Sargın Yayıncılık. İngilizce Yayın Kataloğu Sargın Yayıncılık

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Sargın Yayıncılık. İngilizce Yayın Kataloğu 2015-2016. Sargın Yayıncılık www.sarginyayincilik.com"

Transkript

1 Sargın Yayıncılık İngilizce Yayın Kataloğu Sargın Yayıncılık

2 2. Sınıf Yayınlarımız Free CD Upgrade 2 Practice Book 2. Sınıf İngilizce Konu Anlatımlı Kitap Konu anlatımlı olup gerek sınıf içinde gerekse sınıf dışında extra çalışma kitabı olarak kullanılabilecek yardımcı bir kitaptır. 2. sınıf öğrencilerinin ilgisini çekecek renkli ve resimli ünitelerden oluşmaktadır. Sticker sayfaları mevcuttur. 10 ünite, 128 sayfadan oluşmaktadır. Mat kuşe kağıda kaliteli baskısı sayesinde üzerine kolaylıkla yazı yazılabilmektedir. Surprise! Free DVD İlköğretim 2. Sınıf İngilizce Çalışma Kitabı (El Yazısı ile Ingilizce) Kitapla birlikte verilen DVD de derslerle ilgili eğlenceli videolar, ses dosyaları ve şarkılar mevcuttur. 2. sınıf öğrencilerinin ilgisini çekecek renkli ve resimli testlerden oluşmaktadır. 10 üniteden oluşmaktadır. 2. sınıf öğrencileri için el yazısı çalışmaları mevcuttur.

3 2. ve 3. Sınıf Testlerimiz 3. Sınıf Yayınlarımız Upgrade 3 Practice Book 3. Sınıf İngilizce Konu Anlatımlı Kitap Free CD Konu anlatımlı olup gerek sınıf içinde gerekse sınıf dışında extra çalışma kitabı olarak kullanılabilecek yardımcı bir kitaptır. 3. sınıf öğrencilerinin ilgisini çekecek renkli ve resimli ünitelerden oluşmaktadır. Sticker sayfaları mevcuttur. 10 ünite, 128 sayfadan oluşmaktadır. Mat kuşe kağıda kaliteli baskısı sayesinde üzerine kolaylıkla yazı yazılabilmektedir.

4 4. Sınıf Yayınlarımız Upgrade 4 Practice Book 4. Sınıf İngilizce Konu Anlatımlı Kitap Free CD Konu anlatımlı olup gerek sınıf içinde gerekse sınıf dışında extra çalışma kitabı olarak kullanılabilecek yardımcı bir kitaptır. 4. sınıf öğrencilerinin ilgisini çekecek renkli ve resimli ünitelerden oluşmaktadır. Sticker sayfaları mevcuttur. 10 ünite, 128 sayfadan oluşmaktadır. Mat kuşe kağıda kaliteli baskısı sayesinde üzerine kolaylıkla yazı yazılabilmektedir. Reflections 4 4. Sınıf Soru Bankası Ünite sonlarında, öğretilen konuları pekiştirmek amacıyla sınıf içinde kullanılabilir yada ev ödevi olarak verilebilir. TEOG Sınavı için ünite sonlarında testler mevcuttur. 4. sınıf öğrencilerinin ilgisini çekecek renkli ve resimli testlerden oluşmaktadır. 10 üniteden oluşmaktadır. Ünite sonunda genel tekrar testleri vardır.

5 5. Sınıf Yayınlarımız Upgrade 5 Practice Book 5. Sınıf İngilizce Konu Anlatımlı Kitap Free CD Konu anlatımlı olup gerek sınıf içinde gerekse sınıf dışında extra çalışma kitabı olarak kullanılabilecek yardımcı bir kitaptır. 5. sınıf öğrencilerinin ilgisini çekecek renkli ve resimli ünitelerden oluşmaktadır. Sticker sayfaları mevcuttur. 10 ünite, 128 sayfadan oluşmaktadır. Mat kuşe kağıda kaliteli baskısı sayesinde üzerine kolaylıkla yazı yazılabilmektedir. Reflections 5 5. Sınıf Soru Bankası Ünite sonlarında, öğretilen konuları pekiştirmek amacıyla sınıf içinde kullanılabilir yada ev ödevi olarak verilebilir. TEOG Sınavı için ünite sonlarında testler mevcuttur. 5. sınıf öğrencilerinin ilgisini çekecek renkli ve resimli testlerden oluşmaktadır. 10 üniteden oluşmaktadır. Ünite sonunda genel tekrar testleri vardır.

6 6. Sınıf Yayınlarımız Upgrade 6 Practice Book 6. Sınıf İngilizce Konu Anlatımlı Kitap Free CD Konu anlatımlı olup gerek sınıf içinde gerekse sınıf dışında extra çalışma kitabı olarak kullanılabilecek yardımcı bir kitaptır. 6. sınıf öğrencilerinin ilgisini çekecek renkli ve resimli ünitelerden oluşmaktadır. 10 ünite, 128 sayfadan oluşmaktadır. Mat kuşe kağıda kaliteli baskısı sayesinde üzerine kolaylıkla yazı yazılabilmektedir. Reflections 6. Sınıf İngilizce Soru Bankası Reflections 6. Sınıf İngilizce Soru Bankası, Milli Eğitim Bakanlığı İngilizce müfredatına göre ve devlet okullarında kullanılan ders kitaplarına birebir uyumlu olarak Kitabımız 10 ünite ve 128 sayfadır. Konu anlatımı yoktur. Her ünite için M.E.B. sınav formatında yüzlerce soru vardır.

7 7. Sınıf Yayınlarımız Upgrade 7 Practice Book 7. Sınıf İngilizce Konu Anlatımlı Kitap Free CD Konu anlatımlı olup gerek sınıf içinde gerekse sınıf dışında extra çalışma kitabı olarak kullanılabilecek yardımcı bir kitaptır. 7. sınıf öğrencilerinin ilgisini çekecek renkli ve resimli ünitelerden oluşmaktadır. 10 ünite, 128 sayfadan oluşmaktadır. Mat kuşe kağıda kaliteli baskısı sayesinde üzerine kolaylıkla yazı yazılabilmektedir. Reflections 7. Sınıf İngilizce Soru Bankası Reflections 7. Sınıf İngilizceSoru Bankası, Milli Eğitim Bakanlığı İngilizce müfredatına göre ve devlet okullarında kullanılan ders kitaplarına birebir uyumlu olarak Kitabımız 10 ünite ve 128 sayfadır. Konu anlatımı yoktur. Her ünite için M.E.B. sınav formatında yüzlerce soru vardır.

8 8. Sınıf Yayınlarımız Free Upgrade 8 CD Practice Book 8. Sınıf İngilizce Konu Anlatımlı Kitap MEB Talim Terbiye Kurulu İlköğretim İngilizce Ders Programına ve MEB kitaplarına paralel olarak Sınıf içerisinde rahatlıkla kullanılabileceği gibi öğrencilerin self study kullanımına da uygun bir çalışmadır. 8. sınıf öğrencilerinin ilgisini çekecek okuma parçaları ve TEOG Sınavına hazırlık testleri mevcuttur. 10 ünite, 128 sayfadan oluşmaktadır. Tamamı renkli ve resimli olarak Her ünite sonunda It s TEOG TIME 8 isimli konu tarama testleri mevcuttur. UPTURN IN ENGLISH 8 KİTABINA PARALEL HAZIRLANMIŞTIR. Reflections 8. Sınıf İngilizce Soru Bankası Reflections 8. Sınıf İngilizce Soru Bankası, Milli Eğitim Bakanlığı İngilizce müfredatına göre ve devlet okullarında ders kitabı olarak okutulan Upturn in English 8 kitabına uyumlu olarak Kitabımız 10 ünite ve 128 sayfadır. 1. TEOG için ilk 3 ünitede toplam 360 adet test ve 45 adet kelime sorusu vardır. Toplamada 928 adet test 150 adet kelime sorusu vardır. ISBN:

9 Yaprak Testlerimiz Sargın İngilizce Testler Sargın İngilizce Yaprak Testleri MEB İngilizce Müfredatına göre 10 üniteden oluşmaktadır. Her ünitede 48 adet soru bulunmaktadır. 4 sayfa genel tekrar testleri mevcuttur. Toplam 512 adet soru mevcuttur.

10 İngilizce Sözlüklerimiz KIDS Dictionary (Sözlük) İlköğretim 2.3 ve 4. sınıf öğrencileri için MEB tarafından hazırlanan 2.3 ve 4 sınıf İngilizce ders kitaplarında geçen sözcük ve deyimler göz önünde bulundurularak Sözlüğümüz İngilizce-Türkçe ve Türkçe-İngilizce olarak iki bölümden oluşmaktadır. Tamamı renkli ve resimli olarak Sözlüğün ortasında Resimli Sözlük bölümü bulunmaktadır. TEENS Dictionary (Sözlük) Ortaokul ve 8. sınıf öğrencileri için MEB tarafından hazırlanan ve 8. sınıf İngilizce ders kitaplarında geçen sözcük ve deyimler dikkate alınarak Sözlüğümüz İngilizce-Türkçe ve Türkçe-İngilizce olarak iki bölümden oluşmaktadır. Tamamı renkli ve resimli olarak Sözlüğün ortasında Resimli Sözlük bölümü bulunmaktadır.

11 Lise Kitaplarımız Background Grammar Practice Books Background Grammar Practice Books, Avrupa Dil Çerçevesi (CEF) standartına göre A1.1 - A1.2 - A2.1 - A2.2 ve B1.1 seviyesinde toplam 5 kitaptan oluşmaktadır. Resimli alıştırmalar ve genel tekrarlarla gramer konularının pekiştirilmesi hedeflenmiştir. 9. Sınıf ve 10. sınıf İngilizce müfredatını kapsamaktadır.talim ve Terbiye Kurulu tarafından kabul edilen ve bu öğretim yılında uygulanacak olan yeni programa uyumludur. Mat kuşe kağıda kaliteli baskısı sayesinde üzerine kolaylıkla yazı yazılabilmektedir. Cevap anahtarları adresinden temin edilebilir.

12 Lise Kitaplarımız Most Wanted Grammar Books Most Wanted Grammar Book, Avrupa Dil Çerçevesi (CEF) standartına göre A1.1, A1.2, A2.1 ve A2.2 seviyesinde toplam 4 kitaptan oluşmaktadır. İngilizce konu anlatımlıdır. Gramer konuları resimlerle desteklenerek anlatılmaktadır. 9. Sınıf ve 10. sınıf İngilizce müfredatını kapsamaktadır. Talim ve Terbiye Kurulu tarafından kabul edilen ve bu öğretim yılında uygulanacak olan yeni programa uyumludur. Mat Kuşe kağıda kaliteli baskısı sayesinde üzerine kolaylıkla yazı yazılabilmektedir. Cevap anahtarları adresinden temin edilebilir.

13 Lise Kitaplarımız What s Up A1 Student s Book-Workbook What s Up 1 (A1), Milli Eğitim Bakanlığının hazırlamış olduğu Lise müfredat programına ve Avrupa Dil Çerçevesi (CEF) standartına göre A1, A2 ve B1 seviyelerinde 3 ayrı kitap olarak What s Up A2 ve What s Up B1 kitapları 2014 yılında yayınlanacaktır. Sınıf içinde ders kitaplarına destek amaçlı kullanılabilir. Öğrenci kitabı ve çalışma kitabı renkli olarak Cevap anahtarları adresinden temin edilebilir. What s Up A1 Kasım 2012 de yayınlanacaktır!

14 İngilizce Defterlerimiz Resimli İngilizce Kelime Defteri The Pink English Notebook-The Blue English Notebook İlköğretim konuları ve kitaplarına paralel, renkli ve resimli bir defterdir. İlgili sınıf ve yaş grubunun ilgisini çekecek görsellerle desteklenmiştir. Yalnızca bir defter değil aynı zamanda bir sözlük niteliği taşımaktadır. İngilizce defterlerimiz öğrencilerin öğrendiklerini hatırlamalarına yardımcı olacak, kelime hazinelerini geliştirecek şekilde derlenmiştir.

15

16 Sargın Yayıncılık Genel Dağıtım: Sargın Yayıncılık: Karlıktepe Mah. İnönü Cad. Kuyulu Sok. No:5/3 Kartal / İSTANBUL Kitap Adı Liste Fiyatı İndirimli Fiyatı Upgrade 2 Upgrade 3 Upgrade 4 Upgrade 5 Upgrade 6 Upgrade 7 Upgrade 8 Surprise 2 English Worksheets 2 English Worksheets 3 Sargın Yaprak Test 4 Sargın Yaprak Test 5 Sargın Yaprak Test 6 Sargın Yaprak Test 7 Sargın Yaprak Test 8 Reflections 4 Reflections 5 Reflections 6 Reflections 7 Reflections 8 İngilizce Defter Kids Dictionary Teens Dictionary Underground Feedback 9 Background 1 Background 2 Background 3 Background 4 Background 5 Most Wanted 1 Most Wanted 2 Most Wanted 3 Most Wanted 4 What s Up A1 BAYİ

Sargın Yayıncılık. İngilizce Yayın Kataloğu. Sargın Yayıncılık www.sarginyayincilik.com

Sargın Yayıncılık. İngilizce Yayın Kataloğu. Sargın Yayıncılık www.sarginyayincilik.com Sargın Yayıncılık İngilizce Yayın Kataloğu 2012 Sargın Yayıncılık www.sarginyayincilik.com 4. Sınıf Yayınlarımız Upgrade 4 Practice Book 4. Sınıf İngilizce Konu Anlatımlı Kitap MEB tarafından ders kitabı

Detaylı

5. Sınıf (Hazırlık) 5. Sınıf 6. Sınıf 7. Sınıf 8. Sınıf Story Time My Word Bank

5. Sınıf (Hazırlık) 5. Sınıf 6. Sınıf 7. Sınıf 8. Sınıf Story Time My Word Bank ORTAOKUL YAYINLARI 5. Sınıf (Hazırlık) 5. Sınıf 6. Sınıf 7. Sınıf 8. Sınıf Story Time My Word Bank 2 4 6 8 10 12 13 5. SINIF HAZIRLIK PRENSİP KRİTER Step serisinde yer alan materyaller ve aktiviteler,

Detaylı

ENGLISH by. Yayın grubumuzun amacı eğitim ve öğretime katkıda bulunup farklı bir parantez açmaktır.

ENGLISH by. Yayın grubumuzun amacı eğitim ve öğretime katkıda bulunup farklı bir parantez açmaktır. ENGLISH by Yayın grubumuz 23 Mart 2004 tarihinde Emin ERDEMİR öncülüğünde kurulmuştur. English by Spring Publication tescilli markamızdır. Yayın grubumuzun amacı eğitim ve öğretime katkıda bulunup farklı

Detaylı

Başarı hayattır, hayatı bizimle yaşayın! EDİTÖR YAYINEVİ YAYIN KATALOĞU. TEOG (MOS) ortaöğretim

Başarı hayattır, hayatı bizimle yaşayın! EDİTÖR YAYINEVİ YAYIN KATALOĞU. TEOG (MOS) ortaöğretim Başarı hayattır, hayatı bizimle yaşayın! EDİTÖR YAYINEVİ 2017-2018 YAYIN KATALOĞU İLKOKUL ortaokul TEOG (MOS) ortaöğretim YGS LYS 2 2017-2018 Editör Yayınevi Yayın Tanıtım Kataloğu 1. SINIF KİTAPLARI 5.

Detaylı

First Step Serisi Step Series Star Series Story Time For Kids Vocabulary Exercises Resimli Sözlüklü Defter

First Step Serisi Step Series Star Series Story Time For Kids Vocabulary Exercises Resimli Sözlüklü Defter İLKOKUL YAYINLARI First Step Serisi Step Series Star Series Story Time For Kids Vocabulary Exercises Resimli Sözlüklü Defter 2 7 8 10 11 11 First Step Series İlkokul İngilizce Hello! Blue FIRST STEP 1

Detaylı

ATA YAYINCILIK

ATA YAYINCILIK 2016-2017 ATA YAYINCILIK 1. SINIF ATA 1. SINIF AFACAN OKUMA YAZMA SETİ - - 978-9944-320-81-8 ATA 1. SIN IF EĞİTİCİ ÖYKÜLER (8'Lİ SET) 13,00 10,00 978-9944-81-572-7 ATA 1. SINIF AFACAN FASİKÜL MATEMATİK

Detaylı

2015-2016. www.akasyakitap.com AKASYA KİTAP KIRTASİYE PTT ALTI ACIPAYAM 0.258 518 35 38 0 532 565 90 24 0 505 269 24 35. İŞ TEL Ali Demirci Yusuf Öz

2015-2016. www.akasyakitap.com AKASYA KİTAP KIRTASİYE PTT ALTI ACIPAYAM 0.258 518 35 38 0 532 565 90 24 0 505 269 24 35. İŞ TEL Ali Demirci Yusuf Öz fiyat LİSTESİ -----İlkokul www.akasyakitap.com ÀZAMBAK 1. KONU TESTLERİ (79 TEST) 1. TEMEL DERSLER 1. TEST KİTABI 1. PAPş OKUMA YAZMA SETş (20 ve Katlar Ćeklinde Siparić Giriniz) 1. ZİHİNDEN MATEMATİK

Detaylı

TED KDZ. EREĞLĠ KOLEJĠ

TED KDZ. EREĞLĠ KOLEJĠ 5. SINIF DENEME SINAV TARİHLERİ 6. SINIF DENEME SINAV TARİHLERİ 7. SINIF DENEME SINAV TARİHLERİ 20 OCAK 2015 TEOG DENEME 4 TÜRKÇE 20 OCAK 2015 TEOG DENEME 4 MATEMATİK 20 OCAK 2015 TEOG DENEME 4 DİN KÜL.

Detaylı

YDS. Sınav Stratejileri. YDS Sınav Stratejileri 1-2 BASIM YILI : 2018 BASKI SAYISI : 25 ISBN : SAYFA : 1040 EBAT : 19*27

YDS. Sınav Stratejileri. YDS Sınav Stratejileri 1-2 BASIM YILI : 2018 BASKI SAYISI : 25 ISBN : SAYFA : 1040 EBAT : 19*27 1 YDS Sınav Stratejileri 1 2 YDS Sınav Stratejileri 1-2 BASKI SAYISI : 25 ISBN : 9786052093610 SAYFA : 1040 : 19*27 Tecrübeden başarıya açılan sayfa. 2 3 4 5 YDS Sınav Stratejileri 4 ISBN : 9786052093603

Detaylı

Öğrenci Eğitim İhtiyaçları Listesi

Öğrenci Eğitim İhtiyaçları Listesi İSTEK BELDE ORTAOKULU 20172018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN EĞİTİM İHTİYAÇLARI LİSTESİ DIN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BILGISI MEB Türkçe 5.Sınıf MEB Matematik 5.Sınıf MEB Fen Bilimleri 5.Sınıf MEB

Detaylı

Ürün Fiyat Kataloğu 2014-2015. Tek bir şeye ihtiyacımız var: Çalışkan olmak...

Ürün Fiyat Kataloğu 2014-2015. Tek bir şeye ihtiyacımız var: Çalışkan olmak... Ürün Fiyat Kataloğu 2014-2015 Tek bir şeye ihtiyacımız var: Çalışkan olmak... 1. Sınıf Ürünleri 1. Sınıf Okuma Yazma Seti İlk Okuma Yazma Seti 1 Adet 55.00 1. Sınıf Okuma Yazma Seti Kırmızı Set 1 Adet

Detaylı

İLKOKUL ÜRÜN KATALOĞU SINIF.

İLKOKUL ÜRÜN KATALOĞU SINIF. İLKOKUL ÜRÜN KATALOĞU 2017-2018 www.zekakupuyayinlari.com.tr 1-4.SINIF Eğitimde Yeni Boyut ÜÇ BOYUTLU SORU BANKALARI YENİ ÜRÜN Öğrenmeyi Sevdiren Üç boyutlu soru bankaları, konu anlatımlı sorularla tam

Detaylı

Sargın Yayıncılık İngilizce Yayın Kataloğu. Smart Board interactive whiteboard. Akıllı tahta uyumlu

Sargın Yayıncılık İngilizce Yayın Kataloğu. Smart Board interactive whiteboard.  Akıllı tahta uyumlu Sargın Yayıncılık İngilizce Yayın Kataloğu 2016-2017 Akıllı www.sarginyayincilik.com İLKOKUL YAYINLARIMIZ AKILLI DEFTERLERİMİZ TEST KİTAPLARIMIZ SORU BANKALARIMIZ ÇALIŞMA KİTAPLARIMIZ 2. SINIF YAYINLARIMIZ

Detaylı

VİZYONUMUZ MİSYONUMUZ BİZ KİMİZ

VİZYONUMUZ MİSYONUMUZ BİZ KİMİZ VİZYONUMUZ Bill Publishing vizyonu, evrensel etik değerlere bağlı, takım çalışmasına yatkın, paylaşımcı, yenilikçi, dinamik, üretken ve yetkin içerik üreten kadrosuyla, ileri eğitim teknolojileri kullanılarak

Detaylı

Eksen le Çalısan Kazanır! Eksen. Lise. ÜRÜN Kataloğu

Eksen le Çalısan Kazanır! Eksen. Lise. ÜRÜN Kataloğu Eksen le Çalısan Kazanır! Eksen Lise ÜRÜN Kataloğu 2015-2016 9. Sınıf SORU FASİKÜLLERİ YENİ 9. Sınıf Tüm Dersler Soru Fasikülleri 448 sayfa / Renkli 42.00 2 Dil ve Anl. / Türk Edb. 72 Syf Tarih Coğrafya

Detaylı

2014-2015 ZEKA KÜPÜ YAYINLARI FİYAT LİSTESİ KİTAPLARIMIZIN ADI

2014-2015 ZEKA KÜPÜ YAYINLARI FİYAT LİSTESİ KİTAPLARIMIZIN ADI BARKOD NUMARALARI 978-9944-718-29-5 978-9944-718-30-1 KİTAPLARIMIZIN ADI 8. SINIF KONU ANLATIMLI SORU BANKALARIMIZ 8. Sınıf Türkçe Konu Anlatımlı Soru Bankası Anlam Bilgisi 8. Sınıf Türkçe Konu Anlatımlı

Detaylı

EKSEN LE ÇALIŞAN KAZANIR! ORTAOKUL ÜRÜN KATALOĞU

EKSEN LE ÇALIŞAN KAZANIR! ORTAOKUL ÜRÜN KATALOĞU EKSEN LE ÇALIŞAN KAZANIR! ORTAOKUL ÜRÜN KATALOĞU 2014-2015 Türkiye nin Yeni Yayın Konsepti Kazanım temelli, müfredâta uygun, yeni ve nitelikli ürünler... dijital.eksenyayinlari.com e-kart Ürünler Animasyonlar

Detaylı

KAYIT KATALOĞU KPSS ÖABT DGS YDS ALES. Kazanmak Artık Kolay...

KAYIT KATALOĞU KPSS ÖABT DGS YDS ALES. Kazanmak Artık Kolay... KAYIT KATALOĞU KPSS ÖABT DGS YDS ALES Kazanmak Artık Kolay... KPSS B GRUBU (Lisans Düzeyi İçin) SINIRSIZ BİRE BİR ETÜT SINIRSIZ VİDEO DERS ÇALIŞMA SALONU HEDİYE KİTAPLARIMIZ Genel Kültür Tarih Soru Bankası

Detaylı

2015 2016 İLKOKUL FİYAT LİSTESİ

2015 2016 İLKOKUL FİYAT LİSTESİ İLKOKUL FİYAT LİSTESİ 2. SINIF TÜRKÇE ATK KİTAP 272 9786053720799 21,00 2. SINIF MATEMATİK ATK KİTAP 240 9786053721987 19,00 2. SINIF HAYAT BİLGİSİ ATK KİTAP 248 9786053720805 19,50 2. SINIF İNGİLİZCE

Detaylı

2016-2017 İSABET YAYINCILIK

2016-2017 İSABET YAYINCILIK 2016-2017 İSABET YAYINCILIK 4. SINIF 9786053614944 İSABET 4.SINIF OKUL SETI 73,10 55,00 7262008000946 İSABET 4.SINIF YAPRAK TEST TÜM DERSLER 21,25 17,00 9786053614906 İSABET 4.SINIF AKILLI DEFTER TÜRKÇE

Detaylı

KAYIT KATALOĞU. Kazanmak Artık Kolay... ]KPSS ]ÖABT ]DGS ]YDS ]ALES

KAYIT KATALOĞU. Kazanmak Artık Kolay... ]KPSS ]ÖABT ]DGS ]YDS ]ALES KAYIT KATALOĞU Kazanmak Artık Kolay... ]KPSS ]ÖABT ]DGS ]YDS ]ALES KPSS B GRUBU (Lisans Düzeyi İçin) SINIRSIZ BİRE BİR ETÜT SINIRSIZ VİDEO DERS ÇALIŞMA SALONU HEDİYE KİTAPLARIMIZ Genel Kültür Tarih Soru

Detaylı

Değerli Eğitimciler, KOZA Yayın Dağıtım AŞ

Değerli Eğitimciler, KOZA Yayın Dağıtım AŞ Değerli Eğitimciler, Hızla gelişen ve değişen dünyada öğretim teknolojileri ve öğretim materyalleri de hızla değişmekte, gelişmektedir. Öğretmenlerimiz öğrenme ortamını etkin kılmak için çaba göstermektedir.

Detaylı

2016 YILI. EDİTÖR YAYINEVİ Eğitimin yeni tarzı... KATALOĞU YGS - LYS İLKOKUL ORTAOKUL ORTAÖĞRETİM. (1-2-3-4. Sınıflar) (5-6-7-8.

2016 YILI. EDİTÖR YAYINEVİ Eğitimin yeni tarzı... KATALOĞU YGS - LYS İLKOKUL ORTAOKUL ORTAÖĞRETİM. (1-2-3-4. Sınıflar) (5-6-7-8. İLKOKUL (1-2-3-4. Sınıflar) EDİTÖR YAYINEVİ Eğitimin yeni tarzı... 2016 YILI KATALOĞU ORTAOKUL (-6-7-8. Sınıflar) ORTAÖĞRETİM (9-10-11-12. Sınıflar) YGS - LYS ILKOKUL 3 EDİTÖR YAYINEVİ SUNAR Okul dersleri

Detaylı

2016-2017 KAYIT KATALOĞU KPSS B ÖABT DGS YDS KPSS A ALES KURUM SINAVLARI

2016-2017 KAYIT KATALOĞU KPSS B ÖABT DGS YDS KPSS A ALES KURUM SINAVLARI KPSS-YDS-ALES-DGS Kazanmak YDS Artık Kolay... 2016-2017 KPSS B ALES KAYIT KATALOĞU DGS ÖABT KPSS A KURUM SINAVLARI KPSS B GRUBU (Lisans Düzeyi İçin) B GRUBU GENEL YETENEK Matematik Sayısal Mantık Türkçe

Detaylı

ÖZGÜN YAYINLARI

ÖZGÜN YAYINLARI 2016-2017 ÖZGÜN YAYINLARI Çocuk Kitapları (Poşetli) ISBN KİTABIN ADI LİSTE FİYATI SATIŞ FİYATI ÖZGÜN HİKAYE Ses Temelli Cümle Yöntemine ve Türkçe Temalara Uygun 9,75 7,50 Özgün Okuma Kitapları Dizisi (10

Detaylı

ÇOCUK YAYINCILIĞININ PARLAYAN YILDIZI PARILTI YAYINCILIK YAYIN KATALOĞU. www.pariltiyayincilik.com

ÇOCUK YAYINCILIĞININ PARLAYAN YILDIZI PARILTI YAYINCILIK YAYIN KATALOĞU. www.pariltiyayincilik.com ÇOCUK YAYINCILIĞININ PARLAYAN YILDIZI YAYINCILIK 2 15 YAYIN KATALOĞU www.pariltiyayincilik.com 1 KÜÇÜK PRENS İçindekiler Çocukların Parlayan Yıldızı! 3 4-5 6 7 8-9 10-11 12-13 14-15 16-17 18-19 20-21 22-23

Detaylı

Eğitim - Öğretim Yılı. Yayın Kataloğu

Eğitim - Öğretim Yılı. Yayın Kataloğu 2016-2017 Eğitim - Öğretim Yılı Yayın Kataloğu Netbil Yayınları ile Başarınızı Garantileyin facebook.com/netbilyayinlari twitter.com/netbilyayinlari instagram.com/netbilyayinlari www.netbilyayincilik.com

Detaylı

LİSE VE ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK 2017-2018 01 Öğretmene Destek Yayın İhtiyacı 02 03 Müfredat Uyumlu Plan ve Sistem 04 Rahat Anlaşılır Dil 10 Öğrenci İhtiyaçları BAŞARI ODAKLI YAYIN 05 Hızlı Kavramaya Odaklı

Detaylı

NET ÖLÇME DEĞERLENDİRME MERKEZİ AVRUPA TEST YAYINCILARI BİRLİĞİ ÜYESİDİR. YAYINLAR

NET ÖLÇME DEĞERLENDİRME MERKEZİ AVRUPA TEST YAYINCILARI BİRLİĞİ ÜYESİDİR. YAYINLAR 9 NET ÖLÇME DEĞERLENDİRME MERKEZİ AVRUPA TEST YAYINCILARI BİRLİĞİ ÜYESİDİR. YAYINLAR 2-NET12yayın.indd 1 04.07.13 12:50:42 Deneme Sınavı SÜREÇ İZLEME SINAVI Adı ve Soyadı:... TEST ADI TÜRKÇE MATEMATİK

Detaylı

ÖZEL DERSHANELER VE ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI BİRLİĞİ DERNEĞİ

ÖZEL DERSHANELER VE ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI BİRLİĞİ DERNEĞİ 2014-2015 Öğretim Yılı TÜRKİYE GENELİ DENEME SINAVLARI YÖNERGESİ İŞ TAKVİMİ ÖZEL DERSHANELER VE ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI BİRLİĞİ DERNEĞİ Genel Merkez Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No: 99/1 Maltepe - ANKARA

Detaylı

YEĞİTEK. Eğitim Hizmetleri Koordinatörlüğü BRANŞLARA GÖRE EBA İÇERİKLERİ

YEĞİTEK. Eğitim Hizmetleri Koordinatörlüğü BRANŞLARA GÖRE EBA İÇERİKLERİ * EBA haricinde belirtilen web bağlantılarına EBA üzerinden kullanıcı girişi yapılarak erişim sağlanmalıdır. Aksi takdirde materyal erişimlerinde kısıtlamalar bulunmaktadır. TÜM ALANLAR EDEBİYAT DİL VE

Detaylı

Seviye 1 Ünite 2 Çalışma Planı

Seviye 1 Ünite 2 Çalışma Planı Seviye 1 Ünite 2 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 4-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

EKSEN LE ÇALIŞAN KAZANIR! LİSE ÜRÜN KATALOĞU

EKSEN LE ÇALIŞAN KAZANIR! LİSE ÜRÜN KATALOĞU EKSEN LE ÇALIŞAN KAZANIR! LİSE ÜRÜN KATALOĞU 2014-2015 Türkiye nin Yeni Yayın Konsepti Kavramsal daire modelinde, müfredâta uygun, yeni ve nitelikli ürünler... dijital.eksenyayinlari.com e-kart Ürünler

Detaylı

10x20 TEKRAR TESTİ OKUMA VE ÖLÇMEDE YENİ DÖNEM!

10x20 TEKRAR TESTİ OKUMA VE ÖLÇMEDE YENİ DÖNEM! ORTAOKUL 2018-2019 OKUMA VE ÖLÇMEDE DÖNEM! Sınıfta öğretilenleri test ile sınayan ve pekiştiren öğretmenlerin işi artık çok kolay! Ölçme sürecinin hatasız bir şekilde en kısa sürede gerçekleşmesi için

Detaylı

5. SINIF ÖĞRENCİ VELİLERİMİZ İÇİN AÇIKLAMALAR

5. SINIF ÖĞRENCİ VELİLERİMİZ İÇİN AÇIKLAMALAR 5. SINIF ÖĞRENCİ VELİLERİMİZ İÇİN AÇIKLAMALAR Kitap satışı 7-6 Eylül 205 tarihleri arasında Seyrek Kampüsümüzde yapılacaktır. 7 Eylül 205'ten itibaren ise Ekin Kitapçılık ofisinden (Zübeyde Hn. Cad. No:2/C

Detaylı

YAYIN KATOLOĞU İÇİNDEKİLER GİRİŞ İSABET AKADEMİ AKILLI TAHTA PROGRAMI. isabet.com.tr - 3

YAYIN KATOLOĞU İÇİNDEKİLER GİRİŞ İSABET AKADEMİ AKILLI TAHTA PROGRAMI. isabet.com.tr - 3 2 - isabet.com.tr YAYIN KATOLOĞU İÇİNDEKİLER GİRİŞ 4. Sınıflar 3. Sınıflar 2. Sınıflar İSABET AKADEMİ AKILLI TAHTA PROGRAMI isabet.com.tr - 3 4 - isabet.com.tr Eğitimde TAM İSABET! DEĞERLİ EĞİTİM YÖNETİCİSİ

Detaylı

Ortaokul İŞ TEL Ali Demirci Yusuf Öz PTT ALTI ACIPAYAM AKASYA KİTAP KIRTASİYE

Ortaokul İŞ TEL Ali Demirci Yusuf Öz PTT ALTI ACIPAYAM AKASYA KİTAP KIRTASİYE 2015-2016 fiyat LİSTESİ -----Ortaokul Aç klama 5.SINIF 5.SINIF 5.SINIF 5.SINIF 5.SINIF 5.SINIF 5.SINIF 5.SINIF 5.SINIF 5.SINIF 5.SINIF 5.SINIF 5.SINIF 5.SINIF 5.SINIF 5.SINIF 5.SINIF 5.SINIF H.Y.G. TÜRKÇE

Detaylı

Sistematik Çalışan Kazanır Yayın Kataloğu. Yayınları.

Sistematik Çalışan Kazanır Yayın Kataloğu. Yayınları. Sistematik Çalışan Kazanır 2016-2017 Yayın Kataloğu Yayınları 2016-2017 yayın kataloğu ONLINE SATIŞ 2 sistematik çalışan kazanır Değerli Kurucu ve Öğretmenler Sistematik yayınları adına 2016-2017 eğitim

Detaylı

FİRMA İSMİ BANKA İSMİ İBAN NUMARASI İŞBANKASI

FİRMA İSMİ BANKA İSMİ İBAN NUMARASI İŞBANKASI 5. SINIF ÖĞRENCİ VELİLERİMİZ İÇİN AÇIKLAMALAR * Kitaplar okulumuzdaki satış standından satın alınabilir. Taksitli alımlarda yalnızca Axes ve İş Bankası kartları geçerlidir. Kitap satışı 7-16 Eylül 2015

Detaylı

ELAZĞ KÖYLERİMİZİ VE KÖYLÜMÜZÜ GELİŞTİRME VE KALKINDIRMA DERNEĞİ (KÖYÜMDER)

ELAZĞ KÖYLERİMİZİ VE KÖYLÜMÜZÜ GELİŞTİRME VE KALKINDIRMA DERNEĞİ (KÖYÜMDER) DOĞRUDAN TEMĠN ĠLANI ELAZIĞ KÖYLERĠMĠZĠ VE KÖYLÜMÜZÜ GELĠġTĠRME VE KALKINDIRMA DERNEĞĠ Elazığ ili SODES YeĢeren DüĢlerimiz Projesi kapsamında Kitap, Yaprak Test, Tüketim/ofis malzemesi Satın Almaya ĠliĢkin

Detaylı

Seviye 1 Ünite 4 Çalışma Planı

Seviye 1 Ünite 4 Çalışma Planı Seviye 1 Ünite 4 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 4-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ İHTİYAÇ LİSTESİ

İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ İHTİYAÇ LİSTESİ HAZIRLIK SINIFI İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ANADOLU LİSESİ 4 ortalı 1 adet büyük boy çizgili / kareli defter 3 ortalı 1 adet küçük boy çizgili / kareli defter 2 ortalı 1 adet büyük boy çizgili defter Kuru

Detaylı

REFLECTIONS. 8.Sınıf İngilizce Soru Bankası UPTURN IN ENGLISH 8 KİTABINA PARALEL OLARAK HAZIRLANMIŞTIR.

REFLECTIONS. 8.Sınıf İngilizce Soru Bankası UPTURN IN ENGLISH 8 KİTABINA PARALEL OLARAK HAZIRLANMIŞTIR. UPTURN IN ENGLISH 8 KİTABINA PARALEL OLARAK HAZIRLANMIŞTIR. SARGIN YAYINCILIK REFLECTIONS Sevgili Öğrenciler, Reflections 8. Sınıf İngilizce Soru Bankası, M.E.B. Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından

Detaylı

Seviye 1 Ünite 2 Çalışma Planı

Seviye 1 Ünite 2 Çalışma Planı Seviye 1 Ünite 2 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 5-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. HAYAT BİLGİSİ TÜRKÇE Anlama Akıcı Okuma Söz Varlığı Dilbilgisi Kütüphane MATEMATİK

Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. HAYAT BİLGİSİ TÜRKÇE Anlama Akıcı Okuma Söz Varlığı Dilbilgisi Kütüphane MATEMATİK Değerli Velilerimiz, Bu hafta, Dünya Çocuk Hakları gününü ve Öğretmenler Gününü kutladık. Bu günlerin anlam ve önemi için farklı etkinlikler yaptık. Pankartlarımızla okul turu yaparak ortaokul ve Liseli

Detaylı

DERS BİLGİLERİ. Çocuklara Yabancı Dil Öğretimi I YDI302 6.Yarıyıl 2+2 3 5. YDI205 İngilizce Öğretiminde Yaklaşımlar I

DERS BİLGİLERİ. Çocuklara Yabancı Dil Öğretimi I YDI302 6.Yarıyıl 2+2 3 5. YDI205 İngilizce Öğretiminde Yaklaşımlar I DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS Çocuklara Yabancı Dil Öğretimi I YDI302 6.Yarıyıl 2+2 3 5 Ön Koşul Dersleri YDI205 İngilizce Öğretiminde Yaklaşımlar I Dersin Dili Dersin Seviyesi

Detaylı

Seviye 1 Ünite 1 Çalışma Planı

Seviye 1 Ünite 1 Çalışma Planı Seviye 1 Ünite 1 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 5-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

Akıl Oyunları. Genel Yetenek Alternatif Öğrenme. Hem öğretici, hem eğlendirici, hem de beyninizi çalıştırmayı hedefleyen harika bir dizi

Akıl Oyunları. Genel Yetenek Alternatif Öğrenme. Hem öğretici, hem eğlendirici, hem de beyninizi çalıştırmayı hedefleyen harika bir dizi ORTAOKUL 2017-2018 Akıl Oyunları Alternatif Öğrenme Hem öğretici, hem eğlendirici, hem de beyninizi çalıştırmayı hedefleyen harika bir dizi Kolaydan zora doğru düzenlenen düşündürücü sorularla düşünme

Detaylı

TEST FEN YGS TEMEL MATEMATİK KONU ANLATIM FASİKÜLLERİ (6 FASİKÜL) TEST FEN YGS GEOMETRİ KONU ANLATIM FASİKÜLLERİ (4 FASİKÜL) 24,00 19,00

TEST FEN YGS TEMEL MATEMATİK KONU ANLATIM FASİKÜLLERİ (6 FASİKÜL) TEST FEN YGS GEOMETRİ KONU ANLATIM FASİKÜLLERİ (4 FASİKÜL) 24,00 19,00 2016-2017 TEST FEN YAYINLARI YGS KONU ANLATIMLI FASİKÜLLER TEST FEN YGS DİL ve ANLATIM KONU ANLATIM FASİKÜLLERİ (6 37,50 30,00 TEST FEN YGS TEMEL MATEMATİK KONU ANLATIM FASİKÜLLERİ (6 37,50 30,00 TEST

Detaylı

Seviye 2 Ünite 3 Çalışma Planı

Seviye 2 Ünite 3 Çalışma Planı Seviye 2 Ünite 3 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 6-7 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

YEĞİTEK. Eğitim Hizmetleri Koordinatörlüğü BRANŞLARA GÖRE EBA İÇERİKLERİ

YEĞİTEK. Eğitim Hizmetleri Koordinatörlüğü BRANŞLARA GÖRE EBA İÇERİKLERİ * EBA haricinde belirtilen web bağlantılarına EBA üzerinden kullanıcı girişi yapılarak erişim sağlanmalıdır. Aksi takdirde materyal erişimlerinde kısıtlamalar bulunmaktadır. *Bu form öğretmenlerle paylaşılacak,

Detaylı

Seviye 2 Ünite 1 Çalışma Planı

Seviye 2 Ünite 1 Çalışma Planı Seviye 2 Ünite 1 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 5-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

Seviye 1 Ünite 3 Çalışma Planı

Seviye 1 Ünite 3 Çalışma Planı Seviye 1 Ünite 3 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 4-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

MODA TASARIMI ÖĞRETMENİ

MODA TASARIMI ÖĞRETMENİ TANIM Çalıştığı eğitim kurumu ya da kuruluşunda öğrencilere ya da yetişkinlere moda tasarımı ile ilgili eğitim veren kişidir. A- GÖREVLER KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN Moda tasarımı ile ilgili hangi

Detaylı

MATEMATİK ZÜMRESİ KİTAP ve İHTİYAÇ LİSTESİ

MATEMATİK ZÜMRESİ KİTAP ve İHTİYAÇ LİSTESİ Anadolu Lisesi MATEMATİK ZÜMRESİ KİTAP ve İHTİYAÇ LİSTESİ 9. sınıf matematik 120 yaprak, A4, kareli defter 10. sınıf matematik 120 yaprak, A4, kareli defter 11. sınıf matematik 40 yaprak, A4, kareli defter

Detaylı

2016-2017 SİMYA YAYINCILIK

2016-2017 SİMYA YAYINCILIK 2016-2017 SİMYA YAYINCILIK YGS-LYS Konu Anlatımlı Kitaplar 978-605-154-719-0 SİMYA Matematik (YGS) KONU ANL. 40,00 30,00 978-605-154-709-1 SİMYA Matematik (LYS) KONU ANL. 30,00 22,50 978-605-154-702-2

Detaylı

BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI İzzetpaşa Mh. Şehitilhanlar Cad. Büyük Çarşı No:6 Kat:4 ELAZIĞ

BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI İzzetpaşa Mh. Şehitilhanlar Cad. Büyük Çarşı No:6 Kat:4 ELAZIĞ DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI Elazığ ili SODES Umudum Sizlersiniz Projesi kapsamında Kitap ve Eğim malzemeleri Satın Almaya İlişkin SODES 2013 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TALİM VE TERBİYE KURULU BAŞKANLIĞI KONUŞMA EĞİTİMİ (DİKSİYON) KURS PROGRAMI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TALİM VE TERBİYE KURULU BAŞKANLIĞI KONUŞMA EĞİTİMİ (DİKSİYON) KURS PROGRAMI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TALİM VE TERBİYE KURULU BAŞKANLIĞI KONUŞMA EĞİTİMİ (DİKSİYON) KURS PROGRAMI ANKAR A, 2012 KURUMUN ADI : Özel Pana Sinema Oyunculuk ve Spikerlik Kursu KURUMUN ADRESİ : Teşvikiye

Detaylı

Seviye 1 Ünite 3 Çalışma Planı

Seviye 1 Ünite 3 Çalışma Planı Seviye 1 Ünite 3 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 5-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

EBA KULLANIM KILAVUZU HAZIRLAYAN HAKAN GÜMÜŞ AFYON LİSESİ BİLİŞİM TEK. REHBER ÖĞRETMENİ

EBA KULLANIM KILAVUZU HAZIRLAYAN HAKAN GÜMÜŞ AFYON LİSESİ BİLİŞİM TEK. REHBER ÖĞRETMENİ EBA KULLANIM KILAVUZU HAZIRLAYAN HAKAN GÜMÜŞ AFYON LİSESİ BİLİŞİM TEK. REHBER ÖĞRETMENİ YEĞİTEK EK 1 Eğitim Hizmetleri Koordinatörlüğü BRANŞLARA GÖRE EBA İÇERİKLERİ * EBA haricinde

Detaylı

Değerli Eğitimciler, KOZA Yayın Dağıtım AŞ

Değerli Eğitimciler, KOZA Yayın Dağıtım AŞ Değerli Eğitimciler, Hızla gelişen ve değişen dünyada öğretim teknolojileri ve öğretim materyalleri de hızla değişmekte, gelişmektedir. Öğretmenlerimiz öğrenme ortamını etkin kılmak için çaba göstermektedir.

Detaylı

2014-2015 fiyat LİSTESİ

2014-2015 fiyat LİSTESİ 2014-2015 fiyat LİSTESİ -----Ortaokul YAYINLARI YAYINLARI AYDAN YAYINLARI FİNAL YAYINLARI Stok-Malzeme Listesi Açıklama - H.Y.G. KURAN-I KERİM ÖĞRENİYORUM - TEST KİTABI - Y.E.S. FEN BİLİMLERİ - SOSYAL

Detaylı

EL SANATLARI ÖĞRETMENİ

EL SANATLARI ÖĞRETMENİ TANIM Çalıştığı eğitim kurum ya da kuruluşunda; öğrencilere ya da yetişkinlere, dekoratif ürünler, çiçek yapımı ve el sanatları ile ilgili bilgi, beceri, tutum ve davranışları kazandıran kişidir. A- GÖREVLER

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI LİSE İHTİYAÇ LİSTESİ

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI LİSE İHTİYAÇ LİSTESİ ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI LİSE İHTİYAÇ LİSTESİ HAZIRLIK SINIFI SINIF KİTAP LİSTESİ Türkçe Hazırlık Sınıfı Türkçe- T. Anar- N. Özmen- B. Ergener Milli Eğitim Yayınları Türkçe Yabancı dil (İng.) İkinci yabancı

Detaylı

ÇOCUK YAYINCILIĞININ PARLAYAN YILDIZI PARILTI YAYINCILIK YAYIN KATALOĞU.

ÇOCUK YAYINCILIĞININ PARLAYAN YILDIZI PARILTI YAYINCILIK YAYIN KATALOĞU. ÇOCUK YAYINCILIĞININ PARLAYAN YILDIZI YAYINCILIK YAYIN KATALOĞU www.pariltiyayincilik.com 1 NEŞELİ DİZİ Çıkartmalarla Birlikte İçindekiler 3 4-5 6-7 8-9 10-11 12-13 14-15 16-17 18-19 20-24 25 26-27 28-29

Detaylı

EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖZEL BEYKENT ORTAOKULU KİTAP VE KIRTASİYE LİSTESİ

EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖZEL BEYKENT ORTAOKULU KİTAP VE KIRTASİYE LİSTESİ 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖZEL BEYKENT ORTAOKULU KİTAP VE 8.SINIF Midgo A4 Sunum Dosyası 20'li TDK Yazım Kılavuzu - Büyük Boy Öğrenciler İçin Zorunlu Değildir Alex Dikişli Plastik Kap.Monte Carlo

Detaylı

8. ULUSLARARASI ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARASI KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ

8. ULUSLARARASI ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARASI KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ 8. ULUSLARARASI ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARASI KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ AMAÇ Türk ve Alman üniversitelerinde sinema eğitimi almakta olan gençlerin, yaratıcılıklarını teşvik ederek öğrenimini gördükleri

Detaylı

ÖZEL ATAFEN İLKOKULU ANASINIFI İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME

ÖZEL ATAFEN İLKOKULU ANASINIFI İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME ÖZEL ATAFEN İLKOKULU ANASINIFI İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME ÖĞRETMENİMİZ ÖĞRETMENİMİZ AMAÇLARIMIZ İngilizce dilini sevdirmek ve öğrencilerin dili rahat bir biçimde kullanmaları için olumlu bir ortam sağlamaktır.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL BEYLERBEYİ İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL BEYLERBEYİ İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ LI HAFTASI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL BEYLERBEYİ İLKOKULU VE ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ Ders Saati 4. Sınıf Orta 1. Sınıf Orta 2. Sınıf Orta 3. Sınıf Orta 4. Sınıf 6 Eylül 2016

Detaylı

%70-80 BÜYÜK İNDİRİM KAMPANYASI. YAYINLARI ndan. * LİSE 9, 10, 11. Sınıflar OKULA YARDIMCI KİTAPLAR * ÜNİVERSİTE GİRİŞ SINAVLARI HAZIRLIK KİTAPLARI

%70-80 BÜYÜK İNDİRİM KAMPANYASI. YAYINLARI ndan. * LİSE 9, 10, 11. Sınıflar OKULA YARDIMCI KİTAPLAR * ÜNİVERSİTE GİRİŞ SINAVLARI HAZIRLIK KİTAPLARI ÖZDEBİR ÖZEL EĞİTİM-ÖĞRETİM DERNEĞİ İ.İ. YAYINLARI ndan * LİSE 9, 10, 11. Sınıflar OKULA YARDIMCI KİTAPLAR * ÜNİVERSİTE GİRİŞ SINAVLARI HAZIRLIK KİTAPLARI BÜYÜK İNDİRİM KAMPANYASI %70-80 Siparişlerinizi;

Detaylı

t (pbx) - e - w TASARI AKADEMİ YAYINLARI YAYIN KATALOĞU

t (pbx) - e - w  TASARI AKADEMİ YAYINLARI YAYIN KATALOĞU t0 216 550 10 40 (pbx) - esatis@tasariyayinlari.com - wwww.tasariyayinlari.com TASARI AKADEMİ YAYINLARI YAYIN KATALOĞU NEDEN TASARI? ETİK YAYINCILIK İLKESİ NİTELİKLİ EĞİTMEN VE YAZAR KADROSU --ALES-KPDS-ÜDS

Detaylı

sınıf Matematik sınıf sınıf 56 test 560 soru Yaprak test 560 soru

sınıf Matematik sınıf sınıf 56 test 560 soru Yaprak test 560 soru 0 soru 0 soru ler er 1 Yaprak Test Yaprak 3 1 1 10 10 soru 93 930 soru Hayat Bilgisi 3 30 soru Hayat Bilgisi 10 10 soru 3 10 100 soru Hayat Bilgisi Fen Bilimleri 30 soru 3 3 Hayat Bilgisi Fen Bilimleri

Detaylı

ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU 1-SINIF KIRTASİYE İHTİYAÇ LİSTESİ

ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU 1-SINIF KIRTASİYE İHTİYAÇ LİSTESİ ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU 1-SINIF KIRTASİYE İHTİYAÇ LİSTESİ DERSLER DERS MATERYALİ DEFTER ŞEKLİ YAPRAK SAYISI YARDIMCI KİTAP YAPRAK TÜRKÇE İmla KLAVUZU RESİMLİ SÖZLÜK BÜYÜK BOY ÇİZGİLİ güzel yazı defteri(

Detaylı

Lesson 02 : Self- Introduction (Part II) Ders 2 : Kendini Tanıtma (Bölüm II)

Lesson 02 : Self- Introduction (Part II) Ders 2 : Kendini Tanıtma (Bölüm II) Lesson 02 : Self- Introduction (Part II) Ders 2 : Kendini Tanıtma (Bölüm II) Ders 2: Kendinizi nasıl tanıtacağınızı öğrenmeye devam edin. Öğretmeninizin yardımıyla İngilizce öğrenin! Step 1 (1. Adım) Ne

Detaylı

Seviye 3 Ünite 3 Çalışma Planı

Seviye 3 Ünite 3 Çalışma Planı Seviye 3 Ünite 3 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte gelecek iki haftanın çalışma planı! Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 6-7 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri

Detaylı

ISBN NUMARASI: ISBN NUMARASI: ISBN NUMARASI: ISBN NUMARASI:

ISBN NUMARASI: ISBN NUMARASI: ISBN NUMARASI: ISBN NUMARASI: Bu formun ç kt s n al p ço altarak ö rencilerinizin ücretsiz Morpa Kampüs Kitap Kulübü Yaz Üyeliği nden yararlanmalar n sa layabilirsiniz.! ISBN NUMARASI: 5648449 ISBN NUMARASI: 5648449! ISBN NUMARASI:

Detaylı

Number One English Detaylar. Number One English Eğitim Seti İçeriği

Number One English Detaylar. Number One English Eğitim Seti İçeriği İngilizce + Arapça Dünyanın en geçerli 2 dilini birlikte öğrenmek artık çok kolay. Cano Arapça Öğretim sistemi. Sıfırdan Arapça okuma yazma ve konuşma sistemi 4 Kitap + 4 Mp3 CD. Number One English 10

Detaylı

9. SINIF. final 9. Sınıf Aylık Dergi Seti FİNAL EĞİTİM KURUMLARINDA ÖĞRENCİLERE VERİLECEK KAYNAKLAR. TOPLAM - 110t. Kurumun KDV li Alış Fiyatı

9. SINIF. final 9. Sınıf Aylık Dergi Seti FİNAL EĞİTİM KURUMLARINDA ÖĞRENCİLERE VERİLECEK KAYNAKLAR. TOPLAM - 110t. Kurumun KDV li Alış Fiyatı 9. Sınıf Aylık 9. SINIF 9. Sınıf Aylık Türk Dili ve Edebiyatı Bilgi Bankası Fen Bilimleri Bilgi Bankası TOPLAM - 110t Sipariş Verilecek Yayıncılık 10. Sınıf Aylık 10. SINIF 10. Sınıf Aylık Türk Dili ve

Detaylı

Atlas-Sözlük grubu ürünlerin fiyatları ve iskonto oranları aşağıdaki gibidir. Siparişlerinizi bekler hayırlı işler dileriz.

Atlas-Sözlük grubu ürünlerin fiyatları ve iskonto oranları aşağıdaki gibidir. Siparişlerinizi bekler hayırlı işler dileriz. Atlas-Sözlük grubu ürünlerin fiyatları ve iskonto oranları aşağıdaki gibidir. Siparişlerinizi bekler hayırlı işler dileriz. TÜRKÇE SÖZLÜKLER Evrensel Türkçe Sözlük (Plastik Kapak) %45 10.00 Evrensel Lise

Detaylı

5. SINIF TATİL PROGRAMI

5. SINIF TATİL PROGRAMI DİL BİLGİSİ / Dil ve Cümle Bilgisi ANLAM BİLGİSİ / Gerçek, Mecaz ve Eş Anlamlı (Anlamdaş) Sözcükler DİL BİLGİSİ / Dil ve Cümle Bilgisi ANLAM BİLGİSİ / Gerçek, Mecaz ve Eş Anlamlı (Anlamdaş) Sözcükler 25

Detaylı

TRİKOTAJ ÖĞRETMENİ TANIM. Çalıştığı eğitim kurum ya da kuruluşunda; öğrencilere ya da yetişkinlere, trikotaj ile ilgili eğitim veren kişidir.

TRİKOTAJ ÖĞRETMENİ TANIM. Çalıştığı eğitim kurum ya da kuruluşunda; öğrencilere ya da yetişkinlere, trikotaj ile ilgili eğitim veren kişidir. TANIM Çalıştığı eğitim kurum ya da kuruluşunda; öğrencilere ya da yetişkinlere, trikotaj ile ilgili eğitim veren kişidir. A- GÖREVLER KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN Trikotaj konusu ile ilgili hangi

Detaylı

Seviye 3 Ünite 7 Çalışma Planı

Seviye 3 Ünite 7 Çalışma Planı Seviye 3 Ünite 7 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 5-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

Y A Y I N KATALOĞU

Y A Y I N KATALOĞU 2017-2018 Y A Y I N KATALOĞU Coğrafya- Kimya- Fizik- Matematik - Coğrafya - Türkçe - Edebiyat-Tarih - Biyoloji - Fizik- Denemeler - Kurumsal Soru Föyleri - Kurumsal Soru Bankaları - KOBİ-SET - Coğrafya

Detaylı

Seviye 1 Ünite 6 Çalışma Planı

Seviye 1 Ünite 6 Çalışma Planı Seviye 1 Ünite 6 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 5-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

İNGİLİZCE KİTAPLARI GRADE 5 ENGLISH. English GRADE 2 ENGLISH GRADE 6 ENGLISH GRADE 7 ENGLISH GRADE 3 ENGLISH GRADE 4 ENGLISH GRADE 8 ENGLISH

İNGİLİZCE KİTAPLARI GRADE 5 ENGLISH. English GRADE 2 ENGLISH GRADE 6 ENGLISH GRADE 7 ENGLISH GRADE 3 ENGLISH GRADE 4 ENGLISH GRADE 8 ENGLISH KRAL KIZI SERİSİ 2016-2017 sh i gl Sayfa 14 t So r rim re tk in lik Çe vi rk on u rt es Çe vi r e zc ili İn g Çe vi te ef D Ya p ra k Te s t ü lk üp ar Lise Kitapları Ko p 10 k Sayfa Çe vi Ortaokul Kitapları

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 5 Sosyal Bilgiler 5 5 5 ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 2011-2012 ÖĞRETİM YILI 5. SINIF KİTAP LİSTESİ Ders adı Kitabın adı Yayın evi Din Kültürü Ahlak Bilgisi 5 Müzik 5 Sosyal Bilgiler 1 adet üç ortalı, çizgili,

Detaylı

Değerlendirme Sınavı 2-5. Sınıf CEVAP ANAHTARI

Değerlendirme Sınavı 2-5. Sınıf CEVAP ANAHTARI Değerlendirme Sınavı 2-5. Sınıf Türkçe C C B B A D B D A C A B A C D Matematik C D B D A D C A A D D C B A B Fen Bilimleri C D A B B C A D B C C D A D B Sosyal Bilgiler D C A C B A C D B B D D A B B İngilizce

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL BEYLERBEYİ İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL BEYLERBEYİ İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ 1. SINAV HAFTASI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL BEYLERBEYİ İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ Ders Saati 4. Sınıf Orta 1. Sınıf Orta 2. Sınıf Orta 3. Sınıf Orta 4. Sınıf 8 Eylül

Detaylı

BESİN/GIDA TEKNOLOJİSİ-EV YÖNETİMİ VE BESLENME ÖĞRETMENİ

BESİN/GIDA TEKNOLOJİSİ-EV YÖNETİMİ VE BESLENME ÖĞRETMENİ TANIM Çalıştığı eğitim kurum ya da kuruluşunda; öğrencilere ya da yetişkinlere, besin, gıda teknolojisi, ev yönetimi ve beslenme ile ilgili eğitim veren kişidir. A- GÖREVLER Konusu ile ilgili hangi bilgi,

Detaylı

DÖKÜM ÖĞRETMENİ TANIM. Çalıştığı eğitim kurum ya da kuruluşunda; öğrencilere ya da yetişkinlere, Döküm meslek alanı ile ilgili eğitim veren kişidir.

DÖKÜM ÖĞRETMENİ TANIM. Çalıştığı eğitim kurum ya da kuruluşunda; öğrencilere ya da yetişkinlere, Döküm meslek alanı ile ilgili eğitim veren kişidir. TANIM Çalıştığı eğitim kurum ya da kuruluşunda; öğrencilere ya da yetişkinlere, Döküm meslek alanı ile ilgili eğitim veren kişidir. A- GÖREVLER KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN Döküm meslek alanı ile

Detaylı

WORLD OF LANGUAGE ACADEMY IELTS SINAVI ÖNEMLİ TAVSIYELER. www.wola.com.tr

WORLD OF LANGUAGE ACADEMY IELTS SINAVI ÖNEMLİ TAVSIYELER. www.wola.com.tr IELTS SINAVI ÖNEMLİ TAVSIYELER IELTS TAVSİYE : Genel Okuma-Araştırma Bir konu hakkında daha fazla bir şey öğrenmek için araştırma yapmak anlamına gelir. İnternet arama motorları bu konuyu oldukça kolay

Detaylı

LATİNCE GRAMER I 1. DERS DÜZENİ 2. DERSE DEVAM ZORUNLULUĞU 3. DERS İÇİN GEREKLİ KAYNAKLAR 4. DİJİTAL KAYNAKLAR 5. DERSİN İŞLENİŞ BİÇİMİ

LATİNCE GRAMER I 1. DERS DÜZENİ 2. DERSE DEVAM ZORUNLULUĞU 3. DERS İÇİN GEREKLİ KAYNAKLAR 4. DİJİTAL KAYNAKLAR 5. DERSİN İŞLENİŞ BİÇİMİ LATİNCE GRAMER I 1. DERS DÜZENİ 2. DERSE DEVAM ZORUNLULUĞU 3. DERS İÇİN GEREKLİ KAYNAKLAR 4. DİJİTAL KAYNAKLAR 5. DERSİN İŞLENİŞ BİÇİMİ 6. DERSE HAZIRLANMA 7. DERSTEKİ BAŞARININ DEĞERLENDİRİLMESİ DERS

Detaylı

NEDEN ÇiZGi OKULLARI. Yılların Tecrübesi Çizgi ye Dönüştü. Çünkü Çizgi Okulları;

NEDEN ÇiZGi OKULLARI. Yılların Tecrübesi Çizgi ye Dönüştü. Çünkü Çizgi Okulları; NEDEN ÇiZGi OKULLARI Yılların Tecrübesi Çizgi ye Dönüştü Çünkü Çizgi Okulları; Özgün çizgisiyle bireyselleştirilmiş eğitim programı uygulayan bir okuldur. Öğrenci kalabalıkta kaybolmaz. Başarı için bütün

Detaylı

SEKRETERLİK GRUBU ÖĞRETMENİ

SEKRETERLİK GRUBU ÖĞRETMENİ TANIM Çalıştığı eğitim kurum ya da kuruluşunda; öğrencilere ya da yetişkinlere, sekreterlik ile ilgili eğitim veren kişidir. A- GÖREVLER KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN Sekreterlik ile ilgili hangi bilgi,

Detaylı

10x20 TEKRAR TESTİ OKUMA VE ÖLÇMEDE YENİ DÖNEM!

10x20 TEKRAR TESTİ OKUMA VE ÖLÇMEDE YENİ DÖNEM! ORTAOKUL 2018-2019 OKUMA VE ÖLÇMEDE DÖNEM! Sınıfta öğretilenleri test ile sınayan ve pekiştiren öğretmenlerin işi artık çok kolay! Ölçme sürecinin hatasız bir şekilde en kısa sürede gerçekleşmesi için

Detaylı

PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 01.02.2016 02.02.2016 03.02.2016 04.02.2016 05.02.2016 06.02.2016 07.02.2016

PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 01.02.2016 02.02.2016 03.02.2016 04.02.2016 05.02.2016 06.02.2016 07.02.2016 01.02.2016 02.02.2016 03.02.2016 04.02.2016 05.02.2016 06.02.2016 07.02.2016 08.02.2016 09.02.2016 10.02.2016 11.02.2016 12.02.2016 13.02.2016 14.02.2016 *2. Dönemin Başlaması *Konu tarama testi (5,6,7

Detaylı

ELİT Yazılım. EDO English Discoveries Online

ELİT Yazılım. EDO English Discoveries Online ELİT Yazılım EDO English Discoveries Online Bilgisayar Destekli İngilizce İnteraktif Online Eğitim English Discoveries Online (EDO) TOEFL testlerinin üreticisi ETS grubu, EDUSOFT firması eğitim teknolojisi

Detaylı

ÖZEL ATAFEN İLKOKULU 1. SINIFLAR İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME

ÖZEL ATAFEN İLKOKULU 1. SINIFLAR İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME ÖZEL ATAFEN İLKOKULU 1. SINIFLAR İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME Öğretmenlerimiz: Esra Akkoyun: 1 A/B Pelin Yaman: 1 C/D ATAFENDE İngilizce programı Avrupa Dil standartları ve çoklu zekâ kuramına uygun olarak

Detaylı

BÜRO YÖNETİMİ ÖĞRETMENİ

BÜRO YÖNETİMİ ÖĞRETMENİ TANIM Çalıştığı eğitim kurum ya da kuruluşunda; öğrencilere ya da yetişkinlere, büro yönetimi ile ilgili eğitim veren kişidir. A- GÖREVLER KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN Büro yönetimi ile ilgili hangi

Detaylı