T.C. Resmî Gazete. Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Hukuk ve Mevzuat Genel Müdürlüğünce Yayımlanır YÖNETMELİKLER

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. Resmî Gazete. Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Hukuk ve Mevzuat Genel Müdürlüğünce Yayımlanır YÖNETMELİKLER"

Transkript

1 T.C. Resmî Gazete Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Hukuk ve Mevzuat Genel Müdürlüğünce Yayımlanır 10 Ekim 2020 CUMARTESİ YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ YÖNETMELİKLER Sayı : Atatürk Üniversitesinden: ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE 1 3/11/2011 tarihli ve sayılı Resmî Gazete de yayımlanan Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 12 nci maddesinin üçüncü fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. (3) Öğrenciler, bir yarıyılda 30 krediyi geçmeyecek şekilde en fazla 10 ders alırlar. Bu şekilde alınacak dersler öğrencilerin bulundukları yarıyıl ve/veya alt yarıyıllardaki derslerden olabilir, üst yarıyıllardan ders alınamaz. MADDE 2 Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer. MADDE 3 Bu Yönetmelik hükümlerini Atatürk Üniversitesi Rektörü yürütür. Yönetmeliğin Yayımlandığı Resmî Gazete nin Tarihi Sayısı 3/11/ Yönetmelikte Değişiklik Yapan Yönetmeliklerin Yayımlandığı Resmî Gazete nin Tarihi Sayısı 1-17/1/ /12/ /1/ /9/ /6/ /3/ /6/ /10/ /6/ /7/ Kuruluşu : 7 Ekim 1920 İçindekiler 64. Sayfadadır.

2 Sayfa : 2 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2020 Sayı : Haliç Üniversitesinden: HALİÇ ÜNİVERSİTESİ EKONOMİ GÜVENLİĞİ ÇALIŞMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Haliç Üniversitesi Ekonomi Güvenliği Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezinin amaçlarına, faaliyet alanlarına, yönetim organlarına, bu organların görevlerine ve çalışma şekline ilişkin usul ve esasları düzenlemektir. Kapsam MADDE 2 (1) Bu Yönetmelik; Haliç Üniversitesi Ekonomi Güvenliği Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezinin amaçlarına, faaliyet alanlarına, yönetim organlarına ve bu organların görevlerine ilişkin hükümleri kapsar. Dayanak MADDE 3 (1) Bu Yönetmelik, 4/11/1981 tarihli ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 7 nci maddesinin birinci fıkrasının (d) bendinin (2) numaralı alt bendi ile 14 üncü maddesine dayanılarak hazırlanmıştır. Tanımlar MADDE 4 (1) Bu Yönetmelikte geçen; a) Danışma Kurulu: Merkezin Danışma Kurulunu, b) Merkez: Haliç Üniversitesi Ekonomi Güvenliği Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezini, c) Müdür: Merkezin Müdürünü, ç) Rektör: Haliç Üniversitesi Rektörünü, d) Senato: Haliç Üniversitesi Senatosunu, e) Üniversite: Haliç Üniversitesini, f) Yönetim Kurulu: Merkezin Yönetim Kurulunu, ifade eder. İKİNCİ BÖLÜM Merkezin Amaçları ve Faaliyet Alanları Merkezin amaçları ve faaliyet alanları MADDE 5 (1) Merkezin amaçları ve faaliyet alanları şunlardır: a) Ekonomi güvenliği konusunda yurt içinde ve yurt dışında araştırmalar yapmak. b) Ekonomi güvenliği alanında faaliyetlerde bulunmak üzere ulusal ve uluslararası anlaşmalar çerçevesinde ilgili kurum ve kuruluşlar ile ortak çalışmalar ve araştırmalar yapmak. c) Başta Türkiye olmak üzere ekonomi güvenliğini ölçmeye yönelik olarak ülkeler bazında incelemeler yapmak, endeksler geliştirmek, hazırlamak ve sürekli olarak güncel tutmak. ç) Ekonomi güvenliği farkındalığı oluşturacak çalışmalar yapmak ve Ülke çapında bilinçlenmeye katkıda bulunmak. d) Sektörel sorunların ekonomi güvenliğine etkisini tespit etmek ve çözüm önerileri geliştirmek amacıyla sektörel toplantılar düzenlemek ve raporlaştırmak. e) Ekonomi güvenliğine etki edecek alanlara ilişkin erken uyarı mekanizmalarını içeren yapay zeka tabanlı yazılımlar geliştirmek ve uygulamak.

3 10 Ekim 2020 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 3 f) Ekonomi güvenliği ve ilişkili alanlarda nitelikli insan gücü yetiştirmeye yönelik, eğitim ve sertifika programları düzenlemek. g) Ekonomi, finans, finansal güvenlik ve ekonomi güvenliği kapsamında Üniversite öğrencilerinin bilinçlenmesi ve kendisini geliştirmesi maksadıyla, yaygın kullanılan yazılımlar ve paket programlara ilişkin eğitimler vermek ve sertifika programları düzenlemek. ğ) Ekonomi güvenliği ve ilgili alanlara ilişkin olarak ulusal veya uluslararası alanda kamu kurum ve kuruluşları tarafından yapılan proje çağrılarına iştirak etmek. h) İlgili mevzuat hükümleri kapsamında üniversiteler, uygulama ve araştırma merkezleri, sanayi kuruluşları ve kamu kurum ve kuruluşları ile ortak projeler üretilmesini sağlamak, danışmanlık hizmetleri sunmak. ı) İlgili mevzuat hükümleri kapsamında ekonomi güvenliği ile ilişkili olarak; ulusal ve uluslararası düzeyde bilimsel araştırmaları ve uygulamaları desteklemek, akademik ve toplumsal nitelikli panel, seminer, konferans ve benzeri toplantılar yapmak, eğitim çalışmalarında bulunmak ve akademik yayınları teşvik etmek. i) Merkezin amaçları doğrultusunda yapılan araştırma ve çalışmalar kapsamında ortaya çıkan bilgiler ve elde edilen verilerle ilgililere raporlar hazırlamak ve öneriler sunmak. ÜÇÜNCÜ BÖLÜM Merkezin Yönetim Organları ve Görevleri Merkezin yönetim organları MADDE 6 (1) Merkezin yönetim organları şunlardır: a) Müdür. b) Yönetim Kurulu. c) Danışma Kurulu. Müdür MADDE 7 (1) Müdür, Merkezin faaliyet alanıyla ilgili Üniversite öğretim elemanları arasından Rektör tarafından üç yıl için görevlendirilir. Süresi biten Müdür yeniden görevlendirilebilir. (2) Müdürün önerisiyle Müdüre çalışmalarında yardımcı olmak üzere, Merkezin faaliyet alanıyla ilgili Üniversitede görevli öğretim elemanları arasından bir kişi, üç yıl için Rektör tarafından Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilir. Rektör gerektiğinde aynı usulle Müdür ve Müdür Yardımcısını değiştirebilir. (3) Müdüre, görevi başında bulunmadığı zamanlarda Müdür Yardımcısı vekâlet eder. Müdürün görevi sona erdiğinde Müdür Yardımcısının da görevi sona erer. (4) Müdür, Merkezin amaçları doğrultusundaki çalışmaların düzenli bir şekilde yürütülmesinden, Merkezin tüm etkinliklerinin gözetim ve denetiminden ve bu konularda gerekli önlemlerin alınmasından Rektöre karşı sorumludur. Müdürün görevleri MADDE 8 (1) Müdürün görevleri şunlardır: a) Merkezi temsil ve Yönetim Kuruluna başkanlık etmek. b) Merkez çalışmalarının gerektirdiği görevlendirmeleri yapmak. c) Her öğretim yılı sonunda ve istenildiğinde Merkezin genel durumu ve işleyişi hakkındaki raporunu Yönetim Kurulunun görüşünü de aldıktan sonra Rektöre sunmak. ç) Merkezin ödenek ve kadro ihtiyaçlarını gerekçesi ile birlikte Rektöre bildirmek.

4 Sayfa : 4 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2020 Sayı : Yönetim Kurulu MADDE 9 (1) Yönetim Kurulu; Müdür, Müdür Yardımcısı ve konuyla ilgili Üniversite öğretim üyeleri arasından Rektörün görevlendireceği üç üye olmak üzere toplam beş üyeden oluşur. (2) Yönetim Kurulu üyelerinin görev süreleri üç yıldır. Süresi biten üyeler tekrar görevlendirilebilir. Süresi dolmadan ayrılan veya üç aydan fazla Üniversite dışında görevlendirilen üyelerin yerine kalan süreyi tamamlamak üzere yenileri görevlendirilir. Yönetim Kurulu, Müdürün daveti üzerine salt çoğunlukla toplanır ve kararlar oy çokluğuyla alınır. Yönetim Kurulunun görevleri MADDE 10 (1) Yönetim Kurulunun görevleri şunlardır: a) Merkezin faaliyeti ve yönetimiyle ilgili konularda kararlar almak. b) Merkezde görevlendirilecek elemanların tespiti ve tayiniyle ilgili konularda Müdürün tekliflerini incelemek ve Rektörlüğe önerilmesine karar vermek. c) Müdürün her faaliyet yılı sonunda hazırlayacağı faaliyet raporunun düzenlenmesine ilişkin esasları tespit etmek ve bir sonraki yıla ait çalışma programını hazırlamak. ç) Merkez elemanlarının eğitim, uygulama, araştırma, danışmanlık ve yayın konularındaki isteklerini değerlendirip karara bağlamak, hizmet içi eğitim programlarının düzenlenmesine karar vermek. d) Gerekli hâllerde Merkezin faaliyetleriyle ilgili geçici çalışma grupları kurmak ve bunların görevlerini düzenlemek. e) Merkez birimlerinin kuruluşu ve işleyişi hakkında ilkeleri belirlemek ve Üniversite Yönetim Kurulunun onayına sunmak. f) Merkeze bağlı birim açılması ve kapatılmasıyla ilgili usul ve esasları belirlemek, bu konuda Rektöre öneride bulunulmasına karar vermek. g) İlgili mevzuat hükümleri kapsamında yurt içi ve yurt dışındaki kamu ve özel kuruluşlar ile ortaklaşa yürütülecek çalışmaların esas ve usullerini tespit etmek. ğ) Müdürün, Merkez yönetimiyle ilgili gündeme getireceği konuları değerlendirerek karara bağlamak. Danışma Kurulu MADDE 11 (1) Danışma Kurulu, Müdür ve Üniversiteye bağlı birimlerden veya istekleri halinde dışarıdan Merkezin faaliyet alanları doğrultusunda çalışmalar yapan kişiler ve kurumların temsilcileri arasından Rektör tarafından görevlendirilecek en fazla dokuz üyeden oluşur. Danışma Kurulu üyelerinin görev süresi üç yıldır. Süresi biten üye yeniden görevlendirilebilir. Danışma Kurulu yılda en az bir defa Müdürün daveti üzerine toplanır. Danışma Kurulunun görevleri MADDE 12 (1) Danışma Kurulunun görevleri şunlardır: a) Yönetim Kurulunca hazırlanacak yıllık çalışma planı, araştırma projeleri, uygulama etkinlikleri ile ilgili görüş bildirmek. b) Eğitim, araştırma, geliştirme ve uygulama çalışmaları konusunda önerilerde bulunmak. c) Merkezin çalışmaları hakkında değerlendirmeler yapmak, yeni çalışmalar konusunda görüş ve önerilerini Yönetim Kuruluna bildirmek.

5 10 Ekim 2020 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 5 DÖRDÜNCÜ BÖLÜM Çeşitli ve Son Hükümler Alt çalışma birimleri MADDE 13 (1) Merkezin faaliyet konularında belirlenecek programların uygulanması ve projelerin yürütülmesi için Yönetim Kurulu tarafından Merkeze bağlı alt çalışma birimleri kurulabilir. Programı tamamlanan alt çalışma birimlerinin görevi kendiliğinden sona erer. (2) Alt çalışma birimleri için Merkezde mekân tahsis edilebilir ve/veya personel görevlendirilebilir. (3) Alt çalışma birimlerinin faaliyetleri alt çalışma birimi yürütücüsü tarafından yürütülür. Alt çalışma birim yürütücülerini Müdür görevlendirir. Birim yürütücüleri, planlanmış ve onaylanmış birim çalışmalarından dolayı Müdür ve Yönetim Kuruluna karşı sorumludur. Harcama yetkilisi MADDE 14 (1) Merkezin harcama yetkilisi Rektördür. Rektör bu yetkisini kısmen veya tamamen Müdüre devredebilir. Personel ihtiyacı MADDE 15 (1) Merkezin akademik, idari ve teknik personel ihtiyacı 2547 sayılı Kanunun 13 üncü maddesi uyarınca Rektör tarafından görevlendirilecek personel tarafından karşılanır. Demirbaş, alet ve ekipman MADDE 16 (1) Merkez tarafından desteklenen araştırmalar kapsamında alınan her türlü alet, ekipman ve demirbaş Merkezin kullanımına tahsis edilir. Hüküm bulunmayan haller MADDE 17 (1) Bu Yönetmelikte hüküm bulunmayan hâllerde, ilgili diğer mevzuat hükümleri ile Senato ve Üniversite Yönetim Kurulu kararları uygulanır. Yürürlük MADDE 18 (1) Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer. Yürütme MADDE 19 (1) Bu Yönetmelik hükümlerini Haliç Üniversitesi Rektörü yürütür. Pamukkale Üniversitesinden: PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE 1 2/10/2018 tarihli ve sayılı Resmî Gazete de yayımlanan Pamukkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 4 üncü maddesinin birinci fıkrasına aşağıdaki bent eklenmiştir. ğ) Akademik takvim: Hukuk Fakültesi akademik takvimini, MADDE 2 Aynı Yönetmeliğin 6 ncı maddesinin ikinci fıkrasının birinci cümlesinde yer alan kesinlikle ibaresi yürürlükten kaldırılmış; ikinci cümlesinde yer alan genel akademik takvimde ibaresi akademik takvimde olarak değiştirilmiştir. MADDE 3 Aynı Yönetmeliğin 10 uncu maddesinin birinci fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. (1) Akademik takvim, Fakülte Kurulu tarafından belirlenir ve Senato tarafından onaylandıktan sonra eğitim-öğretim yılı başlamadan ilan edilir. Fakülte Kurulu, gerekli gördüğünde akademik takvim üzerinde değişiklik yapar ve Senato tarafından onaylanan değişiklik ilan edilir.

6 Sayfa : 6 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2020 Sayı : MADDE 4 Aynı Yönetmeliğin 11 inci maddesinin ikinci fıkrasının son cümlesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiş ve aynı fıkranın sonuna aşağıdaki cümleler eklenmiş, dördüncü fıkrasında yer alan katalogda belirlenen ibaresi katalogda belirlenip açılan olarak değiştirilmiş ve beşinci fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Bir eğitim öğretim yılında teorik ve/veya uygulama derslerinin kredilerinin toplamı yıllık (60) altmış AKTS dir. Üst sınıftan ders alınması halinde bu sayı 75 AKTS yi geçemez. Alt sınıftan ders kalması halinde Hukuk Fakültesi Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği Uygulama Esasları Yönergesinde belirlenen AKTS sınırlarına ilişkin hükümler uygulanır. (5) Seçmeli dersler her sınıfın güz ve bahar yarıyılında dönemlik olarak okutulur ve bu derslerin ara sınavı ile genel sınavları akademik takvimde belirtilen tarihlerde yapılır. MADDE 5 Aynı Yönetmeliğin 13 üncü maddesinin ikinci fıkrasının son cümlesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Alt veya üst sınıftan olan dersler ile dönem derslerinin çakışması nedeni ile öğrencinin, programdaki derslerin bir kısmını veya tümünü alamaması ya da devamsızlık nedeniyle başarısız olması, öğrenci için bu Yönetmelikte belirtilen sürelerin işlemesini engellemez. MADDE 6 Aynı Yönetmeliğin 16 ncı maddesinin dördüncü fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. (4) Final ve bütünleme sınavları için mazeret sınavı açılmaz. MADDE 7 Aynı Yönetmeliğin 18 inci maddesi başlığı ile birlikte aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Üç ders sınavı MADDE 18 (1) Azamî süreler içinde üç ders hariç, diğer bütün derslerini başarmış olan öğrenciler için başarısız oldukları derslerden üç ders sınavı açılır. Üç ders sınavına girecek öğrenciler, yazılı dilekçeyle başvurmaları halinde Fakülte Yönetim Kurulu kararıyla akademik takvimde belirtilen sürelerde üç ders sınavına girmeye hak kazanırlar. Üç ders sınav hakkını her öğrenci bir kez kullanabilir. Öğrenciler, üç ders sınavında başarılı olmaları durumunda mezun olabilirler. MADDE 8 Aynı Yönetmeliğin 20 nci maddesinin birinci fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiş, üçüncü fıkrasında yer alan Pamukkale Üniversitesi ibaresinden sonra gelmek üzere Hukuk Fakültesi ibaresi eklenmiştir. (1) Öğrencinin bir dersten başarılı sayılabilmesi için, başarı notunun en az (60) altmış puan olması zorunludur. Sorumlu olduğu üç dersin sınavına girmeye hak kazanan öğrencilerden sorumlu olduğu üç dersi en az bir kez almış ve bu Yönetmelikte belirtilen şartları yerine getirmiş olan bir öğrenci, o derslerde sağladığı yıl içi/yarıyıl içi notuna bakılmaksızın, üç ders sınavında (100) yüz üzerinden en az (60) altmış puan almış olması halinde o dersleri başarmış sayılır. MADDE 9 Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer. MADDE 10 Bu Yönetmelik hükümlerini Pamukkale Üniversitesi Rektörü yürütür. Yönetmeliğin Yayımlandığı Resmî Gazete nin Tarihi Sayısı 2/10/

7 10 Ekim 2020 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 7

8 Sayfa : 8 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2020 Sayı : 31270

9 10 Ekim 2020 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 9

10 Sayfa : 10 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2020 Sayı : 31270

11 10 Ekim 2020 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 11

12 Sayfa : 12 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2020 Sayı : 31270

13 10 Ekim 2020 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 13 İLÂN BÖLÜMÜ YARGI İLÂNLARI İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesinden: İstanbul 56. Asliye Ceza Mahkemesinden: 8102/1/ /2/1-1

14 Sayfa : 14 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2020 Sayı : İstanbul 51. Asliye Ceza Mahkemesinden: İstanbul 34. Asliye Ceza Mahkemesinden: 8102/3/1-1 İstanbul 34. Asliye Ceza Mahkemesinden: 8102/4/ /5/1-1

15 10 Ekim 2020 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 15 İstanbul 29. Asliye Ceza Mahkemesinden: İstanbul 17. Asliye Ceza Mahkemesinden: 8102/6/1-1 İstanbul 17. Asliye Ceza Mahkemesinden: 8102/7/ /8/1-1

16 Sayfa : 16 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2020 Sayı : İstanbul 15. Asliye Ceza Mahkemesinden: İstanbul 9. Asliye Ceza Mahkemesinden: 8102/9/1-1 İstanbul 9. Asliye Ceza Mahkemesinden: 8102/10/ /11/1-1

17 10 Ekim 2020 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 17 İstanbul 7. Ağır Ceza Mahkemesinden: Altınözü Asliye Ceza Mahkemesinden: 8102/12/1-1 Altınözü Asliye Ceza Mahkemesinden:

18 Sayfa : 18 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2020 Sayı : Doğubayazıt 1. Asliye Ceza Mahkemesinden: Doğubayazıt 1. Asliye Ceza Mahkemesinden:

19 10 Ekim 2020 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 19 Doğubayazıt 1. Asliye Ceza Mahkemesinden: ARTIRMA, EKSİLTME VE İHALE İLÂNLARI 8112 SAFKAN ELİT ARAP KOŞU TAYI SATIŞ İHALESİ YAPILACAKTIR Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürlüğünden: 1- İşletmemiz yetiştirmesi 16 baş Safkan Elit Arap Koşu Tayı açık arttırma usulüyle teker teker satılacaktır. 2- İhale günü saat de İstanbul Veliefendi Hipodromunda İşletmemiz Alım - Satım ve İhale Komisyonu huzurunda yapılacaktır. 3- Geçici teminat tay başına ,00 TL dir. 4- İhale şartnamesi, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (Karanfil Sok. No: 62 Bakanlıklar/ ANKARA) adresinde ve işletmemizde görülebilir. 5- İhaleye katılmak isteyen isteklilerde aşağıdaki şartlar aranır. a) Tebligat için adres beyanı ve TC kimlik numaralı nüfus cüzdanı ibraz etmesi, b) Bu işe ait geçici teminat vermiş olması, c) Müşterinin tüzel kişi olması halinde gerekli yetki belgesinin ve imza sirkülerinin ibraz edilmesi, d) Yabancı Şirketlerin Türk Şirketlerinde aranan şartlarından başka ibraz edecekleri vesikaların T.C. Konsolosluklarınca tasdik edilmiş olması. Yabancı müşteriler getirecekleri belgeleri Türkçe tercümeleri ile birlikte ibraz edilecektir. 6- TİGEM İktisadi Devlet Teşekkülü olup, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa tabi değildir. Yapılan ihale, satış ihalesi olduğundan Kamu İhale Kanununa da tabi olmayıp, İhale TİGEM Alım-Satım ve İhale Yönetmeliği esaslarında yapılacaktır. İlan Olunur. İdarenin Adresi: Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürlüğü Akçadağ/ MALATYA Tel : Faks : /1-1

20 Sayfa : 20 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2020 Sayı : ARSALAR SATILACAKTIR Sivas Belediye Başkanlığından: Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda tapu bilgileri yazılı gayrimenkuller(arsa); Belediye Encümen kararları uyarınca 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36 ve 40. ile 45.maddesi gereğince şartnamesi dahilinde muhammen bedel üzerinden ile ayrı ayrı satılacaktır. İhalesi; 20 Ekim 2020 SALI günü saat 16:00-16:10 16:20-16:30-16:40-16:50-17:00'da Belediyemiz Encümen Salonunda Encümen huzurunda yapılacaktır. İhale ile ilgili şartname ve ekleri Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğünden 100,00.TL bedel mukabilinde temin edilir. İhaleye girebilmek için isteklilerin, ihale günü saat 15.30'a kadar tekliflerini ve belirlenen tüm evrakları Belediyemize bizzat teslim etmeleri gerekmektedir.(şartname bedelini yatırmayanlar ve istenen belgeleri temin edemeyenler ihaleye giremezler.) S. NO MAHALLESİ ADA PARSEL ALANI (m 2 ) MUHAMMEN BEDEL (TL) GEÇİCİ TEMİNAT (TL) 1 Kılavuz , , ,00 2 Kılavuz , , ,00 3 Kılavuz , , ,00 4 Emek , , ,00 5 İşhan , , ,00 6 İşhan , , ,50 7 Kılavuz , , ,50 İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler (gerçek ve tüzel kişiler için); a-ihale tarihine göre 1 (bir) ay içerisinde alınmış iş veya ikametgâh adreslerinin gösterir belgenin ibrazı, b-şirket, kurum ve kuruluş adına ihaleye giriyorsa, şirketi temsile yetkili olduğuna dair yetki belgesi imza sirküleri, c-başkası adına vekil olarak ihaleye katılması halinde onaylı vekâletname ve ortak girilmesi halinde ortak girişim belgesi, d-tebligat adreslerinin, ikametgâh adresine ilişkin belgelerdeki adresten farklı olması durumunda tebligat adresini gösterir belgeyi, e-geçici Teminatı ile şartname bedelini karşılayacak tutarı yatırdıklarını belirten belgeyi ibraz etmeleri, f-istekli eğer tüzel kişilik olarak ihaleye girecek ise; 2020 yılı içersinde alınmış halen faaliyette bulunduğuna dair Ticaret ve Sanayi Odası veya bağlı bulunduğu odadan alınmış kayıt belgesi, g-isteklilerin Belediyemize vadesi geçmiş borcunun bulunmadığına dair belge (Gelir Servisinden Alınacak) ibraz edilecektir. h-yabancı istekliler için; Türkiye de gayrimenkul edinilmesine ilişkin kanuni şartları taşımak ve Türkiye de tebligat için adres beyanı, ayrıca irtibat için telefon numarası, fax numarası ve elektronik posta adresleri ile yabancı isteklilerin sunacakları yurt dışında düzenlenmiş her türlü belgelerin Türkiye Cumhuriyeti konsolosluklarınca tasdik edilmiş veya apostille şerhini taşımalarını gerekmektedir, i-dış zarf ile İç zarf aşağıdaki belgeleri içerecektir. (Sadece 6423 ada, 3 parsel Katılımcıları içindir.) 1-Teklif mektubunu içeren zarf, tebligat için adres beyanı ayrıca irtibat için telefon numarası ve teklif vermeye yetkili kişinin imza beyannamesi, imza sirküleri ve hangi işe ait olduğunun yazılması(dış zarf) 2-Teklif mektubu: Teklif mektubunun istekli tarafından imzalanması ve bu mektupta şartname ve eklerinin tamamen okunup kabul edildiğinin belirtilmesi, teklif edilen fiyatın rakam ve yazı ile açık olarak yazılması zorunludur.(iç zarf) İlan olunur. 8034/1-1

21 10 Ekim 2020 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 21

22 Sayfa : 22 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2020 Sayı : 31270

23 10 Ekim 2020 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 23

24 Sayfa : 24 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2020 Sayı : 31270

25 10 Ekim 2020 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 25 ÇEŞİTLİ İLÂNLAR Çanakkale İli Evreşe Belediye Başkanlığından: DÜZELTME İLANI tarih ve sayılı Resmî Gazete de yayımlanarak ertelenen, İlk Defa Atanmak Üzere Memur Alımı sözlü sınavı tarihinde yapılacaktır. İlan olunur. 8139/1-1 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünden: Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü nün sahip olduğu AR/TPO/K/L43-c4 pafta no lu petrol arama ruhsatının süresinin tarihinden itibaren 6491 sayılı Türk Petrol Kanunu nun 6 ncı maddesinin altıncı fıkrası gereğince iki yıl süreyle uzatılması için tarihli dilekçesiyle müracaat ettiği Türk Petrol Kanunu Uygulama Yönetmeliği nin 14 üncü maddesinin birinci fıkrası gereğince ilan olunur. 8053/1-1 Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğünden: VAKFIN ADI: Reform Protestan Kiliseleri Vakfı VAKFEDENLER: Hilal ÖZTÜRK, Çiğdem ÖZMEN, Göksel ERDOĞDU, Müslüm KARAKUŞ, Bülent Rüştü ÖZTÜRK. VAKFIN İKAMETGÂHI: İZMİR VAKFIN TESCİL KARARINI VEREN MAHKEMENİN ADI, KARAR TARİHİ VE NO SU: İzmir 21. Asliye Hukuk Mahkemesinin 09/09/2020 tarihinde kesinleşen ve 23/01/2020 tarihli E:2019/356, K:2020/29 sayılı kararı. VAKFIN AMACI: Birleşmiş Milletler Anayasası, insan hak ve özgürlüklerine ilişkin çok taraflı Avrupa Sözleşmeleri ile Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve Türk Mevzuatı na uygun olarak Protestan inancına mensup olan T.C. vatandaşlarının ve Türkiye de ikamet eden aynı inançtaki yabancıların dini ihtiyaçlarını karşılamak. VAKFIN MAL VARLIĞI: TL (YetmişbinTürk Lirası) Nakit YÖNETİM KURULU: Göksel ERDOĞDU, Çiğdem ÖZMEN, Bülent Rüştü ÖZTÜRK. VAKFIN SONA ERMESİ HALİNDE MAL VE HAKLARIN DEVRİ: Vakfın feshi halinde borçlarının tasfiyesinden arta kalan mal ve hakları mütevelli heyetçe belirlenecek gayece aynı bir vakfa veya kuruluşa devredilir. Türk Medeni Kanununun 104. maddesi gereğince ilân olunur. 8054/1-1

26 Sayfa : 26 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2020 Sayı : Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğünden: İHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 8177/1-1

27 10 Ekim 2020 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 27 Milli Eğitim Bakanlığından: İHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 8178/1-1

28 Sayfa : 28 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2020 Sayı : Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğünden: İHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 8171/1/1-1

29 10 Ekim 2020 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 29 Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğünden: İHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 8171/2/1-1

30 Sayfa : 30 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2020 Sayı : İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörlüğünden: İHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 8156/1-1

31 10 Ekim 2020 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 31 Türk-Alman Üniversitesi Rektörlüğünden: İHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 8138/1-1

32 Sayfa : 32 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2020 Sayı : Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğünden: 3194 sayılı İmar Kanunu nun ilgili hükümlerine uygun olarak görev ve sorumluluklarını yerine getirmedikleri idarelerince tespit edilen aşağıdaki yapı müteahhitlerinin yetki belge numaraları, aynı Kanun un 42 nci maddesinin dokuzuncu fıkrası doğrultusunda, karşılarında yazılı İl Müteahhitlik Yetki Belge Komisyon Kararları ve sürelerle iptal edilmiştir. - Balıkesir ili, İ19C08C4A pafta, 8424 ada, 5 parsel Hilmi AYDIN ( ) tarihli ve 10-YSK-027 sayılı İl Yetki Belge Komisyonu Kararları ile 1 (bir) yıl. - Balıkesir ili, - pafta, 393 ada, 12 parsel Pınar GÖREN ( ) tarihli ve 10-YSK-029 sayılı İl Yetki Belge Komisyonu Kararları ile 1 (bir) yıl. - Samsun, 22H-III-B pafta, 6250 ada, 3 parsel Salih KURT ( ) tarihli ve sayılı İl Yetki Belge Komisyonu Kararları ile 1 (bir) yıl. - Konya ili 25L1 pafta, ada, 3(A,B ve C Blok) parsel Abdullah Poyraz Gıda Mob. Dek. İnş. Dış Tic. Ltd. Şti. ( ) ve Abdullah POYRAZ tarihli ve İPTAL , 012 ve 013 sayılı İl Yetki Belge Komisyonu Kararları ile 1 (bir) yıl. - Konya ili pafta, 816 ada, 131 parsel Adaroğulları İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. ( ) ve Emine ADAR tarihli ve İPTAL sayılı İl Yetki Belge Komisyonu Kararları ile 1 (bir) yıl. - Samsun, SC pafta, 159 ada, 101 parsel Ağa Müteahhitlik İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ( ) ve Yusuf ŞENGÜL tarihli ve sayılı İl Yetki Belge Komisyonu Kararları ile 1 (bir) yıl. - Samsun, 21H-2C pafta, 397 ada, 5 parsel Aziz GÜN ( ) tarihli ve sayılı İl Yetki Belge Komisyonu Kararları ile 1 (bir) yıl. - Ordu, G38-B-11-D-1-B pafta, 179 ada, 29 parsel Necdet ÖNAL ( ) tarihli ve sayılı İl Yetki Belge Komisyonu Kararları ile 1 (bir) yıl. - Samsun, 22H-I-C pafta, 1697 ada, 11 parsel Mustafa ALBAYRAK ( ) tarihli ve sayılı İl Yetki Belge Komisyonu Kararları ile 1 (bir) yıl. - Konya ili M28 pafta, ada, 7 parsel Evkon Dekorasyon Yapı Kuyumculuk San. ve Tic. Ltd. Şti. ( ) ve Mehmet Ali USLU tarihli ve İPTAL sayılı İl Yetki Belge Komisyonu Kararları ile 1 (bir) yıl. - Adana ili 19.J.III pafta, 8819 ada, 1 parsel AYS Yemekçilik Organizasyon Turizm Gıda İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. ( ) tarihli İl Yetki Belge Komisyonu Kararları ile 1 (bir) yıl. - Adana ili 20.K.IV pafta, 9552 ada, 3 parsel Anıl İnş. Hafr. Nak. Gıda Taah. San. Tic. Ltd. Şti. ( ) ve Songül ŞAŞKIN tarihli İl Yetki Belge Komisyonu Kararları ile 1 (bir) yıl. - Adana ili 20.L.IV pafta, ada, 5 parsel Çatıkur Mimarlık Mühendislik İnş. Emlak Taah. Mob. Dekor. Tar. Gıda Temz. Turizm Tic. Ltd. Şti. ( ) ve İsmail DEMİRKESER tarihli İl Yetki Belge Komisyonu Kararları ile 1 (bir) yıl. - Bursa ili H22D07B1C pafta, 4970 ada, 4 parsel Hakan YILMAZ ( ) tarihli İl Yetki Belge Komisyonu Kararları ile 1 (bir) yıl. - Tekirdağ ili 796 ada, 24 parsel Fehmi Coşkun- Coşkun İnşaat Müt. ve Tekel Bayiliği ( ) tarihli ve İl Yetki Belge Komisyonu Kararları ile 1 (bir) yıl. - Tekirdağ ili 807 ada, 28 parsel Cemal YILDIRIM ( ) tarihli ve İl Yetki Belge Komisyonu Kararları ile 1 (bir) yıl.

33 10 Ekim 2020 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 33 - Tekirdağ ili 293 ada, 11 parsel Mehmet Sıddık KAYA- Özkaya Mermer ve İnşaat ( ) tarihli ve İl Yetki Belge Komisyonu Kararları ile 1 (bir) yıl. - Tekirdağ ili 519 ada, 7 parsel Çerkezköy Yıldırım İnş. Tur. Taş. Tük. Madd. Emlak San. Tic. Ltd. Şti. ( ) ve Cemal YILDIRIM ( ) tarihli ve İl Yetki Belge Komisyonu Kararları ile 1 (bir) yıl. - Tekirdağ ili 272 ada, 6 parsel Mustafa KAYA- Kaya Emlak İnşaat ( ) tarihli ve İl Yetki Belge Komisyonu Kararları ile 1 (bir) yıl. - Tekirdağ ili 134 ada, 5 parsel Berk Meyve Sebze Paz. ve İnş. Nakl. San. Tic. Ltd. Şti. ( ) ve Ahmet ULUSOY tarihli ve İl Yetki Belge Komisyonu Kararları ile 1 (bir) yıl. - Tekirdağ ili 45 ada, 38 parsel MSA Kardeşler İnş. Eml. Oto Gıda Ür. San. Tic. Ltd. Şti. ( ) ve Mirsad KENAN tarihli ve İl Yetki Belge Komisyonu Kararları ile 1 (bir) yıl. - Tekirdağ ili 296 ada, 10 parsel Keskin İnş. Oto San. Tic. Ltd. Şti. ( ) ve Selahattin KESKİN tarihli ve İl Yetki Belge Komisyonu Kararları ile 1 (bir) yıl. - Tekirdağ ili 552 ada, 16 parsel Mehmet GÜRPINAR ( ) tarihli ve İl Yetki Belge Komisyonu Kararları ile 1 (bir) yıl. - Tekirdağ ili 351 ada, 58 parsel Fehmi COŞGUN- Coşgun İnşaat Müt. ve Tekel Bayiliği ( ) tarihli ve İl Yetki Belge Komisyonu Kararları ile 1 (bir) yıl. - Tekirdağ ili 737 ada, 3 parsel Önder Fırat İnş. Eml. San. ve Tic. Ltd. Şti. ( ) ve Önder YAŞAR tarihli ve İl Yetki Belge Komisyonu Kararları ile 1 (bir) yıl. - Samsun, 21H-H1D pafta, 1550 ada, 5 parsel Kazım ALKILIÇ ( ) tarihli ve sayılı İl Yetki Belge Komisyonu Kararları ile 1 (bir) yıl. - Samsun, 20İ.II.D pafta, 197 ada, 1 parsel Atakum Kule İnşaat Ticaret Limited Şirketi ( ) ve Hami ÖZGÜR tarihli ve sayılı İl Yetki Belge Komisyonu Kararları ile 1 (bir) yıl. - Samsun, F37D05D4D pafta, 1033 ada, 28 parsel Seven GSM Center Bilişim Yapı Gıda Elektronik Yatırım Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ( ) ve Mehmet SEVEN tarihli ve sayılı İl Yetki Belge Komisyonu Kararları ile 1 (bir) yıl. - Samsun, 20İ.II.D pafta, 197 ada, 1 parsel Süleyman Hilmi İSTİF ( ) tarihli ve sayılı İl Yetki Belge Komisyonu Kararları ile 1 (bir) yıl. - Samsun, 17K2C pafta, 4256 ada, 16 parsel Gündüz Konut İnş. Oto. Tic. Ltd. Şti. ( ) ve Vural ŞAHİN tarihli ve sayılı İl Yetki Belge Komisyonu Kararları ile 1 (bir) yıl. - Konya, 29N1 pafta, ada, 3 parsel Metehan Mühendislik Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ( ) ve Hüsnü METE tarihli ve İPTAL sayılı İl Yetki Belge Komisyonu Kararları ile 1 (bir) yıl. - Sakarya, - pafta, 231 ada, 12 parsel Balkanlar İnşaat Ticaret ve Taahhüt Ltd. Şti. ( ) ve Tarık BALKANCI ve Adabal Yapı İnş. Haf. San. Tic. Ltd. Şti tarihli ve 638 sayılı İl Yetki Belge Komisyonu Kararları ile 1 (bir) yıl. Söz konusu yapı müteahhitlerinin yapı ruhsatı alınmış mevcut işlerini tamamlaması dışında, iptal süresince ruhsata tabi yeni yapım işi alamamasına, Yetki belge numarası olmayan gerçek ve tüzel kişiler ile şirket ortaklarının yetki belge numarası almak üzere İl Müdürlüklerine müracaat etmesi halinde iptal süresince verilmemesine, Karar verilmiştir. İlgililere duyurulur. 8055/1-1

34 Sayfa : 34 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2020 Sayı : Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan: Enerji Piyasası Düzenleme Kurulunun 03/09/2020, 10/09/2020, 17/09/2020 ve 24/09/2020 tarihli Kararlarıyla Elektrik Piyasası Lisans Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde lisans verilen ve lisansı sona erdirilen tüzel kişiler listesi: 03/09/2020 tarihli ve sayılı Kurul Kararı ile; 1 Enfaş Enerji Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş. ye Bingöl Biyogaz Tesisi projesi için, 46 (kırkaltı) yıl, 10 (on) ay, 3 (üç) gün süreli ve 06/07/2067 tarihine kadar yürürlükte olacak üretim lisansı verilmiştir. 03/09/2020 tarihli ve sayılı Kurul Kararı ile; Maren Maraş Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ne Nezihe Beren JES projesi için, 18 (onsekiz) yıl 6 (altı) ay, 8 (sekiz) gün süreli ve 11/03/2039 tarihine kadar geçerli olacak üretim lisansı verilmiştir. 03/09/2020 tarihli ve sayılı Kurul Kararı ile; Galata Wind Enerji Anonim Şirketi ne Taşpınar RES projesi için, 49 (kırkdokuz) yıl süreli üretim lisansı verilmiştir. 03/09/2020 tarihli ve sayılı Kurul Kararı ile; Nas Enerji Anonim Şirketi ne Fernas-4 GES projesi için, 49 (kırkdokuz) yıl süreli üretim lisansı verilmiştir. 03/09/2020 tarihli ve sayılı Kurul Kararı ile; Kalyon Güneş Enerjisi Üretim Anonim Şirketi ne Karapınar YEKA-1 GES projesi için, 31 (otuzbir) yıl 9 (dokuz) ay 12 (oniki) gün süreli üretim lisansı verilmiştir. 10/09/2020 tarihli ve sayılı Kurul Kararı ile; 6 Kent Geri Dönüşüm Enerji Üretim A.Ş. ye Manisa Biyokütle Tesisi projesi için, 24 (yirmidört) yıl, 10 (on) ay, 4 (dört) gün süreli ve 14/07/2045 tarihine kadar geçerli olacak üretim lisansı verilmiştir. 10/09/2020 tarihli ve sayılı Kurul Kararı ile; 7 8 Kaçkar Elektrik Üretim A.Ş. ye Sarıkavak HES üretim tesisi için verilen 01/10/2009 tarihli ve EÜ/2255-1/1547 numaralı üretim lisansı 10/09/2020 tarihi itibariyle sonlandırılarak, Güriş İnşaat ve Mühendislik A.Ş. ye Sarıkavak HES üretim tesisi için, 34 (otuzdört) yıl 6 (altı) ay ve 20 (yirmi) gün süreli eskisinin devamı mahiyetinde yeni üretim lisansı verilmiştir. 10/09/2020 tarihli ve sayılı Kurul Kararı ile; Kuş Enerji Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. ne Dırağa Reg. ve HES projesi için, 49 (kırkdokuz) yıl süreli üretim lisansı verilmiştir.

35 10 Ekim 2020 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : /09/2020 tarihli ve sayılı Kurul Kararı ile; Universal Wind Enerji Elektrik Üretim Anonim Şirketi ne İstanbul RES projesi için, 49 (kırkdokuz) yıl süreli üretim lisansı verilmiştir. 17/09/2020 tarihli ve sayılı Kurul Kararı ile; İlis Enerji Üretim Pazarlama İthalat ve İhracat A.Ş. ye Başmakçı Biyokütle Enerji Santrali-2 projesi için, 49 (kırkdokuz) yıl süreli üretim lisansı verilmiştir. 17/09/2020 tarihli ve sayılı Kurul Kararı ile; Biopir Enerji ve Üretim Ltd. Şti. ne BİOPİR Piroliz BES projesi için, 49 (kırkdokuz) yıl süreli üretim lisansı verilmiştir. 17/09/2020 tarihli ve sayılı Kurul Kararı ile; Asya Biyogaz Enerji Üretim A.Ş. ye Asya Biyogaz Tesisi projesi için, 49 (kırkdokuz) yıl süreli üretim lisansı verilmiştir. 17/09/2020 tarihli ve sayılı Kurul Kararı ile; Pak Gıda Üretim ve Pazarlama Anonim Şirketi ne Pak Gıda AŞ İzmir Kojenerasyon Santrali için 49 (kırkdokuz) yıl süreli üretim lisansı verilmiştir. 17/09/2020 tarihli ve sayılı Kurul Kararı ile; Araklı Elektrik Üretim ve İnşaat A.Ş. ye Ayvadere Reg. ve HES projesi için, 49 (kırkdokuz) yıl süreli üretim lisansı verilmiştir. 17/09/2020 tarihli ve sayılı Kurul Kararı ile; Akım Enerji A.Ş. ye Hızırilyas HES projesi için, 49 (kırkdokuz) yıl süreli üretim lisansı verilmiştir. 17/09/2020 tarihli ve sayılı Kurul Kararı ile; Hidrosolar Elektrik Üretim İnş.San. ve Tic.Ltd.Şti. ne Bozkır HES projesi için, 49 (kırkdokuz) yıl süreli üretim lisansı verilmiştir. 17/09/2020 tarihli ve 9560 sayılı Kurul Kararı ile; Albedo BS Elektrik Üretim A.Ş. ye Gürsöğüt Barajı ve HES projesi için, 49 (kırkdokuz) yıl süreli üretim lisansı verilmiştir. 17/09/2020 tarihli ve 9561 sayılı Kurul Kararı ile; Com Enerji İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi ne ASO Enerji Projeleri için, 10 (on) yıl süreli üretim lisansı verilmiştir. 24/09/2020 tarihli ve sayılı Kurul Kararı ile; Bio Kütle Enerji Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ne TVS Çöpgazı Elektrik Üretim Tesisi projesi için, 27/06/2049 tarihine kadar geçerli olacak, 28 (yirmisekiz) yıl, 9 (dokuz) ay, 3 (üç) gün süreli üretim lisansı verilmiştir.

36 Sayfa : 36 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2020 Sayı : /09/2020 tarihli ve sayılı Kurul Kararı ile; Eczacıbaşı Endüstriyel Hammaddeler Sanayi Ticaret Anonim Şirketi ne Esan Eczacıbaşı Kojenerasyon Tesisi projesi için verilen 25/05/2016 tarihli ve EÜ/6294-4/03502 numaralı üretim lisansı 25/08/2020 tarihi itibariyle sona erdirilmiştir. 24/09/2020 tarihli ve sayılı Kurul Kararı ile; Akım Enerji A.Ş. ye Keremali HES projesi için, 49 (kırkdokuz) yıl süreli üretim lisansı verilmiştir. 24/09/2020 tarihli ve sayılı Kurul Kararı ile; Akım Enerji A.Ş. ye Hacımercan HES projesi için, 49 (kırkdokuz) yıl süreli üretim lisansı verilmiştir. 24/09/2020 tarihli ve 9577 sayılı Kurul Kararı ile; Kiper Elektrik Üretim Anonim Şirketi ne Kiper JES1 projesi için, 20 (yirmi) yıl, 3 (üç) ay, 3 (üç) gün süreli üretim lisansı verilmiştir. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan: 8058/1/1-1 Enerji Piyasası Düzenleme Kurulunun 03/09/2020 ve 24/09/2020 tarihli Kararlarıyla Petrol Piyasası Lisans Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde lisans verilen tüzel kişiler listesi: /09/2020 tarihli ve sayılı Kurul Kararı ile; Güzel Enerji Akaryakıt Anonim Şirketi ne 10 (on) yıl süreli Madeni Yağ Lisansı verilmiştir. 03/09/2020 tarihli ve sayılı Kurul Kararı ile; Bartu Geri Kazanım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ne 10 (on) yıl süreli Madeni Yağ Lisansı verilmiştir. 24/09/2020 tarihli ve 9565 sayılı Kurul Kararı ile; Cihan Petrokimya Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ne 10 (on) yıl süreli Madeni Yağ Lisansı verilmiştir. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan: 8058/2/1-1 Enerji Piyasası Düzenleme Kurulunun 10/09/2020 ve 24/09/2020 tarihli Kararıyla Sıvılaştırılmış Petrol Gazları Piyasası Lisans Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde lisans verilen / lisansı sona erdirilen tüzel kişiler listesi: /09/2020 tarihli ve 9538 sayılı Kurul Kararı ile; Milan Petrol Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi nin tarihli ve LPG- DAĞ/8664/20378 numaralı LPG Dağıtıcı Lisansı sona erdirilmiştir. 24/09/2020 tarihli ve 9567 sayılı Kurul Kararı ile; Atlantic Akaryakıt Petrol Ürünleri Boya Kimyevi Maddeler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi ne 15 (onbeş) yıl süreli LPG Depolama Lisansı verilmiştir. 8058/3/1-1

37 10 Ekim 2020 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 37 İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda belirtilen Fakülte/Yüksekokul Bölüm/Programları için 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik ilgili maddelerine göre Öğretim Elemanı kadrolarına Personel alımı yapılacaktır. İstenilen Belgeler: Dilekçe (Başvuru dilekçelerinde başvurulan kadronun, birimi, unvanı ve adayın iletişim bilgileri; adres, telefon numarası e-posta vs açıkça belirtilecektir.) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, YÖK Formatlı Özgeçmiş, Erkek Adaylar için askerlikle ilgili terhis, tecil veya muaf olduğunu belirten belge, Lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi Aslı veya Noter Tasdikli Sureti, Yüksek Lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi (Aslı veya Noter Tasdikli Sureti), Lisans Not Döküm Belgesi/Transkript (Aslı veya Noter Tasdikli Sureti), ALES Sonuç Belgesi, Yabancı Dil Sonuç Belgesi (Lisans Programlarına başvuru yapacak adaylardan istenilmektedir. Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavından en az 50 puan veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak gerekir. ) Yabancı yükseköğretim kurumu mezunlarının diplomalarının Üniversitelerarası Kurulca denkliğini gösterir belgenin onaylı fotokopisi 2 Adet biyometrik fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş olmalı) e-devlet Kapısından alınan kare kodlu belgeler kabul edilir. Süresi içinde yapılmayan ve eksik evrakla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Müracaatlar şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır. Sanat ve Tasarım Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu öğretim elemanı başvurularının yapılacağı birim, adres: T.C. İstanbul Rumeli Üniversitesi İlgili Fakülte Dekanlıkları veya Yüksekokul Müdürlükleri, Mehmet Balcı Yerleşkesi Yeni Mah. Mehmet Silivrili Cad. No: 38 Silivri/İstanbul İLAN BAŞLANGIÇ TARİHİ : 10/10/2020 İLAN BİTİŞ TARİHİ : 24/10/2020 ÖN DEĞERLENDİRME İLAN TARİHİ : 28/10/2020 SINAV GİRİŞ TARİHİ : 02/11/2020 SONUÇ AÇIKLAMA TARİHİ : 06/11/2020

38 Sayfa : 38 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2020 Sayı : Bölüm / Program Unvan Kadro Sayısı İlan Özel Şartı ALES Gastronomi veya Gastronomi ve Mutfak SANAT ve TASARIM Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğretim Görevlisi 1 Sanatları alanında lisans mezunu olmak, aynı alanlardan birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak. Yükseköğretim kurumlarında en az 2 yarıyıl ders verme 70-SÖZ FAKÜLTESİ yetkinliğine sahip olmak. Radyo, Televizyon ve Sinema Araştırma Görevlisi 1 Radyo, Televizyon ve Sinema lisans mezunu olmak ve aynı alanda tezli yüksek lisans yapmış ya da yapıyor olmak. 70-SÖZ Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Yazılım Mühendisliği veya Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği alanlarından birinden lisans mezunu Bilgisayar Programcılığı Öğretim Görevlisi 2 olmak ve Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim 70-SAY Sistemleri, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Hesaplamalı MESLEK YÜKSEKOKULU Bilimler, Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik veya Yazılım Mühendisliği Anabilim Dallarından birinden tezli yüksek lisans mezunu olmak. Uçak Mühendisliği, Havacılık ve Uzay Mühendisliği, Uçak Gövde-Motor Bakım, Uçak Elektrik-Elektronik veya Pilotaj Uçak Teknolojisi Öğretim Görevlisi 3 bölümlerinden birinde lisans mezunu olup alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak veya lisans mezunu olup Uçak 70-SAY Mühendisliği, Havacılık ve Uzay Mühendisliği alanlarından birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak. 8088/1/1-1

39 10 Ekim 2020 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 39 İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda belirtilen Fakülte/Yüksekokul Bölüm/Programları için 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ilgili maddelerine göre Öğretim Üyeleri alınacaktır. İstenilen Belgeler Dilekçe (Başvuru dilekçelerinde başvurulan kadronun, birimi, unvanı ve adayın iletişim bilgileri adres, telefon numarası, e-posta vs açıkça belirtilecektir.) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, YÖK Formatlı Özgeçmiş, Erkek Adaylar için askerlikle ilgili terhis, tecil veya muaf olduğunu belirten belge, Lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi Aslı veya Noter Tasdikli Sureti Doktora Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi Aslı veya Noter Tasdikli Sureti Doçentlik Belgesi Aslı veya Noter Tasdikli Sureti (Profesör ve Doçent kadrosuna yapılacak başvuruları için) Yabancı yükseköğretim kurumu mezunlarının diplomalarının Üniversitelerarası Kurulca denkliğini gösterir belgenin onaylı fotokopisi Yayınları içeren bilimsel dosya (Bilimsel yayın ve çalışmalar, Profesör kadrosuna başvuru için 6 takım, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuru için 4 takım dosya veya CD, DVD, USB ortamında iletilebilir.) 2 Adet biyometrik fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş olmalı,) Müracaatlar şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır. e-devlet Kapısından alınan kare kodlu belgeler kabul edilir. Süresi içinde yapılmayan ve eksik evrakla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Bütün kadrolara başvuru süresi, bu ilanın Resmi Gazete de yayım tarihinden itibaren 15 gündür. Profesör, Doçent kadrosu başvurularının yapılacağı birim, adres: T.C. İstanbul Rumeli Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Mehmet Balcı Yerleşkesi Yeni Mah. Mehmet Silivrili Cad. No: 38 Silivri/İstanbul Doktor Öğretim Üyesi kadrosu başvurularının yapılacağı birim, adres: T.C. İstanbul Rumeli Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanlığı Mehmet Balcı Yerleşkesi Yeni Mah. Mehmet Silivrili Cad. No: 38 Silivri/İstanbul İLAN BAŞLANGIÇ TARİHİ : 10/10/2020 İLAN BİTİŞ TARİHİ : 24/10/2020 MÜHENDİSLİK ve MİMARLIK FAKÜLTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Bölüm İnşaat Mühendisliği Engelliler İçin Egzersiz ve Spor Unvan Profesör veya Doçent veya Dr. Öğretim Üyesi Kadro Sayısı 1 Doçent 1 Anestezi Profesör 1 İlan Özel Şartı Profesör ve Doçentler için: Doçentliğini İnşaat Mühendisliği Zemin Mekaniği Anabilim Dalında almış olmak. Doktor Öğretim Üyesi için: Doktorasını İnşaat Mühendisliği Mekanik Anabilim Dalında tamamlamış olmak. Tıp Fakültesi mezunu olmak, Doçentliğini Nöroloji alanında almış olmak. Tıp Fakültesi mezunu olmak, Doçentliğini Anesteziyoloji ve Reanimasyon alanında almış olmak. 8088/2/1-1

40 Sayfa : 40 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2020 Sayı : İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığından: 10 EKİM ANITI VE ANMA YERİ PROJE YARIŞMASI İLANI YARIŞMANIN TÜRÜ VE ŞEKLİ 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu nun ilgili maddelerine dayanılarak hazırlanmış olan Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Şehir ve Bölge Planlama ve Güzel Sanat Eserleri Yarışmaları Yönetmeliğine uygun tek aşamalı Tasarım Proje Yarışması olarak düzenlenmiştir. Yarışma konusu birden fazla meslek disiplininin ve/veya sanat dalının katkısını gerektirecek türden konuları kapsamaktadır. YERİ VE KONUSU Yarışmanın adı 10 Ekim Anıtı ve Anma Yeri Proje Yarışmasıdır. Yarışma ile, Cumhuriyet tarihinin en kanlı terör eyleminin yaşandığı 10 Ekim 2015 tarihinin toplumsal hafızada canlı tutulması, İzmir içinde 10 Ekim in hatırlanacağı ve anılacağı bir kamusal alanın kente kazandırılması amaçlanmaktadır. Yarışmanın konusu olan anıt ve anma yeri, İzmir Alsancak semti, Umur Bey Mahallesi, Asteğmen Besim Bey Parkı olup, bu şartnamede Park olarak anılacaktır. Öneri projeler, ekli krokide sınırları verilen yarışma alanı kapsamında tasarlanacaktır. YARIŞMAYA KATILIM KOŞULLARI Yarışma; heykeltıraş, peyzaj mimarı, endüstri ürünleri tasarımcısı, mimar ve şehir plancılarının katılımlarına açıktır. Yarışmaya katılacak ekipler yarışma alanının özelliği nedeniyle yukarıdaki disiplinler arasından biri peyzaj mimarı olmak üzere en az iki meslek grubundan oluşmak zorundadır. Mimar, şehir plancısı, endüstri ürünleri tasarımcısı ve peyzaj mimarı olan katılımcıların ilgili meslek odalarına üyeliğini gösterir belgelerini, heykeltıraş olan katılımcıların ise Güzel Sanatlar Fakültelerinin Heykel Bölümlerinden mezun olduklarını gösterir lisans diplomasını ibraz etme zorunluluğu bulunmaktadır. YARIŞMA TAKVİMİ Yarışmanın ilanı : 10 Ekim 2020 Soru sormak için son gün : 30 Ekim 2020 (Saat: 17:00 a kadar) Yanıt vermek için son gün : 04 Kasım 2020 Teslim için son gün :14 Aralık 2020 (Saat: 17:00 a kadar) Jüri değerlendirme çalışması : 24 Aralık 2020 Sonuçların ilan edilmesi : 29 Aralık 2020 Ödül Töreni ve Kolokyum : Yeri ve tarihi adresinde bildirilecektir. DANIŞMAN, JÜRİ VE YEDEK JÜRİ ÜYELERİ İLE RAPORTÖRLERİN İSİMLERİ Danışman Jüri Üyeleri Ertuğrul TUGAY - İzmir Büyükşehir Belediyesi (İ.B.B.) Genel Sekreter Yardımcısı Hasibe VELİBEYOĞLU - Şehir Plancısı - İ.B.B. Kentsel Tasarım ve Kent Estetiği Şube Müdürü Binnaz Bilge ERSAN DÜZGÜN - Peyzaj Mimarı - İ.B.B. Yeşil Alanlar Planlama Proje Şube Müdürlüğü Hasan Gazi GÜLAY - Heykeltıraş, Kamu Emekçileri Sendikası Temsilcisi Mustafa ÖZDAĞ - 10 Ekim Barış Derneği İzmir Temsilcisi Asil Jüri Üyeleri Doç. Bülent ÇINAR - Heykeltıraş, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Heykel Bölümü Öğretim Üyesi, Jüri Başkanı Doç. Dr. Hanife Neris YÜKSEL - Heykeltıraş, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi

41 10 Ekim 2020 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 41 Dr. Emel KARAKAYA AYALP - Şehir Plancısı, TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi Üyesi Özlem ŞENYOL KOCAER - Şehir Plancısı, TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi Üyesi Özay YERLİKAYA - Peyzaj Mimarı, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi Üyesi Serdar USLUBAŞ - Mimar, TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi Üyesi Erce FUNDA - Mimar, TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Şubesi Üyesi Yedek Jüri Üyeleri Dr. Feral GEÇER SARGIN - Şehir Plancısı, TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi Üyesi Ayşe GEVREK GÖZSOY - Peyzaj Mimarı, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Raportörler Erdem DENİZLİOĞLU - Arkeolog, İ.B.B. Kültür ve Sanat Şubesi Koordinatorü Esen KESECİOĞLU - Proje Sorumlusu, Heykeltıraş, İ.B.B. Kültür ve Sanat Şube Müdürlüğü Neşe TAŞKE ARIKUT - Şehir Plancısı, İ.B.B. Kentsel Tasarım ve Kent Estetiği Şube Müdürlüğü VERİLECEK ÖDÜLLERİN SAYISI VE TUTARI Yarışmada; 3 Başarı Ödülü ve 3 Mansiyon Ödülü verilecektir. Jüri tarafından uygun görülmesi halinde, sayısı ve tutarı Jüri tarafından belirlenecek Satın alma Ödülü verilecektir. Başarı Ödülü; Birinci için net : TL İkinci için net : TL Üçüncü için net : TL olarak belirlenmiştir. Mansiyon Ödülü; Mansiyon net : TL Mansiyon net : TL Mansiyon net : TL olarak belirlenmiştir. Satın alma Ödülü: Jüri emrine toplam TL verilmiştir. Jüri uygun bulduğu takdirde proje sayısına göre dağıtım yapacaktır ŞARTNAME VE EKLERİNİN NEREDEN VE NASIL TEMİN EDİLECEĞİ, SATIN ALMA BEDELİ Şartname internet adresinden indirilerek elde edilebilir. Şartname bedeli 10 TL dir. Yer görme, zorunlu olmamakla birlikte önerilmektedir. YARIŞMAYI AÇAN İDARENİN İLETİŞİM BİLGİLERİ İzmir Büyükşehir Belediyesi Yarışma Raportörlüğü İletişim Bilgileri: 10 Ekim Anıtı ve Anma Yeri Yarışması Raportörlüğü İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sanat Şube Müdürlüğü, Mimar Sinan Mahallesi, Şair Eşref Bulvarı Kültürpark Hizmet Binası No: Konak / İzmir Tel : Faks : Web : E-Posta : info@izmirworkshop.org 7649/1-1

42 Sayfa : 42 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2020 Sayı : 31270

43 10 Ekim 2020 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 43

44 Sayfa : 44 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2020 Sayı : 31270

45 10 Ekim 2020 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 45

46 Sayfa : 46 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2020 Sayı : 31270

47 10 Ekim 2020 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 47 Kültür ve Turizm Bakanlığından:

48 Sayfa : 48 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2020 Sayı : /1-1

49 10 Ekim 2020 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 49

50 Sayfa : 50 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2020 Sayı : 31270

51 10 Ekim 2020 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 51

52 Sayfa : 52 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2020 Sayı : 31270

53 10 Ekim 2020 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 53

54 Sayfa : 54 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2020 Sayı : 31270

55 10 Ekim 2020 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 55

56 Sayfa : 56 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2020 Sayı : 31270

57 10 Ekim 2020 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 57

58 Sayfa : 58 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2020 Sayı : 31270

59 10 Ekim 2020 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 59

60 Sayfa : 60 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2020 Sayı : 31270

61 10 Ekim 2020 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 61

62 Sayfa : 62 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2020 Sayı : 31270

63 10 Ekim 2020 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 63

(Resmi Gazete Tarihi: 22.09.2013; Resmi Gazete Sayısı: 28773)

(Resmi Gazete Tarihi: 22.09.2013; Resmi Gazete Sayısı: 28773) 22 Eylül 2013 PAZAR Resmî Gazete Sayı : 28773 YÖNETMELİK (Resmi Gazete Tarihi: 22.09.2013; Resmi Gazete Sayısı: 28773) İpek Üniversitesinden: İPEK ÜNİVERSİTESİ DİL EĞİTİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ KURUMSAL İLETİŞİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ KURUMSAL İLETİŞİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 24 Ekim 2017 SALI Resmî Gazete Sayı : 30220 YÖNETMELİK Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinden: MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ KURUMSAL İLETİŞİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç,

Detaylı

YÖNETMELİK KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (KAYSEM) YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YÖNETMELİK KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (KAYSEM) YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 5 Mart 2019 SALI Resmî Gazete Sayı : 30705 Kayseri Üniversitesinden: YÖNETMELİK KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (KAYSEM) YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Detaylı

YÖNETMELİK NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YÖNETMELİK NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 12 Eylül 2013 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 28763 Namık Kemal Üniversitesinden: YÖNETMELİK NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Detaylı

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YÖNETMELİK 1 BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Bursa Teknik Üniversitesi

Detaylı

YÖNETMELİK. Giresun Üniversitesinden: GİRESUN ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

YÖNETMELİK. Giresun Üniversitesinden: GİRESUN ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM 17 Ocak 2013 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 28531 Giresun Üniversitesinden: YÖNETMELİK GİRESUN ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

YÖNETMELİK SİİRT ÜNİVERSİTESİ TÜRKÇE ÖĞRETİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YÖNETMELİK SİİRT ÜNİVERSİTESİ TÜRKÇE ÖĞRETİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 10 Mart 2014 PAZARTESİ Resmî Gazete Sayı : 28937 Siirt Üniversitesinden: YÖNETMELİK SİİRT ÜNİVERSİTESİ TÜRKÇE ÖĞRETİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

YÖNETMELİK. İzmir Üniversitesinden: İZMİR ÜNİVERSİTESİ KADIN ÇALIŞMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

YÖNETMELİK. İzmir Üniversitesinden: İZMİR ÜNİVERSİTESİ KADIN ÇALIŞMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM 8 Ağustos 2011 PAZARTESİ Resmî Gazete Sayı : 28019 İzmir Üniversitesinden: YÖNETMELİK İZMİR ÜNİVERSİTESİ KADIN ÇALIŞMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Detaylı

YÖNETMELİK. Tanımlar MADDE 4 (1) Bu Yönetmelikte geçen; a) Merkez: Bitlis Eren Üniversitesi Kariyer Araştırma ve Uygulama Merkezini,

YÖNETMELİK. Tanımlar MADDE 4 (1) Bu Yönetmelikte geçen; a) Merkez: Bitlis Eren Üniversitesi Kariyer Araştırma ve Uygulama Merkezini, 1 Nisan 2015 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 29313 YÖNETMELİK BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ KARİYER UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ YÜKSEKÖĞRETİM ÇALIŞMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ YÜKSEKÖĞRETİM ÇALIŞMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ YÜKSEKÖĞRETİM ÇALIŞMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Bülent Ecevit Üniversitesi

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar SAKARYA ÜNİVERSİTESİ YÜKSEKÖĞRETİM ÇALIŞMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ ( 03/07/2016 gün ve 29761 sayılı R.G.de yayımlanmıştır) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE

Detaylı

YÖNETMELİK İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

YÖNETMELİK İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ 30 Mart 2012 CUMA Resmî Gazete Sayı : 28249 YÖNETMELİK İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1

Detaylı

ATILIM ÜNİVERSİTESİ ROBOT TEKNOLOJİLERİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ATILIM ÜNİVERSİTESİ ROBOT TEKNOLOJİLERİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 31.03.2010 gün 27538 Sayılı Resmi Gazete Amaç ATILIM ÜNİVERSİTESİ ROBOT TEKNOLOJİLERİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin

Detaylı

ALES/YDS. Bölüm/Program/ Anabilim Dalı. Kadro Unvanı. Kadro. Eşdeğeri Puanı *Başvuracak adayların Diş Hekimliği Fakültesi mezunu. Fakülte/Yüksekokul

ALES/YDS. Bölüm/Program/ Anabilim Dalı. Kadro Unvanı. Kadro. Eşdeğeri Puanı *Başvuracak adayların Diş Hekimliği Fakültesi mezunu. Fakülte/Yüksekokul Yeditepe Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemize 547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 3.Maddesi ile 09 Kasım 08 tarihli, 30590 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan ve Dışındaki Elemanı Kadrolarına Yapılacak

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BARTIN ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Bartın Üniversitesinden: BARTIN ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Bartın Üniversitesi

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ KADIN ARAŞTIRMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ KADIN ARAŞTIRMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA SAKARYA ÜNİVERSİTESİ KADIN ARAŞTIRMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Sakarya Üniversitesine bağlı olarak

Detaylı

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğünden:

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğünden: Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI 2 Kasım 2018 tarihli ve 30583 sayılı Resmî Gazete de yayımlanan Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı Norm Kadrolarının

Detaylı

YÖNETMELİK. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinden: MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL VE TEKNOLOJİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

YÖNETMELİK. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinden: MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL VE TEKNOLOJİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ 5 Aralık 2011 PAZARTESİ Resmî Gazete Sayı : 28133 Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinden: YÖNETMELİK MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL VE TEKNOLOJİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

Detaylı

KADRO ÜNVANI DERECE ADEDİ BAŞVURU YERİ AÇIKLAMA. Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi Dekanlığı

KADRO ÜNVANI DERECE ADEDİ BAŞVURU YERİ AÇIKLAMA. Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi Dekanlığı Galatasaray Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda belirtilen akademik birimlerine, 10.07.2018 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi,

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL, ENDÜSTRİYEL VE TEKNOLOJİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL, ENDÜSTRİYEL VE TEKNOLOJİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL, ENDÜSTRİYEL VE TEKNOLOJİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1 (1) Bu yönetmeliğin amacı; Abant

Detaylı

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLGİLER ve DEĞER EĞİTİMİ ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLGİLER ve DEĞER EĞİTİMİ ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ AKSARAY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLGİLER ve DEĞER EĞİTİMİ ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1-(1) Bu Yönetmeliğin amacı; Aksaray Üniversitesi Rektörlüğüne

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TÜRKÇE ÖĞRETİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (KARAELMAS TÖMER) YÖNETMELİĞİ

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TÜRKÇE ÖĞRETİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (KARAELMAS TÖMER) YÖNETMELİĞİ BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TÜRKÇE ÖĞRETİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (KARAELMAS TÖMER) YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç * MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, Bülent Ecevit

Detaylı

ATILIM ÜNİVERSİTESİ SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ATILIM ÜNİVERSİTESİ SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar (16.02.2011 gün ve 27848 Sayılı Resmi Gazete) Amaç ATILIM ÜNİVERSİTESİ SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin

Detaylı

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ YABAN HAYATI KORUMA, KURTARMA, REHABİLİTASYON VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ YABAN HAYATI KORUMA, KURTARMA, REHABİLİTASYON VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ KAFKAS ÜNİVERSİTESİ YABAN HAYATI KORUMA, KURTARMA, REHABİLİTASYON VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönetmenliğin amacı; Kafkas Üniversitesine

Detaylı

-> 5 07.08.2014 13:06

-> 5 07.08.2014 13:06 27 Temmuz 2014 PAZAR Resmî Gazete Sayı : 29073 Adıyaman Üniversitesinden: YÖNETMELİK ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç,

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ KENT TARİHİ VE ARAŞTIRMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ KENT TARİHİ VE ARAŞTIRMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ KENT TARİHİ VE ARAŞTIRMALARI UYGULAMA Amaç VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Uludağ Üniversitesi bünyesinde

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ TÜRKÇE ÖĞRETİM, UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ TÜRKÇE ÖĞRETİM, UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ TÜRKÇE ÖĞRETİM, UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Kırklareli Üniversitesine bağlı

Detaylı

YÖNETMELİK. Giresun Üniversitesinden: GİRESUN ÜNİVERSİTESİ İSTATİSTİK DANIŞMANLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

YÖNETMELİK. Giresun Üniversitesinden: GİRESUN ÜNİVERSİTESİ İSTATİSTİK DANIŞMANLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM 19 Aralık 2014 CUMA Resmî Gazete Sayı : 29210 (Mükerrer) Giresun Üniversitesinden: YÖNETMELİK GİRESUN ÜNİVERSİTESİ İSTATİSTİK DANIŞMANLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

Anadolu Üniversitesinden:

Anadolu Üniversitesinden: Sayfa : 4 RESMÎ GAZETE 11 Ekim 2014 Sayı : 29142 Anadolu Üniversitesinden: ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YURT DIŞI TÜRKLER UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

ATILIM ÜNİVERSİTESİ ELEKTRO-EROZYON İLE İŞLEME TEKNOLOJİLERİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

ATILIM ÜNİVERSİTESİ ELEKTRO-EROZYON İLE İŞLEME TEKNOLOJİLERİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ (27.12.2009 gün ve 27445 Sayılı Resmi Gazete) ATILIM ÜNİVERSİTESİ ELEKTRO-EROZYON İLE İŞLEME TEKNOLOJİLERİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

SİİRT ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM, UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. Amaç

SİİRT ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM, UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. Amaç SİİRT ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM, UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Siirt Üniversitesi Sürekli Eğitim, Uygulama

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ LAZER UYGULAMALARI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ LAZER UYGULAMALARI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ LAZER UYGULAMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Hacettepe Üniversitesi

Detaylı

SICAK HAVA BALONU VE HAVA GEMİSİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ SICAK HAVA BALONU VE HAVA GEMİSİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

SICAK HAVA BALONU VE HAVA GEMİSİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ SICAK HAVA BALONU VE HAVA GEMİSİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ Sayfa No 1 / 5 SICAK HAVA BALONU VE HAVA GEMİSİ UYGULAMA VE (17 Kasım 2017 tarihli ve 30239 sayılı Resmî Gazete de yayımlanmıştır.) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ KARADENİZ STRATEJİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ KARADENİZ STRATEJİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ KARADENİZ STRATEJİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Recep Tayyip

Detaylı

ATILIM ÜNİVERSİTESİ DEMİRYOLU MALZEMELERİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ATILIM ÜNİVERSİTESİ DEMİRYOLU MALZEMELERİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 29 Mayıs 2011 gün ve 27948 Sayılı Resmi Gazete ATILIM ÜNİVERSİTESİ DEMİRYOLU MALZEMELERİ UYGULAMA VE Amaç ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin

Detaylı

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ BİYOMEDİKAL TEST KALİBRASYON VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (BİYOMEDKAM) YÖNETMELİĞİ

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ BİYOMEDİKAL TEST KALİBRASYON VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (BİYOMEDKAM) YÖNETMELİĞİ T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ BİYOMEDİKAL TEST KALİBRASYON VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (BİYOMEDKAM) YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 Bu Yönetmeliğin amacı; İzmir

Detaylı

YÖNETMELİK. Nevşehir Üniversitesinden: NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

YÖNETMELİK. Nevşehir Üniversitesinden: NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM 26 Mayıs 2009 SALI Resmî Gazete Sayı : 27239 YÖNETMELİK Nevşehir Üniversitesinden: NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve

Detaylı

Resmî Gazete YÖNETMELİK. Süleyman Demirel Üniversitesinden: SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ YENİLİKÇİ TEKNOLOJİLER

Resmî Gazete YÖNETMELİK. Süleyman Demirel Üniversitesinden: SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ YENİLİKÇİ TEKNOLOJİLER 6 Kasım 2017 PAZARTESİ Resmî Gazete Sayı : 30232 YÖNETMELİK Süleyman Demirel Üniversitesinden: SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ YENİLİKÇİ TEKNOLOJİLER UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

Detaylı

ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ ÜSTÜN YETENEKLİ ÇOCUKLAR EĞİTİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ ÜSTÜN YETENEKLİ ÇOCUKLAR EĞİTİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ Resmi Gazete Tarihi: 18.07.2015 Resmi Gazete Sayısı: 29419 ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ ÜSTÜN YETENEKLİ ÇOCUKLAR EĞİTİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ YUTMA BOZUKLUKLARI ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ YUTMA BOZUKLUKLARI ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ YUTMA BOZUKLUKLARI ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Hacettepe Üniversitesine bağlı

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YENİLİKÇİ GIDA TEKNOLOJİLERİ GELİŞTİRME UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YENİLİKÇİ GIDA TEKNOLOJİLERİ GELİŞTİRME UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ Sayfa No 1 / 5 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ GELİŞTİRME UYGULAMA VE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Abant İzzet Baysal Üniversitesine bağlı olarak

Detaylı

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemiz birimlerine, 09 Kasım 2018 tarihli ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanan

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemiz birimlerine, 09 Kasım 2018 tarihli ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemiz birimlerine, 09 Kasım 2018 tarihli ve 30590 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına

Detaylı

YÖNETMELİK. Işık Üniversitesinden: IŞIK ÜNİVERSİTESİ ÇEVRE ETKİ DEĞERLENDİRME, ÇEVRE EĞİTİMİ, KUŞ ARAŞTIRMA VE HALKALAMA UYGULAMA VE

YÖNETMELİK. Işık Üniversitesinden: IŞIK ÜNİVERSİTESİ ÇEVRE ETKİ DEĞERLENDİRME, ÇEVRE EĞİTİMİ, KUŞ ARAŞTIRMA VE HALKALAMA UYGULAMA VE 17 Ekim 2012 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 28444 Işık Üniversitesinden: YÖNETMELİK IŞIK ÜNİVERSİTESİ ÇEVRE ETKİ DEĞERLENDİRME, ÇEVRE EĞİTİMİ, KUŞ ARAŞTIRMA VE HALKALAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

Detaylı

14 Şubat 2018 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 30332

14 Şubat 2018 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 30332 14 Şubat 2018 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 30332 YÖNETMELİK İzmir Demokrasi Üniversitesinden: İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

YÖNETMELİK. c) Merkez (Hastane): Gazi Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezini,

YÖNETMELİK. c) Merkez (Hastane): Gazi Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezini, 16 Ocak 2013 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 28530 Gazi Üniversitesinden: YÖNETMELİK GAZİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANI (PROFESÖR, DOÇENT, DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ)

AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANI (PROFESÖR, DOÇENT, DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ) İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlüğünden; AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANI (PROFESÖR, DOÇENT, DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ) Üniversitemize; 2547 Sayılı Yüksek Kanunu " Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmelik

Detaylı

İNSANSIZ HAVA ARACI SİSTEMLERİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

İNSANSIZ HAVA ARACI SİSTEMLERİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Sayfa No 1 / 1 İNSANSIZ HAVA ARACI (13 Kasım 2017 tarihli ve 30239 sayılı Resmî Gazete de yayımlanmıştır.) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Kapadokya

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KARİYER MERKEZİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KARİYER MERKEZİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KARİYER MERKEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kariyer Merkezinin amaçlarına,

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 22/07/

Evrak Tarih ve Sayısı: 22/07/ Evrak Tarih ve Sayısı: 22/07/2014-19580 T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Genel Sekreterlik *BEKVKUB0* Sayı :39633678/020/ Konu :Merkez Müdürü Sayın Yrd.Doç.Dr.İbrahim BUZKAN Mühendislik Fakültesi Jeoloji

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar SAKARYA ÜNİVERSİTESİ BİYOMEDİKAL, MANYETİK VE YARIİLETKEN MALZEMELER UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ ( 24/11/2014 gün ve 29185 sayılı R.G.de yayımlanmıştır) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Detaylı

YÖNETMELİK. b) Merkez: Işık Üniversitesi İnovasyon ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezini,

YÖNETMELİK. b) Merkez: Işık Üniversitesi İnovasyon ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezini, 17 Ekim 2012 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 28444 Işık Üniversitesinden: YÖNETMELİK IŞIK ÜNİVERSİTESİ İNOVASYON VE GİRİŞİMCİLİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Detaylı

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak

Detaylı

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır. 16 Eylül 2016 Sayı : CUMA YÖNETMELİKLER

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır. 16 Eylül 2016 Sayı : CUMA YÖNETMELİKLER T.C. Resmî Gazete Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır 16 Eylül 2016 Sayı : 29829 CUMA YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ Anadolu Üniversitesinden: YÖNETMELİKLER ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ VE TEKNOLOJİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ VE TEKNOLOJİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ VE TEKNOLOJİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ Yayımlandığı Resmi Gazete (Tarihi: 26.04.2019 Sayısı: 30756) Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE

Detaylı

YÖNETMELİK HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ MOLEKÜLER GÖRÜNTÜLEME UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YÖNETMELİK HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ MOLEKÜLER GÖRÜNTÜLEME UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 9 Mart 2014 PAZAR Resmî Gazete Sayı : 28936 Hacettepe Üniversitesinden: YÖNETMELİK HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ MOLEKÜLER GÖRÜNTÜLEME UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Detaylı

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörlüğünden;

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörlüğünden; Korkut Ata Üniversitesi Rektörlüğünden; Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine; 10.07.2018 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi,

Detaylı

SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ Sayfa No 1 / 5 KARAR TARİHİ : 27 TEMMUZ 2017 KARAR NO : 2017/4 SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, Kapadokya Üniversitesi Sürekli

Detaylı

ANTALYA BİLİM ÜNİVERSİTESİ TÜRKÇE VE YABANCI DİLLER ÖĞRETİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

ANTALYA BİLİM ÜNİVERSİTESİ TÜRKÇE VE YABANCI DİLLER ÖĞRETİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM 1 Amaç ANTALYA BİLİM ÜNİVERSİTESİ TÜRKÇE VE YABANCI DİLLER ÖĞRETİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Antalya

Detaylı

YÖNETMELİK İPEK ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

YÖNETMELİK İPEK ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ Yönetmelik 22 Eylül 2013 PAZAR Resmî Gazete Sayı : 28773 İpek Üniversitesinden: YÖNETMELİK İPEK ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Detaylı

26 Aralık 2018 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 30637

26 Aralık 2018 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 30637 26 Aralık 2018 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 30637 NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN; Üniversitemizin birimlerine 09.11.2018 tarihli ve 30590 sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe

Detaylı

YÖNETMELİK. Üsküdar Üniversitesinden: ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ İNSAN ODAKLI İLETİŞİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

YÖNETMELİK. Üsküdar Üniversitesinden: ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ İNSAN ODAKLI İLETİŞİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM 15 Aralık 2014 PAZARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29206 Üsküdar Üniversitesinden: YÖNETMELİK ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ İNSAN ODAKLI İLETİŞİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KARİYER MERKEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KARİYER MERKEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KARİYER MERKEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1-(1) Bu Yönergenin amacı; Karadeniz Teknik Üniversitesi Kariyer Merkezi nin amaçlarına,

Detaylı

YÖNETMELİK. Bülent Ecevit Üniversitesinden: BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

YÖNETMELİK. Bülent Ecevit Üniversitesinden: BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ 20 Nisan 2013 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 28624 YÖNETMELİK Bülent Ecevit Üniversitesinden: BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

Detaylı

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ ANA YÖNETMELİĞİ

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ ANA YÖNETMELİĞİ 30 Mayıs 2011 PAZARTESİ Resmî Gazete Sayı : 27949 YÖNETMELİK İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ ANA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; İstanbul

Detaylı

ORDU ÜNİVERSİTESİ İSTATİSTİK DANIŞMANLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ORDU ÜNİVERSİTESİ İSTATİSTİK DANIŞMANLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ORDU ÜNİVERSİTESİ İSTATİSTİK DANIŞMANLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, Ordu Üniversitesi İstatistik Danışmanlık

Detaylı

İstanbul Bilgi Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi Yönetmeliği

İstanbul Bilgi Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi Yönetmeliği İstanbul Bilgi Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi Yönetmeliği Yayımlandığı Resmi Gazete : 10.05.2005/25811 Ek ve değişiklikler : Yoktur Ek ve değişiklik kontrol

Detaylı

YÖNETMELİK. a) Birim: Üniversiteye bağlı fakülte, enstitü, yüksekokul, meslek yüksekokulu, uygulama ve araştırma merkezlerini,

YÖNETMELİK. a) Birim: Üniversiteye bağlı fakülte, enstitü, yüksekokul, meslek yüksekokulu, uygulama ve araştırma merkezlerini, 2 Ağustos 2011 SALI Resmî Gazete Sayı : 28013 Ondokuz Mayıs Üniversitesinden: YÖNETMELİK ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLERİ TEKNOLOJİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (OKÜSEM) YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (OKÜSEM) YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (OKÜSEM) YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nin eğitim verdiği örgün lisans

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK VE GENÇLERDE AKADEMİK YAPIYI GÜÇLENDİRME UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK VE GENÇLERDE AKADEMİK YAPIYI GÜÇLENDİRME UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ Hacettepe Üniversitesinden: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK VE GENÇLERDE AKADEMİK YAPIYI GÜÇLENDİRME UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1

Detaylı

Anadolu Üniversitesinden:

Anadolu Üniversitesinden: 21 Kasım 2013 Sayı : 28828 RESMÎ GAZETE Sayfa : 19 Anadolu Üniversitesinden: ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İLERİ TEKNOLOJİLER UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

YÖNETMELİK. Giresun Üniversitesinden: GİRESUN ÜNİVERSİTESİ FINDIK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

YÖNETMELİK. Giresun Üniversitesinden: GİRESUN ÜNİVERSİTESİ FINDIK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM 5 Temmuz 2009 PAZAR Resmî Gazete Sayı : 27279 Giresun Üniversitesinden: YÖNETMELİK GİRESUN ÜNİVERSİTESİ FINDIK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK ARAŞTIRMALAR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK ARAŞTIRMALAR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ Resmi Gazete Tarihi: 24.10.2011 Resmi Gazete Sayısı: 28094 NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK ARAŞTIRMALAR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Detaylı

Resmi Gazete Tarihi: Resmi Gazete Sayısı: 26453

Resmi Gazete Tarihi: Resmi Gazete Sayısı: 26453 Resmi Gazete Tarihi: 05.03.2007 Resmi Gazete Sayısı: 26453 AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç

Detaylı

YÖNETMELİK GAZİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YÖNETMELİK GAZİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 16 Ocak 2013 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 28530 Gazi Üniversitesinden: YÖNETMELİK GAZİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç

Detaylı

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ FOTONİK TEKNOLOJİLER UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ FOTONİK TEKNOLOJİLER UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ FOTONİK TEKNOLOJİLER UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Dumlupınar Üniversitesi Fotonik

Detaylı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlüğünden:

İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlüğünden: İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemize; 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu ve "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmelik hükümlerinde aranan koşulları yerine getirmiş olmak

Detaylı

Resmi Gazete Tarihi: Resmi Gazete Sayısı: 26953

Resmi Gazete Tarihi: Resmi Gazete Sayısı: 26953 Resmi Gazete Tarihi: 31.07.2008 Resmi Gazete Sayısı: 26953 ÖĞRETİM ÜYESİ DIŞINDAKİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA YAPILACAK ATAMALARDA UYGULANACAK MERKEZİ SINAV İLE GİRİŞ SINAVLARINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR

Detaylı

17 Nisan 2013 ÇARŞAMBA. Resmî Gazete. Sayı : YÖNETMELİK. İstanbul Ticaret Üniversitesinden:

17 Nisan 2013 ÇARŞAMBA. Resmî Gazete. Sayı : YÖNETMELİK. İstanbul Ticaret Üniversitesinden: 17 Nisan 2013 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 28621 YÖNETMELİK İstanbul Ticaret Üniversitesinden: İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ ÇEVRE VE DOĞA BİLİMLERİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

Detaylı

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğünden:

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğünden: İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun ve Öğretim Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Uludağ Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama

Detaylı

T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ PİLOT ÜNİVERSİTE KOORDİNASYON MERKEZ BİRİMİ YÖNERGESİ

T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ PİLOT ÜNİVERSİTE KOORDİNASYON MERKEZ BİRİMİ YÖNERGESİ T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ PİLOT ÜNİVERSİTE KOORDİNASYON MERKEZ BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Bingöl Üniversitesine bağlı olarak kurulan

Detaylı

YÖNETMELİK KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YÖNETMELİK KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 7 Nisan 2019 PAZAR Resmî Gazete Sayı : 30738 Kayseri Üniversitesinden: YÖNETMELİK KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve

Detaylı

YÖNETMELİK. Bingöl Üniversitesinden: BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

YÖNETMELİK. Bingöl Üniversitesinden: BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM 23 Şubat 2012 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 28213 Bingöl Üniversitesinden: YÖNETMELİK BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve

Detaylı

Bölüm/Program/ Fakülte. Duyuru Başlama Tarihi: Son Başvuru Tarihi: Mimarlık Fakültesi Mimarlık Doçent 1

Bölüm/Program/ Fakülte. Duyuru Başlama Tarihi: Son Başvuru Tarihi: Mimarlık Fakültesi Mimarlık Doçent 1 İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun ve Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin ilgili maddeleri ve Üyesi Dışındaki Elemanı Kadrolarına

Detaylı

YÖNETMELİK SAĞLIK BĠLĠMLERĠ ÜNĠVERSĠTESĠ BAĞIMLILIKLA. MÜCADELE UYGULAMA VE ARAġTIRMA MERKEZĠ YÖNETMELĠĞĠ

YÖNETMELİK SAĞLIK BĠLĠMLERĠ ÜNĠVERSĠTESĠ BAĞIMLILIKLA. MÜCADELE UYGULAMA VE ARAġTIRMA MERKEZĠ YÖNETMELĠĞĠ 31 Ekim 2016 PAZARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29874 Sağlık Bilimleri Üniversitesinden: YÖNETMELİK SAĞLIK BĠLĠMLERĠ ÜNĠVERSĠTESĠ BAĞIMLILIKLA MÜCADELE UYGULAMA VE ARAġTIRMA MERKEZĠ YÖNETMELĠĞĠ BİRİNCİ BÖLÜM

Detaylı

YÖNETMELİK. a) Danışma Kurulu: Akdeniz Üniversitesi Gıda Güvenliği ve Tarımsal Araştırmalar Merkezi Danışma Kurulunu,

YÖNETMELİK. a) Danışma Kurulu: Akdeniz Üniversitesi Gıda Güvenliği ve Tarımsal Araştırmalar Merkezi Danışma Kurulunu, 11 Nisan 2011 PAZARTESİ Resmî Gazete Sayı : 27902 Akdeniz Üniversitesinden: YÖNETMELİK AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ GIDA GÜVENLİĞİ VE TARIMSAL ARAŞTIRMALAR MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU: Üniversitemiz birimlerine, 2547

Detaylı

YÖNETMELİK. Gazi Üniversitesinden: GAZİ ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

YÖNETMELİK. Gazi Üniversitesinden: GAZİ ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM 18 Ağustos 2010 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 27676 Gazi Üniversitesinden: YÖNETMELİK GAZİ ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ OKUL ÖNCESİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BARTIN ÜNİVERSİTESİ OKUL ÖNCESİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Bartın Üniversitesinden: Amaç BARTIN ÜNİVERSİTESİ OKUL ÖNCESİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Bartın

Detaylı

ORDU ÜNİVERSİTESİ TÜRKÇE ÖĞRETİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

ORDU ÜNİVERSİTESİ TÜRKÇE ÖĞRETİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ 1 Aralık 2014 PAZARTESİ Resmî Gazete Sayı: 29192 ORDU ÜNİVERSİTESİ TÜRKÇE ÖĞRETİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 (1) Bu Yönetmeliğin

Detaylı

Resmi Gazete Tarihi: 31.07.2008 Resmi Gazete Sayısı: 26953

Resmi Gazete Tarihi: 31.07.2008 Resmi Gazete Sayısı: 26953 Resmi Gazete Tarihi: 31.07.2008 Resmi Gazete Sayısı: 26953 ÖĞRETİM ÜYESİ DIŞINDAKİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA NAKLEN VEYA AÇIKTAN YAPILACAK ATAMALARDA UYGULANACAK MERKEZİ SINAV İLE GİRİŞ SINAVLARINA İLİŞKİN

Detaylı

GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK VE İDARİ PERSONEL GELİŞTİRME MERKEZİ YÖNETMELİK

GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK VE İDARİ PERSONEL GELİŞTİRME MERKEZİ YÖNETMELİK GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK VE İDARİ PERSONEL GELİŞTİRME MERKEZİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar Amaç YÖNETMELİK Madde 1 Bu Yönetmeliğin amacı; Girne Amerikan Üniversitesi bünyesinde kurulan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim

Detaylı

Sayfa:18 RESMİ GAZETE 22 Ekim 1990 Sayı:20673 Yönetmelik. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği

Sayfa:18 RESMİ GAZETE 22 Ekim 1990 Sayı:20673 Yönetmelik. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği Sayfa:18 RESMİ GAZETE 22 Ekim 1990 Sayı:20673 Yönetmelik Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği Kuruluş : MADDE 1 Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı

Detaylı

YÖNETMELİK. Kastamonu Üniversitesinden: KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ MUHAMMED İHSAN OĞUZ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

YÖNETMELİK. Kastamonu Üniversitesinden: KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ MUHAMMED İHSAN OĞUZ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM 12 Temmuz 2018 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 30476 Kastamonu Üniversitesinden: YÖNETMELİK KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ MUHAMMED İHSAN OĞUZ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ KADIN SORUNLARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ KADIN SORUNLARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Resmi Gazete Tarihi: 16.05.2012 Resmi Gazete Sayısı: 28294 NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ KADIN SORUNLARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE

Detaylı

Akademik. İşletme (İngilizce) Profesör/Doçent/ Doktor Öğretim Üyesi Profesör/Doçent/ Doktor Öğretim Üyesi

Akademik. İşletme (İngilizce) Profesör/Doçent/ Doktor Öğretim Üyesi Profesör/Doçent/ Doktor Öğretim Üyesi İstanbul Esenyurt Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ELEMANI ALIM İLANI (profesör, doçent, doktor öğretim üyesi) olarak personel alım ilanı; Üniversitemizin aşağıda belirtilen yüksekokul ve bölümlerine,

Detaylı

YÖNETMELİK. b) Merkez (GUZEM): Gazi Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezini,

YÖNETMELİK. b) Merkez (GUZEM): Gazi Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezini, 18 Temmuz 2013 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 28711 Gazi Üniversitesinden: YÖNETMELİK GAZİ ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğünden: Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğünden: Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğünden: Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına

Detaylı

YÖNETMELİK. Giresun Üniversitesinden: GİRESUN ÜNİVERSİTESİ TÜRK İSLAM SANATLARI VE MİMARİSİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

YÖNETMELİK. Giresun Üniversitesinden: GİRESUN ÜNİVERSİTESİ TÜRK İSLAM SANATLARI VE MİMARİSİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM 18 Mayıs 2015 PAZARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29359 Giresun Üniversitesinden: YÖNETMELİK GİRESUN ÜNİVERSİTESİ TÜRK İSLAM SANATLARI VE MİMARİSİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç,

Detaylı