PlasmaMade ve temiz hava. Herkes için her yerde temiz hava nasıl satılır V

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "PlasmaMade ve temiz hava. Herkes için her yerde temiz hava nasıl satılır V1.0 000-"

Transkript

1 PlasmaMade ve temiz hava Herkes için her yerde temiz hava nasıl satılır V

2 PlasmaMade Airfilter garanti ediyor: Sağlıklı Hava Birden fazla kişinin beraber yaşadığı; oturma odası, yatak odası, ofis ve bekleme odası gibi alanlarda, havada her türlü zararlı içeriği barındıran bakteri, virüs ve küf gibi maddeler bulunmaktadır. Hava temizleme işlemi ile bu maddeler etkisiz hale getirilir. Bu da, bu maddelerin bulaşma şansını minimize eder. Etkili olduğu alanlar: Hava yollu virüsler; Bakteri; Küf; Zararlı gazlar; Sigara dumanı ve katran; Nikotin. Temiz Hava Her ne kadar gözle görülemese de her açık alan polen, ev tozu akarı ve diğer alerjenleri içinde barındırır. Bu alerjenler, bunlara karşı alerjiniz olmadığı sürece insanlar için zararsızdır. PlasmaMade Airfilter, bu maddelerin, havadan temizlenmesini sağlar. Ayrıca, ev tozu akarı etkisiz hale getirilecektir. Alerjik reaksiyon ihtimali önemli ölçüde düşer. Etkili olduğu alanlar: Ev tozu akarı; Polen; Hayvan kepeği; Toz; Kedi ve köpek tüyü. Taze Hava PlasmaMade Airfilter ile yemek kokusu, sigara dumanı ve hayvan kokusu tarihe karışır. PlasmaMade teknolojisi kokuyu anında etkisizleştirir, odanın taze şekilde kokmasını sağlar. Bunun yanında, PlasmaMade Airfilter negatif oksijen iyonları üretir. PlasmaMade Airfilter vücudun ve zihnin kendisini taze ve daha zinde hissetmesini sağlar. Etkili olduğu alanlar: Konsantrasyon kaybı; Baş ağrısı; Kırılganlık sendromu; Duman, yemek, hayvan ve tuvalet kokuları gibi istenmeyen kokular.

3 Kısaca PlasmaMade Airfilter Herkes için, her yerde temiz hava Geleneksel hava temizleme cihazlarına göre avantajlar Geleneksel hava temizleme Kirli havayı dışarı atar. Bu da enerji tüketimi ve maliyetini arttırır. Sadece emilen hava temizlenir. Hava odadan sadece çekilir, temizlenmez. PlasmaMade Airfilter Havanın sirkülasyonu metoduna göre çalışır. Bu da enerji ve ısı kaybını önler. Hava temizleme cihazın içinde gerçekleşir, aynı zamanda odanın içindeki hava da temizlenir. PlasmaMade hava sirkülasyonu ile kokular, polen, alerjen ve diğer kirleticiler havadan filtrelenir. Özgün & yenilikçi Farklı kullanımlar için evrensel ve yenilikçi ürün applications. Yeni veya eski hava boşaltım aparatlarına eklenebilen hava sirkülasyonu yapan filtre. Isı koruma ünitelerine ve hava temizleme cihazlarına hava filtresi olarak eklenebilirlik. Filtre PlasmaMade teknolojisi ile sirkülasyon yöntemi ile çalışır. Filtreler yenilenmeli ve/veya temizlenmelidir. Çok ses çıkaran aygıtlar. Kendi kendini temizleyen filtre. Mekanik ön filtre ihtiyacı yoktur. Filtre kendi kendisini temizler. Ses çıkarmaz, ayrıca uygulandığı cihazın sesini de azaltır. Çok enerji harcar. DC teknolojisi ve 12-volt güç hattı kullanımı sayesinde çok az enerji harcar (12 watt).

4 Saf havanın arkasındaki teknoloji Dört tekniğin kombinasyonu: 1. PlasmaMade Airfilter plazma teknolojisi; 2. Cam lifi nano filtre elektriksel şarj edilir; 3. 2 metal çekirdek içeren elektrostatik filtre; 4. Aktif karbon filtre. Teknik 1 PlasmaMade plazma üreticisi iyonize edilmiş plazmanın (O 3 ) havadaki O 2 gruplarından alınmış olmasını sağlar. Ayrıca, pozitif hidrojen iyonu ve negatif oksijen iyonuna ayrılmış H 2 O grupları da iyonizasyon olarak adlandırılır. Teknik 3 Elektrostatik çekirdekler, elektrostatik boşaltım ile Nano cam lifi içine hapsedilen bulaşıcı maddelerin, etkisiz hale getirilmesini sağlar. Teknik 2 Cam lifi, döşeme bulaşıcı maddelerin Nano Camlifi tarafından yakalanmasını sağlar. Nano camlifi filtre elektrostatik filtre tarafından eletrostatik olarak yüklenir. Teknik 4 Karbon filtre salınan O 3 (ozon) gruplarının yakalanmasını, böylece sadece O 2 (oksijen), CO 2 (karbondioksit) ve H 2 O nun (water) kalmasını sağlar. Ortaya çıkan OH grupları bakteri üzerinde korunan hidojen molekülünü alarak; koku, küf, bakteri ve virüsleri etkisiz hale getirir. Kirli Hava Teknik 1 Teknik 2 Teknik 4 Temiz hava Teknik 3

5 PlasmaMadeile ilgili uzmanlık ipuçları İpucu 1: PlasmaMade uygulamaları Hollanda da: 1.1 milyon işyeri; 7.5 milyon konut; Alerjisi olan 1 milyon insan; 2.3 milyon kedi sahibi; 1.5 milyon köpek sahibi; berber; restaurant bulunmaktadır. Kısaca: neredeyse her insan veya işyeri PlasmaMade Airfilter dan faydalanır. İpucu 2: Sonuçları paylaşın, cihazın çalışmasını bırakın Müşteri için plazma teknolojisi hakkında herşeyi bilmektense, ürünü kullanarak elde edeceği sonuçları bilmek daha ilginçtir. O yüzden, her zaman PlasmaMade Airfilter kullanmanın sonuçlarını gösterin. PlasmaMade garanti ediyor: Temiz hava Polen, ev tozu akarı ve alerjenleri yakalar ve etkisiz hale getirir. Sağlıklı hava Virüs, bakteri, nikotin ve küfü zararsız hale getirir. Taze hava Havanın kalitesini arttırır, ortama daha fazla oksijen sağlar, insanların, hayvanların, yemek ve sigaranın kötü kokusunu yok eder.

6 İpucu 3: Nasıl çalıştığı sorulduğunda Eğer müşteri PlasmaMade in özgün çalışma şekli ile ilgili açıklama isterse ne olur? Basit olun! Aşağıdaki açıklamayı örnek olarak kullanın: PlasmaMade Airfilter havaya karışan plazma ve iyonları üretir ve bunlar elektrostatik filtreden geçirilir. İstenmeyen kokular ve maddeler yoğunlaştırılarak parçalanır, hava temiz, taze ve sağlıklı hale getirilir. İpucu 4: Saf hava görülemez, bunun işe yaradığını gösterin PlasmaMade hava temizleyicileri çeşitli şirket ve konutlarda test edilmiştir. Onların deneyimleri, websitemizde veya broşürlerde müşterilerin okuması için yer almaktadır. İpucu 5: Promosyon materyalinin kullanımı PlasmaMade Airfilter büyük bir başarıdır. Eğer müşteriler bu devrim gibi çalışmaları öğrenirlerse, onu satın alacaklardır. PlasmaMade Airfilters a aşina olmayan kişiler için, PlasmaMade bir broşür hazırladı. Bunları vitrine ve/veya tezgaha yerleştirin. İpucu 6: Aspiratör kullanımının tanımı PlasmaMade Airfilter tüm aspiratörlere (eski ya da yeni) yerleştirilebilen, özellikle hava temizleme amacıyla ve yemek pişirme ile oluşan kokuları giderme amacıyla geliştirilmiştir.

7 Temiz havadan kim yarar sağlar? İşletmeler Hastaneler; Okullar; Restaurantlar; Sigara odaları; Petrokimya endüstrisi; Tarım sektörü ; Seralar; Tohum endüstrisi; Fitness odaları; Yüzme havuzları; Ofisler. Tüketiciler Alerji hastaları; Hayvan sahipleri; Sigara içenler; Aspiratörü olmayan kişiler; Düşük direnci olan kişiler; Aspiratör için boşaltımı olmayan hane halkı 2015 de yapılan yeni evler NEN 7120; Apartmanlardaki hane halkı. Sürekli temiz hava PlasmaMade Airfilter koku ve toz sensörü içermektedir. Hava kalitesine bağlı olarak, PlasmaMade Airfilter aktif hale gelir. Kümelenmiş iyon sayısı hava kirliliği seviyesine bağlı olarak otomatikman adapte olur. Bu da, içerdeki havanın sürekli olarak kaliteli olmasını sağlar.

8 Bakım, temizlik ve garanti Bakım PlasmaMade Airfilter az bakıma ihtiyaç duyar. Ürün cihazın kendisini temizlemesi üzerine geliştirilmiştir. Temizlik PlasmaMade Airfilter mekanik ön filtre olmadan çalışır. Eğer cihazın dışı veya sensör çok tozluysa, elektrik süpürgesi ile kolayca temizlenebilir. Periyodik olarak değişmesi gereken parça yoktur. Garanti PlasmaMade Airfilter 5 yıllık tam garanti kapsamındadır.

9 SSS: Sıkça sorulan dokuz soru 1. PlasmaMade teknolojisi nedir? PlasmaMade teknolojisi plazma, iyonizasyon ve elektrostatik filtrasyon yöntemlerini kullanarak iç ve dış ortamdaki havanın kalitesini arttıran özgün bir temizleme metodudur. Bu teknoloji PlasmaMade tarafından geliştirilmiş ve tamamen patentlidir. 2. Filtre hangi aparatlara uygundur? Filtre hava akımı yaratan tüm aparatlara uygundur. Aspiratörleri, ısı koruma ünitelerini, hava temizleyicileri ve klimaları düşünün. Filtre kendi kontrolünde güce sahiptir, bu da demektir ki, filtre hava akımını algıladığı anda çalışmaya başlar. 3. Geleneksel hava temizleyicilerle farkı nedir? PlasmaMade Airfilters ortamı temizlemek için dört tekniği bir araya getirir. Geleneksel plazma filtre veya karbon filtre sadece belli bir madde üzerine yoğunlaşır, sadece koku veya bakteri gib. Ayrıca, küçük köşelere asla ulaşılamaz. 4. PlasmaMade Airfilter teknolojisinin daha fazla hava temizleme avantajı var mıdır? Evet. PlasmaMade iyonları dışında, cihaz ayrıca oksijen iyonları da üretir. Bu da ortamdaki oksijen kalitesini arttırır. Bu da odadaki tazelik hissini arttırarak konsantrasyon kaybını ve baş ağrılarını engeller. 5. PlasmaMade Airfilter teknolojisi bakıma ihtiyaç duyar mı? Ürün az bakım ihtiyacı duyan ve temizlenmeye gereksinimi olmayan bir üründür. Teknoloji bakıma gerek duymamaktadır. 6. Neden PlasmaMade sadece hava hesaplama için formül gösteriyor? Formül rehberi birçok test sonucu oluşturulmuş ve PlasmaMade in havayı temizleme süresi için bir tavsiye ortaya koymuştur. Unutmayın ki bu sadece bir rehberdir. 7. Filtrenin ölçüleri nelerdir? Filtre çok kompakt bir üründür. Tam ölçüler için websitemizi ziyaret edin: 8. PlasmaMade Airfliter ı kullanırken havalandırma yapmama gerek var mı? Her zaman havalandırma yapmanızı, ayrıca PlasmaMade Airfilter kullanırken de havalandırma yapmanızı tavsiye ediyoruz. Bu sağlıklı bir çevre için gereklidir. 9. PlasmaMade teknolojisi tehlikeli midir? PlasmaMade Airfilter temizleme cihazları için belirlenen en yüksek dereceli gereksinimleri karşılamaktadır. PlasmaMade Airfilter, TÜV tarafından test edilmiş ve sınıfında özgün olarak tanımlanmıştır. Üretilen iyon ve plazma O 3 molekül yoğunluğu uzun süreli kullanımda insan sağlığına zararlı olmak için çok düşük seviyededir. Fiziksel ve zihinsel sağlığınız için faydalıdırlar.

10

11 İletişim bilgileri Satış & Genel Adres:* PlasmaMade Burgemeester Niemeijerstraat TD Staphorst Hollanda * Ziyaretler randevu ile yapılır Posta adresi: PlasmaMade Postbus AD Staphorst Hollanda Tel.: Fax: E- mail: Web: +31 (0) (0) info@plasmamade.com Destek merkezi & Teknik sorular Telefon (08:00 17:00): E- mail: +31 (0) helpdesk@plasmamade.com Hollanda dışındaki satış, teslimat ve dağıtımla ilgili uluslararası sorularınız için: agents adresini ziyaret ediniz. Sürüm: 1.0 Tarih: Mayıs 01, 2014

Daha iyi bir yasam kalitesi için!

Daha iyi bir yasam kalitesi için! Daha iyi bir yasam kalitesi için! Dünya çapında patentli, üstün Alman teknolojisi ve işlev garantisi sunan TÜV onaylı ilk ve tek hava temizleme cihazı, DİKA A.Ş. güvencesiyle artık Türkiye de! TEMİZ HAVA

Detaylı

Mitsubishi Klima Özellikleri

Mitsubishi Klima Özellikleri Mitsubishi Klima Özellikleri Mitsubishi klimalar, havayı doğal de kötü enzim kirli Doğal kokulardan bakteriler havayı filtresiyle bir ortadan mekanizma emerek arındıran, kaldırılır, bakterileri sterilize

Detaylı

Alerjik Rahatsızlıklar. Atmosphere Sky ile hayatın tadını çıkarın!

Alerjik Rahatsızlıklar. Atmosphere Sky ile hayatın tadını çıkarın! Alerjik Rahatsızlıklar. Atmosphere Sky ile hayatın tadını çıkarın! 01 Giriş Her yıl artan sayıda insanı etkileyen alerjik rahatsızlıklar yaygın bir sorundur 1. Avrupa da 150 milyondan fazla insan kronik

Detaylı

ÜRÜN FORMU. PlasmaMade Hava Filtresi GUC1314

ÜRÜN FORMU. PlasmaMade Hava Filtresi GUC1314 ÜRÜN FORMU PlasmaMade Hava Filtresi GUC1314 1. GİRİŞ PlasmaMade hava filtresi GUC1214 yeni NEN7120 Ocak 2015 için geliştirilmiştir. Aspiratörleri sadece resirkülasyon için kullanılabilir. 2. İŞLEMLER PlasmaMade

Detaylı

KANALİZASYONLARDA HİDROJEN SÜLFÜR GAZI OLUŞUMU SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ

KANALİZASYONLARDA HİDROJEN SÜLFÜR GAZI OLUŞUMU SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ KANALİZASYONLARDA HİDROJEN SÜLFÜR GAZI OLUŞUMU SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ Bu Çalışma Çevre Orman Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Mustafa Öztürk tarafından 2006 yılında yapılmıştır. Orijinal

Detaylı

Daiseikai SKVR. Bir Klimadan Daha Fazlası. 10 Kat Aktif Temizleme, Çifte Ferahlık

Daiseikai SKVR. Bir Klimadan Daha Fazlası. 10 Kat Aktif Temizleme, Çifte Ferahlık Daiseikai SKVR Bir Klimadan Daha Fazlası 10 Kat Aktif Temizleme, Çifte Ferahlık Toshiba nın üstün filtreleme teknolojisi vsayesinde siz ve sevdikleriniz havadan gelen virüs, bakteri ve diğer kirleticilerden

Detaylı

NEM NİÇİN ÖNEMLİDİR?

NEM NİÇİN ÖNEMLİDİR? NEM NİÇİN ÖNEMLİDİR? UYGUN DEĞİL (KURU) İDEAL NEM UYGUN DEĞİL (YAŞ) Bakteri Virüsler Küfler Toz ve akarlar Burun kuruluğu Alerji ve astım Mobilya ve ağaç Statik elektrik 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100

Detaylı

Nano-TiO2 Hava Temizleyici YH31XPTAA

Nano-TiO2 Hava Temizleyici YH31XPTAA Nano-TiO2 Hava Temizleyici YH31XPTAA KULLANMA KILAVUZU Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatli bir şekilde okuyunuz ve daha sonra başvurmak üzere saklayınız. Ürünümüzü seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Detaylı

Dumansız Mekanların Keyfini Çıkarın!

Dumansız Mekanların Keyfini Çıkarın! Dumansız Mekanların Keyfini Çıkarın! Patent No:2014/05490 AIRGOLD PİŞİRME ÜNİTESİ ÇALIŞMA PRENSİBİ Pişirme sırasında oluşan yağ buharı sisteme akuple edilmiş olan fanın çalıştırılması ile birlikte davlumbazda

Detaylı

SERTİFİKALARI Oda havasında Nikotine karşı etkinlik TÜV Rheinland Almanya Oda havasında Araç atık gazı azaltılması TÜV Rheinland Almanya Başka havalandırma mekanizması olmayan bir gastronominin hava kalite

Detaylı

NEMLENDİRME SİSTEMİNİZİN MEYVE SEBZELER İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLERİ TAZE - BAYAT

NEMLENDİRME SİSTEMİNİZİN MEYVE SEBZELER İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLERİ TAZE - BAYAT NEMLENDİRME SÜPERMARKETLER UYGULAMALAR NEMLENDİRME SİSTEMİNİZİN MEYVE SEBZELER İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLERİ TAZE - BAYAT Giriş: Havalandırma sistemi çalışırken yaz aylarında olduğu gibi, kış aylarında da

Detaylı

REHBER BROŞÜRÜNÜZ KLİMA VE KABİN FİLTRESİ

REHBER BROŞÜRÜNÜZ KLİMA VE KABİN FİLTRESİ REHBER BROŞÜRÜNÜZ KLİMA VE KABİN İYİ DURUMDA BULUNAN BİR KLİMA KONFORUNUZDAN DAHA FAZLASINI KAZANMANIZA YARDIM EDER Klima sisteminiz tersinirdir. Sıcak veya soğuk, kabin içindeki sıcaklığı ayarlar ve camlı

Detaylı

İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ

İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ Sayın Yetkili, Bildiğiniz üzere hizmet verdiğiniz sektörde, uzun yol yapan araçlara asfalttaki tüm yağlı kir yapışarak, size sıkıntılı bir temizlik süreci yaşatmaktadır. Size

Detaylı

Plasma Filtre. 10X Aktif Temizleme. Plazma hava temizleyici çok sayıda kirleticiyi nasıl temizler?

Plasma Filtre. 10X Aktif Temizleme. Plazma hava temizleyici çok sayıda kirleticiyi nasıl temizler? Plasma Filtre 10X Aktif Temizleme Plazma hava temizleyici çok sayıda kirleticiyi nasıl temizler? ŞARJ TOPLAMA SONUÇ Bakteri, virüs, polen ve kötü koku molekülleri pozitif elektrik yükü ile yüklenir. Plazma

Detaylı

Home Comfort Serisi. Nem Alma Hava Temizleme Su Arıtma Merkezi Süpürge

Home Comfort Serisi. Nem Alma Hava Temizleme Su Arıtma Merkezi Süpürge Home Comfort Serisi Nem Alma Hava Temizleme Su Arıtma Merkezi Süpürge Home Comfort Serisi Home Co mfort Yeni Electrolux Home Comfort Serisi ile profesyonel standartlarda, hava kalitesi, ev temizliği, temizlenmiş

Detaylı

Kurumsal. Niçin Özdemirler Yemek? kurumsal

Kurumsal. Niçin Özdemirler Yemek? kurumsal Kurumsal Kurumsal yapılanmasını tamamlamış olan firmamız çağdaş üretim kriterlerine uygun, ISO, TSE gibi ulusal ve uluslar arası kalite standartlarına uygun üretim gerçekleştiren sektöründe öncü bir kuruluştur.

Detaylı

BİREBİR KASET TİPİ KLİMALAR

BİREBİR KASET TİPİ KLİMALAR BİREBİR KASET TİPİ KLİMALAR TEKNOLOJİ Geniş Üfleme Ağzı Estetik Dizayn Düşük Ses Seviyesi Hava Üfleme Kontrolü Otomatik Yükseklik Ayarı Daha uzak atış mesafesi Ölü hacim bırakmama Homojen ısı dağılımı

Detaylı

Hotpoint. hotpoint.com.tr

Hotpoint. hotpoint.com.tr Hotpoint hotpoint.com.tr HOTPOİNT YENİ NESİL BUZDOLABI HIGH DEFINITION SOĞUTMA FONKSİYONEL DİZAYN STİL HIGH DEFINITION SOĞUTMA Maksimum besin tazeliğini sağlama Bakteri ve kötü kokuları önleme ve dolap

Detaylı

ACICUP ASİTLİ BAKIR KAPLAMA BANYOSU ARIZA TABLOSU

ACICUP ASİTLİ BAKIR KAPLAMA BANYOSU ARIZA TABLOSU Kadıköy Sicil Ticaret : 20707 ACICUP ASİTLİ BAKIR KAPLAMA BANYOSU ARIZA TABLOSU 1. Kaplama Pürüzlü a) Kaplama çözeltisinde anod partiküllerinin mevcudiyeti. b) Çözelti içerisinde çözünmeyen magnetik partiküllerin

Detaylı

YENİLENEBİLİR ENERJİ İLE KÜMES ISI POMPALARI

YENİLENEBİLİR ENERJİ İLE KÜMES ISI POMPALARI YENİLENEBİLİR ENERJİ İLE M A KÜMES ISI POMPALARI ENERJİ SİSTEMLERİ A.Ş. İsmindeki (Can-inovate) inovasyon ruhu ile hareket eden şirketimiz, 1965 yılından beri elektronik, IT, haberleşme, enerji, inşaat,

Detaylı

Allerjen Alerjiye neden olan madde, özellikle aşırı duyarlılık reaksiyonunu tetikleyen bir nonparazitik (parazit-olmayan) antijen.

Allerjen Alerjiye neden olan madde, özellikle aşırı duyarlılık reaksiyonunu tetikleyen bir nonparazitik (parazit-olmayan) antijen. Kullanım Kılavuzu ÜRÜN TANITIMI Nikken KenkoAir Purifier iç mekan hava temizleme cihazını satın aldığınız için tebrikler. KenkoAir Purifier Hava Temizleyici, ozon üretmeden çalışan negatif iyon jeneratörünü,

Detaylı

OTEL, ALIŞVERİŞ MERKEZİ, HASTANE, TEMİZLİK İŞLETMELERİ, OKUL VE OFİSLER, SOSYAL İŞLETMELERİN TEMİZLİK, KOKU VE DEZENFEKSİYON UYGULAMALARINDA

OTEL, ALIŞVERİŞ MERKEZİ, HASTANE, TEMİZLİK İŞLETMELERİ, OKUL VE OFİSLER, SOSYAL İŞLETMELERİN TEMİZLİK, KOKU VE DEZENFEKSİYON UYGULAMALARINDA OTEL, ALIŞVERİŞ MERKEZİ, HASTANE, TEMİZLİK İŞLETMELERİ, OKUL VE OFİSLER, SOSYAL İŞLETMELERİN TEMİZLİK, KOKU VE DEZENFEKSİYON UYGULAMALARINDA EM ETKİN MİKROORGANİZMA KULLANIMI 1 ***KOKU GİDERİMİ Kötü kokular

Detaylı

Temizlik ve Bakým Cozumleri

Temizlik ve Bakým Cozumleri Temizlik ve Bakým Cozumleri KÜF TEMÝZLEYÝCÝ HÝJYENÝK EV KULLANIMI anýnda etki beyazlatýr aktif klor etkisi KÜF TEMÝZLEYÝCÝ Güçlü ve kalýcý bir þekilde her çeþit küfün giderilmesinde kullanýlýr. Kalýcý

Detaylı

Evaporatif Soğutma Nedir?

Evaporatif Soğutma Nedir? Evaporatif soğutma suyun buharlaşmasıyla havadan ısı alması prensibine dayanır. Su buharlaşırken havadan ısı çeker ve havanın soğumasına sebep olur. Havuzdan veya duştan çıktığınızda çevrenizdeki esinti

Detaylı

Daha iyi bir yasam kalitesi için!

Daha iyi bir yasam kalitesi için! Daha iyi bir yasam kalitesi için! Dünya çapında patentli, üstün Alman teknolojisi ve işlev garantisi sunan TÜV onaylı ilk ve tek hava temizleme cihazı, artık Türkiye de! HAVA NEDİR? Temiz Hava % 78.084

Detaylı

TURİZM TESİSLERİNDE HİJYEN ÇALIŞMALARI

TURİZM TESİSLERİNDE HİJYEN ÇALIŞMALARI TURİZM TESİSLERİNDE HİJYEN ÇALIŞMALARI Otellerimiz yurt içinden ve yurt dışından bir çok insanımızın konakladığı ve ortaklaşa kullandığı alanlarımızdır. Bu sebeple bu mekanların temizliği ve dezenfeksiyonuda

Detaylı

Tekstil korumasında süreç OPTİMİZASYONU İÇİN YENİLİKÇİ TEKNİK

Tekstil korumasında süreç OPTİMİZASYONU İÇİN YENİLİKÇİ TEKNİK Tekstil korumasında süreç OPTİMİZASYONU İÇİN YENİLİKÇİ TEKNİK KALİTE MALİYET Çevre Aquastream SİSTEMLERİNİN avantajları: Kalite - Yıkama banyosundaki havların ve saçların azalması - Bulaşan havlar özenle

Detaylı

KEIM Ecosil -ME. İç mekanlar için yüksek performanslı, aşınma dayanımlı silikat boya

KEIM Ecosil -ME. İç mekanlar için yüksek performanslı, aşınma dayanımlı silikat boya KEIM Ecosil -ME İç mekanlar için yüksek performanslı, aşınma dayanımlı silikat boya Hızla Degişebilen Resim Fotokataliz nedir ve ne yapar... Doğada fotokataliz ve teknikleri Fotokataliz bir reaksiyon tepkimesini

Detaylı

: NF 62 PLASTISOL FLOK TUTKALI

: NF 62 PLASTISOL FLOK TUTKALI 1. ÜRÜN VE FİRMA TANIMI Sayfa : 1/5 Ticari İsmi Kullanım Alanı : : Endüstriyel Tekstil Baskı Uygulamaları Firma Adı : Anadolu Kimya San.Tic.Ltd.Şti. Firma Adresi : Akçaburgaz Mah. 109. Sokak No: 8-12 Esenyurt

Detaylı

İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ. Klimalar

İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ. Klimalar Klimalar ELEGNT YENİ NESİL INVERTER Serisi Duvar Tipi Split Klimalar 7 Yıl Garanti Yeni Nesil Inverter Yüksek Verime Sahip R410 Gazlı Yeni Sezonsal Verimlilik Standartlarına Göre Soğutmada ve Isıtmada

Detaylı

Teknik Föy Fenomastic Hygiene Emulsion Matt

Teknik Föy Fenomastic Hygiene Emulsion Matt Teknik Föy Fenomastic Hygiene Emulsion Matt Ürün tanımı Fenomastic Hygiene Emulsion Matt yüksek kalitede, saf akrilik, su bazlı iç cephe boyasıdır. Düşük uçucu organik bileşik (VOC) değerine sahip olması

Detaylı

L M U V* SPIRIT TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU J O* TSP 2001 G S X* K T* (* Certain models only)

L M U V* SPIRIT TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU J O* TSP 2001 G S X* K T* (* Certain models only) L M U V* SPIRIT TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU J O* N* TSP 2001 P* W* B C* D E F* G S X* K T* R 1 A H I U Q Y* (* Certain models only) Press 2 3 4 5 14 15 16 17 * C M Y CM MY CY CMY K 6* 7 8 9* 18 19 20

Detaylı

DİĞER ARITMA PROSESLERİ

DİĞER ARITMA PROSESLERİ YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ DİĞER ARITMA PROSESLERİ Oksidasyon Havuzları Oksidasyon Havuzları Sürekli kanal tipinde tam karışımlı uzun havalandırmalı aktif çamur proseslerinin

Detaylı

Özlenen serinlik, keyif veren konfor...

Özlenen serinlik, keyif veren konfor... Özlenen serinlik, keyif veren konfor... Genel Katalog Kaset Tipi Klimalar Kapasite Aralığı Soğutma Kapasitesi : 18.000 48.000 Btu/h Isıtma Kapasitesi : 20.000 52.000 Btu/h İç ünite Dış ünite Özellikleri

Detaylı

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt)

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt) İÇİNDEKİLER TEMİZLİK SETLERİ... 4 MOPLAR... 6 APARATLAR... SAPLAR... 14 CAM TEMİZLİK ÜRÜNLERİ... 16 TEMİZLİK BEZLERİ... 18 SÜNGER VE OVMA ÜRÜNLERİ... 20 Temizlik Setleri Mop Temizleme alanı genişletilmiş

Detaylı

ASHRAE Standard

ASHRAE Standard İç Tanım Kullanım 1.sınıf 2.sınıf 3.sınıf Çok düşük kirliliği olan ve zararsız koku bulunan hava. Az miktarda koku ve partikül içeren hava. İçerisinde etkili bir koku ve partikül bulunan hava. Herhangi

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Duvar Filtresi - Sf 6 Akrobat Kol - Sf 7. Fan ve Konsol - Sf 8. Sabit Emiş Masaları - Sf 9. Mobil Filtreler - Sf 1-5

İÇİNDEKİLER. Duvar Filtresi - Sf 6 Akrobat Kol - Sf 7. Fan ve Konsol - Sf 8. Sabit Emiş Masaları - Sf 9. Mobil Filtreler - Sf 1-5 Bomaksan; 1986 yılından bugüne HVAC sektöründe Tesisat Mühendisliği alanında, sistem tasarımından uygulamaya kadar tüm süreçleri başarıyla tamamlayan, satış sonrası servis ve bakım hizmetleri ile de müşterileriyle

Detaylı

Arçelik Su Arıtma Sistemleri Artık suyunuz daha temiz ve sağlıklı.

Arçelik Su Arıtma Sistemleri Artık suyunuz daha temiz ve sağlıklı. Arçelik Su Arıtma Sistemleri Artık suyunuz daha temiz ve sağlıklı. Yeniliği aşkla tasarlar İçme suyunuzun temizliği Arçelik güvencesi altında! Arçelik Su Arıtma Cihazları, şebeke suyunu Ters Ozmos teknolojili

Detaylı

Hava Temizleyici. Teknik Veri MC70L

Hava Temizleyici. Teknik Veri MC70L Hava Temizleyici Teknik Veri E E D T R - 7 0 0 MC70L Hava Temizleyici Teknik Veri E E D T R - 7 0 0 MC70L Tek Ünite MC70L İÇİNDEKİLER TABLOSU MC70L Özellikler................................................2

Detaylı

1. ENDÜSTRİYEL KİRLETİCİLER. info@motifair.com

1. ENDÜSTRİYEL KİRLETİCİLER. info@motifair.com 1. ENDÜSTRİYEL KİRLETİCİLER Problem: Endüstride çeşitli çalışma prosesleri kirliliklere sebep olur. Bunlar: Tozlar Dumanlar Yağ buharları Gazlar Sakatlanmalar: İnsan vücudu çeşitli zararlı kirliliklere

Detaylı

AKM-F-193 / 10.04.2014 / Rev:00

AKM-F-193 / 10.04.2014 / Rev:00 AKM-F-193 / 10.04.2014 / Rev:00 YANMA NEDİR? Maddenin ısı ( sıcaklık ) ve oksijenle birleşmesi sonucu oluşan kimyasal bir olaydır. Bir yangının başlayabilmesi için gerekenler : 1- OKSİJEN ( HAVA ) 2- SICAKLIK

Detaylı

Konutlarda Havalandırma. Dr. İbrahim ÇAKMANUS

Konutlarda Havalandırma. Dr. İbrahim ÇAKMANUS Konutlarda Havalandırma Dr. İbrahim ÇAKMANUS Özet Son yıllarda Ülkemizde residence adı altında yüksek binalarda lüx konutlar yapılıp satılmaktadır. Diğer yandan bu tür yapıların bazılarına LEED, BREEAM

Detaylı

Kitabınızın temiz olduğundan emin misiniz? Kitaplar,

Kitabınızın temiz olduğundan emin misiniz? Kitaplar, Kitabınızın temiz olduğundan emin misiniz? Kitaplar, Ortak kullanımda oldukları için binlerce kullanıcı tarafından dokunulmakta, Raflarda okuyucuları beklerken tozlara maruz kalmakta, Sayfa kenarlarında

Detaylı

SICAK SU ABSORBSİYONLU SOĞUTUCU c

SICAK SU ABSORBSİYONLU SOĞUTUCU c CR8112EC SICAK SU ABSORBSİYONLU SOĞUTUCU c (DÜŞÜK SICAKLIKTA SICAK SU UYGULAMALARI) Model RCH Güneş ısısı için Yakma tesislerinden çıkan atık ısılar için Dünyamızla dost... kaynak sularının ve fabrika

Detaylı

Topvex ve SoftCooler Modülü

Topvex ve SoftCooler Modülü Fanlar Klima Santralleri Hava Dağıtım Ürünleri Yangın Güvenliği Klima Hava Perdeleri ve Isıtma Ürünleri Tünel Fanları Topvex ve SoftCooler Modülü Her Zaman Doğru Sıcaklık 2 Topvex with SoftCooler Soluk

Detaylı

İçerik. Çevre tanımı Sağlık çevre ilişkisi Verdiği Zararlar Önlemler

İçerik. Çevre tanımı Sağlık çevre ilişkisi Verdiği Zararlar Önlemler İçerik Çevre tanımı Sağlık çevre ilişkisi Verdiği Zararlar Önlemler ÇEVRE Çevre insanların ortak varlığını oluşturan değerler bütünündür. Bir canlının üzerinde etkili olabilen tüm faktörleri içeren ekosisteme

Detaylı

Sağlıklı Yaşam İçin. İyonizer. Hava Temizleyici

Sağlıklı Yaşam İçin. İyonizer. Hava Temizleyici Sağlıklı Yaşam İçin İyonizer Hava Temizleyici Temiz Hava Herşeyimiz Tutkumuz Sağlığınız LIGHTAIR mümkün olan her ortamda en iyi iç hava kalitesi sağlayan ürünleri sunarak, insanların sağlık ve konforunu

Detaylı

2012 SAMSUNG KLİMALAR

2012 SAMSUNG KLİMALAR 2012 SAMSUNG KLİMALAR Kaliteli Bir Yasam için Akıllı Çözümler samsung.com.tr facebook.com/samsungtürkiye Samsung Smart Klimalar Samsung Beyaz ailesinin yeni smart klimaları farklı mekanlara uygun sık

Detaylı

ANKA FAN. Pervane Adedi: 6 Kanat Çapı: 1240 mm Motor: 1.5 HP 1.10 KW EnxBoy: Kapasite : m3/h

ANKA FAN. Pervane Adedi: 6 Kanat Çapı: 1240 mm Motor: 1.5 HP 1.10 KW EnxBoy: Kapasite : m3/h FAN SİSTEMİ ANKA FAN Havalandırma Fan (140 140 cm) Tünel ve geçiş havalandırmalarında kullanılan yüksek kapasiteli egzoz fanlardır. Kümeslerin soğutulmasında ve istenilen hava hızının elde edilmesi amacı

Detaylı

: Telefon : +90 212 875 77 50 (3 hat) Fax : +90 212 875 08 22 web : www.anadolukimya.com e-mail : info@anadolukimya.com

: Telefon : +90 212 875 77 50 (3 hat) Fax : +90 212 875 08 22 web : www.anadolukimya.com e-mail : info@anadolukimya.com 1. ÜRÜN VE FİRMA TANIMI Sayfa : 1/5 Ticari İsmi Kullanım Alanı : : Endüstriyel Tekstil Baskı Uygulamaları Firma Adı : Anadolu Kimya San.Tic.Ltd.Şti. Firma Adresi : Akçaburgaz Mah. 109. Sokak No: 8-12 Esenyurt

Detaylı

Pool Fresh!up. Sphere. VitroSphere nano. Yüzme havuzu filtresi için DIN normlarına uygun eşsiz cam bilyalar. NSF DIN. Certified to NSF/ANSI 61

Pool Fresh!up. Sphere. VitroSphere nano. Yüzme havuzu filtresi için DIN normlarına uygun eşsiz cam bilyalar. NSF DIN. Certified to NSF/ANSI 61 Pool Fresh!up Vitro Sphere VitroSphere nano Yüzme havuzu filtresi için DIN normlarına uygun eşsiz cam bilyalar. Geprüft nach DIN 19603 & KSW-Richtlinie DIN 19603 NSF Certified to NSF/ANSI 61 Genel sorun

Detaylı

Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi

Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi Caria Serisi ürünleri tasarlarken aklımızda tek bir şey vardı: Minimum kullanıcı müdahelesi Artık yeni nesil Caria serisi kazanlar eskisinden daha fazla konfor

Detaylı

Hafif Araçlar İçin Akü Çözümleri Yollardaki gücünüz! Exide teknolojileri ile Avrupa da üretilmiştir. Orjinal ekipman üreticisidir.

Hafif Araçlar İçin Akü Çözümleri Yollardaki gücünüz! Exide teknolojileri ile Avrupa da üretilmiştir. Orjinal ekipman üreticisidir. Hafif Araçlar İçin Akü Çözümleri Yollardaki gücünüz! Exide teknolojileri ile Avrupa da üretilmiştir. Orjinal ekipman üreticisidir. Geleceğe hazırlanın! Start- stop büyümesi Araçların %70 i karbondioksit

Detaylı

PLUG FANLI ASPİRATÖRLER

PLUG FANLI ASPİRATÖRLER Havalandırma Lüks Değil! Her geçen gün katlanarak artan şehir yaşamı bazı ihtiyaçları da beraberinde getirmiştir. Fert başına gittikçe daralan yaşam alanları insanları iç içe yaşamaya zorlamaktadır. Hem

Detaylı

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Würth Nano Teknolojisi Geleceği bugün yaşayınız! Yunanca nanos öneki, cüce anlamına gelir ve nanoteknolojinin 100 nanometreden (1 nanometre (nm) = milimetrenin

Detaylı

Teknik Föy Fenomastic Pure Colours Emulsion Matt

Teknik Föy Fenomastic Pure Colours Emulsion Matt Teknik Föy Fenomastic Pure Colours Emulsion Matt Ürün tanımı Fenomastic Emulsion Matt yüksek kalitede, akrilik kopolimer esaslı, su bazlı, düşük uçucu organik bileşik (VOC) değerine sahip bir iç cephe

Detaylı

www.aquastream.at Aqua Clean Complete YENİLİKÇİ KATI MADDE FİLTRELEMESİ VE DEZENFEKSİYON

www.aquastream.at Aqua Clean Complete YENİLİKÇİ KATI MADDE FİLTRELEMESİ VE DEZENFEKSİYON www.aquastream.at Aqua Clean Complete YENİLİKÇİ KATI MADDE FİLTRELEMESİ VE DEZENFEKSİYON Avantajlar Aquastream COMPLETE in a Nutshell avantajları İnsan ve hayvan için subjektif mutluluğun artması Kimyasalların

Detaylı

YENİ ÜRÜN YÜKSEK TASARRUF ÜSTÜN KONFORLA BULUŞTU; CARRIER XPOWER FRESH DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA

YENİ ÜRÜN YÜKSEK TASARRUF ÜSTÜN KONFORLA BULUŞTU; CARRIER XPOWER FRESH DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA Hava Koşullandırma Sayı 45 / Eylül 2017 Haber Aralık Bülteni 2016 // Sayı 91 42 YENİ ÜRÜN turn to the experts YÜKSEK TASARRUF ÜSTÜN KONFORLA BULUŞTU; CARRIER XPOWER FRESH DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA Alarko

Detaylı

DÜNYA DEVİ MÜHENDİSLİĞİ İLE

DÜNYA DEVİ MÜHENDİSLİĞİ İLE Bugün Sağlıklı Yaşam için Bir Başlangıç Yapın! DÜNYA DEVİ MÜHENDİSLİĞİ İLE Alkali Su Nedir? Kısaca tanımlayacak olursak alkali su içinde H+ iyonları OHiyonlarından daha az olan sudur ve suda oksijen miktarı

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz LG ARNU48GTMC2 http://tr.yourpdfguides.com/dref/3945342

Kullanım kılavuzunuz LG ARNU48GTMC2 http://tr.yourpdfguides.com/dref/3945342 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki LG ARNU48GTMC2 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını

Detaylı

TOPRAK TOPRAK TEKSTÜRÜ (BÜNYESİ)

TOPRAK TOPRAK TEKSTÜRÜ (BÜNYESİ) TOPRAK Toprak esas itibarı ile uzun yılların ürünü olan, kayaların ve organik maddelerin türlü çaptaki ayrışma ürünlerinden meydana gelen, içinde geniş bir canlılar âlemini barındırarak bitkilere durak

Detaylı

Klima Sistemleri ve Problemler

Klima Sistemleri ve Problemler Klima Sistemleri ve Problemler Durum Havalandırma sisteminden kötü kokular gelmesi Klima soğutma kapasitesinin azalması Klima evaparatörünün kaçak yapması ve arızalanması Sebep Klima sistemlerinde biriken

Detaylı

Alerjenler vücudumuzu nasıl etkiler?

Alerjenler vücudumuzu nasıl etkiler? Alerjenler vücudumuzu nasıl etkiler? Alerjik şikâyetler, bağışıklık sistemimizin dışarıdan vücudumuza giren alerjen veya antijen denilen maddelere karşı yanıtı ile meydana gelir. Bu maddeler deri yoluyla,

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1. KİMYASAL MADDE VEYA ÜRÜNÜN VE FİRMANIN TANIMI Ürün Adı : HMPlus Mikronütrient Şirket : Kayhan ÜNLÜALP HidroMetan Biyogaz ve Arıtma Teknolojileri 1768 Sokak No:4/5 Karşıyaka İZMİR Acil Telefon numarası

Detaylı

Sharp buzdolabına mutfağınızda yer açın!

Sharp buzdolabına mutfağınızda yer açın! Japon teknolojisine sahip Sharp buzdolabına mutfağınızda yer açın! Mega Dondurucu Enerji Tasarrufu Üstün Dizayn Sharp Buzdolabı Yetkili Bayisi www.mustafasatıcıoğlu.com 0242 321 07 77-0242 313 15 05 Plasmacluster

Detaylı

WI-FI Kontrol Sistemi

WI-FI Kontrol Sistemi WI-FI Kontrol Sistemi Toyotomi yle havan teknolojik Hiro, WI-FI yoluyla klimanızı yönetebilmenizi ve klimanızın tüm özelliklerini evde yokken bile uzaktan kontrol edebilmenizi sağlar. MODEL ÜNİTE 709R32

Detaylı

Bilinen özel tehlikeleri yoktur. Tehlike uyarı sembol yada tanımlarını gerektirmez. Bileşen CAS-No. EINECS-No. Konsantrasyon Sınıflandırma

Bilinen özel tehlikeleri yoktur. Tehlike uyarı sembol yada tanımlarını gerektirmez. Bileşen CAS-No. EINECS-No. Konsantrasyon Sınıflandırma Revizyon tarihi 08.01.2016 Baskı tarihi 11.01.2016 No6/1 Esenyurt, İstanbul, Turkey Tel +90 212 451 57 91 (pbx) Fax +90 212 451 57 96 Sayfa 1/5 1. ÜRÜN VE FİRMA TANIMI Ticari İsmi Kullanım Alanı Endüstriyel

Detaylı

Chemistry, The Central Science, 10th edition Theodore L. Brown; H. Eugene LeMay, Jr.; and Bruce E. Bursten. Kimyasal Bağlar.

Chemistry, The Central Science, 10th edition Theodore L. Brown; H. Eugene LeMay, Jr.; and Bruce E. Bursten. Kimyasal Bağlar. Chemistry, The Central Science, 10th edition Theodore L. Brown; H. Eugene LeMay, Jr.; and Bruce E. Bursten Kimyasal Bağlar Kimyasal Bağlar 3 temel tip bağ vardır: İyonik İyonlar arası elektrostatik etkileşim

Detaylı

Çevre hemen bizim cildimizin dış yüzeyinden itibaren başlar

Çevre hemen bizim cildimizin dış yüzeyinden itibaren başlar Çevre hemen bizim cildimizin dış yüzeyinden itibaren başlar Sağlıklı bir çevre insanın temel ihtiyacıdır. - Temiz hava - Temiz su ve - Kirlenmemiş saf torak anlamına gelir Bu nedenle de Atık imhası Dünya

Detaylı

KARIŞIMLAR. Karışımların Ayrılması

KARIŞIMLAR. Karışımların Ayrılması KARIŞIMLAR Karışımların Ayrılması Günlük yaşamda kullandığımız eşyaların, giydiğimiz kıyafetlerin, yediğimiz yiyeceklerin, içtiğimiz suyun hepsi birer karışımdır. Nehir, göl, baraj sularını doğal haliyle

Detaylı

Beko inverter klimalarda Ağustos ayına özel 400 TL ye varan indirim fırsatı!

Beko inverter klimalarda Ağustos ayına özel 400 TL ye varan indirim fırsatı! Beko inverter klimalarda Ağustos ayına özel 400 TL ye varan indirim fırsatı! Ağustos 2016 Ionizer+ otomatik temizleme teknolojisine sahip Beko inverter klimalarla tanışma zamanı! Ağustos ayına özel 400

Detaylı

350Şimdi ÖTV ye ek. Beklentiniz serinlikten fazlasıysa; aradığınız havayı temizleyen Beko klima! yanındayız. TL ye varan indirimlerle.

350Şimdi ÖTV ye ek. Beklentiniz serinlikten fazlasıysa; aradığınız havayı temizleyen Beko klima! yanındayız. TL ye varan indirimlerle. Beklentiniz serinlikten fazlasıysa; aradığınız havayı temizleyen Beko klima! 350Şimdi ÖTV ye ek Temmuz 2017 TL ye varan indirimlerle Kampanya 1 31 Temmuz 2017 tarihleri arasında geçerlidir. 350 TL indirim

Detaylı

OTOMOTİV SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ

OTOMOTİV SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ OTOMOTİV SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini tamamlayan bir yelpaze

Detaylı

İklimlendirme mühendisleri iklimlendirme uygulamalarını geniş olarak konfor ve işlem(- proses) olarak ayırmışlardır.

İklimlendirme mühendisleri iklimlendirme uygulamalarını geniş olarak konfor ve işlem(- proses) olarak ayırmışlardır. İklimlendirme terimi çoğunlukla soğutma ve iç havanın ısı konforu için neminin alınması, çoğunlukla soğutma yapılarak, işlemlerine atfedilir. Daha geniş bir anlamda, terim HVAC, ısıtma, soğutma ve havalandırma

Detaylı

AP Hücreli Aspiratörler

AP Hücreli Aspiratörler AP Hücreli Aspiratörler AP-EKO Ekonomik Tip Hücreli Aspiratör AP-EKO serisi hücreli aspiratörleri, ısıtma ve soğutma istenmeyen yerlerde, ortam havasını tazelemek için veya tahliye etmek için, düşük veya

Detaylı

FWS & SHOWROOM ÜRÜNLERİ

FWS & SHOWROOM ÜRÜNLERİ FWS & SHOWROOM ÜRÜNLERİ NİYE MAFRA ÜRÜNLERİ?? * Müşteri memnuniyeti bağlamında siz FWS yöneticilerinin karşılaştığı zorlukları bilmekteyiz. Artık çağımızda otellerin temiz olması da yetmiyor. Temizliğin

Detaylı

MSDS (Malzeme Güvenlik Bilgi Formu)

MSDS (Malzeme Güvenlik Bilgi Formu) 1. KİMYASAL ÜRÜN & ŞİRKET TANIMI Ürün Adı: SPT-1657 Ürün tanımı: Tek komponentli Poliüretan yapıştırıcı Fabrika:. SAMHO CHEMICAL CO. LTD. Adres: 241-2, Chongwon-ri, Mado-myun, Hwasung-City Kyunggi-do,

Detaylı

Üretici / Dağıtıcıya ait bilgiler: Dr. Schumacher GmbH Posta kutusu 11 62, D-34201 Melsungen Telefon ++49 5664/9496-0, Fax ++49 5664/9496-8444

Üretici / Dağıtıcıya ait bilgiler: Dr. Schumacher GmbH Posta kutusu 11 62, D-34201 Melsungen Telefon ++49 5664/9496-0, Fax ++49 5664/9496-8444 Sayfa 1/5 1. Madde/Müstahzar ve Firma Tanıtımı Ürünün adı: Üretici / Dağıtıcıya ait bilgiler: Dr. Schumacher GmbH Posta kutusu 11 62, D-34201 Melsungen Telefon ++49 5664/9496-0, Fax ++49 5664/9496-8444

Detaylı

FAQ-TIENS DICHO II.Nesil Meyve&Sebze Temizleyici

FAQ-TIENS DICHO II.Nesil Meyve&Sebze Temizleyici FAQ-TIENS DICHO II.Nesil Meyve&Sebze Temizleyici 1. II.Nesil Meyve&Sebze Temizleyici tam olarak nedir ve nasıl çalışılır? TIENS DICHO II.Nesil Meyve&Sebze Temizleyici bir temizleme ürünü olup, gerçek hayata

Detaylı

ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ

ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ Bomaksan; 986 yılından bugüne HVAC sektöründe Tesisat Mühendisliği alanında, sistem tasarımından uygulamaya kadar tüm süreçleri

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BİTİRME PROJESİ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BİTİRME PROJESİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BİTİRME PROJESİ KAPALI ORTAMLARDA SOLUNABİLİR PARTİKÜL MADDE (PM 2.5 ) SEVİYESİNİN BELİRLENMESİ Hazırlayan GÜLFEM POLAT 1309990032

Detaylı

Yarınlar Hepimizin... Biz Buradayız...

Yarınlar Hepimizin... Biz Buradayız... Yarınlar Hepimizin... Biz Buradayız... Element Effekt Atık ve Yağ Parçalayıcı Element Bio Atık ve Yağ Parçalayıcı Ev, hastane gibi bina atık sistemlerinde, mutfak giderleri ve borularında, otel ve site

Detaylı

Toz Boya Kabinleri ve Ekipman Aksesuarları

Toz Boya Kabinleri ve Ekipman Aksesuarları Toz Boya Kabinleri ve Ekipman Aksesuarları Toz Kabinleri Hava Akışları Toz Boya kabinleri havayı fabrika içinden kabine çeker ve fazla spreylenmiş tozu ve etraftaki kirleri toplarlar. En az hava akış gereksinimi

Detaylı

Bölüm 1. Kimyasal / Malzeme ve Kurum / İş Sahibinin Tanıtımı

Bölüm 1. Kimyasal / Malzeme ve Kurum / İş Sahibinin Tanıtımı Bölüm 1. Kimyasal / Malzeme ve Kurum / İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzar, Kimyasalın /Malzemenin Tanıtılması Ürün Adı : CAS No : 71-36-3 Kullanım alanları : N-Butanol ağırlıklı olarak boya ve

Detaylı

AKILLI KLOZET KAPAĞI R54746

AKILLI KLOZET KAPAĞI R54746 AKILLI KLOZET KAPAĞI R54746 İÇİNDEKİLER 3 Geçmişimiz 36 8TY Serisi 8 Tuvalet Kağıdı Tüketmeden Temizlik 38 Ayrıntılı Özellikler 10 Özellikler 40 El Kurutucu 26 Ölçüler 44 Aksesuarlar 28 82 Serisi 30 83

Detaylı

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. Endüstriyel Havalandırma

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. Endüstriyel Havalandırma T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Endüstriyel Havalandırma İçerik - Endüstriyel Havalandırma - Hava Tedarik/Tahliye Sistemleri - Genel Havalandırma - Lokal

Detaylı

350Şimdi ÖTV ye ek. Beklentiniz serinlikten fazlasıysa; aradığınız havayı temizleyen Beko klima! yanındayız. TL ye varan indirimlerle.

350Şimdi ÖTV ye ek. Beklentiniz serinlikten fazlasıysa; aradığınız havayı temizleyen Beko klima! yanındayız. TL ye varan indirimlerle. Beklentiniz serinlikten fazlasıysa; aradığınız havayı temizleyen Beko klima! 350Şimdi ÖTV ye ek ğustos 2017 TL ye varan indirimlerle Kampanya 1 31 ğustos 2017 tarihleri arasında geçerlidir. 350 TL indirim

Detaylı

Sizin için yapabileceklerimiz

Sizin için yapabileceklerimiz Türkiye de henüz gelişme aşamasında olan Biyolojik gölet/havuz sistemlerinin en yetkin ve deneyimli uzmanları tarafından kurulan Bioart, kısa sürede hayata geçirdiği dev projelerle sektörünün öncü kuruluşu

Detaylı

PHYCOSACCHARIDE AP Gün boyu yüzünüzde kalan, cildinizi kirlilik, sigara ve dış ortam şartlarından koruyan görünmez maske.

PHYCOSACCHARIDE AP Gün boyu yüzünüzde kalan, cildinizi kirlilik, sigara ve dış ortam şartlarından koruyan görünmez maske. PHYCOSACCHARIDE AP Gün boyu yüzünüzde kalan, cildinizi kirlilik, sigara ve dış ortam şartlarından koruyan görünmez maske. Bülten Sayı : 1 Üretici firma : CODIF PHYCOSACCHARIDE AP HAVADA BULUNAN VE CİLT

Detaylı

Blue. 6738 Aquawell Blue Tezgah Altı RO Su Arıtma Cihazı ARITAN VE KORUYAN TEKNOLOJİLER

Blue. 6738 Aquawell Blue Tezgah Altı RO Su Arıtma Cihazı ARITAN VE KORUYAN TEKNOLOJİLER Blue 6738 Aquawell Blue Tezgah Altı RO Su Arıtma Cihazı ARITAN VE KORUYAN TEKNOLOJİLER 6738 Aquawell Blue Tezgah Altı RO Su Arıtma Cihazı Su insan yaşamı için oksijenden sonra gelen en önemli öğe... Yemek

Detaylı

HAVA KALİTE SİSTEMLERİ AQS 500 HAVA TEMİZLEME CİHAZLARI PAZARLAMA KILAVUZU

HAVA KALİTE SİSTEMLERİ AQS 500 HAVA TEMİZLEME CİHAZLARI PAZARLAMA KILAVUZU HAVA KALİTE SİSTEMLERİ AQS 500 HAVA TEMİZLEME CİHAZLARI PAZARLAMA KILAVUZU MADE IN USA Since 1945 HAKKINDA VORNADO nun hikayesi 1920 lerin başlarında Amerikalı bir kaşifin hava taşıma araçlarının tasarımını

Detaylı

Yayın Tarihi: 02.04.07 Sayfa 1/5 Versiyon: 01

Yayın Tarihi: 02.04.07 Sayfa 1/5 Versiyon: 01 Yayın Tarihi: 02.04.07 Sayfa 1/5 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIM Ürün Bilgisi Ticari Adı Ürün Kodu Spesifikasyon Kullanım Ruhsat Sahibi Üretici Firma İMPOTEK DİFLUBENZURON SC Acil

Detaylı

TBOX. Hücreli Aspiratör

TBOX. Hücreli Aspiratör TBOX Hücreli Aspiratör İçindekiler Teknogen TBOX... 3 Teknik Özellikler... 3 Performans Değerleri... 4 Bileşenler... 5 Ölçüler... 6 Aksesuarlar... 6 Isıtma, Soğutma ve Havalandırma sektörünün önde gelen

Detaylı

YAKIT PİLLERİ. Cihat DEMİREL

YAKIT PİLLERİ. Cihat DEMİREL YAKIT PİLLERİ Cihat DEMİREL 16360030 İçindekiler Yakıt pilleri nasıl çalışır? Yakıt Pili Çalışma Prensibi Yakıt pilleri avantaj ve dezavantajları nelerdir? 2 Yakıt Pilleri Nasıl Çalışır? Tükenmez ve hiç

Detaylı

KİŞİSEL KORUYUCU DONANIM KULLANIMI (Solunum Koruma)

KİŞİSEL KORUYUCU DONANIM KULLANIMI (Solunum Koruma) KİŞİSEL KORUYUCU DONANIM KULLANIMI (Solunum Koruma) Solunum sistemini burun, ağız, soluk borusu, hava yolları, akciğerler ve hava kesecikleri oluşturur. 1 Vücuttaki hücrelerin oksijene ihtiyacı vardır.

Detaylı

Teknik bilgi GRP ızgaralar. GRP ızgaralar kalıp

Teknik bilgi GRP ızgaralar. GRP ızgaralar kalıp Teknik bilgi GRP ızgaralar GRP ızgaralar kalıp GRP-K ızgaralar - konkav yüzeyli (R 13) Genişlikler Izgaralar, kumlu yüzeyli olarak ta tedarik edilebilir (GRP-BK) 6 dan 7 mm e 25, 30, 38 mm 38 x 38 mm 3660

Detaylı

Kendini Temizleyen Cam. Pilkington Activ TM Daha temiz camlar için

Kendini Temizleyen Cam. Pilkington Activ TM Daha temiz camlar için Kendini Temizleyen Cam Pilkington Activ TM Daha temiz camlar için Dünya çapinda 24 saat temizlik Yenilikçi çift kaplaması ile Pilkington Activ TM kendini temizleyen cam yılın her günü temiz kalır. İki

Detaylı

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Patentli alufer teknolojisi ile yüksek verim, düşük emisyon 1 CompactGas ın (1000-2800) avantajları Hoval CompactGas; konfor,ekonomi, güvenilirlik ve teknik

Detaylı

Genellikle çocukluk ve gençlik döneminde başlayan astım kronik bir solunum sistemi hastalığıdır.

Genellikle çocukluk ve gençlik döneminde başlayan astım kronik bir solunum sistemi hastalığıdır. Bölüm 9 Astım ve Gebelik Astım ve Gebelik Dr. Metin KEREN ve Dr. Ferda Öner ERKEKOL Genellikle çocukluk ve gençlik döneminde başlayan astım kronik bir solunum sistemi hastalığıdır. Erişkinlerde astım görülme

Detaylı

DÜNYANIN TEMİZLİĞİ INOKSCLEAN 2016 ürün kataloğu 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 Temizlik arabanızda bulunması gerekli malzemelerin eskizsiz olduğunu kontrol edin. Ofise girip, genel durumunu gözlemleyin.

Detaylı