ÜRÜN ADI : SUPREME ALÜMİNYUM KISA GECİKMELİ ELEKTRİKLİ KAPSÜL TANITIM

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÜRÜN ADI : SUPREME ALÜMİNYUM KISA GECİKMELİ ELEKTRİKLİ KAPSÜL TANITIM"
  • Umut Oz
  • 8 yıl önce
  • İzleme sayısı:

Transkript

1 Sayfa 1/5 ÜRÜN ADI : SUPREME ALÜMİNYUM KISA GECİKMELİ ELEKTRİKLİ KAPSÜL U.N. NO. : 0030 SINIF: 1.1B Patlayıcılar HAZCHEM : E DOĞRU SEVKİYAT ADI : ELEKTRİKLİ GECİKMELİ KAPSÜL İÇİNDEKİLER : TANITIM Temel madde olan Pentaeritritol Tetranitrat (PETN) ve yemleme maddeleri olarak genellikle kurşun azit, kurşun stifnat ve alüminyum tozu içerir. KİMYASAL İÇERİK Alüminyum Toz Kurşun Azit Kurşun Stifnat Pentaeritritol Tetranitrat (PETN) KULLANIMI : Patlayıcı maddeler için tetikleyici. FİZİKSEL TANIM / ÖZELLİKLER Özgül Ağırlık (20 C) : N App Rel Buhar Yoğunluğu (air=1) : N App Erime Noktası (C) : N App Buhar Basıncı (20 C) : N App Bozulma Noktası (C) : N.Av. Parlama Noktası (C) : N App Süblimleşme Noktası : N App Tutuşabilirlik Limitleri (%) : N App ph : N App Otomatik Ateşlenme Sıc. (C) : N Av Vizkozite : N App % Uçuculuk : Nil Buharlaşma Hızı : N App Suda Çözülebilirlik (g/l) : Nil (n Bütil Asetat=1) (Sadece çeşitli değerler Şartname belgelerine bakınız) N Av : Ulaşılabilir değil N App : Uygulanabilir değil

2 Sayfa 2/5 ÜRÜN ADI : SUPREME ALÜMİNYUM KISA GECİKMELİ ELEKTRİKLİ KAPSÜL (Sadece çeşitli değerler Şartname belgelerine bakınız) N App : Uygulanabilir değil Görünüş, Koku : Bir ucu kaynakla kapalı ve diğer ucunda metal kapsül bulunan uzun renkli PVC kaplı kablo. Aynı zamanda, bir piroteknik geciktirme elemanı mevcut bulunmaktadır. Çözünebilirlik : Suda çözünmez Reaktivite : Sürtünmeden, darbeden ve aşırı ısınmadan patlama meydana gelebilir. Raf Ömrü : Üretildikten sonar bir yıl içinde kullanılmalıdır. Sıcaklık Aralığı : 5 c 50 c sıcaklıklar arasında kullanılmalıdır. SAĞLIK TEHLİKE BİLGİLERİ SAĞLIĞA ETKİLERİ AKUT ETKİLER Eğer güvenlik bilgi formundaki ve ürün etiketindeki talimatlara uygun hareket edilirse, sağlığa olumsuz etkileri beklenmemektedir. Eğer ürünler yanlış kullanılırsa, bazı semptomlar oluşabilir : YUTMA : Uygulanabilir değil GÖZ : Uygulanabilir değil DERİ : Deride kaşıntı yapmaz. SOLUNUM : Kötü havalandırılan yerlerde yapılan fünye testleri, havada kurşun dumanı varlığına neden olabilir. Belirli bir süre maruz kalınan kurşun dumanı ilerde kurşun zehirlenmesine yol açabilir. Toksik etkileri aşağıda not edilmiştir. KRONİK ETKİLERİ : Uzun süre kurşuna maruz kalınması, anemiye, böbrekte, merkezi sinir sistemi ve periferik sinir sisteminde hasara yol açar.

3 Sayfa 3/5 ÜRÜN ADI : SUPREME ALÜMİNYUM KISA GECİKMELİ ELEKTRİKLİ KAPSÜL İLK YARDIM Normalde bu malzemelerin paketleme işlemi, hiçbir büyük kirlenmeye yol açmaz. YUTMA : Uygulanabilir değil GÖZ : Uygulanabilir değil DERİ : Uygulanabilir değil SOLUMA : Kazazedeyi olay yerinden uzaklaştırın. Etki devam ederse, doktora başvurun. DOKTORA TAVSİYE : Semptomatik tedavi. ZEHİRLENME No. LD50 veri, ürün için ulaşılabilir. Düşük konsantrasyonlardaki kurşuna uzun süre maruz kalmak, hemoglobin bozulmasına, anemiye, böbrekte, merkezi sinir sistemi ve periferik sinir sisteminde tahribata yol açar. (1) KULLANIM İÇİN ÖNLEMLER MARUZ KALMA STANDARTLARI Bu belirli malzeme için, yerel düzenleyici kurumlar tarafından tahsis edilmiş bir değer yok. Ayrıca, bir ürünün infilakı için maruz kalma standartı : TWA ppm mg/m3 Kurşun, inorganic tozlar 0.15 ve dumanlar ( Pb)

4 Sayfa 4/5 ÜRÜN ADI : SUPREME ALÜMİNYUM KISA GECİKMELİ ELEKTRİKLİ KAPSÜL Maruz Kalma Standartları : TWA Zaman Ağırlık Ortalaması (the Time Weighted Average), havadaki konsantrasyona bir çalışma hayatında haftanın beş gününden ve günün sekiz saatinden fazla maruz kalmadır. Bu Maruz Kalma Standartları, iş sağlığı tehlikelerinin kontrolünde kullanılacak klavuzlardır. Tüm atmosferik kirlenmenin, olabilecek en düşük seviyede oldugu durumda çalışılabilir.maruz Kalma Standartı, tehlikeli kimyasallar ile güvenlik arasındaki ince çizgi olarak kullanılmamalıdır. Bunlar göreceli zehirliliğin ölçüsü değildir. MÜHENDİSLİK KONTROLLERİ: Ateşleme testi esnasında, havalandırma yapmak, hava konsantrasyonunu maruz kalma standartının altında tutmak için yeterlidir. KİŞİSEL KORUNMA : Belirli bir güvenlik ekipmanı gerekli değil. Paketleme sırasındaki önlemler maruz kalmadan korur. Ateşleme testi sırasında, yeterli havalandırma yapılmalıdır.. Yeme, içme, sigara içme ve tuvalete gitmeden önce her zaman ellerinizi yıkayınız. TUTUŞABİLİRLİK : Patlayıcı malzemeler. Tüm ateşleme kaynaklarından sakının. DEOLAMA VE TAŞIMA GÜVENLİ TAŞIMA BİLGİLERİ UN No: Taşıma amaçlı Tehlikeli Madde1.1(PATLAYICILAR) olarak sınıflandırılır. taşıma gereksinimleri için ilgili yönetmeliğe bakın. Depolama ve Patlayıcılar normalde diğer sınıflara ait tehlikeli mallarla aynı araçla taşınmamalıdır, ancak muaifeyetler geçerli olabilir. İyi havalandırılmış, temiz ve kuru IMCO Sınıf 1.1B patlayıcılar sınıfına uygun lisanslı yerlerde depolanmalıdır. Dikkatli taşıyın. Malzemeleri her türlü ısı kaynağından ve kıvılcımdan uzak tutun. DÖKÜLMELER : Tüm ateşleme kaynaklarını kapatın. Etiketli konteynerlarda tutup mühürleyin.taşıma sırasında oluşabilecek kazaları polise, Devlet Patlayıcı Müfettişliğine ve Economic Explosives Limited e bildirin. İMHA ETME :Az miktarlar için : İnfilak deliğine yerleştirip patlatın. Büyük miktarları, Devlet Tehlikeli Maddeler Şubesi ve Economic Explosives Limited ile birlikte bertaraf edin.

5 Sayfa 5/5 ÜRÜN ADI : SUPREME ALÜMİNYUM KISA GECİKMELİ ELEKTRİKLİ KAPSÜL YANGIN/PATLAMA TEHLİKELERİ : Patlayıcı. Isıya maruz kaldığında, şiddetli patlama tehlikesi. Küçük bir yangın durumunda, yangından uzak olan gerçek fünyeleri, dikkatlice uygun bir yere taşıyın. Patlayıcalar ateş alacak yerlerde iseler, alanı hemen tahliye edin ve malzemelerin yanmasına izin verin. KESİNLİKLE yangını söndürmeye girişmeyin. Kurşun içeren zehirli dumanlar ortaya çıkabilir.

6 Sayfa 1/5 ÜRÜN ADI : SUPREME ALÜMİNYUM UZUN GECİKMELİ ELEKTRİKLİ KAPSÜL U.N. NO. : 0030 SINIF: 1.1B Patlayıcılar HAZCHEM : E DOĞRU SEVKİYAT ADI : ELEKTRİKLİ GECİKMELİ KAPSÜL İÇİNDEKİLER : TANITIM Temel madde olan Pentaeritritol Tetranitrat (PETN) ve yemleme maddeleri olarak genellikle kurşun azit, kurşun stifnat ve alüminyum tozu içerir. KİMYASAL İÇERİK Alüminyum Toz Kurşun Azit Kurşun Stifnat Pentaeritritol Tetranitrat (PETN) KULLANIMI : Patlayıcı maddeler için tetikleyici. FİZİKSEL TANIM / ÖZELLİKLER Özgül Ağırlık (20 C) : N App Rel Buhar Yoğunluğu (air=1) : N App Erime Noktası (C) : N App Buhar Basıncı (20 C) : N App Bozulma Noktası (C) : N.Av. Parlama Noktası (C) : N App Süblimleşme Noktası : N App Tutuşabilirlik Limitleri (%) : N App ph : N App Otomatik Ateşlenme Sıc. (C) : N Av Vizkozite : N App % Uçuculuk : Nil Buharlaşma Hızı : N App Suda Çözülebilirlik (g/l) : Nil (n Bütil Asetat=1) (Sadece çeşitli değerler Şartname belgelerine bakınız) N Av : Ulaşılabilir değil N App : Uygulanabilir değil

7 Sayfa 2/5 ÜRÜN ADI : SUPREME ALÜMİNYUM UZUN GECİKMELİ ELEKTRİKLİ KAPSÜL (Sadece çeşitli değerler Şartname belgelerine bakınız) N App : Uygulanabilir değil Görünüş, Koku : Bir ucu kaynakla kapalı ve diğer ucunda metal kapsül bulunan uzun renkli PVC kaplı kablo. Aynı zamanda, bir piroteknik geciktirme elemanı mevcut bulunmaktadır. Çözünebilirlik : Suda çözünmez Reaktivite : Sürtünmeden, darbeden ve aşırı ısınmadan patlama meydana gelebilir. Raf Ömrü : Üretildikten sonar bir yıl içinde kullanılmalıdır. Sıcaklık Aralığı : 5 c 50 c sıcaklıklar arasında kullanılmalıdır. SAĞLIK TEHLİKE BİLGİLERİ SAĞLIĞA ETKİLERİ AKUT ETKİLER Eğer güvenlik bilgi formundaki ve ürün etiketindeki talimatlara uygun hareket edilirse, sağlığa olumsuz etkileri beklenmemektedir. Eğer ürünler yanlış kullanılırsa, bazı semptomlar oluşabilir : YUTMA : Uygulanabilir değil GÖZ : Uygulanabilir değil DERİ : Deride kaşıntı yapmaz. SOLUNUM : Kötü havalandırılan yerlerde yapılan fünye testleri, havada kurşun dumanı varlığına neden olabilir. Belirli bir süre maruz kalınan kurşun dumanı ilerde kurşun zehirlenmesine yol açabilir. Toksik etkileri aşağıda not edilmiştir. KRONİK ETKİLERİ : Uzun süre kurşuna maruz kalınması, anemiye, böbrekte, merkezi sinir sistemi ve periferik sinir sisteminde hasara yol açar.

8 Sayfa 3/5 ÜRÜN ADI : SUPREME ALÜMİNYUM UZUN GECİKMELİ ELEKTRİKLİ KAPSÜL İLK YARDIM Normalde bu malzemelerin paketleme işlemi, hiçbir büyük kirlenmeye yol açmaz. YUTMA : Uygulanabilir değil GÖZ : Uygulanabilir değil DERİ : Uygulanabilir değil SOLUMA : Kazazedeyi olay yerinden uzaklaştırın. Etki devam ederse, doktora başvurun. DOKTORA TAVSİYE : Semptomatik tedavi. ZEHİRLENME No. LD50 veri, ürün için ulaşılabilir. Düşük konsantrasyonlardaki kurşuna uzun süre maruz kalmak, hemoglobin bozulmasına, anemiye, böbrekte, merkezi sinir sistemi ve periferik sinir sisteminde tahribata yol açar. (1) KULLANIM İÇİN ÖNLEMLER MARUZ KALMA STANDARTLARI Bu belirli malzeme için, yerel düzenleyici kurumlar tarafından tahsis edilmiş bir değer yok. Ayrıca, bir ürünün infilakı için maruz kalma standartı : TWA ppm mg/m3 Kurşun, inorganic tozlar 0.15 ve dumanlar ( Pb)

9 Sayfa 4/5 ÜRÜN ADI : SUPREME ALÜMİNYUM UZUN GECİKMELİ ELEKTRİKLİ KAPSÜL Maruz Kalma Standartları : TWA Zaman Ağırlık Ortalaması (the Time Weighted Average), havadaki konsantrasyona bir çalışma hayatında haftanın beş gününden ve günün sekiz saatinden fazla maruz kalmadır. Bu Maruz Kalma Standartları, iş sağlığı tehlikelerinin kontrolünde kullanılacak klavuzlardır. Tüm atmosferik kirlenmenin, olabilecek en düşük seviyede oldugu durumda çalışılabilir.maruz Kalma Standartı, tehlikeli kimyasallar ile güvenlik arasındaki ince çizgi olarak kullanılmamalıdır. Bunlar göreceli zehirliliğin ölçüsü değildir. MÜHENDİSLİK KONTROLLERİ: Ateşleme testi esnasında, havalandırma yapmak, hava konsantrasyonunu maruz kalma standartının altında tutmak için yeterlidir. KİŞİSEL KORUNMA : Belirli bir güvenlik ekipmanı gerekli değil. Paketleme sırasındaki önlemler maruz kalmadan korur. Ateşleme testi sırasında, yeterli havalandırma yapılmalıdır.. Yeme, içme, sigara içme ve tuvalete gitmeden önce her zaman ellerinizi yıkayınız. TUTUŞABİLİRLİK : Patlayıcı malzemeler. Tüm ateşleme kaynaklarından sakının. DEOLAMA VE TAŞIMA GÜVENLİ TAŞIMA BİLGİLERİ UN No: Taşıma amaçlı Tehlikeli Madde1.1(PATLAYICILAR) olarak sınıflandırılır. taşıma gereksinimleri için ilgili yönetmeliğe bakın. Depolama ve Patlayıcılar normalde diğer sınıflara ait tehlikeli mallarla aynı araçla taşınmamalıdır, ancak muaifeyetler geçerli olabilir. İyi havalandırılmış, temiz ve kuru IMCO Sınıf 1.1B patlayıcılar sınıfına uygun lisanslı yerlerde depolanmalıdır. Dikkatli taşıyın. Malzemeleri her türlü ısı kaynağından ve kıvılcımdan uzak tutun. DÖKÜLMELER : Tüm ateşleme kaynaklarını kapatın. Etiketli konteynerlarda tutup mühürleyin.taşıma sırasında oluşabilecek kazaları polise, Devlet Patlayıcı Müfettişliğine ve Economic Explosives Limited e bildirin. İMHA ETME :Az miktarlar için : İnfilak deliğine yerleştirip patlatın. Büyük miktarları, Devlet Tehlikeli Maddeler Şubesi ve Economic Explosives Limited ile birlikte bertaraf edin.

10 Sayfa 5/5 ÜRÜN ADI : SUPREME ALÜMİNYUM UZUN GECİKMELİ ELEKTRİKLİ KAPSÜL YANGIN/PATLAMA TEHLİKELERİ : Patlayıcı. Isıya maruz kaldığında, şiddetli patlama tehlikesi. Küçük bir yangın durumunda, yangından uzak olan gerçek fünyeleri, dikkatlice uygun bir yere taşıyın. Patlayıcalar ateş alacak yerlerde iseler, alanı hemen tahliye edin ve malzemelerin yanmasına izin verin. KESİNLİKLE yangını söndürmeye girişmeyin. Kurşun içeren zehirli dumanlar ortaya çıkabilir.

11 11, Zade Layout, Bharat Nagar, Amravati Road, Nagpur (M.S.) / , Fax : Page 1 of 4 ÜRÜN ADI : SUPREME ALUMİNYUM ANİ ELEKTRİKLİ KAPSÜL U.N. NO. : 0030 SINIF: 1.1B Patlayıcı HAZCHEM : E DOĞRU SEVKİYAT ADI : ELEKTRİKLİ PATLAYICILAR İÇİNDEKİLER: TANITIM Temel madde olan Pentaeritritol Tetranitrat (PETN) ve yemleme maddeleri olarak genellikle kurşun azit, kurşun stifnat ve alüminyum tozu içerir. KİMYASAL İÇERİK Aluminyum toz Kurşun azit Kurşun Stifnat Pentaeritritol Tetranitrat (PETN) KULLANIMI Patlayıcı maddeler için başlatıcı FİZİKSEL TANIMI / ÖZELLİKLERİ Özgül Ağırlık (20 o C) :Uygulanabilir Değil Rel Buhar Yoğunluğu (hava=1) :Uygulanabilir Değil Erime noktası (C) :Uygulanabilir Değil Buhar Basıncı (20 C) :Uygulanabilir Değil Bozulma noktası (C) :Uygun Değil Parlama noktası (C) :Uygulanabilir Değil Süblimleşme noktası :Uygulanabilir Değil Tutuşabilirlik Limitleri (%) :Uygulanabilir Değil ph :Uygulanabilir Değil Kendiliğinden tutuşma sıcaklığı (C) :Uygulanabilir Değil Viskozite :Uygulanabilir Değil % Hacimsel uçuculuk :Yok Buharlaşma Hızı :Uygulanabilir Değil Sudaki çözünürlüğü (g/l) :Yok (n Bütil asetat =1) (Sadece çeşitli değerler Şartname belgelerine bakınız) N Av : Not Available N App : Not Applicable

12 11, Zade Layout, Bharat Nagar, Amravati Road, Nagpur (M.S.) / , Fax : Page 2 of 4 ÜRÜN ADI : SUPREME ALUMİNYUM ANİ ELEKTRİKLİ KAPSÜL Görünüş, Koku : Bir ucu kaynakla kapalı, diğer ucunda renkli pvc kaplı kablo bulunan metal tüp. Çözünürlük : Suda çözünmez. Reaktivite : Aşırı ısınmadan, darbeden veya sürtünmeden patlama oluşabilir. Raf Ömrü : Üretim tarihinden itibaren 2 yıl. Sıcaklık aralığı : 5 C ile 50 C arasında kullanılabilir. SAĞLIĞA ETKILERI AKUT ETKİLER SAĞLIK TEHLİKE BİLGİLERİ Bu güvenlik bilgi formuna ve ürün etiketine uygun hareket edilidiği takdirde herhangi bir olumsuz etki beklenmemektedir. YUTMA : Uygulanabilir değil GÖZ : Uygulanabilir değil DERİ : Deride kaşıntı yapmaz. İLK YARDIM Paketleme malzemesi normal olarak önemli ölçüde kirlenmeyi önler. YUTMA : Uygulanabilir değil GÖZ : Uygulanabilir değil DERİ : Uygulanabilir değil ZEHİRLENME No. LD50 verisi için ürün uygundur.

13 11, Zade Layout, Bharat Nagar, Amravati Road, Nagpur (M.S.) / , Fax : Page 3 of 4 ÜRÜN ADI : SUPREME ALUMİNYUM ANİ ELEKTRİKLİ KAPSÜL KULLANIM İÇİN ÖNLEMLER MARUZİYET STANDARTLARI Uygulanabilir Değil KİŞİSEL KORUNMA Özel bir güvenlik ekipmanına gerek yok. TUTUŞABİLİRLİK Patlayıcı madde. Tüm ateşleme kaynaklarını önle. DEPOLAMA VE TAŞIMA UN NO: 0030 GÜVENLİ TAŞIMA BİLGİLERİ Taşıma amacı için Tehlikeli Maddeler 1.1B (PATLAYICI) olarak sınıflandırılmıştır. Depolama ve taşıma gereksinimleri için ilgili yönetmeliğe bakınız. Patlayıcılar diğer sınıflarda tehlikeli malzeme taşıyan araçlarla aynı anda taşınamaz. IMCO Sınıf 1.1B patlayıcılar için uygun lisanslı, temiz ve kuru yerlerde depolanmalıdır. Dikkatli taşıyınız. Malzemeleri her türlü ısı kaynağından, kıvılcımlardan ve darbelerden uzak tutunuz. DÖKÜLMELER : Tüm olası ateşleme kaynaklarını kapatın. Etiketlenmiş konteynırlarda toplayın ve mühürleyin. Olası bir taşıma kazası durumunda polise, Devlet Patlayıcı Müfettişliğine ve Economic Explosives Limited şirketine haber verin.

14 11, Zade Layout, Bharat Nagar, Amravati Road, Nagpur (M.S.) / , Fax : Page 4 of 4 ÜRÜN ADI : SUPREME ALUMİNYUM ANİ ELEKTRİKLİ KAPSÜL İMHA ETME Küçük miktarlar için: Patlatma deliğine yerleştirin ve patlatın.büyük miktarları patlatmak için Devlet Tehlikeli Maddeler Birimi ve Economic Explosives Limited Şirketi ile irtibatta olun. YANGIN / PATLAMA TEHLİKELERİ Patlayıcı. Isıya maruz kaldığında şiddetli patlama tehlikesi. Gerçek patlatıcıların olmadığıı ve ateşten uzak olduğu küçük yangın durumlarında patlatıcıları güvenli bir mesafeye taşıyınız. Patlayıcıların yangın içinde kaldığı yerlerde bölgeyi derhal tahliye ediniz ve ateşin yanmasına izin veriniz. Yangınla mücadele girişiminde BULUNMAYINIZ.

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU DokümanNo:KAPSÜLÜGBF 02 0 Yayın Tarihi:01/10/2014 Sayfa No: 1/8 [(EC) No 1907/2006 (REACH), (EC) No 1272/2008 (CLP) Ürün Güvenlik Bilgi Formu (ÜGBF)] 1. MADDE / KARIŞIM VE ŞİRKET / KİMLİĞİ: Ticari Adı

Detaylı

: SUA EXPLOSIVES AND ACCESSORIES PVT LTD.

: SUA EXPLOSIVES AND ACCESSORIES PVT LTD. SUA EXPLOSIVES & ACCESSORIES PVT LTD Sua House, No. 26/1, Kasturba Cross Road, Bangalore 560 001 Phone: +91 80 405 35 200; Fax: +91 80 411 20 329 Email: suaadmin@suaexplosives.in Bu malzeme tehlikelidir

Detaylı

FİBRO GEL YayınTarihi: 01.08.2009

FİBRO GEL YayınTarihi: 01.08.2009 1. ÜRÜN ve ŞİRKET TANITIMI Ürün Adı : Kullanım Amacı : İnsektisit Kimyasal Grubu : phenylpyrazole Üretici ve Ruhsat Sahibi: Koru -San Çevre Koruma Kimyasalları San.ve Tic.Ltd.Şti Adres: : 104.Cadde No:138

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU

ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU Sayfa 1/7 ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU Düzenlenme tarihi: 26.09.2007 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: DONA KLOR 90 Ürünün uygulama alanı: Havuz Kimyasalı Üretici/Tedarikçi:UKM Uğur Kimya Makina Bilgi merkezi:

Detaylı

KURUBUZ. Bileşimi / Safsızlıklar : Ürün sınıflandırmasını etkiliyecek herhangi bir madde veya safsızlık içermemektedir

KURUBUZ. Bileşimi / Safsızlıklar : Ürün sınıflandırmasını etkiliyecek herhangi bir madde veya safsızlık içermemektedir KURUBUZ 1- KISA TANITIM Ürün Adı : Kurubuz ( Karbondioksit, katı ) Kimyasal Formülü : CO 2 Kullanım alanları : Gıda maddelerinin korunması, soğutulması ve dondurulması amacıyla kullanılır. Ayrıca özel

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1. ÜRÜN VE TEDARİKÇİ TANIMLAMA Ürün Adı Üretici : İzocam Ekspande Polistren (EPS) : İzocam Ticaret ve Sanayi A.Ş. 41455 Gebze - Kocaeli TÜRKİYE Telefon Numarası : + 90 262

Detaylı

: NESTA MATİK GÜVENLİK BİLGİ FORMU

: NESTA MATİK GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1- Madde/Müstahzar ve Şirket / İş Sahibinin Tanıtımı Ürün Adı : Ürün Kodu : AK10008 Kullanım Alanı : Endüstriyel temizlik malzemesi, bulaşık makinesi deterjanı Üretici Firma : ACAR KİMYA - HALİT ACAR Adres

Detaylı

MALZEME GÜVENLĠK BĠLGĠ FORMU

MALZEME GÜVENLĠK BĠLGĠ FORMU MALZEME GÜVENLĠK BĠLGĠ FORMU 1. ÜRÜN VE TEDARĠKÇĠ TANIMLAMA Ürün Adı Üretici : İzocam Ekspande Polistren (EPS) : İzocam Ticaret ve Sanayi A.Ş. Altayçeşme Mah. Öz Sok. No:19 Kat:6, 34843 Maltepe İstanbul

Detaylı

Madde Güvenliği Veri Sayfası

Madde Güvenliği Veri Sayfası BÖLÜM 1: Madde/karışım ve şirket/girişim bilgileri 1.1. Ürün tanımlayıcı YELLOW HAND CLEANSER Ambalajsız 1.2. Madde ya da karışımın ilgili tanımlanmış ve önerilmeyen kullanım şekilleri Temizleme - Aksesuarlar

Detaylı

TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 25.08.2015 25.08.2015 Versiyon

Detaylı

MSDS (Malzeme Güvenlik Bilgi Formu)

MSDS (Malzeme Güvenlik Bilgi Formu) 1. KİMYASAL ÜRÜN & ŞİRKET TANIMI Ürün Adı: SPT-1657 Ürün tanımı: Tek komponentli Poliüretan yapıştırıcı Fabrika:. SAMHO CHEMICAL CO. LTD. Adres: 241-2, Chongwon-ri, Mado-myun, Hwasung-City Kyunggi-do,

Detaylı

ADABEY KİMYA A.Ş.-STEEL WHİTE MSDS FORMU Düzenleme tarihi:15/kasim/2010 Revizyon No:1

ADABEY KİMYA A.Ş.-STEEL WHİTE MSDS FORMU Düzenleme tarihi:15/kasim/2010 Revizyon No:1 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/TEŞEBBÜS TANITIMI Ürün tipi : Keten takviyeli Sızdırmazlık Macunu Ticari Adı : STEEL WHİTE Üretici : Adabey Kimya Doğalgaz Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Üretici Adres :Öz

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI Tarih: 11.11.2010 L/C No: 941AA00085 Ürün Adı: METADEX PELLET Aktif maddenin kimyasal adı (IUPAC): r-2,c-4, c-6, c-8-tetramethyl-1,3,5,7-tetroxocane

Detaylı

Madde/Müstahzar Adı : NATURA A1 AKRİLİK Hazırlama Tarihi : 09.08..2005 Yeni Düzenleme Tarihi : - Kaçıncı Düzenleme Olduğu : 00

Madde/Müstahzar Adı : NATURA A1 AKRİLİK Hazırlama Tarihi : 09.08..2005 Yeni Düzenleme Tarihi : - Kaçıncı Düzenleme Olduğu : 00 Form No : B-350 Sayfa No : 1/ 6 1. MADDE/MÜHTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde/Mühtahzarın Tanıtılması : NATURA A1 AKRİLİK Su bazlı akrilik dış cephe boyası 1.2. Madde/Mühtahzarın Kullanımı

Detaylı

Madde/Müstahzar Adı : NATURA TRANSFER Tarihi : 12.09..2005 ASTARI Yeni Düzenleme Tarihi : - Kaçıncı Düzenleme Olduğu : 00

Madde/Müstahzar Adı : NATURA TRANSFER Tarihi : 12.09..2005 ASTARI Yeni Düzenleme Tarihi : - Kaçıncı Düzenleme Olduğu : 00 Form No : B-592 Sayfa No : 1/ 7 1. MADDE/MÜHTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde/Mühtahzarın Tanıtılması : NATURA TRANSFER ASTARI 1.2. Madde/Mühtahzarın Kullanımı : Su bazlı, akrilik dönüşüm

Detaylı

Yıkanabilir tüm yüzeylerin ve nesnelerin günlük temizliğinde kullanılır.

Yıkanabilir tüm yüzeylerin ve nesnelerin günlük temizliğinde kullanılır. BÖLÜM 1: MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde/Müstahzarın Tanıtılması Ürün Adı Ürün Özelliği Öncesinde dezenfekte edilen tüm yüzeylerin ve zeminlerin, hastaneler ve bakımevleri gibi

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU. 1) Ürün ve Şirket Tanımlaması. 2) Muhteviyat Bilgisi. 3) Muhtemel Tehlike Bilgisi. 4) İlk Yardım Önlemleri

GÜVENLİK BİLGİ FORMU. 1) Ürün ve Şirket Tanımlaması. 2) Muhteviyat Bilgisi. 3) Muhtemel Tehlike Bilgisi. 4) İlk Yardım Önlemleri 1) Ürün ve Şirket Tanımlaması Ürün bilgisi : İki komponentli, bitümle modifiye edilmiş, poliüretan esaslı dilatasyon dolgu ve izolasyon malzemesi Ürün ticari ismi : CERMIPROOF PB Şirket ünvanı : Koramic

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK FORMU MSDS. ÜRETİCİ FİRMA Bilge Kimyevi Laboratuar Ürünleri İmalat Danışmanlık ve Analiz Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd. Şti.

MALZEME GÜVENLİK FORMU MSDS. ÜRETİCİ FİRMA Bilge Kimyevi Laboratuar Ürünleri İmalat Danışmanlık ve Analiz Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd. Şti. MALZEME GÜVENLİK FORMU MSDS BÖLÜM 1 KİMYASAL ÜRÜN VE FİRMA TANIMI ÜRÜN KİMLİĞİ Krom 6+ Test Kiti ÜRÜN KODU: CB5125 ÜRETİCİ FİRMA Bilge Kimyevi Laboratuar Ürünleri İmalat Danışmanlık ve Analiz Hizmetleri

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91 / 155 / EEC ve Güvenlik Bilgi Formu Hazırlama Usul ve Esaslarına (11 / 03 / 2002 24692) göre hazırlanmıştır. 1. Madde / Müstahzar ve Şirket/ İş Sahibinin Tanımı: Ürünün Ticari İsmi : VP INOX Ürün Kodu

Detaylı

Madde güvenlik bilgileri formu

Madde güvenlik bilgileri formu Madde güvenlik bilgileri formu Madde/preparat kimliği 1.MADDE TANIMI / HAZIRLANMASI VE ŞİRKET / GİRİŞİMCİ Ürün kodu Ürün ismi A14835 ALIGNFLOW FLOW CYTOMETRY Şirket/İşletme Kimliği INVITROGEN CORPORATON

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91 / 155 / EEC ve Güvenlik Bilgi Formu Hazırlama Usul ve Esaslarına (11 / 03 / 2002 24692) göre hazırlanmıştır. 1. Madde / Müstahzar ve Şirket/ İş Sahibinin Tanımı: Ürünün Ticari İsmi : VP AC Ürün Kodu

Detaylı

Cas No Kimyasal Maddeler % Konsantrasyon Sınıf R ibareleri 64-17-5 Ethyl Alcohol >%30 F R 11 67-63-0 2- Propanol <%5 F,Xi R11,R36,R67

Cas No Kimyasal Maddeler % Konsantrasyon Sınıf R ibareleri 64-17-5 Ethyl Alcohol >%30 F R 11 67-63-0 2- Propanol <%5 F,Xi R11,R36,R67 91/155/EC ve Maddeler ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması ve Dağıtılması Hakkında Yönetmelik Yayın Tarihi 01/12/2012 1. Ürün ve Firma Tanıtımı Ürün Adı FAGOR AİRFRESH FANTASTİK

Detaylı

KSİLEN GÜVENLİK BİLGİ FORMU : TEKKİM KİMYA SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ 1.MAMÜL VE FİRMA TANITIMI. Formülü : C 8 H 10 Firma

KSİLEN GÜVENLİK BİLGİ FORMU : TEKKİM KİMYA SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ 1.MAMÜL VE FİRMA TANITIMI. Formülü : C 8 H 10 Firma EC NO : 215-535-7 GBF No :042 Sayfa No : 1/5 1.MAMÜL VE FİRMA TANITIMI Ürün Adı : Ksilen Formülü : C 8 H 10 Firma : TEKKİM KİMYA Organize Sanayi Bölgesi. Mavi Cad. 8 Sokak. No: 1 BURSA Telefon : 0 (224)

Detaylı

Madde/Müstahzar Adı: ROOM CARE R5 Hazırlama Tarihi: 11.01.2011 Yeni Düzenleme Tarihi: 11.01.2011 Versiyon: 4 Form No: MSDS4768 Sayfa No: 1 / 6

Madde/Müstahzar Adı: ROOM CARE R5 Hazırlama Tarihi: 11.01.2011 Yeni Düzenleme Tarihi: 11.01.2011 Versiyon: 4 Form No: MSDS4768 Sayfa No: 1 / 6 Form No: MSDS4768 Sayfa No: 1 / 6 1 Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Madde/Müstahzarın tanıtılması Müstahzarın adı: ROOM CARE R5 Madde/Müstahzarın kullanımı Önerilen kullanım alanı: Profesyonel

Detaylı

TRILUBGREASE TEMP LX - MSG 692-460 801029

TRILUBGREASE TEMP LX - MSG 692-460 801029 Malzeme Güvenlik Bilgi Formu (MSDS) 1 - Madde / Müstahzar ve Şirket / İş Sahibinin Tanıtımı, Ürün Adı : TRILUBGREASE TEMP LX - MSG 692-460 Artikel Numarası: Firma adı : Trilub Kimya İmalat San. ve Tic.

Detaylı

AIRTONE AP5 A4S2 MF Hazırlanma Tarihi:08.10.2015 Revizyon Tarihi: -

AIRTONE AP5 A4S2 MF Hazırlanma Tarihi:08.10.2015 Revizyon Tarihi: - Sayfa No: 1/8 1 Maddenin/Karışımın ve Şirketin/Dağıtıcının Kimliği 1.1.Madde / Karışımın Kimliği Ürün Adı 1.2.Madde veya Karışımın Belirlenmiş Kullanımları Gıda endüstrisi, çöp transfer merkezleri, çöp

Detaylı

Malzeme Güvenlik Kılavuzu (MGK) CERAPOL

Malzeme Güvenlik Kılavuzu (MGK) CERAPOL Malzeme Güvenlik Kılavuzu (MGK) CERAPOL 1. MADDENİN ÖZELLİKLERİ VE TEDARİKÇİ Ürün Adı: CERAPOL Kullanım önerisi: Seramik ocaklar için temizleyici ve parlatıcı. Tedarikçi: Selleys Pty Ltd. ABN: 67 000 049

Detaylı

Bileşenler Kons%w/w EEC No Cas No Tehlike işareti Tehlike sınıflandırması Bordo Bulamacı 74-8011-63-0 Xn,N R20,R41,R50/53 Dolgu maddesi 26 - - - -

Bileşenler Kons%w/w EEC No Cas No Tehlike işareti Tehlike sınıflandırması Bordo Bulamacı 74-8011-63-0 Xn,N R20,R41,R50/53 Dolgu maddesi 26 - - - - Sayfa 1 / 5 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde / Müstahzarın Tanıtılması: PESTİSİT 1.2. Madde / Müstahzarat Kullanımı: FUNGİSİT (MANTAR İLACI ) 1.3. Firmanın Tanıtımı: HEKTAŞ

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK FORMU MSDS

MALZEME GÜVENLİK FORMU MSDS MALZEME GÜVENLİK FORMU MSDS BÖLÜM 1 KİMYASAL ÜRÜN VE FİRMA TANIMI ÜRÜN KİMLİĞİ Gram s Lugol Çözeltisi ÜRÜN KODU CB6075 02 ÜRETİCİ FİRMA Bilge Kimyevi Laboratuvar Ürünleri İmalat Danışmanlık ve Analiz Hizmetleri

Detaylı

MSDS Güvenlik Bilgi Formu DEVCON SF Plastik Çelik 5 Dakika Macun Epoksi

MSDS Güvenlik Bilgi Formu DEVCON SF Plastik Çelik 5 Dakika Macun Epoksi 1 Ürünün ve Firmanın Tanıtımı MSDS Güvenlik Bilgi Formu Üretici Adı: ITW DEVCON Ürün Numarası: X0015 Ticari Adı: DEVCON Plastik Çelik 5 Dakika Macun Sertleştirici Adres: BAY 150 SHANNON IND. ESTATE SHANNON,

Detaylı

TK.201772. Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı.

TK.201772. Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 29.06.2015 29.06.2015 Versiyon

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91 / 155 / EEC ve Güvenlik Bilgi Formu Hazırlama Usul ve Esaslarına (11 / 03 / 2002 24692) göre hazırlanmıştır. 1. Madde / Müstahzar ve Şirket/ İş Sahibinin Tanımı: Ürünün Ticari İsmi : VP CRYSTAL Ürün

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK FORMU MSDS

MALZEME GÜVENLİK FORMU MSDS MALZEME GÜVENLİK FORMU MSDS BÖLÜM 1 KİMYASAL ÜRÜN VE FİRMA TANIMI ÜRÜN KİMLİĞİ Presumptive Phenolphthalein Blood Test Kit Ürün Kodu CB8126 ÜRETİCİ FİRMA Bilge Kimyevi Laboratuvar Ürünleri İmalat Danışmanlık

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu 1272/2008 No lu EC Yönetmeliği ve Güvenlik Bilgi Formu Hazırlama Usul ve Esaslarına (11.12.2013 28848) Göre Hazırlanmıştır

Güvenlik Bilgi Formu 1272/2008 No lu EC Yönetmeliği ve Güvenlik Bilgi Formu Hazırlama Usul ve Esaslarına (11.12.2013 28848) Göre Hazırlanmıştır Sayfa No: 1/7 1272/2008 No lu EC Yönetmeliği ve Hazırlama Usul ve Esaslarına 1 Ürün ve Firma Tanıtımı Ürün Hakkında Bilgiler Ürün Adı Kullanımı/Uygulama Alanı Koku giderici, koku nötralizatörü Üretici

Detaylı

TRILUBGREASE LX - MSG 692-460 801023

TRILUBGREASE LX - MSG 692-460 801023 Malzeme Güvenlik Bilgi Formu (MSDS) 1 - Madde / Müstahzar ve Şirket / İş Sahibinin Tanıtımı Ürün Adı : TRILUBGREASE LX - MSG 692-460 Artikel Numarası: Firma adı : Trilub Kimya İmalat San. ve Tic. Ltd.

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU (MGBF)

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU (MGBF) 1. ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANIMI Ürünü Tanıtıcı Bilgiler Ürün Kodu 1202 Ürün Adı FIXCRETE (A Bileşeni) Tanımlama/ Kullanım MGBF Düzenleyen Hakkında Bilgiler Acil Durum telefon numarası İKİ BİLEŞENLİ, ÇİMENTO

Detaylı

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 11.04.2016 11.04.2016 Versiyon

Detaylı

: Telefon : +90 212 875 77 50 (3 hat) Fax : +90 212 875 08 22 web : www.anadolukimya.com e-mail : info@anadolukimya.com

: Telefon : +90 212 875 77 50 (3 hat) Fax : +90 212 875 08 22 web : www.anadolukimya.com e-mail : info@anadolukimya.com 1. ÜRÜN VE FİRMA TANIMI Sayfa : 1/6 Ticari İsmi Kullanım Alanı REACH Kayıt No : : Endüstriyel Tekstil Baskı Uygulamaları : Mevcut değil Firma Adı : Anadolu Kimya San.Tic.Ltd.Şti. Firma Adresi : Akçaburgaz

Detaylı

GÜVENLİK VERİLERİ SAYFASI

GÜVENLİK VERİLERİ SAYFASI Sayfa: 1 Derleme tarihi: 02/11/2011 Bölüm 1: Madde/karışım ve şirket/işletmenin tanımlanması 1.1. Ürün tanımlayıcı Ürün adı: 1.2. Madde veya karışımın ilgili belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilen

Detaylı

Madde/Müstahzar Adı : POLIROAD SU BAZLI YOL ÇİZGİ BOYASI Hazırlama Tarihi : 09.07..2009 Yeni Düzenleme Tarihi : - Kaçıncı Düzenleme Olduğu : 00

Madde/Müstahzar Adı : POLIROAD SU BAZLI YOL ÇİZGİ BOYASI Hazırlama Tarihi : 09.07..2009 Yeni Düzenleme Tarihi : - Kaçıncı Düzenleme Olduğu : 00 Form No : B-649 Sayfa No : 1/ 7 1. MADDE/MÜHTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde/Mühtahzarın Tanıtılması : Poliroad Su Bazlı Yol Çizgi Boyası 1.2. Madde/Mühtahzarın Kullanımı : Su bazlı yolçizgi

Detaylı

GÜVENLIK BILGI FORMU

GÜVENLIK BILGI FORMU Sayfa: 1 Derleme tarihi: 06/05/2014 Bölüm 1: Madde/karisimin ve sirket/müteahhitin tanimlanmasi 1.1. Ürün belirleyici Ürün ismi: Ürün kodu: GO 02 1.2. Madde veya karisim ile ilgili geçerli kullanim alanlari

Detaylı

: Telefon : +90 212 875 77 50 (3 hat) Fax : +90 212 875 08 22 web : www.anadolukimya.com e-mail : info@anadolukimya.com

: Telefon : +90 212 875 77 50 (3 hat) Fax : +90 212 875 08 22 web : www.anadolukimya.com e-mail : info@anadolukimya.com 1. ÜRÜN VE FİRMA TANIMI Sayfa : 1/5 Ticari İsmi Kullanım Alanı : : Endüstriyel Tekstil Baskı Uygulamaları Firma Adı : Anadolu Kimya San.Tic.Ltd.Şti. Firma Adresi : Akçaburgaz Mah. 109. Sokak No: 8-12 Esenyurt

Detaylı

ECOFLEX F Fiksatör Güvenlik Bilgi Formu

ECOFLEX F Fiksatör Güvenlik Bilgi Formu ECOFLEX F Fiksatör Güvenlik Bilgi Formu İlk Hazırlama Tarihi: Şubat 2013 Düzenleme No : 00 Uras Tekstil Kimya Turizm San. Ve Tic. A.Ş. Bağlar Mah. Fidan Sok. No:2/C Bağcılar/İstanbul Tel : +90 212 489

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı 1.3. Şirket/İş sahibinin tanıtımı Üretici Şirket adı: Cadde: Şehir:

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91 / 155 / EEC ve Güvenlik Bilgi Formu Hazırlama Usul ve Esaslarına (11 / 03 / 2002 24692) göre hazırlanmıştır. 1. Madde / Müstahzar ve Şirket/ İş Sahibinin Tanımı: Ürünün Ticari İsmi : VP SITROMAT Ürün

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU ASETON

GÜVENLİK BİLGİ FORMU ASETON EC NO:20662-2 8 Sayfa No : 1/5 1. MAMÜL VE FİRMA TANITIMI Ürün Adı :Aseton Formülü : CH 3 COOH 3 Firma Telefon : 0 (224) 243 21 71 Acil Telefon : 05382084672 : TEKKİM KİMYA Organize Sanayi Bölgesi. Mavi

Detaylı

(EC) No 1907/2006 'e göre Malzeme Güvenlik Bilgi Formu

(EC) No 1907/2006 'e göre Malzeme Güvenlik Bilgi Formu (EC) No 1907/2006 'e göre Malzeme Güvenlik Bilgi Formu AQUENCE SEAL 0105 known as ADHESIN TS 0105 1000KG tr Sayfa No 1 / 6 GBF No. : 517819 Revizyon: 22.01.2015 Yayınlanma tarihi: 15.06.2016 Versiyon yer

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU

ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU Sayfa 1/6 ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU Düzenlenme tarihi: 26.09.2007 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: WINE COLOR Beyazlar için Boya ve Leke Sökücü Ürünün uygulama alanı: Çamaşır hijyeni ürünü Üretici/Tedarikçi:UKM

Detaylı

MSDS Güvenlik Bilgi Formu DEVCON Plastic Welder Epoksi

MSDS Güvenlik Bilgi Formu DEVCON Plastic Welder Epoksi 1 Ürünün ve Firmanın Tanıtımı MSDS Güvenlik Bilgi Formu Ürün Adı: Devcon Plastic Welder (Aktivatör) Bu ürün aşağıdaki parti no larında bulunmaktadır: 22045 2 Bileşimi/İçindekiler Hakkında Bilgi Madde OSHA

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU ETİL ASETAT CAS NO: 141-78-6 EC NO :205-500-4

GÜVENLİK BİLGİ FORMU ETİL ASETAT CAS NO: 141-78-6 EC NO :205-500-4 TEKKİM KİMYA Sayfa No : 1/5 1. MAMÜL VE FİRMA TANITIMI Ürün Adı :Etil asetat Formülü :C 4H 8O 2 Firma : TEKKİM KİMYA. Organize Sanayi Bölgesi. Mavi Cad.8.Sokak. No: 1 BURSA Telefon : 0 (224) 243 21 71

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1. MADDE VEYA MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITICI BİLGİLERİ Ürün Adı : MEGABOARD EXPANDE POLISTIREN (EPS) Tanım : Genleştirilmiş polistiren (EPS) kullanılarak imal edilen

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU BÖLÜM 1 ÜRÜN BİLGİSİ TANIM (Ticari Adı): EŞ ANLAMLILAR: AİLE/KİMYASAL AD: ÜRÜN KULLANIMI: ÜRETİCİ/TEDARİKÇİ: Vitrifiye Alüminyum Oksit törpüsü Zımpara taşı, bağlı Alümin, törpü, cam taş, kalıp taşı, polisaj,

Detaylı

Madde/Müstahzar Adı: ORION TROPIC Hazırlama Tarihi: 11.01.2011 Yeni Düzenleme Tarihi: 11.01.2011 Versiyon: 4 Form No: MSDS0548 Sayfa No: 1 / 5

Madde/Müstahzar Adı: ORION TROPIC Hazırlama Tarihi: 11.01.2011 Yeni Düzenleme Tarihi: 11.01.2011 Versiyon: 4 Form No: MSDS0548 Sayfa No: 1 / 5 Form No: MSDS0548 Sayfa No: 1 / 5 1 Madde/Müstahzar ve Şirket/Đş Sahibinin Tanıtımı Madde/Müstahzarın tanıtılması Müstahzarın adı: ORION TROPIC Madde/Müstahzarın kullanımı Önerilen kullanım alanı: Kişisel

Detaylı

GÜVENLIK BILGI FORMU

GÜVENLIK BILGI FORMU Sayfa: 1 Derleme tarihi: 31/03/2015 Revize numarasi: 1 Bölüm 1: Madde/karisimin ve sirket/müteahhitin tanimlanmasi 1.1. Ürün belirleyici Ürün ismi: CAS numarasi: 9004-96-0 EINECS numarasi: POLYMER Ürün

Detaylı

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 24.03.2016 24.03.2016 Versiyon

Detaylı

Ürün Adı Hazırlama Tarihi 2015. 1.2 Maddenin veya karışımın tanımlanmış uygun kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımlar:

Ürün Adı Hazırlama Tarihi 2015. 1.2 Maddenin veya karışımın tanımlanmış uygun kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımlar: GÜVENLİK BİLGİ FORMU Ürün Adı Hazırlama Tarihi 2015 TEAK CLEANER TİK TEMİZLEME TOZU Revizyon No 01 Hazırlayan Münevver Ece GBF No 1151 1. Maddenin/Karışımın ve şirketin/kuruluşun Tanımı: 1.1. Ürün Tanımlayıcı

Detaylı

Hindistan Tehlikeli Kimyasal Maddeler Üretim, Depolama ve İthalat Kuralları 1989, Kural 17, Ek 9 uyarınca Güvenlik Bilgi Formu

Hindistan Tehlikeli Kimyasal Maddeler Üretim, Depolama ve İthalat Kuralları 1989, Kural 17, Ek 9 uyarınca Güvenlik Bilgi Formu Hindistan Tehlikeli Kimyasal Maddeler Üretim, Depolama ve İthalat Kuralları 1989, Kural 17, Ek 9 uyarınca Güvenlik Bilgi Formu Sayfa 1 / 5 LOCTITE BONDACE 6100UL-2-26kg MSDS-No. : 440735 Revizyon: 09.04.2012

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1/6 ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Düzenlenme tarihi: 01.04.2010 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: CAPTA ASSISTANT TEAD Katkıl, Aktif Oksijen Bazlı Toz Ağartma Ürünü Ürünün uygulama alanı: Çamaşır Hijyen

Detaylı

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme.

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 24.03.2016 24.03.2016 Versiyon

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU M608 ÇAMAŞIRLAR İÇİN ETKİLİ KİR VE YAĞ ÇÖZÜCÜ

GÜVENLİK BİLGİ FORMU M608 ÇAMAŞIRLAR İÇİN ETKİLİ KİR VE YAĞ ÇÖZÜCÜ GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1 MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI ÜRÜN ADI KULLANIM TEDARİKÇİ Profesyonel sanayii ve ticarette temizleme uygulamalarinda kullanilacak madde ECZACIBAŞI GİRİŞİM PAZARLAMA

Detaylı

TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 06.09.2016 06.09.2016 Versiyon

Detaylı

MSDS Güvenlik Bilgi Formu DEVCON ST Paslanmaz Çelik Macun Epoksi

MSDS Güvenlik Bilgi Formu DEVCON ST Paslanmaz Çelik Macun Epoksi 1 Ürünün ve Firmanın Tanıtımı Üretici Adı: ITW DEVCON Ürün Numarası: X0046 Ticari Adı: DEVCON ST Paslanmaz Çelik Macun Sertleştirici Adres: BAY 150 SHANNON IND. ESTATE SHANNON, CO CLARE, IRELAND Tel: 353(61)471299

Detaylı

Hazırlanma Tarihi : Yeni Düzenlenme ve Yayın Tarihi:

Hazırlanma Tarihi : Yeni Düzenlenme ve Yayın Tarihi: ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC ve Tehlikeli Maddeler ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması ve Dağıtılması Hakkında Yönetmelik (26.12.2008-27092 Mük) uyarınca hazırlanmıştır.

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91 / 155 / EEC ve Güvenlik Bilgi Formu Hazırlama Usul ve Esaslarına (11 / 03 / 2002 24692) göre hazırlanmıştır. 1. Madde / Müstahzar ve Şirket/ İş Sahibinin Tanımı: Ürünün Ticari İsmi : VP BOOSTER ENZİMLİ

Detaylı

ORION SOFT CARE ALCOPLUS H500

ORION SOFT CARE ALCOPLUS H500 Form No: MSDS4498 Sayfa No: 1 / 7 1 Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Madde/Müstahzarın tanıtılması Müstahzarın adı: ORION SOFT CARE ALCOPLUS H500 Madde/Müstahzarın kullanımı Önerilen kullanım

Detaylı

MADDE/MÜSTAHZAR ADI: HEKTAŞ BAKIR HAZIRLAMA TARİHİ : 05.01.2004 YENİ DÜZENLEME TARİHİ : 24.06.2011 REVİZYON NO : 02 FORM NO : FUNG 010 Sayfa 1 / 5

MADDE/MÜSTAHZAR ADI: HEKTAŞ BAKIR HAZIRLAMA TARİHİ : 05.01.2004 YENİ DÜZENLEME TARİHİ : 24.06.2011 REVİZYON NO : 02 FORM NO : FUNG 010 Sayfa 1 / 5 Sayfa 1 / 5 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde / Müstahzarın Tanıtılması: PESTİSİT 1.2. Madde / Müstahzarat Kullanımı: FUNGUSİT (MANTAR İLACI ) 1.3. Firmanın Tanıtımı: HEKTAŞ

Detaylı

1.3. Firmanın Tanıtımı: HEKTAŞ TİC. T.A.Ş G.O. S.B. İhsan Dede Cad. 700. Sok. 41480 Gebze / KOCAELİ

1.3. Firmanın Tanıtımı: HEKTAŞ TİC. T.A.Ş G.O. S.B. İhsan Dede Cad. 700. Sok. 41480 Gebze / KOCAELİ FORM NO : FUNG.014 Sayfa 1 /5 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde / Müstahzarın Tanıtılması: PESTİSİT 1.2. Madde / Müstahzarat Kullanımı: FUNGUSİT(MANTAR İLACI ) 1.3. Firmanın

Detaylı

1.MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI

1.MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI Revizyon No/Tarihi:1/Ocak 2009 Sayfa No:1/5 1.MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI Müstahzar kodu ve adı 100 123 0, BTM POLİBİT Ürün Grubu P 3000 Madde/müstahzarın kullanımı Su geçirimsizlik

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU DEMİR-3-KLORÜR SOLÜSYON GBF NO : 200-011 TARİH : EYLÜL 98 CAS NO: 7705-08-0 1-) KİMYASAL MADDE VEYA ÜRÜNÜN VE FİRMANIN TANIMI

GÜVENLİK BİLGİ FORMU DEMİR-3-KLORÜR SOLÜSYON GBF NO : 200-011 TARİH : EYLÜL 98 CAS NO: 7705-08-0 1-) KİMYASAL MADDE VEYA ÜRÜNÜN VE FİRMANIN TANIMI 1-) KİMYASAL MADDE VEYA ÜRÜNÜN VE FİRMANIN TANIMI Ürün adı : Demir-3-Klorür Solüsyon Formulü : FeCl 3 2-) KİMYASAL BİLEŞİMİ Maddenin kimyasal adı : Demir-3-klorür (FeCl 3 ) Sinonimleri : Demir (III) Klorür

Detaylı

: NF 62 PLASTISOL FLOK TUTKALI

: NF 62 PLASTISOL FLOK TUTKALI 1. ÜRÜN VE FİRMA TANIMI Sayfa : 1/5 Ticari İsmi Kullanım Alanı : : Endüstriyel Tekstil Baskı Uygulamaları Firma Adı : Anadolu Kimya San.Tic.Ltd.Şti. Firma Adresi : Akçaburgaz Mah. 109. Sokak No: 8-12 Esenyurt

Detaylı

TRILUB CONTIGREASE HT 391 801402

TRILUB CONTIGREASE HT 391 801402 Malzeme Güvenlik Bilgi Formu (MSDS) 1 - Madde / Müstahzar ve Şirket / İş Sahibinin Tanıtımı, Ürün Adı : TRILUB CONTIGREASE HT 391 Artikel Numarası: Firma adı : Trilub Kimya İmalat San. ve Tic. Ltd. Şti

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU (MGBF)

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU (MGBF) 1. ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANIMI Ürünü Tanıtıcı Bilgiler Ürün Kodu 1501 Ürün Adı INTERFLEX (A Bileşeni) Tanımlama/ Kullanım İKİ BİLEŞENLİ, POLİSÜLFİT DERZ DOLGU MALZEMESİ MGBF Düzenleyen Hakkında Bilgiler

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1/8 Düzenlenme tarihi: 01.04.2010 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: CAPTA ROOM P5 Konsantre Çiçek Kokulu Oda ve Çamaşır Parfümü Ürünün uygulama alanı: Çamaşır Hijyen Sistemleri Tedarikçi Firma :

Detaylı

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 25.08.2015 25.08.2015 Versiyon

Detaylı

%8-10 13845-36-8 237-574-9 S 26 S 36 1% 28348-53-0 248-983-7 _ 2% _

%8-10 13845-36-8 237-574-9 S 26 S 36 1% 28348-53-0 248-983-7 _ 2% _ Bölüm 1. Madde / Müstahzar ve Şirket / İŞ Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde / Müstahzar Tanıtılması Ürün Adı ENDÜSTRİYEL BULAŞIK MAKİNASI DETERJANI Kimyasal Adı KARIŞIM CAS No :YOK EINECS No :YOK 1.2. Madde

Detaylı

1.3. Firmanın Tanıtımı: HEKTAŞ TİC. T.A.Ş G.O. S.B. İhsan Dede Cad. 700. Sok. 41480 Gebze / KOCAELİ Acil durum Telefonu: 0 262 751 14 12

1.3. Firmanın Tanıtımı: HEKTAŞ TİC. T.A.Ş G.O. S.B. İhsan Dede Cad. 700. Sok. 41480 Gebze / KOCAELİ Acil durum Telefonu: 0 262 751 14 12 FORM NO : INS.036 Sayfa 1 /5 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde / Müstahzarın Tanıtılması: PESTİSİT 1.2. Madde / Müstahzarat Kullanımı: INSEKTİSİT(BÖCEK İLACI ) 1.3. Firmanın

Detaylı

91/115/EC YE GÖRE (2001/58/EC tadil edilmiş şekliyle) MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU DÜZENLENME TARİHİ: Eylül 2009

91/115/EC YE GÖRE (2001/58/EC tadil edilmiş şekliyle) MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU DÜZENLENME TARİHİ: Eylül 2009 ÜRETİCİ/TEDARİKÇİ : HYGIENE VISION LIMITED 36 PHILLIPS COURT WATER STREET STAMFORD, PE9 2EE Sayfa 1 /4 %70 El Hijyen Jeli 91/115/EC YE GÖRE (2001/58/EC tadil edilmiş şekliyle) MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

Detaylı

TARKİM BİTKİ KORUMA SANAYİ ve TİCARET A.Ş.

TARKİM BİTKİ KORUMA SANAYİ ve TİCARET A.Ş. Sayfa 1 / 7 1.MADDE/ MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI Ürün hakkında bilgi Ürün İsmi Maddenin / karışımın kullanımı Şirket Adres Efdal Sülfür 80 WP Suda ıslanabilir toz Formülasyon Tarkim Bitki

Detaylı

(91/155/EEC ve Güvenlik Bilgi Formu Hazırlama Usul ve Esasları Tebliğine ( tarih, RG No:24692 ) göre hazırlanmıştır.

(91/155/EEC ve Güvenlik Bilgi Formu Hazırlama Usul ve Esasları Tebliğine ( tarih, RG No:24692 ) göre hazırlanmıştır. 1. MALZEME VE ÜRETİCİ KURULUŞ HAKKINDA BİLGİLER Malzeme Adı : Teknobond 200 P A Bileşen Malzemenin Kullanım Amacı : Su İzolasyonu 2. BİLEŞİMİ / İÇİNDEKİLER HAKKINDA GENEL BİLGİ İhtiva Ettiği Tehlikeli

Detaylı

GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU. 1 Madde/Müstahzar ve Şirket/Đş Sahibinin Tanıtımı

GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU. 1 Madde/Müstahzar ve Şirket/Đş Sahibinin Tanıtımı Form No: MSDS0855 Sayfa No: 1 / 7 1 Madde/Müstahzar ve Şirket/Đş Sahibinin Tanıtımı Madde/Müstahzarın tanıtılması Müstahzarın adı: CLAX SPOTLESS BOYA VE YAĞ ÇÖZÜCÜ Madde/Müstahzarın kullanımı Önerilen

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa No : 1/5 1. MADDE/MÜSTAHZAR ve ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1 Madde / Müstahzarın Tanıtılması Ürün Adı SIVAMATİK 1.2 Madde / Müstahzarın Kullanımı Kullanımı Çimento esaslı hazır sıva 1.3 Şirket/İş

Detaylı

MSDS Güvenlik Bilgi Formu VERSACHEM AERO BLACK SILICONE (Aero Siyah Silikon)

MSDS Güvenlik Bilgi Formu VERSACHEM AERO BLACK SILICONE (Aero Siyah Silikon) 1 Ürünün ve Firmanın Tanıtımı Üretici Adı: VERSACHEM Ürün Numarası: 27388 Ticari Adı: Aero Siyah Silikon Genel Kullanım: Kürleştiğinde tehlikeli değildir. Atmosferdeki nemle kürleşir; kürleşirken sirke

Detaylı

Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 25.08.2015 25.08.2015 Versiyon

Detaylı

MSDS Güvenlik Bilgi Formu VERSACHEM Süper Şeffaf Silikon Conta

MSDS Güvenlik Bilgi Formu VERSACHEM Süper Şeffaf Silikon Conta 1 Ürünün Tanıtımı Ürün Adı: Ürün Tipi: VersaChem Super Clear Silicone Gasket Maker (Süper Şeffaf Silikon Conta) Silikon Bu ürün aşağıdaki stok kodlarında bulunmaktadır: 73009 2 Bileşimi/İçindekiler Hakkında

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması : EC No.: 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş

Detaylı

GÜVENLIK BILGI FORMU KEMECTANT EB3

GÜVENLIK BILGI FORMU KEMECTANT EB3 Sayfa: 1 Derleme tarihi: 13/02/2015 Revize numarasi: 1 Bölüm 1: Madde/karisimin ve sirket/müteahhitin tanimlanmasi 1.1. Ürün belirleyici Ürün ismi: Ürün kodu: LK-EB3 1.2. Madde veya karisim ile ilgili

Detaylı

Hindistan Tehlikeli Kimyasal Maddeler Üretim, Depolama ve İthalat Kuralları 1989, Kural 17, Ek 9 uyarınca Güvenlik Bilgi Formu

Hindistan Tehlikeli Kimyasal Maddeler Üretim, Depolama ve İthalat Kuralları 1989, Kural 17, Ek 9 uyarınca Güvenlik Bilgi Formu Hindistan Tehlikeli Kimyasal Maddeler Üretim, Depolama ve İthalat Kuralları 1989, Kural 17, Ek 9 uyarınca Güvenlik Bilgi Formu Sayfa 1 / 5 LOCTITE BONDACE 224-2 - 26kg MSDS-No. : 440725 Revizyon: 29.03.2012

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması CAS No.: EC No.: 7790-28-5 232-197-6 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı

Detaylı

GÜVENLIK BILGI FORMU

GÜVENLIK BILGI FORMU Sayfa: 1 Derleme tarihi: 4/1/2012 Revize numarasi: 7 Bölüm 1: Madde/karisimin ve sirket/müteahhitin tanimlanmasi 1.1. Ürün belirleyici Ürün ismi: 1.2. Madde veya karisim ile ilgili geçerli kullanim alanlari

Detaylı

Yayın Tarihi: 02.04.07 Sayfa 1/5 Versiyon: 01

Yayın Tarihi: 02.04.07 Sayfa 1/5 Versiyon: 01 Yayın Tarihi: 02.04.07 Sayfa 1/5 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIM Ürün Bilgisi Ticari Adı Ürün Kodu Spesifikasyon Kullanım Ruhsat Sahibi Üretici Firma İMPOTEK DİFLUBENZURON SC Acil

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91 / 155 / EEC ve Güvenlik Bilgi Formu Hazırlama Usul ve Esaslarına (11 / 03 / 2002 24692) göre hazırlanmıştır. 1. Madde / Müstahzar ve Şirket/ İş Sahibinin Tanımı: Ürünün Ticari İsmi : VP SOFT SENSITIVE

Detaylı

Bilinen özel tehlikeleri yoktur. Tehlike uyarı sembol yada tanımlarını gerektirmez. Bileşen CAS-No. EINECS-No. Konsantrasyon Sınıflandırma

Bilinen özel tehlikeleri yoktur. Tehlike uyarı sembol yada tanımlarını gerektirmez. Bileşen CAS-No. EINECS-No. Konsantrasyon Sınıflandırma Revizyon tarihi 08.01.2016 Baskı tarihi 11.01.2016 No6/1 Esenyurt, İstanbul, Turkey Tel +90 212 451 57 91 (pbx) Fax +90 212 451 57 96 Sayfa 1/5 1. ÜRÜN VE FİRMA TANIMI Ticari İsmi Kullanım Alanı Endüstriyel

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU HOCUT B65

GÜVENLİK BİLGİ FORMU HOCUT B65 HI HOCUT B65 Sayfa 1/5 Yayım Tarihi: 07.04.05 Revizyon No: 2 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE İRKET / İ SAHİBİNİN TANITIMI Ürün adı: Ürün kodu: Ürünün kullanımı / tanımı: Firma adı: HOCUT B65 FRS029/00 Yalnızca

Detaylı

PETKİM PETROKİMYA HOLDİNG A.Ş. GÜVENLİK BİLGİ FORMU

PETKİM PETROKİMYA HOLDİNG A.Ş. GÜVENLİK BİLGİ FORMU Madde / müstahzar Adı HİDROJEN Hazırlama Tarihi 01.05.1995 Form No ÜR.02-BF-TE009 Sayfa no 1/4 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET TANITIMI Madde / Müstahzarın tanımı Madde / Müstahzarın Kullanımı Firma Adı

Detaylı

BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. BÖLÜM 2: Tehlikelerin Tanıtımı. BÖLÜM 3: Bileşimi/İçindekiler Hakkında Bilgi

BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. BÖLÜM 2: Tehlikelerin Tanıtımı. BÖLÜM 3: Bileşimi/İçindekiler Hakkında Bilgi BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Temizleme maddesi. özel kullanım için. 1.3. Şirket/İş

Detaylı

(91/155/EEC ve Güvenlik Bilgi Formu Hazırlama Usul ve Esasları Tebliğine ( tarih, RG No:24692 ) göre hazırlanmıştır.

(91/155/EEC ve Güvenlik Bilgi Formu Hazırlama Usul ve Esasları Tebliğine ( tarih, RG No:24692 ) göre hazırlanmıştır. 1. MALZEME VE ÜRETİCİ KURULUŞ HAKKINDA BİLGİLER Malzeme Adı : Teknomer 200 EX Malzemenin Kullanım Amacı : Su İzolasyonu 2. BİLEŞİMİ / İÇİNDEKİLER HAKKINDA GENEL BİLGİ Bileşenlerin Genel Tanımı: Toz Bileşen;

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU (MGBF)

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU (MGBF) 1. ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANIMI MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU (MGBF) Ürünü Tanıtıcı Bilgiler Ürün Kodu 2302 Ürün Adı EPOLEVEL (A Bileşeni) ÜÇ BİLEŞENLİ, SOLVENT İÇERMEYEN, KENDİ YÜZEYİNİ DÜZELTEN Tanımlama/

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU ( MSDS )

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU ( MSDS ) MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU ( MSDS ) 1. MADDE/MÜSTAHZAR ve ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI ÜRÜN ADI FIRMA ADI : Plastik Çelik 5-10 Dakika Epoksi Yapıştırıcı : 404 Kimya San. ve Tic. A.Ş. Merkez: Merkez Mahallesi

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Hazırlama Tarihi: 08.05.2015

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Hazırlama Tarihi: 08.05.2015 BÖLÜM 1: MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde/Müstahzarın Tanıtılması Ürün Adı Endosplus Ürün Özelliği Dezenfektan 1.2. Madde/Müstahzarın Kullanımı Kullanım Alanı Endoskop Alet Dezenfektanı

Detaylı