NBN Bağlantı Paketiniz. Sabit hatlı telefon ve İnternet inizi Geniş Bantlı İletişim Ağı na bağlama sıranız gelmiştir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "NBN Bağlantı Paketiniz. Sabit hatlı telefon ve İnternet inizi Geniş Bantlı İletişim Ağı na bağlama sıranız gelmiştir."

Transkript

1 NBN Bağlantı Paketiniz Sabit hatlı telefon ve İnternet inizi Geniş Bantlı İletişim Ağı na bağlama sıranız gelmiştir.

2 NBN hizmetiniz hazır durumdadır Geniş Bantlı İletişim Ağı (NBN) Avustralya nın yeni telefon ve İnternet erişim ağıdır. Avustralya lıların yüksek hızda ve güvenilir bir internet ağına erişimlerini sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. NBN, bölgenizde halen kullanılmakta olan birçok sabit hatlı telefon ve internet hizmet ağının yerini alacaktır. NBN yalnız internet iniz için olmayıp telefon hizmetlerinizi de kapsamaktadır Sabit hatlı telefon, internet, tıbbi ve güvenlik alarmları ve faks makineleriniz gibi önemli hizmetlerinizi kullanmayı sürdürmeniz için, bölgenizde halen mevcut şebekenin kapanmasından önce 1 bu hizmetleri NBN e geçirmeniz gerekmektedir. Yeğlediğiniz telefon ya da internet hizmet sağlayıcı kuruluşunuzu arayarak NBN e geçmek istediğinizi bildirin. Adresinizle ilgili bilgi veren hizmet sağlayıcı kuruluşların bir listesini görmek için nbnco.com.au adresine gidin. 1. NBN üzerinden sağlanacak hizmetler, bakır kablolu ve sabit kablolu ağın kapladığı HFC şebekelerinin çoğu tarafından sağlanan telefon ve internet hizmetlerinin yerini alacaktır. Fiber optik şebekelerin halen sağladığı hizmetler (bina içi, sağlık ve eğitim şebekeleri dahil) ve bazı özel ve ticari hizmetler bundan etkilenmeyebilir. Hizmetlerinizin etkilenip etkilenmeyeceğini öğrenmek için halen bağlı olduğunuz telefon ya da internet hizmet sağlayıcı kuruluşunuzu arayın. Daha fazla bilgi almak için adresli internet sitesine gidin ya da numaralı telefonu arayın.

3 NBN e şimdi bağlanın Halen kullandığınız sabit hatlı telefonunuzu, internet inizi ve herhangi diğer bir servisi, mevcut iletişim ağından çıkarıp NBN e bağlanmanız için aşağıda yer alan aşamaları uygulayın. 1. NBN e geçirilmesi gereken hususları öğrenin/anlayın Aşagıda yer alan servislerin çalışmasını sürdürmek için bunları NBN e geçirmeniz gerekmektedir 1 : Sabit hatlı telefonlar Faks makineleri ve Teleks yazıcılı sabit hatlı telefon aygıtları (TTY) Sabit hatlı internet EFTPOS ve ATM ler (bankamatik) Tıbbi alarmlar ve Acil arama sistemleri Gözlemli güvenlik alarm sistemleri 2. Sabit hatlı telefonunuzu ve internet inizi NBN e geçirin Yeğlediğiniz telefon ve internet hizmet sağlayıcı kuruluşunuzu ARAYIN Bulunduğunuz adrese NBN üzerinden plan çerçevesinde hizmet sağlayacak kuruluşların bir listesini nbnco.com.au adlı internet sitesinde adresinize girip kontrol ederek bulabilirsiniz. Bir plan SEÇİN hizmet sağlayan kuruluşunuz, size uygun olanını bulmak için bir dizi planlarla ilgili bilgi verecektir. Yalnızca telefon hizmeti Yalnızca sabit internet Telefon ve sabit internet paketleri 3. Diğer herhangi bir sabit hatlı aygıtınızı NBN e geçirin Gözlemli güvenlik ve tıbbi alarmlar dahil, diğer herhangi bir sabit hatlı aygıtınız için: Donanımınızı sağlayan kuruluşu ARAYIN Hangi telefon ya da internet hizmet kuruluşlarının aygıtınızı NBN üzerinden çalıştırabileceğini ve evinizde herhangi bir kablo değişikliğine gerek olup olmadığını SORUN Bağlantı kurulması için gereken son aşamaları TAMAMLAYIN yeğlediğiniz hizmet kuruluşu daha sonraki aşamaları size açıklayacaktır Daha fazla bilgi için nbnco.com.au/switchoff adresli internet sitesini ziyaret edin Yazılı ve sözlü çeviri servisi Bir çevirmene gerek duymanız durumunda lütfen Yazılı ve sözlü Çeviri Servisi ni (TIS Ulusal) numaralı telefondan arayın ve NBN Co Bağlantı Merkezi nin numaralı telefonu ile görüşmek istediğinizi belirtin. Tercih ettiğiniz telefon ya da internet hizmet sağlayıcı kuruluşunuzu arayarak NBN e geçmek istediğinizi bildirin. Adresinizle ilgili bilgi veren hizmet sağlayıcı kuruluşların bir listesini görmek için nbnco.com.au adresine gidin. 1. NBN üzerinden sağlanacak hizmetler, bakır kablolu ve sabit kablolu ağın kapladığı HFC şebekelerinin çoğu tarafından sağlanan telefon ve internet hizmetlerinin yerini alacaktır. Fiber optik şebekelerin halen sağladığı hizmetler (bina içi, sağlık ve eğitim şebekeleri dahil) ve bazı özel ve ticari hizmetler bundan etkilenmeyebilir. Hizmetlerinizin etkilenip etkilenmeyeceğini öğrenmek için halen bağlı olduğunuz telefon ya da internet hizmet sağlayıcı kuruluşunu arayın. Daha fazla bilgi almak için adresli internet sitesine gidin ya da numaralı telefonu arayın.

4 Mülkünüze nasıl bağlantı kurulacağını anlamanız NBN in bağlantısı için, hem evinizin içine ve hem de dışına bazı yeni aygıtların yerleştirilmesi gerekmektedir. Bu bölümde söz kunusu işlemler konusunda bilgi verilmektedir. Bağlantının kurulması ne tür işlemleri içeriyor? Sabit hatlı telefonunuzu ve internetinizi NBN e geçirmek için yeğlediğiniz hizmet sağlayıcı kuruluşunuzu aradığınızda, bu kuruluş yetkili bir NBNCo tesisatçısının evinize ya da işyerinize gelip gerekli donanımı yerleştirmesi için randevu sağlayacaktır. Ücretsiz standart yerleştirme Standart yerleştirme işlemi şu anda ücretsizdir. Sokağınızdan getirilen fiber optik kablonun, evinizin dış duvarına yerleştirilecek ufak bir NBN Servis Kutusuna ve daha sonra evin içinde yer alacak bir Bağlantı Kutusuna bağlanması, standart bir yerleştirme işlemini oluşturmaktadır. Hizmet sağlayıcı kuruluşunuza diğer herhangi bir ücretin sözkonusu olup olmadığını sorun. Kabloların yenilenmesi Standart yerleştirme, NBN donanımını evinizde ya da işyerinizdeki bir telefon prizine yerleştirme işlemini kapsamaktadır. Evinizde mevcut herhangi diğer prizleri de kullanmak istemeniz durumunda ek kablo gerekir. Bu gibi bir durumda aşağıdaki işlemleri uygulayın: NBN in hangi ek prizlere bağlanmasını istediğinizi BELİRLEYİN Yeğlediğiniz telefon ya da internet hizmet sağlayıcı kuruluşunuzu ya da kayıtlı bir kablo sağlayıcı kuruluşu ARAYARAK ev içi kablo döşeme için fiyat bildirmesini isteyin. Daha fazla bilgi için, bu broşürün arka sayfasında yer alan Sorularınız yanıtlandı bölümünü okuyun ya da nbnco.com.au/installation adresli internet sitesini ziyaret edin. DIŞARI İÇERİ 173mm 260mm 180mm 180mm 125mm 231mm NBN Bağlantı Kutusu Pil Desteği Derinlik: 78mm NBN Servis Kutusu Lütfen not alın: Kutu boyutlarında ufak farklar bulunabilir Ölçülmemiştir.

5 SYSTEM STATUS BATTERY POWER USE Araç gereç seçenekleri NBN Bağlantı Kutusu, Durumunuza ve tercihinize göre, Pil Destekli ya da Desteksiz olarak evinizin içine yerleştirilebilir. Pil Desteğini göz önüne almam gerekir mi? Elektrik kesintisi sırasında acil telefon aramaları için şarjlı bir cep telefonunuzun ya da başka bir aygıtınızın bulunması durumunda, Pil Desteği gerekli olmayabilir. Ayrıca pil desteğinin bulunmaması, evinizin içine daha az araç gereç yerleştirilmesini ve pillerin değiştirilmesi hususunda kaygılanmamanızı da sağlar. Elektrik kesintisi sırasında Pil Desteği, UNI-V bağlantısına 5 saate* kadar elektrik sağlar. Böylece, sabit telefonunuzu ve sabit internet hizmetlerini kullanarak acil hizmetlerle ilişkilerinizi yine de kurabilirsiniz. Bu nedenle Pil Desteği, Öncelikli Yardım alan müşteriler için gereklidir ve izlemeli sağlık, yangın, güvenlik alarmı ya da acil durum için kablolu telefon kullanıcılarına önerilmektedir. Pil Desteği, gerekmesi durumunda ileri bir tarihte de yerleştirilebilir. Hangi seçeneğin sizin için uygun bulunduğu konusunda emin olmamanız durumunda, daha fazla bilgi edinmek için yeğlediğiniz telefon ya da internet sağlayıcı kurumunuz ile ilişki kurun. Pil Desteği ile NBN Servis Kutusu NBN Bağlantı Kutusu Pil desteği ile elektrik sağlanması REPLACE BATTERY ALARM SILENCE ALARM SILENCE BATTERY EMERGENCY Bina ve müştemilatınızın dışında Bina ve müştemilatınızın içinde Ölçeksiz. Araç gereç ölçütleri önceki sayfada yer almaktadır *Şebeke elektriği gerektirmeyen standart analog kablolu telefona işaret eder NBN Utility Box NBN Connection Box Space reserved for possible future addition of Power Supply with Battery Backup

6 Tıbbi alarmların bağlanması The NB Bir tıbbi alarm kullanmanız ya da bakımını üstlendiğiniz bir kimsenin kullanması durumunda, çalışmasını sürdürmeyi sağlamak için bu aygıtı NBN kapsamındaki bir servise geçirmeniz gerekecektir. Tıbbi alarm servisinizin otomatik olarak NBN e geçmeyeceğini unutmayın. Tıbbi alarmın çalışmasını sürdürmesi için, uygulanacak aşamalar aşağıda açıklanmaktadır: 1. Alarmınızın dışarıdan bir sağlayıcı tarafından izlenmesi durumunda, bu kurum ile ilişki kurun ve NBN üstünden tıbbi alarmınızı destekleyecek olan telefon ya da internet hizmetlerini doğrulayın. 2. Yeğlediğiniz telefon şirketini arayın. Bir tıbbi alarmınızın bulunduğunu bildirin ve bunu destekleyen bir NBN planı isteyin. Ayrıca, alarmınızın NBN e bağlanması için gerekebilecek kablo değişiklikleri konusunda da görüşmeyi sağlayın. 3. NBN araç gereçlerinin yerleştirilmesinden ve çalışmasından sonra, alarm sağlayıcı kurumunuz ya da acil durum bağlantınız ile doğru biçimde ilişki kurulmasını sağlamak amacıyla sistemi test edin. 4. Tıbbi Alarm Kayıt servisine tıbbi alarmınızın kaydını yaptırın. Kayıtlı bulunmanız, hizmetlerde bir aksama olmasını önlemede size yardımcı olmak amacıyla destek gerekebilecek ev ve işletmeleri saptamak için yararlı olacaktır. Kaydolmak için, nbnco.com.au/medicalregister adresli internet sitesini ziyaret edin ya da numaralı telefonu arayın - 9:00 17:00 (AEST) Pazartesi-Cuma. İşletmenizi bağlama İşletmenizin sabit telefonunu ve/ya da internet servislerini ve işletmenizin telefon numarasını kullanmayı sürdürmek için, halen kullanmakta olduğunuz şebeke kapatılmadan önce bunları NBN e geçirmeniz gerekecektir. EFTPOS terminalleri EFTPOS makinesi kullanmanız durumunda, işlemleri nasıl gönderdiğini ve NBN üzerinden çalışıp çalışmayacağını bankanıza sorun. Terminalinizin uyumlu olmaması durumunda, başlıca bankaların çoğu internet bağlantısı ya da cep telefon şebekesi kullanabilen diğer modeller sunmaktadır. Diğer işletme hizmetleri Standart telefon hattından ya da internet bağlantısından (ISDN, çerçeve aktarıcı [frame relay], Eşzamansız Transfer Yöntemi [Asynchronous Transfer Mode], Megalink ve DDS gibi) başka diğer işletme telekomünikasyon servislerinin bağlantıları kesilmeyecek ve bunlar ileri bir tarihteki bildirime kadar çalışmalarını sürdüreceklerdir. Daha fazla bilgi icin nbnco.com.au adresli internet sitesini ziyaret edin. Yerleştirme süresi İşletmenizde halen, dışarıda yer alan bir NBN Servis Kutusuna bağlı fiber optik kablo bulunması durumunda, yerleştirme işleminin yaklaşık iki ile sekiz saat arasında sürmesi gerekir. Aksi halde, standart yerleştirme yaklaşık dört ile sekiz saat arasında sürebilir. Standart olmayan yerleştirmeler daha uzun zaman alabilir. Daha fazla bilgi icin numarali telefonu arayin yada nbnco.com.au/ business adresli internet sitesini ziyaret edin

7 Sorularınız yanıtlandı Hiç bir şey yapmazsam telefon ve internet hizmetim gerçekten sona erecek mi? Evet. Bunu engellemek için hizmetlerinizi geçirmenizi öneririz. Ne zaman bağlanmalıyım? Şimdi bağlanmanızı öneririz. Böylece NBN üzerinden telefon ve internet hizmetlerine daha erken erişerek, sabit telefon ve internet bağlantınızın kesintiye uğrama riskini ortadan kaldırmış ve son dakika telaşına kapılmamış olursunuz. Nasıl bağlanacağım? Yalnızca yeğlediğiniz telefon ve internet hizmet sağlayıcı kuruluşunuzu aramanız yeterlidir. Doğru planı seçmenize yardımcı olacaklar ve bir NBN tesisatçısının gerekli donanımı yerleştirmesini sağlayacaklardır. Maliyeti ne meblağda olacak? Standart NBN donanımının yerleştirme işlemi şu anda ücretsizdir. Hizmet sağlayan kuruluşlardan birkaçının sunduğu bir dizi plan mevcuttur. Yeğlediğiniz hizmet sağlayıcı kuruluşunuza başka ücretlerin söz konusu olup olmadığını sorun. NBN Bağlantı Kutusu na erişimin ötesinde yapılacak kablo değişikliklerinin, ücretsiz standart yerleştirme kapsamında yer almadığını lütfen not edin. Evinizde bir telefon prizinden daha fazlasının NBN üzerinden çalışmasını istemeniz durumunda kablo değişikliği gerekecektir. Şimdi kullandığım telefon numarasını tutabilir miyim? Evet, halen mevcut şebekenizin durdurulmasından önce NBN e bağlanırsanız numaranızı tutabilirsiniz. Yeğlediğiniz hizmet sağlayıcı kuruluşunuzu arayarak, hizmetlerinizi NBN e geçirdiklerinde numaranızı da geçirmelerini isteyin. Yürürlükte olan bir kontratım varsa ne olur? Yürürlükte olan telefon ve internet kontratınızın bulunması durumunda, planınızı NBN e geçirmenizin olası olup olmadığını telefon ya da internet sağlayıcı kuruluşunuza sorun. Kiralık evde oturuyorum, ne yapmam gerekir? Yeğlediğiniz telefon ve internet hizmeti sağlayan kuruluşu arayarak servisinizi NBN üzerinden sağlanacak bir plana geçirmesini isteyin. Ev-içi NBN donanımının yerleştirileceği en uygun yer konusunda ev sahibiniz ile anlaşın. Emekli olmam ya da düşük gelirli yardımına gerek duymam durumunda ne olur? NBN üzerinden bir dizi plan geliştiren telefon ve internet hizmet kuruluşları bulunmaktadır. Ayrıca Avustralya Devleti, düşük gelirli kişilerin sabit hatlı telefon hizmetlerine NBN üzerinden erişimlerini sağlamak için Telstra nın hizmet paket ücreti sunmasını istemektedir. Ayrıca, emekli olmanız durumunda yeğlediğiniz telefon şirketi ya da internet sağlayıcı kuruluşunun indirimlerinden de yararlanma hakkınız bulunabilir. Daha fazla bilgi edinmek istemeniz durumunda, lütfen numaralı telefondan bizi arayın ya da nbnco.com.au adresli internet sitesini ziyaret edin. Yazılı ve sözlü çeviri servisi Bir çevirmene gerek duymanız durumunda lütfen Yazılı ve sözlü Çeviri Servisi ni (TIS Ulusal) numaralı telefondan arayın ve NBN Co Bağlantı Merkezi nin numaralı telefonu ile görüşmek istediğinizi belirtin. Sormak istediğiniz diğer hususlar var mı? Yeğlediğiniz telefon ve internet hizmeti sağlayan kuruluşu arayarak NBN e geçiş konusunu görüşün. 1. NBN üzerinden sağlanacak hizmetler, bakır kablolu ve sabit kablolu ağın kapladığı HFC şebekelerinin çoğu tarafından sağlanan telefon ve internet hizmetlerinin yerini alacaktır. Fiber optik şebekelerin halen sağladığı hizmetler (bina içi, sağlık ve eğitim şebekeleri dahil) ve bazı özel ve ticari hizmetler bundan etkilenmeyebilir. Hizmetlerinizin etkilenip etkilenmeyeceğini öğrenmek için halen bağlı olduğunuz telefon ya da internet hizmet sağlayıcı kuruluşunu arayın. Daha fazla bilgi almak için adresli internet sitesine gidin ya da numaralı telefonu arayın.

nbn iletişim ağı tanıtımı

nbn iletişim ağı tanıtımı nbn iletişim ağı tanıtımı 1 Avustralya nın nbn iletişim ağı nedir? 2 Nasıl etkileneceksiniz? 3 nbn iletişim ağına nasıl geçilecek 4 Başka neler etkilenecek? 5 Yapmanız gereken işlemler 1 Avustralya nın

Detaylı

ARAÇ GEREÇLERİN YERLEŞTİRİLME SÜRESİ

ARAÇ GEREÇLERİN YERLEŞTİRİLME SÜRESİ Sayın ev halkı, National Broadband Network: Araç gereçlerin yerleştirilmesi ile ilgili bildirim Avustralya nın National Broadband Network u (NBN) yaşamakta olduğunuz sokağa gelmekte olup kısa bir süre

Detaylı

ARAÇ GEREÇLERİN YERLEŞTİRİLME SÜRESİ

ARAÇ GEREÇLERİN YERLEŞTİRİLME SÜRESİ Sayın ev halkı, National Broadband Network: Araç gereçlerin yerleştirilmesi ile ilgili bildirim Avustralya nın National Broadband Network u (NBN) yaşamakta olduğunuz sokağa getirilmiş olup kısa bir süre

Detaylı

ARAÇ GEREÇLERİN YERLEŞTİRİLME SÜRESİ

ARAÇ GEREÇLERİN YERLEŞTİRİLME SÜRESİ Sayın mülk sahibi, National Broadband Network: Araç gereçlerin yerleştirilmesi ile ilgili bildirim Avustralya nın National Broadband Network u (NBN) hizmete girmiş olup olup kısa bir süre sonra yukarıda

Detaylı

Modem ve Yerel Ağ. Kullanıcı Kılavuzu

Modem ve Yerel Ağ. Kullanıcı Kılavuzu Modem ve Yerel Ağ Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk

Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk Merhaba, Digiturk e Hoş Geldiniz! Digiturk ün eğlenceli ve zengin dünyasında size yardımcı olabileceğini düşündüğümüz bazı konuları paylaşmak istiyoruz. Digiturk

Detaylı

Erken Müdahale Birimi

Erken Müdahale Birimi Resolving legal issues before they get serious Turkish Aile Hukuku Erken Müdahale Birimi Yasal sorunları ciddi hale gelmeden çözmek Biz kimiz? Aile Hukuku Erken Müdahale Birimi (EIU) uzman bir aile ve

Detaylı

inmarsat.com/isatphone

inmarsat.com/isatphone inmarsat.com/isatphone Programlanabilir yardım düğmesi Kulaklık Ortam ışığı sensörü LED izleme göstergesi LED durum göstergesi Eller serbest rahatlık İzleme düğmesi Ses yükseltme tuşu Ses azaltma tuşu

Detaylı

inmarsat.com/isatphone

inmarsat.com/isatphone inmarsat.com/isatphone Programlanabilir yardım düğmesi Kulaklık Ortam ışığı sensörü LED izleme göstergesi LED durum göstergesi Eller serbest rahatlık İzleme düğmesi Ses yükseltme tuşu Ses azaltma tuşu

Detaylı

Bu kılavuzda, federal seçim sürecine ilişkin soruların cevaplarını ve oy verirken yapmanız gerekenler hakkında bilgiyi bulabilirsiniz.

Bu kılavuzda, federal seçim sürecine ilişkin soruların cevaplarını ve oy verirken yapmanız gerekenler hakkında bilgiyi bulabilirsiniz. Seçmen Kılavuzum Kılavuz hakkında Bu kılavuzda, federal seçim sürecine ilişkin soruların cevaplarını ve oy verirken yapmanız gerekenler hakkında bilgiyi bulabilirsiniz. Seçimler hakkında Federal seçimlerde,

Detaylı

TRW. Doğru seçim. TRW easycheck. güvenilir tercih.

TRW. Doğru seçim. TRW easycheck. güvenilir tercih. TRW. Doğru seçim. Dünyanın önde gelen orjinal ekipman üreticilerinden olan ve yenileme pazarına yüzyılı aşkın süredir yüksek kaliteli parçalar sağlayan TRW, güvenebileceğiniz bir isimdir. güvenilir tercih.

Detaylı

Motorola Phone Tools. Hızlı Başlangıç

Motorola Phone Tools. Hızlı Başlangıç Motorola Phone Tools Hızlı Başlangıç İçerik Minimum Gereksinimler... 2 Motorola Phone Tools Yüklemeden Önce... 3 Yükleme Motorola Phone Tools... 4 Cep Telefonu Cihazını Yükleme ve Yapılandırma... 5 Çevrimiçi

Detaylı

Connection Manager Kullanım Kılavuzu

Connection Manager Kullanım Kılavuzu Connection Manager Kullanım Kılavuzu Baskı 1.0 2 İçindekiler Bağlantı yöneticisi uygulaması hakkında 3 Başlarken 3 Bağlantı yöneticisi uygulamasını açma 3 Geçerli bağlantı durumunu görüntüleme 3 Uygulama

Detaylı

BİLGİ NOTU. SpeedTouch 585 Kablosuz ADSL Router

BİLGİ NOTU. SpeedTouch 585 Kablosuz ADSL Router BİLGİ NOTU SpeedTouch 585 Kablosuz ADSL Router SpeedTouch 585 Kablolu Ethernet Kurulumu (MS Windows 98) 1. 2. SpeedTouch Kurulum CD sini taktıktan sonra lütfen bekleyiniz. SpeedTouch Kurulum Sihirbazı

Detaylı

CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ MÜŞTERİLER İÇİN)

CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ MÜŞTERİLER İÇİN) CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ MÜŞTERİLER İÇİN) 1- AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Cepte Bayram Büyük Paket Tarifesi / Cepte Bayram

Detaylı

Kablolu Şebekelerde Şeffaflık Birleştirilmiş Denetleme Sistemi BDS

Kablolu Şebekelerde Şeffaflık Birleştirilmiş Denetleme Sistemi BDS Kablolu Şebekelerde Şeffaflık Birleştirilmiş Denetleme Sistemi BDS Arızanın tanımlanması, yerinin tespiti ve rapor edilmesi BDS Üniversal kablo şebekesi ve donanımların denetimi Kablo şebekelerinin ve

Detaylı

WiFiBELL kablolu veya kablosuz olarak internete bağlanarak akıllı telefonunuzla çift yönlü görüntülü ve sesli bağlantı sağlar.

WiFiBELL kablolu veya kablosuz olarak internete bağlanarak akıllı telefonunuzla çift yönlü görüntülü ve sesli bağlantı sağlar. WiFiBELL kablolu veya kablosuz olarak internete bağlanarak akıllı telefonunuzla çift yönlü görüntülü ve sesli bağlantı sağlar. Akıllı zile basıldığında ev içerisindeki zil aksesuarı çalar ve bu sırada

Detaylı

DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH "SOUNDBAR"

DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH SOUNDBAR DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH "SOUNDBAR" Hızlı Kurulum Kılavuzu DA-10294 DIGITUS DA-10294 cihazını satın aldığınız için teşekkür ederiz. Cep telefonunuz ya da bilgisayarınızdan (Bluetooth veya giriş kablosu

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Ürün bildirimi Bu

Detaylı

www.airties.com Kablosuz yaşam YM.AR.5050.UM. TR.D01REV08032010

www.airties.com Kablosuz yaşam YM.AR.5050.UM. TR.D01REV08032010 www.airties.com YM.AR.5050.UM.TR.D01REV08032010 Kablosuz yaşam Hızlı kurulum kılavuzu ADSL2+ 4 Port Modem Air 5050 Adım 1 Kablolama Bu doküman içerisinde anlatılan tüm işlemler aynı zamanda Air 5050 kolay

Detaylı

HOMEPLUG ADAPTER STARTER KIT

HOMEPLUG ADAPTER STARTER KIT HOMEPLUG ADAPTER STARTER KIT 200 MBPS EL KITABI NI-707525 TÜRKÇE HOMEPLUG ADAPTER STARTER KIT 200 MBPS Öncelikle bu ICIDU Homeplug adaptörünü satın aldığınız için teşekkür ederiz. Bu 200 Mbps Homeplug

Detaylı

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ NE HOŞGELDİNİZ

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ NE HOŞGELDİNİZ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ NE HOŞGELDİNİZ NASIL RANDEVU ALABİLİRİM? 182 MHRS ÇAĞRI MERKEZİ ARAYIN RANDEVUNUZU ALABİLİRSİNİZ. www.mhrs.gov.tr adresinden RANDEVUNUZU alabilirsiniz. MHRS (MERKEZİ RANDEVU

Detaylı

BİLGİ NOTU. SpeedTouch 580. Kablosuz ADSL Modem

BİLGİ NOTU. SpeedTouch 580. Kablosuz ADSL Modem BİLGİ NOTU SpeedTouch 580 Kablosuz ADSL Modem SpeedTouch 580 Kablolu USB Kurulumu (MS Windows 98) 1. 2. SpeedTouch Kurulum CD sini taktıktan sonra lütfen bekleyiniz. SpeedTouch Kurulum Sihirbazı ekranı

Detaylı

WAM 918. DIRAC ELECTRONICS WAM 918 Kablosuz Erişim Ünitesi. Kullanıcı El Kitabı

WAM 918. DIRAC ELECTRONICS WAM 918 Kablosuz Erişim Ünitesi. Kullanıcı El Kitabı WAM 918 DIRAC ELECTRONICS WAM 918 Kablosuz Erişim Ünitesi Kullanıcı El Kitabı İçindekiler Genel Özellikler 1 Kart Bağlantı Şeması. 2 Konnektörler 2 Gösterge Işıkları 3 Ayar Anahtarları. 3 SIM Ayarları...

Detaylı

Parkinson. Bilgileri ve. Desteğ. Parkinson s information and support Turkish

Parkinson. Bilgileri ve. Desteğ. Parkinson s information and support Turkish Parkinson Bilgileri ve Desteğ Parkinson s information and support Turkish Bir Parkinson tanısı, yaşamınızı tepetaklak edebilir. Bize başvurun. Parkinson hastasıysanız ya da bir hastayı tanıyorsanız, muhtemelen

Detaylı

Taksi ve özel araç kiralama bilgileri

Taksi ve özel araç kiralama bilgileri Taksi ve özel araç kiralama bilgileri Taksi ve Özel Araç Kiralama Hizmetleri Taksiler (siyah taksiler), caddeden veya özel taksi duraklarından kiralayabileceğiniz tek araçlardır. Tüm taksilerde, seyahatinizin

Detaylı

www.airties.com 7/24 destek hattı 444 0 239 Kolay kurulum CD si Üç yıl garanti Üç yıl garanti YM.WR.5341.UM.TR.D01REV07062011

www.airties.com 7/24 destek hattı 444 0 239 Kolay kurulum CD si Üç yıl garanti Üç yıl garanti YM.WR.5341.UM.TR.D01REV07062011 www.airties.com Kolay kurulum CD si Üç yıl garanti 7/24 destek hattı 444 0 239 7/24 destek hattı 444 0 239 Üç yıl garanti YM.WR.5341.UM.TR.D01REV07062011 Kablosuz yaşam Hızlı kurulum kılavuzu Kablosuz

Detaylı

BMW 5 Serisi, Bluetooth Hands-Free Telefon sistemi Değiştirilmesi

BMW 5 Serisi, Bluetooth Hands-Free Telefon sistemi Değiştirilmesi 1997-2003 BMW 5 Serisi, Bluetooth Hands-Free Telefon sistemi Değiştirilmesi Nasıl BMW E39 5 Serisi BMW Bluetooth telefon sistemi kurmak için. Bu kılavuz eski bir telefon sistemi ile donatılmıştır BMW,

Detaylı

FİBER OPTİK KABLO (F/O), BAKIR KABLO VE RADYO LİNK (R/L) ÜZERİNDEN VERİLEN HİZMETLERE AİT LOKAL ERİŞİM, TEÇHİZAT ve DEVRE HAZIRLAMA ÜCRETLERİ

FİBER OPTİK KABLO (F/O), BAKIR KABLO VE RADYO LİNK (R/L) ÜZERİNDEN VERİLEN HİZMETLERE AİT LOKAL ERİŞİM, TEÇHİZAT ve DEVRE HAZIRLAMA ÜCRETLERİ FİBER OPTİK KABLO (F/O), BAKIR KABLO VE RADYO LİNK (R/L) ÜZERİNDEN VERİLEN HİZMETLERE AİT LOKAL ERİŞİM, TEÇHİZAT ve DEVRE HAZIRLAMA ÜCRETLERİ KDV ve ÖİV HARİÇ ÜCRETLER Hizmetin verilmesine yönelik olarak

Detaylı

AIRTIES WOB-100 Kablosuz Dış Ortam Köprüsü (Wireless Outdoor Bridge) Bu döküman AirTies Kablosuz İletişim Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş. tarafından hazırlanmış olup, tüm hakları saklıdır. Kılavuza Genel Bakış

Detaylı

BAĞLANTI VE NAKİL ÜCRETLERİ

BAĞLANTI VE NAKİL ÜCRETLERİ BAĞLANTI VE NAKİL ÜCRETLERİ FİBER OPTİK KABLO (F/O), BAKIR KABLO VE RADYO LİNK (R/L) ÜZERİNDEN VERİLEN HİZMETLERE AİT LOKAL ERİŞİM, TEÇHİZAT ve DEVRE HAZIRLAMA ÜCRETLERİ KDV ve ÖİV HARİÇ ÜCRETLER Hizmetin

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu

Hızlı başlangıç kılavuzu www.philips.com/welcome adresinden ürününüzü kaydettirebilir ve destek alabilirsiniz CD250 CD255 SE250 SE255 Hızlı başlangıç kılavuzu 1 Bağlantı 2 Kurulum 3 Keyfini cıkarın Kutuda neler var Baz istasyonu

Detaylı

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki 3 lü Süper Paket Kampanyası TAAHHÜTNAMESİ

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki 3 lü Süper Paket Kampanyası TAAHHÜTNAMESİ Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki 3 lü Süper Paket sı TAAHHÜTNAMESİ İşbu taahhütname Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. (bundan sonra TURKCELL SUPERONLINE olarak anılacaktır)

Detaylı

Hoş geldiniz. Çabuk başlama kılavuzu IMAGE TO FOLLOW. Bağlantı. Kurulum. Kullanım

Hoş geldiniz. Çabuk başlama kılavuzu IMAGE TO FOLLOW. Bağlantı. Kurulum. Kullanım Hoş geldiniz Çabuk başlama kılavuzu 1 2 3 Bağlantı Kurulum Kullanım IMAGE TO FOLLOW Teslimat kapsamı SE140/SE145 El cihazı SE140 veya SE145 Baz ünite Güç adaptörü Telefon kablosu* Pil kapağı 2xAAA Şarj

Detaylı

Kuruluma başlamadan önce gerekli tüm bileşenlerin mevcut olup olmadığını kontrol edin. Pakette şunlar bulunmalıdır:

Kuruluma başlamadan önce gerekli tüm bileşenlerin mevcut olup olmadığını kontrol edin. Pakette şunlar bulunmalıdır: E L K I TA B I N I - 7 0 7 5 1 3 1 P A K E T I N I Ç I N D E K I L E R 4 T E K N I K Ö Z E L L I K L E R 4 K U L L A N I M 4 D O N A N I M K U R U L U M U 5 Y Ö N L E N D I R I C I YA P I L A N D I R M

Detaylı

7/24 destek hattı AirTouch Üç yıl garanti

7/24 destek hattı AirTouch Üç yıl garanti www.airties.com AirTouch Üç yıl garanti 7/24 destek hattı 0 212 444 0 239 YM.AP.4420.UM.TR.D00REV22022010 Kablosuz yaşam Hızlı kurulum kılavuzu 300 Mbps Kablosuz Yaşam Noktası Air 4420 Adım 1 Kablolama

Detaylı

Aile içi şiddeti ihbar edin ve mahkemede yardımcı olun

Aile içi şiddeti ihbar edin ve mahkemede yardımcı olun DOMESTIC VIOLENCE HELP AT COURT Turkish AİLE İÇİ ŞİDDET Artık şiddetin sona ermesini istiyorsunuz Aile içi şiddeti ihbar edin ve mahkemede yardımcı olun Kadınlar İçin Aile İçi Şiddet Mahkemesi Savunma

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Sadece Turkcell TV+ Kampanyası TAAHHÜTNAMESİ

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Sadece Turkcell TV+ Kampanyası TAAHHÜTNAMESİ Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Sadece sı TAAHHÜTNAMESİ İşbu taahhütname Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. (bundan sonra TURKCELL SUPERONLINE olarak anılacaktır) Abonelik

Detaylı

FİBER OPTİK KABLO (F/O), BAKIR KABLO VE RADYO LİNK (R/L) ÜZERİNDEN VERİLEN HİZMETLERE AİT LOKAL ERİŞİM, TEÇHİZAT ve DEVRE HAZIRLAMA ÜCRETLERİ

FİBER OPTİK KABLO (F/O), BAKIR KABLO VE RADYO LİNK (R/L) ÜZERİNDEN VERİLEN HİZMETLERE AİT LOKAL ERİŞİM, TEÇHİZAT ve DEVRE HAZIRLAMA ÜCRETLERİ FİBER OPTİK KABLO (F/O), BAKIR KABLO VE RADYO LİNK (R/L) ÜZERİNDEN VERİLEN HİZMETLERE AİT LOKAL ERİŞİM, TEÇHİZAT ve DEVRE HAZIRLAMA ÜCRETLERİ KDV ve ÖİV HARİÇ ÜCRETLER Hizmetin verilmesine yönelik olarak

Detaylı

Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Quick Start Guide

Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Quick Start Guide Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Quick Start Guide Gelecek şimdiden evinize geliyor! Home Connect kullanıyor olmanız ne güzel * Geleceğin tam otomatik kahve pişirme makinelerinden birine sahip olduğunuz

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri

Yazılım Güncelleştirmeleri Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

Sıkça Sorulan Sorular

Sıkça Sorulan Sorular Sıkça Sorulan Sorular - Zaten Alarm Sistemim var, Alarm Haber Alma Merkezi(AHM) Hizmeti ne gibi artılar sağlayabilir? Haber alma hizmeti olmayan bir alarm sistemi potansiyel koruma sağlayan bir sistem

Detaylı

Hoş geldiniz. Çabuk başlama kılavuzu IMAGE TO FOLLOW. Bağlantı. Kurulum. Kullanım

Hoş geldiniz. Çabuk başlama kılavuzu IMAGE TO FOLLOW. Bağlantı. Kurulum. Kullanım Kablosuz Dijital Telefon SE 240 Telesekreterli Kablosuz Dijital Telefon SE 245 Hoş geldiniz Çabuk başlama kılavuzu 1 2 3 Bağlantı Kurulum Kullanım IMAGE TO FOLLOW Teslimat kapsamı SE240/SE245 El cihazı

Detaylı

Transport for London. Oyster ile dolaşmak

Transport for London. Oyster ile dolaşmak Oyster ile dolaşmak Oyster a Hoşgeldiniz Oyster, Londra'da otobüs, metro (Tube), tramvay, DLR (Docklands Demiryolu), London Overground (Londra Yer Üstü Ulaşım Hizmetleri) ve çoğu National Rail (Ulusal

Detaylı

Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu

Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu Windows 7 Kurulumu Dell bilgisayarınız Microsoft Windows 7 işletim sistemiyle yapılandırılmış olarak gelir. Windows Vista işletim sistemini ilk kez kurmak için,

Detaylı

7/24 destek hattı 444 0 239. AirTouch. Üç yıl garanti. Üç yıl garanti. www.airties.com YM.AP.4410.UM.TR.D01REV22092011

7/24 destek hattı 444 0 239. AirTouch. Üç yıl garanti. Üç yıl garanti. www.airties.com YM.AP.4410.UM.TR.D01REV22092011 www.airties.com AirTouch 7/24 destek hattı 444 0 239 Üç yıl garanti 7/24 destek hattı 444 0 239 Tüm teknik destek telefon numaralarının listesi için www.airties.com adresini ziyaret edin. Üç yıl garanti

Detaylı

Modem ve Yerel Ağlar. Belge Parça Numarası: 383057-142. Ekim 2005

Modem ve Yerel Ağlar. Belge Parça Numarası: 383057-142. Ekim 2005 ve Yerel Ağlar Belge Parça Numarası: 383057-142 Ekim 2005 İçindekiler 1 Modem Modem kablosu kullanma.......................... 2 Ülkeye/bölgeye özgü modem kablosu adaptörü kullanma................................

Detaylı

Ev aletinizi geleceğe bağlayın.

Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Hızlı Başlangıç Kılavuzu tr_pcg_koch_induction_lightslider_se_9001296417.indd 1 06.04.17 17:01 Gelecek şimdiden evinize geliyor! Home Connect kullanmanız ne güzel * Geleceğin

Detaylı

300 BANT KABLOSUZ ERİŞİM NOKTASI YÖNLENDİRİCİ

300 BANT KABLOSUZ ERİŞİM NOKTASI YÖNLENDİRİCİ 300 BANT KABLOSUZ ERİŞİM NOKTASI YÖNLENDİRİCİ Hızlı Kurulum Kılavuzu DN-7059-2 İçindekiler Paket İçeriği... Sayfa 1 Ağ Bağlantılarını Oluşturma... Sayfa 2 Ağ Kurulumu... Sayfa 3 Paket İçeriği Bu yönlendiriciyi

Detaylı

Servis Tanımı 4/12/2011

Servis Tanımı 4/12/2011 Servis Tanımı 1 Cebim HerYerde servisi ile GSM aboneleri kendi telefon ve sim kartlarından bağımsız şekilde gsm operatörü tarafından sunulan bu hizmetle yakınlarına her zaman ulaşabilecektir. Servis Tanımı

Detaylı

Telekomünikasyon Sektöründe Hizmet Kalitesi Yönetmeliği

Telekomünikasyon Sektöründe Hizmet Kalitesi Yönetmeliği Telekomünikasyon Kurumundan: Telekomünikasyon Sektöründe Hizmet Kalitesi Yönetmeliği BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1 Bu Yönetmeliğin amacı; telekomünikasyon hizmetleri yürüten ve/veya telekomünikasyon

Detaylı

www.airties.com 7/24 destek hattı 0 212 444 0 239 Kolay kurulum CD si Üç yıl garanti Üç yıl garanti YM.WR.5452.UM.TR.

www.airties.com 7/24 destek hattı 0 212 444 0 239 Kolay kurulum CD si Üç yıl garanti Üç yıl garanti YM.WR.5452.UM.TR. www.airties.com Kolay kurulum CD si Üç yıl garanti 7/24 destek hattı 0 212 444 0 239 7/24 destek hattı 0 212 444 0 239 Üç yıl garanti YM.WR.5452.UM.TR.D00REV01102010 Kablosuz yaşam Hızlı kurulum kılavuzu

Detaylı

WR-1/WR-R10 Kablosuz Uzaktan Kumandalar için Donanım Yazılımını Güncelleme

WR-1/WR-R10 Kablosuz Uzaktan Kumandalar için Donanım Yazılımını Güncelleme WR-1/WR-R10 Kablosuz Uzaktan Kumandalar için Donanım Yazılımını Güncelleme Bir Nikon ürünü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Bu kılavuz WR-1 ve WR-R10 kablosuz uzaktan kumandalar için donanım yazılımının

Detaylı

A B C D E F. F: LAN bağlantı noktası 4 için LED göstergesi G: Şebeke güç temini için. Bağlantı

A B C D E F. F: LAN bağlantı noktası 4 için LED göstergesi G: Şebeke güç temini için. Bağlantı Ürün bilgileri A B C D E F G H I J K L M A: Güç LED göstergesi B: WAN bağlantı noktası için LED göstergesi C: LAN bağlantı noktası için LED göstergesi D: LAN bağlantı noktası için LED göstergesi E: LAN

Detaylı

F3938 OTOBÜS MODEMİ KULLANIM KILAVUZU

F3938 OTOBÜS MODEMİ KULLANIM KILAVUZU F3938 OTOBÜS MODEMİ KULLANIM KILAVUZU Z Telemetri Telekomünikasyon Yazılım San. Tic. LTD. Şti. info@ztelemetry.com Tel: +90 312 417 1243 www.ztelemetry.com 01 GENEL ÖZELLIKLER F3938 özellikle otobüs gibi

Detaylı

ITI; X 25, SDLC Servisleri. 2400-19200 bit/sn arası (19200 bit/sn dahil) 64.767. 19200-64 kbit/sn arası (64 kbit/sn dahil ) 107.

ITI; X 25, SDLC Servisleri. 2400-19200 bit/sn arası (19200 bit/sn dahil) 64.767. 19200-64 kbit/sn arası (64 kbit/sn dahil ) 107. BAĞLANTI ÜCRETLERĐ Doğrudan Erişim (Doğrudan Bağlantı): KDV Dahil Tablodaki fiyatlara %18 Katma Değer Vergisi (KDV) dahildir. ITI; X 25, SDLC Servisleri 2400-19200 bit/sn arası (19200 bit/sn dahil) 64.767

Detaylı

Detaylı bilgi için www.ekont.com veya http://www.ekont.com/index.php?id=119 adreslerine göz atabilirsiniz. -1-

Detaylı bilgi için www.ekont.com veya http://www.ekont.com/index.php?id=119 adreslerine göz atabilirsiniz. -1- -1- -2- Temel Fonksiyonlar-Özellikler 1. Ücretsiz çağrı atarak kapı ve bariyer kumanda edebilme (1 adet kuru kontak çıkış) 2. Tüm programlama işlemlerinin SMS ile yapılabilmesi ve SMS ile geri bildirim

Detaylı

İçindekiler. Ağda USB Aygıtı Paylaşma...3. USB Yazıcı Paylaşma...5. Time Machine ile Mac'inizi Yedekleme...6. NETGEAR genie Uygulaması...

İçindekiler. Ağda USB Aygıtı Paylaşma...3. USB Yazıcı Paylaşma...5. Time Machine ile Mac'inizi Yedekleme...6. NETGEAR genie Uygulaması... Premium Özellikler İçindekiler Ağda USB Aygıtı Paylaşma...3 USB Yazıcı Paylaşma...5 Time Machine ile Mac'inizi Yedekleme...6 NETGEAR genie Uygulaması...8 2 Ağda USB Aygıtı Paylaşma ReadySHARE, router'daki

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

HIZLI KULLANMA KLAVUZU

HIZLI KULLANMA KLAVUZU HIZLI KULLANMA KLAVUZU 7, 10 MODELLER : HOMEPRO vivimat PRO3 HOMEPRO vivimat COMFORT HOMEPRO vivimat PRIME HOMEPRO vivimat LITE SİSTEME GİRİŞ / LOGIN Ev içerisinden kullanmak için (LAN) iç IP kutusuna

Detaylı

Yardım Kuruluşum ve Avustralya Yardım Kuruluşları ve Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluşlar Komisyonu (ACNC)

Yardım Kuruluşum ve Avustralya Yardım Kuruluşları ve Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluşlar Komisyonu (ACNC) Çalışma Kitabı Yardım Kuruluşum ve Avustralya Yardım Kuruluşları ve Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluşlar Komisyonu (ACNC) 2015 ACNC 2015 sayfa 1 İçindekiler Kaynak... 2 Bölüm 1: ACNC nedir ve ne yapar?... 3 Bölüm

Detaylı

Türkiye de Uluslararası Koruma Arayan Kişiler için EĞİTİM HAKKI SORULAR & YANITLAR

Türkiye de Uluslararası Koruma Arayan Kişiler için EĞİTİM HAKKI SORULAR & YANITLAR Türkiye de Uluslararası Koruma Arayan Kişiler için EĞİTİM HAKKI SORULAR & YANITLAR Ağustos 2017 Türkiye ye sığındım. Kendim ya da çocuklarım için Türkiye deki eğitim imkânlarından yararlanabilir miyim?

Detaylı

Bayındır Hastanesİ Söğütözü Genel Yoğun Bakım Zİyaretçİ Kılavuzu

Bayındır Hastanesİ Söğütözü Genel Yoğun Bakım Zİyaretçİ Kılavuzu Bayındır Hastanesİ Söğütözü Genel Yoğun Bakım Zİyaretçİ Kılavuzu Bu broşür, Bayındır Hastanesi Söğütözü (BHS) Genel Yoğun Bakım (Reanimasyon) süreci hakkında sizi aydınlatmak amacıyla hazırlanmıştır.

Detaylı

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir.

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Google Scripts Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Yeni eklenen paremetrelere Neticaret Sistemi Yönetimi Paneli > Tanımlar bölümü altında

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Instruction Manual

Kullanım Kılavuzu Instruction Manual Kullanım Kılavuzu Instruction Manual KART YUVASI Değerli Müºterimiz, Bluelight ı tercih ettiğiniz için teºekkür ederiz. Ürünlerimiz tamamen siz değerli müºterilerimizin hayatını kolaylaºtırmak için özel

Detaylı

Kamuoyu Duyurusu. 16 Aralık 2009

Kamuoyu Duyurusu. 16 Aralık 2009 Kamuoyu Duyurusu 16 Aralık 2009 İnternet Bankacılığına Girişlerde Tek Kullanımlık Şifre Uygulaması Bankacılık hizmetlerine kullanıcının istediği zaman ve yerden erişim imkanı sağlayan internet bankacılığı

Detaylı

Her yerden akıllı bağlantı. Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir

Her yerden akıllı bağlantı. Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir Her yerden akıllı bağlantı Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir IsatHub: her yerden akıllı bağlantı Nereye giderseniz gidin en değer verdiğiniz araçlarınızdan biri olan akıllı cihazınızla

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Ürünle ilgili not Bu

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARAR. : Türk Telekom Referans Tekliflerinde (RKDT ve RAFMET) Revizyon.

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARAR. : Türk Telekom Referans Tekliflerinde (RKDT ve RAFMET) Revizyon. BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI Karar Tarihi : 12.02.2013 Karar No : 2013/DK-ETD/99 Gündem Konusu : Türk Telekom Referans Tekliflerinde (RKDT ve RAFMET) Revizyon. KARAR :Erişim ve Tarifeler

Detaylı

TEKSAN M-BUS CONVERTER

TEKSAN M-BUS CONVERTER TEKSAN M-BUS CONVERTER KULLANMA KILAVUZU Değerli Müşterimiz, Öncelikle ürünümüzü satın aldığınız için teşekkür ederiz. Bu kullanma kılavuzundaki tüm talimat ve uyarıları dikkatlice okuyunuz. Bu kılavuz

Detaylı

FİBERİN KRALI KAMPANYASI 24 AYLIK YENİ ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ

FİBERİN KRALI KAMPANYASI 24 AYLIK YENİ ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ FİBERİN KRALI KAMPANYASI 24 AYLIK YENİ ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ İnternet FİBERİN KRALI KAMPANYASINA DÂHİL TERCİH EDİLEN HİZMET TARİFESİ PAKETLER HIZ AKN KAMPANYA İNDİRİM FİYATI BEDELİ TTNET FİBERNET Limitsiz

Detaylı

Abonelik Merkezi nden yazılım indirme kılavuzu

Abonelik Merkezi nden yazılım indirme kılavuzu Abonelik Merkezi nden yazılım indirme kılavuzu Not: Autodesk önümüzdeki birkaç yıl içerinde DVD/CD gönderme uygulamasının sona ereceğini bildirdi. Bu nedenle indirme işleminin nasıl yapıacağını şimdiden

Detaylı

LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR

LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR LİMİTSİZ FİBER KAMPANYASI (V) Siz de ev internetinizi Vodafone dan alın, evinize göre internetinizi size önerelim. Anahtar teslim Kurulum hizmeti ile gelip

Detaylı

SAP DocuSign İmza Sahibi Kılavuzu

SAP DocuSign İmza Sahibi Kılavuzu SAP DocuSign İmza Sahibi Kılavuzu İçindekiler 1. SAP DocuSign İmza Sahibi Kılavuzu... 2 2. E-posta Bildirimi Alma... 2 3. Belgeyi İmzalama... 3 4. Diğer Seçenekler... 4 4.1 Sonra bitir... 4 4.2 Yazdır,

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

Uluslararası Arama Hakkında

Uluslararası Arama Hakkında 17.10.2016 1 Uluslararası Arama Hakkında Uluslararası Arama Çözümlerini Tanımlama Doğrudan Erişim (DA)/ Dünya Çapında Bağlantı (WWC) İki Adımda Arama Süreci: Arayan, menşe ülkenin veya bölgenin AT&T Doğrudan

Detaylı

Mali zorluk ile baş etmek için. bir rehber

Mali zorluk ile baş etmek için. bir rehber Mali zorluk ile baş etmek için bir rehber Biz kimiz? Financial Ombudsman Service (FOS) Avustralya, şikayetlerini üye olan, mali hizmet sağlayıcı kuruluşları ile çözümleyemeyen müşteriler için adil, bağımsız

Detaylı

VODAFONE FİBERMAX YENİ ANAHTAR TESLİM TARİFELER

VODAFONE FİBERMAX YENİ ANAHTAR TESLİM TARİFELER VODAFONE FİBERMAX YENİ ANAHTAR TESLİM TARİFELER SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Vodafone Fibermax Yeni Anahtar Teslim Tarifeleri açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının

Detaylı

İnternet ve İnternet Tarayıcıları BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ DERS NOTU - 2

İnternet ve İnternet Tarayıcıları BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ DERS NOTU - 2 İnternet ve İnternet Tarayıcıları BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ DERS NOTU - 2 Ağlar ve Internet Ağ, iletişim aygıtları ve iletim ortamı yoluyla, genellikle kablosuz olarak bağlanan bilgisayar ve aygıtların

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, İş Ortağım Benim İşim Süper Tarifesi İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya 1 ) İş Ortağım Benim İşim Mega Tarifesi İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya 2 ) (birlikte

Detaylı

N150 WiFi Yönlendirici (N150R)

N150 WiFi Yönlendirici (N150R) Easy, Reliable & Secure Kurulum Kılavuzu N150 WiFi Yönlendirici (N150R) Ticari markalar Marka ve ürün adları, ilgili sahiplerinin ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır. Bilgiler, herhangi

Detaylı

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜDAD (Mümessil Dayanışma Derneği) resmi sitesi www.mudad.org, 20 Temmuz 2015 tarihinde yeni yüzüyle yayına başlamıştır. Yeni tasarımı ile birçok yeni özelliği de beraberinde getiren

Detaylı

Sağlık kayıtlarınızda değişiklikler Özet Bakım Kayıtları

Sağlık kayıtlarınızda değişiklikler Özet Bakım Kayıtları Lütfen bu broşürü okumak için zaman ayırınız Sağlık kayıtlarınızda değişiklikler Özet Bakım Kayıtları Biz, (İngiltere deki NHS) sağlık kayıtlarınızı sakladığımız ve Değişiklikler nedir? Hasta bakımının

Detaylı

SATO ya hoş geldiniz. Sıkça sorulan sorular

SATO ya hoş geldiniz. Sıkça sorulan sorular SATO ya hoş geldiniz Sıkça sorulan sorular SATO Müşteri hizmetlerinden tel. 020 334 443 asiakaspalvelu@sato.fi sato.fi facebook.com/sato Anahtarları ne zaman alabilirim? Yeni evinizin anahtarlarını kira

Detaylı

Asiston Hizmetleri Bilgilendirme Kitapçığı

Asiston Hizmetleri Bilgilendirme Kitapçığı Asiston Hizmetleri Bilgilendirme Kitapçığı asiston.com.tr 7/24 Bilgisayarcınıza nasıl ulaşırsınız? Telefon ile ara Bizi telefonla arayabilir, 0850 532 0 100 7/24 Bilgisayarcım hattında 1 i Tuşlayarak destek

Detaylı

TeraStation 3000/4000/5000/7000 ile Replikasyon. Buffalo Technology

TeraStation 3000/4000/5000/7000 ile Replikasyon. Buffalo Technology TeraStation 3000/4000/5000/7000 ile Replikasyon Buffalo Technology Giriş Replikasyon, bir klasörü iki ayrı TeraStation da neredeyse gerçek zamanlı senkronize etmeye denir. Çift yönlü çalışmaz; yalnızca

Detaylı

2006 yılında Türksat A.Ş. nin çağrı merkezini kurup, 5 yıl süreyle işlettik.

2006 yılında Türksat A.Ş. nin çağrı merkezini kurup, 5 yıl süreyle işlettik. Biz Kimiz Faaliyetlerimize 2002 yılında çok şubeli şirketlerin merkez ve şubeleri arasındaki telefon görüşmelerinin ücretsiz yapmasını sağlayan altyapı projeleri gerçekleştirerek başladık. Süreç içerisinde

Detaylı

BİLGİ NOTU. SpeedTouch 530v6 ADSL Router

BİLGİ NOTU. SpeedTouch 530v6 ADSL Router BİLGİ NOTU SpeedTouch 530v6 ADSL Router SpeedTouch 530v6 USB Kurulumu (MS Windows 2000/XP/ME) 1. 2. SpeedTouch Kurulum CD sini taktıktan sonra lütfen bekleyiniz. SpeedTouch Kurulum Sihirbazı ekranı geldiği

Detaylı

Google'da arayan potansiyel müşteriler sizi bulsun. edildiğinde veya telefonla arandığınızda ödeme yapın. MURATOLMEZ.COM

Google'da arayan potansiyel müşteriler sizi bulsun. edildiğinde veya telefonla arandığınızda ödeme yapın. MURATOLMEZ.COM Google Arama Ağı Reklamı. Tam olarak sunduğunuz ürün veya hizmetleri Google'da arayan potansiyel müşteriler sizi bulsun. Siz de yalnızca reklamınıztıklanıp web siteniz ziyaret edildiğinde veya telefonla

Detaylı

Turkish. Tüketici haklarınız ve koruma önlemleri. Avustralya daki telefonlar, cep telefonları, acil çağrı servis numaraları ile ilgili bilgiler

Turkish. Tüketici haklarınız ve koruma önlemleri. Avustralya daki telefonlar, cep telefonları, acil çağrı servis numaraları ile ilgili bilgiler Turkish Tüketici haklarınız ve koruma önlemleri Avustralya daki telefonlar, cep telefonları, acil çağrı servis numaraları ile ilgili bilgiler İçindekiler Avustralya İletişim ve Medya Kurumu...3 Tüketici

Detaylı

Her yerden akıllı bağlantı. Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir

Her yerden akıllı bağlantı. Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir Her yerden akıllı bağlantı Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir IsatHub: her yerden akıllı bağlantı Nereye giderseniz gidin en değer verdiğiniz araçlarınızdan biri olan akıllı cihazınızla

Detaylı

Microsoft Office Kurulumu 2012-09-12 Sürüm 2.1

Microsoft Office Kurulumu 2012-09-12 Sürüm 2.1 Microsoft Office Kurulumu 2012-09-12 Sürüm 2.1 İÇİNDEKİLER Microsoft Office Kurulumu... 2 Kurulum Öncesİ Bİlgİsİ... 2 Microsoft Office Kurulumu... 3 Başlarken... 7 Daha Fazla Yardım mı Gerekiyor?... 7

Detaylı

Gigaset ten küçük ofislere büyük teknoloji: DX800A - Genç Gelişim Kişisel Gelişim

Gigaset ten küçük ofislere büyük teknoloji: DX800A - Genç Gelişim Kişisel Gelişim Sabit telefonda sektörün güçlü oyuncusu Gigaset, VoIP, ISDN ve sabit hatlı aramalar için hibrid masaüstü telefon DX800A yı kullanıcılara sunuyor. Birçok özelliği bir araya getiren DX800A, küçük ofislerin

Detaylı

Televizyon Kullanma Kılavuzu F 49-209 LED TV

Televizyon Kullanma Kılavuzu F 49-209 LED TV Televizyon Kullanma Kılavuzu F 49-209 LED TV Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilen üründen en iyi verimi almanızı

Detaylı

Safety and Certifications

Safety and Certifications 600QSG.qxd 05.04.2004 0: Uhr Seite (,) xxxx Başlamadan önce: Aşağıdaki parçaların da DSL kitinizle birlikte aşağıdaki verildiğinden emin olun: SpeedStream SpeedStream Safety and Certifications Safety and

Detaylı

AÇIK ARABİRİMLER. FV sistemine ait verilerin bir açık veri protokolü üzerinden özel olarak işlenmesi.

AÇIK ARABİRİMLER. FV sistemine ait verilerin bir açık veri protokolü üzerinden özel olarak işlenmesi. AÇIK ARABİRİMLER Fronius Interface bileşenleri, (açık veri protokollü) seri bir arabirime sahiptir. Bu sayede FV sistem sahipleri sistem verilerini, örneğin bir web anasayfası içine almak için özel olarak

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm 0 TUR ların açıklamaları Bu kullanıcı kılavuzunda aşağıdaki simgeyi kullanıyoruz: lar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin diğer

Detaylı

N300 WiFi Yönlendirici (N300R)

N300 WiFi Yönlendirici (N300R) Easy, Reliable & Secure Kurulum Kılavuzu N300 WiFi Yönlendirici (N300R) Ticari markalar Marka ve ürün adları, ilgili sahiplerinin ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır. Bilgiler, herhangi

Detaylı

Sunulan hizmet için uygulanacak tarifeler konusunda açık, detaylı ve güncel bilgilere erişebilme hakkı,

Sunulan hizmet için uygulanacak tarifeler konusunda açık, detaylı ve güncel bilgilere erişebilme hakkı, SABİT TELEFON HİZMETLERİ: Abonelik: Abonelik sözleşmesi yapabilme hakkınız bulunmaktadır. Abonelik sözleşmesi yaparken aşağıdaki hususlara dikkat etmeniz yararınıza olacaktır: Sözleşme hükümlerini okumalı,

Detaylı