Tetkiklerini yaptırmayan acentelerin tetkiklerini yaptırmaları ve fiziki şartlarını tamamlamaları için KTO tarafından posta ile uyarı yazısı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Tetkiklerini yaptırmayan acentelerin tetkiklerini yaptırmaları ve fiziki şartlarını tamamlamaları için KTO tarafından posta ile uyarı yazısı"

Transkript

1 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 37 TARİH KARAR YAPILAN İŞ Acentelerin kanun ve yönetmeliklere uygun fiziki şartlara,unvan düzeltmelerine hakim olmaları için uyarı maili gönderimi talep Mail gönderimi yapılmıştır edilmiştir. Tetkiklerini yaptırmayan acentelerin tetkiklerini yaptırmaları ve fiziki şartlarını tamamlamaları için KTO tarafından posta ile uyarı yazısı gönderilmesi talep edilmiştir. Genel problemlerin değerlendirileceği sektörel istişare toplantısı düzenlenmesi talep edilmiştir. Üye acentelerimize tebliğ gönderildi tarihinde yemekli sektörel istişare toplantısı düzenlenmiştir. İstanbul dan gelen acentelerin Kayseri genelinde bilgisayar ekranlarına programların yüklenerek acentelik poliçeleri kesmelerinin sağlandığı Tüm üyelere bilgilendirme yapılmıştır. bunun sigorta acenteleri icra komitesinin belirlemiş olduğu asgari fiziki mekan şartlarına uygun olmadığı, yapılan işin yasal olmadığı bu konuda üyelerimizin Odamız Sigortacılık birimi tarafından mail yoluyla bilgilendirme yapılması talep edilmiştir. KTO ya bağlı sigorta acentelerinden zorunlu tutulan fiziki şartları yerine getirmeyen acentelerin tespit edilerek KTO tarafından uyarı Tüm üyelere bilgilendirme yazı gönderilmiştir yazısı gönderilmesi talep edilmiştir. 37 UMEM Projesi Kapsamında Sigorta Acnetesi Teknik Personel Yetiştirme kurslari açılması talep edilmiştir. I16 kişilik iki ayrı Sigorta Acnetesi Teknik Personel Yetiştirme kurs programı açılmıştır. UMEM kapsamında sektörün sigorta teknik personeli ihtiyacının tespit Mail kanalı ile tüm komite üyelerine UMEM BECERİ 10 projesi edilmesi için komite üyelerine yeniden mail kanalıyla bilgi verilmesi duyurulmuştur talep edilmiştir.

2 Sigortacılık Haftası kapsamında görsel afişlerin KTO tarafından kiralanan billboardlarda sergilenmesi talep edilmiştir. Sigortacılık haftası afişleri 8 ayrı bilboardda sergilenmiştir tarihli Sigorta Acenteleri İl Delegeleri toplantısında il delegelerimiz iletilmek üzere acente üyelerimize görüş ve önerilerinin istendiği bir mail gönderilmesi talep edilmiştir. UMEM BECERİ 10 Projesi kapsamında düzenlenen sigortacılık kurs programları kapsamında kurs süresini tamamlayan kursiyerler ile acnete üyelerimizin tanışmasını sağlayacak bir program hazırlanması talep edilmiştir. UMEM Beceri 10 Projesi kapsamında Sigorta Teknik Personel Yetiştirme kurs programını tamamlayan 1.grup kursiyerler ve personel ihtiyacı olan acentelerin tanışma- eşleşme programının takip edilmesi talep edilmiştir. 37.meslek grubu tüm üyelerimize mail gönderilmiştir tarihinde kursların yapıldığı Atatürk Kız Meslek Lisesi nde kursiyer ve işveren buluşma tanışma programı düzenlenmiştir. Komite ile ilgili personel tarafından eşleştirmeler takip edilmiş, ilgili yönlendirmeler yapılmıştır Elektronik İmza hakkında bilgilendirme sunumu yapılması talep edilmiştir. Talep edilen sunumyapılmış, aynı zamanda 37.meslek grubu tüm üyelerine mail kanalıyla bilgilendirme yapılmıştır.

3 Sigorta Acentelerinin Küçük ve Orta Bütçeli İşletmeler ( KOBİ) sayılmamasından dolayı KOSGEB destek ve olanaklarından yararlanamaması,acentelerinde sigorta poliçesi kestiği için üretim yapmış olduğu ve KOBİ olarak değerlendirilmesi için KTO nın ilgili mercilere yazı yazması talep edilmiştir. Odamızca TOBB'a iletilen yazıya istinaden gönderilen cevap yazısında, KOSGEB desteklerinin verildiği sektörlerin Bakanlık tarafından belirlendiği,yeni bir düzenlemede görüşlerinin alınması halinde sigortacılık sektörünün de önerileceği bildirilmiştir İlimizdeki otomotiv bayilerinin Kayseri Ticaret Odası üyeleri için filo araç satışlarında kampanya düzenlemeleri için KTO'nun girişimde bulunması talep edilmiştir. UMEM Beceri 10 Projesi Sigorta Acenteleri Teknik Personel Yetiştirme 2.grup kursiyerleri ve üye acentelerimizin tanışma programı planlanması talep edilmiştir. Elektronik imzanın avantajların anlatıldığı bir rapor haızrlanarak 37.meslek grubu üyelerine mail kanalıyla gönderilmesi talep edilmiştir Mobil Kaza Tutanağı ve Sorumluluk Sigortası hakkında bilgilendirme toplantısı yapılması talep edilmiştir. Odamız 32.meslek grubu üyelerine duyuru yapılmış, Gülpar a.ş. 'nin hazırladığı kampanya Odamız üyelerine duyurulmuştur tarihinde Odamızda kursiyer ve işveren buluşma tanışma programı düzenlenmiştir. 37.meslek grubu üyelerininin tamamına bilgilendirme maili gönderilmiştir tarihinde Mobil Kaza Tutanağı ve Sorumluluk Sigortası bilgilendirme toplantısıı düzenlenmiştir.

4 Sigorta Acenteleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik,Sigorta Acenteleri Etik Kuralları Sektör Meclis Başkanları İletişim Bilgileri nin tüm acente üyelerimize mail kanalı ile duyurulması talep edilmiştir Sigorta acentelerinin mevcut şubesi bulunanların durumlarını geçerli mevzuata uygun hale getirmeleri hakkında bilgilerin 37.meslek grubu tüm üyelerine mail kanalı ile duyurulması talep edilmiştir. Nisanda yürürlüğe giren "Sigorta Acentelerinin Uymak Zorunda Oldukları Meslek Kurallarının 37.meslek grubu tüm üyelerine mail kanalı ile duyurulması talep edilmiştir. 08/04/2015 tarihli 2015/10 numaralı "Sigorta Acentelerinin Sermaye Yapısı ve Personelinin Mesleki Deneyimi Konusunu" içeren Sektör Duyurusunun 37.meslek grubu tüm üyelerine mail kanalı ile duyurulması talep edilmiştir yılı için Mayıs tarihleri arasına denk gelen Sigortacılık Haftasının KTO bilboardların da duyurulması talep edilmiştir. Sigorta bilincini yerleştirmek adına okullara ziyaret yapılması için KTO nun İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yazı yazması ve ziyaretleri organize etmesi talep edilmiştir. Sigorta Acenteleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik,Sigorta Acenteleri Etik Kuralları Sektör Meclis Başkanları İletişim Bilgileri 37.meslek grubu tüm üyelerimize mail kanalı ile duyurulmuştur. Sigorta acentelerinin mevcut şubesi bulunanların durumlarını geçerli mevzuata uygun hale getirmeleri hakkında bilgilerin 37.meslek grubu tüm üyelerine mail kanalı ile duyurulmuştur. Sigorta Acentelerinin Uymak Zorunda Oldukları Meslek Kurallarının 37.meslek grubu tüm üyelerine mail kanalı ile duyurulmuştur. 08/04/2015 tarihli 2015/10 numaralı "Sigorta Acentelerinin Sermaye Yapısı ve Personelinin Mesleki Deneyimi Konusunu" içeren Sektör Duyurusu 37.meslek grubu tüm üyelerine mail kanalı ile iletilmiştir. Sigortacılık Haftası temalı afişler, il içerisinde muhtelif noktalarda 10 ayrı bilboardda yayınlanmıştır. Komite üyelerinin belirlediği okul isimleri üzerinden İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kayseri Valiliği ile irtibata geçilerek 14 okula ziyaretler gerçekleştirilerek, Sgortacılık hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

5 Sigortacılık Bilincinin geliştirilmesi için Sigorta Haftası nda bir sigorta acentesinin,bir sigorta eksperinin ve bir sigorta acentesi yetkilisinin katılacağı programlar düzenlenmesi için KTO nın yerel televizyon kanalları ile iletişime geçmesi talep edilmiştir. Kayseri Ticaret Odası girişimi ile tarihinde Anıl Sigorta Acenteliği (Meclis Üyemiz) Mehmet SELVİ, HDI Bölge Müdürü Mustafa BALANTEKİN,Sigorta Eksperi Doğan DEMİR ve KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut HİÇYILMAZ katılımı ile sigortacılık haftası temalı TV programı gerçekleştirilmiştir Kayseri Kızılay Kan Merkezi ile bağlantıya geçilerek tarihli Mayıs ayı meclis toplantısı öncesi Kayseri Ticaret Odası Vıp salonda Sigortacılık Haftasinda, Sigortacılık Haftasının vurgulanarak Kan Bağışı kan bağışı kampanyası düzenlenmiştir. Kampanyası düzenlenmesi talep edilmiştir Sigortacılık Haftası dolayısı ile yapılacak etkinlikler hakkında istişare edilmiş,yönetim kurulu kararı ile tarihli mayıs ayı meclis toplantısında start alacak olan kan bağışı kampanyasının, hafta boyunca mobil Kızılay kan bağış araçlarında,odamızca düzenlenen sigortacılık haftası etkinliklerinin vurgulanarak devam etmesi Sigortacılık haftası etkinliklerinin vurgulanacağı afişlerin yer alacağı Mobil Kızılay kan bağış araçlarının hafta boyunca şehirde dolaşması için Kızılay ile görüşülerek uygunluk alınmasına, Komite talebi Kızılay a iletilmiş fakat seçim arefesinde olduğumuz için belediyelerin hiçbir afişe müsaade etmediği bilgisi alınmıştır İlimizde bulunan üniversitelerde sigortacılık bölümü olmadığı için, Sigortacılık Yüksekokulu açılması için KTO tarafından Erciyes Üniversitesi ne yazı yazılması talep edilmiştir. Erciyes üniversitesine Sigortacılık ve Aktüerya bölümünün açılması talebi ile ilgili yazı yazılmıştır( /2555). 37

6 Haziranda Ankara da yapılacak İl Delegeleri ve Sektör Meclisi toplantısında dile getirilmek üzere sektörün en önemli beş(5) sorunu tespit edilmeye çalışıldı, yapılan fikir alış verişleri sonrasında Denetim, Acentelik sözleşmeleri, DASK daki metrekare sorununu gidermek için Tapu yerine Belediyelerdeki numara taş servisleri ile irtibat sağlanması, Trafik Sigortası genel şartlarındaki 2.2 maddesinin yol açacağı sıkıntılar dile getirilmesine karar verildi Haziranda Ankara da yapılacak İl Delegeleri ve Sektör Meclisi toplantısında ilgili sorunların aktarılması dile getirildi Hazinece Yayınlanan Ekspertiz Ücret Tarifesiyle İlgili Genelgenin 37.meslek grubunun tüm üyelerine mail kanalı ile iletilmesi talep edilmiştir. Hazinece Yayınlanan Ekspertiz Ücret Tarifesiyle İlgili Genelge, 37.meslek grubunun tüm üyelerine mail kanalı ile duyurulmuştur SAİK tarafından yürütülen ve sonuçlandırılmış bulunan Acente Taşıma Kapasitesi Raporu nun 37.meslek grubu tüm üyelerine mail kanalıyla duyurulması talep edilmiştir. Acente Taşıma Kapasitesi Raporu nun 37.meslek grubu tüm üyelerine mail kanalıyla duyurulmuştur İŞ-KUR tarafından yürütülen programların acente üyeler için avantajlar sunduğunu ve faydalı olacağını belirtilerek İŞKUR projeleri hakkında bilgi verilmesi talep edilmiştir tarihinde işkur yetkilileri davet edilerek bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir

7 Kayseri Ticaret Odası web sayfası bünyesinde bulunan meslek komiteleri web portalı ve Sigortacılık Birimi sayfası linkleri 37.meslek grubu üyelerine mail kanalı ile duyurulmuştur. Kayseri Ticaret Odası web sayfası bünyesinde bulunan meslek komiteleri web portalı ve Sigortacılık Birimi sayfası linklerinin 37.meslek grubu üyelerine mail kanalı ile duyurulması talep edilmiştir tarihli Hekim Sorumluluk Sigortası Uygulanmasına ilişkin tebliğin 37.meslek grubu tüm üyelerine mail kanalı ile iletilmesi ve komite web portalında yayınlanması talep edilmiştir. Hekim Sorumluluk Sigortası Uygulanmasına ilişkin tebliğ, 37.meslek grubu tüm üyelerine mail kanalıyla duyurulmuş ve komite web portalında yayınlanmıştır

8 Toplantıda hafif ticari araç, minibüs, otobüs ve kamyon zorunlu trafik sigortalarında uygulanmaya başlana taban- tavan primler uygulaması sonrası ortaya çıkan sigorta şirketlerinin acente komisyonlarını düşürmesi gündeme getirilmiş,konunun görüşülmesi için sektör istişare toplantısı düzenlenmesi talep edilmiştir TOBB SAİK BAŞKANI Sn Hüsyin KASAP ve TOBB Sigortacılık Müdürü Mevlüt SÖYLEMEZ'in katılımı ile tarihinde kahvaltılı olarak sigortacılık sektör istişare toplantısı düzenlenmiştir Başta sigorta şirketlerinin acente komisyonlarını düşürmesi olmak üzere bir çok sektörel sorunun görüşülmesi ve çözüm önerilerinin alınması maksadı ile 37.meslek grubu tüm üyelerinin davet edildiği bir sektör istişare toplantısı düzenlenmesi talep edilmiştir. TOBB SAİK BAŞKANI Sn Hüsyin KASAP ve TOBB Sigortacılık Müdürü Mevlüt SÖYLEMEZ'in katılımı ile tarihinde kahvaltılı olarak sigortacılık sektör istişare toplantısı düzenlenmiştir. 16 Ocak 2016 tarihli resmi gazetede yayınlanan Acenteler Yönetmeliği nin mail kanalı ile 37.meslek grubu üyelerine iletilmesi ve komite web portalında yayınlanması talep edilmiştir. 16 Ocak 2016 tarihli Acenteler Yönetmeliği" 37.meslek grubu tüm üyelerine mail kanalıyla iletilmiş ve komite web portalında yayınlanmaştır

9 2007 yılında yürürlüğe giren kanun ve o çerçevede yayınlanmış bir çok yönetmeliğin Sigorta Acentelerine ya da destek hizmetleri yürüten gerçek ve tüzel kişilere başka faaliyet yasağı getirmekte olduğunu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine, denetlemelerin artırılması için fakat oto plazalar başta olmak üzere bazı muhasebe büroları ve rent a yazı yazılmıştır. car firmalarının halen kanun ve yönetmeliğe aykırı olarak faaliyetlerini sürdürdüklerini, TOBB un müfettiş sayısının eksikliği nedeniyle denetimlerin geciktiğini belirtmiş müfettiş sayısının artırılması için KTO nun girişimde bulunması talep edilmiştir.

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

TARİH KARAR YAPILAN İŞ

TARİH KARAR YAPILAN İŞ TARİH KARAR YAPILAN İŞ 2.07.2013 Acentelerin kanun ve yönetmeliklere uygun fiziki şartlara,unvan düzeltmelerine hakim olmaları için uyarı maili gönderimi talep edilmiştir. Mail gönderimi yapılmıştır. 24.09.2013

Detaylı

Y ö n e. Ko mi te. Komite ve Talepleri. Sonuç

Y ö n e. Ko mi te. Komite ve Talepleri. Sonuç Ko mi te Tarih Komite ve Talepleri 13 14 14. MESLEK KOMİTESİ - GAYRİMENKUL VE KİRALAMA HİZMETLERİ 14 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 14 TARİH KARAR 14 31.12.2013 Azami Fiyat Tarifeleri Yönetmeliğinin

Detaylı

MESLEK KOMİTESİ -YAPI KOOPERATİFLERİ 41 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 41 TARİH KARAR

MESLEK KOMİTESİ -YAPI KOOPERATİFLERİ 41 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 41 TARİH KARAR Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 41 41. MESLEK KOMİTESİ -YAPI KOOPERATİFLERİ 41 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 41 TARİH KARAR 41 30.09.2015 2.2. Ticaret odası üyelerinden gelen talep

Detaylı

11. MESLEK KOMİTESİ - DIŞ TİCARET FİRMALARI

11. MESLEK KOMİTESİ - DIŞ TİCARET FİRMALARI 11. MESLEK KOMİTESİ - DIŞ TİCARET FİRMALARI KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 11 TARİH KARAR YAPILAN İŞ Organize Sanayi Bölgesinde Odamızın bir dış ticaret birimi, bürosu, ofisi şeklinde temsilcilik

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI. HABERLEŞME ve YAYIN STRATEJİSİ PLANI

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI. HABERLEŞME ve YAYIN STRATEJİSİ PLANI ÇANAKKALE TİCARET BORSASI HABERLEŞME ve YAYIN STRATEJİSİ PLANI Yürürlük Tarihi : 03.01.2011 Revizyon No. : 0 Sayfa : 0/2 KONU SORUMLU PLANLANAN YAPILACAKLAR GÖZDEN GEÇİRME Üye Bilgileri Güncelleme Tüm

Detaylı

MESLEK KOMİTESİ - UNLU VE SÜTLÜ GIDA ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ VE TİCARETİ 16 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 16 TARİH KARAR

MESLEK KOMİTESİ - UNLU VE SÜTLÜ GIDA ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ VE TİCARETİ 16 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 16 TARİH KARAR Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 16 16. MESLEK KOMİTESİ - UNLU VE SÜTLÜ GIDA ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ VE TİCARETİ 16 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 2014 yılı Nisan ayında İstanbul da fuar olduğu

Detaylı

Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç MESLEK KOMİTESİ - METAL MALZEMELER ÜRETİMİ VE TİCARETİ 28 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER

Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç MESLEK KOMİTESİ - METAL MALZEMELER ÜRETİMİ VE TİCARETİ 28 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 28 28. MESLEK KOMİTESİ - METAL MALZEMELER ÜRETİMİ VE TİCARETİ 28 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 28 TARİH KARAR 28 04.03.2014 İş sağlığı ve Güvenliği Kanunu

Detaylı

9. MESLEK KOMİTESİ - BİLGİSAYAR, DONANIM VE YAZILIMI, ÜRETİM VE TİCARETİ KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR YAPILAN İŞ

9. MESLEK KOMİTESİ - BİLGİSAYAR, DONANIM VE YAZILIMI, ÜRETİM VE TİCARETİ KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR YAPILAN İŞ 9. MESLEK KOMİTESİ - BİLGİSAYAR, DONANIM VE YAZILIMI, ÜRETİM VE TİCARETİ KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR YAPILAN İŞ 17.12.2013 09.07.05. 2014 yılı Mart ayında Almanya/Hannover kentinde

Detaylı

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2015 YILI FAALİYET RAPORU

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2015 YILI FAALİYET RAPORU KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2015 YILI FAALİYET RAPORU PAYDAŞLARIMIZ KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2015 YILI FAALİYET RAPORU Stratejik Amaç 1: Kurumsal Tanınırlığı Artırmak Hedef 1: 2015 yılı sonuna kadar

Detaylı

UMEM BECERİ 10 BECER 10

UMEM BECERİ 10 BECER 10 BECERİ 10 BECER 10 www.umem.org.tr www.beceri10.org.tr ÇAĞRI MERKEZİ 444 86 36 EKONOMİK FORUM 81i UMEM Beceri 10 Projesi Mevzuat Eğitimleri Tamamlandı UMEM Beceri 10 Projesi nin revize edilen protokolü

Detaylı

SİGORTA BİLGİ MERKEZİ TÜZÜĞÜ

SİGORTA BİLGİ MERKEZİ TÜZÜĞÜ SİGORTA BİLGİ MERKEZİ TÜZÜĞÜ (5.3.2012 - R.G. 47 - EK III - A.E. 142 Sayılı Tüzük) SİGORTA HİZMETLERİ (DÜZENLEME VE DENETİM) YASASI (60/2010 Sayılı Yasa.) Madde 68 Altında Yapılan Tüzük Kuzey Kıbrıs Türk

Detaylı

UMEM Projesini Tanıtım Kampanyalarının Etkinliğinin Değerlendirilmesi:* Deneysel Kayseri Pilot Uygulamasından Sonuçlar

UMEM Projesini Tanıtım Kampanyalarının Etkinliğinin Değerlendirilmesi:* Deneysel Kayseri Pilot Uygulamasından Sonuçlar UMEM Projesini Tanıtım Kampanyalarının Etkinliğinin Değerlendirilmesi:* Deneysel Kayseri Pilot Uygulamasından Sonuçlar Prof. Dr. Serdar SAYAN TOBB ETÜ SPM Direktörü 30 Kasım 2011 * TOBB KOBİ Müdürlüğü

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI 1 ÜNVANI/GÖREVİ SORUMLULUK ALANI ORGANİZASYONDAKİ YERİ VEKİLİ : Şube Müdürü /Kültür Şube İş ve İşlemleri, (Nilüfer ZENGİN) :Kültür Şube Müdürlüğü(Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı) :, Yardımcıları,

Detaylı

SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ TOPLANTISI 26 HAZİRAN 2014 ANKARA

SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ TOPLANTISI 26 HAZİRAN 2014 ANKARA SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ TOPLANTISI 26 HAZİRAN 2014 ANKARA Sigorta Acentelerinin Türkiye Geneline Göre Dağılım Oranı (%) Sigorta Acentelerine İlişkin Bazı Veriler 7.794 Gerçek kişi acente sayısı

Detaylı

26. MESLEK KOMİTESİ - BAKKAL VE MARKETLER

26. MESLEK KOMİTESİ - BAKKAL VE MARKETLER Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 26. MESLEK KOMİTESİ - BAKKAL VE MARKETLER 26 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 26 TARİH KARAR 26 30.07.2015 26 24.12.2015 2.2. Komite üyeleri kayseri deki

Detaylı

Y ö n e. Y a p ı Yapıldı. l d ı.

Y ö n e. Y a p ı Yapıldı. l d ı. Ko mi te Tarih Komite ve Talepleri 30 30. MESLEK KOMİTESİ - SEBZE VE MEYVE TİCARETİ 30 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 30 TARİH KARAR Y A Y ö n e Sonuç 30 21.08.2013 Meclis üyelerine kartvizit

Detaylı

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi 1 . Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748 Kapasite Raporu 425 Adet Ekspertiz Raporu 144 Adet Fiili Tüketim Belgesi 93 Adet 2 3 . 54 TOPLANTI, SEMİNER, PANEL VE KONFERANS DÜZENLENDİ.

Detaylı

UMEM BECERİ 10 BECER 10

UMEM BECERİ 10 BECER 10 BECERİ 10 BECER 10 www.umem.org.tr www.beceri10.org.tr ÇAĞRI MERKEZİ 444 86 36 EKONOMİK FORUM 81i Rize UMEM Beceri 10 da yeni kurslar Rize de UMEM Beceri 10 Projesi kapsamında yeni kurlar açılıyor. Rize

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

SEGEM VE TOBB. Sigortacılık Eğitim Merkezi (SEGEM) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)

SEGEM VE TOBB. Sigortacılık Eğitim Merkezi (SEGEM) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) SEGEM VE TOBB Sigortacılık Eğitim Merkezi (SEGEM) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sigortacılık Eğitim Merkezi (SEGEM) Görevleri Sigortacılık alanındaki eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesine yönelik

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ŞUBAT 2012 ADANA SAĞLIK TURĠZMĠ DERNEĞĠ ġubat AYI FAALĠYET RAPORU 1. Sektörel Brifingler, GerçekleĢtirilen Toplantılar ve Bilgilendirmeler Göreve yeni gelmiş olan Çukurova

Detaylı

Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç MESLEK KOMİTESİ - EĞİTİM SEKTÖRÜ FİRMALARI 12 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 12 TARİH KARAR

Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç MESLEK KOMİTESİ - EĞİTİM SEKTÖRÜ FİRMALARI 12 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 12 TARİH KARAR Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 12 12. MESLEK KOMİTESİ - EĞİTİM SEKTÖRÜ FİRMALARI 12 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 12 TARİH KARAR 12 28.11.2013 Meydandaki iş yerlerini tabeleların sökülmesiyle

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27.11.2015 Kasım ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 39 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

MESLEK KOMİTESİ - GIDA TİCARETİ 17 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 17 TARİH KARAR. Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç

MESLEK KOMİTESİ - GIDA TİCARETİ 17 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 17 TARİH KARAR. Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 17 17. MESLEK KOMİTESİ - GIDA TİCARETİ 17 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 17 TARİH KARAR 17 03.12.2013 10-12 Nisan 2014 tarihinde İstanbul Kongre Merkezinde

Detaylı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ğ 5684 Sayılı Sigortacılık Kanunu Sigorta Eksperleri Sigorta Eksperleri İcra Komitesi Sigorta Hasar Takip Merkezi Sigorta Acenteleri Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Sigortacılık

Detaylı

İÇİNDEKİLER Hata! Yer işareti tanımlanmamış.

İÇİNDEKİLER Hata! Yer işareti tanımlanmamış. İÇİNDEKİLER I- GİRİŞ...3 II- ETİ MADEN ETİK KOMİSYONU...4 III- 2014 YILI FAALİYETLERİ...4 a) Eğitim...4 b) Hediye ve Bağışlar...5 c) Eti Maden Birinci Seviye Etik İlkeleri...5 IV- SONUÇ...6 ETİ MADEN İŞLETMELERİ

Detaylı

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2017 YILI FAALİYET PROGRAMI

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2017 YILI FAALİYET PROGRAMI KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2017 YILI FAALİYET PROGRAMI PAYDAŞLARIMIZ Stratejik Amaç 1: KAYHAM ın Kayseri konulu kitap koleksiyonunu zenginleştirmek. Hedef 1: 2017 yılı sonuna kadar farklı kaynaklardan

Detaylı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği. BASIN MÜŞAVİRLİĞİ ve YAYIN MÜDÜRLÜĞÜ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği. BASIN MÜŞAVİRLİĞİ ve YAYIN MÜDÜRLÜĞÜ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ ve YAYIN MÜDÜRLÜĞÜ Temel Amacımız 5174 sayılı TOBB ile Odalar ve Borsalar Kanunu nun 55. maddesinde belirtildiği şekilde birliğin hukuki temsili görevi Birlik Başkanı na ait olup, bu

Detaylı

HABERLEŞME - İLETİŞİM STRATEJİSİ

HABERLEŞME - İLETİŞİM STRATEJİSİ HABERLEŞME - İLETİŞİM STRATEJİSİ KONU SORUMLU YAPILACAK GÖZDEN GEÇİRME PER. GÖS. 1 Her yıl üye bilgilerinde güncelleme yapılması, üye durumlarının ( faaı- askıda- terk ) belirlenmesi Üyeler telefonlar

Detaylı

ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU AFYONKARAHİSAR İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU AFYONKARAHİSAR İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU AFYONKARAHİSAR İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 İş Kaybı Tazminatı Kimlik, Talep dilekçesi Başvuruyu

Detaylı

BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ

BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ Belediyemiz faaliyetlerinin kitle iletişim araçları ve diğer yollarla halkımıza duyurulması, tanıtılması, belediyemizin gerçekleştirdiği sosyal, kültürel ve toplumsal

Detaylı

Bağlı Müdürlükler. Bilgi İşlem Müdürlüğü Yazılım Müdürlüğü Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi Müdürlüğü Bilgi Erişim Müdürlüğü

Bağlı Müdürlükler. Bilgi İşlem Müdürlüğü Yazılım Müdürlüğü Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi Müdürlüğü Bilgi Erişim Müdürlüğü Bağlı Müdürlükler Bilgi İşlem Müdürlüğü Yazılım Müdürlüğü Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi Müdürlüğü Bilgi Erişim Müdürlüğü Bilişim Altyapısı Kurma ve İşletme Yüksek Güvenlik ve Yedeklilik 225 m2 lik sistem

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

BAFRA TİCARET VE SANAYİ ODASI

BAFRA TİCARET VE SANAYİ ODASI Meslek Komitesi.MESLEK KOMİTESİ Meslek Komitesi Grup. Adı Meslek Komitesi Toplantı Tarihi : 2.08.203 Toplantı Saati : 0.00 Meslek Komite Toplantı No: 03 Toplantıya Katılmayan ler: belirtilerek açılmış,

Detaylı

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. UZUN ZAMANDIR BEKLEDİĞİMİZ TESMER ÇORUM ŞUBESİ BÜNYESİNDE; ODAMIZ 3 MART 2013 TARİHİNDE YAPILACAK

Detaylı

Hazırlayan Sistem Onayı Yürürlük Onayı Taner BOZKIR Hale SARICI Selma ÇAKIR

Hazırlayan Sistem Onayı Yürürlük Onayı Taner BOZKIR Hale SARICI Selma ÇAKIR Sayfa 1/7 Yatay geçiş kontenjanları ile başvuru ve değerlendirme takvim taslağının hazırlanarak Rektörlük Makamına sunulması Yatay geçiş kontenjanları ile başvuru ve değerlendirme takvim taslağının Senatoda

Detaylı

T.C. TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU BAŞKANLIĞI TUTANAK

T.C. TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU BAŞKANLIĞI TUTANAK T.C. TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU BAŞKANLIĞI TUTANAK Grup : 4. Ana Konu 4. İş İstatistikleri (4.1) Yıllık Sanayi İstatistikleri (*) Konu Yer :Resmi İstatistik Programı : TÜİK 7. Kat Toplantı Salonu Tarih/Saat

Detaylı

Osmaniye Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü Hizmet Standartları

Osmaniye Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü Hizmet Standartları Osmaniye Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü Hizmet Standartları Sıra No Adı Başvuruda İstenen Belgeler 1 İşyeri açma ve çalışma ruhsatı verme 1-Vergi levhası 2- Kimlik fotokopisi 3- Esnaf sicil veya

Detaylı

AVRUPA BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Mehmet Cangir Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Genel Sekreter Yardımcısı

AVRUPA BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Mehmet Cangir Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Genel Sekreter Yardımcısı AVRUPA BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ VALİLİKLERİN AB SÜRECİNDE ETKİNLİĞİNİN ARTIRILMASI PROJESİ Proje Değerlendirme ve İllerimiz AB ye Hazırlanıyor Programı Bilgilendirme Toplantısı 23 Şubat 2011 Mehmet Cangir

Detaylı

ÇALIŞMA VE İŞKURUMU SİNOP İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

ÇALIŞMA VE İŞKURUMU SİNOP İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI ÇALIŞMA VE İŞKURUMU SİNOP İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Vatandaşların,şikayet, bilgi ve belge talepleri (Bilgi Edinme

Detaylı

İLETİŞİM PLANI. Tescil ve Sicil Birimi. Sicil Birimi. Sicil Birimi. Bilgi İşlem Basın Yayın

İLETİŞİM PLANI. Tescil ve Sicil Birimi. Sicil Birimi. Sicil Birimi. Bilgi İşlem Basın Yayın KONU AMAÇ İŞ ARAÇ SORUMLU FAALİYET ÜYELER Etkin ve işlevsel bir üye veri tabanı oluşturarak haberleşme verimliliğini arttırmak Yeni Bilgilerinin Güncellenm esi Mevcut Durum Tanımlanma sı Yeni üye kaydı

Detaylı

Ko mi te. Tarih Komite ve Talepleri Sonuç

Ko mi te. Tarih Komite ve Talepleri Sonuç Ko mi te Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 8 8. MESLEK KOMİTESİ - ET VE ET ÜRÜNLERİ ÜRETİM VE TİCARETİ 8 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 8 TARİH KARAR 8 22.05.2014 Yaz aylarının yaklaşması ve

Detaylı

Eskişehir Sanayi Odası Olarak Yaptığımız Tanıtım Faaliyetleri

Eskişehir Sanayi Odası Olarak Yaptığımız Tanıtım Faaliyetleri İstihdam Seferberliği 2019, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatıldı. 25 Şubat 2019 tarihinde İstihdam Seferberliği 2019 Tanıtım Toplantısı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı

Detaylı

16 Ocak 2016 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29595 YÖNETMELİK

16 Ocak 2016 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29595 YÖNETMELİK 16 Ocak 2016 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29595 YÖNETMELİK Başbakanlık (Hazine Müsteşarlığı) tan: SİGORTA ACENTELERİ YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA İLİŞKİN YÖNETMELİK MADDE 1 22/4/2014 tarihli

Detaylı

KAYHAM YILLIK FAALĐYET RAPORU (2008 YILI)

KAYHAM YILLIK FAALĐYET RAPORU (2008 YILI) Erciyes Üniversitesi Kayseri Araştırma ve Uygulama Merkezi (KAYHAM) KAYHAM YILLIK FAALĐYET RAPORU (2008 YILI) Adres: Erciyes Üniversitesi Đ.Đ.B.F. Binası Zemin Kat Tel: 0(352) 437 49 37 Dahili:13451 /

Detaylı

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2016 YILI FAALİYET RAPORU

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2016 YILI FAALİYET RAPORU KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2016 YILI FAALİYET RAPORU Stratejik Amaç 1: KAYHAM ın Kayseri konulu kitap koleksiyonunu zenginleştirmek. Hedef 1: 2016 yılı sonuna kadar farklı kaynaklardan tespit edilen

Detaylı

İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS 2018 YILI Faaliyet Raporu

İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS 2018 YILI Faaliyet Raporu www.ismmmo.org.tr Faaliyet Raporu MISYONUMUZ VE VIZYONUMUZ ODA KURULLARI - Yönetim Kurulu - Denetleme Kurulu - Disiplin Kurulu - TESMER İstanbul Şubesi - Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu - Mesleki Gelişmeleri

Detaylı

Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri (UMEM) Projesi / Beceri'10

Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri (UMEM) Projesi / Beceri'10 Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri (UMEM) Projesi / Beceri'10 24 Mayıs 2011 Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri (UMEM) Projesi / Beceri'10 Başlangıç: Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri Projesi

Detaylı

2014 YILI FAALİYETLERİ VE BÖLGEMİZİN İKTİSADİ -SINAİ RAPORU

2014 YILI FAALİYETLERİ VE BÖLGEMİZİN İKTİSADİ -SINAİ RAPORU 214 YILI FAALİYETLERİ VE BÖLGEMİZİN İKTİSADİ -SINAİ RAPORU OF TİCARET VE SANAYİ ODASI'NIN 214 YILI FAALİYETLERİ İLE BÖLGEMİZİN İKTİSADİ VE SINAİ RAPORU Odamız Organları 5174 Sayılı Kanun ve bu kanunun

Detaylı

GİRİŞ Kamu Görevlileri Etik Kurulu Kurulması ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanunla, Kamu Görevlileri Etik Kurulu

GİRİŞ Kamu Görevlileri Etik Kurulu Kurulması ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanunla, Kamu Görevlileri Etik Kurulu İÇİNDEKİLER I- GİRİŞ... 1 II- ETİ MADEN ETİK KOMİSYONU... 2 III- 2015 YILI FAALİYETLERİ... 2 a) Eğitim... 2 b) Etkinlik... 2 c) Hediye ve Bağışlar... 3 ç) İnceleme... 3 IV- SONUÇ... 3 ETİK KOMİSYONU İLETİŞİM

Detaylı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Ölçme Değerlendirme Süreci Yapısı, Kapsam ve Sorumlulukları Standardı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Ölçme Değerlendirme Süreci Yapısı, Kapsam ve Sorumlulukları Standardı Dök. No: AUZEF-SS-2.3. 01 Yayın Tarihi:30.06.2014 Rev.No:00 Rev Tarihi: Sayfa 1 / 5 1. AMAÇ... 2 2. KAPSAM... 2 3. SORUMLULAR... 2 4. TANIMLAR... 2 5. STANDARDIN DETAYI... 2 5.1. Ölçme ve Değerlendirme

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TARAFINDAN SİGORTA ACENTELERİNE DUYURU

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TARAFINDAN SİGORTA ACENTELERİNE DUYURU TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TARAFINDAN SİGORTA ACENTELERİNE DUYURU Sigorta Acenteleri Yönetmeliği nin 8 inci maddesinin birinci fıkrasında, Tüzel kişi acenteler için asgari sermaye miktarı şirket

Detaylı

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( )

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( ) KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN (2017 2019) MİSYON Kayseri nin geçmişini doğru anlayarak, bugünü verimli/iyi değerlendirerek ve geleceğini akıllı planlayarak, Kayseri nin

Detaylı

TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI EDİRNE ŞUBESİ 8. DÖNEM 2008-2009 ÇALIŞMA RAPORU

TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI EDİRNE ŞUBESİ 8. DÖNEM 2008-2009 ÇALIŞMA RAPORU TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI EDİRNE ŞUBESİ 8. DÖNEM 2008-2009 ÇALIŞMA RAPORU ÇALIŞMA RAPORU 1-ÖRGÜTLENME KURUMSALLAŞMA 1.1. Yönetim Kurulu, dönem çalışmalarını tüm etkinlik alanını kapsayacak şekilde

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 19.10.2010 23.11.2010 BAYRAM ZİYARETLERİMİZ KURBAN BAYRAMI NEDENİ İLE MECLİS BAŞKANMIZ İLE BİRLİKTE ODAMIZDA GEÇMİŞ DÖNEM GÖREV YAPAN ESKİ BAŞKANLARIMIZI ZİYARET ETTİK VE

Detaylı

BOZKURT THEMIS TİCARET HUKUKU - CİLT IV SİGORTA HUKUKU

BOZKURT THEMIS TİCARET HUKUKU - CİLT IV SİGORTA HUKUKU Tamer BOZKURT THEMIS TİCARET HUKUKU - CİLT IV SİGORTA HUKUKU 6102 sayılı yeni Türk Ticaret Kanunu na göre hazırlanmıştır. İÇİNDEKİLER 7. Baskı için ön söz...vii ÖN SÖZ...IX YAZAR HAKKINDA...XI BİRİNCİ

Detaylı

SİGORTA ACENTELERİ YÖNETMELİĞİNDEKİ SON DEĞİŞİKLİKLER. TOBB Sigortacılık Müdürlüğü

SİGORTA ACENTELERİ YÖNETMELİĞİNDEKİ SON DEĞİŞİKLİKLER. TOBB Sigortacılık Müdürlüğü SİGORTA ACENTELERİ YÖNETMELİĞİNDEKİ SON DEĞİŞİKLİKLER TOBB Sigortacılık Müdürlüğü Sigorta Acenteleri Yönetmeliği İlk olarak 14 Nisan 2008 tarihinde yayımlanmıştır. 22 Nisan 2014 tarihinde yayımlanan yeni

Detaylı

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2013 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN FAALİYETLER

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2013 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN FAALİYETLER KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2013 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN FAALİYETLER PAYDAŞLARIMIZ KAYHAM STRATEJİK PLANINDA 2013 YILI İÇİN PLANLANAN FAALİYETLER VE GERÇEKLEŞME DURUMLARI Stratejik Amaç 1: Kurumsal

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009 ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009 ODA MECLİSİ TOPLANTISI Tarih: 17.03.2009 Sayı: 09/03 ODA AİDATLARININ GECİKME ZAMLARINA AF YAŞANAN KÜRESEL EKONOMİK KRİZE KARŞI ALINACAK ÖNLEMLER PAKETİ

Detaylı

Saygılarımızla İSAD YK 2014 YENİ ACENTELER YÖNETMELİĞİNİN GETİRDİKLERİ. YENİ ACENTELER YÖNETMELİĞİNİN GETİRDİKLERİ Pazartesi, 19 Mayıs 2014 12:41

Saygılarımızla İSAD YK 2014 YENİ ACENTELER YÖNETMELİĞİNİN GETİRDİKLERİ. YENİ ACENTELER YÖNETMELİĞİNİN GETİRDİKLERİ Pazartesi, 19 Mayıs 2014 12:41 Değerli üyelerimiz, sevgili Acenteler Yeni yönetmelik yayınlandı sizlere bu sayfada tüm detaylarını duyurmuştuk, bu yönetmeliğin getirdiklerini özetle aşağıda bilgilerinize sunuyoruz, dikkatli olmanızı

Detaylı

İlgili mevzuat komite üyelerine mail Komite mevzuatı komite üyelerine e-posta ile gönderimi talep edilmiştir.

İlgili mevzuat komite üyelerine mail Komite mevzuatı komite üyelerine e-posta ile gönderimi talep edilmiştir. İNŞAAT MESLEK KOMİTELERİ KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR YAPILAN İŞ 6.06.2013 14.06.2013 de KTO olark sektörel istişare toplantısı düzenlenmesi talep edilmiştir. Toplantı yapılmıştır

Detaylı

BOZKURT THEMIS TİCARET HUKUKU - CİLT IV SİGORTA HUKUKU

BOZKURT THEMIS TİCARET HUKUKU - CİLT IV SİGORTA HUKUKU Tamer BOZKURT THEMIS TİCARET HUKUKU - CİLT IV SİGORTA HUKUKU 6102 sayılı yeni Türk Ticaret Kanunu na göre hazırlanmıştır. İÇİNDEKİLER 8. BASKI IÇIN ÖN SÖZ... VII ÖN SÖZ... IX YAZAR HAKKINDA... XI BİRİNCİ

Detaylı

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( )

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( ) KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN (2014 2016) MİSYON Kayseri nin geçmişini doğru anlayarak, bugünü verimli/iyi değerlendirerek ve geleceğini akıllı planlayarak, Kayseri nin

Detaylı

2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU İŞ GELİŞTİRME ÇALIŞMALARI Başkanlardan Birlik Mesajı. 2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU 02.08.2017 tarihinde Antalya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO), Antalya Ticaret Borsası(ATB), Alanya Ticaret ve Sanayi

Detaylı

Sigortacılık Sektöründe Finansal Eğitim ve Bilinçlendirme

Sigortacılık Sektöründe Finansal Eğitim ve Bilinçlendirme Sigortacılık Sektöründe Finansal Eğitim ve Bilinçlendirme Dr. Ahmet GENÇ Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürü Finansal Okuryazarlık ve Tasarruf Bilinci Konferansı İstanbul, 13 Kasım 2012 Sunum

Detaylı

1. BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ

1. BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ 1. BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ Kaliteli ve örnek belediyecilik anlayışıyla tarihi ve modern kentimiz Talas a hizmet veren belediyemizin gerçekleştirdiği çalışmaları kitle iletişim araçları

Detaylı

Dış Kaynaklı Doküman Listesi

Dış Kaynaklı Doküman Listesi SIRA NO DOKÜMANIN ADI YAY TAR. GÜNCELLİĞİ TAKİP ŞEKLİ SORUMLUSU BULUNDUĞU BİRİM ADET 1 ISO 9000 Kalite Yönetim Sistemleri-Temel Kavramlar, Terimler ve Tarifler 19.03.2009 TSE KYT Genel Sekreterlik 1 2

Detaylı

TRABZON İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ VE TEKNİK ORTA ÖĞRETİM KURUMLARINDA TANITIM VE YAPILANDIRMA ÇALIŞMALARI İL EYLEM PLÂNI

TRABZON İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ VE TEKNİK ORTA ÖĞRETİM KURUMLARINDA TANITIM VE YAPILANDIRMA ÇALIŞMALARI İL EYLEM PLÂNI TRABZON İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ VE TEKNİK ORTA ÖĞRETİM KURUMLARINDA TANITIM VE YAPILANDIRMA ÇALIŞMALARI İL EYLEM PLÂNI MEVCUT DURUM Bilişim Teknolojilerinin amacı dışında kullanımı. Eğitim ve

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.01.2019-27.02.2019) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY ÜYE İSTATİSTİKİ 24.01.2019-28.02.2019 tarihleri arasında Odamıza; 35 yeni üye kaydedilmiş, 95 üyenin

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2010 Yılı Faaliyet Raporu Mart - Nisan 2010 tarihlerinde Çekerek te 30 kişiye iye Girişimcilik imcilik Eğitimi ve Sertifika Töreni T Gerçekle ekleştirildi. Eylül l 2010 tarihinde

Detaylı

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ S.NO TARİH KONU İLETİŞİME GEÇİLEN/GÖRÜŞ BİLDİRİLEN MAKAM SONUÇ GÖZDEN GEÇİRMEYE YÖNELİK DEĞERLENDİRME 1 10/01/2017 6802 Sayılı Gider Vergisi Kanunu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hukuk Müşavirliğimiz

Detaylı

TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİNDE GERİ SAYIM BAŞLADI KAMPANYASI DAHA ADİL BİR DÜNYA İÇİN YANIMDA OL

TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİNDE GERİ SAYIM BAŞLADI KAMPANYASI DAHA ADİL BİR DÜNYA İÇİN YANIMDA OL Arka Plan: BM Kadın, UNDP ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu ortaklığında yürütülmekte olan Türkiye de Cinsiyet Eşitliği ne Yönelik Elverişli Ortamın Teşvik Edilmesi Ortak Programı kapsamında

Detaylı

Genel Yönetim Muhasebe Yetkilisi Sertifika Sınav Duyurusu (18/05/2013)

Genel Yönetim Muhasebe Yetkilisi Sertifika Sınav Duyurusu (18/05/2013) Genel Yönetim Muhasebe Yetkilisi Sertifika Sınav Duyurusu (18/05/2013) T.C. MALİYE BAKANLIĞI MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MUHASEBE YETKİLİSİ SERTİFİKA SINAV İLANI Bakanlığımızca (Muhasebat Genel Müdürlüğü)

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI BELİRLENMESİ İŞ AKIŞ ŞEMASI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI BELİRLENMESİ İŞ AKIŞ ŞEMASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI BELİRLENMESİ Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından yatay geçiş kontenjanı ve takviminin hazırlanması için resmî yazı gelmesi Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından belirlenen en

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI BELİRLENMESİ İŞ AKIŞ ŞEMASI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI BELİRLENMESİ İŞ AKIŞ ŞEMASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI BELİRLENMESİ Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından yatay geçiş kontenjanı ve takviminin hazırlanması için resmî yazı gelmesi Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından belirlenen en

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

SİRKÜLER. Sayı: Ocak

SİRKÜLER. Sayı: Ocak SİRKÜLER Sayı: Ocak 2017 İçindekiler 1. BÖLÜM... 2 ÇALIŞMA MEVZUATI... 2 1. 01.01.2017 Tarihinden İtibaren Geçerli Olan Kıdem Tazminatı Tavanı... 2 2. Ocak 2017 Ayı İşkollarındaki İşçi Sayıları ve Sendikaların

Detaylı

DEVELİ TİCARET ODASI 2012 YILI FAALİYET RAPORU

DEVELİ TİCARET ODASI 2012 YILI FAALİYET RAPORU DEVELİ 2012 YILI FAALİYET RAPORU Oda yönetim kurulu olarak çok yoğun ve verimli bir çalışma dönemini daha geride bıraktık. Oda nın olağan faaliyetlerinin düzenli, eksiksiz ve zamanında yerine getirilmesinin

Detaylı

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI 2014 DEPREM ZİRVESİ TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI www.turkiyedepremvakfi.org.tr tdv@turkiyedepremvakfi.org.tr twitter: twitter.com/tdvakfi facebook: facebook.com/turkiyedepremvakfi

Detaylı

Gücünüzle güçlüyüz, Gücümüzle güç katıyoruz..

Gücünüzle güçlüyüz, Gücümüzle güç katıyoruz.. Gücünüzle güçlüyüz, Gücümüzle güç katıyoruz.. 2013 YILINI BÜYÜK ORANDA KURUMSAL ALT YAPI ÇALIŞMALARINA AYIRDIK KURUMSAL ALT YAPI ÇALIŞMALARI Online arşiv, online evrak yönetim süreci ve e- oda gibi altyapı

Detaylı

ACENTE ADAYI BAŞVURU FORMU TÜZEL KİŞİLER

ACENTE ADAYI BAŞVURU FORMU TÜZEL KİŞİLER ACENTE ADAYI BAŞVURU FORMU TÜZEL KİŞİLER Bilgi formunda bulunan tüm soruların okunaklı şekilde cevaplanması gerekmektedir Firma Ünvanı Kuruluş Yılı Adresi Cep Telefonu Telefon 1 Faks e-mail Ticaret Sicil

Detaylı

15. MESLEK KOMİTESİ - SARRAFLAR, BİJUTERİ VE EV EŞYASI FİRMALARI KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR

15. MESLEK KOMİTESİ - SARRAFLAR, BİJUTERİ VE EV EŞYASI FİRMALARI KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR 15. MESLEK KOMİTESİ - SARRAFLAR, BİJUTERİ VE EV EŞYASI FİRMALARI KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR 25.11.2013 25.11.2013/29 YKK - 15.MESLEK KOMİTESİ TALEBİ OLAN MOBESE KAMERALARININ

Detaylı

GAZĠANTEP BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ ĠNSAN KAYNAKLARI VE EĞĠTĠM DAĠRESĠ BAġKANLIĞI GÖREV, YETKĠ VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNETMELĠK

GAZĠANTEP BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ ĠNSAN KAYNAKLARI VE EĞĠTĠM DAĠRESĠ BAġKANLIĞI GÖREV, YETKĠ VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNETMELĠK GAZĠANTEP BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ ĠNSAN KAYNAKLARI VE EĞĠTĠM DAĠRESĠ BAġKANLIĞI GÖREV, YETKĠ VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNETMELĠK BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu Yönetmeliğin

Detaylı

Büyükdere cad No: 185 Kanyon ofis Binası 8. Kat Levent/ĐST. Görevi Öğrenim Durumu

Büyükdere cad No: 185 Kanyon ofis Binası 8. Kat Levent/ĐST. Görevi Öğrenim Durumu RAPORUN DÖNEMĐ : 01 OCAK 2012-31MART 2012 ORTAKLIĞIN ÜNVANI : J.P. MORGAN MENKUL DEĞERLER A.Ş. SERĐ : XI NO: 29 SAYILI TEBLĐĞE ĐSTĐNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETĐM KURULU FAALĐYET RAPORU A-Giriş 1-Raporlama Dönemi:

Detaylı

46 % 84,78 9 % 68,98

46 % 84,78 9 % 68,98 YÖNETİM KURULU TOPLANTI SAYISI MECLİS KURULU TOPLANTI SAYISI KATILIM ORANI 46 % 84,78 KATILIM ORANI 9 % 68,98 6473 1839 512 35 2266 166 278 16 442 49 194 13 16 606 41 MESLEK GURUBU 2015 YILINDA KAYIT YAPILAN

Detaylı

2014 YENİ ACENTELER YÖNETMELİĞİNİN GETİRDİKLERİ. Dr. Ahmet Genç Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürü

2014 YENİ ACENTELER YÖNETMELİĞİNİN GETİRDİKLERİ. Dr. Ahmet Genç Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürü 2014 YENİ ACENTELER YÖNETMELİĞİNİN GETİRDİKLERİ Dr. Ahmet Genç Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürü Genel Olarak - Amaç ve kapsam genişletilmiş acentelik faaliyetlerinin sektöre olan güveni artırıcı

Detaylı

UMEM BECERİ 10 BECER 10

UMEM BECERİ 10 BECER 10 BECERİ 10 BECER 10 www.umem.org.tr www.beceri10.org.tr ÇAĞRI MERKEZİ 444 86 36 EKONOMİK FORUM 73i Bandırma da UMEM Beceri 10 Projesi uygulaması seferberliği başlatıldı Bandırma da UMEM Beceri 10 kapsamında

Detaylı

6331 sayılı İş sağlığı Güvenliği Kanunu, İş Sağlığı Güvenliği Kurulları Hakkında Yönetmelik Çerçevesinde İş Sağlığı Güvenliği Kurulları

6331 sayılı İş sağlığı Güvenliği Kanunu, İş Sağlığı Güvenliği Kurulları Hakkında Yönetmelik Çerçevesinde İş Sağlığı Güvenliği Kurulları 6331 sayılı İş sağlığı Güvenliği Kanunu, İş Sağlığı Güvenliği Kurulları Hakkında Yönetmelik Çerçevesinde İş Sağlığı Güvenliği Kurulları Bu yazıda, 30 Haziran 2012 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan ve

Detaylı

ACENTE ADAYI BAŞVURU FORMU GERÇEK KİŞİLER

ACENTE ADAYI BAŞVURU FORMU GERÇEK KİŞİLER ACENTE ADAYI BAŞVURU FORMU GERÇEK KİŞİLER Bilgi formunda bulunan tüm soruların okunaklı şekilde cevaplanması gerekmektedir BAŞVURU SAHİBİNİN Adı Soyadı Acente Ünvanı T.C Kimlik No LEVHA NO Doğum Yeri ve

Detaylı

GTB 2015 ÜYE MEMNUNİYET ANKETİ ANALİZ SONUÇLARI

GTB 2015 ÜYE MEMNUNİYET ANKETİ ANALİZ SONUÇLARI GTB ÜYE MEMNUNİYET ANKETİ ANALİZ SONUÇLARI Tescil İşlemleri Üyelik İşlemleri Aidat İşlemleri Formasyon ve İstatistik Proje Diğer % % % % % % % % % % % % % % % % % % 9 % 7% 8 % 8 % 9 % % 78 9% 7 9% 8 96%

Detaylı

ÖNCÜ İMAM HATİP ORTAOKULU PROJESİ ÖNCÜ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PROJESİ

ÖNCÜ İMAM HATİP ORTAOKULU PROJESİ ÖNCÜ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PROJESİ İSTANBUL İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 201-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖNCÜ İMAM HATİP ORTAOKULU PROJESİ ÖNCÜ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PROJESİ ÖNCÜ İMAM HATİP ORTAOKULU VE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PROJESİ AMAÇ:

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ. BASIN, YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ. BASIN, YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ BASIN, YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı, Basın

Detaylı

ÇALIŞMA ve İŞ KURUMU ARTVİN İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

ÇALIŞMA ve İŞ KURUMU ARTVİN İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI ÇALIŞMA ve İŞ KURUMU ARTVİN İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 İş kaybı tazminatı Kimlik, Talep dilekçesi Başvuruyu izleyen

Detaylı

DEFTERDARLIK İYK TOPLANTISI KARARI

DEFTERDARLIK İYK TOPLANTISI KARARI Karar Tarihi : 15/05/2013 Karar Sayısı : 2013/1 maddelerini görüşmek üzere, Defterdar Yardımcısı Cengiz BİBER başkanlığında 15.05.2013 tarihinde saat:15.00 da Defterdar Yardımcısı Makam Odasında bir toplantı

Detaylı

www.umem.org.tr www.beceri10.org.tr ÇAĞRI MERKEZİ Eylül 2012 k EKONOMİK FORUM 61

www.umem.org.tr www.beceri10.org.tr ÇAĞRI MERKEZİ Eylül 2012 k EKONOMİK FORUM 61 UMEM BECERİ 10 www.umem.org.tr www.beceri10.org.tr ÇAĞRI MERKEZİ 444 86 36 Eylül 2012 k EKONOMİK FORUM 61 UMEM BECERİ 10 UMEM Beceri 10 Projesi İcra Kurulu toplantısı gerçekleştirildi UMEM Beceri 10 Projesi

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN OCAK 2016 YIL 1 SAYI 10 03.02.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:10 5 MAYIS 2015 Trakya Kalkınma Ajansı ndan Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası

Detaylı

UMEM BECERİ 10 BECER 10

UMEM BECERİ 10 BECER 10 BECERİ 10 BECER 10 www.umem.org.tr www.beceri10.org.tr ÇAĞRI MERKEZİ 444 86 36 EKONOMİK FORUM 83i Ankara da UMEM kapsamında sigortacılık kurslarına start v erildi Ankara Ticaret Odası Sigortacılık Meslek

Detaylı