KONYA KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ MUHASEBE BİRİMİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KONYA KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ MUHASEBE BİRİMİ"

Transkript

1 KONYA KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ MUHASEBE BİRİMİ

2 DEVİR SÜRECİ İTİBARİYLE KARŞILAŞILAN EKSİKLİKLER HARCAMA EVRAKLARINDA ORTAK PROBLEMLER Ödeme Emri Belgeleri (ÖEB) sisteme girilirken ödeme türüne ait bilgiler TDMS tarafından istenilmektedir, bu nedenle ilgili belge üzerinde ödemenin türü (İhale, Doğrudan Temin veya Diğer) belirtilmelidir. Firma ödemelerine ilişkin ÖEB 3 nüsha, kalan ödemelere ait ÖEB ise (özlük, icra, sgk ödemeleri vb.) 2 nüsha düzenlenmeli ve bunlara ait muhasebe işlem fişleride (MİF) ayrıca teslim edilmelidir.

3 ÖEB ve ekli belgeler üzerinde manuel değişiklik yapılması halinde değişiklik yapan yetkiliye ait paraf ve isim / kaşe bilgileri olmalıdır. Sayıştaya gönderilecek nüshalar Asıl olmalı ya da yetkili kişiler tarafından Aslı Gibidir şeklinde onaylanmalıdır. Düzenlenen faturalarda kaşe / imza bilgilerinin tam olmasına, düzeltme ya da kaybolma durumunda ise ilgili mevzuat hükümlerine uygun davranılması önem arz etmektedir.

4 Tahsilat genel tebliği gereği ve üzeri ödemelerde güncel tarihli vergi borcu sorgusu yapılarak ÖEB nin 3. nüshasına eklenmelidir / 88 sayılı SGK Genel Tebliği uyarınca da 4734 sayılı Kamu İhale Kanununda belirtilen ihale usulleri kapsamında yapılan mal, hizmet ve yapım işleri ile doğrudan temin kapsamında personel çalıştırılmasına dayalı alımlarda güncel tarihli SGK borç sorgusu yapılarak ÖEB nin 3. nüshasına eklenmelidir. Öeb ve mif lerinin saymanlık isim / kod numaraları ile imza alanlarının doğru şekilde düzenlenmesi gerekmektedir. Taşınır işlem fişlerinin alıma esas bilgileri (fatura tarihi, sıra no ile muayene komisyon rapor tarih ve sayısı) doğru şekilde yazılmalıdır.

5 Özellikle firma ödemelerinde fatura üzerinde gösterilen iban numarası ile (varsa) firma tarafından imzalanmış faturaya ekli dilekçe de gösterilen iban numarasına ödeme yapılmalıdır.

6 ÖZLÜK ÖDEMELERİNDE KARŞILAŞILAN SORUNLAR SGK ya gönderilmesi gereken prim tahakkuk kayıtlarının TDMS de tanımlanmış doğru ekonomik kodlardan yapılması gerekmektedir. SGK, İcra vb. ödemelerde düzenlenen MİF eklerine onaylı kanıtlayıcı belgelerin (kesenek bildirgesi, icra kesinti listesi vb.) eklenmesi gerekmektedir.

7 HİZMET ÖDEMELERİNDE KARŞILAŞILAN SORUNLAR Hizmet işleri kabul belgesi, hak ediş raporu ile firma ismi açılmış yerlerde firmanın kaşe / imza bilgilerinin tam olması gerekir. (Renkli yazıcı çıktısı kabul edilmemektedir.) Firma tarafından temin edilen belgelerin firmaca onaylanmış olmasına dikkat edilmelidir. Hak ediş ödemelerinde aşağıda tabloda yer verilen belgelerin tamamının ÖEB ne eklenmesi gerekmektedir.

8 FATURA HİZMET İŞLERİ TEKLİF KABUL BELGESİ HAKEDİŞ İLGİLİ DÖNEM FİRMA ONAYLI PERSONEL BORDROSU ÖNCEKİ DÖNEM PERSONEL ÜCREERİNİN ÖDENDİĞİNE DAİR ONAYLI LİSTE VERGİ (MUHTASAR) TAHAKKUK VE TAHSİL BELGELERİ VERGİ (KDV) TAHAKKUK VE TAHSİL BELGELERİ SGK TAHAKKUK VE TAHSİL BELGELERİ GÜNCEL SGK BORCU YOKTUR BELGESİ GÜNCEL VERGİ BORCU YOKTUR BELGESİ

9 SGK tahakkuk ve tahsilat belgeleri ile borç sorgularının doğru işyeri sicil numarası üzerinden yapılması gerekmektedir. Fiyat farkı hesabında (fiyat farkı hesaplamasına ilişkin usul ve esasların yürürlük tarihi) göz önüne alınarak hesaplamaların yapılması gerekmektedir. Asgari ücretten kaynaklanan fiyat farkı ile sözleşme kapsamında gerçekleştirilen iş artışlarının sözleşmeye getirdiği ek yük tutarı doğru hesaplanarak hak edişte gösterilmeli ve bu artışlardan kaynaklanan Ek Kesin Teminatın alınması gerektiği unutulmamalıdır.

10 Düzenlenen muayene komisyon raporları ile hizmet alımlarında hizmet işleri kabul belgesinde fatura bilgileri ile alıma ilişkin bilgilere yer verilmelidir. Hak ediş raporunda gösterilen tahakkuka esas rakamların aynı şekilde öeb üzerinde de gösterilmelidir.

11 DOĞRUDAN TEMİN ALIMLARINDA KARŞILAŞILAN SORUNLAR Doğrudan temin alımlarında belge düzenleme tarih sıralaması şu şekilde olmalıdır: * onay * piyasa fiyat araştırma tutanağı * fatura * muayene komisyon raporu * depoya girmesi halinde tif Alımın tek kaynaktan yapılması halinde; Tek kaynaktan temin formu ile kanıtlayıcı belgelerin de ayrıca eklenmesi gerekir.

12 VEZNE VE BANKA IŞLEMLERI İlçe Hastaneleri Vezne ücretlerini yatırdığı gün akşamında adresine Ödemeler ve Tahsilatlar Defteri icmal sayfasını mail atarak en geç 3 gün içinde belge aslını Muhasebe Birimi Veznesine ulaştırmaları gerekmektedir. Merkez Hastaneleri Vezne ücretlerini yatırdıklarında khb42.muhasebe@saglik.gov.tr adresine Ödemeler ve Tahsilatlar Defteri icmal sayfasını mail atarak ertesi iş günü mesai bitimine kadar belge aslını Muhasebe Birimi Veznesine ulaştırmaları gerekmektedir. Aynı işlemler kredi kartı tahsilatları içinde geçerlidir. edi Kartı ile tahsilat yapıldığı gün Ödemeler ve Tahsilatlar Defteri ile birlikte Gün Sonu Raporu khb42.muhasebe@saglik.gov.tr adresine mail atarak ilçe hastaneleri en geç üç gün, merkez hastaneler ise takip eden iş günü belge asıllarını Muhasebe Birimi Veznesine ulaştırmaları gerekmektedir. Vezne evrakları imzalayan veya düzenleyen tarafından kontrol edilmeden gelmekte ve yanlışlıklar çıkmaktadır. Vezne evrakları standart haline getirilecek tek form kullanılacaktır.

13 VEZNE VE BANKA IŞLEMLERI Vezne personeli vezne işlemleriyle ilgili olarak yetkili amir tarafından denetlenip kontrol edilmekle (15 günde bir) sorumludur. Mutemet alındılarının arkası 15 günde bir kontrol edilmiştir olarak imzalanıp kaşelenecektir. Maliye Bakanlığının 2014/1 sayılı Parasal Sınırlar Ve Oranlar Hakkında Genel Tebliğine ekli Tablonun B bendi 1. fıkrasında Mutemetlerinin Görevlendirilmeleri, Yetkileri, Denetimi ve Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmeliğin 7 nci maddesi uyarınca, muhasebe birimleri dışında görev yapan muhasebe yetkilisi mutemetleri tarafından yedi günlük süre beklenilmeksizin muhasebe birimi veznesine teslim edilmesi gereken tahsilat tutarı 2300 olarak belirlenmiştir. Diğer yandan Döner Sermayeli işletmeler Bütçe ve Muhasebe 1Yönetmeliğinin 67. maddesinin I bendi 3. fıkrasında Muhasebe yetkilisi mutemetlerince yapılan tahsilat tutarı, miktarına bakılmaksızın her onbeş günde bir ve her hâlükârda malî yılın son iş gününde muhasebe birimi veznesine veya banka hesabına yatırılır. Tahsilat tutarının Bakanlıkça belirlenen miktarın dört katına ulaşması hâlinde paranın, onbeş günlük süre beklenmeksizin, tahsilatın yapıldığı günü takip eden günün mesai saati bitimine kadar muhasebe birimi veznesine veya banka hesabına yatırılması zorunludur. Ancak, banka şubesi bulunmayan ilçe, belde ve köylerde muhasebe yetkilisi mutemetlerince tahsil edilen paralar, miktara bakılmaksızın, en geç izleyen ayın üçüncü günü akşamına kadar yatırılır. denilmektedir. Bu nedenle günlük Kasa limiti ve üzeri tahsilatlarda en geç ertesi gün mesai bitimine kadar yatırılması gerekmektedir. Tahsilat tutarı altında kalması durumlarında en geç 15. gün banka hesaplarına yatırılmalıdır.

14 VEZNE VE BANKA IŞLEMLERI Veznelerden yapılan Teminat, Kira ve benzeri tahsilatlarda Firma Bilgileri (Firma Ünvanı, Vergi Numarası, ) Ne için Tahsil Edildiği (ihale numarası, açıklama) eksik gönderilmesi nedeni ile hatalı kayıtlara meydan vermemek açısından bilgilerin sağlıklı olarak girilmesi gerekmektedir. Görevlendirmesi yapılan Mutemetlerinin imza örnekleri alınması gerekmektedir. İmza Örneklerinin en az üç tane imza alınarak Muhasebe birimimize gönderilmesi gerekmektedir. ( Mutemetlerinin Görevlendirilmeleri, Yetkileri, Denetimi Ve Çalışma Usul Ve Esasları Hakkında Yönetmelik; 5. Madde 3. Fıkra: Muhasebe yetkilisi mutemedi olarak seçilen görevlinin adı, soyadı, görev yeri, unvanı ve imza örneği ile görev ve yetkileri ilk görevlendirmede muhasebe yetkilisine yazılı olarak bildirilir. )

15 VEZNE VE BANKA IŞLEMLERI Teminat Mektubunu düzenleyen şubeye ait Teyitler gönderilmemektedir. Firma ve ihale bilgileri (Firma vergi no, ihale kayıt no v.b.) eksik gelmekte, üst yazıda belirtilmemektedir. Kargo ile iadesi istenen teminat mektuplarında Firma dilekçelerinde Kargo gönderiminde oluşabilecek her türlü sorumluluk firmamıza aittir ibaresi yer alması gerekmektedir. Günü yaklaşan teminat mektupları kontrol edilmemekte, iade işlemleri zamanında yapılmadığından SGK ile sorunlar yaşanmaktadır.

16 ÖDEME EMRİ BELGESİ KONYA NUMUNE HASTANESİ(NÖBET-MAAŞ- EK ÖDEME) Kurumsal Kod Birim Yevmiyenin Fiş No.Su 5558 TC./Vergi Kimlik No Fonksiyonel Kod Tarihi Banka Şube Adı AKBANK NALÇACI ŞB. Kurum Adı Sağlık Bakanlığı No.su Banka Hesap Numarası TR İlgilinin Ad Soyad /Unvan Birim Adı Konya Numune Hastanesi Bağlı Olduğu Vergi Dairesi MERAM KR KR Ağustos Ayı Sabit Ek Ödeme Aylık ve Ücretlerden Kesilen Gelir Vergisi Aylık ve Ücretlerden Kesilen Damga Vergisi Malüllük,Yaşlılık ve Emeklilik Primi Malüllük,Yaşlılık ve Emeklilik Primi Ağustos Ayı Sabit Ek Ödeme İcra Kesintileri Sabit Ek Ödemeler GİDER YANSITMA HESABI Personelin maaş ve ek ödemelerini gerçekleştirmek için hastanelerin vergi numaralarının son 4 rakamını 0 yazarak cari kart oluşturması NAKLİ YEKUN: Yukarıda yazılı birmilyonkırkyedibinüçyüzkırksekizsekizkr Gider tahakkuk ettirilmiştir.ödenmesi/mahsubu gerekir. Ödeme Emri Belgesi No Gider Tahakkuk Toplamı Özel Gider İndirimi Toplamı Kesinti Toplamı Ödenmesi Gereken Çek / Gönderme Emri No..././20 Tl Düzenleyen TETKİK EDEN Memur Şef Yrd. AÇIKLAMA VE EKLER AĞUSTOS 2014 PERSONEL SABİT EK ÖDEMESİ EKLER : ÖDENMEYE ESAS BELGENİN 1-Bordro Tutarı 2-Banka Listesi 3-İcra Kesinti Listesi Türü Tarihi No.Su / /20 Yalnız : birmilyonkırkyedibinüçyüzkırksekizsekizkr Gider tahakkuk ettirilmiştir...aldım.

17 MUHASEBE İŞLEM FİŞİ KONYA NUMUNE HASTANESİ(NÖBET-MAAŞ-EK ÖDEME) Kurumsal Kod Birim Yevmiyenin Fiş No.Su 5558 TC./Vergi Kimlik No Fonksiyonel Kod Tarihi Banka Şube Adı AKBANK NALÇACI ŞB. Kurum Adı Sağlık Bakanlığı No.su Banka Hesap Numarası TR İlgilinin Ad Soyad /Unvan Birim Adı Konya Numune Hastanesi Bağlı Olduğu Vergi Dairesi MERAM KR KR Ağustos Ayı Sabit Ek Ödeme Gönderme Emirleri Hesabı NAKLİ YEKUN: AÇIKLAMA VE EKLER Fişi / ve İade TAHSİLAT - ÖDEME - RET VE İADELERDE Belgesinin Alındı No Çek No/ Gönderme Emri No Tarihi Numarası (BELGE DÜZENLEME NEDENİ) İADE OLUNAN EMANEERDE Hesaba Alındığı Tarih Yevmiye Numarası Kimin adına kayıtlı olduğu Avans ve edinin Verildiği Tarih ÖN ÖDEMELERDE Yevmiye Numarası İlgilinin Üzerindeki Avans Tutarı Ağustos 2014 Personel Sabit Ek Ödemesinin Gönderilmesi EKLER : 1-Personel Banka Listesi Düzenleyen Yalnız : dörtyüzaltıbinüçyüzkırkikiotuzaltı. Tahsil Edilmiştir/ Ödenmiştir./ /20. Veznedar

18 İlgilinin MUHASEBE İŞLEM FİŞİ SGK KONYA İL MÜDÜRLÜĞÜ Ad Soyad /Unvan Kurumsal Kod Birim Yevmiyenin Fiş No.Su 5558 TC./Vergi Kimlik No Fonksiyonel Kod Tarihi Banka Şube Adı SGK MOSİP ÖDEMELERİ Kurum Adı Sağlık Bakanlığı No.su Banka Hesap Numarası 1 Birim Adı Konya Numune Hastanesi Bağlı Olduğu Vergi Dairesi MERAM KR KR Malüllük,Yaşlılık ve Emeklilik Primi Malüllük,Yaşlılık ve Emeklilik Primi Gönderme Emirleri Hesabı NAKLİ YEKUN: AÇIKLAMA VE EKLER Fişi / ve İade TAHSİLAT - ÖDEME - RET VE İADELERDE Belgesinin Alındı No Çek No/ Gönderme Emri No Tarihi Numarası (BELGE DÜZENLEME NEDENİ) İADE OLUNAN EMANEERDE Hesaba Alındığı Tarih Yevmiye Numarası Kimin adına kayıtlı olduğu Avans ve edinin Verildiği Tarih ÖN ÖDEMELERDE Yevmiye Numarası İlgilinin Üzerindeki Avans Tutarı AĞUSTOS SGK PRİM ÖDEMESİ EKLER : 1-SGK PRİM TAHAKKUKU Düzenleyen Yalnız : otuzüçbinikiyüzsekseniki.yirmibirkr.aldım. Tahsil Edilmiştir/ Ödenmiştir./ /20. Veznedar

19 İlgilinin MUHASEBE İŞLEM FİŞİ KONYA 13.İCRA MD.LÜĞÜ Ad Soyad /Unvan Kurumsal Kod Birim Yevmiyenin Fiş No.Su 5558 TC./Vergi Kimlik No Fonksiyonel Kod Tarihi Banka Şube Adı VAKIFBANK ADLİYE ŞB. Kurum Adı Sağlık Bakanlığı No.su Banka Hesap Numarası TR Birim Adı Konya Numune Hastanesi Bağlı Olduğu Vergi Dairesi MERAM KR KR İCRA KESİNTİLERİ Gönderme Emirleri Hesabı NAKLİ YEKUN: AÇIKLAMA VE EKLER Fişi / ve İade TAHSİLAT - ÖDEME - RET VE İADELERDE Belgesinin Alındı No Çek No/ Gönderme Emri No Tarihi Numarası (BELGE DÜZENLEME NEDENİ) İADE OLUNAN EMANEERDE Hesaba Alındığı Tarih Yevmiye Numarası Kimin adına kayıtlı olduğu Avans ve edinin Verildiği Tarih ÖN ÖDEMELERDE Yevmiye Numarası İlgilinin Üzerindeki Avans Tutarı 2014/9999 ESAS DOSYA X ŞAHSIN İCRA ÖDEMESİ Düzenleyen Yalnız : Binyüzotuzdört.yirmialtı KR.aldım. Tahsil Edilmiştir/ Ödenmiştir./ /20. Veznedar

20 ÖDEME EMRİ BELGESİ KONYA NUMUNE HASTANESİ(NÖBET-MAAŞ-EK ÖDEME) Kurumsal Kod Birim Yevmiyenin Fiş No.Su 5558 TC./Vergi Kimlik No Fonksiyonel Kod Tarihi Banka Şube Adı AKBANK NALÇACI ŞB. Kurum Adı Sağlık Bakanlığı No.su Banka Hesap Numarası TR İlgilinin Ad Soyad /Unvan Birim Adı Konya Numune Hastanesi Bağlı Olduğu Vergi Dairesi MERAM KR KR Ağustos Ayı Sabit Ek Ödeme Aylık ve Ücretlerden Kesilen Gelir Vergisi Aylık ve Ücretlerden Kesilen Damga Vergisi Malüllük,Yaşlılık ve Emeklilik Primi Ağustos Ayı Sabit Ek Ödeme Sabit Ek Ödemeler GİDER YANSITMA HESABI NAKLİ YEKUN: Yukarıda yazılıondörtmilyonbeşyüzyetmişdokuzdoksanaltıkr. Gider tahakkuk ettirilmiştir.ödenmesi/mahsubu gerekir. Ödeme Emri Belgesi No Gider Tahakkuk Toplamı Özel Gider İndirimi Toplamı Kesinti Toplamı Ödenmesi Gereken Çek / Gönderme Emri No..././20 Tl Düzenleyen TETKİK EDEN Memur Şef Yrd. AÇIKLAMA VE EKLER AĞUSTOS 2014 YÖNETİCİ EK ÖDEMESİ EKLER : ÖDENMEYE ESAS BELGENİN 1-Bordro Tutarı 2-Banka Listesi Türü Tarihi No.Su / /20 Yalnız : birmilyonkırkyedibinüçyüzkırksekizsekizkr Gider tahakkuk ettirilmiştir...aldım.

21 MUHASEBE İŞLEM FİŞİ KONYA NUMUNE HASTANESİ(NÖBET-MAAŞ-EK ÖDEME) Kurumsal Kod Birim Yevmiyenin Fiş No.Su 5558 TC./Vergi Kimlik No Fonksiyonel Kod Tarihi Banka Şube Adı AKBANK NALÇACI ŞB. Kurum Adı Sağlık Bakanlığı No.su Banka Hesap Numarası TR İlgilinin Ad Soyad /Unvan Birim Adı Konya Numune Hastanesi Bağlı Olduğu Vergi Dairesi MERAM KR KR Ağustos Ayı Sabit Ek Ödeme Gönderme Emirleri Hesabı NAKLİ YEKUN: AÇIKLAMA VE EKLER Fişi / ve İade TAHSİLAT - ÖDEME - RET VE İADELERDE Belgesinin Alındı No Çek No/ Gönderme Emri No Tarihi Numarası (BELGE DÜZENLEME NEDENİ) İADE OLUNAN EMANEERDE Hesaba Alındığı Tarih Yevmiye Numarası Kimin adına kayıtlı olduğu Avans ve edinin Verildiği Tarih ÖN ÖDEMELERDE Yevmiye Numarası İlgilinin Üzerindeki Avans Tutarı Ağustos 2014 Yönetici Personel Ek Ödemesinin Gönderilmesi EKLER : 1-Personel Banka Listesi Düzenleyen Yalnız : dörtyüzaltıbinüçyüzkırkikiotuzaltı. Tahsil Edilmiştir/ Ödenmiştir./ /20. Veznedar

22

23 ÖDEME EMRİ BELGESİ KONYA NUMUNE HASTANESİ(NÖBET-MAAŞ-EK ÖDEME) Kurumsal Kod Birim Yevmiyenin Fiş No.Su 5558 TC./Vergi Kimlik No Fonksiyonel Kod Tarihi Banka Şube Adı AKBANK NALÇACI ŞB. Kurum Adı Sağlık Bakanlığı No.su Banka Hesap Numarası TR İlgilinin Ad Soyad /Unvan Birim Adı Konya Numune Hastanesi Bağlı Olduğu Vergi Dairesi MERAM KR KR Ağustos Ayı Sabit Dışı Ek Ödeme Aylık ve Ücretlerden Kesilen Gelir Vergisi Aylık ve Ücretlerden Kesilen Damga Vergisi Ağustos Ayı Sabit Dışı Ek Ödeme Performansa Dayalı Ek Ödemeler GİDER YANSITMA HESABI NAKLİ YEKUN: Yukarıda yazılıondörtmilyonbeşyüzyetmişdokuzdoksanaltıkr. Gider tahakkuk ettirilmiştir.ödenmesi/mahsubu gerekir. Ödeme Emri Belgesi No Gider Tahakkuk Toplamı Özel Gider İndirimi Toplamı Kesinti Toplamı Ödenmesi Gereken Çek / Gönderme Emri No..././20 Tl Düzenleyen TETKİK EDEN Memur Şef Yrd. AÇIKLAMA VE EKLER AĞUSTOS 2014 SABİT DIŞI EK ÖDEMESİ Türü Tarihi No.Su ÖDENMEYE ESAS BELGENİN Tutarı EKLER : 1-Bordro 2-Banka Listesi 3- Karar / /20 Yalnız : birmilyondörtyüzellibinyüzkırkdört.doksankr Gider tahakkuk ettirilmiştir...aldım.

24 MUHASEBE İŞLEM FİŞİ KONYA NUMUNE HASTANESİ(NÖBET-MAAŞ-EK ÖDEME) Kurumsal Kod Birim Yevmiyenin Fiş No.Su 5558 TC./Vergi Kimlik No Fonksiyonel Kod Tarihi Banka Şube Adı AKBANK NALÇACI ŞB. Kurum Adı Sağlık Bakanlığı No.su Banka Hesap Numarası TR İlgilinin Ad Soyad /Unvan Birim Adı Konya Numune Hastanesi Bağlı Olduğu Vergi Dairesi MERAM KR KR Ağustos Ayı Sabit Dışı Ek Ödeme Gönderme Emirleri Hesabı NAKLİ YEKUN: AÇIKLAMA VE EKLER Fişi / ve İade TAHSİLAT - ÖDEME - RET VE İADELERDE Belgesinin Alındı No Çek No/ Gönderme Emri No Tarihi Numarası (BELGE DÜZENLEME NEDENİ) İADE OLUNAN EMANEERDE Hesaba Alındığı Tarih Yevmiye Numarası Kimin adına kayıtlı olduğu Avans ve edinin Verildiği Tarih ÖN ÖDEMELERDE Yevmiye Numarası İlgilinin Üzerindeki Avans Tutarı Ağustos 2014 Personel Ek Ödemesinin Gönderilmesi EKLER : 1-Personel Banka Listesi Düzenleyen Yalnız : beşyüzyirmisekizbinyediyüzelliüçtlellisekiz. Tahsil Edilmiştir/ Ödenmiştir./ /20. Veznedar

25 İlgilinin ÖDEME EMRİ BELGESİ KONYA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA Ad Soyad /Unvan HASTANESİ Kurumsal Kod Birim Yevmiyenin Fiş No.Su 5558 TC./Vergi Kimlik No T.C.ZİRAAT BANKASI KONYA Fonksiyonel Kod Tarihi Banka Şube Adı MERKEZ ŞB. Kurum Adı Sağlık Bakanlığı No.su Banka Hesap Numarası TR Birim Adı Konya Numune Hastanesi Bağlı Olduğu Vergi Dairesi MERAM KR KR Ağustos Ayı Sabit Dışı Ek Ödeme Ağustos Ayı Sabit Dışı Ek Ödeme Performansa Dayalı Ek Ödemeler GİDER YANSITMA HESABI NAKLİ YEKUN: Yukarıda yazılıondörtmilyonbeşyüzyetmişdokuzdoksanaltıkr. Gider tahakkuk ettirilmiştir.ödenmesi/mahsubu gerekir. Ödeme Emri Belgesi No Gider Tahakkuk Toplamı Özel Gider İndirimi Toplamı Kesinti Toplamı Ödenmesi Gereken Çek / Gönderme Emri No..././20 Tl KESİLECEK Düzenleyen TETKİK EDEN 1- FARKI KURUMLARDAN GELEN GEÇİCİ GÖREVLİ PERSONELLER İÇİN AYRI ÖDEME EMRİ VE MUHASEBE İŞLEM FİŞİ 2- HASTANE MAAŞ HESABI YERİNE HASTANE İBAN VE VERGİ NUMARALARI Memur Şef Yrd. AÇIKLAMA VE EKLER YAZILACAK KADROSU EĞİTİM ARAŞATIRMA HASTANESİNDE OLUP NUMUNE HASTANESİNDE GEÇİCİ GÖREVLİ PERSONEL SABİT DIŞI EK ÖDEMESİ ÖDENMEYE ESAS BELGENİN Tutarı Türü Tarihi No.Su / /20 Yalnız : birmilyondörtyüzellibinyüzkırkdört.doksankr Gider tahakkuk ettirilmiştir...aldım.

26 İlgilinin MUHASEBE İŞLEM FİŞİ KONYA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA Ad Soyad /Unvan HASTANESİ Kurumsal Kod Birim Yevmiyenin Fiş No.Su 5558 TC./Vergi Kimlik No T.C.ZİRAAT BANKASI KONYA Fonksiyonel Kod Tarihi Banka Şube Adı MERKEZ ŞB. Kurum Adı Sağlık Bakanlığı No.su Banka Hesap Numarası TR Birim Adı Konya Numune Hastanesi Bağlı Olduğu Vergi Dairesi MERAM KR KR Ağustos Ayı Sabit Dışı Ek Ödeme Gönderme Emirleri Hesabı NAKLİ YEKUN: AÇIKLAMA VE EKLER Fişi / ve İade TAHSİLAT - ÖDEME - RET VE İADELERDE Belgesinin Alındı No Çek No/ Gönderme Emri No Tarihi Numarası (BELGE DÜZENLEME NEDENİ) İADE OLUNAN EMANEERDE Hesaba Alındığı Tarih Yevmiye Numarası Kimin adına kayıtlı olduğu Avans ve edinin Verildiği Tarih ÖN ÖDEMELERDE Yevmiye Numarası İlgilinin Üzerindeki Avans Tutarı KADROSU EĞİTİM ARAŞATIRMA HASTANESİNDE OLUP NUMUNE HASTANESİNDE GEÇİCİ GÖREVLİ PERSONEL SABİT DIŞI EK ÖDEMESİ Düzenleyen Yalnız : beşyüzyirmisekizbinyediyüzelliüçtlellisekiz. Tahsil Edilmiştir/ Ödenmiştir./ /20. Veznedar

27 ÖDEME EMRİ BELGESİ KONYA NUMUNE HASTANESİ(NÖBET-MAAŞ-EK ÖDEME) Kurumsal Kod Birim Yevmiyenin Fiş No.Su 5558 TC./Vergi Kimlik No Fonksiyonel Kod Tarihi Banka Şube Adı AKBANK NALÇACI ŞB. Kurum Adı Sağlık Bakanlığı No.su Banka Hesap Numarası TR İlgilinin Ad Soyad /Unvan Birim Adı Konya Numune Hastanesi Bağlı Olduğu Vergi Dairesi MERAM KR KR Ağustos Ayı Sabit Dışı Ek Ödeme Aylık ve Ücretlerden Kesilen Gelir Vergisi Aylık ve Ücretlerden Kesilen Damga Vergisi Ağustos Ayı Sabit Dışı Ek Ödeme Performansa Dayalı Ek Ödemeler GİDER YANSITMA HESABI NAKLİ YEKUN: Yukarıda yazılıondörtmilyonbeşyüzyetmişdokuzdoksanaltıkr. Gider tahakkuk ettirilmiştir.ödenmesi/mahsubu gerekir. Ödeme Emri Belgesi No Gider Tahakkuk Toplamı Özel Gider İndirimi Toplamı Kesinti Toplamı Ödenmesi Gereken Çek / Gönderme Emri No..././20 Tl Düzenleyen TETKİK EDEN Memur Şef Yrd. AÇIKLAMA VE EKLER YÖNETİCİ PERSONEL AĞUSTOS 2014 SABİT DIŞI EK ÖDEMESİ Türü Tarihi No.Su ÖDENMEYE ESAS BELGENİN Tutarı EKLER : 1-Bordro 2-Banka Listesi / /20 Yalnız : birmilyondörtyüzellibinyüzkırkdört.doksankr Gider tahakkuk ettirilmiştir...aldım.

28 MUHASEBE İŞLEM FİŞİ KONYA NUMUNE HASTANESİ(NÖBET-MAAŞ-EK ÖDEME) Kurumsal Kod Birim Yevmiyenin Fiş No.Su 5558 TC./Vergi Kimlik No Fonksiyonel Kod Tarihi Banka Şube Adı AKBANK NALÇACI ŞB. Kurum Adı Sağlık Bakanlığı No.su Banka Hesap Numarası TR İlgilinin Ad Soyad /Unvan Birim Adı Konya Numune Hastanesi Bağlı Olduğu Vergi Dairesi MERAM KR KR Ağustos Ayı Sabit Dışı Ek Ödeme Gönderme Emirleri Hesabı NAKLİ YEKUN: AÇIKLAMA VE EKLER Fişi / ve İade TAHSİLAT - ÖDEME - RET VE İADELERDE Belgesinin Alındı No Çek No/ Gönderme Emri No Tarihi Numarası (BELGE DÜZENLEME NEDENİ) İADE OLUNAN EMANEERDE Hesaba Alındığı Tarih Yevmiye Numarası Kimin adına kayıtlı olduğu Avans ve edinin Verildiği Tarih ÖN ÖDEMELERDE Yevmiye Numarası İlgilinin Üzerindeki Avans Tutarı Ağustos 2014 Personel Ek Ödemesinin Gönderilmesi EKLER : 1-Personel Banka Listesi Düzenleyen Yalnız : yirmiikibinyüzyetmişbeş.onsekiz Tahsil Edilmiştir/ Ödenmiştir./ /20. Veznedar

29 ÖDEME EMRİ BELGESİ KONYA NUMUNE HASTANESİ(NÖBET-MAAŞ-EK ÖDEME) Kurumsal Kod Birim Yevmiyenin Fiş No.Su 5558 TC./Vergi Kimlik No Fonksiyonel Kod Tarihi Banka Şube Adı AKBANK NALÇACI ŞB. Kurum Adı Sağlık Bakanlığı No.su Banka Hesap Numarası TR Birim Adı Konya Numune Hastanesi Bağlı Olduğu Vergi Dairesi MERAM KR KR TEMEL MAAŞLAR ZAMLAR VE TAZMİNAAR SOSYAL HAKLAR SOSYAL GÜVENLİK DEVLET PRİMİ GİDERLERİ GENEL SAĞLIK SİGORTASI PRİMİ GİDERLERİ AYLIK VE ÜCREERDEN KESİLEN GELİR VERGİSİ PERSONELE ÖDENECEK ÜCREER AYLIK VE ÜCREERDEN KESİLEN GELİR VERGİSİ AYLIK VE ÜCREERDEN KESİLEN DAMGA VERGİSİ MALÜLÜK,YAŞLILIK VE EMEKLİLİK PRİMİ (İŞVEREN PAYI) %20+11 MALÜLÜK,YAŞLILIK VE EMEKLİLİK PRİMİ (İŞTİRAKÇİ PAYI) % GENEL SAĞLIK SİGORTASI PRİMİ (İŞVEREN) % GENEL SAĞLIK SİGORTASI PRİMİ (İŞTAKÇİ PAYI) % İCRA KESİNTİLERİ KEFALET AİDAARI TÜRK SAĞLIK SENDİKASI İlgilinin Ad Soyad /Unvan PERSONEL GİDERLERİ GİDER YANSITMA HESABI NAKLİ YEKUN: Yukarıda yalnız Gider tahakkuk ettirilmiştir.ödenmesi/mahsubu gerekir. Ödeme Gider Özel Gider Emri Belgesi Tahakkuk Toplamı İndirimi Toplamı No Kesinti Toplamı Ödenmesi Gereken Çek / Gönderme Emri No..././20 Tl Düzenleyen TETKİK EDEN Memur Şef Yrd. AÇIKLAMA VE EKLER DÖNER SERMAYE PERSONELİ MAAŞ ÖDEMESİ Türü Tarihi No.Su ÖDENMEYE ESAS BELGENİN Tutarı EKLER : 1-Bordro 2-Banka Listesi / /20 Yalnız : sekizyüzdoksanbinsekizyüzseksenbeşotuzbirgider tahakkuk ettirilmiştir...aldım.

30 MUHASEBE İŞLEM FİŞİ KONYA NUMUNE HASTANESİ(NÖBET-MAAŞ-EK ÖDEME) Kurumsal Kod Birim Yevmiyenin Fiş No.Su 5558 TC./Vergi Kimlik No Fonksiyonel Kod Tarihi Banka Şube Adı AKBANK NALÇACI ŞB. Kurum Adı Sağlık Bakanlığı No.su Banka Hesap Numarası TR İlgilinin Ad Soyad /Unvan Birim Adı Konya Numune Hastanesi Bağlı Olduğu Vergi Dairesi MERAM KR KR Personele Ödenecek Ücretler Gönderme Emirleri Hesabı NAKLİ YEKUN: AÇIKLAMA VE EKLER Fişi / ve İade TAHSİLAT - ÖDEME - RET VE İADELERDE Belgesinin Alındı No Çek No/ Gönderme Emri No Tarihi Numarası (BELGE DÜZENLEME NEDENİ) İADE OLUNAN EMANEERDE Hesaba Alındığı Tarih Yevmiye Numarası Kimin adına kayıtlı olduğu Avans ve edinin Verildiği Tarih ÖN ÖDEMELERDE Yevmiye Numarası İlgilinin Üzerindeki Avans Tutarı Döner Sermayeli Personel Maaş Ödemesi EKLER : 1-Personel Banka Listesi Düzenleyen Yalnız : yirmiikibinyüzyetmişbeş.onsekiz Tahsil Edilmiştir/ Ödenmiştir./ /20. Veznedar

31 İlgilinin MUHASEBE İŞLEM FİŞİ SGK KONYA İL MÜDÜRLÜĞÜ Ad Soyad /Unvan Kurumsal Kod Birim Yevmiyenin Fiş No.Su 5558 TC./Vergi Kimlik No Fonksiyonel Kod Tarihi Banka Şube Adı SGK MOSİP ÖDEMELERİ Kurum Adı Sağlık Bakanlığı No.su Banka Hesap Numarası 1 Birim Adı Konya Numune Hastanesi Bağlı Olduğu Vergi Dairesi MERAM KR KR MALÜLÜK,YAŞLILIK VE EMEKLİLİK PRİMİ (İŞVEREN PAYI) % MALÜLÜK,YAŞLILIK VE EMEKLİLİK PRİMİ (İŞTİRAKÇİ PAYI) % GENEL SAĞLIK SİGORTASI PRİMİ (İŞVEREN) % GENEL SAĞLIK SİGORTASI PRİMİ (İŞTAKÇİ PAYI) % Gönderme Emirleri Hesabı NAKLİ YEKUN: AÇIKLAMA VE EKLER Fişi / ve İade TAHSİLAT - ÖDEME - RET VE İADELERDE Belgesinin Alındı No Çek No/ Gönderme Emri No Tarihi Numarası (BELGE DÜZENLEME NEDENİ) İADE OLUNAN EMANEERDE Hesaba Alındığı Tarih Yevmiye Numarası Kimin adına kayıtlı olduğu Avans ve edinin Verildiği Tarih ÖN ÖDEMELERDE Yevmiye Numarası İlgilinin Üzerindeki Avans Tutarı AĞUSTOS SGK PRİM ÖDEMESİ EKLER : 1-SGK PRİM TAHAKKUKU Düzenleyen Yalnız : otuzüçbinikiyüzsekseniki.yirmibirkr.aldım. Tahsil Edilmiştir/ Ödenmiştir./ /20. Veznedar

32 İlgilinin MUHASEBE İŞLEM FİŞİ KONYA 13.İCRA MD.LÜĞÜ Ad Soyad /Unvan Kurumsal Kod Birim Yevmiyenin Fiş No.Su 5558 TC./Vergi Kimlik No Fonksiyonel Kod Tarihi Banka Şube Adı VAKIFBANK ADLİYE ŞB. Kurum Adı Sağlık Bakanlığı No.su Banka Hesap Numarası TR Birim Adı Konya Numune Hastanesi Bağlı Olduğu Vergi Dairesi MERAM KR KR İCRA KESİNTİLERİ Gönderme Emirleri Hesabı NAKLİ YEKUN: AÇIKLAMA VE EKLER Fişi / ve İade TAHSİLAT - ÖDEME - RET VE İADELERDE Belgesinin İŞLEM Alındı No Çek No/ Gönderme Emri No Tarihi Numarası (BELGE DÜZENLEME NEDENİ) İADE OLUNAN EMANEERDE Hesaba Alındığı Tarih Yevmiye Numarası Kimin adına kayıtlı olduğu Avans ve edinin Verildiği Tarih ÖN ÖDEMELERDE Yevmiye Numarası İlgilinin Üzerindeki Avans Tutarı İCRA KESİNTİLERİNDE HER BİR İCRA KESİNTİSİ İÇİN AYRI AYRI MUHASEBE FİŞİ KESİLECEK 2014/9999 ESAS DOSYA X ŞAHSIN İCRA ÖDEMESİ Düzenleyen Yalnız : Binyüzotuzdört.yirmialtı KR.aldım. Tahsil Edilmiştir/ Ödenmiştir./ /20. Veznedar

33 MUHASEBE İŞLEM FİŞİ KEFALET SANDIĞI BAŞKANLIĞI ANKARA Kurumsal Kod Birim Yevmiyenin Fiş No.Su 5558 TC./Vergi Kimlik No Fonksiyonel Kod Tarihi Banka Şube Adı ZİRAAT BANKASI MERKEZ ŞB. Kurum Adı Sağlık Bakanlığı No.su Banka Hesap Numarası TR İlgilinin Ad Soyad /Unvan Birim Adı Konya Numune Hastanesi Bağlı Olduğu Vergi Dairesi ANKARA KR KR Kefalet Aidatları Gönderme Emirleri Hesabı NAKLİ YEKUN: AÇIKLAMA VE EKLER Fişi / ve İade TAHSİLAT - ÖDEME - RET VE İADELERDE Belgesinin Alındı No Çek No/ Gönderme Emri No Tarihi Numarası (BELGE DÜZENLEME NEDENİ) İADE OLUNAN EMANEERDE Hesaba Alındığı Tarih Yevmiye Numarası Kimin adına kayıtlı olduğu Avans ve edinin Verildiği Tarih ÖN ÖDEMELERDE Yevmiye Numarası İlgilinin Üzerindeki Avans Tutarı Kefalet Aidatları Ödemesi (Kefalet No: ) Düzenleyen Yalnız : yirmiikibinyüzyetmişbeş.onsekiz Tahsil Edilmiştir/ Ödenmiştir./ /20. Veznedar

34 MUHASEBE İŞLEM FİŞİ Kurumsal Kod Birim Yevmiyenin Fiş No.Su 5558 TC./Vergi Kimlik No xxxxx Fonksiyonel Kod Tarihi Banka Şube Adı HALK BANKASI MERKEZ ŞB. Kurum Adı Sağlık Bakanlığı No.su Banka Hesap Numarası xxxxx İlgilinin Ad Soyad /Unvan Xxxxx Sendikası Birim Adı Konya Numune Hastanesi Bağlı Olduğu Vergi Dairesi ANKARA KR KR 369.xx.xx xxxxx Sendikası Gönderme Emirleri Hesabı NAKLİ YEKUN: AÇIKLAMA VE EKLER Fişi / ve İade TAHSİLAT - ÖDEME - RET VE İADELERDE Belgesinin Alındı No Çek No/ Gönderme Emri No Tarihi Numarası MUHASEBE (BELGE DÜZENLEME NEDENİ) İADE OLUNAN EMANEERDE Hesaba Alındığı Tarih Yevmiye Numarası Kimin adına kayıtlı olduğu Avans ve edinin Verildiği Tarih ÖN ÖDEMELERDE Yevmiye Numarası İlgilinin Üzerindeki Avans Tutarı SENDİKA KESİNTİLERİNDE DİĞER SENDİKA KESİNTİLERİ İÇİN AYRI AYRI İŞLEM FİŞİ KESİLECEK SENDİKA KESİNTİSİ ÖDEMESİ Düzenleyen Yalnız : yirmiikibinyüzyetmişbeş.onsekiz Tahsil Edilmiştir/ Ödenmiştir./ /20. Veznedar

35 KONYA NUMUNE HASTANESİNDE ÇALIŞAN PERSONELİN GEÇİCİ GÖREV PERFORMANS EK ÖDEMENİN MUHASEBE KAYDI (EĞT.ARŞ.HAST. YAPACAĞI KAYIT) MUHASEBE İŞLEM FİŞİ KONYA EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ(NÖBET-MAAŞ-EK ÖDEME) Kurumsal Kod Birim Yevmiyenin Fiş No.Su 5558 TC./Vergi Kimlik No Fonksiyonel Kod Tarihi Banka Şube Adı GARANTİ MEVLANA Kurum Adı Sağlık Bakanlığı No.su IBAN TR İlgilinin Ad Soyad /Unvan Birim Adı Konya Numune Hastanesi Bağlı Olduğu Vergi Dairesi MERAM KR KR ZİRAAT BANKASI VADESİZ HS Geçici Görev Performansı Ek Ödemesi Hs Aylık ve Ücretlerden Kesilen Gelir Vergisi Aylık ve Ücretlerden Kesilen Damga Vergisi NAKLİ YEKUN: AÇIKLAMA VE EKLER Fişi / ve İade TAHSİLAT - ÖDEME - RET VE İADELERDE Belgesinin Alındı No Çek No/ Gönderme Emri No Tarihi Numarası (BELGE DÜZENLEME NEDENİ) İADE OLUNAN EMANEERDE Hesaba Alındığı Tarih Yevmiye Numarası Kimin adına kayıtlı olduğu Avans ve edinin Verildiği Tarih ÖN ÖDEMELERDE Yevmiye Numarası İlgilinin Üzerindeki Avans Tutarı Konya Numune Hastanesinde çalışan geç.görevli personel ek ödemesi Düzenleyen Yalnız : yirmiikibinyüzyetmişbeş.onsekiz Tahsil Edilmiştir/ Ödenmiştir./ /20. Veznedar

SAYMANLIK PERSONELİ GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLAR

SAYMANLIK PERSONELİ GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLAR SAYFA NO 1/6 1.POZİSYON ADI: Saymanlık Personeli 2.BAĞLI OLDUĞU ÜST POZİSYON: Maliye Bakanlığı 3.KENDİSİNE BAĞLI ALT POZİSYONLAR: Saymanlık Müdür Yardımcısı, Muhasebe memuru, Veznedar. 4.GÖREV : Bu Yönetmelik,

Detaylı

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI MUHASEBE KESİN HESAP VE RAPORLAMA BİRİMİ İŞ TANIM ÇİZELGESİ

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI MUHASEBE KESİN HESAP VE RAPORLAMA BİRİMİ İŞ TANIM ÇİZELGESİ 911.MKH.BİT/F01 1 / 10 REVİZYON DURUM Revizyon Tarihi Revizyon Açıklama 911.MKH.BİT/F01 2 / 10 Adı sında 1 2 Üniversite bütçesinden yapılacak ödemelerin muhasebeleştirilmesi Bütçe dışı proje ödemelerinin

Detaylı

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI İŞ TANIM ÇİZELGESİ

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI İŞ TANIM ÇİZELGESİ 911.MKH.BİT/F01 04.12.2015 03.10.2016 1 1 / 16 REVİZYON DURUM Revizyon Tarihi Revizyon Açıklama 03.10.2016 1 1. alanı eklendi. 2. iş tanımına eklendi Sistem Geliştirme Süreç Üniversite personelinin maaş

Detaylı

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI MEVZUAT TAKİP FORMU

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI MEVZUAT TAKİP FORMU 841.02.03.00 602.07.01.00 841.01.01.00 602.08.01.00 STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI MEVZUAT TAKİP FORMU 1 Performans Programının Hazırlanması 1-5018 sayılı Kamu Mali Yönetim ve Kontrol Kanun un 9.

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 1 841.02.00.00 65.01.00-D Bütçe nin Gerçekleştiril mesi ve Kaydedilmesi Ödenek Talebi, Aktarma, Serbest Bırakma, Talebinin oluşturulması Kontrol Kanunu (Madde 20,21,39,40,60) 2-Yılı Bütçe Kanunu 3-2547

Detaylı

KAMU HASTANELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VERİMLİLİK VE KALİTE UYGULAMALARI DAİRE BAŞKANLIĞI

KAMU HASTANELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VERİMLİLİK VE KALİTE UYGULAMALARI DAİRE BAŞKANLIĞI T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü KAMU HASTANELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VERİMLİLİK VE KALİTE UYGULAMALARI DAİRE BAŞKANLIĞI AHMET BABACAN BÜTÇE VE MUHASEBE UYGULAMALARI NİSAN 2018 1 PERFORMANSA

Detaylı

MUŞ DEFTERDARLIĞI SAĞLIK KURUMLARI DÖNER SERMAYE SAYMANLIK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

MUŞ DEFTERDARLIĞI SAĞLIK KURUMLARI DÖNER SERMAYE SAYMANLIK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1- MUŞ DEFTERDARLIĞI SAĞLIK KURUMLARI DÖNER SERMAYE SAYMANLIK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN ADI Tahakkuk birimlerinin gönderdiği ödeme emirleri BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ MUHASEBE BİRİMİ AYLIK BAKIM FATURALARININ ÖDENMESİ SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ MUHASEBE BİRİMİ AYLIK BAKIM FATURALARININ ÖDENMESİ SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI AYLIK BAKIM FATURALARININ ÖDENMESİ SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI İlgili ayın sonunda o aya ait bakım faturası alınır. 1. Hak ediş formu hazırlanıp firma, muhasebe memuru, gerçekleştirme görevlisi ve harcama yetkisinin

Detaylı

T.C. BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMETLERİ STANDARTLARI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C. BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMETLERİ STANDARTLARI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU T.C. BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMETLERİ STANDARTLARI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU Sıra Hizmetin Adı Hizmetin Tanımı Hizmetin Dayanağı Hizmetten Yararlananlar Hizmetin

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ANKARA ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 65.01.00-J1 Gelirlerin Tahakkuk, Takip ve Tahsilatının Yapılması 1-Öğrencinin Dilekçesi 2-İlgili Birimin Yazısı 3-Dekont 2 65.01.00-J2 Gelirlerden Red ve İade nin Yapılması 1-İlgili Birimin Yazısı 2-Alacaklının

Detaylı

İdari Personel Maaş İşlemleri

İdari Personel Maaş İşlemleri İdari Personel Maaş İşlemleri Üniversitemize bağlı; Daire Başkanlıkları, Özel Kalem Rektörlük, Genel Sekreterlik Özel Kalem in Hukuk Müşavirliğinin, Personel Daire Başkanlığı idari Personel Şube Müdürlüğünden

Detaylı

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YAPILAN İŞLEMLERDEKİ KONTROL İMZA VE ONAY MERCİLERİ (2016) İŞLEM ALANI İŞLEM KONTROL (K) İMZA (İ) ONAY (O)

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YAPILAN İŞLEMLERDEKİ KONTROL İMZA VE ONAY MERCİLERİ (2016) İŞLEM ALANI İŞLEM KONTROL (K) İMZA (İ) ONAY (O) HİYERARŞİK KONTROLLER Kamu İç Kontrol Standartları Kontrol Faaliyetleri Hiyerarşik Kontroller Standardı uyarınca; iş ve işlemlerin prosedürlere uygunluğu yöneticiler tarafından sistemli bir şekilde kontrol

Detaylı

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 Danışmanlık Hizmeti Verilmesi Birimin Bilgi Görüş Talep Yazısı. (Yazılı bilgi istenmesi durumunda) Yazılı talep halinde; en fazla Değer Durumda; en fazla 4 iş günü 2 İç Kontrol Sisteminin kurulması,

Detaylı

T.C. İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI

T.C. İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI 1 İç Kontrol Sisteminin kurulması, standartların uygulanması ve geliştirilmesi konularında çalışmalar yapmak. İç Kontrol Standartları Formatı 2012 yılı Aralık ayına kadar 2 Performans ve Kalite Ölçütleri

Detaylı

OCAK AYI İŞLEMLERİ. Erkan KARAARSLAN www.erkankaraarslan.org

OCAK AYI İŞLEMLERİ. Erkan KARAARSLAN www.erkankaraarslan.org OCAK AYI İŞLEMLERİ Erkan KARAARSLAN Ocak Ayı Sonuna Kadar Sayıştaya Gönderilecek Dökümanlar Hesap dönemi başında verilecek bilgiler şunlardır: a) Muhasebe birimlerini gösterir cetvel. b) Muhasebe yetkililerinin

Detaylı

TEBLİĞ MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 54) (PARASAL SINIRLAR VE ORANLAR)

TEBLİĞ MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 54) (PARASAL SINIRLAR VE ORANLAR) 13 Ocak 2017 CUMA Resmî Gazete Sayı : 29947 TEBLİĞ Maliye Bakanlığından: MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 54) (PARASAL SINIRLAR VE ORANLAR) Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu Tebliğin amacı,

Detaylı

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI AYLIK BİRİM FAALİYET RAPORU

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI AYLIK BİRİM FAALİYET RAPORU ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI AYLIK BİRİM FAALİYET RAPORU Kasım - 2013 BÜTÇE VE PERFORMANS ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ Bütçe ve Performans Programı Faaliyetleri HİZMETİN ADI LİKİT KARŞILIĞI

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 4 76.01.02 Taşınmaz Tahsis, Devir, takas,satış ve Kiralama 1-1- 018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol 2- Taşınmaz Mal Yönetmeliği Daire Yapı İşleri ve Teknik İl Özel İdare, Belediye, Tapu Müdürlüğü

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı

Ömer Halisdemir Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Ömer alisdemir Üniversitesi Mal, hizmet ve yapım işleri kontrolü ve muhasebeleştirilmesi TOPLAM SÜR 2 iş günü İŞ SÜRCİ arcama Birimi 4734 sayılı Kamu ihale Kanununa tabi mal, hizmet,yapım işleri ile doğrudan

Detaylı

DÖNER SERMAYE BİRİMİ İŞ AKIŞ ŞEMALARI

DÖNER SERMAYE BİRİMİ İŞ AKIŞ ŞEMALARI DÖNER SERMAYE BİRİMİ İŞ AKIŞ ŞEMALARI TAHSİLATLAR BİRİMİ GTHB.045. İLM.İKS.ŞMA.10/01.01 YAZAR KASA FIŞI İLE PARA TAHSILAT Mal veya Hizmet Karşılığı Ücretin Alınması Ticari Mal Ticari Mal Ücreti mi? Hizmet

Detaylı

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI SIRA ADI 1 Ayrıntılı Harcama Finansman Programı Tekliflerinin Hazırlanması ve uygulanması 1-Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol

Detaylı

MUHASEBE, KESİN HESAP VE R. BİRİMİ İŞ SÜREÇLERİ

MUHASEBE, KESİN HESAP VE R. BİRİMİ İŞ SÜREÇLERİ MUHASEBE, KESİN HESAP VE R. BİRİMİ İŞ SÜREÇLERİ BÜTÇE GİDERLERİ ÖDEMELERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ Üniversitenin Harcama Birimlerinden gelen Ödeme Emri Belgesi teslim alınır. Yetkililerin İmzası tam mı? Mevzuatta

Detaylı

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ SGDB MUHASEBE, KESİN HESAP VE RAPORLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÖDENEK ONAYLAMA İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ SGDB MUHASEBE, KESİN HESAP VE RAPORLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÖDENEK ONAYLAMA İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ ÖDENEK ONAYLAMA İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ Bütçe ve Performans Programı Şube Müdürlüğü tarafından Muhasebata Gönderilen ödenek işlemlerine ilişkin Olarak say2000i sistemine kayıtların düşmesi Say2000i sistemi

Detaylı

Maliye Bakanlığından:

Maliye Bakanlığından: 25 Ocak 2014 Sayı : 28893 RESMÎ GAZETE Sayfa : 67 Maliye Bakanlığından: PARASAL SINIRLAR VE ORANLAR HAKKINDA GENEL TEBLİĞ (SAYI: 2014/1) Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu Tebliğin amacı, 10/12/2003 tarihli

Detaylı

Bütçe Hazırlık Çalışması

Bütçe Hazırlık Çalışması DOSYA NO : 90866454-11.1 Bütçe Hazırlık Çalışması İşlev İşlev Sorumlular Rektörlükçe haziran ayı içerisinde bütçe hazırlık çalışmasına ilişkin yazının Rektörlük Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Alt

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1-Dekont 1 Gelirlerin Tahakkuk,Takip ve Tahsilatının Yapılması 2-İlgili Birimin Yazısı 3-AFP 1-İlgili Birimin Yazısı 2 Gelirlerden red ve iade işlemlerinin Yapılması 2-Alacaklının Dilekçesi 3-Dekont, Harcama

Detaylı

İŞ AKIŞ ŞEMASI. Birimlerden gelen ihtiyaç talep yazılarının ilgili birime ulaşması. Alım şekline karar verilmesi

İŞ AKIŞ ŞEMASI. Birimlerden gelen ihtiyaç talep yazılarının ilgili birime ulaşması. Alım şekline karar verilmesi ŞEMA NO: 78080085/1 ŞEMA ADI: SATINALMA YÖNTEMİ BELİRLEME İŞ AKIŞ ŞEMASI İhtiyaç talep yazısı Birimlerden gelen ihtiyaç talep yazılarının ilgili birime ulaşması Alım şekline karar verilmesi İhaleye tabi

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi

Ömer Halisdemir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Avans Kredi İşlemleri 55 dk Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Avans verilecek şahıs ya da kurumun tespiti yapılıp yönetim kurulu kararı alınır. Harcama belgesi tanzim edilir. Yapılacak harcama ya da ödemeye

Detaylı

Mali Faaliyetlere İlişkin Başlıca Mevzuat

Mali Faaliyetlere İlişkin Başlıca Mevzuat Mali Faaliyetlere İlişkin Başlıca Mevzuat Personel Ödemeleri İşlemleri Satın Alma, İhale İşlemleri 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu 2489 Sayılı Kefalet Kanunu 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu 2914 Sayılı

Detaylı

PERSONEL GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ

PERSONEL GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ T.C. ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONEL GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ AD SOYAD KADRO UNVANI GÖREVLERİ * GÖREV DEVRİ ** Belgin AKYÜZ Daire Başkanı V. Strateji Geliştirme Daire

Detaylı

SERİK MALMÜDÜRLÜĞÜ MUHASEBE SERVİSİ HİZMET STANDARTLARI

SERİK MALMÜDÜRLÜĞÜ MUHASEBE SERVİSİ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO 1 SERİK MALMÜDÜRLÜĞÜ MUHASEBE SERVİSİ HİZMET STANDARTLARI HİZMETİN ADI HER TÜRLÜ GELİRİN TAHSİL EDİLMESİ BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1-KONUSUNA GÖRE a- İLGİLİ İDARENİN YAZISI b- MAHKEME KARARI c-

Detaylı

PERSONEL HARCAMALARI TALİMATI

PERSONEL HARCAMALARI TALİMATI SAYFA NO : 1/5 İlgili Birim / Sahibi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı İlgili Kanun/Yönetmelik/Yönerge Bağlı olduğu Prosedür(ler)/İlgili Talimat(lar) 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetim Kontrol kanunu, 657

Detaylı

Ali ÖZTÜRK Daire Başkanı

Ali ÖZTÜRK Daire Başkanı Sayfa No : 1/17 Ali YÜKSEL Daire Başkanı Şube Müdürü Strateji Geliştirme Birimlerinin Çalışma Usul Ve Esasları Hakkında Yönetmelikte yer alan görevlerin mevzuata uygun, tam, zamanında ve doğru olarak yerine

Detaylı

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI İMZA VE PARAF ADIMLARI

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI İMZA VE PARAF ADIMLARI 841.02.03.00 602.07.01.00 841.01.01.00 602.08.01.00 STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI İMZA VE PARAF ADIMLARI İÇ LARI DIŞ LAR 1 Performans Programının Hazırlanması 2-Sayıştay 3-4-Kalkınma Bakanlığı 5-6-Kamuoyu

Detaylı

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 HİZMETİN ADI Ayrıntılı Harcama Finansman Programı Tekliflerinin Hazırlanması ve uygulanması 2

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU DOĞRUDAN-TEMİN MAL ALIM SÜRECİ. Başla

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU DOĞRUDAN-TEMİN MAL ALIM SÜRECİ. Başla DOĞRUDAN-TEMİN MAL ALIM SÜRECİ - İlgili birim Birimin ihtiyacının ortaya çıkması ve gerekli ödeneğin olması - 5434 sayılı ihale kanunu 22 d maddesi - Müdür Harcama yetkilisi piyasa araştırılması için görevlileri

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ DİL VE TARİH-COĞRAFYA FAKÜLTESİ EKDERS ÖDEME SÜRECİ İŞ AKIŞ ŞEMASI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ DİL VE TARİH-COĞRAFYA FAKÜLTESİ EKDERS ÖDEME SÜRECİ İŞ AKIŞ ŞEMASI EKDERS ÖDEME SÜRECİ İŞ AKIŞ ŞEMASI Ders Yükü Formlarının Alınması Kontrol Edilmesi Formların Programa Girişlerinin Yapılması Ayın Bitmesi İle Birlikte Ders Yükü Formları Teslim Alınır., 9, 9, 88 Sayılı

Detaylı

SÜREÇ EL KİTABI YÜKSEK ÖĞRENİM (YÜKSEKOKUL) SÜRECİ. Sürecin Amacı. Süreç Performans Göstergeleri 4

SÜREÇ EL KİTABI YÜKSEK ÖĞRENİM (YÜKSEKOKUL) SÜRECİ. Sürecin Amacı. Süreç Performans Göstergeleri 4 06.10.2017 Rev 01 1/1 Sürecin Tanımı Maaş Ödeme Süreci Süreç No Süreç Sahibi 3 Harcama Yetkilisi 08-01-02-03.01 Sürecin Amacı Konservatuar personelinin maaş ödeme işlemlerinin gerçekleştirilmesidir. 1

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı

Ömer Halisdemir Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı SAP DÖNMİ CTVLLRİNİN AZIRLANMASI 2 GÜN Muhasebe döneminin sona ermesi ile Say2000i sistemi üzerinden ilgili yıl hesapları kapatıldıktan sonra işlemlere başlanır. Merkezi Yönetim Muhasebe Yönetmeliği esap

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi Doğrudan Temin İşlemleri Birimlere ait satın alma yazıları gelir. İstek yazıları uygun mu? İlgili birime geri gönderilir. Talep edilen istek ambarda var mı? İlgili birime geri gönderilir. Bütçe kontrolleri

Detaylı

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI MUHASEBE KESİN HESAP VE RAPORLAMA BİRİMİ ÖDEMELERE İLİŞKİN İŞ AKIŞ SÜRECİ

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI MUHASEBE KESİN HESAP VE RAPORLAMA BİRİMİ ÖDEMELERE İLİŞKİN İŞ AKIŞ SÜRECİ MUHASEBE KESİN HESAP VE RAPORLAMA BİRİMİ ÖDEMELERE İLİŞKİN İŞ AKIŞ SÜRECİ Üniversitenin ilgili Proje Koordinatörlüğünden gelen Ödeme Emri Belgesi teslim alınır. Eksikliği görülebilecek ve ya iç kontrol

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ SATINALMA BİRİMİ SÜREÇ/ AKIŞ ŞEMALARI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ SATINALMA BİRİMİ SÜREÇ/ AKIŞ ŞEMALARI GAZİ ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ SATINALMA BİRİMİ SÜREÇ/ AKIŞ ŞEMALARI DOĞRUDAN TEMİN YOLUYLA MAL ALIMI TEMEL SÜREÇ ve ALT SÜREÇLERİ Ortaya çıkan ihtiyaca göre, satın alınması düşünülen mal ile ilgili

Detaylı

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 HİZMETİN ADI Ayrıntılı Harcama Finansman Programı Tekliflerinin Hazırlanması ve uygulanması 2

Detaylı

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ Merzifon Meslek Yüksekokulu (Fakülte/MYO/BAŞKANLIĞI) GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ Merzifon Meslek Yüksekokulu (Fakülte/MYO/BAŞKANLIĞI) GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ (Fakülte/MYO/BAŞKANLIĞI) GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ GD.FORM../11/2016 1 2 Adı Soyadı Mali İşler (Tahakkuk) (Birim/Servis) Bülent ERKÖK Unvanı Bilgisayar İşletmeni Görev - Yetki ve Sorumlulukları Görev Tanımı

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı İş Akış Şeması

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı İş Akış Şeması Bütçe Hazırlama İMİD/001 Rektörlük Makamında Mali Yıl Bütçe Hazırlık çalışmalarıyla ilgili yazının ulaşması Bir önceki yılda yapılan harcamalarla ilgili dosyalar incelenir Daire Başkanı bütçeyle ilgili

Detaylı

BAŞLANGIÇ. Tahakkuk Birimi tarafından atanan personelin SGK sisteminde İşe Başlama Bildirgesi için sisteme giriş yapılır.

BAŞLANGIÇ. Tahakkuk Birimi tarafından atanan personelin SGK sisteminde İşe Başlama Bildirgesi için sisteme giriş yapılır. Ömer alisdemir Üniversitesi Bor alil Zöhre Ataman eslek Atanan Personel İşlemleri 25 Dk. Tahakkuk Birimi tarafından atanan personelin SGK sisteminde İşe Başlama Bildirgesi için sisteme giriş yapılır. 0

Detaylı

BİRİM :Başkent Meslek Yüksekokulu ŞEMA ADI:Maaş işlemleri İş Akış Şeması

BİRİM :Başkent Meslek Yüksekokulu ŞEMA ADI:Maaş işlemleri İş Akış Şeması ŞEMA ADI:Maaş işlemleri İş Akış Şeması Her ayın 1 ile 8 i arasında KBS sistemi üzerinden değişiklikler (terfi, icra kefalet, sendika) kaydedilir ve maaş hesaplama işlemleri yapılır Harcama birimi ödeme

Detaylı

OSMANİYE DEFTERDARLIĞI MUHASEBE MÜDÜRLÜĞÜ İ Ş L E M Y Ö N E R G E S İ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak

OSMANİYE DEFTERDARLIĞI MUHASEBE MÜDÜRLÜĞÜ İ Ş L E M Y Ö N E R G E S İ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak OSMANİYE DEFTERDARLIĞI MUHASEBE MÜDÜRLÜĞÜ İ Ş L E M Y Ö N E R G E S İ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Amaç ve Kapsam : Madde 1- (1) Bu Yönerge, Osmaniye Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğünün İş ve

Detaylı

Birimlerden gelen ihtiyaç talep yazılarının ilgili birime ulaşması

Birimlerden gelen ihtiyaç talep yazılarının ilgili birime ulaşması SATINALMA YÖNTEMİ BELİRLEME İŞ AKIŞ ŞEMASI İhtiyaç talep yazısı Birimlerden gelen ihtiyaç talep yazılarının ilgili birime ulaşması Alım şekline karar verilmesi İhaleye tabi Doğrudan temin İhale yönteminin

Detaylı

AÇIK İHALE YÖNTEMİYLE MAL VEYA HİZMET ALIMI İŞ AKIŞI

AÇIK İHALE YÖNTEMİYLE MAL VEYA HİZMET ALIMI İŞ AKIŞI AÇIK İHALE YÖNTEMİYLE MAL VEYA HİZMET ALIMI İŞ AKIŞI Başkanlığımızın ihtiyacı olan veya Başkanlığımıza gelen taleplere göre Kamu İhale Kurumu adresinden EKAP Platformunda ihale raporu oluşturulur. İhale

Detaylı

2.1. Ekders Ücret Ödeme Süreci

2.1. Ekders Ücret Ödeme Süreci Aşama 6 Aşama 5 Aşama 4 2.1. Ekders Ücret Ödeme Süreci Bölüm Başkanlığı Gerçekleştirme Görevlisi Strateji G. Daire Başkanlığı Anabilim Dalı öğretim üyeleri tarafından yıllık Uzmanlık Ders Müfredatı ve

Detaylı

MUHASEBE MÜDÜRLÜĞÜ İŞLEM YÖNERGESİ

MUHASEBE MÜDÜRLÜĞÜ İŞLEM YÖNERGESİ MUHASEBE MÜDÜRLÜĞÜ İŞLEM YÖNERGESİ ARŞİV VE TASNİF İŞLEMLERİ 1-Harcama Birimlerinden gelen Ödeme Belgeleri ile yapılan Tahsilat ve Diğer Muhasebeleştirme Belgelerinin Kurumsal Bazda Yevmiye sırasına göre

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN

Detaylı

BİRİMİN ADI İCRA VE TAHSİLAT ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ŞEM A NO 1 YAZIŞM A İŞ AKIŞ ŞEM ASI ŞEM A ADI

BİRİMİN ADI İCRA VE TAHSİLAT ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ŞEM A NO 1 YAZIŞM A İŞ AKIŞ ŞEM ASI ŞEM A ADI BİRİMİN ADI İCRA VE TAHSİLAT ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ŞEM A NO 1 ŞEM A ADI YAZIŞM A İŞ AKIŞ ŞEM ASI K : Kontrol PR : Personel GSY : Gerıei Sekreter Yrd. BİRİMİN ADİ İCRA VE TAHSİLAT ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ŞEM A NO 2 SEM

Detaylı

YÜKSEK ÖĞRENİM (ENSTİTÜ) SÜRECİ. Doküman Akış Sorumlu. Sürecin Amacı. Süreç Performans Göstergeleri 4

YÜKSEK ÖĞRENİM (ENSTİTÜ) SÜRECİ. Doküman Akış Sorumlu. Sürecin Amacı. Süreç Performans Göstergeleri 4 06.10.2017 Rev 01 1/6 Sürecin Tanımı Maaş Ödeme Süreci Süreç No Süreç Sahibi 3 Harcama Yetkilisi 08-01-03-03.01 Sürecin Amacı Enstitü personelinin maaş ödeme işlemlerinin gerçekleştirilmesidir. 1 Süreç

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ DENİZ BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİSİ FAKÜLTESİ

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ DENİZ BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİSİ FAKÜLTESİ SATIN ALIMA İŞLEMLERİ SÜRECİ SÜREÇ ADI: Malzeme Satın Alım Süreci SÜREÇ NO 1 TARİH 2017 SÜRECİN SORUMLULARI SÜREÇ ORGANİZASYON İLİŞKİSİ ÜST SÜRECİ SÜRECİN AMACI SÜRECİN SINIRLARI SÜREÇ ADIMLARI SÜREÇ PERFORMANS

Detaylı

SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR SÜREÇLERİ. Sürecin Amacı

SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR SÜREÇLERİ. Sürecin Amacı 02.01.2014 Rev 01 1/15 Sürecin Tanımı Satınalma Süreci Süreç No Süreç Sahibi 3 Satınalma Müdürü 08-03-33 Sürecin Amacı İTÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı birimlerden gelen satınalma taleplerinin

Detaylı

YÜKSEK ÖĞRENİM (FAKÜLTE) SÜRECİ. Doküman Akış Sorumlu. Sürecin Amacı. Süreç Performans Göstergeleri 4

YÜKSEK ÖĞRENİM (FAKÜLTE) SÜRECİ. Doküman Akış Sorumlu. Sürecin Amacı. Süreç Performans Göstergeleri 4 06.10.2017 Rev 01 1/5 Sürecin Tanımı Maaş Ödeme Süreci Süreç No Süreç Sahibi 3 Harcama Yetkilisi 08-01-02-03.01 Sürecin Amacı Fakülte personelinin maaş ödeme işlemlerinin gerçekleştirilmesidir. 1 Süreç

Detaylı

HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ

HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN/BİRİMLERİN ADI HİZMETİN SUNUM SÜRECİNDE SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMUBAŞKANLIĞI Strateji Geliştirme Başkanlığı GENEL YAZI

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMUBAŞKANLIĞI Strateji Geliştirme Başkanlığı GENEL YAZI T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMUBAŞKANLIĞI Strateji Geliştirme Başkanlığı Sayı : 55625784// Konu : Parasal Sınırlar ve Oranlar GENEL YAZI 5018 sayılı Kamu Malî Yönetimi ve Kontrol Kanunu ve

Detaylı

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI İŞ TANIM ÇİZELGESİ. İsmail Hakkı ULUÇAY Şube Müdürü

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI İŞ TANIM ÇİZELGESİ. İsmail Hakkı ULUÇAY Şube Müdürü 907.SKSDB.İTF 13.02.2018 13.02.2018 1 1 /16 REVİZYON DURUM Revizyon Tarihi Revizyon Açıklama 13.02.2018 1 Başlangıç Geliştirme 907.SKSDB.İTF 13.02.2018 13.02.2018 1 2 /16 Adı Vekil Yapılan 1 Yıllara sâri

Detaylı

MİZAN (Ana Hesap Bazında) , , , , , , , , ,

MİZAN (Ana Hesap Bazında) , , , , , , , , , MİZAN (Ana Bazında) Ait Olduğu Ay : Bütçe Yılı : Adı B o r ç A l a c a k Borç Artığı Alacak Artığı BANKA HESABI..,..,.., VERİLEN ÇEKLER VE GÖNDERME EMİRLERİ HESABI ( - ) PROJE ÖZEL HESABI..,.,..,.,.,.,

Detaylı

AVANS VE YOLLUK İŞLEMLERİ

AVANS VE YOLLUK İŞLEMLERİ AVANS VE YOLLUK İŞLEMLERİ Dilşad BULANIK,2014 TANIMLAR Harcama yetkilisi: Bütçeyle ödenek tahsis edilen her bir harcama biriminin en üst yöneticisini, Muhasebe birimi: Muhasebe hizmetlerinin yapıldığı

Detaylı

İÇ KONTROL BÖLÜMÜ İŞ AKIŞI

İÇ KONTROL BÖLÜMÜ İŞ AKIŞI İÇ KONTROL BÖLÜMÜ İŞ AKIŞI HAZİNE VE MUHASEBE DAİRESİ KKTC MALİYE BAKANLIĞI İÇ KONTROL BÖLÜMÜNDEKİ KONTROL AKTİVİTELERİ MB-HMD-ĠK 1 MB-HMD-ĠK 2 MB-HMD-ĠK 3 MUHASEBE İŞLEM FİŞİ KONTROLÜ HARCAMA BELGESİ

Detaylı

ERASMUS KAPSAMINDA YAPILACAK HİBE VE DİĞER ÖDEMELERDE MUHASEBE KAYITLARI

ERASMUS KAPSAMINDA YAPILACAK HİBE VE DİĞER ÖDEMELERDE MUHASEBE KAYITLARI ERASMUS KAPSAMINDA YAPILACAK HİBE VE DİĞER ÖDEMELERDE MUHASEBE KAYITLARI Muhasebeleştirme belgesi, muhasebe kayıtları ve proje numarası Söz konusu proje/projeler karşılığı hibeler bütçeye gelir veya gider

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. SGK sistemi üzerinden işe giriş bildirgesinin hazırlanarak işe giriş tescil işleminin yapılması.

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. SGK sistemi üzerinden işe giriş bildirgesinin hazırlanarak işe giriş tescil işleminin yapılması. MÜNDİSLİK FAKÜLTSİ Açıktan Atama İşlemi TOPLAM SÜR 3 gün 4 dakika İŞ SÜRCİ İŞ SÜRSİ Rektörlük makamı tarafından ataması yapılan personelden, atama onayı ve işe başlama yazısı, gerekli bilgiler (aile durumu

Detaylı

EK-1 KÖRFEZ MALMÜDÜRLÜĞÜ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU. Hizmet sunum sürecinde. Hizmeti sunmakla görevli yetkili kurumların / Hizmetten yararlananlar

EK-1 KÖRFEZ MALMÜDÜRLÜĞÜ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU. Hizmet sunum sürecinde. Hizmeti sunmakla görevli yetkili kurumların / Hizmetten yararlananlar EK-1 KÖRFEZ MALMÜDÜRLÜĞÜ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU Sıra No Kurum Kodu Standart dosya planı kodu Hizmetin Adı Hizmetin Tanımı Hizmetin Dayandığı Mevzuatın adı Hizmetten yararlananlar Hizmeti sunmakla görevli

Detaylı

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU MALİ HİZMETLER BAŞKAN YARDIMCILIĞI DÖNER SERMAYE, BÜTÇE VE MUHASEBE İŞLEMLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI MERKEZ SAYMANLIK MÜDÜRLÜĞÜ MUHASEBE YETKİLİSİ ALİ YILDIRIM YIL SONU İŞLEMLERİ

Detaylı

Prosedürlerin Belirlenmesi ve Belgelendirilmesi DOĞRUDAN TEMİN YOLUYLA MAL ALIMI SÜRECİ

Prosedürlerin Belirlenmesi ve Belgelendirilmesi DOĞRUDAN TEMİN YOLUYLA MAL ALIMI SÜRECİ İMİD Standart 8 Prosedürlerin Belirlenmesi ve Belgelendirilmesi Yayın Tarihi Revizyon Tarihi Revizyon No Sayfa Yapısı DOĞRUDAN TEMİN YOLUYLA MAL ALIMI SÜRECİ PROSEDÜR: Doğrudan temin yönetimi,kamu İhale

Detaylı

MALİYE BAKANLIĞI HASKÖY MALMÜDÜRLÜĞÜ MUHASEBE SERVİSİ KAMU HİZMET STANDIRTLARI TESPİT TABLOSU EK-2

MALİYE BAKANLIĞI HASKÖY MALMÜDÜRLÜĞÜ MUHASEBE SERVİSİ KAMU HİZMET STANDIRTLARI TESPİT TABLOSU EK-2 MALİYE BAKANLIĞI HASKÖY MALMÜDÜRLÜĞÜ MUHASEBE SERVİSİ KAMU HİZMET STANDIRTLARI TESPİT TABLOSU EK-2 SIRA VATANTAŞA SUNULAN NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 1 Personel Giderleri 1.Ödeme Emri

Detaylı

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (EK-2)

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (EK-2) SIRA NO ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (EK-2) HİZMETİN ADI 1. 2 Evrak Kaydı 8 BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER Yazıişleri Müdürlüğünden Başkanlığımız

Detaylı

T.C. ÇORUM VALİLİĞİ İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. ÇORUM VALİLİĞİ İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SAYFA 1 / 5 SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Demirbaş Sarf Malzemesi Ve Hizmet Alımı Ödemelerinin Defterdarlık Muhasebe Müdürlüğüne Bildirilmesi Fatura,

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından: İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ Resmi Gazete:3.5.2014-28989 Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu Tebliğin amacı, kamu kurum ve kuruluşları

Detaylı

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI İHALE BİRİMİ İŞ AKIŞ ŞEMASI I.İHALE ÖNCESİ

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI İHALE BİRİMİ İŞ AKIŞ ŞEMASI I.İHALE ÖNCESİ T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI İHALE BİRİMİ İŞ AKIŞ ŞEMASI I. İHALE ÖNCESİ II. İHALE AŞAMASI III. İHALE SONRASI I.İHALE ÖNCESİ A. TALEPLERİN ALINMASI VE İHTİYACIN BELİRLENMESİ

Detaylı

MERAL KOÇ / ŞUBE MÜDÜRÜ

MERAL KOÇ / ŞUBE MÜDÜRÜ MERAL KOÇ / ŞUBE MÜDÜRÜ 1. Satın alma komisyon başkanlığı yapmak, 2. Gerçekleştirme görevliliği yapmak ve kendisine harcama yetkililiği vekâlet görevi verildiğinde; harcama yetkililiğinden doğan görev,

Detaylı

MİZAN (Ana Hesap Bazında) , , , , , , , , ,55 37.

MİZAN (Ana Hesap Bazında) , , , , , , , , ,55 37. MİZAN (Ana Bazında) Ait Olduğu Ay : Bütçe Yılı : Adı B o r ç A l a c a k Borç Artığı Alacak Artığı BANKA HESABI..,..,.., VERİLEN ÇEKLER VE GÖNDERME EMİRLERİ HESABI ( - ) PROJE ÖZEL HESABI..,.,..,.,.,.,

Detaylı

Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İş Akış Şemaları: Bütçe Hazırlıkları

Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İş Akış Şemaları: Bütçe Hazırlıkları İş Akış Şemaları: Bütçe Hazırlıkları DOSYA NO : 27668066-11.1 işlev Rektörlük Makamından Gelen Mali Yıl Bütçe Hazırlık çalısmalarıyla ilgili yazının birime ulaşması. EVRAK KAYIT BİRİMİ Bir önceki yılda

Detaylı

GÜNEY MALMÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

GÜNEY MALMÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI GÜNEY MALMÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 01 Her Türlü Gelirin Tahsil Edilmesi 02 Adli Teminat İşlemleri 03 Teminat Alınması 04 Kesin Teminat İadesi 05 Geçici

Detaylı

Ordu Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İş Akış Şemaları: Bütçe Hazırlıkları

Ordu Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İş Akış Şemaları: Bütçe Hazırlıkları İş Akış Şemaları: Bütçe Hazırlıkları DOSYA NO : 49800447-11.1 işlev Rektörlük Makamından Gelen Mali Yıl Bütçe Hazırlık çalısmalarıyla ilgili yazının birime ulaşması. EVRAK KAYIT BİRİMİ Bir önceki yılda

Detaylı

KELKİT ADMYO HİZMET STANDARTLARI

KELKİT ADMYO HİZMET STANDARTLARI 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 1 Akademik Personelin 3-7 Güne Kadar Bölüm Başkanı ve Müdür Onaylı Öğretim Elemanı Görev Görevlendirilmesi Belgesi,15 Güne Kadar Bölüm Başkanı, Müdür ve Rektör Onaylı

Detaylı

SATINALMA BİRİMİ SÜREÇ/ AKIŞ ŞEMALARI

SATINALMA BİRİMİ SÜREÇ/ AKIŞ ŞEMALARI SATINALMA BİRİMİ SÜREÇ/ AKIŞ ŞEMALARI DOĞRUDAN TEMİN YOLUYLA MAL ALIMI TEMEL SÜREÇ ve ALT SÜREÇLERİ Ortaya çıkan ihtiyaca göre, satın alınması düşünülen mal ile ilgili bilgilerin (katalog, resim, teknik

Detaylı

BAŞLANGIÇ. SGK sistemi üzerinden işe giriş bildirgesinin hazırlanarak işe giriş tescil işleminin yapılması. İşe başlama ay başında mı yapıldı

BAŞLANGIÇ. SGK sistemi üzerinden işe giriş bildirgesinin hazırlanarak işe giriş tescil işleminin yapılması. İşe başlama ay başında mı yapıldı OSMANİY KORKUT ATA ÜNİVRSİTSİ MÜHNDİSLİK FAKÜLTSİ Tahakkuk Açıktan Atama İşlemi TOPLAM SÜR 3 gün 4 dakika SORUMLULAR İŞ SÜRCİ İŞ SÜRSİ Rektörlük makamı tarafından ataması yapılan personelden, atama onayı

Detaylı

Kamu Hizmet Standartları Tablosu. 1- Fatura 2- Malzeme İstek Fişi 3- Zimmet Fişi 4- Teklif Verme

Kamu Hizmet Standartları Tablosu. 1- Fatura 2- Malzeme İstek Fişi 3- Zimmet Fişi 4- Teklif Verme T.C. Cumhuriyet Üniversitesi Kamu Hizmet Standartları Tablosu Sıra No Hizmetin Adı Başvuruda İstenen Belgeler ve Süreçleri 1. 1- Fatura 2- Malzeme İstek Fişi 3- Zimmet Fişi 4- Teklif Verme Hizmetin Ortalama

Detaylı

ÖN ÖDEME. Erkan KARAARSLAN www.erkankaraarslan.org

ÖN ÖDEME. Erkan KARAARSLAN www.erkankaraarslan.org ÖN ÖDEME Erkan KARAARSLAN www.erkankaraarslan.org ÖN ÖDEME (AVANS KREDİ) -Harcama yetkilisinin uygun görmesi -Karşılığı ödeneğin saklı tutulması kaydıyla; 1-İlgili kanunlarda öngörülen haller ile 2-Gerçekleştirme

Detaylı

SÜREÇ EL KİTABI İDARİ VE MALİ İŞLER SÜRECİ. Bütçe, Maaş, Yolluk ve Sosyal Haklar Tahakkuk Süreci. Sürecin Amacı

SÜREÇ EL KİTABI İDARİ VE MALİ İŞLER SÜRECİ. Bütçe, Maaş, Yolluk ve Sosyal Haklar Tahakkuk Süreci. Sürecin Amacı 13.11.2017 Rev 02 1/10 Sürecin Tanımı Bütçe, Maaş, Yolluk ve Sosyal aklar Tahakkuk Süreci Süreç No Süreç Sahibi 3 İdari ve Mali İşler Daire Başkanı 07-02-07 Sürecin Amacı İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı

Detaylı

HİZMETİN ADI İSTENİLEN BELGELER

HİZMETİN ADI İSTENİLEN BELGELER OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 Teminat mektubu kabul 2 Teminat iadesi HİZMETİN ADI İSTENİLEN BELGELER 1- İdarece düzenlenmiş

Detaylı

TRABZON ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI

TRABZON ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI TRABZON ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-Yedi Güne Kadar Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı

Detaylı

T.C. AVCILAR BELEDİYESİ MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ GİDERLERİN MUHASEBELEŞTİRİLMESİ İŞ AKIŞ ŞEMASI DOKÜMAN NO: 34.İA.MUH.01

T.C. AVCILAR BELEDİYESİ MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ GİDERLERİN MUHASEBELEŞTİRİLMESİ İŞ AKIŞ ŞEMASI DOKÜMAN NO: 34.İA.MUH.01 GİDRLRİN MUASBLŞTİRİLMSİ İŞ AKIŞ ŞMASI DOKÜMAN NO: 34.İA.MU.01 TARİ:01.11.2013 SAYFA NO: 1 / 1 RVİZYON NO:01 arcama birimleri ödeneklerine göre ihtiyaçlarına esas olmak üzere harcama yapılması arcama yapılması

Detaylı

Taşınır İşlem Fişi Düzenleme Kılavuzu BAP

Taşınır İşlem Fişi Düzenleme Kılavuzu BAP 150 253-255 Taşınır İşlem Fişi Düzenleme Kılavuzu BAP FİRMA Faturayı keser ve faturayı malzemeyle birlikte ya BAP Birimi Satınalma Ofisine ya da ilgili Proje Yürütücüsüne Teslim eder. BAP Birimi Satınalma

Detaylı

Resmi Gazete Tarihi: 17.07.2012 Resmi Gazete Sayısı: 28356

Resmi Gazete Tarihi: 17.07.2012 Resmi Gazete Sayısı: 28356 Resmi Gazete Tarihi: 17.07.2012 Resmi Gazete Sayısı: 28356 AYLIKLARIN BANKA ARACILIĞIYLA ÖDENMESİ HAKKINDA GENEL TEBLİĞ (SIRA NO: 1) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE

Detaylı

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Niğde Üniversitesi ÖMR ALİSDMİR ÜNİVRSİTSİ İŞİN İŞİN ADI ADI Atanan n Atanan Kuruma Personel Başlama İşlemleri İşlem Süreci TOPLAM SÜR 4 32 Dakika Dk. İŞ SÜRCİ Personel İşleri Personel Daire ndan ilgili

Detaylı

MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ

MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ SIRA NO HİZMETİN ADI 1 HAK EDİŞ İSTENİLEN BELGELER 1. İLGİLİ BİRİMDEN ÖDEME TALİMATI YAZISI 2. FATURA 3. HAK EDİŞ RAPORU 4. HAKEDİŞ İCMALİ 5. SÖZLEŞME 6. ONAY BELGESİ 7. HARCAMA TALİMATI 8. GERÇEK KİŞİLERDEN;

Detaylı

Mal Teslim Alma İş Akış Şeması

Mal Teslim Alma İş Akış Şeması Mal Teslim Alma İş Akış Şeması Fatura ve Muayene Kabul Komisyonu Oluru Satınalma birimi tarafından düzenlenen fatura ve muayene kabul komisyonu olurlarının Taşınır Kayıt ve Kontrol Yetkilisine gelir Malın

Detaylı

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET ENVANTERİ HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN/ BİRİMLERİN ADI

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET ENVANTERİ HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN/ BİRİMLERİN ADI 841.02.00.00 843.05.05.00 841.02.03.00 602.07.01.00 841.01.01.00 602.08.01.00 ADI TANIMI DAYANAĞI ELEKTRONİK STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET ENVANTERİ SUNUM SÜRECİNDE 1 2 3 4 5 6 Performans

Detaylı

TONYA MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI

TONYA MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-7 Güne Kadar Dekan /Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı ve Gündelikli Yolluklu İse İlgili Yönetim Kurulu Kararı Rektör Onayı

Detaylı

MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 43) HESABA AKTARMA SURETİYLE ÖDEME

MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 43) HESABA AKTARMA SURETİYLE ÖDEME 11 Mart 2015 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 29292 TEBLİĞ Maliye Bakanlığından: MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 43) HESABA AKTARMA SURETİYLE ÖDEME Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu Tebliğin

Detaylı

mali açıklamalar 2014/031 03.05.2014 Konu: İş Sağlığı ı Ve Güvenliği i Hizmetlerinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ Yayınlandı

mali açıklamalar 2014/031 03.05.2014 Konu: İş Sağlığı ı Ve Güvenliği i Hizmetlerinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ Yayınlandı 2014/031 03.05.2014 Konu: İş Sağlığı ı Ve Güvenliği i Hizmetlerinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ Yayınlandı Kamu kurum ve kuruluşları ları hariç olmak üzere ondan az çalışanı anı bulunan tehlikeli ve

Detaylı

EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI. Adaylar formda istenen kişisel bilgileri doğru olarak girerek onay verirler.

EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI. Adaylar formda istenen kişisel bilgileri doğru olarak girerek onay verirler. ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI Enstitü, akademik takvimde belirtilen tarihte web sayfasında duyuru yaparak, başvuru formunu aktif hale getirir. Adaylar formda istenen kişisel bilgileri doğru olarak

Detaylı

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI MUHASEBE KESİN HESAP ve RAPORLAMA SÜRECİ KİŞİ BORCUNUN TAHSİLİ SÜREÇ ANALİZİ

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI MUHASEBE KESİN HESAP ve RAPORLAMA SÜRECİ KİŞİ BORCUNUN TAHSİLİ SÜREÇ ANALİZİ 911.MKH.İSA/17 04.12.2015 1 / 5 REVİZYON DURUM Revizyon Tarihi Revizyon No Açıklama Sistem Geliştirme Süreç 911.MKH.İSA/17 04.12.2015 2 / 5 1. Amaç: Bu süreç, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Strateji Geliştirme

Detaylı

Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İş Akış Şemaları: Ek Çalışma Bordrosunun Hazırlanması İşlemleri

Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İş Akış Şemaları: Ek Çalışma Bordrosunun Hazırlanması İşlemleri Ek Çalışma Bordrosunun Hazırlanması İşlemleri DOSYA NO: 25549607-11-3 Nöbet çizelgesi kapsamında Fazla Çalışma Yapan Personelin isimlerinin ve çalışma günleri ile saatlerinin Fakülte Sekreterliğinden alınması

Detaylı