Her zaman odak noktası BABYTHERM

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Her zaman odak noktası BABYTHERM"

Transkript

1 MT Her zaman odak noktası BABYTHERM

2 02 Optimum sıcaklık MT

3 03 Böylece küçük hastalarınız rahat eder Dräger'den BabyTherm bebek ısıtıcı sistemlerin en son jenerasyonu açık bakımda yeni standartlar sunuyor - sadece yeni doğmuş bebeklere benzersiz bir termal ortam sunarak değil, aynı zamanda mümkün olan en iyi bakımı yapabilmeniz için olağanüstü kolay erişimin tadını çıkarmanızı sağlamaktadır. ODAKLANMIŞ SICAKLIK İÇİN SMARTSWIVEL BabyTherm 8004 ve 8010 modellerinde bulunan smartswivel mekanizması, radyant ısıtıcı bir tarafa döndürülse bile radyant sıcaklığı otomatik olarak bebeğe odaklar. Sonuç olarak, sürekli eşit bir radyant ısı dağılımı sağlandığından emin olduğunuz için, röntgen çekilirken veya diğer işlemler sırasında bebeğin ısı kaybetmesi veya soğuk stresine maruz kalması konusunda endişelenmeniz gerekmez. EŞİT ISI YAYILIMI BabyTherm'in seramik ısıtıcı elemanları ve altın reflektörleri, tüm yatak alanı boyunca eşit bir ısı dağılımı sağlar. Böylece, bebeğinizi yatağın neresine yatırırsanız yatırın, küçük hastanız her zaman konforlu bir sıcaklık hissedecektir. ERKEN UYARI THERMOMONITORING Bebeğin merkezi ve perifer (ayak parmağı) sıcaklığı ölçülerek, termal bir dengesizlik veya olası bir soğuk stresi durumu ile ilgili erken uyarı sağlanır. BabyTherm 8004 ve 8010, her iki sıcaklığı da sürekli olarak izleme imkânı sunar ve ölçülen değerleri entegre dijital ekranda izleyerek termal stresi erken bir aşamada saptamanızı sağlar. Ölçüm verileri opsiyonel olarak bir RS 232 arayüzü üzerinden bir monitöre veya bilgisayara indirilebilir. SICAK JELLİ ŞİLTENİN KONFORU BabyTherm 8000* ve 8010 ile standart olarak sunulan ve aktif olarak ısıtılan jelli şiltenin yumuşak hissi ve sakinleştirici konforu, kontrollü termal ortama katkıda bulunarak küçük hastalarınızın kendilerini çok daha rahat hissetmesini sağlar. Isıtılan jelli şilteler kullanarak radyant ısıtıcının çıkışını ve dolayısıyla hissedilmeyen su kaybını azaltabilirsiniz. Ayrıca, ısıtılan jelli şiltenin iletilen sıcaklığı ile tepe ısıtıcısının radyant sıcaklığından oluşan kombinasyon, üşümüş bebekleri çabucak ısıtmanızı sağlar. MT Sezgisel kontrol paneli, size gerekli tüm bilgileri sağlamak için kolay anlaşılır metin mesajları görüntüleme özelliğine sahiptir. MT Akıcı yatak eğme mekanizması, aşağı doğru 20 ve yukarı doğru 15 arasında ayarlanabilir. D Isıtılan jelli şiltenin iletilen sıcaklığı ile tepe ısıtıcısının radyant sıcaklığından oluşan kombinasyon, üşüyen bebekleri hızlıca ısıtmanızı sağlar. *Babytherm 8000 ABD'de mevcut değildir.

4 04 Optimum ergonomi Kolayca erişimin keyfini çıkarın Minik hastalarınıza mümkün olan en iyi şekilde bakmak istediğiniz için ergonomiye önem veriyoruz. Bu nedenle BabyTherm serisi, ideal ergonomik koşullarda çalışmanızı sağlayacak şekilde tasarlandı. Bu, uygulamada optimum erişim kolaylığı ve tüm kontrol ya da görüntüleme özelliklerinin hassas şekilde düzenlenmesi anlamına gelir. DAHA FAZLA ALAN İÇİN SMARTSWIVEL BabyTherm 8004 ve 8010'daki patentli smartswivel mekanizması sadece bebek için iyi olmakla kalmaz, aynı zamanda size daha fazla çalışma alanı, bebeğe kolay erişim imkanı ve daha rahat bir çalışma ortamı sağlar, çünkü doğrudan bir radyant ısıtıcı altında çalışmak zorunda kalmaz ve dolayısıyla radyant ısıya maruz kalmazsınız. KULLANIŞLI KONTROL PANELİ Doğrudan radyant ısıtıcının altına yerleştirilen kontrol paneline kolayca erişebilir ve ilgili ayarları sorunsuz bir şekilde yapabilirsiniz. Diğer bir avantaj da, yatağın etrafında herhangi bir pozisyondayken büyük, parlak dijital ekrandaki tüm önemli bilgileri kolayca okuyabilmenizdir. KOLAY FARK EDİLEBİLİR ALARM Radyant ısıtıcının sonundaki parlak kırmızı merkezi uyarı ışığı, siz başka bir bebekle ilgilenirken veya odanın farklı bir yerinde bulunurken bile, bir alarm durumu oluştuğunda sizi uyarır. Ardından, açık bir metin mesajı size ihtiyacınız olan tüm ayrıntıları sağlar. KULLANIM KOLAYLIĞI Size mümkün olan en iyi çalışma koşullarını sunmak için harcadığımız çaba pek çok pratik özellikte kendini gösterir. BabyTherm'in yüksekliği boyunuza göre ayarlanabilir, aksesuarlar için ekstra saklama alanı sağlayan döner dolaplar mevcuttur ve tüm hareketli parçalar ve kontrol fonksiyonlarının kullanımı gayet kolaydır. DOĞRU IŞIKLAR BabyTherm 8004 ve 8010'un üst çerçevesine entegre edilen kuvars halojen fototerapi sistemi, hiç mesafe kat etmeden anında yüksek verimli fototerapi uygulamanıza olanak sağlar. Muayene lambası gündüz ve gece ayarlarına sahiptir. İki parlaklık seviyesi ile istediğiniz zaman doğru aydınlatma sağlayabilirsiniz.

5 05 MT MT BabyTherm Serisi BabyTherm serisi üç modelden oluşmaktadır: Radyant ısı sağlayan bir bebek ısıtma sistemi (BabyTherm 8004), radyant ve iletim ısısı sağlayan bir bebek ısıtma sistemi (BabyTherm 8010) ve iletim ısısı sağlayan bir ısıtma yatağı (BabyTherm 8000*). Hangi BabyTherm'i seçerseniz seçin, küçük hastalarınıza mümkün olan en iyi bakımı sağlayacağınızdan emin olabilirsiniz. *Babytherm 8000 ABD'de mevcut değildir.

6 06 Optimum seçenekler MT

7 07 MT MT Tam erişim sağlamak amacıyla, dört yan panelin tamamı tek elle gerçekleştirilen bir hareketle aşağı doğru katlanabilir. 15 cm ve 23 cm'lik panel yüksekliklerinden birini seçebilirsiniz. Döner çekmeceler, saklama için geniş alan sağlar. BABYTHERM * STANDART ÖZELLİKLER SmartSWIVEL mekanizması Manuel mod Cilt servo modu Parlak ve yumuşak ışık Merkezi Alarm ThermoMonitoring Metin mesajları Yatak eğimi İç yan duvarlar (7 cm) Isıtmalı jel şilte Röntgen tepsisi SEÇENEKLER Entegre fototerapi Yükseklik ayarı RS232 arayüzü Saklama Çekmeceleri Bağımsız Fototerapi

8 FİRMANIN / GRUBUN MERKEZİ Drägerwerk AG & Co. KGaA Moislinger Allee Lübeck, Almanya Üretici firma: Drägerwerk AG & Co. KGaA Moislinger Allee Lübeck, Almanya Bölgesel Satış Temsilcinizi bulun: iletişim TÜRKİYE Draeger Medikal Ticaret ve Servis A.Ş. Fatih Sultan Mehmet Mah. Balkan Cad. No. 47/ Ümraniye İstanbul Tel Faks info.turkiye@draeger.com Communications & Sales Marketing HO LE Klor içermez çevreyle uyumlu Değişikliklere tabidir 2016 Drägerwerk AG & Co. KGaA