Sevgili Yarışmacılar. Yarışma Komitesi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Sevgili Yarışmacılar. Yarışma Komitesi"

Transkript

1

2

3 Sevgili Yarışmacılar Genç piyanistlerimizin eğitim ve gelişimine katkı sağlamanın yanı sıra, ilerideki meslek kariyerlerine sağlam bir temel oluşturacağını düşündüğümüz bu yarışmanın, Türk sanat tarihinde çok önemli bir yeri olan, Cumhuriyet imizin ilk konservatuvarı bünyesinde gerçekleşmesi ayrı bir önem taşımaktadır. H.Ü. Ankara Devlet Konservatuvarı Piyano Yarışması nın, gelenekselleşmesi ve uluslararası bir kimlik kazanarak, dünyadaki diğer seçkin örnekleri arasında yerini alması en büyük dileğimizdir. Bu dilek ve heyecanı bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Yarışma Komitesi

4

5 Teşekkürler Bu projenin gerçekleşmesinde bize büyük destek veren, Hacettepe Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. A. Murat Tuncer e, Müdürümüz Prof. Metin Munzur a, Hacettepe Eğitim ve Hizmet Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Nejat Özgül e, Dr. Gözde Kosa ya, Hacettepe Senfoni Orkestrası nın değerli üyelerine, tasarım işlerimizi gerçekleştiren Sayın Zeynep Orbay a, web sayfamızın düzenlenmesinde emeği geçen Dr. Atıl Albayrak a ve sponsor firmalarımız Aydıner İnşaat, Zafer İnşaat, Kawai ve Bilkent Otel e en içten teşekkürlerimizi sunarız. Yarışma Komitesi

6 Verda Erman 2012 yılında gerçekleştirdiğimiz, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı I. Ulusal Piyano Yarışması nda, jüri üyesi olarak bizi onurlandıran, Temmuz 2014 te kaybettiğimiz Devlet Sanatçısı Sayın Verda ERMAN ı sevgi ve saygıyla anıyoruz.

7 Jüri Üyelerimiz İdil Biret Devlet Sanatçısı Türkiye nin Harika Çocuğu İdil Biret in müziğe ilgisi 2 yaşında başladı. İkinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü nün özel talimatı ile T.B.M.M. nin kendi adına çıkarttığı özel yasa ile 7 yaşında Fransa ya gönderildi. İlk konserini 11 yaşında veren İdil Biret, Nadia Boulanger, Wilhelm Kempf ve Alfred Cortot gibi büyük üne sahip hocalarla çalıştı. Sanatçı, çocukluğundan günümüze kadar dünyanın çeşitli ülkelerinde sayısız konserler vermiş, CD kayıtları, jüri üyelikleri yapmış ve pek çok ödül kazanmıştır. İdil Biret, 1971 de T.C. Devlet Sanatçısı ünvanını almıştır. Prof. Selçuk Gündemir Selçuk Gündemir, müzikle dolu bir aile içinde doğdu (1931). Piyanoya küçük yaşlarda, müzisyen olan babası Sadi Armaner le başladı. Konservatuara girdikten birkaç yıl sonra kesintisiz olarak her yıl iki resital vererek sınıf atlayıp birincilikle Fuat Turkay ın sınıfından mezun oldu de İtalya ve Almanya da Milletler Arası Modern Müzik Festivali ne Türk bestecilerinin eserlerini çalarak katıldı. Türk ve yabancı orkestra şeflerinin yönetiminde Bach, Mozart, Beethoven ın üçüncü ve beşinci piyano konçertolarını, Saint Saens ın ikinci piyano konçertosunu, Ravel in sol majör ve sol el piyano konçertolarını çaldı yılında devlet bursuyla eşi Kamuran Gündemir ile Paris e gitti. Lazare Lévy ve Alfred Cortot ile çalışıp beş yıl sonra yurda dönerek Ankara Devlet Konservatuarı ndaki öğretmenliğinin yanı sıra konserler vermeye devam etti. Eşiyle birlikte piyano ikilisi kurup resitaller verdiler de Türkiye de ilk çalınışı yapılan F. Poulenc in re minör çift piyano konçertosunu Ankara ve İstanbul da çaldılar de Ankara Devlet Konservatuarı ndaki resmi görevi son bulmuştur. Halen yetişmekte olan gençlere destek vermektedir.

8 Jüri Üyelerimiz Özgür Aydın Piyano öğrenimine H.Ü. Ankara Devlet Konservatuvarı da Prof. Semra Kartal ile başlayan Özgür Aydın, daha sonra İngiliz Kültür Derneği nin bursiyeri olarak Londra Kraliyet Müzik Koleji nde Peter Katin ile 3 yıl çalışmalarını sürdürmüştür. Günümüzün önde gelen genç piyanistlerinden olan sanatçı, başta ARD Münih Uluslararası Piyano Yarışması olmak üzere pek çok piyano yarışmasından ödül kazanmıştır. Ünlü müzisyenlerle çalışmış olan Özgür Aydın, halen yurt içinde ve yurt dışında konser kariyerini sürdürmektedir. Ferhan Önder Piyano öğrenimine Ankara devlet Konservatuvarı nda Elif ve Bedii Aran ile başlayan Ferhan Önder, daha sonra Viyana ya giderek öğrenimini Viyana Müzik Akademisinde sürdürmüştür.noel Flores, Paul Badura Skoda ve Alfons Kontarsky ile çalıştı. Kız kardeşi Ferzan Önder ile tüm Avrupa, Uzakdoğu ve Amerika yı kapsayan turnelere çıktı. Londra da Wigmore Hall, Dresden de Semperoper, Leipzig de Gewandhaus, Amsterdam da Concertgebouw, Viyana da Musikverein ve Konzerthaus aynı zamanda Barselona, Rio de Janerio, Tokyo ve Taipei de sahne aldı. EMI de çıkan Vivaldi Reflection cd leri ECHO ödülünü kazandı. Ayrıca 1001 Gece adı altında çıkan CD leri (EMI, 2003) Rimsky-Korsakov, Borodin, Balakirev ve Mozart uyarlamalarından oluşuyordu de koro, solistler, 2 piyano ve perküsyondan oluşan, Schleswig-Holstein Müzik Festivali nde sahnelenen Carl Orff dan Carmina Burana performansı, canlı olarak kaydedildi ve Sony tarafından yayınlandı. Ferhan Önder Viyana da yaşıyor ve 2003 den beri UNICEF in iyi niyet elçisidir.

9 Ferzan Önder Piyano öğrenimine Ankara devlet Konservatuvarı nda Elif ve Bedii Aran ile başlayan Ferzan Önder, daha sonra Viyana ya giderek öğrenimini Viyana Müzik Akademisinde sürdürmüştür. Noel Flores, Paul Badura Skoda ve Alfons Kontarsky ile çalıştı. Kız kardeşi Ferhan Önder ile tüm Avrupa, Uzakdoğu ve Amerika yı kapsayan turnelere çıktı. Londra da Wigmore Hall, Dresden de Semperoper, Leipzig de Gewandhaus, Amsterdam da Concertgebouw, Viyana da Musikverein ve Konzerthaus aynı zamanda Barselona, Rio de Janerio, Tokyo ve Taipei de sahne aldı. EMI de çıkan Vivaldi Reflection cd leri ECHO ödülünü kazandı. Ayrıca 1001 Gece adı altında çıkan CD leri (EMI, 2003) Rimsky-Korsakov, Borodin, Balakirev ve Mozart uyarlamalarından oluşuyordu de koro, solistler, 2 piyano ve perküsyondan oluşan, Schleswig-Holstein Müzik Festivali nde sahnelenen Carl Orff dan Carmina Burana performansı, canlı olarak kaydedildi ve Sony tarafından yayınlandı. Ferzan Önder Viyana da yaşıyor ve 2003 den beri UNICEF in iyi niyet elçisidir.

10 Yarışmacılarımız ve Programları (14-17 Yaş)

11 Program L. van Beethoven Sonat, Op.13, No.8 Pathetique Grave - Allegro di molto e con brio Adagio Cantabile Rondo: Allegro Aslıhan Belen (17) 1997 yılında Bursa da doğdu. 12 yaşında piyano eğitimine Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı nda Murat GÜRTEL ile başladı yılında Ayvalık Müzik Akademisi nde Ayşegül Sarıca ile çalıştı yılında eğitimine Doç.Gökhan AYBULUS, 2012 yılında ise Doç.Özgür ÜNALDI ile devam etti. Aynı yıl Slovenya da düzenlenen Chopin Golden Ring piyano yarışmasına katıldı yılında Antalya Piyano Festivali nde Herbert Schuh ve Freddy Kempf in ustalık sınıflarına katıldı yılları arasında Cem BABACAN, Tuluğ TIRPAN, Başar Can Kıvrak gibi isimler ile çalıştı. Halen Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı nda eğitimine Doç.Özgür ÜNALDI ile devam etmektedir.

12 Yarışmacılarımız ve Programları (14-17 Yaş) Program F. Liszt C. A. Debussy Ballade, No: 2 L isle Joyeuse Bora Gökhan Bilgen (15) 1999 da İzmir de doğdu. Piyano çalışmalarına İbrahim Yazıcı yla başladı de Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı nı kazandı. Burada Prof. Aykut Yafe ve Doç. Talia Özlem Baltacılar ın öğrencisi oldu. Gülsin Onay ın ustalık sınıfına katıldı. Oda müziği ve karma konserler verdi. Eğitimine Talia Özlem Baltacılar ın öğrencisi olarak devam etmektedir.

13 Program F. Liszt S. Rachmaninoff A. A. Saygun Macar Rapsodisi, No.8 Prelüd Op.23, No.1 Sonatin, Op.15 Süeda Çatakoğlu (16) 1997 yılında doğdu. İlk piyano derslerine Afak Caferova ile başladı yılında Bilkent Müzik Hazırlık İlköğretim Okulu na girerek 3 yıl boyunca Hande Dalkılıç ile çalıştı ve ikincilik derecesi ile mezun oldu yılında H.Ü.Ankara Devlet Konservatuvarı na kabul edildi. Bilkent, Erciyes, Selçuk, Uludağ ve Hacettepe Üniversiteleri nde çeşitli konserler verdi yılında Kapadokya da yapılan Klasik Keyifler Festivali nde master-classlarda, oda müziği çalışmalarında ve konserlerde yer aldı yılında Alessandro Tenaglia ve Krassimir Taskov un master-classlarına katıldı. 8. Uluslararası İstanbul Pera Piyano Yarışması nda üçüncülük ödülü almaya hak kazandı yılında Gökhan Aybulus, Başar Can Kıvrak ve Roberto d Olbia nın ustalık sınıflarına katıldı. Halen H.Ü.A.D.Konservatuvarı nda Sanem Berkalp ile çalışmalarını sürdürmektedir

14 Yarışmacılarımız ve Programları (14-17 Yaş) Program L. van Beethoven F. Chopin Sonat, Op.10, No.2 Allegro Allegretto Presto Andante Spianato and Grand Polonaise Brillante, Op.22 İzem Gürer (16) 1999 yılında İstanbul da doğdu. Piyano eğitimine 8 yaşında Birsen Ulucan ile başladı. 2 yıl boyunca Yrd. Doç. Dr. Mehmet Nemutlu dan özel olarak solfej ve armoni dersleri aldı, yılları arasında birçok atölye ve ustalık sınıflarına katıldı. Müzik festivallerinde konserler verdi yılında Uluslararası Kosova Genç Piyanistler Yarışması nda birincilik ödülü ve Kosova lı besteci Fahri Beqiri tarafından verilen En İyi Arnavut Besteci Yorumu Ödülü nü aldı tarihinde Kosova Filarmoni Orkestrası eşliğinde Mozart ın KV.271 Piyano Konçertosu nu seslendirdi. Macaristan, Bekescsaba kentinde Liszt Akademisi Profesörlerinden Marta Gulyas ın ve İspanya Kraliçe Sofia Yüksek Müzik Okulu profesörlerinden Luis Fernando Perez in piyano ve oda müziği ustalık sınıflarına katıldı. İzem Gürer, solo piyano çalışmalarının yanısıra keman sanatçısı Özcan Ulucan ile oda müziği çalışmalarını sürdürmektedir. Mersin de düzenlenen 3. Ulusal Kamuran Gündemir Piyano Yarışması nda ikincilik ve En iyi Türk Eseri Yorumu Ödülü nü kazandı yılında düzenlenen Süreyya Operası Piyano yarışmasında yarı finale kaldı.2013 Nisan ayında İspanya nın Madrid kentinde bulunan Kraliçe Sofia yüksek müzik okulu giriş sınavında gösterdiği başarıdan ötürü, bu okula virtüöz piyanist Dmitri Bashkirov un öğrencisi olarak kabul edildi Temmuz ayında Yunanistan da Cristina Ortiz in ustalık sınıfına katılmış olması sebebi ile 2015 Mart ayında Londra da resital vermeye hak kazandı. İzem Gürer halen eğitimine Madrid te Dmitri Bashkirov un öğrencisi olarak devam etmektedir.

15 Program Elif Kara (14) Piyano eğitimine 9 yaşında Sevda Cenap And Müzik Vakfı nda, Özgür Eroğlu ile başladı. Çankaya Belediyesi 6. Klasik Müzik Eser Seslendirme Yarışması nda 1. lik üstü derece aldı yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Bale İlköğretim Okulu na burslu olarak kabul edildi yılı Kasım ayında Antalya Piyano Festivali nde Hüseyin Sermet, Herbert Schuch, Freddy Kempf ve Alfred Brendel in ustalık sınıflarına katıldı. Halen Bilkent Üniversitesi Müzik Hazırlık Lisesi nde çalışmalarını Zerin Rasul ile sürdürmektedir. L. van Beethoven F. Liszt J. B. Cramer P. I. Tchaikovsky - M.Pletnev U. C. Erkin Sonat, Op.2, No.1 Allegro Adagio Minuetto-Allegretto Prestissimo Etüd, Op.1, No.8 Etüd, Op.50, No.26 Uyuyan Güzel Fairy of Silver Duyuşlar Zeybek

16 Yarışmacılarımız ve Programları (14-17 Yaş) Program L. van Beethoven U. C. Erkin Sonat, Op.13, No.8 Pathetique Grave - Allegro di molto e con brio Adagio Cantabile Rondo: Allegro Prelüd, No.2 Sezen Karakaş (16) 1998 yılında Ankara da doğdu yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı piyano bölümüne girerek Öznur Orbay ın öğrencisi oldu yılında Marleyene Mouquet, Ben Roels, ve Hüseyin Sermet in ustalık sınıflarına aktif olarak katıldı. Yine aynı yılın yazında İngiltere de Simon Callaghan, Hiro Takenouchi ve Cliodna Shanahan ile çalıştı, Ingenium Akademi Filarmoni Orkestrası ile Mozart re minör Piyano Konçertosu nu (KV.466) seslendirdi. Bunların yanı sıra Pete Churchill (jazz vokal), Matthew Sharp (doğaçlama), Dominic Peckman (vokal), Matthew Taylor (şeflik), Richard Sisson (kompozisyon) gibi isimlerin de masterclasslarına aktif olarak katıldı. Halen Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı nda Lise 3.sınıf öğrencisi olarak Yrd.Doç.Öznur Orbay ile çalışmalarını sürdürmektedir

17 Program F. Mendelssohn C. A. Debussy Sözsüz Şarkılar Homeless Op.102, No.43 Hunting Song Op.19, No.3 Venetzian Gondolier - Barcarole Op.19, No.6 Deux Arabesques Irmak Kesen (14) 6 Kasım 2000 de İstanbul da doğdu. 4 yaşında Benal Tanrısever Müzikevi nde piyano eğitimine başladı. Aynı Müzikevi nde Caroline Tyler ile çalıştıktan sonra 2010 yılında piyanist Birsen Ulucan ın piyano sınıfına kabul edildi. Kapadokya da her yaz gerçekleştirilen Klasik Keyifler Piyano Solo ve Oda Müziği Atölyeleri nde ve 2014 yılı Temmuz ayında Yunanistan ın Nafplio kentinde gerçekleşen Musical Odyssey piyano atölyesinde Cristina Ortiz in ustalık sınıfında yer aldı. Avusturya Lisesi nde Hazırlık sınıfı öğrencisi olan Irmak Kesen, 2013 ve 2014 yıllarında öğretmeni Birsen Ulucan ın yönlendirmesiyle katıldığı Kosova Priştine de gerçekleştirilen Genç Piyanist piyano yarışmasında kendi yaş kategorisinde birincilik ödülü kazandı. Eylül 2010 yılından beri Birsen Ulucan ile çalışmakta olup, çeşitli etkinliklerdeki çok sayıda piyano konserinde yer almaktadır.

18 Yarışmacılarımız ve Programları (14-17 Yaş) Program W. A. Mozart F. Chopin A. A. Saygun Fantasie, KV 397, Re minör Nocturne, Op.48, No.1 Etüd, Op.38, No.1 Damla Koşar (15) 1999 yılında İstanbul da doğdu. 6 yaşında Moskova Balakirev Müzik Okulu nda Tatyana VASİLİYEVNA ile solfej, Svetlana VLADİMİROVNA ile piyano eğitimine başladı. 4. sınıfta İstanbul da piyano eğitimine Necdet Uğur SEZER ile bir sene devam ettikten sonra 2010 yılında Prof. Eser BİLGEMAN ile piyano, solfej eğitimine ise Prof. Emel ÇELEBİOĞLU ile devam etti yılında İstanbul Devlet Konservatuarı na girmeye hak kazandı. Uluslararası Pera Piyano yarışmasında üçüncülük ödülüne layık görüldü. Ayrıca Freddy Kempf, Ewa Poblocka, Pablo Galdo,Tamara Poddubnaya gibi piyanistler ile çalışma fırsatı buldu.moskova, İstanbul, Mersin ve Antalya da pek çok konser salonunda seçilmiş öğrencilerin yer aldığı konserlere katıldı.

19 Program S. Prokofiev F. Mendelssohn B. Bartók Sonat, Op.1, No.1 Scherzo a Capriccio Allegro Barbaro Cansu Perihan Önder (15) 1999 yılında Ankara da doğdu. Piyano çalışmalarına 6 yaşındayken besteci olan babası ile başladı yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı nın sınavını kazanarak Prof. Yeşim Alkaya Yener in öğrencisi oldu yılında 6. Uluslararası Pera Piyano Yarışması na katılarak En İyi Türk Eseri Yorumcusu ödülünü aldı de Ankara da bulunan İtalyan Büyükelçiliği nde konser verdi te Bodrum da düzenlenen Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali nin master-class larına katıldı te Viyana da düzenlenen, Wiener Musikseminar master-class larına katılarak, Klaus Sticken ile çalıştı. Aynı yıl içerisinde Ankara da bulunan Kanada Büyükelçisi nin düzenlediği toplantıda konser verdi. Öğrenimini halen Prof. Yeşim Alkaya Yener ile sürdürmektedir.

20 Yarışmacılarımız ve Programları (14-17 Yaş) Program Hande Önder (15) 1999 yılında İzmir de doğdu. Müziğe 2011 yılında piyanist Şahan ÇELİK ile başladı. Aynı yıl Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı nı kazandı ve Gökhan AYBULUS ile piyano çalışmalarını sürdürdü yılında eğitimine Özgür ÜNALDI ile devam etti. Başar Can KIVRAK ve Sabri Tuluğ TIRPAN ile ustalık sınıflarına katıldı ve sınıf konserlerinde yer aldı. Şu anda Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı nda 9. sınıf öğrencisi olarak piyano eğitimini Özgür Ünaldı ile sürdürmektedir F. Chopin S. Prokofiev C. A. Debussy H. F. Alnar Nocturne, Op.48, No.2 Romeo & Juliet The Montagues and Capulets Arabesque, No.1 Sekiz Piyano Parçası Şu Yamaçta

21 Program F. Chopin B. Bartók A. A. Saygun Etüd, Op.25, No.2 Allegro Barbaro Prelüd, Op.45, No.9 İpek Sert (14) 2000 yılında Kütahya da doğdu yılında İzmir DEÜ Devlet Konservatuvarı nın açmış olduğu sınavı kazanarak Doç. Talia Özlem BALTACILAR ın kursiyer öğrencisi olarak kabul edildi. Bir yıllık kursiyer öğreniminin ardından Konservatuvarın ortaöğretim giriş sınavını kazandı. Bu yıllar içerisinde, Emre ELİVAR ve Gülsin ONAY gibi değerli sanatçıların masterclasslarına aktif olarak katıldı. Öğrenimi boyunca çeşitli konserler verdi. Halen, Doç.Talia Özlem BALTACILAR ın piyano öğrencisi olarak öğrenimini sürdürmektedir.

22 Yarışmacılarımız ve Programları (14-17 Yaş) Program F. Mendelssohn D. Shostokovich C.A.Debussy Rondo Capriccioso, Op.14 Three Fantastic Dances, Op.5 Arabesque, No.1 Nihan Ulutan (15) 1999 yılında Ankara da doğdu yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik İlköğretim Okulu nun sınavını kazanarak Gamze Kırtıl ın öğrencisi oldu. Aynı yıl TSE de, Japonya Büyükelçiliği nde ve Çağdaş Sanatlar Merkezi nde konserler vererek Kanal B ve Ses TV de canlı yayınlarda yer aldı yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı nın sınavını kazanarak Sanem Berkalp in öğrencisi oldu yılında Ayvalık Uluslararası Müzik Akademisi nin düzenlediği İdil Biret in master-class larına aktif olarak katıldı. Halen öğrenimine H.Ü.A.D.K nda Sanem Berkalp in öğrencisi olarak devam etmektedir.

23 Yarışmacılarımız ve Programları (18-25 Yaş)

24 Yarışmacılarımız ve Programları (18-25 Yaş) Program I. ELEME J. S. Bach F. Chopin W. A. Mozart Prelüd & Füg, BWV 893, Si minör Etüd, Op.10, No.4 Sonat, KV 576, Re Majör Allegro Anıl Büyükikiz (24) 1991 yılında Adana da doğdu. Piyano çalışmalarına 2000 yılında Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı nda Çağla Çoker ile başladı te J. S. Bach in Re minör Piyano Konçertosu nu Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde, 2008 te F. Liszt in Mi-Bemol Majör Piyano Konçertosu nu Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Senfoni Orkestrası eşliğinde seslendirdi yılında İstanbul da düzenlenen Onay Sanat Piyano Güzellemesi ne katılarak, Malik Rasulov Özel Ödülü ve dördüncülük ödülünü kazandı da Adana da Yamaha Piyano Yarışması nda birincilik ödülünü kazandı, 2011 de Edirne de Mimar Sinan Rotary Kulübü tarafından düzenlenen Genç Müzisyenler Oda Müziği Yarışması nda kemancı Hande Küden ve çellist Ferec Necef ile beraber birincilik ödülüne layık görüldü. Masterclass larina katılarak çalışma fırsatı bulduğu piyanistler arasında Prof. Noel Flores, Andreas Steier, Aleksandar Madzar, Gülsin Onay, Özgür Aydın, Kamerhan Turan, Emre Elivar, Mischa Dacic, Peter Florian ve John Ferguson sayılabilir yılından beri çalışmalarını Prof. Tomasz Herbut ile İsvicre deki Hochschule der Künste Bern de sürdürmektedir yılında lisans bölümünü en yüksek notla bitiren Büyükikiz, öğrenimini aynı kurumun Master Performance Bölümü nde devam ettirmektedir. II. ELEME L. van Beethoven S. Rachmaninoff M. Ravel M. Sun FİNAL F. Liszt Sonat, Op.109 Vivace, ma non troppo Prestissimo Andante molto cantabile ed espressivo Corelli Varyasyonları, Op.42 Jeux d eau Harmandalı Konçerto, No.1 Allegro Maestoso-tempo giusto Quasi adagio Allegretto vivace Allegro marziale

25 Program I. ELEME J.S.Bach F.Chopin W.A.Mozart Prelüd & Füg, BWV 889, La minör Etüd, Op.25, No.10 Sonat, KV 576, Re Majör Allegro Deniz İrem Gür (20) 1994 te New York ta doğdu yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı nda Yrd. Doç. Öznur Orbay ile başladığı piyano eğitimini 2012 yılında dereceyle tamamladı yılında Edirne Rotary Kulübü nün düzenlediği piyano yarışmasında 3.lük ödülünü, 2012 yılında İstanbul da düzenlenen Pera Uluslararası Piyano Yarışması nda 3.lük ödülünü ve en iyi Türk eseri yorumcusu özel ödülünü, 2013 yılında Gümüşlük te düzenlenen 2. Ahmet Adnan Saygun Piyano Yarışması nda 3.lük ödülünü ve halk oylaması birinciğilini kazandı. Piyano eğitimi süresince Jean-Bernard Pommier, Gülsin Onay, Misha Dacic, Arnulf von Arnim, Emre Elivar, Alexander Madzar gibi isimlerle de çalışma imkanı buldu yılında Viyana da Prof. Roland Batik ile başladığı çalışmalarını halen Viyana da, Universitat für darstellende Kunst und Musik te (Viyana Devlet Konservatuvarı) Prof. Jan Jiracek von Arnim ile sürdürmektedir. II. ELEME L.van Beethoven F. Chopin F. Liszt M.Sun FİNAL E.Grieg Sonat Appasionata, Op.57 Allegro assai Andante con moto Allegro ma non troppo Presto Andante spianato et Grande Polonaise Brillante, Op.22 Macar Rapsodisi, No.6 Harmandalı Konçerto, La minör Allegro molto moderato Adagio Allegro moderato molto e marcato

26 Yarışmacılarımız ve Programları (18-25 Yaş) Program I. ELEME J.S.Bach F. Chopin W. A. Mozart Prelüd & Füg, BWV 853, Mi b minör Etüd, Op.10, No.2 Sonat, KV 333, Si b Majör Allegro Atakan Oyal (20) 1994 yılında Mersin de doğdu.piyanoya 2000 yılında Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı nda Ayan Kömür ile başladı. Daha sonra Çukurova Devlet Konservatuvarı nda Can Çoker in öğrencisi oldu. Türkiye,İtalya ve Belçika da solo ve oda müziği konserleri yaptı.festival,yarışma ve master kurslara katılma fırsatı buldu. Mersin Akademik Oda Orkestrası ile Haydn Re Majör PiyanoKonçertosu nu seslendirdi. 2.Pera Piyano Yarışması nda mansiyon ödülüne layık görüldü. Edirne Trakya Üniversitesi Oda Müziği Yarışması nda Schubert Alabalık ile 3.lük ödülü aldı.3.kamuran Gündemir Piyano Yarışması nda 3.lük, Süreyya Operası Piyano Yarışması nda 2.lik ödüllerinin sahibi olan Oyal ın beraber çaldığı şefler arasında İbrahim Yazıcı ve Gürer Aykal bulunmaktadır yılında Mozart ın 23.Piyano Konçertosu nu Doğu Akdeniz Senfoni Orkestrası ve İstanbul Sinfonietta ile yorumladı. Çalışma fırsatı bulduğu piyanistler arasında Arın Karamürsel, Gabriele Becheri, Kamerhan Turan, Martin Berkofsky, Muhiddin Dürrüoğlu, Özgür Aydın, Zöhrab Adıgüzelzade ve İdil Biret bulunmaktadır. Çalışmalarına halen Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı nda Prof. Toros Can ile devam etmektedir. II. ELEME L. van Beethoven J. Brahms G. Fauré F. Liszt M. Sun FİNAL F. Chopin Sonat, Op.109 Vivace, ma non troppo Prestissimo Andante molto cantabile ed espressivo Klavierstücke, Op.118 Barcarolle, Op.26, No.1 Mephisto Waltz Harmandalı Konçerto, No.1, Op.11 Allegro Maestoso Romance-Larghetto Allegretto vivace Rondo-Vivace

27 Program I. ELEME J.S.Bach W. A. Mozart F. Chopin Prelüd & Füg, BWV 867, Si b minör Sonat, KV 282, Mi b Majör Adagio Etüd, Op.10, No.8 Berkay Özkan (24) yılları arasında Filiz Peker Balkız dan özel piyano dersleri aldı.2008 yılında Ankara Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra burs kazanarak 1 sene AFS liseler arası değişim programıyla Macaristana gitti.macaristan ın Debrecen şehrinde lisenin eğitiminin yanında Simonffy Emil müzik okulunda piyano eğitimine de devam etti yılları arasında programın bitmesiyle Türkiye ye döndü ve önceden sınavını kazandığı Orta Doğu Teknik Üniversitesi ne başladı yılında Budapeştedeki Franz Liszt Müzik Akademisi nin bir kolu sayılan Debrecen Üniversitesi Müzik Fakultesi nin piyano bölümü Lisans programı sınavına girmek üzere Macaristan a geri döndü. Orta Doğu Teknik Üniversitesi den tamamen ayrılarak kabul edildiği Debrecen Üniversitesi Müzik Fakültesinde piyano çalışmalarını Attila Pless, Dr. Zsuzsanna B.Kiss sürdürdü,ve bu okulun Lisans programından 2014 yılında mezun oldu. Halen Budapeştede, Franz Liszt Müzik Akademisi nde sanat piyano bölümü Yüksek Lisans eğitimine Dr.Gabor Farkas,Dr.Istvan Gulyas ile devam etmektedir,2010 yılında ikinci bir üniversite olarak başladığı Debrecen Üniversitesi İşletme Fakültesi nden de mezun olmak üzeredir. II. ELEME W. A. Mozart M. Sun F. Schubert FİNAL F. Liszt Sonat, KV 330, Do Majör Allegro moderato Andante cantabile Allegretto Harmandalı Sonat, D.894 Molto moderato e cantabile Andante Menuetto-Allegro moderato Allegretto Konçerto, No.2 Adagio sostenuto assai Allegro deciso Marziale un poco meno allegro Allegro animato

28 Yarışmacılarımız ve Programları (18-25 Yaş) Program I. ELEME J.S.Bach F. Chopin W. A. Mozart Prelüd & Füg, BWV 849, Do # minör Etüd, Op.10, No.8 Sonat, KV 332, Fa Majör Allegro Türkü Su Dilan Özkaya (19) 1996 yılında Denizli de doğdu. İlköğretime İskenderun da başladı. İlkokul birinci sınıftan itibaren müzik öğretmenlerinden piyano eğitimi almaya başladı. Bu amatör uğraş, müzik öğretmeninin teşvikiyle ilkokul beşinci sınıfta Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı nda eğitime başladı yılında Ç.Ü. Devlet Konservatuvarı İlköğretim Okulunda öğretmeni Çağla Çoker le başladığı piyano çalışmalarına 2010 yılında Can ÇOKER le devam etti yılında Çukurova Üniversitesi Konservatuvarından Lise döneminden mezun oldu yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Piyano bölümüne giren Türkü Su Dilan ÖZKAYA şu an Lisans II. sınıf öğrencisidir ve çalışmalarına Sanem BERKALP le devam etmektedir. II. ELEME L. van Beethoven F. Liszt C. A. Debussy M. Sun FİNAL L. van Beethoven Sonat, Op.26 Andante con variazioni Scherzo-Allegro molto Allegro Vallée d Obermann Prelüd, I.Kitap, La Cathédrale engloutie Harmandalı Konçerto, No.4, Op.58 Allegro Andante con moto Rondo-Vivace

29 Program I. ELEME J.S.Bach F. Chopin W. A. Mozart Prelüd & Füg, BWV 876, Mi b Majör Etüd, Op.25, No.11 Sonat, KV 576, Re Majör Allegro Melis Soyarslan (25) 1990 yılında Ankara da doğdu. Küçük yaşta başladığı müzik eğitimine, profesyonel anlamda Hacettepe Üniveristesi Ankara Devlet Konservatuvarı nda Nuran Taşpınar ın piyano öğrencisi olarak başladı yılında katıldığı Anadolu Üniversitesi DevletKonservatuvarı nın düzenlediği 3. Ulusal Genç Yetenekler Yarışması nda En İyi Türk Eseri Yorumu ödülüne layık görüldü yılında H.Ü. Ankara Devlet Konservatuvarı lisans devresinden yüksek dereceyle mezun oldu. Mezun olduktan hemen sonra H.Ü.A.D. Konservatuvarı na öğretim elemanı olarak kabul edildi. Bu dönemde Fulbright bursunu kazanıp Amerika Birleşik Devletleri nde yüksek lisans yapmaya hak kazandı. Bunun üzerine 2012 yılında University of Arkansas ın piyano bölümünde Prof. Jura Margulis ile çalışmalarına başladı yılında University of Arkansas ın Yüksek Lisans derecesini Prof. Jura Margulis ile çalışarak başarıyla tamamladı. Amerika daki eğitimi boyunca solo piyano eğitiminin yanısıra pedagojik ve eşlik açısından da kendini geliştirip, okulda çeşitli görevlerde bulundu. Tüm kariyeri boyunca Almanya, Fransa, Amerika, Polonya ve Türkiye de birçok ustalık sınıflarına katılıp önemli piyanistlerle çalıştı ve gerek oda müziği gerekse solo resitaller verdi Ocak ayında Hacettepe Üniveristesi Ankara Devlet Konservatuvarı Sanatta Yeterlik programına kabul edilen Soyarslan çalışmalarını Prof.Demet Akkılıç ile sürdürmektedir II. ELEME L. van Beethoven M. Sun F. Mendelssohn M. Ravel FİNAL L. van Beethoven Sonat, Op.26 Andante con variazioni Scherzo-Allegro molto Allegro Harmandalı Variations Sérieuses, Op.54 Sonatin Modéré Mouvement de menuet Animé Konçerto, No.3, Op.37 Allegro con brio Largo Rondo-Allegro

30 Yarışmacılarımız ve Programları (18-25 Yaş) Program I. ELEME J. S. Bach W. A. Mozart F. Chopin Prelüd & Füg, BWV 866, Si b Majör Sonat, KV 283, Sol Majör Allegro Etüd, Op.25, No.10 Bayram Kenan Tatlıcı (24) 1990 yılında Hatay da doğan Kenan Tatlıcı piyano eğitimine 6 yaşında başladı yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı na kabul edildi ve Prof. Binnur Ekber ile çalıştı yılında Moskova Çaykovski Devlet Konservatuvarı nın giriş sınavlarını kazanarak buradaki eğitimine başladı.2013 yılında başarı ile mezun olan Kenan Tatlıcı,doktora(sanatta yeterlilik) öğrenimine hak kazandığı Moskova Çaykovski Devlet Konservatuvarı nda halen Prof. Yury Martynov ile çalışmalarına devam etmektedir. Bu süreçte Oxana Yablonskaya, Lillia Zilberstein, Gülsin Onay, Muza Rubazkyte, Misha Dacic,Mauricio Vallina ve birçok önemli sanatçı ile çalışma imkanı buldu. Kenan Tatlıcı 2011 yılında İtalya da gerçekleştirilen Pietro Argento Piyano Yarışması ve Euterpe Müzik Yarışmasında 2. lik ödüllerine layık görülmüş ve jüriler tarafından olumlu eleştiriler almıştır yılında Gümüşlük Müzik festivali bünyesinde düzenlenen 2. Ahmed Adnan Saygun piyano yarışmasında da 2. lik ödülüne layık görülen Kenan, bu sonuçlar ve aldığı dereceler sayesinde bir çok konser vermeye hak kazanmış, yurtdışı haricinde, yurtiçinde de pek çok konser vermiştir. II. ELEME J. Haydn F. Liszt S. Gubaidulina M. Sun FİNAL S.Prokofiev Sonat, Hob.WVI:52 Mi ƅ Majör Allegro Adagio Finale: Presto Après une lecture du Danté Chaconna Harmandalı Konçerto, No.1, Op.10 Allegro brioso Andante assai Allegro scherzando

31 Program I. ELEME J.S.Bach F. Chopin W. A. Mozart Prelüd & Füg, BWV 850, Re minör Etüd, Op.25, No.12 Sonat, KV 310, La Minör Allegro maestoso Doruk Görkem Tokur (24) 1991 tarihinde Ankara da doğdu. Tokur un klasik müziğe ilgisi çocukken başladı ve 5 yaşında piyano dersleri aldı. Aynı zamanda çocuk korosunda şarkılar söyledi.2002 yılında H.Ü Ankara Devlet Konservatuvarı nı kazanarak, Yrd. Doc. Menekşe Akar ile piyano eğitimine başladı yılında eğitimine Prof. Yeşim Alkaya Yener ile devam eden Tokur, 2012 yılında H.Ü Ankara Devlet Konservatuvarı ndan Şeref Öğrencisi olarak mezun olmuştur yılları arasında, Floransa da Scuola di Musica di Fiesole de, Prof. Andrea Lucchesini ile eğitim gören ve 2014 Haziran ayında mezun olan Tokur, her yıl yurt içinde ve yurt dışında çeşitli konserler vermektedir.doruk Görkem Tokur un ayrıca Masterclass larda çalıştığı hocalar arasında şu isimler yer almaktadır:pamela Mia Paul, Stephen Gutman, Daniel Gortler, Kemal Gekic, Misha Dacic, Alexander Madzar, Tamara Poddubnaya, Mikola Suk, Markus Tomas, Bernd Goetzke, İdil Biret, Emre Elivar, Hüseyin Sermet, Gülsin Onay. Ödülleri:Ankara 2009 da: Kamuran Gündemir 1.Ulusal Piyano yarışması nda Mansiyon ve En İyi Türk Eseri Yorumcusu Ödülü Eskişehir 2009 da: 3. Genç Yetenekler Piyano Yarışması nda 3.lük ödülü.istanbul 2011 de: Uluslararası 6. Pera Piyano Yarışması nda 1.lik ve En İyi Türk Eseri Yorumcusu Ödülü Bodrum 2012 de: 1. Uluslararası A.A.Saygun Piyano yarışması nda 2.lik ve En iyi Saygun Yorumcusu Ödülü İtalya 2014 te Treviso da: Esecuzione Musicale Giovani Musicisti yarışmasında 2.lik ödülü.italya 2014 te Lamporecchio da: 21. Concorso Pianistico Nazionale Giulio Rospigliosi yarışmasında 2.lik ödülü. II. ELEME L. van Beethoven M. Sun F. Liszt A.A.Saygun FİNAL L. van Beethoven Sonat Appasionata, Op.57 Allegro assai Andante con moto Allegro ma non troppo Presto Harmandalı Mephisto Waltz Sonatin, Op.15 Konçerto, No.5, Op.73 Allegro Adagio un poco mosso Rondo-Allegro ma non troppo

32 Yarışmacılarımız ve Programları (18-25 Yaş) Program I. ELEME J. S. Bach F. Chopin W. A. Mozart Prelüd & Füg, BWV 867, Si b minör Etüd, Op.10, No.5 Sonat, KV 310, La minör Allegro maestoso Emre Yavuz (24) 3 Ağustos 1990 da İzmir de doğdu.piyano eğitimine, 1998 yılında Sanatta Üstün yetenekli Çocuklar Yasası ile Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı nda Kamuran Gündemir ile başladı de Kırım da yapılan 2. Uluslararası Mavi Kuş Müzik Yarışması nda kendi yaş kategorisinde birinci olduğu gibi, en iyi çağdaş eser yorumu ödülüne layık görüldü.lise öğrenimi boyunca Bilkent Üniversitesi nde Fazıl Say ve Sanem Berkalp ile çalıştı, aynı zamanda bestecilik dersleri aldı.türkiye de pek çok orkestra ile solist olarak konserler veren Yavuz,2004 yılında Antalya Uluslararası Piyano Festivali nde ve Moskova da Düzenlenen Spivakov Uluslararası Müzik Festivali nde konserler verdi.2007 de Sicilya da yapılan Ibla Grand Prize yarışmasında Frederic Chopin Özel Ödülü ve 2010 Chopin Yılı kapsamında Viyana da yapılan Rotary Interpretationspreise - Chopin & Schumann yarışmasını kazanarak başta Viyana Musikverein da olmak üzere, Avusturya nın çeşitli şehirlerinde solo ve Bratislava Senfoni Orkestrası ile konserler verdi.viyana Konservatuvarı nda Roland Batik, Hannover Müzik Medya ve Tiyatro Yüksekokulu nda Karl-Heinz Kämmerling ile çalışmalarını sürdürdü. Seymour Lipkin, Lang Lang, Murray Perahia ve Till Fellner in birçok ustalık kurslarına katıldı.2012 de Viyana da düzenlenen. 4. Rosario Marciano Uluslararası Piyano Yarışması nda birincilik ödülü kazandı te Zubin Mehta yönetiminde Tel Aviv deki yıllık geleneksel Gala Konseri nde Beethoven ın 3. konçertosunu seslendiren Emre Yavuz, halen Hannover ve Viyana da sürdürdüğü eğitiminin yanı sıra Tel Aviv Üniversitesi Buchmann - Mehta Müzik Akademisi nde Arie Vardi ile çalışmaktadır. II. ELEME M. Sun L. van Beethoven S. Rachmaninoff FİNAL L. van Beethoven Harmandalı Sonat, Op.101 Allegretto ma non troppo Vivace alla Marcia Adagio, ma non troppo, con affetto Allegro Prelüdler, Op.23 Konçerto, No.3, Op.37 Allegro con brio Largo Rondo-Allegro

Gümüşlük te Festival sahnesinde Keman Piyano düeti

Gümüşlük te Festival sahnesinde Keman Piyano düeti Gümüşlük te Festival sahnesinde Keman Piyano düeti Rus asıllı kemancı Olga Martinova ve Fransız piyanist Jean- Bernard Pommier çifti, 8 Ağustos Cuma akşamı 11. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali

Detaylı

SICAK ÇİKOLATA Fuaye Konseri

SICAK ÇİKOLATA Fuaye Konseri 2013-2014 Sezonu K A D I K Ö Y B E L E D İ Y E S İ SÜREYYA OPERASI ODA MÜZİĞİ KONSERLERİ 21 Nisan Pazartesi 18:00 Birsen Ulucan Piyano Sınıfı SICAK ÇİKOLATA Fuaye Konseri Konuk Sanatçı: Özcan Ulucan 20

Detaylı

SICAK ÇİKOLATA Fuaye Konseri

SICAK ÇİKOLATA Fuaye Konseri 2013-2014 Sezonu K A D I K Ö Y B E L E D İ Y E S İ SÜREYYA OPERASI ODA MÜZİĞİ KONSERLERİ 21 Nisan Pazartesi 18:00 Birsen Ulucan Piyano Sınıfı SICAK ÇİKOLATA Fuaye Konseri Konuk Sanatçı: Özcan Ulucan 20

Detaylı

I. Eleme: 4-5 Mart 2019 Saat: 14:00-17:00 İTÜ MİAM İlhan Usmanbaş Salonu. II. Eleme: 7 Mart 2019 Saat: 11:00-19:00 İTÜ MİAM İlhan Usmanbaş Salonu

I. Eleme: 4-5 Mart 2019 Saat: 14:00-17:00 İTÜ MİAM İlhan Usmanbaş Salonu. II. Eleme: 7 Mart 2019 Saat: 11:00-19:00 İTÜ MİAM İlhan Usmanbaş Salonu 4-9 Mart 2019 I. Eleme: 4-5 Mart 2019 Saat: 14:00-17:00 İTÜ MİAM İlhan Usmanbaş Salonu II. Eleme: 7 Mart 2019 Saat: 11:00-19:00 İTÜ MİAM İlhan Usmanbaş Salonu Final: 9 Mart 2019 Saat: 14:00-20:00 İTÜ Türk

Detaylı

HAZIRLIK 1. SINIF. * BEYER No: 78,80, 81, 82, 90, 91, 93, 94 ve sonrasından 1 parça

HAZIRLIK 1. SINIF. * BEYER No: 78,80, 81, 82, 90, 91, 93, 94 ve sonrasından 1 parça PİYANO PROGRAMI DERS MÜFREDATI HAZIRLIK 1. SINIF * BEYER No: 78,80, 81, 82, 90, 91, 93, 94 ve sonrasından 1 parça *CZERNY Op. 599 No 18 e kadar 1 Etüd *Serbest bir Parça *GAM Do, Sol, Re, La, Mi, Fa Majör

Detaylı

Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı

Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı 12. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, Bodrum Antik Tiyatro da sanatseverlerle buluştu. 12 yıldır Bodrum un Gümüşlük beldesinde gerçekleştirilen

Detaylı

BACH Anna Magdalena Albümü'nden bir eser veya Barok Dönemden düzeyine uygun başka bir eser.

BACH Anna Magdalena Albümü'nden bir eser veya Barok Dönemden düzeyine uygun başka bir eser. SERTİFİKA PROGRAMI PİYANO MÜFREDATI (2018 2019 Eğitim Öğretim yılından itibaren) 1. SINIF: BAROK DÖNEM: 1 ESER, BACH Anna Magdalena Albümü'nden bir eser veya Barok Dönemden düzeyine uygun başka bir eser.

Detaylı

SERTİFİKA PROGRAMLARI PİYANO PROGRAMI MÜFREDATI 1. SINIF. * BEYER No: 78,80, 81, 82, 90, 91, 93, 94 ve sonrasından 1 parça

SERTİFİKA PROGRAMLARI PİYANO PROGRAMI MÜFREDATI 1. SINIF. * BEYER No: 78,80, 81, 82, 90, 91, 93, 94 ve sonrasından 1 parça SERTİFİKA PROGRAMLARI PİYANO PROGRAMI MÜFREDATI 1. SINIF * BEYER No: 78,80, 81, 82, 90, 91, 93, 94 ve sonrasından 1 parça Op. 599 No 18 e kadar 1 Etüd *Serbest bir Parça *GAM Do, Sol, Re, La, Mi, Fa Majör

Detaylı

İstanbul Filarmoni Derneği Faruk Erengül Ulusal Piyano Yarışması

İstanbul Filarmoni Derneği Faruk Erengül Ulusal Piyano Yarışması ifd2018şn01r3 İstanbul Filarmoni Derneği Faruk Erengül Ulusal Piyano Yarışması I. GENEL KURALLAR 1. Bu yarışma İstanbul Filarmoni Derneği (İFD) tarafından düzenlenmektedir. 2. Yarışma tarihi: 4-10 Mart

Detaylı

F. Mendelssohn String Quartet Op.80 in f-moll. L.v. Beethoven Op.74 String Quartet in f-moll 'Hafen'

F. Mendelssohn String Quartet Op.80 in f-moll. L.v. Beethoven Op.74 String Quartet in f-moll 'Hafen' Yaylı dörtlüsü Con Fuoco, üç farklı ülkeden müzisyenler tarafından 2005 yılında kuruldu. Türk keman sanatçıları İmge Tilif ve Güldeste Mamaç, Fransız viyola sanatçısı Marion Plard ve İspanyol çellist İris

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ANTALYA DEVLET KONSERVATUVARI

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ANTALYA DEVLET KONSERVATUVARI ONAYLAYAN SÜRÜM NO SAYFA NO 1. TALİMAT DAYANAĞI: Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı. tarihli Konservatuvar Kurulu Kararı. 2. AMAÇ VE KAPSAM: Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı

Detaylı

26/08/2010 Hocamızı saygı ile anmaktayız... Gaziantep (Merkez), 1964

26/08/2010 Hocamızı saygı ile anmaktayız... Gaziantep (Merkez), 1964 26/08/2010 Hocamızı saygı ile anmaktayız... Adı Soyadı Dr. Kemal YILDIRIM Doğum Yeri/Yılı Gaziantep (Merkez), 1964 Lisans Yüksek Lisans Doktora Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi

Detaylı

KADIKÖY BELEDİYESİ SÜREYYA OPERASI ULUSAL KEMAN YARIŞMASI 2015 ŞARTNAMESİ

KADIKÖY BELEDİYESİ SÜREYYA OPERASI ULUSAL KEMAN YARIŞMASI 2015 ŞARTNAMESİ KADIKÖY BELEDİYESİ SÜREYYA OPERASI ULUSAL KEMAN YARIŞMASI 2015 ŞARTNAMESİ I. GENEL KURALLAR 1) Bu yarışma Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenmiştir. 2) Yarışma tarihi: Haziran 2015 3) Yarışma Yeri:

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ Adı - Soyadı: Kutup Ata Tuncer Doğum Tarihi: 22/02/1980 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Sanatta Yeterlik/Doktora Türk Müziği Haliç Üniversitesi Tez Aşaması Yüksek Lisans Eğitim

Detaylı

DEÜ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ MÜZİK ANASANAT DALI YÜKSEK LİSANS GİRİŞ SINAVLARI İÇİN İSTENEN ESERLER LİSTESİ

DEÜ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ MÜZİK ANASANAT DALI YÜKSEK LİSANS GİRİŞ SINAVLARI İÇİN İSTENEN ESERLER LİSTESİ DEÜ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ MÜZİK ANASANAT DALI YÜKSEK LİSANS GİRİŞ SINAVLARI İÇİN İSTENEN ESERLER LİSTESİ PİYANO A. F. Chopin: Etüdler Aşağıda belirtilen etüdlerden bir tanesi: Op. 10 no: 1, 2, 4, 7,

Detaylı

AASSM KONSERLERİ.

AASSM KONSERLERİ. AASSM KONSERLERİ www.aassm.org.tr FLÜT - ARP RESİTALİ 6 ARALIK 2016, SALI Saat: 20:00 AHMED ADNAN SAYGUN SANAT MERKEZİ / KÜÇÜK SALON PROGRAM Bach Sonat Sol minör, BWV 1020 Allegro Adagio Allegro Faure

Detaylı

Gümüşlük te Festival sahnesinde Keman Piyano düeti

Gümüşlük te Festival sahnesinde Keman Piyano düeti Gümüşlük te Festival sahnesinde Keman Piyano düeti Rus asıllı kemancı Olga Martinova ve Fransız piyanist Jean- Bernard Pommier çifti, 8 Ağustos Cuma akşamı 11. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali

Detaylı

Şehidin cenazesi, uçakla Dalaman Havalimanı na buradan da karayoluyla konvoy eşliğinde Eşen Mahallesi ndeki evine getirildi.

Şehidin cenazesi, uçakla Dalaman Havalimanı na buradan da karayoluyla konvoy eşliğinde Eşen Mahallesi ndeki evine getirildi. Şehidimizi Uğurladık Dağlıca daki hain saldırıda şehit olan Seydikemerli 25 yaşındaki Sözleşmeli Piyade Er Adnan Ergen binlerce kişinin katıldığı cenaze töreniyle toprağa verildi. Şehidin cenazesi, uçakla

Detaylı

AASSM KONSERLERİ ÖZGÜR AYDIN & NAOKO SHIMIZU PİYANO VE VİYOLA RESİTALİ. 3 NİSAN 2017, PAZARTESİ Saat: 20:00

AASSM KONSERLERİ ÖZGÜR AYDIN & NAOKO SHIMIZU PİYANO VE VİYOLA RESİTALİ. 3 NİSAN 2017, PAZARTESİ Saat: 20:00 AASSM KONSERLERİ ÖZGÜR AYDIN & NAOKO SHIMIZU PİYANO VE VİYOLA RESİTALİ 3 NİSAN 2017, PAZARTESİ Saat: 20:00 AHMED ADNAN SAYGUN SANAT MERKEZİ / KÜÇÜK SALON PROGRAM J.S. Bach / Süit No. 1 J. Brahms / Viyola

Detaylı

İDİL BELGİN KÜÇÜKDOĞAN

İDİL BELGİN KÜÇÜKDOĞAN İDİL BELGİN KÜÇÜKDOĞAN Çengelköy Mah. Bakırcıbaşı Sok. Ayanoğlu Apt. Daire No.1 Çengelköy, Üsküdar, İstanbul Cep telefonu : 0 537 554 86 32 E-posta : idilkucukdogan@yahoo.com KİŞİSEL BİLGİLER Uyruğu: T.C

Detaylı

2015 YILI ETKİNLİK LİSTESİ

2015 YILI ETKİNLİK LİSTESİ 2015 YILI ETKİNLİK LİSTESİ Konser 15 Ocak 2015 15 Ocak 2015 Antalya Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı Piyano Anasanat Dalı Dönem sonu konseri gerçekleştirdi. Konser 16 Ocak 2015 16 Ocak

Detaylı

Jerfi Aji. Piyanist. Johns Hopkins Üniversitesi Peabody Konservatuarı Doktora (D.M.A.), Piyano 2007 2011

Jerfi Aji. Piyanist. Johns Hopkins Üniversitesi Peabody Konservatuarı Doktora (D.M.A.), Piyano 2007 2011 JERFİ AJİ 1976 yılında İstanbul da doğdu. Lisans eğitimini İTÜ Makina Fakültesi Tekstil Mühendisliği bölümünde, yüksek lisansını Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde tamamladı. Piyanoya

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ANTALYA DEVLET KONSERVATUVARI

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ANTALYA DEVLET KONSERVATUVARI 1. TALİMAT DAYANAĞI: Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı tarihli Konservatuvar Kurulu Kararı. 2. AMAÇ VE KAPSAM: Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı Yaylı Çalgılar Ana Sanat

Detaylı

DEÜ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ MÜZİK ANASANAT DALI SANATTA YETERLİK GİRİŞ SINAVLARI İÇİN İSTENEN ESERLER LİSTESİ

DEÜ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ MÜZİK ANASANAT DALI SANATTA YETERLİK GİRİŞ SINAVLARI İÇİN İSTENEN ESERLER LİSTESİ DEÜ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ MÜZİK ANASANAT DALI SANATTA YETERLİK GİRİŞ SINAVLARI İÇİN İSTENEN ESERLER LİSTESİ PİYANO A. F. Chopin: Etüdler Aşağıda belirtilen etüdlerden 1 tanesi: Op.l0 no: 1,2, 4, 7,

Detaylı

KADIKÖY BELEDİYESİ SÜREYYA OPERASI ULUSAL PİYANO YARIŞMASI 2013 ŞARTNAMESİ

KADIKÖY BELEDİYESİ SÜREYYA OPERASI ULUSAL PİYANO YARIŞMASI 2013 ŞARTNAMESİ KADIKÖY BELEDİYESİ SÜREYYA OPERASI ULUSAL PİYANO YARIŞMASI 2013 ŞARTNAMESİ Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası Ulusal Piyano Yarışması 2013 Şartnamesi 2 I. GENEL KURALLAR 1) Bu yarışma Kadıköy Belediyesi,

Detaylı

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Tel: +90 (224) 2940962 e-mail: cigdemyigit07@gmail.com Ankara da doğdu. Müzik eğitimine Ankara Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosunda şarkı söyleyerek başladı. 1992 yılında Gazi

Detaylı

Zeynep Göknur YILDIZ Tel: +90 5336594114 e-mail: zgkara@msn.com

Zeynep Göknur YILDIZ Tel: +90 5336594114 e-mail: zgkara@msn.com Zeynep Göknur YILDIZ Tel: +90 5336594114 e-mail: zgkara@msn.com 1972 Bursa doğumlu olan Öğretim Görevlisi Z.Göknur Kara 1993 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü nden

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK BÖLÜMÜ PROGRAMLARI ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI YÖNERGESİ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK BÖLÜMÜ PROGRAMLARI ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI YÖNERGESİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK BÖLÜMÜ PROGRAMLARI ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; İstanbul Üniversitesi

Detaylı

DEÜ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ MÜZİK ANASANAT DALI SANATTA YETERLİK GİRİŞ SINAVLARI İÇİN İSTENEN ESERLER LİSTESİ

DEÜ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ MÜZİK ANASANAT DALI SANATTA YETERLİK GİRİŞ SINAVLARI İÇİN İSTENEN ESERLER LİSTESİ DEÜ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ MÜZİK ANASANAT DALI SANATTA YETERLİK GİRİŞ SINAVLARI İÇİN İSTENEN ESERLER LİSTESİ PİYANO A. F. Chopin: Etüdler Aşağıda belirtilen etüdlerden 1 tanesi: Op.l0 no: 1,2, 4, 7,

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI LİSANS DÖNEMİ MÜZİK BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNKAYIT ESASLARI

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI LİSANS DÖNEMİ MÜZİK BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNKAYIT ESASLARI TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI LİSANS DÖNEMİ MÜZİK BÖLÜMÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNKAYIT ESASLARI Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü ne 2016-2017 öğretim yılında Lisans

Detaylı

DEÜ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ MÜZİK ANASANAT DALI YÜKSEK LİSANS GİRİŞ SINAVLARI İÇİN İSTENEN ESERLER LİSTESİ

DEÜ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ MÜZİK ANASANAT DALI YÜKSEK LİSANS GİRİŞ SINAVLARI İÇİN İSTENEN ESERLER LİSTESİ DEÜ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ MÜZİK ANASANAT DALI YÜKSEK LİSANS GİRİŞ SINAVLARI İÇİN İSTENEN ESERLER LİSTESİ PİYANO A. F. Chopin: Etüdler Aşağıda belirtilen etüdlerden bir tanesi: Op. 10 no: 1, 2, 4, 7,

Detaylı

ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ

ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ İletişim: Antalya Kültür Merkezi Tel: 0242 248 90 22 / Faks: 0242 243 92 82 / email: info@anset.com.tr "BEZİRGAN" Tiyatro Oyunu İstanbul Halk Tiyatrosu,

Detaylı

PİYANO ANASANAT DALI PİYANO SANAT DALI 11. SINIFA NAKİL VE GEÇİŞ SINAVLARI

PİYANO ANASANAT DALI PİYANO SANAT DALI 11. SINIFA NAKİL VE GEÇİŞ SINAVLARI DEÜ. DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK BÖLÜMÜ PİYANO ANASANAT DALI PİYANO SANAT DALI 11. SINIFA NAKİL VE GEÇİŞ SINAVLARI FARK DERSLERİ MÜFREDATLARI Konservatuvarlar arası geçiş sınavı için öğrenciler sadece

Detaylı

YAPTIĞI ÇALIġMALAR: TEZLER: BĠLDĠRĠLER VE SUNUMLAR:

YAPTIĞI ÇALIġMALAR: TEZLER: BĠLDĠRĠLER VE SUNUMLAR: YAPTIĞI ÇALIġMALAR: TEZLER: Lisans bitirme tezi: "Kızılcahamam Düğün Gelenekleri ve Düğün Müzikleri" Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Müzikoloji Bölümü Etnomüzikoloji ve Folklor Anabilimdalı

Detaylı

ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ

ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ İletişim: Antalya Kültür Merkezi Tel: 0242 248 90 22 / Faks: 0242 243 92 82 / email: info@anset.com.tr "BEZİRGAN" Tiyatro Oyunu İstanbul Halk Tiyatrosu,

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ANTALYA DEVLET KONSERVATUVARI

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ANTALYA DEVLET KONSERVATUVARI 1. TALİMAT DAYANAĞI: Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı tarihli Konservatuvar Kurulu Kararı. 2. AMAÇ VE KAPSAM: Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı Piyano Ana Sanat Dalı

Detaylı

BODRUM DA, RUSLAR ANILDI

BODRUM DA, RUSLAR ANILDI BODRUM DA, RUSLAR ANILDI Bodrum da yaşayan Ruslar, noel kutlamalarını iptal ederken, suikaste kurban giden büyük elçi ve uçak kazasında ölen vatandaşlarını andılar. çocuk tiyatro gösterinde bir konuşma

Detaylı

ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ

ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ "BEZİRGAN" Tiyatro Oyunu ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ İletişim: Antalya Kültür Merkezi Tel: 0242 248 90 22 / Faks: 0242 243 92 82 / email: info@anset.com.tr İstanbul Halk Tiyatrosu,

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI 2012-2013 AKADEMİK YILI 15 ŞUBAT 2012 TARİHİNDEN 17 EYLÜL 2012 TARİHİNE KADAR GERÇEKLEŞTİRİLEN FAALİYETLER I. MÜZİK BÖLÜMÜ AKADEMİK TEŞKİLAT ŞEMASI A)

Detaylı

DEÜ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ MÜZİK ANASANAT DALI YÜKSEK LİSANS GİRİŞ SINAVLARI İÇİN İSTENEN ESERLER LİSTESİ

DEÜ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ MÜZİK ANASANAT DALI YÜKSEK LİSANS GİRİŞ SINAVLARI İÇİN İSTENEN ESERLER LİSTESİ DEÜ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ MÜZİK ANASANAT DALI YÜKSEK LİSANS GİRİŞ SINAVLARI İÇİN İSTENEN ESERLER LİSTESİ PİYANO A. F. Chopin: Etüdler Aşağıda belirtilen etüdlerden bir tanesi: Op. 10 no: 1, 2, 4, 7,

Detaylı

İLKÖĞRETİM 2 ve üstü sınıflar içinse müzikal algı (kulak) ile fiziksel uygunlukla birlikte enstrüman seviyesi aranır.

İLKÖĞRETİM 2 ve üstü sınıflar içinse müzikal algı (kulak) ile fiziksel uygunlukla birlikte enstrüman seviyesi aranır. Piyano Sanat Dalı Giriş Seviye Sınavları İLKÖĞRETİM 1. sınıf giriş sınavında adaylardan müzikal algı (kulak) ile piyano için fiziksel uygunluk şartı aranır. İLKÖĞRETİM 2 ve üstü sınıflar içinse müzikal

Detaylı

D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ

D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ Kurucu destekçiliğini Doğuş Grubu nun, Sanat Yönetmenliğini Yücel Canyaran ın üstlendiği D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, 31 Temmuz/ 1-2-3

Detaylı

1974 Ankara Devlet Konservatuvarı bale bölümünden mezun oldu ve Ankara Devlet Balesi kadrosuna katıldı.

1974 Ankara Devlet Konservatuvarı bale bölümünden mezun oldu ve Ankara Devlet Balesi kadrosuna katıldı. Müride AKSAN 17.08.1955 /Ankara 1974 Ankara Devlet Konservatuvarı bale bölümünden mezun oldu ve Ankara Devlet Balesi kadrosuna katıldı. 1978 ADK Bale Bölümü Yüksek Devre sınavlarını vererek 11 yıllık bale

Detaylı

KEMAN SANAT DALI 9. SINIF MÜFREDATI

KEMAN SANAT DALI 9. SINIF MÜFREDATI 9. SINIF MÜFREDATI 1-TEKNİK ÇALIŞMA-GAM-ETÜD Yay çalışmaları, Dinamik, Entonasyon, Ton ve Tril çalışmaları yapılır. Tüm 3 oktavlı Gamlar, Arpejleri ile çalışılır. GAM: A. Gregorian Gam kitabı EGZERSİZ:

Detaylı

17 EKİM 2018 ÇARŞAMBA 19:30 "MOZART İLE MERHABA" Sasha Rozhdestvensky keman Josiane Marfurt piyano

17 EKİM 2018 ÇARŞAMBA 19:30 MOZART İLE MERHABA Sasha Rozhdestvensky keman Josiane Marfurt piyano 17 EKİM 2018 ÇARŞAMBA 19:30 "MOZART İLE MERHABA" Sasha Rozhdestvensky keman Josiane Marfurt piyano Ana Destekçi Albert Long Hall Klasik Müzik Konserlerinin gerçekleşmesini mümkün kılan ana destekçimiz

Detaylı

Gümüşlük te genç kemancılardan konser

Gümüşlük te genç kemancılardan konser Gümüşlük te genç kemancılardan konser Bosch un eğitim sponsorluğunu üstlendiği Gümüşlük Festival Akademisi kapsamında gerçekleştirilen keman ustalık sınıfına katılan 11 genç müzisyen, Toprak Ev de verdikleri

Detaylı

ERMAN, A. Suzuki Metodu Felsefesi ve Keman Eğitiminde Kullanılışı Ankara-2000 (Lisans Tezi)

ERMAN, A. Suzuki Metodu Felsefesi ve Keman Eğitiminde Kullanılışı Ankara-2000 (Lisans Tezi) TEZLER ERMAN, A. Suzuki Metodu Felsefesi ve Keman Eğitiminde Kullanılışı -2000 (Lisans Tezi) ERMAN, A. İlköğretim IV. Sınıf Öğrencilerinin Çoklu Zeka Türlerindeki Dağılım ve Düzey Ölçümlerinin Müziksel

Detaylı

Fazıl Say, 14 Ocak 1970 Ankara doğumlu dünyaca ünlü besteci ve klasik müzik piyanisti.

Fazıl Say, 14 Ocak 1970 Ankara doğumlu dünyaca ünlü besteci ve klasik müzik piyanisti. On5yirmi5.com Fazıl Say kimdir? Fazıl Say, 14 Ocak 1970 Ankara doğumlu dünyaca ünlü besteci ve klasik müzik piyanisti. Yayın Tarihi : 1 Haziran 2012 Cuma (oluşturma : 1/26/2017) Üç yaşındayken Ali Kemal

Detaylı

İLKÖĞRETİM 2 ve üstü sınıflar içinse müzikal algı (kulak) ile fiziksel uygunlukla birlikte enstrüman seviyesi aranır.

İLKÖĞRETİM 2 ve üstü sınıflar içinse müzikal algı (kulak) ile fiziksel uygunlukla birlikte enstrüman seviyesi aranır. Piyano Sanat Dalı Giriş Seviye Sınavları İLKÖĞRETİM 1. sınıf giriş sınavında adaylardan müzikal algı (kulak) ile piyano için fiziksel uygunluk şartı aranır. İLKÖĞRETİM 2 ve üstü sınıflar içinse müzikal

Detaylı

TUNCAY LANGAL BİYOGRAFİ & CV

TUNCAY LANGAL BİYOGRAFİ & CV TUNCAY LANGAL BİYOGRAFİ & CV BİYOGRAFİ TUNCAY LANGAL 1978 yılında Bulgaristan göçmeni bir ailenin çocuğu olarak da doğdu. Ticaret Meslek Lisesini bitirdikten sonra Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği

Detaylı

Bilkent. Senfoni Orkestrası. Barış Demirezer şef Özgür Deniz Kaya viyolonsel Çağla Turhan trombon

Bilkent. Senfoni Orkestrası. Barış Demirezer şef Özgür Deniz Kaya viyolonsel Çağla Turhan trombon Bilkent Gençlik Senfoni Orkestrası Barış Demirezer şef Özgür Deniz Kaya viyolonsel Çağla Turhan trombon P.I. Tchaikovsky Bir Rokoko Teması Üzerine Çeşitlemeler, Op.33 N. Rimsky-Korsakov Trombon Konçertosu

Detaylı

NEYZEN ERCAN IRMAK. 1956 yılında Eskişehir de doğdu. He was born in 1956, in Eskişehir.

NEYZEN ERCAN IRMAK. 1956 yılında Eskişehir de doğdu. He was born in 1956, in Eskişehir. 1 NEYZEN ERCAN IRMAK 1956 yılında Eskişehir de doğdu. He was born in 1956, in Eskişehir. 2 Müzik tutkusu, çocukluk yıllarında kaval çalarak başladı. Bu tutku onun önce Bursa ya, sonra İstanbul a yerleşmesine

Detaylı

KANUN VE PİYANO İKİLİSİ

KANUN VE PİYANO İKİLİSİ KANUN VE PİYANO İKİLİSİ ESRA BERKMAN (KANUN) & NAZLI IŞILDAK (PİYANO) www.esraberkman.com/kanunpiyano Esra Berkman (kanun) tarafından 2008 yılında kurulan Kanun Piyano İkilisi nin öncelikli amacı, Ermeni

Detaylı

KUZEY DENİZİNDEN BRAHMS TRIO

KUZEY DENİZİNDEN BRAHMS TRIO 21 KASIM 2018 ÇARŞAMBA 19:30 KUZEY DENİZİNDEN BRAHMS TRIO Natalia Rubinstein piyano Nikolai Sachenko keman Kirill Rodin viyolonsel Ana Destekçi Albert Long Hall Klasik Müzik Konserlerinin gerçekleşmesini

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ANTALYA DEVLET KONSERVATUVARI

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ANTALYA DEVLET KONSERVATUVARI ANA SANAT DALI 1. TALİMAT DAYANAĞI: Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı tarihli Konservatuvar Kurulu Kararı. 2. AMAÇ VE KAPSAM: Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı Yaylı Çalgılar

Detaylı

07 EKİM 2011 AÇILIŞ KONSERİ ANKARA DEVLET ÇOK SESLİ MÜZİK KOROSU L. BACALOV TANGO MISSA A. COPLAND FANFARE FOR A COMMON MAN

07 EKİM 2011 AÇILIŞ KONSERİ ANKARA DEVLET ÇOK SESLİ MÜZİK KOROSU L. BACALOV TANGO MISSA A. COPLAND FANFARE FOR A COMMON MAN İSTANBUL DEVLET SENFONİ ORKESTRASI 2011-2012 SANAT SEZONU PERİYODİK KONSER PROGRAMI KONSER TARİHİ 06 EKİM 2011 GALA KONSERİ 07 EKİM 2011 AÇILIŞ KONSERİ : AYA İRİNİ : ANDREW GREENWOOD : BURAK BİLGİLİ (BAS

Detaylı

Yüksek Lisans Programları: Başvuru Koşulları, Giriş Sınavları, Genel Başarı Değerlendirmesi (2013-2014/Bahar)

Yüksek Lisans Programları: Başvuru Koşulları, Giriş Sınavları, Genel Başarı Değerlendirmesi (2013-2014/Bahar) HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ Yüksek Lisans Programları: Başvuru Koşulları, Giriş Sınavları, (2013-2014/Bahar) 1 İçindekiler Sayfa Nr. Bale Anasanat Dalı Koreoloji Yüksek Lisans Programı

Detaylı

LALE LANGAL BİYOGRAFİ

LALE LANGAL BİYOGRAFİ LALE LANGAL BİYOGRAFİ BİYOGRAFİ LALE LANGAL 1979 yılında Yenierenköy de doğdu. Müzik çalışmalarına 7 yaşında bağlama çalarak başladı. Henüz okul yıllarındayken Yenierenköy Belediyesi Halk Müziği Korosunu

Detaylı

Sergei Vasilievich RACHMANINOFF

Sergei Vasilievich RACHMANINOFF Kazım Çapacı Sergei Vasilievich RACHMANINOFF 1 Nisan 1873, Semionova, Rusya 28 Mart 1943 Beverley Hills, California, ABD. Tatar Kökenli Rus besteci, orkestra şefi, piyanist. XX.yy ın en büyük piyanist

Detaylı

Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası 2013-2014 Sanat Sezonu Konser Programı

Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası 2013-2014 Sanat Sezonu Konser Programı Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası 2013-2014 Sanat Sezonu Konser Programı 05 Aralık 2013 Stanislav Ushev Mario Hossen "Keman" Program: Niccolo Paganını Keman Konçertosu No.2 Manuel De Falla Üç Köşeli

Detaylı

Kemal Gekic yine büyüledi

Kemal Gekic yine büyüledi Kemal Gekic yine büyüledi 11. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali ne konuk olan Hırvat piyano virtüözü Kemal Gekiç, Koyunbaba Antik Taş Ocağı nı dolduran klasik müzikseverlere unutulmayacak bir

Detaylı

FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI

FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI Bu yıl 10 uncusu düzenlenen D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, 31 Temmuz/1-2-3 Ağustos tarihleri arasında Bodrum da gerçekleştiriliyor. Festivalin açılış

Detaylı

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Kodu A Puan Grubu ARAŞTIRMA VE YAYIN ETKİNLİKLERİ A1. Makaleler A1.1 SCI (Science Citation Index)- Expanded, SSCI (Social Science

Detaylı

Oleksandr Samoylenko - Keman

Oleksandr Samoylenko - Keman Oleksandr Samoylenko - Keman 1968 yılında Ukrayna'da doğdu. 1995 yılında Kiev Devlet Konservatuarı'ndan mezun oldu. 1995-1998 yılları arasında Kiev Devlet Senfoni Orkestrası'nda 'başkemancı' olarak görev

Detaylı

MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI SANATSAL GELİŞİMİ DESTEKLEME PROGRAMI PİYANO SINAV REPERTUVARI

MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI SANATSAL GELİŞİMİ DESTEKLEME PROGRAMI PİYANO SINAV REPERTUVARI MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI SANATSAL GELİŞİMİ DESTEKLEME PROGRAMI PİYANO SINAV REPERTUVARI HAZIRLIK KADEMESİ Do M- Sol M Gam (2 el ayrı+2 oktav) 3- Eser Katılımcının seçeceği

Detaylı

TÜRK NÖROŞİRÜRJİ DERNEĞİ NÖROŞİRÜRJİ UZMANLIĞINDA 40. YIL PLAKET ve TEŞEKKÜR BELGESİ ALAN ÜYEMİZ

TÜRK NÖROŞİRÜRJİ DERNEĞİ NÖROŞİRÜRJİ UZMANLIĞINDA 40. YIL PLAKET ve TEŞEKKÜR BELGESİ ALAN ÜYEMİZ Prof. Dr. Aydın PAŞAOĞLU 1948 yılında doğdu. 1973 de İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi nden mezun oldu. Aynı yıl Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji Anabilim Dalında asistanlığa başladı.

Detaylı

28 KASIM 2018 ÇARŞAMBA 19:30 BRAHMS COŞKUSU BOZOK QUARTET

28 KASIM 2018 ÇARŞAMBA 19:30 BRAHMS COŞKUSU BOZOK QUARTET 28 KASIM 2018 ÇARŞAMBA 19:30 BRAHMS COŞKUSU BOZOK QUARTET Tayfun Bozok I. keman Derya Bozok II. keman Evren Bilgenoğlu viyola Erkan Özbek viyolonsel ve Gökhan Aybulus piyano Ana Destekçi Albert Long Hall

Detaylı

Müzik 1. Eğitimde Psikolojik Hizmetler 2.Müzik Eğitimi. Gazi Eğitim Enstitüsü Ankara Üniversitesi Gazi Üniversitesi Y. Lisans ----------- ----- ----

Müzik 1. Eğitimde Psikolojik Hizmetler 2.Müzik Eğitimi. Gazi Eğitim Enstitüsü Ankara Üniversitesi Gazi Üniversitesi Y. Lisans ----------- ----- ---- ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Sabri YENER 2. Doğum Tarihi :15 Nisan1952 3. Unvanı : Profesör 4. Öğrenim Durumu : Derecesi Alan Üniversite Yıl Yüksek öğrenim Lisans Müzik 1. Eğitimde Psikolojik Hizmetler 2.Müzik

Detaylı

Öğretim Görevlisi Zeynep Göknur YILDIZ

Öğretim Görevlisi Zeynep Göknur YILDIZ Öğretim Görevlisi Zeynep Göknur YILDIZ Tel: +90 553 6594114 e-mail:zgkara@msn.com 1972 Bursa doğumlu olan Öğretim Görevlisi Z. Göknur Kara 1993 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği

Detaylı

kültürü araştırmaya, incelemeye adayan ve muhteşem eserler

kültürü araştırmaya, incelemeye adayan ve muhteşem eserler n Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili Edebiyatı Bölümü nde uzun yıllar öğretim üyeliği yapan Prof. Dr. Erman Artun onuruna, kurumsal emeklilik töreniyle Aşıklık Geleneği ve Aşık

Detaylı

BODRUM ODA ORKESTRASI. 24 Ocak 2019 Saat: 20:00 AHMED ADNAN SAYGUN SANAT MERKEZİ / BÜYÜK SALON

BODRUM ODA ORKESTRASI. 24 Ocak 2019 Saat: 20:00 AHMED ADNAN SAYGUN SANAT MERKEZİ / BÜYÜK SALON www.aassm.org.tr AASSM KONSERLERİ BODRUM ODA ORKESTRASI 24 Ocak 2019 Saat: 20:00 AHMED ADNAN SAYGUN SANAT MERKEZİ / BÜYÜK SALON HAKKINDA Konser Yunanlı şef Nikos Haliassas tarafından yönetilecek. Türkiye'den

Detaylı

TSM ÇOCUK KOROSU KONSER PROGRAMI

TSM ÇOCUK KOROSU KONSER PROGRAMI ESKİŞEHİR ODUNPAZARI MESERRET İNEL İLKOKULU ODUNPAZARI HALK EĞİTİM MERKEZİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU DESTEĞİYLE GURURLA SUNAR TSM ÇOCUK KOROSU KONSER PROGRAMI KORO ŞEFİ Tülây TÜRKMEN SANAT DANIŞMANI Hüseyin

Detaylı

02.05.2012 Çarşamba Katılımcı Dinletileri Lİstesi. Saat: 09.00 12.30

02.05.2012 Çarşamba Katılımcı Dinletileri Lİstesi. Saat: 09.00 12.30 02.05.2012 Çarşamba Katılımcı Dinletileri Lİstesi Saat: 09.00 12.30 Yener ŞAMLI (1997)- Piyano- ANTALYA J.S. Bach- Rondo Öğretmeni: Aytül LEVENT Elif EBEPERİ (Flüt) - 1994 - ANTALYA Flight of the Bumblebee

Detaylı

CV AKADEMİK PERSONEL FOTOĞRAF: 1. ADI: Cihan 2. SOYADI: Ünal 3. DOĞUM YERİ: 4. DOĞUM TARİHİ (GG.AA.YYYY): 22 / 01 /1946 5. İLETİŞİM BİLGİLERİ:

CV AKADEMİK PERSONEL FOTOĞRAF: 1. ADI: Cihan 2. SOYADI: Ünal 3. DOĞUM YERİ: 4. DOĞUM TARİHİ (GG.AA.YYYY): 22 / 01 /1946 5. İLETİŞİM BİLGİLERİ: FOTOĞRAF: 1. ADI: Cihan 2. SOYADI: Ünal 3. DOĞUM YERİ: 4. DOĞUM TARİHİ (GG.AA.YYYY): 22 / 01 /1946 5. İLETİŞİM BİLGİLERİ: 5.1. BÖLÜM: Sahne Sanatları Fakültesi 5.2. TELEFON NUMARASI: Tel:+90(392) 2236464

Detaylı

PROF. İSMAİL AVCI Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi - Görsel Sanatlar Bölümü Öğretim Üyesi ismail.avci@isikun.edu.tr

PROF. İSMAİL AVCI Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi - Görsel Sanatlar Bölümü Öğretim Üyesi ismail.avci@isikun.edu.tr PROF. İSMAİL AVCI Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi - Görsel Sanatlar Bölümü Öğretim Üyesi ismail.avci@isikun.edu.tr 1. Adı Soyadı : İsmail Avcı. Doğum Tarihi : 19 Mayıs 1939 3. Ünvanı : Profesör

Detaylı

1. Sınıf Piyano Eğitiminde Birinci Yıl

1. Sınıf Piyano Eğitiminde Birinci Yıl 1. Sınıf Piyano Eğitiminde Birinci Yıl prensipler doğrultusunda değerlendirilir, sınav notu dersin öğretim elemanı tarafından gösterdiği dikkat, çalışması, İkinci Vize - 11. Hafta Üçüncü Vize - 14. Hafta

Detaylı

Oda Şarkıları. Chamber Songs. Resital Serisi. 1 Ekim October, 2014. Umut Kosman. Recital Series Tosti. Bariton Baritone Hande Uçar.

Oda Şarkıları. Chamber Songs. Resital Serisi. 1 Ekim October, 2014. Umut Kosman. Recital Series Tosti. Bariton Baritone Hande Uçar. Resital Serisi Recital Series Tosti Oda Şarkıları Chamber Songs Umut Kosman Bariton Baritone Hande Uçar Piyano Piano 1 Ekim October, 2014 Çarşamba Wednesday, 20.00 Bilkent Konser Salonu Concert Hall Program

Detaylı

TÜRKİYE DE CUMHURİYET DÖNEMİNDE YETİŞEN PİYANİSTLERİN ÜLKEMİZDE KLASİK MÜZİK ETKİNLİKLERİ VE PİYANO EĞİTİMİNE İLİŞKİN GÖRÜŞLERİ ÜZERİNE BİR ÇALIŞMA

TÜRKİYE DE CUMHURİYET DÖNEMİNDE YETİŞEN PİYANİSTLERİN ÜLKEMİZDE KLASİK MÜZİK ETKİNLİKLERİ VE PİYANO EĞİTİMİNE İLİŞKİN GÖRÜŞLERİ ÜZERİNE BİR ÇALIŞMA Ekim 2007 Cilt:15 No:2 Kastamonu Eğitim Dergisi 719-726 TÜRKİYE DE CUMHURİYET DÖNEMİNDE YETİŞEN PİYANİSTLERİN ÜLKEMİZDE KLASİK MÜZİK ETKİNLİKLERİ VE PİYANO EĞİTİMİNE İLİŞKİN GÖRÜŞLERİ ÜZERİNE BİR ÇALIŞMA

Detaylı

2013 Kış Etkinlikleri

2013 Kış Etkinlikleri KARTAL ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi 2013 Kış Etkinlikleri İlk Dönem Sonu Eğitim sistemimizde seçkin bir yere sahip olan İmam Hatip Liseleri içerisinde ayrı bir konumda bulunan

Detaylı

6 MART 2019 ÇARŞAMBA 19:30 GÜLSİN ONAY ÇALIYOR. Gülsi n Onay piyano

6 MART 2019 ÇARŞAMBA 19:30 GÜLSİN ONAY ÇALIYOR. Gülsi n Onay piyano 6 MART 2019 ÇARŞAMBA 19:30 GÜLSİN ONAY ÇALIYOR Gülsi n Onay piyano Ana Destekçi Albert Long Hall Klasik Müzik Konserlerinin gerçekleşmesini mümkün kılan ana destekçimiz T. C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na

Detaylı

TRANSCENDENTAL. 4 Şubat February, 2015. Çarşamba Wednesday, 20.00 Bilkent Konser Salonu Concert Hall BAŞAR CAN KIVRAK CEM BABACAN PİYANO PIANO

TRANSCENDENTAL. 4 Şubat February, 2015. Çarşamba Wednesday, 20.00 Bilkent Konser Salonu Concert Hall BAŞAR CAN KIVRAK CEM BABACAN PİYANO PIANO BAŞAR CAN KIVRAK PİYANO PIANO CEM BABACAN PİYANO PIANO TRANSCENDENTAL 4 Şubat February, 2015 Çarşamba Wednesday, 20.00 Bilkent Konser Salonu Concert Hall Program F. Liszt 6 Transandantal Etüd 6 etudes

Detaylı

Derece Bölüm / Program Üniversite Yıl

Derece Bölüm / Program Üniversite Yıl Adı Soyadı: Server ACİM Doğum Tarihi: 22 Nisan 1961 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm / Program Üniversite Yıl Lisans Müzik Bölümü Kompozisyon Anasanat Dalı Y. Lisans Müzik Anasanat Dalı / Kompozisyon Doktora

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜDÜRLÜĞÜ. Konservatuvar Kurulu Kararı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜDÜRLÜĞÜ. Konservatuvar Kurulu Kararı Konservatuvar Kurulu 13.02.2018 tarihinde saat 10.30 da Okul Müdürü Prof. Ümit İŞGÖRÜR Başkanlığında aşağıda isimleri yazılı tüm üyelerin katılımıyla toplanarak, gündemdeki konuları görüşüp karara bağlanmıştır.

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Müzik ve Sahne Sanatları Enstitüsü, Piyano Anasanat Dalı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Müzik ve Sahne Sanatları Enstitüsü, Piyano Anasanat Dalı ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Ece KAPTANOĞLU 2. Doğum Tarihi ve Yeri : 20.01.1982 AlaĢehir - MANĠSA 2. Öğrenim Durumu : Sanatta Yeterlik 3. Dil : Ġngilizce YDS puanı: 70 4. ĠletiĢim : Emek Mahallesi, Tuğra

Detaylı

Gümüşlük Festivali, Gülsin Onay ın iki bininci konseriyle başladı

Gümüşlük Festivali, Gülsin Onay ın iki bininci konseriyle başladı Gümüşlük Festivali, Gülsin Onay ın iki bininci konseriyle başladı Denizbank ana sponsorluğunda Gümüşlük tarihi taş ocağında 13. Uluslararası Gümüşlük Festivali, Gülsin Onay ın iki bininci konseriyle başladı.

Detaylı

Şef: CEM MANSUR 2011 FAALİYET RAPORU

Şef: CEM MANSUR 2011 FAALİYET RAPORU Şef: CEM MANSUR 2011 FAALİYET RAPORU 1. TÜRKİYE GENÇLİK FİLARMONİ ORKESTRASI HAKKINDA Belli bir düzeyde müzik eğitimi ve yaşamı olan ülkelerdeki Ulusal Gençlik Orkestrası kavramını Türkiye de de oluşturma

Detaylı

KABUL SINAVI YÖNERGESİ

KABUL SINAVI YÖNERGESİ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE SAHNE SANATLARI LİSESİ KABUL SINAVI YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam Madde 1. Bu yönerge, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Müzik

Detaylı

KALİTE ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

KALİTE ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ Üniversitemizin Kalite Koordinatörlüğü, Kalite Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Gülbahar Üçler tarafından Fakültemizin kalite çalışmaları yerinde değerlendirildi. Değerlendirmeye Dekan Yardımcımız Yrd. Doç. Dr.

Detaylı

Bodrum Müzik Festivali, Yarımadayı Kültür Sanatla Doldurdu

Bodrum Müzik Festivali, Yarımadayı Kültür Sanatla Doldurdu Bodrum Müzik Festivali, Yarımadayı Kültür Sanatla Doldurdu Doğuş Grubu nun kurucu destekçisi olduğu, sanatsal programlama ve planlamasını Pozitif in üstlendiği Bodrum Müzik Festivali, 12 farklı mekanda,

Detaylı

HAKKIMDA EĞĠTĠM BĠLĠMSEL VE SANATSAL ETKĠNLĠKLER. A. Yayınlar. Makaleler: Atatürk ün Müzik AnlayıĢı Öner Sanat Dergisi Haziran 1995

HAKKIMDA EĞĠTĠM BĠLĠMSEL VE SANATSAL ETKĠNLĠKLER. A. Yayınlar. Makaleler: Atatürk ün Müzik AnlayıĢı Öner Sanat Dergisi Haziran 1995 HAKKIMDA Adı Soyadı : Ayhan HELVACI Doğum Yeri ve Tarihi : Ġnegöl, 1969 Unvanı : Öğretim Görevlisi, Doktor Yazışma Adresi : U.Ü. Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü 16059 Görükle/Bursa E-Posta

Detaylı

SINAV HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN AŞAĞIDA YER ALAN KAYIT KABUL YÖNERGESİNİ OKUYUNUZ

SINAV HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN AŞAĞIDA YER ALAN KAYIT KABUL YÖNERGESİNİ OKUYUNUZ SINAV HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN AŞAĞIDA YER ALAN KAYIT KABUL YÖNERGESİNİ OKUYUNUZ ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI LİSANS KAYIT KABUL YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar

Detaylı

1- Keman Zeynep KUTAY 1.lik 2- Keman Sina KALKAN 2.lik 3- Begüm KORUKLUOĞLU - Piyano- 3.lük

1- Keman Zeynep KUTAY 1.lik 2- Keman Sina KALKAN 2.lik 3- Begüm KORUKLUOĞLU - Piyano- 3.lük 11.KLASİK BATI MÜZİĞİ İLE ESER SESLENDİRME YARIŞMASINDA DERECE ALAN ÖĞRENCİLER 1- Keman Zeynep KUTAY 1.lik 2- Keman Sina KALKAN 2.lik 3- Begüm KORUKLUOĞLU - Piyano- 3.lük CİMNASTİK *Okulumuz; öğrencilerinden

Detaylı

PİYANO LİSANS GİRİŞ MÜFREDATI

PİYANO LİSANS GİRİŞ MÜFREDATI PİYANO LİSANS GİRİŞ MÜFREDATI Lisans Giriş Sınavı nda, Okulumuzun Lise devresinden mezun öğrencilerimiz Yıl Sonu Sınavından sonra Jürinin belirleyeceği Zorunlu Eseri çalacaklardır. Lisans Giriş Sınavı

Detaylı

Uluslararası İzmir Festivali 28 Mayıs'ta başlıyor

Uluslararası İzmir Festivali 28 Mayıs'ta başlıyor On5yirmi5.com Uluslararası İzmir Festivali 28 Mayıs'ta başlıyor Bu yıl "Türkiye'de Çin Kültür Yılı"olması da dikkate alınarak, festival "Aslan" ve "Ejderha" sokak gösterileriyle başlıyor... Yayın Tarihi

Detaylı

Birimi Programı TC Uyruklu Yabancı Uyruklu. ResimASD Yüksek Lisans 5 2. Müzik ABD Yüksek Lisans 8 2. Müzik ABD Doktora 4 2

Birimi Programı TC Uyruklu Yabancı Uyruklu. ResimASD Yüksek Lisans 5 2. Müzik ABD Yüksek Lisans 8 2. Müzik ABD Doktora 4 2 İLAN REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Lisansüstü Programlarına 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için belirtilen sayıda öğrenci alınacaktır. Online Başvuru tarihleri: 23 Temmuz 2018 10 Ağustos 2018

Detaylı

10.12.2014 Çarşamba İzmir Basın Gündemi

10.12.2014 Çarşamba İzmir Basın Gündemi 10.12.2014 Çarşamba İzmir Basın Gündemi Katip Çelebi'nin Rektörü Prof. Galip Akhan İzmir'in en genç devlet üniversitesi Katip Çelebi Üniversitesi'nde rektörlük seçimi sonuçlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip

Detaylı

2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI

2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI 2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun organize ettiği, bu yıl Çizgi İzleyen Robot ve Sumo Robot olmak üzere

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi: Toplantı Sayısı: 8

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi: Toplantı Sayısı: 8 T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI Yönetim Kurulu Kararı Toplantı Tarihi: 12.04.2016 Toplantı Sayısı: 8 Konservatuvar Yönetim Kurulu 12.04.2016 tarihinde saat 11.30 da Okul Müdürü Prof.

Detaylı

Gümüşlük te Gitaristler Antik Taş Ocağında buluştu

Gümüşlük te Gitaristler Antik Taş Ocağında buluştu Gümüşlük te Gitaristler Antik Taş Ocağında buluştu Denizbank ana sponsorluğunda düzenlenen 13. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali kapsamındaki Kumda Gitar Konserleri serisinde sahne alan gitaristler,

Detaylı

Midtown Orkestrasından Zafer Bayramı Konseriyle Veda

Midtown Orkestrasından Zafer Bayramı Konseriyle Veda Midtown Orkestrasından Zafer Bayramı Konseriyle Veda Midtown Alışveriş Merkezinde 3. Yılını dolduran Midtown Orkestrası, 30 Ağustos Zafer Bayramı nda müthiş bir konserle sevenlerine veda etti. Her yıl

Detaylı