KARAR Personel Daire BaĢkanlığı nın tarih ve 3053 sayılı yazısı görüģüldü.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KARAR 22.01- Personel Daire BaĢkanlığı nın 31.05.2010 tarih ve 3053 sayılı yazısı görüģüldü."

Transkript

1 T.C. GAZĠOSMANPAġA ÜNĠVERSĠTESĠ YÖNETĠM KURULU KARARLARI KARAR TARĠHĠ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Zehra SEYFĠKLĠ baģkanlığında toplandı. KARAR Personel Daire BaĢkanlığı nın tarih ve 3053 sayılı yazısı Üniversitemiz Rektörlük Okutman kadrosunda olup, 2547 sayılı Kanun un 13/b-4 maddesi gereğince Yabancı Diller Bölüm BaĢkanlığı nda görevlendirilen Kaya ÖZEK in derslerini aksatmayacak Ģekilde Türkiye Beyazay Derneği Tokat ġubesinde hazırlanan ĠĢ-Kur destekli görme engelli ve az gören (görmez) bireylere yönelik meslek eğitim projesinde eğitmen olarak ders vermek üzere 2547 sayılı Kanun un 38. maddesine göre görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi. KARAR Personel Daire BaĢkanlığı nın tarih ve 3053 sayılı yazısı Üniversitemiz Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Anatomi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Birsen ÖZYURT un 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. maddesi gereğince Texas Üniversitesi Andreson Cancer Merkezi nde görev yapmak üzere tarihleri arasında 1 (bir) yıl süre ile aylıklı, yolluksuz ve gündeliksiz olarak Amerika BirleĢik Devletlerinde görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi. KARAR Eğitim Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 795 sayılı yazısı Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik DanıĢmanlık Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Tahsin ĠLHAN ın 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. maddesi gereğince North Carolina Üniversitesi nde doktora sonrası çalıģmalarını yürütmek üzere tarihleri arasında aylıklı, yolluksuz ve gündeliksiz olarak Amerika BirleĢik Devletlerinde görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi. KARAR Yükseköğretim Kurulu BaĢkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı Üniversitemizde görevli öğretim üyelerinin hafta sonlarında özel bir eğitim kurumunda danıģmanlık hizmeti vermek üzere görevlendirilmesi ile ilgili konunun geri çekilmesine oy birliği ile karar verildi.

2 KARAR Yükseköğretim Kurulu BaĢkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Münir ATALAR ın Ağustos 2010 tarihleri arasında Tarih Bilimleri 21. Uluslararası Konferansına katılmak üzere Ağustos 2010 tarihleri arasında (9) dokuz gün süre ile Hollanda/Amsterdam da görevlendirilmesine gidiģ dönüģ yolculuğunun Tokat-Ankara, Ankara-Tokat arası yolculuğunu otobüs ile, Ankara-Hollanda, Hollanda, Ankara arası yolculuğunu ise uçak ile yapmasına, adına tahakkuk edecek yolluk ve gündeliğinin Üniversitemiz 2010 Mali Yılı Bütçe Tertibinin YurtdıĢı Yolluklar Ödeneğinin kodundan ödenmesine oy birliği ile karar verildi. KARAR Yükseköğretim Kurulu BaĢkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Selçuk DUMAN ın Ağustos 2010 tarihleri arasında Tarih Bilimleri 21. Uluslararası Konferansına katılmak üzere Ağustos 2010 tarihleri arasında (9) dokuz gün süre ile Hollanda/Amsterdam da görevlendirilmesine gidiģ dönüģ yolculuğunun Tokat-Ankara, Ankara-Tokat arası yolculuğunu otobüs ile, Ankara-Hollanda, Hollanda, Ankara arası yolculuğunu ise uçak ile yapmasına, adına tahakkuk edecek yolluk ve gündeliğinin Üniversitemiz 2010 Mali Yılı Bütçe Tertibinin YurtdıĢı Yolluklar Ödeneğinin kodundan ödenmesine oy birliği ile karar verildi. KARAR Koyulhisar Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarih ve 477 sayılı yazısı Üniversitemiz Koyulhisar Meslek Yüksekokulu bünyesinde bulunan uygulama otelinin birim fiyatlarının Döner Sermaye ĠĢletme Müdürlüğü tarafından hazırlanarak gelmesi kaydıyla ileri bir tarihte yapılacak Yönetim Kurulu nda görüģülmek üzere geri çekilmesine oy birliği ile karar verildi. KARAR Personel Daire BaĢkanlığı nın tarih ve 3451 sayılı yazısı Üniversitemiz Rektörlük Okutman kadrosunda olup, 2547 sayılı Kanunun 13/b-4 maddesi gereğince Niksar Meslek Yüksekokulu nda görev yapan Mete ġen in görev süresi tarihinde sona ereceğinden, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 2880 Sayılı Kanunla DeğiĢik 32. maddesi gereğince tarihinden itibaren 2 (iki) yıl süre ile bulunduğu kadroya yeniden atanması hususunun Rektörlük Makamı nın onayına sunulmasına oy birliği ile karar verildi.

3 KARAR Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 864 sayılı yazısı Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Ġskender ASKEROĞLU nun Azerbaycan ın Bakü kentinde düzenlenecek olan 17. Uluslararası (ISTMC-17) Konferansına katılacağından 24 Eylül Ekim 2010 tarihleri arasında (yol dahil) sekiz (8) gün süre ile 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. maddesi gereğince Azerbaycan ın Bakü kentinde görevlendirilmesine, anılan tarihlerde görevli-izinli sayılmasına, Üniversitemiz 2010 Mali Yılı Bütçe Tertibinin YurtdıĢı Yolluklar Ödeneğinin kodundan 1000 TL ile desteklenmesine oy birliği ile karar verildi. KARAR Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 901 sayılı yazısı Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Kemal ĠBRAHĠMZADE nin Rusya da düzenlenecek olan Rusya Federasyonu Derbent Bölgesindeki Türk Ġslam Eserleri proje kapsamında Temmuz 2010 tarihleri arasında (yol dahil) onbeģ (15) gün süre ile 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. maddesi gereğince Rusya da görevlendirilmesine, anılan tarihlerde görevli-izinli sayılmasına, adına tahakkuk edecek yolluk ve gündeliğinin Üniversitemiz Bilimsel AraĢtırma Projeleri Komisyonu BaĢkanlığı ndan ödenmesine oy birliği ile karar verildi. KARAR Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 864 sayılı yazısı Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Burhan KAÇAR ın Ukrayna nın Kiev kentinde düzenlenecek olan II. Uluslararası Türkiye-Ukrayna ĠliĢkileri Sempozyumuna bildirili katılacağından 25 Temmuz Ağustos 2010 tarihleri arasında (yol dahil) dokuz (9) gün süre ile 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. maddesi gereğince Ukrayna nın Kiev kentinde görevlendirilmesine, anılan tarihlerde görevli-izinli sayılmasına, Üniversitemiz 2010 Mali Yılı Bütçe Tertibinin YurtdıĢı Yolluklar Ödeneğinin kodundan 1000 TL ile desteklenmesine oy birliği ile karar verildi.

4 KARAR Personel Daire BaĢkanlığı nın tarih ve 3450 sayılı yazısı Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Analitik Kimya Anabilim Dalı nda boģ bulunan Profesörlük kadrosuna baģvuruda bulunan Doç. Dr. Mustafa TÜZEN in özgeçmiģini, yayınlar listesini ve eserlerini incelemek üzere 2547 sayılı Kanun un 26.maddesi gereğince aģağıda adı, soyadı, unvanı ve Üniversitesi ile fakülteleri belirtilen öğretim üyelerine gönderilmesine oy birliği ile karar verildi. Asıl : 1-Prof. Dr. Muzaffer CAN 2-Prof. Dr. Adnan KENAR 3-Prof. Dr. Kadir PEKMEZ 4-Prof. Dr. A. Rehber TÜRKER 5-Prof. Dr. Ahmet UYANIK Yedek:1-Prof. Dr. ReĢat APAK 2-Prof. Dr. Emür HENDEN 3-Prof. Dr. Adnan AYDIN G.O.Ü Fen-Edebiyat Fakültesi Ankara Üniv. Fen Fakültesi Kimya Böl. Hacettepe Üniv. Fen Fakültesi Kimya Böl. Gazi Üniv. Fen-Edb. Fak. Kimya Böl. Ondokuz Mayıs Üniv. Fen-Edb. Fakültesi Ġstanbul Üniv. Mühendislik Fakültesi Ege Üniv. Fen Fakültesi Kimya Bölümü Marmara Üniv. Fen-Edb. Fak. Kimya Böl. KARAR Personel Daire BaĢkanlığı nın tarih ve 3450 sayılı yazısı Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Genel Fizik Anabilim Dalı nda boģ bulunan Profesörlük kadrosuna baģvuruda bulunan Doç. Dr. Orhan UZUN un özgeçmiģini, yayınlar listesini ve eserlerini incelemek üzere 2547 sayılı Kanun un 26.maddesi gereğince aģağıda adı, soyadı, unvanı ve Üniversitesi ile fakülteleri belirtilen öğretim üyelerine gönderilmesine oy birliği ile karar verildi. Asıl : 1-Prof. Dr. Ġskender ASKEROĞLU 2-Prof. Dr. Nurcan ARTUNÇ 3-Prof. Dr. Bülent KUTLU 4-Prof. Dr. Ali GENCER 5-Prof. Dr. Ali Ġhsan KOBYA Yedek:1-Prof. Dr. Emine RIZAOĞLU 2-Prof. Dr. Mustafa KESKĠN 3-Prof. Dr. Semra ĠDE G.O.Ü Fen-Edebiyat Fakültesi Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Böl. Gazi Üniversitesi Fen Edb. Fak. Fizik Böl. Ankara Üniv. Fen Fakültesi Fizik Böl. KTÜ Fen-Edb. Fakültesi Fizik Böl. Ġstanbul Üniv. Fen Fakültesi Fizik Böl. Erciyes Üniversitesi Fen Fak. Kimya Böl. Hacettepe Üniv. Fizik Mühendisliği Böl.

5 KARAR Personel Daire BaĢkanlığı nın tarih ve 3450 sayılı yazısı Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Yeni Türk Dili Anabilim Dalı nda boģ bulunan Profesörlük kadrosuna baģvuruda bulunan Doç. Dr. Hanifi VURAL ın özgeçmiģini, yayınlar listesini ve eserlerini incelemek üzere 2547 sayılı Kanun un 26.maddesi gereğince aģağıda adı, soyadı, unvanı ve Üniversitesi ile fakülteleri belirtilen öğretim üyelerine gönderilmesine oy birliği ile karar verildi. Asıl : 1-Prof. Dr. Nevzat ÖZKAN 2-Prof. Dr. Çetin PEKACAR 3-Prof. Dr. Mustafa ÖZKAN 4-Prof. Dr. Kazım KÖKTEKĠN 5-Prof. Dr. Ramazan KAPLAN Yedek:1-Prof. Dr. Mustafa ARGUNġAH 2-Prof. Dr. Erdoğan BOZ 3-Prof. Dr. Mustafa ÖNER Erciyes Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Gazi Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Ġstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Ankara Üniv. Dil ve Tarih Coğrafya Fak. Erciyes Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Osmangazi Üniv. Fen Edebiyat Fakültesi Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi KARAR Personel Daire BaĢkanlığı nın tarih ve 3450 sayılı yazısı Üniversitemiz Ġktisadi ve Ġdari Bilimler Fakültesi ĠĢletme Bölümü Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı nda boģ bulunan Profesörlük kadrosuna baģvuruda bulunan Doç. Dr. Kadir ARDIÇ ın özgeçmiģini, yayınlar listesini ve eserlerini incelemek üzere 2547 sayılı Kanun un 26.maddesi gereğince aģağıda adı, soyadı, unvanı ve Üniversitesi ile fakülteleri belirtilen öğretim üyelerine gönderilmesine oy birliği ile karar verildi. Asıl : 1-Prof. Dr. Nermin UYGUÇ 2-Prof. Dr. Asuman AKDOĞAN 3-Prof. Dr. Zeyyat SABUNCUOĞLU 4-Prof. Dr. M. ġerif ġġmġek 5-Prof. Dr. Ġnan ÖZALP Yedek:1-Prof. Dr. Özlem ÖZKANLI 2-Prof. Dr. Canan ÇETĠN 3-Prof. Dr. Semra GÜNEY Dokuz Eylül Üniv. ĠĠBF. ĠĢletme Böl. Erciyes Üniversitesi ĠĠBF. ĠĢletme Böl. Uludağ Üniversitesi ĠĠBF. ĠĢletme Böl. Selçuk Üniversitesi ĠĠBF. ĠĢletme Böl. Anadolu Üniversitesi ĠĠBF. ĠĢletme Böl. Ankara Üniversitesi Siyasal Bil. Fak. Marmara Üniv. ĠĠBF. ĠĢletme Böl. Hacettepe Üniversitesi ĠĠBF. ĠĢletme Böl.

6 KARAR Personel Daire BaĢkanlığı nın tarih ve 3450 sayılı yazısı Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Programları ve Öğretim Anabilim Dalı nda boģ bulunan Profesörlük kadrosuna baģvuruda bulunan Doç. Dr. Hasan COġKUN un özgeçmiģini, yayınlar listesini ve eserlerini incelemek üzere 2547 sayılı Kanun un 26.maddesi gereğince aģağıda adı, soyadı, unvanı ve Üniversitesi ile fakülteleri belirtilen öğretim üyelerine gönderilmesine oy birliği ile karar verildi. Asıl : 1-Prof. Dr. Mehmet ARSLAN 2-Prof. Dr. Ahmet MAHĠROĞLU 3-Prof. Dr. Erdoğan BAġAR 4-Prof. Dr. Tuğba Yanpar YELKEN 5-Prof. Dr. Mustafa SAĞLAM Yedek:1-Prof. Dr. Süleyman ÇELENK 2-Prof. Dr. ġefik YAġAR 3-Prof. Dr. Gülcan ÜLTANIR GOÜ. Eğitim Fak. Eğitim Bilimleri Böl. Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fak. Ondokuz Mayıs Üniv. Eğitim Bil. Böl. Mersin Üniversitesi Eğitim Fakültesi Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Abant Ġzzet Baysal Üniv. Eğitim Fakültesi Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Mersin Üniversitesi Eğitim Fakültesi KARAR Personel Daire BaĢkanlığı nın tarih ve 3450 sayılı yazısı Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Fitopatoloji Anabilim Dalı nda boģ bulunan Profesörlük kadrosuna baģvuruda bulunan Doç. Dr. Hüseyin ÖNEN in özgeçmiģini, yayınlar listesini ve eserlerini incelemek üzere 2547 sayılı Kanun un 26.maddesi gereğince aģağıda adı, soyadı, unvanı ve Üniversitesi ile fakülteleri belirtilen öğretim üyelerine gönderilmesine oy birliği ile karar verildi. Asıl : 1-Prof. Dr. Ġzzet KADIOĞLU 2-Prof. Dr. Hüseyin ZENGĠN 3-Prof. Dr. Hüseyin BASIM 4-Prof. Dr. Ahmet GÜNCAN 5-Prof. Dr. Aziz KARAKAYA Yedek:1-Prof. Dr. Osman TĠRYAKĠ 2-Prof. Dr. F. Nezihi UYGUR 3-Prof. Dr. Hüsrev MENNAN GaziosmanpaĢa Üniv. Ziraat Fakültesi Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Erciyes Üniversitesi Seyrani Ziraat Fak. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ondokuz Mayıs Üniv. Ziraat Fakültesi

7 KARAR Personel Daire BaĢkanlığı nın tarih ve 3450 sayılı yazısı Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Entomoloji Anabilim Dalı nda boģ bulunan Profesörlük kadrosuna baģvuruda bulunan Doç. Dr. Kenan KARA nın özgeçmiģini, yayınlar listesini ve eserlerini incelemek üzere 2547 sayılı Kanun un 26.maddesi gereğince aģağıda adı, soyadı, unvanı ve Üniversitesi ile fakülteleri belirtilen öğretim üyelerine gönderilmesine oy birliği ile karar verildi. Asıl : 1-Prof. Dr. Hüseyin BAġPINAR 2-Prof. Dr. Özdemir ALAOĞLU 3-Prof. Dr. M. Rıfat ULUSOY 4-Prof. Dr. Celal TUNCER 5-Prof. Dr. ġerife BAYRAM Yedek:1-Prof. Dr. Ġsmail KARACA 2-Prof. Dr. Hüseyin GÖÇMEN 3-Prof. Dr. Rüstem HAYAT Adnan Menderes Üniv. Ziraat Fakültesi Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fak. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Süleyman Demirel Üniv. Seyrani Zir. Fak. Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi KARAR Personel Daire BaĢkanlığı nın tarih ve 3450 sayılı yazısı Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü Tarla Bitkileri Anabilim Dalı nda boģ bulunan Profesörlük kadrosuna baģvuruda bulunan Doç. Dr. YaĢar KARADAĞ ın özgeçmiģini, yayınlar listesini ve eserlerini incelemek üzere 2547 sayılı Kanun un 26.maddesi gereğince aģağıda adı, soyadı, unvanı ve Üniversitesi ile fakülteleri belirtilen öğretim üyelerine gönderilmesine oy birliği ile karar verildi. Asıl : 1-Prof. Dr. Mustafa TAN 2-Prof. Dr. Cahit BALABANLI 3-Prof. Dr. Rıza AVCIOĞLU 4-Prof. Dr. Mustafa KIZILġĠMġEK 5-Prof. Dr. Hayrettin EKĠZ Yedek:1-Prof. Dr. Yunus SERĠN 2-Prof. Dr. RüĢtü HATĠPOĞLU 3-Prof. Dr. Esvet AÇIKGÖZ Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Süleyman Demirel Üniv. Ziraat Fakültesi Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Sütçü Ġmam Üniversitesi Ziraat Fak. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Erciyes Üniversitesi Seyrani Ziraat Fak. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi

8 KARAR Personel Daire BaĢkanlığı nın tarih ve 3589 sayılı yazısı Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı nda yardımcı doçent olarak görev yapmakta iken, Devlet Hizmeti Yükümlüsü olarak Sağlık Bakanlığı na bağlı ġanlıurfa Çocuk Hastalıkları Hastanesi ne naklen atanan ve dilekçe ile Üniversitemizdeki görevine tekrar geri dönmek istediğini belirten Dr. Taner SEZER in 2547 sayılı Kanun un 60/b maddesi ve Yükseköğretim Yürütme Kurulu nun tarihli toplantısında alınan kararlar gereğince atamasının yapılabilmesi için Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı nda münhal bulunan bir adet yardımcı doçent kadrosuna 78 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 5. maddesi gereğince kadro kullanma izni alınması için Yükseköğretim Kurulu BaĢkanlığı na bildirilmesine oy birliği ile karar verildi. KARAR Personel Daire BaĢkanlığı nın tarih ve 3628 sayılı yazısı Prof. Dr. Ġskender ALAÇAYIR, Prof. Dr. Haluk ALAGÖL, Prof. Dr. Mustafa ġahġn tarafından hazırlanan Doç. Dr. Namık ÖZKAN ile ilgili raporlar incelendi. Üniversitemiz Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Genel Cerrahi Anabilim Dalı nda ilan edilen Doçent Kadrosuna baģvuruda bulunan Doç. Dr. Namık ÖZKAN ın yapılan gizli oylama sonucunda 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 25. maddesi ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 16. maddesi uyarınca Üniversitemiz Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Genel Cerrahi Anabilim Dalı nda açık bulunan devamlı statüdeki Doçentlik kadrosuna atanması hususunun Rektörlük Makamı nın onayına sunulmasına oy birliği ile karar verildi. KARAR Personel Daire BaĢkanlığı nın tarih ve 3669 sayılı yazısı Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Aile Hekimliği Anabilim Dalı nda münhal bulunan 1 (bir) adet 1. derece öğretim görevlisi kadrosunun Temel Tıp Bilimleri Bölümü Biyofizik Anabilim Dalı na birimlerarası kadro aktarımının yapılarak bu kadroya 78 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 5. maddesi gereğince kadro kullanma izni alınması için Yükseköğretim Kurulu BaĢkanlığı na bildirilmesine oy birliği ile karar verildi. KARAR Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Zehra SEYFĠKLĠ nin Temmuz 2010 tarihleri arasında Üniversitemiz ĠĢ ve ĠĢlemlerini takip etmek üzere (yol dahil) 2 gün süre ile Çorum da görevlendirilmesine, gidiģ-dönüģ yolculuğu resmi oto ile yapmasına, adına tahakkuk edecek yolluk ve gündeliğinin Üniversitemiz 2010 Mali Yılı Bütçesinin kodundan ödenmesine oy birliği ile karar verildi.

KARAR 20.01- Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı nın 20.05.2010 tarih ve 673 sayılı yazısı görüģüldü.

KARAR 20.01- Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı nın 20.05.2010 tarih ve 673 sayılı yazısı görüģüldü. T.C. GAZĠOSMANPAġA ÜNĠVERSĠTESĠ YÖNETĠM KURULU KARARLARI KARAR TARĠHĠ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Zehra SEYFĠKLĠ baģkanlığında toplandı. KARAR 20.01- Fen-Edebiyat

Detaylı

KARAR 34.01- Personel Daire Başkanlığı nın 14.10.2015 tarih ve 44793 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR 34.01- Personel Daire Başkanlığı nın 14.10.2015 tarih ve 44793 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 34.01- Personel Daire

Detaylı

KARAR Güzel Sanatlar Bölüm BaĢkanlığı nın tarih ve 160 sayılı yazısı görüģüldü.

KARAR Güzel Sanatlar Bölüm BaĢkanlığı nın tarih ve 160 sayılı yazısı görüģüldü. T.C. GAZĠOSMANPAġA ÜNĠVERSĠTESĠ YÖNETĠM KURULU KARARLARI KARAR TARĠHĠ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ġahġn baģkanlığında toplandı. KARAR 40.01- Üniversitemiz

Detaylı

KARAR Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 24 sayılı yazısı görüģüldü.

KARAR Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 24 sayılı yazısı görüģüldü. T.C. GAZĠOSMANPAġA ÜNĠVERSĠTESĠ YÖNETĠM KURULU KARARLARI KARAR TARĠHĠ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Zehra SEYFĠKLĠ baģkanlığında toplandı. KARAR 02.01- Fen-Edebiyat

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVĠT ÜNĠVERSĠTESĠ TIP FAKÜLTESĠ YÖNETĠM KURULU KARARLARI

T.C. BÜLENT ECEVĠT ÜNĠVERSĠTESĠ TIP FAKÜLTESĠ YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN (Dekan) Doç. Dr. Ali Uğur EMRE ()-(Ġzinli) Prof. Dr. Rafet KOCA () Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami ()-( Ġzinli) SALĠHOĞLU Prof. Dr. ġükrü

Detaylı

KARAR Öğrenci ĠĢleri Daire BaĢkanlığı nın tarih ve 4027 sayılı yazısı ekindeki Eğitim Komisyonu nun 01 nolu kararı görüģüldü.

KARAR Öğrenci ĠĢleri Daire BaĢkanlığı nın tarih ve 4027 sayılı yazısı ekindeki Eğitim Komisyonu nun 01 nolu kararı görüģüldü. T.C. GAZĠOSMANPAġA ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ġahġn baģkanlığında toplandı. KARAR 04.01- Öğrenci ĠĢleri Daire BaĢkanlığı nın 18.05.2011 tarih ve 4027

Detaylı

KARAR Personel Daire BaĢkanlığı nın tarih ve 4270 sayılı yazısı görüģüldü.

KARAR Personel Daire BaĢkanlığı nın tarih ve 4270 sayılı yazısı görüģüldü. T.C. GAZĠOSMANPAġA ÜNĠVERSĠTESĠ YÖNETĠM KURULU KARARLARI KARAR TARĠHĠ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ġahġn BaĢkanlığında toplandı. KARAR 35.01- Personel Daire

Detaylı

KARAR 42.01- Tıp Fakültesi Dekanlığı nın 30.10.2013 tarih ve 2233 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR 42.01- Tıp Fakültesi Dekanlığı nın 30.10.2013 tarih ve 2233 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 42.01- Tıp Fakültesi

Detaylı

KARAR 18.01- Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü nün 24.04.2013 tarih ve 420 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR 18.01- Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü nün 24.04.2013 tarih ve 420 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 18.01- Döner Sermaye

Detaylı

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız.

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız. TABLO ÜNİVERSİTE Tür ŞEHİR FAKÜLTE/YÜKSOKUL PROGRAM ADI AÇIKLAMA DİL 4 ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Devlet ADANA Ziraat Fak. Bahçe Bitkileri MF-2 280,446 255,689 47 192.000 4 ANKARA ÜNİVERSİTESİ Devlet ANKARA

Detaylı

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Sosyal Bilimler

Detaylı

KARAR Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarih ve 644 sayılı yazısı görüģüldü.

KARAR Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarih ve 644 sayılı yazısı görüģüldü. T.C. GAZĠOSMANPAġA ÜNĠVERSĠTESĠ YÖNETĠM KURULU KARARLARI KARAR TARĠHĠ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ġahġn BaĢkanlığında toplandı. KARAR 44.01-2547 sayılı

Detaylı

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 14.01- Sağlık Kültür

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:03.06.2015 SAYI: 1090 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Üye Üye Üye Raportör GÜNDEM: T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Prof.

Detaylı

KARAR Devlet Konservatuvarı Müdürlüğü nün tarih ve 37 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Devlet Konservatuvarı Müdürlüğü nün tarih ve 37 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 12.01- Devlet Konservatuvarı

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 3/3/2014 2014/3

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 3/3/2014 2014/3 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 3/3/2014 2014/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 3/3/2014 Pazartesi günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

KARAR İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 820 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 820 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 46.01- İktisadi ve

Detaylı

Sözleşmeli Mütercim-Tercüman (Kürtçe) pozisyonu için yapılacak olan yazılı sınava katılmaya hak kazananlar

Sözleşmeli Mütercim-Tercüman (Kürtçe) pozisyonu için yapılacak olan yazılı sınava katılmaya hak kazananlar BASIN-YAYIN VE ENFORMASYON GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Sözleşmeli Mütercim-Tercüman (Kürtçe) pozisyonu için yapılacak olan yazılı sınava kazananlar Sıra No Aday No Adı Soyadı Unvan KPSS Puanı KPDS Yabancı Dil Okul

Detaylı

KARAR Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve 300 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve 300 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Mücahit EĞRİ Başkanlığında toplandı. KARAR 41.01- Personel

Detaylı

T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı 01/07/2015 2015/07

T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı 01/07/2015 2015/07 T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı Oturum Tarihi Oturum Sayısı 01/07/2015 2015/07 Bölüm Kurulumuz, Bölüm BaĢkanı Prof. Dr. Ali ĠNAN ın BaĢkanlığında

Detaylı

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız.

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız. TABLO ÜNİVERSİTE Tür ŞEHİR FAKÜLTE/YÜKSOKUL PROGRAM ADI AÇIKLAMA DİL 4 GÜLHANE ASKERİ TIP AKADEMİSİ Devlet ANKARA Askeri Tıp Fak. Askeri Tıp Fakültesi Sivil Lise-Erkek MF-3 491,589 470,441 221 17.400 4

Detaylı

KARAR Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 13.01- Personel Daire

Detaylı

KARAR İlahiyat Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 699 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR İlahiyat Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 699 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 45.01- İlahiyat Fakültesi

Detaylı

101110581 Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği MF-4 2 347,463 359,586 101411037 Atatürk Üniversitesi

101110581 Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği MF-4 2 347,463 359,586 101411037 Atatürk Üniversitesi Lisans_KODU UniversiteAdi FakulteYuksekOkulAdi ProgramAdi PuanTuru OkulBirincisiKontenjani OBKTabanPuan OBKTavanPuan 102710387 Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çanakkale Sağlık Yüksekokulu Acil Yardım

Detaylı

T.C. GEBZE KAYMAKAMLIĞI Gebze Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2010 Mezunlarımız ve Üniversite Yerleşme Bilgileri

T.C. GEBZE KAYMAKAMLIĞI Gebze Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2010 Mezunlarımız ve Üniversite Yerleşme Bilgileri 1 ÖĞRENCİ ÖĞRENCİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ İSTANBUL TIP 2 ÖĞRENCİ ÖĞRENCİ MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) TIP FAKÜLTESİ 3 ÖĞRENCİ ÖĞRENCİ ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA) TIP FAKÜLTESİ 4

Detaylı

KARAR Bilgi İşlem Daire Başkanlığı nın tarih ve 04 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Bilgi İşlem Daire Başkanlığı nın tarih ve 04 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 03.01- Bilgi İşlem

Detaylı

T.C. KARADENĠZ TEKNĠK ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ ENSTĠTÜ YÖNETĠM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. : Enstitü Sekreteri (Raportör)

T.C. KARADENĠZ TEKNĠK ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ ENSTĠTÜ YÖNETĠM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. : Enstitü Sekreteri (Raportör) T.C. KARADENĠZ TEKNĠK ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ ENSTĠTÜ YÖNETĠM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARĠH: 20.09.2011 SAYI: 37 KATILANLAR Doç. Dr. Haluk ÖZMEN Yrd. Doç. Dr. Mehmet PALANCI Prof. Dr.

Detaylı

KARAR Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 12.01- Personel Daire

Detaylı

Ekim 2015 Dönemi başvuruları kapsamında Üniversitemizde yapılacak olan Doçentlik Sınavı ile ilgili bilgi edinilmesi rica olunur.

Ekim 2015 Dönemi başvuruları kapsamında Üniversitemizde yapılacak olan Doçentlik Sınavı ile ilgili bilgi edinilmesi rica olunur. Doçentlik Sözlü Sınavı(Göz Hastalıkları) Temel Alan Kodu: 1028-Göz Hastalıkları Toplantı Yeri: Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı, Toplantı Salonu 1. Kat,Taşkent Caddesi 77. Sokak No: 11 Bahçelievler/Ankara

Detaylı

T.C. RECEP TAYYĠP ERDOĞAN ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYĠP ERDOĞAN ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYĠP ERDOĞAN ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 85 Tarih : 18.03.2015 Toplantıda Bulunanlar : 1- Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Rektör Hukuk Fakültesi Dekanı (Tedviren) Güzel Sanatlar,

Detaylı

Prof. Dr. Serap ÜNSAR

Prof. Dr. Serap ÜNSAR ÜNĐVERSĐTEMĐZDE AKADEMĐK YÜKSELTME VE ATAMALAR Prof. Dr. Serap ÜNSAR : Đstanbul Üniversitesi - 1993 YÜKSEK : Đstanbul Üniversitesi - 1996 TIPTA UZMANLIK : Đstanbul Üniversitesi - 2001 YRD.DOÇ. ATANMA :

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN (Dekan) Prof. Dr. ġ. Deniz AKDUMAN ()-(Ġzinli) Prof. Dr. Z. Nur BANOĞLU () Prof. Dr. Rafet KOCA () Doç. Dr. Ali Uğur EMRE () Yrd.

Detaylı

KARAR Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 12.01- Üniversitemiz

Detaylı

T.C. YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği

T.C. YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği 09.02.2012 AÇIKLAMA Yükseköğretim Genel Kurulu 2012 yılının 3. toplantısını yapmak üzere 09.02.2012 de toplanmış; Eğitim, Kadro, Mevzuat ve Vakıf Üniversiteleri Koordinasyon komisyonları raporlarının yanı

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı 350 T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Enstitü Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 09.08.2017 30 350-357 Üniversitemiz Rektörlüğünün 01/08/2017 tarihinde

Detaylı

SINAVA GĠRECEKLER YÖK DUYURU NO:1002544 LĠSANS MEZ. ORT.

SINAVA GĠRECEKLER YÖK DUYURU NO:1002544 LĠSANS MEZ. ORT. ÜNVERSĠTEMĠZ MÜHENDĠSLĠK MĠMARLIK FAKÜLTESĠ PETROL VE DOĞALGAZ MÜHENDĠSLĠĞĠ PETROL ĠġLETME ABD 6. DERECE ARAġTIRMA GÖREVLĠSĠ KADROSU ÖN DEĞERLENDĠRME SONUCU ĠLAN ġarti: Bölümü Lisans Mezunu olmak. YÖK

Detaylı

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Fen Bilgisi Öğretmenliği MF-2 67 67 267,57 293,61 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Biyoloji (İngilizce) MF-2 72 68 210,65 294,51 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 08.04.2004 2004/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 08.04.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

KARAR Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü nün tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü nün tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 27.01- Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü

Detaylı

2011 TUS İLKBAHAR DÖNEMİ MERKEZİ YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL) (SINAV TARİHİ : 15 Mayıs 2011)

2011 TUS İLKBAHAR DÖNEMİ MERKEZİ YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL) (SINAV TARİHİ : 15 Mayıs 2011) 1011163 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI K 2 2 0 57.524 57.858 1011196 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ GÖĞÜS HASTALIKLARI K 1 1 0 59.979 59.979

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN (Dekan) Prof. Dr. Rafet KOCA (Üye)-(Ġzinli) Prof. Dr. ġükrü Oğuz ÖZDAMAR (Üye) Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami (Üye)-(Ġzinli) SALĠHOĞLU Doç.

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. ġükrü Oğuz ÖZDAMAR Doç. Dr. Ali Uğur EMRE Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALĠHOĞLU (Dekan) () () () () () Tıp

Detaylı

2015 PROGRAM ADI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE İL Türü Öğrenim Şekli Dili Burs KONT/YERLEŞEN

2015 PROGRAM ADI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE İL Türü Öğrenim Şekli Dili Burs KONT/YERLEŞEN PROGRAM ADI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE İL Öğrenim Şekli Dili Burs Büyük 102710387 Acil Yardım ve Afet Yönetimi Çanakkale Onsekiz Mart Ünv. Çanakkale Sağlık Yüksekokulu Çanakkale Devlet 6 6 SAY 27802316 29506409

Detaylı

42 20.10.2015. KARAR NO:1) GeçmiĢ tutanak okundu, oy birliği ile kabul edildi.

42 20.10.2015. KARAR NO:1) GeçmiĢ tutanak okundu, oy birliği ile kabul edildi. 42 20.10.2015 KARAR NO:1) GeçmiĢ tutanak okundu, oy birliği ile kabul edildi. KARAR NO:2) 22-25 Ekim 2015 tarihleri arasında Ġstanbul da düzenlenen 20.WONCA Avrupa Kongresi ne bildirili olarak katılacak

Detaylı

2015-DUS GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL)

2015-DUS GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL) EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR () 100111043 Abant İzzet Baysal Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi / Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi 2 2 0 63,83396 65,51024 100111016 Abant İzzet Baysal Üniversitesi Diş Hekimliği

Detaylı

2014-DUS SONBAHAR DÖNEMİ GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL)

2014-DUS SONBAHAR DÖNEMİ GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL) 2014-DUS SONBAHAR DÖNEMİ YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE VE LAR () YERLEŞEN BOŞ 102911011 ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ AĞIZ, DİŞ VE ÇENE CERRAHİSİ 1 1 0 64,45240 64,45240 102911074 ÇUKUROVA

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 28/11/2012 2012-2013/3

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 28/11/2012 2012-2013/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 28.11.2012 Çarşamba Günü saat 10.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 30.03.2005 2005/4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 30.03.2005 Çarşamba günü saat 09:30 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 16/10/2014 TOPLANTI SAYISI : 2014/28 Enstitü Yönetim Kurulu 16/10/2014 PerĢembe günü Enstitü Müdürü Doç.Dr.Mehmet

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SENATO KARARI

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SENATO KARARI T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SENATO KARARI KARAR TARİHÎ OTURUM NO KARAR SAYISI 07.04.2016 05. 04 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ŞEKER'in başkanlığında toplanarak aşağıdaki

Detaylı

Mezuniye t Notu 100'lük. Mezuniye t Notu 100'lük. Kamu Yönetimi 77,13 15,426 68, , Mezuniye t Notu 100'lük

Mezuniye t Notu 100'lük. Mezuniye t Notu 100'lük. Kamu Yönetimi 77,13 15,426 68, , Mezuniye t Notu 100'lük T.C. Ad Soyad Fakülte Bölümü 1 Ahmet GÜNDÜZ 79,46 15,892 60,46898 30,234 61 18,3 64,42649 ASIL 2 68,03 13,606 63,50815 31,754 51 15,3 60,660075 ASIL 3 Gürkan AKSOY Gazi Üniversitesi 67,8 13,56 63,49614

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22.06.2006 2006/11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 22.06.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız.

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız. TABLO ÜNİVERSİTE Tür ŞEHİR FAKÜLTE/YÜKSOKUL PROGRAM ADI AÇIKLAMA DİL 4 BAKÜ DEVLET ÜNİVERSİTESİ YDevlet BAKU Filoloji Fak. Azerbaycan Dili ve Edebiyatı TS-2 273,082 232,896 10 301.000 4 BAKÜ SLAVYAN ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

Üniversite Bilimsel AraĢtırma Projeleri Payı (CÜBAP) Kurum / Fakülte Payı (*) Proje ÇalıĢanları Payları (*)

Üniversite Bilimsel AraĢtırma Projeleri Payı (CÜBAP) Kurum / Fakülte Payı (*) Proje ÇalıĢanları Payları (*) T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMĠRCĠ nin baģkanlığında 27 Kasım 2012 tarihinde toplanarak aģağıdaki kararları almıģtır. Karar No-1: Fakültemiz Döner Sermaye gelirlerinin

Detaylı

Tablo 2 Üniversitelerde Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Programlar ve Kontenjanları*

Tablo 2 Üniversitelerde Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Programlar ve Kontenjanları* Program Kodu Eğitim Süresi Genel Kontenjan Yabancı Uyruklu Kontenjanı 2014-DUS Tercih Program Adı Özel Koşullar ve Açıklamalar* (1) (2) (3) (4) (5) (6) Üniversitelerde Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi

Detaylı

Ankara 1996 PUAN TÜRÜ TABAN PUAN ÜNİVERSİTE ADI BÖLÜM ADI KONTENJAN SIRALAMA

Ankara 1996 PUAN TÜRÜ TABAN PUAN ÜNİVERSİTE ADI BÖLÜM ADI KONTENJAN SIRALAMA KOÇ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Fizik (İngilizce) (Tam Burslu) 8 MF-2 449,007 12.600 KOÇ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Kimya (İngilizce) (Tam Burslu) 8 MF-2 427,353 21.400 BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Fizik

Detaylı

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız.

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız. 4 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Devlet ANKARA Fen Fak. Aktüerya Bilimleri MF-1 411,216 337,320 72 66.100 4 ANKARA ÜNİVERSİTESİ Devlet ANKARA Fen Fak. Astronomi ve Uzay Bilimleri MF-1 241,591 197,251 72 315.000

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI. T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI : 28 Haziran 2005 : 22

YÖNETİM KURULU KARARLARI. T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI : 28 Haziran 2005 : 22 YÖNETİM KURULU KARARLARI Tarih Toplantı Sayısı T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI : 28 Haziran 2005 : 22 Karar 1/1 Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü 2005-2006 Eğitim-Öğretim Yılı

Detaylı

2013 YGS-LYS TABAN PUANLARI KİTAPÇIĞI ( NET DAĞILIMI)

2013 YGS-LYS TABAN PUANLARI KİTAPÇIĞI ( NET DAĞILIMI) Diş Hekimliği Üniversite D/Ö P. Türü Olasılık 12_Puan YEDİTEPE Üniv. (T.B.) Özel MF-3 1.Olasılık 509,314 35 35 37.5 35 50 16 30 21 26 YEDİTEPE Üniv. (T.B.) Özel MF-3 2.Olasılık 509,314 35 35 37.5 35 50

Detaylı

Yerleştirmeye Esas Öyp Puanı En büyük. Yerleştirmeye Esas Öyp Puanı En küçük. En Büyük Öyp Puanı

Yerleştirmeye Esas Öyp Puanı En büyük. Yerleştirmeye Esas Öyp Puanı En küçük. En Büyük Öyp Puanı 2013 Aralık Dönemi İlan Numarasına göre Yerleşen Adayları Öyp Puanları (En büyük En küçük) * Temel Tıp Bilimleri ilanlarını Seçen Tıp Fakültesi mezunu adayların öyp puanları %10 oranında arttırılmıştır.

Detaylı

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız.

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız. 4 KOÇ ÜNİVERSİTESİ Vakıf İSTANBUL İnsani Bilimler ve Edebiyat Fak. Arkeoloji ve Sanat Tarihi İNG TS-1 449,145 446,594 8 3.550 4 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ Devlet ESKİŞEHİR İletişim Bilimleri Fak. Basın ve Yayın

Detaylı

KARAR Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 544 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 544 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 19.01- Fen-Edebiyat

Detaylı

Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitim Dalları ve Kontenjanları

Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitim Dalları ve Kontenjanları Tablo 2 Ünirsitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitim Dalları Kontenjanları Abant İzzet Baysal Ünirsitesi 1011375 Acil Tıp 5 K 1 - - 51.745 1011139 Anesteziyoloji Reanimasyon 4 K 1 - - 56.044 1011147 Beyin Sinir

Detaylı

KARAR Niksar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Niksar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 08.01- Niksar Uygulamalı

Detaylı

2016-TUS SONBAHAR BAŞVURU KILAVUZU Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Programlar ve Kontenjanları*

2016-TUS SONBAHAR BAŞVURU KILAVUZU Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Programlar ve Kontenjanları* Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitim Dalları ve Kontenjanları Abant İzzet Baysal Üniversitesi 100111016 Acil Tıp 4 K 1 - - 100111043 Anesteziyoloji ve Reanimasyon 5 K 1 - - 100111052 Beyin ve Sinir

Detaylı

KARAR Niksar Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarih ve 9795 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Niksar Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarih ve 9795 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 07.01- Niksar Teknik

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ BOLVADİN MESLEK YÜKSEKOKULU

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ BOLVADİN MESLEK YÜKSEKOKULU 2010-2011 DÖNEMİNDE OKULUMUZDAN MEZUN OLMUŞ VE DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) İLE 4 YILLIK BİR YÜKSEKÖĞRENİM PROĞRAMINI KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ AŞAĞIDA VERİLMİŞTİR. BU ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYOR VE YENİ OKULLARINDA

Detaylı

2008 NİSAN DÖNEMİ TUS MERKEZİ YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL) (SINAV TARİHİ : NİSAN 2008)

2008 NİSAN DÖNEMİ TUS MERKEZİ YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL) (SINAV TARİHİ : NİSAN 2008) 10111392 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON K 3 3 0 056.740 059.925 10112982 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ GENEL CERRAHİ K 2 2 0 059.229 059.259

Detaylı

*Uzmanlık Programları ile ilgili Özel Koşullar ve Açıklamalarını mutlaka okuyunuz. 1

*Uzmanlık Programları ile ilgili Özel Koşullar ve Açıklamalarını mutlaka okuyunuz. 1 Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Adana Şehir Hastanesi 706800101 ADANA Acil Tıp K 1 706810010 ADANA Beyin Ve Sinir Cerrahisi K 2 706800107 ADANA Genel Cerrahi

Detaylı

2013 ÖSYS - LİSANS PROGRAMLARI BOŞ KALAN KONTENJANLAR www.saugundem.com www.facebook.com/saugundem

2013 ÖSYS - LİSANS PROGRAMLARI BOŞ KALAN KONTENJANLAR www.saugundem.com www.facebook.com/saugundem 2013 ÖSYS - LİSANS PROGRAMLARI BOŞ KALAN KONTENJANLAR Programın Kodu Programın Adı Puan Türü ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Genel Kontenjan Yerleşen Aday Sayısı Boş Kontenjan Min Puan Max Puan

Detaylı

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ 2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ YÖNTEM Buçalışma,DoğruTercihAnalizEkibitarafındanhazırlanmışveKariyerPlanlamaDerneğiÜyelerilebirlikteyorumlanmıştır. Geçtiğimizyılardakontenjanartışveazalmalarınabakıldığında,çoğunluklaazalmanınbaşarısırasınınyükselmesine,artışlarındabaşarısırasındadüşüşe

Detaylı

T.C KOCAELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 22/12/2011 2011/15

T.C KOCAELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 22/12/2011 2011/15 T.C KOCAELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22/12/2011 2011/15 Üniversitemiz Senatosu 22/12/2011 PerĢembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer ġ.komsuoğlu BaĢkanlığında

Detaylı

Abant zzet Baysal Üniversitesi Bilim Dallar. Yay n

Abant zzet Baysal Üniversitesi Bilim Dallar. Yay n Tablo 2.2. Türkiye Kurumlarının 1981-2006 döneminde 24 ayrı bilim dalında yaptığı toplam YS, AS Abant zzet Baysal Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri 1 0 0,00 Bitki ve Hayvan Bilimleri 49 59 1,20 Biyoloji

Detaylı

ÜNĠVERSĠTEMĠZDE AKADEMĠK YÜKSELTME VE ATAMALAR. Prof. Dr. Bülend ĠNANÇ

ÜNĠVERSĠTEMĠZDE AKADEMĠK YÜKSELTME VE ATAMALAR. Prof. Dr. Bülend ĠNANÇ ÜNĠVERSĠTEMĠZDE AKADEMĠK YÜKSELTME VE ATAMALAR Prof. Dr. Bülend ĠNANÇ : İstanbul Üniversitesi-1997 : Gazi Üniversitesi-2006 YRD.DOÇ. ATANMA : 2010 DOÇENTLĠK : 2012 Üniversitemiz DiĢ Hekimliği Fakültesi

Detaylı

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız.

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız. 4 ANKARA ÜNİVERSİTESİ Devlet ANKARA Dil ve Tarih Coğrafya Fak. Antropoloji TM-3 325,416 283,745 57 218.000 4 MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ Devlet BURDUR Fen-Edebiyat Fak. Antropoloji TM-3 289,322 243,240

Detaylı

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) İngilizce Öğretmenliği DİL-1 62 62 420,91 491,13 280,62 338,84 ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (AYDIN) Fransız Dili ve Edebiyatı DİL-1 52 52 244,77 351,51 ADNAN MENDERES

Detaylı

GÜNDEM: 1- Bilgilendirme

GÜNDEM: 1- Bilgilendirme T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 237 Tarih : 14.05.2015 Toplantıda Bulunanlar : Prof. Dr. Mehmet KÜÇÜK(Başkan) Prof. Dr. Bülent VEREP(Üye)

Detaylı

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ 2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ YÖNTEM Buçalışma,DoğruTercihAnalizEkibitarafındanhazırlanmışveKariyerPlanlamaDerneğiÜyelerilebirlikteyorumlanmıştır. Geçtiğimizyılardakontenjanartışveazalmalarınabakıldığında,çoğunluklaazalmanınbaşarısırasınınyükselmesine,artışlarındabaşarısırasındadüşüşe

Detaylı

2013-DUS İLKBAHAR DÖNEMİ GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL)

2013-DUS İLKBAHAR DÖNEMİ GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL) VE LAR () YERLEŞEN BOŞ 100311014 ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ÇOCUK DİŞ HEKİMLİĞİ 1 1 0 63,01326 63,01326 100311023 ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ORTODONTİ

Detaylı

Tablo 2 Üniversitelerde Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Dallar ve Kontenjanları*

Tablo 2 Üniversitelerde Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Dallar ve Kontenjanları* Üniversitelerde Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Dallar ve Kontenjanları Abant İzzet Baysal Üniversitesi 100111043 Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi 4 4 - - 100111088 Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi

Detaylı

2013 YGS-LYS TABAN PUANLARI KİTAPÇIĞI ( NET DAĞILIMI)

2013 YGS-LYS TABAN PUANLARI KİTAPÇIĞI ( NET DAĞILIMI) Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Üniversite D/Ö P. Türü Olasılık 12_Puan BOĞAZİÇİ Üniv. Devlet TM-3 1.Olasılık 459,648 40 35 30 0 6 6 54 24 BOĞAZİÇİ Üniv. Devlet TM-3 2.Olasılık 459,648 40 35 30 0 44

Detaylı

1 Kafkas Üniversitesi Kars 02.11.2007/3 17.04.2014. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Erzurum Veteriner Kontrol ve Araştırma Enstitüsü

1 Kafkas Üniversitesi Kars 02.11.2007/3 17.04.2014. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Erzurum Veteriner Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Onay ve karar no 1 Kafkas Üniversitesi Kars 02.11.2007/3 17.04.2014 2 3 4 Erzurum Veteriner Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Necmettin Erbakan Üniversitesi

Detaylı

KARAR Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı nın tarih ve 171 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı nın tarih ve 171 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 11.01- Sağlık Kültür

Detaylı

fl0ral EYLÜL 2013 TUS (PUAN/BÖLÜM) PUAN TÜRÜ KONTEN JAN YERLEŞ EN DAL ADI BOŞ MİN. PUAN MAX. PUAN DAL KODU

fl0ral EYLÜL 2013 TUS (PUAN/BÖLÜM) PUAN TÜRÜ KONTEN JAN YERLEŞ EN DAL ADI BOŞ MİN. PUAN MAX. PUAN DAL KODU DAL KODU 100711019 AKDİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ACİL TIP K 2 2 0 59,07666 61,95058 102911011 ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ACİL TIP K 1 1 0 55,29796 55,29796 105631018 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ CERRAHPAŞA

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMĠRCĠ baģkanlığında 08 Temmuz 2013 tarihinde toplanarak aģağıdaki kararları almıģtır. Karar No-1: Makine Mühendisliği Bölüm BaĢkanlığının 01.07.2013

Detaylı

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Boğaziçi (İngilizce) Puan Küçük Büyük TM-3 72 451,404 483,791 5980 Hacettepe TM-3 67 425,767 481,887 14400 İstanbul TM-3 57 425,623 509,868 14500 Bahçeşehir (İngilizce) (Tam TM-3 6 422,725 445,145 15800

Detaylı

ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE BAZLI EN BÜYÜK EN KÜÇÜK ÖYP PUANI

ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE BAZLI EN BÜYÜK EN KÜÇÜK ÖYP PUANI 2013 Ekim Dönemi Öyp Yerleştirme Sonuçları ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE BAZLI EN BÜYÜK EN KÜÇÜK ÖYP PUANI ÜNİVERSİTE / FAKÜLTE Yerleşen Sayı En Küçük OYP_PUAN En Büyük OYP_PUAN ANKARA ÜNİVERSİTESİ 44 71,36 91,158

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 10.10.2017 635 8 YÖNETĠM KURULU ÜYELERĠ 1- Prof. Dr. Mevlüt TÜRK

Detaylı

UniversiteTuru FakulteYuksekOkulAdi ProgramAdi PuanTuru TabanPuanKontenjanOgretimTuruOgretimTuru BasariSirasi Ankara Üniversitesi Devlet Dil ve Tarih

UniversiteTuru FakulteYuksekOkulAdi ProgramAdi PuanTuru TabanPuanKontenjanOgretimTuruOgretimTuru BasariSirasi Ankara Üniversitesi Devlet Dil ve Tarih UniversiteAdi UniversiteTuru FakulteYuksekOkulAdi ProgramAdi PuanTuru TabanPuanKontenjanOgretimTuruOgretimTuru BasariSirasi Ankara Üniversitesi Devlet Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Alman Dili ve Edebiyatı

Detaylı

AİLE EKONOMİSİ VE BESLENME ÖĞRETMENLİĞİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ

AİLE EKONOMİSİ VE BESLENME ÖĞRETMENLİĞİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ AİLE EKONOMİSİ VE BESLENME ÖĞRETMENLİĞİ 386 1399 385 388 19 1250 385 218............................................................ GAZİ ÜNİVERSİTESİ 32.06 1 33.16 1 6.86 2 83.06 1............................................................

Detaylı

MAT-FEN EĞİTİM KURUMLARI YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ

MAT-FEN EĞİTİM KURUMLARI YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ 2007-2008-2009 YILI ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ'Nİ KAZANANLAR 30 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ 155 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK

Detaylı

Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Programlar ve Kontenjanları*

Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Programlar ve Kontenjanları* Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitim Dalları ve Kontenjanları Abant İzzet Baysal Üniversitesi 100111016 Acil Tıp 4 K 1 - - 100111043 Anesteziyoloji ve Reanimasyon 5 K 1 - - 100111052 Beyin ve Sinir

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 18/01/ /14

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 18/01/ /14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 18/01/2012 Çarşamba Günü saat 15.30 da Rektör Vekili Prof.Dr. Orhan KILIÇ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları

Detaylı

2014-DUS İLKBAHAR DÖNEMİ GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL)

2014-DUS İLKBAHAR DÖNEMİ GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL) EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR () 102911011 ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ AĞIZ, DİŞ VE ÇENE CERRAHİSİ 1 1 0 62,91719 62,91719 102911074 ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ÇOCUK

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 2005-2009 2009-2010 Profesör Dr. Profesör Dr.

ÖZGEÇMİŞ. 2005-2009 2009-2010 Profesör Dr. Profesör Dr. ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Adnan ÖMERUSTAOĞLU Doğum Tarihi: 25.08.1962 Unvanı: Prof. Dr. Öğrenim Durumu: Derece Bölüm Üniversite Yıl Lisans Fen Edebiyat Fakültesi Atatürk Üniversitesi 1985 Y. Lisans Sosyal Bilimler

Detaylı

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ 2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ YÖNTEM Buçalışma,DoğruTercihAnalizEkibitarafındanhazırlanmışveKariyerPlanlamaDerneğiÜyelerilebirlikteyorumlanmıştır. Geçtiğimizyılardakontenjanartışveazalmalarınabakıldığında,çoğunluklaazalmanınbaşarısırasınınyükselmesine,artışlarındabaşarısırasındadüşüşe

Detaylı

2009 ÖSYS'de LİSANS PROGRAMLARINA OKUL BİRİNCİLİĞİ KONTENJANINDAN YERLEŞENLER Hazırlayan: Burak KILANÇ, Tercih Bülteni TV Programı Akademik Danışmanı

2009 ÖSYS'de LİSANS PROGRAMLARINA OKUL BİRİNCİLİĞİ KONTENJANINDAN YERLEŞENLER Hazırlayan: Burak KILANÇ, Tercih Bülteni TV Programı Akademik Danışmanı 2009 ÖSYS'de LİSANS PROGRAMLARINA BİRİNCİLİĞİ NDAN LER TÜRÜ LİSANS PROGRAMI EK LA EK DİL 1 Amerikan Kültürü ve Edebiyatı EGE ÜNİVERSİTESİ 2 1 1 1 4921 DİL 1 İngiliz Dili ve Edebiyatı BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

2018-TUS 2. DÖNEM EK TERCİH KILAVUZU Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Programlar ve Kontenjanları*

2018-TUS 2. DÖNEM EK TERCİH KILAVUZU Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Programlar ve Kontenjanları* Üniversitedeki Tıpta Uzmanlık Eğitim Dalları ve Kontenjanları ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ 100211015 ADIYAMAN Acil Tıp K 3 100290052 ADIYAMAN Adli Tıp K 1 100290053 ADIYAMAN Çocuk Cerrahisi K 1 100211042 ADIYAMAN

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.İlyas

Detaylı