CATCRANE. Güçlü tasarım departmanı sayesinde her işletmenin ihtiyaçlarına göre esnek projelerde zorlanmadan sonuca ulaşılabilmektedir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "CATCRANE. Güçlü tasarım departmanı sayesinde her işletmenin ihtiyaçlarına göre esnek projelerde zorlanmadan sonuca ulaşılabilmektedir."

Transkript

1 CATCRANE Yıllarca sahip olunan tecrübeleri artık ürüne dönüştürmüş ihtiyaç sahiplerine mühendislik ve kalite adına yeni hızlı ve kalıcı çözümler sunmayı hedeflemiş genç bir firmadır. Güçlü tasarım departmanı sayesinde her işletmenin ihtiyaçlarına göre esnek projelerde zorlanmadan sonuca ulaşılabilmektedir. ÜRÜN GAMI -MONORAY VİNCLER -ÇİFT KÖPRÜLÜ GEZER VİNCLER -PORTAL VİNCLER -PERGEL VİNCLER -ÖZEL TASARIM İSTEĞE YÖNELİK TRANSPORT MAKİNALARI -KUMANDA KABİNLERİ (CABINVENTOR) -VİNC EKİPMANLARI - PLANET REDÜKTÖRLER - KADEMELİ VİNC REDÜKTÖRLERİ - KANCA BLOKLARI - TA IMA TRAVERSLERİ - KARDAN AFTLAR - VİNC TEKERLEKLERİ VE YATAKLAMA GRUPLARI - VİNC TAMBURLARI - VİNCERDE KULLANILAN CELİK KONSTRÜKSÜYON AKSAMLAR CATCRANE YENİ SANAYİ SİTESİ 12.SOKAK NO:/F ALİAĞA/İZMİR TEL: FAX:

2 MONORAY VİNCLER CATCRANE üretimleri içerisinde 2 tip standart monoray vinç üretimi yapmaktadır. Bunlar hafif seri ve orta seri vinçlerdir. Ağır seri vinçler ise kullanım şekline göre tasarlanarak müşteriye özel çözümler sunmaktadır. HAFİF SERİİÇİN MONORAY VİNÇLER (FEM 1Am, ISO M) Hafif çalışma koşullarına sahip vinçler, Atölyelerde gün içindeki çalışma süresi 2- saati geçmeyen ve vinç kaldırma kapasitesini aşmayan vinçler olarak anılır. Avrupa normlarında Fem1am, ISO M olarak yer bulurlar. Helisel dişli redüktör kullanılır. Bu tür vinçlerin genel kullanım alanları; Bakım, montaj - demontaj, hafif ticari taşıma işlerinde vs.. kullanılırlar. Standart üretimlerde mevcut olan ürünlere ait tablo aşağıda yer almaktadır. HAFİF SERİ MONORAY SECIM TABLOSU (FEM-1Am) TİP KALDIRMA GRUBU YÜRÜME GRUBU MODEL KALDIRMA KAPASITESI kg HALAT ÇAPI mm DONANI M KALDIRMA MOTOR YÜRÜME MOTOR 00-CAT-N---D ,7 0, CAT-N---D ,7 0, 000-CAT-N---D ,7 000-CAT-N---D ,1 000-CAT-N--6-D , 700-CAT-N--6-D , 000-CAT-N--6-D , ORTA SERİ MONORAY VİNÇLER Orta çalışma koşullarına sahip vinçler; gün içindeki çalışma süresi -6 saat aralığında çalışan ve kaldırma kapasitesi aşmayan vinçler olarak anılır. Avrupa normlarında Fem2m, ISO M olarak yer bulurlar. Planet dişli sistemine sahip redüktör kullanılır. Bu tür vinçlerin genel kullanım alanları; Fabrikalar, büyük ölçekli işletmeler, sevkiyat ambarları vs... ORTA SERİ STANDART MONORAY SECIM TABLOSU (FEM-2m) TİP KALDIRMA GRUBU YÜRÜME GRUBU MODEL KALDIRMA KAPASITESI HALAT ÇAPI DONANIM KALDI RMA MOTO R YÜRÜME MOTOR Kg mm 00-CAT-N---I / 1 1,1 1 0, CAT-N---I / 1 1 0,7 000-CAT-N---I / 1 1 0, 000-CAT-N---D ,7 000-CAT-N---D ,7 700-CAT-N---D , 1 1,1 000-CAT-N---D , 1 CATCRANE YENİ SANAYİ SİTESİ 12.SOKAK NO:/F ALİAĞA/İZMİR TEL: FAX:

3 ÇİFT KÖPRÜLÜ GEZER VİNÇLER Çift köprülü gezer vinçler genellikle kullanılacak olan yerin ihtiyaçlarına göre tasarlanırlar. tondan, 0 tona kadar istenilen çalışma hızında ve farklı fonksiyonlarda CATCRANE vinç yapabilme kabiliyetine sahiptir. Yine çalışma sıklığı ve ortam koşullarına göre seçim yapılarak tasarım yapılması gerekmektedir. Çift köprülü gezer vinçler; -Köprü kirişi -Köprü başlığı -Araba ve kaldırma grubu -Kumanda kabini -Elektrik ve otomasyon Olarak beş ana gruptan oluşur. Bu gruplarda kendi aralarında alt gruplar içerir. Alternatif uygulamaları: -Yüksek tonajlı vinçlerin köprü kirişlerine ihtiyaca yönelik düşük tonajlı ve hızlı monoray vinçler takılarak enerjiden zamandan tasarruf edebilirsiniz. -Arabalarda döner araba kullanarak vinçle taşıyacağınız ürünlerinizi tek düğmeye basarak 60 derece döndürebilirsiniz. -Uzaktan kumanda kullanarak operatöre kullanım kolaylığı sağlayabilirsiniz. Çift köprülü gezer vinçlerin temel özelliği yüksek tonajlı ve köprü teker açıklığı fazla olmalarıdır. Tüm şaseler kaynaklı çelik konstrüksiyondan yapılmaktadırlar. Tekerlekler vincin hızına ve yüküne göre ıslahlı olabilmektedir. Arabada kullanılacak ekipmanların genellikle kolay bulunur parçalar olmasına dikkat edilir. Arabalarda 2 tip redüktör kullanılır, helis dişli redüktör ve planet redüktör. Her iki redüktöründe birbirine göre kullanım üstünlükleri mevcuttur. Catcrane vinçlerde kullanılacak kanca redüktörlerini kendi bünyesinde imal ettirmektedir. Vinç projelerinde FEM (Avrupa) ve CCMA (Amerikan) standartlarına göre tasarım yapılır. CATCRANE YENİ SANAYİ SİTESİ 12.SOKAK NO:/F ALİAĞA/İZMİR TEL: FAX:

4 PORTAL VİNÇLER Portal vinçler aslında çift kirişli vinçler gibi çalışırlar tek farkları kirişi zeminden yükselten ayakların bulunmasıdır. Bu ayaklar sayesinde kaldırılmak istenen seviyeye kadar kiriş yükseltilmiş olur. Çift kirişli vinçler gibi kiriş, araba, köprü başlığına ilave olarak ayaklarda dahil olmuştur. Genellikle ana parçalar kaynaklı imal edilip cıvata ile birbirlerine montaj edilirler. Üzerinde çatı bulunmayan dış sahalarda kullanılırlar ve çoğunluğu ticari amaçlı kullanıldığından diğer vinçlere göre daha hızlı olması istenir. PERGEL VİNÇLER Pergel vinçler çalışma prensibi bulundukları yerde 60 derece dönebilmeleridir. Döner kirişin üzerine monte edilen monoray vinç arabasının kiriş boyunca ilerlemesiyle ve kirişin kendi etrafında dönmesiyle çalışırlar. Genellikle bakım amaçlı olarak kullanılırlar. Kirişin kendi ekseninde dönme hareketini iki şekilde gerçekleştirebilirler. Taşıyıcı kolonun kirişle birlikte dönmesi yada taşıyıcı kolonun sabit durup kirişin dönmesi. Genellikle düşük tonajlı vinçlerdir. CATCRANE YENİ SANAYİ SİTESİ 12.SOKAK NO:/F ALİAĞA/İZMİR TEL: FAX:

5 KUMANDA KABİNLERİ Kumanda kabinleri müşterinin ihtiyaç duyduğu şekilde, büyüklükte ve kabiliyette boyutlu olarak tasarlanarak imal edilirler. Kumanda kabinleri başlıca tavan vinçlerine, araç üstü kaldırma ve taşıma araçlarında, denizcilikte, tarım makinelerinde ve kabinden kumanda edilmesi gerekli tüm iş makinelerinde kullanılırlar. CATCRANE firması mühendislik departmanında istihdam ettiği tecrübeli personel ile tüm kumanda kabin ihtiyaçlarınızı en üst düzeyde karşılamayı hedeflemiştir. Kumanda kabini imalatında başlıca dikkat edilmesi gereken özellikler; Konstrüksiyon Ortam koşullarına göre kabini ana şasesini oluşturacak malzeme genellikle imalat çeliği olan S2 malzemeden üretilen kutu, kare profillerden kaynaklı olarak imal edilir. İsteğe göre AISI 0 paslanmaz çelikten, alüminyumdan, plastikten, ahşap malzemelerden imal edilebilir. Cam İş güvenliği açısından kabinlerde teperlenmiş, lamine yada hem temperlenmiş hem de laminasyon yapılmış camlar kullanılır. Burada amaç cam kırıldığında kumanda kabini içindeki ve etrafında çalışan personeli korumaktır. Avrupa standartlarında temperlenmiş ve lamine edilmiş camların kullanılması zorunlu hale getirilmiştir. Tasarım En önemli özelliklerden birisi tasarımdır. Yapılan tasarım ile operatörün çalışma alanını zorlanmadan görebilmesi gereklidir. Yanlış tasarlanan bir kabinde oluşabilecek kör noktalardan dolayı iş kazaları gerçekleşebilmektedir. Üretilen kumanda kabinlerinde; iş güvenliği, konfor, kalite, teknoloji ve mühendisliği bir araya getirerek en iyi olmayı hedeflemiştir. Kabinlerin tamamı yerli tasarım ve üretimlerdir. CATCRANE tarafından tasarlanan kabinler CABINVENTOR markasıyla piyasaya sürülmüştür. CATCRANE YENİ SANAYİ SİTESİ 12.SOKAK NO:/F ALİAĞA/İZMİR TEL: FAX:

6 VİNÇ EKİPMANLARI Üretmekte olduğumuz vinç ekipmanları FEM tarafından belirlenmiş standartlar çerçevesinde yapılmaktadır. Ürünler; -Kanca makara bloğu Vinçlerde kaldırma işini yapan halat ile kontrol edilen kanca makara bloğu imalatı, FEM standartlarına göre tasarlanarak imalatı yapılmaktadır. Makara ve rulman seçimi yüke ve halat çapına bağlıdır. -Kardan şaftlar Vinçlerde kardan şaft köprü ile köprü arabası bağlantısında kaplin vazifesi görür. Burada kardan şaft kullanma amacı kaynaklı konstrüksiyon olarak imal edilen vinç kirişinin hassas olarak üretilemeyeceğinden oluşabilecek eksenel kaçıklıkların tolore edilebilmesi için kullanılırlar. Kardan şaftlar güçlerine göre CATCRANE gözetiminde imal edilmektedirler. -Vinç tekerleri Vinç tekerlekleri yürüyecekleri ray kesitine ve yüke göre hesap edilip tasarlanırlar. Tasarım sonrası gerekli malzeme ham malzemeden yada döküm yoluyla imal edilip ıslah edilmektedir. İhtiyaçlarınıza yönelik tekerlek ve tekerlek grupları (Tekerlek, rulman, yatak, keçeler, kapak ve miller) imal edilebilmektedir. -Vinç tamburları Vinç tamburları yüke ve vinç yüksekliğine göre tasarlanırlar. Halat çapına göre doğru kesit belirlenir. Boru mil malzemesinden yada kıvrılan plaka saclarından imal edilirler. İçine geçme flanşlar ve mil kullanarak yataklama sağlanmaktadır. İhtiyaçlarınıza yönelik tambur ve tambur grubu (Tambur, mil, flanş, rulman, yatak ve mil) imal edilebilmektedir. -Vinç redüktörleri İhtiyaca yönelik tasarlanan redüktörler CATCRANE gözetiminde imal edilmektedir. Vinçler de genellikle Helis dişli redüktörler, planet redüktörler, sonsuz dişli redüktörler, konik dişli redüktörler kullanılmaktadır. Vinçlerde ve daha farklı alanlarda ihtiyaç duyacağınız her türlü redüktör tasarımı, imalatı yapılabilmektedir. -Transfer arabaları İhtiyacınıza yönelik her tip raylı yada askılı tip transfer arabası tasarlanıp, imal edilebilmektedir. CATCRANE YENİ SANAYİ SİTESİ 12.SOKAK NO:/F ALİAĞA/İZMİR TEL: FAX:

İşimiz Gücümüz Vinç YILDIRIM VINÇ MAKINE ELEKTRIK

İşimiz Gücümüz Vinç YILDIRIM VINÇ MAKINE ELEKTRIK İşimiz Gücümüz Vinç YILDIRIM VINÇ Karlıktepe Mah. Sarıçimen Sok. No:4/1 Kartal / İstanbul Tel - Fax : 0216 353 88 94 İşimiz Gücümüz Vinç Hakkımızda Elektrikli Vinç sektöründe uzun yıllar elde ettiğimiz

Detaylı

SEÇİM. Ceraskalın tipi yükleme spektrumu ile uyum, ortalama günlük çalıştırılma süresi (gün/saat), yükleme kapasitesi ve donam ile tanımlanır.

SEÇİM. Ceraskalın tipi yükleme spektrumu ile uyum, ortalama günlük çalıştırılma süresi (gün/saat), yükleme kapasitesi ve donam ile tanımlanır. MH VE MHM TİP ELEKTRİKLİ HALAT TİPİ CERASKALLAR Elektrikli Halat Tipi Ceraskallar Kaldırma kapasitesi 250kg ile 25000kg arasındadır. 1800000 den fazla T serisi olarak bilinen elektrikli halat tipi ceraskal

Detaylı

VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI

VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI 1991 yılında İstanbul'da kurulan şirketimiz özellikle elektromekanik techizatlar, vinçler, kaldırma ve basınçlı hava sistemleri konusunda uzmanlaşmıştır. ERA, ağır endüstrinin

Detaylı

Redüktörler genel olarak sahip oldukları dişli tiplerine göre sınıflandırılırlar.

Redüktörler genel olarak sahip oldukları dişli tiplerine göre sınıflandırılırlar. REDÜKTÖR TİPLERİ VE ÖZELLİKLERİ Redüktörler genel olarak sahip oldukları dişli tiplerine göre sınıflandırılırlar. Helisel dişli redüktörler Sonsuz dişli redüktörler Konik dişli redüktörler Planet dişli

Detaylı

İMALAT TEKNİKLERİ. oksi-asetilen kesim. gaz altı kaynak. gazaltı kaynak. abkant büküm. plazma kesim. talaşlı imalat

İMALAT TEKNİKLERİ. oksi-asetilen kesim. gaz altı kaynak. gazaltı kaynak. abkant büküm. plazma kesim. talaşlı imalat Şirketimiz 2012 yılında kuruldu. İki ortaklı limited bir şirket olan Prama Endüstriyel Makine şu anda Ikitellide faaliyet göstermektedir. Firmamızda 20ye yakın çalışan bulunmaktadır. Toplamda 800 m² imalat

Detaylı

3,2 TON SABİT VİNÇ KALDIRMA HESABI ( Fem 1 Am )

3,2 TON SABİT VİNÇ KALDIRMA HESABI ( Fem 1 Am ) 3,2 TON SABİT VİNÇ KALDIRMA HESABI ( Fem 1 Am ) Kaldırma Kapasitesi ( Ton )--------------------- 3,2 ton Kaldırma Yüksekliği ( metre)------------------- 12 m Çalışma Sahası------------------------------------

Detaylı

VTEC MUSTEK CNC FREZE TEZGAHLARI

VTEC MUSTEK CNC FREZE TEZGAHLARI MDF, PLASTİK, STRAFOR, KOMPOZİT MALZEME İŞLEMEYE UYGUN GANTRY TİPİ CNC ROUTER FREZE TEZGAHLARI VER. 1.0 KOLON YAPISI VTEC MUSTEK KAYNAKLI ÇELİK KONSTRÜKSİYON VİBRASYON İLE GERİLİM GİDERME İŞLEMİ YAPILMIŞTIR.

Detaylı

Otomatik bulaşık kabul tezgahları

Otomatik bulaşık kabul tezgahları Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

TH CDLF. TH -1 x CDLF 4 / 10 PASLANMAZ HİDROFORLAR. Basılabilen Sıvılar. Teknik Bilgiler. Tasarım Özellikleri. Malzeme Bilgisi

TH CDLF. TH -1 x CDLF 4 / 10 PASLANMAZ HİDROFORLAR. Basılabilen Sıvılar. Teknik Bilgiler. Tasarım Özellikleri. Malzeme Bilgisi T CDLF PSLNMZ İDROFORLR Basılabilen Sıvılar Yüksek basınçlı, sessiz çalışan, kompakt ve düşük güç sarfiyatlıdır. Sıvıyla temas eden tüm yüzeyleri paslanmaz çelik olan lnline (düz boruya takılabilir) tip

Detaylı

Sektöre ÖzgüRedüktörler - 1

Sektöre ÖzgüRedüktörler - 1 Sektöre ÖzgüRedüktörler - 1 Yılmaz Redüktörün standart üretim yelpazesinin içerisinde genel kullanım amaçlı üretilen redüktörlerin dışında sektöre özgü imal edilmiş özel redüktörlerde bulunmaktadır. Bu

Detaylı

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 5

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 5 ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 5 Tarihi: 08.09.2015 KATAGORİ KIRILIMI 8 20 1 3 1 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM 331.703010 COMPACT ARŞİV DOLAPLARI

Detaylı

TR-AKS-400 YENI NESIL AYARLI KALIPLAR

TR-AKS-400 YENI NESIL AYARLI KALIPLAR Yıllardır edindiğimiz tecrübelere istinaden yeni nesil kalıpları geliştirme ihtiyacı hissettik. Mevcut çalışma sistemlerinde sıklıkla karşılaştığımız arızalar ve sonucunda karşımıza çıkan iş kayıplarını

Detaylı

Rulmanlı Yataklarla Yataklama. Y.Doç.Dr. Vedat TEMİZ. Esasları

Rulmanlı Yataklarla Yataklama. Y.Doç.Dr. Vedat TEMİZ. Esasları Rulmanlı Yataklarla Yataklama Y.Doç.Dr. Vedat TEMİZ Esasları Sabit bilyalı rulmanlar Normal uygulamalar dışında, tek rulmanın yük taşıma açısından yetersiz olduğu yerlerde veya her iki doğrultuda ön görülen

Detaylı

IN-LINE TİP YANDAN EMİŞLİ SALYANGOZLU MONOBLOK SANTRİFÜJ POMPALAR YEP

IN-LINE TİP YANDAN EMİŞLİ SALYANGOZLU MONOBLOK SANTRİFÜJ POMPALAR YEP IN-LINE TİP YANDAN EMİŞLİ SALYANGOZLU MONOBLOK SANTRİFÜJ POMPALAR YEP 0 200 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, DIN 2533 ve TS EN 092-2 ve TS EN 092- normlarına uygun flanşlar, IEC, VDE normlarına uygun

Detaylı

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ HAKKIMIZDA ANKARA PROFESYONEL

Detaylı

Doğrusal Hareket ve Montaj Teknolojisi

Doğrusal Hareket ve Montaj Teknolojisi STAR Star Hidropar A n a B a y i Bilyalı Somun Vidalı Mil Doğrusal Ray ve Araba Doğrusal Rulman Alüminyum Profil Transfer Sistemleri Kompakt Modüller Doğrusal Hareket ve Montaj Teknolojisi Ürün Kataloğu

Detaylı

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ ENDÜSTRİYEL VİNÇLER NÜKLEER VİNÇLER LİMAN VİNÇLERİ AĞIR YÜK FORKLİFTLERİ SERVİS TAKIM TEZGAHI SERVİSİ CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ 2 Konecranes CXT UNO HAYATİ ÖZELLİKLERE ODAKLANMA

Detaylı

2046 TAKIM ARABASI MEKANİK 6 ÇEKMECE

2046 TAKIM ARABASI MEKANİK 6 ÇEKMECE TAKIM ARABALARI TAKIM ARABALARI Çalışma ortamlarında düzen sevenler, Altaş ve Carolus çekmeceli arabaları çok sevecek. Mobil, yerden tasarruf eden ve bakımı oldukça kolay bu el arabaları kaosu yok edecek

Detaylı

Vidalı Kriko. Polimak Grup Endüstriyel Üretim San. AŞ Sok No: Ostim ANKARA Tel: Faks:

Vidalı Kriko. Polimak Grup Endüstriyel Üretim San. AŞ Sok No: Ostim ANKARA   Tel: Faks: Vidalı Kriko Polimak Grup Endüstriyel Üretim San. AŞ. 1232. Sok No: 25-27 Ostim ANKARA www.polimak.com Tel: +90312 3540976 Faks: +90312 3850394 1 Vidalı Kriko POLİMAK Grup Endüstriyel Üretim Sanayi A.Ş.

Detaylı

TR-TFS-1000 OTOMATİK TEL YÜRÜTME FRENLEME SISTEMİ

TR-TFS-1000 OTOMATİK TEL YÜRÜTME FRENLEME SISTEMİ Yeni nesil yatay bobin sarım makinemizi tasarlarken daha güçlü sarım yapabilmek, güçlü torklar elde ederek geri salınımı olmayan, sarım bittiğinde ise kalıp sökme takma sıkıntısından kurtarmak ilk hedefimizdi.

Detaylı

HAKKIMIZDA ÜRETİM ALANLARI

HAKKIMIZDA ÜRETİM ALANLARI HAKKIMIZDA Cephe Ulaşım Sistemleri ve Hafif inşaat makineleri üretiminin lider isimlerinden olan şirketimiz, Ankara da Ostim Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Ademsan Makine; bina

Detaylı

Dizel Forkliftler FD18 - FD25 - FD30 - FD35 FD50 - FD70 - FD100. Geniş Satış Sonrası Ağı. Düşük İşletme Maliyeti. Güçlü Performans

Dizel Forkliftler FD18 - FD25 - FD30 - FD35 FD50 - FD70 - FD100. Geniş Satış Sonrası Ağı. Düşük İşletme Maliyeti. Güçlü Performans Geniş Satış Sonrası Ağı Düşük İşletme Maliyeti Güçlü Performans Kolay ve Güvenli Kullanım Rahat ve Ergonomik Forkliftler FD18 - FD25 - FD30 - FD35 FD50 - FD70 - FD100 Dünyaca Tanınmış Bir Marka... ~ Tayvan

Detaylı

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ HAKKIMIZDA ANKARA PROFESYONEL MAKİNA ; yenilikçi, istihdam ve gelir arttırıcı projeleri ile kuruluşların rekabet güçlerini

Detaylı

Durafan Kullanım Kılavuzu

Durafan Kullanım Kılavuzu Durafan Kullanım Kılavuzu ASPİRATÖR KULLANIM KILAVUZU EL KİTABI Kerep Çubuk DURA MAKİNA OSB. 14 CAD. NO:7 / ÇORUM TEL : +90 364 254 92 22 1 İÇİNDEKİLER A. ÖNSÖZ..2 B. UYGULANAN DİREKTİF VE STANDARTLAR..3

Detaylı

Makina ve Yedek Parça İmalatı

Makina ve Yedek Parça İmalatı - Demir Çelik Sanayi - Mak ina Sanayi - İnşaat Çimento Sanayi - Enerji Sanayi İçin Makina ve Yedek Parça İmalatı w w w. y u k s e l c n c. c o m Firmamız İstanbul İ.O.S.B de 500 metre kare kapalı sahası

Detaylı

tugra Üretimde Çözüm Ortağınız tugra . Makina, Dişli Imalat Sanayi

tugra Üretimde Çözüm Ortağınız tugra   . Makina, Dişli Imalat Sanayi . Makina, Dişli Imalat Sanayi Üretimde Çözüm Ortağınız 1 ÜRETİMDE HASSASİYET Hakkımızda 30 yılı aşkın tecrübemizle tekrar üretimde çözüm ortağınızız. Makina yedek parçaları konusunda tecrübeli ekibimizle

Detaylı

PROFESYONEL Kabinet ve Ekipman Çözümü

PROFESYONEL Kabinet ve Ekipman Çözümü PROFESYONEL Kabinet ve Ekipman Çözümü GreenCAB marka kabinet ve aksesuarları profesyonel tüm markaların kabin içinde yerleşimine uygun bir markadır. Her tip yapıda, iç dış mekan için üretilmiş ürünlere

Detaylı

Ekim, Bakım ve Gübreleme Makinaları Dersi

Ekim, Bakım ve Gübreleme Makinaları Dersi Ekim, Bakım ve Gübreleme Makinaları Dersi Tahıl Ekim Makinaları 4 e-mail: dursun@agri.ankara.edu.tr Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümü 2017 nde Yararlanılan

Detaylı

AY Mühendislik.

AY Mühendislik. AY Mühendislik www.aymuhendislik.com TRAKSİYONEL VİNÇ NEDİR? Traksiyonel vinç halat üzerinde sonsuz tırmanma prensibi ile mesafe (yükseklik) tanımadan çalışan, derin kuyular ve yüksek çalışma mesafelerinde

Detaylı

PR 180 CAM PRESLEME MAKİNESİ CAM PRESLEME MAKİNASI. İstenilen cam ve spacer kalınlıklarına göre ayarlanabilir.

PR 180 CAM PRESLEME MAKİNESİ CAM PRESLEME MAKİNASI. İstenilen cam ve spacer kalınlıklarına göre ayarlanabilir. Ö PR 0 CAM PRESLEME MAKİNESİ CAM PRESLEME MAKİNASI İstenilen cam ve spacer kalınlıklarına göre ayarlanabilir. İklim şartlarına göre ısı kontrolü vardır. Üretim kolaylığı için hız ayarı vardır. Makine giriş

Detaylı

MUKAVEMET HESAPLARI : ÇİFT KİRİŞLİ GEZER KÖPRÜLÜ VİNÇ

MUKAVEMET HESAPLARI : ÇİFT KİRİŞLİ GEZER KÖPRÜLÜ VİNÇ MUKAVEMET HESAPLARI ÜRÜN KODU MAKİNA ADI : 20+5 TON : ÇİFT KİRİŞLİ GEZER KÖPRÜLÜ VİNÇ İÇİNDEKİLER ÇELİK YAPI ANALİZİ (VİNÇ KÖPRÜSÜ) TEKER HESAPLARI HALAT HESAPLARI KANCA BLOĞU HESABI TAMBUR HESAPLARI SAYFA

Detaylı

İş Makinaları TAVAN VİNCİ

İş Makinaları TAVAN VİNCİ İş Makinaları TAVAN VİNCİ Fabrika, atölye ve ambarlarda raylar üzerinde hareket eden 1 tondan 50 tona kadar kaldırma kapasiteleri olan tavan vinçleri elektrik motorları ile tahrik edilirler. Yerden kumandalı

Detaylı

SKF bu yolda ilerlerken bünyesinde servis-yağlama-sızdırmazlık platformlarınıda geliştirmiş ve bu platformlarda çalışmalarını devam ettirmektedir.

SKF bu yolda ilerlerken bünyesinde servis-yağlama-sızdırmazlık platformlarınıda geliştirmiş ve bu platformlarda çalışmalarını devam ettirmektedir. Günümüzde teknolojinin gelişimi ile birlikte endüstriyel işletmelerin eskiye oranla satınaldıkları ürünlerden beklentileride artmış ve beklentilerini en üst seviyede karşılayabilecek ürünleri tercih etmelerinin

Detaylı

Endüstriyel Yatık Tip Redüktör Seçim Kriterleri

Endüstriyel Yatık Tip Redüktör Seçim Kriterleri Endüstriyel Yatık Tip Redüktör Seçim Kriterleri Gelişen imalat teknolojileri ile birlikte birim hacimde daha yüksek tork değerlerine sahip redüktörihtiyacı kullanıcıların en önemli beklentilerinden biri

Detaylı

ASKILI KONVEYÖRLER. Askılı Konveyör Detayı. Askılı Konveyör Uygulaması

ASKILI KONVEYÖRLER. Askılı Konveyör Detayı. Askılı Konveyör Uygulaması ASKILI KONVEYÖRLER Askılı Konveyör Uygulaması Askılı Konveyör Detayı Genellikle malzeme, yarı mamül ve mamüllerin boyama, kurutma ve soğutma proseslerinde kullanılmaktadırlar. Montaj hatları için tasarlanan

Detaylı

Metaxdoor MR30/GLA-GLM. Cam Döner Kapı

Metaxdoor MR30/GLA-GLM. Cam Döner Kapı Metaxdoor MR30/GLA-GLM Cam Döner Kapı Metaxdoor Mr30/GLA-MR30/GLM cam döner kapılar size sunduğu esneklik ile hayallerinizdeki girişi yaratmanızı sağlar. MR30/GLA-MR30/GLM cam döner kapılarda teknoloji

Detaylı

CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Arka Dayama Dili. Acil Stop Butonlu Taşınabilir Ayak Pedalı. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH8 2D

CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Arka Dayama Dili. Acil Stop Butonlu Taşınabilir Ayak Pedalı. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH8 2D CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER CYBELEC TOUCH8 2D 8 Dokunmatik Renkli Ekran. Manuel büküm sekans ile 2D Grafik profil oluşturma Büküm sekansları ve programları hafızaya alınabilir.

Detaylı

2.0 KERL KERL. Tutucu olarak kullanım. Sabitleme noktası olarak kullanım. Sayfa Sayfa 46

2.0 KERL KERL. Tutucu olarak kullanım. Sabitleme noktası olarak kullanım. Sayfa Sayfa 46 2.0 Sabitleme noktası olarak kullanım Sayfa 44-45 Tutucu olarak kullanım Sayfa 46 40 Sistemlerde kullanılan sabitlemeler Vidalı sabitleme noktası olarak kullanım Özel uygulamalar Sayfa 47 Sayfa 48-51 41

Detaylı

TS EN ISO SNT. Tek Kademeli Norm Santrifüj Pompalar TS EN 733 ATEX SNT 01 04-10

TS EN ISO SNT. Tek Kademeli Norm Santrifüj Pompalar TS EN 733 ATEX SNT 01 04-10 TS EN ISO 9905 Tek Kademeli Norm Santrifüj Pompalar TS EN 733 ATEX 01 04- Genel Bilgiler Basýlabilen Sývýlar pompalar aþýndýrýcý olmayan, içinde katý parçacýklar ve elyaf bulunmayan, temiz veya çok hafif

Detaylı

Cephe Temizlik Makineleri AST30

Cephe Temizlik Makineleri AST30 Cephe Temizlik Makineleri AST30 FABRİKA Dağyaka Mahallesi 2002. Sokak No:11 Kazan - Sarayköy - ANKARA / TÜRKİYE Tel: +90 312 394 04 74 Fax: +90 312 395 31 44 İSTANBUL İkitelli Org. San. Böl. Eskop San.

Detaylı

Kimya Tartım Sistemi

Kimya Tartım Sistemi Kimya Tartım Sistemi Kimyasal Hammadde Tartım ve Paketleme Sistemi İÇİNDEKİLER İşin Tanımı Prosesin Tanımı (Tesiste İş Akışı) Prosesin Paketleme Kapasitesi Proses Ekipmanlarının Tanıtımı Otomasyon ve Raporlama

Detaylı

Motorlu Redüktör Çeşitlerimiz

Motorlu Redüktör Çeşitlerimiz Motorlu Redüktör Çeşitlerimiz Ayak / Flanş Bağlantılı Redüktörler PA/PF Serisi Ayak montajlı, helisel dişlili redüktörler ( pa) Flanş montajlı, helisel dişlili redüktörler ( pf) Robus döküm gövde sağlam

Detaylı

AKSLAR ve MİLLER. DEÜ Mühendislik Fakültesi Makina Müh.Böl.Çiçek Özes. Bu sunudaki bilgiler değişik kaynaklardan derlemedir.

AKSLAR ve MİLLER. DEÜ Mühendislik Fakültesi Makina Müh.Böl.Çiçek Özes. Bu sunudaki bilgiler değişik kaynaklardan derlemedir. AKSLAR ve MİLLER Bu sunudaki bilgiler değişik kaynaklardan derlemedir. AKSLAR MİLLER Eksenel kuvvetlerde her iki elemanda çekmeye veya basmaya zorlanabilirler. Her iki elemanda içi dolu veya boş imal edilirler.

Detaylı

CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Kürsü tip Ergonomik Ayak pedalı. Arka Dayama Dili. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH12 2D

CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Kürsü tip Ergonomik Ayak pedalı. Arka Dayama Dili. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH12 2D CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER CYBELEC TOUCH12 2D 12 Dokunmatik Renkli Ekran. Otomatik büküm sekans ile 2D Grafik profil oluşturma Büküm sekansları ve programları hafızaya alınabilir.

Detaylı

RTR100HD HANDLE CONTROL PARTS

RTR100HD HANDLE CONTROL PARTS 1 HANDLE CONTROL PARTS 6 104 - BENZİNLİ ÇAPA MAKİNASI 101 Kavrama Kolu 102 Gaz Kolu 103 Civata M6X20 105 Gaz Kablosu 106 Emniyet Mandalı 112 Geri Vites Veya Debriyaj Mandalı 113 Pim 7X24 114 Pim 10X24

Detaylı

TRANSPORT SİSTEMLERİNDE İLERİ KONULAR (VİZE)

TRANSPORT SİSTEMLERİNDE İLERİ KONULAR (VİZE) 0.09.08 İSİM SOYİSİM : NO : TARİH : TRANSPORT SİSTEMLERİNDE İLERİ KONULAR (VİZE) ). Bir atölyenin kapalı alanında ve tam kapasitede kullanılan çift kutu kirişli köprülü kren, bir yıl boyunca günde ortalama

Detaylı

IN-LINE TİP YANDAN EMİŞLİ SALYANGOZLU MONOBLOK SANTRİFÜJ POMPALAR YEP

IN-LINE TİP YANDAN EMİŞLİ SALYANGOZLU MONOBLOK SANTRİFÜJ POMPALAR YEP IN-LINE TİP YANDAN EMİŞLİ SALYANGOZLU MONOBLOK SANTRİFÜJ POMPALAR YEP 40 200 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, DIN 2533 ve TS EN 1092-2 ve TS EN 1092-1 normlarına uygun flanşlar, IEC, VDE normlarına

Detaylı

Bulaşık makinesi tahrikli kabul tezgahı

Bulaşık makinesi tahrikli kabul tezgahı Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

PASLANMAZ HASTANE EKİPMANLARI

PASLANMAZ HASTANE EKİPMANLARI PASLANMAZ HASTANE EKİPMANLARI I. Paslanmaz Çelik Hastane Ekipmanları Alet ve İlaç Dolabı Ameliyathane ve müdahale odalarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Dolap AISI 304 kalite 18/8 CrNi paslanmaz

Detaylı

Hububat Depolama ve Taşıma Sistemleri TÜMENOĞLU TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Hububat Depolama ve Taşıma Sistemleri TÜMENOĞLU TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Hububat Depolama ve Taşıma Sistemleri TÜMENOĞLU TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Merkez: Horozlar Mah. Kadıköy Cad.No.68-70 Erenler / SAKARYA Fabrika Tel:0.264 3535421 Fax:0.264 3535422

Detaylı

Modüler Raf & Yalın Üretim Sistemleri

Modüler Raf & Yalın Üretim Sistemleri CANVES MAKİNA ÜRÜN KATALOĞU 2017 Modüler Raf & Yalın Üretim Sistemleri Borular HDPE Kaplı ve Statik Toz Boyalı Borular HDPE Kaplı ve Statik Toz Boyalı Ø28x1 mm Plastik Kaplı Boru Çap Uzunluk HDPE KAPLI

Detaylı

Grand Otomatik Döner Kapı

Grand Otomatik Döner Kapı Metaxdoor MR30/GRA Grand Otomatik Döner Kapı Metaxdoor Mr30/GRA grand otomatik döner kapılar yüksek insan trafiği olan girişler için özel olarak tasarlanmıştır. MR30/GRA serisi ile yüskek trafiği karşılarken

Detaylı

YUVARLANMALI YATAKLAR I: RULMANLAR

YUVARLANMALI YATAKLAR I: RULMANLAR Rulmanlı Yataklar YUVARLANMALI YATAKLAR I: RULMANLAR Prof. Dr. İrfan KAYMAZ Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Giriş Rulmanlı Yataklar Bu bölüm sonunda öğreneceğiniz konular: Yuvarlanmalı

Detaylı

REDÜKTOR & DİŞLİ İMALATI. Ürün Kataloğu

REDÜKTOR & DİŞLİ İMALATI. Ürün Kataloğu REDÜKTOR & DİŞLİ İMALATI Ürün Kataloğu Hakkımızda 2007 yılında kurulan PARS MAKSAN, 2009 yılına kadar talaşlı imalat, alüminyum döküm, model yapımı alanlarında faaliyet göstermiştir. 2009 yılında üretim

Detaylı

GAYE ASANSÖR. Dün olduğu gibi bugünde sevdiklerinizi güvenle taşıyoruz

GAYE ASANSÖR. Dün olduğu gibi bugünde sevdiklerinizi güvenle taşıyoruz Dün olduğu gibi bugünde sevdiklerinizi güvenle taşıyoruz GAYE ASANSÖR 1980 li yıllarda münferit olarak asansör sektöründe faaliyet gösterirken, 1990 yılında teknik ve ekonomik güçlerin birleşmesiyle GAYE

Detaylı

Standart Manuel Döner Kapı

Standart Manuel Döner Kapı Metaxdoor MR30/SM Standart Manuel Döner Kapı Sağlam ve ekonomik bir giriş çözümü aradığınız heryerde metaxdoor MR30/SM manuel döner kapı en iyi tercihtir. MR30/Sm serisi manuel döner kapılar Bozulması

Detaylı

ALB 6320 19 KG AYARLI SÜRME KAPAK SİSTEMİ 10 ALB 7500 25 KG AYARLI ALÜMİNYUM ÇERÇEVE SÜRGÜ MEKANİZMASI 11 ALB 7600 15 KG AYARLI CAM SÜRGÜ SİSTEMİ 11

ALB 6320 19 KG AYARLI SÜRME KAPAK SİSTEMİ 10 ALB 7500 25 KG AYARLI ALÜMİNYUM ÇERÇEVE SÜRGÜ MEKANİZMASI 11 ALB 7600 15 KG AYARLI CAM SÜRGÜ SİSTEMİ 11 INDEX ALB GARDROP HEMYÜZ SÜRME SİSTEMi 0 ALB 7777 GARDROP HEMYÜZ SÜRME SİSTEMi 0 ALB 0 GARDROP / MUTFAK HEMYÜZ SÜRME SiSTEMi 02 ALB 0 AYARLI SÜRME GARDROP SİSTEMİ 02 ALB 0 70 KG AYARLI SÜRME GARDROP SİSTEMİ

Detaylı

Hayata birde bizim penceremizden bakın. MOTORLU AÇILIR TAVAN SİSTEMİ. www.makrowin.com www.facebook.com/makrowin.tr

Hayata birde bizim penceremizden bakın. MOTORLU AÇILIR TAVAN SİSTEMİ. www.makrowin.com www.facebook.com/makrowin.tr Hayata birde bizim penceremizden bakın. MOTORLU AÇILIR TAVAN SİSTEMİ AÇILIR CAM TAVAN KASA PROFİLLERİ AÇILIR CAM TAVAN AÇILIR CAM TAVAN KASA PROFİLLERİ NO KOD AGIRLIK ÜRÜN ADI 9 gr / m gr / m BÜTÜN KASA

Detaylı

TAŞIMAK İSTEDİĞİNİZ NE VARSA... www.gokceasansor.com

TAŞIMAK İSTEDİĞİNİZ NE VARSA... www.gokceasansor.com TAŞIMAK İSTEDİĞİNİZ NE VARSA... www.gokceasansor.com 1993 ten bugüne Firmamız 1993 ten beri Asansör sektöründe faaliyet göstermektedir. Kuruluşumuzdan bu güne kadar sektörün yeniliklerini siz değerli kullanıcıların

Detaylı

VTEC MUSTEK CNC FREZE TEZGAHLARI

VTEC MUSTEK CNC FREZE TEZGAHLARI ALÜMİNYUM, MDF, PLASTİK, STRAFOR, KOMPOZİT MALZEME İŞLEMEYE UYGUN GANTRY TİPİ CNC ROUTER FREZE TEZGAHLARI VER. 1.0 KOLON YAPISI VTEC MUSTEK KAYNAKLI ÇELİK KONSTRÜKSİYON 20 mm. KALINLIĞINDA SIK ARALIKLARLA

Detaylı

SNM / SNM-V SNM- V MONOBLOK SANTRİFÜJ POMPALAR. Basılabilen Sıvılar. Teknik Bilgiler. Tasarım Özellikleri.

SNM / SNM-V SNM- V MONOBLOK SANTRİFÜJ POMPALAR. Basılabilen Sıvılar. Teknik Bilgiler. Tasarım Özellikleri. SNM / SNMV MONOOK SNTRİFÜJ POMPR asılabilen Sıvılar İçinde katı parçacıklar ve elyaf bulunmayan, temiz veya çok hafif kirli, düşük viskoziteli sıvılar. Teknik ilgiler asma Flanşı Debi asma Yüksekliği ız

Detaylı

MOBIL BETON SANTRALLERI

MOBIL BETON SANTRALLERI Tel :00903782272230 Fax :00903782278143 web :www.ustaoglugrup.net e-mail :ustaoglugrup@hotmail.com msn :ustaoglugrup@hotmail.com MOBIL BETON SANTRALLERI 1985 yilinda BARTIN' da faaliyetlerine baslamis

Detaylı

REDÜKTOR & DİŞLİ İMALATI. Ürün Kataloğu

REDÜKTOR & DİŞLİ İMALATI. Ürün Kataloğu REDÜKTOR & DİŞLİ İMALATI Ürün Kataloğu Hakkımızda 2007 yılında kurulan PARS MAKSAN, 2009 yılına kadar talaşlı imalat, alüminyum döküm, model yapımı alanlarında faaliyet göstermiştir. 2009 yılında üretim

Detaylı

RULMANLI YATAKLAR 28.04.2016. Rulmanlı Yataklar

RULMANLI YATAKLAR 28.04.2016. Rulmanlı Yataklar RULMANLI YATAKLAR MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ MAKİNE ELEMANLARI-II DERS NOTU Doç.Dr. Akın Oğuz KAPTI Rulmanlı Yataklar Yataklar minimum sürtünme ile izafi harekete müsaade eden, fakat kuvvet doğrultusundaki

Detaylı

Profesyonel Çözümler Professional Solutions

Profesyonel Çözümler Professional Solutions Profesyonel Çözümler Professional Solutions www.dcbmachine.com info@dcbmachine.com DCB MACHINE G Line Serisi 3 TOPLU SİLİNDİR BÜKME G Line 3100 x 260 mm. 3 valsli hidrolik silindir makinalarıdır. Genişliği

Detaylı

BIVITEC. Yüksek ayırt edici sistemde zor elenebilir dökme ürünler

BIVITEC. Yüksek ayırt edici sistemde zor elenebilir dökme ürünler BIVITEC Yüksek ayırt edici sistemde zor elenebilir dökme ürünler Amaç Eleme amaçlı tasnif dökme ürünlerin işlenmesinde önemli bir adımdır. Binder+Co şirketi BIVITEC i, konvansiyonel eleme tekniğinin yetersiz

Detaylı

Manuel bulaşık kabul tezgahı-yandan

Manuel bulaşık kabul tezgahı-yandan Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

info@fnss.com.tr www.fnss.com.tr FNSS 2009

info@fnss.com.tr www.fnss.com.tr FNSS 2009 HİZMETE ÖZEL 1 Faaliyet Alanları Tasarım, Geliştirme ve Üretim Paletli Zırhlı Muharebe Araçları Lastik Tekerlekli Zırhlı Araçlar Silah Sistemleri Zırhlı Araç Modernizasyonu, Bakımı ve Onarımı Entegre Lojistik

Detaylı

Kısa merdaneli konveyör

Kısa merdaneli konveyör Electrolux bulaşık makineleri, bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarımızla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane yardımcı

Detaylı

SALYANGOZ FANLAR [PSF SERİSİ ÜRÜN KATALOĞU] Havalandırma Lüks Değil!

SALYANGOZ FANLAR [PSF SERİSİ ÜRÜN KATALOĞU] Havalandırma Lüks Değil! Havalandırma Lüks Değil! Her geçen gün katlanarak artan şehir yaşamı bazı ihtiyaçları da beraberinde getirmiştir. Fert başına gittikçe daralan yaşam alanları insanları iç içe yaşamaya zorlamaktadır. Hem

Detaylı

Uzun merdaneli konveyör

Uzun merdaneli konveyör Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

ROLLING ROOF TERAS SİSTEMLERİ TÜRKÇE

ROLLING ROOF TERAS SİSTEMLERİ TÜRKÇE ROLLING ROOF TERAS SİSTEMLERİ TÜRKÇE & YACHT ROLLING ROOF TERAS SİSTEMLERİ FİYAT LİSTESİ ROLLING ROOF TERAS SİSTEMLERİ Rolling Roof Fiyat Listesi Rolling Roof Isı Yalıtımlı Fiyat Listesi & YACHT ROLLING

Detaylı

Çimento Stoklama & Dolum Tesisi ( ton)

Çimento Stoklama & Dolum Tesisi ( ton) Çimento Stoklama & Dolum Tesisi (10.000 ton) Ankara Merkez Atölyelerimizde İmalatı Yapılan Çelik Konstrüksiyonların Sevkiyat İşlemleri Kalite Kontrol Mühendisimiz Tarafından Sevkiyatı Yapılan Ekipmanlar,

Detaylı

Fark basınç tahliye kontrolörü AVPA (PN16 ve PN25)

Fark basınç tahliye kontrolörü AVPA (PN16 ve PN25) Açıklama AVPA, başlıca bölgesel-merkezi ısıtma sistemlerinde kullanılan bir otomatik fark basınç tahliye kontrolörüdür. Kontrolör normalde kapalıdır ve artan fark basınç karşısında açılır. Kontrolör bir

Detaylı

SDS / SDS-V SDS - V 200-500 ÇİFT EMİŞLİ POMPALAR. Basılabilen Sıvılar. Teknik Bilgiler. Tasarım Özellikleri. Mil Sızdırmazlığı

SDS / SDS-V SDS - V 200-500 ÇİFT EMİŞLİ POMPALAR. Basılabilen Sıvılar. Teknik Bilgiler. Tasarım Özellikleri. Mil Sızdırmazlığı ÇİFT EMİŞLİ POMPALAR Basılabilen Sıvılar İçinde katı parçacıklar ve elyaf bulunmayan, temiz veya çok hafif kirli, düşük viskoziteli sıvılar. Teknik Bilgiler Basma Flanşı Debi Basma Yüksekliği Hız Çalışma

Detaylı

SICAK AKIŞKAN (Kızgın Yağ, Kaynar Su) POMPALARI SAP

SICAK AKIŞKAN (Kızgın Yağ, Kaynar Su) POMPALARI SAP SICAK AKIŞKAN (Kızgın Yağ, Kaynar Su) POMPALARI SAP 32 250 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, DIN 24255 normunda (TS EN 733 standardında) salyangoz gövde, DIN 2533 normuna (TS EN 1092-2 ve TS EN 1092-1)

Detaylı

AKSESUAR FİYAT LİSTESİ

AKSESUAR FİYAT LİSTESİ EYLÜL 205 AKSESUAR FİYAT KATALOĞU INDEX KATLANIR CAM BALKON SİSTEM AKSESUAR GRUBU ASKILI SİSTEM AKSESUAR GRUBU SÜRME CAM BALKON SİSTEM AKSESUAR GRUBU CAM BALKON SİSTEM BAKLA ve MAFSAL AKSESUAR GRUBU CAM

Detaylı

ÇELİK-EL TARIM MAK. LTD.ŞTİ.

ÇELİK-EL TARIM MAK. LTD.ŞTİ. ÇELİK-EL TARIM MAK. LTD.ŞTİ. OT SİLAJ MAKİNESİ KULLANMA KLAVUZU 3. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İHSAN DEDE CAD. 13.SK. NO:11 SELÇUKLU/KONYA TEL: 444 49 42 FAKS: 0332.345 15 04 www.celikeltarim.com info@celikeltarim.com

Detaylı

GRE EPOXY BORUNUN İZOLASYONU ŞARTNAMESİ

GRE EPOXY BORUNUN İZOLASYONU ŞARTNAMESİ GRE EPOXY BORUNUN İZOLASYONU ŞARTNAMESİ 1.1. GENEL HUSUSLAR GRE Epoxy Borular İdare tarafından temin edilecek olup borular yüklenici fabrikasına araç üstü teslim edilecektir. İzole edilmiş borular İDARE

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Orjinal Dünya çapında onayları ile stoklarımızda derhal gönderime hazır. Sayısız pratik boyutları ve tüm ortak uygulamalar için fonksiyonel

Detaylı

Örnek tesisler & kullanımlar 2

Örnek tesisler & kullanımlar 2 gaz basınçlı tek nokta yağlama otomatik yağlama elle yağlamay son pahalı merkezi yağlama sistemlerine son gres- ve normal yağ rulman, zincir, kızak, bant, halat, vb. iç & dış mekanlarda Örnek tesisler

Detaylı

Tezgahın tablosına göre kullanılan devir hız kolları Siper (Support) Devir hız \ kutusu Ayna l i---- hareket düzeni.

Tezgahın tablosına göre kullanılan devir hız kolları Siper (Support) Devir hız \ kutusu Ayna l i---- hareket düzeni. Elektrik motoru \ Tezgahın tablosına göre kullanılan devir hız kolları Siper (Support) Devir hız \ kutusu Ayna l.------------ i---- \ \ Enine (Tabla) hareket düzeni Gezer punto Ana mil Talaş mili Şalter

Detaylı

Çözüm Ortağınız... Örümcek Vinç bir kuruluşudur...

Çözüm Ortağınız... Örümcek Vinç bir kuruluşudur... Çözüm Ortağınız... Örümcek Vinç bir kuruluşudur... NEDEN ÖRÜMCEK VİNÇ TERCİH ETMELİSİNİZ Türkiye de sayılı firma tarafından kullanıma sunulan örümcek vinç hizmetlerindeki firmalardan biri olan ERTEK CAM

Detaylı

AÇIK ALAN FITNESS TEKNİK ŞARTNAMESİ

AÇIK ALAN FITNESS TEKNİK ŞARTNAMESİ AÇIK ALAN FITNESS TEKNİK ŞARTNAMESİ GENEL ÖZELLİKLER 1. Set içeriğinde yer alan tüm aletlerin taşıyıcı ana gövdeleri Ø 168 mm. çapında ve 5-4 mm. et kalınlığında metal malzemeden imal edilmiştir. 2. Ana

Detaylı

ÇİVİ MAKİNASI TEKNİK ÖZELLİKLERİ

ÇİVİ MAKİNASI TEKNİK ÖZELLİKLERİ ÇİVİ MAKİNASI TEKNİK ÖZELLİKLERİ MODEL TEL ÇAPI MM. ÇİVİ BOYU MM. KESİM ADEDİ DK. ÜRETİM 8 SAAT/KG GÜÇ KW AĞIRLIK KG. H 50 1.20 2. 70 20 60 450 300 550 3 850 H 100 2.40 4.40 60 100 350 480 1.100 7.5 1750

Detaylı

Hırdavat Ekipmanları DOĞAN ELEKTRİK-HIRDAVAT. Kablo Yürütme Makaraları. Ayzımbaları. Ayakçaklar. Döküm Plakaları ELEKTRİK-HIRDAVAT

Hırdavat Ekipmanları DOĞAN ELEKTRİK-HIRDAVAT. Kablo Yürütme Makaraları. Ayzımbaları. Ayakçaklar. Döküm Plakaları ELEKTRİK-HIRDAVAT Hırdavat Ekipmanları Kablo Yürütme Makaraları Ayzımbaları Ayakçaklar Döküm Plakaları DOĞAN ELEKTRİK-HIRDAVAT ELEKTRİK-HIRDAVAT Kablo Makarası Yürütme Sehpası Ay Zımbası (Aymurcu) Genel ebatdaki kablo makaralarının

Detaylı

DEMK-V Serisi. Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş. www.diko.com.tr 01.01.2010

DEMK-V Serisi. Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş. www.diko.com.tr 01.01.2010 2010 DEMK-V Serisi Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş. www.diko.com.tr 01.01.2010 DEMK-V SERİSİ VİLLA TİPİ ELEKTRİKLİ ISITMA KAZANLARI STANDART ÖZELLİKLER OPSİYONEL EKİPMAN VE TALEP SEÇENEKLERİ

Detaylı

AKSLAR ve MİLLER. DEÜ Makina Elemanlarına Giriş Ç. Özes, M. Belevi, M. Demirsoy

AKSLAR ve MİLLER. DEÜ Makina Elemanlarına Giriş Ç. Özes, M. Belevi, M. Demirsoy AKSLAR ve MİLLER AKSLAR MİLLER Eksenel kuvvetlerde her iki elemanda çekmeye veya basmaya zorlanabilirler. Her iki elemanda içi dolu veya boş imal edilirler. Eksen durumlarına göre Genel olarak düz elemanlardır

Detaylı

TRANSPORT SİSTEMLERİNDE BİLGİSAYAR UYGULAMALARI

TRANSPORT SİSTEMLERİNDE BİLGİSAYAR UYGULAMALARI BÖLÜM 14. TRANSPORT SİSTEMLERİNDE BİLGİSAYAR UYGULAMALARI 14. GİRİŞ Bilgisayar Destekli Tasarım (CAD), imalatın tasarım aşamasının ayrılmaz bir parçasıdır. Genel amaçlı bir CAD sisteminde oluşturulan bir

Detaylı

DMF SERÝSÝ YAKIT SAYAÇLARI TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU

DMF SERÝSÝ YAKIT SAYAÇLARI TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU DMF SERÝSÝ DFM 8 - DFM 20 - DFM 25 YAKIT SAYAÇLARI TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU LÜTFEN KILAVUZU OKUYUNUZ... Kahraman Ýth alat, Ýhracat, Taahh üt ve Tic aret Ltd. Þt i. HilalMa h. 704. Sok. No:1 5/ 1 ÇANKAYA-

Detaylı

ARAÇ PLATFORMLARI YÜK PLATFORMLARI HİDROLİK YÜK KALDIRMA MAKİNELERİ ENGELLİ KALDIRMA MAKİNELERİ

ARAÇ PLATFORMLARI YÜK PLATFORMLARI HİDROLİK YÜK KALDIRMA MAKİNELERİ ENGELLİ KALDIRMA MAKİNELERİ ARAÇ PLATFORMLARI YÜK PLATFORMLARI HİDROLİK YÜK KALDIRMA MAKİNELERİ www.zaferli.com ENGELLİ KALDIRMA MAKİNELERİ @ info@zaferli.com MAKASLI YÜK PLATFORMLARI TEK MAKASLI PLATFORM MAKASLI YÜK PLATFORMLARI

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26.

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. Mil-Göbek Bağlantıları Soruları 1. Mil-göbek bağlantılarını fiziksel esasa göre sınıflandırarak her sınıfın çalışma prensiplerini açıklayınız. 2. Kaç çeşit uygu kaması vardır? Şekil ile açıklayınız. 3.

Detaylı

S.D.E. SÜRGÜLÜ VANA GENEL BİLGİLER. Volan, Vanayı açma, kapamaya yarayan el çarkıdır. Şapka, Vanayı T anahtar ile açma kapamaya yarayan parçadır.

S.D.E. SÜRGÜLÜ VANA GENEL BİLGİLER. Volan, Vanayı açma, kapamaya yarayan el çarkıdır. Şapka, Vanayı T anahtar ile açma kapamaya yarayan parçadır. Ürün Kodu : GV SÜRGÜLÜ VANA GENEL BİLGİLER Sürgülü vanalar, uzun, yassı veya oval bir gövde, içinde vanayı açıp kapayan bir klepe, klepeyi hareket ettiren mil ve somundan oluşan, genel amaçlı vanalardır.

Detaylı

S.D.E. SÜRGÜLÜ VANA GENEL BİLGİLER. Volan, Vanayı açma, kapamaya yarayan el çarkıdır. Şapka, Vanayı T anahtar ile açma kapamaya yarayan parçadır.

S.D.E. SÜRGÜLÜ VANA GENEL BİLGİLER. Volan, Vanayı açma, kapamaya yarayan el çarkıdır. Şapka, Vanayı T anahtar ile açma kapamaya yarayan parçadır. Ürün Kodu : GV SÜRGÜLÜ VANA GENEL BİLGİLER Sürgülü vanalar, uzun, yassı veya oval bir gövde, içinde vanayı açıp kapayan bir klepe, klepeyi hareket ettiren mil ve somundan oluşan, genel amaçlı vanalardır.

Detaylı

Halfen ankraj kanalları

Halfen ankraj kanalları Halfen ankraj kanalları Halfen ankraj kanalları, kolay montaj ve ayarlanabilir bağlantı imkanı verir. Kanallar, polystiren dolgu ile doldurularak, beton çalışması esnasındaki olası problemlere karşı korumaya

Detaylı

Metaxdoor MR30/SA. Standart Otomatik Döner Kapı. www.metaxdoor.com

Metaxdoor MR30/SA. Standart Otomatik Döner Kapı. www.metaxdoor.com Metaxdoor MR30/SA Standart Otomatik Döner Kapı www.metaxdoor.com Şık tasarım, yüksek çeşitlilik, yalıtım, akıcı geçiş, metaxdoor MR30/SA otomatik döner kapıların size sunabileceklerinden sadece bir kaçı.

Detaylı

Kolon Bom Sistemleri Kolon-Bom sistemleri Kolon-Bom sistemleri

Kolon Bom Sistemleri Kolon-Bom sistemleri Kolon-Bom sistemleri Kolon Bom Sistemleri Kolon-Bom sistemleri gerekli kaynak şartlarını oluşturmak için iş parçası üzerinde uygun şekilde yerleştirilen otomatik kaynak kafasıyla çevirici ve/veya pozisyonlama donanımı ile

Detaylı

Dikey Tip Karıştırıcı

Dikey Tip Karıştırıcı Dikey Tip Karıştırıcı ÜRÜN BİLGİSİ Dikey tip karıştırıcı müşterilere yüksek verimli çözümler sunmaktadır. Çeşitli şekil ve boyutlarda toz ürünler, ıslak ürünler ve macunların karışımı için uygundur. Yüksek

Detaylı

Sõcak su sirkülasyon pompalarõ Standart Program

Sõcak su sirkülasyon pompalarõ Standart Program Tip Kitapçõğõ./- G HPK Sõcak su sirkülasyon pompalarõ Standart Program Kullanõm Alanlarõ Standart dizayn HPK pompalarõ, sõcak su veya kõzgõn õsõ transfer yağlarõnõn boru veya tank sistemleri ile transferinin

Detaylı