DESTEK DOKÜMANI SORGULAMA ASİSTANI. Sorgulama Asistanı nın Tanımı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DESTEK DOKÜMANI SORGULAMA ASİSTANI. Sorgulama Asistanı nın Tanımı"

Transkript

1 SORGULAMA ASİSTANI Sorgulama Asistanı nın Tanımı Logo Raporlama Teknolojisi nin yeni bir özelliği olan Sorgulama Asistanı ile LOGO ürünlerine girilen veriler geniş kapsamlı olarak değerlendirilebilir ve genel sorgu cümlecikleri (queryler) hazırlanabilmektedir. Bu sorgu cümlecikleri, kullanıcının ihtiyacı olabilecek tüm bilgileri detaylı bir şekilde içermektedir. Hazırlanan sorgulamalar ile rapor içerisinde, Sıralama Gruplama Sınırlandırma (Kriter Girişi) Ara toplam vb. işlemler kolaylıkla yapılabilmektedir. Sorgulama Asistanı ile hazırlanan rapor sorguları; Yazıcı, Ekran, Ms Access, Ms Excel, Tablolama, PDF dokümanı, HTML ve ASCII ünitelerine çıktı olarak gönderilebilmektedir. Sorgulama Asistanına Ulaşım Sorgulama Asistanı na; Araçlar menüsü altından ulaşılabilmektedir. Sogulama Asistanı seçeneğinin kullanılması ile aşağıdaki menüye ulaşılmaktadır.

2 Sorgulama Asistanı nın Kullanımı Sorgulama Asistanı menüsünden yapılan seçim sonucunda; kayıtlı raporların listelendiği, kayıtlı tasarımın içeriye alınabildiği ya da yeni rapor tasarımlarının yapılmasına olanak sağlayan aşağıdaki menüye ulaşılır. Ekle seçeneği ile kullanıcıdan Standart Tanım ile Boş Tanım arasında seçim yapması istenir. Standart tasarımda, ilgili querydeki tüm alanlar seçili olarak gelir. Boş tanımda, tüm alanlar yer alır ancak raporlanması istenen alanların seçimi kullanıcıya bırakılmıştır.

3 Çalıştır: Seçeneği ile standart rapor ünite seçim ekranına ulaşırız. Artık tasarım bitmiş, raporun ekrana, yazıcıya vb üniteye alınması sırası gelmiştir. Kaydet: Kaydet seçeneği ile, yapılan tasarım sisteme kaydedilir.

4 İlgili sorguda yer alan alanlar buradaki listeye gelir. Raporda kullanmak istediğiniz alanın başındaki checkboxı işaretlemeniz, ilgili alanın rapor tasarımında gözükmesini, filtrelerde, sıralamada, gruplamada kullanılmasını sağlar. Yukarıdaki listede yer alan alanlarda arama yapılabilmesini sağlar. İlgili alanda kullanmak istediğiniz fonksiyonu seçtiğiniz bölüm. İlgili alana göre gruplama ve/veya ara toplam alıp almayacağımız belirttiğimiz bölüm. Raporda bu alana göre sıralama yapılıp yapılmayacağını, yapılacaksa artan axalan sırlama yöntemini belirttiğimiz bölüm. Raporda gözkükmesini istediğiniz alan başlık bilgisi İlgili alanın raporda gözüküp gözükmemesini belirlediğimiz yer. Rapora kriter vermek için kullandğımız bölüm. Bu bölümde filtreleme sihirbazı kullanarak istediğimiz kısıtlamaları belirleyebiliriz. Busihibirbaz ile ilgi detaylı bilgi aşağıda yer almaktadır. Alan bilgisinin raporda yaklaşık olarak kaç karakter gözükmesini belirlediğiniz bölüm. Açıklama: Raporda gözükmesi istenilen alan başlık bilgisidir. Kullanıcı tarafından değiştirilebilir.

5 Uzunluk: DESTEK DOKÜMANI Alan bilgisinin raporda yaklaşık olarak kaç karakter gözükmesinin belirlendiği bölüm. Fonksiyon: İlgili alanda kullanılmak istenen fonksiyonun seçildiği bölümdür. Seçilebilecek fonksiyonlar aşağıdaki tablodan görülebilir. TOPLA(Alan) CEIL(Alan) KARAKÖK(Alan) SOLDAKI BOSLUKLARI AT(Alan) SAY(Alan) COS(Alan) TAN(Alan) SAYIYI METNE CEVIR(Alan) ORTALAMA(Alan) EXP(Alan) METINDEN TARHIE(GG, AA, YY) DEGISTIR(Ara,Degistir,Alan) EN_BUYUK (Alan) FLOOR(Alan) SİSTEM TARİHİ( ) SAGDAKI BOSLUKLARI AT(Alan) EN_KUCUK (Alan) LOG(Alan) GUN(Tarih) BOSLUK(Alan) MUTLAK_DEĞER (Alan) MOD(Alan, Alan) AY(Tarih) BIRLESTIR(Alan1, Alan2) ACOS(Alan) POWER(Alan) YIL(Tarih) METNIN BOYUTUNU AL(Alan) ASIN(Alan) YUVARLA(Alan) ASCII(Karakter) METNIN POZISYONU(Ara, Alan) ATAN(Alan) ISARETI (Value) KARAKTER(Alan) METIN AL (Alan, Başlangıç, Uzunluk) ATAN2(Alan) SIN KUCUK HARFE CEVIR(Alan) BUYUK HARF (Alan)

6 Göster: DESTEK DOKÜMANI İlgili alanın raporda gözüküp gözükmemesinin belirlendiği bölümdür. Sırala: Raporda bu alana göre sıralama yapılıp yapılmayacağını, yapılacaksa artan azalan sırlama yöntemlerinden seçilenin belirtildiği bölümdür. Grupla: İlgili alana göre gruplama ve/veya ara toplam alınıp alınmayacağının belirtildiği bölümdür. Kriter: Rapora kriter vermek için kullanılan bölümdür. Bu bölümde filtreleme sihirbazı kullanarak istenilen kısıtlamalar belirlenir. Bu sihibirbaz ile ilgi detaylı bilgi aşağıda yer almaktadır. Filtre Tanımlama Sihirbazı Kısıt verilmek istenen alanın altındaki Kriterler bölümüne gelindiğinde, üç noktalı buton yardımıyla aşağıdaki ekrana (Filtre Tanımlama Sihirbazı) ulaşılır. Filtre tanımlama sihirbasında soldaki kutuya belirlenen kriter yazılır, sağdaki kutuda da listeden kullanılacak filtreye uygun seçenek seçilir. Önemli: Bir satırda verilen tüm kriterler kendi aralrında AND (VE) bağlacı ile bağlıdır. Alt satırlarda verilen kriterler ise, OR (veya) bağlacı ile üstteki kriterlere bağlanır. Ara Toplam Kullanımı

7 Yukarıdaki şekilde rapor alınırsa; ilgili malzeme koduna göre gruplama yapılır ve grupların değişiminde ara toplam alınır. Bu durumda aşağıdaki gibi bir çıktı elde edilebilir. Kolon Başlıklarının Sabitlenmesi

8 Tasarım üzerinde; satırlar arasında ilerlerken kolon başlık bilgilerinin kaymaması için Kolon Başlıklarını Sabitle seçeneği kullanılabilmektedir. Rapor Tanımları için Veri Aktarımları Sorgulama Asistanı menüsünden rapor tasarım pencerelerine ulaşıldığında, hazırlanmış tanımlar Veri Aktarımı (dışarı) seçeneği ile dışarı aktarılabilir. Benzer şekilde dışarıdan içeriye rapor tanımı aktarımı da Veri Aktarımı (içeri) seçeneği ile yapılabilmektedir. Sorgulama Asistanı Raporları 1. Malzeme Yönetimi Raporları: 1.1. Malzeme Bilgileri Malzeme kartlarında girilmiş bilgiler Malzeme Bilgileri raporu ile listelenebilmektedir Malzeme Durumu Malzeme kart bilgileri ve malzeme ambar toplamlarının listelenebildiği rapordur Malzeme Ekstresi Malzeme Ekstresinde: Malzeme kart bilgileri, malzeme hareketleri, malzeme fişleri, irsaliyeler, cari hesap kartları, muhasebe hesap kartları, sipariş fişleri, birim seti satırları, malzeme birim satır bilgileri, satış elemanları ve masraf merkezleri bazında listeleme yapılabilmektedir. 2. Finans Yönetimi Raporları 2.1. Cari Bilgileri

9 Cari hesap kart bilgileri ve kartta seçili ödeme planına ait bilgilerin listelenebildiği rapordur Cari Risk Bilgileri Cari hesap kart bilgileri, kartta seçili ödeme planı bilgileri ve risk bilgilerinin listelenebildiği rapordur Cari Hesap Özeti Cari hesap özeti ile, cari hesap kart bilgileri ve cari hesap toplamlarından bilgi listelenebilmektedir Borç Takip Raporu Borç Takip Raporu: Cari hesap kartının ödeme tahsilat hareketlerinin listelendiği rapordur Ortalama Vade Raporu Cari Hesap bazında ortalama vade bilgilerinin listelenebildiği ve hareketlerinin detaylandırılabildiği rapordur Açık Hesap Raporu Cari hesaba ait açık tutarı görünen işlemlerin, kapanan ve açıkta kalan ödeme hareketlerinin listelendiği rapordur. 3. Muhasebe Yönetimi Raporları 3.1. Hesap Listesi Muhasebe hesap kartı bilgilerinin listelenebildiği rapordur Hesap Özeti Muhasebe hesap kartı bilgileri ve muhasebe hesap toplamları bilgilerinin listelenebildiği rapordur. 4. Alış/Satış Analizi Raporları 4.1. Satış Analizi Raporu Satış hareketlerinin detaylı analizinin yapılabildiği rapordur Aylık Giriş Miktarı Raporu Aylık ve toplam giriş miktarlarının listelenebildiği rapordur Aylık Çıkış Miktarı Raporu Aylık ve toplam giriş miktarlarının listelenebildiği rapordur. 5. Sevkiyat Raporları 5.1. Sipariş Sevk Bilgileri Dağıtım emrine seçilmemiş olan sipariş fişleri sevkiyat adresi bazında gruplanabilmekte, fiş bazında hacim ve ağırlık bilgisi listelenebilmektedir. Sevkiyat adresi bazında ara toplam, toplam tutar, toplam hacim ve toplam ağırlık alınabilmektedir Öneri Durumundaki Dağıtım Emirleri Sevk Bilgileri: Öneri konumundaki dağıtım emirleri sevkiyat adreslerine göre, sipariş fişleri bazında gruplanarak listelenebilmektedir. Fiş bazında ağırlık ve hacim bilgisi, sevkiyat adresi bazında ara toplam alınabilir ve ara toplam olarak toplam ağırlık ve toplam hacim bilgileri raporlanabilmektedir.

10 5.3. Sevkiyat Listesi DESTEK DOKÜMANI Fatura bazında listeleme yapılmaktadır. Bir dağıtım emrine ait kesilmiş faturaların tutar ve ödeme bilgileri raporlanabilmektedir. Dağıtım emri bazında toplam tutar ve toplam hacim, ağırlık bilgileri alınabilmektedir. 6. Karlılık Analizi Raporları Karlılıl analizi raporları ile; yerel para biriminin yanında raporlama dövizi cinsinden de kar marjı alınabilir ve de tarih aralığı verilerek, iki tarih arası kar marjı bilgileri hesaplanabilmektedir Karlılık Analizi Raporu Aylık ya da toplam olarak karlılık analizinin yapılabildiği rapordur Karlılık Analizi (RD) Raporu Raporlama Dövizi bazında aylık ya da toplam kar analizinin yapılabildiği rapordur Cari Hesaplar Bazında Kar Dağılımı Cari hesapların getirdiği aylık karlılık ve toplam karlılık rakamlarının listelenebildiği rapordur Malzemeler Bazında Kar Dağılımı Malzemelerin aylık karlılık ve toplam karlılık tutarlarının listelenebildiği rapordur Yerleşim Bazında Kar Dağılımı İşyeri, bölüm, ambar ve fabrika bazında aylık karlılık ve toplam karlılık rakamlarının listelenebildiği rapordur Satış Elemanları Bazında Kar Dağılımı Satış elemanı bazında aylık karlılık ve toplam karlılık tutarlarının tutarlarının listelendiği rapordur Kar Marjları (RD) Raporu Kar marjının raporlama dövizi cinsinden alınabildiği rapordur Kar Marjlarına Göre Siparişler Raporu Alınan siparişler sevk edildikten sonra sevkiyat maliyeti, sevkiyat karı tutarları ile kar marjları Kar marjlarına göre siparişler raporu nda listelenebilir ve en çok kar getiren sipariş bilgileri raporlanabilir Kar Marjlarına Göre Cari Hesaplar Raporu Kar marjlarına cari hesapların sıralanarak alınabildiği Kar marjlarına göre cari hesaplar raporu ile en çok kazandıran cari hesaplar listelenebilmektedir Kar Marjlarına Göre Malzemeler Raporu Kar marjlarına göre malzemelerin sıralanarak alınabildiği Kar marjlarına göre malzemeler raporu nda; toplam maliyet, toplam kar tutarları ile en çok kar getiren ürünler listelenebilmektedir Kar Marjlarına Göre Faturalar Raporu En çok kar getiren faturaların takibi kar marjlarına göre faturalar raporu ile yapabilir Kar Marjlarına Göre Satış Elemanları Raporu Toplam kar tutarına katkı sağlayan satış elemanları raporlanabilir.

Logo Tiger Satın Alma. Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız.

Logo Tiger Satın Alma. Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız. Logo Tiger Satın Alma Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız. Satınalma Bölümünde Alınan sipariş kartları, Ürün alımlarında uygulanacak indirim,harcama ve promosyonları Ürünü satış fiyatları, Alış koşulları

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2014 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/20/2014 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.23 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Kredi Kartı Fiş Tahsilatı - Firma Kredi Kartı Fiş Ödemesi Pencerelerinde

Detaylı

SATIŞ VE DAĞITIM İŞLEMLERİ

SATIŞ VE DAĞITIM İŞLEMLERİ Satış Fatura Özet Raporu SATIŞ VE DAĞITIM İŞLEMLERİ Herhangi bir cari hesaba düzenlenmiş fatura toplamları alınabildiği gibi belirli bir grup için düzenlenmiş fatura toplamları da alınabilmektedir. Amaç

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2014 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/20/2014 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.23 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Kredi Kartı Fiş Tahsilatı - Firma Kredi Kartı Fiş Ödemesi Pencerelerinde

Detaylı

Logo Tiger Satış Ve Dağıtım. Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız.

Logo Tiger Satış Ve Dağıtım. Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız. Logo Tiger Satış Ve Dağıtım Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız. Ürün İçeriği Satış ve Dağıtım Satış ve Dağıtım Parametreleri Verilen Hizmet Kartları Verilen Hizmet Bilgileri Verilen Hizmet Muhasebe

Detaylı

rst yazılım E-RAPOR V

rst yazılım E-RAPOR V E-rapor; BA/BS, bakiye mutabakatı ve işverenlerin ihtiyaç duyacağı raporların bulunduğu, logo yazılımları ile online çalışan ve işletmenizi anlık olarak takip etmenizi veya kolayca müşterilerin mali süreçlerini

Detaylı

Logo da Raporlama Düzeni

Logo da Raporlama Düzeni Risen Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri A.Ş. Logo da Raporlama Düzeni Logo Ürünlerinde Raporlama İşlemleri 9/3/2013 İçindekiler Rapor Ekranı... 3 Rapor Filtreleri... 4 Bilgi Özelliklerine Göre Filtre Grupları...

Detaylı

rst yazılım E-RAPOR V

rst yazılım E-RAPOR V E-rapor; BA/BS, bakiye mutabakatı ve işverenlerin ihtiyaç duyacağı raporların bulunduğu, logo yazılımları ile online çalışan ve işletmenizi anlık olarak takip etmenizi veya kolayca müşterilerin mali süreçlerini

Detaylı

VERİ TABANI YÖNETİM SİSTEMLERİ II 8. RAPORLAR VE ACCESS PROGRAMINDA RAPOR OLUŞTURMA

VERİ TABANI YÖNETİM SİSTEMLERİ II 8. RAPORLAR VE ACCESS PROGRAMINDA RAPOR OLUŞTURMA BÖLÜM 8 8. RAPORLAR VE ACCESS PROGRAMINDA RAPOR OLUŞTURMA 8.1 ACCESS İLE RAPOR OLUŞTURMA Raporlar; tablolardaki ve hazırlanan sorgulardaki bilgilerin istenilen düzenlemelere göre ekran veya yazıcıdan liste

Detaylı

AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış PDA

AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 23.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış programı sayesinde, aktif saha çalışmalarında pazarlamacılarınız;

Detaylı

İş Hayatında Yeni Bir Start!

İş Hayatında Yeni Bir Start! İş Hayatında Yeni Bir Start! START Neden Start? START her küçük işletmenin sahip olmak isteyeceği bir yazılım... Tek kullanıcılı, muhasebesini dışarıda takip eden küçük işletmelere ve şahıs firmalarına

Detaylı

ONLİNE MUTABAKAT. Özellik ve Kullanım Dökümanı

ONLİNE MUTABAKAT. Özellik ve Kullanım Dökümanı ONLİNE MUTABAKAT Özellik ve Kullanım Dökümanı Ürün : Online Mutabakat Yetkili : BAHADIR KARAGÜLLE Tarih : 13.01.2015 1 ONLİNE MUTABAKAT Online Mutabakat, LOGO Tiger Serisi ile entegre olup ilgili cari

Detaylı

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz.

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. Şimdi Fatura nın içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI. Ürün : Tiger Enterprise / Tiger Plus /Go Plus Bölüm : Cari Hesap İşlem Merkezi CARİ HESAP İŞLEM MERKEZİ

DESTEK DOKÜMANI. Ürün : Tiger Enterprise / Tiger Plus /Go Plus Bölüm : Cari Hesap İşlem Merkezi CARİ HESAP İŞLEM MERKEZİ CARİ HESAP İŞLEM MERKEZİ Cari hesap işlem merkezi, programda tanımlı olan tüm cari hesaplara ait işlemleri tek bir pencereden kaydetmek ve izlemek için kullanılır. Bu pencerenin sağladığı en büyük kolaylık

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/25/2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.11 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Fişlere Birden Fazla Doküman Bağlanması Fişlerde, Doküman İzleyicisi

Detaylı

Yönetim Analizi ve Finansman Takibi modülü, firmanızın gerçekleşen hareketlerine göre çeşitli analizlerin ve raporların hazırlanmasını sağlamaktadır.

Yönetim Analizi ve Finansman Takibi modülü, firmanızın gerçekleşen hareketlerine göre çeşitli analizlerin ve raporların hazırlanmasını sağlamaktadır. 9 Şubat 2009 Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL Đlgili Modül/ler : Yönetim Analizi YÖNETĐM ANALĐZĐ VE FĐNANSMAN TAKĐBĐ MODÜLÜ Yönetim Analizi ve Finansman Takibi modülü, firmanızın gerçekleşen

Detaylı

BÖLÜM 19 5. RAPORLAR. Şekil 5.1. Rapor sihirbazı ile rapor oluşturma 1. pencere.

BÖLÜM 19 5. RAPORLAR. Şekil 5.1. Rapor sihirbazı ile rapor oluşturma 1. pencere. BÖLÜM 19 5. RAPORLAR Raporlar; tablolardaki ve hazırlanan sorgulardaki bilgilerin istenilen düzenlemelere göre ekran veya yazıcıdan liste halinde alınabilmesi sağlayan bir ortamdır. Raporları hazırlayabilmek

Detaylı

Teklif Yönetim Sistemi

Teklif Yönetim Sistemi Teklif Yönetim Sistemi Logo Ocak 2013 İçindekiler Teklif Yönetim Sistemi... 4 Müşteriler/Gruplar... 5 Müşteri Bilgileri... 6 Müşteri İletişim Bilgileri... 7 Müşteri Sektör Bilgileri... 7 Cari Hesap Bilgileri...

Detaylı

LogoKartOnline (Excelden Logoya Kart Aktarımı/Güncellemesi)

LogoKartOnline (Excelden Logoya Kart Aktarımı/Güncellemesi) LogoKartOnline (Excelden Logoya Kart Aktarımı/Güncellemesi) LogoKartOnline Gold,Tiger,Tiger2,Unity,Unity2 ile çalışabilmektedir. Aktarımlar Com Obje ile yapılmaktadır. EXCEL den LOGO ya Yada LOGO dan EXCEL

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI. Hızlı üretim işlemleri için öncelikle mamul kartında bulunan Mamul Alt Malzemeleri penceresine aşağıdaki bilgiler girilmelidir.

DESTEK DOKÜMANI. Hızlı üretim işlemleri için öncelikle mamul kartında bulunan Mamul Alt Malzemeleri penceresine aşağıdaki bilgiler girilmelidir. Hızlı Üretim Fişleri Hızlı ve tek seviyeli üretim yapan işletmelerde üretim işlemine ait bilgiler, Hızlı Üretim Fişleri ile pratik olarak takip edilebilir. Hızlı üretim fişleri ile karma koli, mamul ve

Detaylı

15 Versiyonu / 13.04.2016 Tarihli Arşivin İçeriği

15 Versiyonu / 13.04.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 15 Versiyonu / 13.04.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 1-01.04.2016-2015 dönemi için verilecek Kurumlar Vergisi, 2016/1 dönemi ve sonrasında verilecek Kurum Geçici - Gelir Geçici ve KDV1 beyannamelerine ait

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2013 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 3/18/2013 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.18 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Fişlerde Sipariş Hareketi Aktarımında Sipariş Satır Açıklamasına Göre Filtreleme

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 3/20/2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.12 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Müstahsil Makbuzunda Borsa Payı nın Net veya Brüt Üzerinden Hesaplanması

Detaylı

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/25/2012 2.11 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Fişlere Birden Fazla Doküman Bağlanması TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARKLARI Fişlerde, Doküman

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2013 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/21/2013 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.17 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Ürün Resimlerinin Malzeme (Sınıfı) Listesi ve İlgili Sipariş Raporlarında

Detaylı

2011 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI

2011 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2011 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 7/12/2011 2.08 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARKLARI 1. Cari hesap borç takip penceresinde kapatılmamış işlemlerin

Detaylı

KATEGORİ MİZANI BAŞLARKEN KATEGORİ NEDİR? NEDEN N İHTİYAÇ DUYULUR?

KATEGORİ MİZANI BAŞLARKEN KATEGORİ NEDİR? NEDEN N İHTİYAÇ DUYULUR? KATEGORİ MİZANI Doküman Kodu : RNT-02 Açıklama : Vio Kategori Mizanı Kullanımı Kapsam : Vio Nitelikleri Revizyon No : 2 Yayın Tarihi : Aralık 2012 BAŞLARKEN SKOR YAZILIM tarafından geliştirilen ticari

Detaylı

Kantar Otomasyonu Özellikler Kullanım Satış Kamyon Hareketleri Ağırlık Bilgisi... 9

Kantar Otomasyonu Özellikler Kullanım Satış Kamyon Hareketleri Ağırlık Bilgisi... 9 İçindekiler Tablosu Kantar Otomasyonu... 3 1.Özellikler... 3 2.Kullanım... 3 2.1. Satış... 4 2.2. Kamyon Hareketleri... 8 2.2.1. Ağırlık Bilgisi... 9 2.3. Ayarlar... 10 2.3.1. Kullanıcı Tanımlama... 11

Detaylı

CARİ İŞLEMLER. Genel Borç Alacak Dökümü

CARİ İŞLEMLER. Genel Borç Alacak Dökümü CARİ İŞLEMLER Genel Borç Alacak Dökümü Cari hesaplarınıza ilişkin borç, alacak ve bakiyelerinin alındığı rapordur. Cari aktif kodları kullanılabildiğinden gruplar halinde borç alacaklar görülebilmektedir.

Detaylı

Turkcell Hizmetleri Logo Ocak 2016

Turkcell Hizmetleri Logo Ocak 2016 Turkcell leri Logo Ocak 2016 İçindekiler j-guar TURKCELL HİZMETLERİ... 3 Fatura Eşleştirme Tabloları... 4 Online Fatura Aktarımları... 6 Fatura Şifre Talebi... 7 Turkcell leri 2 TURKCELL HİZMETLERİ j-guar

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 3/20/2012 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.12 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Müstahsil Makbuzunda Borsa Payı nın Net veya Brüt Üzerinden Hesaplanması

Detaylı

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2011 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 11/28/2011 2.10 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARKLARI 1. Sipariş Listeleri nden (browser) Sevk Durumu Takibi Satış

Detaylı

İş Akış Yönetimi LOGO KASIM 2011

İş Akış Yönetimi LOGO KASIM 2011 İş Akış Yönetimi LOGO KASIM 2011 içindekiler İş Akış Yönetimi...3 İş Akış Rol Tanımları...4 İş Akış Rol Tanımı...5 Sicil İş Akış Rol Tanımları...6 İş Akış Rol Tanımı...7 İş Akış Kartları...8 İş Akışı...9

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI MALĐ KONSOLĐDASYON

DESTEK DOKÜMANI MALĐ KONSOLĐDASYON Bölüm MALĐ KONSOLĐDASYON Mali tablolar, bir işletmenin belirli bir dönemdeki faaliyetlerinin finansal özetini ilgililere aktarmak ve böylece ilgililerin işletme hakkında ayrıntılı bir bilgiye sahip olmasını

Detaylı

LKS2. Sabit Kıymetler

LKS2. Sabit Kıymetler LKS2 Sabit Kıymetler LOGO Ocak 2007 içindekiler Sabit Kıymetler...3 Sabit Kıymet Kartları...3 Sabit Kıymet Bilgileri...4 Sabit Kıymet Kayıt Bilgileri...6 Amortisman ve Değerleme Tabloları...7 Başlangıç

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 7/20/2012 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.14 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Defter - i Kebir Raporunda Borç Bakiye ve Alacak Bakiye Alanları Defter-i

Detaylı

LOGO Bordro Plus

LOGO Bordro Plus Bordro LOGO Kasım 2011 LOGO Bordro Plus LOGO Bordro Plus LOGO Bordro Plus Fark Bilgileri Listesi... 88 Sendika Aidat Listesi... 89 Masraf Merkezi Dağıtım Raporu... 90 Yatırım Teşviki Kanunu Raporu... 91

Detaylı

WOLVOX Mobil Satış PDA

WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 01.Mart.2011 Sayfa 1 İçindekiler Dizini 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ...3 2. BAĞLANTISI VE KULLANIMI...3 2.1. Ayarlar...3 2.2. Merkez

Detaylı

İş Akış Yönetimi LOGO Kasım 2014

İş Akış Yönetimi LOGO Kasım 2014 İş Akış Yönetimi LOGO Kasım 2014 İçindekiler İş Akış Yönetimi... 3 Görevler... 4 Görev Bilgileri... 5 Mesajlar... 7 Zaman Ayarlayıcı İşlemler... 8 Zamanlanmış Görevler... 10 Zamanlanmış Görev Bilgileri...

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 7/20/2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.14 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Cari Hesap Ekstresi Rapor Tasarımlarında İşlem Dövizi Borç, İşlem Dövizi

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI 1/11. Ürün : UNITY2 Bölüm : PLANLAMA. Đçindekiler

DESTEK DOKÜMANI 1/11. Ürün : UNITY2 Bölüm : PLANLAMA. Đçindekiler Đçindekiler Đçindekiler...1 1. UYGUN ĐŞ ĐSTASYONU BELĐRLEME...2 1.1 Operasyon Kartı...2 1.2 Üretim Emri...3 1.3 TSY Üretim Kontrol Parametreleri...3 1.4 Çalışma Prensibi...3 2. MPS / MRP GÜNCELLEMELERĐ...6

Detaylı

LKS2. Kredi Kartı Uygulamaları

LKS2. Kredi Kartı Uygulamaları LKS2 Kredi Kartı Uygulamaları LOGO Kasım 2006 İçindekiler LKS2 Kredi Kartı Uygulamalarında kullanılan parametreler... 3 Banka Hesabı Kayıt Türleri... 3 Geri Ödeme Planları... 4 Geri Ödeme Plan Bilgileri...

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI KAYIT NUMARALAMA ŞABLONLARI

DESTEK DOKÜMANI KAYIT NUMARALAMA ŞABLONLARI KAYIT NUMARALAMA ŞABLONLARI Kayıt numaralama özelliği; firmaya ait işlemlerde kullanılan belgelerin, firmaya özel numaralar ile kaydedilip izlenmesine imkan tanır. Ticari sistemde fiş ve faturalara ait

Detaylı

Maliyet Muhasebesi Logo Mart 2015

Maliyet Muhasebesi Logo Mart 2015 Maliyet Muhasebesi Logo Mart 2015 İçindekiler Maliyet Muhasebesi... 4 Maliyet Kaynakları... 5 Maliyet Kaynağı Bilgileri... 7 Maliyet Kaynakları Yükleyici Muhasebe Hesapları... 9 Maliyet Kaynağı Bütçe Kalemleri...

Detaylı

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir.

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir. 22 Haziran 2012 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe IV KISMI TEVKİFAT UYGULAMASI KAPSAMINDAKİ İŞLEMLERE AİT BİLDİRİM KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI RAPOR ÜRETĐCĐSĐ

DESTEK DOKÜMANI RAPOR ÜRETĐCĐSĐ RAPOR ÜRETĐCĐSĐ Rapor Üreticisi, kullanıcı tarafından hazırlanmış querylerle programda raporlama yapılabilmesini sağlayan bir raporlama aracıdır. Kullanıcı, listeleme için hazırlamış olduğu query ile programda

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI 1.2. MALİ DÖNEM BAĞIMSIZ ÇALIŞMAYA GEÇİŞ İLE BİRLİKTE KARŞILAŞILACAK DEĞİŞİKLİKLER

DESTEK DOKÜMANI 1.2. MALİ DÖNEM BAĞIMSIZ ÇALIŞMAYA GEÇİŞ İLE BİRLİKTE KARŞILAŞILACAK DEĞİŞİKLİKLER 1. GİRİŞ Mali Dönem Bağımsız Çalışma ile kullanıcının istediği an geçmiş dönem bilgilerine ulaşabilmesi sağlanırken, dönem sonlarında bir sonraki döneme ticari sistemde devir işleminin yapılmasına gerek

Detaylı

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir.

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir. 22 Temmuz 2016 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe IV KDV1 BEYANNAMESİ KISMI TEVKİFAT UYGULAMASI KAPSAMINDAKİ İŞLEMLERE AİT BİLDİRİM KDV Beyannamesinin ekinde verilen

Detaylı

Barkomatik. Stok Yönetimi. Ürün Yönetimi. Kullanım Kılavuzu

Barkomatik. Stok Yönetimi. Ürün Yönetimi. Kullanım Kılavuzu Barkomatik Stok Yönetimi Ürün Yönetimi Kullanım Kılavuzu A- Ürün Menü İşlemleri... 4 1- Ürün Ekleme... 4 2- Ürün Silme... 6 3- Ürün Değiştirme... 6 4- Azalanlar... 7 5- Hareketler... 7 7- Barkod Yazdırma...

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI ZAMANLANMIŞ GÖREVLER. Masaüstü için rapor kısayolu. Ürün : UNITY2 / TIGER2 / GO Bölüm : Görev Zamanlayıcı

DESTEK DOKÜMANI ZAMANLANMIŞ GÖREVLER. Masaüstü için rapor kısayolu. Ürün : UNITY2 / TIGER2 / GO Bölüm : Görev Zamanlayıcı Bölüm ZAMANLANMIŞ GÖREVLER Görev Zamanlayıcı, kullanıcının belirlediği batch işlem ve raporları, sıralı bir şekilde seçerek takvime bağlayabilmekte, takvime bağlanan görev tanımlarını belirtilen zamanda

Detaylı

Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3

Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3 Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3 Tiger2 Ek Özellik Paketi 3 İçeriği * : 1 Yeni Fonksiyonel Özellikler... 2 1.1 Sipariş Planlama - Satınalma Siparişleri İçin Şablon Tasarımı... 2 1.2 Emanet Ambarı ve Stok Fişlerinin

Detaylı

8.0.2 Versiyonu Sanayi Uygulamaları Yenilikleri. İş Emrinde Kalem Desteği

8.0.2 Versiyonu Sanayi Uygulamaları Yenilikleri. İş Emrinde Kalem Desteği 8.0.2 Versiyonu Sanayi Uygulamaları Yenilikleri Amaç ve Fayda Netsis Sanayi Modülleri ile ilgili aşağıdaki yenilikler kullanıma sunulmuştur. İş Emrinde Kalem Desteği Müşteri Siparişi Önceliklendirme MRP

Detaylı

Satış ve Dağıtım LOGO Ocak 2013

Satış ve Dağıtım LOGO Ocak 2013 Satış ve Dağıtım LOGO Ocak 2013 İçindekiler Satış ve Dağıtım... 8 Ana Kayıtlar... 10 Verilen Hizmetler... 10 Verilen Hizmet Bilgileri... 11 Verilen Hizmet Muhasebe Hesapları... 13 Verilen Hizmet Ambar

Detaylı

1. Mutabakat.zip dosyası açılır. 2. Mutabakat klasörü içindeki Mutabakat.exe dosyası çalıştırılır.

1. Mutabakat.zip dosyası açılır. 2. Mutabakat klasörü içindeki Mutabakat.exe dosyası çalıştırılır. BA&BS MUTABAKAT PROGRAMI Kurulumu 1. Mutabakat.zip dosyası açılır. 2. Mutabakat klasörü içindeki Mutabakat.exe dosyası çalıştırılır. 3. Server ayarlarının yapılacağı pencere açılır. 3.1 Server Adı\instance

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI. Ürün : GO/TIGER2/UNITY2 Bölüm : Finans 1/9

DESTEK DOKÜMANI. Ürün : GO/TIGER2/UNITY2 Bölüm : Finans 1/9 FORM BA BS MUTABAKAT GÖNDERĐMĐ Ek özellik paketi 3 kapsamında Form Ba Bs mutabakat gönderiminin yapılabilmesi sağlanmıştır. Finans / Ana Kayıtlar / Cari hesap browserında F9 seçenekleri arasına Form Ba

Detaylı

B2B Portal - Eğitim Dökümanı

B2B Portal - Eğitim Dökümanı B2B Portal - Eğitim Dökümanı Giriş Ekranı; http://www.sirius.info.tr/ ya da http://b2b.sirius.info.tr/ adresinden, verilen kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılır. Şifre Değiştirme; Şifre değişiklik işlemleri

Detaylı

v5.4.0 YENİLİKLER * Perakende fatura ödeme tipi çoklu da gelen tahsilat ekranında fiş tiplerine Banka Havale Alma fişi eklendi.

v5.4.0 YENİLİKLER * Perakende fatura ödeme tipi çoklu da gelen tahsilat ekranında fiş tiplerine Banka Havale Alma fişi eklendi. FATURA SATIŞ FİYATI OLUŞTURMA * Alış faturasından satış fiyatı oluşturma işlemindeki hesaplamalar iyileştirildi. Satır bazında kar / zarar hesaplanması sağlandı. Eski satış fiyatı ile yeni satış fiyatı

Detaylı

Sedna F&B Depo Stok Yönetimi. Gruplandırılmış Stok Kartları çalışma ekranı çok sayıda stok, ürün ve demirbaş kartını kolaylıkla yönetmeyi sağlar

Sedna F&B Depo Stok Yönetimi. Gruplandırılmış Stok Kartları çalışma ekranı çok sayıda stok, ürün ve demirbaş kartını kolaylıkla yönetmeyi sağlar Sedna F&B Depo Stok Yönetimi Gruplandırılmış Stok Kartları çalışma ekranı çok sayıda stok, ürün ve demirbaş kartını kolaylıkla yönetmeyi sağlar Kartlar üzerindeki birim tanımlarını kullanarak tüm stok

Detaylı

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. LOGO Kasım 2014

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. LOGO Kasım 2014 TURKCELL HİZMETLERİ Kullanım Bilgileri LOGO Kasım 2014 İçindekiler TURKCELL HİZMETLERİ... 3 Online Turkcell Fatura Aktarımı... 4 Fatura Eşleştirme Tabloları... 5 Online Fatura Aktarımları... 6 Toplu Mesaj

Detaylı

Konu : 2017 Yılına, Yılsonu Devir İşlemleri

Konu : 2017 Yılına, Yılsonu Devir İşlemleri Bilgi Konu : 2017 Yılına, Yılsonu Devir İşlemleri Presto Plus da iki farklı tip devir yapılabilir. İhtiyaca göre bu iki devir programından birisi tercih edilerek devir işlemi yapılmalıdır. Devir işlemlerinden

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 11/26/2012 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.16 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Malzeme Kayıtları Kopyalanırken Ambar Parametrelerinin de Kopyalanması Malzeme

Detaylı

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca MMP (Mali Müşavir Paketi) bilgileri ile Luca Üye girişinden sisteme giriş yapıldıktan sonra Luca Net Kobi Ticari Giriş butonuna basarak programa giriş

Detaylı

AYDES PROJESİ AFETZEDE ADRES DEFTERİ EĞİTİM DOKÜMANI

AYDES PROJESİ AFETZEDE ADRES DEFTERİ EĞİTİM DOKÜMANI AYDES PROJESİ AFETZEDE ADRES DEFTERİ İÇINDEKILER 1. DOKÜMAN SÜRÜMLERİ... 4 2. AFETZEDE ADRES DEFTERİ ÖZELLİKLERİ... 4 2.1 Afetzede Bilgileri Giriş... 4 2.1.1 Afetzede Bilgisi Tanımlama... 4 2.1.2 Afetzede

Detaylı

MİKTOP. Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

MİKTOP. Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. MİKTOP Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi 1 MİKTOP SADELEŞTİRİLMİŞ TİCARİ OTOMASYON PAKETİ MİKTOP Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi, firmanızın tüm ticari işlemlerini kusursuz bir biçimde yürütmeniz

Detaylı

13 Aralık 2007. Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. Đlgili Modül/ler : Raporlar. Kullanıcı Tanımlı Raporlar Bölümünden Yapabildiklerimiz

13 Aralık 2007. Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. Đlgili Modül/ler : Raporlar. Kullanıcı Tanımlı Raporlar Bölümünden Yapabildiklerimiz 13 Aralık 2007 Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL Đlgili Modül/ler : Raporlar KULLANICI TANIMLI RAPORLAR Kullanıcı Tanımlı Raporlar Bölümünden Yapabildiklerimiz Kendi isteklerinize özel rapor tasarımları

Detaylı

B2B Portal - Eğitim Dökümanı

B2B Portal - Eğitim Dökümanı B2B Portal - Eğitim Dökümanı Giriş Ekranı; http://www.sirius.info.tr/ ya da http://b2b.sirius.info.tr/ adresinden, verilen kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılır. Şifre Değiştirme; Şifre değişiklik işlemleri

Detaylı

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 3/20/2012 2.12 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARKLARI 1. Müstahsil Makbuzunda Borsa Payı nın Net veya Brüt Üzerinden

Detaylı

MBS CRM Entegrasyonu LOGO Aralık 2007

MBS CRM Entegrasyonu LOGO Aralık 2007 MBS CRM Entegrasyonu LOGO Aralık 2007 İçindekiler MBS CRM Entegrasyonu... 3 LOGO - MBS CRM Aktarımları... 3 MBS CRM LOGO Aktarımları... 4 Malzeme Kartları MBS CRM Aktarımı... 4 Hizmet Kartları MBS CRM

Detaylı

Zaman Ayarlayıcı İşlemler

Zaman Ayarlayıcı İşlemler Zaman Ayarlayıcı İşlemler LOGO Haziran 2008 İçindekiler Logo-GO Zaman Ayarlayıcı İşlemler...3 Zamanlanmış Görevler...5 Zamanlanmış Görev Bilgileri...5 Hatırlatıcı...8 Hatırlatıcı Bilgileri...9 Mesajlar...11

Detaylı

24 Mart 2011. İlgili Modül/ler : Transfer. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL

24 Mart 2011. İlgili Modül/ler : Transfer. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL 24 Mart 2011 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Transfer ETA:V.8-SQL ve ETA:SQL ile HUGIN POS CİHAZI ARASINDA VERİ TRANSFERİ Süpermarket, benzin istasyonu, market ve çeşitli

Detaylı

Dış Veri Alma ÜNİTE 6. Bu üniteyi çalıştıktan sonra; Veri Menüsü Dış Veri Al Bağlantılar Sırala ve Filtre Uygula Veri Araçları Anahat

Dış Veri Alma ÜNİTE 6. Bu üniteyi çalıştıktan sonra; Veri Menüsü Dış Veri Al Bağlantılar Sırala ve Filtre Uygula Veri Araçları Anahat Dış Veri Alma ÜNİTE 6 Veri Menüsü Dış Veri Al Bağlantılar Sırala ve Filtre Uygula Veri Araçları Anahat Bu üniteyi çalıştıktan sonra; Microsoft Excel hakkında temel işlemler öğrenildikten sonra veri alma

Detaylı

Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2) ekinde verilen Katma Değer Vergisi Kesintisi Yapılanlara Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir.

Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2) ekinde verilen Katma Değer Vergisi Kesintisi Yapılanlara Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir. 21 Temmuz 2016 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe IV KDV 2 BEYANNAMESİ, KATMA DEĞER VERGİSİ KESİNTİSİ YAPILANLARA AİT BİLDİRİM Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2)

Detaylı

Gü nsonu Raporları... 20. Detaylı Kasada İptal Edilen Ü rü nler... 10 Stok bazında DCS raporu... 11 Mağaza bazında DCS raporu...

Gü nsonu Raporları... 20. Detaylı Kasada İptal Edilen Ü rü nler... 10 Stok bazında DCS raporu... 11 Mağaza bazında DCS raporu... İÇ İNDEKİLER GENIUS RAPORLAR... 3 LİSTE RAPORLARI... 4 Gü nsonu Raporları... 5 Ü rü n Listesi... 6 Ü rü n Listesi(DCS)... 6 Yeni Açılan Stok Kartları Raporu... 7 Detaylı Ü rü n Listesi Raporu... 7 GÜ NSONU

Detaylı

GO EK ÖZELLİK PAKETİ 2

GO EK ÖZELLİK PAKETİ 2 GO EK ÖZELLİK PAKETİ 2 13 Kasım 2009 da üretime yüklenecek olan GO Ek Özellik Paketi 2, 1.90 versiyonu ile kullanıma sunulmaktadır. Mevcut GO kullanıcılarımızın bu özelliklerden yararlanması için 1.90

Detaylı

Bakım Yönetimi Logo Nisan 2016

Bakım Yönetimi Logo Nisan 2016 Bakım Yönetimi Logo Nisan 2016 İçindekiler Bakım Yönetimi... 4 Bakım Yönetimini Etkileyen Öndeğer ve Parametreler... 4 Tanımlar... 5 Bakım Parametreleri... 5 Parametre Bilgileri... 6 Arıza Kodları... 8

Detaylı

GO Plus Satınalma - Satış Tanımları

GO Plus Satınalma - Satış Tanımları GO Plus Satınalma - Satış Tanımları LOGO Mart 2013 İçindekiler Satınalma - Satış Tanımları... 5 Ödeme / Tahsilat Planları... 6 Ödeme / Tahsilat Planları... 6 Ödeme/Tahsilat Planı Bilgileri... 7 Ödeme/Tahsilat

Detaylı

ENROUTEPLUS TA YAPILMASI GEREKENLER

ENROUTEPLUS TA YAPILMASI GEREKENLER 11 Mayıs 2010 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Transfer EnRoutePlus TAN METİN DOSYALARININ AKTARIMI (FATURA, NAKİT, ÇEK, SENET) Univera firmasının EnRoutePlus programından

Detaylı

GO Plus Satınalma - Satış Tanımları

GO Plus Satınalma - Satış Tanımları GO Plus Satınalma - Satış Tanımları LOGO Mart 2012 İçindekiler İçindekiler... 2 Satınalma - Satış Tanımları... 5 Ödeme / Tahsilat Planları... 6 Ödeme / Tahsilat Planları... 6 Ödeme/Tahsilat Planı Bilgileri...

Detaylı

AKILLI GRİD. [X] Netsis Enterprise. [X] Netsis Standart. [X] Netsis Entegre 7.0.2

AKILLI GRİD. [X] Netsis Enterprise. [X] Netsis Standart. [X] Netsis Entegre 7.0.2 AKILLI GRİD Ürün Grubu [X] Netsis Enterprise [X] Netsis Standart [X] Netsis Entegre Kategori [X] Yeni Fonksiyon Versiyon Önkoşulu 7.0.2 Uygulama Netsis programında tüm modüllerde bulunan grid ekranlarına,

Detaylı

Alım-Satım Tanımları LOGO Haziran 2008

Alım-Satım Tanımları LOGO Haziran 2008 Alım-Satım Tanımları LOGO Haziran 2008 İçindekiler İçindekiler... 1 İçindekiler...2 Alım Satım Tanımları...4 Ödeme / Tahsilat Planları...5 Ödeme/Tahsilat Planı Bilgileri...6 Ödeme/Tahsilat Planı Satır

Detaylı

İÇİNDEKİLER Programın Kurulumu... 3 Programa Giriş... 9 Programın Kullanımı... 9

İÇİNDEKİLER Programın Kurulumu... 3 Programa Giriş... 9 Programın Kullanımı... 9 İÇİNDEKİLER Programın Kurulumu... 3 Programa Giriş... 9 Programın Kullanımı... 9 Temel Form Yapısı... 9 Ayarlar... 9 Kartlar... 10 Fişler... 10 Raporlar... 10 Programın Kullanım Kolaylıkları ve Özelleştirme...10

Detaylı

ELEKTRA LOGO AKTARIM PROGRAMI...3

ELEKTRA LOGO AKTARIM PROGRAMI...3 İçindekiler Tablosu ELEKTRA LOGO AKTARIM PROGRAMI...3 1. Özellikler.. 3 2. Kullanım...4 2.1. Elektra Fatura Aktarım Modülü.5 2.2. Mahsup Fişi Modülü.7 2.3. Bavel Fatura XML Modülü.9 2 ELEKTRA LOGO AKTARIM

Detaylı

Kariyer Yönetimi Logo Haziran 2015

Kariyer Yönetimi Logo Haziran 2015 Kariyer Yönetimi Logo Haziran 2015 İçindekiler Kariyer Yönetimi... 4 Rol Tanımları... 5 Rol Tanımı Genel Bilgileri... 7 Rol Tanımı Yabancı Dil Bilgileri... 8 Rol Tanımı Öğrenim Bilgileri... 9 Rol Tanımı

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2011 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 11/28/2011 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.10 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Sipariş Listeleri nden (browser) sevk durumu takibi Satış ve Satınalma

Detaylı

TEKİR TİCARİ OTOMASYON KULLANICI KILAVUZU. Sürüm 1.0

TEKİR TİCARİ OTOMASYON KULLANICI KILAVUZU. Sürüm 1.0 TEKİR TİCARİ OTOMASYON KULLANICI KILAVUZU Sürüm 1.0 1 Yazarlar Ayten Gülen Bilge Altay Hakan Uygun Lisans Bu Doküman GNU FDL ile lisanslanmıştır. 2 İçindekiler Giriş...6 Başlangıç...6 Genel Yapı...6 MENÜLER...7

Detaylı

Satınalma LOGO Ocak 2013

Satınalma LOGO Ocak 2013 Satınalma LOGO Ocak 2013 İçindekiler Satınalma... 7 Ana Kayıtlar... 9 Alınan Hizmetler... 9 Alınan Hizmet Bilgileri... 10 Alınan Hizmet Muhasebe Hesapları... 12 Alınan Hizmet Ambar Detay Bilgileri... 13

Detaylı

Kalite Kontrol. LOGO Ocak 2013

Kalite Kontrol. LOGO Ocak 2013 Kalite Kontrol LOGO Ocak 2013 İçindekiler Kalite Kontrol... 3 Kalite Kontrol Kriter Setleri... 3 Kalite Kontrol Kriterleri Kayıt Türleri... 4 Kalite Kontrol Kriter Bilgileri... 5 Kalite Kontrol Kriteri

Detaylı

Teklif Yönetim Sistemi. Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız.

Teklif Yönetim Sistemi. Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız. Teklif Yönetim Sistemi Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız. Teklif Yönetim Sistemi ile satış faaliyetleri bir bütün olarak izlenir ve planlanır. Satış yapılması planlanan müşteriler, bu müşterilerle

Detaylı

Kariyer Yönetimi Logo Nisan 2016

Kariyer Yönetimi Logo Nisan 2016 Kariyer Yönetimi Logo Nisan 2016 İçindekiler Kariyer Yönetimi... 3 Rol Tanımları... 4 Rol Tanımı Genel Bilgileri... 5 Rol Tanımı Yabancı Dil Bilgileri... 6 Rol Tanımı Öğrenim Bilgileri... 7 Rol Tanımı

Detaylı

HESAP İŞLEMLERİ MODÜLÜ

HESAP İŞLEMLERİ MODÜLÜ HESAP İŞLEMLERİ MODÜLÜ Hesap işlemleri modülü İşletmelerde dönem içersinde gerçekleşen tüm hesap işlemlerini kayıt altına almak Bu modül 4 bölümden oluşur.(banka, Kasa, Çek,Senet) Banka Modülü, Bankalar

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI. Bankadan yapılacak tahsilat ve kesintiler Banka Geri Ödeme Hareketleri raporunda izlenebilir.

DESTEK DOKÜMANI. Bankadan yapılacak tahsilat ve kesintiler Banka Geri Ödeme Hareketleri raporunda izlenebilir. 1. KREDĐ KARTI UYGULAMASI LOGO Kredi Kartları uygulaması Cari hesap, banka hesapları ve ödeme tahsđlat planları ekleri ile Kredi Kartı Slipleri, Raporlama eklerinden oluşmaktadır. 1.1. Tanımlar & Uygulamalar

Detaylı

Satınalma - Satış Tanımları

Satınalma - Satış Tanımları Satınalma - Satış Tanımları LOGO Kasım 2009 İçindekiler LOGO - GO İçindekiler...1 İçindekiler...2 Satınalma - Satış Tanımları...4 Ödeme / Tahsilat Planları...5 Ödeme/Tahsilat Planı Bilgileri...6 Ödeme/Tahsilat

Detaylı

Banka LOGO Mayıs 2014

Banka LOGO Mayıs 2014 Banka LOGO Mayıs 2014 İçindekiler START İçindekiler... 2 Banka... 3 Bankalar ve Banka Hesapları... 4 Bankalar... 5 Banka Bilgileri... 6 Banka Hareketleri... 8 Banka Ekstresi... 9 Banka Hesapları... 10

Detaylı

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI SRM- Sipariş Yönetimi Tedarikçi Dokümanı

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI SRM- Sipariş Yönetimi Tedarikçi Dokümanı ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI SRM- Sipariş Yönetimi Tedarikçi Dokümanı Versiyon : 2 Tarih : 28.09.2017 1 1 SİPARİŞ PORTALİ... 3 2. SEVK BEKLEYEN SİPARİŞLER... 4 2.1. Sevk Bekleyen Siparişin Revize Edilmesi...

Detaylı

IOSİS SOS BAYIPUAN BAYI KULLANICI KILAVUZU

IOSİS SOS BAYIPUAN BAYI KULLANICI KILAVUZU IOSİS SOS BAYIPUAN BAYI KULLANICI KILAVUZU Revizyon numarası: 0 Revizyon tarihi: 03.04.2013 Sistek Bilgisayar Yazılım ve Danışmanlık San. Tic. Ltd. Şti. REVİZYON TAKİBİ Revizyon No Tarih Açıklama veya

Detaylı

CARİ KART KAYDI. Cariye Stok Fiyatı Atama; Cari kart kaydı ekranında bulunan. stok fiyat bilgisi bölümünden Alış ve Satış fiyatlarını

CARİ KART KAYDI. Cariye Stok Fiyatı Atama; Cari kart kaydı ekranında bulunan. stok fiyat bilgisi bölümünden Alış ve Satış fiyatlarını CARİ KART KAYDI Bu bölümde Yeni cari kart oluşturabilir veya mevcut cari bilgileri değiştirebilirsiniz. Ana ekrandan CARİ KART KAYDI tuşuna basınız, açılan menüdeki istediğiniz bilgileri doldurunuz Bilgi

Detaylı

Yükleme Emrinde bulunan belge numarası, kamyon plaka numarası ve şoför adının irsaliyeye taşınması,

Yükleme Emrinde bulunan belge numarası, kamyon plaka numarası ve şoför adının irsaliyeye taşınması, SEVK VE YÜKLEME EMRİ YENİLİKLERİ Amaç ve Fayda Sevk ve Yükleme Emrine bağlı işlemlerde yapılan yenilikler ile; Yükleme Emri oluştururken stok bakiye kontrolü, Yükleme Emri Oluşturulurken stoktan ayrılan

Detaylı

OTOMASYON ÜZERİNDE YARIYIL İÇİ ÇALIŞMALARININ DÜZENLENMESİ

OTOMASYON ÜZERİNDE YARIYIL İÇİ ÇALIŞMALARININ DÜZENLENMESİ OTOMASYON ÜZERİNDE YARIYIL İÇİ ÇALIŞMALARININ DÜZENLENMESİ Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Önlisans Ve Lisans Eğitim-Öğretim Ve Sınav Yönetmeliği nin ; ara sınavlarla ilgili 15. Maddesine göre bir dersin

Detaylı

KLRetail Market ürününde Kasiyer Hesap Alma yazdırma dizaynına ve Kasa Teslim Raporu dizayn ekranına * Z No * Fiş Tarihi, alanları eklendi.

KLRetail Market ürününde Kasiyer Hesap Alma yazdırma dizaynına ve Kasa Teslim Raporu dizayn ekranına * Z No * Fiş Tarihi, alanları eklendi. Özet Tanım Ürün Adi Market ürününde Kasiyer Hesap Alma yazdırma dizaynına ve Kasa Teslim Raporu dizayn ekranına yeni alanlar Market ürününde Kasiyer Hesap Alma yazdırma dizaynına ve Kasa Teslim Raporu

Detaylı

START İçindekiler Kasa 2/17

START İçindekiler Kasa 2/17 Kasa LOGO Ocak 2012 İçindekiler Kasalar... 3 Kasa Bilgileri... 4 Kasa Hesap Özeti... 5 Hesap Özeti Grafiği... 5 Kasa Ekstresi... 6 Kasa İşlemleri... 7 Kasa İşlem Türleri... 8 Kasa Cari Hesap İşlemleri...

Detaylı