SES YALITIMI VE SES İZOLASYONU MALZEMELERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SES YALITIMI VE SES İZOLASYONU MALZEMELERİ"

Transkript

1 2015 SES YALITIMI VE SES İZOLASYONU MALZEMELERİ Ses Yalıtımı ve İzolasyonu Uygulama ve Satış Firması AKSA AKUSTİK

2 AKSA AKUSTİK SES YALITIMI VE SES İZOLASYONU MALZEMELERİ AKUSTİK SÜNGERLER PİRAMİT SÜNGER Poliüretan köpükten üretilir. Alev geciktirici yapıya sahiptir. Yanmazlık ve ses kesim kapasitesini onaylayan sertifikaları bulunur mm kalınlıkta DNS yoğunlukta Yankı ve ekoyu önlemede üstün performans sağlar. Engellerden geçiş sağlayan konuşma sesi gibi düşük frekanslı seslerin ortadan kaldırılmasını sağlar. Esnek bir yapıya sahip olduğu için her alanda kullanılabilir. Kendinden yapışkanlı modellide bulunur. Yüzeyi sprey boya ile boyanabilir. Sünger yapıştırıcısı ile uygulaması yapılır.

3 KULLANIM ALANLARI Havalandırma kanallarında, mekanik dairelerde, jeneratör ve kompresör kabinlerinde kısacası ses yalıtımı gereken her noktada, disko, restoran, sinema, konser, toplantı salonları gibi akustik çözüm gerektiren alanlarda.

4 YUMURTA SÜNGER Poliüretan köpükten üretilir. Alev geciktirici yapıya sahiptir. Yanmazlık ve ses kesim kapasitesini onaylayan sertifikaları bulunur mm kalınlıkta DNS yoğunlukta Yankı ve ekoyu önlemede üstün performans sağlar. Engellerden geçiş sağlayan konuşma sesi gibi düşük frekanslı seslerin ortadan kaldırılmasını sağlar. Esnek bir yapıya sahip olduğu için her alanda kullanılabilir. Kendinden yapışkanlı modellide bulunur. Yüzeyi sprey boya ile boyanabilir.

5 KULLANIM ALANLARI Stüdyo odası, konferans salonu, müzik odası, hastane odası, ofis, toplantı odası, spor salonu, çağrı merkezi, kafe-bar, oyun salonu, alışveriş merkezi, makine daireleri, jeneratör odası, kazan dairesi, hidrofor odası, tekne motoru, soğutucu odası, kompresör odası, konutlar, fabrikalarda, oto yıkama yerleri vs. her türlü alanda kullanımı sağlanabilir.

6 SPESİYAL SÜNGER Poliüretan köpükten üretilir. Alev geciktirici yapıya sahiptir. Yanmazlık ve ses kesim kapasitesini onaylayan sertifikaları bulunur mm kalınlıkta DNS yoğunlukta Yankı ve ekoyu önlemede üstün performans sağlar. Engellerden geçiş sağlayan konuşma sesi gibi düşük frekanslı seslerin ortadan kaldırılmasını sağlar. Esnek bir yapıya sahip olduğu için her alanda kullanılabilir. Kendinden yapışkanlı modellide bulunur. Yüzeyi sprey boya ile boyanabilir. Sünger yapıştırıcısı ile uygulaması yapılır.

7 KULLANIM ALANLARI Stüdyo odası, konferans salonu, müzik odası, hastane odası, ofis, toplantı odası, spor salonu, çağrı merkezi, kafe-bar, oyun salonu, alışveriş merkezi, makine daireleri, jeneratör odası, kazan dairesi, hidrofor odası, tekne motoru, soğutucu odası, kompresör odası, konutlar, fabrikalarda, oto yıkama yerleri vs. her türlü alanda kullanımı sağlanabilir.

8 LABİRENT SÜNGER Poliüretan köpükten üretilir. Alev geciktirici yapıya sahiptir. Yanmazlık ve ses kesim kapasitesini onaylayan sertifikaları bulunur mm kalınlıkta DNS yoğunlukta Yankı ve ekoyu önlemede üstün performans sağlar. Engellerden geçiş sağlayan konuşma sesi gibi düşük frekanslı seslerin ortadan kaldırılmasını sağlar. Esnek bir yapıya sahip olduğu için her alanda kullanılabilir. Kendinden yapışkanlı modellide bulunur. Yüzeyi sprey boya ile boyanabilir. Sünger yapıştırıcısı ile uygulaması yapılır.

9 KULLANIM ALANLARI Stüdyo odası, konferans salonu, müzik odası, hastane odası, ofis, toplantı odası, spor salonu, çağrı merkezi, kafe-bar, oyun salonu, alışveriş merkezi, makine daireleri, jeneratör odası, kazan dairesi, hidrofor odası, tekne motoru, soğutucu odası, kompresör odası, konutlar, fabrikalarda, oto yıkama yerleri vs. her türlü alanda kullanımı sağlanabilir.

10 DÜZ SÜNGER Poliüretan köpükten üretilir. Alev geciktirici yapıya sahiptir. Yanmazlık ve ses kesim kapasitesini onaylayan sertifikaları bulunur mm kalınlıkta DNS yoğunlukta Yankı ve ekoyu önlemede üstün performans sağlar. Engellerden geçiş sağlayan konuşma sesi gibi düşük frekanslı seslerin ortadan kaldırılmasını sağlar. Esnek bir yapıya sahip olduğu için her alanda kullanılabilir. Çift tarafı yapışkanlı kağıtla laine edilmiş modeli vardır. Yüzeyi sprey boya ile boyanabilir. Sünger yapıştırıcısı ile uygulaması yapılır.

11 KULLANIM ALANLARI Stüdyo odası, konferans salonu, müzik odası, hastane odası, ofis, toplantı odası, spor salonu, çağrı merkezi, kafe-bar, oyun salonu, alışveriş merkezi, makine daireleri, jeneratör odası, kazan dairesi, hidrofor odası, tekne motoru, soğutucu odası, kompresör odası, konutlar, fabrikalarda, oto yıkama yerleri vs. her türlü alanda kullanımı sağlanabilir.

12 TEKNO TOUCH SÜNGER İç yüzeyinde poliüretan köpük bulunurken dış yüzeyi kadife kumaş kaplıdır. 100 den fazla renk seçeneğine sahiptir. Ön yüzeyi 4 farklı modelde üretilebilir. (Yumurta, spesiyal, labirent ve düz) Ebatı 50*50 dir. İsteğe göre farklı şekilde de üretilebilir. Kenarları pahlı ve pahsız olarak iki modeldedir mm kalınlıkta mevcuttur. Yankı ve ekoyu önlemede üstün performans sağlar. Her dekoratif ortama uyum sağlar. Çift tarafı yapışkanlı kağıtla laine edilmiş modeli vardır. Sünger yapıştırıcısı ile uygulaması yapılır.

13 KULLANIM ALANLARI Stüdyo odası, konferans salonu, müzik odası, radyo odası, oturma odası, hastane odası, ofis, toplantı odası, spor salonu, çağrı merkezi, kafe-bar, oyun salonu, alışveriş merkezi vb. her türlü akustik mekânda yankı ve ekoyu engellemek bu görevi sağlarken de mekânın akustiğini arttırmak için kullanılır.

14 KARE FLEXİ SÜNGER Poliüretan köpükten üretilir. Ebatı 50*50 dir. 26 DNS yoğunluktadır mm kalınlıkta mevcuttur. Yankı ve ekoyu önlemek için kullanılır. Her dekoratif ortama uyum sağlar. Çift tarafı yapışkanlı kağıtla laine edilmiş modeli vardır. Sünger yapıştırıcısı ile uygulaması yapılır. KULLANIM ALANLARI Stüdyo odası, konferans salonu, müzik odası, radyo odası, oturma odası, ofis, toplantı odası, spor salonu, çağrı merkezi, kafe-bar, oyun salonu, alışveriş merkezi vb. her türlü akustik mekânda yankı ve ekoyu engellemek bu görevi sağlarken de mekânın akustiğini arttırmak için kullanılır.

15 BASSTRAP SÜNGER Poliüretan köpükten üretilir. Ebatı 30*60 dır. 26 DNS yoğunluktadır. Yankı ve ekoyu önlemek için kullanılır. Her dekoratif ortama uyum sağlar. Çift tarafı yapışkanlı kağıtla laine edilmiş modeli vardır. Sünger yapıştırıcısı ile uygulaması yapılır. KULLANIM ALANLARI Stüdyo odası, konferans salonu, müzik odası, radyo odası, spor salonu, çağrı merkezi, kafe-bar, oyun salonu, alışveriş merkezi vb. her türlü akustik mekanda yankı ve ekoyu engellemek bu görevi sağlarken de mekanın akustiğini arttırmak için kullanılır.

16 BASS KÜPÜ Poliüretan köpükten üretilir. Ebatı 30*50 dir. 26 DNS yoğunluktadır. Yankı ve ekoyu önlemek için kullanılır. Her dekoratif ortama uyum sağlar. Çift tarafı yapışkanlı kağıtla laine edilmiş modeli vardır. Sünger yapıştırıcısı ile uygulaması yapılır. KULLANIM ALANLARI Stüdyo odası, konferans salonu, müzik odası, radyo odası, spor salonu, çağrı merkezi, kafe-bar, oyun salonu, alışveriş merkezi vb. her türlü akustik mekanda yankı ve ekoyu engellemek bu görevi sağlarken de mekanın akustiğini arttırmak için kullanılır.

17 BASOTECT MELAMİN Anti bakteriyel özellikte Beyaz-Açık Gri- Koyu Gri renkleri Her mekanda kullanılabilirlik özelliği Aleve karşı direnci mevcuttur. (Alev geciktiriciler ilave edilmeden) Uygulama sıcaklığı kadar 240 C Geniş bir sıcaklık aralığında sabit fiziksel özellikleri Yüksek ses emme kapasitesi Düşük ağırlık İyi ısı yalıtım özellikleri Çok düşük sıcaklıkta esneklik 5 farklı yüzey formu. (spesiyal, labirent, yumurta, piramit ve düz)

18

19

20 PANELLER AKSA AKUSTİK, iç mekanların tavan ve duvar kaplamalarında dekoratif görünümün yanı sıra müşterilerini bilinçlendirerek ortamdaki ses kalitesini de iyileştirecek her türlü akustik ihtiyaca çözüm üretebilecek bir amaçla çalışmakta olup, uygulama yapılacak alanların öncelikli ve kriterleri doğrultusunda müşterilerine çok geniş bir ürün yelpazesinden seçim yapma imkanı sunmaktadır. Ofisler, yönetim binaları, hastaneler, laboratuvarlar, restoranlar, ticaret merkezleri, bekleme odaları, koridorlar, tiyatro ve sinemalar, konferans salonları, okullar, spor tesisleri, konser salonları gibi sağlam, güvenli ve estetik görünüme sahip olması gereken tüm mekanlar için mükemmel bir seçimdir. Kullanım Kolaylığı Asma tavanların birçok fonksiyonlarından biri de yapı ile asma tavan arasında bulunan havalandırma, elektrik ve bilgisayar kablolarını saklamaktır. Tüm ürünler betona hızlı ve kolay ulaşmak için açılması kolay panellerle tasarlanmıştır. Dolayısıyla, asma tavan üstündeki sistemler bakım gördüğü halde, iç mekanlar ilk günkü modern ve konforlu görüntüsünü korur. Akustik asma tavan plakaları, hafif ve esnek cam elyafından üretilmiştir. Ufalanmayışı, su geçirmezliği özel yalıtım maddelerine ihtiyaç duymayışı, kolaylıkla nakledilebilir ve uygulanabilir oluşuyla iç mekanlarda özellikle tercih edilmesi gerekli kılmaktadır. Temizlik Tavanların ömrünü uzatmak ve mekanın temizliğini sağlamak için asma tavanların kolayca ve etkili olarak temizlenebiliyor olması gerekir. Dolayısıyla, asma tavan plakaların sağlamlığı ve uzun ömürlülüğü önemli bir kriterdir. Kirlenmeyi azaltmak için bina yapım süresi esnasında tavan kaplamasının mümkün olduğunca geç döşenmesi gerekir. Tüm malzemeler kolay ve etkili temizliğe uygun olarak tasarlanmıştır. Panel tiplerine göre, tozu alınabilir, elektrikli süpürgeyle temizlenebilir veya ıslak temizlik yapılabilir. Islak temizliğin yumuşak bir sünger ve deterjan (üreticinin önerdiği konsantre tip) kullanılarak yapılması unutulmamalıdır. Temizlikten sonra, yüzey temiz su ile durulanmalıdır. Temizlerken dairesel hareketlerle temizlenmeli ve kurulanmalı, tortu ve çizgi halinde lekeler bırakılmadığından emin olunmalıdır.

21 AKUSTİK DUVAR PANELİ KUMAŞ KAPLI PANEL Ön ve arka yüzeyi cam tülü kaplı yüksek yoğunluktaki levhanın görünür yüzeyi ve güçlendirilmiş tüm kenarları değişik renk seçenekleri mevcut olan darbeye dayanıklı kumaş ile kaplanmaktadır. Kenar büküm yerleri arka yüzeye 3-5 cm dönmektedir. Kumaş kaplı paneller iyi bir tasarım ile ortaya güzel bir akustik hava katmak için idealdir.kumaş paneller duvar kaplama paneli olarak da adlandırılabilir.bu paneller hem akustik düzenleme hemde havadaki ses kalabalığını aza indirmek için tasarlanmış ses yalıtım malzemesidir.diğer ses yalıtım malzemeleri kadar ses azaltma gücü yoktur.bu malzemenin içerisinde taş yünü bulunmaktadır.dış görünüm yüzeyi akustik kumaş denilen ses yalıtım kumaşı ile kaplanır.farklı renk seçenekleri mevcuttur.böylece istenilen akustik ortam sağlanmış olur. Kumaş kaplı paneller akustik mekanlarda kullanılabilecek bir malzemedir.daha çok ofis ses yalıtımı,call center (çağrı merkezi),toplantı salonu ses yalıtımı,sinema salonu ses yalıtımı,ev sinema ses yalıtımı ve bateri odası ses yalıtımı gibi uygulamalarda kullanılır.istediğiniz ebatta üretimi yapılmaktadır.uygulamasıda oldukça basit olduğundan kullanıma uygun bir malzemedir.kendinden yapışkanlı çeşidi de vardır ama biz müşterilerimize her defasında tercih etmemelerinin daha iyi olacağını hatırlatıyoruz.çünkü yapışkanda bulunan malzeme kumaş panelin duvarda uzun ömürlü durmasını sağlayamaz. Bunun için bizim tavsiyemiz ses yalıtım uygulamalarında özel solid bazlı yapıştırıcı kullanmanız. ANA MALZEME 95 kg/m 3 yoğunlukta akustik cam yünü levha KALINLIK mm EBATLAR İstenilen ebatta üretilebilir. KENAR DETAYI Düz ve güçlendirilmiş YANGIN DAYANIMI UNE-EN :2007 standardına göre A2 s1 d0 sınıfı AKUSTİK NRC değeri 0, aralığındadır. UYGULAMA ŞEKLİ Yapıştırma / Görünür Profil

22

23

İzmir Akustik Sünger Akustik Sünger Yanmaz Akustik Sünger. Administrator tarafından yazıldı. Pazartesi, 22 Mayıs :58 -

İzmir Akustik Sünger Akustik Sünger Yanmaz Akustik Sünger. Administrator tarafından yazıldı. Pazartesi, 22 Mayıs :58 - Akustik süngerler yardımı ile yankıyı ve çınlamayı sorunsuz bir şekilde kesebilir ve sesin çok kaliteli alınmasını sağlayabilirsiniz. Daha tok ve kaliteli bir ses ile ortamın ses akustiğini sağlayabilirsiniz.

Detaylı

Akustik Sünger Çeşitleri ve Uygulama Alanları.

Akustik Sünger Çeşitleri ve Uygulama Alanları. Akustik süngerler, akustiği düzenleyici ses yalıtımı ve izolasyon özelliklerine sahiptir. Profesyonel akustik ses malzemesidir. Gözenekli bir yapıya sahiptir. Radyo Stüdyoları, müzik stüdyoları, eğlence

Detaylı

Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Yılın Yatırımı Ödülü 2012-02 FİYAT LİSTESİ

Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Yılın Yatırımı Ödülü 2012-02 FİYAT LİSTESİ 11 Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Yılın Yatırımı Ödülü 02 FİYAT LİSTESİ Elastomerik Kauçuk Köpük Yüksek buhar difüzyon değerine sahip olan elastomerik kauçuk köpük malzemeler, tesisatlarda iyi bir ısı

Detaylı

ALAT 70 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ ALAT. Asma Tavan Sistemleri. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Bölme Duvar Sistemleri

ALAT 70 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ ALAT. Asma Tavan Sistemleri. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Bölme Duvar Sistemleri İÇ MEKAN SİSTEMLERİ Asma Tavan Sistemleri Aypan Giydirme Duvar Sistemleri Aypan Şaft Duvarı Sistemleri Aypan Bölme Duvar Sistemleri ALAT Asma Tavan 70 Tek Profil Agraflı Bandı Çiftli Yay Akustik Levha

Detaylı

SONASPRAY AKUSTİK YÜZEY KAPLAMASI TEKNİK FÖYÜ

SONASPRAY AKUSTİK YÜZEY KAPLAMASI TEKNİK FÖYÜ SONASPRAY AKUSTİK YÜZEY KAPLAMASI TEKNİK FÖYÜ İÇİNDEKİLER: 1. ÜRÜN TANIMI 2. UYGULAMA YÖNTEMİ 3. ÜRÜN DOKULARI 4. ÜRÜN RENKLERİ 5. AKUSTIK SES SÖNÜMLEME PERFORMANSI 6. UYGULAMA KALINLIKLARI 7. SONASPRAY

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ POLİETİLEN KÖPÜK

KATI YALITIM MALZEMELERİ POLİETİLEN KÖPÜK KATI YALITIM MALZEMELERİ POLİETİLEN KÖPÜK Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi POLİETİLEN KÖPÜK Etilen ve propilen maddelerinden

Detaylı

Kuru Yapı Sistemleri. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Alçıpan Çeşitleri 02/2016

Kuru Yapı Sistemleri. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Alçıpan Çeşitleri 02/2016 Kuru Yapı Sistemleri Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Alçıpan Çeşitleri 02/2016 İçindekiler Flex Alçıpan (FX)...4 Suya Dayanıklı Alçıpan (Wr)...4 4 Pahlı Tavan Alçıpan ı (FX 4P)...5

Detaylı

AHŞAP BİR KÜLTÜRDÜR GRILL SİSTEM LİNEER SİSTEMLER TAVAN PANEL SİSTEMLERİ OPEN CELL SİSTEM CANOPY SİSTEMLER ÖZEL ÇÖZÜMLER PERFORASYON RENKLER

AHŞAP BİR KÜLTÜRDÜR GRILL SİSTEM LİNEER SİSTEMLER TAVAN PANEL SİSTEMLERİ OPEN CELL SİSTEM CANOPY SİSTEMLER ÖZEL ÇÖZÜMLER PERFORASYON RENKLER 04 GRILL SİSTEMLER LİNEER SİSTEMLER 08 GRILL SİSTEM 12 14 KAPALI LİNEER SİSTEM AÇIK LİNEER SİSTEM TAVAN PANEL SİSTEMLERİ 18 T-24 TAŞIYICI SİSTEM 20 22 T-24 GİZLİ SİSTEM KANALLI TAŞIYICI SİSTEM OPEN CELL

Detaylı

Sonar db. Sonar db 35. Sonar db 40. Sonar db 42. Sonar db 44

Sonar db. Sonar db 35. Sonar db 40. Sonar db 42. Sonar db 44 77 Sonar db Sonar db 35 Sonar db 40 Sonar db 42 Sonar db 44 78 Sonar db odalarası gizlilik ve akustik konfor için mükemmel bir çözüm sunar. 35dB ve 44dB arasında yüksek ses yalıtımı ve yüksek ses emilimi

Detaylı

T Taşıyıcılı Modüler Asma Tavan

T Taşıyıcılı Modüler Asma Tavan T Taşıyıcılı Modüler Asma Tavan Askı çubuk aralığı 1200 mm Panel 600 mm 600 mm Modüler Asma Tavan Sistemleri; tavandan geçen her türlü tesisatı gizlemek; aydınlatma armatürleri, yangın detektörleri gibi

Detaylı

Kuru Yapı Sistemleri 10/2015. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Alçıpan Çeşitleri

Kuru Yapı Sistemleri 10/2015. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Alçıpan Çeşitleri Kuru Yapı Sistemleri 10/2015 Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Alçıpan Çeşitleri FLEX ALÇIPAN (FX) Düzgün yüzeyli, esnek ve hafif Alçıpan çeşididir. Ön yüzü fildişi, arka yüzü gri

Detaylı

ALAT 60 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ ALAT. Aysist Asma Tavan Sistemleri. Aysist Giydirme Duvar Sistemleri. Aysist Şaft Duvarı Sistemleri

ALAT 60 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ ALAT. Aysist Asma Tavan Sistemleri. Aysist Giydirme Duvar Sistemleri. Aysist Şaft Duvarı Sistemleri İÇ MEKAN SİSTEMLERİ ALAT 60 Aysist Asma Tavan Sistemleri Aysist Giydirme Duvar Sistemleri Aysist Şaft Duvarı Sistemleri Aysist Bölme Duvar Sistemleri ALAT Asma Tavan 60 Koridor Sistemi Ses Yalıtım Bandı

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi KALSİYUM SİLİKAT Yüksek mukavemetli,

Detaylı

W152 Diamant Bölme Duvar

W152 Diamant Bölme Duvar W152 Diamant Bölme Duvar DC Profili Duvar C Profiller, Tavan ve Taban DU Profili ne monte edilir. Diamant Kaplama Derz ve Dolgu Knauf Uniflott ve Knauf Fugagips kullanılarak eksiz yüzeyler elde edilir.

Detaylı

TEKLİF. Özel Tek Kompenant Dolgulu Yapıştırıcı Dahil..(1 M/ TÜL)..8 TL+KDV T.C.BAYINDIRLIK POZ NUMARALARI: 04.032/20A,20B,20C/21A

TEKLİF. Özel Tek Kompenant Dolgulu Yapıştırıcı Dahil..(1 M/ TÜL)..8 TL+KDV T.C.BAYINDIRLIK POZ NUMARALARI: 04.032/20A,20B,20C/21A TEKLİF Sayın : SATINALMA YETKİLİSİ Referans No : 887/88/4851/./0.../2013 Aşağıda teknik özellikleri ölçü ve (Kalınlık,m2/kg.)ayrıntıları bulunan, Yoğun Yaya Trafiği Kullanım Onaylı Kilitli Anti statik,

Detaylı

KONUT- İŞYERİ-HASTANE-OTEL İzoBOZZ KULLANIM ALANLARI

KONUT- İŞYERİ-HASTANE-OTEL İzoBOZZ KULLANIM ALANLARI KONUT- İŞYERİ-HASTANE-OTEL İzoBOZZ KULLANIM ALANLARI Yeni Bina İnşaatlarında veya mevcutların restorasyonunda İzoBOZZ ve Feltbi Ürünleri Isı ve Ses Yalıtımı sağlamak ve açık alanlarda çınlama - yankılanma

Detaylı

W112 Bölme Duvar. DC Profili Duvar C Profili, Tavan ve Taban DU Profili ne monte edilir. Alçıpan Kaplama

W112 Bölme Duvar. DC Profili Duvar C Profili, Tavan ve Taban DU Profili ne monte edilir. Alçıpan Kaplama W112 Bölme Duvar DC Profili Duvar C Profili, Tavan ve Taban DU Profili ne monte edilir. Alçıpan Kaplama Derz ve Dolgu Knauf Uniflott ve Knauf Fugagips kullanılarak eksiz yüzeyler elde edilir. Taban DU

Detaylı

TAVAN SİSTEMLERİ [Aramızda fikirler, gerçeğe dönüşür.] CI/SfB (35) Xy Ekim 2008. OPTIMA Canopy

TAVAN SİSTEMLERİ [Aramızda fikirler, gerçeğe dönüşür.] CI/SfB (35) Xy Ekim 2008. OPTIMA Canopy TAVAN SİSTEMLERİ [Aramızda fikirler, gerçeğe dönüşür.] CI/SfB (35) Xy Ekim 2008 OPTIMA Canopy Yarat, Vurgula, Tanımla Optima Canopy dış bükey, iç bükey, kare, dairesel, altıgen, yamuk veya paralel kenar

Detaylı

FIBERCEMENT. 1. Fibercement Nedir? 2. Kullanım Alanları Nelerdir?

FIBERCEMENT. 1. Fibercement Nedir? 2. Kullanım Alanları Nelerdir? FIBERCEMENT 1. Fibercement Nedir? Yapıların her türlü iç ve dış cephe kaplamalarında kullanılan, otoklavda sertleştirilmiş, düz veya ahşap desenli yüzey görünümüne sahip doğal lifli çimento esaslı levhalardır.

Detaylı

Our bestsellers MEKAN AKUSTİĞİNİN DOĞRU DÜZENLENMESİ İÇİN İDEAL ÇÖZÜMLER. OWAlifetime collection

Our bestsellers MEKAN AKUSTİĞİNİN DOĞRU DÜZENLENMESİ İÇİN İDEAL ÇÖZÜMLER. OWAlifetime collection Our bestsellers MEKAN AKUSTİĞİNİN DOĞRU DÜZENLENMESİ İÇİN İDEAL ÇÖZÜMLER OWAlifetime collection OWA Asma Plakaları Almanya da üretilen OWA mineral esaslı asma tavan plakaları, özel üretim tekniği sayesinde,

Detaylı

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr Mühendislik 2015 HAKKIMIZDA Firmamız SKS MÜHENDİSLİK tavan sistemleri, duvar kaplama ve zemin döşeme sistemleri,izalasyon malzemeleri,alüminyum doğrama ve pvc doğrama olmak üzere 4 ana grupta 40 ayrı

Detaylı

Dachrock DACHROCK TERAS ÇATILAR. Dachrock, yüksek yük kapasiteli teras çatılarda ısı, ses ve yangın yalıtımı olarak kullanılmaktadır.

Dachrock DACHROCK TERAS ÇATILAR. Dachrock, yüksek yük kapasiteli teras çatılarda ısı, ses ve yangın yalıtımı olarak kullanılmaktadır. FİYAT LİSTESİ Rockwool Fiyat si Sayfa Teras Çatılar Dachrock...3 Durock.....4 Roofrock...5 Yüzer Döşemeler Steprock ( Steprock ND, HD )...........6, 7 Floorrock ( Floorrock C )....... 8 Ara Bölme Duvarları

Detaylı

W345 Vidipan Ses Duvarı

W345 Vidipan Ses Duvarı W345 Vidipan Ses Duvarı Çift dikmeli 75/100 mm duvar M Profili ve her iki tarafta 12,5mm kalınlığında üç kat Vidipan kullanılarak oluşturulan, içinde Profil genişliğine göre 40mm kalınlığında üç kat yalıtım

Detaylı

Fibercement levhalar iklim koşullarından etkilenmezler. Uzama kısalma miktarları benzer malzemelerden belirgin miktarda düşüktür.

Fibercement levhalar iklim koşullarından etkilenmezler. Uzama kısalma miktarları benzer malzemelerden belirgin miktarda düşüktür. Fibercement nedir? Yapıların her türlü iç ve dış cephe kaplamalarında kullanılan, otoklavda sertleştirilmiş, düz veya ahşap desenli yüzey görünümüne sahip doğal lifli çimento esaslı levhalardır. Selüloz

Detaylı

ONAYLIDIR TEKLİF : SATINALMA YETKİLİSİ

ONAYLIDIR TEKLİF : SATINALMA YETKİLİSİ TEKLİF Sayın : SATINALMA YETKİLİSİ Referans No : 887/88/4851/ /../201. Aşağıda teknik özellikleri ölçü ve (Kalınlık,m2/kg.)ayrıntıları bulunan, Yoğun Yaya Trafiği Kullanım Onaylı Kilitli Anti statik, Anti

Detaylı

Sonar. Sonar. Sonar Activity

Sonar. Sonar. Sonar Activity Sonar Sonar Sonar Activity Yangın emniyeti ve ses emilim yönetmeliklerinin gereklerini en iyi şekilde yerine getiren, çeşitli boyut ve kenar seçenekleri ile güçlü kenar ve mükemmel akustik performans sunan

Detaylı

ODE R-FLEX PRM/STD LEVHA

ODE R-FLEX PRM/STD LEVHA (HVAC) 4 ODE RFLEX PRM/STD LEVHA ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ YALITIM LEVHALARI Isı İletkenlik Katsayısı (λ λ) (W/mK) (0 C) Yangın Sınıfı (TS EN 11) Yangın Sınıfı (BS 47) Sıcaklık Dayanımı ( C) Kimyasallara

Detaylı

DESİBEL Akustik ve Ses Yalıtım Uzmanı Danışmanınız

DESİBEL Akustik ve Ses Yalıtım Uzmanı Danışmanınız dbhayallerinize ve Yeteneklerinize Deger Katıyoruz Ses ve Sükûnet DESİBEL Akustik ve Ses Yalıtım Uzmanı Danışmanınız FABRİKA SATIŞ OFİSİ ve SHOWROOM Desibel Akustik Ürünleri San. Ve Tic. Ltd Şti. Adil

Detaylı

FİYAT LİSTESİ

FİYAT LİSTESİ 2013 02 FİYAT LİSTESİ Elastomerik Kauçuk Köpük Yüksek buhar difüzyon değerine sahip olan elastomerik kauçuk köpük malzemeler, tesisatlarda etkin bir ısı yalıtımı ve yoğuşma kontrolü sağlar. 2011 Yalıtım

Detaylı

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ Sanayi yapılarının tasarımlarına ; yapı özellikleri, kullanım fonksiyonları ve üretecekleri ürünleri dikkate alarak sanayicilerle

Detaylı

W118 Bölme Duvar. W118 WK2 _ Her iki yüzünde çift kat Diamant ve tek kat 0,5mm sac levha

W118 Bölme Duvar. W118 WK2 _ Her iki yüzünde çift kat Diamant ve tek kat 0,5mm sac levha W118 Bölme Duvar W118 WK2 _ Her iki yüzünde çift kat Diamant ve tek kat 0,5 sac levha W118 WK3 _ Her iki yüzünde üç kat Diamant ve çift kat 0,5 sac levha Tek dikmeli 5075/100 duvar Duvar C veya M Profili

Detaylı

İnsan kulağı neyi duyar?

İnsan kulağı neyi duyar? 2 İnsan kulağı neyi duyar? İnsan kulağı doğası gereği,. 1000-4000 Hz arasındaki seslere daha duyarlıdır ve. frekans azaldıkça ( özellikle 100 Hz in altında) duyma seviyesi azalır. Bu nedenle, aynı db seviyesinde

Detaylı

Akustik Halı Kauçuk PVC Tabanlı Akustik Halı.

Akustik Halı Kauçuk PVC Tabanlı Akustik Halı. Akustik halı alev alma ve yanmaya karşı dirençli akustik halı çeşitleri muhteşem bir ses yutumu ile gürültülü ortamlarda zemine döşenerek ses yalıtımını sağlayan alternatif seçenekler arasında yer almaktadır.

Detaylı

Tek bir sistemle ısı, yangın ve ses yalıtımı nasıl sağlanır?

Tek bir sistemle ısı, yangın ve ses yalıtımı nasıl sağlanır? Problem / Çözüm Önerileri Tek bir sistemle ısı, yangın ve ses yalıtımı nasıl sağlanır? Yapıların tipine ve kullanım amacına göre ısı yalıtımı kadar, yangın ve ses yalıtımı da önem taşır. Özellikle, Yüksek

Detaylı

ROCKFLEX ROCKFLEX LEVHA

ROCKFLEX ROCKFLEX LEVHA ROCKFLEX ROCKFLEX LEVHA 1 TEKNİK ÖZELLİKLER Isı İletkenlik Katsayısı (λ λ) (W/mK) Su Buharı Difüzyon Direnç Katsayısı (μ) Yangın Sınıfı TS EN 11 Sıcaklık Dayanımı ( C) (Uzun Süreli) Sıcaklık Dayanımı (

Detaylı

www.adil.com.tr 1978 den beri...

www.adil.com.tr 1978 den beri... www.adil.com.tr 1978 den beri... extrusion 1978 den beri... Adil Endüstriyel, kalite ve hizmet odaklı anlayışı ile müşterilerine yalıtım çözümleri sunmaktadır. Kurulduğu 1978 yılından itibaren müşteri

Detaylı

AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ 1 A- SİSTEM TANIMI: Konutların, otellerin, spor merkezlerinin, stadyumların, alış veriş merkezlerinin,

Detaylı

Cami Halıları HAKKIMIZDA

Cami Halıları HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Asil Halı; Kayseri halısının kalitesini, 1940 yılından günümüze el halıcılığı ile başlayan tecrübesiyle sizlere sunmaktadır. Camiler, oteller, yurtlar, restaurantlar, ofisler, alışveriş merkezleri,

Detaylı

Mantar ve bakterilere karşı steril koşulların gerekli olduğu durumlarda :

Mantar ve bakterilere karşı steril koşulların gerekli olduğu durumlarda : Hijyenik tavanlar OWAcoustic sanitas 02 Mantar ve bakterilere karşı steril koşulların gerekli olduğu durumlarda : OWA, özellikle hijyenik açıdan hassas olan alanlar için geliştirilen yeni bir tavan plakası

Detaylı

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ;

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ; Hakkımızda İstanbul Zemin Epoksi ve Poliüretan Kaplamalar, BAUMEX Marka sının Uzman Uygulama Bayisi olarak yapı kimyasalları sektöründe hizmet vermektedir. Misyonumuz, daima Kaliteli ürün ve kaliteli hizmet

Detaylı

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ Sanayi yapılarının tasarımlarına ; yapı özellikleri, kullanım fonksiyonları ve üretecekleri ürünleri dikkate alarak sanayicilerle

Detaylı

W116 Bölme Duvar. Islak hacimlerde sıhhı tesisatların kolaylıkla yerleştirilmesi için kullanılan tesisat duvarıdır.

W116 Bölme Duvar. Islak hacimlerde sıhhı tesisatların kolaylıkla yerleştirilmesi için kullanılan tesisat duvarıdır. W116 Bölme Duvar W116 Knauf Tesisat Duvarı Sistemleri, taşıyıcı olmayan bölme duvarlarda güvenirliği, hızlı ve ekonomik olması sebebiyle tercih edilir, içinden su borusu, gider tesisatı geçen bölme duvar

Detaylı

ÖRNEK OLARAK İDARELER TARAFINDAN HAZIRLANACAK AKUSTİK MALZEME POZ NO.LARI

ÖRNEK OLARAK İDARELER TARAFINDAN HAZIRLANACAK AKUSTİK MALZEME POZ NO.LARI ÖRNEK OLARAK İDARELER TARAFINDAN HAZIRLANACAK AKUSTİK MALZEME POZ NO.LARI Burada hazırlanan akustik malzeme pozları örnektir. İncelenmesi amacıyla bilgilerinize sunulmuştur. Size özel pozların oluşturulması

Detaylı

Dış Cephe Sistemleri Isı Yalıtım ve Boya

Dış Cephe Sistemleri Isı Yalıtım ve Boya Dış Cephe Sistemleri Isı Yalıtım ve Boya Parex ile gelecek nesillere... İçindekiler Cephe Koruma ve Dekorasyonu 6 Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi Avantajları 7 Binalardaki Isı Kayıpları 7 Parex Dış Cephe

Detaylı

Baskı Betonun Avantajları

Baskı Betonun Avantajları ZEMİN KAPLAMALARI Baskı Betonun Avantajları UV Işınlarına karşı dayanıklı %100 doğal görüntü Ekonomik maliyet avantajı Üretim süresi avantajı Çökme ve tozlanmaya karşı mukavemet Kalıcı renk kalitesi Uzun

Detaylı

YOĞUNLUK : minimum kg/m3. ISI İLETKENLİK : 0,028W/Mk SU EMME : % 0,1 SU BUHARI DİFÜZYON DİRENCİ : YANGIN SINIFI : B1 (TS 11989)

YOĞUNLUK : minimum kg/m3. ISI İLETKENLİK : 0,028W/Mk SU EMME : % 0,1 SU BUHARI DİFÜZYON DİRENCİ : YANGIN SINIFI : B1 (TS 11989) ZEMİN İZOLASYONU FLOORMATE MALZEME ÖZELLİĞİ Uzunluk: 1200mm Genişlik: 600mm Kalınlık: 30, 40, 50, 60,80 mm BASMA DAYANIMI : 200 kpa (%10 deformasyonda) BASMA SÜNMESİ : 60 kpa (%2 deformasyonda, 50 yıl

Detaylı

Yeni Nesil Kaplama Malzemesi Lagün Ston

Yeni Nesil Kaplama Malzemesi Lagün Ston Yeni Nesil Kaplama Malzemesi Lagün Ston Gerçek Doğal taş Hafif, esnek, ince, pürüzlü, doğal renk kombinasyonlarıyla Her türlü zeminde kullanım kolaylığı... Lagün Ston 22 çeşit desen ve renk alternatifi

Detaylı

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım www.litho-flex.com Binlerce yıldır doğal taş bir yapı malzemesi olarak birçok farklı alanlarda kullanılmıştır. Lithoflex Doğal Taş Kaplaması klasik

Detaylı

SunTherm Isı Yalıtım Malzemeleri Resmi Türkiyer Distribütörü ENTOPI ENTOPI. Cumhuriyet Bulvarı Konak İşhanı

SunTherm Isı Yalıtım Malzemeleri Resmi Türkiyer Distribütörü ENTOPI ENTOPI. Cumhuriyet Bulvarı Konak İşhanı SunTherm Isı Yalıtım Malzemeleri Resmi Türkiyer Distribütörü No:24/703 35250 Konak / İzmir 0232 4841803 0532 3527560 1 SunTherm Isı Yalıtım Malzemeleri Resmi Türkiyer Distribütörü BATTANİYE Folyoya sarıldıktan

Detaylı

ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ

ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ Köşe leri 9002 köşe bitiş profilidir. Hareketli tavan ve duvar bitişlerinde kullanılır. Tek taraflı uygulanır. 9077 Farklı kanat genişliklerinde üretilen alüminyum

Detaylı

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 02/2016

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 02/2016 Aquapanel ve Sistem Aksesuarları Aquapanel 02/2016 İçindekiler Aquapanel Dış Cephe Plakası... 2 Aquapanel İç Cephe Plakası... 2 Aquapanel Tavan Plakası SkyLite... 3 Aquapanel Universal... 3 Aquapanel

Detaylı

T Taşıyıcılı Modüler Asma Tavan

T Taşıyıcılı Modüler Asma Tavan T Taşıyıcılı Modüler Asma Tavan Askı çubuk aralığı 1200 mm Panel 600 mm 600 mm Modüler Asma Tavan Sistemleri; tavandan geçen her türlü tesisatı gizlemek; aydınlatma armatürleri, yangın detektörleri gibi

Detaylı

KOMPOZİT LEVHA YAPIŞTIRMA

KOMPOZİT LEVHA YAPIŞTIRMA KOMPOZİT LEVHA YAPIŞTIRMA Yalıtımlı kompozit levhalar ile Mevcut duvar yüzeyine, Yalıtımlı Kompozit Levhaların ADERTEK yapıştırma alçısı kullanılarak yapıştırılmasıyla oluşturulan Giydirme Duvar GDY-KL

Detaylı

ÜRÜN TANIMI; arasında olmalıdır.! Derz uygulaması yapıştırma işleminden bir gün sonra yapılmalıdır.!

ÜRÜN TANIMI; arasında olmalıdır.! Derz uygulaması yapıştırma işleminden bir gün sonra yapılmalıdır.! ÜRÜN TANIMI; Granülometrik karbonat tozu, portlant çimentosu ve çeşitli polimer katkılar ( yapışma, esneklik, suya karşı direnç ve aşırı soğuk ve sıcağa dayanmı arttıran ) birleşiminden oluşan, seramik,

Detaylı

PANEL YAPI PANEL YAPI

PANEL YAPI PANEL YAPI PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET Panel Yapı İnşaat ve Taahhüt ve Ticaret Genel Müdürlük / Head Office: Eski Edirne Asfaltı 71. Sok. No:24 K:1 D:2 Sultançiftliği,

Detaylı

ALÇI LEVHA YAPIŞTIRMA

ALÇI LEVHA YAPIŞTIRMA ALÇI LEVHA YAPIŞTIRMA alçı levha ile Mevcut duvar yüzeyine, COREX in ADERTEK yapıştırma alçısı kullanılarak yapıştırılmasıyla oluşturulan Giydirme Duvar GDY ANA ÖZELLİKLER Mevcut yapı duvarlarının, son

Detaylı

ZEMİNE HAYAT VEREN SİSTEMLER EPOKSİ POLİÜRETAN & AKRİLİK HYBRID YÜZEY KORUMA SİSTEMLERİ

ZEMİNE HAYAT VEREN SİSTEMLER EPOKSİ POLİÜRETAN & AKRİLİK HYBRID YÜZEY KORUMA SİSTEMLERİ UYGULAMA Zemin Kaplama & Boyama Antikorozif Metal Boyama Dekorotif Asfalt & Bisiklet Yolu Onarõm & Yapõsal GŸ lendirme Mimari YŸzey Koruyucu Beton YŸzey Koruma Su Yalõtõm Kaplama 1 ZEMİNE HAYAT VEREN SİSTEMLER

Detaylı

Teknik Data Boydur 410 İki Bileşenli, Dökülüp Çalışılabilen, MMA Esaslı, Elastik, Orta Viskozite Zemin Ve Duvar Kaplaması

Teknik Data Boydur 410 İki Bileşenli, Dökülüp Çalışılabilen, MMA Esaslı, Elastik, Orta Viskozite Zemin Ve Duvar Kaplaması Teknik Data İki Bileşenli, Dökülüp Çalışılabilen, MMA Esaslı, Elastik, Orta Viskozite Zemin Ve Duvar Kaplaması Tanım:, iç ve dış mekânlarda kullanılan, MMA esaslı, uygulamadan yaklaşık 1 saat sonra kullanıma

Detaylı

Daha temiz, mekânlar. daha güvenli. Zemin Çözümleri

Daha temiz, mekânlar. daha güvenli. Zemin Çözümleri Zemin Çözümleri Daha temiz, daha güvenli mekânlar 3M San ve Tic A.Ş. Nispetiye Cad. Akmerkez Blok 3 Kat: 4-5-6 Etiler 34340 İstanbul Türkiye Tel: (212) 350 77 77 Faks: (212) 350 77 99 www.3m.com.tr Türkiye

Detaylı

SIRADANLIKTAN VAZGEÇMENiN TAM ZAMANI KALiTELi DEKORATiF DiZAYN EV DEKORASYONLARI

SIRADANLIKTAN VAZGEÇMENiN TAM ZAMANI KALiTELi DEKORATiF DiZAYN EV DEKORASYONLARI hakkımızda 2001 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketimiz kaliteli ve çağdaş fikirleri ile birçok başarılı projeye imza atmıştır. İnşaat sektöründeki hızlı gelişmeler ve yeni ürün

Detaylı

DÖŞEMELERDE ISI YALITIMI

DÖŞEMELERDE ISI YALITIMI DÖŞEMELERDE ISI YALITIMI Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi DÖŞEMELERDE ISI YALITIMI Döşemelerde ısı yalıtımı için

Detaylı

ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ YALITIM ÜRÜNLERİ

ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ YALITIM ÜRÜNLERİ Havalandırma kanalları ile tesisat hatları enerji kaybının en yoğun olduğu bölgelerdir. Doğru malzeme ve doğru yalıtım kalınlığı seçimi ile bu enerji kaybının minimuma indirilmesi mümkündür. Dynaflex Rubber

Detaylı

Yalıtımda yüksek performanslı güvenilir çözümler

Yalıtımda yüksek performanslı güvenilir çözümler Yalıtımda yüksek performanslı güvenilir çözümler MEMBRAN ÜRÜN KATALOĞU HAKKIMIZDA Yapı kimyasalları sektöründe 20 yılı aşkın süredir Türkiye pazarına hizmet veren firmamız, 2011 yılından itibaren hedefini

Detaylı

Kuru Yapı Sistemleri 10/2015. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Zemin Sistemleri

Kuru Yapı Sistemleri 10/2015. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Zemin Sistemleri Kuru Yapı Sistemleri 10/2015 Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Zemin Sistemleri Zemin Plakaları Vidipan Zemin Plakası Yüksek değerlerde ses yalıtımı sağlayan, fiber alçı teknolojisi

Detaylı

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir.

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir. Masvent, gelişen teknolojiye uyum sağlayarak, uzmanlaşmış kadrosu ve modern makina parkuruyla yürüttüğü imalatlarıyla havalandırma sektöründe başarıyla hizmet vermektedir. Firmamız; Klima Santralleri,

Detaylı

Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var

Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var Hörmann sanayi kapı yenilikleri Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var Depolarda ve üretim hollerinde ve de diğer ticari amaçlı tesislerde aralıksız süreçler, personel için uygun ortam

Detaylı

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Adexsi Grubu, 2013 yılı itibariyle 1.8 milyar Euro cirosu olan Fransa merkezli Soprema'ya aittir. Adexsi içinde

Detaylı

Knauf Nem Kataloğu 08/2016. Islak mekanlarda ihtiyaca uygun mükemmel çözümler! Islak mekanlar için kuru yapı sistem önerileri

Knauf Nem Kataloğu 08/2016. Islak mekanlarda ihtiyaca uygun mükemmel çözümler! Islak mekanlar için kuru yapı sistem önerileri Knauf Nem Kataloğu 08/2016 Islak mekanlarda ihtiyaca uygun mükemmel çözümler! Islak mekanlar için kuru yapı sistem önerileri Nemli (Suya az seviyede maruz kalma) Nemden çok ıslağa yakın (Suya daha fazla

Detaylı

Kalesinterflex Panel & Seramik Ev

Kalesinterflex Panel & Seramik Ev Kalesinterflex Panel & Seramik Ev A Kale Kalesinterflex Panel & Seramik Ev 1 İçindekiler 04 06 08 10 12 13 14 16 Kale den Seramik Ev Seramik Ev in Özellikleri Fuar Model Evi Seramik Ev Tipleri Fuar Model

Detaylı

GÜRÜLTÜDEN KORUNMA YOLLARI VE SES YUTUCU MALZEMELER NAGİHAN KESTEK ASİYENUR KESKİN PINAR ESKİN

GÜRÜLTÜDEN KORUNMA YOLLARI VE SES YUTUCU MALZEMELER NAGİHAN KESTEK ASİYENUR KESKİN PINAR ESKİN GÜRÜLTÜDEN KORUNMA YOLLARI VE SES YUTUCU MALZEMELER NAGİHAN KESTEK 14010305014 ASİYENUR KESKİN 14010305019 PINAR ESKİN 14010305011 Gürültüden Korunma Yolları 1) Gürültü kaynağında alınması gereken önlemler:

Detaylı

Asma Tavan Nedir? Asma Tavan Nasıl Yapılır? Asma Tavan Nasıl Yapılır? Asma Tavan Yapımı Hakkında Genel Bilgi

Asma Tavan Nedir? Asma Tavan Nasıl Yapılır? Asma Tavan Nasıl Yapılır? Asma Tavan Yapımı Hakkında Genel Bilgi Avin Asma Tavan 1995 de taşeron olarak başlamış olduğu Asma Tavan Yapımı çalışmaları ile müşterilerine en iyi ve en kaliteli hizmeti vermeye başlamıştır. Çalışmalarımızda ki en büyük başarımız, yapılan

Detaylı

sonacoustic Derzsiz, düz yüzeyli ve dekoratif akustik yüzey kaplama çözümleri

sonacoustic Derzsiz, düz yüzeyli ve dekoratif akustik yüzey kaplama çözümleri sonacoustic Derzsiz, düz yüzeyli ve dekoratif akustik yüzey kaplama çözümleri Sonacoustic derzsiz, düz yüzeyli ve dekora Sonacoustic yüksek ses sönümleme performansına sahip bir akustik yüzey kaplama sistemidir.

Detaylı

Asma tavan uygulamalarında levhaları yerine sabitlemek için kilitli sistemlerin tercih edilmesi tavsiye olunur.

Asma tavan uygulamalarında levhaları yerine sabitlemek için kilitli sistemlerin tercih edilmesi tavsiye olunur. Decoser CTP Duvar ve Tavan Kaplama Levharı Montaj Detayları Decoser levhalar sadece sert duvar yüzeylerine kaplanmalıdır ( ahşap, alçı levhalar, ince sıva vs ). Duvar yüzeyleri temiz, düz, kuru ve düzgün

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ TAŞ YÜNÜ

KATI YALITIM MALZEMELERİ TAŞ YÜNÜ KATI YALITIM MALZEMELERİ TAŞ YÜNÜ Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi TAŞ YÜNÜ Taş yünü, volkanik bir kaya olan bazalt

Detaylı

GLASROC X UV DAYANIMINA SAHİPTİR. KÜF VE MANTAR OLUŞUMUNA KARŞI DİRENÇLİDİR. HAVA KOŞULLARINA DAYANIKLIDIR. DIŞ CEPHE UYGULAMALARINDA YÜZEYİNE

GLASROC X UV DAYANIMINA SAHİPTİR. KÜF VE MANTAR OLUŞUMUNA KARŞI DİRENÇLİDİR. HAVA KOŞULLARINA DAYANIKLIDIR. DIŞ CEPHE UYGULAMALARINDA YÜZEYİNE İyisini iste! GLASROC X UV DAYANIMINA SAHİPTİR. KÜF VE MANTAR OLUŞUMUNA KARŞI DİRENÇLİDİR. HAVA KOŞULLARINA DAYANIKLIDIR. DIŞ CEPHE UYGULAMALARINDA YÜZEYİNE HERHANGİ BİR UYGULAMA YAPILMADAN 12 AY BOYUNCA

Detaylı

NEOLİTH YENİ BİR AKIMIN BAŞLANGICI''!

NEOLİTH YENİ BİR AKIMIN BAŞLANGICI''! NEOLİTH YENİ BİR AKIMIN BAŞLANGICI''! NEOLİTH; Dünyadaki en büyük ebatlı yüksek teknoloji ürünü PORSELEN malzemedir. (3650*1250 mm & 3200*1500 mm) -Çizilmez -Yanmaz -Anti bakteriyel ve hijyeniktir -Leke

Detaylı

W362 Vidipan Bölme Duvar

W362 Vidipan Bölme Duvar W362 Bölme Duvar DC Profili Knauf Artfix Duvar C Profili, Tavan ve Taban DU Profili ne monte edilir. Kaplama Derz ve Dolgu Knauf Uniflott ve Knauf Fugagips kullanılarak eksiz yüzeyler elde edilir. Taban

Detaylı

shingle nedir? Kullanım alanları

shingle nedir? Kullanım alanları SHINGLE MEMBRAN hakkımızda Veratek Yapı Ürünleri, ticari hayatına 1935 yılında başlayan Topaç Metal in tecrübesinden faydalanarak 2016 yılında faaliyet göstermeye başlamıştır. Çatı ve izolasyon konularında

Detaylı

PORSELEN SERAMIK DIS CEPHE

PORSELEN SERAMIK DIS CEPHE PORSELEN SERAMIK DIS CEPHE Seranita olarak yüzyıllardan beri süre gelen seramigin kalıcılıgını yasam alanlarınıza taşıyıp onu gelecek nesillere yansıtmayı hedef olarak seçtik. Modern, klasik, neo klasik

Detaylı

Endüstriyel Çamaşır Yıkama Fabrikası Otel Tekstil ve Yatakları Fabrika Satış Merkezi

Endüstriyel Çamaşır Yıkama Fabrikası Otel Tekstil ve Yatakları Fabrika Satış Merkezi Endüstriyel Çamaşır Yıkama Fabrikası Otel Tekstil ve Yatakları Fabrika Satış Merkezi www.kugufethiye.com Kuğu Çamaşır Yıkama Fabrikası Tatil köyleri ve Otel tekstillerinin yıkama hizmetini modern çamaşırhanesinde

Detaylı

TEKNİK ÖZELLİKLERİ CİNS / TYPE EBAT/ SIZE PERFORASYON/ PERFORATION RENK/ COLOR TAŞIYICI SİSTEM/ CARRIER SYSTEM KALİTE / QUALITY

TEKNİK ÖZELLİKLERİ CİNS / TYPE EBAT/ SIZE PERFORASYON/ PERFORATION RENK/ COLOR TAŞIYICI SİSTEM/ CARRIER SYSTEM KALİTE / QUALITY Yenilikçi Asma Tavan Sistemleri Innovative Ceiling Systems TEKNİK ÖZELLİKLERİ Alüminyum CİNS / TYPE Aluminum, 60x120 01,5-01,8-02,5-05,0 4x4 kare Elektrostatik toz boya (polyester standart ral96 boya veya

Detaylı

VHB Çift Taraflı Silikonize Şeffaf Bant. Çift Taraflı Köpük Bant. Çift Taraflı Köpük Bant

VHB Çift Taraflı Silikonize Şeffaf Bant. Çift Taraflı Köpük Bant. Çift Taraflı Köpük Bant www.ucuzhome.com 1 A Kalite Bant 2 A Kalite Bant VHB Çift Taraflı Silikonize Şeffaf Bant İç ve Dış mekanlarda kullanım Perçin Vida ve Kaynak gibi tüm birleştirme yöntemlerine alternatif olarak kullanılır.

Detaylı

SUBERFACE IN YENİ KATEGORİSİ YALITIMLI DUVAR KAPLAMALARI

SUBERFACE IN YENİ KATEGORİSİ YALITIMLI DUVAR KAPLAMALARI SUBERFACE IN YENİ KATEGORİSİ YALITIMLI DUVAR KAPLAMALARI TERMAFACE : Dekoratif görünümlü, yalıtımlı ve akustik paneller Duvar kaplamalarında ses ve ısı izolasyonunu aynı anda sağlayan TERMAFACE grubu ürün

Detaylı

Tavan. 4 Kenarı Pahlı COREX

Tavan. 4 Kenarı Pahlı COREX Tavan 4 Kenarı Pahlı COREX Tavan 4 Kenarı Pahlı COREX Teknik Özellikler Asma Tavan Uygulamaları Bölme Duvar Uygulamaları Derz Dolgu İşlemi Teknik Özellikler 2 3 6 6 7 4 Kenarı Pahlı COREX İzsiz birleşim

Detaylı

W361 Vidipan Bölme Duvar

W361 Vidipan Bölme Duvar W361 Vidipan Bölme Duvar DC Profili Duvar C Profili, Tavan ve Taban DU Profili ne monte edilir. Vidipan Kaplama Derz ve Dolgu Knauf Uniflott ve Knauf Fugagips kullanılarak eksiz yüzeyler elde edilir. Taban

Detaylı

/ / /

/ /  / 1 +90 553 002 76 43 / +90 212 568 88 95 2 www.dogaltassiva.com / www.easystoneturkiye.com / www.sivadatasdevri.com www.dogaltassiva.com EASYSTONE Adana Süs Havuzu ve Peyzaj Uygulaması 3 EASYSTONE İstanbul

Detaylı

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 10/2015

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 10/2015 Aquapanel ve Sistem Aksesuarları Aquapanel 10/2015 Aquapanel Dış Cephe Plakası Çimento bazlı, her iki yüzü cam elyaf file kaplı dış cephe plakasıdır. Dış cephe kaplamaları Saçak altı uygulamaları Dış hava

Detaylı

OTOPARK SU YALITIM VE KAPLAMA SİSTEMİ (CONIDECK)

OTOPARK SU YALITIM VE KAPLAMA SİSTEMİ (CONIDECK) OTOPARK SU YALITIM VE KAPLAMA SİSTEMİ (CONIDECK) 1. Genel Altı yaşam alanı ve üzeri otopark (veya üzerinde mekanik etkiler olan tüm alanlar) olarak kullanılan yapıların su yalıtımı ve kaplama sistemi olarak

Detaylı

2 3 BELGELERİMİZ ART ART SARFİYAT m 2 /lt 15-20 AMBALAJ 2,5-7,5-15 lt SARFİYAT m 2 /lt 15-20 AMBALAJ 2,5-7,5-15 lt SARFİYAT m 2 /lt 15-20 AMBALAJ 2,5-7,5-15 lt 8 ART SARFİYAT m 2 /kg 7-11 AMBALAJ 10-20

Detaylı

üniversal- ultralam ULTRALAM LVL modern kompozit bir yapı malzemesidir. ULTRALAM LVL kozalaklı ağaçlardan ( çam-ladin ) veya karışımından üretilir.

üniversal- ultralam ULTRALAM LVL modern kompozit bir yapı malzemesidir. ULTRALAM LVL kozalaklı ağaçlardan ( çam-ladin ) veya karışımından üretilir. üniversal- ultralam ULTRALAM LVL modern kompozit bir yapı malzemesidir. ULTRALAM LVL kozalaklı ağaçlardan ( çam-ladin ) veya karışımından üretilir. ULTRALAM LVL ağaçlardan tabakalar halinde soyularak yapıştırılmış

Detaylı

Dünyaca ünlü mimar ZAHA HADİD, H. Aliyev Müzesi projesinde SANDER ürünlerini tercih etti. Bakü Flame Tower projesinde SANDER ürünlerini kullanıyor.

Dünyaca ünlü mimar ZAHA HADİD, H. Aliyev Müzesi projesinde SANDER ürünlerini tercih etti. Bakü Flame Tower projesinde SANDER ürünlerini kullanıyor. Şirket Profilimiz Misyonumuz 2001 yılında İstanbul Şişli de kurulan Sander Ltd. Şti. olarak, 2011 yılı itibariyle kurumsallaşmamızı tamamlamış biçimde, 5000 m 2 lik tesislerimizde, tecrübeli ve eğitimli

Detaylı

TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER

TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER YAPI MARKET SAN.TİC.LTD.ŞTİ. İtalyanca da pişmiş toprak anlamına gelen Terra Cotta, M.Ö 5000 yıllarından günümüze dünyanın farklı yerlerindeki uygarlıklar tarafından çoğunlukla

Detaylı

BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ

BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ 1 BARTAPLAN Modüler Bölme Duvar Sistemi BARTAPLAN Modüler Bölme Duvar Sistemi ithal çelik taşıyıcı dikme profillerine, özel alüminyum klips profilleri ile giydirilen

Detaylı

YERDEN ISITMA VE YALITIM ÜRÜNLERİ ESPAN ISIBOARD. ısıtaş. inşaat A.Ş.

YERDEN ISITMA VE YALITIM ÜRÜNLERİ ESPAN ISIBOARD. ısıtaş. inşaat A.Ş. YERDEN ISITMA VE YALITIM ÜRÜNLERİ ESPAN ISIBOARD ısıtaş 1950 inşaat A.Ş. R ISITAŞ HAKKINDA Üretim çalışmalarına 1950 yılında soba imalatıyla başlayan ISITAŞ, 2008 yılına kadar Türkiye,Balkan Ülkeleri,Azerbaycan

Detaylı

Master Panel 1000 WT Cephe

Master Panel 1000 WT Cephe GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 WT Cephe Ürün Tanımı Cephe paneli bağlantı elemanını gizleyen sistemi sayesinde cephelerde kullanıma

Detaylı

www.aspen.com.tr 02.2015 I w w w. F i k i r K a h v e s i. c o m. t r 14999347 I

www.aspen.com.tr 02.2015 I w w w. F i k i r K a h v e s i. c o m. t r 14999347 I Aspen Yapı ve Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlük / Head Office: Leylak Sokak Murat İş Merkezi B Blok Kat 3/14 Mecidiyeköy 34387 İSTANBUL Tel +90 212 318 88 88 (pbx) Faks/Fax +90 212

Detaylı

ARDEX ZEMİN SİSTEMLERİ.

ARDEX ZEMİN SİSTEMLERİ. ARDEX ZEMİN SİSTEMLERİ www.ardex.com.tr 1949 yılında kurulan ARDEX, dünyanın önde gelen yüksek kaliteli uzman inşaat malzemeleri geliştirip, üreten firmalarından biridir. Genel merkezi Witten, Almanya

Detaylı

ÜRÜN ÜRÜN MARKASI : FELTBİ DECOR

ÜRÜN ÜRÜN MARKASI : FELTBİ DECOR ÜRÜN ÜRÜN MARKASI : FELTBİ DECOR Feltbi Dekor Ses ve Isı Yalıtım Keçeleri, %100 PET/ polyester elyafdan iğneleme tekniği ile üretilmiş geri dönüşüm ürünüdür. Özel fiber yapısı ve dokuma tekniği sayesinde

Detaylı

İÇ MEKAN KURU DUVAR MALZEMELERİ

İÇ MEKAN KURU DUVAR MALZEMELERİ İÇ MEKAN KURU DUVAR MALZEMELERİ Herkese Kazandırır BEYAZ COREX, iç mekanlarda bölme duvar, giydirme duvar ve asma tavan yapımında kullanılan standart alçı levhadır. Ürün Kodu Uzunluk Ağırlık Ambalaj Ankara

Detaylı

N3 Çatı Paneli. Üretim Yeri İstanbul, İskenderun, Balıkesir. Uygulama Alanları

N3 Çatı Paneli. Üretim Yeri İstanbul, İskenderun, Balıkesir. Uygulama Alanları Ürün Tanımı Üç hadveli yanal binili sandviç panelidir. %10 eğimle çatı kaplaması yapılabilmektedir. En büyük avantajı yanal binili panel birleşimi sayesinde hızlı montaj yapılmasıdır. Üretim Yeri İstanbul,

Detaylı