huggy SHP ÖNEMLİ: BU KULLANIM KILAVUZUNU LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ VE İLERDE KULLANMAK ÜZERE SAKLAYINIZ.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "huggy SHP ÖNEMLİ: BU KULLANIM KILAVUZUNU LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ VE İLERDE KULLANMAK ÜZERE SAKLAYINIZ."

Transkript

1 huggy SHP ÖNEMLİ: BU KULLANIM KILAVUZUNU LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ VE İLERDE KULLANMAK ÜZERE SAKLAYINIZ. ECE 44/04 güvenlik standardı onaylıdır. Inglesina Travel Sistem Huggy SHP kullanım kılavuzu UYARI! Bu talimatlar Inglesina HUGGY SHP kod D kullanım kılavuzu için tamamlayıcıdır. Ürünün doğru kullanımı için lütfen kullanım kılavuzu içindeki resimlere bakınız.

2 2 TÜRKÇE UYARI! Yolculuklarınız sırasında Huggy SHP çocuk oto koltuğu sürüş yönünün tersine bağlanmalıdır. Oto koltuklarını asla AIR-BAG (hava yastığı) bulunan otomobil koltuklarında kullanmayın. Bu kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz ve ilerde kullanmak üzere saklayınız.

3 ÖNEMLİ Huggy oto koltuğu (bazalı ve bazasız olarak) 13 kiloya kadar çocuklar için EVRENSEL bir güvenlik koltuğu (Grup 0+) olup, ECE 44/04 güvenlik standardı onaylıdır. Maksimum ağırlığı 13 kg. ı aşan çocuklar için ya da omuzları, en üst kemer deliği seviyesini geçmiş çocuklar için Huggy SHP çocuk oto koltuğunu asla kullanmayın.. Huggy SHP çocuk oto koltuğu, (hepsi ile olmamakla birlikte) araç koltuklarının birçoğu ile uyumludur. Otomobile sürüş istikametinin tersine ve sadece UN/ECE 16 veya eşdeğer standartlara uygun 3 nokta otomobil emniyet kemeri ile bağlayın. Çocuk oto koltuğunu nereye bağlamanız gerektiğini öğrenmek için otomobilinizin kullanma kılavuzunu kontrol edin. Emin olmadığınız durumlar için Üretici veya Satıcınıza başvurun. BU KOLTUK HER KAZADA ÇOCUĞUNUZU YARALANMALARDAN KORUMAYI GARANTİ ETMEZ. ANCAK, UYGUN ŞEKILDE KULLANILDIĞINDA YARALANMA VE ÖLÜM RİSKİNİ AZALTIR. Huggy SHP, Easy Clip sistemi sayesinde Inglesina bebek arabalarının şaselerine takılabilir. TEHLİKELER TEHLİKE! Çocuk oto koltuklarını asla AIR-BAG hava yastığı bulunan otomobil koltuklarında kullanmayın. Her zaman arka koltukların uygun bölümlerine yerleştirin. UYARI! Çocuğunuzu çocuk oto koltuğundayken asla gözetimsiz bırakmayın, özellikle de uyurken. UYARI! TÜRKÇE Çocuğunuz oto koltuğundayken maksimum dikkat gösterilmelidir. UYARI! Hugyy çocuk oto koltuğunda her zaman çocuğunuzu emniyet kemerleri ile bağlayın. (elinizde taşırken bile) DÜŞME TEHLİKESİ! Çocuğunuzun yaptığı hareketler, çocuk oto koltuğunun kaymasına sebep olabilir. Koltuğu asla yükseltilmiş bir yüzeye koymayınız. (masa, yatak, v.b... gibi) KEMERLERİN BOĞAZA DOLANMA TEHLİKESİ! Kemerler çok fazla gevşek olduğunda çocuğunuzun boğazına dolanma riski oluşturur. Çocuğunuzu asla kemerleri gevşek ya da bağlanmamış olarak çocuk oto koltuğunda gözetimsiz bırakmayın. BOĞULMA TEHLİKESİ! Çocuk oto koltuğunuzu çok yumuşak bir yüzeye yerleştirdiğinizde koltuk devrilebilir ve çocuğunuzda boğulma riski yaratır. Çocuk oto koltuğunu yatak, kanepe ya da diğer yüzeyi yumuşak yerlere asla koymayın. Seyahatiniz sırasında bütün yolcular kanun gereğince emniyet kemerini takmalıdır; çocuk oto güvenlik koltuğu düzgün bir şekilde kullanılsa bile kaza esnasında diğer yolcular istemeden de olsa çocuğu yaralayabilirler. KULLANIM-KURULUM ÇOCUK OTO KOLTUĞUNUN DOĞRU TAKILMASI VE KULLANILMASI HAYATİ ÖNEM TAŞIR. ÇOCUK OTO KOLTUĞU KESİNLİKLE TALİMATLARA UYGUN YERLEŞTİRİLMELİDİR. KULLANIM TALİMATLARINA VE UYARILARA UYULMAMASI ÇOCUĞUNUZUN GÜVENLİĞİNİ CİDDİ ŞEKİLDE TEHLİKEYE SOKAR. Çocuk oto güvenlik koltuğunu kullanmadan önce ve kullanım sırasında şaseye/otomobile/ bazaya/ bebek arabasına doğru takıldığını 3

4 4 TÜRKÇE UYARI! ve sağlam bir şekilde bağlandığını kontrol edin. Kurulum işlemleri mutlaka yetişkinler tarafından yapılmalıdır. Bakıcı ya da akraba gibi 3. kişilerin kullanma kılavuzunu okuyup anlamadan oto koltuğunu kullanmasına izin vermeyiniz. HUGGY SHP OTO ÇOCUK KOLTUĞUNUN OTOMOBİLDE KULLANIMI - Çocuk oto koltuğu her zaman sürüş istikametinin tersine bağlanmalı ancak sürüş istikametine paralel olmalıdır. - Seyahatlerinizde araba içerisinde serbest cisim veya çantalardan sakınınız; bunların güvenli bir şekilde sabitlendiğinden emin olunuz. Bir kaza sırasında bu nesneler ciddi yaralanmalara sebep olabilir. - Seyahat ederken bütün emniyet kemerlerinin bağlı ve doğru gerginlikte olduğunu her zaman kontrol edin. Çocuk oto koltuğu kemerlerinin bağlanma performansını en yüksek seviyede tutmak için düzenli olarak kontrol edin. - Güvenli ve uygun sürüş biçimi tavsiye edilmektedir; çocuk oto güvenlik koltuğu yeterince güvenli bir gereçtir ama kötü araba kazalarındaki büyük yaralanmaları önlemekte tek başına yeterli değildir. Unutulmamalıdır ki düşük hızlarda meydana gelen trafik kazaları bile yolcular için oldukça tehlikeli olabilir. - Oto koltuğunu arabada kullanırken Huggy koltuğunun emniyet kemer kilidinin tam takılmış, kemerlerin dönmemiş veya arabanızın emniyet kemerlerinin kapıya sıkışmamış olduğunu her zaman kontrol edin. Seyahat ederken çocuk oto güvenlik koltuğu kullanımda olmasa dahi her zaman emniyet kemeri ile sabitlenmelidir. - Huggy çocuk oto koltuğunu kullanım klavuzunda belirtilmeyen bir şekilde kullanmayın. - Aracın ön ve arka taraflarının dolu olduğu durumlarda, hafif yolcular arkada ağır yolcular ön tarafta oturmalıdırlar. - Arabanın direkt güneş altında bırakılması durumunda içi oldukça ısınır. Bu aşırı ısınmayı önlemek için çocuk oto güvenlik koltuğunun bir havlu ile kaplanması önerilir. - Uzun seyahatlerde çocuğunuz kolayca yorulabileceğinden sık sık mola verin. - Çocuk oto güvenlik koltuğunu ve kemerleri sadece üretici firma tarafından kullanım kılavuzunda gösterildiği şekilde bağlayın. HUGGY SHP NİN INGLESINA BEBEK ARABALARINA TAKILMASI - Öncelikle bebek arabası kullanım kılavuzunun çocuk oto güvenlik koltuğu takılmasıyla ilgili bölümünü okuyun. - Oto koltuğu üzerine takılı olduğunda da kaldırım inip çıkarken puseti dikkatli kullanın, düşmemesi için dikkat edin. - Mümkünse çocuğunuzu içinden çıkartıp bu işlemi yapın. Oto koltuğunun bebek arabasının şasesine sağlam bir şekilde bağlı olduğuna emin olun. AŞAĞIDAKİ DURUMLARDA HUGGY SHP KULLANILMAMALIDIR; - Bir kaza olduğunda, çocuğunuzun en iyi şekilde korunması için, oto koltuğu zarar görmemiş gibi gözükse bile yenisi ile değiştirilmelidir - Eğer üründe hasar varsa, parçaları eksikse ya da kılavuzu yoksa kullanmayınız. Bu durumda bayi veya üreticiyle acilen kontak kurunuz. - Zarar görmüş olabileceğinden 2. el çocuk oto koltuklarını kullanmayınız.

5 UYARI! TÜRKÇE 5 DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR - Takma parçalarının arasına parmaklarınızı sıkıştırmaktan kaçınınız. - Oto güvenlik koltuğunu çok küçük bebekler için kullandığınızda, bir küçültücü kullanarak koltuk omuz kemerlerini bebeğin vücudu için daha uygun hale getirebilirsiniz. - Çocuğunuzun giysileri emniyet kemerlerine ya da tokalara takılmamalıdır. - Güvenliği doğrudan etkileyebileceğinden Üretici firma tarafından sağlanmamış ya da önerilmeyen aksesuar ya da yedek parça kullanmayın. - Çocuk oto güvenlik koltuğunu kılıfsız olarak asla kullanmayınız. Bir güvenlik sisteminin parçası olduğundan Üretici tarafından onaylanmamış kılıf kullanılmamalıdır. - Ürün üzerinde değişiklik yapmayı denemeyin. - Çocuğunuzun güvenliği için hareket eden parçaların uygulamasını yaparken çok dikkatli olun. - Tam performans için güvenlik parçalarını düzenli kontrol edin. Bir problem ya da hata gözlemlediğinizde ürünü kullanmayın. En kısa sürede yetkili servis ya da üretici firma ile bağlantı kurun. - Paketleme malzemeleri (plastik ve/veya su geçirmez) boğulmaya sebebiyet verebileceğinden çocuklarınızın erişemeyeceği yerde saklayın haftadan erken doğan premature bebeklerin çocuk oto güvenlik koltuklarını kullanmaları solunum problemi yaşatabileceğinden risk içerir. Hastaneden ayrılmadan önce doktorunuza danışın. - Inglesina Baby SPA / Distribütörü ürünün uygunsuz veya yanlış kullanımından ortaya çıkan yaralanma veya zararlardan sorumlu tutulamaz. - Inglesina Baby SPA, ürünlerini geliştirmek amacıyla estetik / teknik detayları ön uyarı yapmadan yenileme ve değişiklikler yapma hakkını saklı tutar. BAKIM VE KULLANIM - Mekanizmaları ya da hareket eden parçaları asla zorlamayın. Ürünün nasıl kullanılacağından emin değilseniz öncelikle kullanım kılavuzuna başvurun. - Plastik ve metal bölümleri nemli bir bez veya hafif bir deterjan ile siliniz. - Çözücü, amonyak ya da benzin kullanmayın. - Oto koltuğunu kuru bir yerde saklayın. Eğer metal parçalar ıslanırsa, paslanmayı önlemek için iyice kurulayın. - Çok uzun süre güneşin altında/ yağmurda bırakmak, kumaş ve plastik parçaların solmasına veya renk kaybına neden olabilir. - Kumaş kılıfı kolayca çıkarılabilir. Sadece emniyet kemerlerini çıkarıp kılıfın yan tarafındaki düğmeleri açarak çıkarabilirsiniz. - Kılıfı yukarıdaki işlemin tersini uygulayarak yerine takabilirsiniz. Kılıfın kenarlarının koltuk üzerindeki kancalara takıldığından emin olun. - 30ºde hafif bir deterjanla yıkayın. Kurutma, sıkma ve ütü yapmayın. Ağartma yapmayın. Kullanmadan ve saklamadan önce iyice kurumuş olmasına dikkat edin. - Kumaş kılıfı etiketinde belirtilen talimatlara uygun olarak yıkayın. UYARI! Emniyet kemerlerini asla yıkamayın, sadece bir bezle ve hafif bir deterjanla silin.

6 6 TÜRKÇE TALİMATLAR IT TAŞIMA KOLU AYARI 1 Taşıma kolunu ayarlamak için, yanlardaki her iki düğmeyi (P) aynı anda aşağı bastırın ve istediğiniz pozisyona getirin. İşlem bittiğinde her iki düğmenin de (P) aynı anda otomatik olarak tekrar dışarı çıktığını kontrol edin. 2 Taşıma kolu 4 pozisyona ayarlanabilir. 1= Taşıma 2= Orta 3= Sabit 4= Otomobil Otomobil pozisyonu için taşıma kolunu çevirebildiğiniz en ön pozisyona getirin. EMNİYET KEMERLERİNİN AYARLANMASI 3 Kemerleri gevşetmek için (A) bölgesine basıp aynı anda emniyet kemerini önden koltuğun iç kısmına çekin. Çocuğu koltuğa sırtı ve bacakları koltuk yüzeyi ile temas edecek şekilde yerleştirin. 4 Çocuğunuzu oto koltuğuna yerleştirin ve oto koltuğu emniyet kemerlerinin omuz hizasında veya hemen üstünde olarak uygun pozisyonda olup olmadığını kontrol edin. Eğer pozisyon doğru değilse, askıları çıkarın ve çaprazlaşmamalarına dikkat ederek bir üstteki deliklere takın. (bakınız resim 8) 5 Emniyet kemerlerinin plastik klipslerini(b) üst üste getirin ve klik sesi ile tam oturduğundan emin olana dek kilide (C) iterek takın. Kemeri çekerek sağlam takıldığını kontrol edin. 6 Emniyet kemerlerini çocuğun ölçülerine göre sıkılaştırmak için oto koltuğunun ön kısmındaki ayarlayıcıdan kemer askılarını çekin. Kemer doğru gerginlikte iken parmağınız kemer ile çocuğunuzun bedeni arasına giremiyor olmalıdır. Kemerleri gevşetmek için resim 3 e bakınız. 7 Askıları gevşetmek için kırmızı düğmeye (R) basın. 8 Kemer yüksekliğini üstten alta geçirirken ya da tam tersini uygularken, kemerler çocuk koltuğunun arkasındaki deliklerden çıkartılmalı ve uygun deliklere geçirilmelidir. Kemerlerin her ikisi de her zaman aynı yükseklikte kullanılmalıdır. BAŞ DESTEĞİ KULLANIMI 9 Huggy çocuk oto güvenlik koltuğunda 3 aya kadar bebeklerin kullanımı için baş destek yastığı bulunur. Her zaman en alt kemer yuvasını kullandığınızdan ve aynı zamanda kemerlerin baş destek yastığının içinden ve bebeğinizin için doğru omuz hizasından geçtiğinden emin olun. OTOMOBİLDE BAZASIZ KULLANIM 10 Arabanın yolcu koltuğunun sırtını dik pozisyona getirin ve çocuk oto güvenlik koltuğunu çoğunuzun yüzü arkaya bakacak şekilde yerleştirin. Taşıma kolunu en ön pozisyona getirin (resim 2). P ile gösterilen düğmelerin aynı anda tekrar dışarı çıktığından emin olun. 11 Arabanın F ile gösterilen emniyet kemer parçasını G1 ve G2 ile gösterilen yatay bölmelerden geçirin. 12 Otomobilinizin emniyet kemerini doğru şekilde takın. 13 Arabanın D ile gösterilen emniyet kemer parçasını çocuk oto koltuğunun arkasındaki E bölmesinden geçirin. 14 Çocuk oto koltuğunun en uygun sabitlenme biçimi emniyet kemerlerinin düzgün ve sıkı şekilde takılmasıyla sağlanır. OTOMOBİLDE BAZALI KULLANIM 15 Yolcu koltuğunun sırtını yükseltip dik bir pozisyona getirin ve çocuk

7 TALİMATLAR TÜRKÇE 7 oto güvenlik koltuğunu çoğunuzun yüzü arkaya bakacak şekilde yerleştirin. Arabanın F ile gösterilen emniyet kemer parçasını H1 ve H2 ile gösterilen yatay bölmelerden geçirin. 16 Huggy çocuk oto koltuğunu önyüzü sürüş istikametinin tersine bakacak şekilde yerleştirip KLİK sesi duyana kadar itin. 17 Her iki yandaki kilitlerin doğru takıldığını kontrol edin; emin olmak için koltuğu kaldırmayı deneyebilirsiniz. Taşıma kolunu en ön pozisyona getirin. P ile gösterilen düğmelerin aynı anda tekrar otomatik olarak dışarı çıktığından emin olun. 18 Arabanın D ile gösterilen diyagonal emniyet kemer parçasını çocuk oto koltuğunun arkasındaki E bölmesinden geçirin. BAZADAN ÇIKARMA 19 Taşıma kolunu dik pozisyona getirin. Emniyet kemerlerini açın, koltuğun arkasındaki M mandalını kaldırıp çocuk oto koltuğunu bazasından ayırın. HUGGY OTO KOLTUĞUNUN INGLESINA EASY-CLIP BEBEK ARABA ŞASELERİNE TAKILMASI 20 Şase ile kullanmak için bebek arabası kullanım kılavuzuna bakınız. Şaseyi açın ve oto koltuğunun takılmasını engelleyecek her hangi bir başka parça kalmamış olduğundan emin olun. 21 Puset tekerleklerini kilitli konuma getirdikten sonra oto koltuğunu, şasenin üstüne getirin. Koltuğu şasenin orta kısmındaki takma mekanizmasına oturtun. 22 Koltuğun puset şasesine tamamen yerleştiğinin belirtisi olan bir klik sesi duyana dek aşağı bastırın. Koltuğun iyice takılı olduğunu çift taraflı olarak kontrol edin. 23 Koltuğu çıkartmak için taşıma kolu bağlantısının her iki yanındaki M ile gösterilen düğmelere basın ve aynı anda koltuğu kaldırın. OTO KOLTUĞUNUN INGLESINA ZIPPY PUSET ŞASESİNE TAKILMASI 24 Puseti kullanma kılavuzunda belirtilen talimatlara uyarak açın. Sırt desteğini yatay olana dek yatırın ve kol dayanaklarının kapaklarını çıkartın. Bu arada frenlerin aktif olduğundan emin olun. Sırt desteği ve oturma ünitesinin çıkarılabildiği modellerde, bunları çıkardıktan sonra çocuk oto koltuğu doğrudan bebek arabası şasesine takılabilir. 25 Çocuk oto güvenlik koltuğunu kol desteklerinin üzerine her iki yandaki metal çubukları ortalayacak şekilde getirin ve KLİK sesi duyana kadar itin. KOLTUĞU, ÇOCUK ANNE BABANIN YÜZÜNÜ GÖRECEK ŞEKİLDE YERLEŞTİRİN. 26 Çocuk oto koltuğunu şaseden ayırmak için arka bölümdeki mandalı (M) çekip koltuğu kaldırın. GÜNEŞLİK 27 Çocuk oto güvenlik koltuğunda bir güneşlik bulunur. S ile gösterilen uçları Q ile gösterilen girintilere sokun ve sabitleyin. Güneşliği sırt desteğinin arkasına doğru itin. TEMİZLİK VE BAKIM 28 Kumaş kılıf kolayca çıkarılır ve 30º de hafif bir deterjanla yıkanır. Kemerleri resim 28 de gösterildiği gibi çıkarın. UYARI! Kemerleri asla yıkamayın, sadece bir bezle ve hafif bir deterjanla silin.

8 ÄrÅnÅn garantisi satın alındığı tarihten itibaren 2 yıldır. Bu ÅrÅnÅn kullanım ÑmrÅ 5 yıldır. ÄRETİCİ FİRMA: L Inglesina Baby S.p.A. Via Lago Maggiore, 22/ Altavilla Vicentina (VI) Tel info@inglesina.com TÄRKİYE DİSİBÄTáRÄ: (İTHALATàI FİRMA) GRUP LTD. Grup Baby Plaza Kayışdağı Cad. No.7 KÅäÅkbakkalkÑy ISTANBUL Tel: (pbx) Faks: destek@grupbaby.com SERVİS İSTASYONLARI: Grup Baby Plaza Kayışdağı Cad. No.7 KÅäÅkbakkalkÑy ISTANBUL Tel: (pbx) Faks:

CADILLAC AIR. Travel Sistem Bebek Arabası Kurulum ve Kullanma Kılavuzu. Avrupa Güvenlik Standartlarına Uygundur.

CADILLAC AIR. Travel Sistem Bebek Arabası Kurulum ve Kullanma Kılavuzu. Avrupa Güvenlik Standartlarına Uygundur. CADILLAC AIR Travel Sistem Bebek Arabası Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Avrupa Güvenlik Standartlarına Uygundur. Çocuğunuzun güvenliği için açıklamaları dikkatlice okuyup kullanım kılavuzunu saklayınız.

Detaylı

BS06-B3 Diadem Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto Güvenlik Koltuğunu kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzdaki talimatları mutlaka okuyunuz. İleride referans olabilmesi için kullanma talimatını

Detaylı

öne bakan Kullanım kılavuzu Grup Ağırlık Yaş 1 9-18 kg 9ay-4yrl

öne bakan Kullanım kılavuzu Grup Ağırlık Yaş 1 9-18 kg 9ay-4yrl öne bakan Kullanım kılavuzu ECE R44 04 Grup Ağırlık Yaş 1 9-18 kg 9ay-4yrl 1 BeSafe izi Comfort u seçtiğiniz için teşekkür ederiz. BeSafe bu koltuğu büyük bir özen ile, hayatının gelecek aşamasında çocuğunuzu

Detaylı

kılavuzu ECE R44 04 Grup Ağırlık Yaş kg 0-12 m

kılavuzu ECE R44 04 Grup Ağırlık Yaş kg 0-12 m Arkaya doğru bakan Kullanım kılavuzu ECE R44 04 Grup Ağırlık Yaş 0+ 0-13 kg 0-12 m 1 BeSafe izi Go ISOfix koltuğunu seçtiğiniz için teşekkür ederiz BeSafe çocuğunuzu hayatının bu ilk yıllarında özenle

Detaylı

click! a b c d e f g Kullanım kılavuzu i j > 25 cm k l Grup 0+ En fazla 13 kg a kadar. Yaş 0-12 m ECE R44-04

click! a b c d e f g Kullanım kılavuzu i j > 25 cm k l Grup 0+ En fazla 13 kg a kadar. Yaş 0-12 m ECE R44-04 1 3 click! a b c d e f g Kullanım kılavuzu 4 h i j k l > 25 cm 2 5 Grup 0+ En fazla 13 kg a kadar. Yaş 0-12 m ECE R44-04 8 9 BeSafe izi Go u seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Koltuğu monte etmeden ÖNCE

Detaylı

BASTON BEBEK ARABASI Kurulum ve Kullanma Kılavuzu

BASTON BEBEK ARABASI Kurulum ve Kullanma Kılavuzu BASTON BEBEK ARABASI Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Tutma Kolu Tente Taşıma Kulpu Kilitleme Mandalı Ön bar Ayaklık Fren Mandalı Ön tekerlek sabitleme mandalı KURULUM VE KULLANMA TALİMATLARI A: Emniyet kilidini

Detaylı

GENEL TALİMATLAR. Koltuğu direk güneş ışığına maruz bırakmayınız. Çocuğunuzu, oto koltuğu içinde yalnız bırakmayınız.

GENEL TALİMATLAR. Koltuğu direk güneş ışığına maruz bırakmayınız. Çocuğunuzu, oto koltuğu içinde yalnız bırakmayınız. Kullanma Kılavuzu İÇİNDEKİLER 1 - Genel Talimatlar 2 - Parça Listesi 3 - Oto Koltuğunun Arabaya Bağlanması 5 - Güvenlik Donanımının Ayarlanması 6 - Bebeğin Oto Koltuğuna Yerleştirilmesi 7 - Taşıma Kulbunun

Detaylı

BS09-T2 Travel Fit Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu

BS09-T2 Travel Fit Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu BS09-T2 Travel Fit Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma

Detaylı

LD-001 UP Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu Ürünü kullanmaya başlamadan önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz.

LD-001 UP Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu Ürünü kullanmaya başlamadan önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. LD-001 UP Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu Ürünü kullanmaya başlamadan önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. Tanıtım Oto güvenlik

Detaylı

BS06 Isofix Taban Kullanım Kılavuzu

BS06 Isofix Taban Kullanım Kılavuzu BS06 Isofix Taban Kullanım Kılavuzu Ürünü kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzdaki talimatları mutlaka okuyunuz. İleride referans olabilmesi için kullanma talimatını saklayınız. ÖNEMLİ NOTLAR UYARI! Kullanım

Detaylı

Savile V7 Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto Güvenlik Koltuğunu kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzdaki talimatları mutlaka okuyunuz.

Savile V7 Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto Güvenlik Koltuğunu kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzdaki talimatları mutlaka okuyunuz. Savile V7 Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto Güvenlik Koltuğunu kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzdaki talimatları mutlaka okuyunuz. İleride referans olabilmesi için kullanma talimatını saklı

Detaylı

ÖN TEKER HAREKET ÖZELLİĞİNİ KULLANMA 3- Puse açın. 7- Hareket sistemini kilitleme: her iki hareket kolunu yukarı kaldırın.

ÖN TEKER HAREKET ÖZELLİĞİNİ KULLANMA 3- Puse açın. 7- Hareket sistemini kilitleme: her iki hareket kolunu yukarı kaldırın. KULLANMA KILAVUZU * Daima omuz ve kasık kemerini kullanınız. * Dikkat: Puse kullanmadığınız zaman, çocuğunuzdan uzak tutunuz. * Bu ürün 6 ile 36 ay arası ve 15 kg a kadar olan çocukların kullanımı için

Detaylı

-36 kg) Araçta 3 noktada emniyet kemeri bulunması durumunda uygundur. UN/ECE 16. Yönetmeliği veya diğer eşdeğer standartlara göre onaylanmıştır.

-36 kg) Araçta 3 noktada emniyet kemeri bulunması durumunda uygundur. UN/ECE 16. Yönetmeliği veya diğer eşdeğer standartlara göre onaylanmıştır. CARDLE ULTRA PROTECT GRUP I-II-III OTO KOLTUĞU (9 KULLANIM TALİMATLARI ÇOCUK KOLTUĞU LM213 GRUP I, II, III 9 İLA 36 KG ARASI ÇOCUKLAR İÇİN UYGUNDUR ÇOCUKLARINIZI GÜVENCE ALTINA ALIN 1. 2. 3. 4. -36 kg)

Detaylı

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. 9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve sonraki

Detaylı

J-888E Racer Yürüteç Kullanım Kılavuzu

J-888E Racer Yürüteç Kullanım Kılavuzu J-888E Racer Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. Ürün Şeması:

Detaylı

BP-504. Stadium Oyun Parkı. Kullanım Kılavuzu

BP-504. Stadium Oyun Parkı. Kullanım Kılavuzu BP-504 Stadium Oyun Parkı Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanım kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanım kılavuzunu saklayınız. PARÇALAR: A- İSKELET

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU LB-523. (Grup: 1, 2, 3) ECE R44-04 uyarınca 044422 sayılı belge ile onay

KULLANIM KILAVUZU LB-523. (Grup: 1, 2, 3) ECE R44-04 uyarınca 044422 sayılı belge ile onay 1 KULLANIM KILAVUZU LB-523 (Grup: 1, 2, 3) ECE R44-04 uyarınca 044422 sayılı belge ile onay Çocuğunuzun güvenliği için bu talimatları kullanım öncesinde dikkatle okuyunuz. Vücut Ağırlığı: 9-36 kg. 4007-298-298

Detaylı

Tutma Kolunu Kullanma A C

Tutma Kolunu Kullanma A C 第3页 共9页 编号 SM-CE036-09 Tutma kolunun kullanımı Güvenlik koltuğunun ana unsurları Tutma Kolunu Kullanma B Kolun dört farklı pozisyonu A C A. Araba pozisyonu (A için) B. Taşıma pozisyonu (B için) C. Standart

Detaylı

3030 MİO KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

3030 MİO KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. Tüm uyarıları dikkatlice okuyup, daha sonraki kullanımlar için kullanma kılavuzunu iyi bir yerde muhafaza ediniz. 3030 MİO KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU Ambalaj üzerindeki görsel ile gerçek ürün arasında

Detaylı

BS09-T2 Travel Fit Isofix Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu

BS09-T2 Travel Fit Isofix Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu BS09-T2 Travel Fit Isofix Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto Güvenlik Koltuğunu kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzdaki talimatları mutlaka okuyunuz. İleride referans olabilmesi için kullanma

Detaylı

Taşıma koltuğunu çıkarmak. Taşıma koltuğunun kurulumu. ÖNEMLİ : Taşıma koltuğunu bebek arabasına monte etmeden önce, talimatları dikkatlice okuyunuz.

Taşıma koltuğunu çıkarmak. Taşıma koltuğunun kurulumu. ÖNEMLİ : Taşıma koltuğunu bebek arabasına monte etmeden önce, talimatları dikkatlice okuyunuz. Taşıma koltuğunun kurulumu 1.Taşıma koltuğunu bebek arabasına monte etmek için gerekli olan adaptorleri taşıma koltuğuna sabitlemek için, klik sesi duyana kadar adaptorleri taşıma koltuğu üzerindeki uygun

Detaylı

ST603 Nitro İkiz Baston Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu

ST603 Nitro İkiz Baston Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu ST603 Nitro İkiz Baston Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanım kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. ÜRÜNÜN

Detaylı

Kullanım Kılavuzu ECE R44/04. Çocuk araba koltuğu grubu Vücut ağırlığı 9-36kg

Kullanım Kılavuzu ECE R44/04. Çocuk araba koltuğu grubu Vücut ağırlığı 9-36kg Kullanım Kılavuzu ECE R44/04 Çocuk araba koltuğu grubu 1+2+3 Vücut ağırlığı 9-36kg DİKKAT Lütfen bu kılavuzu saklayın ve koltuğun kullanımından önce iyice okuyun. Kılavuz size çocuk koltuğunu doğru kurmanız/monte

Detaylı

kılavuzu ECE R44 04 Grup Ağırlık Yaş kg 4-12 yıl

kılavuzu ECE R44 04 Grup Ağırlık Yaş kg 4-12 yıl Öne bakan Kullanım kılavuzu ECE R44 04 Grup Ağırlık Yaş 2-3 15-36 kg 4-12 yıl 1 ! BeSafe izi Up FIX koltuğunu seçtiğiniz için teşekkür ederiz BeSafe çocuğunuzu hayatının bu ilk yıllarında özenle korumak

Detaylı

MİLANO. Çift Yönlü Bebek Arabası Kurulum ve Kullanma Kılavuzu. Avrupa Güvenlik Standartlarına Uygundur.

MİLANO. Çift Yönlü Bebek Arabası Kurulum ve Kullanma Kılavuzu. Avrupa Güvenlik Standartlarına Uygundur. MİLANO Çift Yönlü Bebek Arabası Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Avrupa Güvenlik Standartlarına Uygundur. Çocuğunuzun güvenliği için açıklamaları dikkatlice okuyup kullanım kılavuzunu saklayınız. For the safety

Detaylı

KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU 2090 KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU KULLANMA KILAVUZUNU DİKKATLİCE OKUYUP, DAHA SONRAKİ KULLANIMLAR İÇİN MUHAFAZA EDİNİZ. Ürünü kullanmadan önce bu kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve gelecekte kullanmak

Detaylı

ÇOCUK OTO KOLTUĞU KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

ÇOCUK OTO KOLTUĞU KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU 438 ÇOCUK OTO KOLTUĞU KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU EVET HAYIR İÇERİKLER Ürün Kodu:... (ortalama 9-25kg) Grup 1 (ortalama 9kg'dan 18kg'a kadar / 9 ay'dan 4 yaş'a kadar) Grup 2 (ortalama 15kg'dan 25kg'a

Detaylı

P1 DINE MAMA SANDALYESİ KULLANMA KILAVUZU

P1 DINE MAMA SANDALYESİ KULLANMA KILAVUZU P1 DINE MAMA SANDALYESİ KULLANMA KILAVUZU ÜRÜN KURULUM VE KULLANIMINDAN ÖNCE KULLANIM KILAVUZUNU DİKKATLE OKUYUNUZ. KULLANIM KILAVUZUNU İLERİDE KULLANMAK ÜZERE SAKLAYINIZ. PARÇALAR 1- Koltuk arkası 2-

Detaylı

Kurulum ve Kullanım Talimatı

Kurulum ve Kullanım Talimatı BAKIM VE KORUMA Her zaman üretici talimatlarını takip ediniz. Puseti her park ettiğinizde fren sistemini çalıştırınız. Çocuğunuzu asla yalnız bırakmayınız. Puset üzerinde ilave çocuklar ve çantalar taşımayınız,

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KODU : SB204

KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KODU : SB204 KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KODU : SB204 0 UYARI 1.Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. Bu kullanıcı klavuzundaki

Detaylı

HY-8010A Oyun Parkı Kullanım Kılavuzu

HY-8010A Oyun Parkı Kullanım Kılavuzu HY-8010A Oyun Parkı Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanım kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanım kılavuzunu saklayınız. KURULUM: Açma/Kapama:

Detaylı

Yeni Nesil Oto Koltuğu Kurulum ve Kullanma Kılavuzu

Yeni Nesil Oto Koltuğu Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Yeni Nesil Oto Koltuğu Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Bu Çocuk Güvenlik Koltuğunun Grup I (9-18kg), Grup II (15-25kg) ya da 9 ay ila 7 yaş arası çocuklar için uygun olduğunu unutmayınız. Kullanım kılavuzunu

Detaylı

TY101 CALIPSO PLUS Oyun Parkı Kullanım Kılavuzu

TY101 CALIPSO PLUS Oyun Parkı Kullanım Kılavuzu TY101 CALIPSO PLUS Oyun Parkı Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız.

Detaylı

kılavuzu ECE R44 04 GRUP Ağırlık Yaş kg 0-12 m

kılavuzu ECE R44 04 GRUP Ağırlık Yaş kg 0-12 m Arkaya dönük Kullanım kılavuzu ECE R44 04 GRUP Ağırlık Yaş 0+ 0-13 kg 0-12 m 1 BeSafe izi Go koltuğunu seçtiğiniz için teşekkür ederiz BeSafe çocuğunuzu hayatının bu ilk yıllarında özenle korumak için

Detaylı

BY08 Calipso Oyun Parkı Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz.

BY08 Calipso Oyun Parkı Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. BY08 Calipso Oyun Parkı Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. Ġleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. KURULUM:

Detaylı

BS06-B3 Mint Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu

BS06-B3 Mint Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu BS06-B3 Mint Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanım kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanım kılavuzunu saklayınız. Tanıtım

Detaylı

203 İRİS MAMA SANDALYESİ KURULUM ve KULLANMA KILAVUZU

203 İRİS MAMA SANDALYESİ KURULUM ve KULLANMA KILAVUZU 203 İRİS MAMA SANDALYESİ KURULUM ve KULLANMA KILAVUZU TS EN 14988 Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyup muhafaza ediniz. Verilen talimatlara uymadığınız zaman çocuğunuz güvende olmayabilir. Lü en verilen

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU ÜRÜN KODU : SB401. Dikkat!

KULLANMA KILAVUZU ÜRÜN KODU : SB401. Dikkat! KULLANMA KILAVUZU ÜRÜN KODU : SB401 Dikkat! I.Tedbirler 1. Ürünü kullanmadan önce lütfen bu kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyun ve ileride referans olması için saklayın. Kılavuzda verilen talimatlara

Detaylı

4035 GALAKSİ KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

4035 GALAKSİ KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. Ürünü güvenli ve uygun olarak kullanmak için, kullanmadan önce kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve sonraki kullanımlar için muhafaza ediniz. Kılavuzda verilen talimatlara uymadığınız takdirde çocuğunuzun güvenliği

Detaylı

BABY CARRIER/TAŞIMA KOLTUĞU S130

BABY CARRIER/TAŞIMA KOLTUĞU S130 SMS00078-01 BABY CARRIER/TAŞIMA KOLTUĞU S130 Bu ürün 0-13 kg arası çocukların kullanımı için uygundur Kullanmadan önce talimatları dikkatlice okuyunuz. Belgeyi ilerde kullanmak için saklayınız.talimatlara

Detaylı

HA1042 HAWAII BASTON BEBEK ARABASI KULLANMA KILAVUZU

HA1042 HAWAII BASTON BEBEK ARABASI KULLANMA KILAVUZU HA1042 HAWAII BASTON BEBEK ARABASI KULLANMA KILAVUZU Ü r ü n ü m o n t e e t m e d e n v e k u l l a n m a y a b a ş l a m a d a n ö n c e t ü m k u ll a n m a talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz.

Detaylı

4076 ROAD SAFE. Grup: I+II+II (9-36 KG) OTO GÜVENLİK KOLTUĞU

4076 ROAD SAFE. Grup: I+II+II (9-36 KG) OTO GÜVENLİK KOLTUĞU Ürünü güvenli ve uygun olarak kullanmak için, kullanmadan önce kılavuzu dikkatlice okuyunuz Ve sonraki kullanımlar için muhafaza ediniz. Kılavuzda verilen talimatlara uymadı ınız takdirde Çocu unuzun güvenli

Detaylı

9155 TOMMY KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

9155 TOMMY KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU 9155 TOMMY KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve sonraki

Detaylı

PG07-TT Zink Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu

PG07-TT Zink Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu Tanıtım: Oto güvenlik koltuğu vücut anatomisine uygun tasarımı ve fonksiyonları ile çocuğunuz içindeyken maksimum güvenlik ve konfor sağlar. Oto güvenlik koltuğunun fonksiyonlarından en iyi şekilde yararlanabilmek

Detaylı

9001 FORZA KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU TS EN 1888:

9001 FORZA KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU TS EN 1888: 9001 FORZA KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU TS EN 1888:2012 www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanmaya başlamadan önce kılavuzu

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU ÜRÜN KODU : SB205

KULLANMA KILAVUZU ÜRÜN KODU : SB205 KULLANMA KILAVUZU ÜRÜN KODU : SB205 UYARI : 1.Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz.ileride referans olması için kullanma talimatını saklayınız.bu kullanıcı kılavuzundaki

Detaylı

BS02-SCE LUNA OTO KOLTUĞU Çocuk Oto Koltuğu Kullanım Kılavuzu

BS02-SCE LUNA OTO KOLTUĞU Çocuk Oto Koltuğu Kullanım Kılavuzu BS02-SCE LUNA OTO KOLTUĞU Çocuk Oto Koltuğu Kullanım Kılavuzu Ürünü kullanmaya başlamadan önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. ÜRÜN

Detaylı

2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz.

2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. 2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız.

Detaylı

Yeni Nesil Oto Koltuğu Kurulum ve Kullanma Kılavuzu

Yeni Nesil Oto Koltuğu Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Yeni Nesil Oto Koltuğu Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Kudofix 9-36 kg yeni nesil oto koltuğu, ECE R44/04 standardı uyarınca I, II ve III yaş grupları için oto çocuk koltuğu olarak kullanımına izin verilmiştir.

Detaylı

KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. 9003 NİTRO KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve sonraki

Detaylı

Mercedes Benz SLS AMG 332 Yürüme Arabası Kullanım Kılavuzu

Mercedes Benz SLS AMG 332 Yürüme Arabası Kullanım Kılavuzu Mercedes Benz SLS AMG 332 Yürüme Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız.

Detaylı

711 FORZA KURULUM ve KULLANMA KILAVUZU

711 FORZA KURULUM ve KULLANMA KILAVUZU Temizlik ve Bakım Bu ürün kullanıcı tara ndan normal bir şekilde bakımı ve temizliği yapılmalıdır Puse n temizliği ve bakımı sadece ye şkin tara ndan yapılmalıdır TEMİZLİK Kumaş yerinden çıkarılamaz Kumaşı

Detaylı

2074 MONART KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

2074 MONART KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. Ürünü güvenli ve uygun olarak kullanmak için, kullanmadan önce kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve sonraki kullanımlar için muhafaza ediniz. Kılavuzda verilen talimatlara uymadığınız takdirde çocuğunuzun güvenliği

Detaylı

BEBEK ARABASI KULLANIM KILAVUZU. Model: SB203 PUSET

BEBEK ARABASI KULLANIM KILAVUZU. Model: SB203 PUSET BEBEK ARABASI KULLANIM KILAVUZU Model: SB203 PUSET Bebek arabanızı daha iyi bir şekilde kullanabilmek için kullanımdan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyun,ileride referans olması için saklayınız 0 1.Kilidi

Detaylı

ARKAYA DÖNÜK KULLANIM KILAVUZU ECE R44 04 GRUP AĞIRLIK YAŞ. 0+ 0-13 kg 0-12 m

ARKAYA DÖNÜK KULLANIM KILAVUZU ECE R44 04 GRUP AĞIRLIK YAŞ. 0+ 0-13 kg 0-12 m ARKAYA DÖNÜK KULLANIM KILAVUZU ECE R44 04 GRUP AĞIRLIK YAŞ 0+ 0-13 kg 0-12 m 1 !! BeSafe izi Sleep koltuğunu seçtiğiniz için teşekkür ederiz BeSafe çocuğunuzu hayatının bu ilk yıllarında özenle korumak

Detaylı

Yeni Nesil Oto Koltuğu Kurulum ve Kullanma Kılavuzu

Yeni Nesil Oto Koltuğu Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Yeni Nesil Oto Koltuğu Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Kudofix 9-36 kg yeni nesil oto koltuğu, ECE R44/04 standardı uyarınca I, II ve III yaş grupları için oto çocuk koltuğu olarak kullanımına izin verilmiştir.

Detaylı

4001W Spark Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz.

4001W Spark Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. 4001W Spark Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. PARÇALAR:

Detaylı

618 KULLANMA KILAVUZU

618 KULLANMA KILAVUZU 0 10 20 30 40 50 60 70 618 KULLANMA KILAVUZU Kullanmaya başlamadan önce Kullanma Kılavuzunu Dikkatlice okuyunuz ve verilen talimatlara riayet ediniz. Daha sonraki kullanımlar için muhafaza ediniz OYUN

Detaylı

2078 MOMENTUM İKİZ PUSET

2078 MOMENTUM İKİZ PUSET Ürünü güvenli ve uygun olarak kullanmak için, kullanmadan önce kılavuzu dikkatlice okuyunuz Ve sonraki kullanımlar için muhafaza ediniz. Kılavuzda verilen talimatlara uymadığınız takdirde Çocuğunuzun güvenli

Detaylı

BB010 Domino Kanguru Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz.

BB010 Domino Kanguru Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. BB010 Domino Kanguru Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. Kangurunun

Detaylı

SB604 BÜYÜK TEHLİKE! 0-15 AYLIK BEBEKLER İÇİN KULLANIM KLAVUZU

SB604 BÜYÜK TEHLİKE! 0-15 AYLIK BEBEKLER İÇİN KULLANIM KLAVUZU PRESS SB604 Gurup 0 (13 kg dan hafif) 0-15 AYLIK BEBEKLER İÇİN KULLANIM KLAVUZU UYARI 1-Bu koltuk evrensel bir bebek ürünüdür. 44,04 standartlarına uygun olarak üretilmiştir. Otomobillerin hepsine olmasa

Detaylı

9132 ROZA KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

9132 ROZA KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. 9132 ROZA KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve sonraki

Detaylı

ST136 Cabin. Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu

ST136 Cabin. Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu ST136 Cabin Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce kullanım kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanım kılavuzunu saklayınız. Ürünün Parçaları: 1-

Detaylı

2500 Basic Mama Sandalyesi Kullanım Kılavuzu

2500 Basic Mama Sandalyesi Kullanım Kılavuzu 2500 Basic Mama Sandalyesi Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız.

Detaylı

OYUN PARKI KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN NO : SB101

OYUN PARKI KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN NO : SB101 OYUN PARKI KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN NO : SB101 OYUN PARKINI KURULMASI 1.Oyunparkını taşıma çantasından çıkartınız. 2.Oyunparkı şiltesinin cırt bantlarını açınız, parkı şilteden çıkartınız ve diğer parçaları

Detaylı

FORMULA YÜRÜTEÇ Kurulum ve Kullanma Kılavuzu

FORMULA YÜRÜTEÇ Kurulum ve Kullanma Kılavuzu FORMULA YÜRÜTEÇ Kurulum ve Kullanma Kılavuzu TV EN273:2005 e uygundur. ASTM F977-2 Standartlarına uygundur. Çocuğunuzun güvenliği için açıklamaları dikkatlice okuyup kullanım kılavuzunu saklayınız. For

Detaylı

ITHALATÇI FIRMA: ATAK DIS TIC A.S. Tel : +90 (212) ARCORE - MONZA HIGH CHAIR

ITHALATÇI FIRMA: ATAK DIS TIC A.S. Tel : +90 (212) ARCORE - MONZA HIGH CHAIR ITHALATÇI FIRMA: ATAK DIS TIC A.S. Tel : +90 (212) 211 74 00 www.kraftbaby.com ARCORE - MONZA HIGH CHAIR 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 SERIAL NUMBER 2 5 10 3 1 4 6 7 8 9 1) BMPA03TR* 2) MUCI5P25GR 3) SPST7338

Detaylı

S600K London XL Baston Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz.

S600K London XL Baston Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. S600K London XL Baston Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. A. PARÇALAR

Detaylı

Çoklu araç prizi. Güvenlik ve kullanım. Tchibo GmbH D Hamburg 85720HB32XVI

Çoklu araç prizi. Güvenlik ve kullanım. Tchibo GmbH D Hamburg 85720HB32XVI Çoklu araç prizi tr Güvenlik ve kullanım Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 85720HB32XVI 2015-11 327 382 Değerli Müşterimiz! Yeni çoklu araç prizinizle, çakmak yuvası prizleri üzerinden çalıştırılabilen iki adet

Detaylı

C238 Jogger Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu

C238 Jogger Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu C238 Jogger Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Bebek arabanızı monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını

Detaylı

TS128 İkiz Jogger Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu

TS128 İkiz Jogger Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu TS128 İkiz Jogger Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Bebek arabanızı monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce lütfen tüm kullanma talimatlarını dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanım

Detaylı

BR240. Ana Kucağı Kullanım Kılavuzu

BR240. Ana Kucağı Kullanım Kılavuzu BR240 Ana Kucağı Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. Parçalar: Metal Tüp Bağlantı

Detaylı

Lüks Kanguru Kurulum ve Kullanma Kılavuzu

Lüks Kanguru Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Lüks Kanguru Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Bu ürün 0 ile 12 aya kadar kullanım için tasarlanmıştır. +0m Ebeveyne dönük kullanım 3 aydan itibaren +6m Dışa doğru kullanım 6 aydan itibaren +6m Sırtta taşıma

Detaylı

S462/C100. Travel Sistem Bebek Arabası. Kullanım Kılavuzu

S462/C100. Travel Sistem Bebek Arabası. Kullanım Kılavuzu S462/C100 Travel Sistem Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. Parçalar:

Detaylı

URUN KODU : SB206 BEBEK ARABASI KULLANMA KILAVUZU

URUN KODU : SB206 BEBEK ARABASI KULLANMA KILAVUZU URUN KODU : SB206 BEBEK ARABASI KULLANMA KILAVUZU 3-pozisyonlu ayarlanabilir sırt Ayarlanabilir ayak koyma yeri Çıkarılabilir tepsi Darbeye mukavim,serbestçe yönlendirilebilir ön tekerlekler Arka tekerler

Detaylı

KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. 9140 TIAMO KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve sonraki

Detaylı

BS02-E2 Armor Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu. Ürünü kullanmaya başlamadan önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz.

BS02-E2 Armor Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu. Ürünü kullanmaya başlamadan önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. Tanıtım Oto güvenlik koltuğu vücut anatomisine uygun tasarımı ve fonksiyonları ile çocuğunuz içindeyken maksimum güvenlik ve konfor sağlar. BS02-E2 Armor Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto güvenlik

Detaylı

VESTEL VANTİLATÖR KULLANIM KILAVUZU GA RA NT İ 2 YIL

VESTEL VANTİLATÖR KULLANIM KILAVUZU GA RA NT İ 2 YIL VESTEL VANTİLATÖR KULLANIM KILAVUZU Vestel Cool Fan MV GA RA NT İ 2 YIL DĠKKAT Cihazınızı güvenli bir Ģekilde kullanmak için lütfen bu kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere

Detaylı

ST368 Leon Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu

ST368 Leon Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu ST368 Leon Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. ÜRÜN PARÇALARI Tutma

Detaylı

HB5300 / FA0250. Bukle Travel Sistem Bebek Arabası. Kullanım Kılavuzu

HB5300 / FA0250. Bukle Travel Sistem Bebek Arabası. Kullanım Kılavuzu HB5300 / FA0250 Bukle Travel Sistem Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız.

Detaylı

ÇOCUK OTO KOLTUĞU KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

ÇOCUK OTO KOLTUĞU KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU 4055 ÇOCUK OTO KOLTUĞU KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU Kullanmaya başlamadan önce Kullanma Kılavuzunu Dikkatlice okuyunuz ve verilen talimatlara riayet ediniz. Daha sonraki kullanımlar için muhafaza ediniz

Detaylı

3042/051 Twist RLX. Travel Sistem Bebek Arabası. Kullanım Kılavuzu

3042/051 Twist RLX. Travel Sistem Bebek Arabası. Kullanım Kılavuzu 3042/051 Twist RLX Travel Sistem Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız.

Detaylı

KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU 0 ile 6 ay arası için uygun, maksimum 12 kg ÜRÜN NO.:SB504

KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU 0 ile 6 ay arası için uygun, maksimum 12 kg ÜRÜN NO.:SB504 İletişim Bilgileri : Zaman Gıda Çiçekçilik Hırdavat Teks.San.ve Tic.Ltd.Sti. T.Cemal Beriker Bulv.Adana Mersin Yolu Sarıhamzalı Mh.47007 Sk.No:79/A Tel : 0322 445 23 93 Fax: 0322 445 23 94 Web : www.starbaby.com.tr

Detaylı

SH600 Polar Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu

SH600 Polar Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu SH600 Polar Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız UYARILAR Uyarı! Çocuğunuzun

Detaylı

AP610 Atlas Oyun Parkı Kullanım Kılavuzu

AP610 Atlas Oyun Parkı Kullanım Kılavuzu AP610 Atlas Oyun Parkı Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. KURULUM: 1. Oyun parkını

Detaylı

0-18 Kg 360 Dönebilen Oto Koltuğu Kullanma Kılavuzu

0-18 Kg 360 Dönebilen Oto Koltuğu Kullanma Kılavuzu 0-18 Kg 360 Dönebilen Oto Koltuğu Kullanma Kılavuzu ECE R44/04 0 kg-18 kg Grup 0+ / I ISOFIX GENEL TALİMATLAR Kullanmaya başlamadan önce bu talimatları dikkatlice okuyunuz ve bu kılavuzu daha sonraki zamanlarda

Detaylı

RM117 Parma. Baston Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu

RM117 Parma. Baston Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu RM117 Parma Baston Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. Parçalar:

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

ÖNEMLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ Cihazınızı kullanmadan önce bu kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere saklayın. BU CİHAZ SADECE EV TİPİ KULLANIMLAR İÇİNDİR. ÖNEMLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ UYARILARIN AÇIKLANMASI

Detaylı

Elektrikli Cihazlarla İlgili Genel Güvenlik Talimatları

Elektrikli Cihazlarla İlgili Genel Güvenlik Talimatları Güvenlik Talimatları Bu cihaz sadece ev tipi kullanımlar içindir. Bu cihazı satın aldığınız için teşekkür ederiz. Cihazınızı kullanmaya başlamadan önce lütfen güvenlik önerilerini ve kullanım talimatlarını

Detaylı

B868/BC010. Fit. Travel System Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu

B868/BC010. Fit. Travel System Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu B868/BC010 Fit Travel System Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız.

Detaylı

LBX-0612 EV&ARABA İÇİN BİBERON ISITICISI. www.loobex.com

LBX-0612 EV&ARABA İÇİN BİBERON ISITICISI. www.loobex.com LBX-0612 EV&ARABA İÇİN BİBERON ISITICISI Lütfen biberon ve mama ısıtıcısını kullanmadan önce bu kullanma talimatlarını dikkatlice okuyun. www.loobex.com Bu ısıtıcı ile her çeşit bebek maması ve içeceğini

Detaylı

Beichi. Kompakt Mama Sandalyesi. Kullanım Kılavuzu ÖNEMLİ! GELECEKTE BAŞVURMAK İÇİN SAKLAYIN! 1 Hoşgeldiniz

Beichi. Kompakt Mama Sandalyesi. Kullanım Kılavuzu ÖNEMLİ! GELECEKTE BAŞVURMAK İÇİN SAKLAYIN! 1 Hoşgeldiniz Beichi Kompakt Mama Sandalyesi Kullanım Kılavuzu ÖNEMLİ! GELECEKTE BAŞVURMAK İÇİN SAKLAYIN! Beichi Üretici: Ningbo Beichi Baby Products Co., Ltd İthalatcı Firma : DOGAN DIS TICARET VE MUM A.Ş. Muhittin

Detaylı

GBA Priori XP NL DEF

GBA Priori XP NL DEF 1. Kumaş kılıf 2. Araba emniyet kemeri kıskacı 3. Araba emniyet kemeri kapıcığı 4. Kırmızı araba emniyet kemeri çengelleri 5. Koltuk Kasası 6. Araba emniyet kemeri gerdirme kolu 7. Kemer yatağı 8. Taban

Detaylı

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler Değerli Müşterimiz, Elektrikli süpürge cihazımızı tercih etmekle, kaliteli bir VESTEL ürünü satın almış bulunmaktasınız. Cihazınızı hızlı bir biçimde tanımak ve cihazınızın tüm fonksiyonlarından eksiksiz

Detaylı

Bu ürün 0 ile 12 aya kadar kullanım için tasarlanmıştır.

Bu ürün 0 ile 12 aya kadar kullanım için tasarlanmıştır. Bu ürün 0 ile 12 aya kadar kullanım için tasarlanmıştır. Sırt kısmında bulunan ekstra güçlendirilmiş ped ile bel ve sırt askılıklarını kendi bedeninize göre ayarlayabilirsiniz Yastıklı, antibakteriyel,

Detaylı

BE-8115. Dondy 5 Beşik Kullanım Kılavuzu

BE-8115. Dondy 5 Beşik Kullanım Kılavuzu BE-8115 Dondy 5 Beşik Kullanım Kılavuzu Bebek arabanızı monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını

Detaylı

F1 Pop Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu

F1 Pop Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu F1 Pop Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. Ürünün Parçaları: 1-

Detaylı

Çocuğunuzun emniyeti sizin elinizde!

Çocuğunuzun emniyeti sizin elinizde! Gesamtverband der Deutschen Versicherungswirtschaft e.v. Çocuğunuzun emniyeti sizin elinizde! Anne-Babalar için önemli bilgi ve tavsiyeler ISOFIX ve i-size Bu broşürde özellikle ebeveynlere Çocukların

Detaylı

AKÜLÜ MOTOSİKLET C051

AKÜLÜ MOTOSİKLET C051 AKÜLÜ MOTOSİKLET C051 Kullanmadan önce kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için saklayınız. Parça Listesi Seri no İsim adet 1 Ana gövde 1 2 Ön gövde 1 set 3 Şarj aleti 1 4

Detaylı

4005 Farm Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz.

4005 Farm Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz. 4005 Farm Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanım kılavuzunu saklayınız. Parça

Detaylı