G7425/21 NOTAMR G6690/21 Q)LTXX/QOEXX/IV/NBO/E/000/999/3901N03524E465 A)LTAA LTBB B) C) E)COVID-19

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "G7425/21 NOTAMR G6690/21 Q)LTXX/QOEXX/IV/NBO/E/000/999/3901N03524E465 A)LTAA LTBB B) C) E)COVID-19"

Transkript

1 G7425/21 NOTAMR G6690/21 A)LTAA LTBB B) C) ARALIK 2021 SAAT 14:30 UTC ITIBARIYLE, 1) GUNEY AFRIKA, BOTSVANA, MOZAMBIK, NAMIBYA VE ZIMBABVE'DEN UCUSLAR IKINCI BIR BILDIRIME KADAR DURDURULMUSTUR. SON 14 GUNDE GUNEY AFRIKA, BOTSVANA, MOZAMBIK, NAMIBYA VE ZIMBABVE'DE BULUNDUGU ANLASILAN YOLCULARIN TURKIYE'YE GIRISTEN AZAMI 72 SAAT ONCE YAPILMIS NEGATIF SONUCLU PCR TEST RAPORU IBRAZ ETMELERI GEREKMEKTEDIR. BU YOLCULAR VALILIKLERCE BELIRLENECEK MEKANLARDA 14 GUN SUREYLE KARANTINAYA ALINACAKTIR. KONAKLAMA VE HAVAALANLARINDAN TRANSFERLERINE ILISKIN UCRETLER YOLCULAR TARAFINDAN KARSILANACAKTIR. KARANTINA SURECININ 10.GUNUNDE YAPILACAK PCR TEST SONUCUNUN NEGATIF CIKMASI DURUMUNDA KARANTINA SONLANDIRILACAK, 10. GUNDE PCR TESTI YAPTIRMAYANLAR 14 GUN SUREYLE KARANTINADA TUTULACAK, TEST SONUCLARININ POZITIF CIKMASI DURUMUNDA SAGLIK BAKANLIGI HALK SAGLIGI GENEL MUDURLUGUNCE YAYINLANAN GUNCEL PANDEMI REHBERI DOGRULTUSUNDA HAREKET EDILECEKTIR. 2) KARANTINA ALTINA ALINACAK YOLCULARIN TURKIYE'YE GELMEDEN ONCE KONAKLAMA UCRETLERINI ODEMIS OLMALARI GEREKMEKTEDIR. VALILIKLERCE BELIRLENEN MEKANLARDA KARANTINA SURELERI BOYUNCA KALMAK UZERE GEREKLI ODEMELERI YAPTIGINI BELGELEYEMEYEN YOLCULARIN UCAGA KABUL ISLEMI HAVA YOLU ISLETMELERI TARAFINDAN YAPILMAYACAKTIR. 3) AMBULANS, INSANI YARDIM, ÖZEL VE TUM KARGO UCUSLARI BU KISITLAMALARDAN MUAFTIR. 4) MURETTEBAT ICIN PCR TESTI VE KARANTINA ZORUNLULUGU BULUNMAMAKTADIR.

2 G7420/21 NOTAMR G6442/21 A)LTAA LTBB B) C) ARALIK 2021 SAAT 14:30 UTC ITIBARIYLE, 1) BREZILYA,NEPAL, SRI LANKA, BANGLADES, HINDISTAN VE PAKISTAN'DAN GELEN YOLCULARIN TURKIYE'YE GIRISTEN AZAMI 72 SAAT ONCE YAPILMIS NEGATIF SONUCLU PCR TEST RAPORU IBRAZ ETMELERI GEREKMEKTEDIR. BREZILYA, NEPAL, SRI LANKA BANGLADES, HINDISTAN VE PAKISTAN'DAN DOGRUDAN GELENLER ILE SON 14 GUNDE BU ULKELERDE BULUNDUGU ANLASILANLARDAN DUNYA SAGLIK ORGUTU VEYA ULKEMIZCE ACIL KULLANIM ONAYI VERILMIS ASILARDAN EN AZ IKI DOZ (JOHNSON AND JOHNSON ICIN TEK DOZ) YAPTIRDIKLARINI VE SON DOZDAN EN AZ 14 GUN GECTIGINI BELGELEYENLER ULKEMIZE GIRISTE KARANTINA UYGULAMASINDAN MUAF TUTULACAKLARDIR. BREZILYA, NEPAL, SRI LANKA BANGLADES, HINDISTAN VE PAKISTAN'DAN DOGRUDAN GELENLER ILE SON 14 GUNDE BU ULKELERDE BULUNDUGU ANLASILANLARDAN DUNYA SAGLIK ORGUTU VEYA (JOHNSON AND JOHNSON ICIN TEK DOZ) YAPTIRDIKLARINI VE SON DOZDAN EN AZ 14 GUN GECTIGINI BELGELEYEMEYENLER ISE IKAMETGAHLARINDA VEYA BEYAN EDECEKLERI ADRESLERDE KARANTINAYA ALINACAK, KARANTINA SURECININ 10.GUNUNDE YAPILACAK PCR TEST SONUCUNUN NEGATIF CIKMASI DURUMUNDA KARANTINA SONLANDIRILACAK, 10. GUNDE PCR TESTI YAPTIRMAYANLAR 14 GUN SUREYLE KARANTINADA TUTULACAK, TEST SONUCLARININ POZITIF CIKMASI DURUMUNDA SAGLIK BAKANLIGI HALK SAGLIGI GENEL MUDURLUGUNCE YAYINLANAN GUNCEL PANDEMI REHBERI DOGRULTUSUNDA HAREKET EDILECEKTIR. 2) BIRINCI MADDEDE BELIRTILEN ULKELERDEN EBEVEYNLERI ILE BIRLIKTE YOLCULUK YAPMAK KAYDIYLA ULKEMIZE GIRIS YAPACAK 12 YASINDAN BUYUK VE 18 YASINDAN KUCUK OLAN YOLCULARDAN DUNYA SAGLIK ORGUTU VEYA (JOHNSON AND JOHNSON ICIN TEK DOZ) YAPTIRDIKLARINI VE SON DOZDAN EN AZ 14 GUN GECTIGINI BELGELEYEMEYENLER ISE 72 SAAT ONCESINDE ALACAKLARI NEGATIF PCR TEST SONUCU ILE UCUSA KABUL EDILECEKLERDIR. BU YOLCULAR ICIN IKAMETLERINDE TEKRAR PCR TESTI UYGULANACAK OLUP, PCR TEST SONUCU NEGATIF CIKANLAR KARANTINA UYGULAMASINDAN MUAF TUTULACAKTIR. 3A) AFGANISTAN'DAN GELEN YOLCULAR ILE SON 14 GUNDE BU ULKELERDE BULUNDUGU ANLASILAN YOLCULARIN TURKIYE'YE GIRISTEN AZAMI 72 SAAT ONCE YAPILMIS NEGATIF SONUCLU PCR TEST RAPORU IBRAZ ETMELERI GEREKMEKTEDIR. BU YOLCULAR VALILIKLERCE BELIRLENECEK OTELLERDE 10 GUN SUREYLE KARANTINAYA ALINACAKTIR. KONAKLAMA VE HAVAALANLARINDAN TRANSFERLERINE ILISKIN UCRETLER YOLCULAR TARAFINDAN KARSILANACAKTIR. KARANTINANIN 7. GUNUNUN SONUNDA YAPILACAK PCR TEST SONUCUNUN NEGATIF CIKMASI DURUMUNDA KARANTINA TEDBIRI SONLANDIRILACAKTIR.

3 3B) ULKEMIZDE IKAMET VEYA CALISMA IZNI OLAN AFGANISTAN VATANDASLARI HAVAYOLU ILE SEYAHATLERINDE ULKEMIZDE GECERLI IKAMET VEYA CALISMA BELGELERINI IBRAZ ETMELERI KAYDIYLA UCAGA KABUL EDILECEKLER, BU KISILER OTEL KARANTINASINDAN MUAF TUTULACAK OLUP KARANTINA SURELERINI IKAMETLERINDE GECIREBILECEKLER VE ILK GIRIS NOKTALARI ISTANBUL VEYA ANKARA DISINDA OLANLARIN IKAMETLERINE GIDISLERINE SADECE OZEL ARACLA MUSAADE EDILECEK OLUP YURT ICI UCUS YAPMALARINA VEYA TOPLU ULASIM ARACLARINI KULLANMALARINA IZIN VERILMEYECEKTIR. 3C) AFGANISTAN'DAN GELEN TURKIYE CUMHURIYETI VATANDASLARI OTEL KARANTINASINDAN MUAF TUTULACAK OLUP KARANTINA SURELERINI IKAMETLERINDE GECIREBILECEKLER VE ILK GIRIS NOKTALARI ISTANBUL VEYA ANKARA DISINDA OLANLARIN IKAMETLERINE GIDISLERINE SADECE OZEL ARACLA MUSAADE EDILECEK OLUP YURT ICI UCUS YAPMALARINA VEYA TOPLU ULASIM ARACLARINI KULLANMALARINA IZIN VERILMEYECEKTIR. 4) 3A MADDESI KAPSAMINDA KARANTINA ALTINA ALINACAK YOLCULARIN TURKIYE'YE GELMEDEN ONCE OTEL UCRETLERINI ODEMIS OLMALARI GEREKMEKTEDIR. VALILIKLERCE BELIRLENEN OTELLERDE KARANTINA SURELERI BOYUNCA KALMAK UZERE GEREKLI ODEMELERI YAPTIGINI BELGELEYEMEYEN YOLCULARIN UCAGA KABUL ISLEMI HAVA YOLU ISLETMELERI TARAFINDAN YAPILMAYACAKTIR. 5) IRAN VE MISIR'DAN GELEN YOLCULARDAN AZAMI 72 SAAT ONCE YAPILMIS NEGATIF SONUCLU PCR TEST RAPORU VEYA DUNYA SAGLIK ORGUTU VEYA (JOHNSON AND JOHNSON ICIN TEK DOZ) YAPTIRDIKLARINI VE SON DOZDAN EN AZ 14 GUN GECTIGINI GOSTERI ASI KARTI TALEP EDILECEKTIR. 6) BIRINCI, UCUNCU VE BESINCI MADDELERDE YER ALAN ULKELER DISINDA KALAN DIGER ULKELERDEN GELEN YOLCULARDAN TURKIYE'YE GIRISLERDE DUNYA SAGLIK ORGUTU VEYA ULKEMIZCE ACIL KULLANIM ONAYI VERILMIS ASILARDAN EN AZ IKI DOZ (JOHNSON AND JOHNSON ICIN TEK DOZ) YAPTIRDIKLARINI VE SON DOZDAN EN AZ 14 GUN GECTIGINI VE/VEYA ILK PCR POZITIF TEST SONUCUNUN 28. GUNUNDEN BASLAMAK UZERE HASTALIGI SON 6 AY ICINDE GECIRDIGINE DAIR ILGILI ULKE RESMI OTORITELERINCE DUZENLENEN BELGEYI IBRAZ EDENLERDEN AYRICA NEGATIF SONUCLU PCR/HIZLI ANTIJEN TESTI RAPORU IBRAZI TALEP EDILMEYECEK VE BU KISILER ICIN KARANTINA TEDBIRI UYGULANMAYACAKTIR. 7) BIRINCI, UCUNCU VE BESINCI MADDELERDE YER ALAN ULKELER DISINDA KALANDIGER ULKELERDEN GELEN YOLCULAR TARAFINDAN TURKIYE'YE GIRISLERDE DUNYA SAGLIK ORGUTU VEYA ULKEMIZCE ACIL KULLANIM ONAYI VERILMIS ASILARDAN EN AZ IKI DOZ (JOHNSON AND JOHNSON ICIN TEK DOZ) YAPTIRDIKLARINI VE SON DOZDAN EN AZ 14 GUN GECTIGINI VE/VEYA ILK PCR POZITIF TEST SONUCUNUN 28. GUNUNDEN BASLAMAK UZERE HASTALIGI SON 6 AY ICINDE GECIRDIGINE DAIR BELGE IBRAZ EDILEMEMESI DURUMUNDA GIRISTEN AZAMI 72 SAAT ONCE YAPILMIS NEGATIF SONUCLU PCR TEST RAPORU VEYA GIRISTEN AZAMI 48 SAAT ONCE YAPILMIS NEGATIF HIZLI ANTIJEN TEST SONUCUNUN IBRAZ EDILMESI ISTENECEKTIR.

4 8) TURKIYE'YE YAPILACAK GIRISLERDE YOLCULARA SAGLIK BAKANLIGI TARAFINDAN VARIS NOKTALARINDA ORNEKLEME (SAMPLING) TEMELINDE PCR TESTI YAPILABILECEKTIR. GELEN YOLCULARIN TEST ORNEKLERI ALINDIKTAN SONRA NIHAI VARIS YERLERINE GITMELERINE IZIN VERILECEK VE TEST SONUCLARININ POZITIF CIKMASI DURUMUNDA SAGLIK BAKANLIGI COVID-19 REHBERI DOGRULTUSUNDA TEDAVILERI YAPILACAKTIR. TEST SONUCLARI POZITIF CIKAN YOLCULAR ILE YAKIN TEMASTA BULUNDUKLARI KISILER KENDILERININ BELIRLEDIKLERI ADRESLERDE 14 GUNLUK SURE ILE KARANTINAYA ALINACAKLAR VE 10. GUNUN SONUNDA YAPILACAK PCR TEST SONUCLARININ NEGATIF OLMASI DURUMUNDA KARANTINA KOSULLARI SONLANDIRILACAKTIR. BU KISILERDEN DELTA MUTANTI TASIDIGI TESPIT EDILENLERIN KARANTINA KOSULLARI 14. GUNUN SONUNDA PCR TESTI YAPILMADAN SONLANDIRILACAKTIR. 9) ULKEMIZE GIRIS YAPACAK TURKIYE CUMHURIYETI VATANDASLARINDAN, SAGLIK ORGUTU VEYA ULKEMIZCE ACIL KULLANIM ONAYI VERILMIS ASILARDAN EN AZ IKI DOZ (JOHNSON AND JOHNSON ICIN TEK DOZ) YAPTIRDIKLARINI VE SON DOZDAN EN AZ 14 GUN GECTIGINI VE/VEYA ILK PCR POZITIF TEST SONUCUNUN 28. GUNUNDEN BASLAMAK UZERE HASTALIGI SON 6 AY ICINDE GECIRDIGINI BELGELEYENLER ILE GIRISTEN AZAMI 72 SAAT ONCE YAPILMIS NEGATIF SONUCLU PCR TEST RAPORUNU VEYA GIRISTEN AZAMI 48 SAAT ONCE YAPILMIS NEGATIF HIZLI ANTIJEN TEST SONUCUNU IBRAZ EDENLERIN ULKEMIZE GIRISLERINE IZIN VERILECEKTIR. 10) BU GEREKLILIKLER TRANSIT VE TRANSFER YOLCULAR ICIN GECERLI DEGILDIR. 11) MURETTEBAT ICIN PCR TESTI VE KARANTINA ZORUNLULUGU BULUNMAMAKTADIR. 12) 12 YAS ALTINDAKI YOLCULAR TURKIYE'YE GIRISLERDE PCR/ANTIJEN TEST RAPORU ILE ASI SERTIFIKASI UYGULAMALARINDAN MUAFTIR. 13) ASI SERTIFIKASI, PCR/ANTIJEN TEST SONUCU GIBI BELGELER YOLCULUK ONCESI HAVAYOLU ISLETMELERI TARAFINDAN KONTROL EDILECEK, BELGESI OLMAYANLARIN SEFERE KABUL EDILMEMESI SAGLANACAK, BELGESI OLMAYANLARIN SEFERE KABUL EDILMESINDEN OTURU ORTAYA CIKAN SORUMLULUK HAVAYOLU ISLETMELERI TARAFINDAN KARSILANACAKTIR. 14) 3A MADDESI KAPSAMINDA KARANTINAYA ALINACAK YOLCULAR ICIN VALILIKLER TARAFINDAN BELIRLENEN/BELIRLENECEK OTELLER SHGM'NIN LINKINDE ( NOT: WEB BROWSERINA WEB ADRESINI KUCUK HARFLERLE VE INGILIZCE KLAVYE ILE GIRIS YAPMANIZ GEREKMEKTEDIR) INGILIZCE OLARAK YAYINLANACAKTIR.

5 G7419/21 NOTAMR G5783/21 A)LTAA LTBB B) C) / TURKIYE'YE YAPILAN UCUSLARA YONELIK NOTAM MART 2021 TARIHI SAAT 21:00 UTC ITIBARIYLE YURTDISINDAN HAVA YOLU ILE TURKIYE'YE GIRIS YAPACAK 6 YAS VE USTU YOLCULARIN UCAGIN KALKISINDAN ONCEKI SON YETMIS IKI (72) SAAT ICERISINDE 'REGISTER.HEALTH.GOV.TR' ADRESINDEN 'TURKIYE'YE GIRIS FORMU'NU DOLDURMASI GEREKMEKTEDIR. SOZ KONUSU FORMUN YOLCULAR TARAFINDAN DOLDURULUP DOLDURULMADIGININ YOLCULARA AIT MOBIL CIHAZLARDAN VEYA KAGIT CIKTISI ILE UCUS ONCESINDE HAVAYOLU ISLETMELERI TARAFINDAN KONTROL EDILMESI GEREKMEKTEDIR. 2. BU GEREKLILIK TRANSIT/TRANSFER YOLCULAR VE MURETTEBAT ICIN GECERLI DEGILDIR. G7416/21 NOTAMR G5456/21 Q)LTXX/QOEXX/IV/NBO/E/000/999/3901N03524E999 A)LTAA LTBB B) C) ) GECERLI VIZE HAMILI TURKIYE CUMHURIYETI VATANDASLARI TURKIYE'DE YETKILI MAKAMLARCA TANZIM EDILEN COVID-19 BAGISIKLIK/ASI SERTIFIKALARI ILE PCR TESTI IBRAZI VE KARANTINAYA TABI OLMADAN MACARISTAN'A SEYAHAT EDEBILECEKLERDIR. BU KISILERIN REFAKATINDE SEYAHAT EDEN 18 YAS ALTI KUCUKLER PCR TESTI IBRAZI VE KARANTINAYA TABI DEGILDIR. 2) MACARISTAN VATANDASLARI DA MACARISTAN YETKILI MAKAMLARINCA TANZIM EDILEN COVID-19 BAGISIKLIK/ASI SERTIFIKALARI ILE PCR TESTI IBRAZI VE KARANTINAYA TABI OLMADAN TURKIYE'YE SEYAHAT EDEBILECEKLERDIR. BU KISILERIN REFAKATINDE SEYAHAT EDEN 18 YAS ALTI KUCUKLER PCR TESTI IBRAZI VE KARANTINAYA TABI DEGILDIR. G7415/21 NOTAMR G5457/21 Q)LTXX/QOEXX/IV/NBO/E/000/999/3839N03709E999 A)LTAA LTBB B) C) ) TURKIYE CUMHURIYETI VATANDASLARI TURKIYE'DE YETKILI MAKAMLARCA TANZIM EDILEN COVID-19 BAGISIKLIK/ASI SERTIFIKALARI ILE PCR TESTI IBRAZI VE KARANTINAYA TABI OLMADAN SIRBISTAN'A SEYAHAT EDEBILECEKLERDIR. BU KISILERIN REFAKATINDE SEYAHAT EDEN 18 YAS ALTI KUCUKLER PCR TESTI IBRAZI VE KARANTINAYA TABI DEGILDIR. 2) SIRBISTAN VATANDASLARI DA SIRBISTAN YETKILI MAKAMLARINCA TANZIM EDILEN COVID-19 BAGISIKLIK/ASI SERTIFIKALARI ILE PCR TESTI IBRAZI VE KARANTINAYA TABI OLMADAN TURKIYE'YE SEYAHAT EDEBILECEKLERDIR. BU KISILERIN REFAKATINDE SEYAHAT EDEN 18 YAS ALTI KUCUKLER PCR TESTI IBRAZI VE KARANTINAYA TABI DEGILDIR.

Rusya Federasyonu Hükümeti ve Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti (bundan sonra "Taraflar" olarak anılacaktır);

Rusya Federasyonu Hükümeti ve Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti (bundan sonra Taraflar olarak anılacaktır); RUSYA FEDERASYONU HÜKÜMETİ İLE TÜRKİYE CUMHURİYETİ HÜKÜMETİ ARASINDA RUSYA FEDERASYONU İLE TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞLARININ KARŞILIKLI SEYAHATLERİNE İLİŞKİN USULLERE DAİR ANLAŞMA Rusya Federasyonu Hükümeti

Detaylı

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 24 AĞUSTOS 2014 TK417 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 08:30 DA MOSKOVA YA HAREKET VARIŞ : 12:20 29 AĞUSTOS 2014 TK414 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 13:30 DA İSTANBUL A HAREKET VARIŞ:

Detaylı

ULUSAL VIZELER. Ulusal vizeler sadece 90 gunden fazla seyahat edicek olan kisiler icindir. EGITIM VIZESI

ULUSAL VIZELER. Ulusal vizeler sadece 90 gunden fazla seyahat edicek olan kisiler icindir. EGITIM VIZESI ULUSAL VIZELER Ulusal vizeler sadece 90 gunden fazla seyahat edicek olan kisiler icindir. EGITIM VIZESI Ulusal vize icin gereken dokumanlar icin lutfen asagidaki listeyi goz onune aliniz. Forumlarda okuduklariniz

Detaylı

Maldivler Turu Türk Havayollari Tarifeli Seferleri Ile 7 Gece 9 Gün Maldiv (7)

Maldivler Turu Türk Havayollari Tarifeli Seferleri Ile 7 Gece 9 Gün Maldiv (7) Maldivler Turu Türk Havayollari Tarifeli Seferleri Ile 7 Gece 9 Gün Maldiv (7) 1.Gün Istanbul - Maldivler Istanbul Atatürk Havalimani dis hatlar gidis terminalinde uçusunuzdan 3 saat önce havalimaninda

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU VE KAYIT DUYURUSU

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU VE KAYIT DUYURUSU T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2017-2018 AKADEMİK YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU VE KAYIT DUYURUSU Öğrenci Alım Koşulları 1) Yükseköğretim Kurulu nun konuya ilişkin

Detaylı

14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION

14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION 14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION FUAR TARİHİ 04-07 EYLÜL 2014 TUR TARİHİ 03-08 EYLÜL 2014 Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 03 EYLÜL 2014 TK882 SEFER SAYILI UÇAĞ I I LE 00:25 DE TEBRI Z E HAREKET VARIŞ 04:25

Detaylı

1. GÜN: İSTANBUL (BULUŞMA NOKTASI) Dış hatlar terminalinde Setur Deskinde Setur görevlisi ve rehberiniz ile buluşma.

1. GÜN: İSTANBUL (BULUŞMA NOKTASI) Dış hatlar terminalinde Setur Deskinde Setur görevlisi ve rehberiniz ile buluşma. 1. GÜN: İSTANBUL (BULUŞMA NOKTASI) Dış hatlar terminalinde Setur Deskinde Setur görevlisi ve rehberiniz ile buluşma. 2. GÜN: İSTANBUL-JOHANNESBURG Da Vinci Hotel veya benzeri Uçağa biniş işlemlerinin ardından

Detaylı

BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: MAYIS 2017 Tur Tarihi: MAYIS 2017

BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: MAYIS 2017 Tur Tarihi: MAYIS 2017 BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: 04-06 MAYIS 2017 Tur Tarihi: 03-07 MAYIS 2017 Emerald Hotel Fuar alanına 13 km Opera Hotel Fuar alanına 15 km Divan Express Hotel Fuar alanına 16 km Hilton Bakü Hotel

Detaylı

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün l Jahorina Kayak Turu ViZESiZ Jahorina 3 gece 4 gün Jahorina, Bosna-Hersek'in Sırp Cumhuriyeti entitesinde Dinar Alpleri'ne bağlı bir dağdır. Yüksekliği 1913 m (6276 ft)dir. 1984 Kış Olimpiyatları'nın

Detaylı

667 KHK UYARINCA ÖSYM TARAFINDAN DİĞER YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARINA YERLEŞTİRİLEREK KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENİM ÜCRETLERİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA

667 KHK UYARINCA ÖSYM TARAFINDAN DİĞER YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARINA YERLEŞTİRİLEREK KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENİM ÜCRETLERİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA 667 KHK UYARINCA ÖSYM TARAFINDAN DİĞER YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARINA YERLEŞTİRİLEREK KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENİM ÜCRETLERİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA 23/7/2016 tarih ve 29779 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan

Detaylı

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI 26 Ağustos 2015-30 Ağustos 2015 1 1.Gün(26 Agustos 2015 Çarşamba ): İstanbul-Aşkabad o İstanbul Atatürk Havaalanı nda 22.30 da Madalyon Tur Yetkilisi

Detaylı

Vize başvurusunu yapan tüm başvuru sahipleri aşağıda belirtilen zorunlu şartları karşılaması gerekmektedir.

Vize başvurusunu yapan tüm başvuru sahipleri aşağıda belirtilen zorunlu şartları karşılaması gerekmektedir. DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR Vize, yabancı ülke vatandaşlarının Bulgaristan ı sınırlı bir süre ziyaret etmesine izin vermek amacıyla verilmektedir. Eğer Bulgaristan da uzun bir süre (90 günden fazla)

Detaylı

Ali Can BAŞAY Yabancılar Dairesi Öğrenci Çalışma Grup Başkanı

Ali Can BAŞAY Yabancılar Dairesi Öğrenci Çalışma Grup Başkanı Yabancılar Dairesi Öğrenci Çalışma Grup Başkanı SUNUM PLANI Öğretim Üyelerinin İkamet İzni İşlemleri Vize Öğrenci Vizesi Diğer Vizeler Öğrenci İkamet İzni İle İlgili Hususlar Öğrencilerin Çalışma İzni

Detaylı

RS:X - Techno RS:One. 29 Ocak 03 Şubat 2018 Fethiye / MUĞLA

RS:X - Techno RS:One. 29 Ocak 03 Şubat 2018 Fethiye / MUĞLA TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU KIŞ KUPASI YARIŞ İLANI RS:X - Techno 293 - RS:One 29 Ocak 03 Şubat 2018 Fethiye / MUĞLA Türkiye Yelken Federasyonunun 2018 yılı Faaliyet Programında yer alan RS:X, Techno 293,

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Akademik Yılı Uluslararası İlişkiler Ofisi Mevlana Değişim Programı Gelen Öğrenci Değişim Süreci

Akdeniz Üniversitesi Akademik Yılı Uluslararası İlişkiler Ofisi Mevlana Değişim Programı Gelen Öğrenci Değişim Süreci Akdeniz Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Uluslararası İlişkiler Ofisi Mevlana Değişim Programı Gelen Öğrenci Değişim Süreci Resmi Adı Mevlana Kurum Kodu Rektör Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Rektör

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Akademik Yılı Uluslararası İlişkiler Ofisi Mevlana Değişim Programı Gelen Öğrenci Değişim Süreci

Akdeniz Üniversitesi Akademik Yılı Uluslararası İlişkiler Ofisi Mevlana Değişim Programı Gelen Öğrenci Değişim Süreci Akdeniz Üniversitesi 2018-2019 Akademik Yılı Uluslararası İlişkiler Ofisi Mevlana Değişim Programı Gelen Öğrenci Değişim Süreci Resmi Adı Mevlana Kurum Kodu Rektör Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Rektör

Detaylı

1111 SAYILI ASKERLİK KANUNU NUN GEÇİCİ 43 ÜNCÜ MADDESİNİN UYGULANMA ESASLARI HAKKINDA ÖZEL TALİMAT

1111 SAYILI ASKERLİK KANUNU NUN GEÇİCİ 43 ÜNCÜ MADDESİNİN UYGULANMA ESASLARI HAKKINDA ÖZEL TALİMAT 1111 SAYILI ASKERLİK KANUNU NUN GEÇİCİ 43 ÜNCÜ MADDESİNİN UYGULANMA ESASLARI HAKKINDA ÖZEL TALİMAT 1. AMAÇ : Her ne sebeple olursa olsun dövizle askerlik hizmeti kapsamından çıkarılan yükümlülerden 1111

Detaylı

Konsolosluk Birimi Çalışma Saatleri. Bu sitede yer alan Portekiz ve Türk Resmi Tatillerini kontrol etmeyi lütfen unutmayınız.

Konsolosluk Birimi Çalışma Saatleri. Bu sitede yer alan Portekiz ve Türk Resmi Tatillerini kontrol etmeyi lütfen unutmayınız. Konsolosluk Birimi Çalışma Saatleri Portekiz Vatandaşları için 09:30-12:30 ve 14:30-16:00 arası (haftaiçi) Vize Başvuruları Öncelikle lütfen randevu alınız (E-mail: sconsular@ancara.dgaccp.pt Tel: 0312

Detaylı

TÜBİTAK ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ DAİRE BAŞKANLIĞI ULUSLARARASI İŞBİRLİKLERİNE KATILIMI ÖZENDİRMEYE YÖNELİK DESTEK VE ÖDÜL PROGRAMLARI

TÜBİTAK ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ DAİRE BAŞKANLIĞI ULUSLARARASI İŞBİRLİKLERİNE KATILIMI ÖZENDİRMEYE YÖNELİK DESTEK VE ÖDÜL PROGRAMLARI TÜBİTAK ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ DAİRE BAŞKANLIĞI ULUSLARARASI İŞBİRLİKLERİNE KATILIMI ÖZENDİRMEYE YÖNELİK DESTEK VE ÖDÜL PROGRAMLARI 2020 SEYAHAT DESTEĞİ 1. Desteğin Tanımı ve Kapsamı U2020 Seyahat Desteği,

Detaylı

T.C. AZİZİYE KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 30/09/2014 tarih ve 4315698 sayılı yazısı.

T.C. AZİZİYE KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 30/09/2014 tarih ve 4315698 sayılı yazısı. T.C. AZİZİYE KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı: 97262943-02-05/ ( 3 Konu: Erzurum Avrupa ya Uçuyor Projesi c (O. 201^ MÜDÜRLÜĞÜNE AZİZİYE İlgi: İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 30/09/2014 tarih

Detaylı

Yurtdışı temsilciliklerimiz - RUSYA. Seyahat Rehberi. Son güncelleme: 29.01.2015. 1. esky.com.tr 2. Guide_homepage

Yurtdışı temsilciliklerimiz - RUSYA. Seyahat Rehberi. Son güncelleme: 29.01.2015. 1. esky.com.tr 2. Guide_homepage Son güncelleme: 29.01.2015 1. esky.com.tr 2. Guide_homepage Seyahat Rehberi Uçuşlar Uçak bileti Bagaj Check- in ve uçuşa hazırlık Gümrük ve vize bilgileri Türk vatandaşlarının tabi olduğu vize uygulamaları

Detaylı

KESİN KAYIT DUYURUSU

KESİN KAYIT DUYURUSU T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİM GÖREN ÜNİVERSİTEMİZ 4. SINIF ÖĞRENCİLERİ VE MEZUNLAR (GAZİ ÜNİVERSİTESİ VE DİĞER ÜNİVERSİTELER) İÇİN PEDAGOJİK FORMASYON

Detaylı

SEKTÖREL TİCARET HEYETİ ve ALIM HEYETİ PROGRAMLARI DESTEĞİ

SEKTÖREL TİCARET HEYETİ ve ALIM HEYETİ PROGRAMLARI DESTEĞİ SEKTÖREL TİCARET HEYETİ ve ALIM HEYETİ PROGRAMLARI DESTEĞİ EK - C A- SEKTÖREL TİCARET HEYETİ ONAY BAŞVURU BELGELERİ 1. Sektörel Ticaret Heyeti Desteği Onay Başvuru Formu (EK C-1) 2. Sektörel Ticaret Heyeti

Detaylı

1. GÜN: İSTANBUL (BULUŞMA NOKTASI) Dış hatlar terminalinde Setur Deskinde rehberiniz ve Setur görevlileri ile buluşma.

1. GÜN: İSTANBUL (BULUŞMA NOKTASI) Dış hatlar terminalinde Setur Deskinde rehberiniz ve Setur görevlileri ile buluşma. 1. GÜN: İSTANBUL (BULUŞMA NOKTASI) Dış hatlar terminalinde Setur Deskinde rehberiniz ve Setur görevlileri ile buluşma. 2. GÜN: İSTANBUL-JOHANNESBURG Da Vinci Hotel veya benzeri Uçağa biniş işlemlerinin

Detaylı

ANKARA ANITKABİR 2 Gece/3 Gün

ANKARA ANITKABİR 2 Gece/3 Gün ANKARA ANITKABİR 2 Gece/3 Gün 1.GÜN 06:00 Okul önünden Hareket 13:00 Öğle yemeği 14:30 Anıtkabir Kurtuluş Müzeleri gezisi, 17:00 Otele varış ve odalara yerleşme 19:30 Akşam yemeği 22:30 Uyku saati 2.GÜN

Detaylı

Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari

Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari Johannesburg (1) / Maun (9) BU SEYAHATTE... Okavango Deltası Afrika daki en büyük tatlı su alanı olup dünyanın denize açılmayan en büyük

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİM SERTİFİKA PROGRAMINA KAYIT HAKKI TANINAN ADAYLAR İÇİN III. YEDEK LİSTE

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİM SERTİFİKA PROGRAMINA KAYIT HAKKI TANINAN ADAYLAR İÇİN III. YEDEK LİSTE 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİM SERTİFİKA PROGRAMINA KAYIT HAKKI TANINAN ADAYLAR İÇİN III. YEDEK LİSTE ÖNEMLİ DUYURU: Kontenjan sayıları aşağıda belirtilmiştir. Kontenjanlar doldukça

Detaylı

İÇİNDEKİLER İK İN C İ BÖ LÜ M ÇALIŞMA İZNİ ALMASI GEREKENLER VE GEREKMEYENLER, YABANCILARIN ÇALIŞMALARININ YASAK OLDUĞU MESLEK VE GÖREVLER

İÇİNDEKİLER İK İN C İ BÖ LÜ M ÇALIŞMA İZNİ ALMASI GEREKENLER VE GEREKMEYENLER, YABANCILARIN ÇALIŞMALARININ YASAK OLDUĞU MESLEK VE GÖREVLER İÇİNDEKİLER B İR İN C İ BÖ LÜ M ÇALIŞMA İZNİ ALMASI GEREKENLER VE GEREKMEYENLER, YABANCILARIN ÇALIŞMALARININ YASAK OLDUĞU MESLEK VE GÖREVLER I- ÇALIŞMA İZNİ ALMASI GEREKMEYENLER... 19 II- MAVİ KART SAHİBİ

Detaylı

BAŞVURU KOŞULLARI. KONTENJAN DAĞILIMI ve BAŞVURU ALINACAK ALANLAR

BAŞVURU KOŞULLARI. KONTENJAN DAĞILIMI ve BAŞVURU ALINACAK ALANLAR T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜMÜ 2017-2018 Akademik Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Başvuru ve Kayıt Duyurusu BAŞVURU KOŞULLARI 1. Yükseköğretim

Detaylı

II. BÖLÜM TABİİ TOHUMLAMA MANDA BOĞALARININ SAĞLIK TESTLERİNDE UYULMASI GEREKEN ŞARTLAR

II. BÖLÜM TABİİ TOHUMLAMA MANDA BOĞALARININ SAĞLIK TESTLERİNDE UYULMASI GEREKEN ŞARTLAR MANDA BOĞALARININ TABİİ TOHUMLAMA FAALİYETLERİ HAKKINDA TALİMAT I. BÖLÜM TABİİ TOHUMLAMA MANDA BOĞALARINDA ARANILACAK ŞARTLAR 1- Tabi tohumlama faaliyetleri Bakanlık iznine tabi olup, ıslah amaçlı olarak

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI EK KONTENJAN BAŞVURU VE KAYIT DUYURUSU

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI EK KONTENJAN BAŞVURU VE KAYIT DUYURUSU T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2017-2018 AKADEMİK YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI EK KONTENJAN BAŞVURU VE KAYIT DUYURUSU DİKKAT: Güncel tüm duyurular http://formasyon.ef.duzce.edu.tr/

Detaylı

T.C. EDİRNE VALİLİĞİ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü TURİZM AMAÇLI SPORTİF FAALİYETLER

T.C. EDİRNE VALİLİĞİ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü TURİZM AMAÇLI SPORTİF FAALİYETLER T.C. EDİRNE VALİLİĞİ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü TURİZM AMAÇLI SPORTİF FAALİYETLER GENEL ŞARTLAR *2014 yılında Turizm Amaçlı Sportif Faaliyet yapacak işletmeler 15 Mayıs 2014 tarihine kadar Müdürlüğümüze

Detaylı

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Tur Tarihi: 4 Gece 5 Gün Zorluk Derecesi:

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Müftülüğü DUYURU A- SINAVA KATILMAK İSTEYEN ADAYLARDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Müftülüğü DUYURU A- SINAVA KATILMAK İSTEYEN ADAYLARDA ARANAN GENEL ŞARTLAR Sayı Konu T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Müftülüğü : 19923512/903.02- iom3 : Sınav İlanı DUYURU 05.04.2019 İlimiz ve İlçe Müftülüklerinde münhal bulunan ilişik listede unvanı, sınıfı ve kadro dereceleri yazılı

Detaylı

DENİZLİ - PAMUKKALE GEZİSİ 1 gece / 2 gün (Uçaklı)

DENİZLİ - PAMUKKALE GEZİSİ 1 gece / 2 gün (Uçaklı) DENİZLİ - PAMUKKALE GEZİSİ 1 gece / 2 gün (Uçaklı) 1.GÜN 03.45 06.00 İstanbul Denizli Uçuşu 07.30 Denizli hava Limanına Varış 08.00 Hava Limanında otobü ile buluşma 09.00 Hierapolis Antik Kenti, (Sütunlu

Detaylı

667 KHK UYARINCA ÖSYM TARAFINDAN DİĞER YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARINA YERLEŞTİRİLEREK KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENİM ÜCRETLERİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA

667 KHK UYARINCA ÖSYM TARAFINDAN DİĞER YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARINA YERLEŞTİRİLEREK KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENİM ÜCRETLERİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA 667 KHK UYARINCA ÖSYM TARAFINDAN DİĞER YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARINA YERLEŞTİRİLEREK KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENİM ÜCRETLERİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA 1. ÖSYM tarafından yerleştirilenler öğrencilere yerleştirildikleri

Detaylı

DEĞER YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş.

DEĞER YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. Büyükdere Cd. Nevtron İşhanı No:119 K /6 Gayrettepe-İST TEL: 0212/ 211 99 01-02-04 FAX: 0212/ 211 99 52 MALİ MEVZUAT SİRKÜLERİ SİRKÜLER NO : 2007/30 İstanbul, 2Nisan 2007 KONU : Yurt Dışına Çıkış Harcı

Detaylı

Marsilya & Provence Turu 2

Marsilya & Provence Turu 2 Marsilya & Provence Turu 2 18.05.2017'den itibaren kalkışlı 697,00 EUR 2.654,80TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün İstanbul Marsilya "Marsilya Şehir Turu" Dış hatlar terminalinde bulunan SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

(2) Her takvim yılı içerisinde bir şirketin gerçekleştirdiği en fazla 10 (on) adet yurt dışı pazar araştırması gezisi desteklenir.

(2) Her takvim yılı içerisinde bir şirketin gerçekleştirdiği en fazla 10 (on) adet yurt dışı pazar araştırması gezisi desteklenir. YURTDIŞI PAZAR ARAŞTIRMA VE SEYAHAT DESTEĞİ (1)Sınai ve/veya ticari şirketler ile yazılım sektöründe faaliyet gösteren şirketlerce gerçekleştirilen yurt dışı pazar araştırması gezilerine ilişkin giderler,

Detaylı

TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Kharkiv. 2.Gün: Kharkiv. 3.Gün: Kharkiv. 4.Gün: Kharkiv İstanbul

TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Kharkiv. 2.Gün: Kharkiv. 3.Gün: Kharkiv. 4.Gün: Kharkiv İstanbul Kharkiv Turu 18.05.2017'den itibaren kalkışlı 399,00 EUR 1.519,75TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Kharkiv Atatürk Havalimanı dış hatlar gidiş terminali Türk Hava Yolları Kontuarı önünde buluşuyoruz.

Detaylı

CEZAYİR DECOREXPO FUARI TUR PROGRAMI Fuar Tarihi: KASIM 2017 Tur Tarihi: KASIM 2017

CEZAYİR DECOREXPO FUARI TUR PROGRAMI Fuar Tarihi: KASIM 2017 Tur Tarihi: KASIM 2017 CEZAYİR DECOREXPO FUARI TUR PROGRAMI Fuar Tarihi: 23-26 KASIM 2017 Tur Tarihi: 22-27 KASIM 2017 Ibis Alger Aeroport Hotel Fuar alanına 4 km Web Sitesi Mercure Hotel Fuar alanına 4 km Web Sitesi Hilton

Detaylı

2015-2016 UMRE ORGANİZASYONU 13 GÜNLÜK EKONOMİK KUDÜS BAĞLANTILI UMRE PROGRAMI

2015-2016 UMRE ORGANİZASYONU 13 GÜNLÜK EKONOMİK KUDÜS BAĞLANTILI UMRE PROGRAMI 2015-2016 UMRE ORGANİZASYONU 13 GÜNLÜK EKONOMİK KUDÜS BAĞLANTILI UMRE PROGRAMI (3 gün veya gece Kudüs, 3 gün veya gece Medine, 7 gün veya gece Mekke) Kudüs te İkamet : Holyland, St George, Royal Wings

Detaylı

HAZİRAN 2016 DÖNEMİ EYLÜL 2016 DÖNEMİ

HAZİRAN 2016 DÖNEMİ EYLÜL 2016 DÖNEMİ T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 2016-HAZİRAN DÖNEMİ BAŞVURULARI Haziran-2016 (yaklaşık 300 kişi) ve Eylül-2016 (yaklaşık 1.200 kişi) dönemlerinde

Detaylı

Türk Vatandaşlarının Tabi Olduğu Vize Uygulamaları

Türk Vatandaşlarının Tabi Olduğu Vize Uygulamaları Türk Vatandaşlarının Tabi Olduğu Vize Uygulamaları Vize konusunda önemle dikkate alınması gereken hususlar: Vize başvurunuzu olabildiğince erken bir tarihte (örneğin, bir ay öncesinden) yapınız! Çalışma

Detaylı

SİLAH TAMİR YERİ AÇMA SINAV TALİMATI

SİLAH TAMİR YERİ AÇMA SINAV TALİMATI SİLAH TAMİR YERİ AÇMA SINAV TALİMATI 1. Sınav Takvimi 29 Eylül 2017 :Sınav başvurusu için son tarihtir. Bu tarihten sonra sistem kapatılacağından, il emniyet müdürlüğünce müracaat kabul edilmeyecek ve

Detaylı

V. ULUSAL YARA BAKIMI KONGRESİ

V. ULUSAL YARA BAKIMI KONGRESİ V. ULUSAL YARA BAKIMI KONGRESİ 25-28 Ekim 2010 Dedeman Otel, Gaziantep DAVET MEKTUBU Değerli Meslektaşlarım, Yara Bakımı ve Doku Onarımı Derneği nin düzenlediği Ulusal Yara Bakımı Kongrelerinin beşincisini

Detaylı

1. KISA DÖNEM İKAMET İZNİ 1.1. Bilimsel Araştırma Amacıyla Gelecekler

1. KISA DÖNEM İKAMET İZNİ 1.1. Bilimsel Araştırma Amacıyla Gelecekler 1.1.1. İlk başvuru 1. KISA DÖNEM İKAMET İZNİ 1.1. Bilimsel Araştırma Amacıyla Gelecekler Türkiye Cumhuriyeti dış temsilciliklerden alınmış amacına uygun vize Yapacağı araştırmanın süresini ve yerini gösteren

Detaylı

Kaynak : * Haziran 2016

Kaynak :  * Haziran 2016 Kaynak : http://www.mfa.gov.tr/ * Haziran 2016 Vatandaşlarımızın Seyahat Edecekleri Ülke Bakımından Vize Yükümlülükleri: Afganistan: Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir. Hususi ve Hizmet Pasaportu

Detaylı

T.C. HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Karar Tarihi : 18 / 06 / 2015 Karar Sayısı :2015-224

T.C. HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Karar Tarihi : 18 / 06 / 2015 Karar Sayısı :2015-224 BARINMA BİRİMLERİ YÖNETİM KURULU KARARI 01 Eylül 2015 31 Ağustos 2016 tarihleri arasında uygulanacak olan Barınma Birimleri Öğrenci başvuru, yerleştirme takvimi ve ücretleri hakkında; 2015 2016 Öğretim

Detaylı

İZMİR-BREMEN FOTOĞRAFÇI DEĞİŞİM PROJESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

İZMİR-BREMEN FOTOĞRAFÇI DEĞİŞİM PROJESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İZMİR-BREMEN FOTOĞRAFÇI DEĞİŞİM PROJESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ AMAÇ: Türkiye İzmir ve Almanya Bremen fotoğrafçılarının, fotoğrafçı değişim projesinden yararlanarak İzmir ve Bremen kentinin değişik bir bakış

Detaylı

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU VE KAYIT DUYURUSU

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU VE KAYIT DUYURUSU T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2018-2019 AKADEMİK YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU VE KAYIT DUYURUSU Kimler Başvurabilir? Bartın Üniversitesi nde Pedagojik Formasyon

Detaylı

AKADEMİK YILI ERASMUS ÖĞRENİM VE STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURULARI

AKADEMİK YILI ERASMUS ÖĞRENİM VE STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURULARI 2014-2015 AKADEMİK YILI ERASMUS ÖĞRENİM VE STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURULARI ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU KRİTERLERİ: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Başka ülkelerin vatandaşı olmakla birlikte Türkiye'de

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KUPASI YARIŞ İLANI

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KUPASI YARIŞ İLANI TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KUPASI YARIŞ İLANI RS:X - Techno 293 - RS:One 22 27 Mayıs 2017 Çeşme - İZMİR Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet Programında yer alan

Detaylı

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Sayı : 19108261-121.02-82273 12/09/2014 Konu : Yabancılara Kimlik Numarası Verilmesi ve Adres Kayıtlarının Tutulması Yabancılara kimlik

Detaylı

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PROGRAMCI VE ÇÖZÜMLEYİCİ GİRİŞ SINAVI İLANI

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PROGRAMCI VE ÇÖZÜMLEYİCİ GİRİŞ SINAVI İLANI ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PROGRAMCI VE ÇÖZÜMLEYİCİ GİRİŞ SINAVI İLANI Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanlığında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik

Detaylı

T. VAKIFLAR BANKASI T.A.O. STAJYER MEMUR SINAVI BROŞÜRÜ

T. VAKIFLAR BANKASI T.A.O. STAJYER MEMUR SINAVI BROŞÜRÜ T. VAKIFLAR BANKASI T.A.O. STAJYER MEMUR SINAVI BROŞÜRÜ Lütfen broşürdeki bilgileri dikkatlice okuduktan sonra Başvuru Formu linkini tıklayınız. I - Vakıfbank'ı Tanıyalım II- Sınava İlişkin Açıklamalar

Detaylı

Önemli Tarihler 01 TEMMUZ AĞUSTOS 2018

Önemli Tarihler 01 TEMMUZ AĞUSTOS 2018 T.C. ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ-GAZİ ÜNİVERSİTESİ ORTAKLIĞI 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİM GÖREN ÜNİVERSİTEMİZ VE DİĞER ÜNİVERSİELERDE OKUYAN ÖĞRENCİLER İLE MEZUN PEDAGOJİK FORMASYON

Detaylı

AYBÜ PEDAGOJİK FORMASYON SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ. ÖNEMLİ NOT:

AYBÜ PEDAGOJİK FORMASYON SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ. ÖNEMLİ NOT: 2018-2019 AYBÜ PEDAGOJİK FORMASYON SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ. ÖNEMLİ NOT: 1. Başvuru yaparken Sınıfını ve Mezuniyet Durumunu yanlış belirtenlerin kayıt hakkı iptal edilecektir.(mezunlar sınıfını

Detaylı

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam Şehir Turu 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu Amsterdam Turu 3 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 747,00 EUR 2.955,21TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" Tüm kenti dolaşan su kanallarıyla ve 17. yüzyıl mimarisiyle dikkat çeken Amsterdam,

Detaylı

Everest Ana Kamp Trekking Turu

Everest Ana Kamp Trekking Turu Everest Ana Kamp Trekking Turu http://deepnature.com/yurtdisi-turlar/everest-ana-kamp-trekking-turu/ Süre:13 GECE 15 GÜN(Hergün Hareketli) Everest Ana Kamp Trekking Turu. Katmandu şehir turu dahil 15 günlük

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Nairobi (2) / Masai Mara (3) 5 Gece 6 Gün BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi deneyimini Kenya da birebir

Detaylı

İsviçre Turu (Cenevre Zürih)

İsviçre Turu (Cenevre Zürih) İsviçre Turu (Cenevre Zürih) 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 1.347,00 EUR 5.130,59TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Cenevre "Cenevre Şehir Turu" İstanbul Atatürk Havalimanı Dış hatlar terminalinde rehberiniz

Detaylı

Sabi Sabi'de Foto Safari & Cape Town. Sabi Sabi (4) / Cape Town (3)

Sabi Sabi'de Foto Safari & Cape Town. Sabi Sabi (4) / Cape Town (3) Sabi Sabi'de Foto Safari & Cape Town Sabi Sabi (4) / Cape Town (3) BU SEYAHATTE... Konaklama yapacağınız Sabi Sabi Private Game Reserve de "Big Five" bölgesini keşfederken muhteşem bir safari deneyimi

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar

Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar Arusha (1) / Lake Manyara (1) / Ngorongoro (1) / Serengeti (2) / Zanzibar (3) / Dar Es Salaam (1) 09 Gece 10 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent

Detaylı

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2018-2019 AKADEMİK YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU VE KAYIT DUYURUSU (Online kaydını daha önce yapmış olanlar tekrar ön başvuru yapmayacaklardır.

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN KABUL VE KAYIT ESASLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BARTIN ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN KABUL VE KAYIT ESASLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BARTIN ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN KABUL VE KAYIT ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu Yönerge, üniversitenin yabancı uyruklu öğrenci kontenjanına

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN KABUL VE KAYIT ESASLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BARTIN ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN KABUL VE KAYIT ESASLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BARTIN ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN KABUL VE KAYIT ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu Yönerge, üniversitenin yabancı uyruklu öğrenci kontenjanına

Detaylı

Arttravel ile. 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı. 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN

Arttravel ile. 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı. 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN Arttravel ile 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN Paris, Fransa 1. Gün Istanbul - Paris Atatürk Havalimanı, Dış Hatlar Terminali nde THY kontuarı önünde buluşuyoruz.

Detaylı

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR 1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; Lacivert (UMUMİ) Pasaport Yeşil (HUSUSİ) Pasaport Gri (HİZMET) Pasaport Kırmızı (DİPLOMATİK) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR : VİZEYE

Detaylı

SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI TAZMİNAT TALEP FORMU

SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI TAZMİNAT TALEP FORMU SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI TAZMİNAT TALEP FORMU * Lütfen, tüm soruları yanıtlayınız Gerekli durumda ek kağıt kullanabilirsiniz * Tüm fatura asılları ve medikal belgeleri forma ekleyiniz Poliçe No: Başlangıç

Detaylı

KONYA TURU 2 GECE - 3 GÜN

KONYA TURU 2 GECE - 3 GÜN KONYA TURU 2 GECE - 3 GÜN Tur programı 09 Kasım 2016 Çarşamba 04.50- Okuldan Hareket 06.30- Sabiha Gökçen Hava Limanına varış 06.30-07.00 - Bilet ve bagaj işlemlerini gerçekleştirme 08.05- Pegasus Hava

Detaylı

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU ve UYGULAMA ESASLARI YÖNERGESİ

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU ve UYGULAMA ESASLARI YÖNERGESİ 1 YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU ve UYGULAMA ESASLARI YÖNERGESİ BAŞVURU TAKVİMİ ve AKADEMİK TAKVİM BAŞVURU İŞLEMLERİ (Şahsen/Vekalet) (Posta/Kargo

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA A15-19 Ocak 2018 Kuzey in büyülü dünyasını Saffet Emre Tonguç danışmanlığında gezmek, dünyanın en etkileyici görsel şovu olan Aurora Borealis- Kuzey Işıkları

Detaylı

ANTALYA - BURDUR 1GECE 2 GÜN

ANTALYA - BURDUR 1GECE 2 GÜN 1.GÜN 22.00 Okul önünden hareket ANTALYA - BURDUR 1GECE 2 GÜN 2.GÜN 08.00 Antalya ya varış ve Düden Şelalesi gezisi, 09.00 Kurşunlu Şelalesi Tabiat Parkı gezisi, 10.00 Expo fuar alanına varış, 12.00 Öğle

Detaylı

T.C İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI MAYIS-2018 PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU 15.05.2018 KAYIT TAKVİMİ WEB ÖN KAYIT VE ÖN KAYIT BELGELERİNİN TESLİMİ 15 Mayıs 25 Mayıs 2018 ASİL VE YEDEK LİSTELERİN İLANI 26 Mayıs

Detaylı

BÜYÜLÜ NAMİBYA TURU ORHAN KURAL İLE BİRLİKTE 24 TEMMUZ 2014 02 AGUSTOS 2014 8 GECE / 9 GÜN

BÜYÜLÜ NAMİBYA TURU ORHAN KURAL İLE BİRLİKTE 24 TEMMUZ 2014 02 AGUSTOS 2014 8 GECE / 9 GÜN BÜYÜLÜ NAMİBYA TURU ORHAN KURAL İLE BİRLİKTE 24 TEMMUZ 2014 02 AGUSTOS 2014 8 GECE / 9 GÜN WINDHOEK SOSSUSVLEI SWAKOPMUND DAMARALAND ETOSA MİLLİ PARKI Namibya Namibya Güneybatı Afrika'da bir ülkedir. Güneybatı

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Bilgi İşlem Dairesinde istihdam edilmek üzere, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 6. maddesi ile bu maddeye dayanılarak yayımlanan Kamu Kurum

Detaylı

Madrid Barcelona Turu

Madrid Barcelona Turu Madrid Barcelona Turu 31.08.2017'den itibaren kalkışlı 1.297,00 EUR 4.940,14TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Madrid Dış hatlar terminalinde bulunan Setur deskinde rehberiniz ile buluşma. Madrid'e hareket.

Detaylı

2017 YILI İLK İKİ ÇEYREK BLOK GRANİT DIŞ TİCARET VERİLERİ

2017 YILI İLK İKİ ÇEYREK BLOK GRANİT DIŞ TİCARET VERİLERİ 2017 YILI İLK İKİ ÇEYREK BLOK GRANİT DIŞ TİCARET VERİLERİ DÜNYA DÜNYA PAZARINDA 1.406.544 2.178 0,155% DÜNYA ÇI ÇI NİN MEVCUT YE ÇI NİN DÜNYA INDAKİ ÇI MEVCUT DEKİ RAKİP ÇILAR MİKTAR 1 - Çin 521.837 0

Detaylı

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YURT DIŞINDAN GELEN ÖĞRENCİLERİN BAŞVURU VE KAYIT KABUL ŞARTLARI

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YURT DIŞINDAN GELEN ÖĞRENCİLERİN BAŞVURU VE KAYIT KABUL ŞARTLARI BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YURT DIŞINDAN GELEN ÖĞRENCİLERİN BAŞVURU VE KAYIT KABUL ŞARTLARI Üniversitemize 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı için Yurt Dışından Gelen Öğrenciler

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK Diyanet İşleri Başkanlığı D O S Y A

T.C. BAŞBAKANLIK Diyanet İşleri Başkanlığı D O S Y A Evrak Tarih ve Sayısı: 27/01/2017-E.7319 T.C. BAŞBAKANLIK Diyanet İşleri Başkanlığı *BEKA3NCNE* Pin: 61512 Sayı :12373329-300- Konu :Özel Umre Programı. D O S Y A Umre ibadetinin yanısıra ilahiyat ve İslami

Detaylı

LAPLAND - 29 Aralık Ocak Direkt Uçuş

LAPLAND - 29 Aralık Ocak Direkt Uçuş LAPLAND - 29 Aralık 2018-01 Ocak 2019 - Direkt Uçuş 29..2018-01.01.2019 (4 Gün, 3 Gece) Tur Programı LAPLAND - 29 Aralık 2018-01 Ocak 2019 - Direkt Uçuş 1.Gün: Antalya - İstanbul Rovaniemi // 29 Aralık

Detaylı

Eskişehir Ticaret Odası

Eskişehir Ticaret Odası Eskişehir Ticaret Odası Chamber of Commerce Sayı : 840 06.01.2017 Konu : Tayvan / Taipei, TIMTOS Uluslararası Makine Fuarı ve İkili İş Görüşmeleri Teklif Mektubu Hk. Sayın İlgili, Tayvan / Taipei, TIMTOS

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ

GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİM GÖREN ÜNİVERSİTEMİZ ÖĞRENCİLERİ VE MEZUNLAR İÇİN (GAZİ ÜNİVERSİTESİ VE DİĞER ÜNİVERSİTELER) PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA

Detaylı

Türkiye den Vize İstemeyen Ülkeler - Vizesiz Ülkeler Haritası 2017

Türkiye den Vize İstemeyen Ülkeler - Vizesiz Ülkeler Haritası 2017 Son güncelleme: 04.08.2017 Türkiye den Vize İstemeyen ler - Vizesiz ler Haritası 2017 Bu sayfada Türkiye'den vize istemeyen, vizesiz ülkelerin 2017 yılı itibariyle güncel listesini ve haritasını bulabilirsiniz.

Detaylı

3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU

3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU 3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU 29 Kasım - 02 Aralık 2018 Merit Crystal Cove Otel Kıbrıs www.aciltipkibris.com İÇİNDEKİLER Genel Bilgiler 2 Konaklama Oteli 3 Kayıt, Konaklama ve Transfer

Detaylı

26 OCAK 2015 TARİHİNDEN İTİBAREN BİLETLER İÇİN UYGULANACAK BAGAJ HAKKI VE FAZLA BAGAJ ÜCRETİ

26 OCAK 2015 TARİHİNDEN İTİBAREN BİLETLER İÇİN UYGULANACAK BAGAJ HAKKI VE FAZLA BAGAJ ÜCRETİ 6 OCAK 01 TARİHİNDEN İTİBAREN BİLETLER İÇİN UYGULANACAK HAKKI VE ÜCRETİ "Fazla bagaj ücreti" sütunundaki değerler: EUR (Avrupa, Doğu Avrupa ve Japonya'dan), CAD (Kanada'dan) veya USD (ABD ve diğer ülkelerden)

Detaylı

SİVİL HAVA ULAŞTIRMA İŞLETMECİLİĞİ MESLEK ELEMANI

SİVİL HAVA ULAŞTIRMA İŞLETMECİLİĞİ MESLEK ELEMANI TANIM Uçak yolcusunun havaalanına girmesiyle uçağa binmesi ve uçaktan indikten sonra havaalanını terk edene kadarki zaman içerisinde yolcunun bagaj, biletleme, pasaport işlemlerini eksiksiz biçimde yerine

Detaylı

1.Bu sınav 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında 4.,5.,6.,7. ve 8.sınıfta okuyan öğrenciler için geçerlidir.

1.Bu sınav 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında 4.,5.,6.,7. ve 8.sınıfta okuyan öğrenciler için geçerlidir. EĞİTİMDE NOKTA ATIŞI BURSLULUK SINAVI Amaç: Bu sınav İzmir İli genelinde öğrencilerin analiz,sentez,değerlendirme yeteneklerini geliştirmek,öğrencileri ezberci eğitim sisteminden uzaklaştırarak üst düzey

Detaylı

Vize Rejim Tablosu YEŞİL (HUSUSİ) PASAPORT. Vize Yok (90 gün) Vize Yok (90 gün) Vize Yok (90 gün) Vize Yok (90 gün) Vize Yok (90 gün)

Vize Rejim Tablosu YEŞİL (HUSUSİ) PASAPORT. Vize Yok (90 gün) Vize Yok (90 gün) Vize Yok (90 gün) Vize Yok (90 gün) Vize Yok (90 gün) Vize Rejim Tablosu ÜLKE ÇİPLİ (UMUMA MAHSUS) PASAPORT YEŞİL (HUSUSİ) PASAPORT GRİ (HİZMET) PASAPORT LACİVERT (DİPLOMATİK) PASAPORT A.B.D AFGANİSTAN ALMANYA ANDORRA ANGOLA ANTİGUA-BARBUDA ANTİLLER ARJANTİN

Detaylı

Yabancıların İkamet Kanununun 22. maddesi uyarınca iş amacıyla geçici ikamet başvurusunun kabulü için gereken belgeler:

Yabancıların İkamet Kanununun 22. maddesi uyarınca iş amacıyla geçici ikamet başvurusunun kabulü için gereken belgeler: Yabancıların İkamet Kanununun 22. maddesi uyarınca iş amacıyla geçici ikamet başvurusunun kabulü için gereken belgeler: 3x3,5 cm ebatlarında iki fotoğraf Kalış nedenini onaylayan 90 günden eski olmayan

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI 420-470 02 07 ŞUBAT 2016 BİTEZ-MUĞLA

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI 420-470 02 07 ŞUBAT 2016 BİTEZ-MUĞLA TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI 420-470 02 07 ŞUBAT 2016 BİTEZ-MUĞLA Türkiye Yelken Federasyonu nun 2016 yılı Faaliyet Programı nda yer alan 420-470 Yarıyıl Kupası Yelken Yarışları

Detaylı

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN Mardin Artuklu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü nün aşağıda belirtilen programlarına, 2016 2017 Öğretim Yılı Güz Yarıyılında

Detaylı

2- Lütfen pasaport süresinin en az 6 ay olmasına dikkat ediniz.

2- Lütfen pasaport süresinin en az 6 ay olmasına dikkat ediniz. DĐKKAT EDĐLMESĐ GEREKEN HUSUSLAR 1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; Lacivert (UMUMĐ) Pasaport : VĐZE ALMAK ZORUNDADIR Yesil (HUSUSĐ) Pasaport : VĐZEYE GEREK YOKTUR Gri (HĐZMET) Pasaport : VĐZEYE GEREK

Detaylı

30 Haziran 6 Temmuz Chicago (5) LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO Chicago (5)

30 Haziran 6 Temmuz Chicago (5) LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO Chicago (5) 30 Haziran 6 Temmuz 2017 (5) LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO (5) (5) 1. GÜN / 30 Haziran 2017, Cuma İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde saat 12:00 de buluşma. Bizler için özel olarak

Detaylı

Araç Teminatları. Aracın çekilmesi ve kurtarılması

Araç Teminatları. Aracın çekilmesi ve kurtarılması Araç Teminatları Aracın çekilmesi, kurtarılması, oto kapı kilit, lastik değiştirilmesi ve benzin bitmesi durumunda aracın çekilmesi hizmetleri Daimi İkametgah'tan 0 km den itibaren, geri kalan diğer hizmetler

Detaylı

ŞUBAT-2019 PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU

ŞUBAT-2019 PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU ŞUBAT-2019 PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU 18.01.2019 KAYIT TAKVİMİ ÖN KAYIT VE ÖN KAYIT BELGELERİNİN TESLİMİ 21 Ocak 2019 30 Ocak 2019 ASİL VE YEDEK LİSTELERİN İLAN 1 ŞUBAT 2019

Detaylı

Emekli Ev Hanımı Öğrenci. Şirket Sahipleri

Emekli Ev Hanımı Öğrenci. Şirket Sahipleri Şirket Sahipler Çalışanlar Devlet Mem. Esnaf ve Sanatka Avk./Dr./Ec Emekli Ev Hanımı Öğrenci Şirket Sahipleri Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış, Bangladeş Başkonsolosluğuna

Detaylı

KASTAMONU İLİNDE BOŞALAN AİLE HEKİMLİĞİ POZİSYONLARI İÇİN 59. EK YERLEŞTİRME İŞLEMİ DUYURUSU

KASTAMONU İLİNDE BOŞALAN AİLE HEKİMLİĞİ POZİSYONLARI İÇİN 59. EK YERLEŞTİRME İŞLEMİ DUYURUSU KASTAMONU İLİNDE BOŞALAN AİLE HEKİMLİĞİ POZİSYONLARI İÇİN 59. EK YERLEŞTİRME İŞLEMİ DUYURUSU İlimiz, 5258 sayılı Aile Hekimliği Pilot Uygulaması Hakkında Kanun gereği 10/11/2008 tarihinde Aile Hekimliği

Detaylı

Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu

Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu 109. ÇİN İTHAL VE İHRAÇ MALLARI FUARI - TUR PROGRAMLARI 1. DÖNEM / 15-19 Nisan 2011 TK.1 Türk Hava Yolları ile Direk GUANGZHOU

Detaylı