Adım Adım talimatlar Farklı boya ve vernik türleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Adım Adım talimatlar Farklı boya ve vernik türleri"

Transkript

1 Adım Adım talimatlar Farklı boya ve vernik türleri Taban boya temel Daha iyi yapışma ve örtme için, ilk olarak bir taban boya ya da astar kullanmanız gereklidir. Bu boya, üst katmandan farklı olan özel niteliklere sahiptir ve iyi bir sonuç elde etmek için çok önemlidir. En önemlisi, astar katmanı, daha iyi yapışma için alttaki malzemenin emilimini azaltır. Ayrıca astar, kirlerin son katmana ulaşmasını da önler. Metal bir yüzeyde, özel bir taban boya ya da pasa dayanıklı astar kullanmanız gereklidir. Duvarlar için özel astar İşlem uygulanmamış tuğla ya da beton bir duvarı hemen bir son katman ile boyamak isterseniz, boya duvar tarafından güçlü bir biçimde emilir. Bunun nedeni, duvarın gözenekli olmasıdır. Nihai sonuç çok iyi görünmeyecektir, çünkü duvarı yeterince örtmeyecek ve kapatmayacaktır. En iyisi, önce bir astar uygulamaktır. Sıva, alçı paneller ve tuğla örgü için bir astar kullanabilirsiniz. Astar aynı zamanda nikotinin, kızartma yağının, yüzey kirlerinin, kurumuş su lekelerinin ya da çocukların keçe uçlu kalemlerle bıraktığı izlerin duvara nüfuz etmesini önler. Bir astar kullanmanız durumunda, bu istenmeyen etkilerin hiç birini görmezsiniz. Alkid boya Alkid boya ya da sentetik boya hem iç hem de dış mekanlarda kullanılabilir, %40-50 terebentin esaslıdır ve terebentin ile inceltilebilir. Akrilik boyaya yapışmaz ve saten ya da parlak görünümlü olarak alınabilir. Alkid boyanın üzerine 16 saat sonra yeni bir katman sürülebilir. Profesyonel boyacılar, iyi bir nihai sonuç için çoğu kez alkid boya kullanırlar. Son katmandan bir önceki katman, çoğunlukla %50 taban boya ve %50 son katman karışımı ile boyanır. Saten boyanın daha az parlak bir görünümü vardır. Kullandıktan sonra aletlerinizi terebentin ile temizleyin. Solma Bu tür boyada kullanılan alkid reçine, zamanla solacaktır. İçerdiği bağlayıcı madde, UV ışınları ya da ışık yokluğu nedeniyle rengini yitirir. Bunu, örneğin mobilyalarınızdaki ya da dolapların ve kapı kasalarının iç tarafındaki daha koyu ve daha açık renkli taraflar ile görebilirsiniz. Yüksek katılı boyalar, daha katı bir bileşim ve iyi bir örtme gücü sağlayan çok yüksek bir pigment içeriğine sahiptir.

2 Akrilik boya Akrilik boya çoğunlukla iç mekanlarda kullanılır ve dış mekanlarda kullanım için daha az uygundur. Yaklaşık 4 yıl dayanır. Bu tür boya %5-10 terebentin esaslıdır ve su ile inceltilebilir. Alkid boyaya oldukça iyi derecede yapışmaya sahiptir ve özel bir fırça ya da rulo ile uygulanabilir. Boya 6-8 saat sonra kurur ve ince katmanlar halinde üzerine boya sürülebilir. Akrilik boya, saten ve standart parlak görünümlü olarak alınabilir (alkid boya gibi gerçekten yüksek parlaklıklı değil). Akrilik boyanın avantajı, su ile karıştırılabilmesidir. Solvent kokusu içermez, hızla kurur ve solmaz. Ancak, hızlı ve doğru bir biçimde çalışmanız gereklidir: bir akrilik boya katmanını uyguladığınızda, artık bu katmana dokunamazsınız (yani işiniz bittiğinde, düzeltilemez!). Akrilik boyayı, sadece 8 C ile 25 arasındaki sıcaklıklarda uygulayabilirsiniz. İşiniz bittikten sonra, aletlerinizi ılık su ve deterjan ile temizleyebilirsiniz. Üstüne boyama Akrilik boya, iyice zımparalandıktan sonra alkid boyanın üstüne uygulanabilir. Ancak alkid boya, akrilik boyanın üstüne uygulanamaz! Yani başta akrilik boya kullandıysanız, bundan sonra da akrilik boya kullanmaya devam etmeniz gereklidir. Tekrar terebentin esaslı alkid boya kullanmak isterseniz, ilk önce akrilik boya katmanını tamamen çıkarmanız gereklidir. Çoğu durumda bu işi boyayı elle kazıyarak ya da yakarak yapmanız, en kötü ihtimalle ise boya çıkarıcı kullanmanız gerekecektir. Lateks boya Lateks boya bu adı 1940'larda almıştır ve doğal bir lateks emülsiyon bileşenine (sıvı kauçuk) sahip olan boya anlamına gelir. Lateks başlangıçta Brezilya kauçuk ağaçlarından (Hevea brasiliensis) elde edilen doğal bir üründü. Hevea ağacının özü, gerçek kauçuğun yapıldığı üründür. Günümüzde lateks boyalarda artık bu doğal lateks kullanılmamaktadır. Boya üreticileri artık akrilik ve vinil boya için sentetik polimer kullanmaktadır. Günümüzün 'lateks' boyaları, geleneksel lateks kauçuktan tamamen farklı bir kimyasal bileşime ve özelliklere sahiptir. Dolayısıyla 'lateks boya' gerçekte su bazlı boyalar için doğru ad değildir ve aslına bakılırsa akrilik boyaya dayanmaktadır.

3 Vernik Şeffaf vernik: bu vernik ahşap yüzeye renkli bir katman kazandırır, şeffaf katman hala görülebilir ve ahşap nefes alabilir. Opak vernik: bu vernik ahşap yüzeyi kapatır, dolayısıyla ahşap yapı artık görülemez ve yüzey korunur. Bu vernik, şeffafın yanı sıra, bir çok farklı renkte alınabilir. Ayrıca, bir karıştırma makinesinde karıştırılabilir. Şeffaf verniğin Tik, Pretocarpus ve Shorea (Meranti) gibi özel ahşap görünümlü çeşitleri mevcuttur. Bu sayede, hem ahşabı koruyup hem de dekoratif bir görünüm elde edebilirsiniz. Vernik, doğrudan 1inci katman olarak kullanılabilir, ancak bu durumda %10 inceltildikten sonra kullanılmalıdır. Katmanlar arasında hafifçe zımparalamak gereklidir. Şeffaf boyalar ve lakeler Şeffaf boya sistemleri ve lakeler, morötesi (UV) ışınlarının etkisine daha az dayanıklıdır. Üst yüzeyde yeterince koruma mevcuttur; ancak ahşap bu koruyucu katmanın altında çürümeden etkilenebilir, bununla birlikte pratikte bu durum kolayca görülebilir. Bu boya hem akrilik hem de alkid olarak mevcuttur. Parke zeminler ya da merdivenler için kullanılan vernik, ahşap zeminler ve merdivenlerdeki şeffaf kaplamalar için en dayanıklı seçenektir. Renk karıştırma makinesi Karıştırma makineleri, profesyonellere yönelik satış yapan mağazalardaki temel ekipmanlardan biri haline gelmiştir. Karıştırma işleminde, pigment macunları ile birlikte bir dizi temel renk kullanılır. İstenen rengi elde etmek için temel renklerin ve farklı miktarda pigment macunlarının karıştırılması, bir bilgisayar tarafından kontrol edilir. Hazırlanan renk, istenirse daha sonra tekrar sipariş edilebilir. Neredeyse istenen tüm renkler üretilebilir ve renkler, mükemmel bir eşleşme için koordine edilebilir. Ayrıca, üreticinin standart renk kartelalarına ya da uluslararası RAL renk sistemine de başvurabilirsiniz. Solventler Solventler, boyaların ve verniklerin çözülmesi ve inceltilmesi için kullanılır. Ahşap yüzeylere yönelik boyalarda hala yaygın olarak kullanılmaktadır. Bunlar kolayca buharlaşabilir ve sağlık ve çevre için zararlı etkiler doğurabilir. Yaygın olarak kullanılan solventler arasında terebentin, alkol, aseton, beyaz ispirto ve tiner vardır. Akrilik boyalar için en yaygın kullanılan solvent sudur.

4 Eski boya katmanlarının üstüne boyama Yeni bir boya katmanı uygulamadan önce, daha önce hangi tür boyanın kullanılmış olduğunu bilmeniz gereklidir. Aynı tür boya kullanıyorsanız, eski boyayı zımparalamanız ve ardından delikleri ve diğer kusurları dolgu ile doldurmanız yeterlidir. Orijinal ahşabın tekrar görünmesini ya da akrilik boyanın üzerine yeni bir alkid boya katmanı uygulamak istiyorsanız, eski boyayı bir hamlaç, ısı tabancası ya da boya çıkarıcı ile tamamen temizlemek dışında bir seçeneğiniz yoktur. Isı tabancası Isı tabancası, eski boya katmanlarının temizlenmesi için mükemmel bir alettir. Isı, eski boyayı yumuşatır, bu sayede bir boya raspası ile temizlenmesi nispeten kolay hale gelir. Sıcak boya buharlarını solumamaya ve ahşabın yüzeyini yakmamaya dikkat edin. Bir kaç eski katmandan oluşan kalın bir boyayı temizlemeniz gerekiyorsa, temizleme diskli bir multi-kazıyıcı iyi bir çözümdür. Boya çıkarıcı Isı tabancası kullanmak zor geliyorsa, boya çıkarıcı da kullanabilirsiniz. Bu, sentetik boya üzerinde son derece etkilidir, ancak akrilik boyada o kadar etkili olmaz. Boya çıkarıcı, etki etmesi için yeterli süre tanımanız durumunda, bir kaç boya katmanını bir kerede çıkarabilir. Bir yüz maskesi ve koruyucu eldivenler kullanmanız gereklidir. Eski boya katmanını sertleşmeden önce temizleyin. Dikkatli olun! Giysileriniz üzerinde boya çıkarıcı damlaları kalması durumunda, bunların cildinize temas etmemesini sağlayın. Bu olursa, çalışmayı bırakın ve giysilerinizi bol miktarda temiz su ile durulayın. Eski boya katmanını temizledikten sonra, alttaki yüzeyi su ile iyice temizleyin ve yeni boya katmanını uygulamadan önce kurumaya bırakın. Çalıştığınız alanın iyi havalandırılmış olduğundan emin olun ve çocukları çalışma alanınızdan uzak tutun. Dolgular Hasarlı bölgeler, boşluklar, çatlaklar ve diğer kusurlar olması durumunda, bunlar dolgu ile onarın (gerekirse elastik dolgu). Bir çatlak varsa, ilk önce çatlağı açın ve genişletin; aksi halde yapışacak kadar dolgu kullanamazsınız ve çatlak kısa süre sonra tekrar ortaya çıkar. Kuruduktan sonra, hafifçe zımparalayın. İşlenmemiş ahşap kullanıyorsanız, tün yarıkları ve çatlakları aynı renkte ahşap dolgusu ile doldurun.

5 Dolgu macunu Duvarlar ile pencere çerçeveleri arasındaki kusurları doldurmak için, boyanabilir akrilik dolgu macunu kullanın. Silikon dolgu macunu kullanmayın, çünkü boya bu malzemeye yapışmaz. Kuruyana kadar bekleyin ve ardından zımparalayarak pürüzsüz hale getirin. Gerekiyorsa, tam örtme için bir astar kullanın. Özellikle mutfaktaki ya da banyodaki derzleri, kirli ya da yağlı olmaları durumunda amonyak ile temizleyin. Kapıların ve pencere çerçevelerinin üst kısımlarındaki ve kapı açıklıklarındaki tozu temizlemek için nemli bir bez kullanın. Dolgu macununu banyoda ve diğer ıslak alanlarda kullanmanız durumunda, en iyi seçenek küfe dayanıklı bir dolgu macunudur. Bu, bilinen siyah küfü önleyecektir. Maskeleme bandı Maskeleme bandı kullanmak isterseniz, genellikle mavi ya da yeşil renkli olan iyi kalite boyacı bandı kullanın. Kısa, üstü üste binen şeritler halinde uygulayın ve kenarların sıkı olmasını sağlamak için üzerine iyice bastırın. Bandın boya işleminden hemen sonra çıkarılması en iyi seçenektir. Bu işlem, boyanan kenarın ufalanıp dökülmesini önlemek için, boya tamamen kurumadan önce yapılmalıdır. Boya kuruysa, maskeleme bandını yüzeyden 'lik bir açıyla yavaşça çıkarın. Hala bir miktar bant kalması durumunda, keskin bir maket bıçağı ile boyalı taraftan yavaşça kesebilirsiniz.

6 Farklı boya türleri için bazı diğer örnekler: Nemli odalar için özel duvar boyası Özellikle tek tuğla duvarlardaki küfü önlemek için. Manyetik boya Bu boya metal parçacıkları içerir, böylece notlar ve bildirimler için yüzeyine mıknatıslar yapıştırabilirsiniz. Kara tahta boyası Bu boyanın üzerine tebeşir kullanarak notlar alabilir ve çizimler yapabilirsiniz. Fosforlu boya Işığı emer ve karanlıkta tekrar yayar. Işıldama etkisi bir süre sonra kaybolur, ancak yüzey aydınlatıldıktan sonra geri döner. Aerosol boya Bir aerosol kutusundan püskürtülen bu boya mükemmel dolgu, örtme ve yapışma özelliklerine sahiptir. Ahşap, metal, alüminyum, cam, taş ve farklı plastik türlerinden yapılmış olan hem işlenmiş hem de işlenmemiş yüzeylerde kullanılabilir. Ulaşılması zor yerlerde kullanışlıdır.

www.parabond.eu Parabond DL CHEMICALS

www.parabond.eu Parabond DL CHEMICALS Parquet ZINC transparent 600 700 Glazing Marine-Parquet Construction SPRAYABLE PANEL & DECORATION www.parabond.eu TR MS polimer bazlı, yüksek kaliteli, hızlı kürlenen yapıştırıcı mastik. Çok yüksek ilk

Detaylı

3M Otomotiv Tamir Süreçleri Eğitimi. 3M 2011. All Rights Reserved.

3M Otomotiv Tamir Süreçleri Eğitimi. 3M 2011. All Rights Reserved. 3M 2011. All Rights Reserved. 3M Otomotiv Tamir Süreçleri 2 I. İş Güvenlik Malzemeleri Tüm aşamalar sırasında uygun iş güvenlik ekipmanı kullanıldığından emin olunuz. "Burada belirtilen iş güvenliği malzemeleri

Detaylı

Fiyat Listesi 2012-13

Fiyat Listesi 2012-13 Fiyat Listesi 202-3 Yaşamın bütün r... Boya'da Nanoteknolojk Sistem 202-3 SELÜLOZ VE RAPİD SONKAT BOYALAR VE ASTARLAR RAPİD END. SON KAT BOYA LUX Rapid alkyd esaslı, çabuk kuruma özelliği olan parlak yapışma

Detaylı

Aşağıdaki cümlelerin başında boş bırakılan parantezlere, cümlelerde verilen bilgiler doğru ise D, yanlış ise Y yazınız.

Aşağıdaki cümlelerin başında boş bırakılan parantezlere, cümlelerde verilen bilgiler doğru ise D, yanlış ise Y yazınız. YAPIDA BOYALAR Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyunuz ve doğru seçeneği işaretleyiniz. 1. Aşağıdaki planlardan hangisi mimari projede yoktur? A) Kat planı B) Görünüşler C) Sistem detayı D) Kolon aplikasyonu

Detaylı

İÇ CEPHE BOYALARI ÜRÜN RESMİ ÜRÜN İSMİ İÇERİK SAFRİYAT FİYAT

İÇ CEPHE BOYALARI ÜRÜN RESMİ ÜRÜN İSMİ İÇERİK SAFRİYAT FİYAT İÇ CEPHE BOYALARI Silikonlu Duvar Boyası Silikon modifiye styren akrilik bazlı mat iç cephe boya, taş gibi mineral kullanılır 7-8 m2/l İpek Mat Silikonlu Duvar Styren akrilik bazlı ipek görünümlü mat iç

Detaylı

Solvent bazlı, sentetik reçine esaslı, hava kurumalı, kurşun içermeyen, örtme gücü yüksek, parlak bir son kat boyadır.

Solvent bazlı, sentetik reçine esaslı, hava kurumalı, kurşun içermeyen, örtme gücü yüksek, parlak bir son kat boyadır. www.tekboya.com SOLVENT BAZLI Boyalar Solvent bazlı, sentetik reçine esaslı, hava kurumalı, kurşun içermeyen, örtme gücü yüksek, parlak bir son kat boyadır. - Tek Süper Sentetik Yağlı Boya 12 1/4 6,70

Detaylı

Kabinin fazla boyanması. Kabin sac metal parçaları. Hazırlık işlemi PGRT ÖNEMLİ!

Kabinin fazla boyanması. Kabin sac metal parçaları. Hazırlık işlemi PGRT ÖNEMLİ! Hazırlık işlemi ÖNEMLİ! Üstyapının metal kısmı diğer şeyler arasında çinko bir katla korozyona karşı korunur. Tam korozyon koruma için, bu çinko kat, mesela üstyapı üzerindeki bir çalışma sırasında zarar

Detaylı

SU BAZLI SONKAT BOYALAR - ASTARLAR

SU BAZLI SONKAT BOYALAR - ASTARLAR SU BAZLI SONKAT BOYALAR - ASTARLAR Kardelen Plastik KÜF ÖNLEYİCİ Akrilik kopolimer esaslı, su bazlı, örtücülüğü yüksek, dekoratif mat iç cephe boyası. 1 20 kg 131.00 1 10 kg 67.00 4 3.5 kg 25.40 Aura Plastik

Detaylı

Baumit ArtlinePutz. Kaplama

Baumit ArtlinePutz. Kaplama Baumit ArtlinePutz Kaplama Ürün Cephelerin dekoratif tasarımında kullanılan, kullanıma hazır, kıvamlı, organik bağlayıcılı, ince kat örtücü bir kaplamadır. Dış ve iç cepheler için tane dokuya sahip bir

Detaylı

Boya & Sıva Fiyat Listesi 2012-1

Boya & Sıva Fiyat Listesi 2012-1 Boya & Sıva Fiyat Listesi 0 - Kale Boya & Sıva 0 - Fiyat Listesi Kale Boya & Sıva 0 - Fiyat Listesi İçindekiler 0 İç Cephe Boyaları 03 Dekoratif ler 04 Dış Cephe Boya ve Kaplamaları 06 Dekoratif Dış Cephe

Detaylı

YÜKSEK KORUMA YÜKSEK KORUMA YÜKSEK KORUMA YÜKSEK KORUMA YÜKSEK KORUMA CAPATECT KA YLE UZAK ARA ÖNDE. 67,97 57,60 67,97 ASTAR

Detaylı

Şişecam Boyalı Cam, yüksek kalitede boyanın float ham cama uygulanması ile elde edilen dekoratif camdır.

Şişecam Boyalı Cam, yüksek kalitede boyanın float ham cama uygulanması ile elde edilen dekoratif camdır. ŞİŞECAM BOYALI CAM UYGULAMA VE İŞLEME KILAVUZU 0 İÇERİK 1. Giriş 2. Ürün Tanımı 3. Paketleme 4. Stoklama 5. Kesme 6. Şekillendirme 7. Yıkama 8. Uygulama 9. Nihai ürün paketlemesi 10. Isıcam ve Çift Camlama

Detaylı

Silikonlar, Mastikler ve Köpükler

Silikonlar, Mastikler ve Köpükler Vulkanize fiber, Bez ve Kağıt mesnetler üzerine elektroliz yöntemiyle kaplanan zımparalarımız, en yüksek kalite ve performansta aşındırma kabiliyetine sahip, OSA, EN, ANSI sertifikalarına uygun ve uzun

Detaylı

Temizlik ve Bakým Cozumleri

Temizlik ve Bakým Cozumleri Temizlik ve Bakým Cozumleri KÜF TEMÝZLEYÝCÝ HÝJYENÝK EV KULLANIMI anýnda etki beyazlatýr aktif klor etkisi KÜF TEMÝZLEYÝCÝ Güçlü ve kalýcý bir þekilde her çeþit küfün giderilmesinde kullanýlýr. Kalýcý

Detaylı

SU BAZLI İÇ CEPHE BOYALARI

SU BAZLI İÇ CEPHE BOYALARI 2 SU BAZLI İÇ CEPHE BOYALARI ISO 900:2008 Lamella Özel Tavan Boyası 20/ 55.00 TL Lamella Özel Tavan Boyası 7.5/ 5.00 TL Lamella Özel Tavan Boyası 0/ 3.00 TL Lamella Özel Tavan Boyası 2.00 TL Akrilik kopolimer

Detaylı

MS 991 POLYÜREA BAZLI ESNEK MASTİK ÜRÜN AÇIKLAMASI

MS 991 POLYÜREA BAZLI ESNEK MASTİK ÜRÜN AÇIKLAMASI MS 991 POLYÜREA BAZLI ESNEK MASTİK ÜRÜN AÇIKLAMASI MS 991 yapısında solvent ve uçucu bileşen içermeyen 2 kompenantlı 3:1 oranında kullanılan derz, dilatasyon noktaları ve beton çatlakları için tasarlanmış

Detaylı

Yetkili Bayii A ustos 2014

Yetkili Bayii A ustos 2014 A ustos 2014 SU BAZLI SONKAT BOYALAR - ASTARLAR Aura Silikonlu İç Cephe Boyası Akrilik kopolimer esaslı, su bazlı, silikonlu, silinebilir, mat iç cephe boyası. 1 20 kg 163.00 1 10 kg 83.30 4 3.5 kg 31.60

Detaylı

Baumit ArtlineFarbe. Dekoratif Tasarım Boyası. Bileşimi Organik bağlayıcılar, mineral esaslı dolgu maddeleri, elyaflar, katkı maddeleri, su.

Baumit ArtlineFarbe. Dekoratif Tasarım Boyası. Bileşimi Organik bağlayıcılar, mineral esaslı dolgu maddeleri, elyaflar, katkı maddeleri, su. Baumit ArtlineFarbe Dekoratif Tasarım Boyası Ürün Dış ve iç cepheler için, organik bağlayıcılı, kullanıma hazır bir boyadır. Bileşimi Organik bağlayıcılar, mineral esaslı dolgu maddeleri, elyaflar, katkı

Detaylı

su bazlı iç cephe boyaları

su bazlı iç cephe boyaları DORUK SU BAZLI YARIMAT SONKAT BOYA TAM SİLİNEBİLİR, ipeksi bir görünüm, yarı parlak, dekoratif, kapatıcılığı yüksek 1. SINIF ipek mat boyadır. Belge 5808 6,25 Lt. 1 26,00 70,00 137,00 30,68 82,60 161,66

Detaylı

1.5-2.0 mm 1.7-2.2 bar tabanca hava girişinde. 20 C de 5-10 dakika 20 C de 5-10 dakika. 20 C de 8 saat 60 C de 45 dakika 3 kat uygulama

1.5-2.0 mm 1.7-2.2 bar tabanca hava girişinde. 20 C de 5-10 dakika 20 C de 5-10 dakika. 20 C de 8 saat 60 C de 45 dakika 3 kat uygulama Tanım İki bileşenli, VOC uyumlu, kromat içermeyen epoksi astar oto tamir sektöründeki tüm yüzeylere iyi yapışma ve pas direnci sağlar. Hem yeni parça hem de tamir işlerine uygundur. Zımparalı sistem 100

Detaylı

Baumit Vorspritzer. Ön Serpme. Ürün Doğrudan elle veya sıva makinesi ile uygulanabilen fabrika karışımı hazır kuru harç.

Baumit Vorspritzer. Ön Serpme. Ürün Doğrudan elle veya sıva makinesi ile uygulanabilen fabrika karışımı hazır kuru harç. Baumit Vorspritzer Ön Serpme Ürün Doğrudan elle veya sıva makinesi ile uygulanabilen fabrika karışımı hazır kuru harç. Bileşimi Çimento, sıva kumu, katkı maddeleri Özellikler Uygulandığı yüzeyin tutucu

Detaylı

Dolgu Macunları DM Sertleştirici Tiner Glasurit Çok Amaçlı Dolgu Macunu, Beyaz 839-20/20K 948-36 948-52 839-70/70K 948-36 948-52

Dolgu Macunları DM Sertleştirici Tiner Glasurit Çok Amaçlı Dolgu Macunu, Beyaz 839-20/20K 948-36 948-52 839-70/70K 948-36 948-52 Dolgu Macunları DM Sertleştirici Tiner Glasurit Çok Amaçlı Dolgu Macunu, Beyaz 839-20/20K 948-36 948-52 Glasurit İnce Dolgu Macunu, bej 839-25 948-36 Glasurit Soft-Macunu 839-55 948-36 948-52 Glasurit

Detaylı

Yapılar için çözümler

Yapılar için çözümler Yapılar için çözümler DIŞ CEPHE BOYALARI PLUSGUARD A01 PLUSGUARD A20 DIŞ CEPHE BOYALARI Akrilik esaslı, iklim şartlarına dayanıklı, teneffüs eden mat dış cephe boyasıdır. Su buharının dışarı atılmasını

Detaylı

Teknik Bilgi Formu SYSTEXX Comfort V22

Teknik Bilgi Formu SYSTEXX Comfort V22 Teknik Bilgi Formu SYSTEXX Comfort V22 Duvarlar ve tavanlar için inovatif cam elyafı Özellikler SYSTEXX Comfort V22 dokusuz cam elyafı duvar kaplamasıdır. Diğer SYSTEXX ürünlerinde olduğu gibi cam ipliklerinden

Detaylı

MENZEL HYPERDESMO -PB-2K ETA-10/0095. Su Yalıtımı ve Koruma İçin Geliştirilmiş İki Komponentli Poliüretan-Bitüm Esaslı Likit Membran.

MENZEL HYPERDESMO -PB-2K ETA-10/0095. Su Yalıtımı ve Koruma İçin Geliştirilmiş İki Komponentli Poliüretan-Bitüm Esaslı Likit Membran. Sayfa 1/5 Su Yalıtımı ve Koruma İçin Geliştirilmiş İki Komponentli Poliüretan-Bitüm Esaslı Likit Membran ÜRÜN TANIMI, hızlı kürlenen, iki komponentli, bitümle zenginleştirilmiş poliüretan esaslı likit

Detaylı

FİYAT LİSTESİ

FİYAT LİSTESİ 09- FİYAT LİSTESİ İçindekiler İç Cephe Boyaları... 4 Dekoratif Ürünler... 5 Dış Cephe Boyaları ve Sıvaları... 9 Yüzey Hazırlama Malzemeleri... Astar Renk Önerileri... 3 Bi Renk İç Cephe Renklendirme Sistemi...

Detaylı

Boyada Son Moda. Functional. Evinizin Bir Köşesi Değişir, Modunuz Değişir

Boyada Son Moda. Functional. Evinizin Bir Köşesi Değişir, Modunuz Değişir Boyada Son Moda Evinizin Bir Köşesi Değişir, Modunuz Değişir Kara Tahta Boyası Hayal et, tasarla, uygula Uygulandığı yüzeyleri yazı tahtası haline dönüştüren, üzerine tebeşir ile yazı yazılabilen, su bazlı,

Detaylı

Baumit SilikatColor. (SilikatFarbe) Boya

Baumit SilikatColor. (SilikatFarbe) Boya Baumit SilikatColor (SilikatFarbe) Boya Ürün Dış ve iç cephelere el veya makine ile uygulanabilen, sodyum silikat bazlı, kullanıma hazır mineral esaslı bir boyadır. Bileşimi Mineral esaslı dolgu maddeleri

Detaylı

ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN

ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN Sayfa 1/5 ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN Inside, iç yüzeylerde kullanılmak üzere özel olarak geliştirilmiş,kolay uygulanabilir hazır çözücü içermeyen bir kaplamadır. NOVOBRAN Inside kaplama, özellikle yüksek bir

Detaylı

AHŞAP ÜST YÜZEY TEKNİKLERİ DERSİ. Boyama ve Vernikleme Hataları. Boyama ve vernikleme hatalarını gidermek Kimyasallarla renk açmak

AHŞAP ÜST YÜZEY TEKNİKLERİ DERSİ. Boyama ve Vernikleme Hataları. Boyama ve vernikleme hatalarını gidermek Kimyasallarla renk açmak AHŞAP ÜST YÜZEY TEKNİKLERİ DERSİ Dersin Modülleri Boyama Yüzeyi Renk Numunesi Lekeleri Çıkarma Yüzeyi Onarma Boyama Yapma Boyama ve Vernikleme Hataları Renk Açma Dekoratif İşlemler Dolgu Verniği Son Kat

Detaylı

ProColor TEKNIK BILGILER ÇEŞITLI RENKLER. Ürün verileri. İzsiz renklendirme

ProColor TEKNIK BILGILER ÇEŞITLI RENKLER. Ürün verileri. İzsiz renklendirme İzsiz renklendirme Parke zeminler için solvent bazlı renklendirme. İklim koşullarından bağımsız olarak güvenli ve izsiz bir şekilde kurur ve bu sayede LOBADUR sıvı cilalar üzerine sorunsuz bir şekilde

Detaylı

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri 109 Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri SERACARE Çimento Sökücü SERACARE Leke Çıkartıcı SERACARE Derz Temizleyici SERACARE Yüzey Koruyucu 110 Kalekim Yüzey Temizlik

Detaylı

Fiyat Listesi 2019/1

Fiyat Listesi 2019/1 Fiyat Listesi 09/ İÇ CEPHE SON KAT G ALLEGRO İPEK Akrilik emülsiyon esaslı, ipek mat dekoratif son kat iç cephe boyasıdır. Onluk/37,5 L 5 L 90.80 54.90 484.80 G7 ALLEGRO SİLİKONLU PLASTİK Silikon katkılı,

Detaylı

Baumit PRIMO 1. Kalın Dokulu Makine Sıvası

Baumit PRIMO 1. Kalın Dokulu Makine Sıvası Baumit PRIMO 1 Kalın Dokulu Makine Sıvası Ürün Đç ve dış mekanlarda kullanılan, fabrika karışımı çimento esaslı kuru hazır makine sıvasıdır. Đç mekanlarda son kat olarak kullanılabilir. Dış mekanlarda

Detaylı

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri 91 Yapıştırıcılar Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri SeraCare Çimento Sökücü SeraCare Leke Çıkartıcı SeraCare Yüzey Koruyucu 92 Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım

Detaylı

Kabini boyama. Kabin dış plastik parçaları. Bu belge kabinin plastik ve metal parçalarının boyanması hakkında bilgiler içermektedir.

Kabini boyama. Kabin dış plastik parçaları. Bu belge kabinin plastik ve metal parçalarının boyanması hakkında bilgiler içermektedir. Genel bilgiler Genel bilgiler Bu belge kabinin plastik ve metal parçalarının boyanması hakkında bilgiler içermektedir. Kabin dış plastik parçaları Kabinin dış plastik parçaları, fiberglas takviyeli polyester

Detaylı

Baumit SilikatTop. (SilikatPutz) Kaplama

Baumit SilikatTop. (SilikatPutz) Kaplama Baumit SilikatTop (SilikatPutz) Kaplama Ürün Kullanıma hazır, macun kıvamında, mineral esaslı, silikat ince son kat dekoratif kaplamadır. Dış ve iç cepheler için, Tane veya Çizgi dokuya sahip sıva dokulu

Detaylı

Küfü Temizleme. Küf Temizleyici Klorsuz. Küf Temizleyici Klorlu

Küfü Temizleme. Küf Temizleyici Klorsuz. Küf Temizleyici Klorlu 1 Küfü Temizleme Küf sporlarının odaya dağılmasına izin vermemek için küflenmiş yerlerin fırçalanmaması veya başka bir şekilde müdahale edilmemesi gerekir. İlk olarak küfün üzerine Küfx Küf Temizleyiciyi

Detaylı

Su Bazlı İç Cephe Boyalar & Astarlar

Su Bazlı İç Cephe Boyalar & Astarlar Su Bazlı İç Cephe Boyalar & Astarlar Ürün Kodu Ürün ve Tanımı Dolum Koli Adedi Fiyat (TL/Adet) 0.03 Sepra Pearl Sedef Boya Su bazlı, inci yüzeyi görünümünde desenli, dekoratif, iç cephe boyası 7,5 L 5

Detaylı

H-SEAL 67 HT Tek parça SİP elastik yapışkan Solvent ve izosiyanat içermez

H-SEAL 67 HT Tek parça SİP elastik yapışkan Solvent ve izosiyanat içermez H-SEAL 67 HT Tek parça SİP elastik yapışkan Solvent ve izosiyanat içermez Açıklama H -SEAL 67 HT tek bileşenli, yüksek modüllü, Silil Sonlandırmalı Polimer elastik yapıştırıcıdır. Sıkıldığında, zaman dayanımı

Detaylı

Şasinin, aksların ve tekerlek jantlarının fazla boyanması

Şasinin, aksların ve tekerlek jantlarının fazla boyanması Boyama ile ilgili genel bilgiler Boyama ile ilgili genel bilgiler ÖNEMLİ! Scania, yumuşak veya esnek bir malzemeden yapılmış parçaların boyanmamasını önerir. Lastik hidrolik hortumları ve yumuşak plastik

Detaylı

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Würth Nano Teknolojisi Geleceği bugün yaşayınız! Yunanca nanos öneki, cüce anlamına gelir ve nanoteknolojinin 100 nanometreden (1 nanometre (nm) = milimetrenin

Detaylı

Baumit GranoporTop. (GranoporPutz) Kaplama

Baumit GranoporTop. (GranoporPutz) Kaplama Baumit GranoporTop (GranoporPutz) Kaplama Ürün Kullanıma hazır, macun kıvamında, yapay reçine bazlı ince kat kaplama (son kat kaplama). Dış ve iç cepheler için, tane veya çizgi sıva dokularına sahip bir

Detaylı

4 5 7 8 9 0 3 4 Boyacı Grubu Macun Ispatulası Ahşap Saplı Profesyonel Ispatula Plastik Saplı Proaktif Ispatula Plastik Saplı Sahra Ispatulası Ahşap Saplı Macun Küreği Plastik & Ahşap Saplı Geniş Ispatula

Detaylı

Teknik Data Boydur Marker 564 MMA Esaslı, Üç Bileşenli(A+B+Sertleştirici Komponent), Soğuk Uygulama, Serme Yol Çizgi Ve İşaretleme Boyası

Teknik Data Boydur Marker 564 MMA Esaslı, Üç Bileşenli(A+B+Sertleştirici Komponent), Soğuk Uygulama, Serme Yol Çizgi Ve İşaretleme Boyası Teknik Data MMA Esaslı, Üç Bileşenli(A+B+Sertleştirici Komponent), Soğuk Uygulama, Serme Yol Çizgi Ve İşaretleme Boyası Tanım:, iç ve dış mekânlarda rahatlıkla kullanılan, Metilmetakrilat (MMA) esaslı,

Detaylı

ARC - RELAXTIVE OIL. Gelismis, Güvenilir, Kimyasallar YAĞLAYICI VE GEVŞETİCİ

ARC - RELAXTIVE OIL. Gelismis, Güvenilir, Kimyasallar YAĞLAYICI VE GEVŞETİCİ ARC - RELAXTIVE OIL YAĞLAYICI VE GEVŞETİCİ RELAXTIVE OIL HANGİ AMAÇLA GELİŞTİRİLDİ? RELAXTIVE OIL sıkışmış, paslanmış cıvataları, somunları, bağlantı elemanlarını, uzun süre kullanılmadığı için paslanarak

Detaylı

HYPERDESMO -LV. Su Yalıtımı ve Koruma İçin Geliştirilmiş Düşük Viskoziteli, Poliüretan Esaslı Likit Membran

HYPERDESMO -LV. Su Yalıtımı ve Koruma İçin Geliştirilmiş Düşük Viskoziteli, Poliüretan Esaslı Likit Membran Sayfa 1/6 Su Yalıtımı ve Koruma İçin Geliştirilmiş Düşük Viskoziteli, Poliüretan Esaslı Likit Membran ÜRÜN TANIMI, tek komponentli, düşük viskoziteli poliüretan esaslı likit su yalıtım ve koruma malzemesidir.

Detaylı

SIVI YALITIM MALZEMELERİ

SIVI YALITIM MALZEMELERİ SIVI YALITIM MALZEMELERİ Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi SIVI YALITIM MALZEMELERİ 1. Bitüm 2. Asfalt 3. Sika 4.

Detaylı

KDV DAHİL ÖNERİLEN FİYAT LİSTESİ

KDV DAHİL ÖNERİLEN FİYAT LİSTESİ Makro Kalite KDV DAHİL ÖNERİLEN LİSTESİ 205/ www.makroboya.com e-mail: bilgi@makroboya.com İÇİNDEKİLER Su Bazlı İç Cephe Boyaları Sembol Süper Plastik Boya... 03 Sembol Makrosil Silikonlu Mat İç Cephe

Detaylı

Elastik Tuğla. www.filliboya.com.tr

Elastik Tuğla. www.filliboya.com.tr Elastik Tuğla www.filliboya.com.tr Dış Cephede Isı Yalıtımın Estetik ve Prestijle Birleştiği Nokta Capatect Isı Yalıtım Sistemi, enerji tasarrufu, küf oluşumunu engelleme, onarım masraflarının azalması

Detaylı

Dekoratif Püskürtme Boya

Dekoratif Püskürtme Boya Dekoratif Püskürtme Boya ADI: Armoni TANIMI: Dekoratif Püskürtme Boya ÜSTÜNLÜKLERİ: Armoni Dekoratif Püskürtme boya çeşitli grenlerde, iç yüzeylere püskürtme yolu ile uygulanan kullanıma hazır bir boya

Detaylı

Teknik Data Boydur Marker Alkid Esaslı, Tek Bileşenli, Soğuk Uygulama, Yol Çizgi ve İşaret Boyası

Teknik Data Boydur Marker Alkid Esaslı, Tek Bileşenli, Soğuk Uygulama, Yol Çizgi ve İşaret Boyası Teknik Data Boydur Marker 100-88 Alkid Esaslı, Tek Bileşenli, Soğuk Uygulama, Yol Çizgi ve İşaret Boyası Tanım: Boydur Marker 100-88, iç ve dış mekânlarda rahatlıkla kullanılan, uygulamadan yaklaşık 1

Detaylı

Mobilya Siz Değerli Sanatkârların, Renk İse Bizim İşimiz...

Mobilya Siz Değerli Sanatkârların, Renk İse Bizim İşimiz... Ürün Kataloğu Üretim tesisimiz İstanbul'da yer almaktadır. ANKA LINE müşteri gereksinimlerini karşılamak için her çeşit mobilya üst yüzey işlemlerinde ve yapı sektöründe kullanılan ürünü bünyesinde bulundurmaktadır.

Detaylı

BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF

BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF Alfa Hibrit Polimer Esaslı Tek Komponentli Şeffaf Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı: BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF Negatif ve pozitiften, - 5 ºC ve üstü sıcaklıklarda, ıslak zeminlere

Detaylı

YÜZEY HAZIRLAMA. Yüzey Hazırlama. Yüzey Dolgu İşlemleri. Astar Boya

YÜZEY HAZIRLAMA. Yüzey Hazırlama. Yüzey Dolgu İşlemleri. Astar Boya YÜZEY HAZIRLAMA Dersin Modülleri Yüzey Hazırlama Yüzey Dolgu İşlemleri Astar Boya Kazandırılan Yeterlikler Otomobiller üzerinde farklı özellikte yüzeyleri boyaya hazırlamak Otomobiller üzerinde boya öncesi

Detaylı

TRC GÖKKUŞAĞI UYGULAMA ve İŞLEME KILAVUZU

TRC GÖKKUŞAĞI UYGULAMA ve İŞLEME KILAVUZU TRC GÖKKUŞAĞI UYGULAMA ve İŞLEME KILAVUZU Eylül 2007 Trakya Cam Sanayii A.Ş İçerik 1. Giriş 2. Ürün Tanımı 3. Paketleme 4. Stoklama 5. Kesme 6. Şekillendirme 7. Yıkama 8. Uygulama a. Tavsiye edilen uygulama

Detaylı

Teknik Bilgi Föyü. Baumit MVR Uni. Beyaz Çimentolu ve Perlitli El Sıvası. Ürün El ile uygulanan, fabrikada karışımı hazır kuru sıva harcı.

Teknik Bilgi Föyü. Baumit MVR Uni. Beyaz Çimentolu ve Perlitli El Sıvası. Ürün El ile uygulanan, fabrikada karışımı hazır kuru sıva harcı. Baumit MVR Uni Beyaz Çimentolu ve Perlitli El Sıvası Ürün El ile uygulanan, fabrikada karışımı hazır kuru sıva harcı. Bileşimi Kalsiyum hidrat, beyaz çimento, kum, katkı maddeleri. Kullanım Alanları Yaygın

Detaylı

Baumit DuoContact. Yapıştırma ve Sıva Harcı

Baumit DuoContact. Yapıştırma ve Sıva Harcı Baumit DuoContact Yapıştırma ve Sıva Harcı Ürün Baumit EPS Isı Yalıtım Sistemleri, taşyünü ve XPS ürünleri için uygun, mineral esaslı toz formda hazır yapıştırma ve sıva harcıdır. Bileşimi Çimento, organik

Detaylı

Hayat Renklerle Guzel

Hayat Renklerle Guzel Hayat Renklerle Guzel İÇ CEPHE BOYA KOLEKSİYONU FABİA NANOSAT SU BAZLI İPEK SATEN BOYA Küf ve Bakteri Oluşumunu Önleyici Silinebilir, Silikon Katkılı Yüksek Örtme Gücü Yüksek Sürtünme Mukavemeti Olan

Detaylı

Bilgi için: Tel: 0 22 58 30 0 Faks: 0 22 58 30 4 5 7 8 9 0 3 4 Boyacı Grubu Macun Ispatulası Ahşap Saplı Profesyonel Ispatula Plastik Saplı Proaktif Ispatula Plastik Saplı Sahra Ispatulası Ahşap Saplı

Detaylı

KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt Boyası

KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt Boyası KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt sı Asfalt yüzeyler için dekoratif renkli kaplama Genel Bilgi : KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt sı asfalt ve beton yüzeylere uygulanan, dekoratif renkli yüzey kaplama sistemidir. Paket

Detaylı

VHB Çift Taraflı Silikonize Şeffaf Bant. Çift Taraflı Köpük Bant. Çift Taraflı Köpük Bant

VHB Çift Taraflı Silikonize Şeffaf Bant. Çift Taraflı Köpük Bant. Çift Taraflı Köpük Bant www.ucuzhome.com 1 A Kalite Bant 2 A Kalite Bant VHB Çift Taraflı Silikonize Şeffaf Bant İç ve Dış mekanlarda kullanım Perçin Vida ve Kaynak gibi tüm birleştirme yöntemlerine alternatif olarak kullanılır.

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI Destek Hizmetleri Müdürlüğü BOYA MALZEMESİ ALIMI

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI Destek Hizmetleri Müdürlüğü BOYA MALZEMESİ ALIMI T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI Destek Hizmetleri Müdürlüğü BOYA MALZEMESİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 2014 BOYA MALZEMESİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.Astar Boya: 1.1.Yarı mat, silinebilme, yüksek kapama ve

Detaylı

Teknik Föy Fenomastic Hygiene Emulsion Matt

Teknik Föy Fenomastic Hygiene Emulsion Matt Teknik Föy Fenomastic Hygiene Emulsion Matt Ürün tanımı Fenomastic Hygiene Emulsion Matt yüksek kalitede, saf akrilik, su bazlı iç cephe boyasıdır. Düşük uçucu organik bileşik (VOC) değerine sahip olması

Detaylı

BT2K PU ELAST. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak,

BT2K PU ELAST. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak, BT2K PU ELAST Bitüm-Poliüretan Esaslı Çift Komponentli Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı Bitüm-Poliüretan esaslı, çift bileşenli, hızlı kürlenen, kalıcı ve yüksek esnekliğe sahip, soğuk uygulanan su yalıtım

Detaylı

OCAK 2016 FİYAT LİSTESİ

OCAK 2016 FİYAT LİSTESİ OCAK 16 FİYAT LİSTESİ ÜRÜN KODU ÜRÜN ADI ÜRÜN EBAT ADET FİYATI (TL.) KOLİ FİYATI (TL.) KOLİ İÇİ ADET STANDART OTO FIRÇA STANT ÖLÇÜLERİ: 180x65x0 Brüt TOPLAM.009,0 TL Ücretsiz Stant ile verilen ürünlerin;

Detaylı

Dolgu Macunları DM Sertleştirici Tiner 183-30

Dolgu Macunları DM Sertleştirici Tiner 183-30 Dolgu Macunları DM Sertleştirici Tiner Glasurit Çok Amaçlı Dolgu Macunu, beyaz 839-20 / -20K 948-36 948-52 Glasurit İnce Dolgu Macunu, bej 839-25 948-36 Glasurit Soft Macunu 839-55 948-36 Glasurit Universal

Detaylı

GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI

GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI STANDART Tanım : Fayans, seramik yapıştırıcı, Çimento esaslı, gri Toz Kullanım : Seramik, fayans için yatay ve düşeyde ıslak ortamlarda kullanıma uygun

Detaylı

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Marine Ürünleri Fiyat Listesi Ocak 2016

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Marine Ürünleri Fiyat Listesi Ocak 2016 1/5 Ürün Adı Renk Ürün Kodu Ambalaj Fiyat Birim Koli Açıklamalar POLİÜRETAN VE HİBRİT ESASLI YAPIŞTIRICILAR VE İZOLASYON MALZEMELERİ Sikaflex 290 DC PRO Siyah 182806300 300 ml kartuş 9,10 12 Adet Siyah

Detaylı

Toyota Araç Bakım Ürünleri

Toyota Araç Bakım Ürünleri TOYOTA PAZARLAMA VE SATIŞ A.Ş. Cumhuriyet Mah. E-5 Yan Yol No: 11 Yakacık 34876 Kartal - İSTANBUL Toyota İletişim Merkezi (0212) 354 0 354 www.toyota.com.tr Toyota Araç Bakım Ürünleri Aracınıza bakım yapmak

Detaylı

İÇİNDEKİLER İç Cephe Ürün Grubu. Dış Cephe Ürün Grubu. Sentetik Ürün Grubu. Yol Çizgi Boyası ve Tineri. Selülozik Ürün Grubu

İÇİNDEKİLER İç Cephe Ürün Grubu. Dış Cephe Ürün Grubu. Sentetik Ürün Grubu. Yol Çizgi Boyası ve Tineri. Selülozik Ürün Grubu TÜRKİYE NİN FAWORİ Sİ OCAK 07 FİYAT LİSTESİ Önerilen fiyatlardır. İÇİNDEKİLER İç Cephe Ürün Grubu 4 Dış Cephe Ürün Grubu 57 Sentetik Ürün Grubu 89 Yol Çizgi Boyası ve Tineri 0 Selülozik Ürün Grubu Tutkal

Detaylı

Şasinin, aksların ve tekerlek jantlarının fazla boyanması

Şasinin, aksların ve tekerlek jantlarının fazla boyanması Boyama ile ilgili genel bilgiler Boyama ile ilgili genel bilgiler ÖNEMLİ! Boya, malzemenin sağlamlığını etkileyebileceğinden ve boya iyi tutmayacağından Scania, yumuşak ve bükülebilir bileşenlerin boyanmamasını

Detaylı

SIRADANLIKTAN VAZGEÇMENiN TAM ZAMANI KALiTELi DEKORATiF DiZAYN EV DEKORASYONLARI

SIRADANLIKTAN VAZGEÇMENiN TAM ZAMANI KALiTELi DEKORATiF DiZAYN EV DEKORASYONLARI hakkımızda 2001 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketimiz kaliteli ve çağdaş fikirleri ile birçok başarılı projeye imza atmıştır. İnşaat sektöründeki hızlı gelişmeler ve yeni ürün

Detaylı

RULO ÜZERİ AKRİLİK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ

RULO ÜZERİ AKRİLİK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ RULO ÜZERİ AKRİLİK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ Rulo üzeri akrilik zemin kaplama özellikle tenis kortları, basketbol, voleybol saha zeminleri için geliştirilmiş zemin kaplama sistemidir. Açık hava şartlarında

Detaylı

Dolgu Macunları DM Sertleştirici Tiner Glasurit Çok Amaçlı Dolgu Macunu, Beyaz 839-20/20K 948-36 948-52 839-70/70K 948-36 948-52

Dolgu Macunları DM Sertleştirici Tiner Glasurit Çok Amaçlı Dolgu Macunu, Beyaz 839-20/20K 948-36 948-52 839-70/70K 948-36 948-52 Dolgu Macunları DM Sertleştirici Tiner Glasurit Çok Amaçlı Dolgu Macunu, Beyaz 839-20/20K 948-36 948-52 Glasurit İnce Dolgu Macunu, bej 839-25 948-36 Glasurit Soft-Macunu 839-55 948-36 948-52 Glasurit

Detaylı

Tek bileşenli, bitüm ve suyun özel yöntemlerle bir araya getirilmesiyle yapılmış, kullanıma hazır astar ve su yalıtım malzemesi

Tek bileşenli, bitüm ve suyun özel yöntemlerle bir araya getirilmesiyle yapılmış, kullanıma hazır astar ve su yalıtım malzemesi TEKNOMER 400 ASTAR Bayındırlık Poz No: 04.615/1 Su Bazlı, Bitüm Kauçuk Esaslı, Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı: Tek bileşenli, bitüm ve suyun özel yöntemlerle bir araya getirilmesiyle yapılmış, kullanıma

Detaylı

Yapıştırıcılar Mastikler ve Köpükler

Yapıştırıcılar Mastikler ve Köpükler Kalekim Mastikler ve Köpükler 85 Yapıştırıcılar Mastikler ve Köpükler KaleMastik KaleSilikon KalePolyMas KaleFoam 86 Kalekim Mastikler ve Köpükler 8001 KaleMastik Akrilik Mastik Tek bileşenli, kolay uygulanan,

Detaylı

ALÇI DUVAR. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi

ALÇI DUVAR. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ALÇI DUVAR Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ALÇI BLOK DUVAR Alçı panel, alçının belirli oranda suyla karıştırılıp

Detaylı

İTİCİLİK ÖZELLİĞİNE SAHİP MALZEME

İTİCİLİK ÖZELLİĞİNE SAHİP MALZEME THERMOMEX ISI,SES YALITIMI ile SU İTİCİLİK ÖZELLİĞİNE SAHİP MALZEME TEMEL ÖZELLİKLER TANIM Yapısında bulunan özel hafif agregalar ve polimerler sayesinde her koşulda kolayca hazırlanıp rahatlıkla uygulanabilen

Detaylı

Teknik Data Boydur M12 Ultra MMA Esaslı, Solventsiz, İki Bileşenli, Zemin Kaplama Veya Çabuk Tamirat Amacı İle Kullanılabilen Mortar:

Teknik Data Boydur M12 Ultra MMA Esaslı, Solventsiz, İki Bileşenli, Zemin Kaplama Veya Çabuk Tamirat Amacı İle Kullanılabilen Mortar: Teknik Data MMA Esaslı, Solventsiz, İki Bileşenli, Zemin Kaplama Veya Çabuk Tamirat Amacı İle Kullanılabilen Mortar: Tanım: İki bileşenli, MMA (Metilmetakrilat)esaslı, mekanik ve kimyasal etkilere, atmosfer

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI MEGEP (MESLEKÎ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) MOTORLU ARAÇLAR TEKNOLOJİSİ SU BAZLI BOYA 2 ANKARA 2006 Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geliştirilen modüller;

Detaylı

www.velle.com.tr Metal Pigment Kaplamalar Tel.: +90 (216) 701 24 01 Faks.: +90 (216) 701 24 02

www.velle.com.tr Metal Pigment Kaplamalar Tel.: +90 (216) 701 24 01 Faks.: +90 (216) 701 24 02 www.velle.com.tr Metal Pigment Kaplamalar hava Tel.: +90 (216) 701 24 01 Faks.: +90 (216) 701 24 02 Metal Pigment Kaplamalar Metal Pigment Kaplamalar metal yüzeylerde korozyon olarak r. Bunun ötesinde

Detaylı

Teknik Föy Fenomastic Pure Colours Emulsion Matt

Teknik Föy Fenomastic Pure Colours Emulsion Matt Teknik Föy Fenomastic Pure Colours Emulsion Matt Ürün tanımı Fenomastic Emulsion Matt yüksek kalitede, akrilik kopolimer esaslı, su bazlı, düşük uçucu organik bileşik (VOC) değerine sahip bir iç cephe

Detaylı

İÇ CEPHE GRUBU PANEL KAPI BOYASI

İÇ CEPHE GRUBU PANEL KAPI BOYASI İÇ CEPHE GRUBU PANEL KAPI BOYASI www.filliboya.com Panel Panel kapının kapının ahşap ahşap dokusu dokusunu kapatmaz. İnce ve dayanıklı bir film tabakası oluşturarak panel kapının desen özelliğini korumasını

Detaylı

TEKNOBOND 300. Epoksi Reçine Esaslı, Çift Bileşenli, Düşük Viskoziteli Astar. Ürün Tanımı:

TEKNOBOND 300. Epoksi Reçine Esaslı, Çift Bileşenli, Düşük Viskoziteli Astar. Ürün Tanımı: TEKNOBOND 300 Epoksi Reçine Esaslı, Çift Bileşenli, Düşük Viskoziteli Astar Ürün Tanımı: Teknobond 300, İki bileşenli, düşük viskoziteli, solvent içermeyen epoksi reçine astarı. Kullanım Alanları Beton

Detaylı

mm bar tabanca hava girişinde. Katlar arası bekleme süresi Kurutma öncesi bekleme süresi 20 C de 5-7 dakika 20 C de 5-7 dakika

mm bar tabanca hava girişinde. Katlar arası bekleme süresi Kurutma öncesi bekleme süresi 20 C de 5-7 dakika 20 C de 5-7 dakika Ürün Tanımı Dolgu gücü yüksek, izosiyanat içermeyen ve hem zımparalı hem de yaş üstü yaş uygulanabilen, ileri düzeyde ortam ve fırın kuruma hızına sahip iki bileşenli astar. mükemmel uygulama ve zımparalanabililik

Detaylı

UYGULAMA TALİMATLARI 1/5

UYGULAMA TALİMATLARI 1/5 UYGULAMA TALİMATLARI 1/5 Sevgili Müşterimiz, Par-ky zemini seçtiğiniz için teşekkür ediyoruz. Uygulamaya başlamadan önce, bu talimatları dikkatlice okumanız gerekmektedir. UYGULAMA MALZEMELERİ (resim 1)

Detaylı

Sen de Düfa İle boya Düfa dayanikli boya

Sen de Düfa İle boya Düfa dayanikli boya Sen de Düfa İle boya Düfa dayanikli boya FİYAT LİSTESİ MART 0 Üretim hayatına 97 yılında İstanbul da başlayan Kayalar Kimya, bugün küresel bir kuruluş olarak sektörün standartlarına yön vermektedir. Ahşap

Detaylı

mm bar tabanca hava girişinde. HVLP max bar hava başlığında.

mm bar tabanca hava girişinde. HVLP max bar hava başlığında. Tanım Sikkens tek bileşenli, izosiyanat içermeyen, UV ışığı ile kuruyan ve küçük tamirler için uygun bir astardır. Astarın kuruması için 5 dakikalık UV ışığı yeterlidir. Bu sayede kullanıcıların hazırlık

Detaylı

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Aftermarket Ürünleri Fiyat Listesi. Şubat 2016

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Aftermarket Ürünleri Fiyat Listesi. Şubat 2016 1/7 OTOCAM YAPIŞTIRICILAR Ürün Adı Renk Ürün Kodu Ambalaj Şekli Fiyat Birim Koli içi adedi Açıklamalar Sikaflex 256 Siyah 250300300 300 ml Kartuş 3,55 Siyah 250300400 400 ml Sosis 3,95 Siyah 250300600

Detaylı

Neden avantajlı?... Hammadde stoğundan, dolayısıyla yüksek stok maliyetinden kurtulma düşük stok maliyeti

Neden avantajlı?... Hammadde stoğundan, dolayısıyla yüksek stok maliyetinden kurtulma düşük stok maliyeti Neden avantajlı?... Ocak 06 Her tip solvent bazlı sistemde kullanılabilme.. Basit işlem Tart, karıştır ve doldur. Düşük işçilik, Yüksek solid miktarı (high solid content) ve akışkanlık (flowable) dolayısıyla

Detaylı

İÇ - DIŞ CEPHE GRUBU ASTAR. Serisi.

İÇ - DIŞ CEPHE GRUBU ASTAR. Serisi. İÇ - DIŞ CEPHE GRUBU ASTAR Serisi www.filliboya.com Silikonlu Boyalar için Önerilen Astarlar Silikonlu Boyalar için Önerilen Astarlar Silikonlu Boyalar için Önerilen Astarlar İÇ CEPHE ASTAR ÜRÜNLERİ ESKİ

Detaylı

Yaklaşık ağırlık g / m². Genişlik cm. 1450 95 2,60 - O firesiz eşleşme

Yaklaşık ağırlık g / m². Genişlik cm. 1450 95 2,60 - O firesiz eşleşme Teknik Bilgi Formu Manyetik özellikli Cam elyafı duvar kaplaması Özellikleri cam elyafı kaplamanın arka yüzeyinde aktif manyetik bir kaplama vardır. Bu sayede piyasada satılan standart magnetler duvar

Detaylı

ISI YALITIMINDA Uzay Teknolojisi

ISI YALITIMINDA Uzay Teknolojisi ISI YALITIMINDA Uzay Teknolojisi 1 2 3 Uzay teknolojisi artık tüm yapılarda uygulanabiliyor. Uzay programları için geliştirilen nano teknolojik ve nano ölçekli seramik küreciklerinin bileşiminden oluşan

Detaylı

EPOCELL PR SOLVENTSİZ EPOKSİ ASTARI TANIM ÖZELLİKLER

EPOCELL PR SOLVENTSİZ EPOKSİ ASTARI TANIM ÖZELLİKLER 2000 EPOCELL PR SOLVENTSİZ EPOKSİ ASTARI TANIM Epocell PR, çift bileşenli solventsiz epoksi astarıdır. Yüzeye derinlemesine nüfuz ederek yüzeyi sağlamlaştırır ve epoksi kaplaması için tutunma yüzeyi oluşturur.

Detaylı

M688 Deep Crystal Ultra Paint Coating Uygulama Kılavuzu SERAMİK KAPLAMA UYGULAMA KILAVUZU.

M688 Deep Crystal Ultra Paint Coating Uygulama Kılavuzu SERAMİK KAPLAMA UYGULAMA KILAVUZU. SERAMİK KAPLAMA UYGULAMA KILAVUZU M688 Deep Crystal Ultra Paint Coating Uygulama Kılavuzu UYGULAMA KILAVUZU ADIM 1 1. Aracı yıkayın ve iyi ışıklandırılmış, toz bulunmayan kapalı bir alana çekin. ADIM 2

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32)

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) İçindekiler Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) 03 Baskı Beton Uygulama Alanları Otoparklar Dog al taşların eşsiz görünümü ile betonun

Detaylı

CleanEvap (Evaporatör Temizleyici)

CleanEvap (Evaporatör Temizleyici) CleanEvap (Evaporatör Temizleyici) Gerekli Malzemeler: 236ml AirSept CleanEvap Ulti-Flex Püskürtme Tabancası Basınçlı Hava Bağlantısı Püskürtme Tabancası : Püskürtme tabancasına basınçlı hava bağlantısını

Detaylı

1 MALZEME 2 CEPHE KAPLAMASI 5 KORUMA VE BAKIM ANKRAJ 3.1 / KESME 3.2 / DELME 4.4 / UYGUN YERDE DEPOLAMA

1 MALZEME 2 CEPHE KAPLAMASI 5 KORUMA VE BAKIM ANKRAJ 3.1 / KESME 3.2 / DELME 4.4 / UYGUN YERDE DEPOLAMA PANELLER 1 SI 1 / ANKRAJ / 3 / 31 / KESME 3 / DELME 41 / 4 / 44 / UYGUN YERDE DEPOLAMA 5 KORUMA VE BAKIM IVANKA paneller, zengin desen grafik ve ince beton ve sert kaba ve zengin dokulu kadar bir sahiptir

Detaylı

ETS BAKIM VE ONARIM BOYA KAPLAMA İNOVASYONU

ETS BAKIM VE ONARIM BOYA KAPLAMA İNOVASYONU ETS BAKIM VE ONARIM BOYA KAPLAMA İNOVASYONU MATIBA 977 C MATIBA 977 C Yüzey üzerinde herhangi bir kumlama ilşlemi yapmadan, ETS- MATIBA 977 yüzey kaplama işlemi uygulanır. ETS MATIBA 977, yüzey hazırlığında

Detaylı