgüsü, oda tarafı kapı kanat profili içine entegre edilmiştir Geniş kapak profil seçimi, tasarım için çeşitli olasılıklar sunmaktadır

31 STEEL SYSTEMS VISS CEPHE SISTEMLERI 31 VISS cephe pivot kapı örneği

32 32 STEEL SYSTEMS VISS CEPHE SISTEMLERI Performans özellikleri VISS cephe sistemleri CE markalama Cepheler EN a göre test edildi. Isı yalıtımı Profil kombinasyonları EN ISO a göre hesaplanmıştır. Ürün U CW 0.73 W/m 2 K i elde eder. Hava geçirgenlik sınıfı Hava geçirgenlik sınıfı EN e göre test edildi. Ürün E sınıfını elde etmiştir. Kurşun geçirmezlik Kurşun geçirmezlik EN 1522/1523 e göre test edilmiştir. Ürün F4 NS sınıfını elde etmiştir. Su geçirmezlik Su geçirmezlik EN e göre test edildi. Ürün RE 1200 sınıfını elde etmiştir. Hırsızlığa karşı dayanıklılık Hırsızlığa dayanıklılık EN 1627 a göre test edilmiştir. Ürün RC2/RC3/RC4 sınıflarını elde etmiştir. Rüzgar yüküne direnç sınıfı Rüzgar Yüküne Direnç Sınıfı EN e göre test edildi: İzin verilen rüzgar yükü 2000 Pa Güvenlik yükü 3000 Pa TRV güvenlik testi yapılmıştır Ürün lman TRV regülasyonlarına göre test edilmiştir. (Güvenlik bariyer camı için teknik regülasyonlar) ve Kategori gereksinimlerini karşılar. Darbe direnci Darbe direnci EN a göre test edilmiştir. Ürün sınıf E5 / I5 i elde etmiştir. CWCT (Pencere ve giydirme teknolojileri merkezi) testi CWCT gereksinimlerine göre test edilmiştir: Hava geçirgenlik sınıfı/sızdırmazlık: Uygun İzin verilen rüzgar yükü 2400 Pa Güvenlik yükü 30 Pa Ses yalıtımı Ses yalıtımı EN ISO ya göre test edilmiştir. Ürün RW = 45 d elde etmiştir.

33 STEEL SYSTEMS VISS CEPHE SISTEMLERI 33 Sürdürülebilir bina sertifikasyon programları Çağdaş mimari sürdürülebilirliğe adanmıştır. Son yıllarda sadece kamu binaları için ekolojik standartlar dahilinde gereksinimler artmamıştır. Sürdürülebilir bina trendi aynı zamanda yeni binalar, konut yapıları ve restorasyonlarla bağlantılı olarak da artmaktadır. Odak noktası, verimlilik ve doğal kaynakların kullanım farkındalığı üzerindedir. ugün, bir binanın çevresel uyum hakkındaki bağlayıcı kanıtı zaten birçok proje tanımında talep edilmektedir. Özellikle hammadde çıkarılması, taşınma, üretim, imalat, kullanım fazları ve ürün geri dönüşümü dikkate alınmaktadır. ir binanın çevre dostu olması değişik sertifikasyon programları temelinde incelenir. Çevresel bakışla beraber, çoğu durumda sürdürülebilirlik başlığı sosyokültürel ve ekonomik gereksinimler itibariyle değerlendirilmektedir. Minergie-Standard (İsviçre) lman Sürdürülebilir ina Konseyi Kalite Mührü (DGN) REEM (ina raştırma İşletme Değerlendirme Metodu) LEED (Enerji ve Çevresel Tasarımda Liderlik) Klimaschutz und Energieeffizienz Schweiz (İsviçre Özel Sektör Enerji jansı Sertifikası) Sonsuz çelik - nesiller boyu sürdürülebilir kullanım Çelik olağanüstü bir geri dönüşüm potansiyeli sunmaktadır ve alternatif malzemelere göre ömrü eşsizdir. Çelikten ve paslanmaz çelikten imal edilen pencereler, kapılar ve cephe sistemleri bu gereksinimleri emsalsiz bir biçimde karşılar ve bundan dolayı binaların sürdürülebilir inşasını ve ekolojik kullanımını garanti eder. ir profil ile arttırılmış sürdürülebilirlik: Çevresel Ürün eyanları (EPD ler) Profil sistemleri ile Jansen, bir binanın başarılı sertifikasyonuna büyük bir katkı yapmaktadır. Ekolojik prensiplere bağlılık konusunda sunulan kanıtlar, imalatçının kendi üretici EPD lerini (Çevresel Ürün Değerlendirmelerini) almaları esasında kullanılabilir. Çelik/Paslanmaz çelik profil sistemleri için çevresel ürün deklarasyonları Çelik ve paslanmaz çelikten imal, pencere, kapı ve cephe profilleri ile, Jansen sürdürülebilir tasarım, kurulum ve bilhassa bina kullanımını sağlar. Komple çelik profil sistemleri üreticisi olarak Jansen ISO ve EN le uyumlu olarak pencere, kapı ve cephe sistemleri için imalatçıya sunulmak üzere endüstriye özel çevresel ürün deklarasyonları yapar. EPD ler lmanya, Rosenheim ift (immunofloresan) testi enstitüsünden hızlı bir biçimde ve kolaylıkla elde edilebilir.

34 34 STEEL SYSTEMS VISS CEPHE SISTEMLERI Sistem çok yönlülüğü: her uygulama için Sistemler Pencereler Kapılar Cepheler Sabit doğramalar ölme duvarlar Kış bahçeleri Yangından Korunma Isı yalıtımı Güvenlik Sistem Tanımları Janisol/Janisol Primo Kapıların derinliği mm Pencerelerin derinliği /64 mm Janisol HI Kapı derinliği 80 mm Pencere derinliği 90 mm Janisol rte Derinlik mm Janisol 2 Derinlik /70mm Kapılar ve pencereler CE testlerine uygun, parmak korumalı kapılar, katlanabilir duvar, RC3 hırsızlık ve kurşun dayanımı, çelik ve paslanmaz çelik Kapı ve Pencereler CE testlerine uygun, Minergie testlerine uygun, yüksek yalıtımlı, Pencereler RC3 Pencereler CE testlerine uygun, içeri ve dışarı açılan pencereler çok ince yüzey genişlikleri Kapılar ve sabit doğramalar, yangın testi EI30 a uygun, duman korumalı, hırsız korumalı, çelik ve paslanmaz çeli Janisol C4 Derinlik 70 mm Pencereler ve sabit doğramalar, yangın dayanım EI ve EI90 testlerine uygun, dumandan koruma VISS TV Yüzey genişliği / mm VISS TVS Yüzey genişliği / mm Düşey camlama için mulyon ve transom imalatı kuru camlama (contalama), CE testlerine uygun, hırsızdan koruma RC4 ve kurşungeçirmez Düşey cepheler ve ışıklık için mulyon ve transom imalatı, kuru camlama, CE testlerine uygun, hırsızdan koruma ve kurşungeçirmez VISS Fire Yüzey genişliği mm Düşey cepheler ve ışıklık için mulyon ve transom imalatı, yangından koruma E90/EI90 la testli VISS SG Yüzey genişliği / mm VISS asic / VISS I x tra Jansen-Economy Kapıların derinliği mm Pencerelerin derinliği /58,5 mm Test edilmiş ve onaylanmış VISS sistemini temel alan strüktürel cam cephe Herhangi bir yapısal çelik üzerine montaj için çelik ve paslanmaz çelik cephe imalatı Pencere ve camlar CE testlerine uygun, parmak korumalı kapı, yangına dayanım E30 testlerine uygun, dumandan koruma, hırsızdan koruma, çelik ve paslanmaz çelik Jansen-Economy Derinlik mm Kapılar CE testine uygun, parmak korumalı kapı, yangından dayanım E30 testlerine uygun, dumandan koruma, hırsızdan koruma ve kurşungeçirmez Standart Profiller Derinlik 40,,, 80 mm Katlanır ve kayar kapılar Derinlik,, 80 mm Çift eksenli kapılar için çelik profil serileri, kasalı kapılar, gömme profiller Katlanır ve kayar kapılar için çelik profiller, otomatik veya elle katlanma, CE testlerine uygun

35 STEEL SYSTEMS VISS CEPHE SISTEMLERI 35

36 I Steel Systems I I Değiştirilebilir Jansen G Türkiye Irtibat ürosu Süleyman Seba Cad. No. 48 JK Plaza lok Kat 4, Room esiktas / Istanbul Phone Fax info.turkey@jansen.com

Kapılar & pencereler. Çelik ve paslanmaz çelikten imal edilen ısı yalıtımlı profil sistemleri

Kapılar & pencereler. Çelik ve paslanmaz çelikten imal edilen ısı yalıtımlı profil sistemleri Kapılar & pencereler Çelik ve paslanmaz çelikten imal edilen ısı yalıtımlı profil sistemleri 2 STEEL SYSTEMS ISI YLITIMLI KPILR VE PENCERELER Minimum ısı kaybı Maksimum sağlamlık Kapı ve pencereler insanlar

Detaylı

Yangından koruma. Duman- yangın kapıları ve camlamaları

Yangından koruma. Duman- yangın kapıları ve camlamaları Yangından koruma Duman- yangın kapıları ve camlamaları 2 STEEL SYSTEMS YNGINDN KORUM En güzel formunda, fonksiyonel yangından koruma Yangın anında çelik, alev almaz ve doğal kararlılığından belirgin bir

Detaylı

VISS cephe sistemleri Isı yalıtımlı mulyon transomlu çelik sistemler

VISS cephe sistemleri Isı yalıtımlı mulyon transomlu çelik sistemler VISS cephe sistemleri Isı yalıtımlı mulyon transomlu çelik sistemler 2 STEEL SYSTEMS VISS CEPHE SISTEMLERI Taşıyıcı elemanlar İkna edici argümanlar VISS cephe sistemleri çeliğin avantajları üzerine inşa

Detaylı

Kapılar & pencereler. Çelik ve paslanmaz çelikten yapılmış yalıtımsız profil sistemleri

Kapılar & pencereler. Çelik ve paslanmaz çelikten yapılmış yalıtımsız profil sistemleri Kapılar & pencereler Çelik ve paslanmaz çelikten yapılmış yalıtımsız profil sistemleri STEEL SYSTEMS YLITIMSIZ KPI VE PENCERELER Yalıtımsız kapı ve pencereler. Yalıtımsız ancak tam fonksiyonel. Kapı ve

Detaylı

Kapılar & pencereler. Çelik ve paslanmaz çelikten yapılmış yalıtımsız profil sistemleri

Kapılar & pencereler. Çelik ve paslanmaz çelikten yapılmış yalıtımsız profil sistemleri Kapılar & pencereler Çelik ve paslanmaz çelikten yapılmış yalıtımsız profil sistemleri STEEL SYSTEMS YLITIMSIZ KPI VE PENCERELER Yalıtımsız kapı ve pencereler. Yalıtımsız ancak tam fonksiyonel. Kapı ve

Detaylı

Kapılar & pencereler. Çelik ve paslanmaz çelikten imal edilen ısı yalıtımlı profil sistemleri

Kapılar & pencereler. Çelik ve paslanmaz çelikten imal edilen ısı yalıtımlı profil sistemleri Kapılar & pencereler Çelik ve paslanmaz çelikten imal edilen ısı yalıtımlı profil sistemleri 2 STEEL SYSTEMS ISI YLITIMLI KPILR VE PENCERELER Minimum ısı kaybı Maksimum sağlamlık Kapı ve pencereler insanlar

Detaylı

Yangından koruma. Duman- yangın kapıları ve camlamaları

Yangından koruma. Duman- yangın kapıları ve camlamaları Yangından koruma Duman- yangın kapıları ve camlamaları 2 STEEL SYSTEMS YNGINDN KORUM En güzel formunda, fonksiyonel yangından koruma Yangın anında çelik, alev almaz ve doğal kararlılığından belirgin bir

Detaylı

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Adexsi Grubu, 2013 yılı itibariyle 1.8 milyar Euro cirosu olan Fransa merkezli Soprema'ya aittir. Adexsi içinde

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Orjinal Dünya çapında onayları ile stoklarımızda derhal gönderime hazır. Sayısız pratik boyutları ve tüm ortak uygulamalar için fonksiyonel

Detaylı

Profil sistemleri. Çelik ve paslanmaz çelik profil sistemlerine özel bir teşekkür

Profil sistemleri. Çelik ve paslanmaz çelik profil sistemlerine özel bir teşekkür Profil sistemleri Çelik ve paslanmaz çelik profil sistemlerine özel bir teşekkür Profil sistemleri Çelik ve paslanmaz çelik profil sistemlerine özel bir teşekkür 2 STEEL SYSTEMS PROFIL SISTEMLERI Fikirlerinizden

Detaylı

Sapa Building System, ilk kez BAU fuarında

Sapa Building System, ilk kez BAU fuarında 1/5 Sapa Building System, ilk kez BAU fuarında Sapa Building System, 14 19 Ocak 2013 tarihlerinde Münih te düzenlenecek BAU fuarına ilk kez katılacak. Sapa Building System, yapı çözümlerini sunup tanıtımını

Detaylı

Jansen Campus Yapılandırılmış Vizyonlar

Jansen Campus Yapılandırılmış Vizyonlar JANSENCAMPUS_SITEPLAN.pdf JANSENCAMPUS_LVL0.00.pdf JANSENCAMPUS_NORTH VIEW.pdf JANSENCAMPUS_SECTION.pdf JANSENCAMPUS_EAST VIEW.pdf pic_01.tif: Yakındaki Alplerin görüntüsünün önünde yeni bina bir necef

Detaylı

Birçok alanda; alışveriş merkezleri, oteller, iş merkezleri, fabrikalar, özel tasarım ve müze gibi yapılarda özverili ve titiz çalışmaları ile her

Birçok alanda; alışveriş merkezleri, oteller, iş merkezleri, fabrikalar, özel tasarım ve müze gibi yapılarda özverili ve titiz çalışmaları ile her Birçok alanda; alışveriş merkezleri, oteller, iş merkezleri, fabrikalar, özel tasarım ve müze gibi yapılarda özverili ve titiz çalışmaları ile her geçen gün kendini geliştiren Etik Alüminyum, uzman kadrosu,

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA KURUMSAL YAPIMIZ Bilgi birikimini en etkin şekilde kullanan firmamız bu sayede her başlamış olduğu projede deneyimli ekibiyle projelerle birebir ilgilenerek en ufak ayrıntısına

Detaylı

Long Carbon Europe Sections and Merchant Bars. Angelina TM profili. Dayanım, hafiflik ve şeffaflığın başarılı bileşimi

Long Carbon Europe Sections and Merchant Bars. Angelina TM profili. Dayanım, hafiflik ve şeffaflığın başarılı bileşimi Long Carbon Europe Sections and Merchant Bars Angelina TM profili Dayanım, hafiflik ve şeffaflığın başarılı bileşimi Angelina TM profili Endüstriyel bir ürüne uygulanmış başarılı bir düşünce Hafif, açık,

Detaylı

Çift Kanat Donanımları

Çift Kanat Donanımları 2 54 İÇİNDEKİLER Teknik Bilgiler 56 Kol Yeri Ortada İspanyolet 58 Kol Yeri Ortada Kapı İspanyoleti 59 Kol Yeri Sabit İspanyoleti 60 Sürgüler 61 Meneteșe Seti 64 Gizli Menteșe 65 Orta Baskı Menteșeleri

Detaylı

CS 155 / CP 155-LS Aluminyum

CS 155 / CP 155-LS Aluminyum 2 CS 155 / CP 155-LS Aluminyum Yalıtımlı sürme sistemleri içerisinde en ağır yükü taşımak ve en büyük ebatlarda kanatları hareket ettirmek prensibi ile tasarlanan CP155 serisi 400 kg ağırlığa kadar olan

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA info@nte.com.tr www.nte.com.tr NTE ALÜMİNYUM ve CEPHE SİSTEMLERİ; bilinçli kalite anlayışı ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmayı ilke edinmiştir. Tecrübesi ve deneyimi

Detaylı

Halfen ankraj kanalları

Halfen ankraj kanalları Halfen ankraj kanalları Halfen ankraj kanalları, kolay montaj ve ayarlanabilir bağlantı imkanı verir. Kanallar, polystiren dolgu ile doldurularak, beton çalışması esnasındaki olası problemlere karşı korumaya

Detaylı

Çatı Kaplamaları. 6. Güncellenmİş Baskı

Çatı Kaplamaları. 6. Güncellenmİş Baskı ALTYAPI TASARIM ÖNERİLERİ Çatı Kaplamaları 6. Güncellenmİş Baskı Havalandırmalı veya havalandırmasız çatıların inşası doğruluk kriterlerine bağlı değildir. Her iki tasarımın da planlama ve uygulama şartlarına

Detaylı

YANGIN KAPILARI ve SAC KAPILAR

YANGIN KAPILARI ve SAC KAPILAR YANGIN KAPILARI ve SAC KAPILAR Hakkımızda MKS Metal 2007 yılında yangın kapısı üretimi amacıyla iki mühendis tarafından kurulmuștur. İnșaat sektöründeki gelișmeler, kalite ve standart anlayıșındaki iyileșmelerle

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/8) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/8) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/8) Deney Laboratuvarı Adresi : Organize Sanayi Bölgesi 10. Cadde No: 4 Melikgazi 38070 KAYSERİ / TÜRKİYE Tel : 90 352 321 11 06 Faks : 90 352 321 15 69 E-Posta : kayserilab@tse.org.tr

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki. (Sayfa 1/6) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki. (Sayfa 1/6) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki. (Sayfa 1/6) Deney Laboratuvarı Adresi : Organize Sanayi Bölgesi 10. Cadde No: 4 Melikgazi 38070 KAYSERİ / TÜRKİYE Tel : 90 352 321 11 06 Faks : 90 352 321 15 69 E-Posta :

Detaylı

ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER

ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER YAPI MARKET SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Formlandırılmış alüminyum kompozit panel kaplamalarının alt taşıyıcı strüktürlerinin yardımı ile mimarinize farklı yenilikler katması, sadece formları

Detaylı

www.aspen.com.tr 02.2015 I w w w. F i k i r K a h v e s i. c o m. t r 14999347 I

www.aspen.com.tr 02.2015 I w w w. F i k i r K a h v e s i. c o m. t r 14999347 I Aspen Yapı ve Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlük / Head Office: Leylak Sokak Murat İş Merkezi B Blok Kat 3/14 Mecidiyeköy 34387 İSTANBUL Tel +90 212 318 88 88 (pbx) Faks/Fax +90 212

Detaylı

HAUTAU ATRIUM SP komfort.... büyük pencereler için büyüleyici sürme tekniği

HAUTAU ATRIUM SP komfort.... büyük pencereler için büyüleyici sürme tekniği paralel açma ve sürme HAUTAU ATRIUM SP komfort... büyük pencereler için büyüleyici sürme tekniği Kumanda edilen sürgülü makas, enerji depolama birimiyle kanadın kapalı konumuna girişini destekler. Entegre

Detaylı

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr Mühendislik 2015 HAKKIMIZDA Firmamız SKS MÜHENDİSLİK tavan sistemleri, duvar kaplama ve zemin döşeme sistemleri,izalasyon malzemeleri,alüminyum doğrama ve pvc doğrama olmak üzere 4 ana grupta 40 ayrı

Detaylı

Pyroplex Boru Geçişlerinde Sızdırmazlık Çözümleri. Pyroplex Ahşap kapı ürünleri. Boru Kelepçeleri. Yangın Durdurucu Boru Sargısı

Pyroplex Boru Geçişlerinde Sızdırmazlık Çözümleri. Pyroplex Ahşap kapı ürünleri. Boru Kelepçeleri. Yangın Durdurucu Boru Sargısı Ürün Çeşitleri Pyroplex Boru Geçişlerinde Sızdırmazlık Çözümleri Pyroplex firması Yangın Durdurucu Sistemleri konusunda dünya çapında giderek artan üne sahip lider üretici ve tedarikçi firmadır. Pyroplex

Detaylı

energeto Siradişi Pencere

energeto Siradişi Pencere 1 energeto Siradişi Pencere Bir pencerenin enerji etkinliği için belirleyici olan şey U w -değeridir. Isı transfer katsayısı (U w ) ne kadar düşük ise, bir pencerenin enerji etkinliği o kadar yüksektir.

Detaylı

Master Panel 1000 WT Cephe

Master Panel 1000 WT Cephe GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 WT Cephe Ürün Tanımı Cephe paneli bağlantı elemanını gizleyen sistemi sayesinde cephelerde kullanıma

Detaylı

Antik Mısır Boncuklarından Modern Tasarımlara.

Antik Mısır Boncuklarından Modern Tasarımlara. www.vetroart.com.tr Antik Mısır Boncuklarından Modern Tasarımlara. Gündelik yaşantımızda birçok alanda kullandığımız camın tarihi MÖ 3000 yıllarına dayanmakta, M.Ö 2500 yılına ait olduğu belirlenen Antik

Detaylı

SOLON SOLfixx. Düz çatılar için fotovoltaik sistem. Yeni:

SOLON SOLfixx. Düz çatılar için fotovoltaik sistem. Yeni: SOLON SOLfixx Düz çatılar için fotovoltaik sistem. Yeni: dağlik bölgelerde kullanım için kama destekli modülu Yüksek randımanlı SOLON modülleriyle ve hafif plastik altyapıyla oluşturulan yeni düz çatı

Detaylı

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 1. ISI BÖLGESİ (TS 825)

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 1. ISI BÖLGESİ (TS 825) Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 1. ISI BÖLGESİ (TS 825) 1. ISI BÖLGESİ (TS 825) 1. Isı Bölgesi Doğal Yapı Malzemeleri İle Yalıtımlı Duvar Kombinasyonu (TUĞLA +

Detaylı

Metaxdoor MR30/GLA-GLM. Cam Döner Kapı

Metaxdoor MR30/GLA-GLM. Cam Döner Kapı Metaxdoor MR30/GLA-GLM Cam Döner Kapı Metaxdoor Mr30/GLA-MR30/GLM cam döner kapılar size sunduğu esneklik ile hayallerinizdeki girişi yaratmanızı sağlar. MR30/GLA-MR30/GLM cam döner kapılarda teknoloji

Detaylı

industrial sectional door letoon endustriyel SEKSiYONEL kapı Door Point Letoon Hangar

industrial sectional door letoon endustriyel SEKSiYONEL kapı   Door Point Letoon Hangar letoon endustriyel SEKSiYONEL kapı www.letoonyapi.com.tr Seksiyonel Kapı Genel Özellikleri Yoğun poliüretan izolasyonlu kapı panellerinden oluşan seksiyonel kapı, yapının duvar, tavan ve diğer özelliklerine

Detaylı

YANGINA dayanıklı Trimoterm panelleri

YANGINA dayanıklı Trimoterm panelleri YANGINA dayanıklı Trimoterm panelleri YANGINA dayanıklı Trimoterm panelleri Yangına dayanıklı Trimoterm FTV ve SNV panelleri özellikle yüksek yangın dayanımı, ses izolasyonu ve ısı izolasyonu istenen yapılar

Detaylı

RELAYrack. Açık sistem çatı D=600 - D=800 - D=1000. RELAYrack tekli çatı, D= 600 mm. RELAYrack çiftli çatılar, D= 800 mm

RELAYrack. Açık sistem çatı D=600 - D=800 - D=1000. RELAYrack tekli çatı, D= 600 mm. RELAYrack çiftli çatılar, D= 800 mm RELAYrack / Açık sistemler, network teknolojisi ve elektronik alanında sayısız uygulama için, uygun maliyetli ve montaj dostu çözümler sunar 19 standart cihazların montajı için tasarlanmıştır. Ekipmanlara

Detaylı

Çelik yapı sistemi, inşaat sektörüne; güven, hız ve işlerlik kazandırıyor...

Çelik yapı sistemi, inşaat sektörüne; güven, hız ve işlerlik kazandırıyor... Çünkü çelik, inşaat teknolojisinde bir devrimdir. Sağlamlığı, dayanıklılığı ve direnci kıyaslanamaz. Çelik teknolojisi, geleneksel yöntemlere meydan okuyor... Çünkü Çelik teknolojisi kusursuz bir konfor,

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki. Akreditasyon Kapsamı FTI Fasad Teknoloji Merkezi A.Ş.

Akreditasyon Sertifikası Eki. Akreditasyon Kapsamı FTI Fasad Teknoloji Merkezi A.Ş. No:76/A Çatalca Giydirme Cepheler Giydirme Cepheler -Hava Geçirgenliği TS EN 12153 Giydirme Cepheler - Su Sızdırmazlık Statik Basınç Altında Laboratuvar Deneyi Giydirme Cepheler- Rüzgar Yükü Dayanımı TS

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/7) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/7) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/7) Deney Laboratuvarı Adresi : Organize Sanayi Bölgesi 10. Cadde No: 4 Melikgazi 38070 KAYSERİ/TÜRKİYE Tel : 90 352 321 11 06 Faks : 90 352 321 15 69 E-Posta : kayserilab@tse.org.tr

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Otomatik 90 Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 Dışa Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 İçe Açılır Kapı Çift Kanatlı 90 Dışa Açılır

Detaylı

katlanır( Folding ) hangar kapısı letoon katlanır ( folding ) hangar kapısı Door Point Letoon Hangar

katlanır( Folding ) hangar kapısı letoon katlanır ( folding ) hangar kapısı   Door Point Letoon Hangar letoon katlanır ( folding ) hangar kapısı www.letoonyapi.com.tr Karkas Aksamı Katlanır Hangar Kapısı Karkas Aksamı; Alüminyum giydirilmiş galvanizli çelik profillerden imal edilmektedir. Modüler yapıda

Detaylı

İçindekiler. 1 Tarihçe. Neden Kneer-Südfenster. Dağıtım Kanalları. Üretim Tesisleri. Referanslar. Ürünler. Pencereler. Kapılar.

İçindekiler. 1 Tarihçe. Neden Kneer-Südfenster. Dağıtım Kanalları. Üretim Tesisleri. Referanslar. Ürünler. Pencereler. Kapılar. Kneer-Südfenster... İçindekiler 1 Tarihçe 3 2 3 4 5 6 7 8 9 Neden Kneer-Südfenster Dağıtım Kanalları Üretim Tesisleri Referanslar Ürünler Pencereler Kapılar Aksesuarlar 4 5 6 9 15 16 31 35 2 Kneer-Südfenster

Detaylı

Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var

Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var Hörmann sanayi kapı yenilikleri Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var Depolarda ve üretim hollerinde ve de diğer ticari amaçlı tesislerde aralıksız süreçler, personel için uygun ortam

Detaylı

RP-hermetic 40, RP-Design 50, RP-hermetic 55N, RP-hermetic 75 / 75 FB. Pencere, Kapı ve Bölme Duvar Sistemleri

RP-hermetic 40, RP-Design 50, RP-hermetic 55N, RP-hermetic 75 / 75 FB. Pencere, Kapı ve Bölme Duvar Sistemleri RP-hermetic 40, RP-Design 50, RP-hermetic N, RP-hermetic 75 / 75 FB Pencere, ve Bölme Duvar Sistemleri Maksimum cam alanı: Büyük yüzeyler, ince çizgiler ve yüksek taşıma değerleri RP-hermetic 40 Profil

Detaylı

Ferhatpaşa Mahallesi Akdeniz Caddesi 53. Sokak No: 1 İmtaş Palaza Ataşehir İSTANBUL / TÜRKİYE Telefon : +90 216 389 96 85 www.moduldanismanlik.

Ferhatpaşa Mahallesi Akdeniz Caddesi 53. Sokak No: 1 İmtaş Palaza Ataşehir İSTANBUL / TÜRKİYE Telefon : +90 216 389 96 85 www.moduldanismanlik. Modül Danışmanlık & Cephe Sistemleri, Şirketimizin temel ilkesi; geçmişten bugüne kazandığımız tecrübemizi, kalite, güvenilirlik ve prensipli çalışma sistemini korumak ve geliştirmektir. Bu güne kadar

Detaylı

DAHA GENİŞ PENCERELER - DAHA ÇOK IŞIK

DAHA GENİŞ PENCERELER - DAHA ÇOK IŞIK DAHA GENİŞ PENCERELER - DAHA ÇOK IŞIK Euro-Design 70 sayesinde Daha fazla yaşam sevinci DAHA GENİŞ PENCERE ALANLARI Daha çok güneş Euro-Design 70, daha düşük bütçeler için uygun pencere profilidir ve daha

Detaylı

Grand Otomatik Döner Kapı

Grand Otomatik Döner Kapı Metaxdoor MR30/GRA Grand Otomatik Döner Kapı Metaxdoor Mr30/GRA grand otomatik döner kapılar yüksek insan trafiği olan girişler için özel olarak tasarlanmıştır. MR30/GRA serisi ile yüskek trafiği karşılarken

Detaylı

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 2. ISI BÖLGESİ (TS 825)

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 2. ISI BÖLGESİ (TS 825) Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 2. ISI BÖLGESİ (TS 825) 2. ISI BÖLGESİ (TS 825) 2. Isı Bölgesi Doğal Yapı Malzemeleri İle Yalıtımlı Duvar Kombinasyonu (TUĞLA +

Detaylı

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 2. ISI BÖLGESİ (TS 825)

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 2. ISI BÖLGESİ (TS 825) Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 2. ISI BÖLGESİ (TS 825) 2. ISI BÖLGESİ (TS 825) U 0,40 W/m 2 K 2. Isı Bölgesi Doğal Yapı Malzemeleri İle Yalıtımlı Duvar Kombinasyonu

Detaylı

PhoneStar Ses Yalıtım Plakası

PhoneStar Ses Yalıtım Plakası Bavaria PhoneStar Ses Yalıtım Plakası Gürültüsüz Yaşam Alanları = Yüksek Yaşam Konforu... Darbe Sesi Yalıtımı / Hava Doğuşumlu Ses Yalıtımı / Kuru Yapı Sistemleri Nedir? Wolf firmasının patentli ürünü

Detaylı

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 3. ISI BÖLGESİ (TS 825)

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 3. ISI BÖLGESİ (TS 825) Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 3. ISI BÖLGESİ (TS 825) 3. ISI BÖLGESİ (TS 825) 3. Isı Bölgesi Doğal Yapı Malzemeleri İle Yalıtımlı Duvar Kombinasyonu (TUĞLA +

Detaylı

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 3. ISI BÖLGESİ (TS 825)

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 3. ISI BÖLGESİ (TS 825) Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 3. ISI BÖLGESİ (TS 825) 3. ISI BÖLGESİ (TS 825) U 0,40 W/m 2 K 3. Isı Bölgesi Doğal Yapı Malzemeleri İle Yalıtımlı Duvar Kombinasyonu

Detaylı

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 4. ISI BÖLGESİ (TS 825)

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 4. ISI BÖLGESİ (TS 825) Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 4. ISI BÖLGESİ (TS 825) 4. ISI BÖLGESİ (TS 825) 4. Isı Bölgesi Doğal Yapı Malzemeleri İle Yalıtımlı Duvar Kombinasyonu (TUĞLA +

Detaylı

TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER

TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER YAPI MARKET SAN.TİC.LTD.ŞTİ. İtalyanca da pişmiş toprak anlamına gelen Terra Cotta, M.Ö 5000 yıllarından günümüze dünyanın farklı yerlerindeki uygarlıklar tarafından çoğunlukla

Detaylı

ZENON PANEL YAPI TEKNOLOJİSİ ZENON PANEL MALZEME VE BİLEŞENLERİ

ZENON PANEL YAPI TEKNOLOJİSİ ZENON PANEL MALZEME VE BİLEŞENLERİ ZENON PANEL YAPI TEKNOLOJİSİ ZENON PANEL MALZEME VE BİLEŞENLERİ İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ... 3 2. ZENON PANEL DUVAR SİSTEMİ AÇIKLAMALARI... 4 2.1. Zenon Panel duvar sisteminin esasları... 4 2.2. Zenon Panel

Detaylı

Yangın Korumada Genişleyen Sınırlar

Yangın Korumada Genişleyen Sınırlar Yangın Korumada Genişleyen Sınırlar 1 Sunumun Amaçları Yangına dayanımlı camlama sistemi hakkında mimar kullanıcının aydınlatılması, ve son Camlama dışında yangın koruma metotlarının tartışılması, Yangın

Detaylı

Yeşil Yurt. İnşaat ve Mühendislik

Yeşil Yurt. İnşaat ve Mühendislik Yeşil Yurt İnşaat ve Mühendislik 2013 Euro-Design 70 Ticari yapı uygulamaları için 70 mm sistemi Euro-Design 70, ticari yapılar için en iyi ön koşulları sunuyor. Kanıtlanmış REHAU kalite standartları sayesinde

Detaylı

MENTEŞELER İndeks İNDEKS. Alüminyum Kapı Menteşeleri. Ahşap Kapı Menteşeleri. Dr. Hahn

MENTEŞELER İndeks İNDEKS. Alüminyum Kapı Menteşeleri. Ahşap Kapı Menteşeleri. Dr. Hahn İndeks İNDEKS Ahşap Kapı Menteşeleri Alüminyum Kapı Menteşeleri Genel Bilgi Simonswerk 5.01 Menteşeler 5.02 Tectus Gizli Menteşeler 5.03-5.06 Variant Ağır Kapı Menteşeleri 5.07-5.12 Dr. Hahn TB-4 Menteşe

Detaylı

Roto AluVision Olasılıkları Keşfet. Roto AluVision

Roto AluVision Olasılıkları Keşfet. Roto AluVision Roto AluVision Olasılıkları Keşfet Roto AluVision Roto AluVision Alüminyum pencereler için komple ürün portföyü Sınırsız tasarım avantajı Kullanıcılar, tasarımcılar, üretici ve müteahhitler bir pencerede

Detaylı

Knauf ile Ses Yalıtımı - Her ses sınıfı için sistem çözümü. Knauf ile Ses Yalıtımı 06/2015

Knauf ile Ses Yalıtımı - Her ses sınıfı için sistem çözümü. Knauf ile Ses Yalıtımı 06/2015 Knauf ile Ses Yalıtımı - Her ses sınıfı için sistem çözümü Knauf ile Ses Yalıtımı 06/2015 es yalıtımı Knauf Kuru Yapı Sistemleri ile Ses yalıtımı Son yıllarda konutlarda değişen yaşam alışkanlıkları, elektronik

Detaylı

Baumit PRIMO 1. Kalın Dokulu Makine Sıvası

Baumit PRIMO 1. Kalın Dokulu Makine Sıvası Baumit PRIMO 1 Kalın Dokulu Makine Sıvası Ürün Đç ve dış mekanlarda kullanılan, fabrika karışımı çimento esaslı kuru hazır makine sıvasıdır. Đç mekanlarda son kat olarak kullanılabilir. Dış mekanlarda

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri

Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri 2 Makinaya farklı bakış açıları sayesinde uzun veya kısa boylu operatör oturarak ya da ayakta çalışabilir - Rittal taşıyıcı kol sistemleriyle izleme ve kumanda

Detaylı

Bazı Referanslarımız. *Ankara ve çevre illerde 70 bayimizle hizmetinizdeyiz.

Bazı Referanslarımız. *Ankara ve çevre illerde 70 bayimizle hizmetinizdeyiz. ALÜMİNYUM Pimapen S-7500 Fantasia nın tüm ana profilleri 75 mm genişliğinde ve 6 odacıklıdır. Pimapen S-7500 Fantasia, 3 lü (iç-orta-dış) contalama sistemi ile gelen mükemmel ısı, ses, toz, hava ve su

Detaylı

Sürme Pencere-Kapı Donanımları

Sürme Pencere-Kapı Donanımları 3 ornax PvcNeoSlide Sürme PencereKapı Donanımları 72 Sürme PencereKapı Donanımları Sliding Hardware İÇİNDKİLR Kaldırmalı Paralel Sürme Donanımları 74 Paralel Devirmeli Sürme Donanımları 78 Basit Sürme

Detaylı

Master Panel 900 CS Soğuk Hava Deposu

Master Panel 900 CS Soğuk Hava Deposu Master Panel 900 CS Soğuk Hava Deposu Ürün Tanımı Assan Panel 900 CS ürünü yüzeyinde kullanılan ve bakterilere karşı tam koruma sağlayan özel boyası sayesinde soğuk odalarda kullanılabilir. Çift taraflı

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Şık tasarım, yüksek çeşitlilik, yalıtım, akıcı geçiş METAXDOOR MR30/SA Otomatik Döner Kapıların size sunabileceklerinden

Detaylı

HPL paneller Pharma-Clean serisi Eco-Clean serisi

HPL paneller Pharma-Clean serisi Eco-Clean serisi HPL paneller Pharma-Clean serisi Eco-Clean serisi HPL ( Yüksek basınçlı kompact laminat ) yüzeyler Mükemmel bir aşınma ve çizilme dayanımına sahiptir. Bununla beraber zımpara, çelik vb. malzemelerle çizilebilir.

Detaylı

Lamine Ahşap Pencere / Kapı Sistemleri

Lamine Ahşap Pencere / Kapı Sistemleri Lamine Ahşap Pencere / Kapı Sistemleri Aduro Ahşap, 20 yılı aşkın süredir tasarım ve yapı sektöründe faaliyet gösteren Yeni Güney İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. nin bir uzantısı olarak 1998 yılından beri

Detaylı

High Technology Group ENCLOSURE TECHNOLOGY. Partnered with Bopla GmbH, A Phoenix Mecano Company

High Technology Group ENCLOSURE TECHNOLOGY. Partnered with Bopla GmbH, A Phoenix Mecano Company High Technology Group ENCLOSURE TECHNOLOGY ALUMAS Masaüstü ve duvar tipi estetik cihaz kutusu Her sektördeki elektronik uygulamalar için pratik ve yüksek kaliteli kutu çözümüdür. Alüminyum profilden yapılmıştır.

Detaylı

PANEL YAPI PANEL YAPI

PANEL YAPI PANEL YAPI PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET Panel Yapı İnşaat ve Taahhüt ve Ticaret Genel Müdürlük / Head Office: Eski Edirne Asfaltı 71. Sok. No:24 K:1 D:2 Sultançiftliği,

Detaylı

SİSTEM TEKNİK ÖZELLİKLERİ

SİSTEM TEKNİK ÖZELLİKLERİ 4.2.206 SİSTEM TEKNİK ÖZELLİKLERİ SİSTEM TEKNİK ÖZELLİKLERİ SİSTEM TEKNİK ÖZELLİKLERİ SİSTEMLERİN KARŞILAŞTIRMASI TB MINIMAL Yenilikçi duvar bakış açısı ile cam arasında kalan gizli profillerden

Detaylı

Giydirme Cephe Sistemleri

Giydirme Cephe Sistemleri Giydirme Cephe Sistemleri Aduro Ahşap, 20 yılı aşkın süredir tasarım ve yapı sektöründe faaliyet gösteren Yeni Güney İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. nin bir uzantısı olarak 1998 yılından beri faaliyet göstermekte

Detaylı

ODE R-FLEX PRM/STD LEVHA

ODE R-FLEX PRM/STD LEVHA (HVAC) 4 ODE RFLEX PRM/STD LEVHA ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ YALITIM LEVHALARI Isı İletkenlik Katsayısı (λ λ) (W/mK) (0 C) Yangın Sınıfı (TS EN 11) Yangın Sınıfı (BS 47) Sıcaklık Dayanımı ( C) Kimyasallara

Detaylı

Moba Cephe ALÜMİNYUM CEPHE SİSTEMLERİ.

Moba Cephe ALÜMİNYUM CEPHE SİSTEMLERİ. mc Moba Cephe ALÜMİNYUM CEPHE SİSTEMLERİ www.mobacephe.com 1 mc Moba Cephe ALÜMİNYUM CEPHE SİSTEMLERİ www.mobacephe.com FAALİYET ALANLARIMIZ ALÜMİNYUM GİYDİRME CEPHE ve STRÜKTÜREL SİLİKON CEPHELER OTOMATİK

Detaylı

RiMatrix S. RiMatrix S. Avantajlarınız. RiMatrix S App

RiMatrix S. RiMatrix S. Avantajlarınız. RiMatrix S App RiMatrix S RiMatrix S RiMatrix S'e genel bakış...398 Standart oda...400 Standart güvenlik odası...401 Standart konteyner...402 Avantajlarınız Veri merkezi modüllerini baz alan standartlaştırılmış veri

Detaylı

Master Panel 1000 W Cephe

Master Panel 1000 W Cephe GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS:0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 W Cephe Ürün Tanımı Cephe paneli bağlantı elemanını gizleyen sistemi sayesinde cephelerde kullanıma

Detaylı

LETOON Teleskopik Hangar Kapısı

LETOON Teleskopik Hangar Kapısı Karkas Aksamı Teleskopik Hangar Kapısı Karkas Aksamı, çelik profillerden imal edilmekte ve çinkobazlı boya ile boyanmaktadır. Modüler yapıda üretilmekte, şantiye bölgesine nakledilmesinde ve yerine uygulanmasında

Detaylı

Böyle bir güzellik olmaz ki

Böyle bir güzellik olmaz ki Böyle bir güzellik olmaz ki Bariyersiz duşlara HL Lineer yer süzgeç serisi HL50 in line Lineer yer süzgeç serisi Sade ve şık görünüm. Özellikle teknik ve dizayn olarak benzersiz bir drenaj. HL50W Duvar

Detaylı

Demirkaya Otomatik Kepenk / Dış Cephe Sistemleri

Demirkaya Otomatik Kepenk / Dış Cephe Sistemleri Demirkaya Otomatik Kepenk / Dış Cephe Sistemleri www.dkymetal.com HAKKIMIZDA DKY Yapı 2006 yılında kurulmuş olup, faaliyette bulunduğu sektörde en iyisi olmayı, kusursuz hizmet sunmayı ve müşteri memnuniyetini

Detaylı

ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI

ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI ŞARTNAMELER PREFİ PREFABRİK YAPI ENDÜSTRİ BİLİŞİM VE TİCARET LTD.ŞTİ. 27/200 FORMLU TRAPEZOİDAL

Detaylı

TAVAN SİSTEMLERİ [Aramızda fikirler, gerçeğe dönüşür.] CI/SfB (35) Xy Ekim 2008. OPTIMA Canopy

TAVAN SİSTEMLERİ [Aramızda fikirler, gerçeğe dönüşür.] CI/SfB (35) Xy Ekim 2008. OPTIMA Canopy TAVAN SİSTEMLERİ [Aramızda fikirler, gerçeğe dönüşür.] CI/SfB (35) Xy Ekim 2008 OPTIMA Canopy Yarat, Vurgula, Tanımla Optima Canopy dış bükey, iç bükey, kare, dairesel, altıgen, yamuk veya paralel kenar

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Yeni Nesil Yalıtım Levhası

Yeni Nesil Yalıtım Levhası Yeni Nesil Yalıtım Levhası, ara bölme duvarlarda ve giydirme cephelerde, ısı ve ses yalıtımında kullanılabilen, esnek, dayanıklı, ve uygulaması kolay mineral yün esaslı yalıtım levhasıdır. Isı ve ses yalıtımı

Detaylı

Paralel Sürme ve Katlanır Sürme Donanımları. Ahşap, PVC ve alüminyum pencere kapılar için

Paralel Sürme ve Katlanır Sürme Donanımları. Ahşap, PVC ve alüminyum pencere kapılar için Paralel Sürme ve Katlanır Sürme Donanımları Ahşap, PVC ve alüminyum pencere kapılar için G.U Paralel sürme ürün programı... G.U paralel sürme donanımları PVC, ahşap ve alüminyum pencere kapılar için gelişmiş

Detaylı

System Schröders. System Schröders dünyasına giriş yapın. Innovation Tür und Tor. Yangın korumalı. Dumana karşı korumalı. Hırsızlığa karşı korumalı.

System Schröders. System Schröders dünyasına giriş yapın. Innovation Tür und Tor. Yangın korumalı. Dumana karşı korumalı. Hırsızlığa karşı korumalı. 1 G üvenlik & E mniyet dünyasına giriş yapın Yangın korumalı. Dumana karşı korumalı. Hırsızlığa karşı korumalı. Gürültü yalıtımlı. Dış ortam. Innovation Tür und Tor 2 Schröders ModulSystem çelik güvenlik

Detaylı

r a l r a v u i D l t e k e r palaceah

r a l r a v u i D l t e k e r palaceah Hareketli Duvarlar alace Palace hareketli duvarlarıyla verimli mekanlar yaratın! İhtiyaçlarınıza göre ayarlanabilen, sağlam ve kolay kullanımlı bir tasarım olan Palace mekanınızla mükemmel bir uyum sağlar.

Detaylı

MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi

MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi MUTO KOMPAKT, ESNEK VE ÇOK YÖNLÜ Gelişmiş uygulama kolaylığı ve hayatı kolaylaştırma fonksiyonları ile tasarlanmış yeni MUTO Manuel Kayar Kapı Sistemi Ekstra fonksiyonlar:

Detaylı

kabinler Soho rack soho rack kabinler

kabinler Soho rack  soho rack kabinler 8 kabinler Soho rack www.gunko.com.tr 130 131 Soho Rack SOHO serisi kabinetler yüksek kalitede tasarımı ve imalatı sayesinde tüm aktif ve pasif cihazların korunmasında ayrıca tüm kablolama işlemlerini

Detaylı

T Taşıyıcılı Modüler Asma Tavan

T Taşıyıcılı Modüler Asma Tavan T Taşıyıcılı Modüler Asma Tavan Askı çubuk aralığı 1200 mm Panel 600 mm 600 mm Modüler Asma Tavan Sistemleri; tavandan geçen her türlü tesisatı gizlemek; aydınlatma armatürleri, yangın detektörleri gibi

Detaylı

İÇ MEKAN KURU DUVAR MALZEMELERİ

İÇ MEKAN KURU DUVAR MALZEMELERİ İÇ MEKAN KURU DUVAR MALZEMELERİ Herkese Kazandırır BEYAZ COREX, iç mekanlarda bölme duvar, giydirme duvar ve asma tavan yapımında kullanılan standart alçı levhadır. Ürün Kodu Uzunluk Ağırlık Ambalaj Ankara

Detaylı

ALÜMİNYUM CEPHE GİYDİRME

ALÜMİNYUM CEPHE GİYDİRME www.erkcephe.com KARİZMA KULE ERK CEPHE Erk Cephe uzun yıllar boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar. Kurulduğu günden itibaren Cephe konusunda

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM180

Konveyörlü Tip WTM180 Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

lite SEPARATÖR SİSTEMLER Derzli Separatör Sistemi Cam Cama Separatör Sistemi

lite SEPARATÖR SİSTEMLER Derzli Separatör Sistemi Cam Cama Separatör Sistemi lite Derzli Separatör Sistemi Cam Cama Separatör Sistemi SEPARATÖR SİSTEMLER DİVERSA LİTE S NOVA 102 1989 dan beri Türk Yap Sektörü ne modern mimarinin gereklilikleri olan malzeme ve uygulama yöntemlerini

Detaylı

MENTEŞELER İndeks İNDEKS. Ahşap Kapı Menteşeleri. Alüminyum Kapı Menteşeleri 5.01. Genel Bilgi 5.25 5.26 5.27 5.27

MENTEŞELER İndeks İNDEKS. Ahşap Kapı Menteşeleri. Alüminyum Kapı Menteşeleri 5.01. Genel Bilgi 5.25 5.26 5.27 5.27 İndeks İNDEKS Ahşap Kapı Menteşeleri Genel Bilgi Alüminyum Kapı Menteşeleri 5.01 Simonswerk Tectus Gizli Menteşeler Variant Ağır Kapı Menteşeleri Variant 2/3 Parçalı Menteşeler Variant Saplama Menteşeler

Detaylı

Quick Smart Steel Structures Steel-Architectural-Engineering-Solutions

Quick Smart Steel Structures Steel-Architectural-Engineering-Solutions Quick Smart Steel Structures Steel-Architectural-Engineering-Solutions İdeas for steel * Think Different!.. Sayın Yatırımcı,İlgili.. ÜRETİM TEKNOLOJİSİ İmalat tam otomatik rollforming makinaları ile yapılmaktadır.

Detaylı

yana seksiyonel hangar kapısı letoon yana seksiyonel hangar kapısı Door Point Letoon Hangar

yana seksiyonel hangar kapısı letoon yana seksiyonel hangar kapısı   Door Point Letoon Hangar letoon yana seksiyonel hangar kapısı www.letoonyapi.com.tr Karkas Aksamı Kayar Hangar Kapısı Karkas Aksamı; galvanizli çelik giydirilmiş alüminyum profillerden imal edilmektedir. Modüler yapıda olmakt,

Detaylı

IP55 DİKİLİ TİP KABİNET DİKİLİ TİP KABİNET GENEL ÖZELLİKLER YÜKSEK MUKAVEMET MAKSİMUM SIZDIRMAZLIK

IP55 DİKİLİ TİP KABİNET DİKİLİ TİP KABİNET GENEL ÖZELLİKLER YÜKSEK MUKAVEMET MAKSİMUM SIZDIRMAZLIK 55 DİKİLİ TİP KABİNET GENEL ÖZELLİKLER Dikili tip IP55 endüstriyel kabinetleri; içerisinde her tür 19 cihaz ve ekipmanın toz, su ve dış darbelere karşı tam koruma ile çalışmalarını ve muhafazalarını sağlayan

Detaylı

01/2009 PERFORMANS TAVANLARI. Mekan Yaratan Yenilikler. THERMATEX Symetra DELIKLI TAVAN PLAKALAR MADE IN GERMANY

01/2009 PERFORMANS TAVANLARI. Mekan Yaratan Yenilikler. THERMATEX Symetra DELIKLI TAVAN PLAKALAR MADE IN GERMANY 01/2009 PERFORMANS TAVANLARI Mekan Yaratan Yenilikler THERMATEX Symetra DELIKLI TAVAN PLAKALAR MADE IN GERMANY THERMATEX Symetra Yeni nesilin delikli yüzeyleri THERMATEX Yüzey desenleri COMFORT THERMATEX

Detaylı

Topvex ve SoftCooler Modülü

Topvex ve SoftCooler Modülü Fanlar Klima Santralleri Hava Dağıtım Ürünleri Yangın Güvenliği Klima Hava Perdeleri ve Isıtma Ürünleri Tünel Fanları Topvex ve SoftCooler Modülü Her Zaman Doğru Sıcaklık 2 Topvex with SoftCooler Soluk

Detaylı