Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015"

Transkript

1 Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015 BURSA: Uludağ Yaz Kampı İSTANBUL: Bağlarbaşı Yaz Okulu Beykoz Summer City Camp

2 Koç Topluluğu şirketlerinin katılımı ile kurulan, çalışanların yanı sıra çalışan çocuklarına da spor ve eğitim içerikli programlar sunan Koç Topluluğu Spor Kulübü; 2015 yaz döneminde Geleceğin Yıldızları işbirliğiyle yatılı yaz kampı ve gündüzlü yaz okulu programları sunuyor. Çocukların eğlenceli ve eğitici bir tatil dönemi geçirmesi hedefiyle geliştirilen ve her şehirden katılıma açık olan bu programlar; Koç Topluluğu değerleri ve Geleceğin Yıldızları nın 26 yıllık deneyimi ile toplam 67 ülkeden gençlere sunduğu spor, sanat, İngilizce ve liderlik programlarındaki uzmanlığı bir araya getirilerek oluşturuldu. Deneyimli Ellerdesiniz Koç Topluluğu Spor Kulübü denetimi ve yönetiminde, okul dışı eğitim alanındaki 26 yıllık tecrübesinin yanında, uluslararası alanda International Camping Fellowship, Türkiye Kamplar Derneği ve TÜRSAB gibi sektörel birliklerin etkin üyesi olan Geleceğin Yıldızları, gençlik ve eğitimle ilgili dünyadaki gelişmeleri takip ediyor ve öncü kuruluşlarla işbirliği içinde çalışıyor. Burada Eğlence Garanti Kamplara katılan öğrencilerinden en sık duyulan cümlelerin başında şu gelir: Hayatımda yaşadığım en güzel, en eğlenceli yazdı. Öğrencilerin sonraki yıllarda da yaz programlarına devam etmelerinin altında yatan nedenlerin başında sunulan yüksek kalite ve hep birlikte yaşanan müthiş eğlence gelir. Kamp Tesisleri Kampların düzenlendiği tesislerin yalnızca öğrencilerin ve eğitmenler tarafından kullanılmasına özen gösterilerek kamp merkezleri olarak, Uludağ Grand Yazıcı Otel, İstanbul Bağlarbaşı Koru, Beykoz TED İstanbul Koleji Kampüsü belirlenmiştir. Spor tesisleri, sahaları, resim ve güzel sanatlar atölyeleri, İngilizce dersleri için ayrılmış sınıfları ve sosyal alanları ile bu tesisler kamp için ideal bir ortam sağlıyor. Kampçılar, yaşlarına ve seviyelerine göre oluşturulan gruplarda kamp tesisinin güvenli ve keyifli ortamında unutamayacakları bir yaz geçiriyorlar. Üstün Standartlar ve Eğitmenler Her anı özenle hazırlanmış, eğlence, arkadaşlık ve macera dolu programlarda, dünya standartlarının üzerinde, her 4-5 öğrenci için 1 eğitmen görev yapıyor. Kamp sırasında genç ve dinamik aktivite koçlarının yanı sıra, spor, sanat ve İngilizce programları için eğitmenler de kampçılarla beraber oluyorlar. Kamp süresince kamp tesisinde gerekli durumlar için sağlık ekibi görev yapıyor, İstanbul daki gündüzlü yaz programları için Anadolu ve Avrupa yakasından servis imkanı sunuluyor.

3 Uludağ Yaz Kampı yaş Haziran 2015 Uludağ Yaz Kampı neler sunuyor? Günün 24 saati öğrencilerle beraber olan genç ve dinamik uluslararası kamp personeli Sadece kampa tahsis edilen Uludağ Grand Yazıcı Otel de 4 kişilik odalarda konaklama Kamp için özel düzenlenmiş tesisler, spor sahaları ve ders alanları Çeşit çeşit spor: Basketbol Futbol Voleybol Okçuluk Hokey Beyzbol Masa tenis İlgi alanlarına göre seçmeli aktiviteler: Resim Takımdaşlık Liderlik Drama Dans Fotoğrafçılık Aşçılık Doğa aktiviteleri: Alçak ip parkurları Flying fox Örümcek ağı Yakup un merdiveni Çadır Kurma Doğada güvenli ateş yakma Pusula kullanımı Orienteering Gece eğlenceleri, coşku dolu anlar: Hoşgeldin partisi Define Avı Yarışmalar gecesi Banker Kıyafet balosu Oda gösterileri Riziko Seçmeli olarak yaş ve seviyelere göre 12 şer kişilik gruplarda yabancı eğitmenlerle, eğlenerek İngilizce 24 saat kampta görevli kamp doktoru Katılım sertifikası ve özel ödüller Ücret ve Kayıt Kamp ücreti Koç Topluluğu çalışan çocuklarına %15 indirimli olarak 1700 TL dir. Kamp ücretine her şey dahil tam pansiyon konaklama, acil vakalar özel sağlık sigortası, İstanbul-İzmit-Bursa dan kampa ulaşım, eğitimlerde kullanılacak her türlü malzeme, kamp tişörtü ve kamp fotoğraf albümü dahildir. Kardeşlere %5 er indirim uygulanır. Sınırlı kontenjanı olan bu kampa çocuklarını kayıt ettirmek isteyen ailelerin kayıt formunu (216) no lu faksa ya da yazkampi@ktsk.com.tr adresine ulaştırmaları gerekiyor. Kampla ilgili detaylı bilgi için (216) dan Kamp Danışma Hattı nı arayabilirsiniz. Ülkenin dört bir köşesinden gelen Koç Topluluğu çalışan çocuklarını bu kampta unutulmaz bir yaz tatili bekliyor. Spor, sanat, İngilizce, liderlik Kampın coşkulu ortamında doyasıya eğlence ve yeni arkadaşlar kampçıları bekliyor. Gün boyunca futbol, basketbol, beyzbol, voleybol, hokey, okçuluk, langırt, masa tenisi, badminton gibi fiziksel aktivitelerin yanında; öğrenciler Uludağ ın gizli doğal güzelliklerini keşfederek, define arayarak, fotoğraf çekerek, resim yaparak kendilerini geliştiriyor, doğada yaşam eğitimlerine, güzel sanatlar çalışmalarına, gece eğlencelerine ve daha pek çok sosyal etkinliğe katılıyorlar. Dileyen öğrenciler seçmeli aktivite olarak yabancı eğitmenler ile İngilizce eğlenerek İngilizce ders ve pratik yapma imkanına sahip oluyor.

4 Bağlarbaşı Yaz Okulu 7 12 yaş 15 Haziran 14 Ağustos arası 2 haftalık dönemler Bağlarbaşı Yaz Okulu neler sunuyor? Bağlarbaşı Koru nun doğal güzellikleri içinde yaz programı İstanbul un her köşesinden yeni arkadaşlar Her 5 kampçı için görevli 1 deneyimli eğitmen Çeşit çeşit spor, Basketbol Futbol Voleybol Hokey Beyzbol Tenis İlgi alanlarına göre seçmeli aktiviteler, Resim Takım Oyunları Drama Dans El Sanatları Duvar Tırmanışı Birbirinden heyecanlı yarışmalar Eğlenceli geziler Kamp sağlık hizmeti Katılım sertifikası ve özel ödüller 15 Haziran-14 Ağustos tarihleri arasında 2 şer haftalık dönemler Ücret ve Kayıt 2 haftalık kamp ücreti Koç Topluluğu çalışan çocuklarına %15 indirimli olarak 1000 TL dir. 2 haftalık her kamp devresi süresince verilecek eğitimler, eğitimlerde kullanılacak her türlü malzeme, geziler, öğle yemekleri, sabah ve akşamüstü atıştırmaları, kamp sağlık hizmetleri, acil vakalar sağlık sigortası, sertifika ve ödüller, kamp fotoğraf albümü ücrete dahildir. Kampçıların, kampa ulaşımı aileleri tarafından veya kamp servisleri tarafından sağlanacak olup kamp ücretine dahil değildir. İki farklı döneme katılacak kampçılara ikinci program için %5, kardeşlere %5 er indirim uygulanır. Her dönemin sınırlı kontenjanı olan bu kampa çocuklarını kayıt ettirmek isteyen ailelerin kayıt formunu (216) no lu faksa ya da yazkampi@ktsk.com.tr adresine ulaştırmaları gerekiyor. Kampla ilgili detaylı bilgi için (216) dan Kamp Danışma Hattı nı arayabilirsiniz. İstanbul un her köşesinden gelen çocuklar en keyifli kamp deneyimini Bağlarbaşı Koru da yaşıyor. Yeni arkadaşlar, eğlence, spor, sanat, geziler 7-12 yaş grubu öğrenciler hafta içi her gün 09:00-16:00 saatleri arasında Bağlarbaşı Koru nun güzellikleri içinde uzman eğtimenlerle futbol, basketbol, beyzbol, voleybol, hokey, masa tenisi, badminton gibi fiziksel aktivitelerin yanında el sanatları çalışmaları, resim yaparak kendilerini geliştiriyor, seçmeli pek çok sosyal etkinliğe katılıyorlar. Öğrenciler her iki haftada 1 defa belirlenen temalı kamp dışı gezilere katılıyorlar.

5 Beykoz Summer City Camp 5 12 yaş 22 Haziran 21 Ağustos arası 2 haftalık dönemler Beykoz Summer City Camp neler sunuyor? İstanbul un her köşesinden yeni arkadaşlar Her 4 kampçı için görevli 1 deneyimli eğitmen Tercih edenlere İngilizce eğitimi - Yaşına ve seviyene göre şer kişilik gruplarda yabancı eğitmenlerle eğlenerek İngilizce Çeşit çeşit spor, Basketbol Futbol Voleybol Hokey Beyzbol Tenis İlgi alanlarına göre seçmeli aktiviteler, Resim Takım Oyunları Drama Dans El Sanatları Duvar Tırmanışı Birbirinden heyecanlı yarışmalar Eğlenceli geziler Kamp sağlık hizmeti Katılım sertifikası ve özel ödüller 22 Haziran-21 Ağustos tarihleri arasında 2 şer haftalık dönemler Ücret ve Kayıt 2 haftalık kamp ücreti Koç Topluluğu çalışan çocuklarına %15 indirimli olarak 1400 TL dir. 2 haftalık her kamp devresi süresince verilecek eğitimler, eğitimlerde kullanılacak her türlü malzeme, geziler, öğle yemekleri, sabah ve akşamüstü atıştırmaları, kamp sağlık hizmetleri, acil vakalar sağlık sigortası, sertifika ve ödüller, kamp fotoğraf albümü ücrete dahildir. Kampçıların, kampa ulaşımı aileleri tarafından veya kamp servisleri tarafından sağlanacak olup kamp ücretine dahil değildir. İki farklı döneme katılacak kampçılara ikinci program için %5, kardeşlere %5 er indirim uygulanır. Her dönemin sınırlı kontenjanı olan bu kampa çocuklarını kayıt ettirmek isteyen ailelerin kayıt formunu (216) no lu faksa ya da yazkampi@ktsk.com.tr adresine ulaştırmaları gerekiyor. Kampla ilgili detaylı bilgi için (216) dan Kamp Danışma Hattı nı arayabilirsiniz. TED İstanbul Koleji Kampüsü, bu yaz İstanbul un her köşesinden gelen çocuklar için İngilizce, spor ve sanatın merkezi oluyor. İngilizce, eğlence, spor, sanat, geziler 5-12 yaş grubu öğrenciler hafta içi her gün 09:00-16:00 saatleri arasında uzman eğitmenlerle kamp deneyimi yaşıyorlar. Kampın 2 ana programı var. Bunlardan çocuğunuzun ilgisine ve ihtiyacına göre istediğinizi seçebilirsiniz. Multi Aktivite: Tüm gün basketbol, tenis, futbol, voleybol, hokey, müzik, resim, drama ve geziler ile dopdolu bir program. English in Action: Günün yarısı yabancı öğretmenlerle İngilizce eğitimleri, diğer yarısında da spor sanat eğlence ve geziler.

6 Koç Topluluğu Spor Kulübü Kamp Danışma Hattı: (216) Faks: (216) Diğer Geleceğin Yıldızları Programları Genel katılıma açık, farklı içerik ve tarihli Geleceğin Yıldızları Yaz Programları için Koç Topluluğu çalışan çocuklarına aşağıda belirten ücretler üzerinden %10 indirim imkanı sunulmaktadır. ULUDAĞ GELİŞİM KAMPLARI Yaz Gelişim Kampı İngilizce Gelişim Kampı Basketbol Gelişim Kampı Voleybol Gelişim Kampı Futbol Gelişim Kampı Judo Gelişim Kampı 7 13 Yaş ULUDAĞ GENÇLİK KAMPLARI Uluslararası Gençlik Kampı İngilizce Gençlik Kampı Film Yönetmenliği Kampı Uluslararası Basketbol Kampı DENİZ KAMPLARI Kuşadası İngilizce Kampı 9 15 Yaş Haziran 2,300 TL (KDV DAHİL) Mersin İngilizce Kampı 9 15 Yaş Haziran 2,200 TL (KDV DAHİL) Alaçatı Sörf Kampı Yaş 1 7 Temmuz 3,300TL (KDV DAHİL) 7 13 Temmuz Temmuz Datça Yelken Kampı 8 17 Yaş 29 Temmuz 5 Ağustos 3,300 TL (KDV DAHİL) 6 13 Ağustos

7 Koç Topluluğu Spor Kulübü Kamp Danışma Hattı: (216) Faks: (216)

TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016

TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016 TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016 Spor Sanat İngilizce Liderlik TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016 Bir yaz çok şey değiştirir! Günümüzde 35 farklı kampüste dünya standartlarında nitelikli eğitim programları

Detaylı

TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik

TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI 2017 Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI 2017 Bir kamp çok şey değiştirir! 38 farklı kampüste dünya standartlarında nitelikli eğitim programları

Detaylı

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 İŞBİRLİĞİYLE Lise Hazırlık - 9 ve 10 Sınıflar 15-21 Ağustos 2017 TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 Spor Sanat Doğa Sosyal Sorumluluk Liderlik TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 Lise Hazırlık - 9 ve 10

Detaylı

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016 işbirliği ile 3-4-5-6-7-8. sınıflar 23-30 Haziran 2016 TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016 Spor Sanat İngilizce Liderlik TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016 3-4-5-6-7-8. sınıflar 23-30 Haziran 2016 Senin

Detaylı

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 3. ULUSLARARSI SERTİFİKALI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 -KUŞADASI İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı olmayanlar için

Detaylı

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir.

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir. Woodlinecamp,2005 yılından bu güne 7-17 yaş arasındaki kampçılara hizmet vermekte ve bünyesinde bulundurduğu otel ile sadece çoçuk ve gençlik tatil kampı olarak Türkiye de tek olma özelliğine sahiptir.çocuk

Detaylı

13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM

13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM 13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM 4. ULUSLARARASI SERTİFİKALI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI 13-18 EYLÜL 2010 -BODRUM İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı olmayanlar için büyük fırsat Hem eğlenin

Detaylı

SPEAKING CAMP www.youth-agenda.org

SPEAKING CAMP  www.youth-agenda.org SPEAKING CAMP 1-7 ŞUBAT İSTANBUL - ŞiLE - AĞVA www.youth-agenda.org 2. ULUSLARARSI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI İSTANBUL ( ŞİLE-AĞVA 1-7 ŞUBAT ) İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı

Detaylı

Europ Organizasyon un sizlere sunduğu Hırvatistan gençlik kampı,

Europ Organizasyon un sizlere sunduğu Hırvatistan gençlik kampı, Yaz Kampı Hakkında Europ Organizasyon un sizlere sunduğu Hırvatistan gençlik kampı, gençler ve çocuklara adanmış Adriyatik in en büyük uluslararası gençlik kampıdır. 20 yıldır Dalmaçya kalbindeki Solta

Detaylı

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI EC English Malta http://www.ecenglish.com/younglearners/ MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI Malta nın en gözde okullarından Saint Martin s College da verilen eğitim öğrencilere konforlu ve de güvenli bir alternatif

Detaylı

Multi Sports Academy 2015 2016

Multi Sports Academy 2015 2016 Multi Sports Academy 2015 2016 5 16 yaş Basketbol Voleybol Futbol Judo Jimnastik DÜZENLEYEN Multi Sports Academy: Bu okula koşa koşa geleceksiniz. Gelince koşmaya devam edeceksiniz! Hafta içi her sabah

Detaylı

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması,

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, NİÇİN KAMP Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, Özgüvenin kazanılması Paylaşım ve katılımcı olmanın erdemlerine

Detaylı

FORESTCAMP YAZ KAMPI (5-11 Yaş)

FORESTCAMP YAZ KAMPI (5-11 Yaş) FORESTCAMP - 2018 YAZ KAMPI (5-11 Yaş) Turkcell Platinum Offroad Park - Ayazağa WEF* 21. Yüzyılda çocuklarda olması gereken 16 beceri dosyası yayınlamıştır. ForestCamp olarak bu becerileri dikkate alarak

Detaylı

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: www.cekmekoyyazokul.com. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır!

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: www.cekmekoyyazokul.com. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: www.cekmekoyyazokul.com Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 1 / 18 2015 Yaz okulu dönemleri: 1. Dönem: 22 Haziran-19 Temmuz 2. Dönem: 20 Temmuz-16

Detaylı

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri:

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: 1 / 18 www.cekmekoyyazokul.com Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu

Detaylı

Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler

Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler Çocuklarımız eğitim öğretim yılı bittiğinde yorgunluklarını atabilecekleri ve eğlenebilecekleri yaz kamplarını iple çekmektedir.

Detaylı

07-17 Ağustos 2009 - Rusya " 2009 - Trust The World" Rusya

07-17 Ağustos 2009 - Rusya  2009 - Trust The World Rusya 07-17 Ağustos 2009 - Rusya " 2009 - Trust The World" Rusya 16 Ağustos 27 Ağustos tarihleri arasında Rusya nın Karalia Bölgesinde yapılan Uluslar Arası Gençlik Ödülü kampına Türkiye den altı kişilik bir

Detaylı

EN EĞLENCELİ YAZ KAMPI KIDZANIA DA!

EN EĞLENCELİ YAZ KAMPI KIDZANIA DA! EN EĞLENCELİ YAZ KAMPI KIDZANIA DA! BİRBİRİNDEN EĞLENCELİ AÇIK HAVA AKTİVİTELERİ SIRA DIŞI VE KEYİFLİ ATÖLYE ÇALIŞMALARI 18 Haziraons 31 Ağust Hafta içi: 8.15-18.30 KIDZANIA HER ÇOCUĞUN HAKKI! KidZania,

Detaylı

YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER

YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER 9-16 Yaş Grupları için Antalya Çamyuva da 29 Haziran - 9 Ağustos tarihleri arasında YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER katkılarıyla Türkiye nin Quality English İNGİLİZCE

Detaylı

İçindekiler. Dublin de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5

İçindekiler. Dublin de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 İçindekiler Dublin de okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Dublin de Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC... sayfa

Detaylı

KİŞİSEL GELİŞİM, EĞİTİM VE TATİL KAMPLARI ve YAŞ 2017 YAZ KAMPLARI. Senin dünyan!

KİŞİSEL GELİŞİM, EĞİTİM VE TATİL KAMPLARI ve YAŞ 2017 YAZ KAMPLARI. Senin dünyan! 9-14 ve 15-17 YAŞ KİŞİSEL GELİŞİM, EĞİTİM VE TATİL KAMPLARI Senin dünyan! www.kampdunyasi.com.tr 2017 YAZ KAMPLARI Kamp Dünyası ndan merhaba Bir eğitim yılı daha sona ermek üzere. Çocuklarımız bu eğitim

Detaylı

GENEL İNGİLİZCE PROGRAMI (Yetişkin Öğrenciler 16 Yaş Üzeri)

GENEL İNGİLİZCE PROGRAMI (Yetişkin Öğrenciler 16 Yaş Üzeri) Mentora Language Schools Fethiye 30.000 m2 alana yayılan kampüsü ile doğa içerisinde (en yakın yerleşime yürüme mesafesinde) alışılmışın dışında bir öğrenme deneyimi sunuyor. 8-16 yaş arası öğrencilerimiz

Detaylı

EN EĞLENCELİ YAZ OKULU KIDZANIA YAZ KAMPI NDA!

EN EĞLENCELİ YAZ OKULU KIDZANIA YAZ KAMPI NDA! EN EĞLENCELİ YAZ OKULU KIDZANIA YAZ KAMPI NDA! iran 12 Hazylül 8E içi: Hafta 8.30 8.30-1 ırsatı! Ön kazyirıtanf a kadar 1 Ha 550 TL 470 TL World e özel 9 taksit 0 850 200 5439 kidzania.com.tr kidzaniabilet.com

Detaylı

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15...

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... İçindekiler Edinburgh da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Edinburgh da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15

Detaylı

TÜRÜ: FULL PANSİYON KONAKLAMALI AC MILAN FUTBOL OKULU+ İNGİLİZCE DİL KAMPI

TÜRÜ: FULL PANSİYON KONAKLAMALI AC MILAN FUTBOL OKULU+ İNGİLİZCE DİL KAMPI ETKİNLİK ADI: AC MILAN JUNIOR CAMP TÜRKİYE TÜRÜ: FULL PANSİYON KONAKLAMALI AC MILAN FUTBOL OKULU+ İNGİLİZCE DİL KAMPI LOKASYON: IM ACADEMY - FETHİYE KAMP DÖNEMLERİ: 1- I. Dönem : 11.08.2013 18.08.2013

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU REKREASYON BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI 1. YIL

GAZİ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU REKREASYON BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI 1. YIL GAZİ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU REKREASYON BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI 1. YIL I. YARIYIL II. YARIYIL REK 101 Rekreasyon Bilimine Giriş 3 0 3 REK 102 Beden Eğitimi ve Spor Bilimlerine Giriş

Detaylı

BATI SPOR KULÜBÜ Batı Spor Kulübü 03-17 yaş arası gençlere 2000 yılından itibaren Basketbol, Voleybol, Jimnastik ve Karate branşlarında yıl boyunca spor okulu eğitimi veren, 2005 yılından itibaren de tüm

Detaylı

İ T A L Y A Yaz Okulu yaş L I G N A N O Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu.

İ T A L Y A Yaz Okulu yaş L I G N A N O Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu. İ T A L Y A Yaz Okulu 12-18 yaş L I G N A N O 2019 Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu. Okulumuz Adriatik sahillerinin en gözde turizm mekanı olan

Detaylı

HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ!

HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! Beden Atölyesi nde çocuklar için dopdolu sömestr programı hazır. Temel cimnastikden dramaya, eğlenceli parkurlardan sanat atölyelerine kadar farklı ders

Detaylı

KİŞİSEL GELİŞİM, EĞİTİM VE TATİL KAMPLARI ve YAŞ 2018 YAZ KAMPLARI. Senin dünyan!

KİŞİSEL GELİŞİM, EĞİTİM VE TATİL KAMPLARI ve YAŞ 2018 YAZ KAMPLARI. Senin dünyan! 9-14 ve 15-17 YAŞ KİŞİSEL GELİŞİM, EĞİTİM VE TATİL KAMPLARI Senin dünyan! www.kampdunyasi.com.tr 2018 YAZ KAMPLARI Kamp Dünyası ndan merhaba Bir eğitim yılı daha sona ermek üzere. Çocuklarımız bu eğitim

Detaylı

Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar)

Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar) ingiltere PDrtsmouth Kurs Programi Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar) Yer : ingiltere. Portsmouth Okul : University of Portsmouth Konaklama : University of Portsmouth Kampüsünde tam

Detaylı

Kulübümüzün Şampiyon, Rekortmen ve Milli olan sporcuları; yaz ve kış spor okullarından seçilerek, alt yapı gruplarımızdan yetişmişlerdir.

Kulübümüzün Şampiyon, Rekortmen ve Milli olan sporcuları; yaz ve kış spor okullarından seçilerek, alt yapı gruplarımızdan yetişmişlerdir. ENKA SPOR KULÜBÜ YAZ SPOR ETKİNLİKLERİ Sadi Gülçelik Spor Sitesinde 1983 yılından bu yana Türk sporunun hizmetinde olan kulübümüz İstinye de bulunan yemyeşil alanda faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu güne

Detaylı

www.europorganizasyon.com

www.europorganizasyon.com Spor, Eğitim & Kültür Organizasyonları Spor Festivalleri Europ Organizasyon; 2016 yılı sezonunda farklı etkinliklere ve organizasyonlara imza atmaya devam edecektir. 2016 yılı faaliyetlerimizden bir bölümünü

Detaylı

2013-2014 DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ

2013-2014 DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ 2013-2014 DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ Farkındalık Kampı 3 Mayıs 2014 Kuşadası Arora Otel de ikincisini organize ettiğimiz bu etkinliğimizde her şeyin bir arada olduğu bir etkinlikti. Alanında uzman bir eğitmen

Detaylı

SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ!

SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! Beden Atölyesi nde çocuklar için dopdolu sömestr programı hazır. Temel cimnastikden dramaya, eğlenceli parkurlardan sanat atölyelerine kadar farklı ders

Detaylı

Ecole Lémania LEMANIA YAZ KAMPI İSVİÇRE

Ecole Lémania LEMANIA YAZ KAMPI İSVİÇRE Ecole Lémania Fondée en 1908 LEMANIA YAZ KAMPI İSVİÇRE ULUSLARARASI YAZ KAMPI 2017 14 yaş ve üstü öğrenciler için - Yeni IELTS PROGRAMI / Yoğun İngilizce ve Fransızca Kursları - AKTİVİTELER ECOLE LEMANIA

Detaylı

SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ!

SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! Beden Atölyesi nde çocuklar için dopdolu sömestr programı hazır. Temel cimnastikden mutfak atölyesine, eğlenceli parkurlardan sanat atölyelerine kadar

Detaylı

Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü Öğretim Programı

Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü Öğretim Programı Öğretim Programı Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ DERS PLANLARI, AKTS VE KREDİLERİ I. YARIYIL 8010121 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-I Z 2 0 2 2 GK BSE101

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ LĠSANS PROĞRAMI

T.C. HARRAN ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ LĠSANS PROĞRAMI T.C. HARRAN ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ LĠSANS PROĞRAMI I. DÖNEM 2102101 Z Türkçe I Yazılı Anlatım 2 0 2 2 2 2102102 Z Yabancı Dil I İngilizce 3 0 3 3 2 2102103 Z

Detaylı

Çocuğunuzu güvenle teslim edebileceğiniz

Çocuğunuzu güvenle teslim edebileceğiniz Çocuğunuzu güvenle teslim edebileceğiniz 19 yıllık deneyim Yaklaşık 20 yıllık deneyimiyle farklı gelişenlerin toplumla bütünleşmesi ve bağımsız yaşama yakınlaşması adına çalışmalar yürüten Otistikler Derneği

Detaylı

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar KAL a Bakış OKULUN TARİHÇESİ Okulumuz 1955 yılında Bakanlığımız tarafından ortaya konan Maarif Kolejleri projesi kapsamında açılmıştır. Türkiye nin dünyaya eğitim alanında kendi tavrını koyduğu en önemli

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KIŞ OKULU KATILIM BİLGİLERİ

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KIŞ OKULU KATILIM BİLGİLERİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KIŞ OKULU KATILIM BİLGİLERİ Sayın veli, 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında kış okulunu açmamızdaki temel sebep öğrencilerimizin hafta içi aldıkları laboratuvar çalışmaları,

Detaylı

DİL OKULLARI KAMP MERKEZLERİ EĞİTİM w: f: facebook.com/okareistanbul

DİL OKULLARI KAMP MERKEZLERİ EĞİTİM w:  f: facebook.com/okareistanbul 18 KAMP MERKEZLERİ DİL OKULLARI @: info@okareistanbul.com w: www.okareistanbul.com f: facebook.com/okareistanbul Altunizade, Kısıklı Cad. No: 28 K:1 Üsküdar- 34692, İstanbul/ TR t: +90 216 266 3537 HEM

Detaylı

ETÜT VE ÖZEL EĞĞTĞM MERKEZLERĞYAZ OKULU PROGRAMI HAYDĞÇOCUKLAR!!!!! HEM DİNLENİP,HEM SPOR YAPARAK EĞLENCELİ BİR TATİLE VARMISINIZ? VE SONUÇ BAŞARI!!!

ETÜT VE ÖZEL EĞĞTĞM MERKEZLERĞYAZ OKULU PROGRAMI HAYDĞÇOCUKLAR!!!!! HEM DİNLENİP,HEM SPOR YAPARAK EĞLENCELİ BİR TATİLE VARMISINIZ? VE SONUÇ BAŞARI!!! HAYDĞÇOCUKLAR!!!!! HEM DİNLENİP,HEM SPOR YAPARAK EĞLENCELİ BİR TATİLE VARMISINIZ? ORGANİZASYON DİSİPLİN DAYANIŞMA KONDÜSYON VE SONUÇ BAŞARI!!! SPOR BİR MİLLETİN GENÇLERİNİN O ÜLKEYİ AYAKTA TUTMASINI SAĞLAR.

Detaylı

ODS-3 Telafi Etütleri (Ortaokul)

ODS-3 Telafi Etütleri (Ortaokul) ODS-3 Telafi (Ortaokul) Etütleri 4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YABANCI DİL AĞIRLIKLI 5.SINIF PROGRAMI ANLATILDI 30.03.2016 tarihinde okulumuz konferans salonunda 4.sınıf öğrencilerimize ve öğretmenlerimize Yabancı

Detaylı

TED BURSA KOLEJİ MÜDÜRLÜĞÜ

TED BURSA KOLEJİ MÜDÜRLÜĞÜ SAYI : 22.11.2013 KONU : Sömestir Kayak Kampları Sayın Veli, Yarıyıl tatilinde; okulumuz öğrencilerinin ve misafirlerinin katılabileceği Uludağ, Bulgaristan ve İsviçre'de kayak kampları planlanmıştır.

Detaylı

İçindekiler. Bordeaux da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Bordeaux da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15...

İçindekiler. Bordeaux da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Bordeaux da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... İçindekiler Bordeaux da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Bordeaux da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Bordeaux da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC...

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ I.ÖĞRETİM

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ I.ÖĞRETİM DERS KODLARI VE ADLARI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ I.ÖĞRETİM I. YARIYIL BSÖ 101 BEDEN EĞİTİMİ VE SPORUN TEMELLERİ 2 0 0 2 Z 4 BSÖ 103 GENEL CİMNASTİK 1 2 0 2 Z 4 BSÖ 105 İNSAN ANATOMİSİ VE KİNESYOLOJİ

Detaylı

Hoş geldiniz. İsmail Hakkı ŞAHİN, Dip-TEFL/MBA Managing Director

Hoş geldiniz. İsmail Hakkı ŞAHİN, Dip-TEFL/MBA Managing Director Residental Executive Programme İNGİLİZCE probleminize profesyonelce çözüm... Dile kolay, dil eğitiminde 26 yıl... KENT SCHOOL OF ENGLISH ISTANBUL www.kentenglish.com Hoş geldiniz Global bir köye dönüşen

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ SEÇMELİ DERSLER VE AKTS KREDİLERİ

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ SEÇMELİ DERSLER VE AKTS KREDİLERİ HİTİT ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ SEÇMELİ DERSLER VE AKTS KREDİLERİ SEÇMELİ TEORİK DERSLER 3010501 Antrenman Planlamasında Özel Konular 3 0 3 4 S 3010502 Sporda Performans

Detaylı

GD VOLEYBOL ARENA BOLU ALADA 2015 KAMP REHBER. Oyunlar.. Bilgi yarışmaları.. Ateş başı sohbetleri.. Doğa sporları.. Drama çalışmaları..

GD VOLEYBOL ARENA BOLU ALADA 2015 KAMP REHBER. Oyunlar.. Bilgi yarışmaları.. Ateş başı sohbetleri.. Doğa sporları.. Drama çalışmaları.. GD VOLEYBOL ARENA BOLUALADA2015KAMPREHBER " 21-26 Haziran 2015 Bolu Aladağ Takım Kampı " Oyunlar.. Bilgi yarışmaları.. Ateş başı sohbetleri.. Doğa sporları.. Drama çalışmaları.. Ve tabi ki voleybol.. "

Detaylı

DORUK YAZ OKULLARI 2015 Yaz Programı

DORUK YAZ OKULLARI 2015 Yaz Programı DORUK YAZ OKULLARI 2015 Yaz Programı Bu yaz çocuğunuzun IQ sunun %13* artmasını ister misiniz? Üstelik eğlenirken, spor yaparken, unutulmaz dostluklar edinirken, genel kültürünü ve tarih bilgisini geliştirirken...

Detaylı

İçindekiler. Malta da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5

İçindekiler. Malta da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 İçindekiler Malta da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Malta da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC... sayfa

Detaylı

İçindekiler. Malta da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5

İçindekiler. Malta da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 İçindekiler Malta da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Malta da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC... sayfa

Detaylı

Mugla Üniversitesi Spor Kulübü. Yaz Okulu. Yaz Dönemi Projeleri 1

Mugla Üniversitesi Spor Kulübü. Yaz Okulu. Yaz Dönemi Projeleri 1 Mugla Üniversitesi Spor Kulübü Yaz Okulu Yaz Dönemi Projeleri 1 YAZ OKULU Yaz Okulu çalışmalarının işleyişi hakkında kısa kısa... Üniversitemiz personelimiz öncelikli olmakla beraber tüm Muğla çocuklarının,

Detaylı

GÖNÜLLÜ OL! SAPANCA Yaşamla Bütünleşme Kampları 22. yılını dolduruyor!

GÖNÜLLÜ OL! SAPANCA Yaşamla Bütünleşme Kampları 22. yılını dolduruyor! GÖNÜLLÜ OL! SAPANCA 2017 Yaşamla Bütünleşme Kampları 22. yılını dolduruyor! 22 yıllık deneyimiyle farklı gelişenlerin toplumla bütünleşmesi ve bağımsız yaşama yakınlaşması adına çalışmalar yürüten Otistikler

Detaylı

2 FIRSAT 1 ARADA, Önce Dil Kursu, Sonra Kamp

2 FIRSAT 1 ARADA, Önce Dil Kursu, Sonra Kamp 2 FIRSAT 1 ARADA, Önce Dil Kursu, Sonra Kamp Dil eğitimindeki en büyük sorun KONUŞ (ama) MAK. Bu kampanya sizleri KONUŞTURACAK! Yalnızca GENÇTUR da bulabileceğiniz bu kampanya ile okula gidip eğitim alıyorsunuz,

Detaylı

i.d önem Zorunlu Dersler Ders No Ders Kodu Dersin Adı T U AKTS Yabancı Dil i Ders No Ders Kodu Dersin Adı T U AKTS

i.d önem Zorunlu Dersler Ders No Ders Kodu Dersin Adı T U AKTS Yabancı Dil i Ders No Ders Kodu Dersin Adı T U AKTS A k d e n i z Ü n i v e r s i t e s i 17?ubat 2016 Ç a ^ a 14:33 Rekreasyon Bölümü Rekreasyon (Örgün Öğretim) Diploma Programı 2015 Müfredatı i.d önem 8021 ENF101 Bilgi Teknolojileri Kullanımı 3 1 4,0

Detaylı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı www.fmv.edu.tr kisokulu@fmv.edu.tr Önce İyi İnsan Yetiştirir. Sayın Velimiz, Günümüzde şehir yaşantısının olumsuz koşulları, teknolojik gelişime bağlı olarak bilgisayar kullanımı

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

0850 888 85 01 info@bayiturlari.com Neden BayiTurlari.com? A Grubu Seyahat Acentası olan firmamız turizm sektöründe 50 yılı aşkın süredir on binlerce müşterimizi misafir, her misafirimizi üst düzeyde ağırlamaya

Detaylı

ÇEVRE KOLEJİ YAZ OKULLARI

ÇEVRE KOLEJİ YAZ OKULLARI ÇEVRE KOLEJİ YAZ OKULLARI 2017 İçindekiler: Erenköy Yaz Okulu Dönemler 1 Erenköy Yaz Okulu Aktiviteleri 2 Erenköy Yaz Okulu Yaş Grupları 3 Çevre Anaokulları Yaz Okulu Dönemler 7 Minikleri Hangi Aktiviteler

Detaylı

I. YARIYIL (GÜZ) D. KODU DERSİN ADI

I. YARIYIL (GÜZ) D. KODU DERSİN ADI I. YARIYIL (GÜZ) 3030101 Beden Eğitimi ve Sporun Temelleri 2 0 2 3 Z 3030103 İnsan Anatomisi ve Kinesiyoloji 4 0 4 6 Z 3030105 Hareket Eğitimi 1 2 2 3 Z 3030107 Yüzme 2 2 3 5 Z 3030109 Eğitim Bilimine

Detaylı

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ. Mehmet KAMAŞMAZ Genel Koordinatör. Mehmet KAMAŞMAZ VOLEYBOL BRANŞ KOORDİNATÖRÜ

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ. Mehmet KAMAŞMAZ Genel Koordinatör. Mehmet KAMAŞMAZ VOLEYBOL BRANŞ KOORDİNATÖRÜ NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ YAZ SPOR OKULLARI AÇILMIŞTIR 1. Dönem Yaz Okulu Tarihi 22 Haziran 15 Temmuz 2015 2. Dönem Yaz Okulu Tarihi 03 Ağustos 28 Ağustos 2015

Detaylı

UR 2430.Bölge Ordu Rotary Kulübü Ünye Rotary Kulübü

UR 2430.Bölge Ordu Rotary Kulübü Ünye Rotary Kulübü UR 2430.Bölge Ordu Rotary Kulübü Ünye Rotary Kulübü KULAKKAYA YAYLASI Zifin Otel Ağaçbaşı Tabiat Parkı 25-27 Ağustos 2017 Sevgili Babalar, UR 2430.BÖLGE ORDU ROTARY KULÜBÜ ve ÜNYE ROTARY KULÜBÜ BABA &

Detaylı

Pazartesi Salı Çarşamba Aktivite

Pazartesi Salı Çarşamba Aktivite İSTEK Barış İÖO 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Sınıflar Kulup, ve Artı 1 Sosyal Etkinlikler Listesi (Tamamlama Etüdünde öğrenciler sınıf veya İngilizce öğretmeni nezaretinde pekiştirme çalışmalar yapar)

Detaylı

YAZ OKULU BULGARIA RUSSIA Kirklareli Edirne Bartin Sinop Kastamonu

YAZ OKULU BULGARIA RUSSIA Kirklareli Edirne Bartin Sinop Kastamonu YAZ OKULU YAZ OKULU ULGARIA Kirklareli Sinop RUS İZMİR DALAMAN HAVALİMANI FETHİYE ANTALYA ANTALYA HAVALİMANI Eskisehir Ankara Kirsehir Nevsehir Nigde Mersin CYPRUS Yozgat TURKEY Adana TÜRKİYE Kayseri Kahramanmaras

Detaylı

YAZ SPOR OKULU HAZiRAN - 13 TEMMUZ SINIRSIZ SPOR VE EĞLENCEYE DAVETLİSİNİZ! 15 HAZiRAN BAYRAM TATiLi

YAZ SPOR OKULU HAZiRAN - 13 TEMMUZ SINIRSIZ SPOR VE EĞLENCEYE DAVETLİSİNİZ! 15 HAZiRAN BAYRAM TATiLi YAZ SPOR OKULU 2018 11 HAZiRAN - 13 TEMMUZ * 15 HAZiRAN BAYRAM TATiLi SINIRSIZ SPOR VE EĞLENCEYE DAVETLİSİNİZ! Cent Koleji Yaz Spor Okulu Okulumuz Tarabya da 21.000 m 2 lik eğitim yerleşkesinde, 1991

Detaylı

DERS DENKLİKLERİ TABLOSU

DERS DENKLİKLERİ TABLOSU İNG111 Dil Becerileri I 3 0 3 4 İNG117 Temel İngilizce I 2 2 3 3 İNG112 Dil Becerileri II 3 0 3 4 İNG128 Temel İngilizce II 2 2 3 3 İNG211 Akademik Yazma Becerileri I 3 0 3 5 İNG237 İngilizce III 3 0 3

Detaylı

YETİŞKİN PROGRAMLARI BULGARIA RUSSIA Kirklareli Edirne Bartin Sinop Kastamonu

YETİŞKİN PROGRAMLARI BULGARIA RUSSIA Kirklareli Edirne Bartin Sinop Kastamonu YETİŞKİN PROGRAMLARI ULGARIA Kirklareli Sinop RUS İZMİR DALAMAN HAVALİMANI FETHİYE ANTALYA ANTALYA HAVALİMANI Eskisehir Ankara Kirsehir Nevsehir Nigde Mersin CYPRUS Yozgat TURKEY Adana TÜRKİYE Kayseri

Detaylı

2015 Yaz okulu aktivite planı : Her gün sabahtan öğleye kadar 5 spor branşın da eğitim: Yüzme, Basketbol, Voleybol, Jimnastik, Tenis.

2015 Yaz okulu aktivite planı : Her gün sabahtan öğleye kadar 5 spor branşın da eğitim: Yüzme, Basketbol, Voleybol, Jimnastik, Tenis. 2015 Yaz okulu aktivite planı : Her gün sabahtan öğleye kadar 5 spor branşın da eğitim: Yüzme, Basketbol, Voleybol, Jimnastik, Tenis. 1.HAFTA PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA İNGİLİZCE DERS DERS DERS

Detaylı

yaz okulu programı 2017

yaz okulu programı 2017 yaz okulu programı 2017 Free Steps School olarak; çocuklarımıza hem eğlenecekleri, hem de öğrenecekleri dopdolu bir yaz okulu programı hazırladık. Branşlarında uzman eğitmenlerimiz eşliğinde yapılacak

Detaylı

Vivez et Parlez Français

Vivez et Parlez Français Vivez et Parlez Français 1993 yılında kurulan HİT Uluslararası Eğitim Yayın ve Dış Ticaret A.Ş Türkiye nin en büyük kuruluşlarını yönetmiş, eğitim konusunda deneyimli yöneticileri, yönetim kurulu üyeleri

Detaylı

KÜLTÜREL YAPILANMA GRUBUNUN (KYG) DEĞERLENDİRME ANKETİ

KÜLTÜREL YAPILANMA GRUBUNUN (KYG) DEĞERLENDİRME ANKETİ KÜLTÜREL YAPILANMA GRUBUNUN (KYG) DEĞERLENDİRME ANKETİ Kasım, 2006 Değerli Arkadaşlar, Bildiğiniz gibi 7 Temmuz, 2006 da başlayan ve 27 Ağustos 2006 da tamamlanan Kültürel Yapılanma Grubumuzu ve Etkinliklerini

Detaylı

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ (I. VE II. ÖĞRETIM) 2016 MÜFREDATI

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ (I. VE II. ÖĞRETIM) 2016 MÜFREDATI ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ (I. VE II. ÖĞRETIM) 2016 MÜFREDATI I. YARIYIL AET101 TÜRKÇE I (YAZILI ANLATIM) Z 2 0 2 2 AEY103 YABANCI DIL I Z 3 0 3 2 BSÖ105 BEDEN EĞITIMI BILIMINE GIRIŞ Z 3 0 3 5 BSA107 ANTRENÖRLÜK

Detaylı

Başarının Adresi ORTAOKUL. r Ça. ğrı da

Başarının Adresi ORTAOKUL. r Ça. ğrı da Başarının Adresi Nesiller, 2 emli 6Y Erd ğrı da r Ça ıldı şarıyla Yetişe n Ba ORTAOKUL 26 Öğrencilerimizin Enerjilerini Atmalarına Olanak Sağlayan Fiziki Mekânlar Mimarisiyle geniş aktivite sahalarıyla

Detaylı

Hobi Kulüpleri. Psikolojik Destek. Kişisel Çözüm Danışmanı VIP Hizmetler Alışveriş İndirimi. Medikal Asistans

Hobi Kulüpleri. Psikolojik Destek. Kişisel Çözüm Danışmanı VIP Hizmetler Alışveriş İndirimi. Medikal Asistans Hobi Kulüpleri Vakıf Emeklilik te bireysel emeklilik sözleşmesi bulunanlar ayrıcalıklı Yaşam Kulüpleri dünyasında kapsamlı sağlık hizmetlerinden danışmanlığa, eğitimden spora birçok alanda hayatlarına

Detaylı

DİL OKULLARI KAMP MERKEZLERİ EĞİTİM w: f: facebook.com/okareistanbul

DİL OKULLARI KAMP MERKEZLERİ EĞİTİM w:  f: facebook.com/okareistanbul 18 KAMP MERKEZLERİ DİL OKULLARI @: info@okareistanbul.com w: www.okareistanbul.com f: facebook.com/okareistanbul Altunizade, Kısıklı Cad. No: 28 K:1 Üsküdar- 34692, İstanbul/ TR t: +90 216 266 3537 HEM

Detaylı

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday EYLÜL 1 2 Okul Öncesi ve İlköğretim 1. Sınıflar için Okul Açılışı 3 4 5 6 7 8 9 Okulların Açılışı Okulun Açılış Töreni 10 11 12 13 14 15 16 Yakar Top (1-2-3-4.Sınıflar) Yakar Top (1-2-3-4.Sınıflar) Yakar

Detaylı

İçindekiler. New York da okul gezisi. 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 2 *** New York da Eğitici Tatil. 8 gün/ 7 gece 2014/15...

İçindekiler. New York da okul gezisi. 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 2 *** New York da Eğitici Tatil. 8 gün/ 7 gece 2014/15... İçindekiler New York da okul gezisi 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 2 *** New York da Eğitici Tatil 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** New York da Yaz Okulu 11 gün/ 10 gece 2014/15

Detaylı

BURGAZADA YAZ KAMPI. Bu yaz sonunda anlatacağım bir maceram olacak. Anlatmaya nasıl mı başlayacağım? BURGAZADA da müthiş bir kampa katıldım, diyerek.

BURGAZADA YAZ KAMPI. Bu yaz sonunda anlatacağım bir maceram olacak. Anlatmaya nasıl mı başlayacağım? BURGAZADA da müthiş bir kampa katıldım, diyerek. BURGAZADA YAZ KAMPI Bu yaz sonunda anlatacağım bir maceram olacak. Anlatmaya nasıl mı başlayacağım? BURGAZADA da müthiş bir kampa katıldım, diyerek. Ve sorular birbiri ardına gelirken; Bu kamp ne kampı?

Detaylı

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Lisans 2013_ECTS_uyumlu_1403 (Ana Müfredat) - Aktif

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Lisans 2013_ECTS_uyumlu_1403 (Ana Müfredat) - Aktif 21 uyumlu_1 (Ana Müfredat) - Aktif Genel Toplam Ders Adedi : 9 T : 1 U : 22 : 1 : 2 T+U : 1 1. YARIYIL No Ders Kodu Ders Adı T U L 1 111 2 Spor Bilimine Giriş 2 119 2 Türkçe I : Yazılı Anlatım 2 1111 2

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKLANLIĞI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKLANLIĞI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKLANLIĞI ORTAK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ (2018-2019 Eğitim Öğretim Yılından itibaren tüm sınıf düzeylerinde uygulanacaktır.) 9. 10. 11. TÜRK DİLİ EDEBİYATI 5

Detaylı

DERGİ & YAYIN KULÜBÜ-İLKOKUL

DERGİ & YAYIN KULÜBÜ-İLKOKUL Bizler Utku Koleji Özel İlkokulu DERGİ YAYIN KULÜBÜ öğrencileri olarak bir dergi çıkarmaya karar verdik. Kulüp arkadaşlarımızla bir araya gelerek görev dağılımı yaptık. Her birimiz yeteneklerimiz doğrultusunda

Detaylı

Neden Kampnet Organizasyon?

Neden Kampnet Organizasyon? Neden Kampnet Organizasyon? Kampnet Organizasyon konusunda uzman ve tecrübeli kadrosu ile kamp organizasyonları konusunda hizmetler vermektedir. Organizasyonumuza ait spor salonu - atletizm sahası - kondisyon

Detaylı

I. YARIYIL (GÜZ) D. KODU DERSİN ADI

I. YARIYIL (GÜZ) D. KODU DERSİN ADI I. YARIYIL (GÜZ) 3015101 Antrenörlük Mesleğine Giriş 3 0 3 4 Z 3015103 Spor Anatomisi 3 0 3 6 Z 3015105 Genel Jimnastik 2 2 3 6 Z Temel Bilgisayar Teknolojisi Kullanımı 2 0 2 3 Z Yabancı Dil 1 2 0 2 3

Detaylı

Buenos Aires 2018 Gençlik Olimpiyat Oyunları (YOG) Bilgi Notu

Buenos Aires 2018 Gençlik Olimpiyat Oyunları (YOG) Bilgi Notu Buenos Aires 2018 Gençlik Olimpiyat Oyunları (YOG) Bilgi Notu Organizasyon 6-18 Ekim 2018 tarihleri arasında aşağıda yer alan 33 spor dalında Arjantin in Buenos Aires kentinin ev sahipliğinde düzenlenecektir.

Detaylı

İçindekiler. Paris de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Paris de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5

İçindekiler. Paris de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Paris de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 İçindekiler Paris de okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Paris de Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Paris de Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC... sayfa

Detaylı

YAZ SPOR OKULU 2015. 15 HAZiRAN - 15 TEMMUZ SINIRSIZ SPOR VE EĞLENCEYE DAVETLİSİNİZ!

YAZ SPOR OKULU 2015. 15 HAZiRAN - 15 TEMMUZ SINIRSIZ SPOR VE EĞLENCEYE DAVETLİSİNİZ! YAZ SPOR OKULU 2015 15 HAZiRAN - 15 TEMMUZ SINIRSIZ SPOR VE EĞLENCEYE DAVETLİSİNİZ! Cent Koleji Yaz Spor Okulu Okulumuz Tarabya da 21.000 m2 lik eğitim yerleşkesinde, 1991 y l ndan itibaren, yüce Atatürk

Detaylı

Programı Seçme Sınavı

Programı Seçme Sınavı Bilim İnsanı Yetiştirme Programı Seçme Sınavı Lise Kısmı Bilgilendirme Toplantısı Sayın Velimiz, Okulumuz Lise kısmı bilgilendirme toplantımız kapsamında, 2018-2019 öğretim yılında okulumuzda ilk kez uygulamaya

Detaylı

İ.D.V. ÖZEL BİLKENT İLKÖĞRETİM OKULU HAFTA SONU KURSLARI BİLGİ BROŞÜRÜ 2009-2010 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

İ.D.V. ÖZEL BİLKENT İLKÖĞRETİM OKULU HAFTA SONU KURSLARI BİLGİ BROŞÜRÜ 2009-2010 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM İ.D.V. ÖZEL BİLKENT İLKÖĞRETİM OKULU HAFTA SONU KURSLARI BİLGİ BROŞÜRÜ 2009-2010 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM KAYIT TARİHİ: 10 17 Şubat 2010 Hafta sonu kurslarında tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz"

Detaylı

Aylık E-bülten 1 Temmuz-Ağustos-Eylül 2015

Aylık E-bülten 1 Temmuz-Ağustos-Eylül 2015 Aylık E-bülten 1 Temmuz-Ağustos-Eylül 2015 23 Temmuz 2015 akşamı gerçekleşen teleskop etkinliğimizde gökyüzü meraklılarıyla buluştuk. Ay'ın kraterlerini, teleskoplarımızla inceleme ve sohbet etme fırsatımız

Detaylı

Little Britain. Ölüdeniz Fethiye

Little Britain. Ölüdeniz Fethiye Little Britain in Ölüdeniz Fethiye INTERNATIONAL MEDITERRANEAN ACADEMY Turizm cenneti olan Ölüdeniz - Fethiye de yeşil ve mavilikler içerisinde kurulu 33000m2 lik kampüste, İngilizceyi İngilizlerden öğrenmek

Detaylı

3025 Seçmeli Spor Dersi 2 S II. YARIYIL TOPLAMI Seçmeli Ders 2 S III. YARIYIL TOPLAMI

3025 Seçmeli Spor Dersi 2 S II. YARIYIL TOPLAMI Seçmeli Ders 2 S III. YARIYIL TOPLAMI I. YARIYIL (GÜZ) 3025101 Hukukun Temel Kavramları Z 3 0 3 4 3025103 Yönetim Bilimi Z 3 0 3 6 3025105 Spor Bilimlerinin Temelleri Z 3 0 3 5 3025107 İktisata Giriş Z 3 0 3 5 3025109 Davranış Bilimleri Z

Detaylı

AİLE KATILIMLI ZEKA OYUNLARI ATÖLYESİ

AİLE KATILIMLI ZEKA OYUNLARI ATÖLYESİ AİLE KATILIMLI ZEKA OYUNLARI ATÖLYESİ Kayak ve Snowboard Kayıtlarımız Başlamıştır. KAYAK KURSU Sayın Velimiz TED Kayseri Koleji Kış Spor Okulumuz kış sezonunda her hafta cumartesi günlük kayak-snowboard

Detaylı

Adı/Soyadı:... Doğum Yeri ve Tarihi:.../.../... T.C Kimlik Numarası:... Cep Numarası ve Kan Grubu:... Okulu / Bölümü:......

Adı/Soyadı:... Doğum Yeri ve Tarihi:.../.../... T.C Kimlik Numarası:... Cep Numarası ve Kan Grubu:... Okulu / Bölümü:...... Kayıt Tarihi Adı/Soyadı:....../.../... Doğum Yeri ve Tarihi:....../.../... T.C Kimlik Numarası:... Cep Numarası ve E-Mail:......@... Cinsiyet:... Kan Grubu:... Okulu / Bölümü:... Okulun Bulunduğu İlçe:...

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI LİSE TANITIM VE BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 2013 Sene Başı Öğrenci Bilgilendirme Programı YGS - LYS

Detaylı

Antrenörlük Eğitimi Bölümü Antrenörlük Eğitimi (Örgün Öğretim) Diploma Programı Müfredatı. D e rs No D e rs K odu D e rs in A d ı T U A K T S

Antrenörlük Eğitimi Bölümü Antrenörlük Eğitimi (Örgün Öğretim) Diploma Programı Müfredatı. D e rs No D e rs K odu D e rs in A d ı T U A K T S A k d e n iz Ü n i v e r s ite s i 11Mart 2016 Cuma 09:32 Antrenörlük Eğitimi Bölümü Antrenörlük Eğitimi (Örgün Öğretim) Diploma Programı 2015 Müfredatı i. D ö n e m Z o ru n lu D e rs le r 8021 ENF101

Detaylı

İrfan URHAN Okul Müdürü

İrfan URHAN Okul Müdürü 02.10.2014 Sayın Veli, 18 Ekim 2014 tarihi itibari ile okulumuz bünyesinde belirtilen branşlarda uzman öğretmenler ve antrenörler eşliğinde hafta sonu Cumartesi günleri Spor &Sanat &Müzik Okulları düzenlenecektir.

Detaylı

KENNEDY SPACE CENTER FLORIDA USA

KENNEDY SPACE CENTER FLORIDA USA KENNEDY SPACE CENTER FLORIDA USA NASA (National Aeronautics and Space Administration) (Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi) ABD 'nin uzay programı çalışmalarından sorumlu olan kurum, 29 Haziran 1958 yılında

Detaylı