T.C. HARRAN ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ Strateji GeliĢtirme Daire BaĢkanlığı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. HARRAN ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ Strateji GeliĢtirme Daire BaĢkanlığı"

Transkript

1 T.C. HARRAN ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ Strateji GeliĢtirme Daire BaĢkanlığı Sayı : B.30.2 HRÜ /.../07/2009 Konu : Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu. HARRAN ÜNĠVERSĠTESĠ 2009 YILI I. 6 AYLIK KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 30 uncu maddesinin; genel yönetim kapsamındaki idarelerin, ilk altı aylık bütçe uygulama sonuçları, ikinci altı aya iliģkin beklentiler ve hedefler ile faaliyetlerini Temmuz ayı içerisinde kamuoyuna açıklayacaklarına iliģkin hükmü çerçevesinde, Üniversitemizin ilk altı aylık bütçe uygulama sonuçları, gerçekleģtirilen faaliyetler, ikinci altı aya iliģkin beklentiler ve hedefleri aģağıda açıklanmıģtır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur. Prof.Dr. Bilge ERDĠLLER Rektör V. EKLER: Ek-1 Bütçe Giderlerinin GeliĢimi Ana Tablosu. Ek-2 Bütçe Gelirlerinin GeliĢimi Ana Tablosu. Ek-3 Bütçe Gelirlerinin Ekonomik Dağılımı ( I Düzey). Ek-4 Bütçe Gelirlerinin Ekonomik Dağılımı ( II Düzey). Ek-5 Bütçe Gelirlerinin Ekonomik Dağılımı ( IV Düzey). Ek-6 Bütçe Giderlerinin Kurumsal Dağılımı. Ek-7 Bütçe Giderlerinin Fonksiyonel Dağılımı ( I Düzey). Ek-8 Bütçe Giderlerinin Fonksiyonel Dağılımı (II Düzey). Ek-9 Bütçe Giderlerinin Fonksiyonel Dağılımı ( IV Düzey). Ek-10 Bütçe Giderlerinin Finansal Dağılımı. Ek-11 Bütçe Giderlerinin Ekonomik Dağılımı ( I Düzey). Ek-12 Bütçe Giderlerinin Ekonomik Dağılımı (II Düzey). Ek-13 Bütçe Giderlerinin Ekonomik Dağılımı ( IV Düzey). Ek-14 Bütçe Giderlerinin KarĢılaĢtırılması. Ek-15 Bütçe Gelirlerinin KarĢılaĢtırılması. Ek-16 Bütçe Giderlerinin Ġlk Altı Aylık Dağılımı. Harran Üniversitesi Strateji GeliĢtirme Daire BaĢkanlığı YeniĢehir Kampüsü strateji@harran.edu.tr Tel: Fax:

2 2 HARRAN ÜNĠVERSĠTESĠ 2009 YILI I. 6 AYLIK KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU I.OCAK-HAZĠRAN 2009 DÖNEMĠ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI A.Bütçe Giderleri Harran Üniversitesi Ocak-Haziran dönemi bütçe gider gerçekleģmeleri aģağıda gösterilmiģtir: EKONOMĠK KODLAR BÜTÇE GĠDERĠNĠN TÜRÜ BÜTÇE GĠDERĠ 01 PERSONEL GĠDERLERĠ ,49 02 SOSYAL GÜVENLIK KURUMLARINA ,56 03 MAL VE HĠZMET ALIM GĠDERLERĠ ,08 05 CARI TRANSFERLER ,18 06 SERMAYE GIDERLERI ,82 07 SERMAYE TRANSFERLERĠ ,00 GENEL TOPLAM: ,13 Üniversitemizin bütçe uygulama sonuçları; ekonomik sınıflandırmanın birinci, ikinci ve dördüncü düzeyinde, finansal ayırıma göre, fonksiyonel sınıflandırmanın birinci, ikinci ve dördüncü düzeyinde, kurumsal sınıflandırmanın dördüncü düzeyinde, 2008 yılı bütçe gideri gerçekleģmeleri, 2009 yılı bütçe baģlangıç ödeneği, aylar itibarıyla yılı harcamaları, yılı karģılaģtırmaları ve 2009 yıl sonu gerçekleģme tahminleri tablolar halinde gösterilmiģtir. B.Bütçe Gelirleri Harran Üniversitesi Ocak-Haziran dönemi bütçe gelir gerçekleģmeleri aģağıda gösterilmiģtir: EKONOMĠK KODLAR BÜTÇE GELĠRLERĠNĠN TÜRÜ BÜTÇE GELĠRĠ 03 TEġEBBÜS VE MÜLKIYET GELIRLERI ,84 04 ALINAN BAĞIġ VE YAR. ILE ÖZEL GELĠRLER ,39 05 DIĞER GELIRLER ,23 GENEL TOPLAM: , Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu (B) cetvelinde yer alan gelirlerin analitik bütçe sınıflandırmasına göre ekonomik sınıflandırmanın birinci, ikinci ve dördüncü düzey gelir gerçekleģmeleri tablolar halinde gösterilmiģtir.

3 3 II.OCAK-HAZĠRAN DÖNEMĠNDE YÜRÜTÜLEN FAALĠYETLER Üniversitemizde eğitim öğretim ve kurumsal hizmet kalitesinin yükseltilmesi hedeflenmekte olup, bu amaçla Osmanbey Kampüsünde fiziki mekan tesisleri ve altyapı çalıģmaları devam etmektedir. Devam eden projelerimizin 30 Haziran 2009 tarihi itibarıyla fiziki gerçekleģme oranları aģağıda gösterilmiģtir. Proje Adı: Fiziki GerçekleĢme Oranı: Rektörlük Binası Ġkmal % 5 Biyoteknoloji AraĢtırma Merkezi % 3 Kampüs Altyapı % 90 ÇeĢitli Ünitelerin Etüt Projesi % 0 Rek+Fak+Enst+MYO Büyük Onarım % 0 Lojman- Misafirhane % 58 Mühendislik Fakültesi % 84 Ziraat Fakültesi % 92 Morfoloji Binası % Yataklı ArĢt.Uyg.Hst. % 70 Açık ve Kapalı Spor Tesisleri % 32 Yüzeyaltı AkıĢlı Atıksu Arıtma % 94 ġanlıurfa Bakım-Onarım Kültür % 0 KamulaĢtırma Kültür % 0 III.TEMMUZ-ARALIK 2009 DÖNEMĠNE ĠLĠġKĠN BEKLENTĠLER VE HEDEFLER Hizmet ve faaliyetlerimiz 2009 mali yılı bütçemizde programlanan ödeneklerle yürütülmekte olup, hizmet kalitemizin yükseltilmesi ve eğitim ve öğretimin sürdürülebilir en iyi mekanlarda yapılabilmesi için öncelikle Osmanbey Kampüsünde devam eden yatırım projelerimizin tamamlanması gerekmektedir. Bu projelerin tamamlanması süreci bütçeyle tahsis edilen ödenekler çerçevesinde yürütülmekte, ancak bu Ģekilde de uzunca bir süreye ihtiyaç duyulmaktadır. Bu nedenle bazı projelerimizin hızlandırılmasına yönelik giriģimlerde bulunulmuģ olup, sözkonusu ödenekler verildiğinde fiziki mekanlarımızın tamamlanmasında hız kazanmıģ olacağız. Nitelikli eğitim ve öğretim yapılabilmesi için alanında yetiģmiģ öğretim elemanı ve personel alımına olanaklar çerçevesinde devam edilecektir. IV.TEMMUZ-ARALIK DÖNEMĠNDE YÜRÜTÜLECEK FAALĠYETLER Üniversitemizde eğitim öğretim faaliyetlerinin etkin ve verimli bir Ģekilde yürütülebilmesi için bütçeyle tahsis edilen ödenekler ve programa göre, eğitim birimlerimizin laboratuarlarının donanımı ile ihtiyaç duyulan makine teçhizat alımları için ihale iģlemlerimize ait süreçler devam etmektedir. Diğer taraftan fiziki mekanlarımızın tamamlanması için ihale edilmiģ olan inģaat projelerimiz yürütülmekte olup, diğerlerinin ihale iģlemlerine ise baģlanılmıģtır. Üniversitemizin yeni hizmete ve eğitim-öğretime açılan fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulları için öğrenci alımlarına baģlanılmıģ olup, öğretim elemanı ve yetiģmiģ personel ihtiyacının temini hedeflenmektedir.

4 OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN OCAK-HAZİRAN ARTIŞ OCAK- YILSONU GERÇEKLEŞME GERÇEKLEŞME GERÇEKLEŞME GERÇEKLEŞME GERÇEKLEŞME GERÇEKLEŞME GERÇEKLEŞME ORANI * GERÇEK. ORANI ** GERÇEKLEŞME (%) TAHMİNİ BÜTÇE GİDERLERİ TOPLAMI PERSONEL GİDERLERİ MEMURLAR SÖZLEŞMELİ PERSONEL İŞÇİLER GEÇİCİ PERSONEL DİĞER PERSONEL MİLLETVEKİLLERİ 01 8 CUMHURBAŞKANI ÖDENEĞİ 01 9 İSTİHBARAT PERSONELİ 02 SOSYAL GÜVENLİK KURUMLARINA DEVLET PRİMİ GİDERLERİ MEMURLAR SÖZLEŞMELİ PERSONEL İŞÇİLER GEÇİCİ PERSONEL DİĞER PERSONEL 02 7 MİLLETVEKİLLERİ 02 9 İSTİHBARAT PERSONELİ 03 MAL VE HİZMET ALIM GİDERLERİ ÜRETİME YÖNELİK MAL VE MALZEME ALIMLARI 03 2 TÜKETİME YÖNELİK MAL VE MALZEME ALIMLARI YOLLUKLAR GÖREV GİDERLERİ HİZMET ALIMLARI TEMSİL VE TANITMA GİDERLERİ 03 7 MENKUL MAL,GAYRİMADDİ HAK ALIM, BAKIM VE ONARIM GİDERLERİ GAYRİMENKUL MAL BAKIM VE ONARIM GİDERLERİ TEDAVİ VE CENAZE GİDERLERİ FAİZ GİDERLERİ KAMU KURUMLARINA ÖDENEN İÇ BORÇ FAİZ GİDERLERİ 04 2 DİĞER İÇ BORÇ FAİZ GİDERLERİ 04 3 DIŞ BORÇ FAİZ GİDERLERİ 04 4 İSKONTO GİDERLERİ 04 5 KISA VADELİ NAKİT İŞLEMLERE AİT FAİZ GİDERLERİ 05 CARİ TRANSFERLER GÖREV ZARARLARI HAZİNE YARDIMLARI KAR AMACI GÜTMEYEN KURULUŞLARA YAPILAN TRANSFERLER HANE HALKINA YAPILAN TRANSFERLER 05 5 DEVLET SOSYAL GÜVENLİK KURUMLARINDAN HANE HALKINA 05 6 YURTDIŞINA YAPILAN TRANSFERLER GELĠRLERDEN AYRILAN PAYLAR 06 SERMAYE GİDERLERİ MAMUL MAL ALIMLARI MENKUL SERMAYE ÜRETİM GİDERLERİ 06 3 GAYRİ MADDİ HAK ALIMLARI 06 4 GAYRİMENKUL ALIMLARI VE KAMULAŞTIRMASI GAYRİMENKUL SERMAYE ÜRETİM GİDERLERİ MENKUL MALLARIN BÜYÜK ONARIM GİDERLERİ 06 7 GAYRİMENKUL BÜYÜK ONARIM GİDERLERİ STOK ALIMLARI 06 9 DİĞER SERMAYE GİDERLERİ 07 SERMAYE TRANSFERLERİ YURTİÇİ SERMAYE TRANSFERLERİ YURTDIŞI SERMAYE TRANSFERLERİ 08 BORÇ VERME YURTİÇİ BORÇ VERME 08 2 YURTDIŞI BORÇ VERME 09 YEDEK ÖDENEKLER PERSONEL GİDERLERİNİ KARŞILAMA ÖDENEĞİ 09 2 KUR FARKLARINI KARġILAMA ÖDENEĞĠ 09 3 YATIRIMLARI HIZLANDIRMA ÖDENEĞİ 09 5 DOĞAL AFET GĠDERLERĠNĠ KARġILAMA ÖDENEĞĠ 09 6 YEDEK ÖDENEK 09 7 YENİ KURULACAK DAİRE VE İDARELERİN İHTİYAÇLARINI KARŞILAMA ÖDENEĞİ 09 8 MÜLTECĠ VE GÖÇMEN GĠDERLERĠ ÖDENEĞĠ 09 9 DİĞER YEDEK ÖDENEKLER BÜTÇE GİDERLERİ 2008 GERÇEKLEŞME TOPLAMI 2009 BAŞLANGIÇ ÖDENEĞİ EK- 1 BÜTÇE GİDERLERİNİN GELİŞİMİ * =(2009 Yılı Ocak-Haziran GerçekleĢme-2008 Yılı Ocak-Haziran GerçekleĢme)/2008 Yılı Ocak-Haziran GerçekleĢme * 100 formülüyle hesaplanacaktır. ** 2008 yılı için =2008 Yılı Ocak-Haziran GerçekleĢme/2008 Yılı GerçekleĢme Toplamı*100; 2009 yılı için =2009 Yılı Ocak-Haziran GerçekleĢme/2009 Yılı BaĢlangıç Ödeneği*100 formülüyle hesaplanacaktır.

5 BÜTÇE GELİRLERİ 2008 GERÇEKLEġME TOPLAMI 2009 BAġLANGIÇ ÖDENEĞĠ OCAK GERÇEKLEġME Ek-2 BÜTÇE GELĠRLERĠNĠN GELĠġĠMĠ ġubat GERÇEKLEġME MART GERÇEKLEġME NĠSAN GERÇEKLEġME MAYIS GERÇEKLEġME HAZĠRAN GERÇEKLEġME OCAK-HAZĠRAN GERÇEKLEġME TOPLAMI OCAK-HAZĠRAN GERÇEK. ORANI ** (%) ARTIġ ORANI * (%) YILSONU GERÇEKLEŞME TAHMİNİ BÜTÇE GELĠRLERĠ TOPLAMI Vergi Gelirleri Gelir ve Kazanç Üzerinden Alınan Vergiler 01 2 Mülkiyet Üzerinden Alınan Vergiler 01 3 Dahilde Alınan Mal ve Hizmet Vergileri 01 4 Uluslararası Ticaret ve Muamelelerden Alınan Vergiler 01 5 Damga Vergisi 01 6 Harçlar 01 9 Başka Yerde Sınıflandırılmayan Vergiler 02 Sosyal Güvenlik Gelirleri Genel Bütçeli İdarelerden 02 2 Özel Bütçeli İdarelerden 02 3 Düzenleyici ve Denetleyici Kurumlardan 02 4 Sosyal Güvenlik Kurumlarından 02 5 Mahalli İdarelerden 02 6 Diğer İşverenlerden 02 7 Çalışanlardan 02 8 Kendi işine sahip olanlardan veya çalışmayanlardan 02 9 Ayırımı yapılamayan diğer sosyal güvenlik payları 03 TeĢebbüs ve Mülkiyet Gelirleri Mal ve Hizmet Satış Gelirleri Malların kullanma veya faaliyette bulunma izni gelirleri 03 3 KİT ve Kamu Bankaları Gelirleri 03 4 Kurumlar Hasılatı 03 5 Kurumlar Karları 03 6 Kira Gelirleri Diğer Teşebbüs ve Mülkiyet Gelirleri 04 Alınan BağıĢ ve Yardımlar ile Özel Gelirler Yurt Dışından Alınan Bağış ve Yardımlar 04 2 Merkezi Yönetim Bütçesine Dahil İdarelerden Alınan Bağış ve Yardımlar Diğer İdarelerden Alınan Bağış ve Yardımlar 04 4 Kurumlardan ve Kişilerden Alınan Yardım ve Bağışlar 04 5 Proje Yardımları 04 6 Özel Gelirler 05 Diğer Gelirler Faiz Gelirleri Kişi ve Kurumlardan Alınan Paylar Para Cezaları 05 9 Diğer Çeşitli Gelirler Sermaye Gelirleri Taşınmaz Satış Gelirleri 06 2 Taşınır Satış Gelirleri 06 3 Menkul Kıymet ve Varlık Satış Gelirleri 06 9 Diğer Sermaye Satış Gelirleri 08 Alacaklardan Tahsilat Yurtiçi Alacaklardan Tahsilat 08 2 Yurtdışı Alacaklardan Tahsilat 09 Red ve Ġadeler (-) Vergi Gelirleri 09 2 Sosyal Güvenlik Gelirleri 09 3 Teşebbüs ve Mülkiyet Gelirleri Alınan Bağış ve Yardımlar ile Özel Gelirler 09 5 Diğer Gelirler 09 6 Sermaye Gelirleri * =(2009 Yılı Ocak-Haziran Gerçekleşme-2008 Yılı Ocak-Haziran Gerçekleşme)/2008 Yılı Ocak-Haziran Gerçekleşme * 100 formülüyle hesaplanacaktır. ** 2008 yılı için =2008 Yılı Ocak-Haziran Gerçekleşme/2008 Yılı Gerçekleşme Toplamı*100; 2009 yılı için =2009 Yılı Ocak-Haziran Gerçekleşme/2009 Yılı Başlangıç Ödeneği*100 formülüyle hesaplanacaktır.

6 EKONOMİK AYRIMA GÖRE BÜTÇE GELİRLERİ UYGULAMA SONUÇLARI TABLOSU Ekonomik Kod: BÜTÇE GELiRLERiNiNiN TÜRÜ BÜTÇE GELİRİ 03 TEŞEBBÜS VE MÜLKİYET GELİRLERİ ALINAN BAĞIŞ VE YARDIMLAR İLE ÖZEL GELİRLER DiĞER GELiRLER GENEL TOPLAM EKONOMİK AYRIMA GÖRE BÜTÇE GELİRLERİ () 1% 3% 96% 03 TEŞEBBÜS VE MÜLKİYET GELİRLERİ 04 ALINAN BAĞIŞ VE YARDIMLAR İLE ÖZEL GELİRLER 05 DiĞER GELiRLER

7 EKONOMiK II. DÜZEY BÜTÇE GELİRLERİ UYGULAMA SONUÇLARI TABLOSU Ekonomik Kod: BÜTÇE GELiRLERiNiN TÜRÜ BÜTÇE GELĠRĠ 03 TEġEBBÜS VE MÜLKĠYET GELĠRLERĠ Mal ve Hizmet SatıĢ Gelirleri Kira Gelirleri ALINAN BAĞIġ VE YARDIMLAR ILE ÖZEL GELĠRLER Merkezi Yön. Büt. Dahil Ġd. Al. BağıĢ ve Yardımlar DĠĞER GELĠRLER Faiz Gelirleri KiĢi ve Kurumlardan Alınan Paylar Diğer ÇeĢitli Gelirler GENEL TOPLAM

8 EKONOMiK IV. DÜZEY BÜTÇE GELİRLERİ UYGULAMA SONUÇLARI TABLOSU Ekonomik Kod: BÜTÇE GELiRLERiNiN TÜRÜ BÜTÇE GELĠRĠ 03 TEġEBBÜS VE MÜLKĠYET GELĠRLERĠ Mal ve Hizmet SatıĢ Gelirleri Mal SatıĢ Gelirleri ġartname, Basılı Evrak, Form SatıĢ Gelirleri Hizmet Gelirleri Örgün ve Yaygın Öğrt. Elde Ed. Gelirler Ġkinci Öğretimden Elde Edilen Gelirler Sosyal Tesis iģletme Gelirleri Yurt Yatak Ücreti Gelirleri Diğer hizmet gelirleri Kira Gelirleri TaĢınmaz Kiraları Lojman Kira Gelirleri Diğer TaĢınmaz Kira Gelirleri ALINAN BAĞIġ VE YARDIMLAR ILE ÖZEL GELĠRLER Merkezi Yön. Büt. Dahil Ġd. Al. BağıĢ ve Yardımlar Cari Hazine yardımı Sermaye Hazine yardımı DIĞER GELĠRLER Faiz Gelirleri Diğer Faizler KiĢilerden Alacaklar Faizleri Diğer Faizler KiĢi ve Kurumlardan Alınan Paylar Özel Bütçeli Ġdarelere Ait Paylar AraĢtırma Projeleri Gelirleri Payı Diğer ÇeĢitli Gelirler Diğer ÇeĢitli Gelirler KiĢilerden Alacaklar Yukarıda Tanımlanmayan Diğer ÇeĢitli Gelirler GENEL TOPLAM

9 KURUMSAL AYRIMA GÖRE BÜTÇE GİDERLERİ UYGULAMA SONUÇLARI TABLOSU Kurumsal Kod KURUM ADI BÜTÇE GİDERİ HARRAN ÜNİVERSİTESİ Rektörlük Özel Kalem Genel Sekreterlik Özel Kalem Savunma Uzmanlığı İdari ve Mali Işler Daire Başkanlığı Personel Daire Başkanlığı Kütüphane Ve Dökümantasyon Daire Başkanlığı Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Bilgi Işlem Daire Başkanlığı Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Öğrenci lşleri Daire Başkanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Hukuk Müşavirliği Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tıp Fakültesi Veterinerlik Fakültesi Sağlık Yüksekokulu Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Uygulama Ve Araştırma Hastanesi Fen Bilimleri Enstitüsü Fen -. Edebiyat. Fakültesi Mühendislik.. Fakültesi Ziraat. Fakültesi Bozova Meslek Yüksekokulu Hilvan Meslek Yüksekokulu Siverek Meslek Yüksekokulu Suruç Meslek Yüksekokulu Viranşehir. Meslek. Yüksekokulu Akçakale Meslek Yüksekokulu Diğer. Merkezler Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İlahiyat Fakültesi Şanlıurfa Meslek Yüksekokulu Birecik Meslek Yüksekokulu Ceylanpınar Meslek Yüksekokulu Diğer Bölümler

10 FONKSiYONEL AYRIMA GÖRE BÜTÇE GİDERLERİ UYGULAMA SONUÇLARI TABLOSU Fonksiyonel Kod: FONKSiYON ADI BÜTÇE GİDERİ 01 GENEL KAMU HİZMETLERİ SAVUNMA HİZMETLERİ KAMU DÜZENİ VE GÜVENLİK HİZMETLERİ SAĞLIK HİZMETLERİ DİNLENME, KÜLTÜR VE DİN HİZMETLERİ EĞİTİM HİZMETLERİ GENEL TOPLAM: FONKSİYONEL AYRIMA GÖRE BÜTÇE GİDERLERİ (HAZİRAN ) 6% 0% 3% 19% 72% 0% 01 GENEL KAMU HİZMETLERİ 02 SAVUNMA HİZMETLERİ 03 KAMU DÜZENİ VE GÜVENLİK HİZMETLERİ 07 SAĞLIK HİZMETLERİ 08 DİNLENME, KÜLTÜR VE DİN HİZMETLERİ 09 EĞİTİM HİZMETLERİ

11 FONKSiYONEL II. DÜZEY BÜTÇE GİDERLERİ UYGULAMA SONUÇLARI TABLOSU Fonksiyonel Kod FONKSiYON ADI BÜTÇE GĠDERĠ 01 GENEL KAMU HĠZMETLERĠ Genel Hizmetler SAVUNMA HĠZMETLERĠ Sivil Savunma Hizmetleri KAMU DÜZENĠ VE GÜVENLĠK HĠZMETLERĠ Güvenlik Hizmetleri SAĞLIK HĠZMETLERĠ Hastane Ġşleri ve Hizmetleri DĠNLENME, KÜLTÜR VE DĠN HĠZMETLERĠ Kültür hizmetleri EĞĠTĠM HĠZMETLERĠ Yükseköğretim Hizmetleri Eğitime yardımcı hizmetler Eğitime Ġlişkin Araştırma ve Geliştirme Hizmetleri Sınıflandırmaya Girmeyen Eğitim Hizmetleri GENEL TOPLAM:

12 FONKSiYONEL IV. DÜZEY BÜTÇE GİDERLERİ UYGULAMA SONUÇLARI TABLOSU Fonksiyonel Kod: FONKSiYON ADI BÜTÇE GĠDERĠ 01 GENEL KAMU HĠZMETLERĠ Genel Hizmetler Genel personel hizmetleri Genel personel hizmetleri Genel Planlama ve Ġstatistik Hizmetleri Genel Planlama ve Ġstatistik Hizmetleri Diğer genel hizmetler Diğer genel hizmetler Taşınmaz Mal Gelirleri Ġle Yürütülecek Hizmetler SAVUNMA HĠZMETLERĠ Sivil Savunma Hizmetleri Sivil Savunma Hizmetleri Sivil Savunma Hizmetleri KAMU DÜZENĠ VE GÜVENLĠK HĠZMETLERĠ Güvenlik Hizmetleri Kurumsal Güvenlik Hizmetleri Kurumsal Güvenlik Hizmetleri SAĞLIK HĠZMETLERĠ Hastane Ġşleri ve Hizmetleri Genel hastane hizmetleri Genel hastane hizmetleri DĠNLENME, KÜLTÜR VE DĠN HĠZMETLERĠ Kültür hizmetleri Kültür hizmetleri Kültür hizmetleri EĞĠTĠM HĠZMETLERĠ Yükseköğretim Hizmetleri Üniversiteler ve Y.Öğretim hiz. veren kurumlar Üniversiteler ve Y.Öğretim hiz. veren kurumlar Ġkinci Öğretim Gelirleri ile Yürütülecek Hizmetler Doktora eğitimi veren yükseköğretim hizmetleri Doktora eğitimi veren yükseköğretim hizmetleri Eğitime yardımcı hizmetler Eğitime yardımcı hizmetler Eğitime yardımcı hizmetler Öğrencilerin Beslenmesine Ġlişkin Giderler Öğrencilerin Barınmasına Ġlişkin Giderler Öğrencilerin Sağlığına Ġlişkin Giderler Öğrencilerin Kültür ve Spor Faa. Ġlişkin Gid Öğrencilerin Diğer Giderleri Eğitime Ġlişkin Araştırma ve Geliştirme Hizmetleri Eğitime Ġlişkin Araştırma ve Geliştirme Hizmetleri Eğitime Ġlişkin Araştırma ve Geliştirme Hizmetleri Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Hizmetleri Sınıflandırmaya Girmeyen Eğitim Hizmetleri Sınıflandırmaya Girmeyen Eğitim Hizmetleri Sınıflandırmaya Girmeyen Eğitim Hizmetleri GENEL TOPLAM:

13 FiNANSAL AYRIMA GÖRE BÜTÇE GİDERLERİ UYGULAMA SONUÇLARI TABLOSU Finans Kodu FiNANSAL AYIRIM BÜTÇE GİDERİ 02 ÖZEL BÜTÇELİ İDARELER FİNANSAL AYRIMA GÖRE BÜTÇE GİDERLERİ 100% ÖZEL BÜTÇELİ İDARELER

14 EKONOMiK AYRIMA GÖRE BÜTÇE GİDERLERİ UYGULAMA SONUÇLARI TABLOSU Ekonomik Kodlar BÜTÇE GiDERiNiN TÜRÜ BÜTÇE GİDERİ 01 PERSONEL GİDERLERİ SOSYAL GÜVENLİK KURUMLARINA MAL VE HİZMET ALIM GİDERLERİ CARİ TRANSFERLER SERMAYE GİDERLERİ SERMAYE TRANSFERLERİ GENEL TOPLAM: BÜTÇE GİDERLERİNİN EKONOMİK DAĞILIMI (HAZİRAN ) SERMAYE TRANSFERLE Rİ 2% SERMAYE GİDERLERİ 40% PERSONEL GİDERLERİ 43% CARİ TRANSFERLER 0% MAL VE HİZMET ALIM GİDERLERİ 9% SOSYAL GÜVENLİK KURUMLARIN A 5% PERSONEL GİDERLERİ SOSYAL GÜVENLİK KURUMLARINA MAL VE HİZMET ALIM GİDERLERİ CARİ TRANSFERLER SERMAYE GİDERLERİ SERMAYE TRANSFERLERİ

15 EKONOMiK II. DÜZEY BÜTÇE GİDERLERİ UYGULAMA SONUÇLARI TABLOSU Ekonomik Kodlar BÜTÇE GiDERiNiN TÜRÜ BÜTÇE GİDERİ 01 PERSONEL GİDERLERİ MEMURLAR SÖZLEŞMELi PERSONEL IŞÇİLER GEÇİCİ PERSONEL Diğer Personel SOSYAL GÜVENLIK KURUMLARINA Memurlar Sözleşmeli Personel Işçiler Geçici Personel MAL VE HİZMET ALIM GİDERLERİ Tüketime Yönelik Mal ve Malzeme Al Yolluklar Görev Giderleri Hizmet Alımları Menkul Mal, Gayrimaddi Hak Al. Bak. ve On.Gid Gayrimenkul Mal Bakım ve Onarım Gid Tedavi ve Cenaze Giderleri CARİ TRANSFERLER Görev Zararları Hazine Yardımları Yurtdışına Yapılan Transferler SERMAYE GİDERLERİ Mamul Mal alımları Gayrimenkul Sermaye Üretim Giderleri Sermaye Transferleri Yurtiçi Sermaye Transferleri GENEL TOPLAM:

16 EKONOMiK IV. DÜZEY BÜTÇE GİDERLERİ UYGULAMA SONUÇLARI TABLOSU Ekonomik Kodlar BÜTÇE GiDERiNiN TÜRÜ BÜTÇE GİDERİ 01 PERSONEL GİDERLERİ MEMURLAR Temel Maaşlar Temel Maaşlar Zamlar ve Tazminatlar Zamlar ve Tazminatlar Ödenekler Ödenekler Sosyal Haklar Sosyal Haklar Ek çalışma Karşılıkları Ek çalışma Karşılıkları SÖZLEŞMELi PERSONEL Ücretler S.K. 4/B Sözleşmeli Personel Ücretleri Yabancı Uyr. Sözleşmeli Per. Ücretleri Ödenekler S.K. 4/B Sözleşmeli Personel Ödenekleri Ödül ve İkramiyeler S.K. 4/B Sözleşmeli Personelin Ödül ve İkramiyeleri İŞÇİLER İşçilerin Ücretleri Sürekli İşçilerin Ücretleri Geçici İşçilerin Ücretleri İşçilerin Sosyal Hakları Geçici İşçilerin Sosyal Hakları İşçilerin Ödül ve ikramiyeleri Sürekli İşçilerin Ödül ve İkramiyeleri GEÇİCİ PERSONEL Ücretler Aday Çırak, Çırak ve Stajyer Öğrencilerin Ücretleri Diğer Personel Ücret ve Diğer ödemeler Yurtdışı Öğrenimde Ödenen Aylıklar SOSYAL GÜVENLIK KURUMLARINA Memurlar Sosyal Güvenlik Kurumuna Sosyal Güvenlik Primi Ödemeleri Sağlık Primi Ödemeleri Sözleşmeli Personel İşsizlik Sigortası Fonuna İşsizlik Sigortası Fonuna Sosyal Güvenlik Kurumuna Sosyal Güvenlik Primi Ödemeleri Işçiler İşsizlik Sigortası Fonuna İşsizlik Sigortası Fonuna Sosyal Güvenlik Kurumuna Sosyal Güvenlik Primi Ödemeleri Geçici Personel Sosyal Güvenlik Kurumuna Sosyal Güvenlik Primi Ödemeleri

17 EKONOMiK IV. DÜZEY BÜTÇE GİDERLERİ UYGULAMA SONUÇLARI TABLOSU Ekonomik Kodlar BÜTÇE GiDERiNiN TÜRÜ BÜTÇE GİDERİ 03 MAL VE HİZMET ALIM GİDERLERİ Tüketime Yönelik Mal ve Malzeme Alımları Kırtasiye ve Büro Malzemesi Alımları Kırtasiye Alımları Periyodik Yayın Alımları Diğer Yayın Alımları Baskı ve Cilt Giderleri Diğer Kırtasiye ve Büro Malzemesi Alımları Su ve Temizlik Malzemesi Alımları Su alımları Temizlik Malzemesi Alımları Enerji Alımları Yakacak Alımları Akaryakıt ve Yağ Alımları Elektrik Alımları Yiyecek, İçecek ve Yem Alımları Yiyecek Alımları (Bedelen iaşe Dahil) Giyim ve Kuşam Alımları Glyecek Al. (Kişisel kuşam ve don. dahil) Spor Malzemeleri Alımları Özel Malzeme Alımları Lab. Malz. ve Kimyevi ve Temrinlik Malz. Al Zirai Malzeme ve İlaç Alımları Diğer Özel Malzeme Alımları Diğer Tüketim Mal ve Malzemesi Alımları Bahçe Malz. Al. ve Yapım ve Bakım Gid Diğer Tiiketim Mal ve Malzemesi Alımları Yolluklar Yurtiçi Geçici Görev Yolluklan Yurtiçi Geçici Görev Yolluklan Yurtiçi Tedavi Yolluklan Yurtiçi Sürekli Görev Yolluklan Yurtiçi Sürekli Görev Yolluklan Yurtdışı Geçici Görev Yolluklan Yurtdışı Geçici Görev Yolluklan Görev Giderleri Yasal Giderler Mahkeme Harç ve Giderleri Hizmet Alımları Müşavir Firma ve Kişilere Ödemeler Etüd Proje Bilirkişi ekspertiz ücretleri Bilgisayar Hiz. Al. (Yazılım ve Don. Hariç) Miiteahhitlik Hiz. (Temizlik Hiz. İhaleleri Dahil) Temizlik Hizmeti Alım Giderleri Haberleşme Giderleri Posta ve Telgraf Giderleri Telefon Abonelik ve Kullanım Ücretleri Tarifeye Bağlı Ödemeler İlan Giderleri Kiralar Taşıt Kiralaması Giderleri Hizmet Binası Kiralama Giderleri Personel Servisi Kiralama Giderleri

18 EKONOMiK IV. DÜZEY BÜTÇE GİDERLERİ UYGULAMA SONUÇLARI TABLOSU Ekonomik Kodlar BÜTÇE GiDERiNiN TÜRÜ BÜTÇE GİDERİ Diğer Hizmet Alımları Yurtdışı Staj ve Öğrenim Giderleri Kurslara Katılma Giderleri Diğer Hizmet Alımları Menkul Mal, Gayrimaddi Hak Al. Bak. ve On. Gid Menkul Mal Alım Giderleri Büro ve lşyeri Mal ve Malzeme alımları Büro ve lşyeri Makine ve Teçhizat Alımları Diğer Dayanıklı Mal ve Malzeme Alımları Bakım ve Onarım Giderleri Tefrişat Bakım ve Onarım Giderleri Makine Teçhizat Bakım ve Onarım Gid Taşıt Bakım ve Onarım Giderleri Gayrimenkul Mal Bakım ve Onarım Giderleri Hizmet Binası Bakım ve Onarım Giderleri Okul Bakım ve Onanmı Giderleri Diğer Hizmet Binası Bakım ve Onanm Giderleri Diğer Taşınmaz Yapım, Bakım ve Onarım Giderleri Diğer Taşınmaz Yapım, Bakım ve Onarım Giderleri Tedavi ve Cenaze Giderleri Kamu Per. Tedavi ve Sağlık Malz. Gid Kamu Per. Tedavi ve Sağlık Malz. Gid Kamu Personeli İlaç Giderleri Kamu Personeli İlaç Giderleri Diğer tedavi ve sağlık malz. giderleri Öğrenci tedavi ve sağlık malz. giderleri Diğer ilaç giderleri Öğrenci ilaç giderleri CARİ TRANSFERLER Görev Zararları Sosyal Güvenlik Kurumlarına Sosyal Güvenlik Kurumu'na Hazine Yardımları Diğer Hazine Yardımları Bilimsel Araştırma Projelerinin Destek. İlişkin Giderler Yurtdışına Yapılan Transferler Uluslararası Kuruluşlara Yapılan Ödemeler Uluslararası Kuruluşlara Üyelik Aidatı Ödemeleri SERMAYE GIDERLERI Mamul Mal alımları Büro ve İşyeri Makine Teçhizat Alımları Büro Makinaları Alımları (Asgari Değerin Üzerinde) Yayın Alımları ve Yapımları Basılı Yayın Alımları ve Yapımları Gayrimenkul Sermaye Üretim Giderleri Müteahhitlik Giderleri Hizmet Binası Sosyal Tesisler Diğerleri SERMAYE TRANSFERLERI Yurtiçi Sermaye Transferleri Diğer Sermaye Transferleri Bilimsel Araştırma Projelerinin Destek. İlişkin Giderler GENEL TOPLAM:

19 HARRAN ÜN VERS TES LK ALTI AYLIK BÜTÇE G DERLER KAR ILA TIRMASI LK 6 AYLIK BÜTÇE G DERLER KAR ILA TIRMA TABLOSU 2008 LK 6 AY 2009 LK 6 AY % DE M BÜTÇE G DERLER TOPLAMI PERSONEL G DERLER SOSYAL GÜVENL K KURUMLARINA DEVLET PR G DERLER MAL VE H ZMET ALIM G DERLER CAR TRANSFERLER SERMAYE G DERLER SERMAYE TRANSFERLER BÜTÇE G DERLER TOPLAMI PERSONEL G DERLER SERMAYE G DERLER SOSYAL GÜVENL K KURUMLARINA DEVLET PR G DERLER 03 - MAL VE H ZMET AL. G D BÜTÇE G DERLER TOPLAMI 02 - SOSYAL GÜVENL K KURUMLARINA DEVLET PR G DERLER 05 - CAR TRANSFERLER 07 - SERMAYE TRANSFERLER 05 - CAR TRANSFERLER 07 - SERMAYE TRANSFERLER 2008 LK 6 AY 2009 LK 6 AY

20 HARRAN ÜN VERS TES LK ALTI AYLIK BÜTÇE GEL RLER KAR ILA TIRMASI LK 6 AYLIK BÜTÇE GEL RLER KAR ILA TIRMA TABLOSU 2008 LK 6 AY 2009 LK 6 AY % DE M BÜTÇE GEL RLER TOPLAMI TE EBBÜS VE MÜLK YET GEL RLER ALINAN BA VE YARDIMLAR ILE ÖZEL GEL RLER DI ER GELIRLER BÜTÇE GEL RLER TOPLAMI 04 - ALINAN BA VE YARDIMLAR ILE ÖZEL GEL RLER TE EBBÜS VE MÜLK YET GEL RLER 0.00 BÜTÇE GEL RLER TOPLAMI 05 - DI ER GELIRLER 03 - TE EBBÜS VE 04 - ALINAN BA VE 05 - DI ER GELIRLER MÜLK YET GEL RLER YARDIMLAR ILE ÖZEL GEL RLER 2008 LK 6 AY 2009 LK 6 AY

21 2009 YILI İLK 6 AYLIK EKONOMİK I. DÜZEY ÖDENEK KULLANIMI EKONOMİK KOD BÜTÇE GİDERLERİ TOPLAM ÖDENEK HARCAMA TUTARI ÖDENEK KULLANMA ORANI % 1 PERSONEL GİDERLERİ % 2 SOSYAL GÜVENLİK KURUMLARINA DEVLET PRİMİ GİDERLERİ % 3 MAL VE HİZMET ALIMI GİDERLERİ % 5 CARİ TRANSFERLER % 6 SERMAYE GİDERLERİ % 7 SERMAYE TRANSFERLERİ % GENEL TOPLAM % EKONOMİK DÜZEYDE GERÇEKLEŞEN HARCAMALAR TOPLAM ÖDENEK HARCAMA PERSONEL GİDERLERİ MAL VE HİZMET ALIMI GİDERLERİ SERMAYE GİDERLERİ

2011 YILI KURUMSAL MAL DURUM VE BEKLENT LER RAPORU

2011 YILI KURUMSAL MAL DURUM VE BEKLENT LER RAPORU B LEC K ÜN VERS TES 2011 YILI KURUMSAL MAL DURUM VE BEKLENT LER RAPORU Strateji Geli tirme Dairesi Ba kanl Temmuz 2011 Ç NDEK LER SUNU 2 I. OCAK-HAZ RAN 2011 DÖNEM BÜTÇE UYGULAM A SONUÇLARI 3 A- Bütçe

Detaylı

GİDERLERİN EKONOMİK SINIFLANDIRILMASI TABLOSU

GİDERLERİN EKONOMİK SINIFLANDIRILMASI TABLOSU Sayfa No:1 / 5 630 01 PERSONEL GİDERLERİ 44,609,693.18 53,132,315.89 60,869,841.57 630 01 1 MEMURLAR 6,236,655.84 7,044,749.59 7,956,369.31 630 01 1 1 Temel Maaşlar 3,271,081.21 3,520,342.71 3,781,914.42

Detaylı

Hesap Kodu. Ekonomik Kodu 21.032.674,20 18.533.324,58 0,00 125.179,81 39.122,53 166.754,41 135,14 977,01 32.607.575,13 145.382,96 104.017,36 39.

Hesap Kodu. Ekonomik Kodu 21.032.674,20 18.533.324,58 0,00 125.179,81 39.122,53 166.754,41 135,14 977,01 32.607.575,13 145.382,96 104.017,36 39. TABLO. // Tarihi itibariyle yapılan işlemleri kapsamaktadır. Kurum :. Adı B o r ç A l a c a k Muhasebe Birimi Banka Hesabı..,..,., Vadeli..,..,.., Tübitak Özel larına İlişkin Banka Hesabı BAP Özel larına

Detaylı

7.000 1MEMURLAR 03MAL VE HİZMET ALIM GİDERLERİ 22.000 3YOLLUKLAR 11.000 02SOSYAL GÜVENLİK KURUMLARINA DEVLET PRİMİ GİDERLERİ 6.000

7.000 1MEMURLAR 03MAL VE HİZMET ALIM GİDERLERİ 22.000 3YOLLUKLAR 11.000 02SOSYAL GÜVENLİK KURUMLARINA DEVLET PRİMİ GİDERLERİ 6.000 BÜTÇE KURUM 3866 SINIFLANDIRMA IIIIIIIVIIIIIIIVIIII KURUMSAL YILI ADI :2008 :38.66 0209 SINIFLANDIRMA - FONKSİYONEL BOZOK 8ÜNİVERSİTESİSINIF. 801TİPİ FİN. EKO. Eğitime BOZOK ÖZEL EĞİTİM KALEM İlişkin ilişkin

Detaylı

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. 2007 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. 2007 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2007 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu 1 SUNUŞ Orman Genel Müdürlüğü 5436 sayılı Kanunla değişik 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun ekinde yer alan I

Detaylı

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Sayı : 5548382/331 14/7/214 Konu : Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu "BATMAN ÜNİVERSİTESİ 214 YILI I. 6 AYLIK KURUMSAL MALİ

Detaylı

E S H O T )GPGN /¼F¼TN¼Û¼

E S H O T )GPGN /¼F¼TN¼Û¼ E S H O T Ekonomik kalkınma, Türkiye'nin hür, müstakil, daima daha kuvvetli, daima daha refahlı Türkiye idealinin belkemiğidir. Ç NDEK LER 1. MECL S HEYET NE YAZILAN YAZI 1 2. DARE ENCÜMEN KARARI 2

Detaylı

3804 Hacettepe Üniversitesi

3804 Hacettepe Üniversitesi 80 Hacettepe Üniversitesi Ö D E N E Ğ İ () DEVREDEN () 0 HACETTEPE ÜNIVERSITESI 00 0 ÖZEL KALEM 00 8 Eğitime İlişkin Araştırma ve Geliştirme Hizm 8 Eğitime İlişkin Araştırma ve Geliştirme Hizm 00 Eğitime

Detaylı

Bütçesi. Mali Yýlý. çesi 2010 Bütçesi 2010 Bütçesi 2010 Bütçesi 2010 Bütçe. i 2010 Bütçesi 2010 Bütçesi i 2010 Bütçesi

Bütçesi. Mali Yýlý. çesi 2010 Bütçesi 2010 Bütçesi 2010 Bütçesi 2010 Bütçe. i 2010 Bütçesi 2010 Bütçesi i 2010 Bütçesi üt tçesi 201 0 Bütçesi 2010 si 2010 Bütçesi 2010 B 2010 Bütçesi 2010 Bütçesi 20 0 2010 Bütçesi 2010 0 Bütçesi 2010 Bütç ütçesi 2010 Bütçesi 2010 Bütçesi 2010 BütçB ütçesi 2010 Bütçesi 2010 0 Bütçesi 2010

Detaylı

ÖDENEK CETVELİ FORM : 8. Sayfa No : 1 / 18 AĞUSTOS

ÖDENEK CETVELİ FORM : 8. Sayfa No : 1 / 18 AĞUSTOS 38 60 RİZE ÜNİVERSİTESİ 23.134.000 21.168.036 37.172.000 18.403.152 43.562.000 44.914.000 49.799.000 01 ÜST YÖNETİM, AKADEMİK VE İDARİ BİRİMLER 23.134.000 21.168.036 37.172.000 18.403.152 43.562.000 44.914.000

Detaylı

TABLO 1.1 BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI TABLOSU. Yılı : 2015 Kurum 139.138.058,41 93.699.534,32

TABLO 1.1 BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI TABLOSU. Yılı : 2015 Kurum 139.138.058,41 93.699.534,32 TABLO. BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI TABLOSU Yılı : Kurum Kodu :. Adı : Ay: Ekonomik Kodlar BÜTÇE GİDERİNİN TÜRÜ Ekonomik BÜTÇE GELİRİNİN TÜRÜ GİDERLER HESABI.., BÜTÇE GELİRLERİ HESABI.., GİDERLERİ.., Teşebbüs

Detaylı

T.C. BATMAN Ü Nİ VERSİ TESİ 2015 YİLİ KÜRÜMSAL MALİ DÜRÜM VE BEKLENTİ LER RAPORÜ

T.C. BATMAN Ü Nİ VERSİ TESİ 2015 YİLİ KÜRÜMSAL MALİ DÜRÜM VE BEKLENTİ LER RAPORÜ T.C. BATMAN Ü Nİ VERSİ TESİ 2015 YİLİ KÜRÜMSAL MALİ DÜRÜM VE BEKLENTİ LER RAPORÜ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI TEMMUZ-2015 S U N U Ş Üniversitemizin bütçe uygulamalarının yer aldığı ve kamuoyuna

Detaylı

T.C. BATMAN Ü Nİ VERSİ TESİ 2017 YİLİ KÜRÜMSAL MALİ DÜRÜM VE BEKLENTİ LER RAPORÜ

T.C. BATMAN Ü Nİ VERSİ TESİ 2017 YİLİ KÜRÜMSAL MALİ DÜRÜM VE BEKLENTİ LER RAPORÜ T.C. BATMAN Ü Nİ VERSİ TESİ 2017 YİLİ KÜRÜMSAL MALİ DÜRÜM VE BEKLENTİ LER RAPORÜ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI TEMMUZ-2017 S U N U Ş Üniversitemizin bütçe uygulamalarının yer aldığı ve kamuoyuna

Detaylı

T.C. BATMAN Ü Nİ VERSİ TESİ 2016 YİLİ KÜRÜMSAL MALİ DÜRÜM VE BEKLENTİ LER RAPORÜ

T.C. BATMAN Ü Nİ VERSİ TESİ 2016 YİLİ KÜRÜMSAL MALİ DÜRÜM VE BEKLENTİ LER RAPORÜ T.C. BATMAN Ü Nİ VERSİ TESİ 2016 YİLİ KÜRÜMSAL MALİ DÜRÜM VE BEKLENTİ LER RAPORÜ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI TEMMUZ-2016 S U N U Ş Üniversitemizin bütçe uygulamalarının yer aldığı ve kamuoyuna

Detaylı

BÜTÇE GİDERLERİNİN EKONOMİK SINIFLANDIRILMASI TABLOSU

BÜTÇE GİDERLERİNİN EKONOMİK SINIFLANDIRILMASI TABLOSU Sayfa No:1 / 5 830 01 PERSONEL GİDERLERİ 44,609,693.18 53,132,315.89 60,869,561.14 830 01 1 MEMURLAR 6,236,655.84 7,044,749.59 7,956,369.31 830 01 1 1 Temel Maaşlar 3,271,081.21 3,520,342.71 3,781,914.42

Detaylı

Bütçe Faaliyet Raporu

Bütçe Faaliyet Raporu Bütçe Faaliyet aporu 1 Bakiye Bakiye 01 CUMHUBAŞKANLIĞI 20,828,311.00 1,168,33 4,424,139.68 992,614.71 33,720.31 18,598,836.34 18,598,836.34 18,598,836.34 01 01 YÖNETİM HİZMETLEİ 20,002,118.00 1,167,40

Detaylı

T.C. $1.$5$ %h<h.ù(+ø5 %(/('ø<( %$ù.$1/,ö, ʹͲͳͷ G G G G f ;

T.C. $1.$5$ %h<h.ù(+ø5 %(/('ø<( %$ù.$1/,ö, ʹͲͳͷ G G G G f ; T.C. 2018 2016 S. İçindekiler Sf. 1 Bütçe Yazışması ve Kararları 3 2 Bütçe Kararnamesi 19 2 Gider Bütçesi Gerekçesi 22 3 Gelir Bütçesi Gerekçesi 26 4 2018 Yılı Ekonomik Sınıflandırma 1. Düzeyi 29 5 Fonksiyonel

Detaylı

BÜTÇE GİDERLERİNİN EKONOMİK SINIFLANDIRILMASI TABLOSU

BÜTÇE GİDERLERİNİN EKONOMİK SINIFLANDIRILMASI TABLOSU 830 BÜTÇE GİDERLERİ HESABI 226.989.081,78 312.810.764,20 167.315.597,88 830 1 PERSONEL GIDERLERI 49.876.762,78 69.450.646,47 31.977.643,70 830 1 1 MEMURLAR 14.748.996,94 26.851.337,20 13.846.555,23 830

Detaylı

BÜTÇE GİDERLERİNİN GELİŞİMİ Bütçe Yıl: 213 Kurum Kod: 38.34..1 - ÜST YÖNETİM, AKADEMİK VE İDARİ BİRİMLER 212 GERÇEKLEŞME TOPLAMI 213 BAŞLANGIÇ ÖDENEĞİ OCAK-HAZİRAN OCAK GERÇEKLEŞME ŞUBAT GERÇEKLEŞME MART

Detaylı

MARMARİS BELEDİYESİ 2018 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

MARMARİS BELEDİYESİ 2018 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU MARMARİS BELEDİYESİ 2018 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. MARMARİS BELEDİYESİ 2018 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2018 İÇİNDEKİLER I. OCAK HAZİRAN

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ 2011 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ 2011 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ 2011 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2011 1 SUNUŞ 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 30 uncu maddesinde, genel yönetim

Detaylı

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ 2013 YILI SAYIŞTAY DENETİM RAPORU

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ 2013 YILI SAYIŞTAY DENETİM RAPORU KAFKAS ÜNİVERSİTESİ 23 YILI SAYIŞTAY DENETİM RAPORU Ağustos 24 İÇERİK KAFKAS ÜNİVERSİTESİ 1 KAFKAS ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ 8 T.C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI KAFKAS ÜNİVERSİTESİ 23 YILI DENETİM

Detaylı

ÖDENEK CETVELİ (EKONOMİK SINIFLANDIRMA IV. DÜZEY)

ÖDENEK CETVELİ (EKONOMİK SINIFLANDIRMA IV. DÜZEY) 38 60 RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ 54.161.000 65.977.840 70.246.000 40.394.142 81.440.000 89.064.000 96.898.000 01 ÜST YÖNETİM, AKADEMİK VE İDARİ BİRİMLER 54.161.000 65.977.840 70.246.000 40.394.142

Detaylı

T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU BİNGÖL Temmuz 2017 11 SUNUŞ 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 30 uncu maddesinde, genel yönetim kapsamındaki

Detaylı

2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Adana 31.07.2013 ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı www.adanabtu.edu.tr

Detaylı

2015 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2015 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik

2015 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2015 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik 46 07 01 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2.180.872.025 01 GENEL SEKRETERLİK 1.165.000 01 GENEL KAMU HİZMETLERİ 1.165.000 1 Yasama ve Yürütme Organları,Finansal ve Mali İşler,Dışişleri Hizmetleri 1.165.000

Detaylı

5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN 30 NCU MADDESİNE İSTİNADEN KAMUOYUNA DUYURU

5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN 30 NCU MADDESİNE İSTİNADEN KAMUOYUNA DUYURU 5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN 30 NCU MADDESİNE İSTİNADEN KAMUOYUNA DUYURU 2011 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2011 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ile 2011 yılında

Detaylı

TABLO 1.13 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI ,09

TABLO 1.13 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI ,09 Yılı : 24 GİDERLER HESABI 628.326.718, GELİRLER HESABI 671.171.244,77 PERSONEL GİDERLERİ 358.6.615,34 Teşebbüs ve Mülkiyet Gelirleri 81.467.4,53 MEMURLAR 336.8.825, Mal ve Hizmet Satış Gelirleri 21.989.2,83

Detaylı

Ocak-Haziran Dönemi Kurumsal Mali Beklentiler ve Durum Raporu

Ocak-Haziran Dönemi Kurumsal Mali Beklentiler ve Durum Raporu 2011 Ocak-Haziran Dönemi Kurumsal Mali Beklentiler ve Durum Raporu Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı SUNUŞ 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetim ve Kontrol Kanununun 30. maddesinde,

Detaylı

TABLO 1.1 BİLANÇO 2015 PASİF HESAPLAR 3 KISA VADELİ YABANCI KAYNAKLAR ,81 32 FAALİYET BORÇLARI , BÜTÇE EMANETLERİ HESABI

TABLO 1.1 BİLANÇO 2015 PASİF HESAPLAR 3 KISA VADELİ YABANCI KAYNAKLAR ,81 32 FAALİYET BORÇLARI , BÜTÇE EMANETLERİ HESABI TABLO 1.1 BİLANÇO Yıl : 25 AKTİF HESAPLAR N Yılı 25 PASİF HESAPLAR N Yılı 25 1 DÖNEN VARLIKLAR 1.870.8,81 3 KISA VADELİ YABANCI KAYNAKLAR 393.5, 10 HAZIR DEĞERLER 1.193.622,44 32 FAALİYET BORÇLARI 42.687,25

Detaylı

MALi YILI. KESiN HESABI

MALi YILI. KESiN HESABI MALi YILI KESiN HESABI Ç NDEK LER zmir Büyük ehir Belediyesi Encümen Karar G DERLER KES N HESAP CETVELLER... 01 Bütçe Gider Kesin Hesap Cetveli Aç klamas... 03 Kurumsal S n fland rmaya Göre Bütçe Giderleri

Detaylı

Eshot Genel Müdürlüðü. Mali Yýlý. Teklif Bütçesi

Eshot Genel Müdürlüðü. Mali Yýlý. Teklif Bütçesi Eshot Genel Müdürlüðü Mali Yýlý Teklif Bütçesi Ekonomik kalkinma, Türkiye'nin hür, bagimsiz, daima daha kuvvetli, daima daha refahli Türkiye idealinin bel kemigidir. Aziz KOCAOÐLU Ýzmir Büyükþehir Belediye

Detaylı

OCAK-HAZİRAN 2010 DÖNEMİ KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

OCAK-HAZİRAN 2010 DÖNEMİ KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU OCAK-HAZİRAN 2010 DÖNEMİ KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU BİLGİ TOPLAMA, İDARİ VE MALİ İŞLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ Temmuz-2010 1. GİRİŞ 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetim ve Kontrol Kanunun 30 uncu maddesinde,

Detaylı

ZSU GENEL MÜDÜRLÜ Ü 2015 YL BÜTÇE KARARNAMES Madde 1- zmir Su ve Kanalizasyon daresi Genel Müdürlü ü için (A) Ödenek Cetvelinde gösterildi i gibi toplam (1.604.914.000,00 ) TL. ödenek verilmi tir. Madde

Detaylı

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 0 MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ BÜTÇE VE AYNİYAT ŞEFLİĞİ KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU İçindekiler KAHRAMANMARAŞ

Detaylı

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2017 YILI BÜTÇESİ GİDER EKONOMİK SINIFLANDIRMASI CETVELİ

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2017 YILI BÜTÇESİ GİDER EKONOMİK SINIFLANDIRMASI CETVELİ 01 PERSONEL GİDERLERİ 235.086.904,00 01 1 MEMURLAR 94.035.681,00 01 1 1 Temel Maaşlar 32.795.580,00 01 1 1 01 Temel Maaşlar 32.795.580,00 01 1 2 Zamlar ve Tazminatlar 33.140.766,00 01 1 2 01 Zamlar ve

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU. Temmuz 2016 KAYSERİ

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU. Temmuz 2016 KAYSERİ ERCİYES ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Temmuz 2016 KAYSERİ SUNUŞ 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 30 uncu maddesinde, genel yönetim kapsamındaki idarelerin,

Detaylı

32.094.381,08 42.850.382,24-10.756.001,16

32.094.381,08 42.850.382,24-10.756.001,16 TABLO. BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI TABLOSU Yılı : 5 Kodu :. Adı : Ay: Ekonomik Kodlar BÜTÇE GİDERİNİN TÜRÜ Ekonomik BÜTÇE GELİRİNİN TÜRÜ GİDERLER HESABI.., BÜTÇE GELİRLERİ HESABI.5., PERSONEL GİDERLERİ..,

Detaylı

02 SOSYAL GÜVENLİK KURUMLARINA DEVLET PRİMİ

02 SOSYAL GÜVENLİK KURUMLARINA DEVLET PRİMİ YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FONKSİYON VE EKONOMİK SINIFLANDIRMAYA GÖRE OCAK-MART GEÇİCİ BÜTÇE DÖNEMİNDE KULLANILABİLECEK VE KULLANILAMAYACAK IV DÜZEY BÜTÇE KODLARI KURUMSAL SINFLANDIRMA FONKSİYONEL KODLAR

Detaylı

5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN 30. MADDESİNE İSTİNADEN KAMUOYUNA DUYURU

5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN 30. MADDESİNE İSTİNADEN KAMUOYUNA DUYURU 5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN 30. MADDESİNE İSTİNADEN KAMUOYUNA DUYURU 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2016 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ile 2016 yılında

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU. Ağustos 2017 KAYSERİ

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU. Ağustos 2017 KAYSERİ ERCİYES ÜNİVERSİTESİ 217 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Ağustos 217 KAYSERİ SUNUŞ 518 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 3 uncu maddesinde, genel yönetim kapsamındaki idarelerin,

Detaylı

TCMaliye Bakanlığı 99999999 MUH BİRİM KOD 0001759 2434529,28 PERSONEL GİDERLERİ 162494213,24 MEMURLAR 830 1568129, Temel Maaşlar 59279652,31 Temel Maaşlar Zamlar ve Tazminatlar 59279652,31 47312433,79

Detaylı

İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ

İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ E K O D GİDERİN TÜRÜ AĞUSTOS 2014 AĞUSTOS 2015 AĞUSTOS DEĞİŞİM % 1 0 0 0 Personel 6.923.242.369,58 7.610.897.643,07 9,93 1 1 0 0 Memurlar 6.532.460.120,65

Detaylı

MAHALLİ İDARE KONTROL RAPORU

MAHALLİ İDARE KONTROL RAPORU Hesap Kodu Ekonomik Kod Hesap Adı Borç Alacak Borç Kalan Alacak Kalan 102 0.0.0.0 BANKA HESABI 2.015.558,40 1.961.260,39 54.298,01,00 103 0.0.0.0 VERİLEN ÇEKLER VE GÖNDERME EMİRLERİ HESABI ( - ) 1.961.260,39

Detaylı

TABLO 1.2 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU ,06

TABLO 1.2 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU ,06 Yılı : 27 GİDERLER HESABI 1.5.789.665, GELİRLER HESABI 824.273.918,20 PERSONEL GİDERLERİ 8.298.885,92 Teşebbüs ve Mülkiyet Gelirleri.379.1,38 MEMURLAR 4.476.455,77 Mal ve Hizmet Satış Gelirleri.364.487,71

Detaylı

2014 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2014 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik

2014 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2014 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik 46 07 01 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 903.000.000 01 GENEL SEKRETERLİK 3.031.000 01 GENEL KAMU HİZMETLERİ 3.031.000 1 Yasama ve Yürütme Organları,Finansal ve Mali İşler,Dışişleri Hizmetleri 3.031.000

Detaylı

TABLO 1.13 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI 273.489.890,83

TABLO 1.13 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI 273.489.890,83 TABLO 1. FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU Yılı : 24 GİDERLER HESABI 273.489.8,83 GELİRLER HESABI 3.441.885,88 PERSONEL GİDERLERİ 167.1.353, Teşebbüs ve Mülkiyet Gelirleri 24.888.896,80 MEMURLAR 161.981.3,51

Detaylı

TABLO 1.1 BİLANÇO 2016 PASİF HESAPLAR 3 KISA VADELİ YABANCI KAYNAKLAR ,59 32 FAALİYET BORÇLARI , BÜTÇE EMANETLERİ HESABI 236,70

TABLO 1.1 BİLANÇO 2016 PASİF HESAPLAR 3 KISA VADELİ YABANCI KAYNAKLAR ,59 32 FAALİYET BORÇLARI , BÜTÇE EMANETLERİ HESABI 236,70 TABLO 1.1 BİLANÇO Yıl : 26 AKTİF HESAPLAR N Yılı 26 PASİF HESAPLAR N Yılı 26 1 DÖNEN VARLIKLAR 1.758.677,59 3 KISA VADELİ YABANCI KAYNAKLAR 329.357,81 10 HAZIR DEĞERLER 983.1,57 32 FAALİYET BORÇLARI 48.364,75

Detaylı

TABLO 1.2 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI ,02

TABLO 1.2 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI ,02 Yılı : 26 GİDERLER HESABI 2.847.265, 6 GELİRLER HESABI 850.285.4,55 PERSONEL GİDERLERİ 1.524.773,16 6 Teşebbüs ve Mülkiyet Gelirleri.789.8,10 MEMURLAR 1.3.653,72 6 Mal ve Hizmet Satış Gelirleri.1.3,98

Detaylı

ÖDENEK CETVELİ (EKONOMİK SINIFLANDIRMA IV. DÜZEY)

ÖDENEK CETVELİ (EKONOMİK SINIFLANDIRMA IV. DÜZEY) KBÖ KBÖ 39 06 ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ 26.326.000 31.820.960 46.381.000 23.834.698 65.073.000 60.808.000 64.538.000 01 ÜST YÖNETİM, AKADEMİK VE İDARİ BİRİMLER 26.326.000 31.820.960 46.381.000

Detaylı

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı TEMMUZ - 2016 İÇİNDEKİLER SUNUŞ İ I. OCAK HAZİRAN 2016 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI.1

Detaylı

ACIPAYAM BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI BÜTÇE GİDERLERİ ACIPAYAM BELEDİYE BAŞKANLIĞI

ACIPAYAM BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI BÜTÇE GİDERLERİ ACIPAYAM BELEDİYE BAŞKANLIĞI KOD AÇIKLAMA 2016 Harcamaların I II III IV % Oranları 01 Personel Giderleri 7,977,997.64 17.62 02 Sosyal Güvenlik Kurumlarına Devlet Primi Giderleri 1,476,182.21 3.26 03 Mal ve Hizmet Alım Giderleri 13,523,585.11

Detaylı

MİZAN (Ana Hesap Bazında) 900.548,34 420.940.775,53 133.143.672,66 1.060.944,23 730.381,91 892.506,07 94.219.628,47 26.219,75 436.818,21 959.

MİZAN (Ana Hesap Bazında) 900.548,34 420.940.775,53 133.143.672,66 1.060.944,23 730.381,91 892.506,07 94.219.628,47 26.219,75 436.818,21 959. MİZAN (Ana Bazında) // Tarihi itibariyle yapılan işlemleri kapsamaktadır. Kurum :. Ait Olduğu Ay : Bütçe Yılı : Adı B o r ç A l a c a k Borç Artığı Alacak Artığı KASA HESABI.,.,., BANKA HESABI..,..,..,

Detaylı

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 2011 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 2011 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 211 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 211 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 691 sayılı 211 yılı Merkezi yönetim bütçe kanunu

Detaylı

ÖDENEK CETVELİ (EKONOMİK SINIFLANDIRMA IV. DÜZEY)

ÖDENEK CETVELİ (EKONOMİK SINIFLANDIRMA IV. DÜZEY) SONU 39 06 ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ 65.073.000 65.885.813 81.888.000 57.117.817 82.841.000 88.697.000 93.490.000 01 ÜST YÖNETİM, AKADEMİK VE İDARİ BİRİMLER 65.073.000 65.885.813 81.888.000 57.117.817

Detaylı

ÖDENEK CETVELİ-A -4 - AÇIKLAMA KURUMSAL FONKSİYONEL EKO. FİN.T. 2010 YILI ÖDENEĞİ (TL)

ÖDENEK CETVELİ-A -4 - AÇIKLAMA KURUMSAL FONKSİYONEL EKO. FİN.T. 2010 YILI ÖDENEĞİ (TL) 02 GENEL DURUM 1.431.610.950.- 01 PERSONEL GĠDERLERĠ 89.364.935.- 1 Memurlar 22.919.237.- 66.445.698.- 02 SGK DEVLET PRĠMĠ GĠDERLERĠ 20.746.844.- 1 Memurlar 3.827.025.- 16.919.819.- 03 MAL VE HĠZMET ALIM

Detaylı

BÜTÇE GİDERLERİNİN EKONOMİK SINIFLANDIRILMASI TABLOSU

BÜTÇE GİDERLERİNİN EKONOMİK SINIFLANDIRILMASI TABLOSU Sayfa No:1 / 5 830 01 PERSONEL GİDERLERİ 60,869,561.14 65,906,398.20 78,874,750.37 830 01 1 MEMURLAR 7,956,369.31 8,601,011.72 12,494,845.06 830 01 1 1 Temel Maaşlar 3,781,914.42 4,093,825.61 4,426,610.72

Detaylı

TABLO 1.13 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI 213.673.947,88

TABLO 1.13 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI 213.673.947,88 TABLO 1. FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU Yılı : 24 GİDERLER HESABI 2.673.947,88 GELİRLER HESABI 192.726.482,23 PERSONEL GİDERLERİ 86.447.235,27 Teşebbüs ve Mülkiyet Gelirleri.278.474,82 MEMURLAR 83.368.572,95

Detaylı

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 6682 sayılı 2016 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu 16.03.2016 tarihli ve 29655 Mükerrer sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak

Detaylı

TABLO 1.2 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI ,20

TABLO 1.2 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI ,20 Yılı : 26 GİDERLER HESABI 4.551.686, GELİRLER HESABI 510.497.1,28 PERSONEL GİDERLERİ 274.748.5,53 Teşebbüs ve Mülkiyet Gelirleri 21.473.6, MEMURLAR 250.9.677,37 Mal ve Hizmet Satış Gelirleri 18.579.538,81

Detaylı

1.4 GİDERLERİN EKONOMİK SINIFLANDIRILMASI TABLOSU

1.4 GİDERLERİN EKONOMİK SINIFLANDIRILMASI TABLOSU Yılı : 25 GİDERLER HESABI 1.9.467.287,69 Personel Giderleri 65.940.578,57 Memurlar 59.351.642,40 Temel Maaşlar 29.584.374,33 Temel Maaşlar 29.584.374,33 Zamlar ve Tazminatlar 26.879.830,22 Zamlar ve Tazminatlar

Detaylı

2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 214 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Temmuz 214/Ankara 214 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklenti Raporu SUNUŞ Kamu kaynaklarının etkili ekonomik ve verimli bir şekilde elde edilmesi ve kullanılmasını,

Detaylı

BÜTÇE HAZIRLIK ÇALIŞMALARINDA KULLANILACAK FORMLAR

BÜTÇE HAZIRLIK ÇALIŞMALARINDA KULLANILACAK FORMLAR HAZIRLIK ÇALIŞMALARINDA KULLANILACAK FORMLAR FORM NO BAŞLIĞI 1 HİZMET GEREKÇESİ VE HEDEFLERİ 2 FONKSİYONEL SINIFLANDIRMAYA GÖRE ÖDENEK TEKLİFLERİ İCMALİ (BİRİNCİ DÜZEY) 3 EKONOMİK SINIFLANDIRMAYA GÖRE

Detaylı

TABLO 1.13 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI 15.321.473,94

TABLO 1.13 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI 15.321.473,94 TABLO 1. FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU Yılı : 25 GİDERLER HESABI 15.321.473,94 GELİRLER HESABI 31.6.870,52 PERSONEL GİDERLERİ 6.277.936,41 Teşebbüs ve Mülkiyet Gelirleri 180.5,86 MEMURLAR 5.823.456,92 Mal

Detaylı

ÖDENEK CETVELİ ( TEKLİF)

ÖDENEK CETVELİ ( TEKLİF) I II III IV V I II III IV I I II III IV Bütçe Ödeneği Harcama Bütçe Ödeneği Harcama 46 20 23 MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ 100.000.000,00 19.503.478,95 90.000.000,00 28.466.285,23 151.000.000,00 161.167.680,00

Detaylı

2013 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2013 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN ANA BÜTÇE KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik

2013 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2013 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN ANA BÜTÇE KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik 46 07 01 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 650.000.000 02 ÖZEL KALEM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 5.336.000 01 GENEL KAMU HİZMETLERİ 5.336.000 1 Yasama ve Yürütme Organları,Finansal ve Mali İşler,Dışişleri Hizmetleri 5.336.000

Detaylı

TABLO 1.13 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI ,70

TABLO 1.13 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI ,70 TABLO 1. FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU Yılı : 24 GİDERLER HESABI 66.522.4,70 GELİRLER HESABI 96.594.3,48 PERSONEL GİDERLERİ 40.225.8,85 Teşebbüs ve Mülkiyet Gelirleri 5.676.1,49 MEMURLAR 39.177.6,21 Mal ve

Detaylı

TABLO 1.2 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI ,88

TABLO 1.2 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI ,88 Kodu : 38. Yılı : GİDERLER HESABI 46.887.791,88 GELİRLER HESABI 1.286.8,76 PERSONEL GİDERLERİ 23.520.988, Teşebbüs ve Mülkiyet Gelirleri 1.4.3,50 MEMURLAR 23.270.429,63 Mal ve Hizmet Satış Gelirleri 831.596,50

Detaylı

TABLO 1.12 BİLANÇO 2015 PASİF HESAPLAR 3 KISA VADELİ YABANCI KAYNAKLAR ,29 33 EMANET YABANCI KAYNAKLAR ,54

TABLO 1.12 BİLANÇO 2015 PASİF HESAPLAR 3 KISA VADELİ YABANCI KAYNAKLAR ,29 33 EMANET YABANCI KAYNAKLAR ,54 TABLO 1. BİLANÇO Yıl : AKTİF HESAPLAR N Yılı PASİF HESAPLAR N Yılı 1 DÖNEN VARLIKLAR 47.185.283,29 3 KISA VADELİ YABANCI KAYNAKLAR 4.657.9,33 10 HAZIR DEĞERLER 8.1.152,54 33 EMANET YABANCI KAYNAKLAR 3.741.727,41

Detaylı

BU DÖKÜMANIN KAĞIT ORTAMINDAKİ NUSHALARI KONTROLSÜZ DÖKÜMANDIR

BU DÖKÜMANIN KAĞIT ORTAMINDAKİ NUSHALARI KONTROLSÜZ DÖKÜMANDIR Dök. No: AUZEF-FR-3.1-24 Yayın Tarihi:12.09.2014 Rev.No:00 Rev Tarihi: Sayfa 1 / 1 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ 2015 YILI AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM ANALİTİK BÜTÇE KODLARINA GÖRE

Detaylı

TABLO 1.2 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU ,08

TABLO 1.2 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU ,08 Yılı : 27 GİDERLER HESABI 459.375.5, GELİRLER HESABI 552.844.242,82 PERSONEL GİDERLERİ 297.970.844,39 Teşebbüs ve Mülkiyet Gelirleri 27.592.162,51 MEMURLAR 274.1.877,15 Mal ve Hizmet Satış Gelirleri 21.6.1,

Detaylı

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı TEMMUZ 2017 SUNUŞ Mahalli İdareler, kamu hizmetlerinin vatandaşlara en kaliteli şekilde

Detaylı

TABLO 1.2 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI ,38

TABLO 1.2 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI ,38 Yılı : 25 GİDERLER HESABI 365.182.150,38 GELİRLER HESABI 4.7.5,40 PERSONEL GİDERLERİ 241.462.510,23 Teşebbüs ve Mülkiyet Gelirleri 22.7.348,78 MEMURLAR 218.218.281,35 Mal ve Hizmet Satış Gelirleri 18.266.773,34

Detaylı

2016 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2016 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik

2016 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2016 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik 2016 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2016 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik I II III IV I II III IV Kodu I II III IV Açıklaması 46 07 01 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Detaylı

MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Kamu kurumlarının gelir-gider bilgilerinin yer aldığı ve kullanımlarına tahsis edilen ödenek tutarlarını gösteren

Detaylı

TABLO 1.2 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI ,85

TABLO 1.2 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI ,85 Yılı : 26 GİDERLER HESABI 67.386.316,85 GELİRLER HESABI 78.9.792,21 PERSONEL GİDERLERİ 37.364.7,83 Teşebbüs ve Mülkiyet Gelirleri 10.538.160,39 MEMURLAR 34.535.840,86 Mal ve Hizmet Satış Gelirleri 10.210.165,78

Detaylı

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ 2016 I KURUMSAL DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2016 I. OCAK HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI A) BÜTÇE GİDERLERİ 6682 sayılı 2016 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ile

Detaylı

FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU

FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU Sayfa No:1 / 6 630 01 PERSONEL GİDERLERİ 60,869,561.14 65,906,398.20 78,874,750.37 630 01 1 MEMURLAR 7,956,369.31 8,601,011.72 12,494,845.06 630 01 1 1 Temel Maaşlar 3,781,914.42 4,093,825.61 4,426,610.72

Detaylı

TABLO 1.2 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI ,09

TABLO 1.2 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI ,09 GİDERLER HESABI 9.835.758, GELİRLER HESABI 8.894.162,50 PERSONEL GİDERLERİ 75.645.571,49 Teşebbüs ve Mülkiyet Gelirleri 6.927.573,15 MEMURLAR 74.5.339,56 Mal ve Hizmet Satış Gelirleri 6.768.274,94 Temel

Detaylı

5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN 30 ncu MADDESİ GEREĞİ KAMUOYUNA DUYURU

5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN 30 ncu MADDESİ GEREĞİ KAMUOYUNA DUYURU 5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN 30 ncu MADDESİ GEREĞİ KAMUOYUNA DUYURU 2007 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ile 2007 yılında kullanılmak üzere Üniversitemize Personel Giderleri için

Detaylı

EKİM E K O D GELİR TÜRÜ EKİM 2014 EKİM 2015 DEĞİŞİM % 1 0 0 0 Vergi Gelirleri 22.726.202.675,34 25.757.805.708,14 13,34

EKİM E K O D GELİR TÜRÜ EKİM 2014 EKİM 2015 DEĞİŞİM % 1 0 0 0 Vergi Gelirleri 22.726.202.675,34 25.757.805.708,14 13,34 İSTANBUL'DAKİ SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GELİRLERİ EKİM E K O D GELİR TÜRÜ EKİM 4 EKİM DEĞİŞİM % Vergi Gelirleri.76..67,34.77.8.78,4 3,34 Gelir ve Kazanç Üzerinden Alınan Vergiler 733.33.4,99 84..99,7 9,6 Gelir

Detaylı

2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Temmuz 2016 Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı I.OCAK-HAZİRAN 2016 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI A.Bütçe Giderleri 2016 yılı Merkezi Yönetim Bütçe

Detaylı

TABLO 1.2 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI ,98

TABLO 1.2 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI ,98 Yılı : GİDERLER HESABI 89.842.981,98 GELİRLER HESABI 4.858.929,22 PERSONEL GİDERLERİ 45.718.5,67 Teşebbüs ve Mülkiyet Gelirleri 4.948.6,39 MEMURLAR 44.2.3,73 Mal ve Hizmet Satış Gelirleri 4.8.515, Temel

Detaylı

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ - 2018 SUNUŞ... 4 I-OCAK HAZİRAN 2018 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 5 A. Bütçe... 5 01. Personel... 7 02. Sosyal Güvenlik Kurumlarına Devlet Primi...

Detaylı

T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU BİNGÖL Temmuz 2016 11 SUNUġ 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 30 uncu maddesinde, genel yönetim kapsamındaki

Detaylı

"A" CETVELİ ÖDENEKLER (Madde 2) KURUM ADI : TOPRAK ÜRÜNLERİ KURUMU

A CETVELİ ÖDENEKLER (Madde 2) KURUM ADI : TOPRAK ÜRÜNLERİ KURUMU "A" CETVELİ ÖDENEKLER (Madde 2) KURUM ADI : TOPRAK ÜRÜNLERİ KURUMU KURUMSAL 38 TOPRAK ÜRÜNLERİ KURUMU 95.344.986,70 92.437.851,01 161.230.000,00 68.792.148,99 04 İŞLER VE HİZMETLER 95.344.986,70 92.437.851,01

Detaylı

2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI

2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

Detaylı

TABLO 1.2 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU ,64

TABLO 1.2 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU ,64 GİDERLER HESABI 250.280.4,64 GELİRLER HESABI 216.586.625, PERSONEL GİDERLERİ 1.210.416,98 Teşebbüs ve Mülkiyet Gelirleri 10.747.268,22 MEMURLAR 1.865.8,80 Mal ve Hizmet Satış Gelirleri 9.0.2,87 Temel Maaşlar

Detaylı

TABLO 1.2 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI ,18

TABLO 1.2 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI ,18 Yılı : 25 GİDERLER HESABI 521.528.212,18 GELİRLER HESABI 739.9.743,17 PERSONEL GİDERLERİ 125.744.473,97 Teşebbüs ve Mülkiyet Gelirleri 16.7.459,41 MEMURLAR 120.297.4,92 Mal ve Hizmet Satış Gelirleri.512.227,48

Detaylı

TABLO 1.2 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI ,45

TABLO 1.2 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI ,45 Yılı : 26 GİDERLER HESABI 78.4.6,45 GELİRLER HESABI.454.823, PERSONEL GİDERLERİ 43.623.325,73 Teşebbüs ve Mülkiyet Gelirleri 5.194.839, MEMURLAR 42.1.482,33 Mal ve Hizmet Satış Gelirleri 4.8.6,69 Temel

Detaylı

5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN 30 NCU MADDESİ GEREĞİ KAMUOYUNA DUYURU

5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN 30 NCU MADDESİ GEREĞİ KAMUOYUNA DUYURU 5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN 30 NCU MADDESİ GEREĞİ KAMUOYUNA DUYURU 2010 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ile 2010 yılında kullanılmak üzere Üniversitemize Personel Giderleri için

Detaylı

TABLO 1.2 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI ,74

TABLO 1.2 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI ,74 Yılı : GİDERLER HESABI 73.793.929,74 GELİRLER HESABI 71.449.874,53 PERSONEL GİDERLERİ 32.449.344,43 Teşebbüs ve Mülkiyet Gelirleri 2.2.163,95 MEMURLAR 31.347.872,76 Mal ve Hizmet Satış Gelirleri 1.917.218,40

Detaylı

TABLO 1.2 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI ,13

TABLO 1.2 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI ,13 Yılı : 26 GİDERLER HESABI 163.837.624, GELİRLER HESABI 253.8.3,89 PERSONEL GİDERLERİ 92.593.5,95 Teşebbüs ve Mülkiyet Gelirleri 8.458.762,40 MEMURLAR 89.879.166,47 Mal ve Hizmet Satış Gelirleri 7.788.822,

Detaylı

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ 15 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı TEMMUZ - 15 İÇİNDEKİLER SUNUŞ İ I. OCAK HAZİRAN 15 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI.1 A. Bütçe

Detaylı

İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ

İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ E K O D GİDERİN TÜRÜ NİSAN 2014 NİSAN 2015 NİSAN DEĞİŞİM % 1 0 0 0 Personel Giderleri 3.581.104.589,27 3.878.570.869,66 8,31 1 1 0 0 Memurlar 3.397.643.492,44

Detaylı

ISTANBUL BÜYÜKSEHIR BELEDIYESI

ISTANBUL BÜYÜKSEHIR BELEDIYESI Bütçe Giderinin Türü 20 20 2008 830 830 830 830 830 830 830 830 830 830 830 830 830 830 830 830 830 830 830 830 830 830 830 830 830 PERSONEL GIDERLERI MEMURLAR TEMEL MAASLAR TEMEL MAASLAR ZAMLAR VE TAZMINATLAR

Detaylı

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı TEMMUZ - 2014 T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

Detaylı

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ 2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GİRİŞ 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 30 uncu maddesinde,

Detaylı

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ 2010 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ 2010 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ 2010 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2010 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GİRİŞ 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 30 uncu maddesinde,

Detaylı

GELİRİN TÜRÜ N-2 YILI N-1 YILI CARİ YIL (N)

GELİRİN TÜRÜ N-2 YILI N-1 YILI CARİ YIL (N) FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 01.01.2017-30.06.2017 46.35.13.00 ÇİĞLİ BELEDİYESİ (TL) Hesap Yardımcı Hesap Hesap Yardımcı Hesap GİDERİN TÜRÜ N-2 YILI N-1 YILI CARİ YIL (N) Kodu I II III IV Kodu I II III IV

Detaylı