VİZYONUMUZ: MİSYONUMUZ:

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "VİZYONUMUZ: MİSYONUMUZ:"

Transkript

1

2 HAKKIMIZDA: Entegre Teknik Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. yaklaşık 15 yıllık yurt içi ve yurt dışı bir çok projenin tecrübesiyle 2014 te kurulmuştur. Ana faaliyet konusu Binalara Yönelik Elektrik ve Elektronik Sistemlerin projelendirilmesi ve kurulmasına yöneliktir. Elektrik alçak gerilim pano imalatı, proje ve danışmanlık hizmetleri de faaliyetlerimiz arasındadır. Genç dinamik ve tecrübeli kadrosu ile iş partnerlerine ve müşterilerine güç katmaktadır. İKİTELLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MUTSAN SANAYİ SİTESİ 8. BLOK NO:51 BAŞAKŞEHİR Tel: Fax:

3 VİZYONUMUZ: Entegre Teknik Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. olarak müşterilerimize ekonomik ve teknik açıdan en iyi çözümü sunmak. Bu sebeple firma felsefemiz «EN İYİ TASARLANMIŞ TEKNİK ÇÖZÜMLER» dir. Teknolojideki hızlı değişim ve dönüşümün farkında olup gelişmeleri çok yakından takip ediyoruz. Böylece, geçmişten gelen tecrübelerimizi günümüzdeki yeniliklerle birleştirip hizmetlerimize yansıtıyoruz. Kendimizi görmek istediğimiz nokta: Bugün ve gelecekte yaptığı işler ile takdir edilen ve bilinen firmalar arasında yer almaktır. MİSYONUMUZ: Sektörümüzde müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak ve verimliliği artırmak amacıyla, tecrübeli ve uzman ekibimizle teknolojiyi kullanarak en uygun tasarımı ve çözüm odaklı üretim yapmak. Değerlerimiz Kalite Performans Saygı Dürüstlük Sorumluluk Sürekli Gelişim

4 HİZMETLERİMİZ: ELEKTRİK TAAHHÜT HİZMETLERİ: ELEKTRİK PROJE VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ: ELEKTRİK PANO İMALATI: ELEKTRİK BAKIM HİZMETLERİ:

5 ELEKTRİK TAAHHÜT HİZMETLERİ: Proje aşamasından uygulamaya ve devreye alınmasına kadar komple mühendislik hizmetleri verilir. Değişen gelişen teknoloji ile en yeni ve en doğru ürünler seçilir. Çevre ve insan sağlığından taviz vermeksizin en hızlı iş teslimi sağlanması için çalışmaktayız. Taahhüt hizmetleri kapsamında tüm orta gerilim, alçak gerilim kuvvetli akım, zayıf akım sistemleri, otomasyon ve enstrümantasyon uygulama hizmetleri verilmektedir.

6 TAAHHÜT İŞLERİ REFERANSLAR: GÜBRETAŞ YARIMCA NPK TESİSİ: İşveren: Umde Mühendislik Müteahhitlik San Tic. Ltd. Şti. Yıl: 2014, İşin yapım süresi 10 ay Toplam alan: m2 Kurulu güç (Trafo gücü): 5x2000kVA 2x ton/yıl üretim kapasitesi Shop drawing ve As-build projeler Altyapı kablo tavası ve borulama, Kuvvetli akım tesisatı, Otomasyon Kablolama, Enstrümantasyon montaj ve devreye alma, Zayıf akım sistemleri Telefon, data, Yangın İhbar ve CCTV tesisatları, MCC ve DCS pano montajları test ve devreye alma işleri. Topraklama ve yıldırımdan korunma tesisatı

7 TAAHHÜT İŞLERİ REFERANSLAR: ISUZU YENİ BOYA TESİSİ: İşveren: Boysis Makine A.Ş. Yıl: 2014, İşin yapım süresi 1 ay Toplam alan: 6.000m2 Kurulu güç (Trafo gücü): 1000kVA Altyapı kablo tavası ve borulama, Kuvvetli akım tesisatı, Otomasyon Kablolama, Enstrümantasyon montaj ve devreye alma, MCC ve PLC pano montajları test ve devreye alma işleri.

8 TAAHHÜT İŞLERİ REFERANSLAR: ISTANBUL SAPPHIRE ENERJİ MERKEZİ: Kurulu güç: (Trafo gücü): 4x2000kVA, (Jeneratör gücü): 2x2000kVA+ 2x1800kVA Enerji merkezinden buluna OG hücreleri, AG Panoları, Trafo ve Jeneratörlerin montajı bağlantılarının yapılması. Busbarların montajı. Kuvvetli akım kablolarının uç bağlantıları. Tüm bu bahsedilen sistemlerin test ve devreye alma işlemleri.

9 TAAHHÜT İŞLERİ REFERANSLAR: KADIKÖY ŞİFA ATAŞEHİR HASTANESİ EK BİNA: Yıl:2015, Yapım Süresi 3 ay Toplam Alan: 4.500m2 Mevcut hastane ve yönetim binasına ek olarak kullanılan binaya ait AG kuvvetli akım, Aydınlatma ve tüm zayıf akım sistemleri imalat ve devreye alma işleri.

10 TAAHHÜT İŞLERİ REFERANSLAR: FATSA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ: Organize Sanayi Bölgesi OG altyapı, Enerji nakil hattı, dağıtım merkezleri komple montaj ve devreye alma işleri.

11 TAAHHÜT İŞLERİ REFERANSLAR: ELAZIĞ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ: Organize Sanayi Bölgesi OG altyapı, Enerji nakil hattı, dağıtım merkezleri komple montaj ve devreye alma işleri.

12 ELEKTRİK PROJE VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ: Entegre Teknik Mühendislik Elektrik Tesisatı ve Otomasyon Mühendisliği kapsamına giren tüm sistemlerde Proje, Konsept, Kontrol ve Danışmanlık ve Danışmanlığı hizmetlerini vermektedir. Detaylı uygulama projeleri, hesaplamalar, malzeme seçim tabloları, keşif, metraj teknik ve idari şartnameler konusunda uzman personelimiz tarafından hazırlanır. Projesini yaptığımız veya yapmadığımız taahhüt işleri ile ilgili danışmanlık hizmetleri de firmamız tarafından verilen hizmetlerdendir.

13 ELEKTRİK PROJE VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ REFERANSLAR: MEILLER DOĞUŞ DAMPER FABRİKASI : Kapsam : Danışmalık İşin yapım süresi 5 ay Toplam alan: m2 Kurulu güç (Trafo gücü): 2x1250kVA Elektrik taahhüt işleri için danışmanlık hizmeti verilmiştir.

14 ELEKTRİK PROJE VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ REFERANSLAR: OZON TEKSTİL SİVAS FABRİKASI : Kapsam : Proje İşveren: Ozon Tekstil AŞ Toplam alan: m2, Yıl: 2015 Kurulu güç :Trafo gücü: 2x1600kVA, Jeneratör gücü : 4x750kVA Elektrik OG-AG kuvvetli akım ve zayıf akım sistemleri için proje hizmeti verilmiştir.

15 ELEKTRİK PROJE VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ REFERANSLAR: EKOL LOJİSTİK ANKARA DEPOLAMA TESİSİ: Kapsam : Proje İşveren: Akaydo İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti. Toplam alan: m2 Yıl: 2015 Kurulu güç :Trafo gücü: 1000kVA, Jeneratör gücü : 1000kVA Elektrik OG-AG kuvvetli akım ve zayıf akım sistemleri için proje hizmeti verilmiştir.

16 ELEKTRİK PROJE VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ REFERANSLAR: DEFACTO ÇERKÖY LOJİSTİK MERKEZİ : Kapsam : Proje ve Danışmanlık İşveren: Akaydo İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. İşin yapım süresi 4 ay Toplam alan: m2 Yıl: 2015 Kurulu güç :Trafo gücü: 1600kVA, Jeneratör gücü : 2x800kVA Elektrik OG-AG kuvvetli akım - zayıf akım sistemleri için proje ve danışmanlık hizmeti verilmiştir.

17 ELEKTRİK PANO İMALATI: Entegre Teknik Mühendislik İstanbul İkitelli deki fabrikasında Form4B 6200A e kadar tüm alçak gerilim pano sistemleri için proje, elektromontaj, devreye alma ve servis hizmetleri verilmektedir. 12kV a kadar sac trafo köşkleri, OG panoları ve 12kV a kadar OG kompanzasyon Sistemleri için imalat hizmeti verilmektedir. Çözüm Ortaklarımız:

18 ELEKTRİK PANO İMALATI REFERANSLAR: Yenisahra İş Merkezi : Yer: İstanbul/Türkiye Yıl: 2014 (Tüm panolar) Gemlik Acıbadem Hastanesi Yer: Bursa/Gemlik/Türkiye Yıl: 2014 (Tüm panolar) Zekeriyaköy Acıbadem Hastanesi Yer: İstanbul/Türkiye Yıl: 2014 (Tüm panolar) Gebze Acıbadem Genel Çamaşırhane&Sterilizasyon Yer: Gebze/Kocaeli/Türkiye Yıl: 2014 (Tüm panolar) Ekinözü Devlet Hastanesi Yer: Ekinözü/Kahramanmaraş/Türkiye Yıl: 2014 (Tüm panolar) Safteks Tekstil İplik Fabrikası Yer: Kahramanmaraş/Türkiye Yıl: 2014 (Kompanzasyon panoları)

19 ELEKTRİK PANO İMALATI REFERANSLAR: Pazeryeri Alışveriş Merkezi : Yer: Duşanbe/Tacikistan Yıl: 2014 (Tüm panolar) Azersu Yer: Bakü/Azerbaycan Yıl: 2014 (Orta Gerilim Kompanzasyon) Eskişehir Bilim Sanat ve Kültür Merkezi Yer: Eskişehir /Türkiye Yıl: 2015 (Tüm panolar)

SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Saliks Teknoloji Sistemleri A.Ş. olarak müşterilerimizin istek ve beklentileri doğrultusunda proseslerimizi ve buna bağlı çözümlerimizi

Detaylı

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN Kurumsal Hakkımızda Erbil Grup temellerini 2000 yılında Erbil Endüstriyel Elektrik Elektronik Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. adı atında kurmuştur.

Detaylı

BİZ KİMİZ? VİZYONUMUZ

BİZ KİMİZ? VİZYONUMUZ HİZMETLERİMİZ Mühendislik Otomasyon Enerji Otomasyonu Makine Otomasyonu DCS Otomasyonu Proses Otomasyonu Enerji SCADA Sayaç İzleme ve Faturalama Enerji İzleme ve Raporlama Altyapı Tasarımı Pano Projelendirmesi

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

DUKSA MÜHENDİSLİK ELEKTROMEKANİK.

DUKSA MÜHENDİSLİK ELEKTROMEKANİK. DUKSA MÜHENDİSLİK ELEKTROMEKANİK ------------------------------------------------------------------- duksa MÜHENDİSLİK ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT DEPARTMANI DUKSA Mühendislik bir tesiste bulunan tüm elektrik

Detaylı

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr Tanıtım Kataloğu www.tuncelektrik.com.tr www.tuncelektrik.com.tr hakkımızda Tunç Elektrik 1985 ten beri gerçekleştirdiği tasarım, mühendislik ve taahhüt hizmetleriyle elektrik taahhüt sektöründe kendine

Detaylı

ELSAN Elektrik Faaliyet Alanımız Çalışma Alanımız Referanslarımız Kabul Tutanakları. ELSAN ELEKTRİK İNŞAAT SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ.

ELSAN Elektrik Faaliyet Alanımız Çalışma Alanımız Referanslarımız Kabul Tutanakları. ELSAN ELEKTRİK İNŞAAT SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ. İçindekiler ELSAN Elektrik Faaliyet Alanımız Çalışma Alanımız Referanslarımız Kabul Tutanakları ELSAN ELEKTRİK İNŞAAT SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ. Adres: Barbaros Mh. Nuhkuyusu Cd. Fevzi Çakmak Sk. No:5 Üsküdar

Detaylı

Elektrik Mühendisliğinde Enerji Otomasyon Güç Sistemleri Çözümleri

Elektrik Mühendisliğinde Enerji Otomasyon Güç Sistemleri Çözümleri Elektrik Mühendisliğinde Enerji Otomasyon Güç Sistemleri Çözümleri Şirket Profilimiz ÜÇFAZ Mühendislik Elektrik Makine Otomasyon Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. 2015 yılında Endüstriyel Otomasyon Sektöründe

Detaylı

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com w w w. e m z a e n e r j i. c o m Yenilikçi ve evrensel bir anlayışla kurulan genç, tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan firmamız kısa zamanda prestijli projelere imza atmış olup uzun vadeli projelerde

Detaylı

Olgun Keskin. Tanıtım Dosyası ELEKTRİK. Mühendislik, Proje, Taahhüt

Olgun Keskin. Tanıtım Dosyası ELEKTRİK. Mühendislik, Proje, Taahhüt ELEKTRİK Tanıtım Dosyası Mühendislik, Proje, Taahhüt 2017 NELER VAR? Hakkımızda (1) Biz Kimiz, Uzmanlığımız (2) Faaliyetlerimiz (3) Tamamlanan ve Devam eden Projeler (4-18) HAKKIMIZDA Elektrik sektöründe

Detaylı

SAFARi. M ü h e n d i s I i k. Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında.

SAFARi. M ü h e n d i s I i k. Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında. SAFARi M ü h e n d i s I i k Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında. SAFARİ KURUMSAL PROFİL İÇİNDEKİLER GENEL BİLGİ Hakkımızda Vizyon & Misyon FAALİYET VE YETENEKLER FAALİYET ALANLARI REFERANSLAR

Detaylı

PROJE MÜHENDİSLİK TAAHHÜT HİZMETLERİ

PROJE MÜHENDİSLİK TAAHHÜT HİZMETLERİ PROJE MÜHENDİSLİK TAAHHÜT HİZMETLERİ 1 24 saat servis hizmeti Firma sahibi Şeref Serman, 1953 yılında İstanbul da doğdu. İlk ve orta tahsilinden sonra 1972 yılında Sultan Ahmet Teknik Lisesi, Elektrik

Detaylı

TOSB TAYSAD ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ELEKTRİK BAĞLAMA ESASLARI

TOSB TAYSAD ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ELEKTRİK BAĞLAMA ESASLARI 1 TOSB TAYSAD ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ELEKTRİK BAĞLAMA ESASLARI (TOSB zaman içinde olabilecek mevzuat, karar ve uygulama değişikliklerine göre değişiklik veya yeniden düzenleme yapma hakkını saklı tutar)

Detaylı

UĞRAŞ ENERJİ ELEKTRİK İNŞAAT MÜHENDİSLİK ve TAAHHÜT SANAYİ ve TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

UĞRAŞ ENERJİ ELEKTRİK İNŞAAT MÜHENDİSLİK ve TAAHHÜT SANAYİ ve TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 2012 UĞRAŞ ENERJİ ELEKTRİK İNŞAAT MÜHENDİSLİK ve TAAHHÜT SANAYİ ve TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Acıbadem Cad. Uzunçayır Sk. N0:14/5, Üsküdar / İstanbul Mail : info@ugrasenerji.com Tel : 0216 361 54 54 Fax :

Detaylı

KATALOG.

KATALOG. KATALOG ŞİRKET PROFİLİ BEC MÜHENDİSLİK Elektrik Mekanik taahhüt sektöründe geniş tecrübeye sahip, genç, dinamik ve başarıya odaklı takım arkadaşları tarafından kurulmuştur. Yurtiçinde ve yurtdışında faaliyette

Detaylı

accurate solution for engineering

accurate solution for engineering hakkımızda Şirketimiz 2006 Yılında, Elektrik Sektöründe Danışmanlık, Proje ve Taahhüt konularında hizmet vermek üzere kurulmuştur. Uluslar arası düzeyde uygulama projeleri geliştirerek, geliştirdiği bu

Detaylı

KATALOG

KATALOG KATALOG 2018 ŞİRKET PROFİLİ BEC MÜHENDİSLİK Elektrik Mekanik taahhüt sektöründe geniş tecrübeye sahip, genç, dinamik ve başarıya odaklı takım arkadaşları tarafından kurulmuştur. Yurtiçinde ve yurtdışında

Detaylı

ETOVERA ETOVERA AMACIMIZ

ETOVERA ETOVERA AMACIMIZ Projelerimiz Hakkımızda Eylül 2013 de mühendislik ve taahhüt sektörünün iki tecrübeli firması ETO ENERJİ A.Ş. ile VERA ELEKTRİK güçlerini ve kaynaklarını birleştirdi ve böylece ETOVERA kuruldu. ETOVERA,

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz.

Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz. Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz. İÇİNDEKİLER 1 İÇİNDEKİLER 2 FİRMA HAKKINDA 3 FAALİYET ALANLARI 5 REFERANSLAR - TAAHHÜT 6 REFERANSLAR - PROJE 7 TAAHHÜT 2018 ALEMDAR MÜHENDİSLİK FİRMA HAKKINDA Alemdar

Detaylı

mühendislik ve etik www.hskelektrik.com.tr

mühendislik ve etik www.hskelektrik.com.tr mühendislik ve etik HİZMETLERİMİZ Elektrik Taahhüt Proje & Danışmanlık İşletme Sorumluluğu Ölçüm Arıza & Bakım Malzeme Satış ELEKTRİK TAAHHÜT Firmamız, eği mli ve uzman kadrosuyla günümüzün gerek rdiği

Detaylı

HAKKIMIZDA FAALİYETLERİMİZ TAMAMLANMIŞ PROJELER DEVAM EDEN PROJELER

HAKKIMIZDA FAALİYETLERİMİZ TAMAMLANMIŞ PROJELER DEVAM EDEN PROJELER w w w. e m z a e n e r j i. c o m HAKKIMIZDA FAALİYETLERİMİZ TAMAMLANMIŞ PROJELER DEVAM EDEN PROJELER 3 4 6 43 Yenilikçi ve evrensel bir anlayışla kurulan genç, tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan

Detaylı

AEP ELEKTRİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

AEP ELEKTRİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ AEP ELEKTRİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 30 Yıla yaklaşan deneyim ve tecrübemizi siz değerli müşterilerimizle paylaşıyoruz. Bugüne kadar geçen süreçte birçok projeye çözüm ortağı olduk. Projelendirme

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler... www.mekatromuhendislik.com.tr Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler... www.mekatromuhendislik.com.tr çözüm üretiyoruz... Hakkımızda 2012 yılında endüstriyel otomasyon sektöründe yenilikçi ve kaliteli

Detaylı

www.ozgen.com info@ozgen.com

www.ozgen.com info@ozgen.com Şirketimiz bugüne kadar tamamlamış olduğu Elektrik Santrallarında kaliteli, emniyetli ve hızlı iş üretimi ile işverenlerin takdirini kazanmıştır. Bu broşürde Elektrik Santralları ile ilgili yapmış olduğumuz

Detaylı

biz kimiz. Simtes / Ostim

biz kimiz. Simtes / Ostim biz kimiz. Simtes Elektrik olarak bizler; enerji iletimi, dağıtımı ve kontrolu konularında şirketinizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak üzere hizmet vermekteyiz. 1975 yılından günümüze kadar Simtes,

Detaylı

AG - OG - TRAFO - Enerji Nakil Hatları

AG - OG - TRAFO - Enerji Nakil Hatları Misyonumuz Benzersiz ve güvenilir alt yapısı ile teknolojinin günümüze getirdiği yeniliklerden fayda sağlayarak ve doğru iş birlikleri kurarak müşterilerimizin günlük ihtiyaçlarını yenilikçi çözümlerle,

Detaylı

... 1/50 PROJE RAPORU. Düzenleyen :

... 1/50 PROJE RAPORU. Düzenleyen : ... 1/50 PROJE RAPORU Düzenleyen : GENEL İÇİNDEKİLER 1.0 KUVVETLİ AKIM SİSTEMLERİ 1.1. MERKEZİ GÜÇ KAYNAKLARI 1.1.1. O.G. Güç Merkezi Planlaması 1.1.2. O.G. Güç Merkezi Yerleşimi 1.2. A.G. DAĞITIM SİSTEMİ

Detaylı

HAKKIMIZDA. Temel ilkemiz müşteri memnuniyetini sağlamak, yapılan işlerin arkasında durmaktır.

HAKKIMIZDA. Temel ilkemiz müşteri memnuniyetini sağlamak, yapılan işlerin arkasında durmaktır. AveK PROJE HAKKIMIZDA Temelleri 2012 yılında atılan AveK dünya standartlarında bir proje firmasıdır. Kurucu üyeler Abdurrahman İNCEGÜL ve Kadir YILMAZ ın yolları 2011 yılında çalıştıkları firmada kesişmiştir.

Detaylı

1. GÜRYAPI İNŞAAT TAAH. SAN. İÇ VE DIŞ TİC. A. Ş Okmeydanı / İSTANBUL. 1 Adet 1600kVA Tip C/2 Trafo Tesisi Komple Taahhüt İşleri

1. GÜRYAPI İNŞAAT TAAH. SAN. İÇ VE DIŞ TİC. A. Ş Okmeydanı / İSTANBUL. 1 Adet 1600kVA Tip C/2 Trafo Tesisi Komple Taahhüt İşleri 1. GÜRYAPI İNŞAAT TAAH. SAN. İÇ VE DIŞ TİC. A. Ş Okmeydanı / OKÇULAR TEKKESİ PROJESİ 3 Adet 1600kVA Tip C/2 Trafo Tesisi Komple Taahhüt İşleri A.G O.G Kablo Deplase İşleri Komple Taahhüt İşleri Sosyal

Detaylı

FOTOVOLTAİK GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ. Abdurrahman MERZİFONLUOĞLU Elektrik Elektronik Mühendisi

FOTOVOLTAİK GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ. Abdurrahman MERZİFONLUOĞLU Elektrik Elektronik Mühendisi FOTOVOLTAİK GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ Abdurrahman MERZİFONLUOĞLU Elektrik Elektronik Mühendisi AMAÇ Güneş Enerjisine Dayalı 1000 kw altı Lisanssız Elektrik Üretimi Yapmaya Yönelik Santrallerin Hazırlanmış

Detaylı

TANITIM KATALOĞU. Expert Teknoloji yenilikçi ve uzman kadro

TANITIM KATALOĞU. Expert Teknoloji yenilikçi ve uzman kadro TANITIM KATALOĞU Expert Teknoloji yenilikçi ve uzman kadro Hakkımızda Expert Teknoloji, endüstriyel uygulamalarda yenilikçi ve uzman kadrosuyla ülkemize ve tüm dünyaya hizmet veren yenilikçi bir kuruluştur.

Detaylı

www.misyonelektrik.com

www.misyonelektrik.com ENERJİDE TASARRUF, GELECEKTE GÜVENCE SAVING ENERGY, THE FUTURE SECURITY www.misyonelektrik.com Biz Kimiz ENERJİDE TASARRUF, GELECEKTE GÜVENCE Misyon Elektrik, otomasyon proje ve taahhüt alanında faaliyet

Detaylı

www.ervesolar.com.tr 2

www.ervesolar.com.tr 2 2 www.ervesolar.com.tr HAKKIMIZDA Hakkımızda Firmamız yenilenebilir enerji sektöründe faaliyet göstermek amacıyla 2016 yılında ERVE SOLAR ELEKTRİK ENERJİ A.Ş. olarak faaliyete geçmiştir. Firmamız uzun

Detaylı

TEPE OTOMASYON ELEKTRİK MEKANİK MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MÜKEMMELİN İZİNDE

TEPE OTOMASYON ELEKTRİK MEKANİK MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MÜKEMMELİN İZİNDE TEPE OTOMASYON ELEKTRİK MEKANİK MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MÜKEMMELİN İZİNDE HAKKIMIZDA Şirketimiz 2007 yılında Ankara da TEPE MÜHENDİSLİK ELEKTRİK ismi altında şahıs firması

Detaylı

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com Yenilikçi ve evrensel bir anlayışla kurulan genç, tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan firmamız kısa zamanda prestijli projelere imza atmış olup uzun vadeli projelerde de yer alarak hedeflerine emin

Detaylı

FAALİYET ALANLARIMIZ -ELES ENDÜSTRİYEL ELEKTRİK ELEKTRİK SİSTEMLERİ

FAALİYET ALANLARIMIZ -ELES ENDÜSTRİYEL ELEKTRİK ELEKTRİK SİSTEMLERİ FAALİYET ALANLARIMIZ -ENDÜSTRİYEL OTOMASYON AĞAÇ ÇİMENTO GIDA/KİMYA ARITMA DEMİR ÇELİK CAM -ENERJİ VE SCADA SİSTEMLERİ ENERJİ İZLEME ELEKTRİK DAĞITIM GAZ DAĞITIM -ULAŞIM SİSTEMLERİ RAYLI SİSTEMLER TÜNEL

Detaylı

Kurumsal Tanıtım. We are working for your success

Kurumsal Tanıtım. We are working for your success Kurumsal Tanıtım We are working for your success Kurumsal Kurumsal Firmamız 1960 yılından bu yana elektrik sektöründe faaliyet göstermektedir.kurucumuz Orhan KURTULUŞ kentimizin ve sektörümüzün saygın

Detaylı

ZETA ZETA. Elektrik İnşaat Müşavirlik Taahhüt ve Tic. Ltd. Şti.

ZETA ZETA. Elektrik İnşaat Müşavirlik Taahhüt ve Tic. Ltd. Şti. ZETA Elektrik İnşaat Müşavirlik Taahhüt ve Tic. Ltd. Şti. Biz Kimiz; Zeta Enerji Elektrik İnşaat Müşavirlik Taahhüt ve Tic. Ltd. Şti. tecrübeli kadrosu (Sektöründeki geçmişi 40 yıla dayanan, önemli kuruluşlarda

Detaylı

YEKA MÜHENDİSLİK YEKA MÜHENDİSLİK

YEKA MÜHENDİSLİK YEKA MÜHENDİSLİK YEKA MÜHENDİSLİK YEKA MÜHENDİSLİK Elektrik - Elektronik Mühendisi Takım Lideri Yavuz YEŞİLKAYA Vizyonumuz Elektrik plan, proje ve taahhüt işlerinde müşterilerimize karşı oluşturduğumuz güvenilirliği koruyarak

Detaylı

Elektrik, inşaat ve altyapı işlerinde tecrübe sunuyoruz. www.notrelektrik.com.tr

Elektrik, inşaat ve altyapı işlerinde tecrübe sunuyoruz. www.notrelektrik.com.tr Elektrik, inşaat ve altyapı işlerinde tecrübe sunuyoruz. www.notrelektrik.com.tr Adres Ortabayır Mh. Bacadibi Sk. No : 2 / 6 Gültepe / Kağıthane Tel (0212) 264 07 78 Faks (0212) 264 07 78 E-posta info@notrelektrik.com.tr

Detaylı

BÜLBÜLOĞLU Vinç Sanayi ve Ticaret A.Ş. OG-AG elektrik tesisatı uygulama projelerinin hazırlanması, Elektrik tesislerinin anahtar teslimi yapım işi.

BÜLBÜLOĞLU Vinç Sanayi ve Ticaret A.Ş. OG-AG elektrik tesisatı uygulama projelerinin hazırlanması, Elektrik tesislerinin anahtar teslimi yapım işi. BÜLBÜLOĞLU Vinç Sanayi ve Ticaret A.Ş. ÜNAL PASLANMAZ Çelik Ltd. Şti. ALFER MÜHENDİSLİK Ltd. Şti. ÇEPAŞ GALVANİZ Demir Çelik A.Ş. MEDAŞ +1x2350kVA SERDAR PLASTİK San. ve Tic. Ltd. Şti. +1x1250kVA TERMİKEL

Detaylı

RES ELEKTRIK PROJELENDIRME SÜREÇLERI O Z A N B A S K A N O Z A N. B A S K A N @ K E S I R. C O M. T R + 9 0 ( 5 3 9 ) 7 8 5 9 7 1 4

RES ELEKTRIK PROJELENDIRME SÜREÇLERI O Z A N B A S K A N O Z A N. B A S K A N @ K E S I R. C O M. T R + 9 0 ( 5 3 9 ) 7 8 5 9 7 1 4 RES ELEKTRIK PROJELENDIRME SÜREÇLERI O Z A N B A S K A N O Z A N. B A S K A N @ K E S I R. C O M. T R + 9 0 ( 5 3 9 ) 7 8 5 9 7 1 4 ÖZET Önbilgi Projelendirmeye Bakış Elektriksel Tasarım Ön-Hazırlık Enterkonnekte

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com w w w. e m z a e n e r j i. c o m Yenilikçi ve evrensel bir anlayışla kurulan genç, tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan firmamız kısa zamanda prestijli projelere imza atmış olup uzun vadeli projelerde

Detaylı

geleceği inşaa ediyoruz

geleceği inşaa ediyoruz geleceği inşaa ediyoruz geleceğin güvenli yapıları ERTAN YAPI ile yükseliyor.. HAKKIMIZDA Ertan Yapı; geçmişinden aldığı deneyim ve elde ettiği bilgi birikimlerini inşaat sektörüne hizmet etmek amacıyla

Detaylı

NÖTRON SAVUNMA SANAYİ TEKNOLOJİLERİ VE ENDÜSTRİYEL ELEKTRİK, ELEKTRONİK TİCARET LTD.ŞTİ. TANITIM DOSYASI

NÖTRON SAVUNMA SANAYİ TEKNOLOJİLERİ VE ENDÜSTRİYEL ELEKTRİK, ELEKTRONİK TİCARET LTD.ŞTİ. TANITIM DOSYASI NÖTRON SAVUNMA SANAYİ TEKNOLOJİLERİ VE ENDÜSTRİYEL ELEKTRİK, ELEKTRONİK TİCARET LTD.ŞTİ. TANITIM DOSYASI Hakkımızda Nötron, kurucularının yaklaşık 30 yılı aşmış geçmiş deneyimlerinden yararlanarak gelişen

Detaylı

Hedef ve İlkelerimiz. Güvenilirlik ve Dürüstlük Müşteri Memnuniyeti Çözüm ve Sonuç Odaklılık Uyum ve İşbirliği Kalite ve Özveri

Hedef ve İlkelerimiz. Güvenilirlik ve Dürüstlük Müşteri Memnuniyeti Çözüm ve Sonuç Odaklılık Uyum ve İşbirliği Kalite ve Özveri Tanıtım Kataloğu İçindekiler Hakkımızda Hedef ve İlkelerimiz Proje ve Danışmanlık Elektrik Taahhüt Organizasyon Şeması Yaptığımız İşler Referanslar İletişim Bilgilerimiz Hakkımızda Dünyada ve ülkemizde

Detaylı

GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR.

GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR. GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR. HAKKIMIZDA TERAZİ YAPI; geçmişinden aldığı deneyim ve elde ettiği bilgi birikimlerini inşaat sektörüne hizmet etmek

Detaylı

METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER. ve grup firmalarıdır.

METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER. ve grup firmalarıdır. METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER ve grup firmalarıdır. İstanbul Silivri'de inşa edilen 3.200 m² kapalı alana sahip hastanenin; Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Sıhhi Tesisat, Yangın Tesisatı, Teknolojik

Detaylı

Şirket Profili Şirketimiz, yirmi yılı aşkın sektör tecrübesiyle 2015 yılında aktif rol almaya başlamıştır.

Şirket Profili Şirketimiz, yirmi yılı aşkın sektör tecrübesiyle 2015 yılında aktif rol almaya başlamıştır. - 1 - Şirket Profili Şirketimiz, yirmi yılı aşkın sektör tecrübesiyle 2015 yılında aktif rol almaya başlamıştır. Yurtiçi ve yurtdışı anahtar teslim projelere imza atarak, inşaat ve dekorasyonun yanı sıra

Detaylı

KALE KİLİT. Referanslar. Toplam Kapalı Alan: m² Toplam Kurulu Güç: kVA (7 adet 1600kVA Jeneratör Orta Gerilimden Senkron)

KALE KİLİT. Referanslar. Toplam Kapalı Alan: m² Toplam Kurulu Güç: kVA (7 adet 1600kVA Jeneratör Orta Gerilimden Senkron) KALE KİLİT Toplam Kapalı Alan: 120.000 m² Toplam Kurulu Güç: 16.200kVA (7 adet 1600kVA Jeneratör Orta Gerilimden Senkron) AÇIKLAMA: Kale Endüstri Holding Tarafından Yapılan, Avrupa'nın En Büyük Entegre

Detaylı

www.kerimoglultd.com İçindekiler Genel Bilgi Hakkımızda Vizyon & Misyon Temel Değerlerimiz Çözümlerimiz Organizasyon Şeması Referanslar 1 Hakkımızda Kerimoğlu Elektrik 1994 den beri telekom ve elektrik

Detaylı

ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI İSTANBUL ŞUBESİ 40. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU

ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI İSTANBUL ŞUBESİ 40. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 40. DÖNEM 162 40. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU MİSEM EĞİTİMLERİ - 2016-2018 Eğitim Tarih Katılım ELEKTRİK TESİSLERİNDE TOPRAKLAMALAR EĞİTİMİ ASANSÖR SMM EĞİTİMİ TRAFO MERKEZLERİ TASARIMI (36kV`a kadar) EĞİTİMİ

Detaylı

www.yozgatcozum.com.tr

www.yozgatcozum.com.tr www.yozgatcozum.com.tr içindekiler 03 Hakkımızda 26 Tarımsal Sulama Projeleri 04 Hizmetlerimiz 28 Yenilenebilir Enerji Kaynakları 05 Hızlı Tren Elektrik Projeleri 30 Baz İstasyonları 20 Diğer Elektrik

Detaylı

promes ELEKTRİK TAAHHÜT LTD. ŞTİ.

promes ELEKTRİK TAAHHÜT LTD. ŞTİ. promes AG ve OG Elektrik Tesisatları AG, OG, Kumanda ve Kompanzasyon Pano İmalatı OG Altyapı ve Trafo Merkez Kurulumu Zayıf Akım Sistemleri Elektrik Malzeme Pazarlama Proje, Tasarım, Danışmanlık promes

Detaylı

www. kircamuhendislik.com

www. kircamuhendislik.com TANITIM KATALOĞU www. kircamuhendislik.com HAKKIMIZDA KIRCA MÜHENDİSLİK, güçlü teknik altyapısı ile bölgesine ve ülkesine değer katmayı hedefleyen, Proje, Elektriksel Test Ölçüm Raporlama, Mühendislik,

Detaylı

6 Sayılı Akciğer hastalıkları hastanesi. Proje Resim :

6 Sayılı Akciğer hastalıkları hastanesi. Proje Resim : Proje Adı: Proje Resim : 6 Sayılı Akciğer hastalıkları hastanesi Proje Durumu: Tamamlanan Proje Proje Tipi: Hastane Binası Alanı: 4130 m 2 Başlangıç: 2009 Bitiş: 2010 Yeri: Azerbaycan / Bakü Proje Detayları:

Detaylı

Geleceğe sözümüz var!

Geleceğe sözümüz var! Geleceğe sözümüz var! Bilgi ve deneyim, dört dörtlük koordinasyonun yanı sıra kusursuz zamanlama ile birleştiğinde sonuç mükemmeldir! Enerjik bir yapı... Küreselleşmeyle birlikte dünya ile çok hızlı bir

Detaylı

1953 den beri Korudu / Koruyor / Koruyacak...

1953 den beri Korudu / Koruyor / Koruyacak... 1953 den beri Korudu / Koruyor / Koruyacak... YILDIRIMDAN KORUNMA TOPRAKLAMA İÇ YILDIRIMLIK / A.G.PARAFODUR Üretim Tesisi ANKARA / Hasanoğlan RADSAN A BAKIŞ Radsan, 1953 yılından beri, çalışmalarını üretim,

Detaylı

retim aşamalarımızdan ilki olan alanında yola çıkan MP SYSTEM üşteri memnuniyetini standartlara

retim aşamalarımızdan ilki olan alanında yola çıkan MP SYSTEM üşteri memnuniyetini standartlara mpsystem 01 03 05 HAKKIMIZDA SERTİFİKALAR PROJELENDİRME 1 M Ü 998 yılında pano tasarımı ve üretimi üşteri memnuniyetini standartlara retim aşamalarımızdan ilki olan alanında yola çıkan MP SYSTEM uygunluk

Detaylı

RedoMayer Makina ve Otomasyon

RedoMayer Makina ve Otomasyon RedoMayer Makina ve Otomasyon >Robotik Sistemler >PLC ve modülleri >Operatör Panelleri >Servo Motor ve Sürücüleri >Redüktörler >Encoderler www.redomayer.com RedoMayer Makina ve Otomasyon, 20 yılı aşan

Detaylı

kurumsal katalog

kurumsal katalog www.udmuhendislik.com kurumsal katalog www.udmuhendislik.com Web Sitemizi ziyaret ederek şirke mizin tüm detaylarına erişim sağlayabilirsiniz. AG - ALÇAK GERİLİM Alçak Gerilim Sistemleri Alanında; Elektrik

Detaylı

İçindekiler. 1/ Önsöz. 2/ Firma Profili. Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 9-10-11. 3/ Referanslar. 4/ İletişim Bilgileri

İçindekiler. 1/ Önsöz. 2/ Firma Profili. Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 9-10-11. 3/ Referanslar. 4/ İletişim Bilgileri bertekinsaat.com İçindekiler 1/ Önsöz 2 2/ Firma Profili Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 3/ Referanslar 4/ İletişim Bilgileri 9-10-11 12 bertekinsaat.com 1 Önsöz Firmamız uluslararası

Detaylı

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ.

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ. K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k Faaliyet Konularımız Soğutma tesisatları Isıtma tesisatları Sıhhi tesisat Yangından Korunma tesisatları Havalandırma tesisatları Enerji verimliliği Buhar tesisatları

Detaylı

Faaliyetlerimiz.

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com Yenilikçi ve evrensel bir anlayışla kurulan genç, tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan firmamız kısa zamanda prestijli projelere imza atmış olup uzun vadeli projelerde de yer alarak

Detaylı

Elpan Teknik. Endüstriyel Elektrik Elektronik. www.elpanteknik.com

Elpan Teknik. Endüstriyel Elektrik Elektronik. www.elpanteknik.com Elpan Teknik Endüstriyel Elektrik Elektronik www.elpanteknik.com İletişim Bilgileri Güzeller Mahallesi İbrahimağa Caddesi No: 140/A Gebze KOCAELİ Tel: 0 (262) 644 02 15 643 08 47 Fax: 0 (262) 643 03 48

Detaylı

EMCEKARE MÜHENDĐSLĐK & OTOMASYON SĐSTEMLERĐ SAN. TĐC. LTD. ŞTĐ. Firma Tanıtımı

EMCEKARE MÜHENDĐSLĐK & OTOMASYON SĐSTEMLERĐ SAN. TĐC. LTD. ŞTĐ. Firma Tanıtımı EMCEKARE MÜHENDĐSLĐK & OTOMASYON SĐSTEMLERĐ SAN. TĐC. LTD. ŞTĐ. Firma Tanıtımı EMCEKARE Mühendislik ve Otomasyon Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti. 2008 yılında Endüstriyel Otomasyon alanında uygun ve pratik

Detaylı

Tel/Fax : 0324 233 39 89 GSM : 0533 293 89 50 Camii şerif mah.5207 sk. Yardım iş hanı No;6 Kat 2/20 33070 Web : www.ac-enerji.

Tel/Fax : 0324 233 39 89 GSM : 0533 293 89 50 Camii şerif mah.5207 sk. Yardım iş hanı No;6 Kat 2/20 33070 Web : www.ac-enerji. MERSİN AC ELEKTRİK Mersin AC elektrik, geçen yıllar içinde, kalifiye, tecrübeli ve karar verme yeteneği olan, yüzü aşkın iş gücü ve ekipmanları ile Türkiye de Elektrik, Mekanik, Enstrüman, Otomasyon alanlarında

Detaylı

: Ender CENGİZ KİŞİSEL BİLGİLER. : Şehit Recep Güngör Cad. Bergule Sitesi 1 Kısım D Blok No:5 Lüleburgaz / KIRKLARELİ

: Ender CENGİZ KİŞİSEL BİLGİLER. : Şehit Recep Güngör Cad. Bergule Sitesi 1 Kısım D Blok No:5 Lüleburgaz / KIRKLARELİ Ender CENGİZ KİŞİSEL BİLGİLER İsim Adres : Ender CENGİZ : Şehit Recep Güngör Cad. Bergule Sitesi 1 Kısım D Blok No:5 Lüleburgaz / KIRKLARELİ Doğum Tarihi : 21.04.1975 Doğum Yeri : Lüleburgaz / KIRKLARELİ

Detaylı

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu 2İNŞAAT ÇALIŞMALARI. ASO II.-III. Organize Sanayi Bölgesi

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu 2İNŞAAT ÇALIŞMALARI. ASO II.-III. Organize Sanayi Bölgesi 2İNŞAAT ÇALIŞMALARI 2.1.Sanayi Parsellerinin Tesviye İşleri Bölgemizde tüm parsellerin tesviye işlemleri tamamlanmış olmasına rağmen, yapılan son İmar Planı revizyonu sonucunda oluşan parsellerin tesviye

Detaylı

ErkaSistem Mühendislik Otomasyon Ltd. Şti. Proje Referans Listesi

ErkaSistem Mühendislik Otomasyon Ltd. Şti. Proje Referans Listesi Erka Sistem Mühendislik Otomasyon San.Tic. Ltd Şti. İOSB Mutsan Sanayi Sitesi M8 Blok No:32 Başakşehir/İstanbul Tel : +90 212 2368500 Fax: +90 212 2582476 Gsm:+90 532 4084988 info@erkasistem.com www.erkasistem.com

Detaylı

«Yeter ki Derdiniz Elektromekanik Olsun...»

«Yeter ki Derdiniz Elektromekanik Olsun...» «Yeter ki Derdiniz Elektromekanik Olsun...» www.yde.com.tr www.yde.com.tr «Yeter ki Derdiniz Elektromekanik olsun...» www.yde.com.tr «Yeter ki Derdiniz Elektromekanik olsun...» www.yde.com.tr 02 Yeter

Detaylı

yaşamdır e n e r g y i s l i f e

yaşamdır e n e r g y i s l i f e enerji yaşamdır e n e r g y i s l i f e www.kocakmuhendislik.com.tr enerji yaşamdır e n e r g y i s l i f e M Ü H E N D İ S L İ K T A A H. T İ C. L T D. Ş T İ. 02 enerji yaşamdır e n e r g y i s l i f

Detaylı

CANER KARAKULAK ANTALYA CANER MÜHENDİSLİK ELEKTRİK İNŞAAT VE PROJE HİZMETLERİ TANITIM KATALOĞU

CANER KARAKULAK ANTALYA CANER MÜHENDİSLİK ELEKTRİK İNŞAAT VE PROJE HİZMETLERİ TANITIM KATALOĞU CANER KARAKULAK ANTALYA CANER MÜHENDİSLİK ELEKTRİK İNŞAAT VE PROJE HİZMETLERİ TANITIM KATALOĞU ÖZGEÇMİŞ 18.04.1974 tarihinde Antalya da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Korkuteli'nde tamamladı. Lise yıllarını

Detaylı

DEMİR VE ÇELİK ÜRETİM TESİSLERİ PETROKİMYA TESİSLERİ ENDÜSTRİYEL BORULAMA TESİSATI

DEMİR VE ÇELİK ÜRETİM TESİSLERİ PETROKİMYA TESİSLERİ ENDÜSTRİYEL BORULAMA TESİSATI www.promekanik.com 2011 yılında Dörtyol/Hatay da kurulmuş olan Promekanik Mühendislik Ltd. Şti, ağırlıklı olarak Demir ve Çelik Üretim Tesisleri, Petrokimya Tesisleri, Toz Toplama Sistemleri, Kaldırma

Detaylı

Profesyonel Çözüm Ortağınız

Profesyonel Çözüm Ortağınız Profesyonel Çözüm Ortağınız İÇİNDEKİLER 4 www.visel.com.tr 07 HAKKIMIZDA 09 UZMANLIK ALANLARI 11 FAALİYET ALANLARI 12-31 PROJELER 14 T.C. CUMHURBAŞKANLIĞI 17 T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI 18 T.C. M.G.K. GENEL

Detaylı

EK-1 (REVİZE-2) ED/101-21/028 Hesaplamaya Konu Uygulama Dönemi: 2011-2015. Lisans No:

EK-1 (REVİZE-2) ED/101-21/028 Hesaplamaya Konu Uygulama Dönemi: 2011-2015. Lisans No: EK-1 (REVİZE-2) Lisans Sahibi Tüzel Kişi: BAŞKENT ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. Lisans No: ED/101-21/028 Düzenlemeye Esas Net Yatırım Harcamasına İlişkin Veriler Tablolarda yer alan planlanan tutarlar ise Kasım

Detaylı

www.torekselectric.com Fiyat Listesi

www.torekselectric.com Fiyat Listesi Fiyat Listesi HAKKIMIZDA Firmamız, her tesisin kendine özgü işletme ihtiyaçları olduğuna inanmakta ve standart bir çözümden ziyade müşteri odaklı çözümler üretmektedir. Gerçek çözüm; ürün yelpazesindeki

Detaylı

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Güven Verir, Yapılar Kurar, Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Hakkımızda Polatsan, Mekanik Tesisat Taahhüt konusunda uzmanlığını geliştiren Türkiye'nin gelişen Endüstriyel mekanik sektöründe bugüne

Detaylı

GEBZE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ATIKSU ARITMA TESİSİ İLE POMPA İSTASYONU VE TERFİ HATTI YAPIM VE İŞLETİLMESİ DETAYLI İŞ PROGRAMI

GEBZE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ATIKSU ARITMA TESİSİ İLE POMPA İSTASYONU VE TERFİ HATTI YAPIM VE İŞLETİLMESİ DETAYLI İŞ PROGRAMI 1 1 ATIKSU ARITMA TESİSİ İLE POMPA İSTASYONU VE TERFİ HATTI YAPIM VE İŞLETİLMESİ İŞİ 346 days Thu.09 Thu 18.0.16 346 days Thu.09 Thu 18.0.16 Thu.09 Thu.09 Thu.09 Thu.09 Thu 4.09.09 Thu 4.09.09 Thu 4.09.09

Detaylı

Bize Ulaşın : www.guvennetosgb.com info@guvennetosgb.com ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ

Bize Ulaşın : www.guvennetosgb.com info@guvennetosgb.com ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ Bize Ulaşın : www.guvennetosgb.com info@guvennetosgb.com ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ Hakkımızda Güven Net OSGB Güven Net OGSB; İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) alanında firmalara çözüm ortağı olmak üzere

Detaylı

ADP ENDÜSTRİYEL OTOMASYON

ADP ENDÜSTRİYEL OTOMASYON ADP ENDÜSTRİYEL OTOMASYON HAKKIMIZDA ADP Endüstriyel Otomasyon Ltd. Şti. Türkiye endüstrisinin ve işletmelerinin ihtiyacı olan endüstriyel çözümler konusunda aşağıdaki alanlarda faaliyet göstermektedir.

Detaylı

Elektrik Taahhüt Mühendislik 7/24 Teknik Servis Network Yapısal Kablolama Vegatechenergy fabrika, marina, konut, alışveriş merkezi, hastane, otel, mağaza ve benzeri yapılardaki tüm elektrik ve zayıf akım

Detaylı

PROJE RAPORU Ref No: 6717

PROJE RAPORU Ref No: 6717 TOROS TARIM PAKETLEME TESİSİ MERKEZİ GÜNEŞ ENERJİLİ SICAK SU TESİSİ PROJESİ Ağustos 2005 PROJE RAPORU Ref No: 6717 Proje Başlama Tarihi : 2 Temmmuz 2005 Proje Bitiş Tarihi: 17 Ağustos 2005 Kapsam : Toros

Detaylı

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES CO. LTD. TANITIM YAZISI

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES CO. LTD. TANITIM YAZISI HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES CO. LTD. TANITIM YAZISI Hyundai Heavy Industries Co. Ltd, 1972 yılında kurulmuştur. Altı farklı alana bölünmüştür. Bunlar; Gemi inşaatı, Offshore ve Mühendislik, Endüstri fabrikasyon

Detaylı

Türkiye de ABB Genel bir bakış

Türkiye de ABB Genel bir bakış Türkiye de ABB Genel bir bakış ABB Grubu Güç ve otomasyon teknolojilerinde global lider ~150,000 Çalışan sayısı $ 42 milyar gelirler (2013) Faaliyet gösterdiği +100 ülkeler Kuruluş 1988 İsviçre (BBC, 1891)

Detaylı

TRANSMİKSER İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ

TRANSMİKSER İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ www.kardemmakine.com İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ 2005 yılında Ankara nın önemli sanayi bölgelerinden biri olan Sarayköy de kurulan Kardem Makine transmikser

Detaylı

ELEKTRİK İÇ TESİSLERİ DENETİM VE MUAYENE UYGUNLUK BELGESİ

ELEKTRİK İÇ TESİSLERİ DENETİM VE MUAYENE UYGUNLUK BELGESİ ELEKTRİK İÇ TESİSLERİ DENETİM VE MUAYENE UYGUNLUK BELGESİ ELEKTRİK İÇ TESİSAT UYGUNLUK BELGESİ NEDİR? ELEKTRİK TESİSATI UYGUNLUK BELGESİ ŞART MI? ELEKTRİK TESİSATI UYGUNLUK BELGESİ İÇİN KONTROLLER NASIL

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Sayfa 1 / 5 YAPI GENEL

TEKNİK ŞARTNAME. Sayfa 1 / 5 YAPI GENEL TEKNİK ŞARTNAME YAPI GENEL Binada uygulanacak standartlar ve tasarım bileşenleri İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Master Plan El Kitabı nda belirlenen standartlara göre oluşturulacaktır. Ayrıca aşağıdaki

Detaylı

10 u aşkın farklı ülkede yürütmüş olduğu çalışmalar, EMRE Ltd. Şti. nin mobilizasyon ve hızlı uyum sağlama yeteneğinin büyüklüğünü göstermektedir.

10 u aşkın farklı ülkede yürütmüş olduğu çalışmalar, EMRE Ltd. Şti. nin mobilizasyon ve hızlı uyum sağlama yeteneğinin büyüklüğünü göstermektedir. EMRE ELEKTRİK Uluslararası projelerde çok büyük deneyime sahip EMRE Ltd. Şti. geçen kısa sürede, Türkiye nin itibarlı ve uluslararası firmalarıyla birlikte çalışarak, 30 dan fazla projeyi başarıyla tamamlamıştır.

Detaylı

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız :

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız : HAKKIMIZDA Ankara merkezli Barkur Enerji-Petrol, her tür ve büyüklükte yapım sözleşmelerini yürütme yeteneğine sahip dinamik ve güçlü bir kadroyla hizmet vermektedir. Gerek yurt içi ofisleri ve gerekse

Detaylı

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler www.faktorgrup.com İşlerinizde Profesyonel Çözümler Değerli yöneticiler, Bildiğiniz gibi, içinde yaşadığımız yüzyılda modern işletmecilik kavramı beraberinde

Detaylı

DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR.

DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR. DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR www.insayyapi.com Herşey hayal etmekle başlar... Geleceğimize kalıcı eserler bırakmak adına tüm gücümüzle çalışıyoruz. Değer katan yapılar inşa eder... İnsay Yapı Grubumuzun

Detaylı

Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri. mineral

Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri. mineral Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri mineral Hakkımızda Mineral kurulduğu günden bugüne kadar teknik işletme hizmetlerinde uluslararası ve yerli birçok kurumsal firmanın çözüm ortağı olarak

Detaylı

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ GENEL MÜDÜRLÜK ADRESİMİZ: Adres : Çakmak Mh. Tavukçuyolu Cd. Saatçi Sk. No : 22/4 Tepeüstü / Ümraniye - İstanbul Tel : (0216) 540 87 00-01 Fax : (0216) 540 87 23 Web: www.itsgrup.com.tr

Detaylı

...İŞLETMENİZİN SÜREKLİLİĞİ İÇİN BAKIM YAPTIRDINIZ MI? Sayın İlgili;

...İŞLETMENİZİN SÜREKLİLİĞİ İÇİN BAKIM YAPTIRDINIZ MI? Sayın İlgili; 11.09.2014 Sayın İlgili; Değişik sektörlerde, birbirlerinden farklı özellikte çalışma şartlarına sahip işletmelerin çalışmalarını gerçekleştirirken, iş yerinde iş sağlığı ve güvenliği açısından gerekli

Detaylı

1 TEMMUZ. FiYAT LiSTESi

1 TEMMUZ. FiYAT LiSTESi TEMMUZ 207 FiYAT LiSTESi TEMMUZ 207 FiYAT LiSTESi Harmonik Filtre Reaktörleri... 5 Şönt Reaktörler... 6 3 Fazlı Kontaktörler İçin Yedek Ana Kontak Takımları... 7 Kontaktör Üzerine Takılabilen Yardımcı

Detaylı

21.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU

21.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 21.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 61 ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANKARA ŞUBESİ * Bu bölümde geçen kısaltmaların açılımları şöyledir; Mühendislik Geliştirme Eğitimleri: MÜ-GE Meslek İçi Sürekli Eğitim Merkezi: MİSEM

Detaylı