Donanımlar 22 Standart donanım 22 Özel donanımlar 23 Hafif metal jantlar 24

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Donanımlar 22 Standart donanım 22 Özel donanımlar 23 Hafif metal jantlar 24"

Transkript

1 M - Serisi.

2 İçindekiler. M - Serisi. 1 Tasarım 2 Çeviklik 8 BlueEFFICIENCY 8 Dizel motorlar 10 Benzinli motorlar 12 Off - road yetenekleri 14 Konfor 16 İç mekan 16 Güvenlik 18 AMG 20 ML 63 AMG 20 Donanımlar 22 Standart donanım 22 Özel donanımlar 23 Hafif metal jantlar 24 Renkler ve malzemeler 26 Renkler 26 Döşeme, deri ve süs parçaları 27 Kombinasyon olanakları 28 Teknik değerler 30 Servis ve hizmetler 32

3 M - Serisi 1 Sadece yol için değil, her zaman sizin belirlediğiniz güzergah içindir. İster uğultulu şehir ayaklarınızın altında olsun isterse önünüzde gidilmesi gereken taşlı bir yol olsun: M-Serisi ile hükümran bir seyir davranışının keyfini çıkarabilirsiniz. Her türlü zeminde. Asfalt yollardan uzakta bile. Arazide kullanılabilirliğinin yanı sıra bu araç daha ilk bakışta ayrıcalıklı ve dinamik dış tasarımı ile dikkat çeker iç mekan da hiç geri kalmaz. Ayrıcalıklı bir işçiliğe sahip kaliteli malzemeler, hem görsel hem de işlevsel ilerici teknoloji ve davetkar oturma yerleri iç mekanın görüntüsünü belirler.

4 2 Tasarım Vahşi doğaya en güzel aşk ilanı kapınızın hemen önünde duruyor. Meydan okuyuşları kabullenmek çok güzel bir şey olabilir. Özellikle bu, M - Serisi ile yapılırsa. Daha ön bölüm, siyah kanatlara ve krom süslere sahip radyatör panjuru ile kararlılığa işaret eder. Yan aynalar ve gümüş renkli görsel alt koruması da buna uygun şekilde belirgindir. Entegre sis lambalarıyla geniş bir izlenim yapan ön etek ve farlara geçiş, M - Serisinin karakterini tamamlar. Böylece, kendinizi merakınızı gidermeye bırakmayı ve yeni yollar keşfetmeyi arzularsınız.

5

6 Yeni nesil M - Serisi. Gücün yeni yüzü.

7

8 6 Tasarım Zihinde kalan yolculuklar vardır. Diğerleri insanın kanına işler. Motoru çalıştırma anından hedefte el frenini çekene kadar M-Serisinin sahip olduğu bir şey özellikle dikkatinizi çekecektir: Büyüleyicilik. Ön bölümden kama biçimli tipik profil çizgisine ve arka bölüme kadar otomobilin görünüşü bile çok yönlülük, dinamizm ve ayrıcalık vaat eder. Yanlara kadar uzanan panoramik arka cam ve abartısız bir spoyler dudağı neredeyse ağırlıksız bir görünüş verir. Karartılmış arka lambalar özellikle sportif bir vurgu yapar. İsteğe bağlı donanım olan LED tasarımlı stop lambalarıyla M-Serisi arkadan daha da güzel görünür. Araç renginde boyalı arka tampondaki reflektörler de iyi bir görüş sağlar. Ama gün ışığında daha çok oval spor paketi kapsamında dikdörtgen egzoz borularına sahip egzoz sistemi dikkat çeker. Egzoz sistemi tıpkı yolculuktan sonra hissettiğiniz coşku gibi bir spor otomobili hatırlatır.

9

10 8 BlueEFFICIENCY Yenilikçi çevreci çözümler. Çevrecilik bizim için sadece sözde değildir, aynı zamanda bir gönül işidir. Zira otomobilin yaratıcısı olarak Mercedes-Benz yıllardan beri tüm gücüyle ortaya koyduğu ayrı bir sorumluluk taşımaktadır. Daha günümüzde sizlere güvenlik, konfor ve sürüş keyfinden vazgeçmek zorunda kalmadan çevreye belirgin şekilde az düzeyde zarar veren 66 model sunmaktayız. Verimlilik ile ilgili yeniliklerimizi ve en iyi duruma getirilmiş süreçleri BlueEFFICIENCY terimi altında bir araya getirdik: Onlar farklı yöntemler kullanırlar, ancak tümünün tek bir ortak hedefi vardır, o da kendilerine özel mobil olmayı mümkün olduğunca kalıcı olacak şekilde düzenlemektir. Mercedes-Benz verimlilik paketini oluşturan BlueEFFICIENCY önlemleri. BlueEFFICIENCY önlemleri bütün olarak otomobildeki optimizasyonlar, yakıttan tasarruf edilmesi ve dolayısıyla çevreye zarar verilmemesidir. Mümkün olduğunca az yakıt tüketmek için bu modelde en verimli motorların her biri en iyi aerodinamik ve enerji yönetimi önlemleri ile bir araya getirilmektedir. Buna örneğin akıllıca ayarlanmış ilave agregalar, yuvarlama direnci en iyi duruma getirilmiş lastikler, ECO start-stop fonksiyonu, hafif yapı önlemleri ve aerodinamik olarak en iyi duruma getirilmiş bir karoseri tasarımı dahildir: Toplam olarak bu önlemler tüketimin ve dolayısıyla CO 2 emisyonunun % 23 e varan oranda düşürülmesine imkan tanır. Temiz dizel BlueTEC. Mercedes - Benz, BlueTEC teknolojisini, Common Rail Direct Injection (CDI) sistemine dayanan dizel motor için pazara getirmiştir. Bu teknoloji en iyi duruma getirilmiş bir yanmayı modüler bir egzoz gazı temizleme sistemi ile bir araya getirmektedir. Bu durum BlueTEC i çok temiz bir dizel teknolojisi yapmaktadır. Zira egzoz gazlarını % 95 oranında kurum partiküllerinden temizlemekte, aynı zamanda azotoksitler % 90 a varan oranda azaltılmaktadır. Geriye su, herhangi bir sakınca oluşturmayan azot ve çevreye daha az zarar verildiğini hissettiren güzel duygular kalır. BlueEFFICIENCY önlemleri tüketimi ve CO 2 emisyonunu önemli ölçüde düşürür. BlueTEC, kurum partiküllerinin % 95 e varan oranda filtre eder ve azotoksitleri % 90 a varan oranda zararsız olan azota dönüştürür.

11 Çeviklik BlueEFFICIENCY 9 Benzinli motor ve elektro tahrikin akıllıca oluşturulmuş kombinasyonu HYBRID. Birbirine uyum sağlamış olanların olduğu ekipte bir çok şey daha kolaydır. Frenleme esnasında elektromotor kinetik enerjiyi elektrik enerjisine dönüştürerek aküye verir. Bu gerektiğinde benzinli motoru hızlanma esnasında destekleyen elektro tahrike iletilir. Sürat 15 km/h nin altına düştüğünde elektronik buna ilaveten benzinli motoru kapatır. Dolayısıyla bir HYBRID, % 20 ye varan oranda daha az yakıt tüketir. Elektro tahrik ile bir araya getirilmiş temiz dizel BlueTEC HYBRID. BlueTEC HYBRID teknolojisinde hareket enerjisinin frenleme esnasında elektrik enerjisine dönüştürülmesi ve gerektiğinde tekrar kullanılması olmak üzere HYBRID teknolojisinin avantajları BlueTEC teknolojisininkiler ile bir araya getirilmektedir: Aynı zamanda BlueTEC teknolojisi egzoz gazlarını temizlemekte ve zararlı maddelerin büyük kısmını gidermektedir. Yeni yöntemler kullanan tamamen yeni tahrikler. BlueZERO F - CELL, E - CELL ve E - CELL PLUS konsepti. Yakın zamanda seri üretimi yapılabilecek BlueZERO konsepti ile birlikte enerjisini sadece aküden alan elektromotorun olduğu E-CELL, akünün ve içten yanmalı motorun (Range Extender) olduğu E-CELL PLUS ve akım oluşturmak için ilave yakıt hücresinin olduğu F-CELL olmak üzere Mercedes-Benz elektromotor ve enerji biriktiricisi olarak akü olan üç tahrik konsepti daha geliştirmiştir. HYBRID teknolojisi ile % 20 ye varan oranda daha az yakıt tüketirsiniz. BlueTEC HYBRID temiz dizel teknolojisini bir elektro tahrik ile bir araya getirmektedir ve 2012 den itibaren temin edilebilecektir. Ancak hepsi bu değildir. Ayrıca Design for Environment terimi altında bir otomobilin planlamadan geri dönüşüme kadar olan tüm dönemini incelemekteyiz. Yeni fabrikaların kurulması ve işletmeye alınması için de aynı şey geçerlidir. Bunun dışında Mercedes-Benz alternatif yakıtların geliştirilmesine ve araştırma alt kolu biyonik bilimine satılmaktadır. Kısaca BlueEFFICIENCY sadece sizi değil, aynı zamanda çevre konusunda da ileriye götürür.

12

13 Çeviklik Dizel motorlar 11 Common Rail: Yakıta çok önem verir. Lider dizel teknolojisi. Doğada hareket etmeyi seven kişi ona zarar vermemeye dikkat eder. Bu M-Serisi için birçok bakımdan geçerlidir. Standart olarak partikül filtresi ile donatılmış olan dizel motorların sadece gürültüsü az olmayıp, tüketimleri ve emisyonları da azdır. Ve buna karşın son derece güçlüdürler. ML 300 CDI BlueEFFICIENCY 150 kw (204 HP) güce ve 500 Nm azami torka sahiptir. ML 350 BlueTEC de 155 kw (211 HP) güç ve 540 Nm azami tork emrinizdedir. ML 450 CDI da 225 kw (306 HP) gücünde ve 700 Nm tork üreten verimli bir V8 motor görev yapmaktadır. İyileştirilmiş Common Rail teknolojisi dizel motorları özellikle ekonomik hale getirmiştir. Common Rail teknolojisinde motor çalışırken enjeksiyon işlemi için gerekli basınç merkezi bir yakıt hattında sürekli olarak mevcuttur. Hatta depolanan basınç ihtiyaç durumunda ayrı ayrı kumanda edilen valfler vasıtasıyla istemli olarak kullanılır. Bunu pek görmezsiniz, ama motorun çalışma sükunetinden, yakıt ikmali sırasında ve uzun vadede çevrede fark edebilirsiniz. ML 300 CDI BlueEFFICIENCY 150 kw Nm ML 350 BlueTEC Nm 155 kw ML 450 CDI Nm kw Devir sayısı (d/d) Devir sayısı (d/d) Devir sayısı (d/d) 0 Tork (Nm) Güç (kw) Tork (Nm) Güç (kw) Tork (Nm) Güç (kw)

14 12 Çeviklik Benzinli motorlar Heyecan duyma arzusu güçlü bir motor ister. Kolay devirlenen benzinli motorlar. Bu motorların ateşlemesi, M - Serisinden daha fazlasını harekete geçirir. Siz de, henüz hareket etmemiş olsanız bile duygulanırsınız. Benzinli motorlar özellikle güçlü olmakla birlikte bu sınıftaki başka araçların çoğundan daha az yakıt tüketirler. ML Nm 200 kw ML Nm ML 350 deki 6 silindirli motorun diğer bir özelliği çalışma sükunetidir d/d de üretilen 200 kw (272 HP) güç ve 2400 ile 5000 d/d arasında sunulan 350 Nm tork ile araç 8,4 saniyede sıfırdan 100 km/h ye hızlanabilmektedir. 285 kw ML 63 AMG Nm 375 kw silindirli bir motorla donatılmış olan güçlü ML 500 ün karakteristik özellikleri çekiş gücü ve tipik V8 sesidir d/d de üretilen 285 kw (388 HP) güç ve 2800 ila 4800 d/d arasında sunulan 530 Nm azami tork ile araç 5,8 saniyede sıfırdan 100 km/h ye hızlanabilmektedir. 8 silindirli AMG motorun sesi de daha araç dururken bile keyif verir yolculuk sırasında bu keyif tam bir coşkuya dönüşür. 375 kw (510 HP) güç ve 5200 d/d de 630 Nm lik üstün bir tork sayesinde. 6 veya 8 silindirli motorların güç rezervi ile her yolculuk örneğin gevşek zeminli bir yolda yüzlerce metre yüksekliğe tırmanmak için en iyi şekilde hazırsınız Devir sayısı (d/d) Devir sayısı (d/d) Devir sayısı (d/d) 0 Tork (Nm) Güç (kw) Tork (Nm) Güç (kw) Tork (Nm) Güç (kw)

15

16

17 Çeviklik Off-road yetenekleri 15 Diğerleri için uzun bir yolculuk. Sizin için kestirme. En güzel macera, sizden başka hemen hiç kimsenin normal yollardan ulaşamadığı yerlerde sizi bekliyor. Son derece zorlu güzergahların üstesinden gelebilmek için Off - road Pro Teknik paketi alınabilir (ML 63 AMG için alınamaz). Bu paket M - Serisine daha fazla çekiş ve arazi kabiliyeti sunar. 600 mm derinliğinde sulardan geçebilmek için araç seviyesi 90 mm kadar yükseltilebilir. M - Serisinde ML 450 CDI ve ML 500 de standart, diğerlerinde isteğe bağlı donanım olarak elektronik kumandalı AIRMATIC amortisör sistemi kullanılmaktadır. Paketteki teknik alt koruması taşlara, sivri kayalara ve derin su birikintilerine karşı koyar. Bu şekilde donatılmış olan M-Serisi boylamasına yönde 31 lik ve enlemesine yönde 35 lik eğimlerin hükümran bir şekilde üstesinden gelir. İki kademeli (Low Range) dağıtıcı dişli kutusu sayesinde % 100 lük rampaları bile tırmanabilir. Off-road Pro Teknik paketinde 7G - TRONIC otomatik şanzıman hem sürüş sırasında hem de dururken manuel kullanıma çevrilerek vitesler direksiyon simidindeki vites kumanda düğmeleri ile değiştirilebilir. Bunların hepsi Off-road Pro Teknik paketiyle kendinizi her yerde evinizdeymiş gibi hissetmenize yardımcı olur. Eviniz üç dağ sırasının arkasında olsa bile.

18 16 Konfor İç mekan M-Serisi ile en güzel yerleri yaşayarak görürsünüz. İç mekandan başlayarak. Bazen insan, daha henüz yoldayken kendisini evinde gibi hisseder. Örneğin M-Serisinin içinde. Daha kapısını açtığınızda sizi sportif şık tasarımıyla sıcak renkleriyle ve davetkar düzeni ile karşılar. Bakış hemen üzerinde krom süsler ve vites kumanda düğmeleri olan standart donanımdaki çok fonksiyonlu deri direksiyon simidine kayar. Daha fazla ayrıcalık isteyenler için antrasit renginde kavak veya kök ceviz ahşap-deri bir çok fonksiyonlu direksiyon simidi mevcuttur. Kapıların orta bölümleri ve isteğe bağlı olarak gösterge tablosu, kaliteli ve aynı zamanda bakımı özellikle kolay olan ARTICO deri (ML 63 AMG de Nappa deri) kaplıdır. Ve uzun uzun yol aramanız gerekmemesi için standart donanımdaki Audio 20 sisteminin yerine sabit diskli navigasyon ile donatılmış COMAND APS multimedya sistemini alabilirsiniz. Ses sistemleri kullanıcı dostu olmaları, üstün performans kabiliyetleri ve bir dizi fonksiyon ile göz doldurur. Bluetooth teknolojili ahizesiz konuşma tertibatı şimdiden standart donanımdır. Ayrıca örneğin bir ipod gibi taşınabilir bir audio cihazının bağlanması için bir Aux - in bağlantısı entegre edilmiştir. İstendiğinde, harici müzik belleğinizi M-Serisinin kullanım sistemine bağlayan bir medya arabirimi alınabilir. O zaman müzik parçaları kombi göstergede veya orta konsoldaki renkli ekranda görüntülenebilir ve çok fonksiyonlu direksiyon simidindeki tuşlarla rahat bir şekilde çağrılabilir. Audio 20 CD standart olarak bir CD sürücü ile; Audio 50 APS ise bir DVD sürücü ile donatılmıştır. Her iki sistem de hıza bağlı ses şiddeti ayarlamasına, bir renkli ekrana, daha iyi radyo alışı için çift tunere ve telefon tuş takımına sahiptir.

19

20 18 Güvenlik Sizin güvenliğiniz için fazlasıyla kafa yoruyoruz. ESP elektronik stabilite programı ve 4ETS elektronik çekiş sistemi ile 4MATIC in yanı sıra sürüş davranımını ve sürüş durumunu denetleyen çok sayıda sensör sizin için güvenlik sağlar. Bunlar bir kaza tehlikesi algıladığında yan camlar ve sürgülü tavan otomatik olarak kapatılır ve ön koltuklardaki emniyet kemerleri gerdirilir. Lastiklerinizdeki hava azalırsa lastik basıncı kaybı uyarı tertibatı bunu derhal fark eder ve sizi bilgilendirir. Bir kaza olduğunda size bir şey olmaması için M - Serisini biçim olarak sağlam bir yolcu hücresi etrafında oluşturduk. İlaveten otomobil enerji soğuran deformasyon bölgelerine ve güçlendirilmiş kapılara sahiptir. Bu güvenlik konsepti otomobilin yüksek zemin seviyesi ile tamamlanır. Böylece M-Serisi bir kaza durumunda şiddetli darbeleri sizden olabildiğince uzak tutar. Başınızı ve boynunuzu da bunlardan korumak istiyoruz. Önde, uyarlamalı olarak açılan hava yastıkları ve olası bir boyun travmasını aktif olarak önlemek için otomatik olarak oturan kişinin başına doğru hareket eden NECK - PRO koltuk başlıkları ile. Tüm koltuklar için perde hava yastıkları ile sürücü ve öndeki yolcu için yan hava yastıkları standart donanımdır. Sürücü ayak bölmesindeki çarpışma süngerleri de artık standarttır.

21

22 20 AMG ML 63 AMG Üstün kişiler için şehir, ülke ve nehir. Sonuna kadar güçlü ML 63 AMG nin arka tasarımı bile etki açısından geri kalmaz. Belirgin bir AMG arka etek ve iki adet kromajlı çift egzoz borulu AMG spor egzoz sistemi otomobilin arkadan görünüşünü belirler. 295/40 lastikler takılmış, beş kollu parlak tornalanmış, titanyum grisi boyalı 20 inçlik AMG hafif metal jantlar otomobilin güçlü izlenimini tamamlar. Sadece ML 63 AMG için isteğe bağlı olarak 295/35 lastiklerle birlikte çift kol tasarımlı parlak tornalanmış ve titanyum grisi boyalı 21 inçlik AMG hafif metal jantlar alınabilir. alüminyumdan gümüş rengi vites değiştirme düğmeleri olan AMG spor direksiyon simidi ve yarış kronometresine (RACETIMER) sahip AMG kombi gösterge, bir otomobil yarışı ortamı oluşturur. İç mekanda sizi, omuz bölgesinde Alcantara parçalar yerleştirilmiş, en kaliteli napa deri kaplı AMG spor koltuklar beklemektedir. Üzerinde

23

24 22 Donanımlar Standart donanım STANDART DONANIM (SEÇİM) 17 inç hafif metal jantlar ( ML 300 CDI BlueEFFICIENCY, ML 350 CDI, ML 350 BlueTEC, ML 350 ) 19 inç hafif metal jantlar (ML 450 CDI, ML 500) 20 inç AMG hafif metal jantlar (ML 63 AMG) 7G-TRONIC otomatik şanzıman Anti Blokaj Sistemi ABS Arka koltuk sırası, bölünebilir ve katlanabilir (1/3 : 2/3) ARTICO suni deri kapı kaplamaları Audio 20 CD (renkli ekranlı, MP3 uyumlu ve Bluetooth üzerinden serbest konuşma tertibatlı) Direksiyondan vites değiştirme tuşları olan DIRECT SELECT doğrudan vites değiştirme sistemi Downhill Speed Regulation DSR Elektrikli cam mekanizması, 4 adet (yukarı/aşağı kumanda) Elektronik Stabilite Programı ESP Fren asistanı BAS Lastik basınç kaybı ikazı Nappa deri kaplı çok fonksiyonlu direksiyon simidi Otomatik klima THERMATIC Önde NECK-PRO koltuk başlıkları PRE-SAFE sistemi Sürücü, ön yolcu ve arka yolcular için cam hava yastıkları Sürücü ve ön yolcu için hava yastığı, iki kademeli açılır Sürücü ve ön yolcu için iki kademede açılan hava yastığı Sürüş farı asistanı Takla sensörü Torpido gözünde Aux-In bağlantısı, harici Audio cihazları için Tüm tekerlekler için elektronik traksiyon sistemi 4ETS Uyarlamalı fren lambası THERMATIC otomatik klima otomobilin içinde ferah bir ortam sağlar. DIRECT SELECT vites kumanda düğmeleri ve vites kolu.

25 Donanımlar Özel donanımlar 23 ÖZEL DONANIMLAR (SEÇİM) GÜVENLİK Aktif viraj lambası, far temizleme tertibatı, dinamik far seviye ayarı, tamponda dönüş farı ve şeffaf cam görünümlü LED arka lambaları olan Bi-Xenon farlar Arkada yan hava yastıkları Çekme korumalı hırsızlık ikaz sistemi EDW LED teknolojisinde berrak cam stop lambaları KONFOR Elektrikle ayarlanabilen, hafızalı ön koltuklar (sürücü koltuğu, direksiyon kolonu ve dış aynalar elektrikle ayarlanabilir ve hafızalı) Elektrikli ayarlanabilir, bel destekli koltuklar, 4 adet Konforlu otomatik klima THERMOTRONIC PARKTRONIC Sürgülü kalkar cam tavan Sürücü ve ön yolcu için ergonomik koltuk (ML 63 AMG de standart) Yağmur sensörü ile donatılmış silecekler (ML 500 CDI, ML 500, ML 63 AMG de standart) Yük emniyet kızağı ve çıkarılabilir arka koltuk minderi olan EASY-PACK RADYO/İLETİŞİM 12 adet hoparlörü olan Harman Kardon Logic 7 surround ses sistemi Arka bölüm eğlence sistemi Audio 50 APS (ilaveten DVD navigasyon, oklu gösterim ve kavşak yaklaştırma özelliği ile) CD değiştirici, 6 lı, MP3 çalma özelliği dahil Ses, navigasyon ve telefon için COMAND APS kumanda ve gösterge sistemi, yüksek çözünürlüklü 6,5 inç ekran, sabit diskli navigasyon, MÜZİK KAYDI ve sesli kumanda sistemi LINGUATRONIC dahildir DIZAYN 5 kol tasarımlı 21 inç AMG hafif metal jantlar, dönerken parlar Ahşap-Nappa deri donanım çok fonksiyonlu direksiyon AMG stili (ML 63 AMG de standart) Ön koltuk başlıklarına yerleştirilmiş iki adet ekrana sahip arka bölüm eğlence sistemi. Sürgülü tavan.

26 24 Her zemin için bir süs. Kullanılan motora bağlı olarak M-Serisi için çok sayıda jant tasarımı seçeneği mevcuttur. Bir tip 17 inçlik, bir tip 18 inçlik jant ile ikişer tip 20 ve 21 inçlik jant ve üç tip 19 inçlik jant bu arazi aracının verdiği izlenimin en güzel şekilde altını çizer. Çok kol tasarımlı 21 inç AMG hafif metal jant, titan grisi renginde ve dönerken parlar (ML 63 AMG için standarttır).

27 Donanımlar Hafif metal jantlar 25 7 kol tasarımlı 17 inç hafif metal jant ( 6 silindirli modellerde standart). 5 çift kol tasarımlı 19 inç hafif metal jant (spor paket). 5 kol tasarımlı 19 inç hafif metal jantlar. 5 kol tasarımlı 20 inçlik AMG hafif metal jant (ML 63 AMG için standart ). 5 kol tasarımlı 18 inç hafif metal jant (ilave ücret olmadan 6 silindirli modellerde isteğe bağlı). 5 kol tasarımlı 19 inç hafif metal jantlar (İsteğe bağlı). 5 çift kol tasarımlı 20 inç hafif metal jant (isteğe bağlı). 5 kol tasarımlı 21 inç AMG hafif metal jant (özel donanım, ML 63 AMG hariç).

28 26 Renkler ve malzemeler Renkler OPAK RENKLER METALİK RENKLER METALİK ÖZEL RENKLER M-Serisinin boyası Mercedes-Benz in mükemmel korozyon koruma sisteminin cilasıdır. Böylece karoseri, uzun süreli korozyon koruması sağlayan çinko fosfat tabakası ve elektro daldırma boya ile kaplanır. Ayrıca çevre koruma amacından dolayı su bazlı boyalar kullanmaktayız. 040 Siyah 650 Kalsit beyazı 197 Obsidiyan siyahı 359 Tanzanit mavisi 775 İridyum gümüşü 349 Lazurit mavisi 792 Paladyum gümüşü 474 Peridot kahverengisi 544 Carneol kırmızı 798 Sanidin beji 755 Tenorit grisi

29 Donanım Döşeme, deri ve süs parçaları 27 SUNİ DERİ ARTICO 3 SUNİ DERİ ARTICO / ALCANTARA 2 DERİ 4 designo DERİ 6 SÜS PARÇALARI 151 Siyah 911 Siyah 221 Siyah 5 X11 Siyah 739 Alüminyum gümüş/siyah 154 Kaşmir beji 918 Alpaka grisi 224 Kaşmir beji 5 X25 Kaşmir beji H04 Kavak ağacı akçaağaç görünümünde 158 Alpaka grisi 228 Alpaka grisi 5 X27 Porselen 729 Krom uygulamalı antrasit ahşap kavak ağacı ARTICO SUNİ DERİ/ ASPEN KUMAŞ Kaşmir beji/siyah X35 Kahverengi 731 Kavak ağacı akçaağaç görünümünde 001 Siyah 268 Alpaka grisi/siyah 1 ML 300 CDI BlueEFFICIENCY, ML 350 CDI, ML 350 BlueTEC ve ML 350 için standart. 2 Özel donanım, sadece iç mekan spor paketi ile birlikte. 3 Özel donanım, ML 450 CDI ve ML 500 için standart. 4 Özel donanım. 5 ML 63 AMG, Nappa deri donanım seri halde, (siyah, kaşmir beji ve alpaka grisi renginde temin edilebilir). 6 ML 63 AMG için temin edilemez.

30

31 Renkler ve malzemeler Kombinasyon olanakları 29 Renk ve döşemeler için kombinasyon olanakları. ARTICO SUNİ DERİ/ ASPEN KUMAŞ 1 Siyah SUNİ DERİ ARTICO / ALCANTARA 2 Siyah Alpaka grisi SUNİ DERİ ARTICO 3 Siyah Kaşmir beji Alpaka grisi DERİ 4, 5 Siyah Kaşmir beji Alpaka grisi Kaşmir beji/siyah Alpaka grisi/siyah OPAK RENKLER Siyah Kalsit beyazı METALİK RENKLER Obsidiyan siyahı Tanzanit mavisi Carneol kırmızısı Tenorit grisi İridyum gümüşü Paladyum gümüşü Sanidin beji METALİK ÖZEL BOYALAR Lazurit mavisi Peridot kahverengisi O Tavsiye edilir o Uygun t Standart donanım 1 ML 300 CDI BlueEFFICIENCY, ML 350 CDI, ML 350 BlueTEC ve ML 350 için standart. 2 Özel donanım, sadece iç mekan spor paketi ile birlikte. 3 Özel donanım, ML 450 CDI ve ML 500 için standart. 4 Özel donanım. 5 ML 63 AMG, Nappa deri donanım seri halde, (siyah, kaşmir beji ve alpaka grisi renginde temin edilebilir).

32 30 Teknik değerler ML 300 CDI 4MATIC BlueEFFICIENCY 4 ML 350 CDI 4MATIC 4 ML 350 BlueTEC 4MATIC ML 450 CDI 4MATIC ML 350 4MATIC ML 500 4MATIC ML 63 AMG 4MATIC Silindir sayısı/düzeni 6 / V 6 / V 6 / V 8 / V 6 / V 8 / V 8 / V Toplam hacim (cm 3 ) Nominal güç 1 ( kw [ HP] d / d da ) 150 ( 204 )/ ( 231 )/ ( 210 )/ ( 306 )/ ( 272 )/ ( 388 )/ ( 510 )/ 6800 Nominal tork 1 ( Nm d / d da ) 500 / / / / / / / 5200 Şanzıman 7G TRONIC 7G TRONIC 7G TRONIC 7G TRONIC 7G TRONIC 7G TRONIC 7G TRONIC Azami hız yakl. (km/h) Hızlanma km / s ( sn ) 8,2 7,3 8,7 6,5 8,4 5,8 5,0 Lastik ebadı 235/65 R /65 R /65 R /50 R /65 R /50 R /40 R 20 Yakıt deposu içeriği ( lt), bunun yaklaşık rezervi 95/13 95/13 95/13 95/13 95/13 95/13 95 / 15,3 Yakıt tüketimi 3 (lt/100 km) şehir içi (otomatik şanzıman) şehir dışı (otomatik şanzıman) ortalama (otomatik şanzıman) Dizel 10,6 11,3 7,1 7,8 8,4 9,1 Dizel 11,1 11,6 7,6 8,1 8,9 9,4 Dizel 11,9 12,2 6,7 7,2 8,7 9,1 Dizel 14,2 14,6 8,5 9,1 10,6 11,0 Süper 15,2 15,7 9,2 9,9 11,4 12,0 Süper 18,0 10,2 13,1 Süper Plus 24,1 12,2 16,5 CO2- Emisyonu 3 ( g / km ) EU - Egzoz normu EU5 EU5 EU6 EU4 EU5 EU5 EU5 Bagaj hacmi VDA ( lt. ) İzin verilen toplam ağırlık ( kg ) Boş ağırlık 5 (kg) / 99 / AT metnindeki 80 / 1269 / EWG yönetmeliğine göre veriler. 2 Elektronik ayarlanmış. 3 Verilen değerler öngörülen ölçüm yöntemine (80/1268/EWG talimatının şu an geçerli olan metni) göre belirtilmiştir: Veriler tek bir araca yönelik değildir ve teklifin bir parçası değildir, aksine farklı araç tipleri arasında karşılaştırma yapma amacına yöneliktir. 4 Mart 2010 dan itibaren teslim edilebilecek. 5 Değerler 92 / 21 / EG direktifindeki 95 / 48 / EG metnine ( şasi sürüşe hazır durumda, yakıt deposu % 90 dolu, sürücü dahil 68 kg ve bagaj 7 kg ) göre standart donanıma sahip araçlar için geçerlidir. Özel donanımlar ve aksesuarlar genel olarak bu değeri arttırır, bu nedenle taşıma kapasitesi buna uygun olarak azalır.

33 Teknik değerler Bütün bilgiler milimetre cinsindendir. Gösterilen ölçüler ortalama değerlerdir bu değerler özel donanım kapsamındaki Off-road Pro Teknik Paketine sahip ve yüksüz durumdaki araçlar için geçerlidir ML 300 CDI 4MATIC BlueEFFICIENCY ML 350 CDI 4MATIC ML 350 BlueTEC 4MATIC ML 450 CDI 4MATIC ML 350 4MATIC ML 500 4MATIC ML 63 AMG 4MATIC Dönüş çapı (m) 11,6 11,6 11,6 11,6 11,6 11,6 11,6 İzin verilen römork yükü 1 (kg) frenli/frensiz 3500/ / / / / / /750 OFF-ROAD ÖZELLİKLERİ Standart süspansiyonda geçilen suyun derinliği/ Off-road Pro Teknik paketi (mm) 500/ / / / / / / Ön/arka yaklaşma/uzaklaşma açısı 2 26 / /26 28 / / / / / En düşük yerden yükseklik VA/HA 2 (mm) Standart süspansiyon 201 / / / / / / / Off-road Pro Teknik paketi 3 ile / / / / / / Tırmanma kabiliyeti 2, 4 (%) Azami rampa açısı (derece) Standart süspansiyon Off-road Pro Teknik paketi 3 ile Arazide hız azaltma tertibatı 5 2,93 :1 2,93 :1 2,93 :1 2,93 :1 2,93 :1 2,93 :1 Sürekli dört tekerlekten çekiş güç dağılımı 50 : : : : : : : 60 1 Römork bağlantı yükü (140 kg) /40/AT yönetmeliğindeki 70/156/EWG metnine göre veriler. 3 Temel ayar ÖN AKS/ARKA AKS (mm): 201/ En az % 60 (= 31 ), yola ve traksiyon oranlarına göre. 5 Sadece Off-road Pro Teknik paketi ile.

34

35 Servis ve hizmetler 33 M - Serisi ni hissetmeye ne dersiniz? Mercedes-Benz hiçbir yerde yolda olduğu kadar ikna edici olamaz. Zira bu otomobillerin eşsiz mükemmelliğinin sağladığı üstün sürüşünün verdiği duyguyu ancak orada yaşarsınız. Yakıt tüketimi düşük verimli motorları ve keyfinizi arttıracak hassas tepki veren direksiyon hareketlerini yaşayın. Gerçek konforu neyin gösterdiğini hissedin. Bir Mercedes te sürüş esnasında yaşanan ayrıcalıklı ortam sözlerle ifade edilemez. Sadece bu nedenle sizi bir deneme sürüşüne davet etmek istiyoruz. Mercedes-Benz bayiiniz sizinle memnuniyetle bir tarih kararlaştırılacaktır. adresindeki bayi arama altında size en yakın yetkili bayimizi kolaylıkla bulabilirsiniz. Sizi görmekten memnuniyet duyacağız.

36 Bu broşürde da yer alan verilerle ilgili açıklamalar: Bu baskının redaksiyonunun bitiminden sonra ( ) üründe değişiklikler yapılmış olabilir. Teslimat süresi dahilinde, konstrüksiyon ve şekil değişiklikleri, renk tonunda sapmalar ve teslimat kapsamında üretici tarafından değişiklik yapma hakkı, değişiklikler ve sapmalar, satıcının menfaatleri gözetilerek, satın alan için kabul edilebilir sınırlar dahilinde kalması şartıyla saklıdır. Satıcı veya üretici, siparişi veya sipariş edilen satın alma konusunu işaret veya numaralarla tanımlıyorsa, sadece bu husustan hiçbir hak talebi türetilemez. Resim ve çizimler, standart teslimat kapsamında bulunmayan özel donanım ve aksesuarlar da içerebilir. Renk sapmaları, baskı tekniğiyle ilgilidir. Bu katalog her ülkede sunulmayan tip ve hizmetler içerebilir. Bu basılı belge, bazı ülkelerde sunulmayan tipler ve hizmetler içerebilir. Yasal, hukuki ve vergi ile ilgili ifadeler ve etkiler sadece Almanya Federal Cumhuriyeti için ve bu broşürün redaksiyon işlemlerinin bitiş tarihi itibariyle geçerlidir. Bu nedenle bağlayıcı olan son durumu lütfen Mercedes - Benz bayiinize sorun. - benz.com.tr Bilgi Hattı: Daimler AG, Stuttgart BC / MR / 0110 Almanya da basılmıştır

Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak.

Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak. GLE. Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak. Dinamizm. Atılganlık. Her şeyi oluruna bırakma sanatı. Bu yetenekleri birleştirebilenler etraflarına huzur yayar, elde edilenlerin değerini bilir ve her

Detaylı

Donanımlar 18 Spor paketi 18 Standart donanım 20 Özel donanımlar 21 Hafif metal jantlar 22

Donanımlar 18 Spor paketi 18 Standart donanım 20 Özel donanımlar 21 Hafif metal jantlar 22 CLC - Serisi. İçindekiler. CLC - Serisi 1 Dizayn 2 Çeviklik 6 Dizel motorlar 6 Benzinli motorlar 8 Şanzıman, süspansiyon, direksiyon 10 Güvenlik 12 Konfor 14 Oturma konforu 14 Mekan konforu 16 Multimedya

Detaylı

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Daha yükseklerde. Daha ileride. Yeni GLC ile her yolculuğu, tamamen yeni bir seviyede karşılayın. Her zamankinden daha da gelişmiş ve daha atletik, ancak neredeyse

Detaylı

Yeni GLA. Özgürlük bulaşıcıdır.

Yeni GLA. Özgürlük bulaşıcıdır. GLA-Serisi. Yeni GLA. Özgürlük bulaşıcıdır. Yeni GLA, daha ilk bakışta sonsuz imkanlar sunar. Hangisiyle başlamalı? En iyisi, kaslı olduğu kadar aerodinamik olan tasarımın ileriye atılma arzusu ile başlamalı.

Detaylı

On: Konfor. Off: Günlük yaşam. Daha siz motoru çalıştırmadan M-Serisi konfor moduna geçer. Cömert M-Serisi nde günlük yaşamı arkanızda bırakın.

On: Konfor. Off: Günlük yaşam. Daha siz motoru çalıştırmadan M-Serisi konfor moduna geçer. Cömert M-Serisi nde günlük yaşamı arkanızda bırakın. M-Serisi. On: Konfor. Off: Günlük yaşam. Daha siz motoru çalıştırmadan M-Serisi konfor moduna geçer. Cömert M-Serisi nde günlük yaşamı arkanızda bırakın. Yüksek: Güvenlik. Düşük: Tansiyon. Daha yüksekte

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Tasarladığınız GLK-Serisi: GLK 350 CDI 4MATIC Premium

Tasarladığınız GLK-Serisi: GLK 350 CDI 4MATIC Premium Örnek resim Örnek resim Özet Motor GLK 350 CDI 4MATIC Premium Renk Siyah Jantlar 19 inç, 5 üçlü kollu hafif alaşım jantlar Döşeme Siyah DINAMICA kumaş / ARTICO suni deri Süslemeler Alüminyum Süslemeler

Detaylı

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1598 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 120/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160/4250 Uzunluk - Genişlik (mm) 4275-1810 Yükseklik - Dingil

Detaylı

Duygu ve mantık birbirine hiç bu kadar yakın olmamıştı.

Duygu ve mantık birbirine hiç bu kadar yakın olmamıştı. Yeni CLS-Serisi. Duygu ve mantık birbirine hiç bu kadar yakın olmamıştı. Duyguların kontrol edilmesi zordur. Özellikle yeni CLS ye bakarken. Onun şık çizgileri sadece bir hedefe, kalbinize doğru yönelir.

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı

Tüm hatlarıyla tam bir coupé.

Tüm hatlarıyla tam bir coupé. C-Serisi Coupé Tüm hatlarıyla tam bir coupé. Ok biçiminde uzanan ön kısmıyla alçak bir silüet oluşturuyor. Dik ve ortasında yıldız olan 2 lameli radyatör panjuru, kaslı hatlar, kısa çıkıntılar, güçlü bir

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri Kod 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 14U 15U 16U 17U Akıllı telefon entegrasyon paketi Benz Link

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

İçindekiler. GLK 1. Tasarım 2. Konfor 6 Kokpit 6 İç mekan 8. Çeviklik 10 Off - road yetenekleri 10 BlueEFFICIENCY 12 Motor 14

İçindekiler. GLK 1. Tasarım 2. Konfor 6 Kokpit 6 İç mekan 8. Çeviklik 10 Off - road yetenekleri 10 BlueEFFICIENCY 12 Motor 14 GLK - Serisi. İçindekiler. GLK 1 Tasarım 2 Konfor 6 Kokpit 6 İç mekan 8 Çeviklik 10 Off - road yetenekleri 10 BlueEFFICIENCY 12 Motor 14 Güvenlik 16 Donanımlar 18 Offroad - Stil Paketi 18 Spor paket -

Detaylı

Vito Minibüs. Yeni kartvizitiniz.

Vito Minibüs. Yeni kartvizitiniz. Vito Minibüs Vito Minibüs. Yeni kartvizitiniz. İlk izlenimdeki etki kalıcıdır. Vito Minibüs sizi ilk andan itibaren büyüler. Profesyonel taşımacılık uzmanı olarak, yolcularınıza ilk andan itibaren hoş

Detaylı

Yeni Vito 9+1 Minibüs

Yeni Vito 9+1 Minibüs Yeni Vito 9+1 Minibüs 1 2 Yeni Vito 9+1 Minibüs Turizm sektörünün vazgeçilmezi. İlk izlenimdeki etki kalıcıdır. Yeni Vito 9+1 Minibüs sizi ilk andan itibaren büyüler. Profesyonel taşımacılık uzmanı olarak,

Detaylı

Yeni C-Serisi. Hissedilir derecede daha klas.

Yeni C-Serisi. Hissedilir derecede daha klas. C-Serisi. Yeni C-Serisi. Hissedilir derecede daha klas. Dirence karşı zarif manevralar yapan bir aerodinamizme sahip, gelişime adını veren üstün hafiflik. İstek üzerine, akıllı ve düzgün dozajlanmış bir

Detaylı

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 82/5750 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 116/2750 Uzunluk - Genişlik (mm) 4157-1729

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra classic III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Electronik Stabilite

Detaylı

Her detayda yeni bir keşif sizi bekliyor.

Her detayda yeni bir keşif sizi bekliyor. Amarok Canyon Tekdüzeliğe son. Her detayda yeni bir keşif sizi bekliyor. Heyecanı içine bindiğiniz anda yaşayacağınız Yeni Amarok Canyon, iç mekandan başlayan özel bir tasarıma sahip. Vites topuzundan

Detaylı

İç mekan designo 24. Donanımlar 26 Standart donanım 26 Özel donanımlar 28 Hafif metal jantlar 32

İç mekan designo 24. Donanımlar 26 Standart donanım 26 Özel donanımlar 28 Hafif metal jantlar 32 CLS - Serisi. İçindekiler. CLS - Serisi 1 Tasarım 4 Çeviklik 6 BlueEFFICIENCY6 Dizel motorlar 8 Benzinli motorlar 10 AIRMATIC 12 Şanzıman 14 Güvenlik 16 Aktif viraj farı 16 AMG 18 CLS 63 AMG 18 AMG Performance

Detaylı

Mükemmel olan var mı? Buna cevap veriyoruz.

Mükemmel olan var mı? Buna cevap veriyoruz. C-Serisi. Mükemmel olan var mı? Buna cevap veriyoruz. Yeni C-Serisi: Nereden geldiğini ve nereye gideceğini biliyor. İddiası hem ileri hem yukarı doğru yol göstermek. Teknolojisi, tasarımı, malzemesi fevkalade.

Detaylı

ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN

ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN Performansı ve konforuyla pick-up standartlarını üst çizgiye taşıyan L200, hem iş hayatınızda hem de sevdiklerinizle çıkacağınız yolculuklarda rahatlık ve özgürlük sunuyor. Bazı

Detaylı

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1248 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 190 / 1750 Vites kutusu 5 ileri düz vites Uzunluk - Genişlik (mm)

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri Yeni S-Serisi Donanım Özellikleri 801 Siyah nappa deri döşeme 501 Siyah Exclusive nappa deri döşeme 08U 09U 11R 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri Uzaktan araç durum bilgisine erişim

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR CITROËN NEMO CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR Citroën Nemo Combi Plus, Nemo Combi nin üstün özelliklerine bir de üçüncü sırada cam, yukarı açılır arka kapı ve yan hava yastıkları

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion

Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion Sahibinden Öğretmenden Temiz Linea 29.500 TL İlan tarihi: 18 Ağustos 2015 İlan no: 243549 İlan detayları İlan detayları İl Kayseri Model yılı Ocak 2008 Km 141.000 km Kasa

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Mercedes E Serisi E 220 CDI Avantgarde

Mercedes E Serisi E 220 CDI Avantgarde İlan no: 234461 Mercedes E Serisi E 220 CDI Avantgarde Sahibinden COMMAND - NAVİGASYON - GERİ GÖRÜŞ - 56.000 Km 207.000 TL İlan tarihi: 11 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Çankaya, Balgat,

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde

Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde İlan no: 386944 Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde Sahibinden Mercedes - Benz C C 180 2014 model 46000 km de. İSTOÇ OTO 144.500 TL İlan tarihi: 1 Şubat 2017 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

; YRP`L.LULS +PZ[YPI [ Y ;6-(Ǹ ; YR 6[VTVIPS -HIYPRHZÛ ( Ǹ ^^^ QLLW JVT [Y

; YRP`L.LULS +PZ[YPI [ Y ;6-(Ǹ ; YR 6[VTVIPS -HIYPRHZÛ ( Ǹ ^^^ QLLW JVT [Y Mart 2017 RENEGADE Tüm ürün çizimleri ve özellikleri, dosyanın hazırlandığı tarihlerdeki mevcut bilgilere dayandırılmıștır. Katalogdaki ürünler ülkeden ülkeye farklılık gösterebilir. TOFAȘ Türk Otomobil

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan Renault Grand Scenic Toyota Verso Renault Megan Ford C MAX diesle tekna Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 sport tourer Titanyum (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 52.350,00 TL 49.000,00

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Mutluluğu yolda bulun.

Mutluluğu yolda bulun. E-Serisi. Sedan. Mutluluğu yolda bulun. Gözünüzde bıraktığı ilk izlenimden parmak uçlarınızdaki son karıncalanmaya kadar yeni E-Serisi AVANTGARDE, karşılaşmanın ilk saniyesinden son saniyesine kadar ikna

Detaylı

Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1

Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1 İlan no: 218701 Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1 Sahibinden Mercedes - Benz Viano 2.2 CDI Ambiente Activity Orta 2012 155.000 TL İlan tarihi: 17 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

Citroen C4 Coupe 2.0 VTS

Citroen C4 Coupe 2.0 VTS İlan no: 233363 Citroen C4 Coupe 2.0 VTS Sahibinden 215 hp ile MAT Yaptık Üzerine de Pro.Ses Sistemi Koyduk 32.000 TL İlan tarihi: 30 Nisan 2015 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2005 Km

Detaylı

Saab 9-3 Sport 1.9 TTiD Aero Otomatik

Saab 9-3 Sport 1.9 TTiD Aero Otomatik İlan no: 236141 Saab 9-3 Sport 1.9 TTiD Aero Otomatik Sahibinden Günlük : 1.500 TL Haftalık : 3.000 TL Aylık : 5.000 TL SAAB 9.3 TTİD ÇİFT TURBO 210BG ŞİRKET GENEL MÜDÜRÜ,CEO LARIN İlan tarihi: 28 Mayıs

Detaylı

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri S-Serisi Donanım Özellikleri Kod 801 Siyah Nappa Deri 501 Siyah Exclusive Nappa Deri 11R 14U 15U 16U 17U 19 inç, çok kollu hafif alaşım jantlar Akıllı telefon entegrasyonu Benz link ön hazırlığı Apple

Detaylı

Hyundai i CVVT Style

Hyundai i CVVT Style Hyundai i20 1.4 CVVT Style Sahibinden 23500 km 2017 i20 mpı otomatik İlan no: 409786 66.500 TL İlan tarihi: 15 Temmuz 2017 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2017 Km Kasa tipi Vites tipi

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic

Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic Sahibinden Konfor Paketli 90 Beygir Grande Punto İlan no: 302430 27.500 TL İlan tarihi: 10 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Çorum Model yılı Ocak 2006

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

JEEP RENEGADE DONANIMLAR

JEEP RENEGADE DONANIMLAR Kasım 2015 JEEP RENEGADE DONANIMLAR Güvenlik Alarm ABS, ESC Şerit İkaz Uyarı Sistemi - - Gelişmiş Kaza Tepki Sistemi - - Panik Fren Yardım Sistemi Yokuş Kalkış Destek Sistemi Elektronik Devrilme Önleme

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Donanımlar 24 Spor paketi ve dış görünüm krom paketi 24 Standart donanım 26 Özel donanımlar 27 Hafif metal jantlar 28. Orijinal aksesuarlar 29

Donanımlar 24 Spor paketi ve dış görünüm krom paketi 24 Standart donanım 26 Özel donanımlar 27 Hafif metal jantlar 28. Orijinal aksesuarlar 29 B - Serisi. İçindekiler. B - Serisi. 1 Tasarım 2 Çeviklik 6 BlueEFFICIENCY 6 ECO Start - Stop fonksiyonu 8 B 180 NGT BlueEFFICIENCY 9 B - Serisi F - CELL 10 Benzinli motorlar 12 Dizel motorlar 14 Güvenlik

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Peugeot HDi Premium Otomatik

Peugeot HDi Premium Otomatik Peugeot 308 1.6 HDi Premium Otomatik İlan no: 322237 İlan detayları Sahibinden 47.500 TL 12 Oca 2017 47.500 TL 18 Eyl 2016 52.500 TL ÖZEL ÜRETİM TÜRKİYEDE TEK DİYENLER BİDAHA DÜŞÜNSÜN KAZASIZ İlan tarihi:

Detaylı

Mitsubishi L200 L 200 Çift Kabin 4x4 Intense Lux MT

Mitsubishi L200 L 200 Çift Kabin 4x4 Intense Lux MT İlan no: 192364 Mitsubishi L200 L 200 Çift Kabin 4x4 Intense Lux MT Sahibinden SİYAH İNCİ İLE GÖZLER ÜZERİNİZDE OLACAK.ÇOK TEMİZ FULL BAKIM 39.000 TL İlan tarihi: 28 Nisan 2014 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Mart 18

Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

BMW 5 Serisi 5.25xd Touring

BMW 5 Serisi 5.25xd Touring BMW 5 Serisi 5.25xd Touring Sahibinden BMW 2013 Model 525 Xdrive İlan no: 202698 225.000 TL İlan tarihi: 15 Ağustos 2014 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Gölbaşı Model yılı Ocak 2013 Km 20.000

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

ARKADAN MOTORLU OTOBÜS İşiniz için en ekonomik ve konforlu çözüm

ARKADAN MOTORLU OTOBÜS İşiniz için en ekonomik ve konforlu çözüm ARKADAN MOTORLU OTOBÜS İşiniz için en ekonomik ve konforlu çözüm TR En Konforlu Seyahatler STAR, 3 kişiye kadar olan yolcu kapasitesi, geniş ve rahat diz mesafesi ve zemindeki raylı sistem sayesinde yerleşimde

Detaylı

OPEL Astra Classic ][][

OPEL Astra Classic ][][ OPEL Astra Classic ][][ Astra Classic ][][ nin sunduğu keyif sınırsız. Yüksek standartları ve üstün özellikleri ile son derece etkileyici bir otomobil. Astra Classic ][][! Çarpıcı bir görünüm, üstün bir

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 MİNİBÜS Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

Mercedes M Serisi ML 320 CDI Lüks Otomatik

Mercedes M Serisi ML 320 CDI Lüks Otomatik İlan no: 329563 Mercedes M Serisi ML 320 CDI Lüks Otomatik Sahibinden AMG PAKET HATASIZ FULL ML 320 135.000 TL İlan tarihi: 14 Kasım 2016 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Başakşehir, İkitelli,

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 13 İkinci El Araç Ekspertizi 34-HP6619 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 13 JN1TCNT31U0311822 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

Tek bir metre yol katetmeden geleceğe ulaşacaksınız.

Tek bir metre yol katetmeden geleceğe ulaşacaksınız. S-Serisi. Tek bir metre yol katetmeden geleceğe ulaşacaksınız. Gün hala yazılmamışken yeni S-Serisi nin radyatörü, kaputunda yıldızı ile heybetli bir şekilde garajdan sabaha karşı uzanırken, yeni zamanın

Detaylı

Opel Insignia 1.6 T Cosmo

Opel Insignia 1.6 T Cosmo İlan no: 287222 Opel Insignia 1.6 T Cosmo Sahibinden Opel İnsignia Cosmo, 43.670 km'de, 2009 Model, Gerçek 5 kapı 58.000 TL İlan tarihi: 25 Nisan 2016 İlan detayları İlan detayları İl Afyonkarahisar

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

Toyota Auris 1.6 124 HP Elegant Otomatik

Toyota Auris 1.6 124 HP Elegant Otomatik İlan no: 239943 Toyota Auris 1.6 124 HP Elegant Otomatik Sahibinden Doktordan 30.000 KM'de Tam Otomatik Auris Elagant 1.6 45.000 TL İlan tarihi: 4 Temmuz 2015 İlan detayları İlan detayları İl Model

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima Yol

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Mercedes Viano 2.2 CDI V534 Ambiente Activity Uzun 5+1

Mercedes Viano 2.2 CDI V534 Ambiente Activity Uzun 5+1 İlan no: 250814 Mercedes Viano 2.2 CDI V534 Ambiente Activity Uzun 5+1 Sahibinden Mercedes - Benz Viano 2.2 CDI Ambiente Activity Uzun 2008 105.000 TL İlan tarihi: 1 Şubat 2016 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

15H. 17 Otomatik şerit algılama sistemi, durum. 18 Uyarı mesajları çıkışı, talep 14K. 3 Kombi şalter, durum

15H. 17 Otomatik şerit algılama sistemi, durum. 18 Uyarı mesajları çıkışı, talep 14K. 3 Kombi şalter, durum Uç 5, durum 3E 0 Direksiyon kolonu ayarı şalteri, durum 0 Direksiyon kolonu ayarı şalteri, durum TEMPOMAT kolu, sinyal 4G TEMPOMAT kolu, sinyal 4H 4J J 4G 23D 22D 24D 22D 6 Direksiyon simidi titreme motoru,

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport Yakıt tüketim değerleri, ideal şartlarda ölçülmüş minimum tüketim değerleridir. Kullanım koşulları ve çevresel şartlara göre farklılık gösterebilir. DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir

Detaylı

Sadece sürüş için değil, yön veren insanlar için tasarlandı.

Sadece sürüş için değil, yön veren insanlar için tasarlandı. GL-Serisi. Sadece sürüş için değil, yön veren insanlar için tasarlandı. Etkili şekilde yol almak önemlidir, mükemmel olanını bulmaya çalışmak ise bunun daha ilerisidir. Amaç, standartlar oluşturan bir

Detaylı

Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance

Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance Sahibinden 35.000 km'de 2011 İlan no: 242285 İlan detayları 53.500 TL 28 Ağu 2015 53.500 TL 03 Ağu 2015 56.000 TL model Insignia 1.6T Edition Elegance İlan

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı