Ç a rşı Mah. Zafer Okulu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ç a rşı Mah. Zafer Okulu"

Transkript

1 . FAALIYET RAPORU w w w. b u l d a n v a k f i. o r g Ç a rşı Mah. Zafer Okulu S o k. N o : 2 1 B u l d a n D e n i z l i i n f b u l d a n v a k f i. o r g

2 B A Ş K A N I N M E S A J I Sevgili Vakıf Dostlarımız, yılı sizlerin desteği ile Buldan Vakfı için oldukça verimli bir yıl oldu. Ancak Vakıf olarak daha yapacağımız çok iş, gidilecek uzun bir yol var. Dünya Ekonomik Forumu için Cinsiyet Eşitliği Raporu nu yayımladı. Raporda bulunan 149 ülkenin içinde ülkemiz 139 sırada yer alıyor. Raporda kadınların ekonomiye katılımı, onlara sağlanan eğitim olanakları,kadının siyasi güçlendirilmesi gibi kriterlere bakılıyor. Ne yazık ki ekonomik ve toplumsal gelişmenin olmazsa olmazlarından biri olarak görülen cinsiyet eşitliğinin sağlanması için uzmanlarca dünyanın daha bir asırdan fazla süreye ihtiyaç duyduğu ileri sürülüyor. Dünya Kalkınma Raporu na (2012) göre, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği, bir ülkenin kalkınmasında önemli bir etkiye sahip ve üç kriterin yerine getirilmesi halinde kalkınmaya katkısı oluyor. Birincisi, kadınların eğitime ve ekonomik fırsatlara erkeklerle aynı düzeyde erişebilmesi, ikincisi, kadınların toplumdaki konumlarının iyileştirilmesi, üçüncüsü, kadınların erkekler kadar sosyal ve siyasi açıdan aktif hâle gelmesi. Bu kriterlerin yerine getirilmesinin ve kadınların toplumda hakettiği yere sahip olmasının ancak bilinçli ve nitelikli bir eğitim süreciyle gerçekleşeceği uzmanlarca kabul edilmiş bir gerçek. Buldan Vakfı'da eğitim ve bilinçlendirme yoluyla kadınların güçlendirilmesi için çalışan bir vakıf. Bu alanda bir değişim ve dönüşüm sağlanabilmesi için sadece devletin çalışması yeterli değil, Sivil Toplum Kuruluşlarının, diğer kuruluşlar ile birlikte bu konuda yapılan çalışmalara destek vermesi gerekiyor. Çalışmalarımıza katkı sunan tüm paydaşlarımıza, bağışçılarımıza ve gönüllülerimize sonsuz teşekkürlerimizle Vakfımızın yılında gerçekleştirdiği faaliyetleri bilgi ve değerlendirmelerinize sunuyoruz. Meryem Salman Buldan Eğitim ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı

3 KURULLARIMIZ Yönetim Kurulu Başkan, Meryem Salman Başkan Yardımcısı, Çiğdem N. Kordon Sayman, Salih Atlamaz Üye, Öznur Tuncay Üye, Nilüfer Türkarslan Danışma Kurulu Ahmet Turan Bilgin Ayhan Emirdağ Beraat Emirdağ Gonca Tekeli Mustafa Zorlu Tolga Kayasu

4 FAALiYETLERİMİZ

5 12-22 Ocak Yeni yıla varlığımızın nedeni Sevgili öğrencilerimizle buluşarak başlamak istedik. Ocak Yılın ilk aylarında öğrencilerimizle, okullarının tatil tarihleri farklı olduğu için organize ettiğimiz 2 ayrı Kahvaltı Etkinliği nde buluştuk. Vakfımızın 2017 yılında gerçekleştirdiği faaliyetleri anlattık. Gelecekle ilgili hayallerini dinledik. Vakıf olarak bizim yapabileceklerimizi, onların vakıf için neler yapabileceklerini anlattık.

6 15 Ocak Buldan Vakfı nın üyesi bulunduğu Denge Denetleme Ağı tarafından gerçekleştirilen, Buldan Vakfı'nın Denizli Koordinatörlüğünü yaptığı 2030 Türkiye hayallerini anlatan 1 Türkiye Hayali projesinin çıktılarını içeren rapor sonuçlarını, Ocak dönem Milletvekili Melike Basmacı, Baro Başkanı Müjdat İlhan, Sanayi Odası Genel Sekreteri Zeren Gerelioğlu, Haber Türk gazetesinin Denizli Temsilcisi ve Otizm Derneği Başkanı Dudu Karaman, Soroptimist Klubü Başkan Jülide Keleş Yarışan, Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Başkanı Aysun Nalbant,PÜ Buldan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. İsmail Çeviş, Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Melek Sözkesen ile paylaştık. Değerli görüşlerini içeren raporları, Denge ve Denetleme Ağı na ilettik.

7 1 Şubat Öğrenci buluşmalarımızın sonuncusunu Gönüllülerimizin katılımı ile gerçekleştirdik. Şubat Gönüllülerimiz, öğrencilerimiz ile yüz yüze sohbet ederek İyilik Peşinde Koşmak kavramının ne anlama geldiğini anlatma şansına sahip oldular. Bizde aynı zamanda Ocak ayında gerçekleştirdiğimiz buluşmalara katılamayan öğrencilerimizle projeleri değerlendirme fırsatını yakaladık. 17 Şubat Runatolia maratonu öncesi İstanbul da Adım Adım Platformu tarafından organize edilen makarna partisinde Buldan Vakfı'nı öğrencilerimiz ve gönüllülerimiz temsil etti. Projemizi tanıtılar.

8 2 Mart Denizli Kent Konseyi tarafından düzenlenen Sivil Mart Toplum Kuruluşları buluşmasına katıldık. Toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman Zolan a ve Kent Konseyi Başkanı Sayın Ali Değirmenci ye Yardımseverlik Koşusunu ve Kızımız Okuyacak projesini anlattık, Denizli de de Yardımseverlik Koşusu düzenlenmesi konusunda talebimizi ilettik. 3 Mart Runatolia maratonuna katılmak için Antalya dayız. Yarıştan bir gün önce Buldan Vakfı standını açtık. Projemizle ilgili tanıtım gerçekleştirdik.

9 4 Mart Runatolia da yine ülkemizin farklı şehirlerinden gelen kalbi iyilik için çarpan gönüllülerimizle birlikte Kızımız Okuyacak projesi için koştuk. Mart 5 Mart Denizli AB Bilgi merkezi tarafından Pamukkale Üniversitesi nde düzenlenen Kent te Kadın paneline Kentin Kadınları olarak katılım sağlayıp, 8 Mart öncesi sorunlarımızı konuştuk, çözüm önerilerimizi sunduk.

10 4 Nisan Soroptimist Klüp tarafından Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı nda gerçekleştirilen Pembe Düşün & Birlikte Fark Yaratalım etkinliğinde Meme Kanseri konusunda değerli hocalarımızı dinledik. Nisan 5 Nisan Habitat Derneği nin TOBB, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Coca Cola Firması iş birliği ile gerçekleştirdiği Kız Kardeşim projesinin amacı kadınların ekonomik hayata katılım konusunda gerekli bilgi ve becerilerle donatılarak toplumsal ve ekonomik konumlarının güçlendirilmesi idi. Habitat Eğitmeni Sayın Cansu Deda tarafından verilen seminer, bu ay Vakıf Günümüze misafir oldu. Konu: Finansal Okuryazarlık

11 12 Nisan 21.Avrasya Ekonomi Zirvesi nde Marmara Grubu Vakfı Nisan tarafından düzenlenen, Dijital Dönüşümün Eşitlik Kültürüne Etkileri- Ezber Bozan Kadınlar Paneli ne katıldık. 13 Nisan Uluslararası Sanat Eğitimcileri Derneği nin Sivil Düşün ile birlikte Pamukkale de gerçekleştirdiği Gençlerin Ayrımcılığa Karşı Politika Geliştirme Sürecine Aktif Katılımı konulu çalıştaya vakfımızı temsilen öğrencilerimizden Ecem Ergene katıldı.

12 1 Mayıs Vakfımızın Geleneksel Vakıf Günü nün bu ay konusu internet reklamcılığı ve mobil fotoğrafçılık idi. Habitat Derneği nin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Coca Cola Firması iş birliği ile gerçekleştirdiği Kızkardeşim projesinde amaç kadınların ekonomik hayata katılım konusunda gerekli bilgi ve becerilerle donatılarak toplumsal ve ekonomik konumlarının güçlendirilmesi amaçlanıyor. Seminer Habitat Eğitmeni Sayın Cansu Deda tarafından verildi. Mayıs 1o Mayıs Kale Talks buluşmaları nda dünyanın en iyi 50 öğretmeninden biri seçilen Dilek Livaneli nden köy okullarında nasıl bir dünya eğitim modeli oluşturduğunu dinledik. Bir kadın isterse yapamayacağı bir şey yok.

13 11 Mayıs İstanbul da, STGM, Sivil Toplum Geliştirme Merkezi ve Microsoft Türkiye uzmanları Mayıs tarafından Sivil Toplum Örgütleri için düzenlenen Cloud Day: Dijital dönüşüm Buluşması na katıldık. Dünya dijitalleşirken, Sivil Toplum Örgütlerinin bu değişime ayak uydurması gerekiyor Mayıs Avrupa Birliği tarafından finanse edilen, Sivil Toplum Örgütlerinin Kapasite Güçlendirme Programı kapsamında, Sivil Toplum Geliştirme Merkezi (STGM) işbirliği ile Ankara da düzenlenen, Sivil Toplum Örgütleri İçin Dijital Okuryazarlık ve Dijital Dönüşüm eğitimine katıldık.

14 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nü Alacaoğlu Köyü İlkokul Öğrencilerimizin hazırladığı, Doğanın Kucağında Bilimin Işığında Çevre Eğitimi projesi sergisine katılarak kutladık. Haziran Sağlıklı Çevre Mutlu Gelecek İçin El Ele mesajı ile büyüklere örnek olan çocuklarımızı tebrik ettik.

15 22 Temmuz 22 Temmuz da Dünya nın kıtalararası tek yüzme yarışı olan Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'nda, Adım Adım Platformu öncülüğünde yer aldık. Projemiz için kulaç atan gönüllü yüzücülerimizin katkısı ile Kızımız Okuyacak projesine destek sağladık. Temmuz

16 5 Ağustos İstanbul da Vakfımız tarafından organize edilen Gönüllüler Buluşması'nda Temmuz ayında gerçekleşen yüzme yarışında projemiz için kulaç atan yüzücülerimiz ve Kasım ayında gerçekleşecek olan İstanbul maratonunda koşacak gönüllülerimizle bir araya geldik, onlara katkıları için teşekkür ettik. Hem eğlendik hem de fikir alışverişinde bulunduk. Ağustos 5 Ağustos 22 Temmuz da Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'nda projemiz için kulaç atan yüzücümüz Sevgili İpek Yalki nin Heybeliada da katıldığı Aquamaster yarışını ve kürsüye projemizin simgesi tişörtümüzle çıkışını gururla izledik. 9 Ağustos Adım Adım İzmir Ekibi ne, İstanbul maratonu için hazırladığımız projemizi anlatmak için ekibin İzmir Kültürpark da her Çarşamba yaptığı antrenmana 2 öğrencimiz ile birlikte katıldık ve sonrasında projemizi anlattık, ekip üyelerinden maratonda destek istedik.

17 5-6 Eylül Ulusal Kırsal Ağ projesi kapsamında Isparta, Güneykent de düzenlenen toplantıya katıldık. Kadınların ekonomiye ve kırsal kalkınmaya katkılarını yerinde gördük, bölgedeki kadın kooperatiflerinin başarılı çalışmalarını inceledik, atölyelere katıldık. Eylül Eylül STGM, Sivil Toplum Geliştirme Merkezi tarafından İzmir de düzenlenen, ülkemizdeki Sivil Toplum Örgütlerinin Kapasite Güçlendirme Programı kapsamında, Sivil Toplum Örgütü Yönetimi eğitimine katıldık. Gönüllü Yönetimi ve benzeri konularda bilgi edindik.

18 24 Eylül Kasım ayında gerçekleştirilecek maratondan önce Adım Adım Platformu tarafından İstanbul da organize edilen, platform üyesi sivil toplum kuruluşlarının bir araya geldiği, bilgi alışverişinde bulunduğu toplantıya katıldık. Eylül 29 Eylül Bilgi Üniversitesi Sosyal Kuluçka Merkezi tarafından sivil toplum kuruluşları için düzenlenen Dijital Medya Kullanımı atölyesine katıldık, eğitim her zaman şart. 30 Eylül Samsung Boğaziçi Yüzme yarışlarında Buldan Vakfı için kulaç atan sevgili yüzücümüz İpek Yalki nin Bodrum da katıldığı 9.Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası'nı izledik. Dereceye giren ve madalya alan yüzücülerimize Buldan s firmasının Sosyal Sorumluluk Programı kapsamında yüzücülerimiz için hazırladığı vakıf logolu peştamallarımızı hediye ettik.

19 1 Ekim Danışma Kurulu Üyelerimiz Gonca Tekeli ve Tolga Kayasu, Eğitim için bir diyalog ve işbirliği çemberi oluşturmak misyonu ile çalışan Sivil Toplum Eğitim Platformu, STEP in Ekim ayında gerçekleştirilen vizyon belirleme toplantısına Kolaylaştırıcılar Kurulu üyesi olan Vakfımız adına İstanbul da Koperatiff in mekanında ev sahipliği yaptılar. Ekim 3 Ekim Ulusal Kırsal Ağ projesi için 3-5 Ekim'de bu kez Mardin deydik. Kasimiye Medresesi'nin büyülü atmosferinde Buldan Eğitim ve Dayanışma Vakfı nın kuruluş hikayesini ve faaliyetlerini anlattık. 20 Ekim Adım Adım Gönüllüsü Rıza Martaş, Van dan İzmir e Sivil Toplum kuruluşlarını tanıtmak, projeleri için farkındalık yaratmak için 1830 km koştu. Sayın Tülin Gürel Helvacıoğlu ile birlikte bu değerli koşunun Afyon etabında koşucumuzun Sosyal Medya da yapacağı canlı yayına katılmak ve Kızımız Okuyacak projemizin tanıtımını yaptığı basın toplantısında yer almak için Afyon a gittik.

20 22 Ekim Adım Adım Platformu tarafından her maraton öncesi organize edilen ve artık geleneksel hale gelen Makarna Partisi yine İstanbul da yapıldı. Bizde ekip olarak, öğrencilerimizle ve gönüllülerimiz ile birlikte standımızı açtık ve ilgilenen koşuculara, kurumsal takımlara projelerimizi anlattık. Ekim 24 Ekim Darüşşafaka Cemiyeti tarafından ilk kez düzenlenen Darüşşafaka Çatı Konuşmaları"na katıldık. Eğitimin toplumsal kalkınmadaki rolünü, daha fazla çocuğun kaliteli eğitime ulaşması, hayatlarının eğitimle değişmesi için neler yapılması gerektiğini konuştuk.

21 25 Ekim Sivil Toplum Eğitim Platformu (STEP) Kolaylaştırıcılar Kurulu üyesi olan Vakfımız adına Danışma Kurulu Üyemiz Sayın Gonca Tekeli, Türkiye de adil, kapsayıcı, bilimsel ve özgürleştirici eğitim için bir diyalog ve işbirliği çemberi oluşturmak misyonu ile çalışan STEP in vizyon belirleme toplantısına katıldı. Ekim 29 Ekim Adım Adım Gönüllüsü Rıza Martaş, Van dan İzmir e Sivil Toplum kuruluşlarını tanıtmak, projeleri için farkındalık yaratmak için 1830 km koştu. Bizde bizler için fedakârca onca yolu koşan Sevgili Rıza yı koşusunun son durağı olan İzmir ilinde anlamlı bir günde karşıladık.

22 10 Kasım 11 Kasım da gerçekleşecek İstanbul maratonu öncesi Spor A.Ş. tarafından Yenikapı da açılan Maraton Fuarı'nda, Vakfımızı ve Kızımız Okuyacak projemizi tanıtmak, projemiz için koşacak gönüllülerimize tişörtlerimizi ve bufflarımızı teslim etmek için stant açtık ve ilgilenen maraton koşucularına bilgi verdik. Kasım 11 Kasım Adım Adım Platformu nun üyesi olarak, 40. sı düzenlenen Vodafone İstanbul Maratonu na ülkemizin ve dünyanın dört bir yanından gelen 104 koşucumuz ile katıldık. Kızımız Okuyacak projesi için iyilik peşinde koşan vakıf gönüllülerimizin proje için açtıkları kampanyalar sonucunda toplanan bağışlar ile Üniversite eğitimi alan genç kızlara destek olmayı hedefledik ve 54 öğrencinin 1 yıllık eğitimi için gerekli fonu oluşturduk.

23 14 Kasım Kasım Avrupa Birliği, Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen Ulusal Kırsal Ağ Kurulması İçin Teknik Yardım Projesi kapsamında Safranbolu da düzenlenen Ulusal Kırsal Ağ Eğiticilerinin Eğitimi seminerine katıldık. 20 Kasım Denizli Özel Tekden Hastanesi nin katkıları ve Endokrin ve Metabolizma hastalıkları uzmanı Dr. Emrah Yerlikaya nın katılımıyla Sağlıklı Beslenme, Diyabet ve Neden Olduğu Hastalıklardan Korunma Yolları konulu Vakıf Günümüzü, Vakıf binamızda gerçekleştirdik.

24 25 Kasım Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü nde, Denizli Soroptimist Klüp öncülüğünde Denizli Sivil Toplum Kuruluşları tarafından organize edilen farkındalık etkinliklerine katıldık. 27 Kasım Marjinal Porter Novelli ve Facebook Türkiye iş birliği ile gerçekleştirilen Sosyal Bağış Hareketi nin ikinci dönemi açılış toplantısı Marjinal Sosyal Kurucusu Sayın Işık Elpek ve TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik in katılımıyla İstanbul da gerçekleştirildi. İyilik hiçbir zaman boşa gitmeyen bir yatırımdır sloganıyla Dijital dünyada bağış kültürünü, sosyal değerleri, sosyal duyarlılıkları yaygınlaştırmak için başlatılan bu değerli hareketin içinde Buldan Vakfı olarak yer almaktan mutlu ve gururluyuz.

25 4 Aralık Buldan Eğitim ve Dayanışma Vakfı olarak, Avrupa Birliği, Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu işbirliği ile yürütülen Ulusal Kırsal Ağ projesi kapsamında Ankara Kızılcahamam da düzenlenen Projenin Eylem Planları ile ilgili önerilerinin hazırlandığı Çalıştay a katıldık. Aralık 9 Aralık Denizli Soroptimist Klübü öncülüğünde Buldan Vakfı nın da içinde yer aldığı, Denizli deki Sivil Toplum Kuruluşlarının katılımıyla düzenlenen Kadına Yönelik Şiddete Karşı Dünyayı Turuncuya Boyuyoruz, Turuncu Günler etkinlikleri kapsamında ve Tema Vakfı tarafından düzenlenen Çevre Hakkı söyleşisine ev sahipliği yaptık.

26 13 Aralık Üyesi bulunduğumuz Adım Adım Platformu nun organize ettiği ve Türk Eğitim Vakfı nın ev sahipliği yaptığı Maraton Sonrası Değerlendirme konulu toplantıya katıldık. Katılımcı Sivil Toplum Kuruluşları ile Kasım ayında gerçekleşen, platform olarak katıldığımız Vodafon İstanbul Maraton u hakkında fikir alışverişi gerçekleştirdik. Aralık 20 Aralık STEP (Sivil Toplum Eğitim Platformu) Kolaylaştırıcılar Kurulu nda Buldan Eğitim ve Dayanışma Vakfı Danışma Kurulu Üyesi Sayın Gonca Tekeli vakfımızı temsilen yer aldı. Türkiye de adil, kapsayıcı, bilimsel ve özgürleştirici eğitim için bir diyalog ve iş birliği çemberi oluşturmak misyonu ile hareket eden platformumuzu yakından ilgilendiren MEB 2023 Eğitim Vizyon Belgesi hakkında, Eğitim Reformu Girişimi temsilcisi Sayın Özgenur Korlu; Vizyon Belgesi neler Getiriyor ve Nasıl Güçlendirilebilir başlıklı çalışmasını bizlerle paylaştı.

27

28

ANTALYA ÇAĞDAŞ EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI

ANTALYA ÇAĞDAŞ EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI 1 Sıkça Sorulan Sorular KOŞARAK YANIMDA OL Antalya çağdaş eğitim ve kültür vakfı kızlarımızı destekleyerek, genç kızlarımızın gücünün topluma ve ekonomiye katılımını sağlıyor. Desteğiniz daha fazla kızımızın

Detaylı

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası Öğrenmek İstiyorum Kampanyası TRABZON DA KAMPANYAYA İLGİ ARTIYOR sağlık üreme sağlığı bilgilerinin girmesine yönelik olarak başlanan Öğrenmek İstiyorum Kampanyası kapsamında Trabzon da ilgi gün geçtikçe

Detaylı

Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti. SPoD CHP Beyoğlu Belediyesi Başkan Aday Adayı Gülseren Onanç ile görüştü

Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti. SPoD CHP Beyoğlu Belediyesi Başkan Aday Adayı Gülseren Onanç ile görüştü Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti SPoD un ve Uzman Psikiyatrist Dr. Seven Kaptan ın gönüllü işbirliğiyle düzenlenen Trans Terapi Toplantısı nın yedincisi 4 Eylül Çarşamba

Detaylı

Çocuğa karşı Şiddeti Önlemek için Ortaklık Ağı

Çocuğa karşı Şiddeti Önlemek için Ortaklık Ağı 2015 2016 2017 Çocuğa karşı Şiddeti Önlemek için Ortaklık Ağı 2015 2017 2015 Gösterge temelli izleme ve raporlama eğitimleri, toplantılar, yayınlar... I1. Genel Kurul, 8 Mayıs, Ankara Çalışma grupları

Detaylı

SPoD, Ruh Sağlığı Çalıştayının 5 incisini Düzenledi

SPoD, Ruh Sağlığı Çalıştayının 5 incisini Düzenledi SPoD, Ruh Sağlığı Çalıştayının 5 incisini Düzenledi Ruh sağlığı uzmanlarıyla beraber yürütülen 40 saatlik çalıştay programının, trans danışanlara yönelik beşinci ve son kısmı; 3 Kasım'da İstanbul Bilgi

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

Ocak-Şubat-Mart 2013 UGLA da Eğitimler ve Etkinlikler

Ocak-Şubat-Mart 2013 UGLA da Eğitimler ve Etkinlikler Ocak-Şubat-Mart 2013 UGLA da Eğitimler ve Etkinlikler 2013 yılının Ocak Şubat Mart aylarında, UGLA bünyesinde 5 farklı konuda yerel eğitimler verildi. Toplamda, akran eğitmenlerimiz ve kolaylaştırıcılarımız

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

OKUYAN BİR GELECEK, ADIMLARINIZLA GELECEK MARATON KAMPANYASI #okuyanbirgelecek

OKUYAN BİR GELECEK, ADIMLARINIZLA GELECEK MARATON KAMPANYASI #okuyanbirgelecek OKUYAN BİR GELECEK, ADIMLARINIZLA GELECEK. 2016-2017 MARATON KAMPANYASI #okuyanbirgelecek #okuyanbirgelecek Çocukların kendini daha iyi ifade edebilen, olumlu iletişim becerilerine sahip, şiddete daha

Detaylı

1. OCAK / 2016 DOSTLUK TOPLANTISI

1. OCAK / 2016 DOSTLUK TOPLANTISI Kurucu Başkan : Tezer TUNÇ Dernek kodu:35-09/059 BAŞKAN : İlknur BECERİK Tel: 425 30 90 Faks: 425 30 90 Gsm: 0 533 472 81 90 II.I. BAŞKAN : Çiğdem BEŞKARDEŞ Tel: 373 30 11 Faks: 425 30 90 Gsm: 0 532 314

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

2015 Mart 2016 Mart deuder.org.tr 1

2015 Mart 2016 Mart deuder.org.tr 1 2015 Mart 2016 Mart 1 Üniversitesine DEĞER katan Mezun Mezunlarına DEĞER veren Üniversite Dokuz Eylül e Değer Dokuz Eylüllü ye Değer 2 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 20 Temmuz 1982 tarihinde kuruldu. 34 Yaşındayız

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

SPoD, Ruh Sağlığı Çalıştayının 5 incisini Düzenledi

SPoD, Ruh Sağlığı Çalıştayının 5 incisini Düzenledi SPoD, Ruh Sağlığı Çalıştayının 5 incisini Düzenledi Ruh sağlığı uzmanlarıyla beraber yürütülen 40 saatlik çalıştay programının, trans danışanlara yönelik beşinci ve son kısmı; 3 Kasım'da İstanbul Bilgi

Detaylı

Eğitimde ve Toplumsal Katılımda Cinsiyet Eşitliğinin Sağlanması Projesi

Eğitimde ve Toplumsal Katılımda Cinsiyet Eşitliğinin Sağlanması Projesi Eğitimde ve Toplumsal Katılımda Cinsiyet Eşitliğinin Sağlanması Projesi 2005-2008 Gerçekleştirmek istediğimiz hedeflerimiz var... Birleşmiş Milletler Bin Yıl Hedefleri: Tüm kız ve erkek çocuklarının ücretsiz,

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

SAĞLIKLI ŞEHİR HAREKETİ KADIN ÇALIŞMALARI Kasım Eylül 2011

SAĞLIKLI ŞEHİR HAREKETİ KADIN ÇALIŞMALARI Kasım Eylül 2011 SAĞLIKLI ŞEHİR HAREKETİ KADIN ÇALIŞMALARI Kasım 2009- Eylül 2011 ESKİŞEHIR TEPEBAŞI BELEDİYESİ NCE YAŞANABİLİR BİR KENT Güçlü Dayanışma içinde Kendi yaşamını etkileyen kararlara katılımı olan bir toplum

Detaylı

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ TED OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİMLERİ İNGİLİZCE BÖLGESEL 10.01.2015 tarihinde TED okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla TED Samsun Koleji nde Bölgesel

Detaylı

İZMİR KENT KONSEYİ YÜRÜTME KURULU 20. TOPLANTI ( ) KARAR TUTANAĞI

İZMİR KENT KONSEYİ YÜRÜTME KURULU 20. TOPLANTI ( ) KARAR TUTANAĞI Toplantı Tarihi : 18 NİSAN 2012 İZMİR KENT KONSEYİ YÜRÜTME KURULU 20. TOPLANTI (18.04.2012) KARAR TUTANAĞI Toplantı Yeri Toplantı Karar Sayısı : İZMİR KENT KONSEYİ HİZMET BİNASI : Yürütme 2012/05 KATILAN

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE 2015-2016 Öğretim yılı Basketbol Liseli Genç Erkekler B Ligi müsabakaları 08.02.2016 Pazartesi günü başladı. Müsabakalara fırtına gibi başlayan takımımız namağlup

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

E- BÜLTEN. TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi. Tarım Öğretiminin Başlangıcı nın 170. Yıldönümü Kutlandı

E- BÜLTEN. TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi. Tarım Öğretiminin Başlangıcı nın 170. Yıldönümü Kutlandı E- BÜLTEN Sayı: 01 Ocak 2016 Telefon : 0224 4534741 Fax : 0224 4534500 E-Mail : bursagmo@gmail.com TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi Bursa Şube Yönetim Kurulu,

Detaylı

TOBB İSTANBUL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU HOŞGELDİNİZ

TOBB İSTANBUL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU HOŞGELDİNİZ TOBB İSTANBUL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU HOŞGELDİNİZ TÜRKİYE DE GİRİŞİMCİLİK Türkiye de kadın girişimci oranı %10 Erkek girişimci oranı %90 Vatandaşlarımızın %68 i girişimciliğe pozitif bakıyor Gençlerin

Detaylı

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Kasım 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçesi CHP Belediye Başkanı aday adaylarının

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

Fark Ettikçe, Birlikte Güçleniyoruz...

Fark Ettikçe, Birlikte Güçleniyoruz... Kadın Örgütlerinin Engelli Kadınlarla İlgili Farkındalıklarının Arttırılması Projesi Fark Ettikçe, Birlikte Güçleniyoruz... Sabancı Vakfı Toplumsal Gelişme Hibe Programı kapsamında desteklenen Kadın Örgütlerinin

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 24.04.2012 22.05.2012 TAPU KANUNU DEĞİŞİKLİĞİ RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI BÖLGEMİZ EKONOMİSİNİ YAKINDAN İLGİLENDİRECEK BİR KONUDA GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ÖNEMLİ BİR MESAFE ALINMIŞ

Detaylı

Mevsimlik Gezici Tarımda Çocuk İşçiliği

Mevsimlik Gezici Tarımda Çocuk İşçiliği Mevsimlik Gezici Tarımda Çocuk İşçiliği 25 Kasım 2015 İstanbul Değerli Kurum Temsilcisi, 11 Aralık 2015 Cuma günü Hayata Destek Derneği, İstanbul Bilgi Üniversitesi Göç Çalışmaları Uygulama ve Araştırma

Detaylı

Trans Terapi Toplantıları Devam Ediyor

Trans Terapi Toplantıları Devam Ediyor Biz Kimiz? Sosyal Politikalar Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği, LGBTİ (lezbiyen, gey, biseksüel, trans ve interseks) bireylerin insan haklarının yanı sıra sosyal ve ekonomik haklarıyla

Detaylı

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Yayın Organı Mart 2014 Yıl: 1 Sayı: 10 Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Çocuk Hizmetleri

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 25.10.2016 29.11.2016 HAL PROJESİ TOPLANTILARI YENİ HAL PROJESİ İLE İLGİLİ 31 EKİM 2016 TARİHİNDE HAL DERNEK TEMSİLCİLERİ İLE ODAMIZDA BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. HAL

Detaylı

Global Compact Türkiye Üye Etkileşim Toplantısı. 25 Ekim yıl

Global Compact Türkiye Üye Etkileşim Toplantısı. 25 Ekim yıl Global Compact Türkiye 2002-2017 Üye Etkileşim Toplantısı 25 Ekim 2017 Rakamlarla Global Compact Türkiye* 151 Şirket 62 STK 22 İş Dünyası Derneği 10 Üniversite 6 Diğer Dünyada 15. Avrupa da 6. Ağ *Ekim

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 IFAT EURASIA- 2. ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ FUARI 16-18 Şubat 2017 AKADEMİ ÇEVRE A.Ş. olarak ekibimizle Türkiye de 2. kez gerçekleşen IFAT Eurasia da standımızı kurarak paydaşlarımız,

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ OCAK AYI PERSONEL TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK 14.01.2015 orsamızın 2015 yılı ocak ayı personel Btoplantısı Yönetim Kurulu Başkanımız Egemen Aslan ın başkanlığında Bölüm Sorumluları

Detaylı

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED Okulları müdürleri arasında iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen TED Okulları Müdürler Toplantıları nın on dördüncüsü,

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

Proje Faaliyetleri ve Beklenen Çıktılar

Proje Faaliyetleri ve Beklenen Çıktılar UNIDO EKO-VERİMLİLİK (TEMİZ ÜRETİM) PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Proje Faaliyetleri ve Beklenen Çıktılar Ferda Ulutaş, Emrah Alkaya Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı Ankara, 20 Mayıs 2009 KAPSAM

Detaylı

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi Öğrencilerimize Muhtarın Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi 10. 04. 2014 Perşembe günü Fevzi Çakmak Mah. muhtarı Sn. Mehmet ÜNLÜ okulumuza davet edildi. 4.sınıf öğrencilerine İnsanlar ve Yönetim ünitesi

Detaylı

OCAK-MART 2015 3 AYLIK SOMA VE DURSUNBEY PSİKOSOSYAL DESTEK MERKEZLERİ FAALİYET RAPORU

OCAK-MART 2015 3 AYLIK SOMA VE DURSUNBEY PSİKOSOSYAL DESTEK MERKEZLERİ FAALİYET RAPORU APHB AFETLERDE PSİKOSOSYAL HİZMETLER BİRLİĞİ SOMADA PSİKOSOSYAL DESTEK MERKEZLERİ PROJESİ OCAK-MART 2015 3 AYLIK SOMA VE DURSUNBEY PSİKOSOSYAL DESTEK MERKEZLERİ FAALİYET RAPORU YÖNETİCİ ÖZETİ SOMADA projesi

Detaylı

İçindekiler. Hakkımızda Misyon Vizyon TKYD Üyelik Ayrıcalıkları Faaliyetler

İçindekiler. Hakkımızda Misyon Vizyon TKYD Üyelik Ayrıcalıkları Faaliyetler w İçindekiler Hakkımızda Misyon Vizyon TKYD Üyelik Ayrıcalıkları Faaliyetler Çalışma Grupları Eğitim Programları İhtisas Programları Anadolu Seminerleri Kurumsal Yönetim Kütüphanesi Yayınlar Zirve ve Paneller

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II- İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MART / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

TÜRKONFED 12. OLAĞAN GENEL KURULU

TÜRKONFED 12. OLAĞAN GENEL KURULU TÜRKONFED 12. OLAĞAN GENEL KURULU MAYIS 2015 MART 2016 DÖNEMİ FAALİYETLERİ 18 MART 2016, İSTANBUL 1. Yapısal Değişiklikler a. Yönetim Organları & Komisyonlar b. Bölgesel ve Sektörel Genişleme 2. İletişim

Detaylı

Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı 2017 Etki Raporu

Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı 2017 Etki Raporu Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı 2017 Etki Raporu «İyi ki bu programa katılmışım. Arkadaştan öte kardeş olduk!» Ceren (Eskişehir den gelen öğrenciyi Uşak ta konuk etti.) Türkiye Kardeşleri Yurtiçi

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.08.2016 2016 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu 25 Temmuz 25 Ağustos 2016 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler 15 Temmuz da milli iradeye yönelik yapılan

Detaylı

Herkes katılabilsin diye... Mahalle sakinlerinin katılımını sağlamanın yolları ve geniş katılımı sağlamanın temel kuralları için tavsiyeler

Herkes katılabilsin diye... Mahalle sakinlerinin katılımını sağlamanın yolları ve geniş katılımı sağlamanın temel kuralları için tavsiyeler Herkes katılabilsin diye... Mahalle sakinlerinin katılımını sağlamanın yolları ve geniş katılımı sağlamanın temel kuralları için tavsiyeler Prof. Dr. Reiner Staubach ve Tülin Kabis-Staubach (Planerladen

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (22.11.2018-27.12.2018) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY ÜYE İSTATİSTİKİ 22.11.2018-27.12.2018 tarihleri arasında Odamıza; 54 yeni üye kaydedilmiş, 89 üyenin

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

VAW 56 GÜVENLİ BİR HAYAT VAR PROJESİ KADIN DOSTU KENT ÇALIŞMASI- GÖLCÜK DUVAR BOYAMA-EL BASMA FAALİYETİ RAPORU

VAW 56 GÜVENLİ BİR HAYAT VAR PROJESİ KADIN DOSTU KENT ÇALIŞMASI- GÖLCÜK DUVAR BOYAMA-EL BASMA FAALİYETİ RAPORU Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti VAW 56 GÜVENLİ BİR HAYAT VAR PROJESİ KADIN DOSTU KENT ÇALIŞMASI- GÖLCÜK DUVAR BOYAMA-EL BASMA FAALİYETİ RAPORU Hibe Programı Tarih 07Kasım 2015 Saat 15.00-16.00

Detaylı

DOĞU GÜNEYDOĞU SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEKLERİ FEDERASYONU 2008 YILI FAALİYET RAPORU

DOĞU GÜNEYDOĞU SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEKLERİ FEDERASYONU 2008 YILI FAALİYET RAPORU DOĞU GÜNEYDOĞU SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEKLERİ FEDERASYONU 2008 YILI FAALİYET RAPORU OCAK - 17 Ocak 2008, DOGÜNSİFED Yönetim Kurulu toplantısı Diyarbakır da yapıldı. - 18 Ocak 2008, TÜSİAD Yönetim Kurulu

Detaylı

SPoD İnsan Hakları Örgütlerinin Kasım Ayı Buluşmasına Katıldı. SPoD Nefret Suçları Yasa Kampanyası Platformu nun Basın Açıklamasındaydı

SPoD İnsan Hakları Örgütlerinin Kasım Ayı Buluşmasına Katıldı. SPoD Nefret Suçları Yasa Kampanyası Platformu nun Basın Açıklamasındaydı SPoD İnsan Hakları Örgütlerinin Kasım Ayı Buluşmasına Katıldı İnsan Hakları Derneği, Türkiye İnsan Hakları Vakfı, Helsinki Yurttaşlar Derneği, Af Örgütü ve Hakikat Adalet Hafıza Derneği'nin her ay düzenledikleri

Detaylı

AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 27. Hafta (1-7 Temmuz 2013)

AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 27. Hafta (1-7 Temmuz 2013) AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 27. Hafta (1-7 Temmuz 2013) 1 Temmuz 2013 PAZARTESİ 09:00-18:00 AB Hukuku Başkanlığı AB İşleri Uzman Yardımcısı Çiğdem Akın Yavuz un İKV, TOBB, Yeditepe

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2015 Yılı İçinde Gerçekleşen Faaliyetlerden fotoğraflar 74 Slayt 16.01.2015 Saadet Partisi Yetkililerinden Odamıza

Detaylı

İstanbul Feshane de gerçekleştirilen Çanakkale Tanıtım Günlerinde, Çanakkale başarılı bir şekilde tanıtıldı. Çanakkale Savaşları nın 100.

İstanbul Feshane de gerçekleştirilen Çanakkale Tanıtım Günlerinde, Çanakkale başarılı bir şekilde tanıtıldı. Çanakkale Savaşları nın 100. İstanbul Feshane de gerçekleştirilen Çanakkale Tanıtım Günlerinde, Çanakkale başarılı bir şekilde tanıtıldı. Çanakkale Savaşları nın 100. yıldönümü kapsamında Çanakkale Valiliği öncülüğünde, 2015 Koordinasyon

Detaylı

Etkinlik merkezinde 6 m² lik ücretsiz stant alanı sağlanacaktır. Stant alanı kullanmayan firmalara ek davetiye hakkı sağlanacaktır.

Etkinlik merkezinde 6 m² lik ücretsiz stant alanı sağlanacaktır. Stant alanı kullanmayan firmalara ek davetiye hakkı sağlanacaktır. TEGEP Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği; kurumlar, eğitimciler, akademisyenler ve eğitim alanlardan oluşan paydaşları ile iş birliği içinde fikir üretip, araştırma ve geliştirme yapıp, ilkeler belirleyerek,

Detaylı

Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı 2016 Etki Raporu

Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı 2016 Etki Raporu Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı 2016 Etki Raporu Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı ilk defa pilot olarak 2015 yılının Haziran ayında Sakarya, Bitlis ve Adana illerinden 21 öğrencinin

Detaylı

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 05 Mayıs 2016 26-29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında Başta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 16.03.2010 20.04.2010 BAŞIMIZ SAĞ OLSUN.. 1 46.CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURU YÜZAKIMIZ OLDU 46. CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURNUVASI FİNALLERİNE ALANYA OLARAK YİNE BAŞARI

Detaylı

GÖKYÜZÜNDE FARK YARATANLAR Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Kişisel Gelişim Programı

GÖKYÜZÜNDE FARK YARATANLAR Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Kişisel Gelişim Programı GÖKYÜZÜNDE FARK YARATANLAR Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Kişisel Gelişim Programı Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi,

Detaylı

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015 6 Mart 2015 Resmi Kurum Ziyaretleri 6 Mart 2015 günü, JCI olarak, JCI Türkiye Başkanımız Ahmet Erhan Tanyeri ile birlikte Vali Vekili Sn. Vedat Müftüoğlu nu ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Sn. Atilla

Detaylı

HOTEL, RESTORAN, HASTANE VE ikram ENDÜSTRiSi iş KONTRATLARI FUARI 11-14 KASIM 2015. contracthotelexpo.com

HOTEL, RESTORAN, HASTANE VE ikram ENDÜSTRiSi iş KONTRATLARI FUARI 11-14 KASIM 2015. contracthotelexpo.com HOTEL, RESTORAN, HASTANE VE ikram ENDÜSTRiSi iş KONTRATLARI FUARI 11-14 KASIM 2015 contracthotelexpo.com NEDEN COHO? Nitelikli ürünler, güçlü tedarikçiler, yeni işbirlikleri için uluslararası tek platform.

Detaylı

Kadıköy Belediyesi Bütüncül ve Katılımcı İklim Eylemi Projesi İKLİM ELÇİLERİ DANIŞMA 1. TOPLANTISI

Kadıköy Belediyesi Bütüncül ve Katılımcı İklim Eylemi Projesi İKLİM ELÇİLERİ DANIŞMA 1. TOPLANTISI Merkezi Finans ve İhale Birimi Türkiye de İklim Değişikliği Alanında Kapasite Geliştirme Programı Kadıköy Belediyesi Bütüncül ve Katılımcı İklim Eylemi Projesi İKLİM ELÇİLERİ DANIŞMA 1. TOPLANTISI Kozyatağı

Detaylı

Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi tarafından düzenlenen Filistin Ulusal Projesi Görüşler ve Perspektifler Sempozyumu Filistin in çeşitli kesimlerinden

Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi tarafından düzenlenen Filistin Ulusal Projesi Görüşler ve Perspektifler Sempozyumu Filistin in çeşitli kesimlerinden Neler Yaptık? Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi, Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın himayesinde 15 16 Eylül 2015 tarihleri

Detaylı

2017 Yılı GençKal Proje Raporu

2017 Yılı GençKal Proje Raporu 2017 Yılı GençKal Proje Raporu GençKal (GençKalderliler), KalDer'in 2016 yılında gençlere ve geleceklerine yatırım yapmak amacıyla, mükemmellik kültürünü benimsemiş, değişim ve gelişime açık, disiplin

Detaylı

ihh 6. ULUSLARARASI ÇOCUK BULUŞMASI RAPORU

ihh 6. ULUSLARARASI ÇOCUK BULUŞMASI RAPORU ihh 6. ULUSLARARASI ÇOCUK BULUŞMASI RAPORU 18 EKiM 2014 Uluslararası Çocuk Buluşması, İHH İnsani Yardım Vakfı nın dünyanın farklı coğrafyalarında gerçekleştirdiği yetim çalışmalarını Türkiye halkına anlatmak

Detaylı

FAALİYET RAPORU

FAALİYET RAPORU FAALİYET RAPORU 2015-2016 1 İÇERİK Başkanın Mesajı 3 Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Üyeleri 4 Hakkımızda 5 Vakıf Faaliyetleri 6-8 Yeminli Mali Müşavir Onaylı Mali Tablolar 9-14 2017 Vakıf Hedefleri

Detaylı

MART E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:3 DÖNEM:1

MART E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:3 DÖNEM:1 MART E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:3 DÖNEM:1 SAMSUN TEKNOPARK TA GOOGLE HASH CODE ETKİNLİĞİ Google ın her yıl 1 Mart tarihinde tüm dünyada eş zamanlı ve çevrimiçi olarak gerçekleştirdiği teknolojik problem çözme

Detaylı

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 08 Ocak 2014 - (A. Murat Ersoy - Hande Tibuk) 2014 CATHIC organizasyonu PR hazırlıklarını yürüten Alkaş firmasından Esra Dalgıç ile Dernek Başkanımız Sayın Murat Ersoy ve

Detaylı

Trans Terapi Toplantılarının On Beşincisi Gerçekleşti. SPoD LGBTİ, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü yü Ziyaret Etti

Trans Terapi Toplantılarının On Beşincisi Gerçekleşti. SPoD LGBTİ, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü yü Ziyaret Etti Trans Terapi Toplantılarının On Beşincisi Gerçekleşti SPoD LGBTİ ve Uzman Psikiyatrist Dr. Seven Kaptan ın gönüllü işbirliğiyle Şubat 2013 ten itibaren düzenlenen Trans Terapi Toplantıları nın on beşincisi

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 17. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU PANEL, ÇALIŞTAY, FORUM, SEMPOZYUM, KURULTAY, KONFERANS, KONGRE

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 17. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU PANEL, ÇALIŞTAY, FORUM, SEMPOZYUM, KURULTAY, KONFERANS, KONGRE 5 PANEL, ÇALIŞTAY, FORUM, SEMPOZYUM, KURULTAY, KONFERANS, KONGRE 79 5. PANEL, ÇALIŞTAY, FORUM, SEMPOZYUM, KURULTAY, KONFERANS, KONGRELER 5.1 TMMOB Diyarbakır İl Koordinasyon Kurulu İle Yapılan Ortak Etkinlikler

Detaylı

Etkinlik Raporu AYRIMCILIKLA MÜCADELE VE EŞİTLİK YASASI HAZIRLIK SÜRECİNE SİVİL TOPLUM KATILIMI STK ÇALIŞTAYI. 23 Aralık 2014, Ankara

Etkinlik Raporu AYRIMCILIKLA MÜCADELE VE EŞİTLİK YASASI HAZIRLIK SÜRECİNE SİVİL TOPLUM KATILIMI STK ÇALIŞTAYI. 23 Aralık 2014, Ankara 17 Etkinlik Raporu AYRIMCILIKLA MÜCADELE VE EŞİTLİK YASASI HAZIRLIK SÜRECİNE SİVİL TOPLUM KATILIMI STK ÇALIŞTAYI 23 Aralık 2014, TACSO Türkiye Tunus Caddesi 85/8 Kavaklıdere 06690 t:/f +90 312 426 4451

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize okulumuzun bahçesinde Yangın Söndürme Tatbikatı yapılmıştır. Tatbikatı öğrencilerimiz ilgiyle izlemişlerdir.

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

EYLÜL - ARALIK 2016 E-BÜLTEN. Sosyal medyada bizi izleyin

EYLÜL - ARALIK 2016 E-BÜLTEN. Sosyal medyada bizi izleyin EYLÜL - ARALIK 2016 E-BÜLTEN Sosyal medyada bizi izleyin /ocedorgtr www.oced.org.tr Özel Çocuklarımız İçin Özel Tiyatro Oyunu Gerçekleştirdik Özel çocuklar ve ailelerine yönelik hazırlanan programın asıl

Detaylı

Genç Doğa Derneği Kapadokya sürdürülebilir kalkınma ve Gençlik Derneği SOSDER-Sosyal faaliyetleri engellenmiş çocuklar Derneği Genç Bilişim Derneği

Genç Doğa Derneği Kapadokya sürdürülebilir kalkınma ve Gençlik Derneği SOSDER-Sosyal faaliyetleri engellenmiş çocuklar Derneği Genç Bilişim Derneği ÖZGEÇMİŞ 1. Soyadı : ULUDOĞAN 2. Adı : MUSTAFA 3. Doğum Tarihi : 20.10.1962 4. Uyruğu : T.C. 5. Öğrenim : FAKÜLTE Öğrenim Ç.Ü.Ziraat Fakültesi (1980-1985) ODTU SEM (02.1999-10.1999) BİLGİ Ü. (09.2006-06.2007)

Detaylı

ARALIK E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:12 DÖNEM:1

ARALIK E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:12 DÖNEM:1 ARALIK E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:12 DÖNEM:1 SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI VARANK SAMSUN TEKNOPARK TA Bir dizi ziyaret ve temaslar için Samsun da bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Samsun Teknopark

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 26.10.2015 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 38 üyeye Kapasite Raporu, 3 üyemize Ekspertiz Raporu ve 3

Detaylı

Belediye Eğitim Müdürlüğü Veliler Kurulu (Konseyi) 200,00 700,00 700,00 //////////// 1.200,00 1.200,00 250,00 900,00 500,00 300,00 1.

Belediye Eğitim Müdürlüğü Veliler Kurulu (Konseyi) 200,00 700,00 700,00 //////////// 1.200,00 1.200,00 250,00 900,00 500,00 300,00 1. Prizren Belediyesinin 2012-2014 Döneminde Cinsiyet Eşitliği Hakkında Eylem Planı EĞİTİM ALANI Stratejik amaç: Kadın ve kızların kaliteli eğitime erişiminin sağlanması Objektifler 1. İlk ve orta öğretimde

Detaylı

FETHİYE ŞUBESİ / FETHİYE BRANCH

FETHİYE ŞUBESİ / FETHİYE BRANCH FAALİYET BÜLTENİ Ocak 2017 FETHİYE ŞUBESİ / FETHİYE BRANCH 2017 Duvar Takvimlerimiz Dağıtıldı Mavi Kart Toplantısı Ankara da Yapıldı. FAALİYETLERİMİZ Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu Toplantısı

Detaylı

İSTANBUL BAROSU SAĞLIK HUKUKU MERKEZİ

İSTANBUL BAROSU SAĞLIK HUKUKU MERKEZİ 1 İSTANBUL BAROSU SAĞLIK HUKUKU MERKEZİ FAALİYET RAPORU (Eylül 2014 Haziran 2015) 1.) İstanbul Barosu Yönetim Kurulu nun 15.01.2015 tarihli Kararı ile; Sağlık Hukuku Merkezi Başkanlığı görevine Av. Ümit

Detaylı

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Temmuz ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 65 Kapasite Raporu, 18 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

AVRUPA MİRAS GÜNLERİ. Umut Özdemir. Kültür ve Turizm Uzmanı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı

AVRUPA MİRAS GÜNLERİ. Umut Özdemir. Kültür ve Turizm Uzmanı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı AVRUPA MİRAS GÜNLERİ Umut Özdemir Kültür ve Turizm Uzmanı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Avrupa Miras Günleri fikri Fransa da 1984 yılında başlatılan Kapıları Açık Anıtlar tasarısının tüm Avrupa ya yayılmasının

Detaylı

Askerlik Durumu : Tamamladı (20.11.1999-20.03.2001)

Askerlik Durumu : Tamamladı (20.11.1999-20.03.2001) Adı ve Soyadı : Gökhan TENİKLER Doğum Tarihi : 11/10/1974 Medeni Durumu : Evli Uyruğu : T.C. Askerlik Durumu : Tamamladı (20.11.1999-20.03.2001) EĞİTİM DURUMU İlk ve Ortaöğrenimini İzmir de Tamamlamıştır.

Detaylı

Kurucu Başkan : Tezer TUNÇ Dernek kodu:35-09/059

Kurucu Başkan : Tezer TUNÇ Dernek kodu:35-09/059 Kurucu Başkan : Tezer TUNÇ Dernek kodu:35-09/059 BAŞKAN : İlknur BECERİK Tel: 425 30 90 Faks: 425 30 90 Gsm: 0 533 472 81 90 II.I. BAŞKAN : Çiğdem BEŞKARDEŞ Tel: 373 30 11 Faks: 425 30 90 Gsm: 0 532 314

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TED KAYSERİ KOLEJİ 1-5 ŞUBAT 8. SINIF TEOG HAZIRLIK PROGRAMI

TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TED KAYSERİ KOLEJİ 1-5 ŞUBAT 8. SINIF TEOG HAZIRLIK PROGRAMI TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. Toplantiya il milli egitim sube muduru Osman Sekerci, TEMA il baskani E.Ü. ogretim gorevlisi Abdulkadir Dagli ve okullarda

Detaylı

2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU

2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU 2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU 08 Mayıs 2014 (Turgut Gür) T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Avrupa Birliği işbirliğinde geliştirilen TUYUP: Turizm Sektöründe

Detaylı

9. DÖNEM YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

9. DÖNEM YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 9. DÖNEM YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 22.04.2017 Değerli Üyelerimiz, Derneğimiz tüzüğünde belirtilen amaçlar doğrultusunda ahşabın dünyada olduğu gibi ülkemizde de hak ettiği yeri alması için çalışmalarını

Detaylı

Sn. Rona Yırcalı DEĞERLİ MİSAFİRLER,

Sn. Rona Yırcalı DEĞERLİ MİSAFİRLER, TOBB VE DEİK İN DEĞERLİ BAŞKANI SAYIN RİFAT HİSARCIKLIOĞLU, DUTİV- DÜNYA TÜRK İŞADAMLARI VAKFI BAŞKANI SAYIN ERTUĞRUL ÖNEN, DÜNYA TÜRK İŞ DÜNYASININ VE TÜRK ÖZEL SEKTÖRÜNÜN KIYMETLİ TEMSİLCİLERİ, SAYIN

Detaylı

Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Veysel AYHAN ın oturum başkanlığını yaptığı ve SDÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim

Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Veysel AYHAN ın oturum başkanlığını yaptığı ve SDÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulunda Sütçüler Yöresinde Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Üretim ve Pazarlama Olanakları Paneli Gerçekleştirildi. Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu

Detaylı

2008 YILI FAALİYET RAPORU

2008 YILI FAALİYET RAPORU Bireysel, Kurumsal ve Toplumsal Sorun Çözme Becerilerini Geliştirir www.beyaznokta.org.tr BEYAZ NOKTA GELİŞİM VAKFI 2008 YILI FAALİYET RAPORU Beyaz Nokta Gelişim Vakfı Simon Bolivar Cad., No 19/3, 06550

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 28.03.2017 18.04.2017 ODAMIZ VE ALANYA SOSYAL HİZMET MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN HAYATA GEÇİRİLEN PROJE ÜYELERİMİZE VE VATANDAŞLARIMIZA TANITILDI- 12.04.2017 ODAMIZ VE ALANYA

Detaylı

2013 KASIM FAALİYET RAPORU

2013 KASIM FAALİYET RAPORU 2013 KASIM FAALİYET RAPORU www.howtoistanbul.com Tanıtım Toplantısı 12 Kasım 2013 A. Murat Ersoy İstanbul Valiliği'nin, İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü Ortaklığı, TÜRSAB

Detaylı

UNESCO TÜRKİYE MİLLÎ KOMİSYONU 3. BÜYÜK BULUŞMASI 4-5 KASIM 2016 TARİHLERİNDE ANTALYA DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

UNESCO TÜRKİYE MİLLÎ KOMİSYONU 3. BÜYÜK BULUŞMASI 4-5 KASIM 2016 TARİHLERİNDE ANTALYA DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ UNESCO TÜRKİYE MİLLÎ KOMİSYONU 3. BÜYÜK BULUŞMASI 4-5 KASIM 2016 TARİHLERİNDE ANTALYA DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ UTMK Genel Kurul Başkanı ve Millî Eğitim Bakanı Sayın İsmet YILMAZ ın onurlandırdığı Buluşmaya

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry KASIM 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II-İLİMİZİN İHRACAT RAKAMI 2016 KASIM / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

Başka Bir Okul Mümkün Derneği 1 SENEDE BBOM. Şubat Şubat 2019 ÖĞRETMEN DESTEK ÇALIŞMALARI TOPLULUK OLMA ÇALIŞMALARI YAYGINLAŞMA BBOM MODELİ

Başka Bir Okul Mümkün Derneği 1 SENEDE BBOM. Şubat Şubat 2019 ÖĞRETMEN DESTEK ÇALIŞMALARI TOPLULUK OLMA ÇALIŞMALARI YAYGINLAŞMA BBOM MODELİ Başka Bir Okul Mümkün Derneği 1 SENEDE BBOM Şubat 2018 - Şubat 2019 ÖĞRETMEN DESTEK ÇALIŞMALARI TOPLULUK OLMA ÇALIŞMALARI YAYGINLAŞMA BBOM MODELİ ÖĞRETMEN DESTEK ÇALIŞMALARI BBOM Öğretmen Köyü 2018 de

Detaylı

Mayıs 2012 UGLA da Eğitimler

Mayıs 2012 UGLA da Eğitimler Mayıs 2012 UGLA da Eğitimler 10-15 Mayıs 2012 tarihleri arasında Müzakere ve Arabuluculuk 3. Eğitmen Eğitimini tamamladık. Gönüllü olarak destek veren Sabancı Üniversitesi Uyuşmazlık Analizi ve Çözümü

Detaylı