Aşağıdaki cümlelerin başında boş bırakılan parantezlere, cümlelerde verilen bilgiler doğru ise D, yanlış ise Y yazınız.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Aşağıdaki cümlelerin başında boş bırakılan parantezlere, cümlelerde verilen bilgiler doğru ise D, yanlış ise Y yazınız."

Transkript

1 YAPIDA BOYALAR Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyunuz ve doğru seçeneği işaretleyiniz. 1. Aşağıdaki planlardan hangisi mimari projede yoktur? A) Kat planı B) Görünüşler C) Sistem detayı D) Kolon aplikasyonu 2. Aşağıdakilerden hangisi ölçülendirme elemanlarından biri değildir? A) A) Ölçü çizgisi B) B) Bağlama çizgisi C) C) Kiriş çizgisi D) D) Ölçü rakamı 3. Aşağıdakilerden hangisi kat planında gösterilmez? A) A) Duvar kalınlıkları B) B) Odalar C) C) Demir donatıları D) D) Kapılar 4. Mimari projedeki mahal listesinden hangi bilgi alınmaz? A) A) Duvar kaplama malzeme özellikleri B) B) Oda ölçüleri C) C) Zemin kaplama malzeme özellikleri D) D) Tavan kaplama malzeme özellikleri 5. Detay resimleri hangi ölçekte çizilmezler? A) 1/100 B) 1/1 C) 1/5 D) 1/10 6. Spatula, boya işleminde nerede kullanılır? A) Yıkamada B) Ölçmede C) Kazıma ve düzeltmede D) Boya karıştırmada 7. Kimyasal leke ve kirli yüzeyler boya açısından neden zararlıdır? A) Zararlı değillerdir. B) Boyanın yüzeye yapışmasını engeller. C) İşçiliğin pahalı olmasına sebep olur. D) Hiçbiri. 8. Boyanacak yüzeydeki nem, boyada ne gibi tahribat yapar? A) Zarar vermez. B) Boyanın kazınmasını zorlaştırır. C) Boyanın dökülmesine sebep olur. D) Renk farklılığı oluşturur. 9. Boya öncesi çatlak ve çiziklerin tespiti ne için yapılır? A) Kullanılacak dolgu malzemesinin tespiti için B) Boya renk tespiti için C) Temizlik metodu için D) Astar miktarı tespiti için 10. Yüzey öncesi hazırlık niçin yapılır? A) Ambalaj üzerinde yazdığı için B) Temizlik için C) Eşyaları korumak için D) Boyanın daha kaliteli olması için Aşağıdaki cümlelerin başında boş bırakılan parantezlere, cümlelerde verilen bilgiler doğru ise D, yanlış ise Y yazınız. 11. ( ) Boyama işlemine başlamadan önce tesisat ve eşyaların koruma işlemleri mutlaka yapılmalıdır. 12. ( ) Süpürgelikler duvarla beraber olduğundan dolayı boyadan korunmasına gerek yoktur. 13. ( ) Boya, bir yüzey üzerinde tatbik edildiğinde, dekoratif ve koruyucu bir tabaka (film) oluşturan kimyasal bir malzemedir. 14. ( ) Mat boyalar solvent bazlı boyalar grubuna girer. 15. ( ) Su bazlı boyalar su ile inceltilen boyalardır. 16. ( ) Saten boyaların silinebilme özelliği yoktur.

2 17. ( ) Solvent bazlı boyalar insan sağlığına zararlı maddeler içermez. 18. Yanlış yapılan astarlama işleminde aşağıdakilerden hangisi oluşur? A) Kabarma ve çatlama B) Kırılma C) Tozuma D) Renklenme 19. Astarlama yapılacak yüzey yeni ise çimento reaksiyonunu tamamlaması için en az kaç hafta beklenmelidir? A) 1 B) 6 C) 4 D) Astarlamanın en büyük faydası aşağıdakilerden hangisidir? A) Duvarı güzel gösterir B) Yüzeyi doyurarak fazla boya kullanımını azaltır ve aderansı arttırır. C) Depreme dayanıklıdır. D) Taşıyıcı özelliği vardır 21. Parlak yüzeyler astarlanmadan önce ne yapılmalıdır? A) Yüzey önce boyanmalı sonra astarlanmalıdır B) Yüzey ısıtılmalıdır C) Yüzey yıkanmalıdır D) Yüzey pürüzlendirilmelidir. 22. Aşağıdakilerden hangisi dekoratif boyaların özelliklerindendir? A) Genellikle kutusundan kullanıma hazır olarak çıkar B) Çok inceltilerek kullanılır C) Rulo ile uygulanmaz D) Bileşiminde pigment yoktur 23. Spatula boya işleminde nerede kullanılır? A) Yıkamada B) Ölçmede C) Kazıma ve düzeltmede D) Boya Karıştırmada 24. Kimyasal leke ve kirli yüzeyler boya açısından niçin zararlıdır? A) Zararlı değillerdir. B) Boyanın yüzeye yapışmasını engeller. C) işçiliğin pahalı olmasına sebep olur. D) Hiçbiri. 25. Boyanacak yüzeydeki nem, boyada ne gibi tahribat yapar? A) Zarar vermez. B) Boyanın kazınmasını zorlaştırır. C) Boyanın kabarıp dökülmesine sebep olur. D) Renk farklılığı oluşturur. 26. Boya öncesi çatlak ve çiziklerin tespiti niçin yapılır? A) Kullanılacak dolgu malzemesinin tespiti için B) Boya renk tespiti için C) Temizlik metodu için D) Astar miktarı tespiti için 27. Yüzey öncesi hazırlık niçin yapılır? A) Ambalaj üzerinde yazdığı için B) Temizlik için C) Eşyaları korumak için D) Boyanın daha kaliteli olması için Aşağıdaki cümlelerin başında boş bırakılan parantezlere, cümlelerde verilen bilgiler doğru ise D, yanlış ise Y yazınız. 28. ( )Duvar kâğıdı uygulamasından önce mekânda yüzey teşhisi yapılmalıdır. 29. ( )Uygulama yapılacak yüzeyin ıslak olması önemli değildir. 30. ( ) Duvar kâğıdı uygulamasından önce boya, badana işleri bitirilmelidir. 31. ( )Duvar kâğıdı uygulamasından önce prizler sökülmelidir.

3 32. ( )Desen kodu ve baskı numarası kontrolü mutlaka yapılmalıdır. 33. ( )Duvar kâğıdı duvarın yüksekliğinden 5 cm fazla kesilmelidir. 34. ( )Desenli kâğıtlarda desen uyumuna ve devamlılığına dikkat edilir. 35. Aşağıdakilerden hangisi duvar kâğıdı çeşitlerinden değildir? A) Tekstil B) Vinil C) Naylon D) Cam tekstili 36. Boyanabilir duvar kâğıtları hangi renkte imal edilirler? A) Siyah B) Beyaz C)Pembe D)Kırmızı 37. Hangisi duvar kâğıdının kullanıldığı yerlerden değildir? A ) Oteller B) Hastaneler C) Konutlar D) Mobilyalar 38. İlk boy kâğıt nereye yapıştırılır? A) Işığın geldiği taraftaki duvara B) Kapı yanına C) Tavana D) Duvar köşesine Aşağıdaki cümlelerin başında boş bırakılan parantezlere, cümlelerde verilen bilgiler doğru ise D, yanlış ise Y yazınız. 39. ( )Tutkal su kıvamında hazırlanır. 40. ( )Boyanabilir duvar kâğıtları yağlı boya ile boyanır. 41. ( )Yapıştırma ve kuruma süresince hava sirkilasyonu önlenmelidir. 42. ( )Kâğıt duvar köşelerinde kesilmeden tek parça olarak yapıştırılır. 43. Metal yüzeylerde pas ve kabarıkların giderilmesinde hangi el aletinin kullanılması uygundur? A) Mala B) Kürek C) Kazma D) Tel fırça 44. Parlak yüzeylerde öncelikle yapılması gereken aşağıdakilerden hangisidir? A) Boyamak B) Yağlamak C) Zımparalamak D) Yıkamak 45. Aşağıdakilerden hangisi macunun görevi değildir? A) Yüzeyi parlatmak B) Düzgün yüzey hazırlamak C) Yüzeyi sağlamlaştırmak D) Boyama işlemini kolaylaştırmak 46. Aşağıdakilerden hangisi astarın görevlerinden değildir? A) Boyanın daha iyi yapışmasını sağlamak B) Boyaya renk vermek C) Boya filminin örtücülüğüne yardımcı olmak D) Boya sarfiyatını azaltmak 47. Aşağıdakilerden hangisi yanlıştır? A) Çalışma ortamını havalandırmak B) Boya fırçalarını tinerle temizlemek C) Boyamayı küçük alanlar seçerek yapmak D) Fırçayı bastırarak dik bir şekilde kullanmak 48. Selülozik boya uygulaması yaparken kullanılacak rulo tipi aşağıdakilerden hangisidir? A) Moher B) Veler C) Mercan D) Ploseti

4 49. Rulo yukarıdan aşağıya doğru ve daha önce geçtiği yerin yüzde kaçı üzerinden geçilerek yapılmalıdır? A) % 20 B) % 40 C) % 50 D) % Boyama yapılacak alanın nem oranı ne kadar olmalıdır? A) % B) % C) % D) % Ruloların ulaşamayacakları köşelerde nasıl bir işlem uygulanmalıdır? A) Parmak rulo ile boyanmalıdır. B) Kadife rulo ile boyanmalıdır. C) Posteki rulo ile boyanmalıdır. D) Kestirme fırçaları ile boyanmalıdır. 52. Rulo ızgarası ne işe yarar? A) Boyayı kurutmaya B) Rulodaki fazla boyayı almaya C) Astar sürmeye D) Macun çekmeye 53. Selülozik boya uygulamasından sonra yüzey en az kaç saat korunmalıdır? A) 11 B) 10 C) 12 D) Son kat boya uygulamasında tabanca meme çapı ne kadar olmalıdır? A) mm B) mm C) 2-3 mm D) 3-5 mm 55. Boyama yapılacak mekânın nem oranı ne kadar olmalıdır? A) % B) % C) % D) % Son kat boya uygulamasında atmosfer basıncı kaç olmalıdır? A) 3-5 B) 4-5 C) 1-2 D) Boya tabancası boyanacak yüzeye nasıl tutulmalıdır? A) cm /dik B) cm /dik C) cm / 45 derece D) cm /60 derece 58. Ahşap yüzeylerin üzerindeki budak ve reçinelerin niçin yakılması gerekir? A) Yüzey daha düzgün görünsün diye B) Boya sarfiyatının azaltılması için C) Boyadan sonra sıcakta reçine akmasını önlemek için D) Astarın daha iyi yapışması için 59. Parlak yüzeylerde boya yapılmadan önce yapılması gereken işlem aşağıdakilerden hangisidir? A) Boyamak B) Yağlamak C) Zımparalamak D) Yıkamak 60. Aşağıdakilerden hangisi dolgu macunun görevi değildir? A) Yüzeyi parlatmak B) Düzgün yüzey hazırlamak C) Yüzeyi sağlamlaştırmak D) Boyamanın renğini değiştirir.

5 61. Aşağıdakilerden hangisi astarın görevlerinden değildir? A) Boyanın daha iyi yapışmasını sağlamak B) Boyaya renk vermek C) Boya filminin örtücülüğüne yardımcı olmak D) Boya sarfiyatını azaltmak 62. Aşağıdakilerden hangisi yanlıştır? A) Çalışma ortamını havalandırmak B) Boya fırçalarını tinerle temizlemek C) Boyamayı küçük alanlar seçerek yapmak D) Fırçayı bastırarak dik bir şekilde kullanmak Aşağıdaki cümlelerde boş bırakılan yerlere doğru sözcükleri yazınız 63. Sentetik boya için..rulo kullanırız. 64. Kalın tek kat boya yerine. ile son kat boyayı kullanırız. 65. Sıçramaların önlenmesi için boyaya daldırılan rulo.. üzerinde gezdirilerek fazla boyanın akması sağlanır. 66. Rulo yukarıdan aşağıya doğru ve daha önce geçtiği yerin.. üzerinden geçecek şekilde sürülür. 67. Köşeler ve kesişim bölgelerine rulolar ulaşamayacağından bu bölgeler önceden. fırçalarıyla boyanır. Aşağıdaki cümlelerin sonunda boş bırakılan parantezlere, cümlelerde verilen bilgiler doğru ise D, yanlış ise Y yazınız. 68. ( ) Yağlı kirli, kabarmış yüzeylere astar sürmeyiniz, önce temizleyiniz. 69. ( ) Tüm astar veya vernik malzemeleri kullanılmadan önce mutlaka iyi bir şekilde karıştırılmalıdır. 70. ( ) Astar veya verniklerde kullanılacak tiner cinsi ve miktarı önemli değildir. 71. ( ) Boya tabancası yüzeyden cm. uzakta ve yüzeye dik olarak tutularak uygulama yapılmalıdır. 72. ( ) Uygulama basıncı son kat için 2-3 atmosfer olmalıdır. 73. ( ) Boyama işinin kapalı yerlerde yapılması halinde, içeriye devamlı surette temiz hava temin etmek için uygun bir havalandırma tertibatı düşünülmelidir. 74. ( ) Yapılan boya işine göre eldiven, önlük ve şapka kullanmak gerekli değildir. 75. ( ) Astarlar boya öncesi uygulanan ve boyanın örtücülüğünü artıran malzemelerdir. 76. ( ) Fırça ile uygulamalarda fırça malzeme kabının içine 1/3 ü kadarı batırılarak alınmalıdır. 77. ( ) Boya yüzeye 3x3 metre kareler şeklinde uygulanmalıdır. 78. ( ) Ahşap yüzeylerde boyama işlemi ahşabın lif yönleri şeklinde olmalıdır. 79. ( ) Metal yüzeylerde boya uygulama işlemi diğer yüzeylerdeki gibidir. 80. ( ) Rulo ile boya uygulamaları fırçaya göre kolay fakat damlatma riski daha çoktur. 81. ( ) Rulo uygulamasında kenarı kertikli özel bir kap kullanılır. 82. ( ) Rulo ile yüzeylere astar ve boyalar 1x1 m²lik karelere ayırarak uygulanır. 83. ( ) Çalışma alanın yüksek olduğu kısımlar sandalye üzerine çıkılarak boyanır. 84. ( ) Su bazlı boyalar ahşaplara uygulanmaz. 85. ( )Makine ile boya uygulamalarında inceltme oranları farklılık gösterir. 86. ( )Makine ile boya uygulamalarında püskürtme mesafesi 5-10 cm arasında olmalıdır. 87. ( )Metal ve ahşap boyamalarında tabancanın tetiğine daha kısa süreli basmak gerekir.

6 88. ( )Makine ile boya uygulamaları zamandan ve işçilikten tasarruf sağlamak amacı ile uygulanır. 89. ( )Boya veya astarın açık havada yapılmasında ortamın ısısı, nem, toz ve çevre kirliliği durumları göz önüne alınmaz.

Hayat Renklerle Guzel

Hayat Renklerle Guzel Hayat Renklerle Guzel İÇ CEPHE BOYA KOLEKSİYONU FABİA NANOSAT SU BAZLI İPEK SATEN BOYA Küf ve Bakteri Oluşumunu Önleyici Silinebilir, Silikon Katkılı Yüksek Örtme Gücü Yüksek Sürtünme Mukavemeti Olan

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 1 Ocak 2015

FİYAT LİSTESİ 1 Ocak 2015 YASSI BOYA FIRÇALARI (%100 Solventlere Dayanıklı) STARGİL DEKORATÖR TL/ 8696736020102 02010 Universal düzeyde, çok üstün nitelikli, 6 30 1" 5.95 8696736020157 02015 tam anlamıyla profosyonel bir fırçadır.

Detaylı

Dekoratif Püskürtme Boya

Dekoratif Püskürtme Boya Dekoratif Püskürtme Boya ADI: Armoni TANIMI: Dekoratif Püskürtme Boya ÜSTÜNLÜKLERİ: Armoni Dekoratif Püskürtme boya çeşitli grenlerde, iç yüzeylere püskürtme yolu ile uygulanan kullanıma hazır bir boya

Detaylı

AHŞAP ÜST YÜZEY TEKNİKLERİ DERSİ. Boyama ve Vernikleme Hataları. Boyama ve vernikleme hatalarını gidermek Kimyasallarla renk açmak

AHŞAP ÜST YÜZEY TEKNİKLERİ DERSİ. Boyama ve Vernikleme Hataları. Boyama ve vernikleme hatalarını gidermek Kimyasallarla renk açmak AHŞAP ÜST YÜZEY TEKNİKLERİ DERSİ Dersin Modülleri Boyama Yüzeyi Renk Numunesi Lekeleri Çıkarma Yüzeyi Onarma Boyama Yapma Boyama ve Vernikleme Hataları Renk Açma Dekoratif İşlemler Dolgu Verniği Son Kat

Detaylı

İÇ CEPHE BOYALARI ÜRÜN RESMİ ÜRÜN İSMİ İÇERİK SAFRİYAT FİYAT

İÇ CEPHE BOYALARI ÜRÜN RESMİ ÜRÜN İSMİ İÇERİK SAFRİYAT FİYAT İÇ CEPHE BOYALARI Silikonlu Duvar Boyası Silikon modifiye styren akrilik bazlı mat iç cephe boya, taş gibi mineral kullanılır 7-8 m2/l İpek Mat Silikonlu Duvar Styren akrilik bazlı ipek görünümlü mat iç

Detaylı

Baumit ArtlinePutz. Kaplama

Baumit ArtlinePutz. Kaplama Baumit ArtlinePutz Kaplama Ürün Cephelerin dekoratif tasarımında kullanılan, kullanıma hazır, kıvamlı, organik bağlayıcılı, ince kat örtücü bir kaplamadır. Dış ve iç cepheler için tane dokuya sahip bir

Detaylı

MasterSeal P 625. Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Kuru, Nemli ve Islak Yüzey Astarı TANIMI

MasterSeal P 625. Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Kuru, Nemli ve Islak Yüzey Astarı TANIMI TANIMI MasterSeal P 625, epoksi esaslı, iki bileşenli, düşük viskoziteli, kuru, nemli, ıslak beton ve çimento esaslı mineral yüzeylerde de kullanılabilen astar malzemesidir. TS EN 13813 ve TS EN 1504-2,

Detaylı

OCAK 2016 FİYAT LİSTESİ

OCAK 2016 FİYAT LİSTESİ OCAK 16 FİYAT LİSTESİ ÜRÜN KODU ÜRÜN ADI ÜRÜN EBAT ADET FİYATI (TL.) KOLİ FİYATI (TL.) KOLİ İÇİ ADET STANDART OTO FIRÇA STANT ÖLÇÜLERİ: 180x65x0 Brüt TOPLAM.009,0 TL Ücretsiz Stant ile verilen ürünlerin;

Detaylı

Adım Adım talimatlar Farklı boya ve vernik türleri

Adım Adım talimatlar Farklı boya ve vernik türleri Adım Adım talimatlar Farklı boya ve vernik türleri Taban boya temel Daha iyi yapışma ve örtme için, ilk olarak bir taban boya ya da astar kullanmanız gereklidir. Bu boya, üst katmandan farklı olan özel

Detaylı

Malzemeler üretici firmanın tariflerine uygun standartlarda olacaktır.

Malzemeler üretici firmanın tariflerine uygun standartlarda olacaktır. TEKNİK ŞARTNAME JOTASHIELD TOP COAT SILK İŞİN ADI YAPILACAK İŞİN CİNSİ Malzemeler üretici firmanın tariflerine uygun standartlarda olacaktır. Üretici firmanın ISO 9001 belgesine sahip olması gerekmektedir.

Detaylı

ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN

ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN Sayfa 1/5 ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN Inside, iç yüzeylerde kullanılmak üzere özel olarak geliştirilmiş,kolay uygulanabilir hazır çözücü içermeyen bir kaplamadır. NOVOBRAN Inside kaplama, özellikle yüksek bir

Detaylı

BOYA KUSURLARI. Önlenmesi : Astar ve son katlar üreticinin önerdiği kalınlıklarda uygulanmalı, kat kabul ve kuruma sürelerine mutlaka uyulmalıdır.

BOYA KUSURLARI. Önlenmesi : Astar ve son katlar üreticinin önerdiği kalınlıklarda uygulanmalı, kat kabul ve kuruma sürelerine mutlaka uyulmalıdır. BOYA KUSURLARI AKMA ve SARKMA : Genelde dik yüzeylerde meydana gelen ve yaş boyanın uygulandığı yüzeyde tutunamamasının sonucunda oluşan akıntılar ve sarkmalardır. Nedenleri : Meme çapının büyük olması,

Detaylı

Baumit GranoporTop. (GranoporPutz) Kaplama

Baumit GranoporTop. (GranoporPutz) Kaplama Baumit GranoporTop (GranoporPutz) Kaplama Ürün Kullanıma hazır, macun kıvamında, yapay reçine bazlı ince kat kaplama (son kat kaplama). Dış ve iç cepheler için, tane veya çizgi sıva dokularına sahip bir

Detaylı

YÜZEY HAZIRLAMA. Yüzey Hazırlama. Yüzey Dolgu İşlemleri. Astar Boya

YÜZEY HAZIRLAMA. Yüzey Hazırlama. Yüzey Dolgu İşlemleri. Astar Boya YÜZEY HAZIRLAMA Dersin Modülleri Yüzey Hazırlama Yüzey Dolgu İşlemleri Astar Boya Kazandırılan Yeterlikler Otomobiller üzerinde farklı özellikte yüzeyleri boyaya hazırlamak Otomobiller üzerinde boya öncesi

Detaylı

Baumit SilikatTop. (SilikatPutz) Kaplama

Baumit SilikatTop. (SilikatPutz) Kaplama Baumit SilikatTop (SilikatPutz) Kaplama Ürün Kullanıma hazır, macun kıvamında, mineral esaslı, silikat ince son kat dekoratif kaplamadır. Dış ve iç cepheler için, Tane veya Çizgi dokuya sahip sıva dokulu

Detaylı

Malzemeler üretici firmanın tariflerine uygun standartlarda olacaktır.

Malzemeler üretici firmanın tariflerine uygun standartlarda olacaktır. TEKNİK ŞARTNAME JOTASHIELD TEX ULTRA İŞİN ADI YAPILACAK İŞİN CİNSİ Malzemeler üretici firmanın tariflerine uygun standartlarda olacaktır. Üretici firmanın ISO9001 belgesine sahip olması gerekmektedir.

Detaylı

1.5-2.0 mm 1.7-2.2 bar tabanca hava girişinde. 20 C de 5-10 dakika 20 C de 5-10 dakika. 20 C de 8 saat 60 C de 45 dakika 3 kat uygulama

1.5-2.0 mm 1.7-2.2 bar tabanca hava girişinde. 20 C de 5-10 dakika 20 C de 5-10 dakika. 20 C de 8 saat 60 C de 45 dakika 3 kat uygulama Tanım İki bileşenli, VOC uyumlu, kromat içermeyen epoksi astar oto tamir sektöründeki tüm yüzeylere iyi yapışma ve pas direnci sağlar. Hem yeni parça hem de tamir işlerine uygundur. Zımparalı sistem 100

Detaylı

Fiyat TL / Adet Su bazlı boyalarda üstün performans, " (50) 6,80. Üstün kaliteli siyah kıl, "SAFİR" tip sap, NİKEL bilezik

Fiyat TL / Adet Su bazlı boyalarda üstün performans,  (50) 6,80. Üstün kaliteli siyah kıl, SAFİR tip sap, NİKEL bilezik OKYANUS SERİSİ BOYA FIRÇALARI (SU Bazlı Boyalar için) STARGİL PLATİN "YENİ ÜRÜN" TL / 8696736071029 07102 Su bazlı boyalarda üstün performans, 12 120 2" (50) 6,80 8696736071036 8696736071043 8696736071050

Detaylı

Boya Hataları. 1-Son Kat Boyada Zımpara Çizikleri. Sonkat boya üzerindeki zımpara izlerinin belirgin bir şekilde görülmesi

Boya Hataları. 1-Son Kat Boyada Zımpara Çizikleri. Sonkat boya üzerindeki zımpara izlerinin belirgin bir şekilde görülmesi Boya ı Her gün kullandığınız ürünler ve aletler uygulamada güvenli olsalar bile, hatalar her zaman ve mesleğinizin her alanında ortaya çıkabilirler. Ancak bu gibi hatalardan çok şey öğrenebilirsiniz. Boyama

Detaylı

Fiyat Listesi 2012-13

Fiyat Listesi 2012-13 Fiyat Listesi 202-3 Yaşamın bütün r... Boya'da Nanoteknolojk Sistem 202-3 SELÜLOZ VE RAPİD SONKAT BOYALAR VE ASTARLAR RAPİD END. SON KAT BOYA LUX Rapid alkyd esaslı, çabuk kuruma özelliği olan parlak yapışma

Detaylı

Solvent bazlı, sentetik reçine esaslı, hava kurumalı, kurşun içermeyen, örtme gücü yüksek, parlak bir son kat boyadır.

Solvent bazlı, sentetik reçine esaslı, hava kurumalı, kurşun içermeyen, örtme gücü yüksek, parlak bir son kat boyadır. www.tekboya.com SOLVENT BAZLI Boyalar Solvent bazlı, sentetik reçine esaslı, hava kurumalı, kurşun içermeyen, örtme gücü yüksek, parlak bir son kat boyadır. - Tek Süper Sentetik Yağlı Boya 12 1/4 6,70

Detaylı

Poliüretan Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Yarı Elastik, Self Levelling Kaplama

Poliüretan Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Yarı Elastik, Self Levelling Kaplama TANIMI MasterTop BC 375 N, poliüretan esaslı, iki bileşenli, solventsiz, endüstriyel self levelling zemin kaplama malzemesidir. KULLANIM YERLERİ MasterTop BC 375 N, MasterTop 1324 serisi poliüretan kaplama

Detaylı

SENTETİK GRUBU SERİSİ

SENTETİK GRUBU SERİSİ SENTETİK GRUBU SERİSİ Metal yüzeylerde benzersiz Filli Boya koruması! Pas Koruma Sistemi... 3 Flat - Hammer... 5 Master... 11 Uygulama Bilgileri... 13 NEDEN PAS KORUMA SİSTEMİ? Metal yüzeylerin korunması

Detaylı

ARC - RELAXTIVE OIL. Gelismis, Güvenilir, Kimyasallar YAĞLAYICI VE GEVŞETİCİ

ARC - RELAXTIVE OIL. Gelismis, Güvenilir, Kimyasallar YAĞLAYICI VE GEVŞETİCİ ARC - RELAXTIVE OIL YAĞLAYICI VE GEVŞETİCİ RELAXTIVE OIL HANGİ AMAÇLA GELİŞTİRİLDİ? RELAXTIVE OIL sıkışmış, paslanmış cıvataları, somunları, bağlantı elemanlarını, uzun süre kullanılmadığı için paslanarak

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 01 OCAK 2017 tarihinden itibaren geçerlidir.

FİYAT LİSTESİ 01 OCAK 2017 tarihinden itibaren geçerlidir. YASSI BOYA FIRÇALARI (%100 Solventlere Dayanıklı) STARGİL PRO AQUA "YENİ ÜRÜN" TL/ 8696736072309 07230 Su bazlı boyalarda üstün performans 8696736072408 07240 Yüzeyi Çizmeyen İpeksi dokunuş 8696736072507

Detaylı

EKOKAT -DS 101- YALITIMLI DOLGU SIVASI

EKOKAT -DS 101- YALITIMLI DOLGU SIVASI EKOKAT -DS 101- YALITIMLI DOLGU SIVASI 1 EKOKAT DS 101 YALITIMLI DOLGU ÜRÜN TANIMI : EKOKAT - DS 101 Yalıtımlı Dolgu Sıvası, perlit esaslı dış cephe yalıtım sıvasıdır. KULLANIM ALANLARI : Yapıların dış

Detaylı

AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ 1 A- SİSTEM TANIMI: Konutların, otellerin, spor merkezlerinin, stadyumların, alış veriş merkezlerinin,

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNŞAAT TEKNOLOJİSİ SU BAZLI BOYA 582YIM142

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNŞAAT TEKNOLOJİSİ SU BAZLI BOYA 582YIM142 T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNŞAAT TEKNOLOJİSİ SU BAZLI BOYA 582YIM142 Ankara, 2011 Bu modül, mesleki ve teknik eğitim okul/kurumlarında uygulanan Çerçeve Öğretim Programlarında yer alan yeterlikleri kazandırmaya

Detaylı

İÇİNDEKİLER İç Cephe Ürün Grubu. Dış Cephe Ürün Grubu. Sentetik Ürün Grubu. Yol Çizgi Boyası ve Tineri. Selülozik Ürün Grubu

İÇİNDEKİLER İç Cephe Ürün Grubu. Dış Cephe Ürün Grubu. Sentetik Ürün Grubu. Yol Çizgi Boyası ve Tineri. Selülozik Ürün Grubu TÜRKİYE NİN FAWORİ Sİ OCAK 07 FİYAT LİSTESİ Önerilen fiyatlardır. İÇİNDEKİLER İç Cephe Ürün Grubu 4 Dış Cephe Ürün Grubu 57 Sentetik Ürün Grubu 89 Yol Çizgi Boyası ve Tineri 0 Selülozik Ürün Grubu Tutkal

Detaylı

MasterTile FLX 24 (Eski Adı Fleksmörtel )

MasterTile FLX 24 (Eski Adı Fleksmörtel ) TANIMI MasterTile FLX 24, çimento esaslı, polimer takviyeli, seramik, porselen, granit, mermer, doğaltaş, cam mozaik ve pres tuğlaların yapıştırılmasında kullanılan, yüksek stabilite ve performansa sahip

Detaylı

SU BAZLI SONKAT BOYALAR - ASTARLAR

SU BAZLI SONKAT BOYALAR - ASTARLAR SU BAZLI SONKAT BOYALAR - ASTARLAR Kardelen Plastik KÜF ÖNLEYİCİ Akrilik kopolimer esaslı, su bazlı, örtücülüğü yüksek, dekoratif mat iç cephe boyası. 1 20 kg 131.00 1 10 kg 67.00 4 3.5 kg 25.40 Aura Plastik

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNŞAAT TEKNOLOJİSİ SELÜLOZİK BOYA 582YIM141

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNŞAAT TEKNOLOJİSİ SELÜLOZİK BOYA 582YIM141 T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNŞAAT TEKNOLOJİSİ SELÜLOZİK BOYA 582YIM141 Ankara, 2011 Bu modül, mesleki ve teknik eğitim okul/kurumlarında uygulanan Çerçeve Öğretim Programlarında yer alan yeterlikleri

Detaylı

Knauf W623 Agraflı Duvar Giydirme Sistemi Uygulama Detayları:

Knauf W623 Agraflı Duvar Giydirme Sistemi Uygulama Detayları: Knauf W623 Agraflı Duvar Giydirme Sistemi Uygulama Detayları: Knauf W623 Duvar Giydirme Sisteminde, Metal Konstrüksiyon tavan U (TU) ve tavan C (TC) profillerden oluşturulur. Duvarın şakülünde ve terazisinde

Detaylı

SU BAZLI İÇ CEPHE BOYALARI

SU BAZLI İÇ CEPHE BOYALARI 2 SU BAZLI İÇ CEPHE BOYALARI ISO 900:2008 Lamella Özel Tavan Boyası 20/ 55.00 TL Lamella Özel Tavan Boyası 7.5/ 5.00 TL Lamella Özel Tavan Boyası 0/ 3.00 TL Lamella Özel Tavan Boyası 2.00 TL Akrilik kopolimer

Detaylı

Askı çubuklarının yerleri duvardan 10 cm açıktan başlamak üzere* 85 cm de bir işaretlenir çelik dübeller yardımı ile monte edilir.

Askı çubuklarının yerleri duvardan 10 cm açıktan başlamak üzere* 85 cm de bir işaretlenir çelik dübeller yardımı ile monte edilir. Ölçüm ve İşaretleme: Mimari plana uygun tavan kotu, hortum terazisi, lazer gibi yöntemlerle alınır. Tavan U (TU) profilinin alt kotu çırpı ipi ile duvara çepeçevre işaretlenir. Askı çubuklarının yerleri

Detaylı

KOLİ 59.04 71.76 83.04 89.76. Badana Fır. Ext. Süper. Badana Fır. Ext. Süper. Badana Fır. Hususi. Badana Fır. Hususi ADET KOLİ İÇİ 10.86 11.28 6.

KOLİ 59.04 71.76 83.04 89.76. Badana Fır. Ext. Süper. Badana Fır. Ext. Süper. Badana Fır. Hususi. Badana Fır. Hususi ADET KOLİ İÇİ 10.86 11.28 6. BADANA FIRÇA GRUBU Brüt Fiyatlar TABİİ KIL BADANA FIRÇALARI 000018 ADI Badana Fırçası 4.92 59.04 000018 000049 000087 0000 0000 Badana Fırçası 5.98 71.76 000049 Badana Fırçası No:5 6.92 83.04 000056 Badana

Detaylı

Sayfa 1/6. NOVOBRAN Outside Dış yüzeylerde kullanılmak için özel olarak geliştirilmiş hazır çözücü içermeyen bir kaplamadır.

Sayfa 1/6. NOVOBRAN Outside Dış yüzeylerde kullanılmak için özel olarak geliştirilmiş hazır çözücü içermeyen bir kaplamadır. Sayfa 1/6 ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN Outside Dış yüzeylerde kullanılmak için özel olarak geliştirilmiş hazır çözücü içermeyen bir kaplamadır. NOVOBRAN Outside kaplama kötü hava şartlarına ve çevresel etkilere

Detaylı

EPOKSİ VE POLİÜRETAN SİSTEMLER METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ

EPOKSİ VE POLİÜRETAN SİSTEMLER METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ YAPILAN İŞLER Bina Dış Cephe Gerekli Yüzey Hazırlıklarının ve Gerekli Tamiratların Yapılması Dış Cephenin

Detaylı

Knauf W625 - W626 Duvar C profilli Duvar Giydirme Sistemi Uygulama Detayları:

Knauf W625 - W626 Duvar C profilli Duvar Giydirme Sistemi Uygulama Detayları: Knauf W625 - W626 Duvar C profilli Duvar Giydirme Sistemi Uygulama Detayları: Knauf W625 - W626 Duvar Giydirme Sisteminde Metal Konstrüksiyon, Duvar U (DU) ve sadece 75mm ve 100mm Duvar U ve Duvar C profiller

Detaylı

Baumit SilikatColor. (SilikatFarbe) Boya

Baumit SilikatColor. (SilikatFarbe) Boya Baumit SilikatColor (SilikatFarbe) Boya Ürün Dış ve iç cephelere el veya makine ile uygulanabilen, sodyum silikat bazlı, kullanıma hazır mineral esaslı bir boyadır. Bileşimi Mineral esaslı dolgu maddeleri

Detaylı

AHŞAP DOĞRAMALAR. Aşağıdaki cümlelerin başında boş bırakılan parantezlere, cümlelerde verilen bilgiler doğru ise D, yanlış ise Y yazınız.

AHŞAP DOĞRAMALAR. Aşağıdaki cümlelerin başında boş bırakılan parantezlere, cümlelerde verilen bilgiler doğru ise D, yanlış ise Y yazınız. AHŞAP DOĞRAMALAR 1. Menteşeler markalanırken üstten ortalama olarak kaç cm mesafe bırakılır? A) 15 cm B) 20 cm C) 25 cm D) 23 cm 2. Lambalı menteşelerde binme boşluğu olarak ne kadar tolerans bırakılır?

Detaylı

Teknik Bilgi Föyü. Baumit MVR Uni. Beyaz Çimentolu ve Perlitli El Sıvası. Ürün El ile uygulanan, fabrikada karışımı hazır kuru sıva harcı.

Teknik Bilgi Föyü. Baumit MVR Uni. Beyaz Çimentolu ve Perlitli El Sıvası. Ürün El ile uygulanan, fabrikada karışımı hazır kuru sıva harcı. Baumit MVR Uni Beyaz Çimentolu ve Perlitli El Sıvası Ürün El ile uygulanan, fabrikada karışımı hazır kuru sıva harcı. Bileşimi Kalsiyum hidrat, beyaz çimento, kum, katkı maddeleri. Kullanım Alanları Yaygın

Detaylı

ALÇI DEKORASYON VE KARTONPİYER

ALÇI DEKORASYON VE KARTONPİYER ALÇI DEKORASYON VE KARTONPİYER Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyunuz ve doğru seçeneği işaretleyiniz. 1. Aşağıdakilerden hangisi alçı dekorasyon ve kartonpiyer yapma araçlarından biri değildir? A) Mala

Detaylı

BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF

BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF Alfa Hibrit Polimer Esaslı Tek Komponentli Şeffaf Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı: BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF Negatif ve pozitiften, - 5 ºC ve üstü sıcaklıklarda, ıslak zeminlere

Detaylı

1 ALÇIPAN MÜDAHALE KAPAĞI

1 ALÇIPAN MÜDAHALE KAPAĞI 1 ALÇIPAN MÜDAHALE KAPAĞI TANIM: TMK Alçıpan control kapakları; Alçı Levha, Boardex, Guardex, Aqua Panel Vb. yapısal malzemeler ile oluşturulan tavan veya duvar olmak üzere müdahale edilmesi gereken bölgelere

Detaylı

Baumit ArtlineFarbe. Dekoratif Tasarım Boyası. Bileşimi Organik bağlayıcılar, mineral esaslı dolgu maddeleri, elyaflar, katkı maddeleri, su.

Baumit ArtlineFarbe. Dekoratif Tasarım Boyası. Bileşimi Organik bağlayıcılar, mineral esaslı dolgu maddeleri, elyaflar, katkı maddeleri, su. Baumit ArtlineFarbe Dekoratif Tasarım Boyası Ürün Dış ve iç cepheler için, organik bağlayıcılı, kullanıma hazır bir boyadır. Bileşimi Organik bağlayıcılar, mineral esaslı dolgu maddeleri, elyaflar, katkı

Detaylı

YÜKSEK KORUMA YÜKSEK KORUMA YÜKSEK KORUMA YÜKSEK KORUMA YÜKSEK KORUMA CAPATECT KA YLE UZAK ARA ÖNDE. 67,97 57,60 67,97 ASTAR

Detaylı

Yetkili Bayii A ustos 2014

Yetkili Bayii A ustos 2014 A ustos 2014 SU BAZLI SONKAT BOYALAR - ASTARLAR Aura Silikonlu İç Cephe Boyası Akrilik kopolimer esaslı, su bazlı, silikonlu, silinebilir, mat iç cephe boyası. 1 20 kg 163.00 1 10 kg 83.30 4 3.5 kg 31.60

Detaylı

Özellikler Test/Standart Tanım Hacimce katı madde ISO 3233 Parlaklık Derecesi (GU 60 ) ISO 2813

Özellikler Test/Standart Tanım Hacimce katı madde ISO 3233 Parlaklık Derecesi (GU 60 ) ISO 2813 30060;30061 1,2 30060 poliüretan ^(ValidationDate). 1 Ürün tanımı Çift bileşenli, kimyasal kürlenmeli, alifatik akrilik poliüretan esaslı bir boyadır. 'Parlak' bir sonkattır ve parlaklık dayanımı iyidir.

Detaylı

DIŞ CEPHE BOYA VE KAPLAMALARI

DIŞ CEPHE BOYA VE KAPLAMALARI 33 DIŞ CEPHE BOYA VE KAPLAMALARI Protekta Performa+ Joker Plus EXT Silikona Silikona Grenli Silikonatex Grena Sportline Roadline 34 Kale Dış Cephe Boya ve Kaplamaları 5111 Protekta Seramik Küre Katkılı,

Detaylı

DUVAR KAĞIDI YAPIŞTIRICILARI

DUVAR KAĞIDI YAPIŞTIRICILARI Dekorasyon DUVAR KAĞIDI YAPIŞTIRICILARI Queyld Special Vinyl Yüksek Performanslı Duvar Kağıdı Yapıştırıcısı 120 Queyld Fliz Dokumasız Sırtlı Duvar Kaplaması Yapıştırıcısı 121 Quelyd Super Express Çok Amaçlı

Detaylı

Saten Perdah Alçısı SATENTEK

Saten Perdah Alçısı SATENTEK Saten Perdah Alçısı SATENTEK Genel Tanım Yüksek yapışma özelliğine sahip, boya altı son kat perdah alçısıdır. Ana Özellikler Her türlü duvar ve COREX yüzeyinin boyaya hazır hale getirilmesinde kullanılır.

Detaylı

SATENTEK GENEL TANIM TANIM KULLANIM ALANI ANA ÖZELLİKLER. Saten Perdah Alçısı. İç Mekanlarda

SATENTEK GENEL TANIM TANIM KULLANIM ALANI ANA ÖZELLİKLER. Saten Perdah Alçısı. İç Mekanlarda GENEL TANIM TANIM Yüksek yapışma özelliğine sahip, boya altı son kat perdah alçısıdır. KULLANIM ALANI İç Mekanlarda n Konutlar n Ofis ve yönetim binaları n İş ve alışveriş merkezleri n Oteller n Hastaneler

Detaylı

Kabinin fazla boyanması. Kabin sac metal parçaları. Hazırlık işlemi PGRT ÖNEMLİ!

Kabinin fazla boyanması. Kabin sac metal parçaları. Hazırlık işlemi PGRT ÖNEMLİ! Hazırlık işlemi ÖNEMLİ! Üstyapının metal kısmı diğer şeyler arasında çinko bir katla korozyona karşı korunur. Tam korozyon koruma için, bu çinko kat, mesela üstyapı üzerindeki bir çalışma sırasında zarar

Detaylı

ALÇI DUVAR. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi

ALÇI DUVAR. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ALÇI DUVAR Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ALÇI BLOK DUVAR Alçı panel, alçının belirli oranda suyla karıştırılıp

Detaylı

su bazlı iç cephe boyaları

su bazlı iç cephe boyaları DORUK SU BAZLI YARIMAT SONKAT BOYA TAM SİLİNEBİLİR, ipeksi bir görünüm, yarı parlak, dekoratif, kapatıcılığı yüksek 1. SINIF ipek mat boyadır. Belge 5808 6,25 Lt. 1 26,00 70,00 137,00 30,68 82,60 161,66

Detaylı

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Marine Ürünleri Fiyat Listesi Ocak 2016

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Marine Ürünleri Fiyat Listesi Ocak 2016 1/5 Ürün Adı Renk Ürün Kodu Ambalaj Fiyat Birim Koli Açıklamalar POLİÜRETAN VE HİBRİT ESASLI YAPIŞTIRICILAR VE İZOLASYON MALZEMELERİ Sikaflex 290 DC PRO Siyah 182806300 300 ml kartuş 9,10 12 Adet Siyah

Detaylı

HAVAALANI ZEMİN BETONLARI ONARIMI ŞARTNAMESİ

HAVAALANI ZEMİN BETONLARI ONARIMI ŞARTNAMESİ HAVAALANI ZEMİN BETONLARI ONARIMI ŞARTNAMESİ Yüzey Hazırlığı Malzemelerin Seçimi Uygulama Kürleme Ekipmanlar 1. HASARLAR Havaalanı zemin betonunda tespit edilen hasarlar aşağıdaki resimlerde görülmektedir.

Detaylı

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr Mühendislik 2015 HAKKIMIZDA Firmamız SKS MÜHENDİSLİK tavan sistemleri, duvar kaplama ve zemin döşeme sistemleri,izalasyon malzemeleri,alüminyum doğrama ve pvc doğrama olmak üzere 4 ana grupta 40 ayrı

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI Destek Hizmetleri Müdürlüğü BOYA MALZEMESİ ALIMI

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI Destek Hizmetleri Müdürlüğü BOYA MALZEMESİ ALIMI T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI Destek Hizmetleri Müdürlüğü BOYA MALZEMESİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 2014 BOYA MALZEMESİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.Astar Boya: 1.1.Yarı mat, silinebilme, yüksek kapama ve

Detaylı

MasterSeal NP 474 (Eski Adı Masterflex 474)

MasterSeal NP 474 (Eski Adı Masterflex 474) Poliüretan Esaslı, Tek Bileşenli, Elastomerik Derz Dolgu Mastiği Tanımı MasterSeal NP 474, poliüretan esaslı, hava şartlarına, UV ışınlarına ve atmosferde bulunan kimyasal maddelerin yol açtığı bozulmalara

Detaylı

ÜRÜN TANIMI; arasında olmalıdır.! Derz uygulaması yapıştırma işleminden bir gün sonra yapılmalıdır.!

ÜRÜN TANIMI; arasında olmalıdır.! Derz uygulaması yapıştırma işleminden bir gün sonra yapılmalıdır.! ÜRÜN TANIMI; Granülometrik karbonat tozu, portlant çimentosu ve çeşitli polimer katkılar ( yapışma, esneklik, suya karşı direnç ve aşırı soğuk ve sıcağa dayanmı arttıran ) birleşiminden oluşan, seramik,

Detaylı

"Isı Yalıtımında Doğru Çözüm" Tasarruf etmenin en hesaplı yolu...

Isı Yalıtımında Doğru Çözüm Tasarruf etmenin en hesaplı yolu... "Isı Yalıtımında Doğru Çözüm" Tasarruf etmenin en hesaplı yolu... PROMANTO MANTOLAMA SİSTEMLERİNİ OLUŞTURAN ÜRÜNLER Promanto Isı Yalıtım Levhası Yapıştırma Harcı Shapemate IB Isı Yalıtım Levhası Promanto

Detaylı

DUVAR VE ZEMİN KAPLAMALARI DERSİ ÇALIŞMA SORULARI

DUVAR VE ZEMİN KAPLAMALARI DERSİ ÇALIŞMA SORULARI DUVAR VE ZEMİN KAPLAMALARI DERSİ ÇALIŞMA SORULARI 1. Seramik kesme ve delme aletleri hangi özelliklerde olmalıdır? a. Kesme ve delme aletlerin kesici kısımları keskin olmalıdır. b. Kızaklar temiz ve kolay

Detaylı

İÇ VE DIŞ CEPHE BOYALARI DEKORATİF BOYALAR AHŞAP SERİSİ ASTARLAR

İÇ VE DIŞ CEPHE BOYALARI DEKORATİF BOYALAR AHŞAP SERİSİ ASTARLAR İÇ VE DIŞ CEPHE BOYALARI DEKORATİF BOYALAR AHŞAP SERİSİ ASTARLAR WALLMERK YAPI KİMYASALLARI İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Wallmerk Yapı Kimyasalları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2007 yılında uluslararası

Detaylı

W 611 - W624 - W631 Alçıpan Kuru Sıva

W 611 - W624 - W631 Alçıpan Kuru Sıva W 611 - W624 - W631 Alçıpan Kuru Sıva W631 Kuru Sıva (Alçıpan + Polistren) W611 Sisteminde Alçıpanlar, Knauf Yapıgips yapıştırma alçısı ile duvara yapıştırılır. Aynı yöntem ile W624 Sisteminde duvara Alçıpan+Taşyünü,

Detaylı

EKOKAT -IS 101- YALITIMLI İÇ SIVA

EKOKAT -IS 101- YALITIMLI İÇ SIVA EKOKAT -IS 101- YALITIMLI İÇ SIVA 1 EKOKAT IS 101 YALITIMLI İÇ SIVA ÜRÜN TANIMI : EKOKAT - IS 101 Yalıtımlı İç Sıva, perlit esaslı iç cephe yalıtım sıvasıdır. KULLANIM ALANLARI : Yalıtımın dış cepheden

Detaylı

ALAT 60 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ ALAT. Aysist Asma Tavan Sistemleri. Aysist Giydirme Duvar Sistemleri. Aysist Şaft Duvarı Sistemleri

ALAT 60 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ ALAT. Aysist Asma Tavan Sistemleri. Aysist Giydirme Duvar Sistemleri. Aysist Şaft Duvarı Sistemleri İÇ MEKAN SİSTEMLERİ ALAT 60 Aysist Asma Tavan Sistemleri Aysist Giydirme Duvar Sistemleri Aysist Şaft Duvarı Sistemleri Aysist Bölme Duvar Sistemleri ALAT Asma Tavan 60 Koridor Sistemi Ses Yalıtım Bandı

Detaylı

ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ

ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ Köşe leri 9002 köşe bitiş profilidir. Hareketli tavan ve duvar bitişlerinde kullanılır. Tek taraflı uygulanır. 9077 Farklı kanat genişliklerinde üretilen alüminyum

Detaylı

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur!

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! HADALAN EBG 13E Hadalan TR HADALAN EBG 13E 6S.indd 3 HADALAN EBG 13E Bununla zeminler güzel olur! Değişik mekanik ve kimyasal aşınmalar

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI KİMYA TEKNOLOJİSİ YAPI YÜZEYLERİ BOYAMA 524KI0071

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI KİMYA TEKNOLOJİSİ YAPI YÜZEYLERİ BOYAMA 524KI0071 T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI KİMYA TEKNOLOJİSİ YAPI YÜZEYLERİ BOYAMA 524KI0071 Ankara, 2012 Bu modül, mesleki ve teknik eğitim okul/kurumlarında uygulanan Çerçeve Öğretim Programlarında yer alan yeterlikleri

Detaylı

KR-BM 1700 ÇİFT SALINIM KOLLU OTOMATİK BOYAMA MAKİNASI

KR-BM 1700 ÇİFT SALINIM KOLLU OTOMATİK BOYAMA MAKİNASI KR-BM 1700 ÇİFT SALINIM KOLLU OTOMATİK BOYAMA MAKİNASI Otomatik salınım kollu sprey makinesi Kama KR-BM 1700 her çeşit yüzeyde yüksek kaliteyi, son derece kolay bir operasyon ile elde edebilmeniz için

Detaylı

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Marine Ürünleri Fiyat Listesi Ocak 2015

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Marine Ürünleri Fiyat Listesi Ocak 2015 1/5 Ürün Adı Renk Ürün Kodu Ambalaj Fiyat Birim Koli Açıklamalar Sikaflex 290i DC POLİÜRETAN VE HİBRİT ESASLI YAPIŞTIRICILAR VE İZOLASYON MALZEMELERİ Siyah 100169300 300 ml kartuş 9,10 12 Adet Siyah 100030600

Detaylı

DURUSU TERMAL BOYA HY TECHNOLOGY. Dünyanın en kaliteli izolasyon boyaları... Thermal Solitions U.S.A

DURUSU TERMAL BOYA HY TECHNOLOGY. Dünyanın en kaliteli izolasyon boyaları... Thermal Solitions U.S.A DURUSU TERMAL BOYA HY TECHNOLOGY Thermal Solitions U.S.A Dünyanın en kaliteli izolasyon boyaları... Hy technology DURUSU TERMAL BOYA Durusu Termal Boya, 2003 yılında sektöre adımını attı. Her zaman teknolojiyi

Detaylı

Kendi emniyetiniz ve şöminenizi doğru kullanabilmeniz için lütfen bu broşürü dikkatle okuyunuz.

Kendi emniyetiniz ve şöminenizi doğru kullanabilmeniz için lütfen bu broşürü dikkatle okuyunuz. AKINLAR ŞÖMİNE... yeni ısı kaynağı... Değerli Müşterimiz, AKINLAR Şömine haznesini tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Kendi emniyetiniz ve şöminenizi doğru kullanabilmeniz için lütfen bu broşürü

Detaylı

BT2K PU ELAST. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak,

BT2K PU ELAST. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak, BT2K PU ELAST Bitüm-Poliüretan Esaslı Çift Komponentli Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı Bitüm-Poliüretan esaslı, çift bileşenli, hızlı kürlenen, kalıcı ve yüksek esnekliğe sahip, soğuk uygulanan su yalıtım

Detaylı

Temizlik ve Bakým Cozumleri

Temizlik ve Bakým Cozumleri Temizlik ve Bakým Cozumleri KÜF TEMÝZLEYÝCÝ HÝJYENÝK EV KULLANIMI anýnda etki beyazlatýr aktif klor etkisi KÜF TEMÝZLEYÝCÝ Güçlü ve kalýcý bir þekilde her çeþit küfün giderilmesinde kullanýlýr. Kalýcý

Detaylı

BOYA VE EKİPMANLARI PROFESYONEL MACUN ISPATULASI MACUN ISPATULASI MACUN KÜREĞİ GENİŞ ISPATULA SIVA MALASI SIVA MALASI GREK MODELİ DUVARCI MALASI

BOYA VE EKİPMANLARI PROFESYONEL MACUN ISPATULASI MACUN ISPATULASI MACUN KÜREĞİ GENİŞ ISPATULA SIVA MALASI SIVA MALASI GREK MODELİ DUVARCI MALASI PROFESYONEL MACUN ISPATULASI MACUN ISPATULASI 01-001-021 Plastik Sapl Yay Çeliği 5 cm 01-002-022 Plastik Sapl Yay Çeliği 6 cm 01-003-023 Plastik Sapl Yay Çeliği 8 cm 01-004-024 Plastik Sapl Yay Çeliği

Detaylı

Teknik Föy Fenomastic Hygiene Emulsion Matt

Teknik Föy Fenomastic Hygiene Emulsion Matt Teknik Föy Fenomastic Hygiene Emulsion Matt Ürün tanımı Fenomastic Hygiene Emulsion Matt yüksek kalitede, saf akrilik, su bazlı iç cephe boyasıdır. Düşük uçucu organik bileşik (VOC) değerine sahip olması

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MEGEP (MESLEKÎ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) İNŞAAT TEKNOLOJİSİ SU BAZLI BOYA UYGULAMALARI MODÜLÜ ANKARA 2006 Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geliştirilen

Detaylı

-Teknoser 100, yapısında bulunan kuvars agregadan dolayı yük ve trafik durumuna göre aşınma direnci istenen mahallerde uygulanır.

-Teknoser 100, yapısında bulunan kuvars agregadan dolayı yük ve trafik durumuna göre aşınma direnci istenen mahallerde uygulanır. TEKNOSER 100 Bayındırlık Poz No: 4.613/F04 gri Yüzey Sertleştirici Ürün Tanımı: Taze beton yüzeylere uygulanan, çimento, sert kuvars agrega, kimyasal katkılar, özel renklendirici pigment ve polimer katkılardan

Detaylı

Robert Bosch GmbH. Salon Lambası

Robert Bosch GmbH. Salon Lambası Salon Lambası Gayet dinlendirici Salon Lambası Işık ruh haliniz için belirleyicidir. Bu harika kutu, hoş ve rahat bir atmosfer için kusursuz bir ışıklandırma sağlar. 1 Giriş Bu harika şey, rahat bir atmosfer

Detaylı

Cepheye önce daima Baumit UniPrimer Astar uygulaması yapılmalıdır!

Cepheye önce daima Baumit UniPrimer Astar uygulaması yapılmalıdır! Baumit FineTop (UniversalPutz Fein) Kaplama Ürün Đç ve dış cepheler için, kullanıma hazır, nefes alma kabiliyetine sahip, ince katmanlı (son kat) kaplama. Elle veya makineli olarak uygulanabilir. Özel

Detaylı

MULTIPANEL B 1 / 27

MULTIPANEL B 1 / 27 MULTIPANEL 30-80-130-180 B 1 / 27 P30-80-130-180B METAL ASMA TAVAN MALZEME ÖZELLİKLERİ. 1. Sistem Özellikleri: Tamamıyla gizli askı çubuklu/askı çubuksuz olarak ve tırnaklı taşıyıcı sistem ile desteklenen

Detaylı

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Zemin ve Duvar Boyası

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Zemin ve Duvar Boyası Sayfa: 1 / 6 TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Düzenleme Tarihi : 30.05.2014 Tardigrade ECSP 260 Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Zemin ve Duvar Boyası Tanımı Tardigrade ECSP 260, epoksi esaslı, iki

Detaylı

BT2K 600 PLUS. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak,

BT2K 600 PLUS. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak, BT2K 600 PLUS Polimer modifiye, Bitüm Kauçuk esaslı, iki bileşenli, su yalıtım malzemesi Kullanım yerleri Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi

Detaylı

KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt Boyası

KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt Boyası KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt sı Asfalt yüzeyler için dekoratif renkli kaplama Genel Bilgi : KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt sı asfalt ve beton yüzeylere uygulanan, dekoratif renkli yüzey kaplama sistemidir. Paket

Detaylı

PROMANTO MANTOLAMA SİSTEMLERİNİ OLUŞTURAN ÜRÜNLER

PROMANTO MANTOLAMA SİSTEMLERİNİ OLUŞTURAN ÜRÜNLER PROMANTO MANTOLAMA SİSTEMLERİNİ OLUŞTURAN ÜRÜNLER Promanto Isı Yalıtım Levhası Yapıştırma Harcı Shapemate IB Isı Yalıtım Levhası Promanto Isı Yalıtım Levhası Sıva Harcı Kale Silastar Promanto Dübel Promanto

Detaylı

Universal-Abtönkonzentrat

Universal-Abtönkonzentrat Universal-Abtönkonzentrat Universal-Abtönkonzentrat 20 ml decomix ile aşağıdaki renk tonu seviyeleri elde edilir Vernik 1 Dispersiyon Renklendirilecek beyaz malzeme miktarı 375 ml 750 ml 2500 ml 2,5 l

Detaylı

MAKİNA ve KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU SİLAH FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ KIRIKKALE İŞ TAKİP ÇALIŞMA OFİSİ VE TABANCA AMBARI TADİLATI TEKNİK ŞARTNAMESİ

MAKİNA ve KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU SİLAH FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ KIRIKKALE İŞ TAKİP ÇALIŞMA OFİSİ VE TABANCA AMBARI TADİLATI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU Fabrikamız Üretim Müdürlüğü İş Takip Çalışma Ofisi ve Tabanca Ambarı tadilatı işi. 2. TEKNİK ÖZELLİKLER A. YIKIM, SÖKÜM VE ÖRÜM İŞLERİ 1) Planda kesik çizgilerle belirtilen duvar yıkılacaktır.

Detaylı

MasterSeal M 800 (Eski Adı Conipur M 800)

MasterSeal M 800 (Eski Adı Conipur M 800) TANIMI MasterSeal M 800, poliüretan esaslı, iki bileşenli, solventsiz, çatlak örtme (crack bridging) özelliğine sahip, su yalıtım membranıdır. Reaksiyonu çok hızlı olduğundan ancak özel makineler yardımı

Detaylı

Boya & Sıva Kataloğu

Boya & Sıva Kataloğu 2010 Boya & Sıva Kataloğu Kale Boya & Sıva Kataloğu 1 İçindekiler 07 / İç Cephe Boyaları 33 / Dış Cephe Boya ve Kaplamaları 53 / Dekoratif Dış Cephe Sıvaları 77 / Yüzey Hazırlama Malzemeleri 89 / Renklendirme

Detaylı

Epoksi Nedir? Epoksinin Kullanım Alanları Neden Endüstriyel Zemin Kaplaması Yapmalısınız?

Epoksi Nedir? Epoksinin Kullanım Alanları Neden Endüstriyel Zemin Kaplaması Yapmalısınız? Epoksi Nedir? Epoksi suya,asitlere ve alkaliye dirençli,zaman içerisinde direncini yitirmeyen,yapıştırıcı bir kimyasal reçinedir.zamanla mukavim ve kuvvetli yapışma özelliği sayesinde inşaat sektörünün

Detaylı

Teknik Föy Fenomastic Pure Colours Emulsion Matt

Teknik Föy Fenomastic Pure Colours Emulsion Matt Teknik Föy Fenomastic Pure Colours Emulsion Matt Ürün tanımı Fenomastic Emulsion Matt yüksek kalitede, akrilik kopolimer esaslı, su bazlı, düşük uçucu organik bileşik (VOC) değerine sahip bir iç cephe

Detaylı

YÜZEY HAZIRLAMA MALZEMELERİ

YÜZEY HAZIRLAMA MALZEMELERİ Kale Yüzey Hazırlama Malzemeleri 77 YÜZEY HAZIRLAMA MALZEMELERİ Üniastar Silastar Saten Alçı Astarı Macunart İnce Akrilik Macun Kalın Akrilik Macun Küf Temizleyici 78 Kale Yüzey Hazırlama Malzemeleri Yüzey

Detaylı

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 10/2015

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 10/2015 Aquapanel ve Sistem Aksesuarları Aquapanel 10/2015 Aquapanel Matkap Uçlu Vida Aquapanel İç ve Dış Cephe Plakalarının 0,8-2,00 mm arası sac kalınlığında metal konstrüksiyonlara tespit edilmesinde kullanılan

Detaylı

Boya & Sıva Fiyat Listesi 2012-1

Boya & Sıva Fiyat Listesi 2012-1 Boya & Sıva Fiyat Listesi 0 - Kale Boya & Sıva 0 - Fiyat Listesi Kale Boya & Sıva 0 - Fiyat Listesi İçindekiler 0 İç Cephe Boyaları 03 Dekoratif ler 04 Dış Cephe Boya ve Kaplamaları 06 Dekoratif Dış Cephe

Detaylı

FİYAT LİSTESİ

FİYAT LİSTESİ 09- FİYAT LİSTESİ İçindekiler İç Cephe Boyaları... 4 Dekoratif Ürünler... 5 Dış Cephe Boyaları ve Sıvaları... 9 Yüzey Hazırlama Malzemeleri... Astar Renk Önerileri... 3 Bi Renk İç Cephe Renklendirme Sistemi...

Detaylı

KOMPOZİT LEVHA YAPIŞTIRMA

KOMPOZİT LEVHA YAPIŞTIRMA KOMPOZİT LEVHA YAPIŞTIRMA Yalıtımlı kompozit levhalar ile Mevcut duvar yüzeyine, Yalıtımlı Kompozit Levhaların ADERTEK yapıştırma alçısı kullanılarak yapıştırılmasıyla oluşturulan Giydirme Duvar GDY-KL

Detaylı

kaplamalarınsağlıklı bir şekilde yapılabilmesi ilave bir önem kazandı.

kaplamalarınsağlıklı bir şekilde yapılabilmesi ilave bir önem kazandı. EREN ENERJİ ÇATALAĞZI 1360 MW TERMİK SANTRAL PROJESİ LİMAN İNŞAATIN DA KULLANILACAK FARKLI ÇELİK BORULAR DURATEK ÜRÜNLERİ Liman iskele ayağı olarak kullanılacak çelik borular, farklı çap, boru et kalınlığı

Detaylı