I S T A N B U L S P A M E N U

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "I S T A N B U L S P A M E N U"

Transkript

1 ISTANBUL SPA MENU

2

3 BİYOLOJİK RİTMİNİZİ DİNLEMEYİ ÖĞRENMEK EVRENSEL UYUMA DOĞRU ATILAN İLK ADIMDIR

4 Espace Privé Chenot D-Life, Türkiye de Chenot Metodunun uygulayan ilk merkezdir. Doğuş Grubu nun müşteri odaklı yaklaşımı esas alınarak, Espace Privé Chenot D-Life merkezinde kardiyolog Dr. Demet Erciyes in yönetimindeki uzman ekip, bireysel farklılıkları önemseyerek her müşteri için özel programlar tasarlamaktadır.

5 Espace Privé Chenot D-Life İstanbul İstanbul da konumlanan Espace Privé Chenot D-Life, kişilerin en değerli varlığı olan sağlığı arttırmak üzerine hizmet veren bir sağlıklı yaşam merkezidir. Bizler her yaşta aktif, eksiksiz ve tatmin edici bir sosyal hayat sürdürerek sağlıklı kalmak amacıyla hem fiziksel, hem de zihinsel sağlığımıza her gün yatırım yapmamız gerektiği görüşnü destekleyen bütüncül bir beden vizyonuna sahibiz. Çalışmalarımızda çok disiplinli bir yaklaşım uyguluyoruz. Güçlü bir beden ve yaratıcı bir zihin yapısında her yaşta güzellik ile estetiği teşvik ederken, aynı anda vücudu ve zihni toksinlerden arındırıp canlılığı arttırmak amacıyla kişiye özel etkili terapiler ve ürünler tasarladık.

6 SAĞLIK DİYET ESTETİK BİONTOLOJİ WELLBEING HİDRO BİONTOLOJİ ESTETIK TERAPILER

7 Chenot Yöntemi Hayatımız boyunca vücudumuzda çevresel faktörlerden kaynaklanan çeşitli zararlı etkiler birikir. Vücudun doğru biçimde çalışmasını sağlamak için bu zararlı etkileri telafi etmek önemlidir. Henri Chenot kırk beş yıllık birikiminden faydalanarak vücudu zararlı etkilerden korumayı ve yaşam tarzımız nedeniyle vücudumuzda biriken toksinlerden arınmayı hedefleyen eşsiz bir tedavi ve diyet yöntemi geliştirdi. Bu yöntemde, vücudun enerji kanallarının etkinleştirilmesi, fizyolojik fonksiyonların uyarılması amaçlanır. Bir diyet programı ile birlikte doğru şekilde uygulanan detoksifikasyon teknikleri, vücutta önleyici ve yenileyici eylemleri tetiklemektedir. Bu eylemler, dengenin yeniden sağlanması, canlılık ve sağlık durumunun en iyi şekilde muhafaza edilmesi için hayati önem taşımaktadır.

8 SİZİN SAĞLIĞINIZ, SİZİN MUTLULUĞUNUZ, SİZİN YERİNİZ

9 Medikal Bölüm Hidro Biyontoloji Bölümü Estetik Biyontoloji Bölümü Estetik Terapiler Bölümü

10

11 MEDİKAL BÖLÜM

12 MEDİKAL BÖLÜM Uzman ekibimiz tarafından gerçekleştirilen spesifik bir check-up ve değerlendirme testinin ardından, medikal terapilere dayalı kapsamlı programlarla vücudunuzun dengesini yenileyin ve iyileştirin.

13 MEDİKAL BÖLÜM Doktor Konsültasyonu Doktorumuz sağlık durumunuzu ve tıbbi öykünüzü değerlendirecek, ihtiyaçlarınıza yönelik olarak vücudunuzu toksinlerden arındırmak ve sağlığınızı arttırmak için yol gösterecektir. Diyetisyen Konsültasyonu Beslenme uzmanı/ diyetisyenimiz bir değerlendirme ile analiz yaparak vücudunuzu toksinlerden arındırmak, sağlığınızı iyileştirmek, enerji düzeyinizi yükseltmek, uykunuzu düzenlemek, güvenli bir biçimde kilo vermenizi ve yağ yakmanızı sağlamak üzere etkili bir beslenme programı uygulamanıza yardım edecektir. Biyoenerjetik Check-Up Bu uygulama, Rezonans Analiz Teknolojisi ile organizmanın hayati fonksiyonlarının ileri teknoloji biyoenerjetik görüntülemesini içerir. Tanımlı sağlık parametrelerine dayalı olarak iç organların enerji durumu ve vücut fonksiyonları hakkında bilgi sağlar. İhtiyaçlarınız hakkında bilgi edinilerek, kişiye özel etkili terapiler içeren bir program hazırlanır. Biyokimyasal Analiz Özellikle enflamatuar biyolojik göstergeler, vitaminler, mineraller ve ağır metallere odaklanılarak tam kapsamlı kan, idrar tahlilleri yapılır. Gıda İntolerans Testi gıdayı içeren bu test, bağırsakta enflamasyona veya vücutta başka sorunlara yol açabilecek gıda hassasiyetlerini tespit etmek üzere tasarlanmıştır. Yeni bir beslenme programı uygulamak bu sorunları çözebileceğinden, kronik sağlık sorunları, hazımsızlık, şişkinlik, kilo ve cilt sorunları yaşayan kişiler bu testten faydalanabilirler.

14 MEDİKAL BÖLÜM Bölgesel Vücut Kompozisyonu Analizi Bu testle; kollar, bacaklar ve gövdede (karın bölgesi) yüksek oranda güvenilir sonuç veren tam bir bölgesel vücut kompozisyonu analizi yapılır. Yağ kütlesi, kas kütlesi, hücre içi ve hücre dışı su miktarı gibi ölçülen değişkenler, sağlık, kilo ve form hedeflerini belirlemekte kullanılır. Biyoenerjetik Terapiler Bu terapiler, vücudun dengesini yeniden kazanmasına yardım etmek üzere düşük düzeyde lazer ışını aracılığıyla kişiye özel biyoenerjetik terapilerin (bilgi sinyalleri) uygulanmasını içerir. Ayrıca Chenot terapilerinin pek çoğuyla birlikte de uygulanır. Vitamin ve Mineral Kürü Güçlü dozlarda antioksidanlar, vitaminler ve mineraller içeren özel formüle edilmiş kokteyller uygulanır. Bu uygulama, serbest radikallerdeki artışa ve zararlı etkilerin vücutta birikmesine yol açan, yaşlanma sürecini hızlandıran reaktif oksijen türlerine karşı vücudun savunma sistemini etkili bir biçimde iyileştirir.

15 MEDİKAL BÖLÜM Oksijen Terapisi Vücut için faydalı fizyolojik etkiler oluşturmak üzere doğru miktarda oksijen burun yoluyla akciğerlere uygulanır. Biyofoton Bu terapide, duygu, iştah ve uyku durumunun düzenlenmesi ile bağlantılı nörotransmiterlerin salgılanmasını artırmak üzere kulak içine, bileklere ve alına biyofoton ışınları gönderilir.

16

17 HİDRO BİYONTOLOJİ BÖLÜMÜ

18 HİDRO BİYONTOLOJİ BÖLÜMÜ Dolaşım ve lenf sistemlerinizi dönüşümlü olarak su basıncı ve ısıyla canlandırın. Terapötik etki; esansiyel yağlar, bitki özleri ve deniz yosununun yardımıyla artırılır. Bu terapi kan damarları, lenflerin sağlığı ve vücudun sıkılaşması için idealdir.

19 HİDRO BİONTOLOJİ BÖLÜMÜ Hidro-Aromaterapi 25 dk. Banyo suyuna özel bir esansiyel yağ karışımının eklendiği bir su masajı tekniğidir. Uygulanan farklı su sıcaklıkları ve basıncı, bitki özlerinin termodinamik etkileri ile birleşerek, kılcal damarlarda genişlemeye ve daralmaya yol açar. Bu işlem, deri dokusundaki toksinleri ve yağ birikintilerini atmak üzere doğal fizyolojik fonksiyonları uyarır. Aynı zamanda, doğal hücre yenilenmesini destekleyerek ciltteki yaşlanma etkilerine karşı mücadele eder. Bu terapi, cildin görünümünde, genel periferik kan dolaşımında ve lenfatik dolaşımda iyileşme sağlar. Hidroaromaterapi, cildi biçimlendiren, güçlendiren, vücut sıvılarını ve enerjiyi dengeleyen, hem bedenin hem de zihnin gevşemesini sağlayan iyileştirici bir terapidir. Fito-FangoTerapi 25 dk. Bu terapi, mikro-yosun ve saf esansiyel yağlarla zenginleştirilmiş beyaz veya yeşil kil karışımının tüm vücuda uygulanmasını içerir. Hidroenerjetik tedavinin ikinci adımını oluşturur. Esansiyel yağların ve minerallerin kombine etkisi, uygulama zamanına bağlı olarak vücutta drenaj ve detoksifikasyon sağlayarak vücudu canlandırır. Kas gerginliğinin ve stresin yol açtığı fiziksel, zihinsel olumsuz etkilerin giderilmesine yardım eder.

20

21 ESTETİK BİYONTOLOJİ BÖLÜMÜ

22 ESTETİK BİYONTOLOJİ BÖLÜMÜ Kişiye özel seçilen vücut ve yüz terapileriyle vücudunuzu toksinlerden arındırın, canlanın ve yenilenin.

23 ESTETİK BİYONTOLOJİ BÖLÜMÜ Estetik Biyontoloji Vücut Terapileri Chenot Detoks Terapisi 55 dk. Bu temel ilk adım terapisinde, spesifik tekniklerin ve detoks etkisi yüksek ürünlerin yardımıyla derinlerdeki toksinlerin boşaltım sistemindeki toplanma noktalarına doğru drenajı sağlanır. Manuel teknikler ve özel bir vakum cihazı birlikte uygulanarak, vücut sıvılarında dalga benzeri bir hareketlenme yaratılarak toksinlerin atılması sağlanır ve hücre yenilenmesi uyarılır. Faydaları: Drenaj ve detoksifikasyon sağlar. Uyarıcı, yenileyici ve enerji vericidir. Chenot Enerji Terapisi 55 dk. / 90 dk. Bu terapi, vakum cihazlarının yardımıyla meridyenlerde enerji akışını sağlamayı ve rahatlatmayı amaçlar. Enerji akışını ve lenf sistemini dengeleyerek kan dolaşımını iyileştirir ve olağanüstü bir sağlık hissi verir. Faydaları: Drenaj, detoksifikasyon, canlandırma ve yenileme. Chenot Rahatlama Terapisi 55 dk. / 90 dk. Bu eşsiz vücut masajı, fiziksel ve zihinsel gevşemeyi sağlayarak, Chenot Metodunun enerji konseptine göre derinlemesine bir sağlık hissi verir. Bu şekilde kaslar gevşeyerek zihin rahatlar, fiziksel veya zihinsel yoğun eforun ardından iyileşmeye yardım eder. Faydaları: Stresin etkilerini yok eder. Chenot Bağ Dokusu Terapisi 55 dk. / 90 dk. Genellikle kas enflamasyonundan kaynaklanan yoğun ve kronik gerginliği atmak üzere tasarlanmış derin kas dokusu masajıdır. Bu uygulama kasları gevşetir, dokulardaki tıkanıklığı açar ve oksijen alımını artırır. Faydaları: Kas ve dokuların uzunluğunu ve uyumunu eski haline getirerek vücudun duruşunu iyileştirir.

24 ESTETİK BİYONTOLOJİ BÖLÜMÜ Chenot Manuel Lenfatik Terapi 55 dk. Lenfatik drenaj, ritmik bir şekilde uygulanan nazik, yumuşak ve uyumlu hareketlerden oluşan bir terapidir. Oldukça rahatlatıcı bir etkiye sahiptir. Vücuttaki sıvıların sirkülasyonunu iyileştirir, durgun lenf dokularının eliminasyonunu sağlar ve bağışıklık sistemini güçlendirir. Faydaları: Hafiflik hissi verir, bacaklarda ödemi ve su tutulumunu azaltır. Chenot El ve Ayak Refleks Terapisi 55 dk. Enerji veren bu terapi, derin masaj teknikleri ile el ve ayaklardaki akupunktur noktalarının uyarılması ile vücudunuzun dengesini yeniden kazanmasını sağlar. Aynı zamanda vücuttaki sertliği azaltır, el ve ayak eklemlerinde esneklik sağlar. Faydaları: Meridyenlerin etkinleştirilmesiyle el ve ayaklara kan akışını iyileştirir iç organları canlandırır. Ağrıları ve stresin etkilerini giderir. Chenot Selülit Terapisi 55 dk. Bu terapi, özel bir cihazla hedeflenen bölgelerde drenajı ve derin bir masajı içerir. Bu uygulama, birikmiş selülitlerin giderilmesini hızlandırmak için kullanılan esansiyel yağların ve yosunun emilimini arttırır. Faydaları: Kan dolaşımını artırır ve selülite sebep olan toksinlerin ve metabolik atıkların atılmasını sağlar.

25 ESTETİK BİYONTOLOJİ BÖLÜMÜ Chenot Abdominal Terapi 55 dk. Bu terapi, karın bölgesine uygulanan nazik ancak derin bir manuel masaj ile vücuttaki toksinlerin atılmasını ve bağırsak fonksiyonlarının iyileştirilmesini içerir. Enerji noktalarının elektriksel uyarımı ile birlikte uygulanan bu terapi, karın bölgesindeki şişliklerin giderilmesine ve yağların mobilizasyonuna yardım eder. Faydaları: Bağırsak fonksiyonlarını iyileştirir, toksinlerin ve metabolik atıkların atılmasını sağlar. Tonik Masajı 55 dk. / 90 dk. Gerinme hareketleri ve tüm vücuda uygulanan etkili baskılar, yüzeydeki kaslardan çok daha derinlere işleyen etkili bir masaj sağlar. Vücudun enerji merkezlerini dengelemeye ve tüm iç sistemlerin birbiriyle uyumlu bir şekilde çalışmasına yardım eder. Faydaları: Vücudun enerji seviyesini artırır ve tüm vücut ve zihindeki stresin atılmasıyla olağanüstü bir rahatlama sağlar.

26 ESTETİK BİYONTOLOJİ BÖLÜMÜ Estetik Biyontoloji Cilt Bakımları Chenot Aydınlatıcı ve Besleyici Cilt Bakımı 55 dk. Bu terapi, cildi beslemeyi ve nemlendirmeyi amaçlar. Terapide kullanılan özel ürünler, cildin ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineralleri alarak dengelenmesini sağlar. Enerji masajı bağ dokusunu uyarır, enerji akışını iyileştirerek cilde canlılık ve ışıltı verir. Faydaları: Pürüzleri gidererek cildin rahatlamasını ve nemlenmesini sağlar. Chenot Yaşlanma Karşıtı Yenileyici Cilt Bakımı 55 dk. Bu terapide, hücre düzeyinde etki eden özel masaj teknikleri ve elektriksel uyarımın birlikte uygulanması ile cildin doğal savunma mekanizması harekete geçirilerek serbest radikaller etkisiz hale getirilir. Cildin esnekliğini, sıkılığını artırarak sarkmayı önler. Bu terapi olgun ve nemsiz ciltler için mükemmeldir. Faydaları: Daha canlı, daha dolgun, biçimlenmiş ve sıkılaşmış bir cilt sağlar.

27 ESTETİK BİYONTOLOJİ BÖLÜMÜ Chenot Yüz ve Baş Masajı 55 dk. Bu terapi, gerginliği azaltmak, baş ve yüz bölgesinde rahatlama sağlamak, lenf sistemini aktive etmek, kırışıklıkları hafifletmek ve cilde yeniden esneklik kazandırmak üzere enerji noktalarının oldukça etkili bir yöntemle uyarılmasını sağlar. Faydaları: Kan dolaşımını iyileştirerek kırışıklıkları hafifletir ve yüzün canlılık kazanmasını sağlar. Chenot Arındırıcı Yüz Detoksu Terapisi 55 dk. Hücrelerin ve üst derinin yenilenmesini artırarak detoks etkisi yaratır, ölü derinin atılmasını sağlar. Cildi derinlemesine temizleyen bu terapi, zaman içinde dokularda biriken metabolik atıkların uzaklaştırılmasıyla pürüzlerin ve cildin cansız görünümünün giderilmesine yardım eder. Cilt sağlıklı ve parlak bir görünüm kazanır. Faydaları: Arınmış, canlanmış, pürüzsüz ve taze bir cilt sağlar.

28

29 ESTETİK TERAPİLER BÖLÜMÜ

30 ESTETİK TERAPİLER BÖLÜMÜ Dünyada mevcut en gelişmiş noninvazif estetik cihazlar kullanılarak uygulanan seçilmiş, özel terapilerle içinizdeki güzelliği yeniden keşfedin.

31 ESTETİK TERAPİLER BÖLÜMÜ Estetik Terapiler i-lipoxcell 60 dk. / 90 dk. i-lipoxcell, vücut şekillendirme, yağ azaltma, selülit giderme ve cilt sıkılaştırma için kullanılan en gelişmiş cerrahi olmayan cihazdır. Hızlı ve güvenli sonuç sağlamak üzere tek bir kompakt birim içinde dört gelişmiş teknolojiyi bir arada sunar. (Düşük düzeyde lazer ve kızıl ötesi lazer diyotları, Düşük düzeyde lazerli vakum masajı, Radyofrekans ve Vücut ölçümleme). Termosalud Radyofrekans Terapisi 50 dk. Derin doku radyofrekans terapisi; kolajen ve elastin sentezini uyarır, enjeksiyon uygulaması olmadan acısız bir şekilde tüm cilt katmanlarının sıkılaşmasını sağlar. İlk terapinin hemen ardından cildin gevşekliğinde bariz iyileşmeler görülür. Yaşlanma işaretlerinin en fazla göze çarptığı yüz ve dekolte bölgesinde uygulanacak düzenli seanslar, cildi yenileyen ve canlandıran uzun süreli biyolojik etkiler sağlar.

32

33 SPA KURALLARI

34

35 SPA KURALLARI Çalışma Saatleri Espace Privé Chenot D-Life her gün 8:00-21:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Randevular ve Rezervasyon İstediğiniz terapinin tercih ettiğiniz saatte uygulanmasını sağlamak üzere önceden randevu almanızı mutlaka tavsiye ederiz. Randevu için : Terapiler Daha fazla bilgi veya tavsiye almak isterseniz, ekibimiz size yardım etmekten memnuniyet duyacaktır. Lütfen size en uygun terapiyi seçmenize yardımcı olması için Spa müdürümüz ile görüşünüz. Varış Saati Randevu saatinizden en az 20 dakika önce Espace Privé Chenot D-Life merkezine giriş yapmanızı tavsiye ederiz. Böylece sizi karşılayabilir, tesisi gezdirebilir ve terapiden beklentileriniz hakkında kısaca konuşabiliriz. Randevunuza geç kalmanız halinde arayıp bildirmenizi rica ederiz. Mümkün olması halinde terapinizi eksiksiz şekilde sunmaya çalışacağız, ancak bir sonraki konuğumuzun saatlerine uymak üzere terapi süreniz kısalabilir. İptal Politikası İşinize değer veriyoruz ve iptal politikamız konusunda işbirliği yapmanızdan memnuniyet duyuyoruz. Lütfen mümkün olduğunca randevu saatlerinize uyarak programımıza saygı gösteriniz ve randevu iptallerini veya değişikliklerini en az 2 saat önceden bildiriniz. Kıyafet Kuralları ve Kilitli Dolaplar Tüm konuklara kilitli bir dolap verilecektir. Spa terapisi alan konuklara bir bornoz, terlik, duş bonesi ve diğer tüm malzemeler tarafımızca temin edilecektir. Kullanım Kısıtlamaları Spa, vücudunuz, zihniniz ve ruhunuz için bir dinlenme yeridir. Diğer konuklara rahatsızlık vermemek için ziyaretçilerin gürültüyü asgari düzeyde tutmasını rica ediyoruz. Lütfen alçak sesle konuşarak diğer konukların mahremiyetine saygı gösteriniz. Cep telefonu ve diğer elektronik cihazların kullanılması, ayrıca alkol ve tütün ürünleri kesinlikle yasaktır. Sağlık Sorunları Spa için rezervasyon yaptırırken size sunulacak hizmetleri etkileyebilecek tüm sağlık sorunları, alerjiler veya yaralanmalar hakkında lütfen tarafımıza bilgi veriniz. Yaş Kısıtlamaları (Çocuklar ve Ergenler) Bir yetişkin tarafından eşlik edilmeleri şartıyla 18 yaş altı çocuklara hizmet vermekten memnuniyet duyarız. Kayıp veya Zarar Kaybolan veya zarar gören kişisel eşyalarınızla ilgili sorumluluk almayacağımızı üzülerek bildiririz. Hediye Kuponu Satın Alma Tüm terapilerimiz için hediye kuponları Resepsiyon bölümümüzden alınabilir. Chenot Cosmetique Espace Privé Chenot D-Life, müşterilerine kaliteli terapiler sunmaktan gurur duymaktadır. Terapinizin faydalarını evinizin rahatlığında da muhafaza etmeniz için Tesisimizde Chenot ürünlerini satışa sunuyoruz. Uzman ve bilgili terapistlerimiz ürün seçiminde size tavsiyede bulunabilir. Kaza ve Yaralanmalar Tesisimizdeki imkanları kullanan konukların uğradığı kazalardan veya yaralanmalardan Espace Privé Chenot D-Life sorumlu tutulamaz. Değerli Eşyalar Spa bölümünde mücevher takılamaz. Soyunma odasında şifrelerini misafirlerimizin belirlediği kilitli dolaplar temin edilmektedir. Spa bölümünde bulunduğu sırada kilitli dolap anahtarı/şifresi müşterinin sorumluluğundadır. Fiyatlar Tüm fiyatlar TL olarak verilir ve önceden haber verilmeksizin herhangi bir tarihte değiştirilebilir.

36 SAĞLIK TEK GERÇEK LÜKSÜNÜZDÜR

37

38

39

40 AHMET ADNAN SAYGUN CADDESİ - THY SİTESİ YOLU, NO:3 - ULUS/İSTANBUL TELEFON: FAKS:

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi GÜZELLİĞİNİZ İÇİN Cilt Bakımları Bu bakım, cildin doğal parlaklığını ortaya çıkararak yüzün ışıldamasını sağlar. Ölü deri giderme, yüz ve boyun masajı ile başlar, özel bir maskenin uygulanması ile devam

Detaylı

Natur-Med de Bir Gün Nasıl Geçiyor?

Natur-Med de Bir Gün Nasıl Geçiyor? Natur-Med de Bir Gün Nasıl Geçiyor? Arınma, Do a, Termal SPA www.natur-med.com.tr Natur-Med Davutlar-Kuşadası Natur-Med'de Konaklama Otel Süiti Bahçe Süiti Bahçe Odası Otel Odası Arınma, Do a, Termal SPA

Detaylı

Masajlar. Bölgesel Pythia Masajı 30 min. 90 TL. Geleneksel Bali Masajı 50 min. 170 TL. Reflexology 50 min. 170 TL

Masajlar. Bölgesel Pythia Masajı 30 min. 90 TL. Geleneksel Bali Masajı 50 min. 170 TL. Reflexology 50 min. 170 TL Masajlar Bölgesel Pythia Masajı 30 min. 90 TL Beden ve ruhunuzda derinlemesine rahatlama hissi uyandıran, özel aroma yağları ile yapılan yumuşak bölgesel bir masaj terapisidir. Pythia Masajı 50 min. 140

Detaylı

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

HAMAM BAKIMLARI KESE VE KÖPÜK MASAJI KAHVE PEELİNGİ ÇAMUR BANYOSU. Süre: 30 dk / Fiyat: 150 TL. Süre: 30 dk / Fiyat: 180 TL

HAMAM BAKIMLARI KESE VE KÖPÜK MASAJI KAHVE PEELİNGİ ÇAMUR BANYOSU. Süre: 30 dk / Fiyat: 150 TL. Süre: 30 dk / Fiyat: 180 TL HAMAM BAKIMLARI KESE VE KÖPÜK MASAJI Türk hamamının sıcak ortamında ve göbek taşı üzerinde uzman bir masör ve masöz tarafından yapılır. Vücudun salgılamış olduğu ter, kötü vücut kokusu, yüksek miktarda

Detaylı

SİMGE ORGANİK Buğday Çimi Suyu

SİMGE ORGANİK Buğday Çimi Suyu SİMGE ORGANİK Buğday Çimi Suyu -Broşür- Buğday Çimi Suyu Hakkında Vücudumuz her gün 25 milyon yeni hücre oluşturur. Bu, yaklaşık olarak her yıl 9 milyar yeni hücre demektir. 9 milyar yeni hücre, yalnızca

Detaylı

Aroma Terapi (60 dk.)

Aroma Terapi (60 dk.) Masajlar İsveç Masajı (60 dk.) Orta ve derin baskı tekniklerinin kullanıldığı, tüm vücuda uygulanan bir terapidir. Kan dolaşımını hızlandırır, kas gerilimini azaltarak konsantrasyonu güçlendirir. Anti-Stres

Detaylı

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

İçinizdeki huzuru yeniden keşfedin...

İçinizdeki huzuru yeniden keşfedin... İçinizdeki huzuru yeniden keşfedin... SPA Etkileyici bir atmosfer, arındırıcı masajlar, tazeleyici bir bakım Salix Spa, günün temposuna ara vermek ve iyi hissetmek istediğiniz her an küçük kaçamaklar yapıp

Detaylı

Günlük hayatın stresine mola verin. Ve kendinizi yeniden bulun.

Günlük hayatın stresine mola verin. Ve kendinizi yeniden bulun. Günlük hayatın stresine mola verin. Ve kendinizi yeniden bulun. Espace Vitalité Chenot Huzur ve ahenkli dingin bir vaha. Yemyeşil bir doğanın ortasında, güvenli bir ortamın güzelliği ve huzuruna dalıp

Detaylı

Hayata İhtİşamlı Bİr Mola

Hayata İhtİşamlı Bİr Mola ÇAM THERMAL RESORT & SPA, CONVENTION CENTER KIZILCAHAMAM Hayata İhtİşamlı Bİr Mola Günümüzün sağlıklı yaşam ve güzellik trendi SPA yla şehir ve iş yaşamının omuzlarınızda yarattığı ağırlıktan kurtulacak;

Detaylı

TERMAL SU NEDİR? Termal sular, sıcaklıkları 20 C nin üzerinde ve mineral yönünden zengin olan doğal kaynak sularıdır.

TERMAL SU NEDİR? Termal sular, sıcaklıkları 20 C nin üzerinde ve mineral yönünden zengin olan doğal kaynak sularıdır. Su olmadan medeniyet olmaz. Tarih boyu kurulan bütün medeniyetler su etrafında şekillenmiştir. Su kemerleri, sarnıçlar, çeşmeler ve hamamlar medeniyetin olmazsa olmaz unsurları haline gelmiştir. Özellikle

Detaylı

PITHIA TERMAL SPA DENEYİMLEME KILAVUZU

PITHIA TERMAL SPA DENEYİMLEME KILAVUZU PITHIA TERMAL SPA DENEYİMLEME KILAVUZU Pithia Termal Spa hergün 07:00-22:30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Masaj ve bakım hizmetleri 07:00-21:30 saatleri arasında verilmektedir. Pithia Termal Spa

Detaylı

X-Wave. Akustik Dalga Terapisi

X-Wave. Akustik Dalga Terapisi X-Wave Akustik Dalga Terapisi sales@btlnet.com www.btlnet.com All rights reserved. Although every care has been taken to provide accurate and up-to-date information, no responsibility can be accepted for

Detaylı

www.scalaturkiye.com.tr

www.scalaturkiye.com.tr www.scalaturkiye.com.tr Giriş Bayan iç çamaşırları, gecelikleri ve korse alanında dünyanın en ünlü üreticilerinden olan Scala, yıllar süren araştırma ve geliştirme faaliyetlerinden sonra, devrim niteliği

Detaylı

menu of spa services

menu of spa services menu of spa services saf otantik olağanüstü hyatt pure Hyatt Pure, tatil beldelerinden kentlere kadar uzanan sıradışı spa koleksiyonudur. Her bir spa, bulunduğu coğrafi bölgenin özelliklerini ve kültürünü

Detaylı

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik İMDİ YENİLENME ZAMANI! IT'S TIME TO SLOW DOWN! EXCLUSIVE Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik ŞİMDİ YENİLENME ZAMANI! Ultra Enerji Kremi Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Cildi yenilemek için olağanüstü

Detaylı

365 Gün Detoks Programları. Detoks Programları

365 Gün Detoks Programları. Detoks Programları 365 Gün Ülkenin ilk ve tek destinasyon SPA'sı olan Richmond Nua, yılın 365 günü "Detoks" imkanı sunan huzur ve arınma adresidir. Detoks programı fiziksel ve duygusal bedeni temizlerken, sezgisel yetenekleri

Detaylı

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

Sanitas Spa Koleksiyonu

Sanitas Spa Koleksiyonu Sanitas Spa Koleksiyonu SPA Klasikleri KLASİK MASAJ Kas gevşetici ve stres giderici bir masajdır. Hafif ya da kuvvetli baskılarla kan dolaşımını hızlandırırken stresi azaltır. Ayrıca dokunun, her bir hücrenin

Detaylı

REZERVASYON 7769 7770 TR

REZERVASYON 7769 7770 TR REZERVASYON 7769 7770 TR HAMAM Felsefemiz Ortaçağ da yazılmış yüzlerce şiirde anlatılan efsanevi bir yer var... Lüks kavramının yüzyıllar önce belki de ilk kez tanımlandığı bir yer... Hava hep bahar gibi;

Detaylı

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma Gıdalar ve Güzellik Besinlerin dengeli bir şekilde tüketilmesi cildin sağlıklı bir görünüme sahip olmasını sağlar. Aşağıda cilt sağlığına katkıları olan besinler ve içerdikleri vitaminler ile mineraller

Detaylı

Obsidyen ile sağlıklı kalın. OBSİDYEN TAŞI NEDİR?

Obsidyen ile sağlıklı kalın. OBSİDYEN TAŞI NEDİR? HAKKIMIZDA Makro Grup A.Ş. bünyesinde yer alan Obsidyen Maden ve Mermercilik LTD. ŞTİ., 2002 yılında madencilik, değerli ve yarı değerli taş işleme alanlarında faaliyet göstermek üzere İstanbul da kurulmuştur.

Detaylı

Ekspres Türk Hamamı Keseleme prosedürü yerine, özel sabun masajıyla vücut temizliği yapılmaktadır. Uygulama süresi: 20 dk

Ekspres Türk Hamamı Keseleme prosedürü yerine, özel sabun masajıyla vücut temizliği yapılmaktadır. Uygulama süresi: 20 dk SERVICES SERVİSLER TÜRKÇE Hamam Ekspres Türk Hamamı Keseleme prosedürü yerine, özel sabun masajıyla vücut temizliği yapılmaktadır. Uygulama süresi: 20 dk Geleneksel Türk Hamamı Osmanlı geleneklerinden

Detaylı

ELECTA Classic. 9 FONKSİYONLU CİLT BAKIM CİHAZI - Kullanım Kılavuzu - www.estemarket.net

ELECTA Classic. 9 FONKSİYONLU CİLT BAKIM CİHAZI - Kullanım Kılavuzu - www.estemarket.net ELECTA Classic 9 FONKSİYONLU CİLT BAKIM CİHAZI - Kullanım Kılavuzu - 1 1 PANEL DİAGRAMI 1. Zaman göstergesi 2. Zaman ayarı 3. Power On/Off 4. Ultrasonik güç göstergesi 5. Göz probu ışığı 6. Yüz probu ışığı

Detaylı

Mhz NANO HIFU (HIGH INTENSITY FOCUS ULTRASOUND) AMELİYATSIZ YÜZ GERME TEKNOLOJİSİNDE YÜKSEK ETKİNLİK. Non-invaziv Yüz Germe. 2 Hz

Mhz NANO HIFU (HIGH INTENSITY FOCUS ULTRASOUND) AMELİYATSIZ YÜZ GERME TEKNOLOJİSİNDE YÜKSEK ETKİNLİK. Non-invaziv Yüz Germe. 2 Hz NANO HIFU (HIGH INTENSITY FOCUS ULTRASOUND) 2 YIL GARANTİ AMELİYATSIZ YÜZ GERME TEKNOLOJİSİNDE YÜKSEK ETKİNLİK NANO Teknoloji Başlıklar (1.5mm / 2 Hz, 3mm / 2 Hz ve 4.5mm) NANO Frekans4,3 Mhz 2 Hz Yeni

Detaylı

LYMPHASTIM. Kaygılarınızın akıp gitmesine izin verin

LYMPHASTIM. Kaygılarınızın akıp gitmesine izin verin Kaygılarınızın akıp gitmesine izin verin 2 3 Selülite karşı savaşır Vücudu yeniden canlandırır ve tokxin maddeleri atar Olumlu tepkiler alınmış bir tedavi şeklidir. Hacim azalması ve vücut yeniden şekillendirme

Detaylı

Günde bir elma doktoru evden uzak tutar.

Günde bir elma doktoru evden uzak tutar. ELMANIN FAYDALARI Günde bir elma doktoru evden uzak tutar. Elmanın Sağlığa Faydaları Elma A, E, B6, C, K vitamin kaynağıdır, bunun yanında yüksek miktarda potasyum ve çeşitli mineralleri içeren su içerir.

Detaylı

Modüler Buharsız Sauna

Modüler Buharsız Sauna Modüler Buharsız Sauna SunCare Buharsız Sauna Teknolojisi SunCare Buharsız Sauna Teknolojisi SunCare Buharsız Sauna Sistemleri sauna anlayışına yepyeni bir bakış getirmek amacı ile tamamıyla güneş ışınları

Detaylı

www.havrano.com 0 212 210 4595-0 505 147 1919 NATÜREL SIZMA ZEYTİNYAĞI Havran ın Edremit Körfezi ne bakan yamaçlarından, özenle toplanan zeytinlerden eşsiz ve enfes Havrano natürel sızma zeytinyağı üretildi.

Detaylı

vücut şekillendirme farkı hisset

vücut şekillendirme farkı hisset vücut şekillendirme EN farkı hisset Sizin başarınız için bizim tecrübemiz Zimmer MedizinSysteme: Cryogenic Competence, Made in Germany 45 yıllık tecrübesiyle, Almanya Neu- Ulm de bulunan Zimmer MedizinSysteme,

Detaylı

Train Aktif Destekleri Daha hızlı hareket için. Motion is life. www.bauerfeind.com. Motion is life. www.bauerfeind.com

Train Aktif Destekleri Daha hızlı hareket için. Motion is life. www.bauerfeind.com. Motion is life. www.bauerfeind.com DESTEKLER VE ORTEZLER KOMPRESYON ÇORAPLARI TABANLIK VE AYAKKABILAR ÖLÇÜM TEKNOLOJİ S İ DESTEKLER VE ORTEZLER Rev. 0-03/10_19000060009012 Bauerfeind AG Triebeser Strasse 16 07937 Zeulenroda-Triebes Germany

Detaylı

International Ürün Sunumu ONE MORE PAINLESS NIGHT GLU & ONE MORE SLIM STYLE

International Ürün Sunumu ONE MORE PAINLESS NIGHT GLU & ONE MORE SLIM STYLE International Ürün Sunumu ONE MORE PAINLESS NIGHT GLU & ONE MORE SLIM STYLE Efsaneleri One More Painless Night GLU, içeriğindeki doğal bileşenler ve otlar ile, TTS teknolojisi bir araya getirilmiş, sağlık

Detaylı

İçinizdeki huzuru yeniden keşfedin...

İçinizdeki huzuru yeniden keşfedin... İçinizdeki huzuru yeniden keşfedin... SPA Etkileyici bir atmosfer, arındırıcı masajlar, tazeleyici bir bakım Salix Spa, günün temposuna ara vermek ve iyi hissetmek istediğiniz her an küçük kaçamaklar yapıp

Detaylı

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice.

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Yeni Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Cildin yaşlanması ile ilgili gerçekler Kabul edelim, kadınlar da erkekler de mümkün olduğunca uzun süre genç görünümünü korumak ister. Zamanın ilerleyişini durdurmayı,

Detaylı

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

ÖZEL ÖZKAYA HASTANE İŞLETMECİLİĞİ

ÖZEL ÖZKAYA HASTANE İŞLETMECİLİĞİ ÖZEL ÖZKAYA HASTANE İŞLETMECİLİĞİ Özel Özkaya Hastane İşletmeciliği olarak 2006 yılından itibaren Kızılay da bulunan Tıp Merkezlerimiz siz değerli hastalarımıza hizmet vermektedir. Merkezlerimiz ; - Milli

Detaylı

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur G İ R İ Ş %100 Doğal Hiçbir katkı maddesi içermez Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar Cildi nemlendirir Doğal nem dengesine kavuşturur Cilde taze ve duru bir görünüm

Detaylı

Sanitas Spa Koleksiyonu

Sanitas Spa Koleksiyonu Sanitas Spa Koleksiyonu SPA Klasikleri KLASİK MASAJ Kas gevşetici ve stres giderici bir masajdır. Hafif ya da kuvvetli baskılarla kan dolaşımını hızlandırırken stresi azaltır. Ayrıca dokunun, her bir hücrenin

Detaylı

SADECE 4 GÜNDE, 1 BEDEN İNCELİN!

SADECE 4 GÜNDE, 1 BEDEN İNCELİN! SADECE 4 GÜNDE, 1 BEDEN İNCELİN! ÖZGE TAŞDELEN KUTLUALP / Satın Alma Müdürü 4 günlük maraton, beni şaşırtan ölçümlerle tamamlandı. Programı herkese tavsiye edeceğim. MELTEM AYDIN / Şirket Ortağı 4 günde

Detaylı

Karaciğer koruyucu DAHA İYİ DAHA SAĞLIKLI, DAHA İYİ VERİMLİ SÜRÜLER İÇİN HEPALYX

Karaciğer koruyucu DAHA İYİ DAHA SAĞLIKLI, DAHA İYİ VERİMLİ SÜRÜLER İÇİN HEPALYX Karaciğer koruyucu DAHA İYİ Karaciğer fonksiyonu Antioksidan aktivite Protein sentezi Anti-fibrotik aktivite Süt Verimi Süt Proteini Metabolik Sağlık Performans Bağışıklık Karlılık DAHA SAĞLIKLI, DAHA

Detaylı

PRENET LE KİLONUZU Kontrol Altına Alın!

PRENET LE KİLONUZU Kontrol Altına Alın! PRENET LE KİLONUZU Kontrol Altına Alın! 1983 yılında Almanya da geliştirilen Prenet ürünleri, en son teknoloji ile üretilir. Konsept, içerisinde kişiye özel olarak uygulanan vücut analizini de barındıran,

Detaylı

A AFT (Ağız için yaralar) Sayfa 25 Alt Islatma Problemleri Sayfa 6 Anne Sütünü Çoğaltan Çay Sayfa 7 Astım ve Bronşit Sayfa 11 B Bağırsak Çalıştırıcı

A AFT (Ağız için yaralar) Sayfa 25 Alt Islatma Problemleri Sayfa 6 Anne Sütünü Çoğaltan Çay Sayfa 7 Astım ve Bronşit Sayfa 11 B Bağırsak Çalıştırıcı A AFT (Ağız için yaralar) Sayfa 25 Alt Islatma Problemleri Sayfa 6 Anne Sütünü Çoğaltan Çay Sayfa 7 Astım ve Bronşit Sayfa 11 B Bağırsak Çalıştırıcı (Kabızlık) Sayfa 10 Baş Ağrıları Sayfa 19 Bel ve Boyun

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

PRENET LE KİLONUZU Kontrol Altına Alın!

PRENET LE KİLONUZU Kontrol Altına Alın! PRENET LE KİLONUZU Kontrol Altına Alın! 1983 yılında Almanya da geliştirilen Prenet ürünleri, en son teknoloji ile üretilir. Konsept, içerisinde kişiye özel olarak uygulanan vücut analizini de barındıran,

Detaylı

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cilt kırışıklıkları herhangi bir hastalık belirtisi değil, doğal bir süreçtir. Ciltte oluşan kırışıklıkların

Detaylı

INTRACEL - Altın İğne RF İyi Haftalar

INTRACEL - Altın İğne RF İyi Haftalar INTRACEL - Altın İğne RF 16.02.2015 İyi Haftalar Intracel nedir? INTRACELL Altın iğne uygulamasında cildin yüzeyinin altında kalan tabakalarına onarılabilir ölçüde ufak bir hasar vererek ilgili bölgedeki

Detaylı

ARI ZEHİRİ BİLEŞİMİ, ÖZELLİKLERİ, ETKİ MEKANİZMASI. Dr. Bioch.Cristina Mateescu APİTERAPİ KOMİSYONU

ARI ZEHİRİ BİLEŞİMİ, ÖZELLİKLERİ, ETKİ MEKANİZMASI. Dr. Bioch.Cristina Mateescu APİTERAPİ KOMİSYONU ARI ZEHİRİ BİLEŞİMİ, ÖZELLİKLERİ, ETKİ MEKANİZMASI Dr. Bioch.Cristina Mateescu APİTERAPİ KOMİSYONU Arı Zehiri - Tanım Arı zehiri, bal arıları tarafından öncelikle memelilere ve diğer iri omurgalılara karşı

Detaylı

Su / Hasta Değil Susuzsunuz adlı kitapta suyun önemi anlatılıyor ve yazara göre vücudumuz tam 46 nedenle suya ihtiyaç duyuyor.

Su / Hasta Değil Susuzsunuz adlı kitapta suyun önemi anlatılıyor ve yazara göre vücudumuz tam 46 nedenle suya ihtiyaç duyuyor. Su / Hasta Değil Susuzsunuz adlı kitapta suyun önemi anlatılıyor ve yazara göre vücudumuz tam 46 nedenle suya ihtiyaç duyuyor. 1- Hiçbir şey susuz yaşayamaz. 2- Göreceli su yetersizliği vücudun bazı fonksiyonlarını

Detaylı

LENFÖDEM ERKEN TANI VE ERKEN TEDAVİ GEREKTİREN BİR HASTALIKTIR!

LENFÖDEM ERKEN TANI VE ERKEN TEDAVİ GEREKTİREN BİR HASTALIKTIR! LENFÖDEM ERKEN TANI VE ERKEN TEDAVİ GEREKTİREN BİR HASTALIKTIR! Lenfödem, lenf sıvısının dolaşımındaki yetersizlik yüzünden dokular arasında proteinden zengin sıvı birikimine bağlı olarak şişlik ve ilerleyen

Detaylı

OTOLOG SELÜLER REJUVENASYON INNOVATIVE TREATMENT FOR SKIN BIO - STIMULATION

OTOLOG SELÜLER REJUVENASYON INNOVATIVE TREATMENT FOR SKIN BIO - STIMULATION OTOLOG SELÜLER REJUVENASYON INNOVATIVE TREATMENT FOR SKIN BIO - STIMULATION 0476 OTOLOG SELÜLER REJUVENASYON NEDİR VE NASIL ETKİLİ OLUR? Daha genç ve canlı bir cilt arzuluyorsanız Density Platelet Jel

Detaylı

IMT HYDROTHERA SPA & WELLNESS

IMT HYDROTHERA SPA & WELLNESS IMT HYDROTHERA SPA & WELLNESS İMT HYDROTHERA SPA & WELLNESS İstanbul un tek termal kaynak noktası olan Tuzla İçmeler in namı çok eskilere dayanır. M.Ö. 8. yüzyılda Asklepis Şifalı Suları olarak bilindiği

Detaylı

Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü GHESER ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK

Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü GHESER ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK ERKEK KOZMETİK SERİSİNDE İLKİ* ULTRA KONFOR TRAŞ JELİ Bu ferahlatıcı jel mükemmel tıraş için olağanüstü ipeksi kopük oluşturur. Jel sadece

Detaylı

HYPOXI Otel Konsepti. Sektörde yepyeni ve karlı bir açılım

HYPOXI Otel Konsepti. Sektörde yepyeni ve karlı bir açılım HYPOXI Otel Konsepti Sektörde yepyeni ve karlı bir açılım Alman TV kanalı RTL in başarılı sunucusu Barbara Wussow HYPOXI yi denedi ve şaşırtıcı sonuçlarını RTL deki programında anlattı. Avusturyalı ünlü

Detaylı

AAM de ikinci düzey tedavi

AAM de ikinci düzey tedavi Hasta Bilgilendirme Formu Türkçe 35 AAM de ikinci düzey tedavi Altı çizili terimler sözlükte listelenmiştir. Bazen reçete edilen ilaçlar semptomlarınızı gidermez. Bu vakalarda diğer tedavi opsiyonları

Detaylı

Zihninizi ve Bedeninizi Tazelerken Ruhunuzu Ar nd r n

Zihninizi ve Bedeninizi Tazelerken Ruhunuzu Ar nd r n Spa Menü Zihninizi ve Bedeninizi Tazelerken Ruhunuzu Ar nd r n Spa Klasikleri SANITAS İMZA* Sert ve yumuşak teknikler bir arada kullanılarak seçtiğiniz aromatik yağlarla yapılan bu masaj kaslarınızı gevşetirken

Detaylı

Yaşamı huzurlu ve sağlıklı kılan unsurların en önemlisi beden ile ruh arasında sağlanan kusursuz dengedir.

Yaşamı huzurlu ve sağlıklı kılan unsurların en önemlisi beden ile ruh arasında sağlanan kusursuz dengedir. Thermal &Spa Yaşamı huzurlu ve sağlıklı kılan unsurların en önemlisi beden ile ruh arasında sağlanan kusursuz dengedir. Zihinsel ve fiziksel olarak yenilenip tazeleneceğiniz şifa kaynağı olan Termal Spa

Detaylı

Synergy+ Nedir? Bu bakımları farklı çalışma modu ve ayrı başlık ile gerçekleştirir.

Synergy+ Nedir? Bu bakımları farklı çalışma modu ve ayrı başlık ile gerçekleştirir. SYNERGY + Synergy+ Nedir? Synergy + cildin derinlemesine temizliğini bakımını sağlayan, çeşitli cilt problemlerine çözüm bulmayı hedefleyen kombine bir bakım cihazıdır. Bu bakımları farklı çalışma modu

Detaylı

Spa Deneyiminize Hazırlanın 7. Masajlar 11. Therapia Özel 15. Yüz Bakımları 21. Vücut Bakımları 25. Banyo Terapileri 27. Hamam Ritüelleri 29

Spa Deneyiminize Hazırlanın 7. Masajlar 11. Therapia Özel 15. Yüz Bakımları 21. Vücut Bakımları 25. Banyo Terapileri 27. Hamam Ritüelleri 29 1 Spa Deneyiminize Hazırlanın 7 Masajlar 11 Therapia Özel 15 Yüz Bakımları 21 Vücut Bakımları 25 Banyo Terapileri 27 Hamam Ritüelleri 29 Diğer Hizmetlerimiz 30 2 1 Günlük stres ve gerginliklerinizden kaçmanın

Detaylı

SPAKARE Kenevir yağı ile

SPAKARE Kenevir yağı ile Kenevir yağı ile Kenevir oldukça çok yönlü bir bitkidir. Geleneksel olarak, kenevir yelkenli gemilerde halatlar yapmak için kullanılır. Daha yakın zamanlarda, moda tasarımcıları kenevir liflerini elbise

Detaylı

AĞRI İLE NASIL BAŞA ÇIKARIZ

AĞRI İLE NASIL BAŞA ÇIKARIZ AĞRI İLE NASIL BAŞA ÇIKARIZ Öğr. Gör. Müjgan ONARICI Çankırı Karatekin Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Çankırı 2013 Ağrı / Organizmayı koruyan bir duyu Duyu doku hasarının olduğu bölgede yanıt Ağrı Tarih

Detaylı

1. İnsan vücudunun ölçülerini konu edinen bilim dalı aşağıdakilerden hangisidir?

1. İnsan vücudunun ölçülerini konu edinen bilim dalı aşağıdakilerden hangisidir? VÜCUT BAKIMI 1. İnsan vücudunun ölçülerini konu edinen bilim dalı aşağıdakilerden hangisidir? A) Anatomi B) Fizyoloji C) Antropometri D) Antropoloji 2. Kemik, diş, kas, organlar, sıvılar ve adipoz dokunun

Detaylı

MENİSKÜS ZEDELENMELERİ

MENİSKÜS ZEDELENMELERİ MENİSKÜS ZEDELENMELERİ Diz eklemi uyluk (femur) ve kaval (tibia) kemikleri arasında kusursuz bir uyum içinde çalışır. Bu uyumun sağlanmasında, diz içerisinde yer alan menisküs denilen yarım ay şeklindeki

Detaylı

FİZYOLOJİ BİLİMİNE GİRİŞ

FİZYOLOJİ BİLİMİNE GİRİŞ FİZYOLOJİ BİLİMİNE GİRİŞ fizyoloji Hayvan fiz. İnsan fiz. Bitki fiz. Spor fizyolojisi Fizyoloji; Vücut fonksiyonlarını inceleyen ve bir canlının canlı olma özelliğini devam ettirmede rol oynayan bütün

Detaylı

Sır gibi bir labirentteyim, ağrılarım diniyor, ruhum hafifliyor, huzur buluyorum; kendimi ödüllendiriyorum

Sır gibi bir labirentteyim, ağrılarım diniyor, ruhum hafifliyor, huzur buluyorum; kendimi ödüllendiriyorum SPA MENÜ Sır gibi bir labirentteyim, ağrılarım diniyor, ruhum hafifliyor, huzur buluyorum; kendimi ödüllendiriyorum Geleneksel SPA rutinleri, Kuum un modern anlayışı ile yeniden doğuyor. Doğal bitki özleri,

Detaylı

Değerli okuyucu; bu kitapçık hastanemizde verilen hizmetleri tanıtmak en etkili şekilde faydalanmanızı sağlamak amacıyla hazırlanmıştır.

Değerli okuyucu; bu kitapçık hastanemizde verilen hizmetleri tanıtmak en etkili şekilde faydalanmanızı sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Değerli okuyucu; bu kitapçık hastanemizde verilen hizmetleri tanıtmak en etkili şekilde faydalanmanızı sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Dünyanın en kutsal görevlerinde biride ağrıyı dindirmektir. Genel

Detaylı

İçindekiler. Başkanın Mesajı... 2. Termal Nedir?... 4. Termal Suyun Özellikleri... 6. Termal Suyun Faydaları... 8. Saadetdere Kule Termal Tesisi...

İçindekiler. Başkanın Mesajı... 2. Termal Nedir?... 4. Termal Suyun Özellikleri... 6. Termal Suyun Faydaları... 8. Saadetdere Kule Termal Tesisi... İçindekiler Başkanın Mesajı... 2 Termal Nedir?... 4 Termal Suyun Özellikleri... 6 Termal Suyun Faydaları... 8 Saadetdere Kule Termal Tesisi... 10 Tesiste Sağlanan Hizmetler... 12 İletişim... 14 Saadetdere

Detaylı

Düğün hazırlıklarınız başladı, check-listinize her gün yeni bir tik atıyorsunuz ancak bu esnada cildinizin sesine kulak verdiniz mi?

Düğün hazırlıklarınız başladı, check-listinize her gün yeni bir tik atıyorsunuz ancak bu esnada cildinizin sesine kulak verdiniz mi? Düğün hazırlıklarınız başladı, check-listinize her gün yeni bir tik atıyorsunuz ancak bu esnada cildinizin sesine kulak verdiniz mi? Estetik Dermatolog Yrd. Doç. Dr. Melisa Eczacıbaşı cildinizi de düğüne

Detaylı

BOTOKS VE DOLGU UYGULAMALARI

BOTOKS VE DOLGU UYGULAMALARI BOTOKS VE DOLGU UYGULAMALARI BOTOX UYGULAMASI - Zamanın etkisi ile belirginleşen mimik çizgilerini hafifletmek ya da ortadan kaldırmak amacıyla kullanılan kolay ve güvenilir bir yöntemdir. - Botoks enjeksiyonu

Detaylı

İDEAL UYGULAMA OLAN 20 SEANSTA İLK 10 SEANS HER GÜN, SONRAKİ SEANSLAR GÜN AŞIRI UYGULANIR. AYDA YAKLAŞIK 10 KG KİLO VERDİREBİLEN BİR SİSTEMDİR.

İDEAL UYGULAMA OLAN 20 SEANSTA İLK 10 SEANS HER GÜN, SONRAKİ SEANSLAR GÜN AŞIRI UYGULANIR. AYDA YAKLAŞIK 10 KG KİLO VERDİREBİLEN BİR SİSTEMDİR. 2 dakikada 700 kalori yaktıran mucize yöntem! Kızılay Natura Beauty'da 1 seanslık Cyro CABİN (soğuk lipoliz) uygulaması 80 TL yerine 19 TL! (3 ay geçerlidir.) Ünlülerin yeni gözdesi: Cyro-Cabin 2 dakika

Detaylı

LinErase, tıbbi cihaz sınıfı III'dür. LinErase Cllagen, bağ dokusunun restorasyonu için en uygun koşulları üretir. Dermal biyo-yeniden canlandırmada

LinErase, tıbbi cihaz sınıfı III'dür. LinErase Cllagen, bağ dokusunun restorasyonu için en uygun koşulları üretir. Dermal biyo-yeniden canlandırmada LinErase, tıbbi cihaz sınıfı III'dür. LinErase Cllagen, bağ dokusunun restorasyonu için en uygun koşulları üretir. Dermal biyo-yeniden canlandırmada yardımcı bir madde olarak gösterilir ve dermişin bağ

Detaylı

Nar Nedir ve Faydaları Nelerdir? Nar Ağacı ve Nar Meyvesi: (Punica granatum)

Nar Nedir ve Faydaları Nelerdir? Nar Ağacı ve Nar Meyvesi: (Punica granatum) Gençliğin formülünü barındıran giz Nar Nar Nedir ve Faydaları Nelerdir? Nar Ağacı ve Nar Meyvesi: (Punica granatum) Anavatanı olan Ortadoğu ve Kafkasya da binlerce yıldır üretimi ve tüketimi yapılan nar

Detaylı

Lourdes. Serbest Radikallerle Savaşan SAĞLIK ve GENÇLİK DOLU SU

Lourdes. Serbest Radikallerle Savaşan SAĞLIK ve GENÇLİK DOLU SU Lourdes Serbest Radikallerle Savaşan SAĞLIK ve GENÇLİK DOLU SU Serbest Radikaller Yaşlanma sürecinin en önemli unsurlarından biri serbest radikallerin hücrelerimiz ve DNA mıza verdiği zararlardır. Serbest

Detaylı

Yaşamımızı devam ettirebilmemiz için tuza ihtiyacımız var! NEDEN?

Yaşamımızı devam ettirebilmemiz için tuza ihtiyacımız var! NEDEN? Petra Kristali Tuzlu gerçekler Vücudumuz ve Tuz. Yaşamımızı devam ettirebilmemiz için tuza ihtiyacımız var! NEDEN? Yaşam kaynağımız olan su, ancak yeterli miktarda ve sağlıklı tuzla birlikte görevini yerine

Detaylı

Sınav Destek Semineri. Egzersiz. Rahatlama Çalışmaları-2. Engin KUYUCU. İnsan Kaynakları Uzmanı

Sınav Destek Semineri. Egzersiz. Rahatlama Çalışmaları-2. Engin KUYUCU. İnsan Kaynakları Uzmanı Sınav Destek Semineri Egzersiz & Rahatlama Çalışmaları-2 Engin KUYUCU İnsan Kaynakları Uzmanı 0 535 828 17 93 www.enginkuyucu.com Sınav Destek Semineri Meridyen Enerjisini Aktive Etmek Qi Gong Egzersizi

Detaylı

DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE

DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE GERÇEK BİLİM Experalta Platinum serisinin inanılmaz dönüşüm gücünün sırrı bitkisel ve ileri bileşenlerin etkili birleşimindedir. DÖNÜŞÜM FORMÜLÜ: Х50 MOLEKÜLÜ Hedeflenen,

Detaylı

Kulak çınlamasını yönetmek.

Kulak çınlamasını yönetmek. Life sounds brilliant. Kulak çınlamasını yönetmek. Kalıcı rahatlık için benzersiz terapiler. İşitme Cihazları 2 Signia Tinnitus terapisi. Huzurunuz önce gelir. Hayatlarımız müziğin yumuşak notalarından

Detaylı

%98 OKSİJEN GEÇİRGEN RENKLİ MİNERAL FONDÖTEN

%98 OKSİJEN GEÇİRGEN RENKLİ MİNERAL FONDÖTEN %98 OKSİJEN GEÇİRGEN RENKLİ MİNERAL FONDÖTEN SPF30 Mineral güneş koruyucu Temel olarak cildin tüm dokularına oksijen geçirgenliği sağlayan üçlü silika retiküler taşıyıcı sistem. FDA nın cilt iyileştirici

Detaylı

Zihninizi ve Bedeninizi Tazelerken Ruhunuzu Ar nd r n

Zihninizi ve Bedeninizi Tazelerken Ruhunuzu Ar nd r n Spa Menü Zihninizi ve Bedeninizi Tazelerken Ruhunuzu Ar nd r n Spa Klasikleri SANITAS İMZA* Sert ve yumuşak teknikler bir arada kullanılarak seçtiğiniz aromatik yağlarla yapılan bu masaj kaslarınızı gevşetirken

Detaylı

Günde kaç saat, haftada kaç gün egzersiz yapılmalı?

Günde kaç saat, haftada kaç gün egzersiz yapılmalı? Başarılı bir kilo verme ve daha da önemlisi bu kiloyu korumada en önemli anahtar egzersizdir. Kilo verdikten sonra egzersiz yapmayı bırakanlar yeniden kilo alırken, egzersize devam edenlerde bu ihtimal

Detaylı

Güçlü bir kas sistemi, beyin ve kalp için kuruyemiş tüketin!

Güçlü bir kas sistemi, beyin ve kalp için kuruyemiş tüketin! Güçlü bir kas sistemi, beyin ve kalp için kuruyemiş tüketin! Her anlamda güçlü olmak ne kadar önemli aslında. Güçlü bir kas sistemi, güçlü bir beyin, güçlü bir kalp, güçlü saçlar, kendini iyi hissetmek

Detaylı

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi Bitkisel Şampuan Serisi Active Shine, her saç tipine özel olarak tasarlanmış, bitkisel aktiflerle zenginleştirilmiş bir seridir. Bitkisel içeriğiyle herhangi bir yan etkiye neden olamadan doğrudan saçlara

Detaylı

TIENS. Aprotie Organics. Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz!

TIENS. Aprotie Organics. Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz! TIENS Aprotie Organics Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz! APROTIE ORGANICS Aprotie Organics, organik portakal suyunu su yerine kullanır, çünkü bu, vitamin ve mineraller gibi besleyici maddeler açısından

Detaylı

Pazardan Sofraya:Pazarlama ve Tüketim Beslenmede Balığın Yeri ve Önemi

Pazardan Sofraya:Pazarlama ve Tüketim Beslenmede Balığın Yeri ve Önemi Pazardan Sofraya:Pazarlama ve Tüketim Beslenmede Balığın Yeri ve Önemi Prof. Dr. Yasemen YANAR Çukurova Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölüm Başkanı Tarih boyunca medeniyetler

Detaylı

Sigara sağlığa zararlı olmasına rağmen birçok kişi bunu bile bile sigara kullanmaktadır. En yaygın görülen zararlı alışkanlıkların içinde en başı

Sigara sağlığa zararlı olmasına rağmen birçok kişi bunu bile bile sigara kullanmaktadır. En yaygın görülen zararlı alışkanlıkların içinde en başı Sigara sağlığa zararlı olmasına rağmen birçok kişi bunu bile bile sigara kullanmaktadır. En yaygın görülen zararlı alışkanlıkların içinde en başı çeken sigara vücuda birçok zarar vermekte ve uzun süre

Detaylı

PLAZMA ENERJİSİ. ELEKTROPORASYON (İğnesiz Mezoterapi) SONOPORASYON (Düşük Frekanslı Ultrason) ESTETİKTE 4.BOYUT. www.khrono-x.com

PLAZMA ENERJİSİ. ELEKTROPORASYON (İğnesiz Mezoterapi) SONOPORASYON (Düşük Frekanslı Ultrason) ESTETİKTE 4.BOYUT. www.khrono-x.com PLAZMA ENERJİSİ RADYOFREKANS FRAKSİYONEL RF ELEKTROPORASYON (İğnesiz Mezoterapi) SONOPORASYON (Düşük Frekanslı Ultrason) ESTETİKTE 4.BOYUT www.khrono-x.com 1-PLAZMA ENERJİSİ Plazma enerjisi maddenin 4.halidir.

Detaylı

Autologous Tissue Regenating Kit

Autologous Tissue Regenating Kit 93/42/EEC Kapsamında ClassIIb Tıbbi Cihaz Autologous Tissue Regenating Kit 0476 Saç dış görünüşümüzün ayrılmaz bir parçasıdır, sosyo kültürel bağlamda sembolik anlamları vardır; benlik saygısı, özgüven

Detaylı

Hangi vitamin hangi besinlerde var?

Hangi vitamin hangi besinlerde var? On5yirmi5.com Hangi vitamin hangi besinlerde var? Pazara ya da markete giderek filenizi doldururken aldığınız sebze ve meyvelerin hangi vitaminleri içerdiğini biliyor musunuz? Yayın Tarihi : 28 Nisan 2014

Detaylı

ERGOJENİK YARDIM. Yunancada Ergon = İŞ Genon = ÜRETMEK anlamına gelir.

ERGOJENİK YARDIM. Yunancada Ergon = İŞ Genon = ÜRETMEK anlamına gelir. ERGOJENİK YARDIM Yunancada Ergon = İŞ Genon = ÜRETMEK anlamına gelir. İş üretmeye yada iş yapmaya yardım eden maddeler yada yöntemler Sportif performansı arttırmak amacıyla yetenek ve antrenmanın dışında

Detaylı

Kuum Hotel & SPA Atatürk Caddesi No 150 Göltürkbükü Bodrum Muğla 48400 TR T: 0252 311 0082 E-Mail: spareception@kuumhotel.com.

Kuum Hotel & SPA Atatürk Caddesi No 150 Göltürkbükü Bodrum Muğla 48400 TR T: 0252 311 0082 E-Mail: spareception@kuumhotel.com. Kuum Hotel & SPA Atatürk Caddesi No 150 Göltürkbükü Bodrum Muğla 48400 TR T: 0252 311 0082 E-Mail: spareception@kuumhotel.com spa menu Sır gibi bir labirentteyim, ağrılarım diniyor, ruhum hafifliyor,

Detaylı

SECRETS DE SOTHYS. Sothys'in Prestij Serisi. Haz ve teknolojinin simyası. 19 janv 04

SECRETS DE SOTHYS. Sothys'in Prestij Serisi. Haz ve teknolojinin simyası. 19 janv 04 SECRETS DE SOTHYS Sothys'in Prestij Serisi Haz ve teknolojinin simyası 1 Sothys uzmanlığı Cilt yaşlanmasında uzmanlık 2 yıl boyunca süren araştırmalar Yeni buluş Cilt stresine karşı zafer Hormonal ve beslenme

Detaylı

Özel Formülasyon DAHA İYİ DAHA DÜŞÜK MALIYETLE DAHA SAĞLIKLI SÜRÜLER VE DAHA FAZLA YUMURTA IÇIN AGRALYX!

Özel Formülasyon DAHA İYİ DAHA DÜŞÜK MALIYETLE DAHA SAĞLIKLI SÜRÜLER VE DAHA FAZLA YUMURTA IÇIN AGRALYX! Özel Formülasyon DAHA İYİ Yumurta Verimi Kabuk Kalitesi Yemden Yararlanma Karaciğer Sağlığı Bağırsak Sağlığı Bağışıklık Karlılık DAHA DÜŞÜK MALIYETLE DAHA SAĞLIKLI SÜRÜLER VE DAHA FAZLA YUMURTA IÇIN AGRALYX!

Detaylı

BÖLÜM - 11 TOPARLANMA

BÖLÜM - 11 TOPARLANMA BÖLÜM - 11 TOPARLANMA 276 TOPARLANMA Yapılan yüklenmelerin yöntemlerini anlattığımız bir önceki bölümde, bu yüklenmelerin sporcuda istenen fizyolojik ve psikolojik değişiklikleri oluşturmada çok önemli

Detaylı

İçeni iyileştiren içecekler

İçeni iyileştiren içecekler İçeni iyileştiren içecekler Hemen hemen herkesin sevdiği ve ihtiyaç duyduğu şeylerden biri yemek yerken veya öğün aralarında sıvı besinler tüketmektir. 1 13 İçeçeğin kalorisi düşükse bir de faydalıysa

Detaylı

Termal Sular ve Cildimiz

Termal Sular ve Cildimiz Termal Sular ve Cildimiz Termal su nedir? Termal su, doğal mineral içeriklere ve iyileştirici etkilere sahiptir. Tedavi amaçlı kullanıma uygundur. Birçok karakteristik özelliği sayesinde, sağlık alanında

Detaylı

ANDUBALANCE Controlling body weight by losing water. Improved body shaping. Rahatlama. Zayıflama ve Gençleşme tek üründe...

ANDUBALANCE Controlling body weight by losing water. Improved body shaping. Rahatlama. Zayıflama ve Gençleşme tek üründe... ANDUBALANCE Controlling body weight by losing water. Improved body shaping. Rahatlama. Zayıflama ve Gençleşme tek üründe... 2 hhp nin kuruluşundan beri amacımız, insanların sağlıklarını koruma çabalarında

Detaylı