1. Tüm uygulamalar x64 ve x86 mimarisinde çalışabilecek şekilde tasarlanmalıdır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "1. Tüm uygulamalar x64 ve x86 mimarisinde çalışabilecek şekilde tasarlanmalıdır."

Transkript

1 GENEL ÖZELLİKLER 1. Tüm uygulamalar x64 ve x86 mimarisinde çalışabilecek şekilde tasarlanmalıdır. 2. Tüm uygulamaların kurulumları ekstra bir bileşen ya da gereksinim içermeden tüm bağımlılık ve gereksinimleri içerisine dâhil edilmiş bir biçimde oluşturulmuş tek bir kurulum dosyası içerisinde seçimlik olarak gerçekleştirilecektir. PLAKA TANIMA SİSTEMİ YAZILIM ÖZELLİKLLERİ 1. Plaka Tanıma Yazılımı Türkiye standartlarına uygun olan plakaları en az %95 ve üstü doğru okuma başarısı sağlamalıdır. 2. PTS çekirdek sistemi DLL yapısında verilecek ve yönetim yazılımında bağımsız olarak uygulama geliştiricilere açık olacaktır. 3. PTS bir bütün olarak, tüm unsurları ile birlikte (HD IP Kamera POWER LED IR SPOT MUHAFAZA MONTAJ APARATLARI vb.) verilecektir. 4. Plaka tanıma kamerası en az 1.3 mega pixel çözünürlükte olacaktır. 5. Kameralar gündüz renkli gece siyah beyaz olarak çalışmalıdır. 6. PTS lisanslaması elektronik anahtar kullanılarak yapılacak ve gelecekte olabilecek sistem güncellemelerinde veya bilgisayar değişimlerinde tekrar üretici firma ile iletişime geçilmek zorunda kalınmayacaktır. Tekrar herhangi bir lisans alınmasına gerek kalmayacaktır km/saat hıza kadar seyir halindeki araçların plakalarını belirtilen hız ve doğrulukta okuyacaktır. 8. Aracın önünden ve arkasından çekilmiş fotoğraflarla plaka tespiti yapabilecektir. 9. Plaka tanıma yazılımı görüntü alınacak kamerayı seçme imkânı sağlamalı, sadece tek bir üreticiye ait kamera ile çalışmamalıdır. 10. Plaka tanıma yazılımının kurulumu esnasında Ram Disk kurma ihtiyacı olmayacaktır. Ram Disk oluşturulması gereken sistemler kabul edilmeyecektir. 11. Plaka tanıma yazılımı kare ve dikdörtgen ve her boyuttaki plakaları okuyacaktır.

2 12. Plaka tanıma yazılımı plaka tanıma yaptığı kamera görüntüsünü kayıt edebilmelidir, kayıt edilen video üzerinden plaka tanımlaması yapabilmelidir 13. Plakayı, tespit edildiği yerden (ortada, sağda, solda) bağımsız olarak tanıyabilecektir. 14. PTS uygulaması tek bir marka kameraya bağımlı olmamalıdır. Birden çok marka kamera ile uyumlu çalışabilmelidir. Bu kamera markaları yazılım menüsünde çoktan seçmeli bir şekilde var olacaktır. Bir bilgisayara kurulu tek PTS uygulaması ile hem analog hem de IP kamera kullanılabilmelidir. 15. Plaka tanıma yazılımı IP kameraların H264, MJPEG, JPEG, MPEG4 protokollerinden görüntü alabilir yapıda olacaktır. ONVIF destekli tüm kameralardan görüntü alabilecektir. Kullanıcı kullanmak istediği kameranın ONVIF URL adresini yazarak görüntü alabilecektir. 16. PTS aşağıdaki durumlarda plaka başarım değerlendirilmesinin dışında tutulacaktır: a) Vida/etiket/boya/çıkartma/pas/çamur/toz/kar vb. nedenlerle plakanın bir kısmının kapanması ya da karakter görünümlerinin değişmesi b) Özel plakalar c) Askeri plakalar d) Kamera IR modda çalışırken reflektanssız (yansıtmasız) plakalar e) Hasarlı eğilip bükülmüş kırılmış plakalar f) Çıplak gözle okunamayacak durumda olan plakalar g) 180 km/s üzerinde hızla geçen araçlar ğ) Resmi olarak bildirilen plaka standartlarına uymayan plakalar 17. PTS farklı renk ve zemine sahip plakaları tanımlayabilmelidir. 18. Plaka tanıma yazılımı her bir kamera görüntüsünü gerçek zamanlı (25 frame/sec PAL) olarak işlemeli ve ekranda işlerken yine gerçek zamanlı (25 frame/sec PAL) olarak göstermelidir. 19. Plaka tanıma yazılımı en az HD çözünürlükte ki görüntü üzerinde görüntü işleme yapabilmelidir.

3 20. Plaka tanıma yazılımı kamera başına lisanslanmalı ve tek bir bilgisayar tarafından en az 4 kameradan gelen görüntüleri gerçek zamanlı olarak işleyebilmelidir. Plakaları okuyan bilgisayar Türkçe işletim sistemi ile çalışmalıdır. 21. Plaka Tanıma Yazılımı Client Server topolojisinde çalışabilmelidir. 23. Plaka tanıma sistemi otoparka giriş yapan aracın giriş tarih ve saat bilgilerini aracın resmiyle beraber veri tabanına kayıt edecektir. 24. Plaka tanıma sistemi LED panoya bilgi gönderebilir yapıda olacaktır. 25. Aracın seyir halinde olduğu şerit bilgilerini bildirecektir. 26. Plaka tanıma yazılımı araç geldiğini tespit etmek için dışarıdan bir tetikleme mekanizmasına ihtiyaç duymadan çalışabilmelidir. 27. Araç geçiş yaparken okunan aracın bütün bilgileri (plakası, araç resmi, geçiş saati ) ve yakalandığı kare görüntüsü veri tabanına işlenmelidir. Gerektiği durumda geriye dönük çok ayrıntılı rapor alınabilmeli ve yazıcıdan baskı alınabilmelidir. (Raporlar PDF, Word, Excel olarak kayıt edilebilmelidir.) 28. Raporlar istenilen zaman dilimlerinde PDF formatında istenilen mail adresine Plaka Tanıma Sistemi tarafından otomatik olarak gönderilebilecektir. 29. Yazılım kaydedilmiş araç plakalarını istenirse plakanın sadece 2 karakterini kullanılarak dahi sorgulayabilmelidir. 30. Plaka tanıma yazılımına kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapılmalıdır. 31. Plaka Tanıma Sistemi plakası hatalı okunan araçların plaka bilgileri operatör tarafından değiştirilerek düzeltilebilir yapıda olacaktır. 32. Plaka tanıma yazılımı % 100 yerli üretim olacaktır. 33. Plaka tanıma yazılımı sisteme kayıtlı abone araçlar için otomatik bariyer tetikleyebilecektir. 34. Plaka tanıma yazılımı yasaklı araçlar listesinde ki araçların geçiş yapmak istemesi durumunda sesli ve görsel olarak alarm üretebilecektir. 35. Plaka tanıma sistemi LOOP (manyetik araç algılama) cihazı ile entegre çalışabilecektir.

4 36. PTS yazılımı enerji kesintilerinde reset gibi işlemler gerektirmeden yeniden çalışabilmelidir. PLAKA TANIMA SİSTEMİ KAMERA LENS MUHAFAZA ÖZELLİKLERİ 1. Kamera ve network arabirimi tümleşik tek bir cihazdan oluşmalıdır. 2. Network arabirimi kamera ünitesinin üzerinde yer almalı, ayrıca bir kablo veya ek ünite ile kameraya bağlanmamalıdır. 3. Plaka tanıma kamerası, üzerinde bir IP adresi ile gelmeli veya gerekirse DHCP server üzerinden kendine bir IP alabilmelidir. 4. Kamera en az 1.3Megapixel HD görüntü akışı sağlamalıdır. 5. Kamera yüksek performans sağlayabilen TI Da Vinci serisi DSP işlemciye sahip olmadır. 6. Kamera işletim sistemi yüksek performans sağlayabilen Embedded LINUX olmalıdır. 7. Kamera gece koşullarında yüksek pozlama hızlarında karıncalanma yapmayan plaka tanıma sistemine elverişli Aptina CMOS görüntü sensörü barındırmalıdır. 8. Kamera H.264 video sıkıştırma ve JPEG görüntü yakalama özelliklerine sahip olmalıdır. 9. Kamera 720P HD ( ) çözünürlükte 25FPS görüntü aktarabilmelidir. 10. Kamera çift veri akışı desteklemelidir. 11. Gece/Gündüz ICR filtresi olmalıdır. 12. Kameranın DC12V/AC24V çift güç kaynağı ve PoE desteği olmalıdır. 13. Kamera kullanıcı ara yüzü Web, CMS(DSS/PSS), DMSS, NVR modlarını desteklemelidir. 14. Kameranın aynı anda uzaktan izleme, yerel kayıt ve uzaktan kontrol özelliği olmalıdır. 15. Kameranın plaka tanıma sisteminde yüksek hızda araçları yakalamasını sağlayabilen manuel shutter ayarı olmalıdır. Shutter ayarı otomatik/el ile 1/3~1/10000s değerleri arasında ayarlanabilir olmalıdır.

5 16. Kamera otomatik gece/gündüz özelliğinde olup, 0.1Lüks/F1.2 renkli, 0.005Lüks/F1.2 aydınlatma ortamında siyah beyaz görüntü verebilmelidir. 17. Sinyal gürültü oranı >50dB geçmemelidir. 18. Kamera üzerinde beyaz ışık ve kazanç dengesi otomatik ve elle ile ayarlanabilir olmalıdır. 19. Kamera üzerinde Lens Montajı CS tipi desteklemeli ve oto iris lens takılabilmelidir. 20. Tüm görüntü sıkıştırma ve çözünürlüklerde PAL en az 25 fps hızında görüntü verebilmelidir. 21. Kamera veri bit hızı 160K ila 8Mbps aralığında ayarlanabilir olmalıdır. 22. Kamera video biçimi PAL olmalıdır. 23. Kamera üzerinde Analog video çıkışı BNC bulunmalı ve BNC değeri 1.0Vp-p/75Ω geçmemelidir. 24. Kameranın üzerinde otomatik seçimli 10 Base-T/100 BaseTX Ethernet ara birim olmalı ve RJ-45 konektör ile doğrudan networke bağlanabilmelidir. 25. Dahili web sunucu özelliği ile IPv4/IPv6, http, HTTPS, SSL, TCP/IP, UPnP, ICMP, IGMP, SNMP, RTSP, RTP, UDP, SMTP, NTP, DHCP, DNS, PPPOE, DDNS, FTP, IP Filtre, QoS, Bonjour, ONVIF protokollerini desteklemelidir. 26. Kamera üzerinde G.711a(128Kbps), G.711u(64Kbps) ve PCM(10.2Kbps) ses sıkıştırma teknolojisi bulunmalıdır. 1 Adet 3.5mm kablo ses girişi ve 1 Adet 3.5mm kablo ses çıkışı yer almalıdır. 27. Kamera uzaktan erişim özelliğine sahip olmalıdır. 28. Kamera üzerinde PC iletişimi için RS232, PTZ kontrol için RS485 bağlantı yuvası bulunmalıdır. 29. Kamera üzerinde toprak girişi olmalıdır. 30. Kamera aldığı görüntüleri kendi üzerindeki SD/SDHC karta ve yerel kayıt yapabilmeli, kart kapasitesi 32GB desteklemelidir. 31. Kamera üzerinde 1 adet Alarm girişi ve 1 adet alarm çıkışı yer almalıdır. 32. Güç tüketimi <6W geçmemelidir.

6 33. Kamera -10 C ila 60 C sıcaklık arasında ve%10~%90 nem ortamında çalışabilmelidir. 34. Kamerada gündüz güneş ışığı yansımalarını azaltan WDR özelliği olmalıdır. 35. Kamera üzerinde 5 50mm odak uzaklığına sahip lens ile gelmelidir. 36. Kamera üzerindeki lens gece araç plakalarının reflektif özelliği ve Infrared projektör aydınlatması ile net pozlar yakalanabilmesi için infrared projektöre duyarlı olmalıdır. 37. Kamera üzerindeki lens otomatik DC Drive olmalıdır, zoom ve focus ayarları manuel olarak yapılmalıdır. 38. Kamera muhafazası ısıtıcılı, fanlı, termostatlı olmalıdır. Kameraya gelen kablolar muhafaza ayağı içerisinden geçebilmelidir. KIZIL ÖTESİ AYDINLATICI ÖZELLİKLERİ 1. INFRARED SPOT En fazla 15W güç tüketecektir. 220V enerji ile çalışacaktır. 2. Ürün içerisinde ileri teknoloji infrared kullanılacaktır. 3. Ürün 6 adet POWER (Mercekli) LED ile çalışacaktır. 4. Ürün estetik bir görünüme sahip olmalıdır. 5. Ürünün kasası üzerinde akrobatik, yatayda ve düşeyde hareketli montaj ayağı olmalıdır. 6. Işık dalga boyu 850 NM olmalıdır. 7. Ürün 45 derece mercek açısına sahip olmalıdır nanometre dalga boyunda özel karakteristikle yarı iletken LED ler ile insan gözünün görme alanı dışında, CCD/CMOS kameraların duyarlı olduğu bölgede aydınlatma sağlamalıdır. 9. Darbelere karşı dayanıklı alüminyum gövdeye sahip olmalıdır. 10. LED lerin önünde renkli ve darbelere dayanıklı pleksiglas koruyucu ön paneli bulunmalıdır. LED PANO (SÜRÜCÜ BİLGİLENDİRME EKRANI) ÖZELLİKLERİ

7 1. Plaka Tanıma Yazılımı ile online çalışmalıdır. 2. Varsayılan olarak TCP/IP ile haberleşmelidir. İhtiyaç halinde RS485 yada RS232 bağlantısı da kullanılabilmelidir. 3. Piksel bazlı çalışmalıdır. Aynı anda satır değişken olarak kullanılabilir olmalıdır. Değişik yazı fontları kullanılabilir olmalıdır. 4. En az 2048 pixel olmalıdır. 5. Dış ortam için uygun yapıya sahip olmalıdır. BARİYER TETİKLEME VE LOOP ALGILAMA CİHAZI ÖZELLİKLERİ 1. Bariyer tetik cihazı USB portundan bilgisayara bağlanacaktır. Windows işletim sistemleri tarafından otomatik olarak tanınacaktır. Sürücü yazılımı yükleme gibi bir işleme ihtiyacı olmayacaktır. 2. Bir adet cihaz en az 2 adet bariyer tetikleyebilecektir. En az 2 adet LOOP (manyetik araç algılama cihazının) durumunu plaka tanıma sistemine bildirebilecektir. 3. Cihaz üzerinde en az iki adet bariyer tetikleme ve en az iki adet loop okuma durumunu gösteren LED aydınlatıcılar olacaktır.

Ücretli Otopark Plaka Tanıma Sistemi Şartnamesi

Ücretli Otopark Plaka Tanıma Sistemi Şartnamesi Ücretli Otopark Plaka Tanıma Sistemi Şartnamesi 1.PLAKA TANIMA SİSTEMİ YAZILIM ÖZELLİKLLERİ: 1.1.Plaka Tanıma Yazılımı Türkiye standartlarına uygun olan plakaları en az %95 ve üstü doğru okuma başarısı

Detaylı

Plaka Tanıma ve Yönetim Sistemi Şartnamesi

Plaka Tanıma ve Yönetim Sistemi Şartnamesi Genel Özellikler Plaka Tanıma ve Yönetim Sistemi Şartnamesi 1. Tüm uygulamalar x64 ve x86 mimarisinde çalışabilecek şekilde tasarlanmalıdır. 2. Tüm uygulamaların kurulumları ekstra bir bileşen ya da gereksinim

Detaylı

TPC-SD8620P-TA50. Termal Network Hybrid Dome Kamera. Genel Özellikler. Teknik Özellikler

TPC-SD8620P-TA50. Termal Network Hybrid Dome Kamera. Genel Özellikler. Teknik Özellikler Genel Özellikler 640 * 512 VOx soğutmasız termal sensör teknolojisi Athermalized Lens(termal),Focus-free 1 / 1.9 2Megapiksel Progresif tarama Sony CMOS Güçlü 30x optik zoom Sıcaklık ölçümü mevcut Yangın

Detaylı

TPC-PT8620P-TA60. Termal Network Hybrid PTZ. Genel Özellikler. Teknik Özellikler

TPC-PT8620P-TA60. Termal Network Hybrid PTZ. Genel Özellikler. Teknik Özellikler Genel Özellikler 640 * 512 VOx soğutmasız termal sensör teknolojisi Athermalized Lens(termal),Focus-free 1/1.9 2Megapiksel progresif tarama Sony CMOS Güçlü 30x optik zoom Sıcaklık ölçümü mevcut Yangın

Detaylı

TPC-PT8620P-T100Z30. Termal Network Hybrid PTZ. Genel Özellikler. Teknik Özellikler

TPC-PT8620P-T100Z30. Termal Network Hybrid PTZ. Genel Özellikler. Teknik Özellikler Genel Özellikler 640 * 512 VOx soğutmasız termal sensör teknolojisi Athermalized Lens(thermal),Focus-free 1/1.9 2Megapiksel progresif tarama Sony CMOS Güçlü 30x optik zoom Sıcaklık ölçümü mevcut Yangın

Detaylı

TPC-PT8420AP-TC60Z30. Termal Network Hibrid Pan & Tilt Kamera. Genel Özellikler. Teknik Özellikler

TPC-PT8420AP-TC60Z30. Termal Network Hibrid Pan & Tilt Kamera. Genel Özellikler. Teknik Özellikler Genel Özellikler 400 300 VOx soğutmasız termal sensör teknolojisi Athermalized Lens(termal),Focus-free 1/1.9 2Megapiksel progresif tarama Sony CMOS Güçlü 30x optik zoom Sıcaklık ölçümü mevcut Yangın algılama

Detaylı

KAPALI OTOPARK İŞLETİM, GÖZETLEME ve TAKİP SİSTEMLERİ ALIMI İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KAPALI OTOPARK İŞLETİM, GÖZETLEME ve TAKİP SİSTEMLERİ ALIMI İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KAPALI OTOPARK İŞLETİM, GÖZETLEME ve TAKİP SİSTEMLERİ ALIMI İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ A. ŞARTNAMENİN AMACI, KONUSU İdare tarafından belirlenecek otoparklokasyonlarında şehir içi araç trafiğini rahatlatmak

Detaylı

TPC-PT8620C-30150Z30. Termal Network Tribrid PTZ. Genel Özellikler. Teknik Özellikler

TPC-PT8620C-30150Z30. Termal Network Tribrid PTZ. Genel Özellikler. Teknik Özellikler Genel Özellikler 640 512 VOx soğutmasız termal sensör teknolojisi Athermalized Lens(termal), Focus-free 1/1.9 2Megapiksel progresif tarama Sony CMOS Güçlü optik zoom lens (Termal ve görünür) Lazer mesafe

Detaylı

Araç Altı Görüntüleme ve Yol Kesici Sistemi Teknik Şartnamesi

Araç Altı Görüntüleme ve Yol Kesici Sistemi Teknik Şartnamesi Araç Altı Görüntüleme ve Yol Kesici Sistemi Teknik Şartnamesi 1) Tanım Araç Altı Görüntüleme ve Yol Kesici sistemi güvenlik gereksiniminin yoğun olduğu askeri birimlerde, kamusal kurumlarda ve güvenliğine

Detaylı

DS-2DE4225IW 2 MP 25 Network IR Speed Dome

DS-2DE4225IW 2 MP 25 Network IR Speed Dome DS-2DE4225IW 2 MP 25 Network IR Speed Dome Hikvision DS-2DE4225IW 2 MP 25 Ağ Kızılötesi Speed Dome 1/2,8 inç aşamalı tarama CMOS çipi. 25x optik yakınlaştırma lensiyle kamera geniş alanlarda daha fazla

Detaylı

İçindekiler. 1.3 MP IR DOME VP IP (20 mt.) MP IR BULLET IP (20 mt.) MP IR DOME VP IP (20 mt.)... 5

İçindekiler. 1.3 MP IR DOME VP IP (20 mt.) MP IR BULLET IP (20 mt.) MP IR DOME VP IP (20 mt.)... 5 İçindekiler 1.3 MP IR DOME VP IP (20 mt.)... 3 1.3 MP IR BULLET IP (20 mt.)... 4 2.0 MP IR DOME VP IP (20 mt.)... 5 2.0 MP IR BULLET IP (20 mt.)... 6 2.0 MP IR DOME VP VF IP (20 mt.)... 7 2.0 MP IR BULLET

Detaylı

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1.

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1. NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ ARALIK 2015 RESİM Kontrolümüz dışında olağanüstü ekonomik koşulların gerçekleşmesi ve vergi yasalarında değişiklik olması hallerinde NEUTRON un fiyatlarda değişiklik yapma

Detaylı

PLAKA TANIMA SİSTEMİ

PLAKA TANIMA SİSTEMİ PLAKA TANIMA SİSTEMİ 1 2 3 Plaka Tanıma Sistemi (PTS) Nedir? Neutron PTS Başlıca Özellikleri AVM Otopark Sistemi İçin PTS 4 Ücretli Otopark Sistemi İçin PTS 5 6 Bilet Makineleri ile Entegrasyon Görseller

Detaylı

Kamera Teknik Şartnamesi

Kamera Teknik Şartnamesi Kamera Teknik Şartnamesi 1. Kamera ve network arabirimi tümleşik tek bir cihazdan oluşmalıdır. 2. İç kamera 2 Megapixel görüntü akışı sağlamalıdır. 3. Diş mekan kamerası 2 megapiksel görüntü akışı sağlamalıdır.

Detaylı

Pinetron PNC-IX20 IP Box Kamera Şartnamesi

Pinetron PNC-IX20 IP Box Kamera Şartnamesi Pinetron PNC-IX20 IP Box Kamera Şartnamesi 1. Kamera, 2 Mega piksel 1/2.8 Progressive ScanCMOS Görüntü sensörüne sahip, True Day & Night Box yapıda IP kamera 2. Kamera, bir encoder aracılığıyla değil kendinden

Detaylı

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1.

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1. NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ KASIM 2015 RESİM Kontrolümüz dışında olağanüstü ekonomik koşulların gerçekleşmesi ve vergi yasalarında değişiklik olması hallerinde NEUTRON un fiyatlarda değişiklik yapma

Detaylı

720P IP KAMERALAR 960P IP KAMERALAR $325,0 $300,0 $140,0 $145,0 $150,0 $325,0 $375,0 D-IP012 D-IP013 DC-9511S1 DC-9411S1 DC-9412S1 D-IP020 D-IP021

720P IP KAMERALAR 960P IP KAMERALAR $325,0 $300,0 $140,0 $145,0 $150,0 $325,0 $375,0 D-IP012 D-IP013 DC-9511S1 DC-9411S1 DC-9412S1 D-IP020 D-IP021 ÜRÜN RESİMLERİ MODEL TEKNİK ÖZELLİKLER LİSTE FİYATI D-IP012 D-IP013 1/3 " SONY Super HAD CCD & IR-CUT FİLTRELİ 540TVLINE Çözünürlük PAL: 720*576/25FPS - 10Kb-4M - ÇİFT YOLLU SES, G723.1/6.3kbps -RJ-45,

Detaylı

1. Bullwark Premium BLW-PN128-16D KAYIT CİHAZI (NVR) ÖZELLİKLERİ

1. Bullwark Premium BLW-PN128-16D KAYIT CİHAZI (NVR) ÖZELLİKLERİ 1. Bullwark Premium BLW-PN128-16D KAYIT CİHAZI (NVR) ÖZELLİKLERİ 1.1. NVR, gömülü Linux işletim sistemine sahip 1.2. NVR, 4K ve Full HD (1080P) ekran çözünürlüğüne sahip 1.3. NVR, 4K video çıkışına sahip

Detaylı

GÜVENLİK AMAÇLI IP KAMERA KAYIT CİHAZI (NVR) TEKNİK ŞARTNAMESİ (PINETRON PNR-HD4004P) 1. Cihaz, IP kameralara TCP/IP data protokolü üzerinden erişim

GÜVENLİK AMAÇLI IP KAMERA KAYIT CİHAZI (NVR) TEKNİK ŞARTNAMESİ (PINETRON PNR-HD4004P) 1. Cihaz, IP kameralara TCP/IP data protokolü üzerinden erişim GÜVENLİK AMAÇLI IP KAMERA KAYIT CİHAZI (NVR) TEKNİK ŞARTNAMESİ (PINETRON PNR-HD4004P) 1. Cihaz, IP kameralara TCP/IP data protokolü üzerinden erişim sağlayarak kayıt ve görüntü transferi yapabilen Network

Detaylı

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1.

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1. NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ ARALIK 2015 RESİM Kontrolümüz dışında olağanüstü ekonomik koşulların gerçekleşmesi ve vergi yasalarında değişiklik olması hallerinde NEUTRON un fiyatlarda değişiklik yapma

Detaylı

Zavio D8220 IP IR Dome Kamera Şartnamesi

Zavio D8220 IP IR Dome Kamera Şartnamesi Zavio D8220 IP IR Dome Kamera Şartnamesi 1. Kamera, 2 Megapiksel 1/2.8 Progressive Scan CMOS Görüntü sensörüne sahip, True Day & Night IR Dome yapıda IP kamera 2. Kamera, bir encoder aracılığıyla değil

Detaylı

1. Bullwark Premium BLW-PN008-1D (NVR) KAYIT CİHAZI ÖZELLİKLERİ

1. Bullwark Premium BLW-PN008-1D (NVR) KAYIT CİHAZI ÖZELLİKLERİ 1. Bullwark Premium BLW-PN008-1D (NVR) KAYIT CİHAZI ÖZELLİKLERİ 1.2. NVR gömülü Linux işletim sistemine sahip olmalıdır. 1.3. NVR, 4K ekran çözünürlüğüne sahip olmalıdır. 1.4. NVR, 4K görüntü çıkışını

Detaylı

sentry360 2013 Ürün Kataloğu

sentry360 2013 Ürün Kataloğu sentry360 2013 Ürün Kataloğu Hakkında Sentry360 sentry360 Sentry360 uygulama odaklı bir lider geliştiricisi ve üreticisi çok megapiksel güvenlik kameraları ve video yönetim yazılımı ticari ve hükümet pazarlar.

Detaylı

Zavio B8520 IP IR Bullet Kamera Şartnamesi

Zavio B8520 IP IR Bullet Kamera Şartnamesi Zavio B8520 IP IR Bullet Kamera Şartnamesi 1. Kamera, 5 Megapiksel 1/1.8 CMOS Görüntü sensörüne sahip, True Day & Night IR Bullet yapıda IP kamera 2. Kamera, bir encoder aracılığıyla değil kendinden ethernet

Detaylı

Plaka Tanıma. Plaka. Tanıma Sistemi. Sistemi

Plaka Tanıma. Plaka. Tanıma Sistemi. Sistemi Plaka Plaka Tanıma Tanıma Sistemi Sistemi Otus Plaka Tanıma Sistemi (PTS), kontrollü geçiş yapılan noktalarda giriş ve çıkış yapan araçların plakasını okuyarak elde ettiği veriler ile kontrol ve doğrulama

Detaylı

Be İP 6070 1.3 MP ŞARTNAME 1. Cihaz, 1/3 Aptima 3 MP image CMOS görüntü sensörüne sahip dual stream, yüksek performansta renkli görüntü alabilen

Be İP 6070 1.3 MP ŞARTNAME 1. Cihaz, 1/3 Aptima 3 MP image CMOS görüntü sensörüne sahip dual stream, yüksek performansta renkli görüntü alabilen Be İP 6070 1.3 MP ŞARTNAME 1. Cihaz, 1/3 Aptima 3 MP image CMOS görüntü sensörüne sahip dual stream, yüksek performansta renkli görüntü alabilen megapiksel yapıda bir IP Kamera 2. KameraH.264yüksek sıkıştırma

Detaylı

SAMSUNG CCTV FİYAT LİSTESİ TEMMUZ 2012

SAMSUNG CCTV FİYAT LİSTESİ TEMMUZ 2012 IP SABİT KAMERALAR SNB-1001P VGA IP Sabit Kamera 1/4" PS CMOS, Progressive Tarama, Renkli 1.4 Lüks@50IRE, 0.17 Lüks (sens-up 8x), 8x Sens-Up 50dB, H.264/MPEG-4/MJPEG Çoklu Codec, 640x480 Maks. Çözünürlük,

Detaylı

RESİM MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1.

RESİM MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1. NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ KASIM 2015 RESİM Kontrolümüz dışında olağanüstü ekonomik koşulların gerçekleşmesi ve vergi yasalarında değişiklik olması hallerinde NEUTRON un fiyatlarda değişiklik yapma

Detaylı

Zavio D4320 IP IR Dome Kamera Şartnamesi

Zavio D4320 IP IR Dome Kamera Şartnamesi Zavio D4320 IP IR Dome Kamera Şartnamesi 1. Kamera, 3 Megapiksel 1/3 Progressive Scan CMOS Görüntü sensörüne sahip, True Day & Night IR Dome yapıda IP kamera 2. Kamera, bir encoder aracılığıyla değil kendinden

Detaylı

AHD DOME KAMERALAR AHD GECE GÖRÜŞLÜ IR KAMERALAR

AHD DOME KAMERALAR AHD GECE GÖRÜŞLÜ IR KAMERALAR RESİM MODEL AÇIKLAMA AHD DOME KAMERALAR LİSTE FİYATI SA-5836 AHD SA-5836 AHD PLUS 1.0 MP3.6MM-140-36LED 120 $ SA-6736 AHD METAL KASA SA-6736 AHD PLUS 1.0 MP 3.6MM-243+0141-3MP HD LENS-OSD-36 LED 170 $

Detaylı

AKILLI İZLEME. Video izlemede ana trendlerden biri akıllı fonksiyonları kapsamasıdır

AKILLI İZLEME. Video izlemede ana trendlerden biri akıllı fonksiyonları kapsamasıdır AKILLI İZLEME Video izlemede ana trendlerden biri akıllı fonksiyonları kapsamasıdır Ultra Smart Çözümler DAHUA Ultra Smart Çözümleri yalnızca ultra yüksek çözünürlükte görüntü kalitesi sunmaz, ayrıca daha

Detaylı

www.guvenlikdanismanlik.com RESİM MODEL AÇIKLAMA

www.guvenlikdanismanlik.com RESİM MODEL AÇIKLAMA www.guvenlikdanismanlik.com RESİM MODEL AÇIKLAMA EV KULLANICILARI SERİSİ BL-C101CE EŞZAMANLI MPEG-4/MJPEG, 10X DİJİTAL ZOOM, ÇOKLU-KAMERA İZLEME, ENTEGRE MİKROFON, HAREKET ALGILAMA, KAYIT YAZILIMI İÇERİR,

Detaylı

(BULLWARK BLW-3016H AHD HYBRID)

(BULLWARK BLW-3016H AHD HYBRID) GÜVENLİK AMAÇLI DİGİTAL GÖRÜNTÜ KAYIT CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ (BULLWARK BLW-3016H AHD HYBRID) 1. Cihaz, 16 kanal video girişi ile 1080P-H yüksek çözünürlüklü kameralardan gelen görüntüyü işleyip, yüksek

Detaylı

Fiyat Listesi V2.0.7_8

Fiyat Listesi V2.0.7_8 Fiyat Listesi V2.0.7_8 AHD Kameralar KST - K3 - AHD2006 KST - K8 - AHD2006 KST - K9 - AHD2006 260,00 TL 260,00 TL IR Mesafesi 12-15 metre 2 Hidden Led, Smart IR Özelliği, İkili Cam, Defog Sabit Lens: 3.6mm

Detaylı

1.550,00 TL 4 MEGAPİKSEL

1.550,00 TL 4 MEGAPİKSEL NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ MART 2016 RESİM Kontrolümüz dışında olağanüstü ekonomik koşulların gerçekleşmesi ve vergi yasalarında değişiklik olması hallerinde NEUTRON un fiyatlarda değişiklik yapma hakkı

Detaylı

NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ NİSAN 2015 RESİM 1.999,00 TL IPC242E-IR-Z-IN 2 MEGAPİKSEL 1.499,00 TL IPC242E-DLIR-IN 899,00 TL IPC222ER-F36

NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ NİSAN 2015 RESİM 1.999,00 TL IPC242E-IR-Z-IN 2 MEGAPİKSEL 1.499,00 TL IPC242E-DLIR-IN 899,00 TL IPC222ER-F36 NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ NİSAN 2015 RESİM NOT : Fiyat listelerimiz bir ay geçerlidir.neutron sadece döviz kurları değişiklerinde fiyat listesi değişiklik hakkını saklı tutar. MODEL STAR SERİSİ IR

Detaylı

Metcom Güvenlik Teknolojileri A.Ş.

Metcom Güvenlik Teknolojileri A.Ş. H265 Video Coding Plaka Tanıma Sistemi Metcom Güvenlik Teknolojileri A.Ş. 2017 PROGRAM ARAYÜZÜ GENEL ÖZELLİKLER 6ms Plaka tanıma süresi 2Mp H265 60Fps İp tabanlı back focus plaka okuma kamerası Okuma oranı

Detaylı

MODELLER PNC-SX100, PNC-SX101 TÜRKÇE TANITIM KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

MODELLER PNC-SX100, PNC-SX101 TÜRKÇE TANITIM KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU MEGAPİKSEL IP KAMERA MODELLER PNC-SX100, PNC-SX101 TÜRKÇE TANITIM KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU UYARI! Kurulum işlemine geçmeden önce kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Güvenli Hayat Teknolojileri

Detaylı

2015 Ürün ve Fiyat Listesi ANALOG KAMERALAR

2015 Ürün ve Fiyat Listesi ANALOG KAMERALAR 2015 Ürün ve Fiyat Listesi ANALOG KAMERALAR Ürün Foto Ürün Kod TVL Gece Görüş IR Led Açıklama LNX-120 420 TVL CS/C Mount - - 1/3" Sony CCD Image Sensor LNX-160 600 TVL CS/C Mount - - 1/3" Sony Super HAD

Detaylı

1 Mp SN-AHD /4 " 1 MP Progressive scan CMOS

1 Mp SN-AHD /4  1 MP Progressive scan CMOS 1 Mp SN-AHD3609 > 1/4 1MP progressive scan CMOS > 3.6mm Sabit > 3D,,AGC,DPC,IRC > Ir led Mesafesi 20-25 mt Çıkış i SN-AHD3609 1/4 " 1 MP Progressive scan CMOS / Manuel(X30~1/50000), FLK 0 Lux/F1.4 (IR

Detaylı

AHD DOME KAMERALAR AHD GECE GÖRÜŞLÜ IR KAMERALAR

AHD DOME KAMERALAR AHD GECE GÖRÜŞLÜ IR KAMERALAR RESİM MODEL AÇIKLAMA AHD DOME KAMERALAR LİSTE FİYATI SA-5836 AHD SA-5836 AHD PLUS 1.0 MP3.6MM-140-36LED 60 $ SA-6736 AHD METAL KASA SA-6736 AHD PLUS 1.0 MP 3.6MM-243+0141-3MP HD LENS-OSD-36 LED 85 $ SA-5801

Detaylı

VITEC IP/NETWORK SPEEDDOME KAMERALAR

VITEC IP/NETWORK SPEEDDOME KAMERALAR IP CCTV BİLGİ ELEKTRONİK A.Ş. OCAK-2012 GENEL FİYAT LİSTESİ IP CCTV RESİM MARKA MODEL AÇIKLAMA LİSTE FİYATI IP/NETWORK SPEEDDOME KAMERALAR VID-MP720 VID-AT536 2 MP HARİCİ TİP X20 TRUE DAY/NIGHT (ICR) IP

Detaylı

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU MEGAPİKSEL IP KAMERA TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU MODELLER BLW-2201IP-D, BLW-2201IP-DV, BLW-2202IP, BLW-2203IP-V, BLW-2204IP-V, BLW-2205IP, BLW-2206IP-B UYARI! Kurulum işlemine geçmeden

Detaylı

Aşağı Öveçler Mah. L zbon Cad. No. 25/3 Çankaya/ANKARA

Aşağı Öveçler Mah. L zbon Cad. No. 25/3 Çankaya/ANKARA Aşağı Öveçler Mah. L zbon Cad. No. 25/3 Çankaya/ANKARA +90 312 472 91 99 +90 312 472 14 15 www.atecrube.com FİRMAMIZIN DMO KATALOĞUNDA SATIŞI YAPILAN ÜRÜNLERİNİN TANITIMI AMACIYLA DEVLET MALZEME OFİSİ

Detaylı

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU MEGAPİKSEL IP KAMERA TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU MODELLER BLW 2301IP D, BLW 2301IP DV, BLW 2303IP V, BLW 2304IP UYARI! Kurulum işlemine geçmeden önce kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyunuz.

Detaylı

EXPOTECH DAHUA IP SİSTEM EXPOHD * Lens : Opsiyonel Lens * Led Sayısı : - * Ir Aydınlatma Mesafesi : - * Bağlantı : RS485 220 $ EX-2000 B * Resim Sensörü : 1/3 Aptina Cmos * Çözünürlük : 1.3 Megapiksel

Detaylı

1.550,00 TL 4 MEGAPİKSEL

1.550,00 TL 4 MEGAPİKSEL NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ HAZİRAN 2016 RESİM Kontrolümüz dışında olağanüstü ekonomik koşulların gerçekleşmesi ve vergi yasalarında değişiklik olması hallerinde NEUTRON un fiyatlarda değişiklik yapma

Detaylı

SAMSUNG CCTV FİYAT LİSTESİ 2012

SAMSUNG CCTV FİYAT LİSTESİ 2012 SAMSUNG CCTV FİYAT LİSTESİ 2012 NETWORK ÜRÜNLERİ RESİM MODEL AÇIKLAMA FİYAT SNB-1001P SNB-2000P SNB-3000P SNP-3002P IP SABİT KAMERALAR VGA IP Sabit 1/4" PS CMOS, Progressive Tarama, Renkli 1.4 Lüks@50IRE,

Detaylı

2015-2016 GÜVENLİK ÜRÜNLERİ ÇÖZÜMLERİ

2015-2016 GÜVENLİK ÜRÜNLERİ ÇÖZÜMLERİ 2015-2016 GÜVENLİK ÜRÜNLERİ ÇÖZÜMLERİ Hakkımızda Uranium, 15 yılın üzerinde sektör deneyimine sahip kuruculara ve giriş seviyesi üründen proje ürününe kadar çok geniş bir ürün gamına sahiptir. Müşteri

Detaylı

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM MÜDÜRLÜĞÜ SATIN ALMA ŞARTNAMESİ

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM MÜDÜRLÜĞÜ SATIN ALMA ŞARTNAMESİ İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM MÜDÜRLÜĞÜ SATIN ALMA ŞARTNAMESİ 1. Giriş ve Amaç Üniversitemizde kullanılmak üzere aşağıda konusu yer alan şartnamede özellikleri belirtilen donanım, yazılım ve hizmetler

Detaylı

RESİM MODEL AÇIKLAMA

RESİM MODEL AÇIKLAMA www.guvenlikdanismanlik.com RESİM MODEL AÇIKLAMA EV KULLANICILARI SERİSİ BL-C101CE EŞZAMANLI MPEG-4/MJPEG, 10X DİJİTAL ZOOM, ÇOKLU-KAMERA İZLEME, ENTEGRE MİKROFON, HAREKET ALGILAMA, KAYIT YAZILIMI İÇERİR,

Detaylı

GÜVENLİK ÜRÜNLERİ ÇÖZÜMLERİ

GÜVENLİK ÜRÜNLERİ ÇÖZÜMLERİ GÜVENLİK ÜRÜNLERİ ÇÖZÜMLERİ Hakkımızda Uranium, 15 yılın üzerinde sektör deneyimine sahip kuruculara ve giriş seviyesi üründen proje ürününe kadar çok geniş bir ürün gamına sahiptir. Müşteri odaklı yaklaşım

Detaylı

KAMERALAR Yüksek görüntü kalitesiyle kesintisiz performans sunan Full HD kameralar.

KAMERALAR Yüksek görüntü kalitesiyle kesintisiz performans sunan Full HD kameralar. KAMERALAR Yüksek görüntü kalitesiyle kesintisiz performans sunan Full HD kameralar. IP KAMERALAR > 1. progressive scan > 3.6 mm HD sabit lens > PoE Opsiyonel / SES / BLACK IR-LED SN-IP3613 1. $100 > 1.

Detaylı

RESİM MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL. IPC2324EBR-DPZ28 Motorize Lens 1.550,00 TL IPC2124SR3-DPF36 992,00 TL

RESİM MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL. IPC2324EBR-DPZ28 Motorize Lens 1.550,00 TL IPC2124SR3-DPF36 992,00 TL 1.3 MEGAPİKSEL 2 MEGAPİKSEL 4 MEGAPİKSEL RESİM MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL IPC2324EBR-DPZ28 Motorize Lens IPC2124SR3-DPF36 Görüntü çözünürlüğü : 1/2.8'',4 Megapiksel (2592X1520) SONY

Detaylı

EK-81/B A- GENEL ÖZELLİKLER

EK-81/B A- GENEL ÖZELLİKLER EK-81/B ANTREPOLARDA BULUNAN KAMERA SİSTEMLERİ Antrepolara kurulacak kameraların aşağıda yer alan asgari şartları taşıması gerekmekte olup, bu şartların benzerini veya daha üst özelliklerini taşıyan kameraların

Detaylı

HGC-1003VI 1/3"Progressive Scan IRMOS Sensor True Day&Night. 800 TVL çözünürlük. 4mm sabit lens 24 IR LED Plastik kasa Orjinal Ayak

HGC-1003VI 1/3Progressive Scan IRMOS Sensor True Day&Night. 800 TVL çözünürlük. 4mm sabit lens 24 IR LED Plastik kasa Orjinal Ayak MARKA MODEL EVERVOX HGC-1003VI 1/3"Progressive Scan IRMOS Sensor EVERVOX AÇIKLAMA HGC-1048TI AÇIKLAMA2 FİYAT True Day&Night 600 TVL çözünürlük 4mm sabit lens 24 IR LED Plastik kasa Orjinal Ayak 1/3"Progressive

Detaylı

GÜVENLİK ÜRÜNLERİ ÇÖZÜMLERİ

GÜVENLİK ÜRÜNLERİ ÇÖZÜMLERİ GÜVENLİK ÜRÜNLERİ ÇÖZÜMLERİ Hakkımızda Uranium, 15 yılın üzerinde sektör deneyimine sahip kuruculara ve giriş seviyesi üründen proje ürününe kadar çok geniş bir ürün gamına sahiptir. Müşteri odaklı yaklaşım

Detaylı

Kamera Teknik Donanımı. www.platar.com.tr

Kamera Teknik Donanımı. www.platar.com.tr Kamera Teknik Donanımı Geleneksel Sistemler Geleneksel Sistemler Kullanılan bir Plaka Okuma Noktasında Analog veya IP tabanlı kamera Dış ortamlarda çalışmaya uygun endüstriyel bilgisayar Aydınlatma birimi

Detaylı

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU MODELLER

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU MODELLER MEGAPİKSEL IP KAMERA TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU MODELLER BLW-2100IP, BLW-2101IP-D, BLW-2101IP-DV, BLW-2101IP-V, BLW-2301IP-D, BLW-2301IP-DV, BLW-2303IP-V, BLW-2304IP, BLW-2201IP-D, BLW-2201IP-DV,

Detaylı

SAVUNMA GÜVENLİK SİSTEMLERİ VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ 2016/2 ÜRÜN KATALOĞU.

SAVUNMA GÜVENLİK SİSTEMLERİ VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ 2016/2 ÜRÜN KATALOĞU. SAVUNMA GÜVENLİK SİSTEMLERİ VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ 2016/2 ÜRÜN KATALOĞU www.rivo.com.tr SAVUNMA GÜVENLİK SİSTEMLERİ VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ RİVO SAVUNMA GÜVENLİK SİSTEMLERİ VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ

Detaylı

UltraView IP XP3 Gündüz/Gece Sabit Kamera Hızlı Başlangıç Kılavuzu

UltraView IP XP3 Gündüz/Gece Sabit Kamera Hızlı Başlangıç Kılavuzu UltraView IP XP3 Gündüz/Gece Sabit Kamera Hızlı Başlangıç Kılavuzu P/N 1070300-TR REV B ISS 17NOV10 Telif Hakkı 2010 UTC Fire & Security. Tüm hakları saklıdır. Ticari markalar ve patentler UltraView adı

Detaylı

Pinetron IP Çözümler. +1 Yıl Ek Garanti. ile +GARANTİ POWER KORUMA. EMS Üzerinden Tüm Pinetron Ürünlere Entegrasyon (NVR, DVR, Analog, IP Kamera)

Pinetron IP Çözümler. +1 Yıl Ek Garanti. ile +GARANTİ POWER KORUMA. EMS Üzerinden Tüm Pinetron Ürünlere Entegrasyon (NVR, DVR, Analog, IP Kamera) Pinetron IP Çözümler EMS Üzerinden Tüm Pinetron Ürünlere Entegrasyon (NVR, DVR, Analog, IP Kamera) 3D-DNR TDN H.264 High Profi le POWER KORUMA ile +GARANTİ +1 Yıl Ek Garanti Network Video Kayıt Cihazları

Detaylı

SNC-DH110. Kompakt 720p/30 fps Kamera - X Serisi. Genel Bakış

SNC-DH110. Kompakt 720p/30 fps Kamera - X Serisi. Genel Bakış SNC-DH110 Kompakt 720p/30 fps Kamera - X Serisi Genel Bakış SNC-DH110; Elektronik Gündüz/Gece işlevine, DEPA ve ONVIF uyumluluğuna sahip olan bir iç mekan yüksek tanımlı (720p, 30 fps'de H.264 destekler)

Detaylı

SNC-DH110T. Kompakt 720p/30 fps Kamera - X Serisi. Genel Bakış

SNC-DH110T. Kompakt 720p/30 fps Kamera - X Serisi. Genel Bakış SNC-DH110T Kompakt 720p/30 fps Kamera - X Serisi Genel Bakış SNC-DH110T; Elektronik Gündüz/Gece işlevine, DEPA ve ONVIF uyumluluğuna sahip olan bir iç mekan yüksek tanımlı (720p, 30 fps'de H.264 destekler)

Detaylı

Kompakt 720p/30 fps Kamera - X Serisi

Kompakt 720p/30 fps Kamera - X Serisi SNC-CH110 Kompakt 720p/30 fps Kamera - X Serisi Genel Bakış SNC-CH110; Elektronik Gündüz/Gece işlevi, DEPA ve ONVIF uyumluluğuna sahip olan bir kompakt iç mekan yüksek tanımlı (720p) 1,3 Megapiksel (1280

Detaylı

Model EVO-12-NMD (Beyaz) EVO-12-NND (Siyah) Genel

Model EVO-12-NMD (Beyaz) EVO-12-NND (Siyah) Genel 12MP Exmor R yüksek çözünürlüklü sensör Sabit 360 takip; kör nokta bulunmaz Hareketli parça yok; bakım gerektirmez; sessiz çalışma Az ışıklı ortamlarda dahi yüksek çözünürlük ve yüksek kalite görüntüler

Detaylı

2 Megapiksel. CMOS Sensor. 1.3 Megapiksel. 2015-1 Fiyat Listesi www.pinetron.com.tr. Yenilik

2 Megapiksel. CMOS Sensor. 1.3 Megapiksel. 2015-1 Fiyat Listesi www.pinetron.com.tr. Yenilik 2 Megapiksel 1.3 Megapiksel Heyecan Yenilik Güven 2015-1 Fiyat Listesi ANALOG KAMERALAR Box / IR Dome / IR Bullet MENU 2D/3D Noise Reduction Super HAD II CCD Sensor Super HAD II CCD Sensor 20 M 30 M PDR-DX401

Detaylı

GECE GÖRÜŞ KAMERALARI

GECE GÖRÜŞ KAMERALARI GECE GÖRÜŞ KAMERALARI GECE SR ÜRÜN MODEL IMAGE SENSOR TV LİNES LENS IR LED GÖRÜŞ ÖZELLİKLER MESAFESİ 1 RS-59FX Sony 960H Effio V Ext. 700 7 SİYAH SMART IR LED FİLTER 80-100mt WDR,, UTC KONTROL, DNR, DEFOG

Detaylı

GÜVENLİK AMAÇLI 8 KANAL NVR TEKNİK ŞARTNAMESİ (ZAVIO NVC-2080)

GÜVENLİK AMAÇLI 8 KANAL NVR TEKNİK ŞARTNAMESİ (ZAVIO NVC-2080) GÜVENLİK AMAÇLI 8 KANAL NVR TEKNİK ŞARTNAMESİ (ZAVIO NVC-2080) 1- Cihaz, IP kameralara TCP/IP data protokolü üzerinden erişim sağlayarak kayıt ve görüntü transferi yapabilen NVR Network Video Kaydedicisi

Detaylı

Fiyat Listesi 2015/3

Fiyat Listesi 2015/3 Fiyat Listesi 2015/3 DS-2CD2T22-I5 DS-2CD2T32-I5 2MP EXIR Bullet Kamera 1/3 PS CMOS, 4mm Sabit Lens, IP66, 50mt, 3D DNR, ICR, DWDR, BLC, ROI, NAS Desteği, ONVIF, 12V DC veya POE 3MP EXIR Bullet Kamera

Detaylı

(PLAKA TANIMA TAŞIT TANIMA) OTOYOL İHLAL VE OTOPARK SİSTEMLERİ

(PLAKA TANIMA TAŞIT TANIMA) OTOYOL İHLAL VE OTOPARK SİSTEMLERİ (PLAKA TANIMA TAŞIT TANIMA) OTOYOL İHLAL VE OTOPARK SİSTEMLERİ HDH Plaka Tanıma Sistemi HDH Plaka Tanıma Sistemi, kameralardan alınan araç görüntülerinin üzerindeki plaka bölgesinin ayrıştırılarak, plaka

Detaylı

2015-EKİM AYI FİYAT LİSTESİ

2015-EKİM AYI FİYAT LİSTESİ 1474 1413 1513 1425 1122 1121 1503 1519 1368 1377 1375 1381 1308 2015-EKİM AYI FİYAT LİSTESİ 600 TVL SONY EFFIO CCD GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 600 TVL Çözünürlük, 1/3" Sony Effio Superhad CCD, Sony DSP, İç

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Plaka Tanıma Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş alanındaki tüm araçların

Detaylı

CCTV KAMERALAR $ 95,00 $ 135,00 $ 165,00 $ 170,00 $ 250,00 $ 135,00

CCTV KAMERALAR $ 95,00 $ 135,00 $ 165,00 $ 170,00 $ 250,00 $ 135,00 CCTV KAMERALAR Bilişim ve Güvenlik Teknolojileri MARKA RESİMLER FİYAT TGS-6652 $ 95,00 Resim Sensörü 1/3" DIS SONY CHIP Çözünürlük 650 TVL (Görüntü Kalitesi) Lens 3.6 mm Lens IR Led Sayısı 36 Led Tarama

Detaylı

TOSY QF-7004 NVR TOSY QF-7008 NVR TOSY QF-7016 NVR MODEL RESİM TOSY HD DVR KAYIT CİHAZLARI TOSY QF-7004 AHD TOSY QF-7008 AHD TOSY QF-7016 AHD

TOSY QF-7004 NVR TOSY QF-7008 NVR TOSY QF-7016 NVR MODEL RESİM TOSY HD DVR KAYIT CİHAZLARI TOSY QF-7004 AHD TOSY QF-7008 AHD TOSY QF-7016 AHD Selectronik Sistem ve Teknoloji Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. Gayrettepe Mah. Vefabey Sok. No:5/7 Gayrettepe Beşiktaş / İstanbul T: +90 (212) 275 70 45 / F: +90 (212) 275 70 45 www.selectronik.com info@selectronik.com

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş

Detaylı

2015 Fiyat Listesi. SCSI Premium. IP Ürünler. Kameralar. SCSI Premium Serisi Ürünler Dahua Technology Tarafından Üretilmektedir.

2015 Fiyat Listesi. SCSI Premium. IP Ürünler. Kameralar. SCSI Premium Serisi Ürünler Dahua Technology Tarafından Üretilmektedir. 2015 Fiyat Listesi SCSI Premium SCSI Premium Serisi Ürünler Dahua Technology Tarafından Üretilmektedir. IPC-HFW1200S IP Ürünler Kameralar 2 MP Full HD Small IR Bullet Kamera 1/3 2 MP CMOS, 3.6 m sabit

Detaylı

Elektronik Denetleme Sistemleri

Elektronik Denetleme Sistemleri Elektronik Denetleme Sistemleri Elektronik Denetleme Sistemleri Ülkemizde hızla artan araç sahipliliği ve bunun bir sonucu olarak artış gösteren trafik kazaları, trafik denetiminde elektronik sistemlerin

Detaylı

SY-4156 CCD Sony 1/3 520 TV LİNE Renkli 36 HIGH Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 58$

SY-4156 CCD Sony 1/3 520 TV LİNE Renkli 36 HIGH Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 58$ SY-4156 CCD Sony 1/3 520 TV LİNE Renkli 36 HIGH Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 58$ SY-4136 CCD Sony 1/3 480 TV LİNE Renkli 48 IR Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 40$ SY-2448 CCD Sony 1/3 480

Detaylı

Evolution 05 Mini. 360 Dış Mekân Kamera. 360 toplam durumsal farkındalıkta bir sonraki adım. 5MP sensör ve hareketli parça yok. Gelişmiş olay yönetimi

Evolution 05 Mini. 360 Dış Mekân Kamera. 360 toplam durumsal farkındalıkta bir sonraki adım. 5MP sensör ve hareketli parça yok. Gelişmiş olay yönetimi 5MP sensör ve hareketli parça yok Sabit 360 takip, kör nokta bulunmaz Akıllı montaj için ideal ultra küçük kasa Hareketli parça yok; bakım gerektirmez; sessiz çalışma EN50155 / EN45545 taşıma sertifikası

Detaylı

LGN Güvenlik Sistemleri 2014 ÜRÜN KATALOGU

LGN Güvenlik Sistemleri 2014 ÜRÜN KATALOGU LGN Güvenlik Sistemleri 2014 ÜRÜN KATALOGU 1 İÇİNDEKİLER ÖZELLİK SAYFA LGN ÜRÜN KODLAMA SİSTEMİ 4 IP IR BULLET KAMERALAR 6-7 IP IR DOME KAMERALAR 8-9 IP PTZ DOME KAMERALAR 10-12 NVR 13-14 ANALOG IR BULLET

Detaylı

ANTREPOLARDA BULUNAN KAMERA SİSTEMLERİ A. GENEL ÖZELLİKLER

ANTREPOLARDA BULUNAN KAMERA SİSTEMLERİ A. GENEL ÖZELLİKLER ANTREPOLARDA BULUNAN KAMERA SİSTEMLERİ A. GENEL ÖZELLİKLER Değişiklikten Önce Değişiklikten Sonra 1)Kameraların, yirmidört saat aralıksız kayıt yapan veya harekete duyarlı olması 1)Kameraların, yirmidört

Detaylı

2015-KASIM AYI FİYAT LİSTESİ

2015-KASIM AYI FİYAT LİSTESİ 1474 1413 1513 1425 1122 1121 1503 1519 1368 1377 1375 1381 1308 2015-KASIM AYI FİYAT LİSTESİ 600 TVL SONY EFFIO CCD GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 600 TVL Çözünürlük, 1/3" Sony Effio Superhad CCD, Sony DSP, İç

Detaylı

2015-TEMMUZ AYI FİYAT LİSTESİ

2015-TEMMUZ AYI FİYAT LİSTESİ 1320 1425 1122 1121 1504 1503 1519 1528 1368 1377 1375 1381 1308 2015-TEMMUZ AYI FİYAT LİSTESİ 600 TVL SONY EFFIO CCD GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 600 TVL Çözünürlük, 1/3" Sony Effio Superhad CCD, Sony DSP,

Detaylı

TOSY QF-7004 NVR TOSY QF-7008 NVR TOSY QF-7016 NVR MODEL RESİM TOSY HD DVR KAYIT CİHAZLARI TOSY QF 7004HDMI TOSY QF 7008HDMI TOSY QF-7004 TOSY QF-7008

TOSY QF-7004 NVR TOSY QF-7008 NVR TOSY QF-7016 NVR MODEL RESİM TOSY HD DVR KAYIT CİHAZLARI TOSY QF 7004HDMI TOSY QF 7008HDMI TOSY QF-7004 TOSY QF-7008 Selectronik Sistem ve Teknoloji Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti. Gayrettepe Mah. Vefabey Sok. No:5/7 Gayrettepe Beşiktaş / İstanbul T: +90 (212) 275 70 45 / F: +90 (212) 275 70 45 www.selectronik.com info@selectronik.com

Detaylı

Analog Ürünler Kameralar

Analog Ürünler Kameralar 2015 Fiyat si Analog Ürünler Kameralar SBC-1000E 960H, 1/3'' SONY Effio Super HAD II CCD, 700TVL, BLC, HLC, Box Kamera 120,00 SBC-2000P 960H,1/3'' SONY Effio Super HAD II CCD,960H, 700TVL, BLC, HLC, DNR,

Detaylı

STOK KODU MODEL RESİM ÖZELLİK LİSTE

STOK KODU MODEL RESİM ÖZELLİK LİSTE 1.0 mp TVI KAMERALAR 6.01.01.03.40253 DS-2CE16C0T-IR *1.0 MP çözünürlük * 2.8mm M12 lens *CMOS Sensör * 25/30 fps Kare Hızı * 1296(H) x 732(V) piksel * 0.1 Lux Minimum Aydınlatma * Gece Görüş Mesafesi

Detaylı

SABİT KAMERALAR IR BULLET KAMERALAR

SABİT KAMERALAR IR BULLET KAMERALAR SABİT KAMERALAR VCC-4588 1/3" D/N DWDR ICR KAMERA 700 TVL,SONY EFFIO-A, DWDR, SENSUP, SİS ENGELLEYİCİ (DEFOG), OSD, 3DNR, 20 BOLGE MASKELEME, DIJITAL ZOOM, GÖRÜNTÜ SABİTLEME (DIS), HLC, OTOMATİK RESİM

Detaylı

2015-1 Fiyat Listesi. Yenilik

2015-1 Fiyat Listesi. Yenilik Heyecan Yenilik Güven 2015-1 Fiyat Listesi TEKNOLOJİ KALİTE PERFORMANS İSTİKRAR Momentum Serisi 700 / 900 TVL Kameralar DSP Görüntü Sensörü Dijital Sinyal İşlemci True Day&Night Megapiksel Lens Metal Kasa

Detaylı

diğer cihazlarla bağlanti

diğer cihazlarla bağlanti diğer cihazlarla bağlanti GÖRÜNTÜ/SES/MONITÖR BAĞLANTILARI M UTP kamerası ve BNC kamerasını aynı anda bağlı tutmayın. (KNL1, KNL2) NETWORK USB 1 5 2 6 3 7 4 8 9 13 10 14 11 15 12 16 VIDEO IN 1 VIDEO IN

Detaylı

Ilk Hedefimiz Güveniniz

Ilk Hedefimiz Güveniniz Ilk Hedefimiz Güveniniz VıewTech GÜVENLİK TEKNOLOJİLERİ VıewTech GÜVENLİK TEKNOLOJİLERİ Sizlerin; uluslararası standartlara uygun, kaliteli ürünleri kullanarak; kamera güvenlik sistemleri konusundaki beklentilerinizi

Detaylı

Her şey dahil. Mükemmel çözüm!

Her şey dahil. Mükemmel çözüm! Her şey dahil. Mükemmel çözüm! Profesyonel ve düşük maliyetli lensleri değiştirilebilen kamera iç ve dış ortam kullanım için uygundur.dahili olarak 32 GB a kadar dijital video kayıt sistemine ve 3.1 megapiksele

Detaylı

Gerçekten orjinal: Zorlu hava şartlarına dayanıklı, sağlam, değiştirilebilir lensli ve en son MOBOTIX teknolojisine sahip dual kamera.

Gerçekten orjinal: Zorlu hava şartlarına dayanıklı, sağlam, değiştirilebilir lensli ve en son MOBOTIX teknolojisine sahip dual kamera. ÇIFT. MODÜLER. BENZERSIZ. Gerçekten orjinal: Zorlu hava şartlarına dayanıklı, sağlam, değiştirilebilir lensli ve en son MOBOTIX teknolojisine sahip dual kamera. Sonuç olarak, performans, işlevsellik ve

Detaylı

2015-ARALIK AYI FİYAT LİSTESİ

2015-ARALIK AYI FİYAT LİSTESİ 1441 1437 1418 1416 1490 1523 1434 1481 1433 1399 1474 1413 1513 1425 1122 2015-ARALIK AYI FİYAT LİSTESİ BOX CCD KAMERALAR CCD SENSOR CM-733B 1/3" SONY CHIP CCD, 700 TVL ÇÖZÜNÜRLÜK, AES, AGC, ALC, AWB,

Detaylı

IP KÜP (CUBE) KAMERALAR

IP KÜP (CUBE) KAMERALAR DS-2CD2132-I DS-2CD2512F-IS DS-2CD2532F-IS DS-2CD2712F-IS 3MP Mini IR Dome Kamera 1/3" PS CMOS, 2.8mm sabit Lens, 30mt IR Görüş Mesafesi, 3D DNR, DWDR, BLC,, ROI, Analizler, ONVIF, IP66, Vandal-proof(IK10),

Detaylı

JMK TANITIM BROŞÜRÜ.

JMK TANITIM BROŞÜRÜ. JMK TANITIM BROŞÜRÜ UP - 664 UP - 404 UP - 670 YEDEKLEME SUNUCUSU GÜNCELLEŞTİRME SUNUCUSU BİLDİRİM SUNUCUSU ALARM SUNUCUSU DOSYA DEPOLAMA SUNCUSU MEDYA YAYIN SUNUCUSU ALT AĞ GEÇİDİ SUNUCUSU YÖNETİM SUNUCUSU

Detaylı

2015 Fiyat Listesi. IP Ürünler. Kameralar. SCSI Premium Serisi Ürünler Dahua Technology Tarafından Üretilmektedir. LİSTE FİYATI 180$ IPC-HFW1200S

2015 Fiyat Listesi. IP Ürünler. Kameralar. SCSI Premium Serisi Ürünler Dahua Technology Tarafından Üretilmektedir. LİSTE FİYATI 180$ IPC-HFW1200S 2015 Fiyat Listesi SCSI Premium SCSI Premium Serisi Ürünler Dahua Technology Tarafından Üretilmektedir. IPC-HFW1200S IP Ürünler Kameralar 2 MP Full HD Small IR Bullet Kamera 1/3 2 MP CMOS, 3.6 m sabit

Detaylı

CCTV KAMERALAR. www.ipgroup.com.tr info@ipgroup.com.tr

CCTV KAMERALAR. www.ipgroup.com.tr info@ipgroup.com.tr CCTV KAMERALAR IP-K2700 IP-K2701 Sinyal Sistemi 1/3 SONY SUPER HAD CCD DAY&NIGHT Çözünürlük PAL:752(H)*582(V) NTSC:768(H)*492(V) Tarama Alanı 4.9mm-3.7mm Min.İlimünasyon 0.01 Lux / F1.2 Tarama Sistemi

Detaylı

TOSY QF-7004 NVR TOSY QF-7008 NVR TOSY QF-7016 NVR TOSY QF-7004 AHD TOSY QF-7008 AHD TOSY QF-7016 AHD TOSY QF 7004HDMI

TOSY QF-7004 NVR TOSY QF-7008 NVR TOSY QF-7016 NVR TOSY QF-7004 AHD TOSY QF-7008 AHD TOSY QF-7016 AHD TOSY QF 7004HDMI Selectronik Sistem ve Teknoloji Ürünleri Gayrettepe Mah. Vefabey Sok. Gayret Apt. No:5/7 Gayrettepe-Beşiktaş / İstanbul T: 0212 275 70 45 / F: 0212 275 70 45 info@selectronik.com www.selectronik.com TOSY

Detaylı

SANYO VCC-HD 5400 VCC-HD 5400P KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

SANYO VCC-HD 5400 VCC-HD 5400P KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU BİRTEL İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ SANYO VCC-HD 5400 VCC-HD 5400P KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU A B İ D İ N D A V E R S O K. N O : 7 / 1 1 Ç A N K A Y A / A N K A R A Giriş SANYO HD 5400/5400P geliştirilmiş

Detaylı