Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 40

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi 01.12.2008 Sayı - 40"

Transkript

1 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu Đnternet Sitesi Erişim im Đstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı -

2 BDDK Đnternet Sitesi Erişim Đstatistikleri Raporu.. BDDK Đnternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam :.... Toplam Erişim : En yoğun gün : Kasım Kasım Kasım Mayıs En yoğun günde erişim sayısı :.... En tenha gün : Kasım Kasım Eylül Mayıs En tenha günde erişim sayısı :.... Erişim :Đnternet Sitesinde sunulmakta olan herhangi bir doküman, resim vb. içeriğe erişim miktarını ifade etmektedir. : Đnternet Sitesini ziyaret eden kullanıcı sayısını ifade etmektedir. Aynı kullanıcının aynı gün içerisinde, dakika arayla gerçekleştirdiği erişimler, yeni ziyaret olarak kabul edilmektedir. BDDK Đnternet Sitesine Abone Olan Kullanıcı Türkçe Đngilizce

3 Haftalık (.. -..) ler ler Pzts Sal Çar Per Cum Cts Paz Pzts. - Paz. ( Haftalık)

4 Haftalık (.. -..) En çok indirilen Doküman. En Çok Đndirilen Doküman Sermaye Ölçümü ve Sermaye Standartlarının Uluslar arası Düzeyde Uyumlaştırılması Đndirilme Bankacılık Kanunu - (Yayın) Finansal Piyasalar Raporu / Haziran Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmelik BDDK Aylık Bülten - Kasım ABD Mortgage Krizi Küresel Finansal Yapı ve Yılı Dalgalanmaları Bankacılık Kanunu BDDK Başkanı Sn. Tevfik Bilgin'in Plan ve Bütçe Komisyonundaki Konuşması Bankaların Kredi Đşlemlerine Đlişkin Yönetmelikte değişiklik Yapolmasına dair Yönetmelik

5 Haftalık (.. -..) En çok erişen kullanıcı En çok erişen kullanıcı Erişim Akbank. Akbank. Türkiye Kalkınma Bankası. Deniz Destek. TMSF. Halkbank. Kurum içi. Adsl. Adsl. Kurum içi.

6 Haftalık (.. -..) En çok ziyaret eden ülke En çok ziyaret eden ülke Türkiye. ABD *. Almanya Hollanda Đngiltere Fransa Avusturya Belçika Avustralya Đtalya * Kurum içinden ve ABD den, internet sitesine erişim için aynı internet protokolü adres bloğu kullanıldığından, bu iki erişim kaynağı ayrı olarak gösterilememektedir.

7 Aylık (.. -..) ler ler Cts.. - Paz.. ( Aylık)

8 Aylık (.. -..) En çok indirilen Doküman En Çok Đndirilen Doküman Đndirilme Bankacılık Kanunu - (Yayın). Sermaye Ölçümü ve Sermaye Standartlarının Uluslar arası Düzeyde Uyumlaştırılması. Finansal Piyasalar Raporu / Haziran. Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmelik. ABD Mortgage Krizi. Sınav Đlanı. Küresel Finansal Yapı ve Yılı Dalgalanmaları. Bankacılık Kanunu. Basel Đkinci Sayısal Etki Çalışması. BDDK Aylık Bülten - Kasım.

9 Aylık (.. -..) En çok erişen kullanıcı En çok erişen kullanıcı Erişim Akbank. Türkiye Kalkınma Bankası. Akbank. Deniz Destek. Halkbank. Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü. TMSF. Orta Doğu Yazılım Hizmetleri A.Ş. Kurum içi. Vakıfbank.

10 Aylık (.. -..) En çok ziyaret eden ülke En çok ziyaret eden ülke Türkiye. ABD *. Almanya Hollanda Đngiltere Avusturya Fransa Đtalya Đsviçre Belçika * Kurum içinden ve ABD den, internet sitesine erişim için aynı internet protokolü adres bloğu kullanıldığından, bu iki erişim kaynağı ayrı olarak gösterilememektedir.

11 Aylık (.. -..) ler.... ler Sal.. - Paz.. ( Aylık)

12 Aylık (.. -..). En çok indirilen Doküman En Çok Đndirilen Doküman Đndirilme Bankacılık Kanunu - (Yayın).. Sermaye Ölçümü ve Sermaye Standartlarının Uluslar arası Düzeyde Uyumlaştırılması. ABD Mortgage Krizi.. Sınav Đlanı.. Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmelik.. Bankacılık Kanunu.. Finansal Piyasalar Raporu / Mart. Basel Đkinci Sayısal Etki Çalışması. Küresel Finansal Yapı ve Yılı Dalgalanmaları. Finansal Piyasalar Raporu/ Eylül.

13 Aylık (.. -..) En çok erişen kullanıcı En çok erişen kullanıcı Erişim Akbank. Türkiye Kalkınma Bankası. Akbank. Deniz Destek. Halkbank. TMSF. Garanti Bankası. Kurum içi. Ziraat Bankası. Kurum içi.

14 Aylık (.. -..) En çok ziyaret eden ülke En çok ziyaret eden ülke Türkiye. ABD *. Almanya Đngiltere Hollanda Đtalya Pakistan Avusturya Belçika Fransa * Kurum içinden ve ABD den, internet sitesine erişim için aynı internet protokolü adres bloğu kullanıldığından, bu iki erişim kaynağı ayrı olarak gösterilememektedir.

15 Yıllık (.. -..) ler.... ler.... Ara Şub Oca Şub Nis Mar Nis May Haz Haz Tem Ağu Ağu Eyl Eki Eki Kas Ara Oca Mar May Tem Eyl Kas Ara.. - Kas.. ( Yıllık)

16 Yıllık (.. -..) En çok indirilen Doküman En Çok Đndirilen Doküman Đndirilme Finansal Piyasalar Raporu/ Eylül.. Bankacılık Kanunu - (Yayın).. Sermaye Ölçümü ve Sermaye Standartlarının Uluslar arası Düzeyde Uyumlaştırılması Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmelik.... Bankacılık Kanunu.. Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketlerince Uygulanacak THP Hakkında Tebliğ.. Basel Đkinci Sayısal Etki Çalışması.. Tekdüzen Hesap Planı Ve Đzahnamesi Hakkında Tebliğ.. Bankaların Kredi Đşlemlerine Đlişkin Yönetmelik.. Küresel Finansal Yapı ve Yılı Dalgalanmaları..

17 Yıllık (.. -..) En çok erişen kullanıcı En çok erişen kullanıcı Erişim çi Akbank... Garanti Bankası.. Deniz Destek.. Ziraat Bankası.. Vakıfbank.. Halkbank.. Finansbank.. First Factoring. Türkiye Đş Bankası.. Türk Ekonomi Bankası..

18 Yıllık (.. -..) En çok ziyaret eden ülke En çok ziyaret eden ülke Türkiye. ABD *. Almanya. Đngiltere. Hollanda Belçika Avusturya Đtalya Đsviçre Rusya * Kurum içinden ve ABD den, internet sitesine erişim için aynı internet protokolü adres bloğu kullanıldığından, bu iki erişim kaynağı ayrı olarak gösterilememektedir.

19 FĐNTURK Finansal Türkiye Haritası Haftalık Bülten Uygulamaları Erişim Đstatistikleri

20 Haftalık (// - //) Erişim Sorgu *** FĐNTURK Uygulaması Haftalık Bülten Uygulaması Haftalık Bülten/ Kurul Kararları Uygulaması * * ** ler Visits ler Visits Pzt Sal Tue Çar Per Thu Cum Cts Sat Paz Mon Wed Fri Sun Mon //-// / - Sun / ( Week ( Scale) Haftalık) * Bu Uygulamalar için Üretilmemektedir. **FĐNTÜRK,Haftalık Bülten ve Kurul Kararları uygulamaları için toplam ziyaret grafiği *** FĐNTÜRK Uygulamasında oluşturulan finansal harita sayısı

21 Haftalık (// - //) En çok erişen kullanıcı En çok erişen kullanıcı Erişim Akbank. Abn Ambro Bank. Birleşik Fon Bankası. Deniz Destek. Tekstilbank. Garanti Bankası. Türk Ekonomi Bankası. Borusan Telekom. Finansbank. Türkiye Đş Bankası.

22 Haftalık (// - //) En çok ziyaret eden ülke En çok ziyaret eden ülke Türkiye ABD * Đsveç Polonya Hollanda Đngiltere Yunanistan Güney Afrika Bulgaristan Avusturya * Kurum içinden ve ABD den, internet sitesine erişim için aynı internet protokolü adres bloğu kullanıldığından, bu iki erişim kaynağı ayrı olarak gösterilememektedir.

23 Aylık (// - //) FĐNTURK Uygulaması Haftalık Bülten Uygulaması Haftalık Bülten/ Kurul Kararları Uygulaması Erişim Sorgu *** * * ** ler Visits ler Visits / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / Sat // //-// - Sun // ( Month ( Scale) Aylık) * Bu Uygulamalar için Üretilmemektedir. **FĐNTÜRK,Haftalık Bülten ve Kurul Kararları uygulamaları için toplam ziyaret grafiği *** FĐNTÜRK Uygulamasında oluşturulan finansal harita sayısı

24 Aylık (// - //) En çok erişen kullanıcı En çok erişen kullanıcı Erişim Akbank. Adsl. Adsl. Abn Ambro Bank. Türkiye Kalkınma Bankası. Şekerbank. Deniz Destek. Adsl. Garanti Bankası. Türkiye Đş Bankası.

25 Aylık (// - //) En çok ziyaret eden ülke.... En çok ziyaret eden ülke Türkiye. ABD * Đsveç Polonya Hollanda Yunanistan Almanya Đngiltere Avusturya Bulgaristan * Kurum içinden ve ABD den, internet sitesine erişim için aynı internet protokolü adres bloğu kullanıldığından, bu iki erişim kaynağı ayrı olarak gösterilememektedir.

26 Aylık (// - //) Erişim Sorgu *** FĐNTURK Uygulaması Haftalık Bülten Uygulaması * Haftalık Bülten/ Kurul Kararları Uygulaması * ** ler Visits... ler Visits / / / / / / / / / / / Tue // //-// - Sun // ( Quarter ( Scale) Aylık) / / / * Bu Uygulamalar için Üretilmemektedir. **FĐNTÜRK,Haftalık Bülten ve Kurul Kararları uygulamaları için toplam ziyaret grafiği *** FĐNTÜRK Uygulamasında oluşturulan finansal harita sayısı

27 . Aylık (// - //) En çok erişen kullanıcı En çok erişen kullanıcı Erişim Akbank. Akbank. Türkiye Đş Bankası. Deniz Destek. Adsl. Garanti Bankası. Adsl. Ziraat Bankası. Türkiye Finans Katılım Bankası. Abn Ambro Bank.

28 Aylık (// - //) En çok ziyaret eden ülke En çok ziyaret eden ülke Türkiye. ABD *. Đsveç Polonya Almanya Hollanda Avusturya Yunanistan Đtalya Đngiltere * Kurum içinden ve ABD den, internet sitesine erişim için aynı internet protokolü adres bloğu kullanıldığından, bu iki erişim kaynağı ayrı olarak gösterilememektedir.

29 Yıllık (// - //) Erişim Sorgu *** FĐNTURK Uygulaması Haftalık Bülten Uygulaması * Haftalık Bülten/ Kurul Kararları Uygulaması * ** ler Visits ler Visits Feb Apr Jun Aug Oct Dec Ara Oca Şub Mar Nis May Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Jan Mar May Jul Sep Nov Dec // //-// - Nov // ( Year ( Yıllık) Scale) * Bu Uygulamalar için Üretilmemektedir. **FĐNTÜRK,Haftalık Bülten ve Kurul Kararları uygulamaları için toplam ziyaret grafiği *** FĐNTÜRK Uygulamasında oluşturulan finansal harita sayısı

30 Yıllık (// - //) En çok erişen kullanıcı En çok erişen kullanıcı Erişim çi Akbank.. Akbank. Garanti Bankası.. Türk Ekonomi Bankası. Deniz Destek. Türkiye Đş Bankası. Borusan Telekom. Finansbank. Ziraat Bankası. Halkbank.

31 Yıllık (// - //) En çok ziyaret eden ülke En çok ziyaret eden ülke ABD *. Türkiye. Đsveç Polonya Almanya Hollanda Yunanistan Brezilya Belçika Singapur * Kurum içinden ve ABD den, internet sitesine erişim için aynı internet protokolü adres bloğu kullanıldığından, bu iki erişim kaynağı ayrı olarak gösterilememektedir.

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi 06.10.2008 Sayı - 37

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi 06.10.2008 Sayı - 37 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu Đnternet Sitesi Erişim im Đstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK Đnternet Sitesi Erişim Đstatistikleri Raporu // BDDK Đnternet Sitesinde Genel

Detaylı

BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu 02.05.2011

BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu 02.05.2011 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam :.....

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Denetleme Kurumu. nternet Sitesi Eri im

Denetleme Kurumu. nternet Sitesi Eri im Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu nternet Sitesi Eri im im statistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi..2 Sayı - 5 BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu..2 BDDK nternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu 9 BDDK nternet Sitesi Eriim statistikleri Raporu..1 BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (..1-4..1) Aylık (4..1-4..1) Aylık (6.1.11-4..1) Yıllık (6..11-4..1)

Detaylı

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi 01.10.2007 Sayı - 25

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi 01.10.2007 Sayı - 25 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu Đnternet Sitesi Erişim im Đstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK Đnternet Sitesi Erişim Đstatistikleri Raporu // BDDK Đnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu 9.1.211 BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (26.9.211-2.1.211) Aylık (3.9.211-2.1.211) 3 Aylık (5.7.211-2.1.211)

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Denetleme Kurumu. im Đstatistikleri. Đnternet Sitesi Erişim. Sayı - 90

Denetleme Kurumu. im Đstatistikleri. Đnternet Sitesi Erişim. Sayı - 90 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu Đnternet Sitesi Erişim im Đstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 41

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 41 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu Đnternet Sitesi Erişim im Đstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK Đnternet Sitesi Erişim Đstatistikleri Raporu.. BDDK Đnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu 6.6.211 BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (3.5.211-6.6.211) Aylık (7.5.211-5.6.211) 3 Aylık (6.3.211-5.6.211)

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 32

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 32 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu Đnternet Sitesi Erişim im Đstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK Đnternet Sitesi Erişim Đstatistikleri Raporu // BDDK Đnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi 2.8.21 Sayı - 6 BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu 2.8.21 BDDK İnternet Sitesinde

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu 46 8 BDDK nternet Sitesi Eriim statistikleri Raporu 4.6.1 BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (8.5.1-3.6.1) Aylık (5.5.1-3.6.1) 3 Aylık (6.3.1-3.6.1)

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 31

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 31 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu Đnternet Sitesi Erişim im Đstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK Đnternet Sitesi Erişim Đstatistikleri Raporu // BDDK Đnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 28

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 28 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu Đnternet Sitesi Erişim im Đstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK Đnternet Sitesi Erişim Đstatistikleri Raporu // BDDK Đnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi 3.1.211 Sayı - 65 BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu 3.1.211 BDDK İnternet

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu 8 86 BDDK nternet Sitesi Eriim statistikleri Raporu 8..1 BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (1..1 -..1) Aylık (8.9.1 -..1) 3 Aylık (..1 -..1) Yıllık

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu 2 8 BDDK nternet Sitesi Eriim statistikleri Raporu 2..22 BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (25.6.22 -..22) Aylık (2.6.22 -..22) Aylık (..22 -..22)

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu 85 BDDK nternet Sitesi Eriim statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (8.8. - 3..) Aylık (5.8. - 3..) 3 Aylık (6.6. - 3..) Yıllık

Detaylı

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 18

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 18 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu Đnternet Sitesi Erişim im Đstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi. Web Sitesi Yıllık Raporu. Yönetici Özeti. C. Toplam Oturum ve Ziyaretçi Sayılarının Ülkelere Göre Dağılımı

Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi. Web Sitesi Yıllık Raporu. Yönetici Özeti. C. Toplam Oturum ve Ziyaretçi Sayılarının Ülkelere Göre Dağılımı Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Web Sitesi Yıllık Raporu Yönetici Özeti İçindekiler I. Yönetici Özeti A. Toplam Sayfa Görüntülenme Sayıları B. Toplam Oturum ve Ziyaretçi Sayıları C. Toplam Oturum

Detaylı

Türk Bankacılık Sektörü

Türk Bankacılık Sektörü Hisse Senedi / Sektör Raporu Türk Bankacılık Sektörü 0/0/01 Dönem sonunda TGA oluumu görüldü kinci çeyrekte kredi büyümesi yavaladı. BDDK nın açıkladıı haftalık bankacılık sektörü verilerine göre müteri

Detaylı

T.C. MALİYE BAKANLIĞI Araştırma, Planlama ve Koordinasyon Kurulu Başkanlığı MEVDUAT VE KREDİ GELİŞMELERİ

T.C. MALİYE BAKANLIĞI Araştırma, Planlama ve Koordinasyon Kurulu Başkanlığı MEVDUAT VE KREDİ GELİŞMELERİ T.C. MALİYE BAKANLIĞI Araştırma, Planlama ve Koordinasyon Kurulu Başkanlığı Kısa Rapor Para-Banka: 76/9 11 Kasım 5 MEVDUAT VE KREDİ GELİŞMELERİ Toplam mevduat, YTL mevduatındaki artışa rağmen döviz mevduatındaki

Detaylı

Konya Hizmetler Sektörü Güven Endeksi geçen aya göre yükseldi:

Konya Hizmetler Sektörü Güven Endeksi geçen aya göre yükseldi: KONYA HİZMETLER SEKTÖRÜNÜN, FİYAT BEKLENTİSİ ARTTI HABER BÜLTENİ 15.03.2016 Sayı 29 Konya Hizmetler Sektörü Güven Endeksi geçen aya göre yükselirken, geçen yıla göre düştü. Önümüzdeki 3 ayda hizmetlere

Detaylı

Müşteri Şikayetleri Hakem Heyeti Yıllık Faaliyet Raporu. 1 Ocak 2012 31 Aralık 2012

Müşteri Şikayetleri Hakem Heyeti Yıllık Faaliyet Raporu. 1 Ocak 2012 31 Aralık 2012 Müşteri Şikayetleri Hakem Heyeti Yıllık Faaliyet Raporu 1 Ocak 2012 31 Aralık 2012 Temmuz 2013 İçindekiler 1. Genel Değerlendirme 2. 1 Ocak 2012 31 Aralık 2012 Dönemi İstatistiki Verileri 2.1. Hakem Heyetleri

Detaylı

TÜKET GÜVEN ENDEKS SER N GER YE ÇEK LMES RAPORU

TÜKET GÜVEN ENDEKS SER N GER YE ÇEK LMES RAPORU TÜKET GÜVEN ENDEKS SER N YE ÇEK LMES RAPORU ÖRNEKLEME VE ANAL Z TEKN KLER DA RE BA KANLI I VER ANAL Z TEKN KLER GRUBU 18.01.2013 ANKARA TÜKET GÜVEN ENDEKS SER N YE ÇEK LMES 2004 y ndan itibaren ayl k olarak

Detaylı

TÜRKİYE NİN TEK LED FUARI ULUSLARARASI OLMA YÖNÜNDE ADIM ADIM İLERLİYOR

TÜRKİYE NİN TEK LED FUARI ULUSLARARASI OLMA YÖNÜNDE ADIM ADIM İLERLİYOR TÜRKİYE NİN TEK LED FUARI ULUSLARARASI OLMA YÖNÜNDE ADIM ADIM İLERLİYOR 1-4 Ekim tarihleri arasında organize edilen ve Enerji Bakanlığı tarafından desteklenen Türkiye nin sektöründeki tek fuarı LED Sistemleri,

Detaylı

01.Şub.14 02.Şub.14 2 Gün Cumartesi - Pazar 10:00-18:00. 22:00 15.Şub.14 16.Şub.14 2 Gün Cumartesi - Pazar 09:00-16:00

01.Şub.14 02.Şub.14 2 Gün Cumartesi - Pazar 10:00-18:00. 22:00 15.Şub.14 16.Şub.14 2 Gün Cumartesi - Pazar 09:00-16:00 OCAK 2014 EĞİTİM TAKVİMİ Dönem Sonu Kapanış İşlemleri ve 11.Oca.14 12.Oca.14 2 Gün Cumartesi - Pazar Muhasebesel Kurum Kültürü ve Kurumiçi İletişim 11.Oca.14 12.Oca.14 2 Gün Cumartesi - Pazar Kişisel Planlama,

Detaylı

LEASING. finansman yöntemidir. y Finansal Leasing %100 finansman riskinin alınd. ndığı işlemdir.

LEASING. finansman yöntemidir. y Finansal Leasing %100 finansman riskinin alınd. ndığı işlemdir. LEASING Leasing yatırımlara finansman sağlayan alternatif bir finansman yöntemidir. y Finansal Leasing %100 finansman riskinin alınd ndığı işlemdir. Operasyonel Leasing ise genel olarak %70 finansman riski

Detaylı

NOTLU RİSK RAPORU TC KİMLİK / VKN ********344

NOTLU RİSK RAPORU TC KİMLİK / VKN ********344 NOTLU RİSK RAPORU ADI SOYADI TC KİMLİK / VKN RAPOR TARİHİ 13.10.2015 REFERANS KODU 2012C280C8 Sayfa 2 Findeks 1072 Kredi Notunuz 0 1900 Findeks Kredi Notu'nun Bileşenleri Bireysel Kredi ve Kart Ödeme Performansı

Detaylı

Türkiye de Petrol Sektörünün Öncelikli Konuları, Sorunları ve Dünya Piyasaları ile Etkileşimi. ICCI 2012, Nisan 2012 İstanbul

Türkiye de Petrol Sektörünün Öncelikli Konuları, Sorunları ve Dünya Piyasaları ile Etkileşimi. ICCI 2012, Nisan 2012 İstanbul Türkiye de Petrol Sektörünün Öncelikli Konuları, Sorunları ve Dünya Piyasaları ile Etkileşimi ICCI 2012, Nisan 2012 İstanbul Sunum planı Türkiye petrol piyasasına ilişkin gelişmeler 2011-2012 Dünya petrol

Detaylı

Türk Telekom e-devlet Kapısı

Türk Telekom e-devlet Kapısı Türk Telekom e-devlet Kapısı E-Devlet Çevrimiçi tek noktadan devlet kavramı, kamu hizmetleri alıcısının (vatandaşın, özel şirket, sivil toplum örgütü gibi) bakış açısından çevrimiçi entegrasyonunu ifade

Detaylı

Bankacılık Sektörü: Aylık Gelimeler

Bankacılık Sektörü: Aylık Gelimeler Hisse Senedi / Sektör Görünümü 08/02/2011 Bankacılık Sektörü: Aylık Gelimeler Bilançolar zorlu bir yıla hazırlanıyor Bankacılık sektörü Aralık ayında 1.564 milyon TL net kar elde etti. BDDK nın yayımladıı

Detaylı

TABLO LİSTESİ. Sayfa No

TABLO LİSTESİ. Sayfa No TABLO LİSTESİ Sayfa No Tablo I.2.1 Merkezi Yönetim Bütçe Gerçekleşmeleri... 1 Tablo I.2.2 Konsolide Kamu Sektörü Faiz Dışı Fazla Hedefleri ve Gerçekleşmeleri... 2 Tablo I.2.3 Kamu Kesimi Borçlanma Gereği

Detaylı

ULUSLARARASI DOĞRUDAN YATIRIM VERİLERİ BÜLTENİ

ULUSLARARASI DOĞRUDAN YATIRIM VERİLERİ BÜLTENİ T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI ULUSLARARASI DOĞRUDAN YATIRIM VERİLERİ BÜLTENİ Şubat 2016 TEŞVİK UYGULAMA VE YABANCI SERMAYE GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İÇİNDEKİLER Sayfa no Tablolar Listesi ii 1) Uluslararası Doğrudan Yatırım

Detaylı

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü Deri ve Deri Ürünleri Sektörü Kasım Ayı İhracat Bilgi Notu TDH Ar&Ge ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği DERİ VE DERİ ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜ YILI KASIM AYI İHRACAT PERFORMANSI yılı Kasım ayında, Türkiye

Detaylı

Türkiye de Dış Ticaret ve Dış Ticaret Finansmanı: İhracattaki Düşüşte Finansman Sıkıntısı Ne Kadar Etkili?

Türkiye de Dış Ticaret ve Dış Ticaret Finansmanı: İhracattaki Düşüşte Finansman Sıkıntısı Ne Kadar Etkili? Türkiye de Dış Ticaret ve Dış Ticaret Finansmanı: İhracattaki Düşüşte Finansman Sıkıntısı Ne Kadar Etkili? Sarp Kalkan Ekonomi Politikaları Analisti Hasan Çağlayan Dündar Araştırmacı Ayşegül Dinççağ Araştırmacı

Detaylı

Emeklilik Taahhütlerinin Aktüeryal Değerlemesi 31.12.2010 BP Petrolleri A.Ş.

Emeklilik Taahhütlerinin Aktüeryal Değerlemesi 31.12.2010 BP Petrolleri A.Ş. Emeklilik Taahhütlerinin Aktüeryal Değerlemesi 31.12.2010 BP Petrolleri A.Ş. 30 Eylül 2011 BP Petrolleri A.Ş. İçin hazırlanmıştır Aon Hewitt Tarafından hazırlanmıştır Bu rapor, içerdiği gizli ve kuruma

Detaylı

REW İSTANBUL 2016 FUAR SONUÇ RAPORU

REW İSTANBUL 2016 FUAR SONUÇ RAPORU REW İSTANBUL 2016 FUAR SONUÇ RAPORU 28-30 Nisan 2016 tarihlerinde T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve KOSGEB destekleri ile İFO Fuarcılık tarafından 12. kez geri dönüşüm, çevre teknolojileri ve atık

Detaylı

Ara Dönem Faaliyet Raporu MART 2014

Ara Dönem Faaliyet Raporu MART 2014 MART 2014 Raporun Ait Olduğu Dönem : 01.01.2014 31.03.2014 Bankanın Ticaret Ünvanı : TAIB YatırımBank A.Ş. Genel Müdürlük Adresi : Yüzbaşı Kaya Aldoğan Sokak Aksoy İş Merkezi No. 7 Kat 3 Zincirlikuyu,

Detaylı

HAFTALIK HOLDİNG NET AKTİF DEĞER RAPORU

HAFTALIK HOLDİNG NET AKTİF DEĞER RAPORU Araştırma SEKTÖR GÜNCELLEME HOLDİNG 5 Ocak 2015 HAFTALIK HOLDİNG NET AKTİF DEĞER RAPORU Koc Holding in toplam NAD iskontosu %1, YBB* ortalama iskonto %3 Sabancı Holding in toplam NAD iskontosu %31, YBB*

Detaylı

Türkiye de Bankacılık Sektörü 2009-2014 Mart

Türkiye de Bankacılık Sektörü 2009-2014 Mart Türkiye de Bankacılık Sektörü 2009-2014 Mart Bu çalışma, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Türkiye İstatistik Kurumu, Sermaye Piyasası Kurumu, Bankalararası Kart

Detaylı

Türkiye de Bankacılık Sektörü Aralık

Türkiye de Bankacılık Sektörü Aralık Türkiye de Bankacılık Sektörü 2011-2015 Aralık Bu çalışma, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Türkiye İstatistik Kurumu, Sermaye Piyasası Kurumu, Bankalararası

Detaylı

ADIM GAYRĠMENKUL DEĞERLEME A.ġ. 2014 Yılı Kalite Güvence Sistemi Gözden Geçirme Raporu

ADIM GAYRĠMENKUL DEĞERLEME A.ġ. 2014 Yılı Kalite Güvence Sistemi Gözden Geçirme Raporu ADIM GAYRĠMENKUL DEĞERLEME A.ġ 2014 Yılı Kalite Güvence Sistemi Gözden Geçirme Raporu 31 Aralık 2014 İş bu rapor, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından 01 Kasım 2006 tarih ve 26333 sayılı

Detaylı

Dünya ve Türkiye Ekonomisinde Beklentiler. İbrahim TURHAN Başkan 12 Nisan 2012

Dünya ve Türkiye Ekonomisinde Beklentiler. İbrahim TURHAN Başkan 12 Nisan 2012 Dünya ve Türkiye Ekonomisinde Beklentiler İbrahim TURHAN Başkan 12 Nisan 2012 Sunum Planı Dünya Ekonomisi Kriz sonrası gerçekleşmeler ve beklentiler Türkiye Ekonomisi Kriz sonrası gerçekleşmeler ve beklentiler

Detaylı

A N A L Z. Seçim Öncesinde Verilerle Türkiye Ekonomisi 2:

A N A L Z. Seçim Öncesinde Verilerle Türkiye Ekonomisi 2: A N A L Z Seçim Öncesinde Verilerle Türkiye Ekonomisi 2: Sektör Mücahit ÖZDEM R May s 2015 Giri Geçen haftaki çal mam zda son aç klanan reel ekonomiye ili kin göstergeleri incelemi tik. Bu hafta ülkemiz

Detaylı

Tekstil ve Konfeksiyon Ürünleri Daire Başkanlığı

Tekstil ve Konfeksiyon Ürünleri Daire Başkanlığı Tekstil ve Konfeksiyon Ürünleri Daire Başkanlığı 1. ÜRÜNÜN TANIMI: Ev tekstili, genel olarak evleri dekore etmek amacıyla kullanılan ürünler olarak tanımlanmaktadır. Sentetik iplikler ve kumaşların yanı

Detaylı

Banka, Şube ve Personel Sayıları

Banka, Şube ve Personel Sayıları İÇİNDEKİLER Banka, Şube ve Personel Sayıları... 1 Seçilmiş Bilanço Kalemleri... 2 Bilanço İçi Büyüklükler... 4 Bilanço Dışı Büyüklükler.. 5 Temel Büyüklüklere İlişkin Gelişim... 7 Kârlılık... 8 Krediler...

Detaylı

ERASMUS+ PROGRAMI Sektörel Beceri Ortaklıkları

ERASMUS+ PROGRAMI Sektörel Beceri Ortaklıkları ERASMUS+ PROGRAMI Sektörel Beceri Ortaklıkları Tanım Amaçlar Sektörler Faaliyetler Proje Katılımcı Kuruluşları Hibe Ölçütleri Bütçe Kalemleri Başvuru Şekli Sunu İçeriği Beceri İhtiyaçları İş Gücü Piyasasının

Detaylı

ZORUNLU KARŞILIKLAR HAKKINDA TEBLİĞ (SAYI: 2013/15) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak

ZORUNLU KARŞILIKLAR HAKKINDA TEBLİĞ (SAYI: 2013/15) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Resmi Gazete Tarihi: 25.12.2013 Resmi Gazete Sayısı: 28862 ZORUNLU KARŞILIKLAR HAKKINDA TEBLİĞ (SAYI: 2013/15) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Amaç MADDE 1 (1) Bu Tebliğin amacı, Türkiye Cumhuriyet

Detaylı

Türkiye de Bankacılık Sektörü 2009-2014 Aralık

Türkiye de Bankacılık Sektörü 2009-2014 Aralık Türkiye de Bankacılık Sektörü 2009-2014 Aralık Bu çalışma, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Türkiye İstatistik Kurumu, Sermaye Piyasası Kurumu, Bankalararası

Detaylı

NİSAN AYI YABANCI İŞLEMLERİ

NİSAN AYI YABANCI İŞLEMLERİ 05/2012 06/2012 07/2012 08/2012 09/2012 10/2012 11/2012 12/2012 01/2013 02/2013 03/2013 04/2013 %16 %18 %17 %18 %22 Araştırma ĠMKB YABANCI ĠġLEMLERĠ 7 Mayıs 2013 NİSAN AYI YABANCI İŞLEMLERİ Yabancı yatırımcılar

Detaylı

Bilgi Toplumu Stratejisi Eylem Planı 2. Değerlendirme Raporu. e-dtr İcra Kurulu 26. Toplantısı 26 Aralık 2008

Bilgi Toplumu Stratejisi Eylem Planı 2. Değerlendirme Raporu. e-dtr İcra Kurulu 26. Toplantısı 26 Aralık 2008 Bilgi Toplumu Stratejisi Eylem Planı 2. Değerlendirme Raporu e-dtr İcra Kurulu 26. Toplantısı 26 Aralık 2008 DEĞERLENDİRME RAPORLARI 1. Değerlendirme Raporu 12 Haziran 2008 tarihli 24. Đcra Kurulu Toplantısında

Detaylı

DÜNYA MAKİNE DIŞ TİCARETİ

DÜNYA MAKİNE DIŞ TİCARETİ DÜNYA MAKİNE DIŞ TİCARETİ DÜNYA MAKİNE DIŞ TİCARETİ 1. Ülkelere Göre İhracat DÜNYA MAKİNE VE AKSAMLARI SEKTÖRÜ ÜLKELERE GÖRE İHRACAT (MİLYAR $) 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 09/10 Artış

Detaylı

Türk Bankacılık Sektörü

Türk Bankacılık Sektörü Hisse Senedi / Sektör Raporu Türk Bankacılık Sektörü /03/0 Mart ayına zayıf bir balangıç yapıldı YP kredi talebi devam etti. BDDK nın açıkladıı haftalık bankacılık sektörü verilerine göre toplam krediler

Detaylı

İNGİLTERE PAZARINDA SON GELİŞMELER

İNGİLTERE PAZARINDA SON GELİŞMELER T.C. LONDRA BÜYÜKELÇİLİĞİ Kültür ve Tanıtma Müşavirliği İNGİLTERE PAZARINDA SON GELİŞMELER 16 Mayı s 2005 ÖZET REZERVASYON SAYISI DESTİNASYONLAR ORTALAMA FİYATLAR TUR OPERATÖRLERİ TATİL YÖRELERİ-TÜRKİYE

Detaylı

TGSD-ESDH HAZIR GİYİM SEKTÖR ENDEKSLERİ EKİM 2014

TGSD-ESDH HAZIR GİYİM SEKTÖR ENDEKSLERİ EKİM 2014 2014 2007 ARALIK 2008 ARALIK 2009 ARALIK 2010 ARALIK 2011 ARALIK 2012 ARALIK 2013 ARALIK 160 BİLEŞİK HAZIR GİYİM FAALİYET ENDEKSİ 150 140 130 120 110 100 90 80 127,89 130,62 144,90 BİLEŞİK HAZIR GİYİM

Detaylı

Seçilmiş Haftalık Veriler* 20 Temmuz 2015

Seçilmiş Haftalık Veriler* 20 Temmuz 2015 Seçilmiş Haftalık Veriler* 2 Temmuz 215 Sermaye Piyasaları ve Makro Ekonomik Araştırmalar *BDDK ve TCMB nin 1 Temmuz 215 haftasına ait haftalık istatistiklerinden derlenmiştir. Jun-9 Nov-9 Apr-1 Sep-1

Detaylı

Bölüm 6 Tarımsal Finansman

Bölüm 6 Tarımsal Finansman Bölüm 6 Tarımsal Finansman 1. Tarımsal Finansman 2. Tarımsal Krediler İçerik 1 FİNANSMAN VE FONKSİYONLARI İşletmelerin öz varlıklarını güçlendirmek olan finansman önceleri sadece sermaye temini olarak

Detaylı

TÜTÜN ÜRÜNLERİ İMALATI SEKTÖRÜ

TÜTÜN ÜRÜNLERİ İMALATI SEKTÖRÜ TÜTÜN ÜRÜNLERİ İMALATI SEKTÖRÜ T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI RİSK YÖNETİMİ VE KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EKONOMİK ANALİZ VE DEĞERLENDİRME DAİRESİ 31.12.2013 ANKARA 1 İÇİNDEKİLER GİRİŞ... 3 TÜTÜN ÜRÜNLERİ

Detaylı

KÜRESEL EKONOMİK ÇEVRE

KÜRESEL EKONOMİK ÇEVRE II. Bölüm KÜRESEL EKONOMİK ÇEVRE Doç. Dr. Olgun Kitapcı Akdeniz Üniversitesi, Pazarlama Bölümü 1 Gayri Safi Milli Hasıla (GSMH) BAZI KAVRAMLAR Bir ülke vatandaşlarının bir yıl için ürettikleri toplam mal

Detaylı

T.C. KALKINMA BAKANLIĞI

T.C. KALKINMA BAKANLIĞI T.C. KALKINMA BAKANLIĞI Bilgi Toplumu Stratejisinin Yenilenmesi Projesi İlerleme Raporu 25 Haziran 2013 Bu rapor, Kalkınma Bakanlığı Bilgi Toplumu Dairesi ve McKinsey Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi

Detaylı

ANKARA EMEKLİLİK A.Ş GELİR AMAÇLI ULUSLARARASI BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU ÜÇÜNCÜ 3 AYLIK RAPOR

ANKARA EMEKLİLİK A.Ş GELİR AMAÇLI ULUSLARARASI BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU ÜÇÜNCÜ 3 AYLIK RAPOR ANKARA EMEKLİLİK A.Ş GELİR AMAÇLI ULUSLARARASI BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU ÜÇÜNCÜ 3 AYLIK RAPOR Bu rapor Ankara Emeklilik A.Ş Gelir Amaçlı Uluslararası Borçlanma Araçları Emeklilik Yatırım

Detaylı

Banka, Şube ve Personel Sayıları

Banka, Şube ve Personel Sayıları İÇİNDEKİLER Banka, Şube ve Personel Sayıları... 1 Seçilmiş Bilanço Kalemleri... 2 Bilanço İçi Büyüklükler... 4 Bilanço Dışı Büyüklükler.. 5 Temel Büyüklüklere İlişkin Gelişim... 7 Kârlılık... 8 Krediler...

Detaylı

Dünyada önemli çimento üretici firmaları, Lafarge, Holcim CMBM, Anhui Conch, Heidelberg, Cemex, Italcementi ve Aditya Birla/Ultratech dir.

Dünyada önemli çimento üretici firmaları, Lafarge, Holcim CMBM, Anhui Conch, Heidelberg, Cemex, Italcementi ve Aditya Birla/Ultratech dir. ÇİMENTO HS No: 2523 DÜNYA ÜRETİMİ 2014 yılında global çimento üretimi bir önceki yıla göre artış göstererek 4,3 milyar ton seviyesinde gerçekleşmiştir. Çin üretimin %56,5 lik kısmını oluşturmaktadır. En

Detaylı

BISTEP nedir? BISTEP ne yapar?

BISTEP nedir? BISTEP ne yapar? BISTEP nedir? BISTEP, şirketlerin kurumsallaşma sürecine destek olmak amacıyla Borsa İstanbul ve Koç Üniversitesi tarafından tasarlanmış bir programdır. Program, şirketlerin kurumsallaşma basamaklarını

Detaylı

Akaryakıt Fiyatları Basın Açıklaması

Akaryakıt Fiyatları Basın Açıklaması 23 Aralık 2008 Akaryakıt Fiyatları Basın Açıklaması Son günlerde akaryakıt fiyatları ile ilgili olarak kamuoyunda bir bilgi kirliliği gözlemlenmekte olup, bu durum Sektörü ve Şirketimizi itham altında

Detaylı

GROUPAMA EMEKLİLİK A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK GELİR AMAÇLI KAMU DIŞ BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU

GROUPAMA EMEKLİLİK A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK GELİR AMAÇLI KAMU DIŞ BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU KAMU DIŞ BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU 1 OCAK - 31 ARALIK 2012 DÖNEMİNE AİT VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN RAPOR KAMU DIŞ BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM

Detaylı

Seçilmiş Haftalık Veriler* 25 Aralık 2015

Seçilmiş Haftalık Veriler* 25 Aralık 2015 Seçilmiş Haftalık Veriler* 25 Aralık 215 Sermaye Piyasaları ve Makro Ekonomik Araştırmalar *BDDK ve TCMB nin 18 Aralık 215 haftasına ait haftalık istatistiklerinden derlenmiştir. Jun-9 Nov-9 Apr-1 Sep-1

Detaylı

EKONOMİK GELİŞMELER Haziran - 2011

EKONOMİK GELİŞMELER Haziran - 2011 EKONOMİK GELİŞMELER Haziran - 2011 AR-GE MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU İÇİNDEKİLER... 1 GAYRİ SAFİ YURTİÇİ HASILA (GSYH)... 2 İSTİHDAM - İŞSİZLİK VE İŞGÜCÜ HAREKETLERİ.. 2 İTHALAT

Detaylı

Banka, Şube ve Personel Sayıları

Banka, Şube ve Personel Sayıları İÇİNDEKİLER Banka, Şube ve Personel Sayıları... 1 Seçilmiş Bilanço Kalemleri... 2 Bilanço İçi Büyüklükler... 4 Bilanço Dışı Büyüklükler.. 5 Temel Büyüklüklere İlişkin Gelişim... 7 Kârlılık... 8 Krediler...

Detaylı

Fon Bülteni Haziran 2016. Önce Sen

Fon Bülteni Haziran 2016. Önce Sen Fon Bülteni Haziran 216 Önce Sen Fon Bülteni Haziran 216 NN Hayat ve Emeklilik Fonları Sektör Karşılaştırmaları Yüksek Getiri! Son 1 Yıl - 31/5/215-31/5/216 % 25 2 15 1 5-5 -1 9,88 7,82 11,7 6,36 1,5 9,81

Detaylı

Seçilmiş Haftalık Veriler* 4 Aralık 2015

Seçilmiş Haftalık Veriler* 4 Aralık 2015 Seçilmiş Haftalık Veriler* 4 Aralık 215 Sermaye Piyasaları ve Makro Ekonomik Araştırmalar *BDDK ve TCMB nin 27 Kasım 215 haftasına ait haftalık istatistiklerinden derlenmiştir. Jun-9 Nov-9 Apr-1 Sep-1

Detaylı

Türk Dili I (TURK 101) Ders Detayları

Türk Dili I (TURK 101) Ders Detayları Türk Dili I (TURK 101) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Türk Dili I TURK 101 Güz 2 0 0 2 2 Ön Koşul Ders(ler)i Dersin Dili Dersin Türü Dersin

Detaylı