ZEYTİNLER YEŞİL ZEYTİNLER. Yeşil Kırma Zeytin. Süzme Ağırlık. Koli Adedi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ZEYTİNLER YEŞİL ZEYTİNLER. Yeşil Kırma Zeytin. Süzme Ağırlık. Koli Adedi"

Transkript

1 ÜRÜN KATALOĞU

2 Zeytin sadece soflarımızı ve kahvaltılarımızı süsleyen bir ürün olmamakla birlikte yüzyıllardan beri bilinegelen bir şifa kaynağıdır. Küplüce; Yeşil, siyah, dolgulu, baharatlı veya farklı çeşitlerde alabildiğine geniş bir seçenek yelpazesiyle sizlere en farklı zeytin keyfini yaşatmayı hedef edinmiştir. YEŞİL Yeşil Kırma Zeytin 00 Gr. Kg. 00 Gr. Raf Ömrü Ay 2.2. Kg.

3 Zeytin sadece soflarımızı ve kahvaltılarımızı süsleyen bir ürün olmamakla birlikte yüzyıllardan beri bilinegelen bir şifa kaynağıdır. Küplüce; Yeşil, siyah, dolgulu, baharatlı veya farklı çeşitlerde alabildiğine geniş bir seçenek yelpazesiyle sizlere en farklı zeytin keyfini yaşatmayı hedef edinmiştir. YEŞİL Yeşil Gemlik Kırma Zeytin 00 Gr. Kg. 00 Gr. Raf Ömrü Ay 2.2. Kg.

4 Zeytin sadece soflarımızı ve kahvaltılarımızı süsleyen bir ürün olmamakla birlikte yüzyıllardan beri bilinegelen bir şifa kaynağıdır. Küplüce; Yeşil, siyah, dolgulu, baharatlı veya farklı çeşitlerde alabildiğine geniş bir seçenek yelpazesiyle sizlere en farklı zeytin keyfini yaşatmayı hedef edinmiştir. YEŞİL Yeşil Çekirdeksiz Zeytin 00 Gr. Kg. 00 Gr. Raf Ömrü Ay 2.2. Kg.

5 Zeytin sadece soflarımızı ve kahvaltılarımızı süsleyen bir ürün olmamakla birlikte yüzyıllardan beri bilinegelen bir şifa kaynağıdır. Küplüce; Yeşil, siyah, dolgulu, baharatlı veya farklı çeşitlerde alabildiğine geniş bir seçenek yelpazesiyle sizlere en farklı zeytin keyfini yaşatmayı hedef edinmiştir. YEŞİL Yeşil Dilimli Zeytin 00 Gr. Kg. 00 Gr. Raf Ömrü Ay 2.2. Kg.

6 Zeytin sadece soflarımızı ve kahvaltılarımızı süsleyen bir ürün olmamakla birlikte yüzyıllardan beri bilinegelen bir şifa kaynağıdır. Küplüce; Yeşil, siyah, dolgulu, baharatlı veya farklı çeşitlerde alabildiğine geniş bir seçenek yelpazesiyle sizlere en farklı zeytin keyfini yaşatmayı hedef edinmiştir. YEŞİL Yeşil Çizik Zeytin 00 Gr. Kg. 00 Gr. Raf Ömrü Ay 2.2. Kg.

7 Zeytin sadece soflarımızı ve kahvaltılarımızı süsleyen bir ürün olmamakla birlikte yüzyıllardan beri bilinegelen bir şifa kaynağıdır. Küplüce; Yeşil, siyah, dolgulu, baharatlı veya farklı çeşitlerde alabildiğine geniş bir seçenek yelpazesiyle sizlere en farklı zeytin keyfini yaşatmayı hedef edinmiştir. YEŞİL Yeşil Biberli Zeytin 00 Gr. Kg. 00 Gr. Raf Ömrü Ay 2.2. Kg.

8 Zeytin sadece soflarımızı ve kahvaltılarımızı süsleyen bir ürün olmamakla birlikte yüzyıllardan beri bilinegelen bir şifa kaynağıdır. Küplüce; Yeşil, siyah, dolgulu, baharatlı veya farklı çeşitlerde alabildiğine geniş bir seçenek yelpazesiyle sizlere en farklı zeytin keyfini yaşatmayı hedef edinmiştir. YEŞİL Yeşil Kokteyl Zeytin 00 Gr. Kg. 00 Gr. Raf Ömrü Ay 2.2. Kg.

9 Zeytin sadece soflarımızı ve kahvaltılarımızı süsleyen bir ürün olmamakla birlikte yüzyıllardan beri bilinegelen bir şifa kaynağıdır. Küplüce; Yeşil, siyah, dolgulu, baharatlı veya farklı çeşitlerde alabildiğine geniş bir seçenek yelpazesiyle sizlere en farklı zeytin keyfini yaşatmayı hedef edinmiştir. YEŞİL Yeşil Domates Dolgulu Zeytin 00 Gr. Kg. 00 Gr. Raf Ömrü Ay 2.2. Kg.

10 Zeytin sadece soflarımızı ve kahvaltılarımızı süsleyen bir ürün olmamakla birlikte yüzyıllardan beri bilinegelen bir şifa kaynağıdır. Küplüce; Yeşil, siyah, dolgulu, baharatlı veya farklı çeşitlerde alabildiğine geniş bir seçenek yelpazesiyle sizlere en farklı zeytin keyfini yaşatmayı hedef edinmiştir. YEŞİL Yeşil Grill Zeytin 00 Gr. Kg. 00 Gr. Raf Ömrü Ay 2.2. Kg.

11 Zeytin sadece soflarımızı ve kahvaltılarımızı süsleyen bir ürün olmamakla birlikte yüzyıllardan beri bilinegelen bir şifa kaynağıdır. Küplüce; Yeşil, siyah, dolgulu, baharatlı veya farklı çeşitlerde alabildiğine geniş bir seçenek yelpazesiyle sizlere en farklı zeytin keyfini yaşatmayı hedef edinmiştir. YEŞİL Yeşil Halhalı Zeytin 00 Gr. Kg. 00 Gr. Raf Ömrü Ay 2.2. Kg.

12 Zeytin sadece soflarımızı ve kahvaltılarımızı süsleyen bir ürün olmamakla birlikte yüzyıllardan beri bilinegelen bir şifa kaynağıdır. Küplüce; Yeşil, siyah, dolgulu, baharatlı veya farklı çeşitlerde alabildiğine geniş bir seçenek yelpazesiyle sizlere en farklı zeytin keyfini yaşatmayı hedef edinmiştir. SİYAH Siyah Sele Zeytin 00 Gr. Kg. 00 Gr. Raf Ömrü Ay 2.2. Kg.

13 Zeytin sadece soflarımızı ve kahvaltılarımızı süsleyen bir ürün olmamakla birlikte yüzyıllardan beri bilinegelen bir şifa kaynağıdır. Küplüce; Yeşil, siyah, dolgulu, baharatlı veya farklı çeşitlerde alabildiğine geniş bir seçenek yelpazesiyle sizlere en farklı zeytin keyfini yaşatmayı hedef edinmiştir. SİYAH Siyah Dilimli Zeytin 00 Gr. Kg. 00 Gr. Raf Ömrü Ay 2.2. Kg.

14 Zeytin sadece soflarımızı ve kahvaltılarımızı süsleyen bir ürün olmamakla birlikte yüzyıllardan beri bilinegelen bir şifa kaynağıdır. Küplüce; Yeşil, siyah, dolgulu, baharatlı veya farklı çeşitlerde alabildiğine geniş bir seçenek yelpazesiyle sizlere en farklı zeytin keyfini yaşatmayı hedef edinmiştir. SİYAH Siyah Çekirdeksiz Zeytin 00 Gr. Kg. 00 Gr. Raf Ömrü Ay 2.2. Kg.

15 Zeytin sadece soflarımızı ve kahvaltılarımızı süsleyen bir ürün olmamakla birlikte yüzyıllardan beri bilinegelen bir şifa kaynağıdır. Küplüce; Yeşil, siyah, dolgulu, baharatlı veya farklı çeşitlerde alabildiğine geniş bir seçenek yelpazesiyle sizlere en farklı zeytin keyfini yaşatmayı hedef edinmiştir. SİYAH Salamura Zeytin 00 Gr. Kg. 00 Gr. Raf Ömrü Ay 2.2. Kg.

16 Küplüce zeytinyağları çok güzel öyle böle değil acaip güzel oooof harika harika derya kuzusu bunlar hebele hübele güzel enfes güzel çook güzel acaip derecede güzel çok dadlu çok lezzetli. SİYAH Kalamata Zeytin 00 Gr. Kg. 00 Gr. Raf Ömrü Ay 2.2. Kg.

17 Zeytin sadece soflarımızı ve kahvaltılarımızı süsleyen bir ürün olmamakla birlikte yüzyıllardan beri bilinegelen bir şifa kaynağıdır. Küplüce; Yeşil, siyah, dolgulu, baharatlı veya farklı çeşitlerde alabildiğine geniş bir seçenek yelpazesiyle sizlere en farklı zeytin keyfini yaşatmayı hedef edinmiştir. SİYAH Biber Dolgulu Zeytin 00 Gr. Kg. 00 Gr. Raf Ömrü Ay 2.2. Kg.

18 ZEYTİNYAĞI NATUREL SIZMA ZEYTİNYAĞI Küplüce Sızma Zeytinyağı nın üstün tadı, kokusu ve zeytuni aroması ile özellikle kahvaltı sofralarınıza renk getirir, mezelerine neşe, sıcak yemeklerinize lezzett katar. En özel zeytinler toplanır, Küplüce Sızma Zeytinyağı olarak sofralarınızdaki yerini alır. 250 ml 500 ml 750 ml 000 ml 5 lt 8 lt

19 ZEYTİNYAĞI RİVİERA ZEYTİNYAĞI Zeytinyağında hafifliği arayanların kesin tercihi olan Küplüce Riviera Zeytinyağlarını hem soğuk hem de sıcak yemeklerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Zeytinyağının yanma derecesinin yüksekliği ve emiliminin az olması nedeniyle kızartma ve hamur işlerinde genellikle tercih edilmektedir. 250 ml 500 ml 750 ml 000 ml 5 lt 8 lt

20 ZEYTİNYAĞI SPECIAL ZEYTİNYAĞI Yazı bulunursa çok güzel olur, ki bulurum ya nolcak yazı dediğin çok zor bişey değil sonuçta, yazı bulunur ya yazı kolay, tasarım bi bitsin yazı konur sonra o halledilir o hallederiz kaaarşiim

21 ZEYTİNYAĞI GOLDEN OLIVE OIL Golden Olive Oil içerisinde sertifikalı yenilebilir altın parçacıkları bulunmaktadır. Özel şişesinde ve en özel zeytinyağı ile altın parçacıkları birleştirilir.

22 ZEYTİNYAĞI GOLDEN OLIVE OIL Ürün tamamıyla özel üretip olup, kutusundan içindeki şişeye kadar size özel yazı ve logo işlenebilir.

23 ZEYTİNYAĞI GOLDEN OLIVE OIL Üretimimiz minimum 00 adet olarak yapılmaktadır. Size özel teklifimiz için bizimle iletişime geçebilir, ürün hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

24 ZEYTİNYAĞI MINIOLIVA Balsamic Vinaigrette Chili Flavoured Oil Cinnamon Flavoured Oil

25 ZEYTİNYAĞI MINIOLIVA Extra Virgin Olive Oil Premium Extra Virgin Olive Oil Lemon Flavoured Oil

26 ZEYTİNYAĞI MINIOLIVA Raspberry Vinaigrette Sherry Vinegar

27 SALÇALAR DOĞAL DOMATES VE BİBER SALÇALARI Antakya Acı Biber Salçası Ambalaj Net Ağırlık Brüt Ağırlık Briks Koli İçi Paket Koli Sayısı Pet Kova 9000 Gr 9000 Gr Ambalaj Net Ağırlık Brüt Ağırlık Briks Koli İçi Paket Koli Sayısı Pet Kova 9000 Gr 9000 Gr Ambalaj Net Ağırlık Brüt Ağırlık Briks Koli İçi Paket Koli Sayısı Pet Kova 9000 Gr 9000 Gr Antakya Tatlı Biber Salçası Antakya Domates Salçası

28 NAR EKŞİSİ NAR EKŞİSİ VE NAR EKŞİLİ SOSLAR Nar suyunun kaynatılıp belli bir kıvama getirilmesi ile elde edilen tamamen naturel (00% nar suyu) bir üründür. Limon tuzu yerine alternatif olabilmektedir. Salatalarda, sıcak yemeklerde (ör; dolma) ve ekşi aromanın istendiği birçok üründe kullanılabilir. Şeker hastalarına iyi geldiği kanıtlanmıştır. Nar Ekşili Sos Ambalaj Net Ağırlık Brüt Ağırlık Briks Koli İçi Paket Koli Sayısı Pet Şişe 90 Gr 000 Gr Gr Ambalaj Net Ağırlık Brüt Ağırlık Briks Koli İçi Paket Koli Sayısı Pet Şişe 330 Gr 35 Gr Gr Ambalaj Net Ağırlık Brüt Ağırlık Briks Koli İçi Paket Koli Sayısı Pet Şişe 90 Gr 000 Gr Gr Ambalaj Net Ağırlık Brüt Ağırlık Briks Koli İçi Paket Koli Sayısı Pet Şişe 330 Gr 35 Gr Gr Nar Ekşisi

29 ASMA YAPRAĞI ASMA YAPRAĞI ÇEŞİTLERİ Şişede Vakumlu Asma Yaprağı Net 000 Gr. Koli Adet Şişede Vakumlu Asma Yaprağı Net 80 Gr. Koli 30 Adet Pakette Vakumlu Asma Yaprağı Net 200 Gr. Koli Adet Pakette Vakumlu Asma Yaprağı Net 3500 Gr. Koli Adet

30 VAKUMLU BAHARATLI VE SOSLU Vakumlu paket uygulaması, daha sağlıklı, uzun ömürlü ve kaliteli saklama koşulları gerektirdiğinden tüm baharatlı ve soslu zeytin çeşitlerinde uygulanabilir.

31 VAKUMLU BAHARATLI VE SOSLU Küplüce baharatlı ve soslu zeytin çeşitlerimizden vereceğiniz siparişlerinizde, istediğiniz ürünün vakumlu ambalajda gönderilmesini belirttiğiniz taktirde siparişiniz vakumlu ambalajda gönderilecektir. Zeytin gibi gıda ürünlerinin tüketiciye daha sağlıklı ve hijyenik olarak sunulması konusunda öne çıkan vakumlu ambalaj kullanımı, kısa vadeli ve az miktarlardaki kullanımlarda tercih sebebidir. Küplüce, özellikle baharatlı zeytin türlerini, çeşitli soslar içeren zeytinleri vakumlu ambalaj seçeneği ile tüketicisine sunuyor. Vakumlu ambalajı sayesinde toz ve hava ile ilişkisi kesilen ürünler, ilk günkü tazeliğini ve lezzetini 2 ay boyunca koruyabiliyor. Vakum etkisiyle paketlerin içinde bakteri, maya, küf, haşere gelişimini önlenerek, ürünlerin dokusu ve görünüşü uzun süre muhafaza ediliyor. Küplüce nin vakum teknolojisi kullanarak ambalajlanan ürünleri, özel karton kutular içinde muhafaza ediliyor.

KONFİT (Light) SİYAH ZEYTİN

KONFİT (Light) SİYAH ZEYTİN ÜRÜN KATALOĞU ZEYTİN KONFİT (Light) SİYAH ZEYTİN Defne 5/1 teneke 4650 gr 4300 gr 2500 gr 245 adet Saha Prima 5/1 teneke 4650 gr 4300 gr 2500 gr 245 adet KONFİT (Light) SİYAH ZEYTİN Saha 5/1 teneke kutu

Detaylı

ALİ KESKİN Yöre Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı

ALİ KESKİN Yöre Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı www.yoregroup.com www.yoregroup.com Kıymetli Dostlar; Sağlıklı bir nesil, güçlü bir gelecektir. Sağlık ve gelişim, beslenme alışkanlığının bir sonucudur. Sağlıklı gelişim ve sağlıklı bir hayat sürebilmek,

Detaylı

T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat AYÇİÇEK YAĞI 3.18 3.1800 210,948.00 AD 670,814.

T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat AYÇİÇEK YAĞI 3.18 3.1800 210,948.00 AD 670,814. HUBUBAT 01/0/01-9/0/01 T.C. Sayfa: 1-7 YEMLİK GTM.S 0.49 0.53 0.5170 155,70.00 KG 80,505.91 ı: 80,505.91 ı 80,505.91 BUĞDAY BUĞDAY YEMLİK BUĞDAY YEMLİK BEYAZ GTM.S 0.63 0.63 0.63 3,80.00 KG 15,059.0 1

Detaylı

KÜSPELER KÜSPELER. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/03/2010

KÜSPELER KÜSPELER. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/03/2010 - 1/0/2010 T.C. Sayfa: 1-6 ZEYTİN PRİNA KÜSPESİ YAĞLI 0.0 0.05 0.090 91,284.00 KG 6,60.48 10 ZEYTİN PRİNA KÜSPESİ YAĞLI VE SULU 0.01 0.01 0.006 591,500.00 KG,711.67 ı: 40,072.15 1 ı 40,072.15 1 40,072.15

Detaylı

YAĞLI TOHUMLAR YAĞLI TOHUMLAR. Toplam KÜSPELER KÜSPELER. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/01/2015

YAĞLI TOHUMLAR YAĞLI TOHUMLAR. Toplam KÜSPELER KÜSPELER. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/01/2015 0/0/205 YAĞLI TOHUMLAR AYÇEKİRDEĞİ AYÇEKİRDEĞİ - 3/0/205 T.C. Sayfa: - 8 AYÇİÇEK HMS.8.8.800 5,840.00 KG 8,69.20 AYÇEKİRDEĞİ ı: 8,69.20 AYÇEKİRDEĞİ ı 8,69.20 YAĞLI TOHUMLAR 8,69.20 AYÇİÇEK KÜSPESİ 0.45

Detaylı

HUBUBAT MAMÜLLERİ HUBUBAT MAMÜLLERİ. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR

HUBUBAT MAMÜLLERİ HUBUBAT MAMÜLLERİ. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR 01/0/015 HUBUBAT MAMÜLLERİ - 8/0/015 T.C. Sayfa: 1-7 UN (MUHTELİF) 1.51 1.51 1.507 1,50.00 KG 1,884.00 1 ı: 1,884.00 1 ı 1,884.00 1 HUBUBAT MAMÜLLERİ 1,884.00 1 BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ 8.5 MM.84.84.8440

Detaylı

HUBUBAT MAMÜLLERİ HUBUBAT MAMÜLLERİ. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR

HUBUBAT MAMÜLLERİ HUBUBAT MAMÜLLERİ. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR 01//2015 HUBUBAT MAMÜLLERİ BUĞDAY UNU BUĞDAY UNU T.C. Sayfa: 1-10 UN (MUHTELİF) 1.52 1.65 1.6374 2,350.00 KG 3,848.00 2 BUĞDAY UNU ı: 3,848.00 2 BUĞDAY UNU ı 3,848.00 2 MAKARNA URUNLERI MAKARNA TARHANA

Detaylı

Misyonumuz - Vizyonumuz

Misyonumuz - Vizyonumuz Misyonumuz - Vizyonumuz Misyonumuz - Vizyonumuz Marka kent Akhisar'ın Medar kasabasında kurulan ve 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren fabrikamız, zeytin işletmeciliğine 2005 yılından bu yana, Ovil

Detaylı

Ürün Kataloğu. www.nesaerbek.com 1

Ürün Kataloğu. www.nesaerbek.com 1 Ürün Kataloğu www.nesaerbek.com 1 2 Doğadan gelen Lezzet... Hakkımızda Bir aile şirketi olarak İbrahim ERBEK önderliğinde 1980 li yıllarda kurulan firmamız üretim kapasitesi ve teknolojik altyapısını çağın

Detaylı

Emin Zeytincilik Ltd. Şti.

Emin Zeytincilik Ltd. Şti. Emin Zeytincilik Ltd. Şti. Sektöründe Türkiye'nin önde gelen kuruluşlarından olmakla birlikte, faaliyetlerini bu alanda geliştirmiş, zengin ürün çeşitleri, kalite ve müşteri odaklı hizmetleriyle faaliyetini

Detaylı

HUBUBAT MAMÜLLERİ HUBUBAT MAMÜLLERİ. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR

HUBUBAT MAMÜLLERİ HUBUBAT MAMÜLLERİ. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR 01/0/2016 HUBUBAT MAMÜLLERİ - 1/0/2016 T.C. Sayfa: 1-7 UN (MUHTELİF) 1.62 1.62 1.6200 250.00 KG 40 1 ı: 40 1 ı 40 1 HUBUBAT MAMÜLLERİ 40 1 BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ MERCİMEK MERCİMEK KIRMIZI MERCİMEK KIRMIZI

Detaylı

KÜSPELER KÜSPELER. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ 01/02/2010. Tarih: Sayı: - 28/02/2010 Satış Şekli

KÜSPELER KÜSPELER. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ 01/02/2010. Tarih: Sayı: - 28/02/2010 Satış Şekli T.C. Sayfa: 1-7 ZEYTİN PRİNA KÜSPESİ YAĞLI TARİŞ 0.04 0.04 0.0400 38,740.00 KG 9,549.60 3 ı: 9,549.60 3 ı 9,549.60 3 9,549.60 3 BiTKİSEL YAĞLAR HAM HMS 3.7 4.50 3.3573 37,840.00 KG 17,039.0 4 HAM HTS 3.03

Detaylı

Easy Soft r Snack Dolce & Easy Soft r Snack Salato MAYIS

Easy Soft r Snack Dolce & Easy Soft r Snack Salato MAYIS Easy Soft r Snack Dolce & Easy Soft r Snack Salato MAYIS Yeni fikirleriniz için güvenilir ortağınız Easy Soft r Snack Dolce & Easy Soft r Snack Salato Lezzetli ve kaliteli yumuşak ürünler üretmek için

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/10/2015. 10 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/10/2015. 10 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT - 31//2015 T.C. Sayfa: 1-6 YEMLİK HMS 0.70 0.70 0.7000 274,770.00 KG 192,339.00 1 ı: 192,339.00 1 ı 192,339.00 1 HUBUBAT 192,339.00 1 BiTKİSEL YAĞLAR RAFİNE İTL 3.56 3.64 3.5952 1,114,980.00 KG

Detaylı

EKİM 2015 ÜRÜN LİSTESİ

EKİM 2015 ÜRÜN LİSTESİ EKİM 2015 ÜRÜN LİSTESİ ADETLERİ YAZ OTOMATİK TOPLASIN ÜRÜNLER Birim Fiyat Özel Not ADET / KG ZEYTİNYAĞLARI ZEYTİNYAĞI MENGENE 3 LT PET ŞİŞE 48,00 TL YENİ ÜRÜN ZEYTİNYAĞI MENGENE 5 LT PET ŞİŞE 80,00 TL

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. TURGUTLU TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/05/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. TURGUTLU TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/05/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri Tarih: HUBUBAT MISIR MISIR 01/0/2009-31/0/2009 T.C. Sayfa: 1-10 MISIR KURU MTS 0.44 0.44 0.4427 19,000.00 KG 70,394.3 9 MISIR KURU MTS- 0.37 0.37 0.3711 37,100.00 KG 13,769.00 2 MISIR ı: 84,163.3 11 MISIR

Detaylı

TÜRKiYE NiN KEYiFLi LEZZETLERi

TÜRKiYE NiN KEYiFLi LEZZETLERi TÜRKiYE NiN KEYiFLi LEZZETLERi Pakyürek Şirketler Grubu olarak amacımız; Mutlu tüketici, mutlu çalışan, mutlu iş ortaklarına sahip olmaktır Pakyürek kurulduğu 1960 yılından bu yana %100 müşteri memnuniyeti

Detaylı

HUBUBAT MAMÜLLERİ HUBUBAT MAMÜLLERİ. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 30/06/2015

HUBUBAT MAMÜLLERİ HUBUBAT MAMÜLLERİ. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 30/06/2015 01/0/2015 HUBUBAT MAMÜLLERİ - 30/0/2015 T.C. Sayfa: 1-7 UN (MUHTELİF) HTS 1.37 1.37 1.3713 800.00 KG 1,097.00 1 ı: 1,097.00 1 ı 1,097.00 1 HUBUBAT MAMÜLLERİ 1,097.00 1 BiTKİSEL YAĞLAR RAFİNE HTS 4.27 4.27

Detaylı

Lezzet kataloğu. Siyah Zeytinler. Yeşil Zeytinler. Endüstriyel Grup

Lezzet kataloğu. Siyah Zeytinler. Yeşil Zeytinler. Endüstriyel Grup Lezzet kataloğu Siyah Zeytinler Yeşil Zeytinler Endüstriyel Grup Kaanlar Gıda Grubu olarak peynir üretimindeki verimliliğimizi ve markamızın oluşturduğu güveni, zeytincilik sektörüne de taşımak amacıyla

Detaylı

ZEYTİNYAĞI ÜRÜN KATALOĞU

ZEYTİNYAĞI ÜRÜN KATALOĞU KATALOĞU TARİŞ ZEYTİN VE TARIM SATIŞ KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ S.S. Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifleri Birliği, bugün Aydın, Balıkesir, Çanakkale, İzmir, Manisa ve Muğla illerine yayılmış

Detaylı

KÜSPELER KÜSPELER. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/05/2015

KÜSPELER KÜSPELER. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/05/2015 T.C. Sayfa: 1-7 ZEYTİN PRİNA KÜSPESİ YAĞLI 0.09 0.09 0.080 817,000.00 KG 69,44.00 1 ı: 69,44.00 1 ı 69,44.00 1 69,44.00 1 HAM İTL 2.03 2.03 2.0286,66,992.00 KG 11,47,82.13 2 RAFİNE 3.60 3.70 3.6072 1,344,218.00

Detaylı

Doğal katkısız zeytin üretiminde önemli rol üstlendik.

Doğal katkısız zeytin üretiminde önemli rol üstlendik. TARİHTEN SOFRANIZA in-ka GIDA Firmamız, İN-KA GIDA Olarak 1993 yılında Bursa İli Gemlik İlçesinde, market sektörü yanında zeytin topatancılığı yaparak ticari alanda faaliyet göstermeye başladı. 1997 yılında

Detaylı

İznikli Zeytin ve Zeytinyağı

İznikli Zeytin ve Zeytinyağı İznikli Zeytin ve Zeytinyağı Zeytinin yolculuğu Bahar ve yaz aylarında çiçeklerle süslenen zeytin ağaçlarımız bakım ve budama döneminden sonra kasım ayında hasat ile yolculuğuna başlar; Gün ağardıktan

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. TURGUTLU TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/03/2010. 3 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. TURGUTLU TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/03/2010. 3 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT MISIR MISIR Sayfa: 1-12 MISIR KURU MTS 0.45 0.51 0.4981 158,400.00 KG 78,899.20 5 MISIR ı: 78,899.20 5 MISIR ı 78,899.20 5 PİRİNÇ PİRİNÇ PİRİNÇ TTS 2.25 2.25 2.2500 1,900.00 KG 4,275.00 1 PİRİNÇ

Detaylı

BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ 01/02/2016. Tarih: Sayı: - 29/02/2016 Satış Şekli

BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ 01/02/2016. Tarih: Sayı: - 29/02/2016 Satış Şekli BiTKİSEL YAĞLAR T.C. Sayfa: 1-6 HAM İTL.6.38.355 10,375,950.00 KG 4,19,717.61 7 RAFİNE İTL 3.6 4.00 3.8930,765,05.00 KG 10,764,814.90 4 ı: 34,894,53.51 11 ı 34,894,53.51 11 ZEYTİN YAĞI ZEYTİN YAĞI ZEYTİN

Detaylı

BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ - 31/12/2016

BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ - 31/12/2016 01//2016-31//2016 BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ FASÜLYE KURU FASÜLYE T.C. Sayfa: 1-8 K.FASULYE BARBUNYA HMS 13.00 13.00 13.0000 27.50 KG 357.50 1 K.FASULYE BADALAN HMS 13.00 13.00 13.0000 25.00 KG 325.00 1 KURU

Detaylı

T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA BEYAZ , KG 4,275.

T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA BEYAZ , KG 4,275. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-9 ARPA TANE HMS 1.35 1.35 1.3500 1,500.00 KG 2,025.00 1 ARPA YEMLİK ı: 2,025.00 1 ARPA BEYAZ ARPA UNU HMS 1.90 1.90 1.9000 2,250.00 KG 4,275.00 1 ARPA BEYAZ ı: 4,275.00

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ HUBUBAT BUĞDAY 01/0/201 BUGDAY DİĞER DURUM - 31/0/201 T.C. Sayfa: 1-8 BUĞDAY HMS 0.95 0.99 0.9523 182,890.00 KG 14,161.90 3 BUGDAY DİĞER DURUM ı: 14,161.90 3 BUĞDAY ı 14,161.90 3 HUBUBAT 14,161.90 3 BAKLİYAT

Detaylı

1978 den beri en iyisi, en kalitelisi Meşrubat l Sayfa 2 33 Meşrubat l Sayfa 3

1978 den beri en iyisi, en kalitelisi Meşrubat l Sayfa 2 33 Meşrubat l Sayfa 3 1978 den beri en iyisi, en kalitelisi... 33 Meşrubat l Sayfa 2 33 Meşrubat l Sayfa 3 HAKKIMIZDA 33 Meşrubat Ltd. Şti., 1978 yılında kurulan ve o tarihten bugüne tüketiciyle birebir iletişimi ve kaliteden

Detaylı

Tel: 0 352 321 12 78 (pbx) Faks: 0 352 321 10 23 info@gulsangida.com www.gulsangida.com www.meysu.com.tr

Tel: 0 352 321 12 78 (pbx) Faks: 0 352 321 10 23 info@gulsangida.com www.gulsangida.com www.meysu.com.tr 1948 den beri Sade Tahin Helvası Plain Tahini Halva Net: 80 gr Koli İçi: 60 adet Net: 200 gr Koli İçi: 24 adet Net: 500 gr 8 690792 007350 Net: 1000 gr Net: 250 gr Net: 500 gr Net: 750 gr Ambalaj: TEPSİ

Detaylı

20,00 TL + kdv. 30,00 TL + kdv. 120,00 TL + kdv. 100 ml TADIM NUMUNESİ. 500 ml KOYU CAM ŞİŞE 5 LT TENEKE

20,00 TL + kdv. 30,00 TL + kdv. 120,00 TL + kdv. 100 ml TADIM NUMUNESİ. 500 ml KOYU CAM ŞİŞE 5 LT TENEKE 100 ml TADIM NUMUNESİ 20,00 TL + kdv 500 ml KOYU CAM ŞİŞE 30,00 TL + kdv 5 LT TENEKE 120,00 TL + kdv ÜRÜN KODU: 13100 ÜRÜN KODU: 13500 KOLİ İÇİ ADEDİ: 12 ÜRÜN KODU: 13005 KOLİ İÇİ ADEDİ: 4 NATÜREL SIZMA

Detaylı

Farklı çeşitleriyle her damak tadına hitap eden SOSERO gurme serisi, çeşitli boylardaki ambalaj sunumlarıyla da tüketiciye kolaylık sağlıyor.

Farklı çeşitleriyle her damak tadına hitap eden SOSERO gurme serisi, çeşitli boylardaki ambalaj sunumlarıyla da tüketiciye kolaylık sağlıyor. Sofralardan eksik olmayan geleneksel lezzetleri, şarküteri sektöründeki tecrübesiyle harmanlayan Yöre Grup, besin değeri ve kalitesinden ödün vermeyen anlayışıyla SOSERO marka adıyla gurme ürünler hazırladı.

Detaylı

T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat BUGDAY DİĞER DURUM , KG 166,199.

T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat BUGDAY DİĞER DURUM , KG 166,199. HUBUBAT MISIR MISIR T.C. Sayfa: 1-22 MISIR YEMLİK 0.71 0.71 0.7067 445,330.00 TON 314,703.89 1 MISIR TANE HMS 0.68 0.68 0.6846 144,800.00 KG 99,130.08 1 MISIR ı: 413,833.97 2 MISIR ı 413,833.97 2 PİRİNÇ

Detaylı

zeytinist

zeytinist 1 T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ EDREMİT MESLEK YÜKSEKOKULU Zeytincilik ve Zeytin İşleme Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Mücahit KIVRAK 0 505 772 44 46 kivrak@gmail.com www.mucahitkivrak.com.tr 2 3 4 EZME

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. TURGUTLU TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ 01/02/2010. Tarih: Sayı: - 28/02/2010 Satış Şekli

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. TURGUTLU TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ 01/02/2010. Tarih: Sayı: - 28/02/2010 Satış Şekli HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-1 ARPA MTS 0.38 0.38 0.3800 670.00 KG 54.60 1 ARPA YEMLİK ı: 54.60 1 ARPA ı 54.60 1 MISIR MISIR MISIR KURU MTS 0.40 0.48 0.4643 845,660.00 KG 39,640.00 MISIR ı: 39,640.00

Detaylı

TEBLİĞ. h) Hurma zeytin: Çeşide ve ekolojik şartlara bağlı olarak, zeytin danelerinin ağaçta iken kendiliğinden

TEBLİĞ. h) Hurma zeytin: Çeşide ve ekolojik şartlara bağlı olarak, zeytin danelerinin ağaçta iken kendiliğinden 23 Ağustos 2014 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29097 Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından: TÜRK GIDA KODEKSİ SOFRALIK ZEYTİN TEBLİĞİ (TEBLİĞ NO: 2014/33) Amaç TEBLİĞ MADDE 1 (1) Bu Tebliğin amacı; sofralık

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. TURGUTLU TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ 01/02/2011. Tarih: Sayı: - 28/02/2011 Satış Şekli

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. TURGUTLU TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ 01/02/2011. Tarih: Sayı: - 28/02/2011 Satış Şekli HUBUBAT MISIR MISIR 01/0/011-8/0/011 Sayfa: 1-14 MISIR KURU MTS 0.55 0.58 0.575 1,584,400.00 KG 907,03.30 3 MISIR ı: 907,03.30 3 MISIR ı 907,03.30 3 PİRİNÇ PİRİNÇ PİRİNÇ PİLAVLIK TTS-.11.50.594 58,000.00

Detaylı

Ev Dışı Tüketim Kataloğu. 1978'den beri

Ev Dışı Tüketim Kataloğu. 1978'den beri Ev Dışı Tüketim Kataloğu 1978'den beri R Geleneksel tatların yanında farklı ve yenilikçi ürünleri ile yemeklerinize değer katan FERSAN, 1978 yılından beri İzmir'de bulunan tek fabrikasında değişmeyen kalite

Detaylı

Ç eş ni l i Sız ma Zeytiny ağl ar ı

Ç eş ni l i Sız ma Zeytiny ağl ar ı Ç eş ni l i Sız ma Zeytiny ağl ar ı L a b o ratuvarcılık deneyim i s ayes in de, meyva ve bitki özelerin in ya ğd a çözünd üğünü çok i yi b i l e n L a l e l i, ç e ş n i l i ze ytinyağlarının üretimin

Detaylı

Lezzet. Keyif. /emretbursa Mudanya Yolu, Bademli Girişi, Trend Park

Lezzet. Keyif. /emretbursa  Mudanya Yolu, Bademli Girişi, Trend Park Lezzet Emr-et te usta eller tarafından özel yöntemlerle hazırlanan klasik ve modern sunumlu etlerimiz ağzınıza lezzet katacak. Etin en güzel hali! Keyif Aileniz ve sevdiklerinizle beraber neşe içinde yemeğinizi

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/10/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/10/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT - 31//2016 Sayfa: 1-7 TANE HMS 0.68 0.68 0.6846 144,800.00 KG 99,130.08 1 ı: 99,130.08 1 ı 99,130.08 1 HUBUBAT 99,130.08 1 BiTKİSEL YAĞLAR RAFİNE İTL 3.75 3.80 3.7748 1,430,562.00 KG 5,400,096.61

Detaylı

HUBUBAT MAMÜLLERİ HUBUBAT MAMÜLLERİ. Toplam KÜSPELER KÜSPELER. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ

HUBUBAT MAMÜLLERİ HUBUBAT MAMÜLLERİ. Toplam KÜSPELER KÜSPELER. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ HUBUBAT MAMÜLLERİ - 31/0/2016 T.C. Sayfa: 1-7 UN (MUHTELİF) HTS 1.72 1.72 1.7200 00.00 KG 860.00 1 ı: 860.00 1 ı 860.00 1 HUBUBAT MAMÜLLERİ 860.00 1 ZEYTİN PRİNA KÜSPESİ YAĞLI HTS 0.13 0.13 0.1320 701,460.00

Detaylı

YAĞLI TOHUMLAR YAĞLI TOHUMLAR. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 30/11/2016

YAĞLI TOHUMLAR YAĞLI TOHUMLAR. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 30/11/2016 YAĞLI TOHUMLAR SUSAM ÜRÜNLERİ SUSAM T.C. Sayfa: 1-8 SUSAM İŞLENMİŞ HMS 10.00 10.00 10.0000 142.00 KG 1,420.00 1 SUSAM ı: 1,420.00 1 SUSAM ÜRÜNLERİ ı 1,420.00 1 YAĞLI TOHUMLAR 1,420.00 1 BiTKİSEL YAĞLAR

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. TURGUTLU TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/01/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. TURGUTLU TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/01/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT MISIR MISIR 0/0/200-3/0/200 Sayfa: - 2 MISIR KURU MTS 0.42 0.42 0.468 2,380.00 KG 50,589.70 5 MISIR ı: 50,589.70 5 MISIR ı 50,589.70 5 PİRİNÇ PİRİNÇ PİRİNÇ PİLAVLIK İTHAL TTS 2.8 2.8 2.800 2,000.00

Detaylı

ZEYTİN&TURŞU Olive & Pickles

ZEYTİN&TURŞU Olive & Pickles ZEYTİN&TURŞU Olive & Pickles ONDA SALAMURA KONSERVE ZEYT N ve GIDA SAN.T C.LTD.ŞT. Dumlupınar Mah. Cengiz Topel Cad. No:26 shakçelebi / Saruhanlı / Manisa Tel: 0.236 362 54 84 Fax: 0.236 362 54 94 info@ondazeytin.com

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam KÜSPELER KÜSPELER. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ 01/04/ /04/2016

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam KÜSPELER KÜSPELER. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ 01/04/ /04/2016 HUBUBAT MISIR MISIR T.C. Sayfa: 1-8 MISIR YEMLİK HTS 0.71 0.71 0.7067 445,330.00 TON 314,703.89 1 MISIR ı: 314,703.89 1 MISIR ı 314,703.89 1 HUBUBAT 314,703.89 1 AYÇİÇEK KÜSPESİ HTS 0.69 0.69 0.6905 116,470.00

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/07/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/07/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT - 31/0/2015 T.C. Sayfa: 1 - FİĞ HMS 500.00 500.00 500.0000 62.8 TON 31,390.00 1 ı: 31,390.00 1 ı 31,390.00 1 BUĞDAY BUGDAY DİĞER DURUM BUĞDAY TOHUMLUK HMS 0.8 0.8 0.800 5,000.00 KG 3,900.00 1 BUGDAY

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ HUBUBAT MAMÜLLERİ. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/08/2015

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ HUBUBAT MAMÜLLERİ. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/08/2015 HUBUBAT PİRİNÇ PİRİNÇ T.C. Sayfa: 1 - PİRİNÇ HTS 5.5 5.5 5.500 300.00 KG 1,674.00 1 PİRİNÇ ı: 1,674.00 1 PİRİNÇ ı 1,674.00 1 HUBUBAT 1,674.00 1 HUBUBAT MAMÜLLERİ BUĞDAY UNU BUĞDAY UNU UN (MUHTELİF) HTS

Detaylı

T.C. NAZİLLİ TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR ,122, KG 19,788,527.

T.C. NAZİLLİ TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR ,122, KG 19,788,527. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 9 ARPA YEMLİK MTS 0.60 0.75 0.7226 27,280.00 KG 9,72.00 3 ARPA YEMLİK TTS 0.67 0.78 0.6984,22,630.00 KG 853,238.7 37 ARPA YEMLİK ı: 872,950.7 40 ARPA ı 872,950.7

Detaylı

YAĞLI TOHUMLAR YAĞLI TOHUMLAR. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ - 30/06/2016.

YAĞLI TOHUMLAR YAĞLI TOHUMLAR. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ - 30/06/2016. 01/0/201 YAĞLI TOHUMLAR SUSAM ÜRÜNLERİ SUSAM - 30/0/201 T.C. Sayfa: 1 - SUSAM İŞLENMİŞ HMS 10.20 10.20 10.2000 100.00 KG 1,020.00 1 SUSAM ı: 1,020.00 1 SUSAM ÜRÜNLERİ ı 1,020.00 1 YAĞLI TOHUMLAR 1,020.00

Detaylı

T.C. TURGUTLU TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat BUGDAY DİĞER DURUM , KG 109,957.

T.C. TURGUTLU TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat BUGDAY DİĞER DURUM , KG 109,957. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01/0/2010-30/0/2010 Sayfa: 1-16 ARPA MTS 0.37 0.37 0.3700,480.00 KG 3,507.60 1 ARPA YEMLİK ı: 3,507.60 1 ARPA ı 3,507.60 1 MISIR MISIR MISIR SLAJ MTS 0.11 0.11 0.1076 1,425,700.00

Detaylı

SOĞUK. Serinleme zamanı.

SOĞUK. Serinleme zamanı. PIZZA HUT EFSANESİ 1958 yılı Pizza Hut için doğum yılı olarak tarihe geçti. ABD Kansas ta iki kolej öğrencisi aile dostlarının tavsiyesiyle pizza işine girmeye karar verdi. Annelerinden 600 dolar alarak

Detaylı

T.C. NAZİLLİ TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR ,461, KG 21,292,395.

T.C. NAZİLLİ TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR ,461, KG 21,292,395. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 0/0/205 T.C. Sayfa: - 9 ARPA YEMLİK MTS 0.70 0.75 0.773 45,84 KG 32,88 3 ARPA YEMLİK TTS 0.63 0.95 0.7088,53,83 KG 87,870.50 34 ARPA YEMLİK ı: 850,750.50 37 ARPA ı 850,750.50 37

Detaylı

1900 lü yılların başından beri Gemlik te zeytin ve zeytinyağı ticareti yapan bir ailenin mensubuyum. Siyah zeytin, yeşil zeytin, dilimli

1900 lü yılların başından beri Gemlik te zeytin ve zeytinyağı ticareti yapan bir ailenin mensubuyum. Siyah zeytin, yeşil zeytin, dilimli GEMLİK ZEYTİNİ 1900 lü yılların başından beri Gemlik te zeytin ve zeytinyağı ticareti yapan bir ailenin mensubuyum. Siyah zeytin, yeşil zeytin, dilimli zeytin,zeytinyağı, zeytin ezmesi ve bunlarınçeşitlerini

Detaylı

T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat BEZELYE , KG 682,056.

T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat BEZELYE , KG 682,056. HUBUBAT - 30/0/2017 T.C. Sayfa: 1 - YEMLİK HTS 0.84 0.84 0.8400 25,000.00 KG 21,000.00 1 ı: 21,000.00 1 ı 21,000.00 1 HUBUBAT 21,000.00 1 BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ HMS 1.35 1.35 1.349 50,375.00 KG 82,05.7

Detaylı

10 Eylül - 30 Eylül 2015 tarihleri arasında geçerlidir. Bayramınız Kutlu Olsun... KURBAN BAYRAMI ÖZEL

10 Eylül - 30 Eylül 2015 tarihleri arasında geçerlidir. Bayramınız Kutlu Olsun... KURBAN BAYRAMI ÖZEL 10 Eylül - 30 Eylül 2015 tarihleri arasında geçerlidir. Bayramınız Kutlu Olsun... KURBAN BAYRAMI ÖZEL Bakliyat ve Baharatlar Derin Osmancık Pirinç > 25 kg Derin Futbol Yerli Kırmızı Mercimek > 25 kg Derin

Detaylı

T.C. NAZİLLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. - 24/02/2012 Şube Adı: Sayfa: 1-7 Maddelerin Cins ve Nev'ileri. Ortalama Fiyat.

T.C. NAZİLLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. - 24/02/2012 Şube Adı: Sayfa: 1-7 Maddelerin Cins ve Nev'ileri. Ortalama Fiyat. Sayfa: 1-7 HUBUBAT 0.5 0.6 0.540 1,509,50.00 KG 1,29,415.50 3 ı: 1,29,415.50 3 ı 1,29,415.50 3 SARI TTS 0.5 0.64 0.6132 172,40.00 KG 105,769.0 7 ı: 105,769.0 7 ı 105,769.0 7 BUĞDAY MAKARNALIK BUĞDAYLAR

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam KÜSPELER KÜSPELER. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 30/11/2017.

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam KÜSPELER KÜSPELER. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 30/11/2017. HUBUBAT MISIR MISIR 01//2017-30//2017 T.C. Sayfa: 1-8 MISIR TANE HMS 0.78 0.78 0.7812 16,530.00 KG 12,914.06 1 MISIR ı: 12,914.06 1 MISIR ı 12,914.06 1 YULAF YULAF YULAF BALYASI HMS 0.65 0.65 0.6500 16,000.00

Detaylı

FIRSATLAR ÇARŞAMBA GÜNLERİ BAŞLAR! 20-26 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. 10.90

FIRSATLAR ÇARŞAMBA GÜNLERİ BAŞLAR! 20-26 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. 10.90 FIRSATLAR ÇARŞAMBA GÜNLERİ BAŞLAR! 20-26 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. www.facebook.com/sokmarketler www.twitter.com/sokmarketler dakikalarınızı ŞOK ta yükleyebilirsiniz. Yüklemelerinizde işlem

Detaylı

T.C. NAZİLLİ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Şube Adı: Sayfa: 1-9 Maddelerin Cins ve Nev'ileri. Ortalama Fiyat. Ençok Fiyat.

T.C. NAZİLLİ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Şube Adı: Sayfa: 1-9 Maddelerin Cins ve Nev'ileri. Ortalama Fiyat. Ençok Fiyat. 01/0/01-9/0/01 Sayfa: 1-9 HUBUBAT ÇELTİK ÇELTİK ÇELTİK MTS 0.85 0.86 0.8554 3,07,480.00 KG,68,50.10 6 ÇELTİK ı:,68,50.10 6 ÇELTİK ı,68,50.10 6 MISIR MISIR MISIR SARI MTS 0.45 0.57 0.56 607,660.00 KG 319,771.50

Detaylı

zeytinist

zeytinist 1 T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ EDREMİT MESLEK YÜKSEKOKULU Zeytincilik ve Zeytin İşleme Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Mücahit KIVRAK 0 505 772 44 46 kivrak@gmail.com www.mucahitkivrak.com.tr 2 3 4 SİRKELİ

Detaylı

ZEYTİNYAĞI NASIL YAPILIR?

ZEYTİNYAĞI NASIL YAPILIR? 01.01.2018 ZEYTİNYAĞI HAKKINDA HER ŞEY "Zeytinyağı", zeytin ağaçlarının meyvesinden elde edilen yağa verdiğimiz isimdir. İnsanlar binlerce yıldır zeytinyağını tüketiyorlar, şimdi kanıtlanmış sağlık yararları

Detaylı

zeytinist

zeytinist 1 T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ EDREMİT MESLEK YÜKSEKOKULU Zeytincilik ve Zeytin İşleme Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Mücahit KIVRAK 0 505 772 44 46 kivrak@gmail.com www.mucahitkivrak.com.tr 2 3 4 TENEKE

Detaylı

T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MERCİMEK KIRMIZI HTS , KG 7,905.

T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MERCİMEK KIRMIZI HTS , KG 7,905. Tarih: 01/0/2015-30/0/2015 BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ MERCİMEK MERCİMEK KIRMIZI T.C. Sayfa: 1-6 MERCİMEK KIRMIZI HTS 3.19 3.19 3.1939 2,75.00 KG 7,905.00 1 MERCİMEK KIRMIZI ı: 7,905.00 1 MERCİMEK ı 7,905.00

Detaylı

ÇEŞİTLİ GIDA MADDELERİ

ÇEŞİTLİ GIDA MADDELERİ HUBUBAT T.C. Sayfa: 1-7 YEMLİK HTS 0.4 0.4 0.400 25,000.00 KG 21,000.00 1 ı: 21,000.00 1 ı 21,000.00 1 HUBUBAT 21,000.00 1 BiTKİSEL YAĞLAR HAM HMS 12.1 12.1 12.1766 17,293.00 KG 210,570.06 1 HAM HTS 12.00

Detaylı

Bahçe Bitkilerinin Ülke Ekonomisindeki Yeri. Doç. Dr. Yıldız Aka Kaçar

Bahçe Bitkilerinin Ülke Ekonomisindeki Yeri. Doç. Dr. Yıldız Aka Kaçar Bahçe Bitkilerinin Ülke Ekonomisindeki Yeri Doç. Dr. Yıldız Aka Kaçar Türkiye tarımın da bitkisel üretim, tek yıllık ve çok yıllık kültür bitkileriyle nadas dahil toplam 26,5 milyon ha lık bir alanda yapılmaktadır.

Detaylı

can ofset

can ofset www.canofset.com 0242 243 60 81 canofset07@gmail.com can ofset Vip Ürünler VK - 5305 Lüks Kahve Takımı VK - 8309 Lüks Kahve Takımı Ebat: 37 x 37 cm Mehmet Efendi Türk Kahvesi Ebat: 25,5 x 24,5 cm Mehmet

Detaylı

%100 Zeytinyağı ÜRÜN KATALOĞU / PRODUCT CATALOGUE.

%100 Zeytinyağı ÜRÜN KATALOĞU / PRODUCT CATALOGUE. %100 Zeytinyağı ÜRÜN KATALOĞU / PRODUCT CATALOGUE www.bozluyag.com Our company Our company has been built since 2003 and it is a family company. The place of our facility is in Torbalı,İzmir(Smyrna) where

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. TURGUTLU TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ 01/02/200. Tarih: Sayı: - 28/02/2009 Satış Şekli

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. TURGUTLU TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ 01/02/200. Tarih: Sayı: - 28/02/2009 Satış Şekli HUBUBAT MISIR MISIR Sayfa: 1-1 MISIR PATLAK TTS.70.70.7000 600.00 KG 1,60.00 1 MISIR KURU MTS 0.41 0.47 0.4648 57,000.00 KG 119,446.80 5 MISIR ı: 11,066.80 6 MISIR ı 11,066.80 6 BUĞDAY BUGDAY DİĞER DURUM

Detaylı

A kdeniz efsanelerinde adı Ölmez Ağaç ya da Hayat Ağacı. E fsaneye göre, Havva ile birlikte cennetten yeryüzüne İNSANLIĞA EN DEĞERLİ ARMAĞAN ZEYTİN

A kdeniz efsanelerinde adı Ölmez Ağaç ya da Hayat Ağacı. E fsaneye göre, Havva ile birlikte cennetten yeryüzüne İNSANLIĞA EN DEĞERLİ ARMAĞAN ZEYTİN İNSANLIĞA EN DEĞERLİ ARMAĞAN ZEYTİN E fsaneye göre, Havva ile birlikte cennetten yeryüzüne kovulan Âdem 930 yaşındayken öleceğini hisseder ve Tanrı dan kendisini ve dolayısıyla tüm insanlığı bağışlamasını

Detaylı

T.C. NAZİLLİ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. NAZİLLİ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT MISIR MISIR Sayfa: 1-9 MISIR SARI TTS 0.82 0.85 0.8298 155,580.00 KG 129,098.32 6 MISIR ı: 129,098.32 6 MISIR ı 129,098.32 6 BUĞDAY MAKARNALIK BUĞDAYLAR BUĞDAY ANADOLU DURUM MTS 0.2 0.85 0.94 4,63,235.00

Detaylı

w w w. b e h z a t m e z e. c o m HAKKIMIZDA Temelleri 1987 yılında atılan, Gürbüz Bekiş in kurucusu olduğu By Bekiş Grup; yıllar içerisinde Behzat, Rıfkı ve Hüsnü gibi Ankara nın gözde restaurant markalarını

Detaylı

ŞAP DEĞİL; TERMOŞAP. Isı, ses ve yangın yalıtımına TEK ÇÖZÜM

ŞAP DEĞİL; TERMOŞAP. Isı, ses ve yangın yalıtımına TEK ÇÖZÜM ŞAP DEĞİL; TERMOŞAP Isı, ses ve yangın yalıtımına TEK ÇÖZÜM Klasik Şapa Göre 30 Kat Daha Yalıtkan Yaptığı ihracatlarla ülke ekonomisine büyük katkıda bulunan PERSAN ın tescilli ürünü olan Termoşap, tesviye

Detaylı

www.kafedepa let.com

www.kafedepa let.com www.kafedepa let.com KAHVALTILAR Günün Çorbası Kahvaltı Tabağı Domates, Salatalık, Kaşar Peyniri, Beyaz Peynir, Siyah Zeytin, Yeşil Zeytin, Salam, Reçel, Bal, Tereyağ, Sigara Böreği, Haşlanmış Yumurta,

Detaylı

TÜRK GIDA KODEKSİ SOFRALIK ZEYTİN TEBLİĞİ (Tebliğ No: 2014/Taslak)

TÜRK GIDA KODEKSİ SOFRALIK ZEYTİN TEBLİĞİ (Tebliğ No: 2014/Taslak) Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından: TÜRK GIDA KODEKSİ SOFRALIK ZEYTİN TEBLİĞİ (Tebliğ No: 2014/Taslak) Amaç MADDE 1- (1) Bu tebliğin amacı; sofralık zeytinlerin tekniğine uygun ve hijyenik şekilde

Detaylı

BİTKİSEL YAĞLAR ÜRÜN KATALOĞU

BİTKİSEL YAĞLAR ÜRÜN KATALOĞU BİTKİSEL YAĞLAR ÜRÜN KATALOĞU 40 YILDIR HIZ KESMEDEN GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ! Ülkemiz için, ileriye dönük vizyonumuzla akaryakıttan gayrimenkule, gıdadan enerjiye, dış ticaretten Türkiye nin en büyük

Detaylı

BAŞLANGIÇLAR / Starters

BAŞLANGIÇLAR / Starters BAŞLANGIÇLAR / Starters DANA CARPACCIO Roka, Parmesan, Sızma Zeytinyağı ve Çıtır Ekmek Beef Carpaccio with Rocket, Virgin Olive Oil and Crispy Bread DANA FÜME Roka, Kiraz Domates, Parmesan ve Sızma Zeytinyağı

Detaylı

zeytinist mucahit@zeytin.org.tr www.mucahitkivrak.com.tr

zeytinist mucahit@zeytin.org.tr www.mucahitkivrak.com.tr 1 T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ EDREMİT MESLEK YÜKSEKOKULU Zeytincilik ve Zeytin İşleme Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Mücahit KIVRAK 0 505 772 44 46 kivrak@gmail.com www.mucahitkivrak.com.tr 2 3 4 Günümüzde

Detaylı

Türkiye nin sevdigi lezzet.

Türkiye nin sevdigi lezzet. Türkiye nin sevdigi lezzet. 2018 www.alanzeytin.com i Alan bilir... Alan yüksek depolama, işleme ve paketleme kapasitesine sahip tesislerinde geleneksel yöntemleri son teknoloji ile birleştirentürkiye

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ HUBUBAT MAMÜLLERİ. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ HUBUBAT MAMÜLLERİ. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ HUBUBAT PİRİNÇ PİRİNÇ T.C. Sayfa: 1-9 PİRİNÇ (MUH.AMB.) GTT.S 3.55 3.55 3.542 1,100.00 KG 3,903.00 1 PİRİNÇ ı: 3,903.00 1 PİRİNÇ ı 3,903.00 1 HUBUBAT 3,903.00 1 HUBUBAT MAMÜLLERİ BUĞDAY UNU BUĞDAY UNU

Detaylı

Mart - Nisan 2014. Restoran Destek Paketi: TURUNCU PUSULA

Mart - Nisan 2014. Restoran Destek Paketi: TURUNCU PUSULA Mart - Nisan 04 Restoran Destek Paketi: TURUNCU PUSULA Restoran Destek Paketi: Turuncu Pusula Misafir memnuniyeti sizin için ne kadar önemli? İşletmenizi kara geçirmeniz önceliğiniz mi? Bütün sırlarınız

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU www.meritsut.com

ÜRÜN KATALOĞU www.meritsut.com ÜRÜN KATALOĞU www.meritsut.com Hakkımızda Kuruluşumuz 1998 yılında Merih Gıda Süt Ürünleri Yem Hayvancılık Ltd. Şti. ünvanıyla 278 kg süt ile üretimine başlamıştır. Mutlak kalite ve lezzet prensibi ile

Detaylı

ORGANİK YEŞİL ZEYTİN

ORGANİK YEŞİL ZEYTİN ORGANİK YEŞİL ZEYTİN önerilir. 2 Yıl 121-140 (5XL) 680 gr 400 gr 15 TL önerilir. 2 Yıl 141-160 (4XL) 680 gr 400 gr 14 TL önerilir. 2 Yıl 161-180 (3XL) 680 gr 400 gr 13 TL önerilir. 2 Yıl 181-200 (2XL)

Detaylı

Ürün Kataloğu ikibinonaltı

Ürün Kataloğu ikibinonaltı Ürün Kataloğu ikibinonaltı Karton Kutular Baklava Kutuları Ürün Ebati : 500 Gr (21.7*12.5*4) 750 Gr 1000 Gr (25*19*4) 1500 Gr (30.5*20.5*4.5) 2000 Gr (34.5*24*4) Baski Tekniği : Ofset Baski Karton : Kroma

Detaylı

Şeftali Nektarı Koli Bilgileri. Vişne Nektarı Koli Bilgileri. Kayısı Nektarı Koli Bilgileri

Şeftali Nektarı Koli Bilgileri. Vişne Nektarı Koli Bilgileri. Kayısı Nektarı Koli Bilgileri Şeftali Nektarı Ambalaj Şekli Paket / Koli Net Brüt cmxcmxcm Koli/Palet Paket / Barkod Koli / Barkod 1/5 Karton Ambalaj 27 5.4 6.2 37x15,5x13 150 86900201 8690558014356 1/1 Karton Ambalaj 12 12 13.3 36,5x19,5x21,5

Detaylı

zeytinist

zeytinist 1 T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ EDREMİT MESLEK YÜKSEKOKULU Zeytincilik ve Zeytin İşleme Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Mücahit KIVRAK 0 505 772 44 46 kivrak@gmail.com www.mucahitkivrak.com.tr 2 3 AROMALI

Detaylı

TURİZM 2015 ÜRÜN KATALOĞU

TURİZM 2015 ÜRÜN KATALOĞU DONUKFIRINCILIK TURİZM 2015 ÜRÜN KATALOĞU Turizm Kataloğu - 2015 1 2 Turizm Kataloğu - 2015 DONUK FIRINCILIK Değerli iş ortağımız, Buğday sofralarımızın vazgeçilmez ürünlerinin hammaddesi olarak yemeklerimize

Detaylı

23 Ağustos 2014 CUMARTESİ. Resmî Gazete. Sayı : TEBLİĞ. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından: TÜRK GIDA KODEKSİ SOFRALIK ZEYTİN TEBLİĞİ

23 Ağustos 2014 CUMARTESİ. Resmî Gazete. Sayı : TEBLİĞ. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından: TÜRK GIDA KODEKSİ SOFRALIK ZEYTİN TEBLİĞİ 23 Ağustos 2014 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29097 TEBLİĞ Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından: TÜRK GIDA KODEKSİ SOFRALIK ZEYTİN TEBLİĞİ (TEBLİĞ NO: 2014/33) Amaç MADDE 1 (1) Bu Tebliğin amacı; sofralık

Detaylı

DANA FÜME / SMOKED BEEF Roka, kiraz domates, parmesan ve sızma zeytinyağı ile With fresh rocket, cherry tomato, parmesan and virgin olive oil

DANA FÜME / SMOKED BEEF Roka, kiraz domates, parmesan ve sızma zeytinyağı ile With fresh rocket, cherry tomato, parmesan and virgin olive oil başlangıçlar DANA CARPACCIO / BEEF CARPACCIO Roka, parmesan, balsamik, taze karabiber ve sızma zeytinyağı ile With fresh rocket, parmesan, balsamic, virgin olive oil and ground black pepper DANA FÜME /

Detaylı

www.sutsesut.com Sütse faaliyete başladığı günden bugüne ürünlerinin güvenle tüketilecek yüksek standartlarda olmasını hedeflemiştir. Kaliteye olan hassasiyeti ile hareket ederek çözüm ortağı olarak büyümeyi

Detaylı

MALTA KÖŞKÜ RAMAZAN A LA CARTE İFTAR MENÜSÜ BAŞLANGIÇLAR

MALTA KÖŞKÜ RAMAZAN A LA CARTE İFTAR MENÜSÜ BAŞLANGIÇLAR MALTA KÖŞKÜ RAMAZAN A LA CARTE İFTAR MENÜSÜ HURMA, PASTIRMA, KAŞAR PEYNİR, BEYAZ PEYNİR,, SİYAH ZEYTİN, YEŞİL ÇİZİK ZEYTİN, BAL, KAYMAK, TAHİN, PEKMEZ, GÜNÜN ZEYTİNYAĞLISI VE GÜNÜN MEZESİ İÇECEKLER GÜNÜN

Detaylı

82,99 88,99 18,51 115,65 16,20 19,99 124,90 17,50 TİCARETE TOPTAN DESTEK. Altın Hasat Riviera Zeytinyağı 5 lt. Besler Kızartmalık Yağ.

82,99 88,99 18,51 115,65 16,20 19,99 124,90 17,50 TİCARETE TOPTAN DESTEK. Altın Hasat Riviera Zeytinyağı 5 lt. Besler Kızartmalık Yağ. Besler Kızartmalık Yağ 18 lt Altın Hasat Riviera Zeytinyağı 5 lt 124,90 115,65 Alba Bitkisel Margarin 88,99 82,99 Besler Baklavalık Yağ 18 lt 19,99 18,51 Besler Paket Margarin 17,50 16,20 124,90 115,65

Detaylı

GÖRÜLMEMİŞ FIRSATLAR. Cola Turka 4x1lt. Besler Nohut1kg. Torku Helva500gr

GÖRÜLMEMİŞ FIRSATLAR. Cola Turka 4x1lt. Besler Nohut1kg. Torku Helva500gr 50 ALIŞVERİŞİNİZE ** GÖRÜLMEMİŞ FIRSATLAR 29 Kasım - 12 Aralık Tarihlerinde Geçerli Fiyatlardır. Cola Turka 4x1lt Besler Nohut1kg 9,95 7,25 5,00 5,50 50.000adetstokilesınırlıdır. 50.000adetstokilesınırlıdır.

Detaylı

Gavurdağı Salatası Domates, soğan, sivri biber, maydanoz, ceviz, zeytinyağı ve nar ekşisi

Gavurdağı Salatası Domates, soğan, sivri biber, maydanoz, ceviz, zeytinyağı ve nar ekşisi Mezeler Tabule Maydanoz, taze nane, dereotu, salatalık, domates, nar ve köftelik bulgur Humus/Pastırmalı Panço Patlıcan, patates ve sarımsaklı yoğurt Çiğ Köfte Muhammara Domates salçası, ceviz ve baharat

Detaylı

çorbalar 10,00 TL 5,00 TL beyran mercimek ezogelin (haşlanmış kuzu incik, haşlanmış pirinç, sarımsak, pul biber, karabiber, et suyu sosu ile)

çorbalar 10,00 TL 5,00 TL beyran mercimek ezogelin (haşlanmış kuzu incik, haşlanmış pirinç, sarımsak, pul biber, karabiber, et suyu sosu ile) www.kebapkar.com.tr Antep Fıstığı Gaziantep yemekleri, Türk mutfağında malzeme çeşitliliği, pişiriliş tarzları, göze ve damak tadına hitap eden sunuluş şekilleriyle her zaman için önemli biryer tutmaktadır.

Detaylı

sağlıklı nesiller için

sağlıklı nesiller için sağlıklı nesiller için Peynir Çeşitleri TAM YAĞLI BEYAZ PEYNİR TAM YAĞLI BEYAZ PEYNİR Lokum Kıvamında 17 kg 4,5 kg 17 kg 4,5 kg - 2 kg (Tava) Paketleme : Tavada 4 adet Paketleme 1kg: Tavada 12 adet Paketleme

Detaylı

TÜRK GIDA KODEKSİ Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği

TÜRK GIDA KODEKSİ Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği Resmi Gazete; tarih 02. 09. 2001, sayı: 24511 Tarım ve Köyişleri Bakanlığından ve Sağlık Bakanlığından TÜRK GIDA KODEKSİ Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği (Tebliğ No : 2001 / 19) Amaç Madde 1- Bu Tebliğin

Detaylı

Dana Ürünleri. Dana Uzun But Ortalama Ağırlık: 40-60 kg. Dana Kemiksiz But Eti (3 lü set) Dana Kemiksiz But Eti (5 li set)

Dana Ürünleri. Dana Uzun But Ortalama Ağırlık: 40-60 kg. Dana Kemiksiz But Eti (3 lü set) Dana Kemiksiz But Eti (5 li set) Dana Ürünleri Dana Karkas Ortalama Ağırlık: 250 300 kg Özellik: İki kaburgalı Özellik: Kuyruksuz, böbreksiz, testisler üzerinde Ambalaj: Kefenlenmiş olarak askıda Muhafaza: 0-4 C de 7-10 gün Dana Uzun

Detaylı

ÇORBALAR KAHVALTI SALATALAR

ÇORBALAR KAHVALTI SALATALAR ÇORBALAR GÜNÜN ÇORBASI BORÇ ÇORBA 5 TL 6 TL KAHVALTI KAHVALTI TABAĞI ( Zeytin, Beyaz Peynir, Domates, Salatalık, Salam, Tavuk, Jambon, Haşlanmış Yumurta, Kaşar Peyniri, Çilek Reçeli, Tereyağ, Bal, Tahin,

Detaylı

KALİTE BELGELERİMİZ/QUALITY CERTIFICATES

KALİTE BELGELERİMİZ/QUALITY CERTIFICATES 1996 yılında kurulan Yöre Şirketler Grubu, kahvaltılık gıda sektöründeki tecrübesini Gemlik te bulunan zeytin, turşu ve gurme ürünleri fabrikası ile Kartepe ve Çanakkale de bulunan iki adet süt ve süt

Detaylı