ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ YILI BAHAR DÖNEMİ EĞİTİM - ÖĞRETİM SÜRECİ PLANLAMASI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ YILI BAHAR DÖNEMİ EĞİTİM - ÖĞRETİM SÜRECİ PLANLAMASI"

Transkript

1 YILI BAHAR DÖNEMİ - ÖĞRETİM SÜRECİ PLANLAMASI

2 Korona virüs (COVID-19) küresel salgını ile mücadele kapsamında 11 Mart 2020 tarihinden itibaren üniversitemiz de dahil olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarımızca alınması gereken tedbirlere ilişkin çeşitli düzenlemeler yapılarak uygulamaya konulmuş, toplumsal ve bireysel olarak da alınan tedbirlerle virüsün bulaşma hızı düşme seyrine girmiştir. Ancak Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan, özellikle vefat edenler, ağır hasta ve yeni vakaların sayılarının yüksek olması durumun ciddiyetini gözler önüne sermektedir Bahar Dönemi Eğitim-Öğretim faaliyetlerinin tüm paydaşlarımız açısından sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi olarak; Yükseköğretim Kurulu Eğitim-Öğretim Dairesi Başkanlığınca tarihinde yayımlanan Küresel Salgında Yeni Normalleşme Süreci Rehberi, Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğünün tavsiyelerini belirten Yükseköğretim Kurulu Eğitim-Öğretim Dairesi Başkanlığının Tarihli Yeni Korona Virüs Salgınında Eğitim-Öğretim Süreçleri konulu " eğitim ve öğretim yılının bahar döneminde örgün eğitimlerde teorik derslerin mümkün olduğunca yüz yüze aynı ortamda bulunmaksızın uzaktan ve dijital öğretim yöntemleriyle yapılması, uygulamalı eğitimlerin zorunlu olduğu programlarda uygulamaların mümkünse ertelenmesi, ertelenmemesi durumunda kişisel koruyucu ekipmanların kullanımı sağlanarak ve gerekli tedbirler alınarak yüz yüze sürdürülmesinin önerilmesine karar verilmiştir" şeklindeki tavsiye yazısı, bahar dönemi için Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan tavsiye karaları ve Yükseköğretim Kurulu tarafından yapılan tarihli Eğitim ve Öğretim Yılı Bahar Dönemine İlişkin Açıklama da dikkate alınarak aşağıdaki kararlar Üniversitemiz Senatosuna sunulmuştur; - Korona virüs (COVİD-19) Küresel Salgını nedeniyle Üniversitemizin program çeşitliliği, kampüste ve ilçelerimizde ulaşım imkânları ve şehirlerarası öğrenci sirkülasyonu, ilçelerimiz birimlerinde özellikle barınma ve olası pozitif vaka durumunda izole veya gözlem altında tutulması ile ilçe sağlık hizmetlerinde yaşanabilecek riskler de göz önüne alınarak ve bütün öğrencilerimizin eşit imkanlarda eğitim alması hedefiyle öğrenci odaklı bir hibrit (karma) eğitim-öğretim planı tasarlanmıştır. Yukarıdaki açıklamalar dikkate alınarak; - Üniversitemizde Eğitim-Öğretim yılı bahar dönemi tüm önlisans, lisans ve lisansüstü programlarında 1 Mart 2021 tarihinde başlayacaktır Eğitim-Öğretim yılı bahar döneminde tüm derslerin içerikleri ve ders materyal özellikleri dikkate alınarak dersler hibrit (karma) eğitim modeli ile yürütülecektir. - Uzaktan Eğitim Meslek Yüksek Okulu Üniversitemiz Senatosunca belirlenen akademik takvime uygun olarak uzaktan öğretim ile derslerini yürütecek, ara sınavlar çevrimiçi yapılacak olup yıl sonu sınavları ile ilgili açıklama sürece göre birim internet sayfasından duyurulacaktır. Uzaktan Eğitim derslerinde derslere devam zorunluluğu aranmaz.

3 - Üniversite Ortak Seçmeli (ÜOS) ve YÖK dersleri tüm birimlerimizde uzaktan öğretim yoluyla verilecektir. - Lisansüstü teorik ve uygulamalı dersler ile tez çalışmaları, Lisansüstü savunma sınavları, seminerler ve TİK toplantıları, danışmanlar ve ilgili derslerin öğretim elemanlarınca uzaktan öğretim (Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden) veya yüz yüze yöntemlerle yapılacaktır. - dersler ve diğer uygulamalara katılacak öğrenciler ve ilgili dersin görevli öğretim elemanları, Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan pandemi kurallarına uyarak derslere katılabileceklerdir. Üniversitemiz birimlerine personel ve öğrencilerimiz pandemi kurallarına göre kontrol edilerek ve HES kodu ile alınacaktır. - Staj dersi için Üniversitemiz Pandemi Dönemi Zorunlu Staj Dersi Uygulama Esasları uygulanmaya devam edilecektir. - İşyeri Eğitimi dersi alan öğrenciler pandemi şartlarına uygun şekilde işyerlerinde uygulamalarını yapacak olup güz döneminde mazereti olan öğrenciler bahar döneminde işyeri eğitimini tamamlayabileceklerdir. - Üniversite dışında yüzyüze yapılması gereken işyeri eğitimi gibi mesleki uygulama dersleri de, yine pandemi ile ilgili tüm önlemler alınacak şekilde ilgili akademik birimlerin yönetiminde devam edecektir. - Bitirme Ödevi ve Proje dersleri uzaktan öğretim yöntemi veya yüz yüze verilebilecektir. - Merkez Doğu, Batı Yerleşkesinde ve ilçe yerleşkelerinde yer alan birimlerimizde yapılacak çevrimiçi ve yüz yüze dersler; birimlerimizin yeterli alt yapısına sahip sınıf, laboratuvar ve atölyelerinde kaliteli ve en verimli verilebilecek ortamlarda üniversitemizin internet alt yapısı kullanılarak yürütülecektir. - Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi nde ( DİLMER) Eğitim-Öğretim yılı Bahar dönemi, pandemi kuralları dikkate alınarak ve sürecin işleyişi ile ilgili esaslar duyurulmak üzere çevrimiçi eşzamanlı veya yüz yüze yapılacaktır. - Arasınavlar (vize), Yılsonu(final) sınavları ve Bütünleme sınavları çevrimiçi test, çevrimdışı test, klasik, ödev, proje veya kısa sınav olarak yapılabilir. Tüm sınavlar için kullanılacak ölçme değerlendirme teknikleri sınavların karma bir kombinasyonu halinde de uygulanabilir. Ödevler, proje veya kısa sınavlar için süre kısıtlaması olmayıp dönem sonuna kadar yapılabilir. Uzaktan yapılacak sınavların uygulama esasları ileri bir tarihte üniversite internet sayfamızda ilan edilecektir.

4 - Derslere devam konusunda; öğrencilerin yüz yüze ve anlık uzaktan öğretimin beraber yürütüldüğü dersler ile sadece uzaktan öğretim ile yürütülen 20 dakikalık derslere katılımı veya sonradan ders kayıtlarını izlemesi zorunludur. Devam zorunluluğu "yüz yüze, çevrimiçi canlı katılım ve sonradan kayıtların izlenmesinde teorik derslere %70, uygulamalı derslere %80 katılım" olarak uygulanacaktır Eğitim Öğretim yılı Bahar Yarıyılı sonunda uygulanacak Tek Ders sınav hakkı Üç Ders olarak uygulanacaktır Eğitim-Öğretim yılı bahar dönemi için kayıt dondurmak isteyen önlisans-lisans öğrencilerimizin; eğitim-öğretim dönemi başladıktan sonra iki hafta içerisinde Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden "Dilekçe Formu" bağlantısını kullanarak Kayıt Dondurma seçerek formu doldurmaları, formun çıktısını Rapor Al bağlantısından tıklayarak almaları, imzalayarak taramaları veya ekran görüntüsünü alıp oidb@isparta.edu.tr adresine Güncel İletişim Numarası, Adres ve Konu kısmına Kayıt Dondurma yazarak göndermeleri ile kayıt dondurma başvurusu işlemi yapmaları sağlanacaktır. Lisansüstü öğrencilerin kayıt dondurma işlemleri/süresi enstitü tarafından ilan edilecektir Bahar dönemi boyunca üniversitemize ait tüm birimlerimiz öğrencilerimizin hizmetine açık tutulacaktır Bahar Dönemi ders müfredatlarında yer alan ve EK-1 listede adı geçen birimlerimizin kurullarınca belirlenerek ilan edilen teorik ve uygulamalı dersleri atölye, laboratuvar ve sınıflarında oluşturulacak bir uzaktan öğretim kamera ve ses sistemi ile öğretim elemanlarımız tarafından yüz yüze ve aynı anda çevrimiçi (online) canlı dersler yapılacak ve bu derslere sınıf ve laboratuvarların kapasiteleri kadar öğrencimiz de yüz yüze isteğe bağlı olarak katılabileceklerdir. İlan edilen dersler arasında arazi uygulamaları gerektiren dersler de yüz yüze yürütülecektir. Pandemi kurulunun toplu yerlerde 20 dakikadan daha uzun süreler bir arada bulunulmaması tavsiyesi nedeni ile dersler, ders programlarında belirtilen saatlerde her ders saati 20 dakika ve eşzamanlı olarak uzaktan öğretim ile de verilecektir. Dersler birleştirilmeden ve 10 dakikalık ara verilerek yapılacaktır. verileceği ilan edilen derslere isteğe bağlı katılmak isteyen öğrencilerin tercihleri, Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden dönem ders kayıtları esnasında alınacaktır. Derslerin işleyişi ile ilgili ayrıntılı bilgiler birim web sayfalarında ilan edilecektir. - Öğrenci tercihine açılacak dersleri tercih edecek öğrenci sayısı 10 un altında ise yarısı, 10 ile 30 arasında ise en az 10, 31 ve üzerinde ise en az 15 öğrencinin tercih etmesi durumunda yüz yüze öğretime açılacaktır. Bu sayılar dışında dersler uzaktan öğretim metodu ile yapılmaya devam edilecektir. açılacak dersler tercih işlemleri bittikten sonra eğitim-öğretimin ilk haftası açıklanacaktır. - Yukarıda alınan kararlar, salgının seyrine, Sağlık Bakanlığı, YÖK, İl Hıfzısıhha Kurulundan gelecek süreç ile ilgili yeni tedbirlere ve kararlara göre Üniversite Senatomuz tarafından tekrar değerlendirilecektir.

5 EK BAHAR YARIYILINDA HİBRİT İÇİN ÖĞRENCİ TERCİHİNE AÇILACAK DERSLER Liste belirtilen bölüm/programların 1. öğretim ve 2. öğretim derslerini kapsamaktadır. Elektrik-Elektronik Mühendisliği 4 EEM-408 Bitirme Tezi (0+2) Elektrik-Elektronik Mühendisliği 4 TKF-404 İşyeri Eğitimi (4+0) İnşaat Mühendisliği 4 CET-402 Bitirme Tezi (0+2) İnşaat Mühendisliği 4 TKF-404 İşyeri Eğitimi (4+0) Mekatronik Mühendisliği 4 MKM-406 Bitirme Tezi (0+2) Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği 4 TKF-404 İşyeri Eğitimi (4+0) Makine Mühendisliği 4 MAK-0401 Bitirme Tezi (0+2) Makine Mühendisliği 4 TKF-404 İşyeri Eğitimi (4+0) Enerji Sistemleri Mühendisliği 4 ESM-408 Bitirme Tezi (0+2) Enerji Sistemleri Mühendisliği 4 TKF-404 İşyeri Eğitimi (4+0) Makine ve İmalat Mühendisliği/ İmalat Mühendisliği 4 MFE-408 Bitirme Tezi (0+2) Makine ve İmalat Mühendisliği/ İmalat Mühendisliği 4 TKF-404 İşyeri Eğitimi (4+0) Su Ürünleri Mühendisliği 1 SUM-7104 Su Omurgasızları (2+2) Su Ürünleri Mühendisliği 1 SUM-7108 Balık Anatomisi ve Fizyolojisi (2+2) Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Mühendisliği 1 SUM-7110 Yüzme ve Dalma Teknikleri (0+2) Su Ürünleri Mühendisliği 1 SUM-126 Teknik Resim (1+2) Su Ürünleri Mühendisliği 2 SUM-7204 Limnoloji (2+2) Su Ürünleri Mühendisliği 3 SUM-322 Su Ürünleri Mühendisliği 3 SUM-7304 Ağ Materyalleri ve Ağ Yapım Tekniği Balık Besleme ve Yem Teknolojisi (2+1) (2+2)

6 Su Ürünleri Mühendisliği 3 SUM-7312 Su Ürünleri Mühendisliği 4 SUM-430 Orman Müh. 1 ORM1104 Su Ürünleri Tesislerinin Projelendirilmesi Su Ürünleri Tesislerinin Projelendirilmesi Ormancılık Biyometrisi (2+1) (2+1) (3+0) Orman Müh. 2 ORM-1202 Gymnospermae (3+1) Orman Müh. 2 ORM-1212 Orman Müh. 3 ORM-310 Orman Müh. 4 ORM-404 Projelendirme Tekniği Projelendirme Tekniği Toprak ve Su Koruma (2+0) (2+0) (2+0) Orman Fakültesi Orman Müh. 4 ORM-406 Orman Amenajmanı (3+2) Orman Müh. 4 ORF-402 Bitirme Ödevi (0+2) Orman Müh. 4 ORM-410 Proje (3+1) Orman End. Müh. 1 OEM-2106 Odun Anatomisi (3+2) Orman End. Müh. 2 OEM-2204 Orman End. Müh. 3 OEM-304 Ahşap Malzeme mekaniği Lignoselülozik Kompozitler (2+2) (2+2) Orman End. Müh. 4 ORF-402 Bitirme Ödevi (0+2) Orman End. Müh. 4 OEM-404 Proje (2+2) Muhasebe ve Finans Yönetimi 3 MFY300 Finansal Yönetim ll (3+0) Büyük Kutlu Uyg.Bil. Fakültesi/YO Muhasebe ve Finans Yönetimi 3 MFY302 Muhasebe ve Finans Yönetimi 3 MFY304 Muhasebe ve Finans Yönetimi 3 MFY306 Maliyet Muhasebesi ll Muhasebe Paket Programları ll Para ve Sermaye Piyasası Kurumları (3+0) (2+0) (2+0) Muhasebe ve Finans Yönetimi 3 MFY308 Türkiye Ekonomisi (2+0) Muhasebe ve Finans Yönetimi 3 MFY316 Vergi Hukuku (2+0)

7 Muhasebe ve Finans Yönetimi 3 MFY318 İş Hukuku (2+0) Muhasebe ve Finans Yönetimi 4 MFY402 Muhasebe ve Finans Yönetimi 4 MFY404 Muhasebe ve Finans Yönetimi 4 MFY406 Türk Vergi Sistemi ve Dış Ticaret İşlemleri Muhasebesi Bankacılık Muhasebesi (2+0) (2+0) (2+0) Muhasebe ve Finans Yönetimi 4 MFY408 Dönem Projesi (2+0) Muhasebe ve Finans Yönetimi 4 MFY414 Muhasebe ve Finans Yönetimi 4 MFY416 Finansal Pazarlama ve Kontrol Sermaye Piyasası İşlemleri Muhasebesi (3+0) (3+0) Muhasebe ve Finans Yönetimi 4 MFY422 İşletme Bütçeleri (3+0) Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği 2 TUİ-208 Turizm İşletmeciliği 2 TUİ-210 Turizm İşletmeciliği 2 TUİ-212 Yemek Hazırlama Teknikleri English Four Tourism Otel Otomasyon Sistemleri- (3+0) (3+0) (3+0) Bahçe Bitkileri 2 ZBB-212 (0+2) Bahçe Bitkileri 3 ZBB-306 IV (0+2) Bitki Koruma 2 ZBK-216 (0+2) Bitki Koruma 4 ZBK-436 Çalışması (0+2) Ziraat Fakültesi Bitki Koruma 4 ZBK-406 Tarım Ekonomisi 3 ZTE-310 Tarım Ekonomisi 4 ZTE-406 Çalışması IV (0+2) (0+2) (0+2) Tarım Ekonomisi 4 ZTE-408 Çalışması (1+2) Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühendisliği 3 ZTM-306 (0+2) Tarımsal Biyoteknoloji 3 ZBT-320 Tarımsal Biyoteknoloji 4 ZBT-422 IV (0+2) (0+2)

8 Tarımsal Biyoteknoloji 4 ZBT-424 Tarımsal Biyoteknoloji 4 ZIR-402 Tarımsal Biyoteknoloji 4 ZIR-404 Tarımsal Yapılar ve Sulama 3 ZIR-302 Tarımsal Yapılar ve Sulama 4 ZIR-404 Tarla Bitkileri 3 ZTR-308 Tarla Bitkileri 4 ZTR-408 Toprak Bilimi ve Bitki Besleme 3 ZTO-312 Toprak Bilimi ve Bitki Besleme 4 ZTO-414 Zootekni 3 ZZT-302 Zootekni 4 ZZT-402 Zootekni 4 ZZT-404 Zootekni 3 ZIR-302 Zootekni 4 ZIR-402 Zootekni 4 ZIR-404 Çalışması IV Çalışması Çalışması Çalışması Çalışması IV Çalışması IV Çalışması (0+2) (0+2) (0+2) (0+2) (0+2) (0+0) (0+0) (0+2) (0+2) (0+2) (0+2) (0+2) (0+2) (0+2) (0+2) Uluborlu Selahattin Karasoy Meslek Yüksekokulu Engelli Bakım ve Rehabilitasyon 2 EBR-3102 Engelli Bakım ve Rehabilitasyon 2 EBR-3106 Engelli Bakımı İlke ve Engellide Görülen Fiziksel Bozukluklar (2+4) (2+1) Engelli Bakım ve Rehabilitasyon 2 EBR-3152 Fiziksel Aktivite (2+1) Engelli Bakım ve Rehabilitasyon 2 EBR-3201 Engelli Bakım ve Rehabilitasyon 2 EBR-3251 Evde Hasta Bakımı Evde Hasta Bakımı EHB-3112 EHB-3213 Engelli Bakımı İlke ve I Ortez Bakımı ve Kullanımı Hasta Bakımı ilke ve Hasta Bakımı ilke ve I (2+8) (2+1) (2+9) (2+4)

9 Harita ve Kadastro 2 HRT-3160 Harita ve Kadastro 2 HRT-3261 Aplikasyon Uygulaması Yükseklik Ölçme Projesi (2+1) (2+1) Harita ve Kadastro 2 HRT-3209 Harita Yapımı (2+1) Laborant ve Veteriner Sağlık 1 LVT-108 Parazitoloji (2+1) Laborant ve Veteriner Sağlık 1 LVT-114 Genel Mikrobiyoloji ve İmmünoloji (3+0) Laborant ve Veteriner Sağlık 1 LVT-106 Fizyoloji (3+0) Şarkikaraağaç Meslek Yüksekokulu Laborant ve Veteriner Sağlık 1 LVT-206 Beslenme Hastalıkları (3+0) Laborant ve Veteriner Sağlık 1 LVT-208 Pet Hayvan Sağlığı (3+0) Laborant ve Veteriner Sağlık 1 LVT-212 At Yetiştiriciği (3+0) Gıda Teknolojisi 2 GIT-104 Gıda Mikrobiyolojisi (3+1) Gıda Teknolojisi 2 GIT-106 Gıda Analizleri (2+1) Gıda Teknolojisi 2 GIT-204 Gıda Muhafaza Yöntemleri (3+0) Gıda Teknolojisi 2 GIT-226 Gıda Teknolojisi 2 GIT-206 Gıda Teknolojisi 2 GIT-208 Tıbbi ve Aromatik Bitkiler 1 BHU-112 Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuatı Meyve ve Sebze Ürünleri Teknolojisi Süt Ürünleri Teknolojisi Bitki Üretim Teknikleri (3+0) (2+1) (2+1) (2+1) Tıbbi ve Aromatik Bitkiler 1 BHU-118 Mesleki Uygulama I (0+2) Atabey Meslek Yüksekokulu Tıbbi ve Aromatik Bitkiler 2 BHU-220 Mesleki Uygulama (0+2) Tıbbi ve Aromatik Bitkiler 2 FDY-216 Bitki Koruma 1 BTK-106 Bitki Hormonları ve Kullanım Alanları Böceklerin Örnekleme Yöntemleri ve Pre. (2+1) (3+0) Bitki Koruma 2 BTK-214 Adli Entomoloji (3+0) Bitki Koruma 2 BTK-222 Genel Mikrobiyoloji (3+0)

10 Fidan Yetiştiriciliği 1 BHU-112 Bitki Üretim Teknikleri (2+1) Fidan Yetiştiriciliği 1 BHU-116 Mesleki Uygulama I (0+2) Fidan Yetiştiriciliği 1 FDY-114 Budama Tekniği (2+0) Fidan Yetiştiriciliği 2 BHU-230 Mesleki Uygulama (0+2) Fidan Yetiştiriciliği 2 FDY-216 Bitki Hormonları ve Kullanım Alanları (2+1) Eğirdir Meslek Yüksekokulu Aşçılık 1 ASC-3102 Pişirme Yöntemleri (4+2) Aşçılık 1 ASC-3104 Soğuk Mutfak (5+0) Aşçılık 1 ASC-3106 Dünya Mutfakları (5+0) Gıda Teknolojisi 1 GIT-104 Gıda Mikrobiyolojisi (3+1) Gelendost Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi 1 GIT-106 Gıda Analizleri (2+1) Gıda Teknolojisi 2 GIT-206 Gıda Teknolojisi 2 GIT-208 Meyve ve Sebze Ürünleri Teknolojisi Süt Ürünleri Teknolojisi (2+1) (2+1) Eczane Hizmetleri 1 ECZ-0102 Temel Kimya (4+0) Eczane Hizmetleri 1 ECZ-0108 Mimari Dekoratif Sanatlar 1 MDS-104 Eczane Hizmetleri Uygulama Laboratuvarı Dekoratif Süsleme Teknikleri (1+2) (2+1) Mimari Dekoratif Sanatlar 1 MDS-116 Mesleki Teknik Resim (2+1) Gönen Meslek Yüksekokulu Mimari Dekoratif Sanatlar 1 MDS-114 Dekor Teknikleri (2+1) Mimari Dekoratif Sanatlar 2 MDS-212 İç Mekan Tasarımı (2+1) Mimari Dekoratif Sanatlar 2 GES-228 Serigrafi (2+1) Moda Tasarımı 1 MTA-118 Temel Dikim Teknikleri (2+1) Moda Tasarımı 1 MTA-106 Kalıp Hazırlama I (3+1) Moda Tasarımı 1 MTA-124 Moda Resmi (2+1)

11 Moda Tasarımı 2 MTA-236 Giysi Üretimi (2+1) Moda Tasarımı 2 MTA-226 Stilistlik (2+1) Bitirme Projesi (0+2) 2 RTV-3201 Uzman Gazetecilik (2+0) 2 RTV-3203 Kitle İletişim Mevzuatı (2+0) 2 RTV-3205 Televizyon (2+1) 2 RTV-3207 Haber Sunuş (2+1) 2 RTV-3251 Haber Röportaj (2+1) 2 RTV-3253 Halkla İlişkiler (2+1) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2 RTV-3259 Canlı Yayın (2+1) 2 RTV RTV-3265 Bilgisayarda Resim İşleme TV ve Sinemanın Teknik Temelleri (2+1) (2+1) 2 RTV-3267 Işık Teknikleri (2+1) 2 RTV-202 Medya Etiği (3+1) 2 RTV-220 Çekim Teknikleri (3+1) 2 RTV-206 Film Prodüksiyon (3+1) 2 RTV-208 Belgesel Film (2+1) 2 RTV-212 Haber Sunuş (2+1) 2 RTV-214 Canlı Yayın (2+1) Fotoğrafçılık ve Kameramanlık 2 FOK-3201 Basın Fotoğrafçılığı (3+1) Fotoğrafçılık ve Kameramanlık 2 FOK-3203 Televizyon Program Yapımı (2+1) Fotoğrafçılık ve Kameramanlık 2 FOK-3205 Fotoğraf Okuma (2+1)

12 Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Bitirme Projesi (0+2) Fotoğrafçılık ve Kameramanlık 2 FOK-3251 Işık Tekniği (2+1) Fotoğrafçılık ve Kameramanlık 2 FOK-3253 Ses Kaydı (2+1) Fotoğrafçılık ve Kameramanlık 2 FOK-3259 Belgesel Fotoğraf (2+1) Fotoğrafçılık ve Kameramanlık 2 FOK-3261 Medya Analizi (2+1) Fotoğrafçılık ve Kameramanlık 2 FOK-3263 Masaüstü Yayıncılık (2+1) Fotoğrafçılık ve Kameramanlık 2 FOK-202 Meslek Etiği (2+1) Fotoğrafçılık ve Kameramanlık 2 FOK-204 Görüntü İşleme (2+1) Fotoğrafçılık ve Kameramanlık 2 FOK-206 Sunum Teknikleri (2+1) Fotoğrafçılık ve Kameramanlık 2 FOK-222 Proje (2+1) Fotoğrafçılık ve Kameramanlık 2 FOK-210 Televizyon Program Yapımı (2+1) Fotoğrafçılık ve Kameramanlık 2 FOK-216 Belgesel Fotoğraf (2+1) Fotoğrafçılık ve Kameramanlık 2 FOK-218 Haber Yazma (2+1) Harita ve Kadastro 1 HRT-3154 Konum Uygulaması (2+1) Harita ve Kadastro 2 HRT-3209 Harita Yapımı (2+1) Harita ve Kadastro 2 HRT-3255 Arazi Toplulaştırma (2+1) Harita ve Kadastro 2 HRT-3259 İmar Projesi (2+1) Optisyenlik 2 OPT-3201 Optisyenlik 2 OPT-3257 Optisyenlik İnce Film Kaplama Teknikleri (4+2) (3+0) Optisyenlik 2 OPT-3251 İş Etiği (3+0) Makine Programı 1 MKN-3104 Makine Elemanları (3+1) Makine Programı 1 MKN-3156 Isıtma Soğutma Sistemleri (2+1)

13 Makine Programı 1 MKN-3158 Taşıt Tekniği (2+1) Makine Programı 1 MKN-3102 Bilgisayarlı Destekli Tasarım (3+1) Makine Programı 1 MKN-3154 Kaynak Teknolojisi (2+1) Isparta OSB Meslek Yüksekokulu Isparta Meslek Yüksekokulu Yalvaç Meslek Yüksekokulu Şarkikaraağaç Turizm Meslek Yüksekokulu Yalvaç Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Mekatronik 1 MEK-3104 Ölçme Tekniği (2+1) Mekatronik 1 MEK-3108 Mikrodenetleyiciler (3+1) Mekatronik 2 MEK-3207 Aşçılık 1 ASC-3102 Bilgisayar Destekli Çizim Pişirme Yöntemleri (2+1) (4+2) Aşçılık ASC-3104 Soğuk Mutfak (5+0) Aşçılık ASC-3106 Dünya Mutfakları (5+0) Aşçılık 1 ASC-3102 Pişirme Yöntemleri (4+2) Aşçılık 1 ASC-3104 Soğuk Mutfak (5+0) Aşçılık 1 ASC-3106 Dünya Mutfakları (5+0) Aşçılık 1 ASC-3102 Pişirme Yöntemleri (4+2) Aşçılık 1 ASC-3104 Soğuk Mutfak (5+0) Aşçılık 1 ASC-3106 Dünya Mutfakları (5+0) Mimari Restorasyon 2 MRE-224 Mimari Restorasyon 2 MRE-202 Kagir ve Ahşap Yapıların Korunması Bilgisayar Destekli Çizim (2+2) (2+1) Mimari Restorasyon 2 MRE-204 Restorasyon Projesi (2+1) Elektrik, Enerji, İletim, Üretim Programı Elektrik, Enerji, İletim, Üretim Programı 2 ENR-202 Elektrik Makineleri (3+1) 2 ENR-226 Sistem Analizi ve Tasarımı (2+0) Yapı Denetimi Programı 2 YAP-204 Keşif ve Metraj İşleri (2+1) Yapı Denetimi Programı 2 YAP-208 Proje Etüdü ve Uygulaması (2+1)

14 Ormancılık ve Orman Ürünleri 1 ORN-102 Orman Botaniği (2+1) Yenişarbademli Meslek Yüksekokulu Keçiborlu Meslek Yüksekokulu Ormancılık ve Orman Ürünleri 1 ORN-104 Odun Dışı Orman Ürünleri (2+1) Ormancılık ve Orman Ürünleri 1 ORN-106 Orman Ekolojisi (2+1) Ormancılık ve Orman Ürünleri 2 ORN-206 Ağaçlandırma Tekniği (3+1) Avcılık ve Yaban Hayatı 1 AYH-102 Ağaçlar (2+1) Avcılık ve Yaban Hayatı 1 AYH-104 Avcılık ve Yaban Hayatı 1 AYH-106 Avcılık ve Yaban Hayatı 2 AYH-210 Memeli Yaban Hayvanları Yaban Hayatı Ekolojisi Avlanma Araçları ve Yöntemleri (2+1) (2+1) (3+1) Otomotiv Teknolojisi 2 OTO-210 Motor Yenileştirme (3+0) Uçak Teknolojisi 2 UCT-238 Hava Aracı Bakım ve Onarımı (1+4) Senirkent Meslek Yüksekokulu Optisyenlik 2 OPT-226 Optisyenlik 2 OPT-210 Optisyenlik İşletme Yönetimi Pazarlama (2+2) (3+0) Avcılık ve Yaban Hayatı 1 AYH-102 Ağaçlar (2+1) Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Avcılık ve Yaban Hayatı 1 AYH-104 Avcılık ve Yaban Hayatı 1 AYH-106 Avcılık ve Yaban Hayatı 1 AYH-108 Avcılık ve Yaban Hayatı 2 AYH-210 Memeli Yaban Hayvanları Yaban Hayatı Ekolojisi Çalılar ve Otsu Bitkiler Avlanma Araçları ve Yöntemleri (2+1) (2+1) (2+1) (3+1) Avcılık ve Yaban Hayatı 2 AYH-212 Seminer (2+1) Ormancılık ve Orman Ürünleri 1 ORN-102 Orman Botaniği (2+1) Ormancılık ve Orman Ürünleri 1 ORN-104 Odun Dışı Orman Ürünleri (2+1) Ormancılık ve Orman Ürünleri 1 ORN-106 Orman Ekolojisi (2+1) Ormancılık ve Orman Ürünleri 2 ORN-206 Ağaçlandırma Tekniği 3+1)

15 Ormancılık ve Orman Ürünleri 2 ORN-212 Seminer (2+1)

2014 ÖSYS SONUÇLARINA GÖRE SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS PROGRAMLARI TABAN PUANLARI MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAM ADI PUAN TÜRÜ TABAN PUAN

2014 ÖSYS SONUÇLARINA GÖRE SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS PROGRAMLARI TABAN PUANLARI MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAM ADI PUAN TÜRÜ TABAN PUAN 2014 ÖSYS SONUÇLARINA GÖRE SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS PROGRAMLARI TABAN PUANLARI MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAM ADI PUAN TÜRÜ TABAN PUAN Adalet Meslek Yüksekokulu Adalet YGS-3 376,6 Adalet Meslek

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI PROGRAM ADI YURT İÇİ YURT DIŞI

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI PROGRAM ADI YURT İÇİ YURT DIŞI SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI PROGRAM ADI YURT İÇİ YURT DIŞI Adalet Meslek Yüksekokulu Adalet 2 Adalet (İÖ) 2 Isparta

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÖNLİSANS PROGRAMLARI İÇİN AYRILAN KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÖNLİSANS PROGRAMLARI İÇİN AYRILAN KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÖNLİSANS PROGRAMLARI İÇİN AYRILAN KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI FAKULTE PROGRAM 1. SINIF YURTİÇİ KONTENJAN 1. SINIF YURTDIŞI KONTENJAN ADALET MESLEK

Detaylı

5.SINIF KONTENJAN 4.SINIF KONTENJAN 3.SINIF EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI 2.

5.SINIF KONTENJAN 4.SINIF KONTENJAN 3.SINIF EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI 2. 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI 2.SINIF KONTENJAN FAKULTE PROGRAM YIL Yurt İçi Yurt Dışı ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU ADALET PR. 2016_2017 3 ADALET MESLEK

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS PROGRAMLARININ 2012 ÖSYS TABAN VE TAVAN PUANLARI

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS PROGRAMLARININ 2012 ÖSYS TABAN VE TAVAN PUANLARI SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS PROGRAMLARININ 2012 ÖSYS VE LARI BİRİM ADI Adalet Meslek Aksu Mehmet Süreyya Demiraslan Meslek Atabey Meslek Eğirdir Meslek Adalet YGS-3 375,644 396,247 153.149 89.998

Detaylı

2014-2015 Eğitim - Öğretim Bahar Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları

2014-2015 Eğitim - Öğretim Bahar Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları Fakülte/YO Adı Bölüm/Program Adı 2. Yarıyıl 4. Yarıyıl Özel Koşullar (*) Fen-Edebiyat Fakültesi Coğrafya 1 1 Coğrafya (İÖ) 1 1 Fizik 5 Kimya 2 2 Biyoloji 2 2 Matematik(İÖ) 5 Türk Dili ve Edebiyatı 3 3

Detaylı

2015-2016 Eğitim - Öğretim Güz Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları

2015-2016 Eğitim - Öğretim Güz Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları Fakülte/YO Adı Bölüm/Program Adı 3. Yarıyıl 5. Yarıyıl Özel Koşullar (*) Eğitim Fakültesi Fen-Edebiyat Fakültesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mühendislik Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği 2 Sosyal

Detaylı

YATAY GEÇİŞ KONTENJANI YURT İÇİ YURT DIŞI 2 SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ (ISPARTA) 4 Adalet Meslek Yüksekokulu Adalet 2 4 Isparta Meslek

YATAY GEÇİŞ KONTENJANI YURT İÇİ YURT DIŞI 2 SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ (ISPARTA) 4 Adalet Meslek Yüksekokulu Adalet 2 4 Isparta Meslek 2 SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ (ISPARTA) 4 Adalet Meslek Yüksekokulu 7 109252993 Adalet 2 4 Isparta Meslek Yüksekokulu 7 109252693 Aşçılık 2 1 7 109271875 Aşçılık (İÖ) 2 1 7 109252921 Bankacılık ve Sigortacılık

Detaylı

2013 ÖSYS ÖNLİSANS PROGRAMLARI TABAN-TAVAN PUANLARI VE BAŞARI SIRALARI YGS3 339, ,

2013 ÖSYS ÖNLİSANS PROGRAMLARI TABAN-TAVAN PUANLARI VE BAŞARI SIRALARI YGS3 339, , 2013 ÖSYS ÖNLİSANS PROGRAMLARI - PUANLARI VE SIRALARI BİRİMADI BÖLÜMADI PUAN Adalet Meslek Adalet Meslek Demiraslan Demiraslan Demiraslan Demiraslan Demiraslan Demiraslan Demiraslan Demiraslan Atabey Meslek

Detaylı

2018_2019 YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TALEPLERİ

2018_2019 YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TALEPLERİ BIRIM ADI 2018_2019 YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TALEPLERİ BÖLÜM ADI GENEL KONTENJAN ÖĞRENCİ SAYISI ÖĞR. ELEMANI SAYISI 1.SINIF YURTİÇİ 1.SINIF YURTDIŞI AÇIKLAMA AKSU MEHMET SÜREYYA DEMİRASLAN MESLEK ATABEY MESLEK

Detaylı

2015-2016 Eğitim - Öğretim Bahar Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları

2015-2016 Eğitim - Öğretim Bahar Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları Fakülte/YO Adı Bölüm/Program Adı 2. Yarıyıl 4. Yarıyıl Özel Koşullar (*) Fen Edebiyat Fakültesi Fizik 0 2 Kurum İçi Yatay Geçiş Esas Şartlarını Taşıyan Öğrenciler Biyoloji 5 5 Matematik 2 2 Türk Dili ve

Detaylı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları Fakülte/MYO Adı Bölüm/Program Adı 3. Yarıyıl 5.Yarıyıl 7.Yarıyıl Özel Koşullar (*) Fen-Edebiyat Fakültesi Coğrafya 1 1 Coğrafya

Detaylı

2014-2015 Eğitim - Öğretim Güz Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları

2014-2015 Eğitim - Öğretim Güz Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları Fakülte/YO Adı Bölüm/Program Adı 3. Yarıyıl 5. Yarıyıl Özel Koşullar (*) Fen-Edebiyat Fakültesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İlahiyat Fakültesi Müh.Fakültesi Coğrafya 1 1 Coğrafya (İÖ) 1 1 Fizik

Detaylı

1. SINIF YURTİÇİ 1. SINIF YURTDIŞI

1. SINIF YURTİÇİ 1. SINIF YURTDIŞI BİRİM ADI PROGRAM ADI 1. SINIF YURTİÇİ 1. SINIF YURTDIŞI KONTENJAN KONTENJAN ADALET MYO ADALET PR. 2 ADALET MYO ADALET PR. (İÖ) 2 AKSU MEHMET SÜREYYA DEMİRASLAN MYO BANKACILIK VE SİGORTACILIK PR. 3 AKSU

Detaylı

DEVLET ve VAKIF (ÖZEL) ÜNİVERSİTELERİN 2013 TABAN PUANLARI KONTENJAN YERLEŞEN SAYILARI ve ÜCRETLERİ

DEVLET ve VAKIF (ÖZEL) ÜNİVERSİTELERİN 2013 TABAN PUANLARI KONTENJAN YERLEŞEN SAYILARI ve ÜCRETLERİ DEVLET ve VAKIF (ÖZEL) ÜNİVERSİTELERİN 2013 TABAN PUANLARI KONTENJAN YERLEŞEN SAYILARI ve 2013-2014 ÜCRETLERİ Programın Kodu SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ (ISPARTA'DA BULUNMAKTADIR ve DEVLET ÜNİVERSİTESİDİR)

Detaylı

Eğitim - Öğretim Güz Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları

Eğitim - Öğretim Güz Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları Fakülte/YO Adı Bölüm/Program Adı 3. Yarıyıl 5. Yarıyıl Özel Koşullar (*) Fen-Edebiyat Fakültesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İletişim Fakültesi Mühendislik Fakültesi Biyoloji 2 Sanat Tarihi 2 2

Detaylı

Yapılacağı Bina ve. Dersin. Derslik. Dersin Saatleri DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ Saatler ( / )

Yapılacağı Bina ve. Dersin. Derslik. Dersin Saatleri DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ Saatler ( / ) Dersin Yapılacağı Bina ve Derslik SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I DERSİ DERS GÖREVLENDİRMELERİ VE PROGRAMLARI Öğretim Elemanı

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ TÜRK DİLİ I DERSİ DERS GÖREVLENDİRMELERİ VE PROGRAMLARI

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ TÜRK DİLİ I DERSİ DERS GÖREVLENDİRMELERİ VE PROGRAMLARI SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ TÜRK DİLİ I DERSİ DERS GÖREVLENDİRMELERİ VE PROGRAMLARI Öğretim Elemanı Ders Verilecek Birim/Bölüm Dersin Yapılacağı Bina ve Derslik

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ TÜRK DİLİ I DERSİ DERS GÖREVLENDİRMELERİ VE PROGRAMLARI

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ TÜRK DİLİ I DERSİ DERS GÖREVLENDİRMELERİ VE PROGRAMLARI SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ TÜRK DİLİ I DERSİ DERS GÖREVLENDİRMELERİ VE PROGRAMLARI Öğretim Elemanı Ders Verilecek Birim/Bölüm Dersin Yapılacağı Bina ve Derslik

Detaylı

2015 ÖSYS SONUÇLARINA GÖRE SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS PROGRAMLARI TABAN TAVAN PUANLARI Meslek Yüksekokulu Program Puan Türü Taban Puan

2015 ÖSYS SONUÇLARINA GÖRE SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS PROGRAMLARI TABAN TAVAN PUANLARI Meslek Yüksekokulu Program Puan Türü Taban Puan Adalet MYO Adalet YGS-3 320,7409 387,30444 Adalet MYO Adalet (İÖ) YGS-3 307,06327 347,39002 Aksu Mehmet Süreyya Demiraslan MYO Bankacılık ve Sigortacılık YGS-6 196,9104 248,23383 Aksu Mehmet Süreyya Demiraslan

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ TÜRK DİLİ II DERSİ DERS GÖREVLENDİRMELERİ VE PROGRAMLARI

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ TÜRK DİLİ II DERSİ DERS GÖREVLENDİRMELERİ VE PROGRAMLARI SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ TÜRK DİLİ II DERSİ DERS GÖREVLENDİRMELERİ VE PROGRAMLARI Öğretim Elemanı Ders Verilecek Birim/Bölüm Dersin Yapılacağı Bina ve Derslik

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESi 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I DERSİ BÜTÜNLEME PROGRAMI

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESi 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I DERSİ BÜTÜNLEME PROGRAMI SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESi 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I DERSİ BÜTÜNLEME PROGRAMI Öğretim Elemanı Ders Verilecek Birim/Bölüm Dersin Yapılacağı Bina

Detaylı

Eğitim - Öğretim Bahar Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları

Eğitim - Öğretim Bahar Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları Fakülte/YO Adı Bölüm/Program Adı 2. Yarıyıl 4. Yarıyıl Özel Koşullar (*) Fen-Edebiyat Fakültesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İlahiyat Fakültesi Müh.Fakültesi 2013-2014 Eğitim - Öğretim Bahar Yarıyılı

Detaylı

2015-ÖSYS Önlisans Programları Doluluk Oranları (Devlet Üniversiteleri)

2015-ÖSYS Önlisans Programları Doluluk Oranları (Devlet Üniversiteleri) Acil Durum ve Afet Yönetimi 100,00 Adalet 100,00 Ağız ve Diş Sağlığı 100,00 Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi 98,43 Ameliyathane Hizmetleri 99,49 Anestezi 99,93 Arıcılık 90,38 Aşçılık 100,00 Atçılık

Detaylı

Devlet Üniversitelerinin Önlisans Programları 2015 Yılı En Düşük Başarı Sıraları

Devlet Üniversitelerinin Önlisans Programları 2015 Yılı En Düşük Başarı Sıraları Devlet Üniversitelerinin Önlisans Programları 2015 Yılı En Düşük Başarı Sıraları YGS-1 Beton Teknolojisi 45 45 ---- YGS-1 Kaynak Teknolojisi (İÖ) 40 40 ---- YGS-1 Tekstil ve Halı Makineleri 15 15 ----

Detaylı

2.SINIF KONTENJAN3.SINIF KONTENJAN4.SINIF KONTENJAN5.SINIF KONTENJAN

2.SINIF KONTENJAN3.SINIF KONTENJAN4.SINIF KONTENJAN5.SINIF KONTENJAN FAKULTE PROGRAM YIL Yurt İçi Yurt Dışı Yurt İçi Yurt Dışı Yurt İçi Yurt Dışı Yurt İçi Yurt Dışı ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU ADALET PR. 2015_2016 2 0 ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU ADALET PR. (İÖ) 2015_2016 2

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TÜRK DİLİ II DERSİ ARA SINAV PROGRAMI

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TÜRK DİLİ II DERSİ ARA SINAV PROGRAMI SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2011 2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TÜRK DİLİ II DERSİ ARA SINAV PROGRAMI Öğretim Elemanının Adı Soyadı Sınav Yapılacak Birim ve Derslik Sınava Girecek Bölüm Sınav

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2011 2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TÜRK DİLİ II DERSİ DÖNEM SONU (FİNAL) SINAV PROGRAMI

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2011 2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TÜRK DİLİ II DERSİ DÖNEM SONU (FİNAL) SINAV PROGRAMI Öğretim Elemanının Adı Soyadı SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2011 2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TÜRK DİLİ II DERSİ DÖNEM SONU (FİNAL) SINAV PROGRAMI Sınava Girecek Bölüm Sınav Yapılacak Birim

Detaylı

2018-YKS Ön Lisans Programları

2018-YKS Ön Lisans Programları Acil Durum ve Afet Yönetimi 100,00 77,36 Adalet 100,00 73,87 Ağız ve Diş Sağlığı 100,00 98,48 Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi 100,00 - Ameliyathane Hizmetleri 100,00 91,58 Anestezi 100,00 97,92

Detaylı

Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kurumlar Arası Yatay Geçiş Kontenjanları (Merkezi Yerleştirme Puanına Göre)

Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kurumlar Arası Yatay Geçiş Kontenjanları (Merkezi Yerleştirme Puanına Göre) LİSANS PROGRAMLARI Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği - - - - - Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi - - - - - Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri - - 2 2 - Çalışma Ekonomisi

Detaylı

2017-ÖSYS Ön Lisans Programları

2017-ÖSYS Ön Lisans Programları 2017-ÖSYS Ön Lisans Programları Devlet Üniversiteleri Acil Durum ve Afet Yönetimi 100,00 59,79 Adalet 100,00 59,79 Ağız ve Diş Sağlığı 100,00 75,31 Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi 28,90 20,00

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ TÜRK DİLİ II DERSİ DERS GÖREVLENDİRMELERİ VE PROGRAMLARI

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ TÜRK DİLİ II DERSİ DERS GÖREVLENDİRMELERİ VE PROGRAMLARI SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ TÜRK DİLİ II DERSİ DERS GÖREVLENDİRMELERİ VE PROGRAMLARI Dersi Verecek Öğretim Elemanı Ders Verilecek Birim/Bölüm Dersin Yapılacağı

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ TÜRK DİLİ I DERSİ DERS GÖREVLENDİRMELERİ VE PROGRAMLARI

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ TÜRK DİLİ I DERSİ DERS GÖREVLENDİRMELERİ VE PROGRAMLARI SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ TÜRK DİLİ I DERSİ DERS GÖREVLENDİRMELERİ VE PROGRAMLARI Dersi Verecek Öğretim Elemanı Ders Verilecek Birim/Bölüm Dersin Yapılacağı

Detaylı

--- TABLO-3. MERKEZİ YERLEŞTİRME İLE ÖĞRENCİ ALAN YÜKSEKÖĞRETİM ÖN LİSANS PROGRAMLARI ----

--- TABLO-3. MERKEZİ YERLEŞTİRME İLE ÖĞRENCİ ALAN YÜKSEKÖĞRETİM ÖN LİSANS PROGRAMLARI ---- --- TABLO-3. MERKEZİ YERLEŞTİRME İLE ÖĞRENCİ ALAN YÜKSEKÖĞRETİM ÖN LİSANS PROGRAMLARI ---- YÖK TARAFINDAN VERİLEN KONT. Kod Yüksekokul Adı Program Adı SGK YGSK Okul Bir. TOPLAM KONT. 108350336 Teknik Bilimler

Detaylı

1/6 Bu veriler twitter/unsalim tarafından derlenmiştir. Bilgilendirme amaçlıdır.

1/6 Bu veriler twitter/unsalim tarafından derlenmiştir. Bilgilendirme amaçlıdır. Acil Durum ve Afet Yönetimi 609 561 48 157 205 99 106 - - Acil Durum ve Afet Yönetimi (AÖ) 3.588 3.588-964 964 964 - - - Acil Durum ve Afet Yönetimi (UÖ) 185 185-52 52 52 - - - Adalet 8.041 7.045 996 1.006

Detaylı

Kontenjan Sayısı Programı Adı Hazırlık 1.sınıf 2. Sınıf 3. Sınıf 4.Sınıf Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Su Ürünleri Mühendisliği

Kontenjan Sayısı Programı Adı Hazırlık 1.sınıf 2. Sınıf 3. Sınıf 4.Sınıf Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Su Ürünleri Mühendisliği Kontenjan Sayısı Programı Adı Hazırlık 1.sınıf 2. Sınıf 3. Sınıf 4.Sınıf Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Su Ürünleri Mühendisliği - 2-2 5 Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği

Detaylı

2016-2017 Eğitim - Öğretim Güz Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları

2016-2017 Eğitim - Öğretim Güz Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları Fakülte/YO Adı Bölüm/Program Adı 3. Yarıyıl 5. Yarıyıl Özel Koşullar (*) İletişim Fakültesi Fen Edebiyat Fakültesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mühendislik Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Detaylı

DEVLET DİĞER 2016 TOP TOP. DEĞİŞİM % x SNV MSG SNV MSG X SNV MSG X SNV MSG X SNV MSG

DEVLET DİĞER 2016 TOP TOP. DEĞİŞİM % x SNV MSG SNV MSG X SNV MSG X SNV MSG X SNV MSG YGS2 Acil Durum ve Afet Yönetimi 122 123 158 166 280 289 143 210 96% 38% YGS Acil Durum ve Afet Yönetimi (AÖ) 750 750 - - 750 750 615 900 22% -17% YGS3 Adalet 1.342 1.343 1.614 1.694 2.956 3.037 2.295

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN. Not: Başvurular ilgili Fakülte Dekanlıklarına/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu Müdürlüklerine yapılacaktır.

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN. Not: Başvurular ilgili Fakülte Dekanlıklarına/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu Müdürlüklerine yapılacaktır. HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin

Detaylı

TÜRK DİLİ I DERSİ DÖNEM SONU SINAVI (FİNAL) PROGRAMLARI

TÜRK DİLİ I DERSİ DÖNEM SONU SINAVI (FİNAL) PROGRAMLARI SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ TÜRK DİLİ I DERSİ DÖNEM SONU SINAVI (FİNAL) PROGRAMLARI Sınavı Yapacak Öğretim Elemanı Sınav Yapılacak Birim/Bölüm Sınavın Yapılacağı

Detaylı

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ORDU

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ORDU T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ORDU Lisans Öğrenimlerini Tamamlamayan veya Tamamlayamayanların Önlisans Diploması Almaları veya Meslek Yüksekokullarına İntibakları Hakkındaki Yönetmelik hükümleri uyarınca;

Detaylı

Yapılacağı Bina ve. Dersin. Derslik. Dersin Saatleri DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ. Okt. Süleyman ÜLGER Diş Hekimliği E.B.D.Amfi-4 Salı

Yapılacağı Bina ve. Dersin. Derslik. Dersin Saatleri DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ. Okt. Süleyman ÜLGER Diş Hekimliği E.B.D.Amfi-4 Salı Dersin Yapılacağı Bina ve Derslik SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I DERSİ DERS GÖREVLENDİRMELERİ VE PROGRAMLARI Öğretim Elemanı

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANS ÖĞRENCİ KONTENJANLARI, YERLEŞEN ADAY SAYILARI VE EN DÜŞÜK-EN YÜKSEK PUANLAR

HARRAN ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANS ÖĞRENCİ KONTENJANLARI, YERLEŞEN ADAY SAYILARI VE EN DÜŞÜK-EN YÜKSEK PUANLAR HARRAN ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANS ÖĞRENCİ KONTENJANLARI, YERLEŞEN ADAY SAYILARI VE EN DÜŞÜK-EN YÜKSEK PUANLAR Program Kodu Program Adı Puan Türü Kontenjan Yerleşen Aday Sayısı En

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Yükseköğretim Kurumu Başkanlığının 21.09.2013 tarih ve 28772 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında

Detaylı

TÜRK DİLİ I DERSİ ARA SINAV (VİZE) PROGRAMLARI

TÜRK DİLİ I DERSİ ARA SINAV (VİZE) PROGRAMLARI Sınavı Yapacak Öğretim Elemanı SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ TÜRK DİLİ I DERSİ ARA SINAV (VİZE) PROGRAMLARI Sınav Yapılacak Birim/Bölüm Sınavın Yapılacağı Yer Tarih

Detaylı

Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları

Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları a) Lisans Programları Fakülte / Bölüm Belirlenen Kontenjan Fen-Edebiyat Fakültesi 2. SINIF 3. SINIF Türk Dili ve Edebiyatı

Detaylı

Ders Verilen Birim ve Derslik Ders Verilen Bölüm Ders Saati. Ders Günü

Ders Verilen Birim ve Derslik Ders Verilen Bölüm Ders Saati. Ders Günü SÜLEYMAN DEMIREL ÜNİVERSİTESİ 2012-2013 EGITIM OGRETIM YILI GÜZ YARIYILI ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ I DERSİ GÖREVLENDİRME TABLOSU Öğretim Elemanının Unvanı, Adı ve Soyadı Ders Verilen Birim ve

Detaylı

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ORDU

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ORDU T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ORDU Lisans Öğrenimlerini Tamamlamayan veya Tamamlayamayanların Önlisans Diploması Almaları veya Meslek Yüksekokullarına İntibakları Hakkındaki Yönetmelik hükümleri uyarınca;

Detaylı

Yüksek. Ön Lisans. Lisans Lisans. Yüksek Lisans. Lisans. Lisans Biyoloji Kimya Matematik 2 1. Yüksek. Ön Lisans.

Yüksek. Ön Lisans. Lisans Lisans. Yüksek Lisans. Lisans. Lisans Biyoloji Kimya Matematik 2 1. Yüksek. Ön Lisans. Eğitim Bilimleri Enstitüsü EĞT. BİL. ENST. EĞT. BİL. ENST. EĞT. BİL. ENST. FEN BİL. ENST.2 FEN BİL. ENST. FEN BİL. ENST. Kod 13.9 09.1 Kod Anabilim Dalı İlk Öğretim Yabancı Dil Eğitimi (İngilizce ) Anabilim

Detaylı

Program Adı Puan. Türü

Program Adı Puan. Türü 2013-ÖSYS 0,12 başarı sırası ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (AYDIN) Aydın İktisat Fakültesi 100310688 Ekonomi ve Finans TM-1 103 103-243,50607 421,30871 100330286 Ekonomi ve Finans (İÖ) TM-1 103 103-231,87006

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin

Detaylı

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Yüksek Lisans. Doktora

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Yüksek Lisans. Doktora ÖD: i ALAÇAM MESLEK YÜKSEKOKULU / 0.6 Lojistik Bafra Meslek okulu / 11.3 Bilgisayar Programcılığı Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Organik Tarım 04. Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bafra Turizm Meslek okulu /

Detaylı

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Mayıs Üniversitesi. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Mayıs Üniversitesi. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora ÖD: i ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU 10.0 alet ALAÇAM MESLEK YÜKSEKOKULU / 0.6 Lojistik 0.6 Posta Hizmetleri 04.0 Deniz ve Liman İşletmeciliği 04.0 Yat İşletme ve Yönetimi 0.6 Otobüs Kaptanlığı 15.9 Çağrı Merkezi

Detaylı

Bahar Dönemi Ders Müfredatları

Bahar Dönemi Ders Müfredatları 2014-2015 Bahar Dönemi Ders Müfredatları Banka 1 Türk Dili II 2 0 2 Z 1 Banka 1 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II 2 0 2 Z 1 Banka 1 Yabancı Dil II 2 0 2 Z 2 Banka 1 Bilgi ve İletişim Teknolojisi II

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin

Detaylı

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ ORMAN MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI 1. SINIF GÜZ YARIYILI DERS LİSTESİ. Saat (D+U)

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ ORMAN MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI 1. SINIF GÜZ YARIYILI DERS LİSTESİ. Saat (D+U) KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ ORMAN MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI 1. SINIF ORM101 İklim Bilgisi 2+0 2 4 Zorunlu Türkçe ORM103 Genel Botanik 2+1 2,5 5 Zorunlu Türkçe ORM105 Temel Bilgi Teknolojileri

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin

Detaylı

BAHAR DÖNEMİ DERS MÜFREDATI

BAHAR DÖNEMİ DERS MÜFREDATI 2015-2016 BAHAR DÖNEMİ DERS MÜFREDATI Banka 1 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II 2 0 2 Z 1 Banka 1 Bilgi ve İletişim Teknolojisi II 2 0 2 Z 2 Banka 1 Makro İktisat 2 0 2 Z 3 Banka 1 Muhasebe II 3 0

Detaylı

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Mayıs Üniversitesi. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Mayıs Üniversitesi. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora ÖD: i ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU 10.0 alet ALAÇAM MESLEK YÜKSEKOKULU / 0.6 Lojistik 0.6 Posta Hizmetleri 04.0 Deniz ve Liman İşletmeciliği 04.0 Yat İşletme ve Yönetimi 0.6 Otobüs Kaptanlığı 15.9 Çağrı Merkezi

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları

Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları Önlisans Programları Yüksekokul / Program Belirlenen Kontenjan Aşçılık Programı 7 Aşçılık Programı (İ.Ö) 7 Ayakkabı Tasarımı

Detaylı

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Yüksek Lisans. Doktora

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Yüksek Lisans. Doktora ÖD: i ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU Alan kodu Derece öğretim Kurumu Toplam / Kabul eden/ 10.0 alet Bafra Meslek okulu Alan kodu Derece öğretim Kurumu Toplam / / 11.3 Bilgisayar Programcılığı Tıbbi ve Aromatik

Detaylı

BAHAR YARIYILI BAŞI ÖĞRENCİ SAYILARI

BAHAR YARIYILI BAŞI ÖĞRENCİ SAYILARI Ağlasun Meslek Yüksekokulu 2016-2017 BAHAR YARIYILI BAŞI ÖĞRENCİ SAYILARI 3.03.2017 Bilgisayar Programcılığı (İ.Ö.) 3 2 5 Bilgisayar Programcılığı 88 29 117 Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı (İ.Ö.)

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSANS / ÖNLİSANS KONTENJANLARI

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSANS / ÖNLİSANS KONTENJANLARI ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSANS / ÖNLİSANS KONTENJANLARI Fakülte / Yüksekokul / Konservatuar Öğretim Kontenjan Özel Koşul Süresi Ceyhan Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ DERS MÜFREDATLARI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ DERS MÜFREDATLARI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ DERS MÜFREDATLARI Banka 1 Türk Dili I 2 0 2 Banka 1 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I 2 0 2 Banka 1 YABANCI DİL 1 2 0 2 Banka 1 BİLGİ VE İLET. TEK. 1 2 0 2 Banka

Detaylı

GÜZ YARIYILI BAŞI ÖĞRENCİ SAYILARI

GÜZ YARIYILI BAŞI ÖĞRENCİ SAYILARI 2016-2017 GÜZ YARIYILI BAŞI ÖĞRENCİ SAYILARI 17.10.2016 Ağlasun Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı (İ.Ö.) 3 2 5 Bilgisayar Programcılığı 95 30 125 Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı (İ.Ö.)

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ YÖS KONTENJANLARI 2017

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ YÖS KONTENJANLARI 2017 SELÇUK ÜNİVERSİTESİ YÖS KONTENJANLARI 2017 FAKULTE-MYO BİRİM KONTENJAN AÇIKLAMA AKÖREN ALİ RIZA ERCAN MESLEK Y.O. BANKACILIK VE SİGORTACILIK 8 AKÖREN ALİ RIZA ERCAN MESLEK Y.O. BANKACILIK VE SİGORTACILIK

Detaylı

Tablo 3C Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumu Mezunlarının Sınavsız Yerleşebilecekleri Ön Lisans Programları

Tablo 3C Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumu Mezunlarının Sınavsız Yerleşebilecekleri Ön Lisans Programları 6001 ADALET - ALANI VE TÜM DALLARI Adalet 6002 AHŞAP TEKNOLOJİSİ - ALANI VE TÜM DALLARI 6003 AİLE VE TÜKETİCİ HİZMETLERİ - ALANI VE TÜM DALLARI 6004 AYAKKABI VE SARACİYE TEKNOLOJİSİ - ALANI VE TÜM DALLARI

Detaylı

Hangi önlisans programları, Yeni Yüzyıl Üniversitesi ndeki hangi lisans bölümlerine geçiş yapabilir?

Hangi önlisans programları, Yeni Yüzyıl Üniversitesi ndeki hangi lisans bölümlerine geçiş yapabilir? Hangi önlisans programları, Yeni Yüzyıl Üniversitesi ndeki hangi lisans bölümlerine geçiş yapabilir? LİSANS BÖLÜMÜNE GEÇİŞ YAPABİLEN ÖNLİSANS PROGRAMI Aşçılık Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Et Endüstrisi

Detaylı

Uşak ÜnİversİteSİ. Aklın ve Bilimin Işığında Saygın Bir Üniversite...

Uşak ÜnİversİteSİ. Aklın ve Bilimin Işığında Saygın Bir Üniversite... w w w. u s a k. e d u.t r Uşak ÜnİversİteSİ Aklın ve Bilimin Işığında Saygın Bir Üniversite... /unıversıteusak www.usak.edu.tr UŞAK ÜNİVERSİTESİ HAKKINDA "İŞ ARAYAN DEĞİL İş KURAN ÖĞRENCİLER YETİŞTİRİR"

Detaylı

Adnan Menderes Üniversitesi Taban Puanları

Adnan Menderes Üniversitesi Taban Puanları 2012-2013 Üniversitesi Taban Puanları 2012-2013 yılı yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitesi nin Lisans, Meslek Yüksekokulu ve Önlisans programları taban ve tavan puanları 4 YILLIK BÖLÜMLER Üniversite

Detaylı

KONTENJAN SAYISI KONTENJAN SAYISI KONTENJAN SAYISI DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ BÖLÜM. Diş Hekimliği 0 EDEBİYAT FAKÜLTESİ BÖLÜM

KONTENJAN SAYISI KONTENJAN SAYISI KONTENJAN SAYISI DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ BÖLÜM. Diş Hekimliği 0 EDEBİYAT FAKÜLTESİ BÖLÜM DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ Diş Hekimliği 0 EDEBİYAT FAKÜLTESİ Sanat Tarihi 2 Arkeoloji 2 Tarih 5 Sosyoloji 0 Türk Dili ve Edebiyatı 0 İngiliz Dili ve Edebiyatı 6 Alman Dili ve Edebiyatı 2 Fransız Dili ve

Detaylı

GÖKALP ORTAOKULU REHBE

GÖKALP ORTAOKULU REHBE 450 2013-2014 Liseler Tanıtım Sunusu Ziya Gökalp Ortaokulu Rehberlik Servisi 255 Fen Lisesi Sadece sayısal bölümler Başarısı yüksek öğrenciler Çalışma ortamı Uygun meslekler 2013 :450 Anadolu Öğretmen

Detaylı

FAKULTE/MYO ADI BÖLÜM / PROGRAM ADI Öğrenim Süresi Yabancı U. Kontenjanı Suriyeli MF Kontenjanı Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği 4 4 0

FAKULTE/MYO ADI BÖLÜM / PROGRAM ADI Öğrenim Süresi Yabancı U. Kontenjanı Suriyeli MF Kontenjanı Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği 4 4 0 FAKULTE/MYO ADI BÖLÜM / PROGRAM ADI Öğrenim Süresi Yabancı U. Kontenjanı Suriyeli MF Kontenjanı Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği 4 4 0 Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliği 4 6 0 Eğitim Fakültesi

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ 2019 YILI NORM KADRO PLANLAMASI

EGE ÜNİVERSİTESİ 2019 YILI NORM KADRO PLANLAMASI BİRGİVİ İSLAMİ İLİMLER FAKÜLTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ Fakülte Bazında 8 16 ECZACILIK FAKÜLTESİ Fakülte Bazında 13 26 SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ Fakülte Bazında 7 14 TIP FAKÜLTESİ Fakülte Bazında 43 86 HEMŞİRELİK

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN. Not: Başvurular ilgili Fakülte Dekanlıklarına/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu Müdürlüklerine yapılacaktır.

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN. Not: Başvurular ilgili Fakülte Dekanlıklarına/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu Müdürlüklerine yapılacaktır. HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ TÜRK DİLİ II DERSİ DÖNEM SONU (FİNAL) SINAVI PROGRAMI

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ TÜRK DİLİ II DERSİ DÖNEM SONU (FİNAL) SINAVI PROGRAMI ÖNEMLİ NOT: Sınavların sorunsuz bir şekilde yürütülebilmesi için ilgili bölümlerin her salonda en az bir gözetmen olacak şekilde görevlendirme yapmaları önemle arz olunur. Sınav görevlileri sınav başlamadan

Detaylı

Fakülte/ Yüksekokul. Bölümler. Ekonometri Ekonometri (İ.Ö.) Ekonomi ve Finans

Fakülte/ Yüksekokul. Bölümler. Ekonometri Ekonometri (İ.Ö.) Ekonomi ve Finans HEMŞİRELİK FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ AYDIN İKTİSAT FAKÜLTESİ Fakülte/ Yüksekokul Bölümler Yeni kayıt olan Mezun Olan Öğrenci Sayısı öğrenci sayısı 2014-2015 2015-2016

Detaylı

a) Lisans Programları Fakülte / Bölüm Belirlenen Kontenjan

a) Lisans Programları Fakülte / Bölüm Belirlenen Kontenjan a) Lisans Programları Fakülte / Bölüm Belirlenen Kontenjan Fen-Edebiyat Fakültesi 2. SINIF 3. SINIF Türk Dili ve Edebiyatı 5 5 İngiliz Dili ve Edebiyatı 4 4 Psikoloji 10 10 Sosyoloji 5 5 Tarih 4 4 İktisadi

Detaylı

2017 ÖSYS YERLEŞTİRME İŞLEMİ SONUCUNDA ÜNİVERSİTEMİZ KONTENJANLARI DOLULUK ORANLARI

2017 ÖSYS YERLEŞTİRME İŞLEMİ SONUCUNDA ÜNİVERSİTEMİZ KONTENJANLARI DOLULUK ORANLARI 102751021 Ayvacık Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık YGS-6 55 57 2 0 57 57 0 100,00 102770618 Ayvacık Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık (İÖ) YGS-6 55 26 2 0 57 26 31 45,61 102751269

Detaylı

2017 ÖSYS YERLEŞTİRME İŞLEMİ SONUCUNDA ÜNİVERSİTEMİZ KONTENJANLARI DOLULUK ORANLARI ve EN KÜÇÜK, EN BÜYÜK PUANLAR

2017 ÖSYS YERLEŞTİRME İŞLEMİ SONUCUNDA ÜNİVERSİTEMİZ KONTENJANLARI DOLULUK ORANLARI ve EN KÜÇÜK, EN BÜYÜK PUANLAR 102751021 Ayvacık Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık YGS-6 55 57 2 0 198,97143 272,34265 57 57 0 100,00 102770618 Ayvacık Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık (İÖ) YGS-6 55 26 2 0 175,04157

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ATATÜRK İLKE VE İNKILAP TARİHİ II DERSİ PROGRAMI

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ATATÜRK İLKE VE İNKILAP TARİHİ II DERSİ PROGRAMI SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ATATÜRK İLKE VE İNKILAP TARİHİ II DERSİ PROGRAMI Dersi Verecek Öğretim Elemanı Ders Verilecek Birim/Bölüm Dersin Yapılacağı Bina

Detaylı

Mart Üniversitesi Taban Puanları

Mart Üniversitesi Taban Puanları 2012-2013 Üniversitesi Taban Puanları 2012-2013 yılı yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitesi nin Lisans, Meslek Yüksekokulu ve Önlisans programları taban puanları, kontenjanları 4 YILLIK BÖLÜMLER Üniversit

Detaylı

Ameliyathane Hizmetleri 1106 Anestezi Turizm

Ameliyathane Hizmetleri 1106 Anestezi Turizm 1101 8342 9132 3204 8585 3205 4202 1105 9178 4205 Ameliyathane Hizmetleri 1106 Anestezi 9077 3243 8215 9116 3337 3338 6339 Turizm ve Otelcilik 3340 8587 5114 7161 7162 1102 Hukuk 3209 5301 3101 3276 6277

Detaylı

BİRİM. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI EK MADDE-1 (Merkezi Yerleştirme Puanı ile Geçişler) KONTENJANLARI

BİRİM. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI EK MADDE-1 (Merkezi Yerleştirme Puanı ile Geçişler) KONTENJANLARI ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI EK MADDE-1 (Merkezi Yerleştirme Puanı ile Geçişler) KONTENJANLARI BİRİM TIP FAKÜLTESİ Tıp - 270 275 275 275 230 225 81 83 83 83 69 68 İktisat

Detaylı

2018-YKS Yükseköğretim Lisans Programlarına 2015, 2016, 2017 Yıllarında En Küçük Puanla Yerleşen Adayın Başarı Sırası

2018-YKS Yükseköğretim Lisans Programlarına 2015, 2016, 2017 Yıllarında En Küçük Puanla Yerleşen Adayın Başarı Sırası -YKS Yükseköğretim Lisans Programlarına, 2016, 2017 Yıllarında En Küçük Puanla Diş Hekimliği Fakültesi 109810532 Diş Hekimliği Fakültesi SAY MF-3 21700 MF-3 19900 -- -- Eğitim Fakültesi 109810153 Fen Bilgisi

Detaylı

[Belge başlığını yazın]

[Belge başlığını yazın] TS-1 TS PUANLI LİSANS PROGRAMLARI Animasyon Arkeoloji ve Sanat Tarihi Basım Yayın ve Redakte Basın ve Yayın Canlandırma Filmi Tasarım ve Yönetimi Coğrafya Coğrafya Öğretmenliği Film Tasarım ve Yazarlık

Detaylı

2018 Yılı Uluslaraarsı öğrenci Kont. Öneri ALİ FUAD BAŞGİL HUKUK FAKÜLTESİ Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi

2018 Yılı Uluslaraarsı öğrenci Kont. Öneri ALİ FUAD BAŞGİL HUKUK FAKÜLTESİ Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi Kod/Kısa Adı Fakülte Yüksekokul Program Adı 2018 Yılı Uluslaraarsı öğrenci Kont. Öneri YILLIK ÖĞRENİM ÜCRETİ MİKTARI BİR DÖNEMLİK ÖĞRENİM ÜCRETİ MİKTARI 108210841 ALİ FUAD BAŞGİL HUKUK FAKÜLTESİ Ali Fuad

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde Üniversitemiz bölüm ve programlarına "Merkezi Yerleştirme Puanıyla (ek madde-1)" ve "Başarı Puanıyla" yapılacak yatay geçiş

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ TÜRK DİLİ II DERS PROGRAMI

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ TÜRK DİLİ II DERS PROGRAMI Dersi Verecek Öğretim Elemanı SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ TÜRK DİLİ II DERS PROGRAMI Ders Verilecek Fakülte/Bölüm Dersin Yapılacağı Birim ve Derslik Gün Saatler*

Detaylı

ÖĞRENCİ SAYI LİSTESİ 16.09.2015

ÖĞRENCİ SAYI LİSTESİ 16.09.2015 Ağlasun Meslek Yüksekokulu ÖĞRENCİ SAYI LİSTESİ.09.05 Bilgisayar Programcılığı (İ.Ö.) 3 5 Bilgisayar Programcılığı 9 38 Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı (İ.Ö.) 3 3 Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı

Detaylı

2016 VE 2017 KONTENJANLARININ PROGRAM VE ÜNİVERSİTE TÜRÜNE GÖRE DEĞİŞİM TABLOSU

2016 VE 2017 KONTENJANLARININ PROGRAM VE ÜNİVERSİTE TÜRÜNE GÖRE DEĞİŞİM TABLOSU Acil Durum ve Afet Yönetimi YGS-2 430 286-716 245 324-569 185-38 - 147 75,5% -11,7% - 25,8% Adalet YGS-3 3.275 2.920 300 6.495 2.685 2.569 395 5.649 590 351-95 846 22,0% 13,7% -24,1% 15,0% Ağız ve Diş

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SAYILARI ( itibariyle)

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SAYILARI ( itibariyle) 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SAYILARI (31.10.2017 itibariyle) GENEL I.ÖĞRETİM II.ÖĞRETİM TOPLAM AYDIN İKTİSAT FAKÜLTESİ E K T E K T TOPLAM Ekonometri 55 65 120 49 35 84 204 Ekonomi ve Finans 194

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI EK MADDE-1 (Merkezi Yerleştirme Puanı ile Geçişler) KONTENJANLARI

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI EK MADDE-1 (Merkezi Yerleştirme Puanı ile Geçişler) KONTENJANLARI ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ -2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI EK MADDE-1 (Merkezi Yerleştirme Puanı ile Geçişler) KONTENJANLARI BİRİM TIP FAKÜLTESİ Tıp 270 270 270 275 275 275 81 81 81 83 83 83 İktisat 190

Detaylı

YGS PUANI İLE ÖĞRENCİ ALAN 2 YILLIK(ÖNLİSANS) PROGRAMLAR

YGS PUANI İLE ÖĞRENCİ ALAN 2 YILLIK(ÖNLİSANS) PROGRAMLAR YGS PUANI İLE ÖĞRENCİ ALAN 2 YILLIK(ÖNLİSANS) PROGRAMLAR Acil Durum ve Afet Yönetimi (2) YGS-2 Adalet 2 YGS-3 Adalet (Açıköğretim) 2 YGS* Ağırlama Hizmetleri 2 YGS-5 Ağırlama Hizmetleri (Açıköğretim) 2

Detaylı

ÖĞRENCİ SAYI LİSTESİ 21.03.2016

ÖĞRENCİ SAYI LİSTESİ 21.03.2016 ÖĞRENCİ SAYI LİSTESİ.03.0 Ağlasun Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı (İ.Ö.) 3 5 Bilgisayar Programcılığı 38 Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı (İ.Ö.) 9 3 0 Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı

Detaylı

T.C. ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ

T.C. ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ T.C. ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 YURT DIŞINDAN ÖĞRENCİ KABUL KONTENJANLARI YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARI 108210011 Diş Hekimliği Fakültesi 5 2 108210841 Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi 4 3 Eğitim Fakültesi

Detaylı

2018-YKS Kılavuzunda Yer Alan Üniversitemiz Önlisans Programlarının 2015, 2016, 2017 Yıllarında En Küçük Puanlarla Yerleşen Adayın Başarı Sırası

2018-YKS Kılavuzunda Yer Alan Üniversitemiz Önlisans Programlarının 2015, 2016, 2017 Yıllarında En Küçük Puanlarla Yerleşen Adayın Başarı Sırası 2018-YKS Kılavuzunda Yer Alan Üniversitemiz Önlisans Programlarının 2015, 2016, 2017 Yıllarında En Küçük Puanlarla Yerleşen Adayın Başarı Sırası 2018 2017 2016 2015 SIRASI* PUAN TÜRÜ SIRASI* PUAN TÜRÜ

Detaylı

Lisans Toplam Açıköğretim Önlisans Programları Örgün Öğretim Tablo 3 / A _B Önlisans Toplam

Lisans Toplam Açıköğretim Önlisans Programları Örgün Öğretim Tablo 3 / A _B Önlisans Toplam ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖSYM YERLEŞTİRME BİLGİLERİ Program Seviyesi Program Türü Kontenjan Yerleşen Tercih Oranı Açıköğretim 5638 5638 100 Lisans Programları Tablo 4 Örgün Öğretim

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNLİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI İÇİN AYRILAN YURTDIŞI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNLİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI İÇİN AYRILAN YURTDIŞI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI SINIF 2 SINIF 3 SINIF 4 SINIF 5 2014-2015 eğitim öğretim yılı Güz yarıyılında Akdeniz Üniversitesi diploma programlarına yatay geçiş ile uluslararası öğrenci alınacak olup, Yükseköğretim Kurulu tarafından

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin

Detaylı