İçerik. Mutfak bataryaları. Ürün açıklaması. Teknoloji

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İçerik. Mutfak bataryaları. Ürün açıklaması. Teknoloji"

Transkript

1

2 İçerik Mutfak bataryaları Axor Starck Axor Citterio Axor Citterio M Axor Uno 2 /Uno Hansgrohe PuraVida Hansgrohe Talis Hansgrohe Focus Ürün açıklaması Teknoloji... 38

3 Batarya ile başlayarak, aşçılar en iyi malzemelere sahip olmak ister. Bu nedenle, duyularınıza hitap eden ürünleri üretmeye çalışırız. Bunlar göze ve ele zevk veren ürünler. Birçok tasarım ödülüne sahip olan ürünler. Çünkü öncülük kültürümüze uyan kalite ve standartları belirleme özelliğimiz ile uzun yıllar kullanabileceğiniz ürünlere sahip olursunuz. Ne de olsa batarya mutfakta en fazla kullandığımız öğedir. Bir evye bataryasını günde 90 kereye yakın kullanırız. Bu durumda sizce de pişirme zevkinin batarya ile başlaması gerekmez mi? Hansgrohe nin bir asırlık aile geleneğine dönüp baktığınızda, firmanın uzun yıllardır dünyanın önde gelen batarya ve duş üreticilerinden biri olarak adlandırıldığını görürsünüz. Firmamızın Ana merkezi Almanya nın Black Forest bölgesinde konumlanmıştır. Axor Markası ise 1993 yılında, Hansgrohe alt markasına ilave olarak geliştirildi

4 Esaslı Taviz vermeyen Duyular Sakin Kolay Basit

5 04 05 Axor Starck Muhtemelen Dünyanın en ikonik lavabo ürünleri tasarımcısı Philippe Starck, Axor için 1994 den beri tasarım yapıyor. Fransız tasarımcı rahat fonksiyonu minimalist prensiplerin özü ile birleştiren batarya tasarımları ile ünlenmiştir. Kolleksiyonun kendine özgü özelliği ise kolay kullanılabilen kumanda koludur.

6 Axor Starck Kişiye özel ayarlanabilen dönebilir gaga (110 /150 /360 ) İki akım çekme el duşu (normal / duş sprey) ComfortZone Kumanda kolu Ayarlanabilir volan pozisyonu (sağ veya sol) Spiralli veya Spiralsiz Tek kollu evye bataryası Gövdeden gagaya ve el duşuna kadar Axor Starck ın tasarımı akıcı ve minimaldir. Axor Starck iki alternatif olarak sunulur. Birinci alternatifte kişisel tercihlerinize göre üç farklı açıda ayarlanabilir dönebilen gaga ile veya evyenin her tarafına kolayca ulaşmanızı ve temizlemenizi kolaylaştıran spiralli versiyonu ile.

7 Dönebilir gaga 06 07

8 Axor Starck Semi-Pro Dönebilir gaga (360 ) İki akım çekme el duşu (normal / duş spreyi) ComfortZone Semi-Pro (yarı-profesyonel) Tek kollu evye bataryası Amatör aşçıların gözünde Axor Starck Semi- Pro ciddi bataryadır. 360 döner gagası ile minimalist tasarımı, mutfak içerisinde ada çözümü olarak bütünleştirilmiş çift lavabo ve lavabo üniteleri için idealdir.

9 08 09

10 ERGONOMIA ELEGANZA PIACERE MODERNITÀ İtalyan mimar ve tasarımcı Antonio Citterio, zarif kumanda volanlı evye batarya serisi ile suya saygı duyar. Hassasiyetle şekillendirilmiş eşsiz volanı özellikle göz alıcıdır. Uzunluğu ve yassılığı kullanımını oldukça ergonomik yapar. Ayrıca, tasarımın efendisi, Citterio, şehri çağrıştıran, oldukça ince ve uzun çizgilere sahip, ikinci mutfak bataryası tasarladı.

11 Axor Citterio 10 11

12 Semi-Pro Tek kollu evye bataryası Paslanmaz çelik yay Dönebilir gaga (360 ) Axor Citterio üç farklı versiyona sahip. Yüksek kalite fonksiyonelliğe sahip çelik yay gagasına maksimum esneklik sağlar. sabunlu veya kirli elle bile kullanılabilen bütüne uygun incelikte ergonomik volana sahip.

13 Axor Citterio İki akım çekme el duşu (normal / duş sprey) ComfortZone Kişiye özel ayarlanabilen dönebilir gaga (110 /150 /360 ) Ergonomik volan Spiralli, tek kollu evye bataryası Dönebilir gagalı, tek kollu evye bataryası

14 El duşu Kişiye özel ayarlanabilen dönebilir gaga (110 /150 /360 ) Spiralli, 2-Delikli evye batarayası Normal ve duş spreyi, ayrı kumanda kolu ile.

15 Axor Citterio M ComfortZone Kişiye özel ayarlanabilen dönebilir gaga (110 /150 /360 ) Ergonomik volan Lavabonun her yerinde kullanılabilen kumanda kolu Spiralli, 2-Delikli, Kuğu boyun evye bataryası Göz alıcı gaga 360 serbestçe döndürülür veya 110 ve 150 pozisyonlara kilitlenebilir. Ayrı kumanda kolu lavabonun her kenarına uygulanabilir. Tercihiniz neresi olursa olsun mesela, arka tarafa, çocukların ulaşamayacağı yere veya solaklar için, ergonomik olarak mantıklı olan, lavabonun sol tarafına da kurulabilir.

16 ŞEKİL DUYGULARI TAKİP EDER. BİR BATARYANIN EN İYİSİ OLDUĞUNA NE ZAMAN KARAR VERİRSİNİZ? DO- KUNDUĞUNUZ VE KULLANDIĞINIZ ZAMAN. Andreas Haug ve Tom Schönherr in yönettiği Alman dizayn stüdyosu Phoenix Design, zaten Hansgrohe ve Axor için, birçok mutfak batarya tasarlamış. Şimdi duvar için ilk Axor mutfak bataryası dizaynlarının arasında yer almaktadır.

17 Axor Uno 2 /Axor Uno 16 17

18 Axor Uno 2 Volan sağda veya solda konumlandırılabilir Kolay kullanım için kumanda kolu Dönebilir gaga Bol özgürlük için teleskopik gaga Tek kollu evye bataryası ankastre Axor Uno² duvardan evye bataryası evyede daha fazla özgürlük sağlayan akıllı bir çözümdür. Birleştirilmiş teleskopik gaga kolayca çekilip döndürüldüğünde, evyedeki kullanım alanı çok daha fazla genişler.

19 18 19

20 Axor Uno 2 /Axor Uno Dönebilir gaga (360 ) ComfortZone Ayarlanabilir volan pozisyonu (sağ veya sol) Dönebilir gagalı, Tek kollu evye bataryası Axor Uno ve Uno² geometrik tasarımları ile her mutfağa kolayca uyum sağlar. Daha ince ve minimalist tasarımları ile Axor Uno² ve Axor Uno evye bataryaları 360 derece dönebilir gagaları ile yemek yaparken ve bulaşık yıkarken kolaylık sağlar.

21 Kişiye özel ayarlanan dönebilir gaga (110 /150 /360 ) 20 21

22 Saf. Şeffaf. Duyusal. TASARIM VE TEKNOLOJİNİN EŞSİZ KOMBİNASYONU.

23 Hansgrohe PuraVida PuraVida Hayat kaynağı suyu eğlenceli şekilde kullanımını sağlayan ve kendini Saf tasarım dili ile ifade eden evye bataryasının ismidir. Bataryanın ilgi çeken özelliği Dual Finishtir. Mat Paslanmaz çelik gövde, parlak paslanmaz çelik gaga ile buluşur. Ünlü Phoenix Design ile geliştirilmiş ve Hansgrohe akıllı fonksiyonları ile tamamlanmış bu batarya, yemek pişirmeyi kolaylaştırır.

24 Hansgrohe PuraVida 2-delikli elektronik evye bataryası Düğmeye ufak bir dokunuşunu ile su akar. İhtiyacınız olduğu zaman ve istediğiniz ısıda. Suyun derecesini, veya dilerseniz miktarını önceden ayarlayabilir ve seçeneklerinizi kaydedebilirsiniz. Veya başka bir değişle: akıllı fonksiyonellik size lavaboda maksimum rahatlık sağlar. Elektronik kontrol ünitesini kendinize en uygun şekilde lavaboya yerleştirme imkânı yararlı bir özelliktir. ComfortZone Hansgrohe bataryaları olağanüstü ComfortZone sağlar. Yüksek gagalar, hareket etmek için geniş alan sunar ve uzun vazo ve kap doldurmasında kolaylık sağlar. Paslanmaz çelik efekt DualFinish Dönebilir gaga (120 ) ComfortZone Elektronik kontrol Kontrol ünitesi yerleştirmesinde esneklik

25 24 25 Hızlı ısı seçeneği Isı düzenleme Hacim Temizleme Basma 1 x 2 x 3 x Çevir basma + çevirme bas + tut Çok fonksiyonlu tek kontrol eleman: 1 basma; soğuk su, 2 basma; su karıştırma, 3 basma; sıcak su. Kişisel ısı düzenleme için: kontrolü çevirin. Su miktarını ayarlamak için; basın ve çevirin. Temizleme modu ve sıcak su sınırlayıcısı ile bu batarya daha fazlasını verir.

26 Paslanmaz çelik efekt DualFinish DualFinish li PuraVida evye bataryası her mutfağın odak noktası olacak: mat gövdesinden parlak gagasına giden kusursuz geçiş, eşsiz kalitesini artırır. Evye bataryası PVD metoduyla kaplanmıştır., bu da ona günlük güçlüklere karşın yüksek dayanıklılık sağlar.

27 Hansgrohe PuraVida Dönebilir gaga (120 ) ComfortZone Esnek kumanda kolu pozisyonu 2-delikli tek kollu evye bataryası Klasik tek kollu Hansgrohe PuraVida versiyonunda zarif görüntüsü ile suyu ve akış miktarını dileğinize göre kolayca ayarlayabilirsiniz. Ve yine kumanda kolunu evyenin istediğiniz yerine konumlandırabilirsiniz.

28 Her şeyi İle mükemmel BİR mutfak yardımcısı. HER YERE SIĞABİLEN ÇAĞDAŞ TASARIM. YEMEK PİŞİRMEYİ ZEVKLİ HALE GETİREN FONKSİYONEL DETAYLAR.

29 Hansgrohe Talis Standart versiyondan yüksek gagaya, spiralli iki akım seçeneğinden spiralli tek akım versiyonuna kadar Talis bir çok alternatif sunar. Evye kullanım alanınızı genişleten batarya, her anlamda hayatınızı kolaylaştırır. Yoksa evyeniz pencere önünde mi? Yatabilen batarya alternatifini seçin, bataryanızı yukarı çekin, yatırın ve pencerenizi kolaylıkla açın.

30 Hansgrohe Talis S 2 Variarc / Talis S Şekil ve fonksiyonel estetik bir araya geldiğinde ortaya ince yalın pim volanı ile Hansgrohe Talis çıkar. Bataryanın öne çıkan özelliği, evye alanında daha fazla alan ve serbest hareket imkanı sağlayan ComfortZone özelliğini sunmasıdır. Hansgrohe Talis S 2 Variarc Spiralli, tek kollu evye bataryası Hansgrohe Talis S 2 Variarc Dönebilir gaga, tek kollu eveye bataryası Dönebilir gaga (150 ) MagFit manyetik gaga ComfortZone çekilebilir gaga Dikey kol pozisyonu Pencere önü için yatabilme özelliği Kişiye özel ayarlanan dönebilir gaga (110 /150 /360 ) ComfortZone QuickClean kirece karşı fonksiyon Dikey kol pozisyonu

31 Hansgrohe Talis S 2 Variarc Spiralli, Tek kollu evye bataryası Dönebilir gaga (150 ) MagFit manyetik el duşu çekilebilir sprey (50 cm e kadar çıkar) İki akış spreyi (normal / duş sprey) ComfortZone Dikey kol pozisyonu Pencere önü için yatabilme özelliği Hansgrohe Talis S Spiralli, tek kollu evye bataryası Basit pim volan Hansgrohe Talis S Tek-tutamaçlı mutfak batarya Basit pim volan 2-sprey el duşu ile (normal / duş sprey) ComfortZone QuickClean kirece karşı fonksiyon Dönebilir gaga (150 ) ComfortZone QuickClean kirece karşı fonksiyon Dönebilir gaga (150 )

32 KROMUN ZERAFETİ. ESTETİĞİN PRATİKLİK İLE BİRLEŞMESİ.

33 Hansgrohe Focus Baş, mide kadar önemli değil mi? Hansgrohe Focus şıklığa sahip zamansız batarya serisidir. 360 derece dönebilen yüksek gagası kullanım kolaylığı sağlar. Sade çizgileri ile mutfakta daha zevkli zaman geçirmenize yardımcı olur. Paslanmaz çelik ve krom alternatifleri ile, aspiratörler, dolap ve kapak kulpları ile uyum sağlar.

34 Hansgrohe Focus Tek kollu evye bataryası Hansgrohe Focus E Tek kollu evye bataryası Uzun ergonomik kol Uzun ergonomik kol Dönebilir gaga (360 ) Dönebilir gaga (360 ) QuickClean kirece karşı fonksiyon QuickClean kirece karşı fonksiyon

35 Hansgrohe Focus / Focus E / Focus S Yüksek döner gagalı Hansgrohe Focus batarya çalışırken hareket etmek için fazla alanı seven aşçılar için ideal. Uzun kaplar bile, gaga altına koyulup kolayca doldurulur. standart versiyonunda bile gaga ile evye arasındaki alandan maksimum faydalanabilirsiniz. Hansgrohe Focus Tek kollu evye bataryası Kişiye özel ayarlanabilen dönebilir gaga(110 /150 /360 ) ComfortZone Ayarlanır kol pozisyonu (sağ veya sol) Hansgrohe Focus S Tek kollu evye bataryası Uzun ergonomik kol Dönebilir gaga (360 ) QuickClean kirece karşı fonksiyon

36 Ürün açıklaması Axor Axor Starck Axor Citterio 270 Axor Citterio M Ø Axor Uno 2 Axor Uno Ø Axor Starck 1 Spiralli, tek kollu evye bataryası # 10821, -000, Dönebilir gagalı, tek kollu evye bataryası # 10822, -000, Semi-Pro Tek kollu evye bataryası # Tek kollu evye bataryası, yuvarlak volan ile # Axor Citterio 5 Semi-Pro Tek kollu evye bataryası # 39840, -000, Spiralli, tek kollu evye bataryası # 39835, -000, Dönebilir gagalı, tek kollu evye bataryası # 39850, -000, -800 Açma kapama valfi ile (resmi yok) # 39852, -000, -800 Axor Citterio M 8 Spiralli, 2-delikli evye bataryası # 34822, -000, Delikli, Tek kollu evye bataryası # 34820, -000, -800 Axor Uno 2 10 Tek kollu evye bataryası, ankastre # 38815, -000, -800 iç set (resmi yok) # Dönebilir gagalı, tek kollu evye bataryası # 38830, -000, -800 Axor Uno 12 Dönerbilir gagalı, tek kollu evye bataryası # Açık su ısıtıcıları için # Açma kapama valfi ile (resmi yok) # Axor ve Hansgrohe evye bataryaları için açma kapama valfi (resmi yok) # 10823, -000, -800 Krom kaplama (-000) Paslanmaz çelik (optik) kaplama (-800) tüm ölçüler mm

37 Ürün açıklaması Hansgrohe Hansgrohe PuraVida Hansgrohe Talis S Ø Ø Hansgrohe Talis S 2 Variarc Hansgrohe Focus Hansgrohe Focus E Hansgrohe Focus S Hansgrohe PuraVida 1 2-delikli elektronik evye bataryası # 15805, -000, delikli Tek kollu evye bataryası # 15812, -000, -800 Hansgrohe Talis S 3 Spiralli, tek kollu evye bataryası # 32841, -000, -800 Açık su ısıtıcıları için # 32842, Tek kollu evye bataryası # 32851, -000, -800 Açık su ısıtıcıları için # Açma kapama valfi ile (resmi yok) # Hansgrohe Talis S 2 Variarc 5 Siparlli, tek kollu evye bataryası # 14877, -000, Spiralli, evye bataryası # 14872, -000, Dönebilir gagalıi tek kollu evye bataryası # 14870, -000, -800 Açık su ısıtıcıları için # Açma kapama valfi ile (resmi yok) # Hansgrohe Focus 8 Dönebilir gagalı, tek kollu evye bataryası # 31820, -000, -800 Açık su ısıtıcıları için # 31822, -000, Tek kollu evye bataryası # 31806, -000, -800 Açık su ısıtıcıları için # Açma kapama valfi ile (resmi yok) # Hansgrohe Focus E 10 Tek kollu evye bataryası # Açık su ısıtıcıları için # Hansgrohe Focus S 11 Tek kollu evye bataryası # Açık su ısıtıcıları için # Açma kapama valfi ile (resmi yok) # Krom kaplama (-000) Paslanmaz çelik (optik) kaplama (-800) tüm ölçüler mm

38 Bir bakışta tüm ürünler, Spiralli el duşlu modellerden ve döner gagalı tüm modellere, avantajlar. Sertleştirilmiş plastik kaplı seramik kartuş M1 ve M2 kartuşlar bataryanızın fonksiyonelliğini ve ömrünü uzatır. Boltic Lever kilidi Boltic lever kilidi sayesinde kumanda kolu kulanımda bollanma yapmaz QuickClean Kirecin lastik sprey üzerinde tutunması çok zordur. tutunması durumunda dahi kalıntılar parmakla kolayca temizlenir. Kolay kurulum Spiral bağlantı boruları sayesinde montajı kolaylıkla yapılır. Quality made by Hansgrohe PEX hortumlar Hansgrohe nin ürettiği kalite Dönebilme fonksiyonu Çekilebilir gaga/elduşu PEX spirak borular renksiz ve ısıya dayanıklıdır. Hansgrohe tarafından geliştirilmiş ve üretilmiş kaliteli bir ürün alıyorsunuz. Bataryalar sınırlı (110 /120 /150 ) veya tam hareket özgürlüğü sağlayan (360 ) bir gaga serisi sunar. Çekilebilir gaga veya el duşu evye ekrafında kullanım kolaylığı getirir.

39 MagFit manyetik El duşu Spiral hortumlar için Sprey / akış çeşitleri Ergonomik kollar Magfit fonksiyonu sayesinde el duşu yerine sesizce ve kolayca kayarak oturur. Quick connect fonksiyonu sayesinde hortum bağlantıları kolaylıkla yapılır. Çekilebilir el duşunda normal ve duşlama spreyler arası geçiş kolaylıkla sağlanır. Ergonomik kontrol için uzun düz kollar Dikey kol pozisyon Gaga ve kontrol ünitesinin ayrılması Ayarlanır kol pozisyon ComfortZone Dikey konumlandırılabilen kumanda kolu sayesinde batarya ile duvar arası mesafe en aza indirilebilir. Ayrıca sıcak su çocukların ulaşamayacağı mesafede temin edillirken yatay durumdaki açılışta soğuk su gelir. Tercihe göre, kol esnek bir şekilde konumlandırılabilir. Tercihe göre, kol sol veya sağ tarafa kullanılabilir. Ultra yüksek gaga bol alan sunar, kap doldurmak için ideal. Teleskopik fonksiyon Pencere fonksiyonu Paslanmaz çelik efekt PVD Mutfak kontrol valfi Teleskopik gaga, evye çevresinde daha geniş alan sunar. Pencere önü kullanımı için batarya kolaylıkla yatırılarak pencere kullanımına engel oluşturmaz. Paslanmaz çelik efekt yüzeyler PVD teknolojisi kullanarak üretilir, özellikle yıpranma ve çizilmeye dayanıklıdır. Dış cihaz bağlantıları ile kullanım için Her Hansgrohe ve Axor evye bataryaları ile kullanılabilen açma kapama valfi.

40 Dizayn Ev Gereçleri San. ve Tic. Ltd. Şti. Ortaklar cad. Bahçeler sok. no:17/2 Mecidiyeköy İstanbul Tel: PBX Faks: tr-tr-mutfak broşür 2012 Form-Nr /11/1 Printed in Germany 100% klorsuz ağartılmış kâğıt üzerine basılmıştır. Teknik nedenlerden dolayı teknik değişiklik ve renk farklılıklara tabidir. Tasarım ve düzenleme: bilekjaeger, Stuttgart; Planlama: fön design, Schramberg; Peter Fehrentz, Hamburg; Fotos: Kuhnle & Knödler, Radolfzell; Uli Maier, Stuttgart; Sunumlar: recom, Ostfildern; teşekkür: Arclinea Frankfurt; Duravit, Hornberg; Küchenstudio Wagner Stuttgart; Zeyko Küchen, Mönchweiler

İçerik. Mutfak bataryaları. Ürün açıklaması. Teknoloji

İçerik. Mutfak bataryaları. Ürün açıklaması. Teknoloji İçerik Mutfak bataryaları Hansgrohe Metris Select... 04 Hansgrohe Metris... 08 Hansgrohe PuraVida... 14 Hansgrohe Talis... 20 Hansgrohe Focus... 24 Axor Starck... 32 Axor Citterio... 38 Axor Citterio M...

Detaylı

Metris. Tüm seviyelerdeki ihtiyaçlarınız için.

Metris. Tüm seviyelerdeki ihtiyaçlarınız için. Metris Tüm seviyelerdeki ihtiyaçlarınız için. Metris. Hansgrohe Hangi yükseklik sizin için yeterli Yeni Metris ürün gamı. Sizin, keşfetmeniz için. ComfortZone l/min 5,0 Su her gün var olmamızın temel parçasıdır

Detaylı

Mutfaklardaki Yeni Aile Üyesi: Axor Citterio Select Evyenin Çevresindeki Rahatlık ve Hareket Özgürlüğünü Arttırır

Mutfaklardaki Yeni Aile Üyesi: Axor Citterio Select Evyenin Çevresindeki Rahatlık ve Hareket Özgürlüğünü Arttırır Basın Bülteni Çok Yönlü Mutfaklar için Yüksek Kaliteli Tasarım Mutfaklardaki Yeni Aile Üyesi: Axor Citterio Select Evyenin Çevresindeki Rahatlık ve Hareket Özgürlüğünü Arttırır İstanbul, Şubat 2016. Hem

Detaylı

Select mutfak armatürleri. Mutfaktaki yeni özgürlük.

Select mutfak armatürleri. Mutfaktaki yeni özgürlük. Select mutfak armatürleri. Mutfaktaki yeni özgürlük. Çıkarılabilir başlıklı Metris Select 320 Çıkarılabilir başlıklı Metris Select 320 Mutfakta bir dokunuş ötede. Çıkarılabilir başlıklı ve Select teknolojisi

Detaylı

Axor Citterio E The ESSENCE of LUXURY

Axor Citterio E The ESSENCE of LUXURY Axor Citterio E The ESSENCE of LUXURY Axor Citterio E 02 Axor Citterio E nin zarafeti tanıdık, ama yine de çok yeni olanla saklıdır. Olgunlaşmış biçimi ile bu koleksiyon zamana meydan okuyan Suyun günlük

Detaylı

Suyun doğal gücünü head-and-heart.com adresinde yaşayın

Suyun doğal gücünü head-and-heart.com adresinde yaşayın Axor Starck V Vitality of Water Suyun doğal gücünü head-and-heart.com adresinde yaşayın SU nefesleri kesecek kadar GÜZEL OLABİLİR. SU zarif BİR GİRDAP OLARAK biçimlendiğinde, GERÇEK BİR doğa oyunu yaşanır.

Detaylı

Koleksiyonun tüm ürünlerini Websitemizde keşfedin.

Koleksiyonun tüm ürünlerini Websitemizde keşfedin. NewComer 2016 Axor Citterio E 02 The Essence of Luxury Axor Citterio E nin zarafeti tanıdık, ama yine de çok yeni olanla klasik görünüm ve modern işlevselliğin kombinasyonunda saklıdır. Olgunlaşmış biçimi

Detaylı

İlgi odağı. Geberit Monolith

İlgi odağı. Geberit Monolith İlgi odağı. Geberit Monolith document7763710928149425415.indd 1 13.02.2014 16:53:27 Stil sahipleri için. Ve hayatın keyif çıkaranlar için. Yeni banyonuza güçlü ve ferah bir dokunuş katmak istiyorsunuz.

Detaylı

Armatürler. Armatürler

Armatürler. Armatürler Armatürler Armatürler 2007.1 İstanbul Banyo Takımı nda VitrA-Artema Yetkili servislerince sadece perakende satışlarında bedelsiz montaj hizmeti verilmektedir. Koli Ürün Özellikler Kaplama Kod Fiyat (YTL)*

Detaylı

Yeni Ürünler, Yeni Teknolojiler

Yeni Ürünler, Yeni Teknolojiler Yeni Ürünler, Yeni Teknolojiler DiJiTAL TEKNOLOJi SUYLA BULUŞTU. Dijital teknolojiyi konforla birleştiren Electra Serisi, keskin hatlı sıra dışı, geniş ve düz formuyla yeni bir banyo keyfinin temsilcisi.

Detaylı

Modern duşlar. Hemzemin duşlar için ilham veren çözümler.

Modern duşlar. Hemzemin duşlar için ilham veren çözümler. Modern duşlar. Hemzemin duşlar için ilham veren çözümler. Hemzemin duşlar çok moda! Gün geçtikçe daha fazla insan ferah duş tasarımlarını tercih ediyor. Geberit tasarım, fonskiyonellik, kalite ve drenaj

Detaylı

Elektrikli ev aletleri için konforlu kızak sistemleri. Quadro Compact FE ve Quadro Compact HD

Elektrikli ev aletleri için konforlu kızak sistemleri. Quadro Compact FE ve Quadro Compact HD Elektrikli ev aletleri için konforlu kızak sistemleri. Quadro Compact FE ve Quadro Compact HD 2 Elektrikli ev aletleri için yüksek konforlu kızak sistemleri. Hettich, mükemmel mutfakları yeniden tanımlıyor:

Detaylı

yıl 2012 ÜRÜN KATALOĞU FIRIN OCAK DAVLUMBAZ BULAŞIK MAKİNESİ EVYE BATARYA

yıl 2012 ÜRÜN KATALOĞU FIRIN OCAK DAVLUMBAZ BULAŞIK MAKİNESİ EVYE BATARYA yıl. 2012 ÜRÜN KATALOĞU FIRIN OCAK DAVLUMBAZ BULAŞIK MAKİNESİ EVYE BATARYA Hayatınızı ko yıl. olaylaştırır... FIRINLAR 2 OCAKLAR 6 DAVLUMBAZLAR 10 BULAŞIK MAKİNESİ 12 EVYELER 13 BATARYALAR 16 2012 ÜRÜNLER

Detaylı

İlgi odağı. Geberit Monolith

İlgi odağı. Geberit Monolith İlgi odağı. Geberit Monolith Stil sahipleri için. Ve hayatın keyfini çıkaranlar için. Yeni banyonuza güçlü ve ferah bir dokunuş katmak istiyorsunuz. Geberit Monolith modülleri sayesinde hiçbir şeyden ödün

Detaylı

GPD BANYO VE MUTFAK ARMATÜRLERİ YENİ ÜRÜNLER FÖYÜ. Enerji Tasarrufu. Su Tasarrufu. Ürün Kodu ve Adı MAD105 - FUEGO Ankastre Duş Bataryası

GPD BANYO VE MUTFAK ARMATÜRLERİ YENİ ÜRÜNLER FÖYÜ. Enerji Tasarrufu. Su Tasarrufu. Ürün Kodu ve Adı MAD105 - FUEGO Ankastre Duş Bataryası YENI URUNLER FOYU 22 MAD105 - FUEGO Ankastre Duş Bataryası Koli Adedi: 6 950 Bağlantı ölçüleri 1/2 (iç diş) Tüm ankastre duş başlıkları veya GGR04 kullanılarak tüm el duşları ile uyumludur. Montajı sıva

Detaylı

Evinizdeki en güzel çalışma alanı. hansgrohe yenilikçi eviye ve eviye bataryaları ile

Evinizdeki en güzel çalışma alanı. hansgrohe yenilikçi eviye ve eviye bataryaları ile Evinizdeki en güzel çalışma alanı. hansgrohe yenilikçi eviye ve eviye bataryaları ile Eviye C51-F660-07 İçindekiler Şirket 4 Gelenek 5 Kalite Mutfağın kalbi 8 Ta s a r ı m 10 Malzeme ve renkler 12 Ebatlar

Detaylı

Zarif ve akıllı. Geberit batarya sistemleri

Zarif ve akıllı. Geberit batarya sistemleri Zarif ve akıllı. Geberit batarya sistemleri Geberit genel mekanlardaki sıhhi tesisat konusunda uzmandır. Ürünlerimiz sadece iyi görünmekle kalmaz aynı zamanda işlevsel ve güvenilirdirler. Geberit batarya

Detaylı

Temiz çözüm. Hemzemin duşlar için çözümler

Temiz çözüm. Hemzemin duşlar için çözümler Temiz çözüm. Hemzemin duşlar için çözümler Hemzemin duşlar gelişiyor. Her geçen gün, duş alanlarında açık tasarımlar tercih eden müşteri sayısı artıyor. Bizim sistemimiz hemzemin duşlar için tüm kişisel

Detaylı

İÇİNDEKİLER: GÖMME REZERVUAR SİSTEMLERİ SMOOTH PRO EASY. Asma Klozet İçin Metal Ayaklı Set-Fix Sistem 4. Asma Klozet İçin Metal Ayaksız Set 4

İÇİNDEKİLER: GÖMME REZERVUAR SİSTEMLERİ SMOOTH PRO EASY. Asma Klozet İçin Metal Ayaklı Set-Fix Sistem 4. Asma Klozet İçin Metal Ayaksız Set 4 İÇİNDEKİLER: GÖMME REZERVUAR SİSTEMLERİ Asma Klozet İçin Metal Ayaklı Set-Fix Sistem 4 Asma Klozet İçin Metal Ayaksız Set 4 Asma Klozet İçin Duvar Önü Hızlı Montaj Set-Block Sistem 5 Asma Klozet İçin Duvar

Detaylı

Axor Universal. Accessories

Axor Universal. Accessories Axor Universal Accessories Axor Universal Accessories Banyoda zarafete ve mükemmeliyete değer veren herkes aksesuarlarda da bundan vazgeçmemelidir. Zarafet ve kalite aynı zamanda banyodaki ayrıntılarda

Detaylı

GÖMME REZERVUAR FİYAT LİSTESİ 2015/2

GÖMME REZERVUAR FİYAT LİSTESİ 2015/2 GÖMME REZERVUAR FİYAT Sİ 2015/2 Sirküler No: S1580002 İÇİNDEKİLER: GÖMME REZERVUAR SİSTEMLERİ Asma Klozet İçin Metal Ayaklı Set-Fix Sistem 2 Asma Klozet İçin Metal Ayaksız Set 2 Asma Klozet İçin Duvar

Detaylı

PANEL YAPI PANEL YAPI

PANEL YAPI PANEL YAPI PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET Panel Yapı İnşaat ve Taahhüt ve Ticaret Genel Müdürlük / Head Office: Eski Edirne Asfaltı 71. Sok. No:24 K:1 D:2 Sultançiftliği,

Detaylı

Raindance Select. Zevkli duş deneyimi.

Raindance Select. Zevkli duş deneyimi. Raindance Select Zevkli duş deneyimi. Hansgrohe. Duş zevki 03 Zevkli duş deneyimi: Herzaman gerçek bir dokunuş tecrübesi. Suya teslim olmanın tüm yolları. Su temizleyici ve canlandırıcıdır. Su bir an

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

reward fonksiyonellik

reward fonksiyonellik evo Evo banyo dolabı, banyonuzun ihtiyaçları düşünülerek sizin için özel olarak tasarlandı. Birbirinden farklı ve fonksiyona sahip modüler bir sistemden oluşan Evo sizlere geniş bir alternatif sunuyor.

Detaylı

hakkımızda Hedefimiz bir Dünya markası olmakt r.

hakkımızda Hedefimiz bir Dünya markası olmakt r. 1 içindekiler 4 4 5 7 8 9 10 11 11 12 13 14 15 1 17 18 19 20 21 22 24 25 27 28 30 31 32 34 35 3 37 38 40 42 44 45 4 48 Force Pure Force Newage Trigon Hale Premium Pure Premium Trimati Star Pure Star Cuadron

Detaylı

Ofis mobilyaları mükemmel düzenli - Systema Top 2000

Ofis mobilyaları mükemmel düzenli - Systema Top 2000 Systema Top 2000 Ofis mobilyaları mükemmel düzenli - Systema Top 2000 Systema Top 2000, her ofise düzen getirir. Platform konseptiyle, birçok fonksiyonel eleman, renk, büyüklük ve donanım sunar. Systema

Detaylı

Sıcak Sulu Isıtma Sistemleri

Sıcak Sulu Isıtma Sistemleri VERİMLİ KÜMES SİSTEMLERİ Sıcak Sulu Isıtma Sistemleri www.tavsan.com.tr Tek bir hava dağıtım ünitesinden kuru ısı. Sadece mükemmel! Kümesler için sıcak sulu ısıtma sistemleri Kümeste canlı sağlığı ve verimliliği

Detaylı

NewComer. Axor WaterDream by Front

NewComer. Axor WaterDream by Front NewComer Axor WaterDream by Front Axor, duşun yeni tanımı hakkında açıkça konuşabileceği iki uluslararası tasarım ortağı olan Nendo ve Front u buldu. Japonya daki Oki Sato lu Nendo ve Stockholm deki Sofia

Detaylı

Gazlı Kaynatma Kazanları

Gazlı Kaynatma Kazanları Krom Mutfak San. Tic. Ltd. Sti. 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla

Detaylı

Setüstü Elektrikli Benmariler

Setüstü Elektrikli Benmariler 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

İÇİNDEKİLER: TEK KUMANDALI ÜRÜNLER ÇİFT KUMANDALI ÜRÜNLER YAK TAMAMLAYICI ÜRÜNLER EVİYE BATARYALARI AR TAMAMLAYICI ÜRÜNLER.

İÇİNDEKİLER: TEK KUMANDALI ÜRÜNLER ÇİFT KUMANDALI ÜRÜNLER YAK TAMAMLAYICI ÜRÜNLER EVİYE BATARYALARI AR TAMAMLAYICI ÜRÜNLER. İÇİNDEKİLER: TEK KUMANDALI ÜRÜNLER AR Montana 3 AR Moni 5 AR Terra 7 ÇİFT KUMANDALI ÜRÜNLER YAK Özel Koç 39 YAK Topaç 42 YAK Mevlana 46 AR Dore 8 AR Liona 11 AR Mix Minimal 12 AR Sole 14 AR Fia 16 AR Riva

Detaylı

İnfrared sıcaklık ölçüm

İnfrared sıcaklık ölçüm İnfrared sıcaklık ölçüm cihazı testo 830 Hızlı, temassız yüzey sıcaklık ölçümü Maks./min. değer gösterimi, temassız yüzey sıcaklığı ölçümü C Lazer ölçüm noktası işaretleyicisi ve daha uzun mesafelerde

Detaylı

Mükemmellik detaylarda gizlidir. Viega Visign gömme rezervuar kapakları.

Mükemmellik detaylarda gizlidir. Viega Visign gömme rezervuar kapakları. 2 Mükemmellik detaylarda gizlidir. Viega Visign gömme rezervuar kapakları. Bir banyonun yüzünü renkler, ışıklar ve eşyalar belirler. Ancak banyoya karakter veren, detaylardır. Viega nın Visign gömme rezervuar

Detaylı

Armatür & Duş sistemleri

Armatür & Duş sistemleri Armatür & Duş sistemleri Banyo ve mutfaklarda kaliteli, güvenli, hijyenik ve pratik çözümler sunan Kale Armüterler; hem estetik görünüm hem de tasarrufu ön planda tutan bir anlayışla tasarlandılar. En

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Otomatik 90 Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 Dışa Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 İçe Açılır Kapı Çift Kanatlı 90 Dışa Açılır

Detaylı

FİYAT LİSTESİ OCAK 2018

FİYAT LİSTESİ OCAK 2018 MUSLUK SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ. FİYAT LİSTESİ OCAK 2018 KOD NO ÜRÜN ADI FİYATI TL. INOX MUTFAK ÜRÜNLERİ 40 Ø 9672 ENDÜSTRİYEL EVYE BATARYASI YAYLI TEK ÇIKIŞ (STOPSUZ ELÇİK) 495,00 9622 ENDÜSTRİYEL EVYE

Detaylı

Ürün Yenilikleri. Kalıp yapımı IV / 2015. E 3300 Maça ünitesi. CD katalog 5.9.1.0 Çevrim içi-katalog

Ürün Yenilikleri. Kalıp yapımı IV / 2015. E 3300 Maça ünitesi. CD katalog 5.9.1.0 Çevrim içi-katalog Ürün Yenilikleri Kalıp yapımı IV / 2015 CD katalog 5.9.1.0 Çevrim içi-katalog Ürün gruplarımızı tekrar genişletmekle, sizlerin talep ve önerilerinize karşılık vermeye çalışıyoruz. Bir sistem tedarikçisi

Detaylı

www.aspen.com.tr 02.2015 I w w w. F i k i r K a h v e s i. c o m. t r 14999347 I

www.aspen.com.tr 02.2015 I w w w. F i k i r K a h v e s i. c o m. t r 14999347 I Aspen Yapı ve Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlük / Head Office: Leylak Sokak Murat İş Merkezi B Blok Kat 3/14 Mecidiyeköy 34387 İSTANBUL Tel +90 212 318 88 88 (pbx) Faks/Fax +90 212

Detaylı

ARMATÜR FİYAT LİSTESİ 2015/1. Sirküler No: S1510001

ARMATÜR FİYAT LİSTESİ 2015/1. Sirküler No: S1510001 ARMATÜR FİYAT Sİ 05/ Sirküler No: S5000 İÇİNDEKİLER: BANYO VE MUTFAK ARMATÜRLERİ E.C.A. Electra Serisi 3 ÖZEL MUTFAK ARMATÜRLERİ E.C.A. Özel Mutfak Armatürleri 8 E.C.A. Novita Serisi E.C.A. Neva Serisi

Detaylı

Otel Tipi Kettle Ve Saç Kurutma Makinesi Kataloğu -

Otel Tipi Kettle Ve Saç Kurutma Makinesi Kataloğu   - 2018 Otel Tipi Kettle Ve Saç Kurutma Makinesi Kataloğu www.etapfon.com - info@etapfon.com PRIZMA Mini Kettle (Karşılama Tepsili) EE101 Otel Tipi Kettle Kompakt Tasarım (Tepsi ölçüleri 20cmx35cm) 0,75 lt

Detaylı

ÖZGÜRCE YARATMANIN ÖZGÜRLÜĞÜ.

ÖZGÜRCE YARATMANIN ÖZGÜRLÜĞÜ. Axor Bouroullec ÖZGÜRCE YARATMANIN ÖZGÜRLÜĞÜ. Ronan ve Erwan Bouroullec adlı Fransızlar, uluslararası mobilya sektöründe çok tanınan tasarımcılardır. Felsefeleri: Nesneler söz konusu amaca uygun ve esnek

Detaylı

NOVELTIES. www.isveabagno.it

NOVELTIES. www.isveabagno.it NOVELTIES 2015 www.isveabagno.it İtalyan Isvea dan Yeni Tasarımlarla En Yeniler... 52 yıllık deneyimiyle İtalyan Isvea beklentilerin önüne geçen tasarımlarına devam ediyor. Tarz sahibi olan, yaratıcı,

Detaylı

VP Vario Teppan Yaki ızgara; 400 serisi Paslanmaz çelik 38 cm

VP Vario Teppan Yaki ızgara; 400 serisi Paslanmaz çelik 38 cm Mevcut renk seçenekleri VP414110 beraberindeki aksesuarlar 2 x Spatula. VP414110 Tamamen sertleştirilmiş krom pişirme yüzeyi. Kızartma, pişirme, ızgara yada direkt yüzey üzerinde sıcak tutmak için. 240

Detaylı

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt)

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt) İÇİNDEKİLER TEMİZLİK SETLERİ... 4 MOPLAR... 6 APARATLAR... SAPLAR... 14 CAM TEMİZLİK ÜRÜNLERİ... 16 TEMİZLİK BEZLERİ... 18 SÜNGER VE OVMA ÜRÜNLERİ... 20 Temizlik Setleri Mop Temizleme alanı genişletilmiş

Detaylı

Setüstü Gazlı Izgaralar

Setüstü Gazlı Izgaralar 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

İÇİNDEKİLER: GÖMME REZERVUAR SİSTEMLERİ SMOOTH PRO PRO 35 EASY. Asma Klozet İçin Metal Ayaklı Set-Fix Sistem 2. Asma Klozet İçin Metal Ayaksız Set 2

İÇİNDEKİLER: GÖMME REZERVUAR SİSTEMLERİ SMOOTH PRO PRO 35 EASY. Asma Klozet İçin Metal Ayaklı Set-Fix Sistem 2. Asma Klozet İçin Metal Ayaksız Set 2 İÇİNDEKİLER: GÖMME REZERVUAR SİSTEMLERİ Asma Klozet İçin Metal Ayaklı Set-Fix Sistem 2 Asma Klozet İçin Metal Ayaksız Set 2 Asma Klozet İçin Duvar Önü Hızlı Montaj Set-Block Sistem 3 Asma Klozet İçin Duvar

Detaylı

Sizi en son anneniz bu kadar şımartmıştı

Sizi en son anneniz bu kadar şımartmıştı Sizi en son anneniz bu kadar şımartmıştı Konforlu Kullanım Kapak Sıcaklık Ayarı Su Sıcaklık Ayarı Yıkama Ayarları Kötü Koku Emme Kurutma Sıcaklık Ayarı Enerji Koruma Seçenekleri Hijyen Ustası El Değmeden

Detaylı

Banyo ve Mutfak Armatürleri. FiYAT LiSTESi

Banyo ve Mutfak Armatürleri. FiYAT LiSTESi Banyo ve Mutfak Armatürleri FiYAT LiSTESi 2014 ARBEKA markası, GPD markalı ürünlerin üreticisi Gül Pres Döküm güvencesi ile pratik çözümler sunan, ekonomik, sade ama iddialı bir marka olarak 2011 yılı

Detaylı

Danışma Hattı: 0800 211 70 00 0532 755 75 00 artema.com.tr

Danışma Hattı: 0800 211 70 00 0532 755 75 00 artema.com.tr Danışma Hattı: 0800 211 70 00 0532 755 75 00 artema.com.tr ARTEMA'DAN SUYA SAHİP ÇIKAN TASARIM D-Line Yapacağınız küçük seçimler banyonuzun karakterini tamamen değiştirebilir. Seçiminiz D-Line serisi ise

Detaylı

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa Pres Makineleri Her zaman aynı güvenilir, sızdırmaz bağlantıyı sağlamak için işlem tamamlama kilidine sahiptir. Üstün kalite ve dayanıklılık için tasarlanmıştır - RIDGID Ömür Boyu Garanti ile desteklenir.

Detaylı

BANYO VE MUTFAK ARMATÜRLERİ ÖZEL MUTFAK ARMATÜRLERİ ANKASTRE BANYO VE DUŞ ARMATÜRLERİ DUŞ SİSTEMİ ÜRÜNLERİ TAMAMLAYICI ÜRÜNLER BANYO AKSESUARLARI

BANYO VE MUTFAK ARMATÜRLERİ ÖZEL MUTFAK ARMATÜRLERİ ANKASTRE BANYO VE DUŞ ARMATÜRLERİ DUŞ SİSTEMİ ÜRÜNLERİ TAMAMLAYICI ÜRÜNLER BANYO AKSESUARLARI BANYO VE MUTFAK ARMATÜRLERİ E.C.A. Electra Serisi ÖZEL MUTFAK ARMATÜRLERİ E.C.A. Özel Mutfak Armatürleri 8 E.C.A. Novita Serisi 3 E.C.A. Neva Serisi 5 E.C.A. Primemix Plus Serisi 6 E.C.A. Marine Serisi

Detaylı

Viega Genel Kataloğu 2015

Viega Genel Kataloğu 2015 Viega Genel Kataloğu 2015 Viega Gömme Rezervuar Sistemleri - Gömme Rezervuarlar - Kumanda Kapakları - Aksesuarlar s.3 Viega Pisuvar Yıkama Sistemleri - Pisuvar Yıkama Sistemi Montaj Elemanları - Fotoselli

Detaylı

İçindekiler YAK AR MONTANA... 3 AR MONİ... 4 AR TERRA... 5 AR DORE... 6 AR MIX MİNİMAL... 8 AR SOLE... 9 AR RİVA...10 AR RİVA MUSLUKLAR...

İçindekiler YAK AR MONTANA... 3 AR MONİ... 4 AR TERRA... 5 AR DORE... 6 AR MIX MİNİMAL... 8 AR SOLE... 9 AR RİVA...10 AR RİVA MUSLUKLAR... İçindekiler AR AR MONTANA... 3 AR MONİ... 4 AR TERRA... 5 AR DORE... 6 AR MIX MİNİMAL... 8 AR SOLE... 9 AR RİVA...10 AR RİVA MUSLUKLAR...12 AR DUŞ KOLONLARI...13 AR BANYO ÜST TAKIMLARI...14 AR BANYO DUŞ

Detaylı

Elektrikli Kaynatma Kazanları

Elektrikli Kaynatma Kazanları 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Böyle bir güzellik olmaz ki

Böyle bir güzellik olmaz ki Böyle bir güzellik olmaz ki Bariyersiz duşlara HL Lineer yer süzgeç serisi HL50 in line Lineer yer süzgeç serisi Sade ve şık görünüm. Özellikle teknik ve dizayn olarak benzersiz bir drenaj. HL50W Duvar

Detaylı

GÖMME REZERVUARLAR SMOOTH 8 CM REZERVUAR EASY 10 CM REZERVUAR KUMANDA PANELLERİ GLASSBOX PERLA

GÖMME REZERVUARLAR SMOOTH 8 CM REZERVUAR EASY 10 CM REZERVUAR KUMANDA PANELLERİ GLASSBOX PERLA GÖMME REZERVUARLAR 8 CM REZERVUAR 10 CM REZERVUAR KUMANDA PANELLERİ GLASSBOX PERLA bağımsız gömme rezervuarlar parçalar smooth asma klozet uygulamaları Ürün Montaj Detayları T020111 - Asma Klozet İçin

Detaylı

İÇİNDEKİLER: GÖMME REZERVUAR SİSTEMLERİ SMOOTH PRO PRO 35 EASY. Asma Klozet İçin Metal Ayaklı Set-Fix Sistem 2. Asma Klozet İçin Metal Ayaksız Set 2

İÇİNDEKİLER: GÖMME REZERVUAR SİSTEMLERİ SMOOTH PRO PRO 35 EASY. Asma Klozet İçin Metal Ayaklı Set-Fix Sistem 2. Asma Klozet İçin Metal Ayaksız Set 2 İÇİNDEKİLER: GÖMME REZERVUAR SİSTEMLERİ Asma Klozet İçin Metal Ayaklı Set-Fix Sistem 2 Asma Klozet İçin Metal Ayaksız Set 2 Asma Klozet İçin Duvar Önü Hızlı Montaj Set-Block Sistem 3 Asma Klozet İçin Duvar

Detaylı

ARMATÜR FİYAT LİSTESİ 2015/2

ARMATÜR FİYAT LİSTESİ 2015/2 ARMATÜR FİYAT Sİ 05/ www.eca.com.tr EKİM 05 GENEL DAĞITIM Elmor Tesisat Malzemesi Ticaret A.Ş. Tel: (0) 705 5 00 elmor@elmor.com.tr YETKİLİ SERVİS Emar Satış Sonrası Müşteri Hizmetleri San. Tic. A.Ş. Tel:

Detaylı

4 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler

4 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik, konstrüksiyon

Detaylı

PAYLAŞILABİLİR SERİNLİK WIDE

PAYLAŞILABİLİR SERİNLİK WIDE PAYLAŞILABİLİR SERİNLİK WIDE DEK Serisi Yüksek Statik Basınç Diamond klimalar yüksek tavanlarda bile, 160Pa basınç ve yüksek hacimli hava üfleme kapasitesiyle çalışır. Bu sayede şartlandırılmış hava, ortamın

Detaylı

Efsanenin Anatomisi. Geniş flanşı, anahtar ayarlıyken somunun istemdışı dönmesini engeller.

Efsanenin Anatomisi. Geniş flanşı, anahtar ayarlıyken somunun istemdışı dönmesini engeller. RIDGID Boru Anahtarları emsali olmayan sağlamlıkları ve hizmet becerisiyle dünyaca tanınmıştır. Aşağıda resmi bulunan orijinal ağır tip boru anahtarı, ilk seferinde ve her seferinde işini doğru yaptığından

Detaylı

SATIN ALMA KILAVUZU GODMORGON. Banyo mobilyaları

SATIN ALMA KILAVUZU GODMORGON. Banyo mobilyaları SATIN ALMA KILAVUZU Banyo mobilyaları BAKIM Mobilyayı nemli veya yumuşak deterjanlı bezle temizleyin. Sonra kuru ve temiz bir bezle kurulayın. Nemin mobilyaya işlemesini önlemek için su birikintilerinin

Detaylı

NEWS SELECT: SU KEYFINIZI SEÇIN.

NEWS SELECT: SU KEYFINIZI SEÇIN. 2015 NEWS SELECT: SU KEYFINIZI SEÇIN. SAYIN OKUYUCU, Hansgrohe de bizler su kullanımı için yeni yollar keşfedip bunları en unutulmaz deneyimlere dönüştürme yolculuğumuzun peşini hiç bir zaman bırakmadık.

Detaylı

Setüstü Elekt. Izgaralar - Yarım Modül

Setüstü Elekt. Izgaralar - Yarım Modül 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Çift Açılım Sistemi UNI-JET UNI-JET... ile akıllı çözümler. G.U çift açılım sistemi UNI-JET. Akıllı

Çift Açılım Sistemi UNI-JET UNI-JET... ile akıllı çözümler. G.U çift açılım sistemi UNI-JET. Akıllı UNI-JET... ile akıllı çözümler G.U çift açılım sistemi UNI-JET Akıllı UNI-JET......ile daha fazla esneklik Beklentilerinizi karşılayacak üstün özellikleri: Daha fazla esneklik Her ölçekte pencere üreticisi

Detaylı

Konfor Uzunluğu: 131 mm Konfor Yüksekliği: 120 mm 25 mm seramik kartuş Şelale akış

Konfor Uzunluğu: 131 mm Konfor Yüksekliği: 120 mm 25 mm seramik kartuş Şelale akış 280 Kale Armatür / Elegant Koleksiyonu / Konfor ETERNAL LAVABO BATARYASI [ŞELALE AKIŞLI] 731 91112 55 1.445 Konfor Uzunluğu: 131 mm Konfor Yüksekliği: 120 mm Şelale akış LAVABO BATARYASI 731 91111 55 1.274

Detaylı

Hansgrohe ComfortZone testi Farklı lavabo çeşitleri için, müşteri memnuniyeti sağlayan doğru bataryalar.

Hansgrohe ComfortZone testi Farklı lavabo çeşitleri için, müşteri memnuniyeti sağlayan doğru bataryalar. Hansgrohe ComfortZone testi Farklı lavabo çeşitleri için, müşteri memnuniyeti sağlayan doğru bataryalar. Batarya ve lavaboların uyumsuz kombinasyonlarından dolayı oluşan sinir bozucu su sıçramaları ve

Detaylı

HL Sifonları 5/4" DN40 = 80-315 DN32 = 80-315 DN32 = 285 29 DN40 = 280 DN32 DN32 = 350 DN40 DN40 = 350 DN32 = 90 DN40 = 95 DN40 = 50-250 DN32 = 50-220

HL Sifonları 5/4 DN40 = 80-315 DN32 = 80-315 DN32 = 285 29 DN40 = 280 DN32 DN32 = 350 DN40 DN40 = 350 DN32 = 90 DN40 = 95 DN40 = 50-250 DN32 = 50-220 = 80-315 = 80-315 = 350 = 350 = 280 = 285 29 = 50-250 = 50-220 HL Sifonları Lavabo = 95 = 90 EAN www.hutterer-lechner.com 9003076 + HL Lavabo Sifonları Planlama ve Uygulama için Genel Metalden üretilen

Detaylı

Bu WC suyla taharetinizi de yapar.

Bu WC suyla taharetinizi de yapar. Bu WC suyla taharetinizi de yapar. Banyonuzun tam ortasında: sağlık. Su, sağlığımız üzerinde fark edilir bir etkisi olan özellikleri barındırır. Ferahlatır, canlandırır, temizler. Geberit AquaClean bunu

Detaylı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı Undan... Pişkin Lezzete. Sağlıkla! HAMUR HAZIRLAMA GRUBU () Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı KDM / AHM / SKC AHM KDM SKC SPİRAL

Detaylı

Fiyat Kataloğu 2018 COLLECTION.

Fiyat Kataloğu 2018 COLLECTION. Fiyat Kataloğu 2018 2018 COLLECTION Bizi Takip Edin HAKKIMIZDA 1973 yılında, Mustafa Kaya tarafından küçük bir atölyede kurulmuştur. 1996 yılında Kar, Kare, Yalçın isimlerinin marka tescilini alan firmamız,

Detaylı

POINT. Armatür / Klasik Koleksiyonu / Victorian LAVABO BATARYASI

POINT. Armatür / Klasik Koleksiyonu / Victorian LAVABO BATARYASI 342 Armatür / Klasik Koleksiyonu / Victorian POINT Kale LAVABO BATARYASI 731 65111 55 176 Konfor uzunluğu: 123 mm Konfor yükseliği: 78 mm %40 su tasarruflu honeycomb akış düzenleyici YÜKSEK LAVABO BATARYASI

Detaylı

Armatür Fiyat Listesi 2014/1

Armatür Fiyat Listesi 2014/1 Armatür Fiyat Listesi 2014/1 1992 Yılında Çorum Organize Sanayi Bölgesinde bir atölyede başlayan yolculuk tüm Türkiye'de ve Dünya'nın 44 ülkesinde devam eden bir başarıya dönüşmüştür. Sürekli yatırımlarına

Detaylı

Beklentilerin çok ötesinde bir banyo deneyimi... CeraWall. Hemzemin duşlar için duvardan drenaj sistemi

Beklentilerin çok ötesinde bir banyo deneyimi... CeraWall. Hemzemin duşlar için duvardan drenaj sistemi Beklentilerin çok ötesinde bir banyo deneyimi... CeraWall. Hemzemin duşlar için duvardan drenaj sistemi Hemzemin duş ve inovasyon CeraWall ile tüm dilekleriniz gerçek olacak Olağanüstü tasarımın farkını

Detaylı

ALÜMİNYUM DÖKÜM. SERAMiK TENCERE

ALÜMİNYUM DÖKÜM. SERAMiK TENCERE ALÜMİNYUM DÖKÜM SERAMiK TENCERE ecolon nedir ECOLON KAPLAMA NEDİR? Ana maddeleri olan toprak, kum ve kayalar doğadan geldiği için çevreye ve insan vücuduna dost olan Ecolon kaplama, PFOA kaplamanın bir

Detaylı

ORGANİZE SERİNLİK TEAM

ORGANİZE SERİNLİK TEAM ORGANİZE SERİNLİK TEAM CSH Serisi 360 Hava Üfleme Teknolojisi Standart kaset tipi klimalardan farklı olarak, Diamond Electric kaset tipi split klimalar özel dizaynı ile 8 noktadan 360 derece kesintisiz

Detaylı

VOLT. Kale Armatür / Modern Koleksiyonu / Point LAVABO BATARYASI

VOLT. Kale Armatür / Modern Koleksiyonu / Point LAVABO BATARYASI Kale Armatür / Modern Koleksiyonu / Point 357 VOLT LAVABO BATARYASI 731 90111 55 120 Konfor Uzunluğu: 119 mm Konfor Yüksekliği: 55 mm %40 su tasarruflu honeycomb akış düzenleyici DÖNER LAVABO BATARYASI

Detaylı

Armatür ve Duş Setleri

Armatür ve Duş Setleri Armatür ve Duş Setleri 6 ARMATÜR ÜRÜNLERİ Yasemin Gold Banyo Bataryası Lavabo Bataryası 92.41.901 12 607,00 TL 92.41.902 12 500,00 TL 7 Evye Bataryası 92.41.904 12 750,00 TL 8 ARMATÜR ÜRÜNLERİ Yasemin

Detaylı

ARMATÜR ÜRÜNLERİ. Yasemin Gold. Evye Bataryası 2018 / 5 KOD K.AD. B.FİYATI KOD K.AD. B.FİYATI ,00 TL

ARMATÜR ÜRÜNLERİ. Yasemin Gold. Evye Bataryası 2018 / 5 KOD K.AD. B.FİYATI KOD K.AD. B.FİYATI ,00 TL Yasemin Gold Banyo Bataryası Lavabo Bataryası 92.41.901 10 1.424,00 TL 92.41.902 6 1.177,00 TL 7 Evye Bataryası 92.41.904 6 1.772,00 TL Yasemin Banyo Bataryası Lavabo Bataryası 92.41.801 10 1.265,00 TL

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

KALEBOX ANKASTRE LAVABO BATARYASI [SIVA ALTI]

KALEBOX ANKASTRE LAVABO BATARYASI [SIVA ALTI] Kale Armatür / Modern Koleksiyonu / Perla 329 VOLT MAX LAVABO BATARYASI 731 84111 55 222 Konfor Uzunluğu: 137 mm Konfor Yüksekliği: 76 mm Isı ve akış sınırlayabilen Akış düzenleyici ile %40 su tasarrufu

Detaylı

Armatür ve Duş Setleri

Armatür ve Duş Setleri Armatür ve Duş Setleri 6 ARMATÜR ÜRÜNLERİ Yasemin Gold Banyo Bataryası Lavabo Bataryası 92.41.901 10 917,00 TL 92.41.902 6 801,00 TL 7 Evye Bataryası 92.41.904 6 1.205,00 TL 8 ARMATÜR ÜRÜNLERİ Yasemin

Detaylı

Asma Klozet İçin Metal Ayaklı Set-Fix Sistem. Asma Klozet İçin Metal Ayaklı Set-Fix Sistem

Asma Klozet İçin Metal Ayaklı Set-Fix Sistem. Asma Klozet İçin Metal Ayaklı Set-Fix Sistem ASMA KLOZET İÇİN METAL AYAKLI SET-FIX SİSTEM T020111 244,00 YUVARLAK Lİ T020111B40 285,00 295,00 311,00 311,00 T020111B45 285,00 T020111BK45 295,00 T020111MK45 311,00 /Parlak Buton 311,00 311,00 /Mat Buton

Detaylı

Ankastre Kış Fırsatları

Ankastre Kış Fırsatları Ankastre Kış Fırsatları Ankastre Setler 3.769 7060 Multi Turbo Fırın 1.361 3904 Vitroseramik Ocak 972 8743 Davlumbaz 1.436 0+15 Fonksiyon Dijital programlanabilir dokunmatik kontrol paneli Fırın içi sökülebilir

Detaylı

Teknoloji ve sevgi ile ürettiği birbirinden özel ürünlerle İtimat a evlerinizde yer açın.

Teknoloji ve sevgi ile ürettiği birbirinden özel ürünlerle İtimat a evlerinizde yer açın. Teknoloji ve sevgi ile ürettiği birbirinden özel ürünlerle İtimat a evlerinizde yer açın. İtimat, mutfaklarınızda son teknoloji ile ürettiği birbirinden kaliteli ankastre ürünlerle sizlere profesyonelliği

Detaylı

KALEBOX ANKASTRE LAVABO BATARYASI [SIVA ALTI]

KALEBOX ANKASTRE LAVABO BATARYASI [SIVA ALTI] 335 VENTUS LAVABO BATARYASI 731 86111 55 207 Konfor Uzunluğu: 117 mm Konfor Yüksekliği: 86 mm Isı ve akış sınırlayabilen Akış düzenleyici ile %40 su tasarrufu ± 7 oynar akış düzenleyici %40 Su Tasarrufu

Detaylı

E.C.A. NOVİTA SERİSİ STD. ÜRÜN KT. AD. YÜZEY KAPLAMA TİPİ LİSTE FİYATI LİSTE FİYATI YÜZEY KAPLAMA TİPİ STD. ÜRÜN KT. AD. ÜRÜN ÜRÜN KODU ÜRÜN ADI

E.C.A. NOVİTA SERİSİ STD. ÜRÜN KT. AD. YÜZEY KAPLAMA TİPİ LİSTE FİYATI LİSTE FİYATI YÜZEY KAPLAMA TİPİ STD. ÜRÜN KT. AD. ÜRÜN ÜRÜN KODU ÜRÜN ADI E.C.A. NOVİTA SERİSİ 0 0 30H NOVİTA ANKASTRE BANYO BATARYASI.97,00 0 05 3H NOVİTA ANKASTRE LAVABO BATARYASI 958,00 0 0 30 0 50 30 Çıkış ucu uzunluğu 60 mm dir Joystick kartuş Özel el duşu dirseği ve Elegant

Detaylı

Bugün Bosch var. Fırçayla boya - ma eskidendi.

Bugün Bosch var. Fırçayla boya - ma eskidendi. Fırçayla boya - ma eskidendi. Bugün Bosch var. SprayControl teknolojisine sahip yeni hassas püskürtme sistemleri. Basit ve göz alıcı. Çok şaşıracaksınız. Bu cihaz sayesinde boyalar parlak olacaktır yeni

Detaylı

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ 01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ EL / AL ÇOK YÜKSEK VE AĞIR KAPILAR İÇİN ZİNCİRLİ MEKANİZMA Standart boyutların üzerindeki kapılarınız için mükemmel bir çözüm. Yeni nesil zincirli

Detaylı

Dekoratif Radyatörler

Dekoratif Radyatörler Isındığınız Her Yerde mastas.com Isındığınız Her Yerde mastas.com Klasik Panel Radyatörler Radyatörler merkezi ısıtma sistemlerinin en önemli araçlarından biridir. Mastaş radyatörler bulundukları alanı

Detaylı

MİKRODALGA FIRIN 20 BULAŞIK MAKİNESİ 21

MİKRODALGA FIRIN 20 BULAŞIK MAKİNESİ 21 2012 Fiyat Listesi MİKRODALGA FIRIN 20 OCAK 02-12 EVYE 29 FIRIN 13-19 BULAŞIK MAKİNESİ 21 DAVLUMBAZ 22-28 Fiyatlarımız TL cinsinden olup KDV ve ÖTV dahildir. Listedeki fiyatlar tavsiye edilen perakende

Detaylı

Swiss Water Experience. Satış Fiyat Listesi 2018/2. youtube.com/franke Türkiye. facebook.com/franketr. instagram.

Swiss Water Experience. Satış Fiyat Listesi 2018/2. youtube.com/franke Türkiye.   facebook.com/franketr. instagram. Swiss Water Experience Satış Fiyat Listesi 2018/2 www.franke.com.tr facebook.com/franketr instagram.com/franke_tr youtube.com/franke Türkiye KWC EVE KWC ONO KWC ZOE touch light PRO KWC ZOE KWC SAROS KWC

Detaylı

Evlerin en değerli alanlarından birinde, hayatı kolaylaştırmak amacıyla her gün var gücümüzle çalışıyoruz! Gün içerisinde sizi en çok misafir eden

Evlerin en değerli alanlarından birinde, hayatı kolaylaştırmak amacıyla her gün var gücümüzle çalışıyoruz! Gün içerisinde sizi en çok misafir eden EVİYE BATARYALARI 2016 A ç - K a p a A r t e m a Evlerin en değerli alanlarından birinde, hayatı kolaylaştırmak amacıyla her gün var gücümüzle çalışıyoruz! Gün içerisinde sizi en çok misafir eden mutfaklarınızda,

Detaylı

2/4/6 Açık Ateşli Setüstü Gazlı Ocaklar

2/4/6 Açık Ateşli Setüstü Gazlı Ocaklar 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

HUSQVARNA YIKIM ROBOTU

HUSQVARNA YIKIM ROBOTU HUSQVARNA YIKIM ROBOTU Anten,ikaz lambası ve kablo kolu. Dahili fişler ile ataşman ilave-çıkarma işleminde alet kulanımına gerek kalmaz. Radyo uzaktan kumanda. Standart otomatik yağ pompası. Elle kolayca

Detaylı

BANYO VE MUTFAK ARMATÜRLERİ

BANYO VE MUTFAK ARMATÜRLERİ BANYO VE MUTFAK ARMATÜRLERİ ELECTRA NOVİTA NEVA PRIMEMIX PLUS PRIMEMIX MARINE DIAGONAL PLUS DIAGONAL İZNİK ORCA ELEGANT MIX 2000 MIX MINIMAL MIX C MİNA LOTUS DAPHNE DEFNE CARO LUNA DELTA VERA OSMANLI NEOKLASİK

Detaylı

FİYAT LİSTESİ EYLÜL 2017

FİYAT LİSTESİ EYLÜL 2017 FİYAT LİSTESİ EYLÜL 2017 Armatür Küresel Vana Radyatör Vanası Kollektör Flex PPRC /kasgrup /kasgrup_ /kasgrup_ Armatür ve Duş Setleri 05 Duş Setleri 46 Su ve Doğalgaz Tesisat Ürünleri 57 Kollektör ve Yerden

Detaylı

KAYAR KAPI AKSESUARLARI İNDEKS. Kayar Kapı Gömme Kulplar. Kayar Kapı Aksesuarları Genel Bilgiler

KAYAR KAPI AKSESUARLARI İNDEKS. Kayar Kapı Gömme Kulplar. Kayar Kapı Aksesuarları Genel Bilgiler İNDEKS Kayar Kapı Aksesuarları Kayar Kapı Gömme Kulplar Genel Bilgiler TIGER Kayar Kapı Donanımları ALU 80 A ALU 80 A Softmaster ALU 200 ALU 80 GLK (Cam Kapı) ALU 80 T-Fold (Katlanır) 9.01 9.02-9.03 9.04-9.05

Detaylı

FİYAT LİSTESİ EYLÜL 2017

FİYAT LİSTESİ EYLÜL 2017 FİYAT LİSTESİ EYLÜL 2017 Armatür Küresel Vana Radyatör Vanası Kollektör Flex PPRC /kasgrup /kasgrup_ /kasgrup_ Armatür ve Duş Setleri 05 Duş Setleri 46 Su ve Doğalgaz Tesisat Ürünleri 57 Kollektör ve Yerden

Detaylı