Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 74.01/469 A.U Toplantı Tarihi ve No : 24/02/

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 74.01/469 A.U Toplantı Tarihi ve No : 24/02/2016-176"

Transkript

1 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 74.01/469 A.U Toplantı Tarihi ve No : 24/02/ TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 24/02/ SAFRANBOLU Bartın İli, Amasra İlçesi, Boztepe Mahallesi, Koruma Amaçlı İmar Planı ve 3. derece arkeolojik sit alanı sınırları içinde kalan 145 ada 11 parselde yapılan sondaj kazısı sonucunda ortaya çıkarılan kültür varlıkları nedeniyle söz konusu parselin 1. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edilmesini konu alan Amasra Kaymakamlığı, Müze Müdürlüğü'nün gün ve 70 sayılı yazısı, konu hakkında Karabük Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarının gün ve 193 sayılı rapor formu okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonucunda; Amasra Müze Müdürlüğü'nün gün ve 123 sayılı raporundan, Bartın İli, Amasra İlçesi, Boztepe Mahallesi, Koruma Amaçlı İmar Planı ve 3. derece arkeolojik sit alanı sınırları içinde kalan 145 ada 11 parselde 3 adet sondaj çukuru açıldığının, açılan sondaj çukurlarında tespit edilen buluntular ve kalıntılar doğrultusunda söz konusu alanın Roma Dönemi nekropol alanı olduğunun, bu nedenle de parselin 1. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edilmesinin gerektiğinin ifade edildiğinin anlaşıldığına, söz konusu rapor doğrultusunda Bartın İli, Amasra İlçesi, Boztepe Mahallesi, 145 ada 11 parselin kararımız eki 1/1000 ölçekli haritada da gösterildiği şekilde 1. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edilmesine, Amasra Müze Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tescil fişinin onaylanmasına ve söz konusu parseldeki 3. derece arkeolojik sit alanıdır şerhinin 1. derece arkeolojik sit alanıdır şerhi ile değiştirilmesine, Söz konusu kalıntıların ilgili müze müdürlüğü tarafından güvenlik önlemleri alınarak konservasyon yöntemlerine uygun şekilde jeotekstil malzeme de kullanılarak tekrar kapatılarak koruma altına alınmasına karar verildi

2 2111/1-1

3 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 74.01/431 A.U Toplantı Tarihi ve No : 24/02/ TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 24/02/ SAFRANBOLU Bartın İli, Amasra İlçesi, Boztepe Mahallesi, Koruma Amaçlı İmar Planı ve 3. derece arkeolojik sit alanı sınırları içinde kalan 145 ada 5 parselde yapılan sondaj kazısı sonucunda ortaya çıkarılan kültür varlıkları nedeniyle söz konusu parselin 1. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edilmesini konu alan Amasra Kaymakamlığı, Müze Müdürlüğü'nün gün ve 69 sayılı yazısı, konu hakkında Karabük Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarının gün ve 194 sayılı rapor formu okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonucunda; Amasra Müze Müdürlüğü'nün gün ve 122 sayılı raporundan, Bartın İli, Amasra İlçesi, Boztepe Mahallesi, Koruma Amaçlı İmar Planı ve 3. derece arkeolojik sit alanı sınırları içinde kalan 145 ada 5 parselde 3 adet sondaj çukuru açıldığının, açılan sondaj çukurlarında tespit edilen buluntular ve kalıntılar doğrultusunda söz konusu alanın 1. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edilmesinin gerektiğinin ifade edildiğinin anlaşıldığına, söz konusu rapor doğrultusunda Bartın İli, Amasra İlçesi, Boztepe Mahallesi, 145 ada 5 parselin kararımız eki 1/1000 ölçekli haritada da gösterildiği şekilde 1. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edilmesine, Amasra Müze Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tescil fişinin onaylanmasına ve söz konusu parseldeki 3. derece arkeolojik sit alanıdır şerhinin 1. derece arkeolojik sit alanıdır şerhi ile değiştirilmesine, Söz konusu kalıntıların ilgili müze müdürlüğü tarafından güvenlik önlemleri alınarak konservasyon yöntemlerine uygun şekilde jeotekstil malzeme de kullanılarak tekrar kapatılarak koruma altına alınmasına karar verildi.

4 2112/1-1

5 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 67.01/47 A.U. Toplantı Tarihi ve No : 24/02/ TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 24/02/ SAFRANBOLU Zonguldak İli, Alaplı İlçesi, Fındıklı Köyü, 103 ada 1 parselde yer alan arkeolojik alanı konu alan Düzce Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün 12/12/2014 gün ve 1733 sayılı yazısı, Karabük Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarının gün ve 196 sayılı rapor formu okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonucunda; Zonguldak İli, Alaplı İlçesi, Fındıklı Köyü, 103 ada 1 parselde yer alan Bizans Dönemi yerleşim alanın kararımız eki 1/25000 harita sınırları belirlendiği şekilde 1. ve 3. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edilmesine, hazırlanan tescil fişinin onaylanmasına, 103 ada 1 parselin tapu kütüğünün beyanlar hanesine "Bir bölümü 1. ve 3. derece arkeolojik sit alanıdır." şeklinde şerh konulmasına, Bu alanda gerçekleştirilecek her türlü uygulamanın yürürlükte bulunan ilke kararları ve mevzuat çerçevesince yürütülmesi gerektiğine, 2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu uyarınca, Arkeolojik sit alanlarına ilişkin yürürlükteki ilke kararlarında yer alan hususların geçiş dönemi yapılanma koşulları olarak belirlenmesine karar verildi.

6 2113/1-1

7 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 67.03/132 A.U. Toplantı Tarihi ve No : 24/02/ TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 24/02/ SAFRANBOLU Zonguldak İli, Devrek İlçesi, Karakoçlu Köyünde yer alan hipojenin 1. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edilmesini konu alan Zonguldak Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün 10/11/2015 gün ve 2474 sayılı yazısı, Karabük Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarının gün ve 1343 sayılı raporu okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonucunda; Zonguldak İli, Devrek İlçesi, Karakoçlu Köyünde yer alan hipoje ve çevresinde yapılan yüzey araştırması sonucunda tespit edilen arkeolojik buluntuların (mimari parçalar ve seramik buluntuları) dağılımı dikkate alınarak söz konusu alanın kararımız eki 1/3000 harita sınırları belirlendiği şekilde 1. ve 3. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edilmesine, hazırlanan tescil fişinin onaylanmasına, karar eki haritada sit alanı içerisinde kalan parseller tablosu dikkate alınarak sit alanında kalan parsellere gerekli şerhlerin verilmesine, Bu alanda gerçekleştirilecek her türlü uygulamanın yürürlükte bulunan ilke kararları ve mevzuat çerçevesince yürütülmesi gerektiğine, 2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu uyarınca, Arkeolojik sit alanlarına ilişkin yürürlükteki ilke kararlarında yer alan hususların geçiş dönemi yapılanma koşulları olarak belirlenmesine karar verildi.

8 2114/1-1

9 Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 35.09/785 Toplantı Tarihi ve No : TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : İZMİR İzmir ili, Kemalpaşa ilçesi, Merkez Aşağı mahallesi, Çelebiyaka (Dede Yaka) Mevkiinde İzmir Müze Müdürlüğü uzmanları ve Kurul Müdürlüğü uzmanlarınca tespit edilen alanın (Tümülüs) tesciline ilişkin Kurul Müdürlüğü'nün tarihli ve 1877 sayılı yazısı kapsamında iletilen Kurum görüşleri ile konuya ilişkin olarak Kurul Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarih ve 117 sayı ile Müdürlük evrakına kayıtlı rapor okundu, yazıların ekleri ve işlem dosyası incelendi. Yapılan görüşmeler sonucunda; İzmir ili, Kemalpaşa ilçesi, Merkez Aşağı mahallesi, Çelebiyaka (Dede Yaka) Mevkiinde bulunan, 211 ada, 10, 12 ve 14 numaralı parsellerin bir bölümünü kapsayan alanın, kararımız eki 1/2500 ölçekli kadastral haritada gösterildiği şekilde 1. (birinci) Derece Arkeolojik Sit (Tümülüs) olarak tesciline, kararımız eki sit fişinin uygun olduğuna, karar verildi.

10 2117/1-1

11 Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 05.05/83 Toplantı Tarihi ve No : TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : SAMSUN Amasya İli, Taşova İlçesi, Kumluca Köyü, 160 ada, 32 parsel ile Çakırsu Köyü, 110 ada, 166, 167, 168, 169, 265 parsellerde, kaçak kazı yapılan alanda tespit edilen Roma dönemi yerleşmesinin III. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edilmesine dair rapor ve belgelerin gönderildiği Amasya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü nün gün ve 1998 sayılı yazısı, kurum görüşlerinin iletildiği Amasya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü nün gün ve E.7825 sayılı, Maden İşleri Genel Müdürlüğü nün gün ve E sayılı, Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü nün gün ve sayılı, DSİ 7. Bölge Müdürlüğü nün gün ve sayılı, Amasya İl Özel İdaresi nin gün ve E.689 sayılı yazıları, konuya ait Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanının gün ve 71 sayılı dosya inceleme raporu okundu, ekleri ve ilgili dosyası incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Amasya İli, Taşova İlçesi, Kumluca Köyü, 160 ada, 32 parsel ile Çakırsu Köyü, 110 ada, 166, 167, 168, 169, 265 parsellerde, kaçak kazı yapılan alanda tespit edilen Roma dönemi yerleşmesinin 2863 sayılı yasanın 6. maddesi kapsamında III. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edilmesine, sit sınırlarının ekli 1/2000 ölçekli haritada işaretlenen sınırlar ve belirtilen koordinatlar doğrultusunda kabul edilmesine, ekteki tescil fişinin uygun olduğuna, sit alanında kalan parsellerin tapu kaydına III. derece arkeolojik sit alanı olduğuna dair şerh konulmasına, kaçak kazı yaparak kültür varlığı tahribatına neden olanlar hakkında yasal soruşturma açılmasına ve sonucundan bilgi verilmesine, kaçak kazılara karşı gerekli güvenlik tedbirlerinin ilgili emniyet birimlerince alınmasına, III. derece Arkeolojik Sit Alanında koruma amaçlı imar planı yapılıncaya kadar, Koruma - Kullanma Şartları olarak, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu nun gün ve 658 sayılı ilke kararındaki III. derece arkeolojik sit alanlarına ilişkin hükümlerin geçerli olduğuna karar verildi.

12 2096/1-1

13 Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 55.11/246 Toplantı Tarihi ve No : TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : SAMSUN Samsun İli, Vezirköprü İlçesi, Adatepe Mahallesi, 111 ada, parsellerde, bilimsel yüzey araştırmaları sırasında jeoradar yöntemiyle yüzey altında bir kilisenin (martyrion) tespit edildiği ve yüzeyinde Geç Roma dönemi seramikler bulunan alanın I. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edilmesine dair rapor ve belgelerin gönderildiği Samsun Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü nün gün ve 3412 sayılı yazısı, kurum görüşlerinin iletildiği Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü nün gün ve 1372 sayılı, Samsun Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü nün gün ve E.164 sayılı, Orman ve Su İşleri 11. Bölge Müdürlüğü nün gün ve sayılı, Samsun Büyükşehir Belediyesi nin gün ve 863 sayılı, DSİ 7. Bölge Müdürlüğü nün gün ve sayılı yazıları, konuya ait Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanının gün ve 69 sayılı dosya inceleme raporu okundu, ekleri ve ilgili dosyası incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Samsun İli, Vezirköprü İlçesi, Adatepe Mahallesi, 111 ada, parsellerde, bilimsel yüzey araştırmaları sırasında jeoradar yöntemiyle yüzey altında bir kilisenin (martyrion) tespit edildiği ve yüzeyinde Geç Roma dönemi seramikler bulunan alanın 2863 sayılı yasanın 6. maddesi kapsamında I. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edilmesine, sit sınırlarının ekli 1/2000 ölçekli haritada işaretlenen sınırlar ve belirtilen koordinatlar doğrultusunda kabul edilmesine, ekteki tescil fişinin uygun olduğuna, sit alanında kalan parsellerin tapu kaydına I. derece arkeolojik sit alanı olduğuna dair şerh konulmasına, I. derece Arkeolojik Sit Alanında koruma amaçlı imar planı yapılıncaya kadar, Koruma - Kullanma Şartları olarak, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu nun gün ve 658 sayılı ilke kararındaki I. derece arkeolojik sit alanlarına ilişkin hükümlerin geçerli olduğuna karar verildi.

14 2097/1-1

15 Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 57.07/20 Toplantı Tarihi ve No : TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : SAMSUN Sinop İli, Saraydüzü İlçesi, Hanoğlu Köyü, Türbearkası Mevkii, 105 ada, 1 parselde yer alan Sivritepe Tümülüsü ile bitişik 105 ada, 385 parselde yer alan Sivritepe nekropolü nün I. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edilmesine dair rapor ve belgelerin gönderildiği Sinop Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü nün gün ve 3055 sayılı yazısı, kurum görüşlerinin iletildiği Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü nün gün ve sayılı, Orman ve Su İşleri 10. Bölge Müdürlüğü nün gün ve sayılı, Maden İşleri Genel Müdürlüğü nün gün ve E sayılı, DSİ 7. Bölge Müdürlüğü nün gün ve sayılı, Sinop Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü nün gün ve E.4029 sayılı, Sinop İl Özel İdaresi nin gün ve E sayılı yazıları, konuya ait Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanının gün ve 6 sayılı dosya inceleme raporu okundu, ekleri ve ilgili dosyası incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Saraydüzü İlçesi, Hanoğlu Köyü, Türbearkası Mevkii, 105 ada, 1 parselde yer alan Sivritepe Tümülüsü ile bitişik 105 ada, 385 parselde yer alan Sivritepe nekropolü nün 2863 sayılı yasanın 6. maddesi kapsamında I. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edilmesine, sit sınırlarının ekli 1/2000 ölçekli haritada işaretlenen sınırlar ve belirtilen koordinatlar doğrultusunda kabul edilmesine, ekteki tescil fişlerinin uygun olduğuna, sit alanında kalan 105 ada, 1 ve 385 parsellerin tapu kaydına I. derece arkeolojik sit alanı olduğuna dair şerh konulmasına, Tümülüs ve nekropol alanında kaçak kazı yaparak tahribata neden olanlar hakkında yasal soruşturma açılmasına ve sonucundan bilgi verilmesine, Sivritepe Nekropolünün daha fazla kaçak kazı tahribatına maruz kalmadan alandaki muhtemel diğer mezar ve bulguların tespitine yönelik arkeolojik kazılar yapılmasının uygun olduğu görüşümüzün Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğünce değerlendirilmesine, I. derece Arkeolojik Sit Alanında koruma amaçlı imar planı yapılıncaya kadar, Koruma - Kullanma Şartları olarak, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu nun gün ve 658 sayılı ilke kararındaki I. derece arkeolojik sit alanlarına ilişkin hükümlerin geçerli olduğuna karar verildi.

16 2098/1-1

17 Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 57.02/316 Toplantı Tarihi ve No : TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : SAMSUN Sinop İli, Boyabat İlçesi, Edil Köyü, Köyönü Mevkii nde, köy tüzel kişiliğine ait 1316 parselde bulunan Büyük Tümülüs ile Maliye Hazinesine ait 1313 parselde bulunan Küçük Tümülüs ün I. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edilmesine dair rapor ve belgelerin gönderildiği Sinop Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü nün gün ve 2989 sayılı yazısı, kurum görüşlerinin iletildiği Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü nün gün ve sayılı, Orman ve Su İşleri 10. Bölge Müdürlüğü nün gün ve sayılı, Sinop Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü nün gün ve E.3794 sayılı, Sinop İl Özel İdaresi nin gün ve E sayılı, Maden İşleri Genel Müdürlüğü nün gün ve E sayılı, DSİ 7. Bölge Müdürlüğü nün gün ve sayılı yazıları, konuya ait Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanının gün ve 5 sayılı dosya inceleme raporu okundu, ekleri ve ilgili dosyası incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Sinop İli, Boyabat İlçesi, Edil Köyü, Köyönü Mevkii nde, köy tüzel kişiliğine ait 1316 parselde bulunan Büyük Tümülüs ile Maliye Hazinesine ait 1313 parselde bulunan Küçük Tümülüs ün 2863 sayılı yasanın 6. maddesi kapsamında I. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edilmesine, sit sınırlarının ekli 1/2000 ölçekli haritada işaretlenen sınırlar ve belirtilen koordinatlar doğrultusunda kabul edilmesine, ekteki tescil fişlerinin uygun olduğuna, sit alanında kalan 1313 ve 1316 nolu parsellerin tapu kaydına I. derece arkeolojik sit alanı olduğuna dair şerh konulmasına, söz konusu Tümülüslerde kaçak kazı yaparak tahribata neden olanlar hakkında yasal soruşturma açılmasına ve sonucundan bilgi verilmesine, bu sit alanlarında kurulumuzdan izinsiz herhangi bir müdahalede bulunulamayacağına, I. derece Arkeolojik Sit Alanında koruma amaçlı imar planı yapılıncaya kadar, Koruma - Kullanma Şartları olarak, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu nun gün ve 658 sayılı ilke kararındaki I. derece arkeolojik sit alanlarına ilişkin hükümlerin geçerli olduğuna karar verildi.

18 2099/1-1

19 Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 57.00/681 Toplantı Tarihi ve No : TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : SAMSUN Sinop İli, Merkez, Kozcuğaz Köyü, 105 ada, 46, 47, 48, 50 parseller ile Taypaklı Köyü, 102 ada, 12, 13 parsellerde ve tapulama harici alanda bulunan Bayraktaroğlu Tümülüsü nün I. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edilmesine ve bilimsel kazılar yapılmasına dair rapor ve belgelerin gönderildiği Sinop Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü nün gün ve 3051 sayılı yazısı, kurum görüşlerinin iletildiği Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü nün gün ve sayılı, Orman ve Su İşleri 10. Bölge Müdürlüğü nün gün ve sayılı, Maden İşleri Genel Müdürlüğü nün gün ve E sayılı, DSİ 7. Bölge Müdürlüğü nün gün ve sayılı, Sinop Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü nün gün ve E.3970 sayılı, Sinop İl Özel İdaresi nin gün ve E sayılı yazıları, konuya ait Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanının gün ve 11 sayılı dosya inceleme raporu okundu, ekleri ve ilgili dosyası incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Sinop İli, Merkez, Kozcuğaz Köyü, 105 ada, 46, 47, 48, 50 parseller ile Taypaklı Köyü, 102 ada, 12, 13 parsellerde ve tapulama harici alanda bulunan Bayraktaroğlu Tümülüsü nün 2863 sayılı yasanın 6. maddesi kapsamında I. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edilmesine, sit sınırlarının ekli 1/2000 ölçekli haritada işaretlenen sınırlar ve belirtilen koordinatlar doğrultusunda kabul edilmesine, ekteki tescil fişinin uygun olduğuna, sit alanında kalan parsellerin tapu kaydına I. derece arkeolojik sit alanı olduğuna dair şerh konulmasına, söz konusu tümülüste arkeolojik verilerin elde edilmesine yönelik kazılar yapılmasının uygun olduğu görüşümüzün Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğünce değerlendirilmesine, I. derece Arkeolojik Sit Alanında koruma amaçlı imar planı yapılıncaya kadar, Koruma - Kullanma Şartları olarak, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu nun gün ve 658 sayılı ilke kararındaki I. derece arkeolojik sit alanlarına ilişkin hükümlerin geçerli olduğuna karar verildi.

20 2100/1-1

21 Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 57.00/123 Toplantı Tarihi ve No : TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : SAMSUN Sinop İli, Merkez, Çiftlik Köyü, Yalıboyu-Şanlıköy Mevkii nde, Mozaikli Kilise alanının bulunduğu I. derece arkeolojik sit alanında kadastral adres bilgilerinin güncellenmesine ve I. derece arkeolojik sit alanının çevresindeki taşınmazların III. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edilmesine dair rapor ve belgelerin gönderildiği Sinop Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü nün gün ve 2385 sayılı, gün ve 955 sayılı yazıları, Sinop Valiliği Kadastro Müdürlüğü nün gün ve sayılı yazısı, kurum görüşlerinin iletildiği Orman ve Su İşleri 10. Bölge Müdürlüğü nün gün ve sayılı, Sinop Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü nün gün ve E sayılı, DSİ 7. Bölge Müdürlüğü nün gün ve sayılı, Sinop İl Özel İdaresi nin gün ve E.175 sayılı, Maden İşleri Genel Müdürlüğü nün gün ve E sayılı, Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü nün gün ve sayılı yazıları, Trabzon Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun gün ve 407 sayılı kararı, konunun sayısallaştırma kapsamında mevcut I. derece arkeolojik sit alanı sınırları ile öneri III. derece arkeolojik sit alanı sınırlarının aktarıldığı 1/5000 ölçekli harita doğrultusunda kurulda değerlendirilmesine ilişkin Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanının gün ve 12 sayılı dosya inceleme raporları okundu, ekleri ve ilgili dosyası incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Sinop İli, Merkez, Çiftlik Köyü, Yalıboyu-Şanlıköy Mevkii nde, Mozaikli Kilise alanının bulunduğu I. derece arkeolojik sit alanında kalan 194, 195, 214, 215, 216 nolu parsellerin 113 ada, 31, 32 parseller ve 115 ada, 5, 6, 7 parseller olduğu Kadastro Müdürlüğünün yazısıyla anlaşıldığından, I. derece arkeolojik sit alanındaki parsellerin 113 ada, 31, 32 parseller ve 115 ada, 5, 6, 7 parseller olarak düzeltilmesine; I. derece arkeolojik sit alanının çevresinde, 115 ada, 1, 3, 4, 8 parseller ile 113 ada, 21, 22, 25, 26, 29, 30, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 parsellerde bulunan antik yerleşim alanının 2863 sayılı yasanın 6. maddesi kapsamında III. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edilmesine, I. ve III. derece arkeolojik sit alanı sınırlarının ekli 1/5000 ölçekli haritada işaretlenen sınırlar ve belirtilen koordinatlar doğrultusunda kabul edilmesine, III. derece arkeolojik sit alanına ait ekteki tescil fişinin uygun olduğuna; 113 ada, 31, 32 parseller ve 115 ada, 5, 6, 7 parsellerin tapu kaydına I. derece arkeolojik sit alanı olduğuna dair, 115 ada, 1, 3, 4, 8 parseller ile 113 ada, 21, 22, 25, 26, 29, 30, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 parsellerin tapu kaydına da III. derece arkeolojik sit alanı olduğuna dair şerh konulmasına, I. ve III. derece Arkeolojik Sit Alanında koruma amaçlı imar planı yapılıncaya kadar, Koruma- Kullanma Şartları olarak, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu nun gün ve 658 sayılı ilke kararındaki I. ve III. derece arkeolojik sit alanlarına ilişkin hükümlerin geçerli olduğuna karar verildi.

22 2101/1-1

23 Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 05.02/135 Toplantı Tarihi ve No : TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : SAMSUN Amasya İli, Gümüşhacıköy İlçesi, Kutluca Köyü, Duttepe Mevkii, 102 ada, 106, 107 parseller ile tapulama harici arazide, kaçak kazı yapılan alanda tespit edilen Geç Roma dönemi nekropol alanının I. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edilmesine dair rapor ve belgelerin gönderildiği Amasya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü nün gün ve 2228 sayılı yazısı, kurum görüşlerinin iletildiği Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü nün gün ve sayılı, Amasya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü nün gün ve E.8183 sayılı, Orman ve Su İşleri 11. Bölge Müdürlüğü nün gün ve 4392 sayılı, DSİ 7. Bölge Müdürlüğü nün gün ve sayılı, Amasya İl Özel İdaresi nin gün ve E.612 sayılı, Maden İşleri Genel Müdürlüğü nün gün E sayılı yazıları, konuya ait Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanının gün ve 72 sayılı dosya inceleme raporu okundu, ekleri ve ilgili dosyası incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Amasya İli, Gümüşhacıköy İlçesi, Kutluca Köyü, Duttepe Mevkii, 102 ada, 106, 107 parseller ile tapulama harici arazide, kaçak kazı yapılan alanda tespit edilen Geç Roma dönemi nekropol alanının 2863 sayılı yasanın 6. maddesi kapsamında I. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edilmesine, sit sınırlarının ekli 1/1000 ölçekli haritada işaretlenen sınırlar ve belirtilen koordinatlar doğrultusunda kabul edilmesine, ekteki tescil fişinin uygun olduğuna, sit alanında kalan parsellerin tapu kaydına I. derece arkeolojik sit alanı olduğuna dair şerh konulmasına, kaçak kazı yaparak kültür varlığı tahribatına neden olanlar hakkında yasal soruşturma açılmasına ve sonucundan bilgi verilmesine, kaçak kazılara karşı gerekli güvenlik tedbirlerinin ilgili emniyet birimlerince alınmasına, I. derece Arkeolojik Sit Alanında koruma amaçlı imar planı yapılıncaya kadar, Koruma - Kullanma Şartları olarak, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu nun gün ve 658 sayılı ilke kararındaki I. derece arkeolojik sit alanlarına ilişkin hükümlerin geçerli olduğuna karar verildi.

24 2102/1-1

25 Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 57.01/89 Toplantı Tarihi ve No : TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : SAMSUN Sinop İli, Ayancık İlçesi, Kaldırayak Köyü, Budaklar Mahallesi, Kumluk Mevkii 139 ada, 2 nolu parselde tespit edilen yamaç yerleşmesinin tescil değerlendirmesi ve söz konusu alanda inşa faaliyetleri başlayan Çiğdem Regülatörü ve HES için irtifak hakkı iznine ilişkin, Sinop Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün gün ve 2949 sayılı yazısı, gün ve 2686 sayılı yazımız ile kurum görüşü sorduğumuz yazımıza cevaben, Samsun Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün gün ve 8691 sayılı, Karayolları Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğünün gün ve sayılı, Sinop İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün gün ve 175 sayılı, DSİ 7.Bölge Müdürlüğü nün gün ve sayılı yazıları, Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu uzmanlarının hazırladığı gün ve 427 sayılı rapor okundu, ekleri ve ilgili dosyası incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Sinop İli, Ayancık İlçesi, Kaldırayak Köyü, Budaklar Mahallesi, Kumluk Mevkii 139 ada, 2 nolu parselde tespit edilen yamaç yerleşmesi 2863 sayılı yasanın 6.maddesi kapsamında kaldığından I.derece arkeolojik sit alanı olarak tesciline, sit sınırının ekli 1/2000 ölçekli haritada işaretlendiği şekilde ve belirtilen koordinatlar doğrultusunda kabul edilmesine, hazırlanan tescil fişinin uygun olduğuna, I. derece arkeolojik sit alanında koruma amaçlı imar planı yapılıncaya kadar Koruma-Kullanma şartları olarak Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulunun gün ve 658 sayılı ilke kararındaki I. derece arkeolojik sit alanlarına ilişkin maddelerin geçerli olduğuna, söz konusu alanda inşa faaliyetleri başlayan Çiğdem Regülatörü ve HES e ilişkin yapılacak her türlü inşai ve fiziki uygulamaların, karar eki haritada sunulan I.derece arkeolojik sit alanı sınırı dışında kalacak şekilde yapılmasının uygun olduğuna, karar verildi.

26 2103/1-1

27 Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 57.00/690 Toplantı Tarihi ve No : TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : SAMSUN Sinop İli, Merkez, İncedayı Mahallesi, 9 pafta, 168 ada, 3 ve 4 nolu parselde yeni yapılanma talebi nedeniyle, Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunun gün ve 2659 sayılı kararı gereğince müze denetiminde yapılan temel hafriyatı sırasında kültür varlığı kalıntıların açığa çıkması üzerine, müze müdürlüğünce yapılan sondaj kazısı sonucunda açığa çıkan kalıntıların korunması gerekli taşınmaz kültür varlığı olarak, ilgi yazı ekinde sunulan ve işaretlenen alanın III. derece arkeolojik sit alanı olarak tesciline ilişkin, Sinop Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün gün ve 3539 sayılı yazısı, gün ve 2851 sayılı yazımız ile kurum görüşü sorduğumuz yazımıza cevaben, Samsun Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün gün ve 9384 sayılı, Karayolları Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğünün gün ve sayılı, Sinop İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün gün ve 4410 sayılı, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğü nün gün ve sayılı yazıları, Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu uzmanının hazırladığı gün ve 8 sayılı dosya inceleme raporu okundu, ekleri ve ilgili dosyası incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Sinop İli, Merkez, İncedayı Mahallesi, 9 pafta, 168 ada, 3 ve 4 nolu parselde açığa çıkan yapı kalıntısı ve sarnıcın 2863 sayılı yasanın 6.maddesi kapsamında kalan yerlerden olması nedeniyle korunması gerekli taşınmaz kültür varlığı olarak tesciline, taşınmazların tapu kaydına korunması gerekli taşınmaz kültür varlığı olduğuna dair şerh konulmasına, gün ve 329 sayılı müze raporu ekinde sunulan işaretli alanın arkeolojik açıdan potansiyel taşıması ve açığa çıkan kalıntıların komşu parsellere dağılım göstermesi nedeniyle III. derece arkeolojik sit alanı olarak tesciline, sit sınırının ekli 1/2000 ölçekli haritada işaretlendiği şekilde ve belirtilen koordinatlar doğrultusunda kabul edilmesine, hazırlanan tescil fişlerinin uygun olduğuna, III. derece arkeolojik sit alanında koruma amaçlı imar planı yapılıncaya kadar Koruma-Kullanma şartları olarak Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulunun gün ve 658 sayılı ilke kararındaki III. derece arkeolojik sit alanlarına ilişkin maddelerin geçerli olduğuna, 168 ada 3,4 nolu parsellerdeki yeni yapılanma talebinin tescilli kalıntılara zarar vermeyecek şekilde hazırlanacak (açığa çıkan kalıntıların projeye ölçekli olarak işlenip, projenin taşıyıcı sistemine ve fonksiyonuna olan etkilerinin de değerlendirilerek) mimari projenin kurulumuza sunulmasından sonra değerlendirilebileceğine, karar verildi.

28 2104/1-1

29 Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 57.00/683 Toplantı Tarihi ve No : TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : SAMSUN Sinop İli, Merkez, Çiftlik Köyü Ağaçeli Mevkii, özel mülkiyete ait 110 ada 21, 25, 26, 27 nolu parsellerde arazi incelemesi sonucunda tespit edilen nekropolün III. derece arkeolojik sit alanı olarak tesciline ilişkin, Sinop Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün gün ve 3085 sayılı, 25 nolu parselinde sit alanı içinde kaldığına ilişkin gün ve 101 sayılı yazıları, gün ve 2494 sayılı yazımız ile kurum görüşü sorduğumuz yazımıza cevaben, Samsun Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün gün ve 7885 sayılı, Karayolları Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğünün gün ve sayılı, Sinop İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün gün ve sayılı, DSİ Genel Müdürlüğü /.Bölge Müdürlüğünün gün ve sayılı yazıları, Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu uzmanının hazırladığı gün ve 15 sayılı dosya inceleme raporu okundu, ekleri ve ilgili dosyası incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Sinop İli, Merkez, Çiftlik Köyü Ağaçeli Mevkii, özel mülkiyete ait 110 ada 21, 25, 26, 27 nolu parsellerde tespit edilen nekropol, 2863 sayılı yasanın 6.maddesi kapsamında kalan yerlerden olması nedeniyle III. derece arkeolojik sit alanı olarak tesciline, sit sınırının ekli 1/2000 ölçekli haritada işaretlendiği şekilde ve belirtilen koordinatlar doğrultusunda kabul edilmesine, hazırlanan tescil fişinin uygun olduğuna, III. derece arkeolojik sit alanında koruma amaçlı imar planı yapılıncaya kadar Koruma-Kullanma şartları olarak Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulunun gün ve 658 sayılı ilke kararındaki III. derece arkeolojik sit alanlarına ilişkin maddelerin geçerli olduğuna, karar verildi.

30 2105/1-1

31 Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 52.01/16 Toplantı Tarihi ve No : TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : ÜNYE Ordu İli, Akkuş İlçesi, Gedikli Mahallesi 236 ada 2 parselde antik kalıntıların bulunduğu alanın, I. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil değerlendirmesine ilişkin, Ordu Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün gün ve 935 sayılı yazısı, gün ve 3011 sayılı yazımız ile kurum görüşü sorduğumuz yazımıza cevaben, Samsun Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün gün ve 169 sayılı, Karayolları Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğünün gün ve sayılı, DSİ 7.Bölge Müdürlüğü nün gün ve sayılı yazıları, Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu uzmanının hazırladığı gün ve 75 sayılı rapor okundu, ekleri ve ilgili dosyası incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Ordu İli, Akkuş İlçesi, Gedikli Mahallesi 236 ada 2 parselde tespit edilen antik kalıntılar, 2863 sayılı yasanın 6.maddesi kapsamında kaldığından, alanın I.derece arkeolojik sit alanı olarak tesciline, hazırlanan tescil fişinin uygun olduğuna, I. derece arkeolojik sit alanında koruma amaçlı imar planı yapılıncaya kadar Koruma-Kullanma şartları olarak Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulunun gün ve 658 sayılı ilke kararındaki I. derece arkeolojik sit alanlarına ilişkin maddelerin geçerli olduğuna, alanda kaçak kazı yaparak tahribata sebebiyet verenler hakkında yasal kovuşturma açılmasına ve sonucundan Müdürlüğümüze bilgi verilmesine karar, verildi

32

33

34

35

36

37 2106/1-1

38 Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 05.04/48 Toplantı Tarihi ve No : TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : SAMSUN Amasya İli, Suluova İlçesi, Akören Köyü, Dağdibi Mevkii 130, 134, 135, 136, 137 nolu parsellerde tespit edilen Roma Dönemi yerleşim alanının III.derece arkeolojik sit alanı olarak tesciline ilişkin, Amasya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün gün ve 2705 sayılı yazısı, gün ve 2762 sayılı yazımız ile kurum görüşü sorduğumuz yazımıza cevaben, Samsun Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün gün ve 8921 sayılı, Karayolları Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğünün gün ve sayılı, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğü nün gün ve sayılı, Amasya İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğünün gün ve 689 sayılı yazıları, Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu uzmanının hazırladığı gün ve 10 sayılı dosya inceleme raporu okundu, ekleri ve ilgili dosyası incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Amasya İli, Suluova İlçesi, Akören Köyü, Dağdibi Mevkii 130, 134, 135, 136, 137 nolu parsellerde tespit edilen Roma Dönemi yerleşim alanı, 2863 sayılı yasanın 6.maddesi kapsamında kaldığından III. derece arkeolojik sit alanı olarak tesciline, sit sınırının ekli 1/2000 ölçekli haritada işaretlendiği şekilde ve belirtilen koordinatlar doğrultusunda kabul edilmesine, hazırlanan tescil fişinin uygun olduğuna, III. derece arkeolojik sit alanında koruma amaçlı imar planı yapılıncaya kadar Koruma-Kullanma şartları olarak Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulunun gün ve 658 sayılı ilke kararındaki III. derece arkeolojik sit alanlarına ilişkin maddelerin geçerli olduğuna, karar verildi

39 2107/1-1

40 Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 55.04/200 Toplantı Tarihi ve No : TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : SAMSUN Samsun İli, Bafra İlçesi, Esençay Mahallesi, Kabaçukur Mevkii, tapulama harici alanda tespit edilen Panayır Yeri Kilisesi ve Bakacak Kaya Yerleşim Yerinin I. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil değerlendirmesine ilişkin, Samsun Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün gün ve 884 sayılı yazısı, Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunun gün ve 3148 sayılı kararı, alanın sit sınırı ve tescil değerlendirmesine ilişkin, Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarının hazırladığı gün ve 443 sayılı rapor okundu; ekleri ve ilgili dosyası incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Samsun İli, Bafra İlçesi, Esençay Mahallesi, Kabaçukur Mevkii tapulama harici alanda tespit edilen Panayır Yeri Kilisesi ve Bakacak Kaya Yerleşim Yerinin, 2863 sayılı yasanın 6.maddesi kapsamında kalan yerlerden olması nedeniyle korunması gerekli taşınmaz kültür varlığı olarak tesciline, kilisenin koruma grubunun I olarak belirlenmesine, ekli 1/5000 ölçekli haritada işaretlenen ve koordinatları verilen, Panayır Yeri Kilisesi ve Bakacak Kaya Yerleşim yerini de içine alan alanın I. derece arkeolojik sit alanı olarak tesciline, hazırlanan tescil fişlerinin uygun olduğuna, I. derece arkeolojik sit alanında koruma amaçlı imar planı yapılıncaya kadar Koruma-Kullanma şartları olarak Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulunun gün ve 658 sayılı ilke kararındaki I. derece arkeolojik sit alanlarına ilişkin maddelerin geçerli olduğuna, karar verildi.

41 2108/1-1

42 Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 05.04/47 Toplantı Tarihi ve No : TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : SAMSUN Amasya İli, Suluova İlçesi, Bolalı Köyü nde yapılan kaçak kazı sonrasında yapılan yerinde incelemede 762, 766, 767, 796 nolu parsellerde tespit edilen şarap işliğinin, III. derece arkeolojik sit alanı olarak tesciline ilişkin, Amasya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün gün ve 1110 sayılı yazısı, gün ve 2845 sayılı yazımız ile kurum görüşü sorduğumuz yazımıza cevaben, Samsun Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün gün ve 9406 sayılı, Karayolları Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğünün gün ve sayılı, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğü nün gün ve sayılı, Amasya İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğünün gün ve 871sayılı yazıları, Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu uzmanının hazırladığı gün ve 55 sayılı dosya inceleme raporu okundu, ekleri ve ilgili dosyası incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Amasya İli, Suluova İlçesi, Bolalı Köyü, 762, 766, 767, 796 nolu parsellerde tespit edilen şarap işliği, 2863 sayılı yasanın 6.maddesi kapsamında kaldığından III. derece arkeolojik sit alanı olarak tesciline, sit sınırının ekli 1/2000 ölçekli haritada işaretlendiği şekilde ve belirtilen koordinatlar doğrultusunda kabul edilmesine, hazırlanan tescil fişinin uygun olduğuna, III. derece arkeolojik sit alanında koruma amaçlı imar planı yapılıncaya kadar Koruma-Kullanma şartları olarak Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulunun gün ve 658 sayılı ilke kararındaki III. derece arkeolojik sit alanlarına ilişkin maddelerin geçerli olduğuna, açığa çıkan kalıntıların (pres taşı) müze denetiminde taşınmasına, kaçak kazı çukurlarının müze denetiminde kapatılmasına, kaçak kazı yaparak tahribata sebebiyet verenler hakkında yasal kovuşturma açılmasına ve sonucundan Müdürlüğümüze bilgi verilmesine karar, verildi.

43 2109/1-1

44 Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 05.01/39 Toplantı Tarihi ve No : TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : SAMSUN Amasya İli, Göynücek İlçesi, Çamurlu Köyü nde, mülkiyeti hazineye ait olan taşınmazın satışına esas olmak üzere yerinde yapılan inceleme sonucunda 250,251 ve 263 nolu parsellerde tespit edilen nekropolün, III. derece arkeolojik sit alanı olarak tesciline ilişkin, Amasya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün gün ve 2751 sayılı yazısı, gün ve 2843 sayılı yazımız ile kurum görüşü sorduğumuz yazımıza cevaben, Samsun Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün gün ve 9405 sayılı, Karayolları Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğünün gün ve sayılı, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğü nün gün ve sayılı, Amasya İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğünün gün ve 870 sayılı yazıları, Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu uzmanının hazırladığı gün ve 54 sayılı dosya inceleme raporu okundu, ekleri ve ilgili dosyası incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Amasya İli, Göynücek İlçesi, Çamurlu Köyü nde 250,251 ve 263 nolu parsellerde tespit edilen nekropol, 2863 sayılı yasanın 6.maddesi kapsamında kaldığından III. derece arkeolojik sit alanı olarak tesciline, sit sınırının ekli 1/2000 ölçekli haritada işaretlendiği şekilde ve belirtilen koordinatlar doğrultusunda kabul edilmesine, hazırlanan tescil fişinin uygun olduğuna, III. derece arkeolojik sit alanında koruma amaçlı imar planı yapılıncaya kadar Koruma-Kullanma şartları olarak Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulunun gün ve 658 sayılı ilke kararındaki III. derece arkeolojik sit alanlarına ilişkin maddelerin geçerli olduğuna, karar verildi.

45 2110/1-1

46 Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 05.06/17 Toplantı Tarihi ve No : TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : SAMSUN Amasya İli, Hamamözü İlçesi, Çayköy Köyü, Köyüstü Mevkii nde, mülkiyeti hazineye ait 4 pafta, 1423 parselde bulunan Roma dönemi yamaç yerleşmesinin III. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edilmesine dair rapor ve belgelerin gönderildiği Amasya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü nün gün ve 2690 sayılı yazısı, kurum görüşlerinin iletildiği Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü nün gün ve 1373 sayılı, Amasya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü nün gün ve E.52 sayılı, Orman ve Su İşleri 11. Bölge Müdürlüğü nün gün ve 9729 sayılı, DSİ 7. Bölge Müdürlüğü nün gün ve sayılı, Amasya İl Özel İdaresi nin gün ve E.1323 sayılı yazıları, konuya ait Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanının gün ve 70 sayılı dosya inceleme raporu okundu, ekleri ve ilgili dosyası incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Amasya İli, Hamamözü İlçesi, Çayköy Köyü, Köyüstü Mevkii nde, mülkiyeti hazineye ait 4 pafta, 1423 parselde bulunan Roma dönemi yamaç yerleşmesinin 2863 sayılı yasanın 6. maddesi kapsamında III. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edilmesine, sit sınırlarının ekli 1/2000 ölçekli haritada işaretlenen sınırlar ve belirtilen koordinatlar doğrultusunda kabul edilmesine, ekteki tescil fişinin uygun olduğuna, sit alanında kalan parselin tapu kaydına III. derece arkeolojik sit alanı olduğuna dair şerh konulmasına, III. derece Arkeolojik Sit Alanında koruma amaçlı imar planı yapılıncaya kadar, Koruma - Kullanma Şartları olarak, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu nun gün ve 658 sayılı ilke kararındaki III. derece arkeolojik sit alanlarına ilişkin hükümlerin geçerli olduğuna karar verildi.

47 2115/1-1

48 Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 05.02/137 Toplantı Tarihi ve No : TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : SAMSUN Amasya İli, Gümüşhacıköy İlçesi, İmirler Köyü, Yedipelit Mevkii, tapulama harici alanda, yol çalışması sırasında tahrip edilen mezarların bulunduğu Roma dönemi nekropol alanının I. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edilmesine dair rapor ve belgelerin gönderildiği Amasya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü nün gün ve 2533 sayılı yazısı, kurum görüşlerinin iletildiği Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü nün gün ve 1371 sayılı, Orman ve Su İşleri 11. Bölge Müdürlüğü nün gün ve 9783 sayılı, Amasya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü nün gün ve E.270 sayılı, DSİ 7. Bölge Müdürlüğü nün gün ve sayılı, Amasya İl Özel İdaresi nin gün ve E.1519 sayılı yazıları, konuya ait Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanının gün ve 73 sayılı dosya inceleme raporu okundu, ekleri ve ilgili dosyası incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Amasya İli, Gümüşhacıköy İlçesi, İmirler Köyü, Yedipelit Mevkii, tapulama harici alanda, yol çalışması sırasında tahrip edilen mezarların bulunduğu Roma dönemi nekropol alanının 2863 sayılı yasanın 6. maddesi kapsamında I. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edilmesine, sit sınırlarının ekli 1/1000 ölçekli haritada işaretlenen sınırlar ve belirtilen koordinatlar doğrultusunda kabul edilmesine, ekteki tescil fişinin uygun olduğuna, yol çalışması sırasında ortaya çıkarılan kültür varlığının haber verilmeyerek tahrip edilmesiyle ilgili yasal soruşturma açılmasına ve sonucundan bilgi verilmesine, alanda can ve mal güvenliği açısından tehlike arz eden eski kaçak kazı çukurlarının Müze denetiminde kapatılmasına, bu sit alanlarında kurulumuzdan izinsiz herhangi bir müdahalede bulunulamayacağına, I. derece Arkeolojik Sit Alanında koruma amaçlı imar planı yapılıncaya kadar, Koruma - Kullanma Şartları olarak, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu nun gün ve 658 sayılı ilke kararındaki I. derece arkeolojik sit alanlarına ilişkin hükümlerin geçerli olduğuna karar verildi.

49 2116/1-1

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 55.00/ Toplantı Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 55.00/ Toplantı Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 55.00/672-754 Toplantı Tarihi ve No : 21.07.2016-157 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 21.07.2016-3647 SAMSUN Delice-Samsun

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından:

Kültür ve Turizm Bakanlığından: Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 57.01/96 Toplantı Tarihi ve No : 01.04.2016-148 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 01.04.2016-3378 GERZE Sinop İli,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 03.13/346 Toplantı Tarihi ve No : 19.11.

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 03.13/346 Toplantı Tarihi ve No : 19.11. Kültür ve Turizm Bakanlığından: ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 03.13/346 Toplantı Tarihi ve No : 19.11.2014-139 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No : 19.11.2014-2792 ESKİŞEHİR Afyonkarahisar

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 20.03.85 Toplantı Tarihi ve No : 18.09.2015-107 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 18.09.2015-4234 AYDIN Denizli İli,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ÇANAKKALE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ÇANAKKALE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi Kültür ve Turizm Bakanlığından: ÇANAKKALE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 17.03.805 Toplantı Tarihi ve No : 25.08.2016-154 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 25.08.2016-3173 Bayramiç/ÇANAKKALE

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: BURSA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 10.16.45 Toplantı Tarihi ve No : 07.03.2015/191 Toplantı Yeri

Kültür ve Turizm Bakanlığından: BURSA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 10.16.45 Toplantı Tarihi ve No : 07.03.2015/191 Toplantı Yeri Kültür ve Turizm Bakanlığından: BURSA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 10.16.45 Toplantı Tarihi ve No : 07.03.2015/191 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No : 07.03.2015/4187 BURSA Balıkesir İli,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANTALYAKÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 15.09.2015/123 Karar Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANTALYAKÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 15.09.2015/123 Karar Tarihi ve No : ANTALYAKÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU Toplantı Tarihi ve No : 15.09.2015/123 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 15.09.2015/4054 ANTALYA Antalya İli, Döşemealtı İlçesi, Bademağacı Mahallesinde,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İSTANBUL II NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İSTANBUL II NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Kültür ve Turizm Bakanlığından: İSTANBUL II NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR TOPLANTI TARİHİ VE NO : 17.12.2014-226 Toplantı Yeri KARAR TARİHİ VE NO : 17.12.2014-2980 İSTANBUL İstanbul

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.13/97 Toplantı Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.13/97 Toplantı Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.13/97 Toplantı Tarihi ve No : 14.10.2016-298 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 14.10.2016-7164 İZMİR Manisa

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: BURSA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR

Kültür ve Turizm Bakanlığından: BURSA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Kültür ve Turizm Bakanlığından: BURSA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 15.01.2016/239 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 15.01.2016/5320 BURSA Bursa ili, Nilüfer ilçesi,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 1 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR /687 Toplantı Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 1 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR /687 Toplantı Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 1 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 35.003/687 Toplantı Tarihi ve No : 21.07.2016-180 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 21.07.2016-4841 İZMİR

Detaylı

Toplantı Tarihi ve No : 09.10.2015-239 İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.00/737

Toplantı Tarihi ve No : 09.10.2015-239 İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.00/737 Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANKARA II KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 11.08.2015-124 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 11.08.2015-1525 ANKARA Kırıkkale İli, Delice

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ŞANLIURFA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR. Toplantı Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ŞANLIURFA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR. Toplantı Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: ŞANLIURFA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 01.06.2016-162 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 01.06.2016-2087 ŞANLIURFA Şanlıurfa-Habur

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı No. ve Tarihi : 99-13.02.2015 Toplantı Yeri Karar No.

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı No. ve Tarihi : 99-13.02.2015 Toplantı Yeri Karar No. Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU Toplantı No. ve Tarihi : 99-13.02.2015 Toplantı Yeri Karar No. ve Tarihi : 1416-13.02.2015 KAYSERİ Yozgat ili, Boğazlıyan

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: DİYARBAKIR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 22.07.2015-128 Karar Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: DİYARBAKIR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 22.07.2015-128 Karar Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: DİYARBAKIR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 22.07.2015-128 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 22.07.2015-3490 DİYARBAKIR Dosya No :

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: MUĞLA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR

Kültür ve Turizm Bakanlığından: MUĞLA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Kültür ve Turizm Bakanlığından: MUĞLA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 3410/1-1 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KÜLTÜR VARLIKLARI VE MÜZELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ADANA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 57.00/611. Toplantı Tarihi ve No : 25.02.

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 57.00/611. Toplantı Tarihi ve No : 25.02. Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 27.02.2015-113 57.00/611 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No : 27.02.2015-2438 SAMSUN Sinop İli,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 35.02/1391 Toplantı Tarihi ve No : 24/02/2016-262

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 35.02/1391 Toplantı Tarihi ve No : 24/02/2016-262 Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 35.02/1391 Toplantı Tarihi ve No : 24/02/2016-262 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No :24/02/2016-6277 İZMİR

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 74.00/588 Y.ŞAŞMAZ Toplantı Tarihi ve No : 22.04.

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 74.00/588 Y.ŞAŞMAZ Toplantı Tarihi ve No : 22.04. Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 74.00/588 Y.ŞAŞMAZ Toplantı Tarihi ve No : 22.04.2016-185 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 22.04.2016-3029 SAFRANBOLU

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı no ve tarih : 103-27.03.2015 Toplantı Yeri Karar no ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı no ve tarih : 103-27.03.2015 Toplantı Yeri Karar no ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı no ve tarih : 103-27.03.2015 Toplantı Yeri Karar no ve tarih : 1504-27.03.2015 KAYSERİ Yozgat İli, Sorgun

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 09.06.892 Toplantı Tarihi ve No : 26.08.2015-104 Karar Tarihi ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 09.06.892 Toplantı Tarihi ve No : 26.08.2015-104 Karar Tarihi ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 09.06.892 Toplantı Tarihi ve No : 26.08.2015-104 TOPLANTI YERĠ Karar Tarihi ve No : 26.08.2015-4121 AYDIN Aydın Ġli,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KÜTAHYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 64.04/65 Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KÜTAHYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 64.04/65 Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: KÜTAHYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 64.04/65 Toplantı Tarihi ve No : 27.02.2016-141 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 27.02.2016-3087 KÜTAHYA Uşak İli,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: DİYARBAKIR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: DİYARBAKIR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: DİYARBAKIR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 27.04.2016-146 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 27.04.2016-3916 DİYARBAKIR Dosya No :

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 57.00/610 Toplantı Tarihi ve No : 09.10.2015-133 Karar Tarihi ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 57.00/610 Toplantı Tarihi ve No : 09.10.2015-133 Karar Tarihi ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 57.00/610 Toplantı Tarihi ve No : 09.10.2015-133 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No : 09.10.2015-2951 SAMSUN Sinop Ġli,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 03.01/55 Toplantı Tarihi ve No : 28.08.2015-171 Karar Tarihi

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 03.01/55 Toplantı Tarihi ve No : 28.08.2015-171 Karar Tarihi Kültür ve Turizm Bakanlığından: ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 03.01/55 Toplantı Tarihi ve No : 28.08.2015-171 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 28.08.2015-3510 ESKİŞEHİR Afyonkarahisar

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SİVAS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 01/10/

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SİVAS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 01/10/ Kültür ve Turizm Bakanlığından: SİVAS KÜLTÜR VARLIKLARINI Toplantı Tarihi ve No : 01/10/2016-170 Karar Tarihi ve No : 01/10/2016-3093 TOKAT/NİKSAR Dosya No : 60.02.24 Tokat İli, Artova İlçesi, Kızılca

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLlKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 03.07/2 Toplantı Tarih ve no : Karar Tarih ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLlKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 03.07/2 Toplantı Tarih ve no : Karar Tarih ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLlKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 03.07/2 Toplantı Tarih ve no : 26.02.2015-151 Toplanti Yeri Karar Tarih ve no : 26.02.2015-3017 ESKİŞEHİR Afyonkarahisar

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: Bursa Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR 16.00.861 Toplantı Tarihi ve No : 20.08.2015/214 Karar Tarihi ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: Bursa Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR 16.00.861 Toplantı Tarihi ve No : 20.08.2015/214 Karar Tarihi ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: Bursa Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR 16.00.861 Toplantı Tarihi ve No : 20.08.2015/214 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No : 20.08.2015/4740 Bursa Bursa ili,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 1 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR /G Toplantı Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 1 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR /G Toplantı Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 1 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 720.18/G Toplantı Tarihi ve No : 04.09.2015-139 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 04.09.2015-3601 İZMİR İzmir

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 124.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 124.TOPLANTI GÜNDEMİ 124.TOPLANTI GÜNDEMİ 10.05.2010 MANAVGAT 1-Antalya İli, İbradı İlçesinde kısmen Maşata Yaylası Turizm Merkezinde kalan Ürünlü Köyünde, Kültür ve Tabiat Varlıklarının tespitine yönelik çalışmaların Koruma

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: DİYARBAKIR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: DİYARBAKIR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: DİYARBAKIR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 21.01.2015-108 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No : 21.01.2015-2903 DİYARBAKIR Dosya No :

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Toplantı Tarihi ve No :21.03.2014-93 Karar Tarihi ve No :21.03.2014 1914 KARAR Toplantı Yeri: KONYA Elektrik üretimi gerçekleştirmek

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EDİRNE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EDİRNE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R Toplantı Tarihi-No: 22.10.2014-115 Karar Tarihi ve No: 22.10.2014-1962 T.C. 22.00.333 Toplantı Yeri EDİRNE Edirne İli, Merkez İlçesi, Yahşifakih Mahallesi, Hükümet (Saraçlar) Caddesi, 10 pafta, 76 ada,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANKARA I NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 23/7/2015-137 Karar Tarihi ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANKARA I NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 23/7/2015-137 Karar Tarihi ve ANKARA I NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI Toplantı Tarihi ve No : 23/7/2015-137 Karar Tarihi ve No : 23/7/2015-2546 ANKARA Ankara İli, Kızılcahamam İlçesi, Çavuşlar Mahallesi yakınlarında Aydınyurdu Sırtı

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR Toplantı no ve tarih : 72-06.02.2014 K arar no ve tarih : 930-06.02.2014 KAYSERİ Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Molu Köyünde, sit alanı dışında kalan, tapunun 184 ada, 1 parsellerinde, Köy Tüzel Kişiliği

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 11.03/15 Toplantı Tarih ve no : 22.05.2015-162 Toplantı Yeri

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 11.03/15 Toplantı Tarih ve no : 22.05.2015-162 Toplantı Yeri Kültür ve Turizm Bakanlığından: ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 11.03/15 Toplantı Tarih ve no : 22.05.2015-162 Toplantı Yeri Karar Tarih ve no : 22.05.2015-3255 ESKİŞEHİR Bilecik

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 28.07.2015-112 Karar Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 28.07.2015-112 Karar Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 28.07.2015-112 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 28.07.2015-1677 KAYSERİ Yozgat ili, Sorgun

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından:

Kültür ve Turizm Bakanlığından: Kültür ve Turizm Bakanlığından: KÜLTÜR VARLIKLARI VE MÜZELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ADANA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 31.00.1701 TOPLANTI TARİHİ VE NO : 28.05.2015-144 Toplantı Yeri KARAR TARİHİ

Detaylı

T.C KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI NEVŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR

T.C KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI NEVŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Karar Tarihi ve No : 19/12/2013-995 Nevşehir İli, Avanos İlçesi nde, Nevşehir Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun 08.11.1998 gün ve 953 sayılı kararı ile uygun bulunan, Avanos Çömlekhaneler

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ĠZMĠR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.06/780 Toplantı Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ĠZMĠR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.06/780 Toplantı Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: ĠZMĠR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.06/780 Toplantı Tarihi ve No : 25.12.2015-252 TOPLANTI YERĠ Karar Tarihi ve No : 25.12.2015-6048 ĠZMĠR

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : 08.09.2014-106 Karar Tarihi ve No : 08.09.2014-2221 Konya İli, Karatay İlçesi,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 12.07.2017-183 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 12.07.2017-6497 ANTALYA Antalya İli, Manavgat

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kars Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kars Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR 36.00.834 Toplantı Tarihi ve No : 30.10.2014-62 Karar Tarihi ve No : 30.10. 2014-671 KARS Kars İli, Merkez İlçesi, İstasyon Mahallesi, tapunun 193 ada 1 parsel numarasında kayıtlı, Mülkiyeti Kars Belediyesine

Detaylı

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 03.06.2013 Karar Numarası : 74

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 03.06.2013 Karar Numarası : 74 MECLİS KARAR KAĞIDI Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Hüseyin MİNOĞLU- Meclis I.Başkan Vekili. ÜYELER : Barış AYHAN,Rahmi BALFİDAN,Necla BOZKURT, Vahittin BULUT, Necati CANEL,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ŞANLIURFA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ŞANLIURFA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Kültür ve Turizm Bakanlığından: ŞANLIURFA KÜLTÜR VARLIKLARINI Toplantı Tarihi ve No : 23.11.2016-173 Karar Tarihi ve No : 23.11.2016-2247 ŞANLIURFA Şanlıurfa ili, Suruç ilçesi, Yalınca Mahallesi sınırları

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI GAZİANTEP KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI GAZİANTEP KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI GAZİANTEP KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 27.08.168 TOPLANTI TARİHİ VE NO: 28.08.2014-76 TOPLANTI YERİ KARAR TARİHİ VE NO : 28.08.2014-908 GAZİANTEP Gayrimenkul

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 132.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 132.TOPLANTI GÜNDEMİ 132.TOPLANTI GÜNDEMİ 22.07.2010 1-Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Haşimişcan Mahallesi Kentsel Sit Alanına yönelik hazırlanacak Koruma Amaçlı İmar Planı kapsamında yapılacak planlama çalışmaları çerçevesinde

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 09 15 1142 Toplantı Tarihi ve No : 21.01.2016-115 Karar Tarihi ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 09 15 1142 Toplantı Tarihi ve No : 21.01.2016-115 Karar Tarihi ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 09 15 1142 Toplantı Tarihi ve No : 21.01.2016-115 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 21.01.2016-4603 AYDIN Aydın İli,

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri K ültür V arlıklarını K orum a Bölge K urulu KARAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri K ültür V arlıklarını K orum a Bölge K urulu KARAR T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri K ültür V arlıklarını K orum a Bölge K urulu KARAR Toplantı no ve tarih : 97-16.01.2015 Toplantı Yeri Karar no ve tarih : 1377-16.01.2015 KAYSERİ Kayseri ili, Özvatan

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 09.02/247 Toplantı Tarihi ve No : 22/01/

Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 09.02/247 Toplantı Tarihi ve No : 22/01/ Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 09.02/247 Toplantı Tarihi ve No : 22/01/2016-116 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 22/01/2016-4613 AYDIN Aydın İli,

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 3.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 3.TOPLANTI GÜNDEMİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 3.TOPLANTI GÜNDEMİ 1-Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Doyran Yaylası, Oklukaya Tepe, Üçtepe ve Üçtepelerde bulunan antik yerleşim alanına ilişkin Antalya Kültür Varlıklarını

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI GAZİANTEP KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI GAZİANTEP KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI GAZİANTEP KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 27.04.275 KARAR TOPLANTI TARİHİ VE NO : 28.03.2014-68 TOPLANTI YERİ KARAR TARİHİ VE NO : 28.03.2014-828 GAZİANTEP Gaziantep

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR Toplantı No. ve T arihi : 94-18.12.2014 K arar No. ve Tarihi : 1311-18.12.2014 Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğünce 2011 yılında başlatılan ve Kalkınma Bakanlığınca 2016 yılına kadar bütçelendirilen

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 76.03.04 Toplantı Tarihi ve No : 17.05.2016-99 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 17.05.2016-1338 KARS Iğdır İli, Tuzluca

Detaylı

T.C KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI NEVŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR

T.C KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI NEVŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi : 25-26/07/2013-45 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No : 25/07/2013-793 KIRŞEHİR Kırşehir İli, Merkez İlçesi, Kayseri Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun 08.03.1984 gün ve 177

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından:

Kültür ve Turizm Bakanlığından: Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU Toplantı Tarihi ve No : 14.08.2015/121 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 14.08.2015/4015 ANTALYA Antalya İli, Akseki İlçesi,

Detaylı

22.00.01 T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI

22.00.01 T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI 22.00.01 T.C. Toplantı Tarihi-No : 02.04.2014-94 Karar Tarihi ve No : 02.04.2014-1616 Edirne ili Merkezinde yer alan, Kurulumuzun 04.07.2003 gün ve 7697 sayılı kararı ile sınırları belirlenen kentsel sit

Detaylı

ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINA-MERSİN

ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINA-MERSİN T.C. KÜLTÜR ve TURİZM BAKANLIĞI Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Adana Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü ADANA SAYI : B.16.0.K V M.4.01.00.03/33.02.539-3 ^ 0^. KONU : Kapıtaşı

Detaylı

Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunun 135. Toplantı Gündemi.

Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunun 135. Toplantı Gündemi. Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunun 135. Toplantı Gündemi. TOPLANTI YERİ : Nevşehir Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü TOPLANTI ADRESİ : Emek Mah. Nar Yolu No:

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KÜLTÜR VARLIKLARI VE MÜZELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ADANA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KÜLTÜR VARLIKLARI VE MÜZELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ADANA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Kültür ve Turizm Bakanlığından: KÜLTÜR VARLIKLARI VE MÜZELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ADANA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 01.06.4 Toplantı Tarihi ve No : 20.09.2016-201 TOPLANTI YERĠ Karar Tarihi

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI SAMSUN KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI SAMSUN KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 25.01.2010-121 Toplantı Yeri : SAMSUN Karar Tarihi ve No : 25.01.2010-2407 Samsun Ġli, Ġlkadım Ġlçesi, Selahiye Mahallesi, kentsel sit alanı içinde, tescilli taģınmaz bitiģiğinde,

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EDİRNE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EDİRNE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R 22.00.251 Toplantı Tarihi-No : 14.01.2015-124 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No : 14.01.2015-2075 EDİRNE Edirne İli, Merkez İlçesi, sit alanı dışında, Medrese Alibey Mahallesi, anıtsal mimarlık örneği olarak

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR Toplantı No. ve Tarihi : 92-20.11.2014 K arar No. ve Tarihi : 1277-20.11.2014 KAYSERİ Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, Tavukçu (Tosun) Mahallesinde bulunan Kentsel Sit Alanı ve Koruma Amaçlı İmar Planı içerisinde

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINIKORUMA BÖLGE KURULU 46.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINIKORUMA BÖLGE KURULU 46.TOPLANTI GÜNDEMİ 46.TOPLANTI GÜNDEMİ 18.03.2013 YALVAÇ 1-Isparta İli, Yalvaç İlçesi, Altıkapı Köyü Ayazmana Mevkiinde bulunan Roma Dönemi antik yerleşim alanının tescili talebine ilişkin Isparta Valiliği, İl Kültür ve

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KÜLTÜR VARLIKLARI VE MÜZELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ADANA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 33.06.

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KÜLTÜR VARLIKLARI VE MÜZELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ADANA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 33.06. Kültür ve Turizm Bakanlığından: KÜLTÜR VARLIKLARI VE MÜZELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ADANA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 33.06.687 Toplantı Tarihi ve No : 30.12.2015-171 TOPLANTI YERĠ Karar Tarihi

Detaylı

ASLI GİBİDİR. Toplantı Yeri ANTALYA

ASLI GİBİDİR. Toplantı Yeri ANTALYA T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve N o.: 28.08.2018/228 Karar Tarihi ve No. : 28.08.2018/8173 Toplantı Yeri ANTALYA Antalya İli. Muratpaşa

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ÇANAKKALE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 17.02/501 Toplantı Tarihi ve No :28/09/2015-128 Karar Tarihi

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ÇANAKKALE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 17.02/501 Toplantı Tarihi ve No :28/09/2015-128 Karar Tarihi Kültür ve Turizm Bakanlığından: ÇANAKKALE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 17.02/501 Toplantı Tarihi ve No :28/09/2015-128 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No :28/09/2015-2591 ÇANAKKALE 8927/1-1

Detaylı

ÇANAKKALE İLİ, AYVACIK İLÇESİ SAHİL KÖYÜ, ÇAYMAHALLESİ MEVKİ ADA:164 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU

ÇANAKKALE İLİ, AYVACIK İLÇESİ SAHİL KÖYÜ, ÇAYMAHALLESİ MEVKİ ADA:164 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU ÇANAKKALE İLİ, AYVACIK İLÇESİ SAHİL KÖYÜ, ÇAYMAHALLESİ MEVKİ ADA:164 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU Planlama alanının Tanımı ve Konumu Çanakkale ili, Ayvacık İlçesi, Küçükkuyu

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI MUĞLA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI MUĞLA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R Muğla İli, Fethiye İlçesi nde, özel çevre koruma bölgesinde kalan Kayaköy ve Keçiler Köyünde, GEEAYK nun 13.11.1982 gün ve A-4020 sayılı kararı ile tescil edilen ve son halini İzmir II Numaralı Kültür

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EDİRNE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EDİRNE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R 22.00.213 T.C. Toplantı Tarihi-No : 12.11.2014-118 Karar Tarihi ve No : 12.11.2014-2005 Toplantı Yeri EDİRNE Edirne İli, Merkez İlçesi, Kurulumuzun 05.10.2007 gün ve 1632 sayılı kararı ile uygun bulunan

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EDİRNE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EDİRNE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R 22.00.313 Toplantı Tarihi-No :14.05.2014-99 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No :14.05.2014-1700 EDİRNE Edirne İli, Merkez İlçesi, Dilaverbey Mahallesi, 14 pafta, 102 ada, 4 parselde yer alan, şahıs mülkiyetine

Detaylı

T.C KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI NEVŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR

T.C KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI NEVŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Karar Tarihi ve No : 26/09/2013-853 Aksaray İli, Merkez İlçesi, Ulukışla Beldesi, sınırları içerisinde, Tuz Gölü Özel Çevre Koruma Bölgesinde, Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun 25.04.2008

Detaylı

ÇANAKKALE İLİ, AYVACIK İLÇESİ SAHİL KÖYÜ, ÇAYMAHALLESİ MEVKİ ADA:164, PARSEL: 25 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU

ÇANAKKALE İLİ, AYVACIK İLÇESİ SAHİL KÖYÜ, ÇAYMAHALLESİ MEVKİ ADA:164, PARSEL: 25 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU ÇANAKKALE İLİ, AYVACIK İLÇESİ SAHİL KÖYÜ, ÇAYMAHALLESİ MEVKİ ADA:164, PARSEL: 25 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU Planlama alanının Tanımı ve Konumu Çanakkale ili, Ayvacık

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kars Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kars Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR Karar Tarihi ve No : 28.05.2014-542 KARS Kars İli, Merkez, 224 ada, 15 parselde kayıtlı Kentsel Sit Alanı içerisinde kalan taşınmazda yapılmak istenen yeni yapılaşmanın Mimari Uygulama projesine ilişkin,

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR T oplantı no ve ta rih : 96-15.01.2015 Toplantı Y eri K arar no ve tarih : 1354-15.01.2015 KAYSERİ 2863 sayılı Kanununun 58. Maddesi uyarınca, Kültür ve Turizm Bakanlığı nın 02.10.2014 tarih, 190866 sayılı

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 8.TOPLANTI EK GÜNDEMİ 26.12.2011 ALANYA

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 8.TOPLANTI EK GÜNDEMİ 26.12.2011 ALANYA 8.TOPLANTI EK GÜNDEMİ 26.12.2011 ALANYA 1-Antalya İli, Manavgat İlçesi, Side Beldesi, Side Antik Kenti I.Derece Arkeolojik Sit Alanına yönelik hazırlanan Side Koruma Amaçlı İmar Planı Revizyonu kapsamında

Detaylı

T.C. K ÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR

T.C. K ÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR K ÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Toplantı No. ve Tarihi : 78-24.04.2014 Karar No. ve Tarihi : 1014-24.04.2014 Kayseri İli, Merkez, Kocasinan İlçesi, Sümer Mahallesi nde ve sit dışında yer alan, tapunun 298

Detaylı

MUĞLA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU NUN 117 NUMARALI TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ:. 28.05.2014 TOPLANTI YERİ : MUĞLA SIRA SİT

MUĞLA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU NUN 117 NUMARALI TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ:. 28.05.2014 TOPLANTI YERİ : MUĞLA SIRA SİT KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU NUN 117 NUMARALI TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTI :. TOPLANTI YERİ : SİT VE 1 MARMARİS YAPI KULLANMA İZNİ 12 27 12 ÖZEL KENTSEL SİT- BİNA 2 MARMARİS SONDAJ 4-86 ÖZEL I.DRC.ARK.SİT

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 141.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 141.TOPLANTI GÜNDEMİ KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI 141.TOPLANTI GÜNDEMİ 22.11.2010 1-Antalya İli, Döşemealtı İlçesi, Yukarıkaraman Mahallesi, Antalya Koruma Kurulunun 24.07.2007 tarih ve 1755 sayılı kararı ile belirlenen III.

Detaylı

GÖKÇESU (MENGEN-BOLU) BELDESİ, KADILAR KÖYÜ SİCİL 112 RUHSAT NOLU KÖMÜR MADENİ SAHASI YER ALTI PATLAYICI MADDE DEPOSU NAZIM İMAR PLANI AÇIKLAMA RAPORU

GÖKÇESU (MENGEN-BOLU) BELDESİ, KADILAR KÖYÜ SİCİL 112 RUHSAT NOLU KÖMÜR MADENİ SAHASI YER ALTI PATLAYICI MADDE DEPOSU NAZIM İMAR PLANI AÇIKLAMA RAPORU GÖKÇESU (MENGEN-BOLU) BELDESİ, KADILAR KÖYÜ SİCİL 112 RUHSAT NOLU KÖMÜR MADENİ SAHASI YER ALTI PATLAYICI MADDE DEPOSU NAZIM İMAR PLANI AÇIKLAMA RAPORU Planlama Alanı : Bolu ili, Mengen ilçesi, Kadılar

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 118.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 118.TOPLANTI GÜNDEMİ KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI 118.TOPLANTI GÜNDEMİ 22.03.2010 1-Antalya İli, Kemer İlçesi, Ulupınar Köyü, Çıralı III.Derece Doğal Sit Alanı içerisinde yer alan 108 ve 107 nolu parsellere yapılan imar uygulaması

Detaylı

- 132 40,41,42-1. Derece Ark. Sit. - - - - Tescilli Bozüyük Kaymakamlığı Tapu Müdürlüğü'nün 09/06/2011 gün, Yev:3331 sayılı yazısı

- 132 40,41,42-1. Derece Ark. Sit. - - - - Tescilli Bozüyük Kaymakamlığı Tapu Müdürlüğü'nün 09/06/2011 gün, Yev:3331 sayılı yazısı ESKİŞEHİR KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU'NUN 261 SAYILI BİLECİK- ESKİŞEHİR GÜNDEMİ TOPLANTI YERİ: ESKİŞEHİR TOPLANTI TARİHİ: 29/07/2011 / 06/ 2010 NO İLİ İLÇESİ KONUSU PAFTA ADA PARSEL

Detaylı

1.1 TAŞINMAZIN TAPU KAYITLARINA İLİŞKİN BİLGİLER 1.2 TAŞINMAZIN ADRESİ VE ULAŞIMI 1 TAŞINMAZ HAKKINDA BİLGİLER

1.1 TAŞINMAZIN TAPU KAYITLARINA İLİŞKİN BİLGİLER 1.2 TAŞINMAZIN ADRESİ VE ULAŞIMI 1 TAŞINMAZ HAKKINDA BİLGİLER 1 TAŞINMAZ HAKKINDA BİLGİLER 1.1 TAŞINMAZIN TAPU KAYITLARINA İLİŞKİN BİLGİLER Ana Gayrimenkul Bağımsız Bölüm İli ANKARA Pafta No - Blok No - İlçesi KEÇİÖREN Ada No 90721 Kat No - Bucağı - Parsel No 1 Bağ.

Detaylı

ERZURUM KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU NUN 28-29. TOPLANTI GÜNDEMİ

ERZURUM KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU NUN 28-29. TOPLANTI GÜNDEMİ Sıra No ERZURUM KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU NUN 2829. TOPLANTI GÜNDEMİ İli İlçesi Konusu Pafta Ada Parsel i Sit Alanı ve Derecesi İLİ: ERZURUM TARİHİ : 2728/09/2012 Nereden Geldiği Temsilci

Detaylı

SİVAS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULUNUN 118 SAYILI TOPLANTI GÜNDEMİ. Sit Türü Derecesi Grubu

SİVAS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULUNUN 118 SAYILI TOPLANTI GÜNDEMİ. Sit Türü Derecesi Grubu TOPLANTI TARİHİ :25.02.2015 TOPLANTI SAATİ :10.30 1 Sivas Merkez 2 Sivas Merkez 3 Sivas Merkez 4 Sivas Merkez 5 Sivas Merkez 6 Sivas Merkez 7 Sivas Merkez 8 Sivas Merkez 9 Sivas Merkez 10 Sivas Merkez

Detaylı

Toplantı Tarihi ve No : 27.02.2015 / 149 Karar Tarihi ve No : 27.02.2015 / 1310-I İSTANBUL

Toplantı Tarihi ve No : 27.02.2015 / 149 Karar Tarihi ve No : 27.02.2015 / 1310-I İSTANBUL T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI İSTANBUL I NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 27.02.2015 / 149 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No : 27.02.2015 / 1310-I İSTANBUL

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlam a Şube M üdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlam a Şube M üdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlam a Şube M üdürlüğü Sayı : 90852262-301.03- % Konu: M uratpaşa, Selçuk Mah. 155 ada 16 parsel. * A EXP02016 0 ^ /0 6 /2 0

Detaylı

Kentsel Sit. Kamusal Hizmetler Koruma Alanı. Kentsel Sit. Sayfa 1 / 10

Kentsel Sit. Kamusal Hizmetler Koruma Alanı. Kentsel Sit. Sayfa 1 / 10 ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU'NUN 109-110-111 SAYILI ESKİŞEHİR-AFYONKARAHİSAR-BİLECİK GÜNDEMİ NO İLİ İLÇESİ KONUSU PAFTA ADA PARSEL MÜL. SİT ALANI VE DER. TOPLANTI YERİ: ESKİŞEHİR TOPLANTI

Detaylı

KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULUNUN ŞUBAT 2014 (72-73-74-75) SAYILI TOPLANTI GÜNDEMİ

KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULUNUN ŞUBAT 2014 (72-73-74-75) SAYILI TOPLANTI GÜNDEMİ Toplantı Yeri : Müdürlük Hizmet Binası (Tacettin Veli Mahallesi, Lalezade Caddesi, No:6 Kiçikapı//KAYSERİ) Toplantı Tarihi ve saati : 06 Şubat 2014 Perşembe- 09.30 Molu Mahallesi Camii Tespit- 184 1 Köy

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINIKORUMA BÖLGE KURULU 31.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINIKORUMA BÖLGE KURULU 31.TOPLANTI GÜNDEMİ 31.TOPLANTI GÜNDEMİ 15.10.2012 1-Antalya İli, Kaş İlçesi, Bezirgan Köyü sınırlarında yer alan tarihi tahıl ambarlarının ve köy içinde bulunan eski mezarlığın çevresinin temizlenmesi, bakım ve onarımlarının

Detaylı

BURSA İLİ, GEMLİK İLÇESİ, NARLI MAHALLESİ, 1353 VE 1466 PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU

BURSA İLİ, GEMLİK İLÇESİ, NARLI MAHALLESİ, 1353 VE 1466 PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU BURSA İLİ, GEMLİK İLÇESİ, NARLI MAHALLESİ, 1353 VE 1466 PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU Bursa İli, Gemlik İlçesi, Narlı Mahallesi, 1353 Nolu Parsel ve 1466 Nolu Parsel toplam yüzölçümü,

Detaylı

6404 ADA 47 NO.LU PARSEL (6404 ADA 36 NO.LU PARSELİN İFRAZINDAN OLUŞMUŞTUR) GAZİOSMANPAŞA MAHALLESİ AYDINOĞULLARI VE AZİMKAR SOKAK ÜZERİ CANİK/SAMSUN

6404 ADA 47 NO.LU PARSEL (6404 ADA 36 NO.LU PARSELİN İFRAZINDAN OLUŞMUŞTUR) GAZİOSMANPAŞA MAHALLESİ AYDINOĞULLARI VE AZİMKAR SOKAK ÜZERİ CANİK/SAMSUN 6404 ADA 47 NO.LU PARSEL (6404 ADA 36 NO.LU PARSELİN İFRAZINDAN OLUŞMUŞTUR) GAZİOSMANPAŞA MAHALLESİ AYDINOĞULLARI VE AZİMKAR SOKAK ÜZERİ CANİK/SAMSUN BİLGİ NOTU Sayfa 1 / 15 GENEL BİLGİLER Tanıtım konusu

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ŞEHZADELER İLÇESİ MANİSA FARKLI SEVİYELİ OTOGAR KAVŞAĞINA İLİŞKİN ONAYLI KAVŞAK PROJESİNİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM VE 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 130.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 130.TOPLANTI GÜNDEMİ 130.TOPLANTI GÜNDEMİ 06.07.2010 KAŞ/PATARA 1-Antalya İli, Kaş İlçesi, Merkez Mahallesi, Çukurbağ Mevkii III.Derece Doğal Sit Alanında hazine mülkiyetinde bulunan 47 ada 23 parsel numaralı taşınmaza Geçiş

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No :338 KONUSU: 1. İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporlarının görüşülmesi. ö)ilimiz Milas İlçesi, Ulaş Mahallesi sınırlarında yer alan N19C1-C2

Detaylı

ERZURUM KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU NUN 65. - 66. TOPLANTI GÜNDEMİ

ERZURUM KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU NUN 65. - 66. TOPLANTI GÜNDEMİ ERZURUM KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU NUN 65. - 66. TOPLANTI GÜNDEMİ İLİ :ERZURUM TARİH :27-28/02/2014 Sıra No Karar No İli İlçesi Konusu Pafta Ada Parsel Mülkiyeti Sit Alanı ve Derecesi Nereden

Detaylı

Korunması Gerekli Taşınmaz Kültür ve Tabiat Varlıklarının Tespit ve Tescili Hakkında Yönetmelik

Korunması Gerekli Taşınmaz Kültür ve Tabiat Varlıklarının Tespit ve Tescili Hakkında Yönetmelik Korunması Gerekli Taşınmaz Kültür ve Tabiat Varlıklarının Tespit ve Tescili Hakkında Yönetmelik (Resmi Gazete Tarihi: 10.12.1987 Resmi Gazete Sayısı: 19660) BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SİVAS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 60.04/223 Toplantı Tarihi ve No : 23.07.2015-134 Karar Tarihi ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SİVAS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 60.04/223 Toplantı Tarihi ve No : 23.07.2015-134 Karar Tarihi ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: SİVAS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 60.04/223 Toplantı Tarihi ve No : 23.07.2015-134 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 23.07.2015-2296 SİVAS Tokat İli,

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EDİRNE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EDİRNE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R 22.00.278 Toplantı Tarihi-No : 04.02.2015-127 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No : 04.02.2015-2144 EDİRNE Edirne İli, Merkez İlçesi, Kurulumuzun 05.10.2007 tarih ve 1632 sayılı kararı ile uygun bulunan 1/1000

Detaylı

MUĞLA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU NUN 124 NUMARALI TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ:.06.08.2014 TOPLANTI YERİ : MUĞLA SIRA

MUĞLA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU NUN 124 NUMARALI TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ:.06.08.2014 TOPLANTI YERİ : MUĞLA SIRA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU NUN 124 NUMARALI TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTI :. TOPLANTI YERİ : SİT VE PAFTA ADA PARSEL MÜLKİYETİ 1 FETHİYE İZİNSİZ UYGULAMA 141 4 HAZİNE KENTSEL-III ARK SİT 2 FETHİYE

Detaylı