: Fakültenin tüm akademik ve idari personeli A. SORUMLULUKLAR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download ": Fakültenin tüm akademik ve idari personeli A. SORUMLULUKLAR"

Transkript

1 Astları : Dekan : Rektör : Fakültenin tüm akademik ve idari personeli A. SORUMLULUKLAR 1. Fakülte kurullarına başkanlık etmek, fakülte kurullarının kararlarını uygulamak ve fakülte birimleri arasında düzenli çalışmayı sağlamak, 2. Her öğretim yılı sonunda ve istendiğinde fakültenin genel donanımı ve işleyişi hakkında rektöre rapor vermek, 3. Fakültenin ödenek ve kadro ihtiyaçlarını gerekçesi ile birlikte rektörlüğe bildirmek, fakülte bütçesi ile ilgili öneriyi fakülte yönetim kurulunun da görüşünü aldıktan sonra rektörlüğe sunmak, 4. Fakültenin birimleri ve her düzeydeki personeli üzerinde genel gözetim ve denetim görevini yapmak, 5. Fakültenin ve bağlı birimlerinin öğretim kapasitesini rasyonel bir şekilde kullanılmasında ve geliştirilmesinde gerektiği zaman güvenlik önlemlerinin alınmasında, öğrencilere gerekli sosyal hizmetlerin sağlanmasında eğitim-öğretim, bilimsel araştırma ve yayın faaliyetlerinin düzenli bir şeklide yürütülmesinde, bütün faaliyetlerin gözetim ve denetiminin yapılmasında, takip ve kontrol edilmesinde ve sonuçlarının alınmasında rektöre karşı birinci derecede sorumludur. B. HARCAMA YETKİSİ VE YETKİLİSİ 1. Harcama talimatlarının bütçe ilke ve esaslarına, kanun tüzük ve yönetmelikler ile diğer mevzuata uygun olmasından, ödeneklerin etkili, ekonomik ve verimli kullanılmasından ve bu kanun çerçevesinde yapmaları gereken diğer işlemlerden sorumlu olmak, 2. Bütçeyle ödenek tahsis edilen her bir harcama biriminin en üst yöneticisi olarak harcama yetkisini elinde bulundurmak, 3. Bütçede öngörülen ödenekleri kadar ödenek gönderme belgesiyle, ödenek verilen harcama yetkilileri ise tahsis edilen ödenek tutarında harcama yapılması için Gerçekleştirme Görevlisine talimat vermek, C. DİĞER GÖREV VE SORUMLULUKLAR 1. Tasarruf ilkelerine uygun hareket etmek, 2. Bağlı olduğu süreç ile üst yönetici/yöneticileri tarafından verilen diğer işleri ve işlemleri

2 Astları : Dekan Yardımcısı : Dekan : Fakültenin tüm akademik ve idari personeli 1. Dekanın verdiği görevleri yapmak, 2. Dekan fakültede bulunmadığı dönemlerde ona vekalet etmek, 3. yle ilgili evrak, eşya araç ve gereçleri korumak ve saklamak, 4. Mezuniyet sonrası eğitim-öğretim ile ilgili tüm işleri düzenlemek, kontrol etmek ve yürütmek, 5. Öğrencilere gerekli sosyal hizmeti sağlamada Dekan ve Üst Yönetime yardımcı olmak, 6. Fakültenin yürüteceği tüm organizasyonlarda (kongre, seminer, Panel vb.) Fakülte Sekreteri ile koordineli çalışarak organizasyonları yapmak ve basın yayın kuruluşları ve kamu kuruluşları ile irtibata geçmek, 7. Fakültenin Harcama Yetkililiği görevini Yetki Devri sınırları çeçevesinde yapmak, 8. Dekanı ve Fakülteyi temsil etmek, 9. Fakültenin eğitim hizmetlerinin aksamadan yürütülmesi için üst düzeyde koordinasyonu sağlamak, 10. Bağlı olduğu süreç ile üst yönetici(leri) tarafından verilen diğer işleri yapmak,

3 Astları : Fakülte Sekreteri : Dekan : Fakültenin İdari Birim Personeli 1. Fakülte Sekreterliği bünyesinde yürütülen işlere ilişkin yazışmaların yapılmasını sağlamak, 2. Akademik ve idari hizmetlere ilişkin olarak GOÜ birimleriyle yapılan yazışmaların hazırlanmasını ve Dekan a onaya sunulmasını sağlamak, 3. Kurum içi ve kurum dışından gelen evrak ve eklerinin havalesini yaparak kaydedilmesini, birim içi yönlendirilmesini sağlamak, 4. Fakülte Sekreterliği ile evrak ve dokümanın yönetmelikler doğrultusunda dosyalanmasını sağlamak, 5. Fakülte bünyesinde birim arşivi oluşturup sorumlusunu belirlemek, arşiv düzeninin sağlamak ve geçmiş döneme ait her türlü evrakın Arşiv Yönetmelikleri doğrultusunda arşivlenmesini sağlamak, 6. Fakülte Sekreterliği faaliyetlerine ilişkin, çalışanlarla yapılacak toplantıların gündemini belirlemek, toplantı kararlarını düzenlemek ve yürütmek, 7. Astların özlük haklarına ilişkin talepleri ile ilgilenmek, 8. Fakülte Sekreterliği alt birimlerinin taleplerini değerlendirmek ve yanıtlamak, 9. Fakülte Sekreterliği ve idari hizmetler ile ilgili olarak çalışanlardan ve birimlerden gelen görüşleri, önerileri ve şikayetleri değerlendirmek, yanıtlamak ve uygun bulunanların yerine getirilmesini sağlamak, 10. Fakülte bünyesinde yürütülen işlerle ilgili günlük faaliyetleri planlamak, 11. Fakülte Sekreterliği birim sorumlularını belirlemek, personelinin görev tanımlarını hazırlayıp teslim etmek, birbirleri ile olan ilişkilerini ve verilen görevleri yerine getirip, getirmediklerini denetlemek, 12. Fakülte Sekreterliği idari birimleri ile ilgili tüm araç-gereç ve malzemenin yıllık sayımının yapılması ve buna ilişkin raporların düzenlenmesini sağlamak, 13. Fakülte ile ilgili bütçe çalışma programı tasarısını hazırlamak, 14. Rektörlüğümüz tarafından organize edilen toplantılara katılmak, 15. Fakülte Kurulu ve Yönetim Kurulu toplantılarına raportör olarak katılmak, 16. Dekanın uygun görmesi halinde Gerçekleştirme Görevlisi olmak, 17. Bağlı olduğu üst yönetici/yöneticileri tarafından verilen diğer işlerin ve işlemlerin yapılması. 1. Tüm İdari Personelin görevlendirilmesi, 2. Fakülte ve bağlı bulunan birimlerde yürütülen idari hizmetlerin yönlendirilmesi.

4 Astları : Cerrahi Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı : Dekan : Bölüm Personeli 1. Bölümün Eğitim-Öğretim ve araştırma faaliyetlerini düzenli ve verimli bir şekilde yürütmek, 2. Bölüm kaynaklarının etkin olarak kullanılmasını sağlamak, 3. Bölümde görev yapan öğretim elemanlarının görevlerinin yapıp yapmadıklarını izlemek ve denetlemek, 4. Bölüm Kuruluna Başkanlık etmek, Bölüm Kurulu kararlarını uygulamak, 5. Bölümü temsilen Fakülte Kuruluna katılmak, 6. Bölümün faaliyet raporunu hazırlamak, 7.Bölümün yıllık çalışma planını hazırlamak, 8.Bölümün akademik personelin derse girmesini sağlamak ve takip etmek. 9.Eğitim Komisyonuna katılmak. 10.İlgili mevzuatla kendisine verilen diğer görevleri yapmak.

5 Astları : Dahili Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı : Dekan : Bölüm Personeli 1. Bölümün Eğitim-Öğretim ve araştırma faaliyetlerini düzenli ve verimli bir şekilde yürütmek, 2. Bölüm kaynaklarının etkin olarak kullanılmasını sağlamak, 3. Bölümde görev yapan öğretim elemanlarının görevlerinin yapıp yapmadıklarını izlemek ve denetlemek, 4. Bölüm Kuruluna Başkanlık etmek, Bölüm Kurulu kararlarını uygulamak, 5. Bölümü temsilen Fakülte Kuruluna katılmak, 6. Bölümün faaliyet raporunu hazırlamak, 7. Bölümün yıllık çalışma planını hazırlamak, 8. Bölümün akademik personelin derse girmesini sağlamak ve takip etmek. 9. Eğitim Komisyonuna katılmak. 10. İlgili mevzuatla kendisine verilen diğer görevleri yapmak.

6 Astları : Temel Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı : Dekan : Bölüm Personeli 1. Bölümün Eğitim-Öğretim ve araştırma faaliyetlerini düzenli ve verimli bir şekilde yürütmek, 2. Bölüm kaynaklarının etkin olarak kullanılmasını sağlamak, 3. Bölümde görev yapan öğretim elemanlarının görevlerinin yapıp yapmadıklarını izlemek ve denetlemek, 4. Bölüm Kuruluna Başkanlık etmek, Bölüm Kurulu kararlarını uygulamak, 5. Bölümü temsilen Fakülte Kuruluna katılmak, 6. Bölümün faaliyet raporunu hazırlamak, 7. Bölümün yıllık çalışma planını hazırlamak, 8. Bölümün akademik personelin derse girmesini sağlamak ve takip etmek. 9. Eğitim Komisyonuna katılmak. 10. İlgili mevzuatla kendisine verilen diğer görevleri yapmak.

7 : Dekan Sekreteri : Dekan/Dekan Yardımcıları/Fakülte Sekreteri 01- Gelen yazı ve faksların kontrol edilmesi ve birim içi sevki. 02- Dekan tarafında verilen (davetiye, duyuru, tebrik v.s.) maillerin atılması. 03- Dekanlıkça istenen telefonların bağlantı işlemleri. 04- Uygunluk onay işlemlerinin yapılması. 05- Birim dosyalama işlemlerinin yapılması, arşive devredilecek malzemelerin tesliminin sağlanması. 06- Dekan ile ilgili görüşmelerde randevu işlerini düzenlemek. 07- Dekan ile ilgili tüm protokol işlerini takip etmek, yürütmek. 08- Kurulların toplantı yeri ve saatini üyelere ve ilgili birimlere bildirmek. 09- Dekanlık makamına gelen evrakları imzaya sunmak ve ilgili birimlere göndermek. 10- Dekan ile bölüm başkanları ve öğretim elemanları arasındaki eşgüdümü sağlamak. 11- Yönetim, öğretim elemanları öğrenciler ve alt birimler arasındaki iletişimi sağlamak. 12- Bağlı olduğu üst yönetici/yöneticileri tarafından verilen diğer işlerin ve işlemlerin yapılması. 1. Birimi ile ilgili yazıları teslim alma ve tutanakları imzalama. 2. Mevcut Zimmetli demirbaş malzemelerin kontrolünün yapılması.

8 : Dahili Tıp Bilimleri Bölüm Sekreteri : Dekan/Bölüm Bakanı/Fakülte Sekereteri 01- Bölüme bağlı Anabilim Dalı ile Dekanlık arasındaki yazışmaların yapılması, 02- Anabilim Dallarından gelen öğretim elemanlarının yıllık izin ve geçici görev, ek ders formlarının evrak kayıt bürosuna teslim edilmesi, 03- Akademik Bölüm Kurulu sonuçlarının Dekanlık Makamına bildirilmesi, 04- Bölümün diğer tüm işlerinin yürütülmesi, 05- İhtiyaç halinde Fakültenin diğer birimlerine yardımcı olmak, 06- Tıpta Uzmanlık Eğitimine ilişkin süreçleri yürütmek, 07- Bağlı olduğu üst yönetici/yöneticileri tarafından verilen diğer işlerin ve işlemlerin yapılması. 1. Yazılan yazıları parafe etme, 2. Yazı işleri ile ilgili yazıları teslim alma ve tutanakları imzalama.

9 : Cerrahi Tıp Bilimleri Bölüm Sekreteri : Dekan/Bölüm Bakanı/Fakülte Sekereteri 01- Bölüme bağlı Anabilim Dalı ile Dekanlık arasındaki yazışmaların yapılması, 02- Anabilim Dallarından gelen öğretim elemanlarının yıllık izin ve geçici görev, ek ders formlarının evrak kayıt bürosuna teslim edilmesi, 03- Akademik Bölüm Kurulu sonuçlarının Dekanlık Makamına bildirilmesi, 04- Bölümün diğer tüm işlerinin yürütülmesi, 05- İhtiyaç halinde Fakültenin diğer birimlerine yardımcı olmak, 06- Tıpta Uzmanlık Eğitimine ilişkin süreçleri yürütmek, 07- Bağlı olduğu üst yönetici/yöneticileri tarafından verilen diğer işlerin ve işlemlerin 1. Yazılan yazıları parafe etme, 2. Yazı işleri ile ilgili yazıları teslim alma ve tutanakları imzalama.

10 : Temel Tıp Bilimleri Bölüm Sekreteri : Dekan/Bölüm Bakanı/Fakülte Sekereteri 01- Bölüme bağlı Anabilim Dalı ile Dekanlık arasındaki yazışmaların yapılması, 02- Anabilim Dallarından gelen öğretim elemanlarının yıllık izin ve geçici görev, ek ders formlarının evrak kayıt bürosuna teslim edilmesi, 03- Akademik Bölüm Kurulu sonuçlarının Dekanlık Makamına bildirilmesi, 04- Bölümün diğer tüm işlerinin yürütülmesi, 05- İhtiyaç halinde Fakültenin diğer birimlerine yardımcı olmak, 06- Tıpta Uzmanlık Eğitimine ilişkin süreçleri yürütmek, 07- Bağlı olduğu üst yönetici/yöneticileri tarafından verilen diğer işlerin ve işlemlerin 1. Yazılan yazıları parafe etme, 2. Yazı işleri ile ilgili yazıları teslim alma ve tutanakları imzalama.

11 : Mali İşler Birimi-Satın Alma Birimi : Dekan/Dekan Yardımcısı/Fakülte Sekereteri 01- Eğitim-Öğretim faaliyetlerinin yürütülmesi amacıyla ihtiyaç duyulan malzeme ve hizmet taleplerinin toplanması, değerlendirilerek bütçe ödenekleri dahilinde ihtiyacın usulüne uygun olarak karşılanması işlemlerini yapmak. 02- Ödeme ve Tahakkuk işlemlerini yapmak. 03- İntörn öğrenci ücret ve Sosyal Güvenlik Kurumu işlemlerini yürütmek. 04- Fakültemiz öğretim üyesi alımlarına ilişkin jüri ücret ödemelerini yapmak, 05- Bütçe takibi ve bütçe ile ilgili iş ve işlemleri yürütmek ve fakültenin bütçe teklifini hazırlamak, 06- Yolluklar ile ilgili süreçleri tamamlamak. 07- Fatura ödemelerini yapmak. 08- Ek derslerle ilgili iş ve işlemleri yürütmek; evraklarını takip edip neticelendirmek ve ilgili birime göndermek. 09- Birime gelen her türlü evrakın incelenmesi ve gerekli işlemin hazırlanmasını sağlamak, 10- Akademik personelin aylık ek ders yüklerinin hesaplanması işlemlerini yapmak, 11- Yurtiçi-yurtdışı, geçici-sürekli görev yollukları işlemlerini hazırlamak/hazırlatmak, 12- Fakülte mal ve hizmet alımlarını 4734/4735 sayılı yasalar ve idare tarafından belirlenen süreçler doğrultusunda temin etmek/ettirmek, 13- Fakülte Bütçesinin hazırlanması, 14- Telefon faturalarının ödeme işlemlerini yapmak/yaptırmak, 15- Ön mali kontrol işlemini gerektiren evrakların hazırlanması ve takibinin yapılması, 16- Birim dosyalama işlemlerinin yapılması, arşive devredilecek malzemelerin tesliminin sağlanması, 17- Çalışma esasları ile ilgili plan ve programların yapılması, 18- Birim tarafından düzenlenen evrakların ilgili yerlere ulaşmasını temin etmek, 19- Bağlı olduğu üst yönetici/yöneticileri tarafından verilen diğer işlerin ve işlemlerin yapılması. 1. Birimi ile ilgili yazıları teslim alma ve tutanakları imzalama,

12 : Yazı İşleri/Evrak Kayıt İşleri : Dekan/Dekan Yardımcısı/Fakülte Sekereteri 01- Dekanlığa gelen tüm evrakların kayıt altına alınması ve parafe edilmesi, 02- Gelen evrakların birimlere dağıtımını sağlamak, 03- Giden evrakların kayıt altına alınmasını sağlayarak, posta ve gönderme işlemini kontrol etmek ve/veya sağlamak, 04- Diğer genel yazışmaların yapılmasının sağlanması, takibi ve parafe edilmesi, 05- Birimle ilgili yazışmaları yapmak, miatlı evrakları takip etmek, 06- Fakültenin yıllık faaliyetlerini takip etmek ve bilgilerini toplamak, 07- Fakülte ve Yönetim Kurullarıyla ilgili gündemi hazırlamak, 08- Fakülte ve Yönetim Kurullarını yazmak, imzaya sunmak, 09- Yönetim ve Fakülte Kurul kararlarının dağıtımlarını yapmak, 10- İmzalanan kurulları kurul defterine yapıştırmak ve bir suretini dosyalamak, 11- Fakültenin Stratejik Planı, Birim Faaliyet Raporu ile Performans Programına ilişkin işleri yürütmek, 12- İdari personel ile ilgili iş ve işlemleri takip etmek, 13- Süreli evrakların ilgili kişi veya birime iletildiği ile ilgili onay almak, 14- Personel disiplin iş ve işlemlerini yürütmek/takip etmek 15- Birimle ilgili dosyalama ve arşiv işlerini yapmak, 16- Bağlı olduğu üst yönetici/yöneticileri tarafından verilen diğer işlerin ve işlemlerin yapılması. 1. Yazı işleri ile ilgili yazıları teslim alma ve tutanakları imzalama. 2. Biriminde yürütülen faaliyetlerle ilgili form, çizelge, tablo v.s. imzalamak.

13 : Taşınır Mal Kayıt ve Kontrol Yetkilisi : Dekan/Dekan Yardımcısı/Fakülte Sekereteri 01- Gelen evrak ve eklerin uygunluğun kontrol edilmesi ve birim içi sevki, 02- Her türlü malzemenin giriş çıkış işlemlerinin talimatlara uygun olarak yapılması, 03- Kuruma kazandırılan demirbaş ve sarf malzemelerinin işlemlerinin talimatlara göre yürütülmesi, 04- Dayanıklı Taşınır Zimmet İşlemlerinin yürütülmesi, 05- Çalışma Esasları ile ilgili plan ve programların yapılması, 06- Birimlerin talep ettiği ihtiyaç listeleri ile depo mevcutlarının incelenmesi,, 07- Birim dosyalama işlemlerinin yapılması, arşive devredilecek malzemelerin tesliminin sağlanması, 08- Uygunluk onay işlemlerinin yapılması, 09- Malzeme Sayım İşlemlerinin yönetmeliklerde belirtilen sürelerde talimatlar doğrultusunda yapılması, 10- Mali yıl sonunda evrakların tasnif edilip dosyalanarak birim arşivine kaldırılması, 11- Mali yıl sonunda sayım cetvellerinin hazırlanması, 12- Birim dosyalama işlemlerinin yapılması, arşive devredilecek malzemelerin tesliminin sağlanması, 13- Bağlı olduğu personel ile üst yönetici/yöneticileri tarafından verilen diğer işlerin ve işlemlerin yapılması. 1. Yazılan yazıları parafe etme, 2. Birimi ile ilgili yazıları teslim alma ve tutanakları imzalama, 3. Zimmetli demirbaş malzemelerin kontrolünün yapılması,

14 Birim : Teknik Hizmetler Birim Sorumlusu : Dekan/Dekan Yardımcısı/Fakülte Sekereteri 1- Fakültemiz teknik hizmetler birimi personelinin sevk ve idaresini yapmak, 2- Teknik hizmetler biriminin görev alanına giren konularda iş güvenliği ile ilgili önlemleri 3- Temizlik personelinin sevk ve idaresini yapmak, 4- Tıp Fakültesi binasının teknik iş ve işlemleri takibini yapmak ve iş koordinesini sağlamak, 5- Bina ile ilgili teknik cihazların süresi içinde bakım ve onarımlarını yapmak, yaptırmak veya yapılması için gerekli koordineyi sağlamak, 6- Tıp Fakültesi binasının fiziki, teknik, otomasyon vb. alt yapısı ile ilgili olarak periyodik iş ve işlemlerin yapılması ve Dekanlık Makamına sunulması, 7- Birimle ilgili yazışma, dosyalama ve arşiv işlerini yapmak, 8- Binanın telefon santrali ile ilgili iş ve işlemleri takip etmek, 9- Telefon santralinin bakım ve onarımı yapmak arıza olduğunda anında müdahale etmek, 10- Internet bağlantısıyla ilgili altyapıyı oluşturmak, bağlantılarını yapmak, 11- Santral işlerinin yanı sıra bina ile ilgili teknik işlemleri ve küçük onarımları yapmak, 12- Güvenlik kameraları ve otomasyon sistemleri ile ilgili iş ve işlemleri yürütmek, 13- İdarece verilen diğer iş ve işlemleri yürütmek. 1. Yazılan yazıları parafe etme, 2. Birimi ile ilgili yazıları teslim alma ve tutanakları imzalama, 3. Zimmetli demirbaş malzemelerin kontrolünün yapılması,

15 Birim : Öğrenci İşleri Birim Sorumlusu/Şefi : Dekan/Dekan Yardımcısı/Fakülte Sekereteri 1- Öğrenci İşleri Birim Sorumlusu olarak, Dekan, Dekan Yardımcıları ile Fakülte Sekreterine karşı sorumludur. 2- Fakülte idari birimlerinden sorumluluğunuz altında olanların hazırlamış olduğu evrakları kontrol ve parafe etmek. 3- Fakülteye gelen her türlü evrakın imza karşılığı alınmasını, kayıt edilmesini ve ilgilisine iletilmesini sağlamak. 4- Üstlerinin talepleri doğrultusunda incelenen evrakların ilgili alt birimlere gereğinin yapılması için dağıtımını sağlamak. 5- Fakülte Sekreteri tarafından yazılması talep edilen yazıların kurallara uygun olarak kısa sürede yamak veya yazdırmak. 6- Fakülteye gelen ve dosyalanması gereken evrakı, kayıt işleminden sonra sınıflandırarak konularına göre dosyalanmasını, Fakülteden havale edilerek çıkan evrakın kayıt edilerek dağıtımının yapılmasını sağlamak. 7- Giden evrakların birer suretlerinin ilgili dosyalarda muhafazasını sağlamak. 8- Fakültemiz öğrencileri ile ilgili tüm iş ve işlemlerin takibini sağlamak. 9- Yıl sonu itibariyle saklanması, yok edilmesi ve arşive gönderilmesi gereken evrakın belirlenerek söz konusu işlemlerin yerine getirilmesini sağlamak. 10- Fakültenin gereksinimi olan her türlü kırtasiye malzemelerinin alınmasını, fax, fotokopi makinesi, bilgisayar v.b. demirbaşın korunması ve bakımlarının yapılmasını, bunlara ait kayıtların tutulmasını sağlamak. 11- Mali İşler Birimi ile birlikte İntörn öğrenci Sosyal Güvenlik Kurumu işlemlerini yürütmek. 12- Öğrenci işleri ile ilgili olarak, Öğrenci kayıtları, Öğrenci belgesi, transkrip, öğrenci dosyası ve staj 13- dosyası Öğrencilerin hazırlıklarını güncel yapmak, iletişim Yatay bilgilerini geçiş, (GSM Burs ve ve krediler, bilgilerini) Askerlik işlemleri, tutmak. Sağlık işlemleri, Kısmi 14- Gelen, giden yazıları, şikayetlerle ilgili bilgileri ve saklanması gerekli diğer belgelerin dosyalanmasını sağlamak. 15- Sınav sonuçları onay takibini yapmak.(sonuç listelerinin imzalanması ve açıklanmasını takip etmek) 16- Dekan, Dekan Yardımcıları ile Fakülte Sekreterinin vereceği benzeri görevleri yapmak, 1. Yazılan yazıları parafe etme, 2. Birimi ile ilgili yazıları teslim alma ve tutanakları imzalama, 3. Zimmetli demirbaş malzemelerin kontrolünün yapılması,

16 Birim : DETAB-Birim Sorumlusu : Dekan/Merkez Müdürü 1- Laboratuardaki hayvanların bakamı ve sağlık durumlarını takip etmek, 2- Çalışma esnasında çalışmacılara yardımcı olmak, 3- Çalışmacıların yaptığı başvuruları kabul etmek, 4- Yapılacak olan çalışmaları planlamak, 5- Laboratuar için gerekli malzemeleri temin etmek veya talepte bulunmak, 6- Deney hayvanlarını çalışmaya hazırlamak ve anestezilerini yapmak, 7- Çalışma sonrasında deney gruplarını takip etme ve çalışmacılara bilgi vermek, 8- Hayvanlara gerekli ilaç tedavisini uygulamak, 9- Laboratuarla ilgili tüm yazışmaları yapmak, 10- Birimde çalışan geçici personelin iş güvenliği ile ilgili önlemlerin alınmasını sağlamak, 11- Birimle ilgili dosyalama ve arşivleme işlerinin yapılması 1- Yazılan yazıları parafe etme, 2- Birimi ile ilgili yazıları teslim alma ve tutanakları imzalama, 3- Zimmetli demirbaş malzemelerin kontrolünün yapılması, 4- Biriminde yürütülen faaliyetlerle ilgili form, çizelge, tablo v.s. imzalamak.

17 Birim : Klinik Araştırmalar Etik Kurul Sekreteri : Etik Kurul Başkanı/Dekan 1- Klinik Araştırmalar Etik Kurulu Sekreteryasına ilişkin iş ve işlemleri yürütmek. 2- Birimle ilgili bütün yazışmaları yapmak, takip etmek ve sonuçlandırmak. 3- Başvuru dosyalarını kabul etmek ve Kurul Başkanına sunmak. 4- Toplantı evraklarını hazırlamak ve toplantı sonrası kararları yazmak. 5- Birimle ilgili dosyalama ve arşiv işlerini yapmak. 6- İdare tarafından verilen diğer iş ve işlemlerin yürütülmek. 1- Yazılan yazıları parafe etme, 2- Birimi ile ilgili yazıları teslim alma ve tutanakları imzalama, 3- Zimmetli demirbaş malzemelerin kontrolünün yapılması, 4- Biriminde yürütülen faaliyetlerle ilgili form, çizelge, tablo v.s. imzalamak.

18 Birim : Kütüphaneci/Uzman : Dekan/Dekan Yardımcısı/Fakülte Sekreteri 1- Kütüphaneye ait kitapların takibi, 2- Kitap ödünç verme ve iade işlemleri, 3- Satın alınan ve bağışlanan kitapların tasnifinin yapılması ve sisteme girilmesi, 4- Veritabanlarının takibinin yapılması, 5- Kütüphanenin düzenini sağlamak, 6- Kütüphanenin temizlik işlerinin yapılmasını sağlamak, 7- Kütüphaneyi dışardan kullanan personelin kayıtlarını tutmak, 8- Kütüphaneyi kullanan öğrenci ve personele yardımcı olmak 9- İdarece verilen diğer iş ve işlemleri yürütmek. 1- Yazılan yazıları parafe etme, 2- Birimi ile ilgili yazıları teslim alma ve tutanakları imzalama, 3- Zimmetli demirbaş malzemelerin ve kitapların kontrolünün yapılması, 4- Biriminde yürütülen faaliyetlerle ilgili form, çizelge, tablo v.s. imzalamak.

19 Birim : Bilgi İşlem Sorumlusu : Dekan/Dekan Yardımcısı/Fakülte Sekreteri 1- Web sayfasını hazırlamak ve gerekli değişiklikleri yapmak. 2- Veri tabanını oluşturmak ve web sayfasına girmek. 3- Tamiri gerekli bilgisayarları ve ekipmanları tamir etmek. 4- Dekanlık bilgisayarlarını ve ekipmanlarını çalışır durumda bulundurmak. 5- Dekanlık tarafından verilen bilgileri web sayfasına girmek. 6- Öğrenci işleri sınav hazırlığının yapılması, okunması ve açıklanması işlemlerini öğrenci işleri ile birlikte yürütmek. 7- Toplu mesaj sistemini ile gerekli görüldüğü zamanlarda ilgililere mesaj göndermek, atmak. Fakültemiz ile ilgili afiş, broşür, dergi vb. tasarım ve basım işlerini yapmak veya yaptırmak. 8- İdarece verilen diğer iş ve işlemleri yürütmek. 1- Birimde yazılan yazıları parafe etme, 2- Birimi ile ilgili yazıları teslim alma ve tutanakları imzalama, 3- Zimmetli demirbaş malzemelerin ve kitapların kontrolünün yapılması, 4- Biriminde yürütülen faaliyetlerle ilgili form, çizelge, tablo v.s. imzalamak.

20 Birim : Maaş ve Özlük İşleri Personeli : Dekan/Dekan Yardımcısı/Fakülte Sekereteri 01- Birime gelen her türlü evrakın incelenmesi ve gerekli işlemin hazırlanmasını sağlamak, 02- Aylık maaş, özlük hakları ve sosyal hakların tahakkukunu hazırlamak/hazırlatmak, 03- Açıktan atanan, nakil gelen ve ilk defa açıktan atanan personelin kısıtlı maaşlarının hazırlanması, 04- İşe başlayan ve ayrılan personelin SGK on-line tescil işlemlerini yapmak/yaptırmak, 05- Görevli akademik ve idari personelin aylık emekli keseneklerini yasal mevzuat doğrultusunda hazırlamak ve SGK na on-line ortamda bildirimini yapmak/yaptırmak, 06- Ön mali kontrol işlemini gerektiren evrakların hazırlanması ve takibinin yapılması, 07- Birim dosyalama işlemlerinin yapılması, arşive devredilecek malzemelerin tesliminin 08- Çalışma esasları ile ilgili plan ve programların yapılması, 09- Birim tarafından düzenlenen evrakların ilgili yerlere ulaşmasını temin etmek, 10- Kurumdan ayrılan personelin nakil bildirim evraklarını hazırlamak, 11- Personelin borçlandırma iş ve işlemlerini yapmak ve takip etmek, 12- Bağlı olduğu üst yönetici/yöneticileri tarafından verilen diğer işlerin ve işlemlerin 1- Birimi ile ilgili yazıları teslim alma ve tutanakları imzalama, 2- Maaş bordrolarını imzalamak/paraflamak,

21 : Personel İşleri : Dekan/Dekan Yardımcısı/Fakülte Sekereteri 01- Personel atamaları ile ilgili tüm yazışmaların yapılması, 02- Araştırma görevlilerinin görev sürelerinin takip edilmesi, 03- Yardımcı Doçentlerin sürelerinin takip edilmesi, 04- Kadro istek formlarının düzenlenmesi ve ilgili yazışmaların yapılması, 05- Uzmanlık öğrencilerinin istatistiklerinin yapılması, 06- Uzmanlık öğrencilerinin kanuni süresi içerisinde göreve başlaması ile ilgili işlemlerin yapılması, 07- Görevde yükselmelerin takip edilmesi ve ilgili yazışmaların yapılması, 08- Bölüm-Anabilim-Bilim Dalı Başkanlıkları ile ilgili süre bitimlerinin takipleri ve seçim duyurularının yapılması, 09- Bölüm-Anabilim-Bilim dallarının kuruluşunun takip edilmesi, 10- Kurul üyelerinin süre takipleri ve seçim duyurularının yapılması, 11- Göreve başlayan ve ayrılan personellerin takibi ve ilgili yazışmaların yapılması, 12- Disiplin soruşturmaları ile ilgili yazışmaların yapılması ve gizliliğinin sağlanması, 13- YÖK den gelen yazışmalar ile ilgili işlemlerin yapılması, 14- Yurt içi, yurt dışı geçici ve uzun süreli görevlendirmeleri kayda girmek ve takip etmek, 15- Personel dosyalarını düzenlemek, 16- Bağlı olduğu üst yönetici/yöneticileri tarafından verilen diğer işlerin ve işlemlerin yapılması, 1. Yazılan yazıları parafe etmek, 2. Birimi ile ilgili yazıları teslim alma ve tutanakları imzalama, 3. Biriminde yürütülen faaliyetlerle ilgili form, çizelge, tablo v.s. imzalamak.

22 : Yardımcı Hizmetler Personeli : Dekan/Dekan Yardımcısı/Fakülte Sekereteri 01- Görevli bulunduğu birimlerin temizliğinin sağlanması, 02- Acil olan evrakların ilgili yerlere ulaşımını sağlaması, 03- Bağlı olduğu üst yönetici/yöneticileri tarafından verilen diğer işlerin ve işlemlerin yapılması.

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI A. SORUMLULUKLAR

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI A. SORUMLULUKLAR Birim : Astları : Dekan Rektör Fakültenin tüm akademik ve idari personeli A. SORUMLULUKLAR 1. Fakülte kurullarına başkanlık etmek, fakülte kurullarının kararlarını uygulamak ve fakülte birimleri arasında

Detaylı

DEKAN T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ GÖREV TANIM FORMU

DEKAN T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ GÖREV TANIM FORMU DEKAN Rektörlük Dekan Bağlı Bulunduğu Rektör Prof.Dr. Süleyman DÜNDAR GÖREV VE YETKİLERİ Fakülte kurullarına başkanlık etmek, Fakülte Kurullarının kararlarını uygulamak ve Fakülte birimleri arasında düzenli

Detaylı

Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekan Tüm Akademik ve İdari Birim Personeli

Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekan Tüm Akademik ve İdari Birim Personeli Astları Dekan Tüm Akademik ve İdari Birim Personeli 1- Fakülte kurullarına başkanlık etmek, fakülte kurullarının kararlarını uygulamak ve fakülte birimleri arasında düzenli çalışmayı sağlamak, 2- Her öğretim

Detaylı

DEKANLIK T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU

DEKANLIK T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU DEKANLIK İlgili mevzuat ile Karabük Üniversitesi Rektörlüğü ve nca belirlenen amaç, ilke ve talimatlar doğrultusunda, Fakülte ile ilgili hizmetlerin yerine getirilmesi ve koordinasyonu sağlamak. Dekanlık

Detaylı

KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI

KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI Doküman No: KOS-2.5.3.1 Yürürlük Tarihi: 01.01.2016 Revizyon No/Tarih: Bağlı Olduğu ve Amiri Kendisine Bağlı ler ve Kadrolar Görevde

Detaylı

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ 2016 YILI İŞ TAKVİMİ

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ 2016 YILI İŞ TAKVİMİ 216 YILI İŞ TAKVİMİ Doküman No: 1 9.5.216 OCAK İdari personel ile toplantı İdari personelin II. Öğretim mesai çizelgesinin hazırlamak, Fakülteyle ilgili istatistiklerin derlenmesi, Fakültenin demirbaş

Detaylı

SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ MÜDÜRLÜĞÜ Müdür Görevin Bağlı Bulunduğu Rektör Yardımcısı, Rektör Yrd.Doç.Dr.Eyüp ALTINÖZ 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanununda verilen görevleri yapmak. Yüksekokul kurullarına başkanlık eder ve kurul kararlarının

Detaylı

Bütçe Hazırlık Çalışması

Bütçe Hazırlık Çalışması Bütçe Hazırlık Çalışması Sorumlular Rektörlükçe haziran ayı içerisinde bütçe hazırlık çalışmasına ilişkin yazının Rektörlük S.G.D.B. Alt birimlerden taleplerin alınması, hazırlık çalışmalarının başlaması

Detaylı

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ UZUNÇİFTLİK NUH ÇİMENTO MESLEK YÜKSEKOKULU GÖREV TANIMI FORMU. Sorumlulukları

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ UZUNÇİFTLİK NUH ÇİMENTO MESLEK YÜKSEKOKULU GÖREV TANIMI FORMU. Sorumlulukları MYO Adı : Uzunçiftlik Nuh Çimento Meslek Yüksekokulu Birim Adı : Meslek Yüksekokulu Görevi : MÜDÜR (Prof. Dr. Engin ÖZDEMİR) Üst Yönetici / Yöneticileri : Rektör Astları : Meslek Yüksekokulunun tüm akademik

Detaylı

: FAKÜLTENİN TÜM AKADEMİK VE İDARİ PERSONELİ

: FAKÜLTENİN TÜM AKADEMİK VE İDARİ PERSONELİ Astları : DEKANLIK : DEKAN : REKTÖR : FAKÜLTENİN TÜM AKADEMİK VE İDARİ PERSONELİ A SORUMLULUKLAR Fakülte kurullarına başkanlık etmek, fakülte kurullarının kararlarını uygulamak ve fakülte birimleri arasında

Detaylı

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ. Amasya Taşova Meslek Yüksekokulu GÖREV TANIMI

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ. Amasya Taşova Meslek Yüksekokulu GÖREV TANIMI T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ Amasya Taşova Meslek Yüksekokulu GÖREV TANIMI GÖREV ADI: Yazı İşleri/Sekreterlik Unvanı: Memur Görev Ve Sorumlulukları -Yazışma işlemlerinin yürütülmesi, -Gelen faksların kontrol

Detaylı

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ SORUMLULUK GÖREV VE YETKİ ŞEMASI

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ SORUMLULUK GÖREV VE YETKİ ŞEMASI FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ SORUMLULUK GÖREV VE YETKİ ŞEMASI Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ Üniversite Senatosu Üniversite Yönetim Kurulu Dekan V. Prof. Dr. Öznur ERGEN AKÇİN Kurullar Dekan Yrd. Doc. Dr. Tuğba

Detaylı

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI EREĞLİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU İÇİNDEKİLER I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki,

Detaylı

T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU İDARİ PERSONEL GÖREV TANIMLARI Doküman No:Kos-2.4 Yayın Tarihi: 07/02/2014 Revizyon No/Tarihi:

T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU İDARİ PERSONEL GÖREV TANIMLARI Doküman No:Kos-2.4 Yayın Tarihi: 07/02/2014 Revizyon No/Tarihi: T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU İDARİ PERSONEL GÖREV TANIMLARI Doküman No:Kos-2.4 Yayın Tarihi: 07/02/2014 Revizyon No/Tarihi: No:03.2 01.2 Görevi : Yüksekokul Sekreteri Sorumlu Olduğu Üst

Detaylı

İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI KAPSAMINDA YAPILAN İŞ VE İŞLEMLER RAPORU

İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI KAPSAMINDA YAPILAN İŞ VE İŞLEMLER RAPORU NECMETTİN ERBAKAN Ü N İ V E R S İ T E S İ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI KAPSAMINDA YAPILAN İŞ VE İŞLEMLER RAPORU İÇ KONTROL SİSTEMİ 01/06/2015 tarihinde birimimizde

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU. Temel İş ve Sorumluluklar

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU. Temel İş ve Sorumluluklar Astları n Amacı : MÜDÜRLÜK : Müdür : Rektör : Enstitünün tüm akademik ve idari personeli : Enstitüde yürütülen her türlü işlemlerin sağlıklı bir şekilde yürütülmesini sağlamak. Enstitü misyon ve vizyonunu

Detaylı

KAYISI ARAŞTIRMA İSTASYONU MÜDÜRLÜĞÜ EK 3.9 TOPRAK SU KAYNAKLARI BÖLÜMÜ

KAYISI ARAŞTIRMA İSTASYONU MÜDÜRLÜĞÜ EK 3.9 TOPRAK SU KAYNAKLARI BÖLÜMÜ KAYISI ARAŞTIRMA İSTASYONU MÜDÜRLÜĞÜ EK 3.9 TOPRAK SU KAYNAKLARI Toprak-Su Kaynakları Bölüm Başkanı Dök.No KAİM.İKS.FRM.34 Sayfa No 1 / 3 İŞİN KISA TANIMI: Kayısı Araştırma İstasyonu Müdürlüğü üst yönetimi

Detaylı

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GÖREV TANIMLARI

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GÖREV TANIMLARI OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GÖREV TANIMLARI 1 İÇİNDEKİLER 1.... 3 1.1. Sosyal Bilimler Enstitü Sekreterliği... 4 1.2. Sosyal Bilimler Enstitüsü Kurulu... 5 1.3. Sosyal Bilimler

Detaylı

Görev Tanımı Enstitü Müdürünün Görevleri:

Görev Tanımı Enstitü Müdürünün Görevleri: Görev Tanımı Enstitü Müdürünün Görevleri: * Enstitünün belirlenmiş amaç ve hedefleri doğrultusunda lisansüstü eğitim ve öğretim faaliyetlerini yerine getirmek * Enstitü birimleri ve her düzeydeki personeli

Detaylı

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUK ESASLARINI BELİRLEYEN YÖNETMELİK

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUK ESASLARINI BELİRLEYEN YÖNETMELİK GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUK ESASLARINI BELİRLEYEN YÖNETMELİK GAZİANTEP 2011 GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALİ HİZMETLER DAİRESİ

Detaylı

KAMU İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI GEREĞİ GÖREV TANIMLARI

KAMU İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI GEREĞİ GÖREV TANIMLARI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SİVİL HAVACILIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI GEREĞİ GÖREV TANIMLARI YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ: Yüksekokul Kurullarına başkanlık etmek, ilgili

Detaylı

Ankara Üniversitesi Adli Bilimler Enstitüsü Enstitü Müdürlüğü

Ankara Üniversitesi Adli Bilimler Enstitüsü Enstitü Müdürlüğü Ankara Üniversitesi Adli Bilimler Enstitüsü Enstitü Müdürlüğü 1. Enstitü kurullarına başkanlık etmek, enstitü kurullarının kararlarını uygulamak ve enstitü birimleri arasında düzenli çalışmayı sağlamak,

Detaylı

EREĞLİ KEMAL AKMAN MESLEK YÜKSEKOKULU BİRİM GÖREVLERİ

EREĞLİ KEMAL AKMAN MESLEK YÜKSEKOKULU BİRİM GÖREVLERİ BAĞLI OLDUĞU KURUM: EREĞLİ KEMAL AKMAN MESLEK YÜKSEKOKULU BİRİM GÖREVLERİ NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVİN KISA TANIMI :Sanayinin ihtiyaç duyduğu alanlarda rahatlıkla çalışabilecek, ileri

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞININ GÖREV ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE

SAĞLIK BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞININ GÖREV ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE SAĞLIK BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞININ GÖREV ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam Amaç MADDE 1- Bu Yönerge nin amacı; Sağlık Bakanlığı Strateji Geliştirme

Detaylı

KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Daire Başkanlığı. Daire Başkanı. Genel Sekreter

KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Daire Başkanlığı. Daire Başkanı. Genel Sekreter Daire Başkanlığı Daire Başkanı Genel Sekreter Kütüphane hizmetlerinin aksamadan yürütülebilmesi için yeterli kadroyu oluşturup, iş bölümüne giderek, personeli üzerinde genel eğitim ve denetim görevini

Detaylı

MÜDÜR T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

MÜDÜR T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu MÜDÜR Müdür Görevin Bağlı Bulunduğu Genel Sekreter Yardımcısı - Genel Sekreter - Rektör Yardımcısı - Rektör Yrd. Doç. Dr. Namık BİLİCİ 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu nda verilen görevleri yapmak. Yüksekokul

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜDÜRLÜĞÜ. Okt. Burak KOÇER. :Yrd.Doç.Dr. Sedat TAMAY Konservatuvar Yönetim Kurulu :

FIRAT ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜDÜRLÜĞÜ. Okt. Burak KOÇER. :Yrd.Doç.Dr. Sedat TAMAY Konservatuvar Yönetim Kurulu : Görev Tanımları FIRAT ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜDÜRLÜĞÜ Müdür :Yrd.Doç.Dr. Yavuz DEMİRTAŞ Müdür Yardımcısı :Okt. Burak KOÇER Yüksekokul Sekreteri :Muzaffer TAN Konservatuvar Kurulu :Yrd.Doç.Dr.

Detaylı

Akademik ve idari hizmetlere ilişkin olarak BAUN birimleriyle yapılan yazışmaların hazırlanmasını ve Dekan onayına sunulmasına sağlamak,

Akademik ve idari hizmetlere ilişkin olarak BAUN birimleriyle yapılan yazışmaların hazırlanmasını ve Dekan onayına sunulmasına sağlamak, Prof.Dr. Ziya İLHAN Dekan :0266 6136692 Dahili: 101 Prof. Dr. Musa KARAMAN Dekan Yard. : 0266 6136692 Dahili: 104 Yard. Doç. Dr. Muharrem EROL Dekan Yard. : 0266 6136692 Dahili: 105 Fakülte Sekreterliği

Detaylı

Stratejik planı hazırlamak ve uygulanabilirliğini kontrol etmek,

Stratejik planı hazırlamak ve uygulanabilirliğini kontrol etmek, ( ) Enstitü kurullarına başkanlık etmek, enstitü kurullarının kararlarını uygulamak ve enstitü birimleri arasında düzenli çalışmayı sağlamak, Her öğretim yılı sonunda ve istendiğinde enstitü genel durumu

Detaylı

EFLANİ HAYVANSAL ÜRETİM VE YÖNETİM MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

EFLANİ HAYVANSAL ÜRETİM VE YÖNETİM MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EFLANİ HAYVANSAL ÜRETİM VE YÖNETİM MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Yüksekokul Sekreterliği Eflani Hayvansal Üretim ve Yönetim Meslek Yüksekokulu Sekreteri - Yardımcısı - Mevlüt SUZAN 1-Yüksekokuldaki idari

Detaylı

EK-3 ANKARA ÜNİVERSİTESİ HEPATOLOJİ ENSTİTÜSÜ GÖREV TANIMI FORMU

EK-3 ANKARA ÜNİVERSİTESİ HEPATOLOJİ ENSTİTÜSÜ GÖREV TANIMI FORMU : Hepatoloji Enstitü Müdürlüğü : Enstitü Müdürü : Prof.Dr.Cihan YURDAYDIN SORUMLULUKLARI 1- "2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu", "657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu", "5070 Sayılı Elektronik Ġmza Kanunu",

Detaylı

T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU. Bingöl Üniversitesi Bölümü

T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU. Bingöl Üniversitesi Bölümü Bölümü ORGANİZASYONEL Görevi BİLGİLER Üst Rektör FBE Akademik ve İdari Personeli 26/12/2007 tarihli ve 26738 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kamu İç Kontrol Standartları Tebliği ile kamu idarelerinde

Detaylı

KAMU İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI GEREĞİ GÖREV TANIMLARI

KAMU İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI GEREĞİ GÖREV TANIMLARI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ İZMİT MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI GEREĞİ GÖREV TANIMLARI MESLEK YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ: Meslek Yüksekokul Kurullarına başkanlık etmek,

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ İŞLETME YÖNERGESİ

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ İŞLETME YÖNERGESİ T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ İŞLETME YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönerge nin amacı; Ondokuz

Detaylı

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMLAK VE İSTİMLÂK DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMLAK VE İSTİMLÂK DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMLAK VE İSTİMLÂK DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönetmeliğin

Detaylı

GÖREV TANIMLARI FİHRİS

GÖREV TANIMLARI FİHRİS GÖREV TANIMLARI FİHRİS 1 MÜDÜRÜ GÖREV TANIMI 2 MÜDÜR YARDIMCISI GÖREV TANIMI 3 ÖĞRETİM GÖREVLİSİ GÖREV TANIMI 4 YÜKSEKOKUL SEKRETERİ GÖREV TANIMI 5 ÖĞRENCİ İŞLERİ GÖREV TANIMI 6 İDARİ VE MALİ İŞLERİN GÖREV

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 01 02 Gelen Evrakların EBYS sistemi kayıdı, İlgili Birimlere Havalesinin Yapılması. Kişi ve Kurumlara Giden Evrakların EBYS işlemlerinin tamamlanması, gönderilmesi/posta Resmi Yazının Aslı ve Zimmet Defteri

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ BARTIN ORMAN FAKÜLTESİ İŞ TANIMLARI

BARTIN ÜNİVERSİTESİ BARTIN ORMAN FAKÜLTESİ İŞ TANIMLARI TANIMLARI Fiili Görev Selman KARAYILMAZLAR 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu Prof.Dr. Dekan Dekanlık Rektör İN TANIMI Fakülte kurullarına başkanlık etmek, fakülte kurullarının kararlarını uygulamak fakülte

Detaylı

EREĞLĠ KEMAL AKMAN MESLEK YÜKSEKOKULU GÖREV DAĞILIM ÇĠZELGESĠ

EREĞLĠ KEMAL AKMAN MESLEK YÜKSEKOKULU GÖREV DAĞILIM ÇĠZELGESĠ Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mehmet AKGÜL EREĞLĠ KEMAL AKMAN MESLEK YÜKSEKOKULU GÖREV DAĞILIM ÇĠZELGESĠ Meslek Yüksekokulu kurullarına başkanlık etmek, Meslek Yüksekokulu kurullarının kararlarını uygulamak

Detaylı

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1: Bu yönergenin amacı, Selçuk Üniversitesinde öğrenim görmekte olan engelli öğrencilerin

Detaylı

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ 2015 YILI İŞ TAKVİMİ Revizyon No:

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ 2015 YILI İŞ TAKVİMİ Revizyon No: Doküman No: 1 215 YILI İŞ TAKVİMİ 2.1.215 AYLAR FAKÜLTE SEKRETERLİĞİ KURULLAR SEKRETERYASI ÖĞRENCİ İŞLERİ BÖLÜM SEKRETERLERİ GELEN EVRAK KAYIT SORUMLUSU TAŞINIR KAYIT KONTROL YETKİLİSİ PERSONEL SATINALMA

Detaylı

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ İDARİ PERSONEL GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ. Görevleri

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ İDARİ PERSONEL GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ. Görevleri Sayfa 1 / 7 Adı Soyadı Seçil SEVER Görev Unvanı Kadro Unvanı Görevleri 5018 Sayılı Kanun Gereğince Gerçekleştirme Görevlisi Görevlerini 2547 Sayılı Kanun Gereğince Belirlenen Görevleri Kurulu Kararları

Detaylı

TC GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU. Temel İş ve Sorumluluklar

TC GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU. Temel İş ve Sorumluluklar TC Astları n Amacı : MÜDÜRLÜK : Müdür : Rektör : Enstitünün tüm akademik ve idari personeli : Enstitüde yürütülen her türlü işlemlerin sağlıklı bir şekilde yürütülmesini sağlamak Enstitü misyon ve vizyonunu

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERS İTES İ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERS İTES İ BÜLENT ECEVİT ÜNİVERS İTES İ Alt - Meslek Yüksekokul Sekreteri Temel Görev ve S orumluk lar 1. Meslek Yüksekokul Kurulu, Meslek Yüksekokul Yönetim Kurulu, Meslek Yüksekokul Disiplin Kurulu gündemlerini

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Ziraat Fakültesi Dekanlığı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Ziraat Fakültesi Dekanlığı ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Ziraat Fakültesi Dekanlığı GÖREVİN ADI GÖREVİN KAPSAMI : Dekan : Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi 1. GÖREV VE SORUMLULUKLAR 1. Fakülte kurullarına

Detaylı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ PERSONEL DURUMU VE 2015 YILI İŞ DAĞILIMI 1-Prof.Dr. Özlem YAVUZ Enstitü Müdürü Telefon: :0266 612 14 62 Dahili:1113 Enstitü Sekreteri: 1-Fatma İŞLER

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ Amaç Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Gaziosmanpaşa Üniversitesi Diş Hekimliği Uygulama

Detaylı

FAKÜLTE SEKRETERİ (Mehmet ŞAHBALI)

FAKÜLTE SEKRETERİ (Mehmet ŞAHBALI) FAKÜLTE SEKRETERİ (Mehmet ŞAHBALI) 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 51/ b, 51/c maddelerinin gereğini yapar. Fakültedeki idari birimlerin mevzuata uygun ve düzen içinde çalışmasını sağlar. Kurum içi

Detaylı

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI. Uygulama ve Araştırma Merkezi. Görev ve Sorumluluklar El Kitabı

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI. Uygulama ve Araştırma Merkezi. Görev ve Sorumluluklar El Kitabı T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI Uygulama ve Araştırma Merkezi Görev ve Sorumluluklar El Kitabı ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi

Detaylı

BURHANİYE MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ

BURHANİYE MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ YÜKSEKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ BURHANİYE MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ -Meslek Yüksekokulu kurullarına başkanlık etmek, Meslek Yüksekokul kurullarının kararlarını uygulamak ve Meslek Yüksekokulu

Detaylı

BİRİM GÖREV TANIMLARI

BİRİM GÖREV TANIMLARI BAĞLI OLDUĞU GÖREVİN KISA TANIMI: Keles Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü Yüksekokul Müdürü Üniversite Rektörü tarafından atanmış Yüksekokul Müdürü birimin en üst idare amiridir.

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Sıra No HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ)

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Sıra No HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Sıra No HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER 1 Görev Sürelerinin Uzatılması 2 Görevlendirmeler 3 Ders Kayıtları 4 Valilik ve Diğer Kurumlarla

Detaylı

İŞ/GÖREV TANIM FORMU. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Öğretim Hizmetleri Sınıfı Enstitü Müdürü Rektör KURUM BİRİM SINIFI

İŞ/GÖREV TANIM FORMU. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Öğretim Hizmetleri Sınıfı Enstitü Müdürü Rektör KURUM BİRİM SINIFI İŞ/GÖREV TANIM FORMU KURUM Eğitim Öğretim Hizmetleri Sınıfı Enstitü Müdürü Rektör İş/Görev Kısa Tanımı: Düzce Üniversitesi üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; Enstitünün vizyonu,

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Eczacılık Fakültesi HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Eczacılık Fakültesi HİZMET ENVANTERİ TABLOSU Ek-1 T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV TANIMI FORMU FAKÜLTE DEKANI SORUMLULUKLARI

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV TANIMI FORMU FAKÜLTE DEKANI SORUMLULUKLARI SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV TANIMI FORMU FAKÜLTE DEKANI SORUMLULUKLARI 1- Fakültenin ve birimlerinin temsilcisi olan Fakülte Dekanı Rektör tarafından 3 yıl süre ile atanır. Fakülte Dekanı kendisine

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO 1 HİZMETİN ADI Görüş sorma Görüş bildirme Mevzuat hazırlama çalışmalarına katılma BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER Görüş sorma ve mevzuat hazırlama

Detaylı

KAYISI ARAŞTIRMA İSTASYONU MÜDÜRLÜĞÜ EK 3.15 DESTEK HİZMETLERİ BİRİMİ

KAYISI ARAŞTIRMA İSTASYONU MÜDÜRLÜĞÜ EK 3.15 DESTEK HİZMETLERİ BİRİMİ KAYISI ARAŞTIRMA İSTASYONU MÜDÜRLÜĞÜ EK 3.15 DESTEK HİZMETLERİ BİRİMİ Destek Hizmetleri Birim Sorumlusu Dök.No KAİM.İKS.FRM.045 Sayfa No 1 / 2 İŞİN KISA TANIMI: Malatya Kayısı Araştırma İstasyonu Müdürlüğü

Detaylı

- Yüksekokul Müdürüne Karşı Birinci Derecede Sorumludur.

- Yüksekokul Müdürüne Karşı Birinci Derecede Sorumludur. Görevi : Yüksekokul Sekreteri : 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 51/ B, 51/C Maddelerinin Gereğini Yapmak. Yüksekokuldaki İdari Birimlerin Mevzuata Uygun Ve Düzen İçinde Çalışmasını Sağlar. Meslek

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İÇ KONTROL SİSTEMİ GÖREV TANIMLARI. Ünitesi : KSU. Birimi : Enstitü Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İÇ KONTROL SİSTEMİ GÖREV TANIMLARI. Ünitesi : KSU. Birimi : Enstitü Müdürlüğü T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İÇ KONTROL SİSTEMİ GÖREV TANIMLARI Ünitesi : KSU Birimi : Enstitü Müdürlüğü Adı Soyadı : Doç. Dr. Mustafa ŞEKKELİ Görevi : Enstitü Müdürü/

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İDARİ BİRİMLERİ GÖREV TANIMI

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İDARİ BİRİMLERİ GÖREV TANIMI 1) Yüksekokul Sekreteri Şef Yüksekokul Müdürü Sekreteri Yüksekokul Sekreteri Sekreteri 2) PERSONEL İŞLERİ 3) ÖĞRENCİ İŞLERİ 4) İDARİ VE MALİ İŞLER 5) BÖLÜM SEKRETERLİĞİ 6) TEKNİK İŞLER Tekniker Teknisyen

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRESİ BAŞKANLIĞI BİRİM GÖREV TANIMLARI. Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRESİ BAŞKANLIĞI BİRİM GÖREV TANIMLARI. Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı Üniversitemizin eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetleri için gerekli olan basılı ve elektronik ortamdaki her türlü bilgi ve belgeyi sağlamak, uluslararası

Detaylı

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ DEKANLIĞI : Üst Yönetici/Yöneticileri : Rektör Astları : Tüm Akademik ve İdari Birim Personeli Fakültenin ve birimlerinin temsilcisi olan, Rektörün önerisiyle Yükseköğretim Kurulunca üç yıl süre ile atanır. kendisine

Detaylı

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ UZUNÇİFTLİK NUH ÇİMENTO MESLEK YÜKSEKOKULU GÖREV TANIMI FORMU. Sorumlulukları

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ UZUNÇİFTLİK NUH ÇİMENTO MESLEK YÜKSEKOKULU GÖREV TANIMI FORMU. Sorumlulukları MYO Adı : Meslek Yüksekokulu Görevi : MÜDÜR (Prof. Dr. Engin ÖZDEMİR) : Rektör Astları : Meslek Yüksekokulunun tüm akademik ve idari personeli A B C SORUMLULUKLAR Meslek Yüksekokulu Kurullarına başkanlık

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI Müdür / Harcama Yetkilisi Rektör, Rektör Yardımcıları Müdür Yardımcısı Müdür Yardımcıları / İdari Personeller, Rektör tarafından üç yıl süre ile görevlendirilir. Görev süresi sona eren Merkez Müdürü yeniden

Detaylı

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ [Yıl] OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ BİRİM İŞLEM YÖNERGESİ ler Envanteri HGE.001 Dekanlığı kıyasladığında çok daha büyük önem taşıyan görevlere hassas görevler denir.

Detaylı

GÖREV TANIM FORMU : SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ALT BİRİMİ :ENSTİTÜ MÜDÜRÜ. : Yrd.Doç.Dr. Levent KÜÇÜK BAĞLI OLDUĞU MAKAM : REKTÖRLÜK MAKAMI

GÖREV TANIM FORMU : SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ALT BİRİMİ :ENSTİTÜ MÜDÜRÜ. : Yrd.Doç.Dr. Levent KÜÇÜK BAĞLI OLDUĞU MAKAM : REKTÖRLÜK MAKAMI ALT : ENSTİTÜ MÜDÜRÜ :ENSTİTÜ MÜDÜRÜ : Yrd.Doç.Dr. Levent KÜÇÜK BAĞLI OLDUĞU MAKAM : REKTÖRLÜK MAKAMI YETKİ GÖREV VE SORUMLULUKLARI Ardahan Üniversitesi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak;

Detaylı

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SOSYAL PROJELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI SOSYAL PROJELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SOSYAL PROJELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI SOSYAL PROJELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SOSYAL PROJELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI SOSYAL PROJELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE 1- (1)

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ARSLANBEY MYO HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (2016) HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ)

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ARSLANBEY MYO HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (2016) HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ARSLANBEY MYO HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (2016) SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 İlk Kayıt 1- ÖSYS Sonuç Belgesi 2- Öğrenci

Detaylı

GAZĠOSMANPAġA ÜNĠVERSĠTESĠ PROJE DESTEK OFĠSĠ KOORDĠNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESĠ

GAZĠOSMANPAġA ÜNĠVERSĠTESĠ PROJE DESTEK OFĠSĠ KOORDĠNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESĠ GAZĠOSMANPAġA ÜNĠVERSĠTESĠ PROJE DESTEK OFĠSĠ KOORDĠNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, Gaziosmanpaşa Üniversitesi bünyesinde kurulan Proje

Detaylı

DİĞER (ÖZEL SEKTÖR VB.) BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

DİĞER (ÖZEL SEKTÖR VB.) BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER SIRA NO STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN PERSONEL İŞLERİ CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK1) KURUMLARIN/BİRİMLERİN ADI HİZMETİN ELEKTRONİK

Detaylı

T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ KARİYER BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ KARİYER BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ KARİYER BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 Bu Yönergenin amacı; Yalova Üniversitesine bağlı olarak kurulan Yalova Üniversitesi Kariyer

Detaylı

1.GÖREVĠN KISA TANIMI

1.GÖREVĠN KISA TANIMI T.C ORGANİZASYONEL Ünitesi : GaziosmanpaĢa Üniversitesi BİLGİLER Bölümü : Meslek Yüksekokulu lüğü Görevi : M.Y.O. ü/harcama Yetkilisi Üst Yönetici/Yöneticileri : Rektör 26/12/2007 tarihli ve 26738 sayılı

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması Sürekli 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar, Dilekçeler v.s. 2 Hafta 3 Fakülte Kurulu Gündem Maddeleri ve Gelen Evrak 4 Fakülte Yönetim Kurulu

Detaylı

T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ GEMLİK ASIM KOCABIYIK MESLEK YÜKSEKOKULU BİRİM GÖREV TANIMLARI

T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ GEMLİK ASIM KOCABIYIK MESLEK YÜKSEKOKULU BİRİM GÖREV TANIMLARI BİRİM: T.C. Meslek Yüksekokulu Müdürü Rektörlük Uludağ Üniversitesi üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; Meslek Yüksekokulunun vizyonu, misyonu doğrultusunda eğitim ve öğretimi

Detaylı

TBMM GENEL SEKRETERLİĞİ (MİLLİ SARAYLAR DAİRE BAŞKANLIĞI) BÜNYESİNDE STAJ YAPACAK OLANLARIN BELİRLENMESİ İLE GÖREV VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNERGE

TBMM GENEL SEKRETERLİĞİ (MİLLİ SARAYLAR DAİRE BAŞKANLIĞI) BÜNYESİNDE STAJ YAPACAK OLANLARIN BELİRLENMESİ İLE GÖREV VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNERGE TBMM GENEL SEKRETERLİĞİ (MİLLİ SARAYLAR DAİRE BAŞKANLIĞI) BÜNYESİNDE STAJ YAPACAK OLANLARIN BELİRLENMESİ İLE GÖREV VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç MADDE 1- (1) Bu yönerge,

Detaylı

OKAN ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ EĞİTİM, UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

OKAN ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ EĞİTİM, UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar OKAN ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ EĞİTİM, UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Okan Üniversitesi Diş Hekimliği

Detaylı

T. C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ ENGELSİZ ÜNİVERSİTE BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. Amaç

T. C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ ENGELSİZ ÜNİVERSİTE BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. Amaç T. C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ ENGELSİZ ÜNİVERSİTE BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1: Bu yönergenin amacı, Necmettin Erbakan Üniversitesinde öğrenim görmekte

Detaylı

DEKAN. Fakülte ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Dekan, Kurullara başkanlık eder.

DEKAN. Fakülte ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Dekan, Kurullara başkanlık eder. DEKAN ÜST BİRİM REKTÖR DEKAN ALT DEKAN YARDIMCISI FAKÜLTE SEKRETERİ Fakülte ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Dekan, Kurullara başkanlık eder. Eğitim-öğretim faaliyetlerinin düzenli ve başarılı

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ FTR 200 YAZ STAJI I FTR 300 YAZ STAJI II ZORUNLU YAZ STAJI YÖNERGESİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EDİRNE TEKNİK BİLİMLER MYO

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EDİRNE TEKNİK BİLİMLER MYO S. NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 ÖSYM Başkanlığı tarafından Yüksekokumuza yerleşen öğrencilerin kayıtlarının yapılması Nüfus Cüzdanı fotokopisi, T.Ü.

Detaylı

GÖREV BİRİMİ GÖREV GÖREV AYRINTILARI Üniversite Yönetim Kurulunda Temsil Fakülte Temsili

GÖREV BİRİMİ GÖREV GÖREV AYRINTILARI Üniversite Yönetim Kurulunda Temsil Fakülte Temsili Üniversite Yönetim Kurulunda Temsil Fakülte Temsili Üniversite Senatosunda Temsil Diğer Kurum ve Kuruluşlara Karşı Temsil Fakülte Kurulu Başkanlığı Fakülte Kurulunu Toplantıya Çağırmak Fakülte Kuruluna

Detaylı

T.C. ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İŞLETME ve İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İŞLETME ve İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İŞLETME ve İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönetmeliğin amacı, İşletme ve İştirakler

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ YALVAÇ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ YALVAÇ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ YALVAÇ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU ORGANİZASYONEL BİLGİLER Ünitesi : Süleyman Demirel Üniversitesi Bölümü : Yalvaç Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Görevi

Detaylı

KIRKLARELİ BELEDİYESİ İNSAN KAYNAKLARI ve EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Hukuki Dayanak

KIRKLARELİ BELEDİYESİ İNSAN KAYNAKLARI ve EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Hukuki Dayanak KIRKLARELİ BELEDİYESİ İNSAN KAYNAKLARI ve EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Hukuki Dayanak Amaç 1: Bu Yönergenin amacı Kırklareli Belediyesi İnsan

Detaylı

ATILIM ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ

ATILIM ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ (07.07.2015 gün ve 07 sayılı Senato Kararı) ATILIM ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ Amaç Madde 1- Bu Yönergenin amacı Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesi öğrencilerinin lisans programlarında

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (2014 YILI)

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (2014 YILI) BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (2014 YILI) SIRA NO 1 KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU 301010300 HIZMETIN ADI Yatay Geçiş Başvuru HIZMETIN TANIMI Fakültemizde her

Detaylı

Birim Görev Tanımları. 1- İlahiyat Fakültesi Dekanlığı

Birim Görev Tanımları. 1- İlahiyat Fakültesi Dekanlığı Birim Görev Tanımları 1- Fakülte Sekreterliği Fakülte Taşınır Kayıt ve Kontrol Fakülte Yazı İşleri Fakülte Tahakkuk İşleri Bölüm Başkanlıkları üst yönetim tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak;

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI Hazırlayan: Binali KOÇ, C.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü 58140 SİVAS. Adı Soyadı : Ünitesi : İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Görevi : Üst Yönetici/Yöneticileri : Rektör Astları : Şube Müdürü, Ayniyat

Detaylı

BATMAN ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI ORGANİZASYON YAPISI 20.09.2016

BATMAN ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI ORGANİZASYON YAPISI 20.09.2016 2016 BATMAN ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI ORGANİZASYON YAPISI STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI 20.09.2016 ÖNSÖZ 4 Organizasyon Şeması 5 Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı İş Tanımı

Detaylı

GAZĠANTEP BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ ĠNSAN KAYNAKLARI VE EĞĠTĠM DAĠRESĠ BAġKANLIĞI GÖREV, YETKĠ VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNETMELĠK

GAZĠANTEP BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ ĠNSAN KAYNAKLARI VE EĞĠTĠM DAĠRESĠ BAġKANLIĞI GÖREV, YETKĠ VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNETMELĠK GAZĠANTEP BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ ĠNSAN KAYNAKLARI VE EĞĠTĠM DAĠRESĠ BAġKANLIĞI GÖREV, YETKĠ VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNETMELĠK BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu Yönetmeliğin

Detaylı

17.1 : AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, UYGULAMA USUL VE ESASLARI, İLKELER VE TANIMLAR

17.1 : AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, UYGULAMA USUL VE ESASLARI, İLKELER VE TANIMLAR BÖLÜM 17 : YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ 17.1 : AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, UYGULAMA USUL VE ESASLARI, İLKELER VE TANIMLAR Amaç Madde 1:Bu yönergenin amacı ; Muratpaşa Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğünün organizasyon

Detaylı

MÜDÜR. Yüksekokulu ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Müdür, Kurullara. başkanlık eder.

MÜDÜR. Yüksekokulu ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Müdür, Kurullara. başkanlık eder. MÜDÜR SAĞLIK YÜKSEKOKULU ÜST BİRİM REKTÖR İŞ ÜNVANI MÜDÜR ALT MÜDÜR YARDIMCISI YÜKSEKOKUL SEKRETERİ TEMEL GÖREV Yüksekokulu ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Müdür, Kurullara başkanlık eder. Eğitim-öğretim

Detaylı

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI Bütçe Ve Performans Programı Şube Müdürlüğü HASSAS GÖREV TESPİT FORMU. Yüksek. Yüksek

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI Bütçe Ve Performans Programı Şube Müdürlüğü HASSAS GÖREV TESPİT FORMU. Yüksek. Yüksek Bütçe Ve Performans Programı Şube Müdürlüğü -Ödenek talep ve gönderme belgelerinin zamanında yapılmaması nedeni ile Bütçe Uygulamaları (Yıllık bütçe giderlerin faize düşmesi, ödeneklerinin etkin ve verimli

Detaylı

EK-3.9 İDARİ İSLER VE KOORDİNASYON DAİRE BAŞKANLIĞI

EK-3.9 İDARİ İSLER VE KOORDİNASYON DAİRE BAŞKANLIĞI EK-3.9 İDARİ İSLER VE KOORDİNASYON DAİRE BAŞKANLIĞI İdari İşler ve Koordinasyon Daire Başkanı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü; Genel Müdür Yardımcılığı (Bağlı) İŞİN KISA TANIMI: Tarımsal

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ ADI SOYADI: Prof. Dr. Hidayet OĞUZ KADRO UNVANI: Dekan GÖREVİN KISA TANIMI: Necmettin Erbakan

Detaylı

34. ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ

34. ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ 34. ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar AMAÇ Madde 1. Bu Yönergenin amacı, Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokuluna kayıtlı öğrencilerin eğitim, sağlık, spor ve kültürel

Detaylı

Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü

Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü 2014 Yılı İş Takvimi Ocak 2014 - Kırşehir İ Ç İ N D E K İ L E R KONU BAŞLIĞI Sayfa No 2014 Yılı Takvimi 2 Belirli Gün ve Haftalar 3 Denetim Şubesi Yıllık Çalışma Programı

Detaylı

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ Dekan Görevin Bağlı Bulunduğu Rektör Yardımcısı, Rektör Prof.Dr.İbrahim KÜRTÜL 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanununda verilen görevleri yapmak. Fakülte kurullarına

Detaylı

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ İŞ PLANI

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ İŞ PLANI DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ İŞ PLANI Aylar FAKÜLTE SEKRETERLİĞİ ÖĞRENCİ İŞLERİ PERSONEL İŞLERİ YAZI İŞLERİ TAHAKKUK İŞLERİ TAŞINIR KAYIT KONTROL BÖLÜM SEKRETERLİĞİ TEMİZLİK HİZMETLERİ OCAK 1. İdari personel

Detaylı

ANAMUR BELEDĠYE BAġKANLIĞI PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ. KURULUġ, GÖREV VE ÇALIġMA ESASLARI YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM

ANAMUR BELEDĠYE BAġKANLIĞI PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ. KURULUġ, GÖREV VE ÇALIġMA ESASLARI YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM ANAMUR BELEDĠYE BAġKANLIĞI PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ KURULUġ, GÖREV VE ÇALIġMA ESASLARI YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç: MADDE 1- Bu yönetmeliğin amacı; Plan ve Proje Müdürlüğünün

Detaylı