Kaset 5 (İsteğe Bağlı) Kaset 6 (Ekleyici) (İsteğe Bağlı) Kontrol Paneli. Yüksek Hacimli Sonlandırıcı (İsteğe Bağlı) Kontrol Paneli

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kaset 5 (İsteğe Bağlı) Kaset 6 (Ekleyici) (İsteğe Bağlı) Kontrol Paneli. Yüksek Hacimli Sonlandırıcı (İsteğe Bağlı) Kontrol Paneli"

Transkript

1 Xerox ColorQube 90/ 90/ 90 Makineye Genel Bakış Makineye Genel Bakış Özellikler Cihazınız, yapılandırmasına bağlı olarak şu özelliklere sahiptir: 8 Kopyalama E-posta Internet Faksı Sunucu Faksı Doküman Besleyici Kaset (İsteğe Bağlı) Faks İş Akışı Tarama Kağıt Kasetleri ve Kaset (Ekleyici) (İsteğe Bağlı) Kağıt Kaseti Kontrol Paneli Kaset (Bypass) 8 Yüksek Hacimli Sonlandırıcı (İsteğe Bağlı) Yazdır... Kontrol Paneli 8? GHI ABC DEF JKL MNO PQRS TUV WXYZ 9 AC 0 Hizmetler Ana Sayfası 8 Yardım Hizmetler İş Durumu Makine Durumu Dokunmatik Ekran Oturum Aç/Kapat 9 0 Durdur Başlat Tümünü Temizle Dur Enerji Tasarrufu için, lütfen bkz: Sayısal Tuş Takımı 00 Xerox Corporation. Tüm hakları saklıdır.

2 Xerox ColorQube 90/ 90/ 90 Kağıt Yükleme Makineye Genel Bakış Kasetler, ve. Kaseti açın.. Ortamı yukarı dönük şekilde kasete yerleştirin. Kağıt, azami dolum çizgisinin üzerinde doldurulmamalıdır... Yalnızca kasetler ve. Kağıt kılavuzlarının kağıda ancak temas ettiğinden emin olun. Kaseti kapatın. Kasetin kağıt ayarları dokunmatik ekranda görüntülenir.. Ayarları denetleyin ve onaylayın ya da değiştirin. Kaset Kaset (Bypass) Kaset Kaset Kaset Kaset (Ekleyici) Kaset (Bypass) Kaset Kaset (Ekleyici) Kasetin aşağı konumda olduğundan emin olun. Daha büyük ortam için kaset uzatmasını kullanın. Ortamı aşağı dönük şekilde kasete yerleştirin. Kağıt, azami dolum çizgisinin üzerinde doldurulmamalıdır. Kağıt kılavuzlarının kağıda ancak temas ettiğinden emin olun. Kasetin kağıt ayarları dokunmatik ekranda görüntülenir. Ayarları denetleyin ve onaylayın ya da değiştirin..... Kapağı açmak için düğmeye basın. Kağıt kasetinin inmesini bekleyin. Ortamı aşağı dönük şekilde kasete yerleştirin. Kağıt, azami dolum çizgisinin üzerinde doldurulmamalıdır. Kapağı kapatın. Kaset otomatik olarak yükselir..... Ortamı yukarı dönük şekilde kasete yerleştirin ve ortam için doğru yönlendirmenin yapıldığından emin olun. Kağıt, azami dolum çizgisinin üzerinde doldurulmamalıdır. Kağıt kılavuzlarının kağıda ancak temas ettiğinden emin olun. Kasetin kağıt ayarları dokunmatik ekranda görüntülenir. Ayarları denetleyin ve onaylayın ya da değiştirin. Kağıt ağırlıkları ve kağıt boyutları Kullanım Kılavuzundadır 00 Xerox Corporation. Tüm hakları saklıdır.

3 Xerox ColorQube 90/ 90/ 90 Kopyalama Yapma. Tümünü Temizle (AC) düğmesine iki kez basın ve ardından önceki. Asıl dokümanları yukarı dönük şekilde doküman besleyiciye ya da Kopyalama. Hizmetler Ana Sayfası. Kopyala seçeneğini belirleyin. Kopyala sekmesi görüntülenir.. Çıktı Rengi, Küçült/Büyüt, Kağıt Kaynağı, Taraflı Kopyalama ve Kopya Çıktısı gibi gerekli programlama değişikliklerini yapın.. Sayılsa tuş takımını kullanarak kopya miktarını girin.. Asılları taramak ve kopyalama işini yürütmek için Başlat'a basın. Kopyalama işi, iş kuyruğuna işlem için hazır olarak eklenir. için, lütfen bkz: 00 Xerox Corporation. Tüm hakları saklıdır.

4 Xerox ColorQube 90/ 90/ 90 Faks Gönderme. Tümünü Temizle (AC) düğmesine iki kez basın ve ardından önceki. Asıl dokümanları yukarı dönük şekilde doküman besleyiciye ya da Faks. Hizmetler Ana Sayfası. Faks Gönder seçeneğini belirleyin. Faks sekmesi görüntülenir.. Giriş alanını seçin ve faks numarasını girin. Numarayı alıcı listesine eklemek için Ekle'yi seçin. Gerekiyorsa ek numaraları girin.. Asılları taramak ve faks gönderme işini yürütmek için Başlat'a basın. Faks işi işleme alınmak için iş kuyruğuna girer. için, lütfen bkz: 00 Xerox Corporation. Tüm hakları saklıdır.

5 Xerox ColorQube 90/ 90/ 90 Sunucu Faksı Gönderme. Tümünü Temizle (AC) düğmesine iki kez basın ve ardından önceki. Asıl dokümanları yukarı dönük şekilde doküman besleyiciye ya da Faks. Hizmetler Ana Sayfası. Sunucu Faksı seçeneğini belirleyin. Sunucu Faksı sekmesi görüntülenir.. Giriş alanını seçin ve faks numarasını girin. Numarayı alıcı listesine eklemek için Ekle'yi seçin. Gerekiyorsa ek numaraları girin.. Asılları taramak ve faks gönderme işini yürütmek için Başlat'a basın. Faks işi işleme alınmak için iş kuyruğuna girer. için, lütfen bkz: 00 Xerox Corporation. Tüm hakları saklıdır.

6 Xerox ColorQube 90/ 90/ 90 Internet Faksı Gönderme. Tümünü Temizle (AC) düğmesine iki kez basın ve ardından önceki. Asıl dokümanları yukarı dönük şekilde doküman besleyiciye ya da Faks. Hizmetler Ana Sayfası. Internet Faksı seçeneğini belirleyin. Internet Faksı sekmesi görüntülenir.. Yeni Alıcı'yı seçin. Açılır menüde Kime öğesinin görüntülendiğini denetleyin. E-posta adresini girin ve Ekle'yi tıklatın. Gerekli ek alıcıları ekleyin ve Kapat'ı seçin.. Asılları taramak ve faks gönderme işini yürütmek için Başlat'a basın. Faks işi işleme alınmak için iş kuyruğuna girer. için, lütfen bkz: 00 Xerox Corporation. Tüm hakları saklıdır.

7 Xerox ColorQube 90/ 90/ 90 Yazdır... Nasıl Kullanılır. Tümünü Sil (AC) düğmesine iki kez basın ve ardından önceki ekran programlama seçimlerini iptal etmek için Onayla Yazdır. Hizmetler Ana Sayfası. Yazdır... seçeneğini seçin. Yazdırmaya Hazır Kayıtlı İşler görüntülenir.. Kaydırmak için yukarı/aşağı oklarını kullanın ve klasörü ya da gereken işi seçin.. Gereken miktarı girin ve işi yazdırmak için Yazdır seçeneğini belirleyin. Yazdırma işi, iş kuyruğuna işlem için hazır olarak eklenir. için, lütfen bkz: 00 Xerox Corporation. Tüm hakları saklıdır.

8 Xerox ColorQube 90/ 90/ 90 E-posta Gönderme. Tümünü Temizle (AC) düğmesine iki kez basın ve ardından önceki. Asıl dokümanları yukarı dönük şekilde doküman besleyiciye ya da E-posta. Hizmetler Ana Sayfası. E-posta seçeneğini belirleyin. E-posta sekmesi görüntülenir.. Yeni Alıcı'yı seçin. Açılır menüde Kime öğesinin görüntülendiğini denetleyin. E-posta adresini girin ve Ekle'yi tıklatın. Gerekli ek alıcıları ekleyin ve Kapat'ı seçin.. Asılları taramak ve E-posta işini yürütmek için Başlat'a basın. E-posta işi, iş kuyruğuna işlem için hazır olarak eklenir. için, lütfen bkz: 00 Xerox Corporation. Tüm hakları saklıdır.

9 Xerox ColorQube 90/ 90/ 90 İş Akışı Taraması Nasıl Kullanılır. Tümünü Temizle (AC) düğmesine iki kez basın ve ardından önceki. Asıl dokümanları yukarı dönük şekilde doküman besleyiciye ya da Tarama. Hizmetler Ana Sayfası. İş Akışı Taraması seçeneğini belirleyin. İş Akışı Taraması sekmesi görüntülenir.. Listede görüntülenen şablonlarda, iş için bir şablon seçin.. Asılları taramak ve tarama işini yürütmek için Başlat'a basın. Taranan imgeler, kullanıcı tarafından alınmaya hazır olarak şablonda belirtilen konuma dosyalanır. için, lütfen bkz: 00 Xerox Corporation. Tüm hakları saklıdır.

10 Xerox ColorQube 90/ 90/ 90 USB Bağlantı Noktası Nasıl Kullanılır. Tümünü Sil (AC) düğmesine iki kez basın ve ardından önceki ekran programlama seçimlerini iptal etmek için Onayla. USB Flash Diskini aygıtın sol kısmında bulunan USB bağlantı noktasına takın. Tara. Asıl dokümanları yukarı dönük şekilde doküman besleyiciye ya da. USB'ye Tara seçeneğini seçin. İş Akışı Taraması sekmesi görüntülenir.. Gerekli tüm programlama değişikliklerini yapın.. Orijinalleri taramak ve tarama işini işleme almak için, Başlat Taranan görüntüler kök dizindeki USB Flash Diskinde dosyalanır. Yazdır. USB'den Yazdır seçeneğini seçin. Yazdır... seçenekleri görüntülenir. 8. Gezinmek için yukarı/aşağı oklarını kullanın ve gerekli klasörü veya Yazdırmaya Hazır işi seçin. 9. Gerekli tüm programlama değişikliklerini yapın. 0. Gerekli miktarı girin ve işi yazdırmak için Başlat Yazdırma işi işleme alınmak için iş kuyruğuna girer. / 0 için, lütfen bkz: 00 Xerox Corporation. Tüm hakları saklıdır.

11 Xerox ColorQube 90/ 90/ 90 Bakım ve Sarf Malzemeleri Mürekkep Kumpasları. Katı Mürekkep Kumpaslarını Mürekkep Yükleme alanına yükleyin, aygıt çalışırken renk başına en fazla Katı Mürekkep Kumpası yüklenebilir.. Dolu Mürekkepli Kumpasları yüklerken, doğru rengin doğru mürekkep yükleme yuvasına yüklendiğini kontrol edin. Atık Mürekkep Kaseti. Atık Mürekkep Kaseti baskı kafası bakım işleminden kaynaklanan mürekkep döküntüsünü biriktirir.. Atık Mürekkep Kaseti dolunca aygıt çalışmaz, Kaseti boşaltmanız gerekir. Atık mürekkep toksik değildir ve normal atık toplama yoluyla atılabilir. Temizleme Birimi. Temizleme Birimi yazıcı tamburu üzerine Silikon Yağ çıkartma maddesi uygular.. Birimi dokunmatik ekranda sağlanan talimatları kullanarak değiştirin ve eski birimi ambalajda belirtildiği gibi veya yerel Xerox Temsilcinize danışarak geri dönüştürün. Zımba Kartuşları ve Delme Zımbası Atıkları. Aygıtınız Ofis Sonlandırıcı veya Yüksek Hacimli Sonlandırıcı ile donatılmışsa, aygıtınız bir mesajla bildirdiğinde Zımba Kartuşunu veya Kartuşlarını değiştirmeniz gerekir. 8. Sonlandırıcınız isteğe bağlı Delme Zımbası Birimine sahipse, istemde bulunulduğunda ayrıca Delme Zımbası Atık Kabını da boşaltmanız gerekir. 9. Ayrıntılı talimatlar dokunmatik ekranda verilmektedir. Yazdırma Kalitesi Bakımı Yazdırma kalitesini sürdürmek için aygıt tarafından otomatik olarak gerçekleştirilen bir dizi bakım görevi mevcuttur. Bir sorun meydana gelirse, aygıtın sistemi temizlemek için kağıt yolu üzerinden boş kağıt yaprakları geçirmesi gerekebilir. Bu sayfalar üst kasete yönlendirilir ve atılmalıdır. için, lütfen bkz: Görüntü kalitesini düzeltme hakkında ek seçenekler için, Araçlar bölümüne erişin. 0. Makine Durumu Araçlar sekmesini seçin.. Sorun Giderme seçeneğini seçin.. Görüntü Kalitesini Düzelt seçeneğini seçin.. Sorunları düzeltmek için, Hafif Çizgiler, Lekeler veya Gelişmiş seçeneğini seçin. 00 Xerox Corporation. Tüm hakları saklıdır.

Doküman camı seçeneği

Doküman camı seçeneği Xerox WorkCentre 8/8/8/87/890 Kopyalama Yapma Hizmetler Ana Sayfası İş Durumu Dokunmatik Ekran Başlat Tümünü Temizle Dur. Dokümanlarınızı doküman besleyici giriş kasetine yüzleri yukarı bakacak şekilde

Detaylı

Doküman camı seçeneği

Doküman camı seçeneği Xerox WorkCentre 9/9 Çok İşlevli Yazıcı Kopyalama yapma. Dokümanlarınızı doküman besleyici giriş kasetine yüzleri yukarı dönük şekilde yükleyin. Kılavuzu dokümanlara dokunacak. Önceki tüm programlama seçimlerini

Detaylı

Xerox WorkCentre 5845 / 5855 / 5865 / 5875 / 5890 Kontrol Paneli

Xerox WorkCentre 5845 / 5855 / 5865 / 5875 / 5890 Kontrol Paneli 8 / 8 / 86 / 87 / 890 Kontrol Paneli Kullanılabilen hizmetler yazıcı ayarlarınıza bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında bkz. Kullanım Kılavuzu. ABC DEF Menüler GHI PQRS 7 JKL TUV 8 MNO

Detaylı

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Kontrol Paneli

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Kontrol Paneli Xerox ColorQube 90 / 90 / 90 Kontrol Paneli Kullanılabilen hizmetler yazıcı ayarlarınıza bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında bkz. Kullanım Kılavuzu.? Menüler GHI PRS 7 * ABC JKL TUV

Detaylı

Xerox WorkCentre 7220 / 7225 Kontrol Paneli

Xerox WorkCentre 7220 / 7225 Kontrol Paneli Xerox WorkCentre 70 / 7 Kontrol Paneli Kullanılabilen hizmetler yazıcı ayarlarınıza bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında bkz. Kullanım Kılavuzu. ABC DEF Menüler GHI PQRS 7 JKL TUV 8

Detaylı

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Kontrol Paneli

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Kontrol Paneli Kontrol Paneli Kullanılabilen hizmetler yazıcı ayarlarınıza bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında bkz. Kullanım Kılavuzu. 3 5 Mürekkep Erişim Kapağı Düğmesi Menüler 7 İş kontrolleri Dokunmatik

Detaylı

Xerox WorkCentre 3655 Çok İşlevli Yazıcı Kontrol Paneli

Xerox WorkCentre 3655 Çok İşlevli Yazıcı Kontrol Paneli Kontrol Paneli Kullanabileceğiniz hizmetler yazıcınızın ayarlarına bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında ayrıntılı bilgi için Kullanım Kılavuzu'na bakın. 3 4 5 Dokunmatik ekran Menüler

Detaylı

Menüler. Yazdırmaya Ara Ver

Menüler. Yazdırmaya Ara Ver Xerox ConnectKey.0 Teknolojisi Kontrol Paneli Kullanabileceğiniz hizmetler yazıcınızın ayarlarına bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında ayrıntılı bilgi için Kullanım Kılavuzu'na bakın.

Detaylı

Menüler. Yazdırmaya Ara Ver

Menüler. Yazdırmaya Ara Ver Xerox ConnectKey.0 Teknolojisi Kontrol Paneli Kullanabileceğiniz hizmetler yazıcınızın ayarlarına bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında ayrıntılı bilgi için Kullanım Kılavuzu'na bakın.

Detaylı

Kontrol Paneli. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Renkli Çok İşlevli Yazıcı

Kontrol Paneli. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Renkli Çok İşlevli Yazıcı Kontrol Paneli Kullanılabilir uygulamalar yazıcı kurulumunuza göre değişebilir. Uygulamalar ve özellikler hakkındaki ayrıntılar için bkz. Kullanım Kılavuzu. 5 9 8 7 6 0 5 6 7 8 9 0 Giriş Sayfası ana uygulama

Detaylı

Tarayıcı camını kullanarak kopyalama. 1 Orijinal belgeyi ön yüzü aşağıya bakacak şekilde tarayıcı camının sol üst köşesine yerleştirin.

Tarayıcı camını kullanarak kopyalama. 1 Orijinal belgeyi ön yüzü aşağıya bakacak şekilde tarayıcı camının sol üst köşesine yerleştirin. MFP Lazer Hızlı Başvuru Kopyalama Hızlı kopya oluşturma 3 Yazıcı kontrol panelinde düğmesine basın. 4 Belgeyi tarayıcı camına yerleştirdiyseniz, ana ekrana geri dönmek için Finish the Job (İşi Bitir) öğesine

Detaylı

Araçlar Menü Haritası

Araçlar Menü Haritası Araçlar menüsündeki tüm seçeneklere erişebilmek için Yönetici olarak oturum açmalısınız. Aygıt Ayarları Genel Enerji Tasarrufu Akıllı Hazır İş Etkinliği Programlanan Tarih ve Saat Saat Dilimi (GMT Saat

Detaylı

E-postaya Tarama Hızlı Kurulum Kılavuzu

E-postaya Tarama Hızlı Kurulum Kılavuzu Xerox WorkCentre M118i E-postaya Tarama Hızlı Kurulum Kılavuzu 701P42712 Bu kılavuz, aygıtındaki E-postaya Tara özelliğini ayarlama hakkında hızlı başvuru sağlar. Aşağıdakiler için yordamlar içerir: E-postaya

Detaylı

Faks alma/gönderme. Kontrol panelini kullanarak. Bilgisayarı kullanarak

Faks alma/gönderme. Kontrol panelini kullanarak. Bilgisayarı kullanarak Hızlı Başvuru Kopyalama Fotokopi çekme 1 Özgün bir belgeyi ADF'e veya tarayıcı camının üzerine yerleştirin. Notlar: Görüntünün kırpılmasını önlemek için özgün belgenin boyutu ile fotokopi çıkış boyutunun

Detaylı

LASERJET PROFESSIONAL M1130/M1210 MFP SERIES. Hızlı Başvuru Kılavuzu

LASERJET PROFESSIONAL M1130/M1210 MFP SERIES. Hızlı Başvuru Kılavuzu LASERJET PROFESSIONAL M1130/M1210 MFP SERIES Hızlı Başvuru Kılavuzu Windows ile özel kağıtlara, etiketlere veya asetatlara yazdırma 1. Yazılım programının Dosya menüsünde Yazdır'ı tıklatın. 2. Ürünü seçin

Detaylı

Xerox ColorQube 9201/9202/9203 Hızlı Kullanım Kılavuzu 604P19536

Xerox ColorQube 9201/9202/9203 Hızlı Kullanım Kılavuzu 604P19536 Xerox ColorQube 9201/9202/9203 604P19536 2009 Xerox Corporation. Tüm Hakları Saklıdır. Yayınlanmamış olan haklar Amerika Birleşik Devletleri telif hakkı kanunları altında saklıdır. Xerox Corporation izni

Detaylı

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES Yazılım Yükleme Kılavuzu HP LaserJet Enterprise M4555 MFP Series Yazılım Yükleme Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2011 Copyright Hewlett-Packard Development Company,

Detaylı

Kullanıcı Menü Haritası

Kullanıcı Menü Haritası Kopyalama Kopyala Çıktı Rengi Otomatik Algıla Siyah Beyaz Renkli Tek Renkli Küçült/Büyüt % Orantılı Bağımsız %X-Y Otomatik Ortala Değişkenlik Yüzdesi Ön Ayarlar Kağıt Besleme 2 Taraflı Kopyalama 1-1 Taraflı

Detaylı

Sürüm 2.0 Aralık 2010. Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 Başlangıç

Sürüm 2.0 Aralık 2010. Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 Başlangıç Sürüm 2.0 Aralık 2010 Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 2011 Xerox Corporation. Tüm Hakları Saklıdır. Yayınlanmamış haklar Amerika Birleşik Devletleri'nin telif hakkı yasalarınca korunmaktadır.

Detaylı

Hızlı Kullanım Kılavuzu

Hızlı Kullanım Kılavuzu User Guide XT3008TR0-2 ME3612E4-1 Telif Hakkı 2008 Xerox Corporation. Tüm hakları saklıdır. Çeviri: Xerox GKLS European Operations Bessemer Road Welwyn Garden City Hertfordshire AL7 1BU İngiltere 2008

Detaylı

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Hızlı Başvuru Kılavuzu

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Hızlı Başvuru Kılavuzu LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES Hızlı Başvuru Kılavuzu Bir kopyalama görüntüsünü küçültme veya büyütme 1. Ana ekrandan Kopyalama düğmesine dokunun. 2. Küçült/Büyüt düğmesine dokunun. 3. Önceden tanımlanmış

Detaylı

Sürüm 1.0 Şubat 2013. Xerox Color J75 Press Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Sürüm 1.0 Şubat 2013. Xerox Color J75 Press Hızlı Başlangıç Kılavuzu Sürüm 1.0 Şubat 2013 2012 Xerox Corporation. Tüm hakları saklıdır. Xerox ile Xerox ve Design Amerika Birleşik Devletleri'nde ve/veya diğer ülkelerde Xerox Corporation'ın ticari markalarıdır. BR4008 İçindekiler

Detaylı

RightFax'e Tara. Yönetici Kılavuzu

RightFax'e Tara. Yönetici Kılavuzu RightFax'e Tara Yönetici Kılavuzu Kasım 2016 www.lexmark.com İçerikler 2 İçerikler Genel Bakış...3 Dağıtıma hazır olma denetim listesi... 4 Uygulamayı yapılandırma... 5 Uygulamanın yapılandırma sayfasına

Detaylı

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Hızlı Başvuru Kılavuzu M276

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Hızlı Başvuru Kılavuzu M276 LASERJET PRO 200 COLOR MFP Hızlı Başvuru Kılavuzu M276 Kopya kalitesini en iyi duruma getirme Aşağıdaki renk kalitesi ayarları kullanılabilir. Otomatik Seç: Kopyalama kalitesi sizin için önemli olmadığında

Detaylı

Ağ Bağlantısı Hızlı Kurulum Kılavuzu

Ağ Bağlantısı Hızlı Kurulum Kılavuzu Xerox WorkCentre M118/M118i Ağ Bağlantısı Hızlı Kurulum Kılavuzu 701P42720 Bu kılavuz aşağıdakilerle ilgili yordamlar sağlar: Ekranlarda Gezinme sayfa 2 DHCP Kullanarak Ağ Ayarları sayfa 2 Statik IP Adresi

Detaylı

RightFax'e Tara. Yönetici Kılavuzu

RightFax'e Tara. Yönetici Kılavuzu RightFax'e Tara Yönetici Kılavuzu Haziran 2017 www.lexmark.com İçerikler 2 İçerikler Genel Bakış...3 Dağıtıma hazır olma denetim listesi... 4 Uygulamayı yapılandırma... 5 Uygulamanın yapılandırma sayfasına

Detaylı

Xerox WorkCentre 7970 Kontrol Paneli

Xerox WorkCentre 7970 Kontrol Paneli Kontrol Paneli Kullanılabilen hizmetler yazıcı ayarlarınıza bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında bkz. Kullanım Kılavuzu. ABC DEF Menüler GHI PQRS 7 JKL TUV 8 MNO 6 WXYZ 9 7 İş kontrolleri

Detaylı

Hızlı Tarama Özellikleri Kurulum Kılavuzu. E-postaya Tarama Kurulumu

Hızlı Tarama Özellikleri Kurulum Kılavuzu. E-postaya Tarama Kurulumu Hızlı Tarama Özellikleri Kurulum Kılavuzu XE3024TR0-2 Bu kılavuzda aşağıdaki işlemlerle ilgili yönergeler bulunmaktadır: E-postaya Tarama Kurulumu sayfa 1 Posta Kutusuna Tarama Kurulumu sayfa 6 Ağ Tarama

Detaylı

Sürüm 1.0 09/10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Internet Services

Sürüm 1.0 09/10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Internet Services Sürüm 1.0 09/10 Xerox 2010 Xerox Corporation. Tüm Hakları Saklıdır. Yayınlanmamış haklar Amerika Birleşik Devletleri'nin telif hakkı kanunlarınca korunmaktadır. Bu yayının içeriği, Xerox Corporation'ın

Detaylı

LASERJET PRO 400 MFP. Hızlı Başvuru Kılavuzu M425

LASERJET PRO 400 MFP. Hızlı Başvuru Kılavuzu M425 LASERJET PRO 400 MFP Hızlı Başvuru Kılavuzu M425 Kopya kalitesini en iyi duruma getirme Aşağıdaki renk kalitesi ayarları kullanılabilir. Otomatik Seç: Kopyalama kalitesi sizin için önemli olmadığında bu

Detaylı

Sürüm 1.0 Şubat 2014. Xerox Phaser 4622 Kullanım Kılavuzu

Sürüm 1.0 Şubat 2014. Xerox Phaser 4622 Kullanım Kılavuzu Sürüm 1.0 Şubat 2014 Xerox Phaser 4622 2014 Xerox Corporation. XEROX ve XEROX ve figüratif işareti Xerox Corporation'ın Amerika Birleşik Devletleri ve/veya diğer ülkelerdeki ticari markalarıdır. Bu belgede

Detaylı

Phaser 3635MFP Hızlı Kullanım Kılavuzu

Phaser 3635MFP Hızlı Kullanım Kılavuzu Phaser 3635MFP Hızlı Kullanım Kılavuzu Sürüm 3.2 11.01.08 Hızlı Kullanım Kılavuzu Phaser 3635MFP Xerox Phaser 3635MFP Hızlı Kullanım Kılavuzu Phaser 3635MFP'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Detaylı

HP LaserJet M9040/9050 MFP Hızlı Başvuru Kılavuzu

HP LaserJet M9040/9050 MFP Hızlı Başvuru Kılavuzu HP LaserJet M9040/9050 MFP Hızlı Başvuru Kılavuzu Nasıl yapılır: Kopyalama Dijital Gönderme Fakslama İşleri Depolama www.hp.com/support/ljm9040mfp www.hp.com/support/ljm9050mfp www.hp.com/go/usemymfp Hızlı

Detaylı

Tarama Özellikleri Kurulum Kılavuzu WorkCentre M123/M128 WorkCentre Pro 123/128 701P42171_TR

Tarama Özellikleri Kurulum Kılavuzu WorkCentre M123/M128 WorkCentre Pro 123/128 701P42171_TR Tarama Özellikleri Kurulum Kılavuzu WorkCentre M123/M128 WorkCentre Pro 123/128 701P42171_TR 2004. Her hakkı saklıdır. Belirtilen telif hakkı koruması anayasa ve kanunlarla belirtilen ya da tanına her

Detaylı

RightFax'e Tarama. Yönetici Kılavuzu

RightFax'e Tarama. Yönetici Kılavuzu RightFax'e Tarama Yönetici Kılavuzu Mayıs 2016 www.lexmark.com İçerikler 2 İçerikler Genel Bakış...3 Dağıtıma hazır olma denetim listesi... 4 Uygulamayı yapılandırma... 5 Uygulamanın yapılandırma sayfasına

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print hakkında bilgi Google Cloud Print ile yazdırma Appendix İçindekiler Kılavuzlar Hakkında Bilgi... 2 Kılavuzlarda Kullanılan Semboller... 2 Feragatname...

Detaylı

Hızlı Ağ Kurulum Kılavuzu

Hızlı Ağ Kurulum Kılavuzu Hızlı Ağ Kurulum Kılavuzu WorkCentre M123/M128 WorkCentre Pro 123/128 701P42078_TR 2004. Her hakkı saklıdır. Belirtilen telif hakkı koruması anayasa ve kanunlarla belirtilen ya da tanına her form ve şekildeki

Detaylı

Yazıcı camından veya otomatik belge besleyicisinden (ADF) taramaları başlatabilirsiniz. Posta kutusunda saklanan tarama dosyalarına erişebilirsiniz.

Yazıcı camından veya otomatik belge besleyicisinden (ADF) taramaları başlatabilirsiniz. Posta kutusunda saklanan tarama dosyalarına erişebilirsiniz. Fiery Remote Scan Fiery Remote Scan, uzak bir bilgisayardan Fiery server üzerindeki taramayı ve yazıcıyı yönetmenizi sağlar. Fiery Remote Scan'i kullanarak şunları yapabilirsiniz: Yazıcı camından veya

Detaylı

Wi-Fi Direct Rehberi. Wi-Fi Direct ile Kolay Kurulum. Sorun Giderme

Wi-Fi Direct Rehberi. Wi-Fi Direct ile Kolay Kurulum. Sorun Giderme Wi-Fi Direct Rehberi Wi-Fi Direct ile Kolay Kurulum Sorun Giderme İçindekiler Kılavuzlar Hakkında Bilgi... 2 Kılavuzlarda Kullanılan Semboller... 2 Feragatname... 2 1. Wi-Fi Direct ile Kolay Kurulum SSID'yi

Detaylı

3 Kağıt kenarlarını yüklemeden önce esnetin, havalandırın ve hizalayın. 2 Kılavuzu yüklediğiniz kağıtların boyutuyla eşleşecek şekilde

3 Kağıt kenarlarını yüklemeden önce esnetin, havalandırın ve hizalayın. 2 Kılavuzu yüklediğiniz kağıtların boyutuyla eşleşecek şekilde Hızlı Başvuru Çok amaçlı besleyiciyi yükleme 1 Çok amaçlı besleyiciyi açın. Kağıt yükleme Tepsilere kağıt yükleme DİKKAT YANA YATMA TEHLİKESİ: Donanımın arızalanma riskini azaltmak için her tepsiyi ayrı

Detaylı

Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu

Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu Brother Universal Printer Driver (BR-Script3) Brother Mono Universal Printer Driver (PCL) Brother Universal Printer Driver (Inkjet) Sürüm B TUR 1 Toplu bakış 1 Brother Universal

Detaylı

Müşteri sürüm notları Xerox EX C60/C70 Print Server Powered by Fiery / Xerox EX-i C60/C70 Print Server Powered by Fiery, sürüm 1.0

Müşteri sürüm notları Xerox EX C60/C70 Print Server Powered by Fiery / Xerox EX-i C60/C70 Print Server Powered by Fiery, sürüm 1.0 Müşteri sürüm notları Xerox EX C60/C70 Print Server Powered by Fiery / Xerox EX-i C60/C70 Print Server Powered by Fiery, sürüm 1.0 Bu belge, bu sürüm hakkında önemli bilgiler içermektedir. Yüklemeye devam

Detaylı

LASERJET PRO M1530 MFP SERİSİ. Hızlı Başvuru Kılavuzu

LASERJET PRO M1530 MFP SERİSİ. Hızlı Başvuru Kılavuzu LASERJET PRO M1530 MFP SERİSİ Hızlı Başvuru Kılavuzu Özel kağıda, etiketlere veya asetatlara yazdırma 1. Yazılım programındaki Dosya menüsünde Yazdır'ı tıklatın. 2. Ürünü seçin ve ardından Özellikler veya

Detaylı

WorkCentre 4150. Başlangıç Kılavuzu

WorkCentre 4150. Başlangıç Kılavuzu WorkCentre 4150 Başlangıç Kılavuzu Başlangıç Kılavuzu WorkCentre 4150 Xerox WorkCentre 4150 Başlangıç Kılavuzu WorkCentre 4150'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bu kitaptaki yönergeleri verildikleri

Detaylı

HP OfficeJet 4650 All-in-One series

HP OfficeJet 4650 All-in-One series HP OfficeJet 4650 All-in-One series İçindekiler 1 Nasıl yapılır?... 1 2 Başlarken... 2 Erişilebilirlik... 2 Yazıcı parçaları... 3 Kontrol paneli ve durum ışıkları... 4 Kağıtla ilgili temel bilgiler...

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir:

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir: AirPrint Kılavuzu Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir: HL-L340DW/L360DN/L360DW/L36DN/L365DW/ L366DW/L380DW DCP-L50DW/L540DN/L540DW/L54DW/L560DW MFC-L700DW/L70DW/L703DW/L70DW/L740DW Sürüm A TUR Not

Detaylı

Kart Kimlik Doğrulaması. Yönetici Kılavuzu

Kart Kimlik Doğrulaması. Yönetici Kılavuzu Kart Kimlik Doğrulaması Yönetici Kılavuzu Eylül 2014 www.lexmark.com İçindekiler 2 İçindekiler Genel Bakış...4 Ön şartların ayarlanması...5 Kullanıcı hesabı ekleme...5 iç hesaplar için güvenlik şablonu

Detaylı

Nasıl yapılır: Kopyalama. Dijital Gönderme. Fakslama. İşleri Depolama. HP Color LaserJet CM6030/6040 MFP Series Hızlı Başvuru Kılavuzu

Nasıl yapılır: Kopyalama. Dijital Gönderme. Fakslama. İşleri Depolama. HP Color LaserJet CM6030/6040 MFP Series Hızlı Başvuru Kılavuzu HP Color LaserJet CM6030/6040 MFP Series Hızlı Başvuru Kılavuzu Nasıl yapılır: Kopyalama Dijital Gönderme Fakslama İşleri Depolama www.hp.com/support/cljcm6030mfp www.hp.com/support/cljcm6040mfp www.hp.com/go/usemymfp

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. AirPrint hakkında bilgiler. Ayar Prosedürü. Yazdırma. Appendix

AirPrint Kılavuzu. AirPrint hakkında bilgiler. Ayar Prosedürü. Yazdırma. Appendix AirPrint Kılavuzu AirPrint hakkında bilgiler Ayar Prosedürü Yazdırma Appendix İçindekiler Kılavuzlar Hakkında Bilgi... 2 Kılavuzlarda Kullanılan Semboller... 2 Feragatname... 2 1. AirPrint hakkında bilgiler

Detaylı

Hızlı Kullanım Kılavuzu

Hızlı Kullanım Kılavuzu WorkCentre 563/5638/5645/5655/5665/5675/5687 Hızlı Kullanım Kılavuzu 604P96 ÜRETKENLİĞİNİZİ EN ÜST DÜZEYE ÇIKARIN Aygıtınızın sahip olduğu tüm becerilerden yararlanın. Ürününüzle birlikte bir Etkileşimli

Detaylı

WorkCentre 4250/4260 Serisi Hızlı Kullanım Kılavuzu

WorkCentre 4250/4260 Serisi Hızlı Kullanım Kılavuzu WorkCentre 4250/4260 Serisi Hızlı Kullanım Kılavuzu Sürüm 4.0 05.01.09 WorkCentre 4250/4260 Serisi Hızlı Kullanım Kılavuzu Xerox WorkCentre 4250/4260 Serisi Hızlı Kullanım Kılavuzu WorkCentre 4250/4260

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir:

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir: AirPrint Kılavuzu Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir: HL-L850CDN/L8350CDW/L8350CDWT/L900CDW/L900CDWT DCP-L8400CDN/L8450CDW MFC-L8600CDW/L8650CDW/L8850CDW/L9550CDW Sürüm 0 TUR Not tanımları Bu kullanıcı

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J3520/J3720. Sürüm 0 TUR

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J3520/J3720. Sürüm 0 TUR AirPrint Kılavuzu Bu Kullanıcı Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J350/J370 Sürüm 0 TUR Notların tanımı Bu kullanıcı el kitabında aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar ortaya çıkabilecek

Detaylı

Uyku düğmesinin ve gösterge ışıklarının renklerini anlama

Uyku düğmesinin ve gösterge ışıklarının renklerini anlama Hızlı Başvuru Yazıcıyı tanıma Yazıcı kontrol panelini kullanma Kullanın 1 2 3 4 5 10 9 Bunun için 1 Ekran Yazdırma, kopyalama, e-posta gönderme ve tarama seçeneklerini görüntüleyin. Yazıcı durumu ve hata

Detaylı

BDikkat: Makineyi çalıştırmadan önce, RISO Yazıcısı Kullanım Kılavuzu nun Güvenlik Kılavuzu bölümlerini okumaya özen gösterin.

BDikkat: Makineyi çalıştırmadan önce, RISO Yazıcısı Kullanım Kılavuzu nun Güvenlik Kılavuzu bölümlerini okumaya özen gösterin. Giriş Riso Editor ı kullandığınız için teşekkür ederiz. Bu düzenleyici, düzenleme alanı oluşturmanıza, alanın düzenleme şeklini belirtmenize ve çeşitli düzenleme seçenekleri uygulamanıza olanak tanır.

Detaylı

Tüm yazıcı faaliyetlerini durdurur. Not: Ekranda Durduruldu görüntülendiğinde bir seçenekler listesi gösterilir. Önceki ekrana dönün.

Tüm yazıcı faaliyetlerini durdurur. Not: Ekranda Durduruldu görüntülendiğinde bir seçenekler listesi gösterilir. Önceki ekrana dönün. Hızlı Başvuru Dokunmatik olmayan ekranlı yazıcı modeli kullanma Yazıcıyı tanıma Dört ok düğmeli kontrol panelini kullanarak kısayol oluşturma 0 Öğe 3 4 5 9 İşlem 8 7 4 7 ABC 3 DEF GHI 5 JKL 6 MNO PQR 8

Detaylı

Türkçe. Güvenlik bilgileri. Türkçe

Türkçe. Güvenlik bilgileri. Türkçe Bu kılavuzda ele alınan konular: "Güvenlik bilgileri" sayfa 53. "Kurulum sorunlarını giderme" sayfa 54. "Daha fazla bilgi alma" sayfa 58. Güvenlik bilgileri Sadece bu ürünle birlikte sağlanan güç kaynağı

Detaylı

Xerox ColorQube. 9301 / 9302 / 9303 Xerox ConnectKey Controller

Xerox ColorQube. 9301 / 9302 / 9303 Xerox ConnectKey Controller Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Multifunction Printer Imprimante multifonction Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Xerox ConnectKey Controller User Guide Guide d'utilisation Italiano Guida per l utente

Detaylı

X5400 Series Faks Kılavuzu

X5400 Series Faks Kılavuzu X5400 Series Faks Kılavuzu Ocak 2008 www.lexmark.com İçindekiler Giriş...5 Yazıcı hakkında bilgi bulma...5 Yazıcının parçalarını öğrenme...7 Yazıcının parçalarını öğrenme...7 Faks Ayarları...9 Yazıcıyı

Detaylı

HP Photosmart Premium Web C309 series. Windows Yardım

HP Photosmart Premium Web C309 series. Windows Yardım HP Photosmart Premium Web C309 series Windows Yardım HP Photosmart Premium Web C309 series İçindekiler 1 HP Photosmart Premium Web C309 series Yardım...3 2 HP Photosmart aygıtını tanıyın Yazıcı parçaları...5

Detaylı

Donanım Kurulum Kılavuzu

Donanım Kurulum Kılavuzu Paketi açma Tüm koruyucu malzemeleri çıkartın. Bu kılavuzdaki resimler benzer bir model içindir. Mevcut modelden farklılık göstermesine karşın, çalışma yöntemi aynıdır. Ürünü bir Telefon Hattına Bağlama

Detaylı

Xerox WorkCentre 3550. Nisan 2010

Xerox WorkCentre 3550. Nisan 2010 Xerox WorkCentre 3550 Nisan 2010 2 ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bu kitaptaki yönergeleri verildikleri sırayla okuyarak aşağıdaki işlemleri başarıyla gerçekleştirebilirsiniz: Makinenin

Detaylı

LASERJET PRO MFP. Kullanım Kılavuzu M125-126 M125-126 M127-128 M127-128

LASERJET PRO MFP. Kullanım Kılavuzu M125-126 M125-126 M127-128 M127-128 LASERJET PRO MFP Kullanım Kılavuzu M125-126 M125-126 M127-128 M127-128 HP LaserJet Pro MFP M125, M126, M127, M128 Kullanım Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2014 Copyright Hewlett-Packard Development Company,

Detaylı

350 Series. Kullanıcı' Kılavuzu

350 Series. Kullanıcı' Kılavuzu 350 Series Kullanıcı' Kılavuzu Temmuz 2006 www.lexmark.com Lexmark ve elmas tasarımlı Lexmark, Lexmark International, Inc.'in ticari markalarıdır ve ABD ve/veya diğer ülkelerde kayıtlıdır. Diğer tüm ticari

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz XEROX WORKCENTRE 3315 http://tr.yourpdfguides.com/dref/4679089

Kullanım kılavuzunuz XEROX WORKCENTRE 3315 http://tr.yourpdfguides.com/dref/4679089 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya XEROX WORKCENTRE 3315 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki XEROX WORKCENTRE 3315 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma,

Detaylı

Hızlı Başlama Kılavuzu. DocuColor 240/250

Hızlı Başlama Kılavuzu. DocuColor 240/250 Hızlı Başlama Kılavuzu 701P46834 2007 Microsoft, MS-DOS, Windows, Windows NT, Microsoft Network ve Windows Server, Amerika Birleşik Devletleri ve/veya diğer ülkelerde Microsoft Corporation'ın ticari markaları

Detaylı

X860de, X862de, X864de

X860de, X862de, X864de X860de, X862de, X864de Kullanıcı Kılavuzu Aralık 2012 www.lexmark.com Makine türleri: 7500 Model(ler): 432, 632, 832 İçindekiler 2 İçindekiler Güvenlik bilgileri...7 Yazıcıyı tanıma...9 Bu yazıcıyı seçtiğiniz

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanım Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J2320/J2720. Sürüm 0 TUR

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanım Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J2320/J2720. Sürüm 0 TUR AirPrint Kılavuzu Bu Kullanım Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J30/J70 Sürüm 0 TUR Notların tanımı Bu kullanım kılavuzunda aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar, çalıştırma ortamını,

Detaylı

1 ) Yazıcım Kartuş Bitti Hatası Veriyor ve paneldeki " C " ile " B " ışığı yanıyor ne yapmalıım?

1 ) Yazıcım Kartuş Bitti Hatası Veriyor ve paneldeki  C  ile  B  ışığı yanıyor ne yapmalıım? 1 ) Yazıcım Kartuş Bitti Hatası Veriyor ve paneldeki " C " ile " B " ışığı yanıyor ne yapmalıım? Çözüm : Canon MP250 MP252 MP 280 MP 282 MX300 MX 320 MX 360 MG 2150 MP 495 Marka ve model yazıcılar için

Detaylı

Buradan Başlayın. Bantların tamamını çıkarın ve ekranı kaldırın. Parçaları yerleştirin

Buradan Başlayın. Bantların tamamını çıkarın ve ekranı kaldırın. Parçaları yerleştirin HP Photosmart 2600/2700 series all-in-one User Guide Buradan Başlayın 1 USB kablo kullanıcıları: Bu kılavuzdaki yönergelerde belirtilmeden USB kablonuzu bağlamayın, aksi halde yazılımınız düzgün yüklenmeyebilir.

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Ürün bildirimi Bu

Detaylı

GELİŞMİŞ AĞ İZLEME KUBBE KAMERASI KURULUM KILAVUZU

GELİŞMİŞ AĞ İZLEME KUBBE KAMERASI KURULUM KILAVUZU GELİŞMİŞ AĞ İZLEME KUBBE KAMERASI KURULUM KILAVUZU Lütfen çalıştırmadan önce talimatları dikkatle okuyunuz ve ileride başvuru kaynağı olarak bu talimatları saklayınız. 1. GENEL BAKIŞ 1.1 Ambalajın İçindekiler

Detaylı

Görsel Referans Kılavuzu

Görsel Referans Kılavuzu Görsel Referans Kılavuzu Xerox CX Yazıcı Sunucusu Xerox Color 550/560 Yazıcı Creo Color Server Technology hizmetidir 653-0177A-TR CX yazıcı sunucusu bilgisayarı için kablo bağlantıları 1 3 4 5 1VDC POWER

Detaylı

PHONAK INVISITY PROGRAMLAMA IPU SOFTWARE 1.0. KULLANICI ve TANITMA KILAVUZU

PHONAK INVISITY PROGRAMLAMA IPU SOFTWARE 1.0. KULLANICI ve TANITMA KILAVUZU PHONAK INVISITY PROGRAMLAMA IPU SOFTWARE 1.0 KULLANICI ve TANITMA KILAVUZU ĐÇĐNDEKĐLER Güvenlik ve Genel Tanım 3 Teknik Özellikler 4-12 Çevre Bilgisi,Cihaz Kullanımı ve Hatırlatmalar 13 Nakliye,Bakım ve

Detaylı

Sürüm 1.0 Kasım 2010. Xerox Phaser 4600/4620 Kullanım Kılavuzu

Sürüm 1.0 Kasım 2010. Xerox Phaser 4600/4620 Kullanım Kılavuzu Sürüm 1.0 Kasım 2010 Xerox Phaser 4600/4620 2010 Xerox Corporation. XEROX ve XEROX ve Design Amerika Birleşik Devletleri'nde ve/veya diğer ülkelerde Xerox Corporation'ın ticari markalarıdır. Bu belgede

Detaylı

P roje Y önetim O fisi B aşkan lığı

P roje Y önetim O fisi B aşkan lığı T.C. ONDOKUZ M AYIS ÜNİVERSİTESİ P roje Y önetim O fisi B aşkan lığı Sayı : 59712486-934.01.03-E.l 9121 08/08/2017 Konu : Yaklaşık Maliyet Fiyatı İLGİLİ MAKAMA Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri

Detaylı

Wi-Fi Direct Rehberi. Wi-Fi Direct ile Kolay Kurulum. Sorun Giderme. Appendix

Wi-Fi Direct Rehberi. Wi-Fi Direct ile Kolay Kurulum. Sorun Giderme. Appendix Wi-Fi Direct Rehberi Wi-Fi Direct ile Kolay Kurulum Sorun Giderme Appendix İçindekiler Kılavuzlar Hakkında Bilgi... 2 Kılavuzlarda Kullanılan Semboller... 2 Feragatname... 2 1. Wi-Fi Direct ile Kolay

Detaylı

Lync Toplantısı Zamanlama Görünümler arasında geçiş yapma Takviminizi paylaşma Hava durumuna göre plan yapma Geçerli saat işaretçisi

Lync Toplantısı Zamanlama Görünümler arasında geçiş yapma Takviminizi paylaşma Hava durumuna göre plan yapma Geçerli saat işaretçisi Takvim Hızlı Başlangıç Kılavuzu Lync Toplantısı Zamanlama Lync 2013 sayesinde çevrimiçi buluşarak yüz yüze görüşebilir veya yol yapmaktan kurtulabilirsiniz. Görünümler arasında geçiş yapma İş akışınıza

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz XEROX COLORQUBE 9300 http://tr.yourpdfguides.com/dref/4276656

Kullanım kılavuzunuz XEROX COLORQUBE 9300 http://tr.yourpdfguides.com/dref/4276656 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya XEROX COLORQUBE 9300 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki XEROX COLORQUBE 9300 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma,

Detaylı

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES Yazılım Yükleme Kılavuzu HP Color LaserJet Enterprise CM4540 MFP Series Yazılım Yükleme Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2010 Copyright Hewlett-Packard Development

Detaylı

RICOH Smart Device Connector Kullanıcılarına: Makineyi Yapılandırma

RICOH Smart Device Connector Kullanıcılarına: Makineyi Yapılandırma RICOH Smart Device Connector Kullanıcılarına: Makineyi Yapılandırma İÇİNDEKİLER 1. Tüm Kullanıcılara Giriş...3 Kılavuz Hakkında Bilgi...3 Ticari Markalar...4 RICOH Smart Device Connector nedir?... 5 RICOH

Detaylı

HP Officejet J4500 All-in-One serisi

HP Officejet J4500 All-in-One serisi 1 2 abc 3 def 4 ghi 5 jkl 7 pqrs 8 tuv 9 wxyz # * 0 # - 6 mno OK HP Officejet J4500 All-in-One serisi Kullanım Kılavuzu Podręcznik użytkownika HP Officejet J4500 All-in-One serisi Kullanım Kılavuzu Telif

Detaylı

6300 Series All-In-One

6300 Series All-In-One 6300 Series All-In-One Kullanıcı Kılavuzu May 2005 www.lexmark.com Lexmark ve elmas tasarımlı Lexmark, Lexmark International, Inc.'in ticari markalarıdır ve ABD ve/ veya diğer ülkelerde kayıtlıdır. (c)

Detaylı

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2012 için

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2012 için DataPage+ 2012 için Son Güncelleme: 29 Ağustos 2012 İçindekiler Tablosu Önkoşul Olan Bileşenleri Yükleme... 1 Genel Bakış... 1 Adım 1: Setup.exe'yi Çalıştırın ve Sihirbazı Başlatın... 1 Adım 2: Lisans

Detaylı

KARTUŞLARA VEDA EDİN. Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar

KARTUŞLARA VEDA EDİN. Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar KARTUŞLARA VEDA EDİN Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar ULTRA DÜŞÜK MALİYETLİ GÜNLÜK BASKI İster evde çalışın ister ofiste, bir Epson mürekkep tanklı (ITS) yazıcı, baskı ve iş maliyetlerinizi azaltacaktır.

Detaylı

Donanım Kurulum Kılavuzu

Donanım Kurulum Kılavuzu Paketi açma Tüm koruyucu malzemeleri çıkartın. Bu kılavuzdaki resimler benzer bir model içindir. Mevcut modelden farklılık göstermesine karşın, çalışma yöntemi aynıdır. Tüm koruyucu malzemeleri çıkartın.

Detaylı

5000 Series Kullanıcı Kılavuzu

5000 Series Kullanıcı Kılavuzu 5000 Series Kullanıcı Kılavuzu Mayıs 2007 www.lexmark.com Güvenlik bilgileri Sadece bu ürünle birlikte sağlanan güç kaynağı ve güç kaynağı kablosunu veya üretici tarafından onaylanmış yedek güç kaynağı

Detaylı

Color LaserJet Pro MFP M476. Kullanıcı Kılavuzu

Color LaserJet Pro MFP M476. Kullanıcı Kılavuzu Color LaserJet Pro MFP M476 Kullanıcı Kılavuzu HP Color LaserJet Pro MFP M476 Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2014 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Telif hakkı yasalarının

Detaylı

Kart Kopyalama. Sürüm 4.1. Yönetici Kılavuzu

Kart Kopyalama. Sürüm 4.1. Yönetici Kılavuzu Kart Kopyalama Sürüm 4.1 Yönetici Kılavuzu Temmuz 2016 www.lexmark.com İçerikler 2 İçerikler Değişiklik geçmişi... 3 Genel Bakış...4 Uygulamayı yapılandırma... 5 Yerleşik Web Sunucusu'na erişme... 5 Uygulama

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz SHARP MX-4100N/4101N/5000N/5001N http://tr.yourpdfguides.com/dref/4725557

Kullanım kılavuzunuz SHARP MX-4100N/4101N/5000N/5001N http://tr.yourpdfguides.com/dref/4725557 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

Lexmark X264dn, X363dn, X364dn ve X364dw

Lexmark X264dn, X363dn, X364dn ve X364dw Lexmark X264dn, X363dn, X364dn ve X364dw Kullanıcı Kılavuzu Şubat 2009 www.lexmark.com Makine türleri: 7013, 4549, 4564 Model(ler): 231, 235, 432, 436, 43W, d01, d02, gd1, gd2, dn1, dn2, gd1, gd2 İçindekiler

Detaylı

Brother Makinenizi Kullanmadan Önce. Kullanılabilir Modeller. Not Tanımları. Ticari Markalar. Önemli Not. Kullanılabilir Modeller.

Brother Makinenizi Kullanmadan Önce. Kullanılabilir Modeller. Not Tanımları. Ticari Markalar. Önemli Not. Kullanılabilir Modeller. AirPrint Kılavuzu Brother Makinenizi Kullanmadan Önce Kullanılabilir Modeller Not Tanımları Ticari Markalar Önemli Not Kullanılabilir Modeller Bu Kullanıcı Kılavuzu aşağıdaki modeller içindir: 1 satırlı

Detaylı

Bağlantı Kılavuzu. Desteklenen işletim sistemleri. Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma. Bağlantı Kılavuzu

Bağlantı Kılavuzu. Desteklenen işletim sistemleri. Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma. Bağlantı Kılavuzu Sayfa 1 / 6 Bağlantı Kılavuzu Desteklenen işletim sistemleri Yazılım CD'sini kullanarak, yazıcıyı aşağıdaki işletim sistemlerine kurabilirsiniz: Windows 8.1 Windows Server 2012 R2 Windows 7 SP1 Windows

Detaylı

X548 Series. Kullanıcı Kılavuzu. Makine türleri: 7525 Model(ler): 630, 636

X548 Series. Kullanıcı Kılavuzu. Makine türleri: 7525 Model(ler): 630, 636 X548 Series Kullanıcı Kılavuzu Ekim 2014 www.lexmark.com Makine türleri: 7525 Model(ler): 630, 636 İçindekiler 2 İçindekiler Güvenlik Bilgileri...7 Yazıcıyı tanıma...9 Yazıcı hakkında bilgi bulma...9 Yazıcı

Detaylı

Tarama Merkezi. Sürüm 1.2. Yönetici Kılavuzu

Tarama Merkezi. Sürüm 1.2. Yönetici Kılavuzu Tarama Merkezi Sürüm 1.2 Yönetici Kılavuzu Ağustos 2017 www.lexmark.com İçerikler 2 İçerikler Değişiklik geçmişi... 3 Genel Bakış...4 Dağıtıma hazır olma denetim listesi...6 Uygulamayı yapılandırma...

Detaylı

Kağıt, yüksek nem nedeniyle nem emmiş olabilir. Kağıdı kullanana kadar orijinal paketinde saklayın.

Kağıt, yüksek nem nedeniyle nem emmiş olabilir. Kağıdı kullanana kadar orijinal paketinde saklayın. Sayfa 1 / 10 Yazdırma kalitesi kılavuzu Yazdırma kalitesi sorunlarının çoğu, öngörülen ömrünün sonuna yaklaşmakta olan bir sarf veya bakım öğesinin değiştirilmesiyle çözümlenebilir. Yazıcı kontrol panelinde

Detaylı

İçindekiler. Kağıt ve özel ortam yükleme...3. Sıkışmaları giderme...7. Kağıt tepsisi yükleme...3

İçindekiler. Kağıt ve özel ortam yükleme...3. Sıkışmaları giderme...7. Kağıt tepsisi yükleme...3 Hızlı Başvuru İçindekiler Kağıt ve özel ortam yükleme...3 Kağıt tepsisi yükleme...3...7 200-201 kağıt sıkışması...7 202 kağıt sıkışması...10 241 kağıt sıkışması...13 251 kağıt sıkışması...14 İçindekiler

Detaylı

Ağınız üzerinde tarama yapmak için Web Hizmetleri'ni kullanma (Windows Vista SP2 veya üzeri, Windows 7 ve Windows 8)

Ağınız üzerinde tarama yapmak için Web Hizmetleri'ni kullanma (Windows Vista SP2 veya üzeri, Windows 7 ve Windows 8) Ağınız üzerinde tarama yapmak için Web Hizmetleri'ni kullanma (Windows Vista SP2 veya üzeri, Windows 7 ve Windows 8) Web Hizmetleri protokolü, Windows Vista (SP2 veya üstü), Windows 7 ve Windows 8 kullanıcılarının,

Detaylı

Xerox. Xerox WorkCentre 7120 / 7125. WorkCentre 7120 / 7125. User Guide Guide d'utilisation Italiano. Multifunction Printer Imprimante multifonction

Xerox. Xerox WorkCentre 7120 / 7125. WorkCentre 7120 / 7125. User Guide Guide d'utilisation Italiano. Multifunction Printer Imprimante multifonction Xerox WorkCentre 7120 / 7125 Multifunction Printer Imprimante multifonction Xerox WorkCentre 7120 / 7125 User Guide Guide d'utilisation Italiano Guida per l utente Dansk Betjeningsvejledning Magyar Felhasználói

Detaylı

Formlar ve Sık Kullanılanlar

Formlar ve Sık Kullanılanlar Formlar ve Sık Kullanılanlar Sürüm 5.1 Yönetici Kılavuzu Temmuz 2016 www.lexmark.com İçerikler 2 İçerikler Değişiklik geçmişi... 3 Genel Bakış...4 Uygulamayı yapılandırma... 5 Yerleşik Web Sunucusu'na

Detaylı