St. Petersburg Moskova Turu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "St. Petersburg Moskova Turu"

Transkript

1 St. Petersburg Moskova Turu Süre:5 GECE 6 GÜN (Hergün Hareketli) Rus mimarisinin en güzel örneklerine evsahipliği yapan Kuzeyin Venedik'i St. Petersburg ve etkileyici başkent Moskova'yı bir arada sunan keyifli bir program. TÜRK HAVA YOLLARI ile uçuşlar, 4 yıldızlı otel konaklamalı. AFİŞE TUR FİYATINA HAVALİMANI VERGİSİ VE ZORUNLU SEYAHAT SİGORTASI ÜCRETİ DAHİLDİR. TARİHLER Şu an yapılmamaktadır. REHBERLİK HİZMETİ HAKKINDA Grup katılım sayısının 20 kişiden az olması durumunda, Türkiye çıkışlı rehber verilmemektedir. Bu durumda misafirlerimiz Rusya'da Türkçe konuşan yerel rehber tarafından karşılanacaktır. EKSTRA TURLAR HAKKINDA PAVLOVSK SARAYI 55 EURO Pavlovsk, Petersburg'un banliyösünde bulunur. II. Yekaterina'nın özel bir konak inşa etmesi için oğlu İmparator I. Pavel'e hediye ettiği arazidir. Adını da Pavel'den almıştır. Pavlovsk'un mimari merkezi Büyük Saray'dır ( ). Mimarı Charles Kameron olan yapı, Rus klasisizmine uygun olarak inşa edilmiştir. Muazzam büyüklükteki Pavlovsk Parkı'nda rokoko ve neo klasisizm özelliklerini kendinde toplayan pek çok zarif pavyon, kamelya ve köprü vardır. Süre : 3 Saat PETERHOFF PARK ve SARAYI 65 EURO I. Paul tarafından yaptırılan 18. yy. Klasik Rus Mimarisinin en güzel örneklerinden olan saray ve binaları. Çar Paul'un Avrupa gezileri sonrası inşaa edilen kompleks, özellikle iç mimarisi ve sahip olduğu eserlerle Avrupa'nın en güzel ve zengin saraylarından biri olarak anılmakta ve özellikle Taht Odası süslemeleriyle göz kamaştırıcıdır. Süre :4-5 Saat HERMITAGE MÜZESİ 50 EURO Dünyanın en büyük müzelerinden biri. Müze içerisinde antik çağdan günümüze Avrupa ve Orient kültürünü temsil eden 3 milyondan fazla sanat eseri, heykel ve mücevher bulunuyor. Müzenin en değerli eserleri Leonardo da Vinci, Raphael ve Michelangelo'nun heykelidir. Süre :4 Saat NEVA NEHİR TEKNE GEZİSİ 40 EURO St.Petersburg şehrini farklı bir gözle görmek ve muhteşem görüntüleri fotoğraflamak istiyenler için kaçınılmayacak bir gezinti. Süre :3 Saat Not: Kış aylarında Neva Nehri donmasından dolayı Tekne Gezimiz gerçekleşmeyebilir.

2 KOSTROMA RUS DANSLARI 50 EURO Rusya'nın en önemli gruplarından birisi olan ve dev bir kadroya sahip Kostroma Ulusal Dans ve Müzik Topluluğu klasik danslardan, modern baleye geniş bir yelpazede müzik, dans ve tiyatroyu bir araya getirerek izleyicilere mükemmel bir şölen sunuyor. Süre :2 Saat METRO ARBAT TURU 35 EURO Sovyet Rusya'nın ihtişamını sergilemek amacıyla tablolar, heykeller, ve değişik süslemelerle adeta bir müze görünümünde olan ünlü Moskova Metrosu Dünyanın en güzel metrosu olarak nitelendirilmektedir. Trafiğe kapalı olan Arbat Sokağı Moskovalıların boş zamanlarında gezip dinlendiği yerlerin başında gelir. Sanatçılar değişik eserlerini burada sergilerler. Hediyelik eşyaların satıldığı tezgahlar ve mağazaları gezebilir, şirin kafelerde yorgunluk atabilirsiniz. Rus edebiyatının Babası sayılan Aleksandr Puşkin ve Karısı Natalya'nın yaşadığı evde Arbat Sokağındadır. Süre :3 Saat BORODİNO PANORAMİK MÜZESİ + NAZIM HİKMET MEZARI 45 EURO Şehrin en ilgi çekici mekanları olan Borodino Müzesini ve Novodevitchey Mezarlığını ziyaret etmenizi tavsiye ederiz. Borodino müzesinde bulunan Napoleon'a karşı yapılan savaşın en önemli anını (Borodino köyü yakınlarınfaki muharebeyi ) konu eden gerçekçi resimden etkileneceksiniz. Süre: 3-4 saat KREMLİN VE TRETYAKOV GALERİSİ TURU (YEMEKLİ) 95 EURO Rusya'yı yöneten ve idare edenlerin yüzyıllar boyu ikamet ettiği Kremlin Sarayı ve Taç giyme törenlerinin yapıldığı Katedralleri ziyaret edilecektir Süre : 7-8 Saat FİYATLAR MİNİMUM 15 KİŞİ ÜZERİNDEN GEÇERLİDİR. SAYI 15 KİŞİNİN ALTINDA KALDIĞINDA RAKAMLARA %15-20 ARASI FARK İLAVE EDİLECEKTİR. FAYDALI BİLGİLER Para Birimi : Ruble Konuşulan Diller : Resmi dil Rusça'dır. Uçuş Süresi : 3 saat Saat Farkı : 1 saat ileri Ülke Kodu : 39 İklim-Sıcaklık : Ülkede karasal iklim hakimdir. Kışları oldukça soğuk, yazları sıcak olur. Polis : 900 Türkiye'ye Telefon Nasıl Açılır? alan kodu+telefon numarası Cep telefonları çalışmaktadır. Bankalar : Hafta içi her gün 10:00-16:00. Müzeler : Pazartesi hariç her gün 10:00-16:00. Dükkanlar : 10:00-20:00. Bazı yerler ise 7/24 açıktır.

3 Voltaj Düzeyi : 220 Volt. KDV : %20 KDV uygulanmaktadır. Bahşiş : Genellikle % 10 civarıdır. Ressamların eserlerini şehrin belli bölgelerinde gezmek ve satın almak mümkündür. Yurt dışına eski resim çıkarmak kültür bakanlığından alınacak onayla mümkündür. YİYECEK & İÇECEK Rusların yemekle arasının pek iyi olduğu söylenemez. Tabii, bunda Rusya'nın sahip olduğu coğrafi koşullar ve iklim en önemli etkenlerdir. Rus mutfağı Avrupa ve Arap mutfaklarından etkilenmiştir. Moskova'da Doğu Mutfaklarını otantik halleriyle denemek isteyenlere Gürcü, Azeri, Ermeni ve Çin restoranlarına uğramalarını tavsiye ediyoruz. Moskova'nın nerdeyse 100 yıl önce yapılmış olan tarihi metrosu sayesinde şehir merkezindeki restoranlara çok rahat ulaşabiliyorsunuz. Ulitsa Arbat, Tverskaya Ulitsa, Triumfalnaya Ploşçad gibi bildik sokaklarda Italyan restoranları, Japon restoranları ve tabii ki Mc Donalds'lar, ayrıca Rusların kendi fastfood zinciri olan Russkoe Bistro'lara kadar bir çok seneçeği bulabilirsiniz. Rus mutfağından bir şeyler tatmak isterseniz size pancar, sarımsak, salatalık turşusu ve lahanadan yapılan ünlü Solyanka çorbasını tavsiye ediyoruz. Kotletipo Kievski, Kiev Tavuğu olarak da bilinen bir diğer meşhur yemek. Tavuğun göğsü sarmısaklı tereyağı ile doldurularak ekmek kırıntılarına batırılıyor ve sonra kızartılıyor. Rus mutfağının önde gelen diğer yemekleri ise; kıyma ve piriçten yapılarak domates sosuyla servis edilen lahana sarması Golubtsi, bunun yanında servis edilen kaynamış kara buğday,kasa ve ekşi krema, soğan, mantar karışımı bir sosla sunulan dana bifteği Bev Straganov'dur. Ülkemizde bu gün Amerikan salatası olarak bilinen Rus salatasını da anmadan geçmeyelim. ( Bu salatanın ana vatanı Fransa'dır aslında ve adı da Olivyedir) Rus mutfağında av etlerinin ayrı bir yeri vardır; ve tabii ki tütsülenmiş etler ile kurutulmuş balıkların da. Bizdeki şiş kebaba Ruslar şaşlık adını veriyorlar. Etler biraz daha iri doğranıyor ve arasına soğanlar yerleştiriliyor. Tatlılar ise genelde hamurdan, süt ve yumurta katılarak kuru ve şekerli olarak yapılıyor. Vatruşki denilen küçük tartlar peynir doldurularak hazırlanırken, Vareniki meyve doldurularak hazırlanıyor. Hvorost denilen kızartılmış yassı bisküviler ve meyve ile reçel gibi farklı bir çok malzemenin doldurulmasıyla hazırlanan Pirojki' yi de Moskova'nın karakteristik tatlıları arasında sayabiliriz. Tabii Moskova deyince ilk akla gelen Votka oluyor. Ancak Ruslar votkayı yemekte Zakuski denilen baharatlı ve tuzlu bir tür aperatifle alıyorlar. Votka seçimine gelince; biraz tatlı bir votka içmek isterseniz Stolichnaya, köpüklü için Kovskaya, limonlu Limonnaya, kırmızı biberli aromalı Pertsovka ve ardıç, zencefil, karanfil aromalı Ohotniçya ilk akla gelen örneklerden sadece bir kaçı. Populer olan diğer içecekler ise yine votka ile portonun karıştırılarak meşe fıçılarda bekletilmesiyle yapılan Starka ve arpa veya çavdardan yapılan az alkollü Kvas ve son olarak da Ermeni konyağı olarak bilinen Ararat'tır.

4 VIZE HAKKINDA Rusya, Türk vatandaşlarına vize uygulamamaktadır. Tur bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport yeterlidir. Ancak pasaportlarının yıpranmamış olması gerekmektedir. HATIRLATMALAR Grup katılım sayısının 20 kişiden az olması durumunda, Türkiye çıkışlı rehber verilmemektedir. Bu durumda misafirlerimiz Rusya da Türkçe konuşan yerel rehber tarafından karşılanacaktır. Acentamız havayolları ile yolcularımız arasında aracı konumunda olup, Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde uçuş detayları değişebilir, tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyid edilmesi gerekmektedir. Yolcularımız saat değişikliği riskini bilerek ve kabul ederek turu satın almıştır. Çocuk fiyatları ; 2 yetişkinle aynı odada 3. kişi olarak konaklamaları halinde uygulanır. Üç yataklı odada ; 3. yatak ilave yatak olup, açılır-kapanır yatak şeklindedir ve diğer 2 yatakla aynı konfora sahip değildir. Ekstra turlar için yeterli katılım sayısı 20 kişidir. 20 kişiden az olması durumunda geziye göre ek ücret talep edilebilir. Programlarda belirtilen gezilerin günlerinde yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen geziler yapılmaz. PROGRAM 1.GÜN (PAZARTESİ) İSTANBUL - ST.PETERSBURG Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile saat de St. Petersburg a hareket. Saat de St. Petersburg a varış ve Havalimanında bizi bekleyen özel otobüsümüz ile otelimize transfer. Geceleme otelimizde. 2.GÜN (SALI) ST.PETERSBURG Kahvaltı sonrası Panoramik St. Petersburg şehir turu. Gezimiz esnasında; Nevsky Caddesi, Pushkin Anıtı, Eski Liman Fenerleri, Saray Meydanı, Birzhevoy Köprüsünden Vasilevsky Adasına geçiş, Peter & Paul Kalesi, Aurora Zırhlısı, Hermitage Sarayı, Kanlı Kilise ve St.Isaac Katedrali görülecek yerler arasındadır. Arzu edenler öğleden sonra düzenlenecek olan Ekstra Hermitage Turuna katılabilir. Geceleme otelimizde 3.GÜN (ÇARŞAMBA) ST.PETERSBURG Kahvaltı sonrası serbest zaman. Arzu edenler gün içinde düzenlenecek olan Ekstra Peterhoff Park ve Katerina Sarayı turuna katılabilir. Akşam yine dileyen misafirlerimiz düzenlenecek olan Ekstra Rus Dansları turuna katılabilirler. Geceleme otelimizde. 4.GÜN (PERŞEMBE) ST.PETERSBURG -MOSKOVA Kahvaltı sonrası serbest zaman. Saat da Havalimanına transfer ve Rossiya Hava Yolları nın FV 135 seferi ile saat de Moskova ya hareket ediyoruz. Saat 14:45'te Moskova ya varış. Panoramik Moskova şehir turu. Gezimiz esnasında; Moskova nın büyük alışveriş merkezleri Manej ve Gum u, Bolsoy Tiyatrosu, Tverskaya Caddesi, Poklonnoya Tepesi ve Kremlin Sarayı görülecek yerler arasındadır. Gezimizin ardından otelimize transfer, odalara yerleşme ve serbest zaman. Arzu edenler düzenlenecek olan Ekstra Yeni Yıl Balosu'na katılabilir. Geceleme otelimizde. 5.GÜN (CUMA) MOSKOVA Kahvaltı sonrası serbest zaman. Arzu edenler gün içinde düzenlenecek olan Tam gün yemekli Kremlin Turuna katılabilirler (ekstra). Yine arzu edenler akşam düzenlenecek olan ekstra Rus Gecesi turuna katılabilir. Geceleme otelimizde. 6.GÜN (CUMARTESİ) MOSKOVA - İSTANBUL Kahvaltı sonrası odaların boşaltılması ve Havalimanına hareket. Dileyen misafirlerimiz düzenlenecek olan Ekstra Nazım Hikmet Mezarı ziyareti ve Borodino Panoramik Müzesi turuna katılabilirler. Türk Hava Yolları nın TK 1416 nolu seferi ile saat te İstanbul a hareket. Rahat bir uçuşun

5 ardından saat ta İstanbul a varış. UÇUŞLAR GİDİŞ: Pazartesi İstanbul 13:25 > St.Petersburg 17:50 (TÜRK HAVA YOLLARI) DÖNÜŞ: Cumartesi Moskova 18:25 > İstanbul 20:40 (TÜRK HAVA YOLLARI) FİYATLAR FİYATA DAHİL OLANLAR :: Türk Hava Yolları ile İstanbul-St. Petersburg / Moskova-İstanbul uçak bileti :: Havalimanı vergisi :: Rus Demir Yolları ile St. Petersburg - Moskova arası tren bileti :: Türkçe rehberlik hizmeti :: 2 gece Moskova'da 4* Holiday Inn Simonovsky Hotel vb. oda kahvaltı konaklama :: 3 gece St. Petersburg'ta 4* Park Inn Pribaltiyskaya Hotel vb. oda kahvaltı konaklama :: Her iki şehirde Havalimanı/ Otel / Havalimanı transferleri :: Yarım günlük panaromik Moskova şehir turu :: Yarım günlük St. Petersburg şehir turu :: Zorunlu seyahat sigortası FİYATA DAHİL OLMAYANLAR :: Yurtdışı çıkış harcı (15 TL) :: Öğle yemekleri :: Akşam yemekleri :: Kişisel harcamalar ve düzenlenecek çevre gezileri :: Müze giriş ücretleri :: Ekstra turlar VİZE BİLGİSİ Bu tura katılım için en az 6 geçerli pasaport ve Rusya vizesi gerekmektedir.

Rusya nın Batıya Açılan Kapıları St. Petersburg & Moskova

Rusya nın Batıya Açılan Kapıları St. Petersburg & Moskova Rusya nın Batıya Açılan Kapıları St. Petersburg & Moskova Türk Hava Yolları ile 14-19 Ekim St. Petersburg & Moskova 5 Gece 6 Gün 1703'ten 1917 Bolşevik Devrimi'ne dek Rusya'ya başkentlik etmiş olan St.

Detaylı

KURBAN BAYRAMI MOSKOVA ST PETERSBURG TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE 5 GECE 18/08/ /08/2018

KURBAN BAYRAMI MOSKOVA ST PETERSBURG TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE 5 GECE 18/08/ /08/2018 KURBAN BAYRAMI MOSKOVA ST PETERSBURG TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE 5 GECE 18/08/2018-23/08/2018 1.GÜN İSTANBUL - MOSKOVA Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Gezigen Turizm kontuarı önünde saat 05:00'de

Detaylı

Moskova- St.Petersburg 5 Gece - 6 Gün

Moskova- St.Petersburg 5 Gece - 6 Gün ULAŞIM BİLGİLERİ TÜRK HAVA YOLLARI TK401 İSTANBUL - ST. PETERSBURG10:55-14:20 TK416 MOSKOVA - İSTANBUL 20:25-23:35 Moskova- St.Petersburg 5 Gece - 6 Gün 16 TEMMUZ2015 UÇAK SAATLERİ TK401 İSTANBUL - ST.

Detaylı

ST. PETERSBURG&MOSKOVA

ST. PETERSBURG&MOSKOVA BEYAZ GECELERDE ST. PETERSBURG&MOSKOVA 20 Haziran 2015 27 Haziran 2015 (7 gece 8 gün) St. Petersburg(5gün) Moskova (3gün) 1.GÜN: 20 Haziran 2015 Cumartesi İstanbul St. Petersburg Sabah saat 08:30 itibari

Detaylı

St.Petersburg - Moskova Türk Hava Yolları 5 Gece 04/06/2014-09/06/2014

St.Petersburg - Moskova Türk Hava Yolları 5 Gece 04/06/2014-09/06/2014 St.Petersburg - Moskova Türk Hava Yolları 5 Gece 04/06/2014-09/06/2014 Bu pakette 7 veya daha fazla kişi kontenjan mevcuttur. 1.GÜN İSTANBUL - ST PETERSBURG Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Prontotour

Detaylı

Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri

Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri MS General Lavrinenkov Gemisi ile Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri Kazan - Çeboksar - Kosmodemyansk - Nijni Novgrod - Plioş - Kostroma - Yaroslavl - Ugliç - Moskova 03 Mayıs - 12 Mayıs 2017 (10 gün - 9

Detaylı

VOLGA VOLGA 2014. M/S RUSS GEMİSİ İLE (10 Gece 11 Gün) Tur Tarihi : 17 Haziran 27 Haziran

VOLGA VOLGA 2014. M/S RUSS GEMİSİ İLE (10 Gece 11 Gün) Tur Tarihi : 17 Haziran 27 Haziran VOLGA VOLGA 2014 M/S RUSS GEMİSİ İLE (10 Gece 11 Gün) Tur Tarihi : 17 Haziran 27 Haziran Volga Nehri üzerinde yapacağınız bu yolculukla Moskova ve St.Petersburg gibi Rusya nın ve Dünyanın iki önemli şehrini

Detaylı

VOLGA VOLGA 2016. M/S RUBLEV GEMİSİ İLE (9 Gece 10 Gün) 21 Mayıs 30 Mayıs ***VİZE ÜCRETİNİZİ BİZ ÖDÜYORUZ*** ***YEŞİL PASAPORTA VİZESİZ***

VOLGA VOLGA 2016. M/S RUBLEV GEMİSİ İLE (9 Gece 10 Gün) 21 Mayıs 30 Mayıs ***VİZE ÜCRETİNİZİ BİZ ÖDÜYORUZ*** ***YEŞİL PASAPORTA VİZESİZ*** VOLGA VOLGA 2016 M/S RUBLEV GEMİSİ İLE (9 Gece 10 Gün) 21 Mayıs 30 Mayıs ***VİZE ÜCRETİNİZİ BİZ ÖDÜYORUZ*** ***YEŞİL PASAPORTA VİZESİZ*** Volga Nehri üzerinde yapacağınız bu yolculukla Moskova ve St. Petersburg

Detaylı

St. Petersburg. Türk Hava Yolları ile 17-20 Ekim St. Petersburg 3 Gece 4 Gün. Neden Gitmeli? Romantizm ve bol miktarda kültür için...

St. Petersburg. Türk Hava Yolları ile 17-20 Ekim St. Petersburg 3 Gece 4 Gün. Neden Gitmeli? Romantizm ve bol miktarda kültür için... St. Petersburg Türk Hava Yolları ile 17-20 Ekim St. Petersburg 3 Gece 4 Gün 1703'ten 1917 Bolşevik Devrimi'ne dek Rusya'ya başkentlik etmiş olan St. Petersburg, her zaman daha aristokrat ve daha asil bir

Detaylı

ORTA AVRUPA TURU VİYANA - PRAG - BUDAPEŞTE 8 GÜN 7 GECE

ORTA AVRUPA TURU VİYANA - PRAG - BUDAPEŞTE 8 GÜN 7 GECE 1.Gün ISTANBUL (SAW) VİYANA ORTA AVRUPA TURU VİYANA - PRAG - BUDAPEŞTE 8 GÜN 7 GECE Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali HFD Turizm kontuarı önünde siz değerli misafirlerimizle saat 08:30

Detaylı

Riga Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Riga. 2.Gün: Riga. 3.Gün: Riga. 4.Gün: Riga İstanbul

Riga Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Riga. 2.Gün: Riga. 3.Gün: Riga. 4.Gün: Riga İstanbul Riga Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 449,00 EUR 1.758,91TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Riga Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

Moskova Fotoğraf ve Gezi Turu

Moskova Fotoğraf ve Gezi Turu Moskova Fotoğraf ve Gezi Turu 1000 Değerindeki 4 Günlük tur size özel rehber ve fotomodel eşliğinde sadece 600$ dan başlayan fiyat avantajlarıyla. Rus mimarisinin birbirinden güzel örneklerine evsahipliği

Detaylı

VOLGA VOLGA 2014. M/S KARAMZİN & M/S KRASİN GEMİSİ İLE (10 Gece 11 Gün) Tur Tarihi : 02 Eylül 12 Eylül

VOLGA VOLGA 2014. M/S KARAMZİN & M/S KRASİN GEMİSİ İLE (10 Gece 11 Gün) Tur Tarihi : 02 Eylül 12 Eylül VOLGA VOLGA 2014 M/S KARAMZİN & M/S KRASİN GEMİSİ İLE (10 Gece 11 Gün) Tur Tarihi : 02 Eylül 12 Eylül Volga Nehri üzerinde yapacağınız bu yolculukla Moskova ve St.Petersburg gibi Rusya nın ve Dünyanın

Detaylı

Prag Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Prag. 2.Gün: Prag. 3.Gün: Prag. 4.Gün: Prag İstanbul

Prag Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Prag. 2.Gün: Prag. 3.Gün: Prag. 4.Gün: Prag İstanbul Prag Turu 30.12.2017'den itibaren kalkışlı 599,00 EUR 2.346,52TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Prag Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

1.Gün İstanbul-Moskova yla Det ogram 2.Gün Moskova 3.Gün Moskova 4.Gün Moskova-St.Petersburg 5.Gün St Petersburg

1.Gün İstanbul-Moskova yla Det ogram 2.Gün Moskova 3.Gün Moskova 4.Gün  Moskova-St.Petersburg 5.Gün St Petersburg Rusya nın Batıya Açılan Kapıları St. Petersburg & Moskova Türk Hava Yolları ile 13-19 Ekim St. Petersburg & Moskova 6 Gece 7 Gün 1703'ten 1917 Bolşevik Devrimi'ne dek Rusya'ya başkentlik etmiş olan St.

Detaylı

Rusya Turu (St. Petersburg Moskova)

Rusya Turu (St. Petersburg Moskova) Rusya Turu (St. Petersburg Moskova) 29.08.2017'den itibaren kalkışlı 657,00 EUR 2.502,45TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul St. Petersburg "Şehir Turu" İstanbul Atatürk Havalimanı Dış hatlar terminalinde

Detaylı

Neva Nehri'nin can verdiği 42 adacık üzerinde kurulmuş olan Saint Petersburg ve Rusya'nın kalbi Moskova...

Neva Nehri'nin can verdiği 42 adacık üzerinde kurulmuş olan Saint Petersburg ve Rusya'nın kalbi Moskova... Beyaz Geceler Ve St. Petersburg & Moskova Neva Nehri'nin can verdiği 42 adacık üzerinde kurulmuş olan Saint Petersburg ve Rusya'nın kalbi Moskova... Tarih : 30-08-2017-03-09-2017 Şehirler : Moskova, Saint

Detaylı

Türk Hava Yolları nın TK 401 sefer sayılı uçuşu ile saat 10:55 de Atatürk Havalimanı ndan hareket ediyor ve yerel saatle 14:15 de St.

Türk Hava Yolları nın TK 401 sefer sayılı uçuşu ile saat 10:55 de Atatürk Havalimanı ndan hareket ediyor ve yerel saatle 14:15 de St. Mappa Tour Türk Hava Yolları nın TK 401 sefer sayılı uçuşu ile saat 10:55 de Atatürk Havalimanı ndan hareket ediyor ve yerel saatle 14:15 de St.Petersburg a varıyoruz. Bizi bekleyen özel aracımız ile Kempinski

Detaylı

M/S SURIKOV veya M/S RUBLEV GEMİSİ İLE (10 Gece 11 Gün) 31 Mayıs 2015

M/S SURIKOV veya M/S RUBLEV GEMİSİ İLE (10 Gece 11 Gün) 31 Mayıs 2015 M/S SURIKOV veya M/S RUBLEV GEMİSİ İLE (10 Gece 11 Gün) 31 Mayıs 2015 Volga Nehri üzerinde yapacağınız bu yolculukla Moskova ve St. Petersburg gibi Rusya nın ve Dünyanın iki önemli şehrini gezip tanıyacak,

Detaylı

M/S Dnieper Princess ile. Dinyeper Nehir Turu

M/S Dnieper Princess ile. Dinyeper Nehir Turu M/S Dnieper Princess ile Dinyeper Nehir Turu Ukrayna'nın büyüleyici güzellikleri ve Dinyeper Nehri üzerinde mavi-yeşilin en güzel tonları nehir gemisi M/S Dnieper Princess ile 2008 yılında tamamen yenilenen

Detaylı

TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Kharkiv. 2.Gün: Kharkiv. 3.Gün: Kharkiv. 4.Gün: Kharkiv İstanbul

TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Kharkiv. 2.Gün: Kharkiv. 3.Gün: Kharkiv. 4.Gün: Kharkiv İstanbul Kharkiv Turu 18.05.2017'den itibaren kalkışlı 399,00 EUR 1.519,75TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Kharkiv Atatürk Havalimanı dış hatlar gidiş terminali Türk Hava Yolları Kontuarı önünde buluşuyoruz.

Detaylı

Kurban Bayramı'nda Ukrayna Nehir Turu

Kurban Bayramı'nda Ukrayna Nehir Turu Kurban Bayramı'nda Ukrayna Nehir Turu Hareket Tarihi ve Saatleri 09-17 Eylül 2016 TK 465 İstanbul - Odessa 07:40-09:05 TK 460 Kiev - İstanbul 21:00-23:15 Tur Programı ODESSA-HERSON-ZAPOROJE-KREMENÇUK-KANEV-KIEV

Detaylı

RUSYA TURU TÜRK HAVAYOLLARI İLE

RUSYA TURU TÜRK HAVAYOLLARI İLE RUSYA TURU TÜRK HAVAYOLLARI İLE 1.Gün İstanbul - Moskova Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Türk Hava Yolları kontuarı önünde saat 05.00 de hazır bulunulması. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından

Detaylı

Çarın Hazineleri; Rusya Da Altın Rota

Çarın Hazineleri; Rusya Da Altın Rota Çarın Hazineleri; Rusya Da Altın Rota Neva Nehri'nin can verdiği 42 adacık üzerinde kurulmuş olan Saint Petersburg ve Rusya'nın kalbi Moskova... Tarih : 12-04-2019-18-04-2019 Şehirler : Ivanovo, Kostroma,

Detaylı

Rusya nın Batıya Açılan Kapıları St. Petersburg & Moskova

Rusya nın Batıya Açılan Kapıları St. Petersburg & Moskova Rusya nın Batıya Açılan Kapıları St. Petersburg & Moskova Türk Hava Yolları ile 28 Aralık 01 Ocak St. Petersburg & Moskova 4 Gece 5 Gün 1703'ten 1917 Bolşevik Devrimi'ne dek Rusya'ya başkentlik etmiş olan

Detaylı

BEYAZ GECELER!! Moskova (2) St.Petersburg (3) 26 HAZİRAN 01 TEMMUZ 2017 Türk Havayolları Tarifeli Seferleri ile 5 Gece / 6 Gün

BEYAZ GECELER!! Moskova (2) St.Petersburg (3) 26 HAZİRAN 01 TEMMUZ 2017 Türk Havayolları Tarifeli Seferleri ile 5 Gece / 6 Gün BEYAZ GECELER!! Moskova (2) St.Petersburg (3) 26 HAZİRAN 01 TEMMUZ 2017 Türk Havayolları Tarifeli Seferleri ile 5 Gece / 6 Gün Gidiş Dönüş Tarihler Günler Ist- Moskova Kalkış ve İniş Saatleri St.Petersburg-Ist

Detaylı

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

ROMANYA - UKRAYNA MOLDOVA - BULGARİSTAN

ROMANYA - UKRAYNA MOLDOVA - BULGARİSTAN 4 ÜLKEYİ KAPSAYAN BÜYÜK TRANSİLVANYA TURU VİYATRAVEL DAN EMSALSİZ BİR GEZİ PROGRAMI GEZGİNLER İÇİN DÜNYA KÜÇÜKTÜR ROMANYA - UKRAYNA MOLDOVA - BULGARİSTAN KARPATLAR, SOVYETLER DÖNEMİNE YOLCULUK, ŞATOLAR,

Detaylı

Bükreş Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Bükreş. 2.Gün: Bükreş. 3.Gün: Bükreş. 4.Gün: Bükreş İstanbul

Bükreş Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Bükreş. 2.Gün: Bükreş. 3.Gün: Bükreş. 4.Gün: Bükreş İstanbul Bükreş Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 399,00 EUR 1.563,04TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Bükreş Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

M/S KARAMZİN veya M/S KRASİN GEMİSİ İLE (11 Gece 12 Gün) 31.Temmuz.2015

M/S KARAMZİN veya M/S KRASİN GEMİSİ İLE (11 Gece 12 Gün) 31.Temmuz.2015 M/S KARAMZİN veya M/S KRASİN GEMİSİ İLE (11 Gece 12 Gün) 31.Temmuz.2015 Volga Nehri üzerinde yapacağınız bu yolculukta Moskova ve St. Petersburg gibi Rusya nın ve Dünyanın iki önemli şehrini gezip tanıyacak,

Detaylı

Dubai Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Dubai. 2. Gün: Dubai. 3. Gün: Dubai. 4. Gün: Dubai İstanbul

Dubai Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Dubai. 2. Gün: Dubai. 3. Gün: Dubai. 4. Gün: Dubai İstanbul Dubai Turu 20.04.2017'den itibaren kalkışlı 449,00 EUR 1.756,98TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Dubai Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde buluşma.bilet, bagaj ve pasaport işlemlerinin

Detaylı

ST. PETERSBURG TURU. Türk Hava Yolları ile. 17 Mayıs 20 Mayıs *3 Gece 4 Gün

ST. PETERSBURG TURU. Türk Hava Yolları ile. 17 Mayıs 20 Mayıs *3 Gece 4 Gün ST. PETERSBURG TURU Türk Hava Yolları ile 17 Mayıs 20 Mayıs *3 Gece 4 Gün St.Petersburg Park Inn by Radisson Pulkovskaya vb. 4* Standart oda, oda kahvaltı konaklamalar 2 ve 3 Kişilik Oda / Kişi başı Tek

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Şeker Bayramı'nda Japonya Japonya 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul - Tokyo 23 Haziran saat 22.30 da

Detaylı

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ VILNIUS & RIGA & TALLINN 04-10 Kasım 2017 6 Gece / 7 Gün 04 Kasım Cumartesi: Türk Havayolları TK1407 sefer sayılı uçak ile, İstanbul Atatürk Havalimanından 10:25 de hareket.

Detaylı

Ortadoğu nun Paris i Beyrut

Ortadoğu nun Paris i Beyrut l Ortadoğu nun Paris i Beyrut Türk Havayolları ile 17 19 Mayıs Beyrut 2 gece 3 gün Ortadoğu'nun Paris'i diye anılan Beyrut, 70'lerdeki iç savaş dönemi ve 96'daki İsrail - Lübnan krizi sonucu peş peşe maruz

Detaylı

3 Gece 4 Gün Prag Turu

3 Gece 4 Gün Prag Turu 3 Gece 4 Gün Prag Turu Prag 12/07/2018-15/07/2018 1.GÜN ISTANBUL - PRAG Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali kontuarda saat 09:00 da buluşma. Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Hava Yolları TK

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 04 07 Ekim 2014 Kurban Bayramı Turu Neden Gitmeli? Hem Afrika hem de Akdeniz in havasını teneffüs edebileceğiniz, kendine has kültürü ile

Detaylı

( İstanbul Çıkışlı ) THY ile / 5 Gece 23 28 Ağustos 2013 AY DAN TURİZM

( İstanbul Çıkışlı ) THY ile / 5 Gece 23 28 Ağustos 2013 AY DAN TURİZM MOSKOVA & ST.PETERSBURG ( İstanbul Çıkışlı ) THY ile / 5 Gece 23 28 Ağustos 2013 Sayın Yetkili, 18 Mart 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 5 gecelik Moskova St. Petersburg turu ile ilgili

Detaylı

YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün Neden Gitmeli? 27 30 Temmuz 2014 Şeker Bayramı Turu Karadeniz in öteki ucunda Ortaçağ hissi uyandıran heykelleri, Sovyet döneminin izlerini

Detaylı

ST.PETERSBURG - MOSKOVA KURBAN BAYRAMI ÖZEL! St.Petersburg (3) Moskova (2) Petersburg gidiş Moskova dönüş!!

ST.PETERSBURG - MOSKOVA KURBAN BAYRAMI ÖZEL! St.Petersburg (3) Moskova (2) Petersburg gidiş Moskova dönüş!! ST.PETERSBURG - MOSKOVA KURBAN BAYRAMI ÖZEL! St.Petersburg (3) Moskova (2) Petersburg gidiş Moskova dönüş!! 28 Ağustos 02 Eylül 2017 TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 5 GECE / 6 GÜN Gidiş Dönüş Tarihler

Detaylı

Dubai Turu 4 TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Dubai. 2. Gün: Dubai. 3. Gün: Dubai. 4. Gün: Dubai. 5. Gün: Dubai İstanbul

Dubai Turu 4 TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Dubai. 2. Gün: Dubai. 3. Gün: Dubai. 4. Gün: Dubai. 5. Gün: Dubai İstanbul Dubai Turu 4 23.06.2017'den itibaren kalkışlı 549,00 EUR 2.148,29TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Dubai Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde buluşma.bilet, bagaj ve pasaport işlemlerinin

Detaylı

TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Moskova. 2.Gün: Moskova. 3.Gün: Moskova St.Petersburg. 4.Gün: St.Petersburg. 5.Gün: St.Petersburg

TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Moskova. 2.Gün: Moskova. 3.Gün: Moskova St.Petersburg. 4.Gün: St.Petersburg. 5.Gün: St.Petersburg Rusya Turu 2(Moskova St.Petersburg) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 779,00 EUR 3.081,80TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Moskova İstanbul Atatürk Havalimanı dış hatlar gidiş terminalinde siz değerli

Detaylı

Sicilya. Palermo&Katanya. 15-19 Ekim 2013 Tura Turizm in Özel Hava Yolları ile

Sicilya. Palermo&Katanya. 15-19 Ekim 2013 Tura Turizm in Özel Hava Yolları ile Sicilya Palermo&Katanya 15-19 Ekim 2013 Tura Turizm in Özel Hava Yolları ile PROGRAM OTELLER EKSTRA GEZİLER GEZİ ÜCRETLERİ 1.Gün/ 15 Ekim 2013 Istanbul Catania Palermo Siz değerli misafirlerimiz ile Sabiha

Detaylı

Volga Volga Beyaz Geceler

Volga Volga Beyaz Geceler M/S Rublev Gemisi İle Volga Volga Beyaz Geceler Volga Nehri Volga nehri üzerinde yapacağınız bu yolculukla, Moskova ve St. Petersburg gibi Rusya'nın iki önemli şehrini gezip tanıyacak, nehir boyunca Rus

Detaylı

TURU HELSINKI - HELSINKI - SILJA LINE CRUISE - STOCKHOLM - HAMAR - BERGEN GEILO - OSLO - DFDS CRUISE - KOPENHAG 10 GÜN 9 GECE

TURU HELSINKI - HELSINKI - SILJA LINE CRUISE - STOCKHOLM - HAMAR - BERGEN GEILO - OSLO - DFDS CRUISE - KOPENHAG 10 GÜN 9 GECE İSKANDİNAVYA ve FİYORDLAR TURU HELSINKI - HELSINKI - SILJA LINE CRUISE - STOCKHOLM - HAMAR - BERGEN GEILO - OSLO - DFDS CRUISE - KOPENHAG 10 GÜN 9 GECE 1. Gün ISTANBUL HELSINKI Atatürk Havalimanı Dış Hatlar

Detaylı

Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün

Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün 20-24 Haziran & 04 08 Eylül Doğa ile tarihin buluştuğu yeşil ülke İsviçre. Yüksek Alp Dağları nın arasına saklanmış

Detaylı

Atina Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Atina. 2.Gün: Atina. 3.Gün: Atina. 4.Gün: Atina İstanbul

Atina Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Atina. 2.Gün: Atina. 3.Gün: Atina. 4.Gün: Atina İstanbul Atina Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 449,00 EUR 1.758,91TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Atina Panoramik sehir turumuzda Agora, Zeus Tapinagi, Acropolis (giris ucretlidir), Parlamento Binasi (Askerlerin

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan

Altın Üçgen Hindistan Türk Hava Yolları ile Altın Üçgen Hindistan Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm Öğle Ve Akşam Yemekleri Dahil 5* Otellerde Konaklama 23 Ocak - 29 Ocak 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 23

Detaylı

ALSACE NOEL PAZARLARI

ALSACE NOEL PAZARLARI ALSACE NOEL PAZARLARI 13 16 ARALIK 2017 REN NEHRİ GÜZELLEMESİ STRASBOURG & RIQUEWIHR & COLMAR & TRIBERG 13 16 ARALIK 2017 13 Aralık 2017 Çarşamba 09:55 Gidiş - 16 Aralık 2017 Cumartesi 22:45 İstanbul Varış

Detaylı

VOLGA VOLGA M/S RUSS GEMİSİ İLE (10 Gece 11 Gün) Tur Tarihi : 17 Haziran 27 Haziran ***ANKARA ÇIKIŞ VE DÖNÜŞLÜ***

VOLGA VOLGA M/S RUSS GEMİSİ İLE (10 Gece 11 Gün) Tur Tarihi : 17 Haziran 27 Haziran ***ANKARA ÇIKIŞ VE DÖNÜŞLÜ*** VOLGA VOLGA 2014 M/S RUSS GEMİSİ İLE (10 Gece 11 Gün) Tur Tarihi : 17 Haziran 27 Haziran ***ANKARA ÇIKIŞ VE DÖNÜŞLÜ*** Volga Nehri üzerinde yapacağınız bu yolculukla Moskova ve St.Petersburg gibi Rusya

Detaylı

2019 Volga Volga Beyaz Geceler. Rota. Tema. Gün Gün Program. Tarih: Temmuz 2019 Uçus Bilgileri:

2019 Volga Volga Beyaz Geceler. Rota. Tema. Gün Gün Program. Tarih: Temmuz 2019 Uçus Bilgileri: 2019 Volga Volga Beyaz Geceler Tarih: 20-30 Temmuz 2019 Uçus Bilgileri: Gidiş: 20 Haziran 2019 - TK417 - İstanbul Atatürk - 11:05» Moskova Vnukovo - 13:50 Dönüş: 30 Haziran 2019 - TK402 - St. Petersburg

Detaylı

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece)

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Tokyo-Kyoto-Osaka 20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 20 Mayıs 2017,

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Türk Hava Yolları İle Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm öğle ve akşam yemekleri dahil 5 yıldızlı otellerde konaklama 09 Mart - 15 Mart 2017 (7 gün - 6 gece) Tur

Detaylı

DINYEPER İN ALTIN KUBBELERİ KIEV Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

DINYEPER İN ALTIN KUBBELERİ KIEV Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün DINYEPER İN ALTIN KUBBELERİ KIEV Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 26 29 Temmuz 2014 04 07 Ekim 2014 Neden Gitmeli? Avrupa nın canlı sokak kültürünü sevenleri, hafta sonuna özel minik bir Kiev yürüyüşü

Detaylı

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI 25 Mayıs 2017 itibariyle Her Perşembe / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı,

Detaylı

Ist- Barselona Kalkış ve İniş Saatleri. Madrid - Ist Kalkış ve İniş Saatleri. Gidiş Dönüş Tarihler Günler. 23 Temmuz. 30 Temmuz

Ist- Barselona Kalkış ve İniş Saatleri. Madrid - Ist Kalkış ve İniş Saatleri. Gidiş Dönüş Tarihler Günler. 23 Temmuz. 30 Temmuz BÜYÜK İSPANYA TURU 23 30 Temmuz 2016 Barselona (2) - Valencia (1) - Granada (1) Sevilla (1)- Madrid (2) TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 7 GECE / 9GÜN Gidiş Dönüş Tarihler Günler Ist- Barselona Kalkış

Detaylı

FİYATLAR EURO DEĞİL TL İSTANBUL ÇIKIŞLİ İNANILMAZ ama GERÇEK ÇOCUKveYETİŞKİN-1750 TL

FİYATLAR EURO DEĞİL TL İSTANBUL ÇIKIŞLİ İNANILMAZ ama GERÇEK ÇOCUKveYETİŞKİN-1750 TL Fırsat Turları-01-08-15-22 Mart, 18-25 Nisan, 02-09-23 Mayıs, 27 Haziran, 04-11-12-18-25 Temmuz, 01-08-15-22-29 Ağustos, 19-20-26 Eylül, 03-10- 17-24 Ekim, 07-21 Kasım, 05-19-26 Aralık 2015Hareketli turlarda

Detaylı

Everest Ana Kamp Trekking Turu

Everest Ana Kamp Trekking Turu Everest Ana Kamp Trekking Turu http://deepnature.com/yurtdisi-turlar/everest-ana-kamp-trekking-turu/ Süre:13 GECE 15 GÜN(Hergün Hareketli) Everest Ana Kamp Trekking Turu. Katmandu şehir turu dahil 15 günlük

Detaylı

Portekiz Turu. Türk HavaYolları İle

Portekiz Turu. Türk HavaYolları İle Portekiz Turu Türk HavaYolları İle 1.Gün İstanbul Porto Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali nde saat 07.00 da hazır bulunulması. Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Havayolları nın TK 1451 tarifeli

Detaylı

Şiraz'dan Mashad'a İran

Şiraz'dan Mashad'a İran Şiraz'dan Mashad'a İran 18-27 Kasım 2017 / 9 Gece - 8 Gün Gezgin Rehber Bülent Demirdurak ile Şiraz(2 )- Yazd(2) - Esfahan(2) - Tahran(1) - Mashad(1) - Uçak(1) Firdevsi'nin, Ömer Hayyam'ın, Sadi'nin, Hafız'ın,

Detaylı

+3, 6 ve 9 TAKSİTTE. 4 AY ERTELEME+3 TAKSiT

+3, 6 ve 9 TAKSİTTE. 4 AY ERTELEME+3 TAKSiT Lady 22.YIL Travel ViZE YOK BEYAZ GECELERDE, BÜYÜLÜ KENT MOSKOVA ve DOĞUNUN VENEDİK'İ St.PETERSBURG 15/03'E KADAR İLE HEM+3 TAKSiT, HEM DE HAZiRAN 2012'YE ERTELEME MERKEZ : SWISS GRAND EFES OTELİ GİRİŞ

Detaylı

Antakya & Halep & Antep Mutfağı Break

Antakya & Halep & Antep Mutfağı Break Antakya & Halep & Antep Mutfağı Break Antakya, Halep, Gaziantep 19 22 Mayıs, 2011 3 Şehir 3 Mutfak Baharın enerji veren güzel havası eşliğinde üç şehri hem kültürel zenginlikleriyle hem de özgün mutfaklarıyla

Detaylı

Sömestr Sri Lanka Turu

Sömestr Sri Lanka Turu Sömestr Sri Lanka Turu http://deepnature.com/somestr-turlari/somestr-sri-lanka-turu/ Süre:5 GECE 7 GÜN (22-28 Ocak 2017) Bembeyaz kumsalları, muhteşem doğası, etkileyici mimari yapılarıyla ilgi çekici

Detaylı

Catania Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Catania. 2.Gün: Catania. 3.Gün: Catania. 4.Gün: Catania İstanbul

Catania Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Catania. 2.Gün: Catania. 3.Gün: Catania. 4.Gün: Catania İstanbul Catania Turu 02.11.2017'den itibaren kalkışlı 349,00 EUR 1.365,67TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Catania Atatürk Hava Limanı Dış Hatlar terminali Türk Hava Yolları kontuarı önünde buluşma. Check in

Detaylı

Volga Volga Beyaz Geceler

Volga Volga Beyaz Geceler M/S Rublev Gemisi İle Volga Volga Beyaz Geceler Volga Nehri 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDATek Kişilik Kabinde 75 Alt güvertedeki kabinlerde kabin başı 100 Diğer güvertedeki

Detaylı

VOLGA VOLGA M/S KARAMZİN & M/S KRASİN GEMİSİ İLE (8 Gece 9 Gün) Tur Tarihi : 12 Ağustos 20 Ağustos

VOLGA VOLGA M/S KARAMZİN & M/S KRASİN GEMİSİ İLE (8 Gece 9 Gün) Tur Tarihi : 12 Ağustos 20 Ağustos VOLGA VOLGA 2014 M/S KARAMZİN & M/S KRASİN GEMİSİ İLE (8 Gece 9 Gün) Tur Tarihi : 12 Ağustos 20 Ağustos Volga Nehri üzerinde yapacağınız bu yolculukla Moskova ve St.Petersburg gibi Rusya nın ve Dünyanın

Detaylı

İngiltere ve İskoçya

İngiltere ve İskoçya Türk Hava Yolları ile İngiltere ve İskoçya Şeker Bayramı'nda İngiltere ve İskoçya Londra - Edinburg 24 Haziran - 29 Haziran 2017 (6 gün - 5 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul

Detaylı

Efsanevi Tren Yolculuğu Trans Sibirya 4

Efsanevi Tren Yolculuğu Trans Sibirya 4 Efsanevi Tren Yolculuğu Trans Sibirya 4 11 GECE / 12 GÜN TUR PROGRAMI: 1.GÜN: İSTANBUL-MOSKOVA Gezimizin ilk gününe, Türkiye Moskova arası uçuşuyla başlıyoruz. Moskova havaalanında karşılamamız ve otelimize

Detaylı

TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul St. Petersburg. 2.Gün: St. Petersburg. 3.Gün: St. Petersburg. 4.Gün: St. Petersburg Moskova. 5.

TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul St. Petersburg. 2.Gün: St. Petersburg. 3.Gün: St. Petersburg. 4.Gün: St. Petersburg Moskova. 5. Rusya Turu 3(St.Petersburg Moskova) 25.06.2017'den itibaren kalkışlı 759,00 EUR 2.890,96TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul St. Petersburg İstanbul Atatürk Hava Limanı Dış Hatlar Gidiş Terminali THY kontuarı

Detaylı

FLASH PROMOSYON. Sonbahar & Kış Dönemi. AMSTERDAM Onur Havayolları Tarifeli Seferi ile. 03 Mart 2017 Hareket...2 Gece

FLASH PROMOSYON. Sonbahar & Kış Dönemi. AMSTERDAM Onur Havayolları Tarifeli Seferi ile. 03 Mart 2017 Hareket...2 Gece FLASH PROMOSYON Sonbahar & Kış Dönemi AMSTERDAM Onur Havayolları Tarifeli Seferi ile 03 Mart 2017 Hareket...2 Gece 1. Gün: İSTANBUL AMSTERDAM Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde 08.30 da hazır

Detaylı

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu M/S General Vatutin Gemisi İle Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu Kiev, Zaporoje, Kherson, Odessa, Vilkovo, Tulcea, Bükreş 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAAlt Güvertedeki Kabinlere

Detaylı

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün l Jahorina Kayak Turu ViZESiZ Jahorina 3 gece 4 gün Jahorina, Bosna-Hersek'in Sırp Cumhuriyeti entitesinde Dinar Alpleri'ne bağlı bir dağdır. Yüksekliği 1913 m (6276 ft)dir. 1984 Kış Olimpiyatları'nın

Detaylı

06 Aralık KİEV. 05 Aralık İSTANBUL-KİEV. 07 AralıkKİEV- İSTANBUL SATIŞ TEMSİLCİNİZE DANIŞINIZ

06 Aralık KİEV. 05 Aralık İSTANBUL-KİEV. 07 AralıkKİEV- İSTANBUL SATIŞ TEMSİLCİNİZE DANIŞINIZ FC DİNAMO KİEV BEŞİKTAŞ Corendon Havayolları Özel Seferi ile 05 Aralık 2016 Hareket 2 Gece. Beşiktaş ımıza başarılar dileriz 05 Aralık İSTANBUL-KİEV 06 Aralık KİEV Sabiha GökçenHavalimanı Dış Hatlar Gidiş

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece)

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle Arjantin-Brezilya Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Tur Programı

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA A15-19 Ocak 2018 Kuzey in büyülü dünyasını Saffet Emre Tonguç danışmanlığında gezmek, dünyanın en etkileyici görsel şovu olan Aurora Borealis- Kuzey Işıkları

Detaylı

2019 Volga Volga Beyaz Geceler. Rota. Tema. Gün Gün Program. Tarih: Ağustos 2019 Uçus Bilgileri:

2019 Volga Volga Beyaz Geceler. Rota. Tema. Gün Gün Program. Tarih: Ağustos 2019 Uçus Bilgileri: 2019 Volga Volga Beyaz Geceler Tarih: 10-20 Ağustos 2019 Uçus Bilgileri: Gidiş: 10 Temmuz 2019 - TK 417 - İstanbul Atatürk - 11:05» Moskova - 13:50 Dönüş: 20 Temmuz 2019 - TK 402 - St. Petersburg - 15:15:30»

Detaylı

(4*+) DLX NEHİR GEMİSİ DCS AMETHYST

(4*+) DLX NEHİR GEMİSİ DCS AMETHYST ŞEKER BAYRAMI (4*+) DLX NEHİR GEMİSİ DCS AMETHYST ile PRAG'LI TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 5 ÜLKE ÇEK CUMHURİYETİ - ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA Prag(2) - Passau - Viyana - Budapeşte - Bratislava

Detaylı

Volga Volga Beyaz Geceler

Volga Volga Beyaz Geceler M/S Rublev Gemisi İle Volga Volga Beyaz Geceler Volga Nehri 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDATek Kişilik Kabinde 75 Alt güvertedeki kabinlerde kabin başı 100 Diğer güvertedeki

Detaylı

Arjantin ve Brezilya

Arjantin ve Brezilya Türk Hava Yolları İle Arjantin ve Brezilya Arjantin - Brezilya Turu Buenos Aires-İguazu-Rio de Janeiro-Sao Paulo 18 Mayıs - 27 Mayıs 2017 (10 gün - 9 gece) Tur Programı 1. gün - 18 Mayıs 2017, Perşembe

Detaylı

VOLGA VOLGA 2017 M/S RUBLEV GEMİSİ İLE (10 Gece & 11 Gün) 10 Temmuz 20 Temmuz

VOLGA VOLGA 2017 M/S RUBLEV GEMİSİ İLE (10 Gece & 11 Gün) 10 Temmuz 20 Temmuz VOLGA VOLGA 2017 M/S RUBLEV GEMİSİ İLE (10 Gece & 11 Gün) 10 Temmuz 20 Temmuz Volga Nehri üzerinde yapacağınız bu yolculukla Moskova ve St. Petersburg gibi Rusya nın ve Dünyanın iki önemli şehrini gezip

Detaylı

2019 Volga Volga Beyaz Geceler. Rota. Tema. Gün Gün Program. Tarih: Temmuz 2019 Uçus Bilgileri:

2019 Volga Volga Beyaz Geceler. Rota. Tema. Gün Gün Program. Tarih: Temmuz 2019 Uçus Bilgileri: 2019 Volga Volga Beyaz Geceler Tarih: 10-20 Temmuz 2019 Uçus Bilgileri: Gidiş: 9 Ağustos 2019 - TK401 - İstanbul Atatürk - 10:55» St. Petersburg - 14:15 Dönüş: 18 Ağustos 2019 - TK418 - Moskova Vnukovo

Detaylı

ardından, ufak bir ortaçağ kasabası olan Langeais kasabasında kısa bir yürüyüş turu gerçekleştiriyoruz. Gezinin sonunda Tours'daki otelimize hareket

ardından, ufak bir ortaçağ kasabası olan Langeais kasabasında kısa bir yürüyüş turu gerçekleştiriyoruz. Gezinin sonunda Tours'daki otelimize hareket Fransa Şatolar Loire Vadisi ve Cher nehri kıyılarına kurulmuş surlar ve asma köprüler ile çevrili Ortaçağ şatolarını gezerken, Loire vadisinin ünlü üzüm bağlarını ziyaret ediyoruz. Tarih : 26-10-2016-30-10-2016

Detaylı

KATILIMCI PROGRAMI. 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI FRANFURT. 2. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZIYARETİ. 3. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZİYARETİ

KATILIMCI PROGRAMI. 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI FRANFURT. 2. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZIYARETİ. 3. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZİYARETİ 11 16 OCAK 2016 HEIMTEXTIL 2016 5 GECE 6 GÜN FUAR PAKETİ ULAŞIM BİLGİLERİ Türk Hava Yolları TK 1587 08.20 /10.40 Türk Hava Yolları TK 1592 15.05 /19.00 KATILIMCI PROGRAMI 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI

Detaylı

1. Gün / 19 Nisan Cuma İstanbul - Bologna - Floransa

1. Gün / 19 Nisan Cuma İstanbul - Bologna - Floransa 1. Gün / 19 Nisan 2019 - Cuma İstanbul - Bologna - Floransa 06:30 Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Giden Yolcu Salonu nda buluşma 08:30 Türk Hava Yolları, TK 1321 seferi ile Bologna ya hareket Uçuşumuzdan

Detaylı

Kopenhag IN Break. Kopenhag, DANİMARKA. 19 22 Mayıs, 2011. Viking savaşlarından Avrupa nın en hoşgörülü şehrine. Neden gidelim?

Kopenhag IN Break. Kopenhag, DANİMARKA. 19 22 Mayıs, 2011. Viking savaşlarından Avrupa nın en hoşgörülü şehrine. Neden gidelim? Kopenhag IN Break Kopenhag, DANİMARKA 19 22 Mayıs, 2011 Viking savaşlarından Avrupa nın en hoşgörülü şehrine Masallar şehri Dünyanın en eski krallıklarından birisi olan Danimarka, krallık öncesi Vikingler

Detaylı

Myanmar Singapur Havayolları ile 7 Gece 8 Gün

Myanmar Singapur Havayolları ile 7 Gece 8 Gün Myanmar Singapur Havayolları ile 7 Gece 8 Gün 4 Ekim 2014 Neden Gitmeli? 9000 e takın altın kaplı tapınakları ve her dinden insanın yaşadığı bu Dünyanın en el değmemiş ülkesini ziyaret etmek için Ne Yapmalı?

Detaylı

Yeryüzündeki Cennet Maldivler

Yeryüzündeki Cennet Maldivler l Yeryüzündeki Cennet Maldivler Türk Hava Yolları ile 07 11 Ağustos 2013 Maldivler 4 gece 5 gün Keyif, tembellik, ve romantizm için yaratılmış izlenimi veren bir ada-devlet. Hint Okyanusu nun ortasında

Detaylı

Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013

Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013 Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013 Bu pakette 7 veya daha fazla kişi kontenjan mevcuttur. 1.GÜN - İSTANBUL - ROMA Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde saat 03:00'te tur yetkilileriyle

Detaylı

VOLGA VOLGA 2016 5* yıldızlı özel delüks MS Rostropovich GEMİSİ İLE VOLGA Nehir turları 16-23 Temmuz 2016 (7 GECE 8 GÜN)

VOLGA VOLGA 2016 5* yıldızlı özel delüks MS Rostropovich GEMİSİ İLE VOLGA Nehir turları 16-23 Temmuz 2016 (7 GECE 8 GÜN) VOLGA VOLGA 2016 5* yıldızlı özel delüks MS Rostropovich GEMİSİ İLE VOLGA Nehir turları 16-23 Temmuz 2016 (7 GECE 8 GÜN) TARİH GÜN LİMAN VARIŞ HAREKET 1.GÜN Cumartesi İSTANBUL ST. PETERSBURG 10:55 2.GÜN

Detaylı

KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA MAYIS GECE 4 GÜN

KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA MAYIS GECE 4 GÜN KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA 18 21 MAYIS 2017 3 GECE 4 GÜN 1. GÜN 18 MAYIS 2017 İSTANBUL BOLONYA PISA - FLORANSA 06.00: İstanbul Atatürk Havalimanı nda CampusORG yetkilileri

Detaylı

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 21 Nisan 2016 / 3 Gece 4 Gün

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 21 Nisan 2016 / 3 Gece 4 Gün LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 21 Nisan 2016 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli toprakların

Detaylı

VOLGA VOLGA 2018 M/S RUBLEV GEMİSİ İLE (10 Gece & 11 Gün) 10 Haziran 20 Haziran

VOLGA VOLGA 2018 M/S RUBLEV GEMİSİ İLE (10 Gece & 11 Gün) 10 Haziran 20 Haziran VOLGA VOLGA 2018 M/S RUBLEV GEMİSİ İLE (10 Gece & 11 Gün) 10 Haziran 20 Haziran Dünyanın en büyük ülkesi Rusya, Avrupa nın en uzun Nehri Volga, Avrupa nın en büyük iki gölü Ladoga ve Onega, Unesco nun

Detaylı

MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR.

MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

10 GÜN 9 GECE / ODA KAHVALTI. HAREKET 1.GÜN TÜRKİYE&YUNANİSTAN Ankara İstanbul İpsala Sınırı - Kavala. 2.GÜN YUNANİSTAN Selanik Yanya - Igoumenitsa

10 GÜN 9 GECE / ODA KAHVALTI. HAREKET 1.GÜN TÜRKİYE&YUNANİSTAN Ankara İstanbul İpsala Sınırı - Kavala. 2.GÜN YUNANİSTAN Selanik Yanya - Igoumenitsa A-3662 BRANCH OFFICE: SÜMER 2 SOKAK 40/4 KIZILAY ANKARA TELEFON: 0312 229 78 02 FAX: 0312 229 78 52 HEAD OFFICE: BAYRAKLIDEDE MAHALLESİ KUŞTUR YOLU NO:6/1 KUŞADASI / AYDIN TEL:0256 6129926 FAX: 0256 6128297

Detaylı

2019 VOLGA VOLGA BEYAZ GECELER M/S RUBLEV GEMİSİ ile 20 Haziran 30 Haziran (10 Gece 11 Gün)

2019 VOLGA VOLGA BEYAZ GECELER M/S RUBLEV GEMİSİ ile 20 Haziran 30 Haziran (10 Gece 11 Gün) 2019 VOLGA VOLGA BEYAZ GECELER M/S RUBLEV GEMİSİ ile 20 Haziran 30 Haziran (10 Gece 11 Gün) Dünyanın en büyük ülkesi Rusya, Avrupa nın en uzun Nehri Volga, Avrupa nın en büyük iki gölü Ladoga ve Onega,

Detaylı

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu M/S Dnieper Princess Gemisi İle Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu Kiev - Zaporoje - Odessa - Vilkovo - İzmail - Feteşti - Bükreş 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAAlt Güvertedeki

Detaylı

VOLGA VOLGA 2014. Z. Shashkov ile 11 Gece 12 Gün VOLGA NEHRİNDE BEYAZ GECELER

VOLGA VOLGA 2014. Z. Shashkov ile 11 Gece 12 Gün VOLGA NEHRİNDE BEYAZ GECELER VOLGA VOLGA 2014 Z. Shashkov ile 11 Gece 12 Gün VOLGA NEHRİNDE BEYAZ GECELER 24 HAZİRAN 2014 Volga 2014. Beyaz Geceler 2014 GÜN LİMAN VARIŞ HAREKET 01. GÜN İSTANBUL MOSKOVA 11:05 02. GÜN MOSKOVA -----

Detaylı

VOLGA NEHRİ 2018 VOLGA BEYAZ GECELER

VOLGA NEHRİ 2018 VOLGA BEYAZ GECELER VOLGA NEHRİ 2018 VOLGA BEYAZ GECELER M/S SHASKOV gemisi ile Tur Başlama: 21.08.2018 11 Gece 12 Gün Tur Bitiş: 01.09.2018 GÜN LİMAN VA 1. Gün İSTANBUL MOSKOVA 2. Gün MOSKOVA -- 3. Gün MOSKOVA -- 4. Gün

Detaylı

Rusya Turu SE (St. Petersburg Moskova)

Rusya Turu SE (St. Petersburg Moskova) Rusya Turu SE (St. Petersburg Moskova) 02.08.2017'den itibaren kalkışlı 1.320,00 EUR 5.027,75TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul St. Petersburg Turumuz sizi havalimanına götürmek üzere vereceğiniz adrese

Detaylı