Opel Insignia OPC. Kendinizi kısıtlamayın.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Opel Insignia OPC. Kendinizi kısıtlamayın."

Transkript

1 Opel Insignia OPC

2 Opel Insignia OPC. Kendinizi kısıtlamayın. Bu kataloğun içeriği baskı tarihi itibariyle doğrudur (05/11). Opel, istediği zaman özellikleri ve donanımı değiştirme hakkını saklı tutar. Lütfen en güncel bilgiler için Opel bayinize danışınız.

3

4

5 Yarışa başlama noktası. Avantaj sende.

6 Insignia OPC nin iç tasarımı tıpkı dışı gibi saf tutkunun ürünüdür. Gövde desteği özelliğine sahip Recaro spor koltuklarla tamamlanan Opel Insignia OPC, tutkulu sürücüler için yaratıldı. Özel tasarım OPC spor direksiyon, vites topuzu ve aksesuarlardaki sportif detaylar, OPC ile unutulamayacak bir sürüş tecrübesi yaşatmak için tasarlandı. Sportif iç tasarım.

7 İç Tasarım

8 Opel Insignia OPC Sports Tourer. Dinamizmin yeni boyutu.

9

10 Atletik gövdeyi tamamlayan, özel üretim V6 turbo motor her Insignia OPC nin kalbidir. Bu etkileyici motor, kısa-oranlı 6-ileri manuel şanzıman ve 4 tekerden çekiş özellikleri ile düşük hızlarda bile nefes kesici tork sağlar. Eliniz özel tasarım OPC vites koluna temas ettiği andan itibaren yeni bir kontrol hissi hissedeceksiniz. Hassas, akıcı ve tamamiyle tatmin edici. Tamamı alüminyum 24- valf ECOTEC 2.8 litre V6 turbo motor, 60 derecelik V açısına,dört kam miline ve çift değişkenli valf zamanlamasına(vvt)sahiptir. Her piston tek tek yağ ile soğutmalı, egzoz subapları sodyum kaplama ve hava debimetresi elektronik kontrollüdür. Çift hava beslemeli turbo ünitesi,iki ayrı değişken emme manifoldunu besler. Motor kesintisiz güç aktarımını azaltılmış yakıt sarfiyatı ile sağlar. Direksiyondan kumanda özelliğine sahip 6-ileri otomatik şanzıman veya 6-ileri manuel şanzıman seçenekleri arasında tercihinizi yapın. Remus. Remus tarafından özel olarak geliştirilen egzoz sistemi, sağladığı yüksek ses çıkışı ve performans ile Opel Insignia OPC nin sportif sürüş özelliklerini maksimize eder. Yakıt Tüketimi Motor 2.8 V6 Turbo ECOTEC (239 kw/325 hp) Emisyon Standartı Euro 5 Şanzıman MT-6/AT-6 Şehir içi 1 16,0 15,8/16,7 16,1 Şehir Dışı 1 7,9 7,6/7,8 7,5 Ortalama 1 10,9 10,6/11,0 10,7 CO 2 Emisyon g/km / lt/100 km de 2008/692/EC. Bu kataloğun içeriği baskı tarihi itibariyle doğrudur (05/11). Opel, istediği zaman özellikleri ve donanımı değiştirme hakkını saklı tutar. Lütfen en güncel bilgiler için Opel bayinize danışınız. Verilen tüm rakamlar standart donanımlı AB taban modeline aittir. Yakıt tüketimi verileri ve CO 2 emisyonu verileri 2007/715/EC ve 2008/692/EC yönetmeliklerine göre ve yönetmeliğin öngördüğü şekilde, çalışma sırasındaki araç ağırlığı dikkate alınarak belirlenmiştir. Ek donanım, belirtilen CO rakamlarından biraz daha yüksek sonuçlara yol açabilir, ayrıca boşken aracın ağırlığını ve bazı durumlarda izin verilen aks ağırlıklarının yanı sıra izin verilen toplam araç ağırlığını arttırabilir ve izin verilen çekme ağırlıklarını düşürebilir. Gösterilen sürüş performansı rakamlara araç boşken (sürücüsüzken) artı 200 kilogramlık yükle ulaşılabilir. Torque Tork (Nm) Engine Motor Speed hızı (rpm) (1/min) Output Güç (kw)

11 Performans

12

13 Adaptif 4x4.Mükemmel yol tutuşu adaptif 4x4 sürüş sistemi ile daha da geliştirilmiş durumda. Tork, yalnızca ön ve arka aks arasında değil, sol ve sağ arka tekerler arasında da otomatik olarak dağıtılarak, maksimum tutuş kontrolü, istikrar ve olağanüstü sürüş dinamikleri sağlıyor. Adaptif süspansiyon ve 4x4 sürüş sistemi özellikleri, Opel Insignia OPC nin etkileyici motor performansını doruğa çıkartır. OPC tarafından geliştirilen ön süspansiyon sistemi ile mükemmel direksiyon tepkimesi ve yol tutuşu özellikleri sağlanırken, aracın mükemmel duruş mesafesi Brembo fren sistemi tarafından sağlanıyor. Sürüş Dinamikleri FlexRide (3 farklı sürüş modu). Opel Insignia OPC FlexRide şasi sistemi ile üç farklı sürüş modu sunuyor: üst düzey sürüş dinamikleri için OPC veya günlük sportif sürüş özelliklerini içeren Sport modlarından birini seçin. Normal mod standart sürüş modudur. Flexride yol ve sürüş koşullarına göre en uygun modu otomatik olarak seçerek maksimum güvenlik ve kontrol sağlar. Brembo. Motorsporlarında kullanılan havalandırma özelliğine sahip Brembo 4- piston 355 mm ön fren diskleri ile Opel Insignia OPC maksimum fren performansı sağlar. Yüksek Performans Ön Süspansiyonlar. Alçaltılmış şasi sistemine ek olarak, yeni Opel Insignia OPC de ayrıca tork sapmasını daha da azaltmak ve ön tutuş ile direksiyon hissini arttırmak için özel olarak geliştirilmiştir. OPC modu. Sürüş stilinizi seçin. Daha sert süspansiyonlar ve sportif sürüş özellikleri için Sport modunu seçin. En yüksek seviyede performans için OPC modunu seçmeniz yeterli olacaktır.

14 Yaya Aydınlatması (30 km/saat hıza kadar) Yanlara doğru 8 derece daha fazla yayılan ışık, görüş alanınızı genişleterek yol kenarında tehlike yaratabilecek durumları önler. Şehir Aydınlatması (30 55 km/saat hıza kadar) Standart farlardan daha alçak ve daha geniş bir alana doğru ışık veren bu sistem, sokak ışıklandırmasına ve aracın hızına bağlı olarak devre girer. Çevre Yolu Aydınlatması ( km/saat hız) Normal kısa farlardan daha geniş yayılımlı, daha parlak ışık sağlar. 70 metrelik alanı, diğer sürücülerin gözünü almadan aydınlatır. Otoyol Aydınlatması (100 km/saat hızın üzerinde) 140 metrelik aydınlatma mesafesi sağlar. Göz kamaştırmadan, standart kısa farlardan daha yüksek ve daha parlak ışık sağlar. Kötü Hava Aydınlatması (70 km/saat hıza kadar) Kötü hava koşullarında daha iyi görüş sağlamak için yağmur sensörü ile birlikte devreye girer. Uzun far Asistanı (tüm hızlarda) Karanlık yollarda uzun farlara otomatik geçerek karşıdan gelen veya önünüzdeki araçları saptayarak uzun huzmeden kısa huzmeye otomatik olarak geçer. Dinamik Viraj Aydınlatması (tüm hızlarda) Direksiyon açısı ve hızına göre devreye giren farlar, 15 dereceye kadar dönerek virajlarda daha güvenli bir görüş sağlar. Kavşak Aydınlatması (40 km/saat hıza kadar ve geri viteste) Yanlara doğru daha geniş görüş sağlayabilmek için, 90 derece sola veya sağa ek aydınlatma sağlar. LED Gündüz Farı Diğer sürücülerin dikkatini çeker ve kısa far aydınlatmasından daha az yakıt tüketir.

15 Sürüşe Duyarlı Ön Farlar (AFL). Gece sürüşünün her zaman stres yaratma potansiyeli yüksektir. Opel Insignia nın geliştirilmiş AFL sistemi, her biri, her sürüş durumunda diğer sürücülerin gözünü almadan ideal aydınlatma sağlamak için tasarlanan dokuz farklı aydınlatma fonksiyonundan otomatik olarak seçim yapar. Sonuç: daha az stres, daha çok güvenlik. Güvenlik

16 < 1 sn.

17 Sürücü ile Opel Insignia OPC nin sürüş dinamikleri arasındaki ara birim son derece sade bir şekilde işler 1 saniyeden kısa bir sürede. Dolayısıyla sürüş modunu seçmek veya müzik sistemini ve navigasyon sistemlerini kontrol etmek asla sürücünün dikkatini yoldan ayırmadan kolaylıkla yapılabilecekleri arasında. Opel Insignia da mevcut olan tüm bu üst düzey eğlenceli bilgi sistemlerine Opel Insignia OPC de de sahip olabilirsiniz. Ayrıca, tamamen yüksek kalite ses için her yönden 315 W üstün ses taşıyan özel Infinity Sound System seçeneği mevcut. Bilgi Sistemleri Performans yol bilgisayarı. Yağ basıncı, turbo basıncı ve motor sıcaklığıyla ilgili kesin ve anlık bilgilere performans menüsüyle erişilebilir ve bu bilgileri hız göstergesi ve devir sayacı arasındaki ekranda açıkça görebilirsiniz. Bilgisayar ayrıca yarış parkurunda elde edilen tur sürelerini tutabilir ve gösterebilir.

18 Saf tutku. Alternatifi yok.

19 OPC Bu harflerin gerçek önemi en iyi sürücü koltuğundan anlaşılıyor. Orada sürücüye göre idealleştirilmiş kokpit, gelmekte olan deneyim için güçlü bir söz veriyor. Çünkü bir kere hareket haline geçilince, performans ayarlı motorun ve süspansiyon sisteminin ayarları her duyuya hitap eden bir sürüş deneyimi yaşatıyor. Performans arabaları üretmek bilim olduğu kadar tutkuya dayanır. Bu sürüş deneyiminin değerini bilenlerin düşüncelerine ulaşmak ve arzularını tatmin etmek anlamına geliyor. OPC mühendisleri bu zorlukla karşılaşmak için tam donanımlılar çünkü onlar da bunun meraklıları. Dolayısıyla OPC adını taşıyan tüm modellerimiz tutkulu mühendislerimiz tarafından, tutkulu müşterilerimiz için yaratıldı. Ama OPC nin anlamı arabaların kendisinden çok daha öteye uzanıyor. OPC Yarış Kampı ile Opel, ciddi sürücüler için profesyonel motor sporları eğitimi sunuyor. OPC hakkında daha fazla bilgi için lütfen u ziyaret ediniz. OPC

20 Bir Opel Insignia OPC sürücüsü aracını kendi zevk standartlarına uyması için özel olarak tasarlayabilir. Kokpit bir performans sürücüsünün cennetidir. OPC özel araç paspaslarından siyah tavan döşemesine, deri OPC direksiyondan alaşım pedallara kadar her özellik kendinizi iyi hissetmeniz için tasarlandı. Kumaş/Morrocana kombinasyonlu Recaro spor koltukları uzun mesafe konforuyla olağanüstü destek sunar. Ayrıca minder uzantısı, elektrikli yükseklik ayarı ve koltuk ısıtması özellikleri ile de mevcuttur. Deri koltuk seçeneği ile koltuk havalandırma özelliği sunulmaktadır. Deri Siena, Siyah 1 Track/Morrocana, Siyah Dekor çıtaları: Piano Lake Siyah 1 Deri Döşeme.

21 Siyah 2 Teknik Gri 2 Arden Mavi 2 Fark yaratan renkler Opel Insignia OPC eşsiz tasarımının bir parçasıdır. OPC ye özel Arden Mavisi ve Power Kırmızı dört farklı spor rengiyle tamamlanmaktadır. Sonuç, maksimum görsel etki ve spor çekiciliği. Renkler, Döşemeler & Jantlar Power Kırmızı 1 Nehir Gri 2 Beyaz 1 OPC özel-tasarım alaşım jantlar bütün tasarımı tamamlar ve ağırlığı azaltır, dolayısıyla tutuş ve dinamikleri geliştirir. 20 OPC alaşım jantlar (R01). İki tonlu özel tasarım performans jantlar. 1 Opak Renkler. 2 Metalik Renkler.

22 NOMOS Tangomat, Opel için sınırlı üretim saat.

23 Satış

24 Bilgiler yayımlandıkları tarihler için geçerlidir. Muhtemel model değişiklikleri için Opel bayiinize başvurun. Tüm veriler sadece sizi bilgilendirmeye yöneliktir ve bilgilerin doğruluğu konusunda sorumlu tutulamayız. Basılı renkler gerçek renklerden farklılık gösterebilir. Gösterilen opsiyonel donanım ayrıca fiyatlandırmaya tabidir. Sipariş sırasında, istediğiniz modelin stok durumu için Opel bayiinizi arayınız. General Motors Güneydoğu Avrupa Ltd. Çevre dostu klorsuz kağıda basılmıştır. Mayıs 2011 TR/MY12.0

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra classic III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Electronik Stabilite

Detaylı

VİRAJLAR DAHA YAKIN, DÜZLÜKLER DAHA KISA.

VİRAJLAR DAHA YAKIN, DÜZLÜKLER DAHA KISA. OPEL Astra OPC VİRAJLAR DAHA YAKIN, DÜZLÜKLER DAHA KISA. Yeni Opel Astra OPC gelmiş geçmiş en güçlü Astra unvanına sahip safkan bir yarış otomobilidir. Güç gösterisi için 2.0 turbo motora sahip Astra OPC

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra CLASSIC III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Elektronik Stabilite

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra classic III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Electronik Stabilite

Detaylı

2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi

2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi 2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi 1.2 70 HP 14" Çelik Jant Essentia 47.325 41.200 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman 14" Kapak Jant Essentia 52.418 46.500 & Stop Essentia

Detaylı

Opel Astra Sedan ı keşfedin...

Opel Astra Sedan ı keşfedin... Opel Astra Sedan Opel Astra Sedan ı keşfedin... Opel Astra nın tüm dinamik özelliklerinin zarif 4 kapılı bir Sedan da birleştiğini düşünün. Üstelik 60 : 40 katlanabilir arka koltukları ve geniş 490 litrelik

Detaylı

OPEL Astra Classic ][][

OPEL Astra Classic ][][ OPEL Astra Classic ][][ Astra Classic ][][ nin sunduğu keyif sınırsız. Yüksek standartları ve üstün özellikleri ile son derece etkileyici bir otomobil. Astra Classic ][][! Çarpıcı bir görünüm, üstün bir

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

2016 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi

2016 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi 2016 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi Yeni Corsa 5 Kapı Yeni Corsa 5 Kapı 1.2 70 HP MT-5 Essentia 51.825 44.950 Yeni Corsa 5 Kapı 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 Essentia

Detaylı

2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi

2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi 2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi Yeni Corsa 5 Kapı Yeni Corsa 5 Kapı 1.2 70 HP 14" Kapak Jant Essentia 50.425 44.550 Yeni Corsa 5 Kapı 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN

ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN Performansı ve konforuyla pick-up standartlarını üst çizgiye taşıyan L200, hem iş hayatınızda hem de sevdiklerinizle çıkacağınız yolculuklarda rahatlık ve özgürlük sunuyor. Bazı

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia RS Fabia RS Fabia RS, güvenli viraj geçişlerine imkan tanıyan döner modüllü halojen projektör farlara sahiptir. RS logolu ön ızgara dostça bir görünüm verirken, sağlam ön tamponu

Detaylı

Corsa Black Edition HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) Corsa Enjoy HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Dizel )

Corsa Black Edition HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) Corsa Enjoy HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Dizel ) CORSA Corsa Essentia 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 95.900 Corsa Design 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 102.900 Corsa 1.2 70 HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Benzin ) 90.900 Corsa 1.4

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Opel Insignia 2.0 CDTi 160 HP Cosmo

Opel Insignia 2.0 CDTi 160 HP Cosmo Opel Insignia 2.0 CDTi 160 HP Cosmo İlan no: 250340 İlan detayları Sahibinden 61.300 TL 14 Kas 2015 61.300 TL 12 Kas 2015 58.000 TL 12 Kas 2015 61.300 TL SAHİBİNDEN YETKİLİ SERVİS BAKIMLI. DİZEL COSMO

Detaylı

DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN.

DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN. KOŞULSUZ ÖZGÜRLÜK DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN. Forza 250 üstün GT konforu, üst düzey güvenlik sağlayan teknolojik donanımları, seçkin ve aerodinamik

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

İdeal toplu taşıma aracı

İdeal toplu taşıma aracı TR İdeal toplu taşıma aracı ATAK, 60 kişilik yolcu kapasitesi, engelli erişimine uygun alçak tabanlı yapısı, aracın arkasında konumlandırılmış ekonomi, performans ve sessiz yolculuk sağlayan motoru ve

Detaylı

Opel Insignia 1.6 T Cosmo

Opel Insignia 1.6 T Cosmo İlan no: 287222 Opel Insignia 1.6 T Cosmo Sahibinden Opel İnsignia Cosmo, 43.670 km'de, 2009 Model, Gerçek 5 kapı 58.000 TL İlan tarihi: 25 Nisan 2016 İlan detayları İlan detayları İl Afyonkarahisar

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance

Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance Sahibinden 35.000 km'de 2011 İlan no: 242285 İlan detayları 53.500 TL 28 Ağu 2015 53.500 TL 03 Ağu 2015 56.000 TL model Insignia 1.6T Edition Elegance İlan

Detaylı

Opel Astra TwinTop. Opel Servisi. www.opel.com.tr

Opel Astra TwinTop. Opel Servisi. www.opel.com.tr Opel Servisi. Opel de kalite üstün mühendislik eseri otomobillerin çok ötesinde bir anlam ifade etmektedir. Kapsamlı servis programımızla müşterilerimize, otomobillerini satın aldıktan sonra da yüksek

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi

2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi 2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi Yeni Corsa 5 Kapı Yeni Corsa 5 Kapı 1.2 70 HP 14" Çelik Jant Essentia 47.325 40.398 Yeni Corsa 5 Kapı 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman

Detaylı

Saab 9-3 Sport 1.9 TTiD Aero Otomatik

Saab 9-3 Sport 1.9 TTiD Aero Otomatik İlan no: 236141 Saab 9-3 Sport 1.9 TTiD Aero Otomatik Sahibinden Günlük : 1.500 TL Haftalık : 3.000 TL Aylık : 5.000 TL SAAB 9.3 TTİD ÇİFT TURBO 210BG ŞİRKET GENEL MÜDÜRÜ,CEO LARIN İlan tarihi: 28 Mayıs

Detaylı

2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi

2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi 2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi Yeni Corsa 5 Kapı Yeni Corsa 5 Kapı 1.2 70 HP 14" Çelik Jant Essentia 47.325 40.398 Yeni Corsa 5 Kapı 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman

Detaylı

Teknoloji Paketi Enjoy Kış Paketi Enjoy & Black Edition Panoramik Sunroof Enjoy & Black Edition 8.000

Teknoloji Paketi Enjoy Kış Paketi Enjoy & Black Edition Panoramik Sunroof Enjoy & Black Edition 8.000 CORSA Corsa Essentia 1.2 70 HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Benzin ) 69.900 Corsa Essentia 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 79.400 Corsa Design 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 85.900 Corsa

Detaylı

Motor / Şanzıman. Astra HB Black Edition HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Dizel ) Corsa Enjoy HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Dizel )

Motor / Şanzıman. Astra HB Black Edition HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Dizel ) Corsa Enjoy HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Dizel ) CORSA Perakende Fiyat Corsa Essentia 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 98.900 94.900 Corsa 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 105.900 101.900 Corsa 1.2 70 HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Benzin

Detaylı

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1598 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 120/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160/4250 Uzunluk - Genişlik (mm) 4275-1810 Yükseklik - Dingil

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

Corsa Enjoy HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Dizel ) Corsa Black Edition HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin )

Corsa Enjoy HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Dizel ) Corsa Black Edition HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) CORSA Corsa Essentia 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 88.400 Corsa Design 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 96.400 Corsa Enjoy 1.2 70 HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Benzin ) 79.400 Corsa

Detaylı

Teknoloji Paketi Enjoy Kış Paketi Enjoy & Black Edition Panoramik Sunroof Enjoy & Black Edition 8.000

Teknoloji Paketi Enjoy Kış Paketi Enjoy & Black Edition Panoramik Sunroof Enjoy & Black Edition 8.000 CORSA Corsa Essentia 1.2 70 HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Benzin ) 74.400 Corsa Essentia 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 86.900 Corsa Design 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 91.400 Corsa

Detaylı

BÜYÜK DÜŞÜN, FARK YARAT.

BÜYÜK DÜŞÜN, FARK YARAT. OPEL MOKKA BÜYÜK DÜŞÜN, FARK YARAT. Kompakt bir otomobilde yüksek sürüş pozisyonu istiyorsanız farklı düşünmeniz gerekiyor. Daha büyük düşünün. Mokka yı düşünün. Bu yenilikçi Opel, SUV lerin yüksek sürüş

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

Teknoloji Paketi Enjoy Kış Paketi Enjoy & Black Edition Panoramik Sunroof Enjoy & Black Edition 8.000

Teknoloji Paketi Enjoy Kış Paketi Enjoy & Black Edition Panoramik Sunroof Enjoy & Black Edition 8.000 CORSA Corsa Essentia 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 86.900 Corsa Design 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 91.400 Corsa Enjoy 1.2 70 HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Benzin ) 77.900 Corsa

Detaylı

2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi

2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi 2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi Yeni Corsa 5 Kapı Yeni Corsa 5 Kapı 1.2 70 HP 14" Kapak Jant Essentia 48.325 42.450 Yeni Corsa 5 Kapı 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman

Detaylı

Kendi hayatını yaşa. Sürüş hazzından vazgeçme.

Kendi hayatını yaşa. Sürüş hazzından vazgeçme. TOTA L K ONTR O L Doğamızda hep daha ileriye ulaşmak var. Bazen duraklar ve geçmişe bakarız. Fakat sonra yolculuk yeniden başlar. Çünkü macera hep bir yerlerde bizi bekler. Ve sadece ilerleyerek hedefe

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi

2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi 2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi Yeni Corsa 5 Kapı ile (TL) Yeni Corsa 5 Kapı 1.2 70 HP 14" Kapak Jant Essentia 50.425 44.550 46.499 Yeni Corsa 5 Kapı 1.4 90 HP Otomatik

Detaylı

Mercedes E Serisi E 220 CDI Avantgarde

Mercedes E Serisi E 220 CDI Avantgarde İlan no: 234461 Mercedes E Serisi E 220 CDI Avantgarde Sahibinden COMMAND - NAVİGASYON - GERİ GÖRÜŞ - 56.000 Km 207.000 TL İlan tarihi: 11 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Çankaya, Balgat,

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

Sayısız özellik, kusursuz güzellik.

Sayısız özellik, kusursuz güzellik. Caddy Maxi Van Sayısız özellik, kusursuz güzellik. Caddy Maxi Van işiniz ne olursa olsun keyfe dönüştürüyor. Geniş iç hacmi ve keskin dış hatlarıyla size yakışan iş ortağınız oluyor. TDI teknolojisine

Detaylı

600MG Model Mercedes-Benz OM 926 LA (FAZ III A) Tip 4 zamanlı, turbo şarjlı, direk enjeksiyonlu, intercooler su soğutmalı dizel motor Silindir sayısı 6 Sıra Piston Çapı ve Stroku 106 mm x 136 mm Motor

Detaylı

Yüksek tavan, yüksek konfor...

Yüksek tavan, yüksek konfor... Fark yaratıyor... Bilinen tüm standartları yükselten, teknik ve tasarım özellikleriyle fark yaratan MD9 LE otomatik şanzımanı, bağımsız ön aksı, yükseklik ayarlı direksiyonu, geniş sürücü bölgesi ve ergonomik

Detaylı

ARKADAN MOTORLU OTOBÜS İşiniz için en ekonomik ve konforlu çözüm

ARKADAN MOTORLU OTOBÜS İşiniz için en ekonomik ve konforlu çözüm ARKADAN MOTORLU OTOBÜS İşiniz için en ekonomik ve konforlu çözüm TR En Konforlu Seyahatler STAR, 3 kişiye kadar olan yolcu kapasitesi, geniş ve rahat diz mesafesi ve zemindeki raylı sistem sayesinde yerleşimde

Detaylı

Citroen C4 Coupe 2.0 VTS

Citroen C4 Coupe 2.0 VTS İlan no: 233363 Citroen C4 Coupe 2.0 VTS Sahibinden 215 hp ile MAT Yaptık Üzerine de Pro.Ses Sistemi Koyduk 32.000 TL İlan tarihi: 30 Nisan 2015 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2005 Km

Detaylı

OPALİN CITY. Ulaşımın Yeni Starı...

OPALİN CITY. Ulaşımın Yeni Starı... OPALİN CITY Ulaşımın Yeni Starı... Beklentilerin çok ötesinde... Toplu taşımacılık sektöründe sürekli artan beklentilere en iyisini üreterek cevap veren Temsa, bu kez de Opalin City ile yolculuk keyfini

Detaylı

Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic

Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic Sahibinden Konfor Paketli 90 Beygir Grande Punto İlan no: 302430 27.500 TL İlan tarihi: 10 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Çorum Model yılı Ocak 2006

Detaylı

Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion

Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion Sahibinden Öğretmenden Temiz Linea 29.500 TL İlan tarihi: 18 Ağustos 2015 İlan no: 243549 İlan detayları İlan detayları İl Kayseri Model yılı Ocak 2008 Km 141.000 km Kasa

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP İlan no: 223097 İlan detayları Sahibinden 53.500 TL 09 Tem 2015 53.500 TL 11 Nis 2015 54.750 TL 06 Mar 2015 56.500 TL 11 Şub 2015 54.000 TL Mini Cooper S OTOMATİK.. KAZASIZ.. SAHİBİNDEN

Detaylı

İlan detayları. İlan sahibi yorumları. Kocaeli, Darıca, Darıca, Osmangazi Mah. Model yılı Ocak 2010 66.500 km. Kapı sayısı 5 Koltuk sayısı 5 Sınıf

İlan detayları. İlan sahibi yorumları. Kocaeli, Darıca, Darıca, Osmangazi Mah. Model yılı Ocak 2010 66.500 km. Kapı sayısı 5 Koltuk sayısı 5 Sınıf İlan no: 246525 Hyundai i20 1.2 Team Sahibinden ÖĞRETMEN SAHİBİNDEN LPG li HYUNDAI i20 KM'si DÜŞÜK KAZASIZ 30.500 TL İlan tarihi: 29 Eylül 2015 İlan detayları İlan detayları İl Kocaeli, Darıca, Darıca,

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

RENAULT MEGANE HATCHBACK DRIVE THE CHANGE

RENAULT MEGANE HATCHBACK DRIVE THE CHANGE RENAULT MEGANE HATCHBACK DRIVE THE CHANGE RENAULT MEGANE HATCHBACK RENAULT MEGANE LEVEL TEKNOLO BEN GÜRLÜK Megane, çekicikadar fonksiyonel de... cebinizde bulunan Renault kart sistemi ile otomatik

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

2017 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi

2017 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi 2017 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi Corsa 5 Kapı Corsa 5 Kapı 1.2 70 HP MT-5 Essentia 55.200 Corsa 5 Kapı 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 Essentia 64.100 Corsa 5 Kapı

Detaylı

Peugeot 407 2.0 HDi GT Line Otomatik

Peugeot 407 2.0 HDi GT Line Otomatik İlan no: 230882 Peugeot 407 2.0 HDi GT Line Otomatik Sahibinden GT LİNE TR'DE TEK 150 BİNDE 163hp 2.0HDI 6 İLERİ 36.500 TL İlan tarihi: 8 Nisan 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Yenimahalle,

Detaylı

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler.

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler. Toyota kodu 28LezU9 Corolla 1.6 Advance Multidrive S Model Corolla 1.6 Advance Multidrive S İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler Bej Kumaş (FD01) Teknik özellikler Yakıt Tüketimi ve Emisyon

Detaylı

2017 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi

2017 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi 2017 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi Corsa 5 Kapı Corsa 5 Kapı 1.2 70 HP MT-5 Essentia 56.350 Corsa 5 Kapı 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 Essentia 65.250 Corsa 5 Kapı

Detaylı

DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ!

DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ! DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ! Tasarım ilhamı tamamen CRF450 RALLY yarış motosikletinden alınan CRF250 RALLY, arka ABS iptal seçeneği, çok fonksiyonlu dijital gösterge paneli, 10 litrelik yakıt tankı

Detaylı

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 82/5750 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 116/2750 Uzunluk - Genişlik (mm) 4157-1729

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Otomatik

Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Otomatik İlan no: 258060 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Otomatik Sahibinden ACİL KISA BİR SÜRELİĞİNE 2014 OPEL INSİGNİA TAMAMINA KREDİ 89.900 TL İlan tarihi: 21 Ocak 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model

Detaylı

2014 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi

2014 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi 2014 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi 1.2 i Twinport 14" kapak jantlı Essentia 44.566 36.356 1.2 i Twinport Easytronic Şanzıman 14" kapak jantlı Essentia 47.318 39.049

Detaylı

Her detayda yeni bir keşif sizi bekliyor.

Her detayda yeni bir keşif sizi bekliyor. Amarok Canyon Tekdüzeliğe son. Her detayda yeni bir keşif sizi bekliyor. Heyecanı içine bindiğiniz anda yaşayacağınız Yeni Amarok Canyon, iç mekandan başlayan özel bir tasarıma sahip. Vites topuzundan

Detaylı

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA!

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! HEYECAN VERİCİ İÇ TASARIM MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru duyarlılık

Detaylı

2013 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi

2013 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi 2013 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi Yeni Corsa 5 Kapı Yeni Corsa 5 Kapı 1.2 i Twinport 14" kapak jantlı Essentia 39.326 34.328 Yeni Corsa 5 Kapı 1.2 i Twinport Easytronic

Detaylı

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic İlan no: 332195 Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic Sahibinden S-LİNE 2012 YENİ- GÖRÜNÜM-BOSE OTM BAGAJ-7 KİŞİLİK HASAR KAYI 118.900 TL İlan tarihi: 7 Aralık 2016 İlan detayları İlan detayları İl Gaziantep,

Detaylı

2014 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi

2014 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi 2014 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi Yeni Corsa 5 Kapı Yeni Corsa 5 Kapı 1.2 i Twinport 14" kapak jantlı Essentia 43.566 36.856 Yeni Corsa 5 Kapı 1.2 i Twinport Easytronic

Detaylı

270 hp 0-100 Km/h: 5.9 s

270 hp 0-100 Km/h: 5.9 s YENİ PEUGEOT RCZ R 270 hp 0-100 Km/h: 5.9 s 145 g/km CO 2 Yeni Peugeot RCZ R, şimdi tasarımı ve performansını yükselten yeni özellikleri ile tam bir sportmen; ekonomik yakıt tüketimi ile tam bir çevreci.

Detaylı

Corsa Enjoy HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Benzin ) Astra HB Black Edition HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Dizel )

Corsa Enjoy HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Benzin ) Astra HB Black Edition HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Dizel ) CORSA Corsa Essentia 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 95.900 Corsa Design 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 102.900 Corsa Enjoy 1.2 70 HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Benzin ) 90.900 Corsa

Detaylı

Seat Leon 1.6 Stylance

Seat Leon 1.6 Stylance Seat Leon 1.6 Stylance İlan no: 211167 İlan detayları Sahibinden 39.900 TL 19 Şub 2016 39.900 TL 30 Eki 2014 37.800 TL İBakımlı Hatasız Leon Stylance İlan tarihi: 19 Şubat 2016 İlan detayları İl Ankara

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

2014 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi

2014 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi 2014 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi 1.2 i Twinport 14" kapak jantlı Essentia 43.566 37.666 1.2 i Twinport Easytronic Şanzıman 14" kapak jantlı Essentia 46.318 40.418

Detaylı

Ford Focus 1.6i 100 HP Titanium A/T 4 Kapı

Ford Focus 1.6i 100 HP Titanium A/T 4 Kapı Ford Focus 1.6i 100 HP Titanium A/T 4 Kapı Sahibinden GERÇEK TİTANYUM X. İlan no: 246903 İlan detayları 43.499 TL 03 Oca 2016 43.499 TL 09 Eki 2015 43.000 TL 04 Eki 2015 43.750 TL HATASIZ.BOYASIZ.DEĞİŞ

Detaylı

BMW Motorrad. The Ultimate Riding Machine F GS UNSTOPPABLE F 800 GS TÜM MODELLERDE STANDART.

BMW Motorrad. The Ultimate Riding Machine F GS UNSTOPPABLE F 800 GS TÜM MODELLERDE STANDART. BMW Motorrad UNSTOPPABLE F 800 GS TÜM MODELLERDE STANDART. The Ultimate Riding Machine Resimler özel aksesuarlar içerebilir. Flyer K _F GS TUR S T YOL VE ARAZİ DAHA ÖNCE HİÇ BU KADAR BİRBİRİNE YAKIN DEĞİLDİ.

Detaylı

MD9 LE. Ayrıcalıklı Ulaşım...

MD9 LE. Ayrıcalıklı Ulaşım... MD9 LE Ayrıcalıklı Ulaşım... Ayrıcalıklı ulaşım... Alçak tabanlı girişi, modern tasarımı ve ferah iç hacmiyle yolculuğun standartları değişiyor. Fark yaratıyor... Bilinen tüm standartları yükselten, teknik

Detaylı

Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde

Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde İlan no: 386944 Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde Sahibinden Mercedes - Benz C C 180 2014 model 46000 km de. İSTOÇ OTO 144.500 TL İlan tarihi: 1 Şubat 2017 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

Toyota Auris 1.6 124 HP Elegant Otomatik

Toyota Auris 1.6 124 HP Elegant Otomatik İlan no: 239943 Toyota Auris 1.6 124 HP Elegant Otomatik Sahibinden Doktordan 30.000 KM'de Tam Otomatik Auris Elagant 1.6 45.000 TL İlan tarihi: 4 Temmuz 2015 İlan detayları İlan detayları İl Model

Detaylı

Kia Sorento 2.5 X-Force CRDi AT Prestige

Kia Sorento 2.5 X-Force CRDi AT Prestige İlan no: 212263 Kia Sorento 2.5 X-Force CRDi AT Prestige Sahibinden KIA SORENTO XFORCE 2008 MODEL FULL FULL KAÇIRMAYIN 52.000 TL İlan tarihi: 9 Kasım 2014 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak

Detaylı

Honda Civic 1.6 Elegance

Honda Civic 1.6 Elegance İlan no: 321447 Honda Civic 1.6 Elegance Sahibinden Sahibinden 2012 Civic Elegance Füme Servis Bakımlı Garantil 57.750 TL İlan tarihi: 6 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Ataşehir,

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan Renault Grand Scenic Toyota Verso Renault Megan Ford C MAX diesle tekna Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 sport tourer Titanyum (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 52.350,00 TL 49.000,00

Detaylı

Mitsubishi L200 L 200 Çift Kabin 4x4 Intense Lux MT

Mitsubishi L200 L 200 Çift Kabin 4x4 Intense Lux MT İlan no: 192364 Mitsubishi L200 L 200 Çift Kabin 4x4 Intense Lux MT Sahibinden SİYAH İNCİ İLE GÖZLER ÜZERİNİZDE OLACAK.ÇOK TEMİZ FULL BAKIM 39.000 TL İlan tarihi: 28 Nisan 2014 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

HAYALLERİYLE ÇALIŞAN MÜHENDİSLERİN ESERİ

HAYALLERİYLE ÇALIŞAN MÜHENDİSLERİN ESERİ HAYALLERİYLE ÇALIŞAN MÜHENDİSLERİN ESERİ Bir süper spor otomobili sizce hangi özelliği süper yapar? Hızı, tasarımı veya performansı... Peki neden hepsi bir arada olmasın? Biz, 1990 yılında birinci nesil

Detaylı

2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi

2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi 2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi Yeni Corsa 5 Kapı ile Anahtar Yeni Corsa 5 Kapı 1.2 70 HP 14" Kapak Jant Essentia 50.425 43.550 45.499 Yeni Corsa 5 Kapı 1.4 90 HP

Detaylı

2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi

2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi 2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi Yeni Corsa 5 Kapı Yeni Corsa 5 Kapı 1.2 70 HP 14" Kapak Jant Essentia 50.425 42.500 Yeni Corsa 5 Kapı 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman

Detaylı

2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi

2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi 2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi Yeni Corsa 5 Kapı Yeni Corsa 5 Kapı 1.2 70 HP 14" Kapak Jant Essentia 50.425 42.500 Yeni Corsa 5 Kapı 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman

Detaylı

2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi

2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi 2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi Yeni Corsa 5 Kapı Yeni Corsa 5 Kapı 1.2 70 HP 14" Kapak Jant Essentia 50.449 42.524 Yeni Corsa 5 Kapı 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI!

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! ZEKASI İÇİNDE SAKLI! MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru

Detaylı

BMW 5 Serisi 5.25xd Touring

BMW 5 Serisi 5.25xd Touring BMW 5 Serisi 5.25xd Touring Sahibinden BMW 2013 Model 525 Xdrive İlan no: 202698 225.000 TL İlan tarihi: 15 Ağustos 2014 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Gölbaşı Model yılı Ocak 2013 Km 20.000

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Opel Astra Sedan 1.6 Enjoy Easytronic

Opel Astra Sedan 1.6 Enjoy Easytronic Opel Astra Sedan 1.6 Enjoy Easytronic İlan no: 385273 İlan detayları Sahibinden 43.750 TL 21 Oca 2017 43.750 TL 11 Oca 2017 42.900 TL 10 Oca 2017 42.500 TL acil fiyatı düştü opel astra 111.yıl İlan tarihi:

Detaylı

DEUTZ-FAHR 4E Serisi

DEUTZ-FAHR 4E Serisi DEUTZ-FAHR 4E Serisi YENİ 4E SERİSİNİN FARK YARATAN ÖZELLİKLERİYLE TANIŞIN DAİMA DAHA FAZLASINI İSTE! 4E Serisi 4050E 4055E 4065E 4075E 4080E Maksimum Güç Hp/kW 50/36,8 62/46,2 72/53,7 82/61,1 80/59,7

Detaylı