SERAMİK UYGULAMA TEKNİKLERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SERAMİK UYGULAMA TEKNİKLERİ"

Transkript

1 SERAMİK UYGULAMA TEKNİKLERİ SERAMİK ÇEŞİTLERİ Yer Karoları Mutfak banyo, tuvalet ve diğer iç mekanların duvar ve zeminlerinde ; ayrıca kapatılmış, balkon, teraslar, oto yıkama yerleri, laboratuar vb. mekanların iç ve dış duvarlarında ve zeminlerinde kullanılır. Duvar Karoları Mutfak, banyo, tuvalet gibi mekanların duvarlarında, ayrıca restaurant, kafeterya, otel, oto yıkama yerleri, laboratuarlar vb. mekanların, iç duvarlarında kullanılır. Sırlı Porselen Ağırlıklı olarak dış mekanların olmak üzere, konutlarda, balkonlarda, teraslarda, havuz kenarlarında, iş-alışveriş merkezleri gibi yük ve yaya trafiğinin yoğun olduğu tüm, iç dış mekanların duvar ve zeminlerinde kullanılır. Digital Tile Ürünlerimiz Ağırlıklı olarak sırlı porselen bünyesi ile üretilen digital teknoloji kullanılarak üretilen bu ürünlerimiz sırlı granit bünyeli olanlar bu ürün grubu kadara mukavemetlidir ve her türlü iç ve dış mekanlarda kullanılabilir.çoğunlukta rölyefli yapıya sahip bu özel ürün grubumuz hem yer hem duvarda kullanılabilmektedir.bu konuda detaylı bilgiyi hem internet sitemizden hem de bayilerimizden öğrenebilirsiniz.

2 Belirtilen özellikleri dolayısı ile diğer sırlı granitlerimizden ayrılan diğer bir farkı döşeme sırısında ustalarımızın normal kesme makinaları ile kesim yapılmaması gerekmektedir.tüm Digital Tile ürünlerimiz yüzey yapıları ve sahip oldukları yüksek mukavemet sebebi ile sulu kesme makinaları ile kesilmelidir. Dekor Seramikleri Her türlü ürünlerimiz ile bütünlük kazanması ve dekoratif,estetik olarak mekanların görüntüsünü zenginleştiren özel şekilli veya seramik ile aynı ebatta dekoratif amaçlı üretilen özel üretimlerdir. Dekor seramikleri dekoratif amaçlı üretildiğinden diğer seramiklere göre daha narin yapıya sahiptir.bu nedenle gerek döşeme sırasında gerekse temizleme sırasında hem ustalarımı hemde nihai kullanıcılarımızın özen göstermesi gerekir.özellikle altın,platin,bronz görüntülü metalik efektli dekorlarda asla klorak veya asit baz özelliği olan kimyasallarla ve deterjanlar ile temizlemeyiniz.sadece ıslak nemli bez ile fazla baskı uygulanmadan temizlenmelidir. SERAMİK UYGULAMALARI GENEL KURALLARI _Seramik kutularını açmadan önce, kullanacağınız ürünlerin tonalite ve kalibre numaralarının aynı olup olmadığını kontrol ediniz. _Seramik döşenecek yüzeyleri öncelikle, kir, toz ve yalıtkan maddelerden arındırınız ve temizleyiniz.

3 _Seramik döşeme işlemlerine daima, görünen köşelerden başlayınız. Parça seramikleri kapı, dolap arkası gibi görünmeyen noktalarda kullanınız. _Aynı tonalite ve kalibre kodlu ürün kutularını karıştırarak, karolar arasında derz boşluğu kalacak şekilde, derz artısı kullanarak döşeyiniz. _Seramik uygulamaları sonrasında, kullanım yüzeyinde kalan her türlü inşaat malzemesi artığını, uygun temizlik malzemeleri ile 24 saat içerisinde temizleyiniz.

4 STOKLAMA ve KUTU ÜSTÜ BİLGİLERİ STOKLAMA YÖNTEMLERİ Depo Sorumluları İçin ; _Seramikleri cins, ebat, kalibre ve renk tonuna göre grup grup düzenli bir şekilde yerleştiriniz. _Seramikleri dik stoklayınız. _Palet barkodlarını kesinlikle palet üzerinden çıkartmayınız. _Müşteriye aynı kalite, tonalite ve kalibre ürün veriniz. _Seramik ürünleri, shrink naylon ile stoklayarak, nemden ve ıslanmadan koruyunuz. _Özellikle beyaz renkli duvar karolarında ve uygun şartlarda stoklanmayan ürünlerde, ıslanmaya bağlı olarak yüzey renginde gri ton oluşacaktır. _Paletin altında kalan ıslanmamış ürünler ile birlikte döşendiğinde tonalite farkı sorunu oluşturacaktır. Nihai Müşteriler İçin ; _Kutu üstü bilgileri aynı olan ürünleri kullanınız. Ürünler aynı kalite, kalibre ve tonalite olmalıdır. _Açık renkli tercih edilen duvar karosu ürünlerinde saklama koşulları önemli olup ıslanmış, deforme olmuş ürünleri kabul etmeyiniz ve döşemeyiniz. Bu ürünlerin döşenmesi durumunda baştan görünmeyen renk farklılıklarının döşendikten sonra çok daha belirgin olacağını unutmayınız. _Ürünün kimliğini gösteren ve son derece önemli olan kutu üstü bilgelerinin açılımı bir sonraki sayfadadır.

5 Farklı Renk Tonlarında Karışık Döşenmiş Ürünler Aşağıdaki resimde; Uygun şartlarda stoklanmamış,yağmur,kar vb.gibi hava koşullarından dolayı bünyesine aşırı su almış,ıslanmış olan karolarının normal(kuru) karolar ile karışık döşenmesi sonucu oluşan farklılık görünmektedir.

6 Kutu Etiket Bilgilerinin Açılımı MEKANLARA UYGUN ÜRÜN SEÇİMİ _Mekanların kullanım amacına uygun seramikler seçilmelidir. _Karo seramik döşenecek alanların, kullanım amacı mutlaka dikkate alınmalıdır. _Yer karolarının teknik özelliklerine bakılarak, kullanılacak alanın yük ve yaya trafik yoğunluğuna göre ; sırlı yüzey aşınma direnci uygun olan seramikler seçilmelidir.yoğun yük ve yaya trafiği olan otel, okul, alışveriş merkezi v.b. mekanlara, sırlı aşınmaya dirençli olan PEI IV veya PEI V olarak sınıflandırılan seramikler seçilmelidir. RENK TON DEĞİŞİMİ NEDİR? Değerli müşterilerimiz; Ürünlerimizin tasarımından kaynaklanan desendeki baskılarının değişimlerine göre kutu etiketlerimizde belirttiğimiz renk tonu değişimi aşağıdaki gibi bir sınıflama yapılmaktadır.almış olduğunuz üründen 1 kutu açıldığında desendeki değişimler ile kutu içinden çıkan karolar arasındaki görünümler ürünlerimizin tasarımına göre farklılık gösterir.

7 Aynı parti üretimden çıkan karolar arasındaki renk ve doku farkı, tüm seramik karolarında olduğu gibi malzemenin doğası gereği gözle görülmeyecek kadar azdır. Birbirine yakın renklerden olusan karolar arasında, yüzey dokusunda ve baskı desenlerinde açıkca ayırtedilebilir farklar vardır. Tek bir karoda bulunan ana renkler diğer karolarda da mevcuttur. Ancak renk şiddetleri karolar arasında önemli farklılıklar gösterir.genellikle rustik karolarda kullalılan bir tasarım anlayışıdır. Karodan karoya gelişigüzel renk farklılıkları görülür böylelikle bir karonun renkleri diğerinden tamamen farklı olabilir. Ancak genelde renkler arası bir harmoni vardır. Bu nevi ürünler kutulardan da gelisi güzel çıkacaktır. Genellikle rustik karolarda kullanılan bir tasarım anlatyışıdır.renk ve doku varyasyonu, tesislerimizde kontrol edilebilir. Bir parametre olup, bazı ürünlerde pazar talepleri ve tasarımı gereği ürün geliştirme aşamasında özellikle oluşturulmaktadır. KUTU ETİKETLERİNDEKİ RENK TONU NEDİR? Ürünlerimizin üretimleri esnasında oluşabilen ton farlılıklarının karıştırmadan ayrı partiler halinde müşterilerimize sunmak adına ürünlerimizde kutu etiketleri üzerinde renk tonu olarak belirttiğimiz aşağıdaki renk tonu sınıflama sistemini uygulamaktayız.ürünlerinizi teslim aldığınızda kutu etiketleri üzerindeki renk tonu sınıflarının aynı olmasına dikkat ediniz. RENK TONU SINIFLARI : En Açık Açık Normal Koyu En Koyu Yeni Kod

8 Daha fazla bilgi için internet sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Önemli Uyarı: Müşterilerimiz ürünleri teslim alırken tüm kutu etiketlerindeki Renk Tonu kodlarının aynı olmasına dikkat etmelidir.farklı Renk Tonu olan seramikler ton farklılığı yaratacağı için aynı mekana döşenmez. YAPIŞTIRICI SEÇİMİ _Açık renk seramikler ve diğer kaplama malzemelerinde yapıştırıcı olarak, mutlaka beyaz renkli seramik yapıştırıcıları kullanılmalıdır. _Koyu renkli karolarda ve diğer kaplama malzemelerinde ise ; gri renkli seramik yapıştırıcıları kullanılabilir. KAPLAMA YÜZEYİNİN HAZIRLANMASI _Seramik kaplanacak yüzeyler, uygulama öncesi öncelikle kir, yağ, sabun, zift, toz, yağlı boya, kireç, badana vb malzemelerden arındırılmalıdır. _Kaplama yapılacak duvarlar şakülünde, yatay zeminler ise terazisinde(düzleminde) olmalıdır. _Döşeme işlemleri öncesinde, tüm kaplama yapılacak yüzeylerde astarlama, tamir ve yalıtım işlemlerinin tamamlanması gereklidir. DİKDÖRTGEN BÜYÜK EBATLARIN DÖŞEME TEKNİKLERİ 25 X X X X X 45 Ölçülerindeki dikdörtgen ürünlerde döşeme sonucunda problem yaşanmaması için, kaydırmanın karonun uzun kenarının ¼ lük kısmından yapılması, mutlaka gereklidir. (Örneğin ; uzun kenar 60 cm ise kaydırma maksimum 15 cm den yapılacaktır.) Karonun tam ortasından yapılan seramik döşeme uygulamaları, kesinlikle önerilmez.

9 REKTİFİYELİ ÜRÜNLERİ DÖŞEME TEKNİKLERİ Rektifiye, büyük ebatlarda oluşabilecek boyut farklılıklarını indirmek için yapılan bir boyutlandırma işlemidir. Rektifiye işlemi sonrasında karoların kenarlarındaki eğimli kısımlar alındığı için görüntü bütünlüğü de sağlanmış olmaktadır. Rektifiye ürünleri, asgari 2mm lik derz artısı ile döşenmelidir. Ege Seramik tarafından önerilen 3 mm dir. Derzli döşeme, yeni binaların oturmasına bağlı olarak oluşabilecek çatlakları da önlemektedir.

10 DIŞ MEKANLARDA SERAMİK UYGULAMALARI _Dış mekanlarda özellikle teras, balkon ve havuz gibi mekanlarda, öncelikle su yalıtımı yapılmalı daha sonra mutlaka sırlı porselen karolar kullanmak suretiyle, döşeme işlemi gerçekleştirilmelidir. _Döşeme esnasında, yapıştırıcı ve derz dolgu malzemesi olarak, kesinlikle fleks grubu yapıştırıcılar ve fleks grubu derz dolgu malzemeleri kullanılmalıdır. _Dış mekanlarda, standart seramik karolarının kullanılması sonucunda ; sırlı yüzeylerden, gövdeden, kütle kaybı ve gövde çatlakları oluşması gibi ciddi sorunlar yaşanabilir. LİNEER ÜRÜNLERİ DÖŞEME TEKNİKLERİ _Lineer ürünleri, duvar karolarının sırlı ön yüzeylerinin, 2.5 cm ve katları ölçülerde kare veya dikdörtgenler oluşturmak için, yaklaşık 2 mm derinliğinde kesilmesi ile ortaya çıkan bir tasarım biçimidir.

11 _Lineer ürünlerin döşenmesi esnasında, standart derz aralığının dışında, 2 mm derz boşluğu verilerek, döşeme işlemi yapılmalıdır. _Standart derz aralığı (3mm) verilerek yapılan lineer döşemelerde, görüntü bütünlüğü kaybolmaktadır. PEI DEĞERLERİ PEI I : Çıplak ayakla veya yumuşak tabanlı ayaklıklar ile dolaşılan zeminlere uygundur. PEI II : Yumuşak veya normal tabanlı ayakkabılar ile dolaşılan zeminlere uygundur. PEI III : Noramal tabanlı ayakkabılar ile dolaşılan zeminlere uygundur. PEI IV : Trafiğin yoğun olduğu banka, okul, otel lobileri gibi zeminlere uygundur. PEI V : Yük ve yaya trafiğinin olduğu zeminlere uygundur. Kaymazlık değeri R ile ifade edilir.

12 R09 : Giriş alanları, banyolar, mutfaklar, eczaneler, bankalar, okullar ve oteller için uygundur. R10 : Depo alanları için uygundur. R11:Lokanta, havuz ve yemekhaneler için uygundur. R12 : İtfaiye binaları, araç park yerleri, endüstriyel mutfaklar için uygundur. R13 : Hayvancılık tesisleri, deri,tekstil fabrikaları, yağ üretim tesisleri için uygundur. LEKE TÜRÜ Makine yağı lekesi Sentetik yağ lekesi Lastik, kauçuk izi Plastik boya, badana Mum lekesi Çıkmayan kalem izi Derz çimento harcı Bitkisel yağ lekesi Hayvansal yağlar Günlük temizlik Mürekkep, sabit kalem Pas +oksitlenme, kireç lekesi Selülozik-Sentetik yağlı boya ÇÖZÜMÜ Saf alkol, karbonatlı su Sıvı deterjanlar, solvent Aseton, organik solventler Fırça, su, sünger Solvent, tiner, terebentin Alkali, solvent Hidroklorik, sülfirik asit Alkali, sıvı deterjanlar Sudkostik Normal sıvı deterjanlar Sıvı detejanlar, hidroklorik sülfirik asit Kireç sökücü, fosforik asit, hidroklorik asit Selülozik tiner, sentetik tiner Bira, şarap, kahve, kola, Sıcak su, deterjanlar, oksijenli su, Dondurma, çay çamaşır suyu

13 Rektifiyeli ürünler başta olmak üzere, büyük ebatlı ürünlerin döşenmesi konusunda, bayilerimizin tavsiye ettiği Ege Seramik Ustalarını tercih ediniz.

Sizlere uzun süreli ve problemsiz kullanım için soru cevap şeklinde bazı ipuçları vermek istiyoruz:

Sizlere uzun süreli ve problemsiz kullanım için soru cevap şeklinde bazı ipuçları vermek istiyoruz: FAYDALI BİLGİLER VE UYARILAR FAYDALI BİLGİLER HAKKINDA Değerli Ege Seramik Müşterileri, İçinde yaşadığımız mekânlar bizleri ifade eden çizgiler taşır. Seramik kaplama malzemelerini tercih etmekle, uzun

Detaylı

Baumit Karo Yapıştırıcıları, Derz Dolgular ve Su Yalıtım Ürünleri

Baumit Karo Yapıştırıcıları, Derz Dolgular ve Su Yalıtım Ürünleri Baumit, ve Su Yalıtım Ürünleri Karo Uygulamalarında Profesyonel Çözümler İleriye yönelik fikirler. Karo Uygulamalarında Profesyonel Çözümler Her Yüzey İçin Farklı Ürün Baumit, karo yapıştırıcıları ve derz

Detaylı

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri 109 Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri SERACARE Çimento Sökücü SERACARE Leke Çıkartıcı SERACARE Derz Temizleyici SERACARE Yüzey Koruyucu 110 Kalekim Yüzey Temizlik

Detaylı

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri 91 Yapıştırıcılar Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri SeraCare Çimento Sökücü SeraCare Leke Çıkartıcı SeraCare Yüzey Koruyucu 92 Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım

Detaylı

BATARYALAR BATARYALAR KATALOG 2014 KATALOG 2014 OTTOMAN-02 EMPRADOR GOLDEN ROSE LAVABO BATARYASI OTTOMAN-02 EMPRADOR GOLDEN LAVABO BATARYASI

BATARYALAR BATARYALAR KATALOG 2014 KATALOG 2014 OTTOMAN-02 EMPRADOR GOLDEN ROSE LAVABO BATARYASI OTTOMAN-02 EMPRADOR GOLDEN LAVABO BATARYASI OTTOMAN-02 ROSE OTTOMAN-02 OTTOMAN-03 ROSE OTTOMAN-03 ROSE OTTOMAN-04 ROSE ISEO-01 ISEO-01 ISEO-01 ISEO-02 URBINO-01 ROSE ANKASTRE BATARYA ROSE ANKASTRE BATARYA ÇIRAĞAN-02 ROSE URBINO-01 ANKASTRE ÇIRAĞAN-02

Detaylı

seramikler Afl nma de erlerine göre alfabesi 22

seramikler Afl nma de erlerine göre alfabesi 22 Seramik in alfabesi 22 Afl nma de erlerine göre seramikler Seramikler, afl nma de erlerine göre 5 e ayr l r. Seramik karolar n afl nma dayan m s n f PEI yöntemi kullan larak belirlenir. Bu kategoriler

Detaylı

KARO ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

KARO ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ? DEKORASYON FİKİRLERİ Değerli Seramiksan müşterileri; İçinde yaşadığımız mekânlar bizleri ifade eden çizgiler taşır. Dekorasyonda en önemli noktaların başında gelen yer ve duvar döşemesinde seçeceğiniz

Detaylı

indeks seramik + dekor + granit

indeks seramik + dekor + granit indeks seramik + dekor + granit 2016 SERİ ADI SAYFA Bulati serisi... 3-4 Düz renk serisi... 5-8 Mermer serisi Beyaz mermer serisi... 9-12 Emperador serisi...13-16 Onyx serisi... 17-18 Rosso Levanto...

Detaylı

ISLAK HACİMLERDE (TUVALET-BANYO-KORİDOR-MUTFAK-SAUNA-HAMAM-DUŞ VB) KARO KAPLAMA ALTINA SU YALITIMI YAPILMASI

ISLAK HACİMLERDE (TUVALET-BANYO-KORİDOR-MUTFAK-SAUNA-HAMAM-DUŞ VB) KARO KAPLAMA ALTINA SU YALITIMI YAPILMASI ISLAK HACİMLERDE (TUVALET-BANYO-KORİDOR-MUTFAK-SAUNA-HAMAM-DUŞ VB) KARO KAPLAMA ALTINA SU YALITIMI YAPILMASI KONU: Islak hacimler gibi akışkan ve basınçlı suyun olmadığı mekanlarda İZOTEX markalı Su Yalıtım

Detaylı

Temizlik ve Bakým Cozumleri

Temizlik ve Bakým Cozumleri Temizlik ve Bakým Cozumleri KÜF TEMÝZLEYÝCÝ HÝJYENÝK EV KULLANIMI anýnda etki beyazlatýr aktif klor etkisi KÜF TEMÝZLEYÝCÝ Güçlü ve kalýcý bir þekilde her çeþit küfün giderilmesinde kullanýlýr. Kalýcý

Detaylı

VitrA Karo Garanti Koşulları

VitrA Karo Garanti Koşulları VitrA Karo Garanti Koşulları 1.Ürün Kalitesi 1.1. Kalite: 1 olarak tanımlanan ürünler, Avrupa Kalite Standardı EN 14411'in gerekliliklerini sağlamaktadır. Kalite: 1 dışında tanımlanan ürünler ise CE-sembolünün

Detaylı

FW 2K FW 2K. Çimento ve akrilik esaslı 20 kg. toz + 10 kg. akrilik sıvı bağlayıcıdan oluşan süper elastik su yalıtım malzemesidir.

FW 2K FW 2K. Çimento ve akrilik esaslı 20 kg. toz + 10 kg. akrilik sıvı bağlayıcıdan oluşan süper elastik su yalıtım malzemesidir. İKİ BİLEŞENLİ ÇİMENTO + AKRİLİK ESASLI SÜPER ELASTİK SU YALITIM ÜRÜNÜ Çimento ve akrilik esaslı 20 kg. toz + 10 kg. akrilik sıvı bağlayıcıdan oluşan süper elastik su yalıtım malzemesidir. KULLANIM ALANLARI

Detaylı

Asma tavan uygulamalarında levhaları yerine sabitlemek için kilitli sistemlerin tercih edilmesi tavsiye olunur.

Asma tavan uygulamalarında levhaları yerine sabitlemek için kilitli sistemlerin tercih edilmesi tavsiye olunur. Decoser CTP Duvar ve Tavan Kaplama Levharı Montaj Detayları Decoser levhalar sadece sert duvar yüzeylerine kaplanmalıdır ( ahşap, alçı levhalar, ince sıva vs ). Duvar yüzeyleri temiz, düz, kuru ve düzgün

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com.

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com. www.endustriyelyapi.com.tr İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 500.000 m² yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve

Detaylı

GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI

GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI STANDART Tanım : Fayans, seramik yapıştırıcı, Çimento esaslı, gri Toz Kullanım : Seramik, fayans için yatay ve düşeyde ıslak ortamlarda kullanıma uygun

Detaylı

ALMERIA 02-09 BARCA 10-13 BETON 14-19 CEMENTO 20-25 ÇIRAĞAN 26-29 EMPERADOR 30-33 ERAMOSA 34-41 FASELIS 42-43 İNCİ 44-49 KAPRİ 50-53 KİES 54-57 MABEL

ALMERIA 02-09 BARCA 10-13 BETON 14-19 CEMENTO 20-25 ÇIRAĞAN 26-29 EMPERADOR 30-33 ERAMOSA 34-41 FASELIS 42-43 İNCİ 44-49 KAPRİ 50-53 KİES 54-57 MABEL ALMERIA 02-09 BARCA 10-13 BETON 14-19 CEMENTO 20-25 ÇIRAĞAN 26-29 EMPERADOR 30-33 ERAMOSA 34-41 FASELIS 42-43 İNCİ 44-49 KAPRİ 50-53 KİES 54-57 MABEL 58-63 MODELLO 64-67 ONIX 68-73 PANJUR 74-77 PIE DE

Detaylı

KOROZYON ONARIM ŞARTNAMESİ

KOROZYON ONARIM ŞARTNAMESİ KOROZYON ONARIM ŞARTNAMESİ Hasar Tespiti Yüzey Hazırlığı Malzemelerin Seçimi Uygulama Kürleme Ekipmanlar 1. YÜZEY HAZIRLIĞI Ekipmanlar 1- Mastar / Cetvel 2- Beton kalemi 3- Kırıcı 4- Tel fırça 5- Spiral

Detaylı

MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA PROBLEM Otel, restoran, rezidans, ticari ve kamu projelerinde karşılaşılan en büyük sorunlardan biri doğal taş tezgah, zemin ve yüzeylerin

Detaylı

SERİ ADI SAYFA. Bulati serisi Düz renk serisi Mermer serisi

SERİ ADI SAYFA. Bulati serisi Düz renk serisi Mermer serisi 2016 SERİ ADI SAYFA Bulati serisi... 3-6 Düz renk serisi... 7-8 Mermer serisi Emperador serisi... 11-14 Onyx serisi... 15-16 Rosso Levanto... 17-18 Violet Red... 23-24 Beyaz mermer serisi... 19-20 Ultra

Detaylı

DUVAR VE ZEMİN KAPLAMALARI DERSİ ÇALIŞMA SORULARI

DUVAR VE ZEMİN KAPLAMALARI DERSİ ÇALIŞMA SORULARI DUVAR VE ZEMİN KAPLAMALARI DERSİ ÇALIŞMA SORULARI 1. Seramik kesme ve delme aletleri hangi özelliklerde olmalıdır? a. Kesme ve delme aletlerin kesici kısımları keskin olmalıdır. b. Kızaklar temiz ve kolay

Detaylı

Falez. 40x60cm / 16 x24. Sırlı Granit Karo / Glazed Porcelain Tile. Falez 40x60 cm Gri / Grey P.E.I 4

Falez. 40x60cm / 16 x24. Sırlı Granit Karo / Glazed Porcelain Tile. Falez 40x60 cm Gri / Grey P.E.I 4 40x60cm / 16 x24 Falez Sırlı Granit Karo / Glazed Porcelain Tile Falez 40x60 cm Gri / Grey 1 Fiyord 40x60cm / 16 x24 Sırlı Granit Karo / Glazed Porcelain Tile Fiyord 40x60 cm Krem / Cream Fiyord 40x60

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32)

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) İçindekiler Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) 03 Baskı Beton Uygulama Alanları Otoparklar Dog al taşların eşsiz görünümü ile betonun

Detaylı

ÜRÜN TANIMI; arasında olmalıdır.! Derz uygulaması yapıştırma işleminden bir gün sonra yapılmalıdır.!

ÜRÜN TANIMI; arasında olmalıdır.! Derz uygulaması yapıştırma işleminden bir gün sonra yapılmalıdır.! ÜRÜN TANIMI; Granülometrik karbonat tozu, portlant çimentosu ve çeşitli polimer katkılar ( yapışma, esneklik, suya karşı direnç ve aşırı soğuk ve sıcağa dayanmı arttıran ) birleşiminden oluşan, seramik,

Detaylı

SU DEPOSU, HAVUZ VE DENGE DEPOLARINDA SU YALITIMI YAPILMASI:

SU DEPOSU, HAVUZ VE DENGE DEPOLARINDA SU YALITIMI YAPILMASI: SU DEPOSU, HAVUZ VE DENGE DEPOSU SU YALITIMI YAPILMASI KONU: Doğal zemine oturan veya tabliyeye oturan teras tipi havuzlarda, depolarda, su gören betonarme yüzeylerin İZOTEX markalı Su Yalıtım Membran

Detaylı

MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA PROBLEM Otel, restoran, rezidans, ticari ve kamu projelerinde karşılaşılan en büyük sorunlardan biri doğal taş tezgah, zemin ve yüzeylerin

Detaylı

SERAMİK YAPIŞTIRICILARI VE DERZ DOLGULARI ABS A100 ABS A120 ABS A130 ABS A210 ABS B110 ABS B210W. www.absalci.com.tr

SERAMİK YAPIŞTIRICILARI VE DERZ DOLGULARI ABS A100 ABS A120 ABS A130 ABS A210 ABS B110 ABS B210W. www.absalci.com.tr SERAMİK YAPIŞTIRICILARI VE DERZ DOLGULARI ABS A100 ABS A120 ABS A130 ABS A210 ABS B110 ABS B210W www.absalci.com.tr SERAMİK YAPIŞTIRICILARI VE DERZ DOLGULARI ABS A100 SERAMİK YAPIŞTIRICISI ABS A120 SERAMİK

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti.

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 1.000.000 m 2 yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve Ankara merkezli olmak üzere

Detaylı

SERAMİK YAPIŞTIRICILARI SU YALITIM ÜRÜNLERİ DERZ DOLGULARI / SİLİKONLAR ASTARLAR / ADERANS ÜRÜNLERİ

SERAMİK YAPIŞTIRICILARI SU YALITIM ÜRÜNLERİ DERZ DOLGULARI / SİLİKONLAR ASTARLAR / ADERANS ÜRÜNLERİ SİSTEM ÇÖZÜMLERİ 07-08 SERAMİK YAPIŞTIRICILARI SU YALITIM ÜRÜNLERİ DERZ DOLGULARI / SİLİKONLAR ASTARLAR / ADERANS ÜRÜNLERİ ZEMİN DOLGU VE KAPLAMA ÜRÜNLERİ PARKE VE ZEMİN KAPLAMA YAPIŞTIRICILARI YAPI MALZEMELERİ

Detaylı

AÇIK ALAN TASARIMI RELAZZO TERAS SİSTEMİ - GÜNLÜK KULLANIM İÇİN TAVSİYELER. www.rehau.com/relazzo Otomotiv Endüstri

AÇIK ALAN TASARIMI RELAZZO TERAS SİSTEMİ - GÜNLÜK KULLANIM İÇİN TAVSİYELER. www.rehau.com/relazzo Otomotiv Endüstri AÇIK ALAN TASARIMI RELAZZO TERAS SİSTEMİ - GÜNLÜK KULLANIM İÇİN TAVSİYELER www.rehau.com/relazzo Yapı Otomotiv Endüstri Değerli müşterilerimiz! Ürünümüzü tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz! Takip

Detaylı

Temizlik - Bakım - Koruma

Temizlik - Bakım - Koruma www.ardex.com.tr Temizlik - Bakım - Koruma Lithofin KUKÜ Lithofin EKSTRA Güçlü Çimento Artığı Temizleyicisi Yeni uygulanmış ya da mevcut klinker, fayans, seramik, granit seramik, porselen seramik vb. yüzeylerdeki

Detaylı

MegaFix Çimento esaslı, çevre dostu, seramik yapıştırma harcı TS EN CE

MegaFix Çimento esaslı, çevre dostu, seramik yapıştırma harcı TS EN CE MegaFix Çimento esaslı, çevre dostu, seramik yapıştırma harcı TS EN 12004 CE ÜRÜN TANIMI Kayma özelliği azaltılmış, açık bekletme süresi uzatılmış, çimento esaslı seramik yapıştırma harcıdır KULLANIM ALANLARI

Detaylı

İlk olarak 19. Yıl ortalarında Güney Fransa da üretildiği bilinen desenli karolar ülkemizde de 1900 lü yılların başında yapılan mimari yapılarda ve bir çok Rum evinde kullanılmıştır. Tamamen doğal malzemeler

Detaylı

AQUA BLOCKER Solvent içermez Bitüm içermez Silikon içermez Yüksek elastikiyet özelliðine sahiptir Ýþçilikten tasarruf saðlar Rulo ile rahatça sürülebilir 10 mm ye kadar çatlak köprüleme özelliði vardýr

Detaylı

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım www.litho-flex.com Binlerce yıldır doğal taş bir yapı malzemesi olarak birçok farklı alanlarda kullanılmıştır. Lithoflex Doğal Taş Kaplaması klasik

Detaylı

ARDEX ZEMİN SİSTEMLERİ.

ARDEX ZEMİN SİSTEMLERİ. ARDEX ZEMİN SİSTEMLERİ www.ardex.com.tr 1949 yılında kurulan ARDEX, dünyanın önde gelen yüksek kaliteli uzman inşaat malzemeleri geliştirip, üreten firmalarından biridir. Genel merkezi Witten, Almanya

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ il HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ 1) Çamaşır suyu 1. ph değeri 12,5-14 arasında, sodyum hipoklorit oranı en az %5 olmalıdır.

Detaylı

İÇİNDEKİLER SİSTEM ÇÖZÜMLERİ A. Islak Mekanlarda - ARDEX Su Yalıtım Sistemi Seramik Karo Kaplamalar Altı Sürme Su Yalıtım Uygulaması

İÇİNDEKİLER SİSTEM ÇÖZÜMLERİ A. Islak Mekanlarda - ARDEX Su Yalıtım Sistemi Seramik Karo Kaplamalar Altı Sürme Su Yalıtım Uygulaması SİSTEM ÇÖZÜMLERİ SİSTEM ÇÖZÜMLERİ İÇİNDEKİLER Sistem Kodu 00 00 00 00 0 0 0 0 00 00 00 0 0 0 00 00 00-A 00 00 Sistem Açılımı Islak Mekanlarda - ARDEX Su Yalıtım Sistemi Seramik Karo Kaplamalar Altı Sürme

Detaylı

Başlık: Bulaşık Makinelerinde Pas Lekesi, Bozulma, Delinme Vb. Şikayetler. Ve Çözüm Uygulaması

Başlık: Bulaşık Makinelerinde Pas Lekesi, Bozulma, Delinme Vb. Şikayetler. Ve Çözüm Uygulaması Başlık: Bulaşık Makinelerinde Pas Lekesi, Bozulma, Delinme Vb. Şikayetler. Ve Çözüm Uygulaması Ürün grubu: Tüm Bulaşık Makineleri KONU: Metal kaplarda ve makine içerisinde pas lekesi, yüzeyde renk değiştirme(kararma),

Detaylı

Nano Silgi 1 li - 5 li

Nano Silgi 1 li - 5 li Nano Silgi 1 li - 5 li Temizleme tekniğinde dünyada sansasyon yaratan Nano Silgi, şebekemsi yapısı sayesinde en inatçı kir ve lekeleri temizleyebilmektedir. Bina cepheleri, duvarlar ve zeminlerdeki (derz)

Detaylı

Baskı Betonun Avantajları

Baskı Betonun Avantajları ZEMİN KAPLAMALARI Baskı Betonun Avantajları UV Işınlarına karşı dayanıklı %100 doğal görüntü Ekonomik maliyet avantajı Üretim süresi avantajı Çökme ve tozlanmaya karşı mukavemet Kalıcı renk kalitesi Uzun

Detaylı

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ;

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ; Hakkımızda İstanbul Zemin Epoksi ve Poliüretan Kaplamalar, BAUMEX Marka sının Uzman Uygulama Bayisi olarak yapı kimyasalları sektöründe hizmet vermektedir. Misyonumuz, daima Kaliteli ürün ve kaliteli hizmet

Detaylı

AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ 1 A- SİSTEM TANIMI: Konutların, otellerin, spor merkezlerinin, stadyumların, alış veriş merkezlerinin,

Detaylı

Şişecam Boyalı Cam, yüksek kalitede boyanın float ham cama uygulanması ile elde edilen dekoratif camdır.

Şişecam Boyalı Cam, yüksek kalitede boyanın float ham cama uygulanması ile elde edilen dekoratif camdır. ŞİŞECAM BOYALI CAM UYGULAMA VE İŞLEME KILAVUZU 0 İÇERİK 1. Giriş 2. Ürün Tanımı 3. Paketleme 4. Stoklama 5. Kesme 6. Şekillendirme 7. Yıkama 8. Uygulama 9. Nihai ürün paketlemesi 10. Isıcam ve Çift Camlama

Detaylı

Knauf W623 Agraflı Duvar Giydirme Sistemi Uygulama Detayları:

Knauf W623 Agraflı Duvar Giydirme Sistemi Uygulama Detayları: Knauf W623 Agraflı Duvar Giydirme Sistemi Uygulama Detayları: Knauf W623 Duvar Giydirme Sisteminde, Metal Konstrüksiyon tavan U (TU) ve tavan C (TC) profillerden oluşturulur. Duvarın şakülünde ve terazisinde

Detaylı

FLY ELEGANT COMFORT BASE

FLY ELEGANT COMFORT BASE FLY ELEGANT COMFORT BASE Y I L G A R A N T İ Y E A R W A R R A N T Y LINEER SÜZGEÇ 2017 Fiyat Kataloğu Duş kanallarında en ince tasarımı ile Artemis Lineer Süzgeç; banyo yıkanma alanlarının zarafetini

Detaylı

IMPERMO SATIŞ KAMPANYASI

IMPERMO SATIŞ KAMPANYASI Kampanya No: 1902.06 FIRSATI KAÇIRMA IMPERMO SATIŞ KAMPANYASI IMPERMO Sodyum Bentonit Esaslı Su ile Şişen Bant IMPERMO ACRYL-300 Akrilik Esaslı Su ile Şişen Bant 1,99 /mt 2,99 /mt Net Fiyat Net Fiyat :

Detaylı

ELİOGARD MUCIZE KORUMA DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

ELİOGARD MUCIZE KORUMA DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA ELİOGARD MUCIZE KORUMA DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA VİDEO İzlemek için linki tıklayın: https://www.youtube.com/watch?v=hgia1eskk90 VİDEO İzlemek için linki tıklayın: https://www.youtube.com/watch?v=5g7ctk7xpl8

Detaylı

KONU : Gazbeton Duvar Yüzeyine Sıva Uygulama Şartnamesi SAYFA : 5

KONU : Gazbeton Duvar Yüzeyine Sıva Uygulama Şartnamesi SAYFA : 5 KONU : Gazbeton Duvar Yüzeyine Sıva Uygulama Şartnamesi SAYFA : 5 1. Kapsam Gazbeton blok ile örülen duvarların yüzeyine sıva uygulama kurallarına ilişkin esasları kapsar. 2. Tanım Harç: Bileşenler: Kum:

Detaylı

Seramik. nerelerde kullan l r. Konutlar. alfabesi 16

Seramik. nerelerde kullan l r. Konutlar. alfabesi 16 Seramik in alfabesi 16 Seramik nerelerde kullan l r Konutlar Banyo, tuvalet ve mutfaklar. Islak alanlar dedi imiz bu mekanlar n hem zemininde, hem de duvarlar nda seramik kullan l r. Bu noktada Türkiye

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Selim BARADAN Yrd. Doç. Dr. Hüseyin YİĞİTER

Yrd. Doç. Dr. Selim BARADAN Yrd. Doç. Dr. Hüseyin YİĞİTER Dokuz Eylül Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü İNŞ4001 YAPI İŞLETMESİ METRAJ VE KEŞİF-2 Yrd. Doç. Dr. Selim BARADAN Yrd. Doç. Dr. Hüseyin YİĞİTER http://kisi.deu.edu.tr/huseyin.yigiter YIĞMA BİNA

Detaylı

SIVI YALITIM MALZEMELERİ

SIVI YALITIM MALZEMELERİ SIVI YALITIM MALZEMELERİ Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi SIVI YALITIM MALZEMELERİ 1. Bitüm 2. Asfalt 3. Sika 4.

Detaylı

Epoksi Nedir? Epoksinin Kullanım Alanları Neden Endüstriyel Zemin Kaplaması Yapmalısınız?

Epoksi Nedir? Epoksinin Kullanım Alanları Neden Endüstriyel Zemin Kaplaması Yapmalısınız? Epoksi Nedir? Epoksi suya,asitlere ve alkaliye dirençli,zaman içerisinde direncini yitirmeyen,yapıştırıcı bir kimyasal reçinedir.zamanla mukavim ve kuvvetli yapışma özelliği sayesinde inşaat sektörünün

Detaylı

SERAMİK DÖŞEME VE KULLANIM BİLGİLERİ

SERAMİK DÖŞEME VE KULLANIM BİLGİLERİ SERAMİK DÖŞEME VE KULLANIM BİLGİLERİ 1. Seramik Karolar hakkında genel bilgiler, 2. Seramik Karolar hakkında tanımlamalar, 3. Seramik Karolarda sınıflandırma, 4. Kalite sınıfları ve kutu üzeri bilgiler,

Detaylı

Egger in aqua + teknolojisine sahip laminat parkeleri

Egger in aqua + teknolojisine sahip laminat parkeleri Egger in aqua + teknolojisine sahip laminat parkeleri www.egger.com/aquaplus LIFE TIME Neme dayanıklı aqua + laminat parke, hijyeni konfor ile birleştirir. Islak zeminler ve ticari alanlarda dahi fayanslara

Detaylı

Tek bir sistemle ısı, yangın ve ses yalıtımı nasıl sağlanır?

Tek bir sistemle ısı, yangın ve ses yalıtımı nasıl sağlanır? Problem / Çözüm Önerileri Tek bir sistemle ısı, yangın ve ses yalıtımı nasıl sağlanır? Yapıların tipine ve kullanım amacına göre ısı yalıtımı kadar, yangın ve ses yalıtımı da önem taşır. Özellikle, Yüksek

Detaylı

AQUAMAT. Çimento esaslı, fırça ile uygulanabilen sulu sızdırmazlık harcı. Teknik broşür. Açıklama. Renkler: gri, beyaz, açık mavi

AQUAMAT. Çimento esaslı, fırça ile uygulanabilen sulu sızdırmazlık harcı. Teknik broşür. Açıklama. Renkler: gri, beyaz, açık mavi Teknik broşür AQUAMAT Çimento esaslı, fırça ile uygulanabilen sulu sızdırmazlık harcı Açıklama AQUAMAT, çimento esaslı, fırça ile uygulanabilen sulu sızdırmazlık harcıdır. DIN 48'e göre 7 atm'e kadar su

Detaylı

Elastik Tuğla. www.filliboya.com.tr

Elastik Tuğla. www.filliboya.com.tr Elastik Tuğla www.filliboya.com.tr Dış Cephede Isı Yalıtımın Estetik ve Prestijle Birleştiği Nokta Capatect Isı Yalıtım Sistemi, enerji tasarrufu, küf oluşumunu engelleme, onarım masraflarının azalması

Detaylı

BT2K PU ELAST. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak,

BT2K PU ELAST. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak, BT2K PU ELAST Bitüm-Poliüretan Esaslı Çift Komponentli Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı Bitüm-Poliüretan esaslı, çift bileşenli, hızlı kürlenen, kalıcı ve yüksek esnekliğe sahip, soğuk uygulanan su yalıtım

Detaylı

Panel yüzeyinde sertleşmiş bulunan ultraviyole lak tabakası sayesinde, aşınmaya, darbeye ve çizilmelere karşı yüksek dayanıklılık gösterir.

Panel yüzeyinde sertleşmiş bulunan ultraviyole lak tabakası sayesinde, aşınmaya, darbeye ve çizilmelere karşı yüksek dayanıklılık gösterir. YÜZEY TEKNOLOJİLERİ A.Ş Doküman kodu : Yayın tarihi : 01.03.2015 Revizyon numarası : 00 Revizyon tarihi :,, Sayfa numarası : 1/2 ŞİRKET BİLGİLERİ 5K Yüzey Teknolojileri A.Ş. Güzel Hisar Mah. Yıldırım Beyazıt

Detaylı

Yalıtım Çözümleri. inovatif yapı çözümleri

Yalıtım Çözümleri. inovatif yapı çözümleri Yalıtım Çözümleri inovatif yapı çözümleri Bodrum, Temel ve Perde Yal t m 13 Hızlı sertleşen, lifli, 3 mm ile 50 mm arasında uygulanabilen su yalıtım sıvası Yasal onay belgeli Özellikler INTRASIT RZ1 55HSP

Detaylı

Wabi Koleksiyonu - Koru

Wabi Koleksiyonu - Koru Wabi Koleksiyonu Çanakkale Seramik in lüks ürün grubuna eklediği, büyük ebatlı ürün gamının prestijli koleksiyonu Wabi; farklı tipolojilerden oluşan Koru, Iwa, Maburu ve Shiro serileri ile çağdaş ve estetik

Detaylı

Daha temiz, mekânlar. daha güvenli. Zemin Çözümleri

Daha temiz, mekânlar. daha güvenli. Zemin Çözümleri Zemin Çözümleri Daha temiz, daha güvenli mekânlar 3M San ve Tic A.Ş. Nispetiye Cad. Akmerkez Blok 3 Kat: 4-5-6 Etiler 34340 İstanbul Türkiye Tel: (212) 350 77 77 Faks: (212) 350 77 99 www.3m.com.tr Türkiye

Detaylı

Knauf W625 - W626 Duvar C profilli Duvar Giydirme Sistemi Uygulama Detayları:

Knauf W625 - W626 Duvar C profilli Duvar Giydirme Sistemi Uygulama Detayları: Knauf W625 - W626 Duvar C profilli Duvar Giydirme Sistemi Uygulama Detayları: Knauf W625 - W626 Duvar Giydirme Sisteminde Metal Konstrüksiyon, Duvar U (DU) ve sadece 75mm ve 100mm Duvar U ve Duvar C profiller

Detaylı

İNGİLİZCE DEN TÜRKÇE YE ÇEVİRİDİR

İNGİLİZCE DEN TÜRKÇE YE ÇEVİRİDİR İNGİLİZCE DEN TÜRKÇE YE ÇEVİRİDİR Teknik broşür AQUAMAT Çimento esaslı su yalıtım harcı Açıklama AQUAMAT, çimento esaslı, fırça ile uygulanabilen sulu sızdırmazlık harcıdır. EN 12390-8'e göre 5 atm'a kadar

Detaylı

İsmet Paşa Mah. 202 Sk. No: 9 Subaşı / Torbalı - İZMİR. Telefon: 0232 868 51 31 Faks: 0232 868 51 41. www.orbaykaucuk.com.tr info@orbaykaucuk.com.

İsmet Paşa Mah. 202 Sk. No: 9 Subaşı / Torbalı - İZMİR. Telefon: 0232 868 51 31 Faks: 0232 868 51 41. www.orbaykaucuk.com.tr info@orbaykaucuk.com. İsmet Paşa Mah. 202 Sk. No: 9 Subaşı / Torbalı - İZMİR Telefon: 0232 868 51 31 Faks: 0232 868 51 41 www.orbaykaucuk.com.tr info@orbaykaucuk.com.tr L A S T İ K L E R İ N G E R İ D Ö N Ü Ş Ü M Ü O R B A

Detaylı

Temizligin Aydınlatan Gücü KİMYA

Temizligin Aydınlatan Gücü KİMYA Temizligin Aydınlatan Gücü ( KİMYA Firma Profili HAKKIMIZDA 1998 yılında, çamaşır suyu ve tuzruhu üretimiyle Eskişehir Baksan Sanayi Sitesinde imalat hayatına başlayan SİRAÇ ailesi üretim ve çalışma ağını

Detaylı

2 3 BELGELERİMİZ ART ART SARFİYAT m 2 /lt 15-20 AMBALAJ 2,5-7,5-15 lt SARFİYAT m 2 /lt 15-20 AMBALAJ 2,5-7,5-15 lt SARFİYAT m 2 /lt 15-20 AMBALAJ 2,5-7,5-15 lt 8 ART SARFİYAT m 2 /kg 7-11 AMBALAJ 10-20

Detaylı

A B C. Sıra No Teknik Özellikler Miktar. 1. KONU: Fayans (TİP 1), Fayans (TİP 2), Fayans (TİP 3), Fayans (Tİp 4) alım, teslim ve döşeme işidir.

A B C. Sıra No Teknik Özellikler Miktar. 1. KONU: Fayans (TİP 1), Fayans (TİP 2), Fayans (TİP 3), Fayans (Tİp 4) alım, teslim ve döşeme işidir. İLAN NUMARASI: İHALE 1, LOT 1 1. Genel Tanım KKTC Turizm Çevre ve Kültür Bakanlığı nın Turizm Kapasitesinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında hibeden yararlanmaya hak kazanan PINE BAY HİZMET

Detaylı

1. 2 yıl uygulama sigortası ve 10 yıl ürün garantisi ürün uygulanmasının bittiği tarihten itibaren başlar.

1. 2 yıl uygulama sigortası ve 10 yıl ürün garantisi ürün uygulanmasının bittiği tarihten itibaren başlar. GARANTİ BELGESİ GARANTİ TANIMI Kalekim Kimyevi Maddeler San. ve Tic. A.Ş. ( Kalekim A.Ş. ) aşağıda belirtilmiş olan koşullara tabi olmak üzere bu belgede listelenen Kalekim ürünleriyle Garantili Usta tarafından

Detaylı

Zemin Ayırım Sistemleri. Kritik zeminlerde doğaltaş, seramik karoların güvenli bir şekilde döşenebilmesi için uygulama yüzeyleri.

Zemin Ayırım Sistemleri. Kritik zeminlerde doğaltaş, seramik karoların güvenli bir şekilde döşenebilmesi için uygulama yüzeyleri. Zemin Ayırım Sistemleri Kritik zeminlerde doğaltaş, seramik karoların güvenli bir şekilde döşenebilmesi için uygulama yüzeyleri İç mekanlarda Problemlerin çoğu alt zeminden kaynaklanır Kritik zeminler

Detaylı

Yapıştırıcılar KALEKİM KALEKİMBEYAZ TECHNOFLEX GRANİTECH PROFESYONEL TECHNOBLOCK TECHNOMAX 30 RAPİTECH TECHNOPOOL TECHNOFULL TECHNOLIGHT

Yapıştırıcılar KALEKİM KALEKİMBEYAZ TECHNOFLEX GRANİTECH PROFESYONEL TECHNOBLOCK TECHNOMAX 30 RAPİTECH TECHNOPOOL TECHNOFULL TECHNOLIGHT Kalekim Yapıştırıcılar 17 Yapıştırıcılar KALEKİM KALEKİMBEYAZ TECHNOFLEX GRANİTECH PROFESYONEL TECHNOBLOCK TECHNOMAX 30 RAPİTECH TECHNOPOOL TECHNOFULL TECHNOLIGHT KALEKİMTOZUMAZ SUPERTECH TECHNOPUR 18

Detaylı

NEOLİTH YENİ BİR AKIMIN BAŞLANGICI''!

NEOLİTH YENİ BİR AKIMIN BAŞLANGICI''! NEOLİTH YENİ BİR AKIMIN BAŞLANGICI''! NEOLİTH; Dünyadaki en büyük ebatlı yüksek teknoloji ürünü PORSELEN malzemedir. (3650*1250 mm & 3200*1500 mm) -Çizilmez -Yanmaz -Anti bakteriyel ve hijyeniktir -Leke

Detaylı

BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF

BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF Alfa Hibrit Polimer Esaslı Tek Komponentli Şeffaf Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı: BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF Negatif ve pozitiften, - 5 ºC ve üstü sıcaklıklarda, ıslak zeminlere

Detaylı

Teknik detaylar İÇ KÖŞE DETAYI ALT ETEK PROFİLİ DETAYI Isoankraj ile perde ısı yalıtımının tam teması yalıtım sürekliliği açısından önemlidir. ALT ETEK BİTİŞ DETAYI Profilsiz Natürel olabilir L Köşebent

Detaylı

ONAYLIDIR TEKLİF : SATINALMA YETKİLİSİ

ONAYLIDIR TEKLİF : SATINALMA YETKİLİSİ TEKLİF Sayın : SATINALMA YETKİLİSİ Referans No : 887/88/4851/ /../201. Aşağıda teknik özellikleri ölçü ve (Kalınlık,m2/kg.)ayrıntıları bulunan, Yoğun Yaya Trafiği Kullanım Onaylı Kilitli Anti statik, Anti

Detaylı

ÇİMENTO FABRİKALARINDA ALTERNATİF YAKIT OLARAK KULLANILACAK ATIK KODLARI

ÇİMENTO FABRİKALARINDA ALTERNATİF YAKIT OLARAK KULLANILACAK ATIK KODLARI ÇİMENTO FABRİKALARINDA ALTERNATİF YAKIT OLARAK KULLANILACAK ATIK KODLARI ATIK KODU ATIK AÇIKLAMASI 16 01 03 Ömrünü tamamlamış lastikler 08 03 19* Dağıtıcı yağ 08 04 17* Reçine yağı KULLANILMIŞ LASTİKLER

Detaylı

SIRADANLIKTAN VAZGEÇMENiN TAM ZAMANI KALiTELi DEKORATiF DiZAYN EV DEKORASYONLARI

SIRADANLIKTAN VAZGEÇMENiN TAM ZAMANI KALiTELi DEKORATiF DiZAYN EV DEKORASYONLARI hakkımızda 2001 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketimiz kaliteli ve çağdaş fikirleri ile birçok başarılı projeye imza atmıştır. İnşaat sektöründeki hızlı gelişmeler ve yeni ürün

Detaylı

TEKNOFAY EX. Bayındırlık Poz No: / /4. Seramik, Granit ve Bims Panel Yapıştırma Harcı. Ürün Tanımı:

TEKNOFAY EX. Bayındırlık Poz No: / /4. Seramik, Granit ve Bims Panel Yapıştırma Harcı. Ürün Tanımı: TEKNOFAY EX Bayındırlık Poz No: 04.013/1-04.013/4 Seramik, Granit ve Bims Panel Yapıştırma Harcı Ürün Tanımı: Yüksek elastikiyet ve yapışma gücüne sahip C2TE sınıfı porselen, seramik, granit seramik, cotto,

Detaylı

Bütün taleplerinizi karşılayan mükemmel ürünler: Zemin çalışmalarınız için ARDEX. www.ardex.com.tr

Bütün taleplerinizi karşılayan mükemmel ürünler: Zemin çalışmalarınız için ARDEX. www.ardex.com.tr Bütün taleplerinizi karşılayan mükemmel ürünler: Zemin çalışmalarınız için ARDEX. www.ardex.com.tr Sorunlar yok: Sadece çözümler var! Yüksek kalitedeki özel-yapı malzemeleri ile ilgili ARDEX ilk adresinizdir.

Detaylı

Baumit PRIMO 2. Kaba Dokulu Makine Sıvası. Ürün Đç ve dış cephelerde, elle ve makine ile uygulanan fabrika karışımı hazır kuru sıva.

Baumit PRIMO 2. Kaba Dokulu Makine Sıvası. Ürün Đç ve dış cephelerde, elle ve makine ile uygulanan fabrika karışımı hazır kuru sıva. Baumit PRIMO 2 Kaba Dokulu Makine Sıvası Ürün Đç ve dış cephelerde, elle ve makine ile uygulanan fabrika karışımı hazır kuru sıva. Bileşimi Kalsiyum hidrat, çimento, sıva kumu, katkı maddeleri. Kullanım

Detaylı

ADEKA ULTRA SEAL Su Yalıtım Profilleri

ADEKA ULTRA SEAL Su Yalıtım Profilleri ADEKA ULTRA SEAL Su Yalıtım Profilleri ÜRÜN BİLGİSİ Tanımı : Deformasyona karşı dayanıklı doğal kauçuk esaslı su yalıtım profilleri. Su ile temas ettiğinde içerdiği Hidrofilik maddeler dolarak hacminin

Detaylı

BAĞLAYICILAR. Alçı harcı, Kireç harcı, Takviyeli kireç harcı, Çimento harcı, Kuru harç, Şap ve sıva harcıdır.

BAĞLAYICILAR. Alçı harcı, Kireç harcı, Takviyeli kireç harcı, Çimento harcı, Kuru harç, Şap ve sıva harcıdır. Yapısal peyzaj unsurlarının oluşturulmasında doğal taş, tuğla, karo, beton plak gibi döşeme, kaplama ve duvar malzemelerinin; Birbiriyle bağlanmasında, Yatay bir zemin üzerine döşenmesinde, Düşey bir zemin

Detaylı

Hızlı ve güvenilir zemin uygulamaları için ARDEX Sistem çözümü.

Hızlı ve güvenilir zemin uygulamaları için ARDEX Sistem çözümü. Hızlı ve güvenilir zemin uygulamaları için ARDEX Sistem çözümü. ŞAP VE DÖKME EPOKSİ ASTARI ARDEX A 35 Hızlı şap çimentosu ARDURAPID Efektli Hızlı kürlenir ve üzerine hızlı kaplama yapılabilir 3 saat sonra

Detaylı

ANTİ ASİT ENDÜSTRİYEL ZEMİNLER

ANTİ ASİT ENDÜSTRİYEL ZEMİNLER ANTİ ASİT ENDÜSTRİYEL ZEMİNLER Ürünler Vibroser Zemin kaplama uygulamalarına 1986 yılında Günden İnşaat olarak başlayan çalışma hayatımızı, modern çağın gereksinimleri ve teknolojinin getirmiş olduğu yenilikler

Detaylı

Mutfak Hijyeni Ürünleri

Mutfak Hijyeni Ürünleri Mutfak Hijyeni Ürünleri M301 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı M305 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Bol köpüklü elde bulaşık yıkama deterjanıdır. M301 konsantre bir üründür, çok az miktarı bile bulaşıkların

Detaylı

TRC GÖKKUŞAĞI UYGULAMA ve İŞLEME KILAVUZU

TRC GÖKKUŞAĞI UYGULAMA ve İŞLEME KILAVUZU TRC GÖKKUŞAĞI UYGULAMA ve İŞLEME KILAVUZU Eylül 2007 Trakya Cam Sanayii A.Ş İçerik 1. Giriş 2. Ürün Tanımı 3. Paketleme 4. Stoklama 5. Kesme 6. Şekillendirme 7. Yıkama 8. Uygulama a. Tavsiye edilen uygulama

Detaylı

DUVARLARIN İÇ YÜZÜNDEN ISI YALITIMI

DUVARLARIN İÇ YÜZÜNDEN ISI YALITIMI DUVARLARIN İÇ YÜZÜNDEN ISI YALITIMI Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi DUVARLARIN İÇ YÜZÜNDEN ISI YALITIMI Bu sistemde

Detaylı

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ Hijyenmax Sıvı Sabunlar ve El Dezenfektanları 9225375 Hijyenmax Antibakteriyel Köpük Sabun SIVI 5,00 5,27 4 117,02 TL 22,23 TL 468,08

Detaylı

PORSELEN SERAMIK DIS CEPHE

PORSELEN SERAMIK DIS CEPHE PORSELEN SERAMIK DIS CEPHE Seranita olarak yüzyıllardan beri süre gelen seramigin kalıcılıgını yasam alanlarınıza taşıyıp onu gelecek nesillere yansıtmayı hedef olarak seçtik. Modern, klasik, neo klasik

Detaylı

2011/3 Önerilen Fiyat Listesi

2011/3 Önerilen Fiyat Listesi 2011/3 Önerilen Fiyat Listesi 1 1.1 M010116 1.2 M010218 1.3 M010315 1.4 M010415 1.5 M010518 1.6 M010615 1.7 M010715 1.8 M010715 1.9 M010815 1.10 M010920 1.11 M011015 1.12 M011110 1.13 M011215 1.14 M011215

Detaylı

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur!

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! HADALAN EBG 13E Hadalan TR HADALAN EBG 13E 6S.indd 3 HADALAN EBG 13E Bununla zeminler güzel olur! Değişik mekanik ve kimyasal aşınmalar

Detaylı

DUVARLAR duvar Yapıdaki Fonksiyonuna Göre Duvar Çeşitleri 1-Taşıyıcı duvarlar; 2-Bölme duvarlar; 3-İç duvarlar; 4-Dış duvarlar;

DUVARLAR duvar Yapıdaki Fonksiyonuna Göre Duvar Çeşitleri 1-Taşıyıcı duvarlar; 2-Bölme duvarlar; 3-İç duvarlar; 4-Dış duvarlar; DUVARLAR Yapılarda bulunduğu yere göre, aldığı yükleri temele nakleden, bina bölümlerini birbirinden ayıran, bölümleri çevreleyen ve yapıyı dış tesirlere karşı koruyan düşey yapı elemanlarına duvar denir.

Detaylı

FUGANORM FX 120. INNO-fix. Tanımı. Kullanım Yerleri. Fayans ve Seram kler İç n, Ç mento Esaslı Derz Dolgusu

FUGANORM FX 120. INNO-fix. Tanımı. Kullanım Yerleri. Fayans ve Seram kler İç n, Ç mento Esaslı Derz Dolgusu Düzenleme Tarihi : 25.04.2015 Revizyon No : 2 INNO-fix Fayans ve Seram kler İç n, Ç mento Esaslı Derz Dolgusu FUGANORM FX 120 Tanımı, Çimento esaslı seramik, fayans, karo, mermer, küçük cam mozaikler gibi

Detaylı

ZEMİN BETONU ÇATLAKLARI VE ÖZEL KONULAR

ZEMİN BETONU ÇATLAKLARI VE ÖZEL KONULAR ZEMİN BETONU ÇATLAKLARI VE ÖZEL KONULAR Doç. Dr. Hasan YILDIRIM İTÜ İnşaat Fakültesi Yapı Malzemesi Anabilim Dalı mail : yildirimhasan63@hotmail.com hasanyildirim@itu.edu.tr 0212 285 37 61-0533 356 48

Detaylı

İŞ GRUPLARININ MALİYETTEKİ ORANLARI

İŞ GRUPLARININ MALİYETTEKİ ORANLARI İŞ GRUPLARININ MALİYETTEKİ ORANLARI İşin Adı : KATLI OTOPARK YAPIM İŞİ No İş Grubunun Adı Tutarı 01 INSAAT 1 İNŞAAT İMALATLARI 41.4519 2 KAZI İKSA VE ZEMİN İYİLEŞTİRME 47.0196 -- INSAAT Toplamı 88.4715

Detaylı

ALAT 70 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ ALAT. Asma Tavan Sistemleri. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Bölme Duvar Sistemleri

ALAT 70 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ ALAT. Asma Tavan Sistemleri. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Bölme Duvar Sistemleri İÇ MEKAN SİSTEMLERİ Asma Tavan Sistemleri Aypan Giydirme Duvar Sistemleri Aypan Şaft Duvarı Sistemleri Aypan Bölme Duvar Sistemleri ALAT Asma Tavan 70 Tek Profil Agraflı Bandı Çiftli Yay Akustik Levha

Detaylı

TEMİZLİK VE BAKIM TALİMATI

TEMİZLİK VE BAKIM TALİMATI TEMİZLİK VE BAKIM TALİMATI 1 / 5 YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME MONTAJINI TAKİBEN YAPILMASI GEREKENLER: Müteahhit Firmanın ve Son Kullanıcının Dikkat Etmesi Gereken Noktalar: Yükseltilmiş döşeme montajı tamamlanıp,

Detaylı

İnce yatak metodu uygulamaları için yüksek performanslı, esnek, çimento esaslı seramik yapıştırıcı

İnce yatak metodu uygulamaları için yüksek performanslı, esnek, çimento esaslı seramik yapıştırıcı Ürün Bilgi Föyü Düzenleme 05.11.2008 Revizyon no.: 1 Identification no: 01 07 01 01 001 0 000071 Sika Ceram-205 T (Sika Ceram 201) İnce yatak metodu uygulamaları için yüksek performanslı, esnek, çimento

Detaylı

KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt Boyası

KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt Boyası KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt sı Asfalt yüzeyler için dekoratif renkli kaplama Genel Bilgi : KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt sı asfalt ve beton yüzeylere uygulanan, dekoratif renkli yüzey kaplama sistemidir. Paket

Detaylı

Yapılara Etkiyen Karakteristik Yükler

Yapılara Etkiyen Karakteristik Yükler Yapılara Etkiyen Karakteristik Yükler Kalıcı (sabit, zati, öz, ölü) yükler (G): Yapı elemanlarının öz yükleridir. Döşeme ağırlığı ( döşeme betonu+tesviye betonu+kaplama+sıva). Kiriş ağırlığı. Duvar ağırlığı

Detaylı