HUSQVARNA YÜZEY Y NELERİ 2010

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HUSQVARNA YÜZEY Y NELERİ 2010"

Transkript

1 HUSQVARNA YÜZEY Y FREZE MAKİNELER NELERİ 2010

2 Yüksek güçg üç,yüksek performans. Eşsiz bir 5-yollu sızdırmaz mekanizma Dahili parçaları ve rulmanları,aşındırıcı Beton tozundan ve çamurlu sulardan korur;ilk servis ile bir sonraki servis ömrünü uzatır. Kontrol kutusu kolay kullanım için düzenli olarak işaretlenmiştir. Bu makine üzerindeki fonksiyonları ayarlar ve düzenler. Üstün endüstriyel dayanıklı inşaat işleri,cazip olan güçlü makine ile yapılır. Toz toplayıcısı,etkili tozlar için ana ve orta filtre ile donatılmıştır Solid sert tekerlekleri,makineye daha yumuşak kesim ve cilalama yapmaya yardımcı olur. Her metrekarede düşük araç ve bakım maliyeti. Dual Drive (ikili sürüş) Teknolojisi eşsiz patentli çift motor sistemi,kazıma diskleri ve gezici kafa için gelişitirilerek, genel kontrol, kafa hızı ve yönetimine imkan verir.bu üretim oranını yükseltir,operatörün kontrolünü artırır,daha geniş aplikasyonlarda kolaylık sağlar.

3 Dual Drive Teknolojisi,özel ve patentli çift motor sürüş sistemi,düşük bakım devrimi,vitesli sürüş gezici kafa sistemi sadece Husqvarna PG 820 ve PG 680 de geçerlidir. Dual Drive Teknolojisi,operatörüne gezici kafa ve disklerin herbirinin hız kontrolü veya yönetimini ayarlamasını, sonuçta sınırsız hız ve yönetimi potansiyeline sahip olmasını sağlıyor. Bu teknolojinin avantajları nadir bilinen yüzey makineleri ile kıyaslanamaz.

4 Uygulamalar Bütün parlatma ve taşlama apliklasyonları.islak ve kuru olarak taşlama işlemi. Yapışkan,yüzey kaplama ve şap sökme işleri. Beton yüzeyi onarma ve düzleştirme. Natürel taş ve dökme mozaik cilalama-parlatma. Mükemmel HiperfloorTM beton zemin cilalama-parlatma sistemi. PG 820 Güç Voltaj Güç tedarik Taşlama genişliği Taşlama diski Ağırlık MODEL PG 820, V-3 phase. CE-cert. 12,5kW (17hp) V 3-phase 820mm 3x270mm 440kg Model No Özellikler Profesyonel beton firmalarının en üst düzey tercihi. DualDrive Teknolojisi gezici kafa ve aşındırıcı diskleri döndürme ve sürme yönetimini bağımsız olarak mükemmel derecede kontrol edilebilmesini sağlar.bu da daha yüksek oranda üretim ve iş çıkarma anlamına gelir. Üçlü kafa aşındırıcı diskleri,aşağı doğru daha fazla basınç ve güç aktararak 4 kafalı makinelere eş değer iş çıkarır.dalgalı ve engebeli beton yüzeylerinde 4 kafalı makinelerden daha etkili operasyon sağlar. Geniş taşlama çapı. 5 yollu sızdırmazlık mekanizması sayesinde daha uzun servis ömrü, komple çinko kaplamalı çelik parçalar ve çelik yaylı kafa sistemi. Vitesli sürüşlü gezici kafa;taşlama kafalarına üst düzey kaliteli kayış ile güç aktarımı. Endüstriyel dayanıklı konstrüksiyon(dayanıklı çelik kasa ve sert alüminyum gövde). Düşük araç maliyeti.

5 Aksesuarları Reçine tutucu disk. Lastik eteklik,iz yapmaz. Siyah perdahlama pedi,280mm. Reçine tutucu disk yerine değiştirilebilir lastik ped. Kafa kilidi. Kafa kilit vidaları. Su kiti. Taşlama kafası çelik yay aparatı. RediLockTM elmas takma diski. Reçine tutucu disk yerine değiştirilebilir Silikon bilezik. cırt cırt ped.

6 Uygulamalar Bütün parlatma ve taşlama apliklasyonları.islak ve kuru olarak taşlama işlemi. Yapışkan,yüzey kaplama ve şap sökme işleri. Beton yüzeyi onarma ve düzleştirme. Natürel taş ve dökme mozaik cilalama-parlatma. Mükemmel HiperfloorTM beton zemin cilalama-parlatma sistemi. PG 680 Teknik Özellikleri. Güç Voltaj Güç tedarik Taşlama genişliği Taşlama diski Ağırlık MODEL PG 680, V-3 phase. CE-cert. 12,5kW (17hp) V 3-phase 680mm 3x240mm 385kg Model No Özellikler Çok yönlü boyutu ve gücü ile mükemmel bir makine. 680 mm taşlama çapı ile pek çok büyük projelere girilebilir. DualDrive Teknolojisi gezici kafa ve aşındırıcı diskleri döndürme ve sürme yönetimini bağımsız olarak mükemmel derecede kontrol edilebilmesini sağlar.bu da daha yüksek oranda üretim ve iş çıkarma anlamına gelir. Üçlü kafa aşındırıcı diskleri,aşağı doğru daha fazla basınç ve güç aktararak 4 kafalı makinelere eş değer iş çıkarır.dalgalı ve engebeli beton yüzeylerinde 4 kafalı makinelerden daha etkili operasyon sağlar. 5 yollu sızdırmazlık mekanizması sayesinde daha uzun servis ömrü, komple çinko kaplamalı çelik parçalar ve çelik yaylı kafa sistemi. Vitesli sürüşlü gezici kafa;taşlama kafalarına üst düzey kaliteli kayış ile güç aktarımı. Endüstriyel dayanıklı konstrüksiyon(dayanıklı çelik kasa ve sert alüminyum gövde). Düşük araç maliyeti. Güç-ağırlık oranı ile piyasanın lideri. Kolay manevraya sahiptir ve operatörünün kontrolünü artırır.

7 Aksesuarları Reçine tutucu disk. Lastik eteklik,iz yapmaz. Siyah perdahlama pedi,280mm. Reçine tutucu disk yerine değiştirilebilir lastik ped. Kafa kilidi. Kafa kilit vidaları. Su kiti. Taşlama kafası çelik yay aparatı. RediLockTM elmas takma diski. Reçine tutucu disk yerine değiştirilebilir Silikon bilezik. cırt cırt ped.

8

9 Uygulamalar Islak ve kuru olarak taşlama işlemi. Yerleşim yerleri ve hafif ticari işler için mükemmeldir. Yapışkan,yüzey kaplama ve şap sökme işleri. Beton yüzeyi onarma ve düzleştirme. Natürel taş ve dökme mozaik cilalama-parlatma. Mükemmel HiperfloorTM beton zemin cilalama-parlatma sistemi. Özellikler Güçlü monofaze ve trifaze varsiyonları. Değişken hız kontrolü ile ileri-geri operasyon. Üçlü kafa aşındırıcı diskleri,aşağı doğru daha fazla basınç ve güç aktararak 4 kafalı makinelere eş değer iş çıkarır.dalgalı ve engebeli beton yüzeylerinde 4 kafalı makinelerden daha etkili operasyon sağlar. Vitesli sürüşlü gezici kafa;taşlama kafalarına üst düzey kaliteli kayış ile güç aktarımı. Endüstriyel dayanıklı konstrüksiyon(dayanıklı çelik kasa ve sert alüminyum gövde). Düşük araç maliyeti. Ağırlığı sadece 200kg. Kolay manevraya sahiptir ve operatörünün kontrolünü artırır. 5 yollu sızdırmazlık mekanizması sayesinde daha uzun servis ömrü. PG 530 (TEK FAZ) TEKNİK ÖZELLİKLER PG 530 (3 FAZ) TEKNİK ÖZELLİKLER Güç 3,75Kw Güç 4,75kW Voltaj V Voltaj V Güç tedarik 1 faz Güç tedarik 3 faz Taşlama genişliği 530mm Taşlama genişliği 530mm Taşlama diski 3x240mm Taşlama diski 3x240mm Ağırlık 200kg Ağırlık 216kg MODEL Model No MODEL Model No PG 530, V-1 phase. CE-cert PG 530, V-3 phase. CE-cert

10 Aksesuarları Reçine tutucu disk. Lastik eteklik,iz yapmaz. Siyah perdahlama pedi,280mm. Reçine tutucu disk yerine değiştirilebilir lastik ped. Kafa kilidi. Kafa kilit vidaları. Su kiti. Taşlama kafası çelik yay aparatı. RediLockTM elmas takma diski. Reçine tutucu disk yerine değiştirilebilir Silikon bilezik. cırt cırt ped.

11 Uygulamalar Çok fazla bakım gerektiren endüstriyel aplikasyonlarda,yüksek emiş gücü ve akıtmaya gerek duyulduğunda,havada uçan tozları ortadan kaldırır. Husqvarna PG 820 ve PG 680 ile yüksek taşınabilir ve çok amaçlı, ıslak veya kuru aplikasyonlarda kullanılır. Özellikler Tozu önlemek için üç-yollu filtreleme sistemi. % micron oranı ile etkili toz önleme. Eşsiz torba düzeneği sistemi ile dağınık ve tehlikeli maddeleri kolayca düzenleyebilme. Kompakt tasarımı ve sessiz operasyon. Elektronik devreleri ve vakum pompasını korumak için eklenmiş dahili faz düzeltici. Husqvarna PG 820 ve PG 680 için güç çıkışı. 75 mm hortum girişi. Yıkanabilir poliyester filtre. Ağırlığı azaltmak için aşağı sallanır sistem ve geniş araç ile kolay taşıma. Kolay bakım. Dayanıklı döküm hortum rakoru. DC 5500 TEKNİK ÖZELLİKLERİ Güç Voltaj Nominal akım, maks Vakum, maks Emme ağzı Ağırlık MODEL DC 5500, V-3 phase. 5-pin. CE-cert. 5.5kW V 32A 300mbar Ø 75mm 215kg Model No

12 Uygulamalar Islak veya kuru aplikasyonlar için toz çıkartma ünitesi. Emiş gücü kapasitesi ve filtreleme sistemi ile en zorlu işlerin üstesinden gelir,havada uçuşan tozları önemli ölçüde yok eder. Özellikler DC 3300 filtreleme sistemi. 3x1100 W motor. % micron oranı ile etkili toz önleme. Eşsiz çanta düzeneği sistemi ile dağınık ve tehlikeli maddeleri kolayca düzenleyebilme. Kompakt tasarımı ve sessiz operasyon. 75 mm kadar hortum girişi. Yıkanabilir poliyester filtre. Kolay bakım. Dayanıklı döküm hortum rakoru. 3 adımda filtreleme mekanizması vakum motorunu korur. Filtreleri temizlemek için elektronik vibratör sistemi. Bütün aksamları dayanıklı endüstriyel metalden üretilmiştir. Yerleşim-yaşam alanları için V akım girişi prizi ile tasarlanmıştır. DC 3300 TEKNİK ÖZELLİKLERİ Güç Voltaj Nominal akım, maks Vakum, maks Emme ağzı Ağırlık MODEL DC 3300, V-1 phase. CE-cert. Market CH DC 3300, V-1 phase. CE-cert. Market EU 3.3kW V 16A 300mbar Ø 75mm 97kg Model No

13 Aksesuarları Vakum hortumu,bitiş rakoru ile. Vakum değneği,zemin araçları ile. Plastik adaptör. Değiştirilebilir fırça kiti. 3 siyah bilezik. Değiştirlebilir şerit atkı. Ana filtre DC 5500 için. Ana filtre DC 3300 için. Değiştirlebilir lastik çubuk kiti. Toz toplama torbası. İkinci filtre DC 5500 için. İkinci filtre DC 3300 için.

14 Uygulamalar Zemin hazırlama ve yapışkan kalıntıları,boya ve dolgu macunu taşlamak için geliştirilmiş,pek çok amaçlı zemin taşlama makinesidir. Özellikler Geniş taşlama diskleri ve yüksek devir seviyesi ile etkili taşlama yapabilir. Taşlama tozları için etkili emiş gücü,tozlanmayı düşürücü toz gardı dizaynı ve vakum ağzı. Kolay ve elverişli kullanım,ergonomik dizayn edilmiş el tutacakları ve düşük gürültü seviyesi. 4 kw, trifaze motor. PG 400 SF Teknik Özellikleri Güç Voltaj Akım, maks. Güç kaynağı Hız Ağırlık MODEL PG 400, 400V- 3 phase-5 pin-eu 4kW V 16A 3 Faz 1400 rpm 115kg Model No RediLock elmas takma kiti. Lastik rakor.

15 Uygulamalar Zemin hazırlama ve yapışkan kalıntıları,boya ve dolgu macunu taşlamak için geliştirilmiş,pek çok amaçlı zemin taşlama makinesidir. Özellikler Taşlama tozları için etkili emiş gücü, tozlanmayı düşürücü toz gardı ve vakum ağzı. Geniş taşlama diskleri ve yüksek devir seviyesi ile etkili taşlama yapabilir. Taşlama tozları için etkili emiş gücü,tozlanmayı düşürücü toz gardı dizaynı ve vakum ağzı. Kolay ve elverişli kullanım,ergonomik dizayn edilmiş el tutacakları ve düşük gürültü seviyesi. 3 kw trifaze motor ve 2,2 kw monofaze motor seçenekleri. PG 280 SF (3 faz) Ergonomik el tutacakları ile kolay ve elverişli kullanım. Güç Voltaj Akım, maks. Güç kaynağı Hız Ağırlık PG 280 SF (1 faz) Güç Voltaj Akım, maks. Güç kaynağı Hız Ağırlık MODEL PG 280 SF, 230V- 1 phase-eu PG 280 SF, 400V- 3 phase-5 pin-eu 3kW V 16A 3 Faz 2800 rpm 70kg 2.2kW V 16A 1 faz 1400 rpm 70kg Model No

16

17 Uygulamalar Yüksek üretimli kazıma işlerinde mini bir rendeleyicidir. Beton veya asfalt zeminlerde oyuk açma ve düzleştirme işleri için özellikle tasarlanmıştır. Zeminlerde pas çıkarma,reçine temizleme veya ıskarpalama, boya veya yapıştırıcı temizleme işlerinde de rahatlıkla kullanılabilir. Özellikler Çıkartılabilir yüzey kapağı,tambur değiştirmeyi kolaylaştırır. Yerde iken elle ayarlanabilir ve çabuk gevşetilebilir tambur. Operasyon kurulumlarında ayarlanabilir milimetresi ile kesin derinlik ayarı. Toz çıkışı için merkezi toz egzosu.daha temiz çalışma ortamı sağlar. Seçilmiş derinlik ayarını otomatik olarak sıfırlama. Elektrikli (monofaze ve trifaze) ve benzinli motor seçenekleri. CG 200 S TEKNİK ÖZELLİKLERİ Güç Genişlik kapasitesi Boyut (BxGxY) Ağırlık Ses basıncı Ses gücü MODEL CG 200S 3HP Monofaze 230V CG 200S 4HP Trifaze 400V CG 200S HONDAGX160QX 5,5HP ½"L/C 4 (petrol) / 2.2 (el.mono) / 3 (el.tri) kw 200mm 740 x 410 x 800 mm 65kg 89 / 81 / 80 Lpa 98 / 80 / 80 Lwa Model No

18 Aksesuarları Komple tambur ve yıldız tekerlekli kesici kiti. Komple tambur ve birleştirilmiş dişli tekerlek kesici ve Komple tambur ve TCT tekerlekli kesici ve aralayıcı kiti. aralayıcı kiti. Metal tel fırçalı tambur. 200 mm genişliğinde tambur. Monofaze 230V 16A-30mA diferansiyel kablosu(prcd).

19 Yüzey hazırlama ve zemin işleri için i in elmas araçlar Yüzey hazırlama araçları ile, beton yüzeyleri taşlama veya parlatma işleri devam ederken,biz de bu işlerin ne kadar zor ve ağır olduğu konusunda konuşuruz.müşterilerimizden yüzey hazırlama konusunda tüm araçlarla her adımda nasıl işlem yapabilecekleri hakkında yardım istekleri doğrultusunda hareket etmekteyiz.her ne seviyede iş bitirmek için arayış içinde olursanız, Husqvarna çok güçlü materyallerde gelişmiş düzenli ekipmanlar,en zor aplikasyonlardan daha gözenekli beton zeminlere,kesim hızı ve yüzey tamamlama işleri için önerileri vardır. Husqvarna HiperFloorTM yeni veya eski beton yüzeylerde taşlama ve parlatma yüzey işlerinde büyük bir devrimdir.buna bağlı olarak yeniden piyasa lideri seçilmiş ve geliştirilmiş olan bu sistem,en zor zemin tipi ve bitirilmesi fazla zaman alan işler için Zemin Reçine Elmas Teknolojisi ile gözle görülür şekilde mükemmel,yumuşak,yoğun ve cazip yüzeyler meydana gelmesine olanak sağlar.

20 HiperFloorTM nedir? HiperFloorTM bir kaplama değildir,fakat beton zeminlerde parlatma, işleme ve taşlama işleri için mekanik bir yöntemdir.beton elbette dayanıklıdır,her halükarda işlenerek parlatılır,aşınma ve aşındırma özellikleri büyük oranda artırılmıştır. İşlemler sonunda uzun ömürlü zemin,performans,parlaklık ve güzel görünüm,düşük bakım gereksinimi ve düşük maliyetli zemin alternatifi meydana gelir. Nasıl çalışılır? Yenilikçi silikat aşama kombinasyonuna bağlı olarak,likit materyaller ve özel üretilmiş elmas teknolojisi,husqvarna HiperFloorTM işlemi adım adım birbirini izleyerek gerçekleştirilir.bu birkaç etaptan oluşan işlemler yapılarak istenilen sonucu elde etmek mümkündür. HiperFloorTM kokusuz ve sessizdir.zaman kaybı yok,maddi kayıp yok, ve minimum olumsuz şartlar. Husqvarna HiperFloorTM metodu Adım 1, Eğer zemin sert kaplama veya yapışkanlı şap tipine sahipse PiranhaTM PCD araçları kullanınız. Adım 2-4, Adi ve kalitesiz araçlar ile başladıysanız,g1100 serisi kullanarak siz daha iyi zemin elde edene kadar devam edin. Adım 5, GM3000TM beton gözeneklerini doldurmak için çok özel metoddur. Bir süpürge ile başladıktan sonra G1100 araçlarını kullanın,çok ıslak GM3000 ile PG makinlerine gidin.gm3000 karışımı ve taşlama tozları efektif olarak küçük hava kabarcıklarını,çatlak ve çivi-vida deliklerini dolduracaktır. Adım 6, Husqvarna nın çok özel likit yoğunlaştırıcısı HiperHardTM,beton yüzey sertliğini artırır ve aşınma direncini geliştirir.hiperhard uygulamasını çok yumuşak şüpürge veya spreyleme ile yapınız. Adım 7-13, İşlem devamında Husqvarna nın güçlü reçine elmasları parlatma işleminde,daha iyi zımpara ebatı kullanılır. Adım 14, HiperGuard Premium EnhanceTM zeminin önemli ölçüde yağ,su,yanıcı madde ve asitlere dayanıklı olması istendiğinde başvurulması gereken metoddur. Yüzeyde tutunan lekeleri, bakım yaparak ve kolayca temizleyerek zeminin ömrü uzatılır.hiperguard Premium EnhanceTM materyallerin rengini ve sızdırmazlığını korur.

21 Endüstriyel tamamlama Yüksek dayanıklılık ve aşınma direnci yüksek özellikli HiperFloor ile endüstriyel alanlarda yüksek parlaklık seviyesi olmadan amaçlara göre tamamlama yapılabilir. Dekoratif veya endüstriyel tamamlama Endüstriyel ve dekoratif tamamlama arasındaki asıl fark, Endüstriyel tamamlamalarda daha fazla efor sarfetmenizdir (çakıltaşına maruz kalmak,eksik kalan yerleri yamalamak, zemini düzleştirmek gibi..).zeminin donanım maliyeti ve tamamlama görünümü geri dönmüş olacaktır. Dekoratif zeminler endüstriyel zeminlere nazaran daha az oranda dirençli ve az lekelidir,daha yumuşak ve daha az gözeneklidir. Özellikleri nelerdir? HiperFloor kullanıcınıya işin sonunda mükemmel bir alan bırakır, ticari zemin opsiyonlarından daha ileri seviyededir. Opsiyonları neler ve nerelerde kullanılır Husqvarna HiperFloor işlemi ile çeşitli zeminlerde doğru kullandığınızda başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.özellikleri ile yüksek endüstri seviyesine ulaşmış;endüstriyel,ticari ve yerleşim aplikasyonları taleplerini karşılamak İçin özellikle tasarlanmıştır. Dekoratif tamamlama HiperFloor,yaşam alanlarında,otellerde,ofis ortamında ve perakende mağazalarında dekoratif amaçları değişerek çarpıcı ve etkili partikül sistemini öneriyor. Tercihe göre parlaklık istenmeyen yerlerde sıfır derece perdahlama, çok parlak istenmeyen yerlerde yarı mat ve çok parlak istenilen yerlerde adeta ayna gibi zemin seviyelerine ulaşılabilir.

22 ÇULLAS TURİZM VE TİCARET A.Ş. İdealtepe Mah.Sahil Yolu Turgut Özal Bulv. No:111/E İdealtepe-Maltepe / İstanbul-Türkiye Tel : Faks :

HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME NELERİ 2010

HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME NELERİ 2010 HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME MAKİNELER NELERİ 2010 Patentli Elektronik Takip Sistemi kesim yaparken sviçe bir dokunuşta, operatörüne her zaman doğru ayarlama ve ölçme izini verir. Patentli Güç Aktarım

Detaylı

HUSQVARNA DUVAR TESTERELERİ 2010

HUSQVARNA DUVAR TESTERELERİ 2010 HUSQVARNA DUVAR TESTERELERİ 2010 Kapı açma. Pencere açma. Havalandırma boşluğu açma. Merdiven kesme. Eğimli kesme. Duvara sıfır kesme. Simetrik yolu sayesinde rayın her iki yönünde kesim yapmak mümkündür.

Detaylı

HUSQVARNA TAŞ-TU KESME MAKİNES NESİ 2010

HUSQVARNA TAŞ-TU KESME MAKİNES NESİ 2010 HUSQVARNA TAŞ-TU TUĞLA-SERAMİK-KİREMİT KESME MAKİNES NESİ 2010 SmartPump patentli pompa sistemi. Standart pompalara benzemeyen sistemi ile daha temiz su ortamı sayesinde pompanın tıkanmasını önler. Eşsiz

Detaylı

HUSQVARNA Soff-Cut ERKEN BETON KESME MAKİNELER NELERİ 2010

HUSQVARNA Soff-Cut ERKEN BETON KESME MAKİNELER NELERİ 2010 HUSQVARNA Soff-Cut ERKEN BETON KESME MAKİNELER NELERİ 2010 SORUNLAR Islak beton kurumaya başlarken genleşme çizgileri içeri doğru gelişir. Beton kuruduktan sonra yüzeyde düzensiz çatlaklar meydana gelir.

Detaylı

AERO 21 Küçük ve etkili

AERO 21 Küçük ve etkili AERO 21 Küçük ve etkili Yenilenen AERO serisi Yenilenen AERO serisi, kompakt ve çok amaçlı bir ıslak&kuru vakum makinesi olarak tasarlanmıştır. AERO modeli, aşağıdaki özellikleri ile öne çıkmaktadır; Kompakt

Detaylı

HUSQVARNA YIKIM ROBOTU

HUSQVARNA YIKIM ROBOTU HUSQVARNA YIKIM ROBOTU Anten,ikaz lambası ve kablo kolu. Dahili fişler ile ataşman ilave-çıkarma işleminde alet kulanımına gerek kalmaz. Radyo uzaktan kumanda. Standart otomatik yağ pompası. Elle kolayca

Detaylı

Binicili Tip B 90 R Classic Bp. Standart Aksesuarlar: Yürüyüş motoru Otomatik su keser. Teknik Bilgiler

Binicili Tip B 90 R Classic Bp. Standart Aksesuarlar: Yürüyüş motoru Otomatik su keser. Teknik Bilgiler Binicili Tip B 90 R Classic Bp B 90 R, 55-65-75 cm'den oluşan çeşitli fırça kafalarıyla uyumlu, kompakt, akülü zemin bakım ve temizlik otomatıdır. Genişletilmiş tank kapasitesi ile uzun süreli kullanımlar

Detaylı

B 60 Akülü. 4 aküden biri seçilebilir. Eco!efficiency modu

B 60 Akülü. 4 aküden biri seçilebilir. Eco!efficiency modu Akülü, 60 litre tanka sahiparkadan itmeli zemin bakım ve temizlik otomatı. 1000-2500 m² alanların temizliği için idealdir. Disk ya da rulo fırça ile kullanılabilir. 28.000,00 TL (+KDV) 1 4 aküden biri

Detaylı

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner.

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner. 1200 mm yan fırça çalışma genişliği ile kompakt, modern ve esnek süpürücü elektrikli süpürge. Orta ölçekli alanlardan geniş alanlara ve bina dışı alanlara kadar profesyonel kullanım için. 1 2 3 4 1 2 Otomatik

Detaylı

IV 100/40 M B1. Manüel filtre temizleme. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Güvenli elektrikli süpürge sistemleri. Güvenlik

IV 100/40 M B1. Manüel filtre temizleme. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Güvenli elektrikli süpürge sistemleri. Güvenlik IV 100/40 M B1, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Bu elektrikli süpürge, özellikle Bölge 2 ST 1, ST 2 ve ST 3 toz patlama sınıflarında

Detaylı

Solid Yüzey Çözümleri

Solid Yüzey Çözümleri Solid Yüzey Çözümleri Mirka Solid Yüzey Çözümleri Günümüzde iç tasarımlarda solid yüzey materyalleri sıklıkla kullanılmaktadır. Bu materyaller mutfaklar, banyolar, mobilya, kamusal alanlar ve benzeri yerlere

Detaylı

IV 100/75. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100/75. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/75, çok sağlam bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Çeşitli hedef gruplarda çok yönlü kullanılabilir. Son derece uzun ömürlü bir yan kanal üfleyici ile sürülmektedir. Güçlü motoru nedeniyle sürekli

Detaylı

IV 100/55 M B1. Dirençli ve çok yönlü alanı. Aksesuarlar için makinenin şasisinde kullanışlı saklama. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100/55 M B1. Dirençli ve çok yönlü alanı. Aksesuarlar için makinenin şasisinde kullanışlı saklama. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/55 M B1, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrik süpürgesidir. Özellikle 2 ST 1, ST 2 ve ST 3 patlama sınıflarında bulunan tozlar için geliştirilmiştir.

Detaylı

Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack

Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack 50cm'lik çalışma genişliği ve 40 litrelik tank kapasitesine sahiptir. Arkadan ittirmeli bir makinenin manevra kabiliyetine sahip ve aynı zamanda binicili tip bir makine

Detaylı

IV 100 / 40. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100 / 40. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/40, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Elektrikli süpürge düz yüzeylerde bir kişi tarafından, hiç yormadan kullanılabilir. Dayanıklı

Detaylı

Profesyonel Zemin Sistemleri Aksesuar Kataloğu

Profesyonel Zemin Sistemleri Aksesuar Kataloğu Profesyonel Zemin Sistemleri Aksesuar Kataloğu www.golvinvest.com.tr GOLVINVEST Aksesuarlar Tutucular 112761 112782 112783 112784 112785 112787 Sabit Parça Tutucular Sabit Tutucular üç, altı yada dokuz

Detaylı

SERİSİ. Standart Motopomplar WB20XT DRX WB30XT DRX

SERİSİ. Standart Motopomplar WB20XT DRX WB30XT DRX WB Honda 4 Zamanlı OHV (Üstten Supaplı) Motorlar 4 zamanlı ve çevre dostu OHV motorlara sahip WB serisi Honda motopomplar; kolay çalışma, rahat kullanım, bakım kolaylığı, düşük yakıt tüketimi, düşük ses

Detaylı

BR 40/10 C ADV. Güçlü ve hızlı. Uzun servis ömrü. Ergonomik tutma kolu. Düşük erişim

BR 40/10 C ADV. Güçlü ve hızlı. Uzun servis ömrü. Ergonomik tutma kolu. Düşük erişim BR 400'ün gelişmiş modeli olan BR 40/10, sınıfının en ekonomik makinesi olarak sunuluyor. Kompakt ve güçlü makine 400 mm çalışma genişliği ve 10+10 litrelik bir tank hacmine sahiptir. 1 Güçlü ve hızlı

Detaylı

T 10/1. Kolay kullanım için ayak pedalı. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner

T 10/1. Kolay kullanım için ayak pedalı. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner Fonksiyonelliği, güçlü emiş gücü ve dayanıklılığı ile öne çıkan T 10/1 kuru elektrikli süpürge, ergonomik tasarımı ile oteller ve temizlik firmaları için ideal bir seçenektir. 1 2 1 Kolay kullanım için

Detaylı

BR 40/10 C ADV. Güçlü ve hızlı. Uzun servis ömrü. Ergonomik tutma kolu. Düşük erişim

BR 40/10 C ADV. Güçlü ve hızlı. Uzun servis ömrü. Ergonomik tutma kolu. Düşük erişim BR 400'ün gelişmiş modeli olan BR 40/10, sınıfının en ekonomik makinesi olarak sunuluyor. Kompakt ve güçlü makine 400 mm çalışma genişliği ve 10+10 litrelik bir tank hacmine sahiptir. 1 Güçlü ve hızlı

Detaylı

MİNİ DAMPER C12R-B kg. Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması. 2TE67L-FW HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı

MİNİ DAMPER C12R-B kg. Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması. 2TE67L-FW HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı MİNİ DAMPER 1100 kg Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması 2TE67L-FW3 10.2 HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı KOMPAKTLIK Yanmar her türlü arazide kullanım için idealdir. Çok yönlülük ve üretkenlik

Detaylı

* Sağ el 1/8 1/4 -19 -28 -19 1/8 3/8 1/4. Nominal Boru Boyutu - Inch Başına Diş - 27 - 18 - 18

* Sağ el 1/8 1/4 -19 -28 -19 1/8 3/8 1/4. Nominal Boru Boyutu - Inch Başına Diş - 27 - 18 - 18 El Paftaları Kat. Model Açıklama Kalıplar Ağırlık Fiyat 13083 11-R - 1 El Paftası (Set Halinde) BSPT 13,3 365 13088 11-R - 2 El Paftası (Set Halinde) BSPT 17,5 630 37777 Sap ve Cırcır - 2.4 115 Ağır Tip

Detaylı

Elektrikli El Aletleri

Elektrikli El Aletleri Yeniliğin, değişimin, kalitenin referans noktası Elektrikli El Aletleri EIBENSTOCK Birlikteysek gücümüz değerli ŞANTİYE ÇEVRESİNDEKİ TÜM ÇÖZÜMLERİ Yüzeylerin zımparalanması, frezeleme/yüzey düzeltme Kanal

Detaylı

T 17/1. Geniş tank kapasitesiyle uzun süreli kullanım olanağı sağlayan güçlü kuru elektrikli süpürge. Ana filtre. Makine üzerinde kablo muhafaza

T 17/1. Geniş tank kapasitesiyle uzun süreli kullanım olanağı sağlayan güçlü kuru elektrikli süpürge. Ana filtre. Makine üzerinde kablo muhafaza Geniş tank kapasitesiyle uzun süreli kullanım olanağı sağlayan güçlü kuru elektrikli süpürge. 1 2 3 4 1 Ana filtre 3 Makine üzerinde kablo muhafaza 2 Geniş, değiştirilmeyen ana filtre sayesinde makinenin

Detaylı

2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans.

2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans. 2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler İnsanlar. Tutku. Performans. İnsanlar. Tutku. Performans. Siz ihtiyaçlarınızı belirleyin, 30kW altındaki yağ enjeksiyonlu vidalı kompresörler için kapsamlı teklifimizi

Detaylı

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01 Döküm Fırını Tamir ve İmalatı Sağlık Bakanlığı Onaylı Toz Maskeleri Toz ve Çapak Gözlükleri İş Güvenliği Malzemeleri Santrifüj Bakın ve Onarımı Her Türlü Kumlama Bakım ve Onarımı www.sertekniklab.com DÖKÜM

Detaylı

BV 5/1 VAKUM MAKINESI

BV 5/1 VAKUM MAKINESI Sırta takılan BV 5/1, temizliğin güç olduğu sinema, tiyatro salonları, uçak kabinleri, otobüs ve tren kompartımanları gibi dar alanlarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. 1 Patentli Sırt Hava Akım Sistemi

Detaylı

Binicili Tip B 90 R Classic Bp Pack + D75. Standart Aksesuarlar: Yürüyüş motoru Otomatik su keser. Teknik Bilgiler

Binicili Tip B 90 R Classic Bp Pack + D75. Standart Aksesuarlar: Yürüyüş motoru Otomatik su keser. Teknik Bilgiler Binicili Tip B 90 R Classic Bp Pack + D75 B 90 R, 55-65-75 cm'den oluşan çeşitli fırça kafalarıyla uyumlu, kompakt, akülü zemin bakım ve temizlik otomatıdır. Genişletilmiş tank kapasitesi ile uzun süreli

Detaylı

CRUSHER. www.pthproducts.com. En sert taşlarda kullanılabilir Basit montaj Sağlam ve güçlü

CRUSHER. www.pthproducts.com. En sert taşlarda kullanılabilir Basit montaj Sağlam ve güçlü CRUSHER www.pthproducts.com En sert taşlarda kullanılabilir Basit montaj Sağlam ve güçlü 2 Avusturya kalitesi En zorlu koşullarda kullanım çölde......dağda kullanım PTH crusher Örneğin boru hattı döşemeleri,

Detaylı

Başlıca ürün özellikleri

Başlıca ürün özellikleri Darbeli matkap AdvancedImpact 900 Yenilikçi Bosch Kickback Control ve 2 vitesli şanzımana sahip yeni AdvancedImpact 900 performans ve kontrol konusunda en yüksek taleplerle gelen hafif hizmet kullanıcıları

Detaylı

BV 5/1 VAKUM MAKINESI

BV 5/1 VAKUM MAKINESI Sırta takılan BV 5/1, temizliğin güç olduğu sinema, tiyatro salonları, uçak kabinleri, otobüs ve tren kompartımanları gibi dar alanlarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. 1 Patentli Sırt Hava Akım Sistemi

Detaylı

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt)

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt) İÇİNDEKİLER TEMİZLİK SETLERİ... 4 MOPLAR... 6 APARATLAR... SAPLAR... 14 CAM TEMİZLİK ÜRÜNLERİ... 16 TEMİZLİK BEZLERİ... 18 SÜNGER VE OVMA ÜRÜNLERİ... 20 Temizlik Setleri Mop Temizleme alanı genişletilmiş

Detaylı

EL MİKSERLERİ YENİ RESTORANLAR ZİNCİRLER - OTELLER

EL MİKSERLERİ YENİ RESTORANLAR ZİNCİRLER - OTELLER EL MİKSERLERİ YENİ RESTORANLAR ZİNCİRLER - OTELLER MİKSER FONKSİYON CMP, CMP Combi, MP, MP Combi Fonksiyonlar : aralıklı ya da devamlı ve modele bağlı olarak, kullanıcının daha rahat kullanımını saglamak

Detaylı

T 12/1 eco!efficiency

T 12/1 eco!efficiency Yüksek verimli ve sessiz yeni Kärcher T12/1; oteller, restoranlar, ofisler, dükkanlar, hastanelerde kullanılabilir. Manevra kabiliyeti önde ve arkada bulunan 2'şer tekerlek ile sağlanmıştır. 1 Enerji tasarrufu

Detaylı

T 10/1. Ekstra rahatlık için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı

T 10/1. Ekstra rahatlık için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı Fonksiyonelliği, güçlü emiş gücü ve dayanıklılığı ile öne çıkan T 10/1 kuru elektrikli süpürge, ergonomik tasarımı ile oteller ve temizlik firmaları için ideal bir seçenektir. 1 Ekstra rahatlık için ayak

Detaylı

KOD ØD t Ød a V3.0-25 3,0 x 1,00 x 1,30-125 V3.0-35 3,0 x 1,00 x 1,30-135 V3.0-45 3,0 x 1,00 x 1,30-145 V3.0-55 3,0 x 1,00 x 1,30-155

KOD ØD t Ød a V3.0-25 3,0 x 1,00 x 1,30-125 V3.0-35 3,0 x 1,00 x 1,30-135 V3.0-45 3,0 x 1,00 x 1,30-145 V3.0-55 3,0 x 1,00 x 1,30-155 VISCOR - SM (Sert Maden) Tungsten Karbid Cam kesme diski. -Özel, yüksek kaliteli, ekstra sert Karbid alaşımı. -Ekstra dayanıklılık ve uzun kesme ömrü. -İnce ve hassas taşlanmış kesici kenar ve delik. -Kullanım

Detaylı

ROKAMAT İNŞaat makine sistemlerine genel bir bakış ZIMPARA MAKİNELERİ SIVA TİRFİL/PERDAH MAKİNELERİ ELEKTRİK SÜPÜRGESİ

ROKAMAT İNŞaat makine sistemlerine genel bir bakış ZIMPARA MAKİNELERİ SIVA TİRFİL/PERDAH MAKİNELERİ ELEKTRİK SÜPÜRGESİ ROKAMAT İNŞaat makine sistemlerine genel bir bakış ZIMPARA MAKİNELERİ 2-3 TELESKOP POWER ZIMPARA MAKİNESİ Teleskop Power Zımpara Makinesi Aksesuarları 4-5 GECKO ALÇI LEVHA ZIMPARA MAKİNESİ GECKO Alçı Levha

Detaylı

NT 27/1. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde. Yüzer kartuş filtre.

NT 27/1. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde. Yüzer kartuş filtre. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde bulundurur. 1 Yüzer kartuş filtre 3 Dayanıklı tampon Geniş kartuş filtre sürekli vakum gücü sağlar. Taşma

Detaylı

IVR 40/15 Pf. Siklon benzeri ön ayırma sistemi tasarım. Sağlam malzeme ve endüstriyel kullanım için uygun

IVR 40/15 Pf. Siklon benzeri ön ayırma sistemi tasarım. Sağlam malzeme ve endüstriyel kullanım için uygun IVR 40/15 Pf IVR 40/15 Pf: uzun süre kullanılabilecek endüstriyel elektrikli süpürge. Üretim alanlarında ve makinelerin çevresinde bulunan ince tozları çeker. Yüksek kaliteli yan kanal üfleyici ve cep

Detaylı

BD 50/70 R Classic. Kolay kullanım. Kompakt, ince tasarım. Disk fırça mühendisliği. İsteğe bağlı aksesuarlar: ön süpürme paspası

BD 50/70 R Classic. Kolay kullanım. Kompakt, ince tasarım. Disk fırça mühendisliği. İsteğe bağlı aksesuarlar: ön süpürme paspası Saat başına 2.000 m² kadar bir alan performansı için: akülü olarak çalışan BD 50/70 R klasik binicili, disk fırçalı zemin otomatı. Aküler ve şarj cihazı ayrı olarak sipariş edilmelidir. 1 2 3 4 1 2 Kolay

Detaylı

YILDIR DÜNYA İÇİN ÜRETİYORUZ

YILDIR DÜNYA İÇİN ÜRETİYORUZ MADE IN TURKEY 30 YILDIR DÜNYA İÇİN ÜRETİYORUZ PAZARLAMA Profesyonel Zemin Bakım ve Temizlik Makineleri 05-23 Profesyonel Temizlik Setleri 24-31 Profesyonel Çamașır ve Atık Toplama, Servis, 32-135 Temizlik,

Detaylı

» MANYETİK TABANLI MATKAPLAR VE KENAR FREZELERİ

» MANYETİK TABANLI MATKAPLAR VE KENAR FREZELERİ » MANYETİK TABANLI MATKAPLAR VE KENAR FREZELERİ Manyetik Matkap Makineleri El Matkap Makinesi RSH 1300 Güçlü motor ve ergonomik şekilde ayarlanabilen devir sayısı ile mükemmel delme işlemi sağlanır. RUKO

Detaylı

MALTECH. İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir.

MALTECH. İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir. M5 EVOLUTION - GÜÇLÜ SUPERMIX - İDEAL İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir. Turbomix özellikli sıva makinesi Kolay müdahale edilebilen su armatürü D ve R tipi

Detaylı

BIAX 85 Yılı Aşkın Kalite

BIAX 85 Yılı Aşkın Kalite BIAX 85 Yılı Aşkın Kalite Schmid & Wezel pnömatik aletlere odaklanan öncülerdendi. Şirket 85 yıldır müşteriye en yüksek düzeyde hassasiyet, kalite ve işbirliği sunmakta. Bugünlerde, havalı el aletleri

Detaylı

NEW HOLLAND. TDS Serisi

NEW HOLLAND. TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi New Holland TDS Serisi tüm modellerinde standart olarak sunulan turbo-intercooler aspirasyon sistemine sahip motorlar sayesinde yüksek performans yakıt ekonomisi

Detaylı

BRT Makine Destek Ayakları. Düz Naylon Taban

BRT Makine Destek Ayakları. Düz Naylon Taban BRT 1692 1 Haddeleme yöntemiyle yekpare altıgen çubuktan üretilmiş saplama hem kesinlik, hem de diş gücü sağlar Naylon taban yüksek yük kapasitesi, kimyasal direnç ve ısı değişikliklerinde denge sağlar

Detaylı

TAŞINABİLİR JENERATÖRLER. Hareket ettirilebilen güç.

TAŞINABİLİR JENERATÖRLER. Hareket ettirilebilen güç. TAŞINABİLİR JENERATÖRLER Hareket ettirilebilen güç. TAŞINABİLİR JENERATÖRLER HAREKET ETTİRİLEBİLEN GÜÇ Atlas Copco nun taşınabilir jeneratörleri, her gün, uzun saatler boyunca sıkı çalışanlar için tasarlanmıştır!

Detaylı

ISC. Sekonder Darbeli Kırıcılar. Yüksek performans, mükemmel kübik ürünler. s e r i s i

ISC. Sekonder Darbeli Kırıcılar. Yüksek performans, mükemmel kübik ürünler. s e r i s i ISC s e r i s i Sekonder Darbeli Kırıcılar Yüksek performans, mükemmel kübik ürünler ISC serisi sekonder darbeli kırıcılar, benzersiz ağır hizmet tipi 4 bıçaklı rotor dizaynı ve kırıcı gövde tasarımı ile

Detaylı

Pano Kalınlığı M M M M

Pano Kalınlığı M M M M BRT 1708 1 Birleştirme Somunu Dik açılı bir bağlantı gerektiği yerlerde Birleşik Rakor Somunlarıyla kullanılmak üzere tasarlanmış Maliyet etkin bir çözüm için Çinko Alaşım M6 Somunları tedarik edilir.

Detaylı

Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri

Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri KUVVETLİ ALETLER. KOLAY TERCİH. CWC S E R İ PERFORMANS, ERGONOMİ VE DAYANIKLILIK DENGESİNDE SON NOKTA. CWC Serisi güçlü performansı, kaya gibi dayanıklılığı

Detaylı

Metal. Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı.

Metal. Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı. Metal Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı. Yeni FEIN avuç taşlama makineleriyle yalnızca hızlı çalışmakla kalmıyorum bunlar

Detaylı

KM 100/100 R D. Konforlu bir kullanım sağlayan binicili tip süpürücü iç ve dış alanlarda, m²/sa alanlar için idealdir. Tampon.

KM 100/100 R D. Konforlu bir kullanım sağlayan binicili tip süpürücü iç ve dış alanlarda, m²/sa alanlar için idealdir. Tampon. Konforlu bir kullanım sağlayan binicili tip süpürücü iç ve dış alanlarda, 8000-10400m²/sa alanlar için idealdir. 1 2 3 4 1 2 Tampon Temizlik esnasında süpürücüyü ve nesneleri korur Otomatik filtre temizleme

Detaylı

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35 Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları RIDGID yiv açma ekipmanları, en karmaşık boru tesisatları için tasarlanmıştır. Bu ekipmanların sağlamlığı, uzun ömürlülüğü ve kullanım kolaylığı

Detaylı

YIL TAM GARANTİ. TEKSAN mini... Gücünü hafife almayın! Benzinli Jeneratörler

YIL TAM GARANTİ. TEKSAN mini... Gücünü hafife almayın! Benzinli Jeneratörler 2 YIL TAM GARANTİ TEKSAN mini... Gücünü hafife almayın! Benzinli Jeneratörler B E N Z İ N L İ T E K S A N M İ N İ J E N E R AT Ö R S E R İ S İ TJ 3200 TJ 2700 TJ 15000 TS OTM / MS OTM TJ 12000 TS Üstün

Detaylı

People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi

People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi Güç İhtiyacınız Olan Her Zaman Her Yerde Seyyar kompresörlerin tek görevi vardır: ihtiyaç olan yerde ve zamanda

Detaylı

Sadece tek bir çalışma adımında belirgin kenarlar

Sadece tek bir çalışma adımında belirgin kenarlar Tarih: 16.08.2015 Yazar: Florian Pottrick Sadece tek bir çalışma adımında belirgin kenarlar PFERD'in sunduğu yeni kenar bitirme (EDGE FINISH) sistemi sayesinde, son derece konforlu ve kolay bir şekilde

Detaylı

Boyutlar. Teknik Özellikler

Boyutlar. Teknik Özellikler Boyutlar Teknik Özellikler Tanım 1.1 Üretici HYUNDAI 1.2 Model 1.3 Yürüyüş türü: elektrik, dizel, benzin, gaz, manuel Elektrikli Elektrikli Elektrikli 1.4 Operasyon tipi : el, yaya, ayakta, oturarak, sipariş

Detaylı

Efsanenin Anatomisi. Geniş flanşı, anahtar ayarlıyken somunun istemdışı dönmesini engeller.

Efsanenin Anatomisi. Geniş flanşı, anahtar ayarlıyken somunun istemdışı dönmesini engeller. RIDGID Boru Anahtarları emsali olmayan sağlamlıkları ve hizmet becerisiyle dünyaca tanınmıştır. Aşağıda resmi bulunan orijinal ağır tip boru anahtarı, ilk seferinde ve her seferinde işini doğru yaptığından

Detaylı

CAM ÇIKARMA TUTUCULARI VE UÇLARI

CAM ÇIKARMA TUTUCULARI VE UÇLARI M ÇIKRM TUTUULRI VE UÇLRI Tutucu hattı ve GLSSMTE uçlar oşluklar POO sıcak cam işleme malzemeleri, mekanik hasarı azaltan yüksek dayanım, dayanıklılık ve mükemmel ısıl özelliklere sahiptir. oşluklar istenen

Detaylı

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans Hidrolik pompa motoru Düşük hıza ayarlanabilen Motorlu hidrolik pompa çıkış gücü, yüksek performans ve uzun kullanım ömrü sağlar. Forkliftin operatör tarafından değiştirilebilen

Detaylı

Endüstriyel vakumlu temizlik makineleri

Endüstriyel vakumlu temizlik makineleri Bu vakum makinesi neredeyse zarar verilemeyecek kadar sağlamdır bu sayede zorlu koşullarda ve ağır şartlarda kullanılabilir. Özel uygulamalar için alerjilere karşı da koruma sağlayan iki özel egzost filtresinden

Detaylı

Endüstriyel Vakum Makineleri

Endüstriyel Vakum Makineleri Bu vakum makinesi neredeyse zarar verilemeyecek kadar sağlamdır bu sayede zorlu koşullarda ve ağır şartlarda kullanılabilir. Özel uygulamalar için alerjilere karşı da koruma sağlayan iki özel egzost filtresinden

Detaylı

Yüksek Basınçlı Soğuk Sulu Yıkama Makineleri

Yüksek Basınçlı Soğuk Sulu Yıkama Makineleri Yüksek Basınçlı Soğuk Sulu Yıkama Makineleri Soğuk sulu yıkama makineleri farklı yıkama ihtiyaçlarını karşılamak için yüksek performanslı pompalar ile üretilmiştir. En ağır şartlarda çalışmaya uygun ürünler

Detaylı

KESME, EĞELEME, DELME KESME EĞELEME DELME

KESME, EĞELEME, DELME KESME EĞELEME DELME KESME, EĞELEME, DELME KESME EĞELEME DELME Ergonomik tasarlanan yüksek kaliteli işlemler: Ürün gamı oldukça büyüktür ve size evde, bahçede ya da atölyede çalışmanıza yardım olacaktır. 142 9100 MAKET BIÇAĞI

Detaylı

T 15/1. Elektronik fırça aşırı yüklenme koruması. Entegre aksesuar muhafaza

T 15/1. Elektronik fırça aşırı yüklenme koruması. Entegre aksesuar muhafaza 59 db (A) ses seviyesi ile çok sessiz çalışır. Bu özellik kullanıcıların, otel koridorları, fuayeler, hastaneler, butikler gibi çalışırken sessizlik sağlanması gereken her mekan için uygundur. 1 Elektronik

Detaylı

DAHİLİ AKSESUARLAR ÜRÜN KODU GEREKLİ ADET CHARGER BAT.ON BOARD KIT 9097597000 1. Silici Lastik Kiti BA851 9097359000 0

DAHİLİ AKSESUARLAR ÜRÜN KODU GEREKLİ ADET CHARGER BAT.ON BOARD KIT 9097597000 1. Silici Lastik Kiti BA851 9097359000 0 /751/851 serisi, zemin temizlik sektöründe gerçek bir yenilikiliği temsil etmektedir ve temizlik profesyonellerine çok yüksek değer katmaktadır. Ecoflex sistemi sayesinde su ve deterjan tüketimi kontrol

Detaylı

HRG SERİSİ. Kullanımı kolay, itmeli ve kendinden yürür modeller HRG 536 C6S DEA HRG 465 C3 PDE

HRG SERİSİ. Kullanımı kolay, itmeli ve kendinden yürür modeller HRG 536 C6S DEA HRG 465 C3 PDE HRG SERİSİ Honda Motor Kendini birçok alanda kanıtlamış düşük ses ve emisyon düzeylerine sahip 4 zamanlı motor; otomatik jikleye sahiptir, kolay çalışır ve düşük yakıt tüketimi sunar. Akıllı Bıçaklar Özel

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Orjinal Dünya çapında onayları ile stoklarımızda derhal gönderime hazır. Sayısız pratik boyutları ve tüm ortak uygulamalar için fonksiyonel

Detaylı

Dizel Forkliftler FD18 - FD25 - FD30 - FD35 FD50 - FD70 - FD100. Geniş Satış Sonrası Ağı. Düşük İşletme Maliyeti. Güçlü Performans

Dizel Forkliftler FD18 - FD25 - FD30 - FD35 FD50 - FD70 - FD100. Geniş Satış Sonrası Ağı. Düşük İşletme Maliyeti. Güçlü Performans Geniş Satış Sonrası Ağı Düşük İşletme Maliyeti Güçlü Performans Kolay ve Güvenli Kullanım Rahat ve Ergonomik Forkliftler FD18 - FD25 - FD30 - FD35 FD50 - FD70 - FD100 Dünyaca Tanınmış Bir Marka... ~ Tayvan

Detaylı

Zemin Sıkıştırma Ekipmanları

Zemin Sıkıştırma Ekipmanları Zemin Sıkıştırma Ekipmanları LT Vibrasyonlu Tokmaklar 2 3 Vibrasyonlu Tokmaklar LT Serisi Vibrasyonlu Tokmaklar Vibrasyonlu Tokmaklar LT Serisi Vibrasyonlu Tokmaklar Taşıma Halkası Taşıma halkası sayesinde

Detaylı

ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK MAKİNELERİ

ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK MAKİNELERİ ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK MAKİNELERİ Cam ve Yer Temizlik Ekipmanları Uluslararası Kalite 2 Endüstriyel Temizlik Deterjanları Azami Verimlilik Güçlü Stok Hızlı Sevkiyat İÇİNDEKİLER SAYFA NO 4 6 7 8 8 9 11 11

Detaylı

IVC 60/12-1 Tact EC. Sürekli çalışma için tasarlanmıştır. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri. Düz oluklu kompakt filtreli

IVC 60/12-1 Tact EC. Sürekli çalışma için tasarlanmıştır. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri. Düz oluklu kompakt filtreli Kesintisiz çalışma için otomatik filtre temizleme sistemi ve aşınmayan EC motora sahip kompakt endüstriyel elektrikli süpürgedir. Üretim alanlarındaki ince tozlar için idealdir. Aynı zamanda sabit kullanımlar

Detaylı

SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM. metkon.com

SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM. metkon.com SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM metkon.com OTOMATİK, HASSAS YÜZEY FREZELEME CİHAZI SPECTRAL MM SPECTRAL MM, OES ve XRF numunelerinin otomatik olarak hazırlanması için tasarlanmıştır. En kısa

Detaylı

Kinesis. Enerjiden doğan güç! 60J. www.profleet.com.tr www.lassa.com.tr

Kinesis. Enerjiden doğan güç! 60J. www.profleet.com.tr www.lassa.com.tr 60J Kinesis Enerjiden doğan güç! www.profleet.com.tr www.lassa.com.tr Satış ve Pazarlama Kısıklı Caddesi Şehit Teğmen İsmail Moray Sokak No: 2/1 Altunizade 34662 İstanbul T: (0262) 544 35 00 F: (0262)

Detaylı

NT 70/2. Entegre aksesuar muhafaza. Ergonomik itme kolu. Dayanıklı tampon. Entegre tahliye hortumu. Aksesuar bölmelerine sahip geniş konteyner

NT 70/2. Entegre aksesuar muhafaza. Ergonomik itme kolu. Dayanıklı tampon. Entegre tahliye hortumu. Aksesuar bölmelerine sahip geniş konteyner 70 litre konteyner kapasitesi ile NT 70 serisi, yüksek emiş gücü gerektiren tüm inatçı kirlerin vakumlanması için geliştirilmiştir. Tek, çift ve 3 motorlu versiyonları bulunmaktadır. 1 Entegre aksesuar

Detaylı

T 12/1. Temiz egzoz gazı için HEPA filtresi. Ana filtre. Elektrikli emiş fırçaları için adaptör. Ekstra rahatlık için ayak pedalı

T 12/1. Temiz egzoz gazı için HEPA filtresi. Ana filtre. Elektrikli emiş fırçaları için adaptör. Ekstra rahatlık için ayak pedalı Yeni Kärcher T 12/1, son derece verimli ve sessiz bir elektrikli süpürgedir. Ünite, kolay kullanım için kullanışlı basmalı bir anahtara ve maksimum manevra kabiliyeti için iki arka tekerlek ve iki ön tekerleğe

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

HİDROLİK KIRICILAR. Üstün Komatsu Kalitesi/Yüksek Darbe Enerjisi. JTHB Serisi

HİDROLİK KIRICILAR. Üstün Komatsu Kalitesi/Yüksek Darbe Enerjisi. JTHB Serisi HİDROLİK KIRICILAR Üstün Komatsu Kalitesi/Yüksek Darbe Enerjisi JTHB Serisi GENEL BAKIŞ İsterse takviyeli betondan bir kaideyi parçalıyor, isterse bir tünel sıyırıyor veya taş ocağında bir bomun ucunda

Detaylı

Elmas donanımlı kertme ve kesip ayırma makineleri

Elmas donanımlı kertme ve kesip ayırma makineleri Elmas donanımlı kertme ve kesip ayırma makineleri REMS Krokodil 125 REMS Krokodil 180 SR for Professionals REMS Krokodil Keskiyle kesmek yerine kertmek için. Kanal açma/kesme çalışması boyunca elmas donanımlı

Detaylı

FBF ITALIA YENİ BUFFALO SERİSİ Nİ DİĞERLERİNDEN AYIRAN TEKNOLOJİK FARKLILIKLAR

FBF ITALIA YENİ BUFFALO SERİSİ Nİ DİĞERLERİNDEN AYIRAN TEKNOLOJİK FARKLILIKLAR FBF ITALIA YENİ BUFFALO SERİSİ Nİ DİĞERLERİNDEN AYIRAN TEKNOLOJİK FARKLILIKLAR TEKNOLOJİK FARKLILIKLAR YENİ MODEL BOFFALO tipinde kullanılan KRANK Teknolojisi Dünyada hiçbir Homojenizatör üreticisinde

Detaylı

AKSESUARLAR & ALETLER Tabancalar Collomix Karıştırıcı ve Aksesuarları Beton Perdah Makinesi ve Aksesuarları Seramik Kesme Makinesi EPS Kesme Aleti PFT G4 Sıva Makinesi ve Aksesuarları SAYFA NO 302 303

Detaylı

IVC 60/12-1 Tact EC. Sürekli çalışma için tasarlanmıştır. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri. Düz oluklu kompakt filtreli

IVC 60/12-1 Tact EC. Sürekli çalışma için tasarlanmıştır. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri. Düz oluklu kompakt filtreli Kesintisiz çalışma için otomatik filtre temizleme sistemi ve aşınmayan EC motora sahip kompakt endüstriyel elektrikli süpürgedir. Üretim alanlarındaki ince tozlar için idealdir. Aynı zamanda sabit kullanımlar

Detaylı

Endüstriyel Vakum Makineleri Nilfisk Aero 20 ve 25

Endüstriyel Vakum Makineleri Nilfisk Aero 20 ve 25 Nilfisk Aero nun kompakt tasarımında, üstün performans yüksek çalışma kapasitesi ve düşük ses seviyesi ile bir araya gelmektedir. Tüm seri, evinizde, arabanızda ya da atölyenizdeki ıslak & kuru döküntüleri

Detaylı

Esnek taşıma yardımcısı C

Esnek taşıma yardımcısı C CargoMaster C serisi Esnek taşıma yardımcısı AAT olarak taşıma problemlerinde size destek sunan ve yükünüzü hafifleten akıllı teknolojiler geliştiriyoruz. Uzun yıllara dayanan bilgi ve birikimimizle yenilikçi

Detaylı

TEZGAH ÜSTÜ EMİŞ SİSTEMLERİ

TEZGAH ÜSTÜ EMİŞ SİSTEMLERİ Tüm ortamlar için tezgah üstü emiş sistemleri. Nederman tezgâh üstü sistemler, lehimleme dumanlarının emildiği montaj istasyonlarından çok aşırı ya da zehirli gazlara karşı korumanın hayati olduğu laboratuarlara

Detaylı

Binicili Tip B 250 R. Teknik Bilgiler

Binicili Tip B 250 R. Teknik Bilgiler Binicili Tip B 250 R Akülü B 250 R binicili süpürme fonksiyonlu zemin temizleme makinesi 12,000 m² ye kadar olan alanlarda etkili olarak kullanılabilir. Enerji verimliliği sağlayan Eco!efficiency modu

Detaylı

Dolphin Wave 30, Wave 50, Wave 100 Serisi

Dolphin Wave 30, Wave 50, Wave 100 Serisi Dolphin Wave 30, Wave 50, Wave 100 Serisi Dolphin Wave 30, Wave 50, Wave 100 Wave 100 Wave 50 Wave 30 Wave 30 Wave 30 piyasaya çıkış yılı- 2010 Dizayn ailesi - Wave Ailesi Model amaçları: 15m uzunluğa

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

NT 70/3. Entegre aksesuar muhafaza. Ergonomik itme kolu. Dayanıklı tampon. Entegre tahliye hortumu. Aksesuar bölmelerine sahip geniş konteyner

NT 70/3. Entegre aksesuar muhafaza. Ergonomik itme kolu. Dayanıklı tampon. Entegre tahliye hortumu. Aksesuar bölmelerine sahip geniş konteyner 70 litre konteyner kapasitesi ile NT 70 serisi, yüksek emiş gücü gerektiren tüm inatçı kirlerin vakumlanması için geliştirilmiştir. Tek, çift ve 3 motorlu versiyonları bulunmaktadır. 1 Entegre aksesuar

Detaylı

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1 Bükme ve Düzeltme Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tip No inç. Sayfa Boru Bükmeler Tesisat 7 5 8-4 10-18 8.2 Enstrüman 8 16-1 2 6-12 8.2 Üçlü Bükme

Detaylı

IVR-B 30/15 Me. Kompakt boyutlar. Opsiyonel sürüş tekerleri hareketliliği arttırır. Ses emici. Geniş yüzeyli kartuş filtre

IVR-B 30/15 Me. Kompakt boyutlar. Opsiyonel sürüş tekerleri hareketliliği arttırır. Ses emici. Geniş yüzeyli kartuş filtre Küçük ve kuvvetli IVR-B 30/15, paslanmaz çelik gövdesi ile tezgah altı, kırıntı, talaş ve iri taneli tozların temizlenmesi için idealdir. 1 Kompakt boyutlar 3 Opsiyonel sürüş tekerleri hareketliliği arttırır

Detaylı

NT 70/2. Entegre aksesuar muhafaza. Ergonomik itme kolu. Dayanıklı tampon. Entegre tahliye hortumu. Aksesuar bölmelerine sahip geniş konteyner

NT 70/2. Entegre aksesuar muhafaza. Ergonomik itme kolu. Dayanıklı tampon. Entegre tahliye hortumu. Aksesuar bölmelerine sahip geniş konteyner 70 litre konteyner kapasitesi ile NT 70 serisi, yüksek emiş gücü gerektiren tüm inatçı kirlerin vakumlanması için geliştirilmiştir. Tek, çift ve 3 motorlu versiyonları bulunmaktadır. 1 Entegre aksesuar

Detaylı

YENİ ÜRÜNLER KALIP YAPIMI I / 2018

YENİ ÜRÜNLER KALIP YAPIMI I / 2018 YENİ ÜRÜNLER KALIP YAPIMI I / 2018 E 7048 FLANŞLI GÖMME SİLİNDİR Gömme silindiri ile birlikte en küçük montaj boşlukları mümkün oldu. Dört civatası ile birlikte montaj çok kolay. HIDROLIK Kompakt dizayn

Detaylı

Milyonlarca müşterinin tercihi, şimdi GD930Q ile ultra sessiz

Milyonlarca müşterinin tercihi, şimdi GD930Q ile ultra sessiz Ticari elektrikli ler 15 litrelik geniş toz torbası kapasitesi ile sağlam ve dayanıklı bir makinedir. Zeka ürünü tasarımı, hava akım şeklini optimize ederken enerji kaybını mutlak bir minimuma indirir.

Detaylı

Mitsubishi L200 L 200 Çift Kabin 4x4 Intense Lux MT

Mitsubishi L200 L 200 Çift Kabin 4x4 Intense Lux MT İlan no: 192364 Mitsubishi L200 L 200 Çift Kabin 4x4 Intense Lux MT Sahibinden SİYAH İNCİ İLE GÖZLER ÜZERİNİZDE OLACAK.ÇOK TEMİZ FULL BAKIM 39.000 TL İlan tarihi: 28 Nisan 2014 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

Milyonlarca müşterinin tercihi, şimdi GD930Q ile ultra sessiz

Milyonlarca müşterinin tercihi, şimdi GD930Q ile ultra sessiz Ticari elektrikli ler 15 litrelik geniş toz torbası kapasitesi ile sağlam ve dayanıklı bir makinedir. Zeka ürünü tasarımı, hava akım şeklini optimize ederken enerji kaybını mutlak bir minimuma indirir.

Detaylı

KonutsalÜrünler FiyatListesi 2012

KonutsalÜrünler FiyatListesi 2012 KonutsalÜrünler FiyatListesi 2012 Rev : 1 Rev : 1 Sıcaklık : Döküm Prinç Maksimum +40 C SANTRİFÜJ POMPALAR Periferikal - PM Periferal pompalar düşük motor gücü ile yüksek basınç elde edebilen pompalardır.

Detaylı

Yiv Açma YİV AÇMA. Boru Kapasitesi. Model No. Tip. Sayfa

Yiv Açma YİV AÇMA. Boru Kapasitesi. Model No. Tip. Sayfa Yiv Açma Yangın hatları ve diğer endüstriyel tesisatların hız ve verimliliğini geliştirmek için tasarlanmıştır. Maksimum 24" çapındaki uygulamalar için geniş mekanik ve hidrolik ünite seçeneği. Tip No

Detaylı