Ankastre Fırın Kullanma Kılavuzu BO243VG PyroTouch Serisi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ankastre Fırın Kullanma Kılavuzu BO243VG PyroTouch Serisi"

Transkript

1 MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. 1 Ankastre Fırın Kullanma Kılavuzu BO243VG PyroTouch Serisi Bompani italia koleksiyonundan bir fırın seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Yenilik ve teknolojiyi buluşturan bu fırın, yemek tariflerinizi hayata geçirmenizde size yardımcı olmak için tasarlanmıştır. A. Fırınınızı Tanıyın A. Hızlı ön ısıtma seçeneğini aktive eder. B. Saati ayarlamak, alarmı kurmak ve alarm sesini ayarlamak için kullanılır. C. Pişme süresini ve durdurma zamanını ayarlamak için kullanılır. D. Ekrandaki sayısal değerleri azaltır. E. Ekrandaki sayısal değerleri artırır. F. Fırın lambasını açıp kapatır. G. Fırın fonksiyon seçimi ve ısı ayarında kullanılır. H. On / Off. Fırını aktive eder veya kapatır.

2 MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. 2 A1. Başlatma Pyrolitik fırınlarda ilk başlatmalarda ve elektrik kesintilerinden sonra fırın kendi kendisini testten geçirir. Fırını aktive ettikten sonra 3 sinyal sesi duyulur. Sonra fırın, kapısını otomatik olarak kilitleyip açar. 30 saniye kadar süren bu işlem süresince ekranda kilit sembolü yanıp söner. Kilit sembolü tamamen kaybolduktan sonra fırınınızın saatini ayarlayabilirsiniz. A2. Saati Ayarlama Günün saati 24 saat formatında gösterilir ve ayarlanır. B tuşuna bastığınızda ekranda önce hour yazısı belirir ve sonra saat digitleri yanıp sönmeye başlar. D ve E tuşlarını kullanarak doğru saati ayarlayın. Tuşları basılı tutarak saatlerin daha hızlı değişmesini sağlayabilirsiniz. A3. Alarm Kurma Bu fonksiyon çalar saat olarak kullanılır, fırının başlayıp durmasına etki etmez. Yine B tuşuna basarak ekranda bell yazısının gelmesini sağlayın, D ve E tuşlarını kullanarak 0 ile 240 dakika arasında ayarlayın. Ekran yine günün saatini göstermeye devam eder, ancak sol üst köşede beliren çalar saat sembolü alarm fonksiyonunun aktif olduğunu gösterir. Zaman dolduğunda sembol yanıp söner ve 3 saniye aralarla duyulan çift beep sesiyle size haber verir. Herhangi bir tuşa dokunarak alarmı susturabilirsiniz. Eğer hiçbir yere dokunmazsanız 5 dk sonra alarm susacaktır. A4. Fonksiyon Seçimi 1. H tuşuna dokunarak fırını aktif hale getirin. Kare sembolü ve On yazısı ekrana gelecektir. 2. G tuşuna dokunarak istenilen fonksiyonu seçin. Hangi fonksiyonun hangi yemeğe uygun olduğuna karar vermek için 3-4. sayfalardaki fonksiyon tablosundan yararlanabilirsiniz. 3. D ve E tuşlarını kullanarak fonksiyon seçiminizi tamamlayın. Siz fonksiyonları değiştirdikçe, o fonksiyonda hangi elementlerin aktif olduğu ve varsayılan fırın ısısı ekranda gösterilecektir. Fırın ısısını sonradan kendiniz değiştirebilirsiniz. 4. Yine G tuşuna dokunarak ve sonra D ve E tuşlarını kullanarak fırın ısısını ayarlayın. Her fonksiyonun kendisine göre minimum ve maksimum değerleri vardır. 5. Tekrar G tuşuna dokunarak seçiminizi onaylayın. 6. Eğer hızlı ön ısıtma seçeneğini devreye koymak istiyorsanız A tuşuna dokunmanız yeterli. Fırın elementlerinden herhangi biri devredeyken, tencere sembolü ekrana gelir ve aktif elementler ekranda gösterilir. Ekrandaki ön ısıtma barı 25%, 50%, 75% ve 100% olarak fırının ayarlanan ısıya ulaşma sürecini gösterir. H tuşuna dokunarak fırını durdurabilirsiniz.

3 MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. 3 B. Fonksiyon Tablosu Prog. Sembol Pre set T min T max İsim Açıklama Pr Lamba Sadece Fırın Lambası Pr Defrost Isı vermeden, sadece fan yardımıyla çözme sağlanır. Örnek. Donmuş pasta ve meyveler Pr Sıcak Tutma Sadece alt element - Yemekleri sıcak tutmak için kullanılır. Pr ECO Eco Bake Alt ve üst element. Fan gerektiği zaman devreye girip çıkar. Pr Statik Fırın Alt ve üst element Pr05 75 Fanla Pişirme Alt ve üst element + Turbo Fan Pr06 75 Fan - Roast Izgara elementi + Turbo Fan + Alt Element Örnek. Tavuk - hindi rosto Pr07 75 Alt+ Fan Alt Element + Turbo Fan Örnek. Pizza Pr08 75 Izgara-Fan Izgara elementi + Turbo Fan Örnek. Biftek, hamburger, tavuk göğsü Pr09 L1 L2 L3 Izgara Izgara Elementi Örnek. Kızarmış ekmek Pr10 L1 L2 L3 Izgara - Döner Şiş Izgara Elementi + Döner şiş Örnek. Bütün tavuk, hindi Pr11 75 Fan + Fan Elementi Turbo Fan + Yuvarlak Fan Elementi Örnek. 3 farklı yemek aynı anda pişebilir. Pr12 75 Özel Alt Element + Turbo Fan + Yuvarlak Fan Elementi Örnek. Çift raf ile Sufle ve pizzalar Pr Eco Pyro Ekonomik Pyro - Kendi kendini temizleme fonksiyonu Pr Pyro Pyro - Kendi kendini temizleme fonksiyonu Prh C Değişken Hızlı Ön Isıtma Fırının farklı elementleri ve turbo fan sıra ile devreye girip çıkarak hızlı ön ısıtma sağlarlar. Yukardaki tabloda her fonksiyon için semboller, varsayılan fırın ısısı, minimum ve maksimum ayarlanabilir ısı seçenekleri ve açıklamalar verilmiştir. Fırınınızın lamba ve hızlı ön ısıtma dahil toplam 16 ayarlanabilir fonksiyonu vardır. Bir sonraki sayfada yemekleriniz için doğru fonksiyonu seçmenize yardımcı olacak ekstra bilgiler ve örnek yemekler bulabilirsiniz.

4 MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. 4 B1. Fonksiyon Seçimi Defrost: Hassas buzlu yiyeceklerin çözülmesi için kullanılır, elementle değil de sadece fan motorunun çalışmasıyla çözme sağlandığından çözülme sırasında yiyeceklerde bozulma olmaz. Örneğin, dondurulmuş pasta-kekler, meyveler, kremalar v.s. Statik Fırın: En çok kullanılan fırın seçeneğidir, her türlü yemek bu fonksiyonda pişebilir, özellikle patates tavuk fırında, et ve sebze yemekleri, fırın makarnası, yani ısının içine de işlemesi gereken yemekler için idealdir. Eco Bake: Enerji tasarrufu için tasarlanmıştır. Fan sadece gerektiği zaman devreye girer, sürekli çalışmaz. Özellikle yarı pişmiş veya donmuş yiyecekler, küçük porsiyon yemekleri pişirmek için kullanılır. Pişme işlemi yavaş gerçekleştiğinden büyük porsiyonlar için tavsiye edilmez. Fanla Pişirme: Fırın ve ızgaranın ısısı fırın içinde homojen bir şekilde çevrilir. Bu seçenekte yemek ve kek beraber pişebilir, kokuları karışmaz. Aynı anda birden fazla yemek tepsilerin yerini değiştirmeden beraberce pişebilir. Isı eşit dağıldığı için sufle, pizza, bisküvi-pastalar ve aperatif türleri için de idealdir. Izgara - Fan: Izgaranın ısısı fan sayesinde homojen bir şekilde dağılır. Yemeklerin üzerini kızartmak için kullanılır, Au Gratin pişirme bu fonksiyonda gerçekleşir. Izgara - Döner Şiş / Rotisserie: Döner şiş aparatı ile bütün tavuk veya hindi dönerek fırında kızartılabilir. Et ve Balık Pişirme: Et veya balık fırına girmeye uygun cam kaplarda veya tepsilerde pişirilebilir ya da direk ızgara telinin üzerine konulabilir. Ancak eğer telin üzerine koyarsanız altına su dolu bir kap koymayı unutmayın, böylece yemekten damlayan yağlar suyun içine damladığından fırında kötü bir koku veya duman oluşmasını engeller. Statik fırın, Fanla Pişirme veya Fan+Fan Elementi fonksiyonları kullanılabilir. Balık ve beyaz etler için 150- C, az pişmiş biftekler için ise C derece tavsiye edilir. Tatlılar: Statik fırın, Fanla Pişirme veya Fan+Fan Elementi fonksiyonları ile C ısı dereceleri kullanılır. Başlamadan önce mutlaka 15 dk ön ısıtma yapmayı unutmayın. Pişirme süresi boyunca fırının kapağını açmamaya özen gösterin yoksa tatlılarınız yeteri kadar kabarmaz. Pizzalar: Alt Element + Fan seçeneği alttan gelen ısıyı yukarı doğru dağıtarak fırının hızla ısınmasını sağlar. Pizzalar için idealdir ve aynı anda 2 pizza altlı-üstlü beraber pişebilir. Alternatif olarak fanla pişirme, veya Fan+Fan elementi fonksiyonları da kullanılabilir. Pizzalar için ideal sıcaklık 220 C, pişme süresi dakikadır.

5 MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. 5 B2. Pyro Clean - Kendi Kendini Temizleme Fonksiyonu Pyro Clean modunda fırın, yüksek ısıda (yaklaşık 475 C) tüm yemek artıklarını yakarak kendi kendisini temizler. Ortaya çıkan duman filtrelerden geçip temizlenerek dışarı verilir. Bu fonksiyonu her yemekten sonra kullanmanıza gerek olmamakla beraber fırının çok kirlenmesini beklemeden kullanmanızı tavsiye ederiz. Fonksiyonu aktive etmeden önce tüm fırın aksesuarlarını, fırın teli, tepsisi v.s. çıkarmayı unutmayın ve fırın kapısını sıkıca kapatın. Fırınınızın kirlilik durumuna göre yaklaşık olarak Eco-Pyro fonksiyonu 1.30, normal Pyro fonksiyonu ise saat sürecektir. Güvenliğiniz için fırın temizliği sonra erdikten sonra da fırın ısısı belirli bir seviyenin altına düşene kadar fırın kapısı kilitli kalır. Soğutma fanı devreye girerek fırını soğutur. Temizleme işlemi tamamlanıp ekrandaki kilit sembolü söndüğü zaman, fırın kapısını açıp ıslak bir bez yardımı ile kalan karbon-tozu silin. Fırınınız yeniden kullanıma hazır. C. Timer ile Otomatik ve Yarı Otomatik Programlar Fırınınızın Timeri 3 farklı şekilde ayarlanabilir. 1. Pişme Süresini Ayarlamak: Programı kendiniz başlatıp belli bir süre sonra otomatik durmasını ayarlamak için kullanılır. Örneğin 25 dk. sonra fırının durmasını istiyoruz. 2. Durma Saatini Ayarlamak: Programı kendiniz başlatıp belli bir saatte otomatik durmasını ayarlamak için kullanılır. Örneğin saat de fırının durmasını istiyoruz. 3. Pişme Süresini ve Durma Saatini Ayarlamak: Fırının kendi kendine başlayıp kendi kendine kapanması için kullanılır. Örneğin yemek 60dk boyunca pişsin ve saat da hazır olsun istiyoruz. Fırın başlangıç saatini otomatik ayarlar. Pişme Süresini Ayarlamak: C tuşuna dokunarak dur ve end timer fonksiyonundan istediğinizi seçin. dur pişme süresini, end durma saatini ayarlama fonksiyonudur. D ve E tuşlarını kullanarak istediğiniz zamanı ayarlayın. Örneğin C tuşu ile dur seçip, D ve E tuşlarıyla 30 dakikaya ayarlayın. Seçiminiz tamamlandığında ekranda şu anki saat, tencere sembolü ve A harfi görülecektir. Durma Saatini Ayarlamak: C tuşu ile end fonksiyonunu seçin, D ve E tuşları ile ayarlayın. İşlem tamamlandığında ekranda şu anki saat, tencere sembolü ve A harfi görülecektir. Pişme Süresini ve Durma Saatini Ayarlamak: Pişme süresini ayarladıktan hemen sonra tekrar C tuşu ile end fonksiyonunu seçin. Ekrana otomatik olarak gelen saat: şu anki saat + ayarladığınız pişirme süresi olacaktır. Bu süreyi yemeğin hazır olmasını istediğiniz saate ayarlayın. İşlem tamamlandıktan sonra end yanıp söner ve şu anki saat ile A sembolü ekrana gelir. Fırın pişirmeye başladığı anda tencere sembolü de ekranda belirir. Timer ile ayarlanan pişme süresinin bitiminde fırın sinyal sesi ile sizi uyarır.

6 MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. 6 D. Diğer Fonksiyonlar Emniyet / Çocuk Kilidi: - ve + tuşlarını aynı anda 3 saniye basılı tutarak emniyet kilidini aktive/deaktive edebilirsiniz. Emniyet kilidi devrede olduğu sürece dokunmatik kontroller çalışmaz ve fırın kapısı kilitlenir. Ekranda beliren anahtar - kilit sembolü bu fonksiyonun aktif olduğunu belirtir. Gece Modu: Saat arası olan zamanda sesli alarmlar otomatik olarak devre dışı kalır. Ekranın mavi ışığı parlaklığını azaltır ve nereye dokunursanız dokunun tuşlar akustik ses çıkarmaz.

BO243EA Touch Serisi!

BO243EA Touch Serisi! MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. # 1 # Ankastre Fırın Kullanma Kılavuzu BO243EA Touch Serisi Bompani italia koleksiyonundan bir fırın seçtiginiz için tesekkür ederiz. Yenilik ve teknolojiyi bulusturan bu fırın,

Detaylı

! Ankastre Fırın Kullanma Kılavuzu!

! Ankastre Fırın Kullanma Kılavuzu! MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. 1. Ankastre Fırın Kullanma Kılavuzu BO243UH - PYRO Bompani italia koleksiyonundan bir fırın seçtiginiz için tesekkür ederiz. Yenilik ve teknolojiyi bulusturan bu fırın, yemek tariflerinizi

Detaylı

! Ankastre Fırın Kullanma Kılavuzu!

! Ankastre Fırın Kullanma Kılavuzu! MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. # 1.# Ankastre Fırın Kullanma Kılavuzu BO243CB Bompani italia koleksiyonundan bir fırın seçtiginiz için tesekkür ederiz. Yenilik ve teknolojiyi bulusturan bu fırın, yemek tariflerinizi

Detaylı

! Ankastre Fırın Kullanma Kılavuzu!

! Ankastre Fırın Kullanma Kılavuzu! MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. 1. Ankastre Fırın Kullanma Kılavuzu BO243SF Bompani italia koleksiyonundan bir fırın seçtiginiz için tesekkür ederiz. Yenilik ve teknolojiyi bulusturan bu fırın, yemek tariflerinizi

Detaylı

! Ankastre Fırın Kullanma Kılavuzu!

! Ankastre Fırın Kullanma Kılavuzu! MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. 1. Ankastre Fırın Kullanma Kılavuzu BO243DB Bompani italia koleksiyonundan bir fırın seçtiginiz için tesekkür ederiz. Yenilik ve teknolojiyi bulusturan bu fırın, yemek tariflerinizi

Detaylı

MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. # 1.#

MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. # 1.# MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. # 1.# A. Mikrodalganızı Tanıyın Ankastre Mikrodalga Kullanma Kılavuzu Mod. MW7880 Digital Gösterge Mikrodalga/ Izgara/Kombo Defrost / Çözme Timer / Saat Durdurma Başlatma Yuvarlak

Detaylı

! Mikrodalga Kullanma Kılavuzu!

! Mikrodalga Kullanma Kılavuzu! MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. # 1.# Mikrodalga Kullanma Kılavuzu Mod. BO243MW A. Kullanma Talimatları 1. Saati Ayarlama: Mikrodalga ilk çalıştırıldığı zaman, ekran 0:00 ı gösterecek ve bir kez sinyal sesi duyulacak.

Detaylı

Kullanım kılavuzu MWE 22 EGL MWE 22 EGR

Kullanım kılavuzu MWE 22 EGL MWE 22 EGR Kullanım kılavuzu TR MWE 22 EGL MWE 22 EGR Fırınınızın açıklaması 6 1 2 3 4 5 1. Kilit mangalları 4. Seramik taban 2. Kapı pencere camı 5. Kontrol paneli 3. Açılır ızgara 6. Raf 1. Start/Stop düğmesi 5.

Detaylı

A2RW-6. Fonksiyon. Seçenekler. Ana fırın. Küçük fırın

A2RW-6. Fonksiyon. Seçenekler. Ana fırın. Küçük fırın A2RW-6 KUZİNE OPERA (PİROLİTİK)- ŞARAP KIRMIZISI ENERJİ SINIFI A (ANA FIRIN) ENERJİ SINIFI A (KÜÇÜK FIRIN) EAN13: 8017709108953 Cihaz Ölçüsü (y x e x d) mm: 895+55 x 1000 x 600 78 litre toplam hacim, Analog

Detaylı

A2PY-6. Fonksiyon. Seçenekler. Ana fırın. Küçük fırın KUZİNE OPERA (PİROLİTİK)- ÇELİK ENERJİ SINIFI A (ANA FIRIN) ENERJİ SINIFI A (KÜÇÜK FIRIN)

A2PY-6. Fonksiyon. Seçenekler. Ana fırın. Küçük fırın KUZİNE OPERA (PİROLİTİK)- ÇELİK ENERJİ SINIFI A (ANA FIRIN) ENERJİ SINIFI A (KÜÇÜK FIRIN) A2PY-6 KUZİNE OPERA (PİROLİTİK)- ÇELİK ENERJİ SINIFI A (ANA FIRIN) ENERJİ SINIFI A (KÜÇÜK FIRIN) EAN13: 8017709108960 Cihaz Ölçüsü (y x e x d) mm: 895+55 x 1000 x 600 78 litre toplam hacim, PİROLİTİK TEMİZLEME

Detaylı

SC112B-8. Fonksiyon. Seçenekler. Versiyonlar. linea FIRIN LINEA - BEYAZ CAM

SC112B-8. Fonksiyon. Seçenekler. Versiyonlar. linea FIRIN LINEA - BEYAZ CAM FIRIN LINEA - BEYAZ CAM EAN13: 8017709131968 Cihaz Ölçüsü (y x e x d) mm: 592 x 597 x 570 Fırın kapasitesi: 68 litre 9 farklı yemek programı + 3 hafıza Vapor clean (Buharla temizleme) 12 fonksiyon Multi-display

Detaylı

SCP112N-8. Fonksiyon. Seçenekler. Versiyonlar. linea FIRIN LINEA (PİROLİTİK) - SİYAH CAM

SCP112N-8. Fonksiyon. Seçenekler. Versiyonlar. linea FIRIN LINEA (PİROLİTİK) - SİYAH CAM FIRIN LINEA (PİROLİTİK) - SİYAH CAM EAN13: 8017709130060 Cihaz Ölçüsü (y x e x d) mm: 592 x 597 x 570 Fırın kapasitesi: 68 litre 9 farklı yemek programı + 3 hafıza Pirolitik temizleme (500 C de yoğun temizleme)

Detaylı

CS20-6. Fonksiyon. Seçenekler. Ana fırın. Küçük fırın KUZİNE OPERA - ÇELİK ENERJİ SINIFI A (ANA FIRIN) ENERJİ SINIFI A (KÜÇÜK FIRIN)

CS20-6. Fonksiyon. Seçenekler. Ana fırın. Küçük fırın KUZİNE OPERA - ÇELİK ENERJİ SINIFI A (ANA FIRIN) ENERJİ SINIFI A (KÜÇÜK FIRIN) CS20-6 KUZİNE OPERA - ÇELİK ENERJİ SINIFI A (ANA FIRIN) ENERJİ SINIFI A (KÜÇÜK FIRIN) EAN13: 8017709108656 Cihaz Ölçüsü (y x e x d) mm: 895+55 x 1000 x 600 78 litre toplam hacim, Analog LED elektronik

Detaylı

TR93P. Victoria. 90cm "Victoria" Çift fuel 3 kaviteli kuzine Gaz ocakli, Krem. Enerji Sinifi B

TR93P. Victoria. 90cm Victoria Çift fuel 3 kaviteli kuzine Gaz ocakli, Krem. Enerji Sinifi B TR93P 90cm "" Çift fuel 3 kaviteli kuzine Gaz ocakli, Krem. Enerji Sinifi B EAN13: 8017709181703 OCAK: 6 gözlü ocak Ön sag: 1.8 kw Arka sag: 2.9 kw Ön orta: 1.0 kw Arka orta: 1.8 kw Arka sol: 1.0 kw Ön

Detaylı

TR4110BL. Victoria. 110cm "Victoria" Çift fuel 4 kaviteli kuzine Gaz ocakli, Siyah. Energy sinifi AA

TR4110BL. Victoria. 110cm Victoria Çift fuel 4 kaviteli kuzine Gaz ocakli, Siyah. Energy sinifi AA TR4110BL 110cm "" Çift fuel 4 kaviteli kuzine Gaz ocakli, Siyah. Energy sinifi AA EAN13: 8017709166670 OCAK: 7 gözlü gazli ocak Ön sag: 1.80kW Arka orta: 1.80kW Ön orta: 3.00kW Arka orta: 1.00kW Ön sol:

Detaylı

Mutfakta ustalığınızı tamamlamak için ürünlerimiz tasarımı ve kullanımıyla yenilendi, güzelleşti.

Mutfakta ustalığınızı tamamlamak için ürünlerimiz tasarımı ve kullanımıyla yenilendi, güzelleşti. www.adisel.com.tr Mutfakta ustalığınızı tamamlamak için ürünlerimiz tasarımı ve kullanımıyla yenilendi, güzelleşti. Adisel daha modern ve daha kullanışlı tasarıma sahip yepyeni fırınlar ve ocaklar tasarladı.

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz AEG-ELECTROLUX B5901-5-M http://tr.yourpdfguides.com/dref/2625374

Kullanım kılavuzunuz AEG-ELECTROLUX B5901-5-M http://tr.yourpdfguides.com/dref/2625374 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU Ürünümüzü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen cihazı çalıştırmadan önce bu kullanım klavuzunu dikkatlice okuyunuz. İÇİNDEKİLER Uzaktan kumanda tanıtımı

Detaylı

KONU: YENİ ANKASTRE FIRINLARIMIZ : AFDF IOKS - AFDF IOKS - AFDF IOKS

KONU: YENİ ANKASTRE FIRINLARIMIZ : AFDF IOKS - AFDF IOKS - AFDF IOKS İstanbul, 28.07.2016 Sirküler No: 345 Sayın Yetkili Satıcımız, KONU: YENİ ANKASTRE FIRINLARIMIZ : AFDF 25400 IOKS - AFDF 22400 IOKS - AFDF 35400 IOKS Bu sirkülerimiz ile ankastre ürün gamımıza dahil ettiğimiz

Detaylı

Türkçe Kullanım Kılavuzu

Türkçe Kullanım Kılavuzu h1 Türkçe Kullanım Kılavuzu İçindekiler Kurulum talimatları 12 Bağlantı şeması 12 Kullanım talimatları 13 Sembollerin anlamları 13 Başlangıç ayarları 14 Başlatma 14 Sıcaklık ayarı 14 Nem değeri ayarı (sadece

Detaylı

MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD.

MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. # 1.# Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu Mod. BO 0289B Deterjan Kompartmanı# Program Düğmesi Elektronik # Gösterge# 2 1 7 A. Ön Yıkama Bölümü B. Ana Yıkama Bölümü C. Yumuşatıcı

Detaylı

Electrolux Inspiration Ürün Gamı

Electrolux Inspiration Ürün Gamı Electrolux Inspiration Ürün Gamı Yiyecek Hazırlama Grubu EVY7800AAX Mikrodalga Özellikli Fırın Kullanıcı Bilgilendirme Eğitimi Aralık 2015 Fırın içi aksesuarlar Grafik LCD ve dokunmatik panel Pişirme modları

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz AEG-ELECTROLUX EOB6630X EU R05 http://tr.yourpdfguides.com/dref/624574

Kullanım kılavuzunuz AEG-ELECTROLUX EOB6630X EU R05 http://tr.yourpdfguides.com/dref/624574 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz AEG-ELECTROLUX EOB6640X EU R05 http://tr.yourpdfguides.com/dref/624674

Kullanım kılavuzunuz AEG-ELECTROLUX EOB6640X EU R05 http://tr.yourpdfguides.com/dref/624674 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

RAF 704 B RAF 400 X RAF 704 X

RAF 704 B RAF 400 X RAF 704 X RAF 704 B RAF 400 X RAF 704 X Deðerli Müþterimiz, Beklentinizin üzerinde ürün sunmayý amaç edinen VESTEL, modern tesislerde özenle üretilen ve titiz bir kalite kontrolünden geçirilen ürünleri kullanýmýnýza

Detaylı

WBO 1003 - WBO 1005 - WBO 1105 ANKASTRE FIRIN

WBO 1003 - WBO 1005 - WBO 1105 ANKASTRE FIRIN WBO 1003 - WBO 1005 - WBO 1105 ANKASTRE FIRIN KULLANMA KILAVUZU Deðerli Müþterimiz, Beklentinizin üzerinde ürün sunmayý amaç edinen VESTEL, modern tesislerde özenle üretilen ve titiz bir kalite kontrolünden

Detaylı

LBX-0601. www.loobex.com

LBX-0601. www.loobex.com LBX-0601 www.loobex.com İÇERİK Giriş.2 Kullanma Talimatları 2 Temizleme Talimatları 4 Kireç Temizleme Talimatları..4 Cihaz Parçaları.5 Sorun Giderme 6 BUHARLI STERİLİZATÖR KURUTUCU - BEBEK MAMASI ISITICISI

Detaylı

Ankastre Ürünler 2017 /2

Ankastre Ürünler 2017 /2 www.luxell.com.tr Ankastre Ürünler 2017 /2 Ankastre Ürünler 2017/2 İçerik Sf. 3-18 Ankastre Setler Set 17/9 735 Siyah Davlumbaz, 40 TAHDF Siyah Ocak, 4207 Siyah Fırın Set 17/8 735 Siyah Davlumbaz, 40 TAHDF

Detaylı

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK 2015/2 fiyat listesi ESTY ile gelen MUTLULUKLAR... DAVLUMBAZLAR ESTY 2015 ESTY ile gelen FERAHLIK... Zamanımızın büyük bir bölümü mutfaklarımızda geçiyor. Kim mutfağının

Detaylı

Oterm EE101 Kablosuz Oda Termostatı. Oterm EE101 Kullanım Kılavuzu

Oterm EE101 Kablosuz Oda Termostatı. Oterm EE101 Kullanım Kılavuzu Oterm EE101 Kullanım Kılavuzu 1 EE101-TX EE101-RX 2 Oterm EE101 Kablosuz Oda Termostatı, kombiniz ile veya diğer ısıtma cihazları ile kullanabileceğiniz, evinizin konforunu artıran modern bir ısı kontrol

Detaylı

Kullaným Talimatlarý FIRIN. Ýçindekiler. Montaj, 2-3 Yerleþtirme Elektrik baðlantýlarý Veri plakasý. Cihazýn tanýtýmý, 4 Genel görünüm Kontrol paneli

Kullaným Talimatlarý FIRIN. Ýçindekiler. Montaj, 2-3 Yerleþtirme Elektrik baðlantýlarý Veri plakasý. Cihazýn tanýtýmý, 4 Genel görünüm Kontrol paneli Kullaným Talimatlarý FIRIN Türkçe, FZ 96 C. FZ 96 C. IX FZ 96 C. FZ 96 C. IX Ýçindekiler Montaj, Yerleþtirme Elektrik baðlantýlarý Veri plakasý Cihazýn tanýtýmý, Genel görünüm Kontrol paneli Baþlangýç

Detaylı

KABLOLU KUMANDA Kullanıcı Kılavuzu

KABLOLU KUMANDA Kullanıcı Kılavuzu KABLOLU KUMANDA Kullanıcı Kılavuzu 6 720 868 66 (2016/11) TR Klimamızı satın aldığınız için teşekkür ederiz. Klimanızı kullanmadan önce lütfen bu kullanıcı kılavuzunu dikkatlice okuyun. Kablolu Kumandanın

Detaylı

STF1000 FIRIN KONTROL SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

STF1000 FIRIN KONTROL SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU STF1000 FIRIN KONTROL SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU 1 TUŞLAR: START : Program çalıştırmak için kullanılır. STOP: Çalışmakta olan programı sonlandırmak için kullanılır. Stop tuşuna 1 kez basıldığında program

Detaylı

Electrolux Inspiration Ürün Gamı

Electrolux Inspiration Ürün Gamı Electrolux Inspiration Ürün Gamı Yiyecek Hazırlama Grubu EOC5641GAZ EOC5641GAV Kullanıcı Bilgilendirme Eğitimi Aralık 2015 Cihaz kontrol paneli ve menü fonksiyonları Yemekölçer kullanımı Pişirme modları

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz AEG-ELECTROLUX EOB31000X EU ENV0 http://tr.yourpdfguides.com/dref/622830

Kullanım kılavuzunuz AEG-ELECTROLUX EOB31000X EU ENV0 http://tr.yourpdfguides.com/dref/622830 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

Ocaklar Fırınlar Davlumbazlar Setler Aksesuar Evyeler Teknik Çizimler

Ocaklar Fırınlar Davlumbazlar Setler Aksesuar Evyeler Teknik Çizimler Ocaklar Fırınlar Davlumbazlar Setler Aksesuar Evyeler Teknik Çizimler 2 16 24 32 42 44 48 ANKASTRE OCAKLAR DELTA 60 A6400 CS DELTA 60 GAZ KESME EMNİYETLİ 654,00 - Estetik kare döküm ızgara - Estetik inox

Detaylı

Ankastre Kış Fırsatları

Ankastre Kış Fırsatları Ankastre Kış Fırsatları Ankastre Setler 3.769 7060 Multi Turbo Fırın 1.361 3904 Vitroseramik Ocak 972 8743 Davlumbaz 1.436 0+15 Fonksiyon Dijital programlanabilir dokunmatik kontrol paneli Fırın içi sökülebilir

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Uzaktan kumandanın Tutulması... Uzaktan Kumandanın Teknik Özellikleri... İşlev Tuşları... LCD Üzerindeki Göstergeler...

İÇİNDEKİLER. Uzaktan kumandanın Tutulması... Uzaktan Kumandanın Teknik Özellikleri... İşlev Tuşları... LCD Üzerindeki Göstergeler... İÇİNDEKİLER Uzaktan kumandanın Tutulması... Uzaktan Kumandanın Teknik Özellikleri... 3 İşlev Tuşları... 4 LCD Üzerindeki Göstergeler... 7 Tuşların kullanılması... 8 AUTO (OTOMATİK) Konumu... 8 Soğutma/Isıtma/Fan

Detaylı

BEGO. Miditherm. Kullanma Talimatı

BEGO. Miditherm. Kullanma Talimatı BEGO Miditherm Kullanma Talimatı Tuşların Fonksiyonu: Parametrelerin çağrılması Değerlerin değiştirilmesi Programlama Program başlatma / durdurma Programı bitim süresi ile başlatma / durdurma Sembollerin

Detaylı

Beko da solo fırınlar hem gösterişli hem de

Beko da solo fırınlar hem gösterişli hem de Beko da solo fırınlar hem gösterişli hem de marifetli! Ramazan a özel n 759 TbaLs,l dayean fiyatlarla! YOĞURT YPM ÖZELLİĞİ FM 410 FT 400 / FT 400 DG FM 620 I FM 531 I FM 520 IC Kampanyalar 30 Haziran 2018

Detaylı

SMAKSAK. Yemek Tarifleri Kitabı

SMAKSAK. Yemek Tarifleri Kitabı TR SMAKSAK Yemek Tarifleri Kitabı TÜRKÇE 3 İçindekiler İpuçları ve yararlı bilgiler 3 Önceden haber verilmeksizin değişiklik yapma hakkı saklıdır. İpuçları ve yararlı bilgiler UYARI! Güvenlik bölümlerine

Detaylı

LX Restaurant. YENİ TASARIM - A13 Güvenlik Standartları. Full Inox

LX Restaurant. YENİ TASARIM - A13 Güvenlik Standartları. Full Inox LX-13690 Restaurant YENİ TASARIM - A13 Güvenlik Standartları Full Inox Fırın gücü; 2100 W Kolay temizlenebilen hareketli alt rezistans Çift cam ve yalıtım sistemi ile A13 güvenlik standartları İç aydınlatma

Detaylı

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan: Mustafa Arnavut Adem Aköl Kalite Konseyi Başkanı Sinan Özyavaş Kalite Koordinatörü 1/6 1. AMAÇ Bu talimatın amacı

Detaylı

ENDKON USKK 09 KONTROL PANELİ KULLANIM KILAVUZU

ENDKON USKK 09 KONTROL PANELİ KULLANIM KILAVUZU ENDKON USKK 09 KONTROL PANELİ KULLANIM KILAVUZU Makine Kapalıyken: LCD Ekranda üretici firma yazısı vardır. Sistem kapalıyken kazan üzerindeki motorlar 5, 6, 7 ve 8 numaralı düğmeler kullanılarak test

Detaylı

SICAK VE SOĞUK ETĐKET VE BOY KESME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU

SICAK VE SOĞUK ETĐKET VE BOY KESME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU ELITE A.G. JM-110LRE SICAK VE SOĞUK ETĐKET VE BOY KESME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU ANA EKRAN Makinenin şalteri açıldığında 5 sn boyunca açılış ekranı gelir. Daha sonra ana ekrana geçilir. Bu ekranda yardımcı

Detaylı

BAKALİTE ALMA ECOPRESS 50/100/200

BAKALİTE ALMA ECOPRESS 50/100/200 BAKALİTE ALMA ECOPRESS 50/100/200 ECOPRESS 50/100/200 Tasarım Ve Operasyon Tüm ECOPRESS modellerinde elektro-hidrolik çalışma prensibine sahip olup hava gerektirmez ECOPRESS yağ basıncının arttırılması

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu

COOL-US Kullanma Kılavuzu COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Nem ve Sıcaklık ölçer Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İçindekiler 1. Güvenlik... 1 2. Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

Ankastre Ürünler.

Ankastre Ürünler. Ankastre Ürünler www.kumtel.com 2018 / 1 Ürün Kataloğu İçerik Ankastre Fırınlar & Setler A6SF2 (DDT) Serisi A6SF2 (DT) Serisi A6SF2 (MT) Serisi A6S2 Serisi 3-8 9-12 13-22 23-28 Ankastre Ocaklar 0 4 OAVC

Detaylı

DOZAJ POMPASI TÜRKÇE PROGRAMLAMA KILAVUZU

DOZAJ POMPASI TÜRKÇE PROGRAMLAMA KILAVUZU DOZAJ POMPASI TÜRKÇE PROGRAMLAMA KILAVUZU POMPALAR ME1 PH OLASI ÇALIŞMA DURUMLARI SABİT FREKANS Sabit Dozlama. Sabit ve programlanabilir akış oranı PH A BAĞLI FREKANS ph dozlamayla bağlı. Bağlılığın sınırı

Detaylı

VIESMANN VITOCLIMA-S. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S. Grup Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1

VIESMANN VITOCLIMA-S. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S. Grup Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1 VITOCLIMA-S VIESMANN Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S Grup Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1 Fonksiyon bilgisi Aynı dış üniteye bağlı 1-16 iç ünite tek tek veya grup olarak kontrol edilebilir. Grup kontrol

Detaylı

TEL: 0212 2370749 0212 2370750 0212 2370751 0212 2370759 BELGEGEÇER: 0212 2548347. Genelağ: www.mutfakmerkezi.com E-posta: satis@mutfakmerkezi.

TEL: 0212 2370749 0212 2370750 0212 2370751 0212 2370759 BELGEGEÇER: 0212 2548347. Genelağ: www.mutfakmerkezi.com E-posta: satis@mutfakmerkezi. Konveksiyonlu Yemek Pişirme Fırını Modeli : AMKF4 İşlev: Elektrikli Rezistansla Çalışan Fanla İçindeki Isıyı Dağıtan Hızlı Pastane Tipi Pişirme Fırını : 798 x 792 x 567 mm Çalışma Elektriği : 220 Volt

Detaylı

PLUSSMART HT 350 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU

PLUSSMART HT 350 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER PLUSSMART HT 350 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU HT 350 kablolu dijital oda termostatıdır. Kullanıcının oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda programlayıp daha konforlu ve ekonomik

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Ses Ölçüm Cihazı PCE-353

KULLANIM KILAVUZU Ses Ölçüm Cihazı PCE-353 KULLANIM KILAVUZU Ses Ölçüm Cihazı PCE-353 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 13/02/2017 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik notları... 3 3 Özellikler... 4 3.1 Teslimat İçeriği... 4 3.2 Opsiyonel aksesuarlar...

Detaylı

SIEMENS RDE 10,1 LCD EKRANLI HAFTALIK PROGRAMLANABİLİR ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU

SIEMENS RDE 10,1 LCD EKRANLI HAFTALIK PROGRAMLANABİLİR ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU SIEMENS RDE 10,1 LCD EKRANLI HAFTALIK PROGRAMLANABİLİR ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU Oda sıcaklığını sabit bir ısıda tutmak ve kombi v.b cihazların sürekli yanmasını engellemek, tasarruf etmek amacı

Detaylı

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ: BUTON FONKSİYONLARI:

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ: BUTON FONKSİYONLARI: ÜRÜN ÖZELLİKLERİ: Puma saatiniz, Kronograf, sayaç, alarm ve eğimli göstergeye sahiptir. Ayrıca, 2010 dan 2059 a kadar Otomatik takvim özelliği vardır.zaman ayarı 12 saat yada 24 saat ayarı şeklinde kullanılabilir.

Detaylı

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK FİYAT LİSTESİ 14/1 HAYATINIZA DEĞER KATAR ESTY 14 www.esty.com.tr ESTY ile gelen MUTLULUKLAR... İÇİNDEKİLER DAVLUMBAZLAR 06 ASPİRATÖRLER 09 FIRINLAR 12 MİKRODALGA

Detaylı

A. İşlem Kontrol Paneli

A. İşlem Kontrol Paneli A. İşlem Kontrol Paneli EN TR Timer Zamanlayıcı Memory/Screen lock (unlock) Hafıza/Ekran kilidi (kilit açma) Downward movement Aşağı hareket Upward movement Yukarı hareket Memory 1/2/3 Hafıza 1/2/3 Display

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Termo Higrometre PCE-THB 38

Kullanım Kılavuzu Termo Higrometre PCE-THB 38 Termo Higrometre PCE-THB 38 Versiyon 1.1 29/06/2016 İçindekiler 1 ÖZELLİKLER... 3 2 TEKNİK ÖZELLİKLER... 3 3 FONKSİYONLAR... 4 4 ÖLÇÜM YÖNTEMİ... 4 4.1 Mod Seçimi (fonksiyonlar)... 4 4.2 Birim Ayarı...

Detaylı

COOKER S. uthis. enilik

COOKER S. uthis. enilik M.. uthis Y enilik 01 TÜPLE KULLANIMI 1. Tüpten gaz vanasını açın 2. Ocağın ön panelinde bulunan siyah gaz düğmesine basarak sağa doğru yarım çevirin 3. Gaz düğmesi basılı vaziyette iken kırmızı pilot

Detaylı

EPC MVA-TVA-TOU TİPİ KUMANDA PANOLARI PARAMETRE AYAR KLAVUZU ÖNEMLİ NOT :

EPC MVA-TVA-TOU TİPİ KUMANDA PANOLARI PARAMETRE AYAR KLAVUZU ÖNEMLİ NOT : ÖNEMLİ NOT : 1.) Parametre ayarlarken dünya standartlarındaki oranlar kesinlikle artırılmamalıdır, eğer ihtiyaç duyuluyorsa motoru daha hassas korumak için düşürülebilir. 2.) Parametre ayarlarına girmeden

Detaylı

HIZLI KULLANMA KLAVUZU

HIZLI KULLANMA KLAVUZU HIZLI KULLANMA KLAVUZU 7, 10 MODELLER : HOMEPRO vivimat PRO3 HOMEPRO vivimat COMFORT HOMEPRO vivimat PRIME HOMEPRO vivimat LITE SİSTEME GİRİŞ / LOGIN Ev içerisinden kullanmak için (LAN) iç IP kutusuna

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz HOTPOINT E4DG AA X MTZ http://tr.yourpdfguides.com/dref/5437392

Kullanım kılavuzunuz HOTPOINT E4DG AA X MTZ http://tr.yourpdfguides.com/dref/5437392 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

Hotpoint Ariston. Fırın. Türkçe Kullanma ve Tanıtma Kılavuzu FZ 102 P.1 IX/HA

Hotpoint Ariston. Fırın. Türkçe Kullanma ve Tanıtma Kılavuzu FZ 102 P.1 IX/HA Hotpoint Ariston FZ 102 P.1 IX/HA Fırın Türkçe Kullanma ve Tanıtma Kılavuzu Montaj! Cihazýnýzý kullanmaya baþlamadan önce lütfen aþaðýdaki kullaným talimatlarýný dikkatlice okuyunuz. Bu talimatlar cihazýn

Detaylı

Bulaşık Makineleri 31 Tam Ankastre Bulaşık Makineleri 31 Yarı Ankastre Bulaşık Makineleri 31

Bulaşık Makineleri 31 Tam Ankastre Bulaşık Makineleri 31 Yarı Ankastre Bulaşık Makineleri 31 Fırınlar 2-7 60 cm Fırınlar 2-5 Ethos Kompakt Buharlı Pişirici / Kompakt Fırın/ Kompakt Mikrodalga 6 Expression Kompakt Buharlı Pişirici 7 Classic Kompakt Fırın 7 Mikrodalgalar 8-10 Kahve Makinası 11 Isıtma

Detaylı

1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan vasıfsız bir çalışan olmamalıdır.

1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan vasıfsız bir çalışan olmamalıdır. Vertex MultiCure için Kullanım Talimatları 1.0. Genel Uyarılar: 1.1. Cihaz kullanılmadan önce bu kullanım kılavuzu dikkatle okunur. 1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan

Detaylı

MUTFAKLARDA ENERJİ VERİMLİLİĞİ. İbrahim KOLANCI Enerji Yöneticisi

MUTFAKLARDA ENERJİ VERİMLİLİĞİ. İbrahim KOLANCI Enerji Yöneticisi BİNALARDA ELEKTRİK TÜKETİMİ 35 30 25 20 15 10 5 0 YÜZDE % STANDBY KURUTUCULAR ISITICILAR TELEVİZYON AYDINLATMA BULAŞIK MAKİNASI ÇAMAŞIR MAKİNASI KLİMA BUZDOLABI DİĞER Soğutucu ve Dondurucular Bir soğutucu

Detaylı

2015 www.termikel.com.tr Ankastre Ürün Katoloğu

2015 www.termikel.com.tr Ankastre Ürün Katoloğu 2015 www.termikel.com.tr Ankastre Ürün Katoloğu 1 Semboller İÇİNDEKİLER Ankastre Fırınlar Aydınlatma A A enerji sınıfı Soğutma fanı 2 katlı emniyet camı Tel raflı iç kazan Çok fonksiyonlu zaman saati Zaman

Detaylı

OTOMATİK KUTULU LCD GÖSTERGELİ MODEL 1 KAZAN KONTROL PANOSU KULLANIM KLAVUZU

OTOMATİK KUTULU LCD GÖSTERGELİ MODEL 1 KAZAN KONTROL PANOSU KULLANIM KLAVUZU OTOMATİK KUTULU LCD GÖSTERGELİ MODEL 1 KAZAN KONTROL PANOSU KULLANIM KLAVUZU Kazan Kontrol Panosu Ürün Açıklaması Pano AÇ/KAPA tuşundan açılır. Cihaz açıldığında ekran görüntüsü aşağıdaki gibidir. Burada

Detaylı

KULUÇKA PRG. VERSION 14.04 KULLANMA KLAVUZU

KULUÇKA PRG. VERSION 14.04 KULLANMA KLAVUZU AGRİ ELEKTRİK ELEKTRONİK MAKİNE SAN.TİC.LTD.ŞTİ. KULUÇKA PRG. VERSION 14.04 KULLANMA KLAVUZU EKİM 2014 AKHİSAR 1 ) Kuluçka Makinesi Sürüm 14.04 ın Temel Özellikleri 1. Gelişim makineleri 115200,57600,38400,19200,9600

Detaylı

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK FİYAT LİSTESİ 2014/2 HAYATINIZA DEĞER KATAR ESTY 2014 www.esty.com.tr www.esty.com.tr ESTY ile gelen MUTLULUKLAR... İÇİNDEKİLER DAVLUMBAZLAR 06 ASPİRATÖRLER 09 FIRINLAR

Detaylı

ÇAMAŞIR MAKİNASI KULLANIM TALİMATI

ÇAMAŞIR MAKİNASI KULLANIM TALİMATI 1.AMAÇ VE KAPSAM: Bu talimatın amacı çamaşır makinası, güvenli ve etkin çalışmasının yöntemlerini belirlemektir. Bu talimat Yemekhanemiz içerisindeki çamaşır makinasını kapsar. 2.GÖREV VE SORUMLULUK: Temizlik

Detaylı

Servis El Kitabı. Ürün kodu: F Model: MWH 2824 B UK Tanım: Mikrodalga fırın Doküman tarihi: 14/04/2014 Revizyon tarihi: 14/04/2014

Servis El Kitabı. Ürün kodu: F Model: MWH 2824 B UK Tanım: Mikrodalga fırın Doküman tarihi: 14/04/2014 Revizyon tarihi: 14/04/2014 Servis El Kitabı Ürün kodu: F086170 Model: MWH 2824 B UK Tanım: Mikrodalga fırın Doküman tarihi: 14/04/2014 Revizyon tarihi: 14/04/2014 Teknik özellikler: Gerilim: Frekans: Çıkış gücü: Giriş gücü: Hacim:

Detaylı

Kullanım kılavuzu. testo 810

Kullanım kılavuzu. testo 810 Kullanım kılavuzu testo 810 2 Ürünün kullanılması testo kısa kullanım kılavuzu 810 1. Koruma kapağı: Durma pozisyonu 2. Kızılötesi sensör 3. Hava/sıcaklık sensörü 4. Ekran 5. Kontrol tuşları 6. Batarya

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İÇERİK 1. Güvenlik... 1 2. Genel Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

1.TERMOSTATI AYARLAMAK İÇİN TEMEL KURALLAR 4 2.SICAKLIK DEĞERİNİ AYARLAMAK Sıcaklık değeri artırmak ve azaltmak...6

1.TERMOSTATI AYARLAMAK İÇİN TEMEL KURALLAR 4 2.SICAKLIK DEĞERİNİ AYARLAMAK Sıcaklık değeri artırmak ve azaltmak...6 İÇİNDEKİLER 1.TERMOSTATI AYARLAMAK İÇİN TEMEL KURALLAR 4 2.SICAKLIK DEĞERİNİ AYARLAMAK... 5 2.1.Sıcaklık değeri artırmak ve azaltmak...6 3.TARİH ve ZAMAN AYARI...6 4.SICAKLIĞIN DÜŞÜRÜLME DÖNEMLERİ...8

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Çubuk Termometre PCE-ST

Kullanım Kılavuzu Çubuk Termometre PCE-ST PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com/turkish Kullanım Kılavuzu Çubuk Termometre

Detaylı

İçindekiler. Manuel pişirme 3. Kaplamaya sahip aksesuar için kullanım ve temizlik talimatı 4. Fırında pişirme 5. Yumurtalar 10.

İçindekiler. Manuel pişirme 3. Kaplamaya sahip aksesuar için kullanım ve temizlik talimatı 4. Fırında pişirme 5. Yumurtalar 10. Manuel yemek kitabı İçindekiler Manuel pişirme 3 Kaplamaya sahip aksesuar için kullanım ve temizlik talimatı 4 Fırında pişirme 5 Yumurtalar 10 Balık 11 Sebze ve garnitürler 13 Patatesler ve garnitürler

Detaylı

Hava Kaynaklı Isı Pompası Kablolu Kontrol Paneli

Hava Kaynaklı Isı Pompası Kablolu Kontrol Paneli Hava Kaynaklı Isı Pompası Kablolu Kontrol Paneli Kullanma Kılavuzu İklimlendirme Cihazları Ürünümüzü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Cihazı kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz

Detaylı

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1 DELAB TM-18C KAÇAK AKIM RÖLESİ İÇERİK GENEL / BUTON FONKSİYONLARI.2 PARAMETRE AYARLARI...2 PARAMETRE AÇIKLAMALARI 3 KAÇAK AKIM AYARLARI...3 AÇMA SÜRESİ AYARLARI.3 AŞIRI AKIM AYARLARI...4 ÇALIŞMA SÜRESİ..4

Detaylı

Ankastre 2015 Fırsatları

Ankastre 2015 Fırsatları Ankastre 2015 Fırsatları Tezhip Desen Ankastre 7063 Multi Turbo Fırın 927 3518 Siyah Cam Ocak 598 8655 Davlumbaz 793 0+6 Fonksiyon Low-e iç cam sayesinde el yakmayan ön cam ısısı Siyah cam özelliği 60

Detaylı

Elektrikli basınçlı kaynatma kazanı

Elektrikli basınçlı kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

GRAFİK EKRAN STOKERLİ KAZAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANIM KILAVUZU V1.0

GRAFİK EKRAN STOKERLİ KAZAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANIM KILAVUZU V1.0 GRAFİK EKRAN STOKERLİ KAZAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANIM KILAVUZU V1.0 1 1. TUŞLAR : YUKARI/AŞAĞI TUŞLARI: Cihaza yeni değer girişi bu tuşlar ile yapılır. SICAKLIK AYARI: Kazan sıcaklık set değeri bu tuş ile

Detaylı

T I M E R TR Kullanım

T I M E R TR Kullanım TR Kullanım TIMER 1 2 ON/OFF 3 CALC 6 4 TIMER 5 7 2 Çalıştırma ve emniyet kurallarını dikaktlice okuyunuz! Emniyet kuralları Evinizde kullandığınız elektrik değrlerinin cihazın çalışması için gerekli değerleri

Detaylı

ETHK-20 MEYVE SEBZE KURUTUCU ISI POMPASI PLC KULLANIM KLAVUZU

ETHK-20 MEYVE SEBZE KURUTUCU ISI POMPASI PLC KULLANIM KLAVUZU ETHK-20 MEYVE SEBZE KURUTUCU ISI POMPASI PLC KULLANIM KLAVUZU 1. Manuel Mod Şekil I Manuel Mod geçmek için Manuel Moda Geç butonuna dokununuz. Karşımıza gelen ekranda ki fonksiyonları değiştirmek için

Detaylı

Solar Controller. Fark sýcaklýðý, kollektör veya return sensör sýcaklýðý göstergeden gözlenebilir

Solar Controller. Fark sýcaklýðý, kollektör veya return sensör sýcaklýðý göstergeden gözlenebilir Solar Controller SC - 1600 Solar Controller 3 sýcaklýk algýlama sensörü Kollektör sýcaklýk algýlama sensörü Return sýcaklýk algýlama sensörü Tank sýcaklýk algýlama sensörü Fark sýcaklýðý, kollektör veya

Detaylı

testo AG Endüstriyel Amaçlı Ölçü ve Kontol Cihazları testo 410 Hava Hızı,Nem,Sıcaklık Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

testo AG Endüstriyel Amaçlı Ölçü ve Kontol Cihazları testo 410 Hava Hızı,Nem,Sıcaklık Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU testo 410 testo AG Endüsiyel Amaçlı Ölçü ve Kontol Cihazları testo 410 Hava Hızı,Nem,Sıcaklık Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 2 testo kısa kullanım kılavuzu 410 testo kısa kullanım kılavuzu 410

Detaylı

Elektrik Bağlantı Şeması ve Sensor Ayarları

Elektrik Bağlantı Şeması ve Sensor Ayarları Teknik Özellikler: Mikrobilgisayar kontrollü Gerçek zaman saati Kalibrasyon gerektirmeyen hassas nem ve ısı sensörü (Nem hassasiyeti %3 sıcaklık %0,5) 2 farklı program kontrollü, 4 vana çıkışı (24 Vac

Detaylı

Şok Soğ./Dond. - 7/15 kg

Şok Soğ./Dond. - 7/15 kg Şok soğutma, pişmiş yemeğin sıcaklığını bakteri oluşumuna imkan vermeyecek bir süre içinde +90C'den +3C'ye düşürmektir. Electrolux şok soğutucular, yemeğin göbek ısısını +90C'den +3C'ye 90 dakikadan daha

Detaylı

ALARM KAPALI SNOOZE ALARM AÇIK

ALARM KAPALI SNOOZE ALARM AÇIK ALARM KAPALI SNOOZE ALARM AÇIK KAPALI GENEL ÖZELLİKLER: 1. ERTELEME/IŞIK BUTONU Bu buton ile ortalama 4 sn boyunca ışık özelliğini kullanabilirsiniz. İlgili buton, saatin tepesinde bulunan paneldir. Bu

Detaylı

DKG-190 AKÜ ŞARJ KONTROL CİHAZI TANITIM ÖZELLİKLER. DKG-190 Kullanım Kılavuzu V-1.1 (24.03.2015) -1-

DKG-190 AKÜ ŞARJ KONTROL CİHAZI TANITIM ÖZELLİKLER. DKG-190 Kullanım Kılavuzu V-1.1 (24.03.2015) -1- DKG-190 AKÜ ŞARJ KONTROL CİHAZI TANITIM DKG-190 telekom sistemlerinde kullanılan jeneratörlerin çalışma saatlerini azaltmak amacıyla tasarlanmış ileri teknoloji ürünü bir cihazdır. Cihaz kullanıldığı yerlerde

Detaylı

K 36 Black Master Elektrikli Fırın Electric Over

K 36 Black Master Elektrikli Fırın Electric Over Model No K 36 Black Master Elektrikli Fırın Electric Oven Kullanma Kılavuzu / Instruction Manual K 36 Black Master Elektrikli Fırın Electric Over MAIN PART 5 4 6 3 7 2 1 1 Door handle 2 Heat resistant

Detaylı

AMELİYATHANE PANELİ KULLANIM KILAVUZU

AMELİYATHANE PANELİ KULLANIM KILAVUZU AMELİYATHANE PANELİ KULLANIM KILAVUZU www.nevakontrol.com REV : TEMMUZ 2013 AMELİYATHANE PANELİ KULLANIM KILAVUZU 1. ANA EKRAN Ana Ekran Ameliyathane panelinin ana ekranı yukarıda görüldüğü gibidir. Bu

Detaylı

1. Kurulum. Tam ekranda iken MENU tuşuna. Başlat sekmesine gelin ve sonra [ / ] basın ve menüye girin. [ / ]

1. Kurulum. Tam ekranda iken MENU tuşuna. Başlat sekmesine gelin ve sonra [ / ] basın ve menüye girin. [ / ] 1. Kurulum Tam ekranda iken MENU tuşuna basın ve menüye girin. [ / ] tuşlarına basarak Kurulum, Kanal Düzenleme, Sistem Ayarları ve Medya Merkezi menülerine geçiş yapabilirsiniz. Kurulum menüsü altından

Detaylı

TOPTAN FİYAT LİSTESİ / 2015-1. İç Ticaret ve Pazarlama A.Ş.

TOPTAN FİYAT LİSTESİ / 2015-1. İç Ticaret ve Pazarlama A.Ş. TOPTAN FİYAT LİSTESİ / 2015-1 İç Ticaret ve Pazarlama A.Ş. İç Ticaret ve Pazarlama A.Ş. 2015-1 TOPTAN FiYAT LiSTESi TAMBOY FIRIN SERİSİ (60*60) 6010 Tamboy Elk. Fırın (Beyaz) * Düğmeden Ateşlemeli * Gizli

Detaylı

SEIKO 5T82 KULLANMA KILAVUZU

SEIKO 5T82 KULLANMA KILAVUZU SEIKO 5T82 KULLANMA KILAVUZU Özellikler Zaman/Tarih Farklı zaman dilimlerindeki 24 şehir 2 küçük ibre ile 24 saat formatında gösterilir. Alarm Bulunulan zamandan 12 saat sonrasına kadar ayarlanabilen ve

Detaylı

MUTFAK CİHAZLARI KULLANIMI DESTEK DOKUMANI SLİCER( ŞARKUTERİ DİLİMLEME) MAKİNASI KULLANMA TALİMATI

MUTFAK CİHAZLARI KULLANIMI DESTEK DOKUMANI SLİCER( ŞARKUTERİ DİLİMLEME) MAKİNASI KULLANMA TALİMATI SLİCER( ŞARKUTERİ DİLİMLEME) MAKİNASI KULLANMA TALİMATI KULLANIMI 1. MAKİNANIN DAHA ÖNCEDEN TEMİZ OLMASINA DİKKAT EDİN 2. MAKİNAYI AÇMA KAPAMA DÜĞMESİNİ KULLANARAK ÇALIŞTIRIN 3. DİLiMLEYECEĞİNİZ MALZEMEYE

Detaylı

TESTO 105 TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

TESTO 105 TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU TESTO 105 TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU 1. Genel Bilgi Cihazı kullanmadan önce lütfen bu dokümanın tamamını dikkatlice okuyunuz. Gerekli olduğu takdirde kullanmak üzere saklayınız. 2. Ürün Tanımı Ekran

Detaylı

530.07.026 Pronti LINEA Turchia:603.83.240 Pronti LINEA IT

530.07.026 Pronti LINEA Turchia:603.83.240 Pronti LINEA IT 15:13 Pagina 1 ÖN PANEL 1 Sol kumanda kolu: d ş ayd nlatma kumandas - 2 Gösterge paneli - 3 Sağ kumanda kolu: ön cam silecek kumandas, yol bilgisayar 4 Ses sistemi - 5 Torpido gözü - 6 Ön panel kumandalar

Detaylı

SÜRÜCÜ MAHALLİ

SÜRÜCÜ MAHALLİ 4 - ELE ALIŞ SÜRÜCÜ MAHALLİ 1. Hız sabitleyici / sınırlayıcı kumandası. 2. Direksiyon ayarlama kumandası. 3. Aydınlatma ve sinyal lambaları kumandası. 4. Gösterge tablosu. 5. Sürücü Airbag'i. Korna. 6.

Detaylı